zaterdag 23 december 2023

Baudet ontmaskert Bosma als CIA-puppet

Kijk op dit twitter filmpje van goed een minuut hoe Martin Bosma van de PVV Baudet het zwijgen oplegt. Mocht je nog illusies hebben bij de PVV, dan kunnen die inmiddels wel definitief de prullenbak in. Blik zelf is ook allang geblockt door Bosma. Waarom weten we niet; kunnen ons niet herinneren ook maar ooit met de man in discussie te zijn geweest.

. heeft het stokje overgenomen van . Het stokje van: Zet-de-microfoon-uit-zodra-de-FVD-de-waarheid-spreekt. Ik ben opgelucht omdat ik al zolang zie dat ook deze man niet deugt. (Ik heb dan ook niet voor niets een block gekregen) Tegelijkertijd zo verbaasd dat (ook grote accounts) dit niet zien. #FreeJulianAssange

Kerstgevoel 2023
Hoe is jullie Kerstgevoel trouwens dit jaar? Ons bekruipt een beetje hetzelfde gevoel als ons "Bevrijdingsdag gevoel" van 5 Mei 2014. Het was toen luttele dagen na Odessa 2 Mei, en zelf waren we daar zeer van onder de indruk; verdoofd, zou je kunnen zeggen. Maar de jongelui in Haarlem waren oh zo blij met "onze" vrijheid". Dat elders in Europa een 50-tal vreedzame burgers in een pogrom gedood waren, waar de NOS en gelieerde staats- en concernmedia geen aandacht aan schonken, drong niet tot de feestvierders door.

Nu bekruipt ons iets soortgelijks. Eveneens, nagenoeg in Europa, moorden de zionisten er op los alsof het een lieve lust is, in Gaza. Ons regime ondersteunt de moordpartijen met vlaghijsingen en onderdelen van moordmachines (F16s) leveren, en ondertussen shopt de Nederlander zich wezenloos. De zinnen dienen geprikkeld en bevredigd te worden. Het lijkt haast wel meer dan voorheen. Met reclames die nog hopelozer op Kerstgevoel proberen in te spelen als voorheen. Niet te pruimen. Het lijkt een compensatie voor het gebrek aan zielenwarmte.

19 opmerkingen:

 1. Beste Blikkers,

  goede feestdagen toegewenst.
  Ik ben zo druk op Youtubes ( Ab Gietelink, BNR, WNL ) te reageren, en een beetje updated te blijven, dat ik hier niet vaak meer kom.

  Ik houd van Gietelink, maar hij durft de laatste stap niet te zetten: de joodse invloed .

  Ik ben niet mals in mijn reacties.
  Hier de laatste reactie:

  Blog van Ab:
  272 Mijn Kerstboodschap. Blijven de dominees van Europa de oorlogen legitimeren? Ab Gietelink

  Mijn reactie:

  5:38 Nee, Ab ! De westerse interventies zijn helemaal niet mislukt!
  Denk je nu werkelijk dat die bedoeld waren om het leven van deze moslims ( Afgh. Irak. Lybie, Syrie) te verbeteren ?
  Hoe kun je zo goedgelovig zijn ! Hoe kun je daar nu intrappen ?!

  Zoals Wesley Clark zei: 'Het plan om 7 moslimlanden aan te vallen was al bekend 2 maanden na 911.
  In feite zei Wolfowitz al meteen na het instorten van de USSR tegen colonel Wesley Clark : 'Nu kunnen we vrij doen wat we willen met diverse landen die we niet aardigt vinden.' "

  Natuurlijk was het joodse streven om de buurlanden van Israel in chaos te brengen !
  Om de moslims een gruwelijk lot te geven!
  Om het Westen vol te laten stromen met moslim-vlucghtelingen. Verdeel en heers.

  En het lukte !
  De interventies zijn dus een GROOT SUCCES !

  AB, WAAROM BLIJF JE ZO HARDNEKKING AAN DE VERKEERDE KANT STAAN ?

  Het is Kerstmis, Ab, tijd om nu eens de èchte waarheid te vertellen, want alleen die kan ons vrede brengen.

  Bronnen:
  = 'Het Yinon Plan", 1982. zoek: “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East
  = zoek:" "A Clean break, a new strategy for securing the realm.
  = YT >> Wes Clark - America's Foreign Policy "Coup" Fora.tv <<<
  = The Unz Review: Gaza and Muslim Immigration to Europe. ( door Israel Shamir)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn de moslim vluchtelingen die nu een corrigerende invloed hebben op onze ''young global leaders''. De 2e generatie, die nu wat ouder en wijzer is geworden, en eigenlijk best aardig deels geïntegreerd is, wordt over het algemeen geaccepteerd als min of meer eigen bevolking (ik denk dat nog 1-of 2 generaties meer nodig zijn in dit proces). Mede daarom keert zich nu de publieke opinie zich tegen Israel.

   Volgens oa Scott Ritter is Israel zichzelf in een fors tempo aan het vernietigen. In dat geval kunnen we het beste naar Sun Tsu luisteren.

   Verwijderen
  2. De kans dat de moslims zich tegen de autochtonen keren lijkt me groter.
   De polarisatie neemt toe, niet af. Omdat we verschillend in elkaar zitten: evolutie.

   Een optimist ( als Rootman) kiest voor een gemakkelijk leven, maar laat een puinhoop na.
   De allerbeste boeren ( vakmensen) die ik ken waren allemaal pessimisten en zwartkijkers. ( Een boer kan zich dat permitteren, want hoeft niks te verkopen. Hoeft niet 'fijn' over te komen. )

   Verwijderen
  3. Ik ben een optimist, maar met die puinhoop valt het wel mee denk, en hoop ik. Het klinkt nogal veroordelend. So be it, ik probeer consistent te blijven met mijn visie. Ik hoef echter ook niet fijn over te komen, alhoewel minimaal effectief een pré is.

   Een makkelijk leven is 80 % intrinsiek: veel rijken piekeren zich kapot, terwijl er ook veel arme mensen met zorgen zijn die hun leven als zeer positief en betekenisvol ervaren. Tja, en wanneer de boer niet klaagt...

   Het is extreem moeilijk om te bepalen of zaken polariseren of niet, vanwege de verschillende informatiebubbels waarin we zitten. Zeker sinds we Duckduckgo kwijt zijn,alhoewel dat ook geen geweldige zoekmachine was. Waarschijnlijk spelen beide mechanismen een rol. Maar ik zie een geleidelijke integratie van moslims plaatshebben en verwacht een status quo zoals in Rusland in enkele generaties meer (en net zoals daar zullen er ook dan kleine haarden van conflicht, zoals Chechnia in 1990s-2000s opduiken). Men kan ook niet veel anders van een banlieu-bewoner verwachten, of hij nu uit Nigeria, Afghanistan of van het Franse platteland komt.

   Verwijderen
  4. De laatste zin gaat over zeer ongunstige omstandigheden zoals ghettovorming die bijna elke populatie tot een probleemgeval kunnen maken/selecteren.

   Verwijderen
 2. Estland is nu het eerste land dat Ukraiense mannen gaat arresteren om naar Ukraiense trainingskampen voor rekruten te sturen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag me af welke redenering/verantwoording de Estse regering hier voor kan geven.

   Verwijderen
  2. De Baltische staten zijn niets meer dan wisselgeld voor Kaliningrad, en dat beseffen ze goed. Het is dus in hun belang om voortdurend een wit voetje te halen in Brussel, Londen en Washington.

   Verwijderen
 3. Janet Ossebaard is overleden.
  Ze nam te veel pillen in: depressief.

  Ik hoorde wel van haar in Corona tijd. Vond haar wel een paar stappen te ver gaan.
  Leek wat dat betreft op de joodse man die nu in de gevangenis zit...
  Janet maakte een heel lange documentaire: The Fall Cabal.
  De eerste 10 delen staan op internet.
  www.fallcabal.com

  Sinds 2018 woonde ze samen met een vrouw, Cyntha Koeter.
  Die heeft een aangrijpend verslag op X gezet, over de depressies.
  Ze denkt niet dat ze de serie gaat afmaken.

  Op deze site het korte videotje van de partner van Ossebaard:

  https://robscholtemuseum.nl/fall-cabal-cyntha-koeter-deeply-sad-message-about-janet-ossebaard/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn (voorspelbare) reactie: Ze noemt talloze ''anomalies'', waarvan vele waar (de schaal waarop is belangrijk, maar blijft buiten beschouwing. Ik doel hier op chemtrails.). Het lijkt nogal op het Alex Jones menu, en is voor mij even unwatchable. Ik wil proberen nog enkele fragmenten uit te zitten, en hoop dan ook bij enkele van haar conclusies uit te komen. Want dat kan steekhoudend zijn....

   Verwijderen
  2. Helaas blijft het bij opsommingen. Er zit zeker een lijn in, maar ik zie te weinig verbindend principe. Zo kan men niet tot een andere conclusie komen dat er duistere elites zijn die duistere plannen hebben. Ongetwijfeld zeker waar; maar ik zie iets teveel cause en effect, en net als bij de protocollen het fenomeen van zelfoverschatting. We zijn dagelijks waar dit in Ukraine en Israel toe gaat leiden: zelfdestructie van binnenuit.
   Er zijn in de biologie geen voorbeelden van parasieten die terug evolueerden naar een autonome species. Teveel expansionisme betekent extinctie.

   Verwijderen
  3. ''...We ZIEN dagelijks waar dit in Ukraine en Israel toe gaat leiden:...''

   Verwijderen
 4. "Vond haar wel een paar stappen te ver gaan".
  Uitgerekend een van het padje af geraakte boer uit Ossendrecht wat zelf iedere dag stappen te ver gaat komt hiermee aanzetten op een alternatief blog waar je iedere dag veel vraagtekens kunt plaatsen bij zijn artikelen.
  Uiteindelijk is Blik met zijn favoriete poster Jan Verheul (echte roepnaam Hugo) ook een mede aanstichter van jodenhaat.
  Juist vanwege de Jan Verheul doctrine.
  Je denkt toch niet dat zulke jodenhaters Israel als staat erkennen hè?
  Een staat wat zich niet laat indoctrineren door de hamas doctrine.
  Hamas doctrine vastgelegd in door moslimbroederschappen geschreven boek wat zij handvest noemen :
  Kinderen in palestina worden hiermee van kleins af aan geindoctrineerd.
  artikel 7: Hamas heeft ernaar verlangd Allah's belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed ... zei: "De dag des oordeels zal niet komen, totdat de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: 'O moslims, o Abdullah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem'."
  artikel 13: Er is geen oplossing voor het Palestijnse probleem dan de jihad.
  Jihad is geen vrede.


  Met zulke doctrine is er ook geen vrede mogelijk laat staan kerstfeest.
  Fijn kerstfeest gewenst in Nederland waar wij de geboorte van Jezus Christus herdenken en stil staan bij vrede die wij nog steeds koesteren en niet meegaan in achterlijke jihad doctrine.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We kunnen van mening verschillen over welke kant we bijstaan (mijn mening: Niet Likud, NIET Hamas!).

   Maar het schudt de wereld wel fors door elkaar! Het gaat er straks behoorlijk anders uitzien.

   Verwijderen
  2. Het gaat er straks behoorlijk anders uitzien is van alle tijden.
   Weet wel, zolang de islam wil heersen over joden en Israel is er nooit vrede.
   Alles verloopt volgens kalender van God/Jahweh.
   Wij zijn maar tijdelijke levende getuigen van gebeurtenissen die dagelijks plaats vinden op aarde.

   Verwijderen
 5. Even de aandacht vestigen op een meesterlijk interview van SyrianGirl met professor Dugin:

  https://www.youtube.com/watch?v=V_34c9nVomE&t=1929s

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog een waardevolle inbreng. Van Sheikh Imran Hussein, de enige islamgeleerde die volle zalen met niet-moslims trekt.

  Net als met alle theologen moet ik zelf forse vertaalslagen maken om de waardevolle elementen er uit te halen. Maar die zitten er zeker in. Heel actueel.

  https://www.youtube.com/watch?v=gfWw2AQiWdo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je Sheikh Imran Hussein ooit tegenkomt, doe hem dan de groeten van mij en vertel hem het volgende.

  Er is weinig bewijs dat de "Al-Aqsa-moskee" zich daadwerkelijk in Jeruzalem bevindt, en er is een groot aantal moslims die geloven dat "de verste moskee" een verwijzing is naar een moskee in de hemel, niet op aarde; vanwege het feit dat de huidige Al-Aqsa-moskee niet bestond tijdens het leven van de profeet Mohammed, waardoor het voor hem onmogelijk was om deze te bezoeken. Boodschappers van zowel het jodendom als het christendom waren eeuwen voor de profeet Mohammed in Jeruzalem aangekomen om hun geschriften te prediken. Daarom kan het niet historisch accuraat zijn om te zeggen dat Mohammed de islam voor hen naar Jeruzalem bracht. Tot de migratie van Mohammed naar Medina in 622 CE en de officiële vestiging van de islam daarin, was de islam een minderheidsreligie in vergelijking met de twee gevestigde religies van het jodendom en het christendom. Trouwens, de burgers van Jeruzalem die zich tot de islam bekeerden, veranderden alleen hun eigen geloof, niet de hele geschiedenis van Jeruzalem.

  Het is tevens de moeite waard om de rest ook te lezen.
  Is Jeruzalem een heilige islamitische stad?
  Er is een groot verschil tussen een stad die heilig is in de ogen van God en een heilige islamitische stad.
  https://www.jpost.com/opinion/is-jerusalem-a-sacred-islamic-city-578560

  Joden hatende moslims zijn nooit goed geweest is de ware geschiedenis over Israel.
  Je kunt hun IQ een beetje vergelijken met het IQ van de gemiddelde politici's, cojona schetenwappers ,spuitenzetters en zij die zich een spuit/spuiten hebben laten zetten.

  BeantwoordenVerwijderen