donderdag 14 december 2023

De zionisten zijn de mensen in Gaza aan het uithongeren

En dan figuren als Genee, die RTL-baas, de Winter (Leon), Kelder, die het allemaal een beetje verharmlosen. De NCTV die waarschuwt voor Moslims (hoe doorzichtig, alles om van de misdaden van de zionisten af te leiden), en de NOS verzint ook altijd wel iets om medelijden voor Israel op te roepen. Kansloos allemaal inmiddels.

"Hungry people", anno Kerstperiode 2023; "there is no more food to buy, even for those who can pay"

Geen woorden voor deze wrede misdaad. Sadisten.

Vierkante profielafbeelding
The spaces around buildings are congested with shelters and hungry people. Humanitarian aid can no longer reach those who could not move to the south. There is no more food to buy, even for those who can pay.


5 opmerkingen:

 1. Hamas kan die arme mensen/eigen bevolking toch wel voeden ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heeft Hamas momenteel niet de mogelijkheid voor.
   Hamas gebruikt de tijd momenteel om Zionistisch wapentuig en een zooitje Zionisten de vergetelheid in te helpen.

   Verwijderen
  2. Veel succes ermee dan. Allemaal tevergeefs.
   Ondertussen duwt het IDF nog meer hamas palestijnen onder de graszoden.
   Geen enkel probleem.

   Verwijderen
 2. De Nederlander Nazih R werd gearresteerd door de politie in Rotterdam.
  De Rotterdammer die donderdagmiddag is opgepakt in een Deens en Duits terrorismeonderzoek is de 57-jarige Nazih R. Volgens de Duitse justitie is hij al jarenlang lid van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas. Samen met drie in Duitsland aangehouden mannen zou hij op zoek zijn geweest naar eerder verstopte wapens om aanslagen te plegen op Joodse doelen in Europa. Ook in Denemarken zijn drie mannen aangehouden voor het voorbereiden van een aanslag.
  De in Libanon geboren Abdelhamid Al A en Ibrahim El-R, evenals de Egyptische staatsburger Mohamed B, werden gearresteerd in de Duitse hoofdstad Berlijn.
  Abdelhamid Al A had van Hamas-leiders in Libanon de opdracht gekregen om wapens in te kopen. De wapens zouden naar Berlijn worden gebracht en gereed worden gehouden voor mogelijke terroristische aanslagen tegen Joodse instellingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gruwelverhalen over Hamas blijken Israƫlische propaganda / 17-12- 2023

  "Eerst waren het onthoofde en gebakken baby’s, en nu weer massaal verkrachte vrouwen, waarmee IsraĆ«l in binnen- en buitenland draagvlak probeert te behouden voor zijn collectieve wraakneming op het Palestijnse volk in de Gazastrook. Veel van de verzonnen gruwelverhalen blijken afkomstig van ZAKA, een ultraorthodox noodhulpteam, waarvan de oprichter een serieverkrachter is."

  verder lezen op:

  https://deanderekrant.nl/nieuws/gruwelverhalen-over-hamas-blijken-isralische-propaganda-2023-12-17
  BeantwoordenVerwijderen