zondag 3 december 2023

Hoge woord bij NPO en Telegraaf is er uit: "Israel moet nog even zo doorgaan"

Wijlen Theo van Gogh had ook dit goed: Leon de Winter is foute boel.

Bij rubbere ruggegraat Rick Nieman, zei hij het gewoon: "Of je het leuk vindt of niet, Israel moet nog enige tijd op deze manier geweld uit oefenen".

Geen HIMARS

Israel is bezig met een full blown genocide, waarin burgers van Gaza van Noord naar Zuid Moeten, en weer van Zuid Naar Noord, om zowel in Noord als Zuid, als op de wegen gebombardeerd te worden. Ze hebben in Gaza geen Patriots, geen HIMARS, geen F16's , niks nakkes nada.

Empathieloos

En emapthieloze de Winter stelt kil dat de genocide nog even door moet gaan. En dat de bevolking van Israel -het allergrootste deel- er achter staat (achter het geweld). Rick Nieman begrijpt dat het hoge woord eruit is. Dat er gezegd is op de staats tv wat gezegd diende te worden, en gaat, in plaats van de extremist om toelichting te vragen, waarom er 15.000 burgers afgeslacht en verdreven dienen te worden, waarom de bevolking van Israel zo kil is, maar niets van dat alles, rubbere Rick vindt het tijd voor "iets leuks".

Rothshild Boulevard...

Trouwens, de Winter had het over het centrum van Tel Aviv, dat zo tollerant was (behalve waarschijnlijk voor de oorspronkelijke bewoners, de Palestijnen) en noemde nog even de hoofdstraat van de voormalige hoofdstad: Rothschild Boulevard. (...)1 opmerking:

  1. Het maakt me niet uit welke etniciteit hij zich toeeigent, maar wat een walgelijke kwal is dit voorwerp.

    BeantwoordenVerwijderen