vrijdag 8 december 2023

De doorzichtige Hasbara BBC-propaganda rond Israelische moord op Refaat

 

The BBC’s reporting of Refaat’s killing is an insult and a lesson in propaganda. In the headline alone it 1) does not name who killed Refaat 2) slanders him as “controversial” and 3) implies only Palestinians are mourning him.


Israel moordt er op los, op Genocide-niveau, maar Propaganda-kanalen als NOS en BBC, doen alles om de Israelische misdaden te verharmlosen, en de moord op Refaat, zoals hierboven uitgelegd is zo'n goed voorbeeld. Ook de bijgevoegde foto door BBC, zo slecht en vaag mogelijk. allemaal heel doorzichtig.

EO / Joodse Omroep

Wij zagen gisterenavond een stukje op NPO (2?) van een opraatprogramma met Margje. Met name Rob Oudkerk ontpopte zich daar als meester om het slachtofferschap te claimen. 100% Hasbara punten verdiend. Negens op de NPO mag compassie weerklinken met de Palestijnen. Die dienen, zoals de BBC laat zien, verdacht gemaakt te worden en geïsoleerd te worden. Gaat niet werken, BBC en NOS. Steeds meer mensen hebben jullie vuile trucjes doorrr. Ondertussen slaat Bibi Netanyahhu (artiestennnaam), die normaalgesproken gewoon op zijn Pools Milleikowsky heet, steeds wilder om zich heen. Ow wee ow wee, als je kritiek uit op zijn genocide. Jijbakken en slachtofferschap innemen kun je aan Mileikowsky wel overlaten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten