donderdag 21 september 2023

Wie fluisterde Wilders' aanval op Baudet in?

Wie fluisterde Wilders aanval op Baudet in?

De vraag stellen, is 'em -voor de fijnproevers- waarschijnlijk ook beantwoorden.

Watskebeurd?

Gisteren waren de algemene beschouwingen; Baudet had het woord, en als een duveltje uit een doosje stond daar Wilders aan de interuptie microfoon: of het klopt dat Baudet het "officiële 9/11 verhaal" niet geloofde, en of hij ook de maanlanding niet geloofde.

Nu moet je geloven vooral overlaten aan gelovigen, maar Baudet zette kort en krachtig uiteen dat hij "de officiële versie" zeer onwaarschijnlijk vond; Baudet noemde het allemaal: paspoort van de kaper op de smeulende bende? onwaarschijnlijk. Gebouw 7 dat spontaan instortte? Hoe dan? Washington een vliegtuig in het Pentagon? Hoe dan, zonder brokstukken? Wat de zogenaamde maanlanding betreft zijn er net zo veel vragen. NASA gaat niet meer naar de maan, omdat de technieken om dat te doen verdwenen zouden zijn.

Wilders ontving het antwoord, wachtte een fractie van een seconde, en antwoordde zogenaamd grappig en spontaan: "U gaat zelf naar de maan!", of iets in die trant. Hij had de lachers van de rest van het kartel op zijn hand. Hahahaha. Wat een lol!

De vraag die de day after rijst, wat bezielde Wilders? Hoe kwam hij op het ideetje, Baudet op deze manier aan te vallen? Hoe kwam hij er überhaupt bij 9/11 aan te halen? Voor zover wij het debat gedeeltelijk gezien hebben, had Baudet het daar niet over. Wilders verwees ook naar een ander moment.Dat mag en kan natuurlijk, maar waarom zou je dat doen? Waarom zou je tijdens algemene beschouwingen, waarbij het volk verder uit- en afgeperst gaat worden, Baudet een hak proberen te zetten betreffende 9/11?? Heeft hij dit helemaal zelf bedacht of in samenspraak met zijn vriendjes op, of van, een bepaalde ambassade?

Iris de Graaf

Dinsdag kwam zij bij het 8-uur staatsjournaal in beeld betreffende Armenië en Azerbeidjan. Het zou allemaal de schuld zijn van "de Russen". Zij hadden "de officiële plicht" de Armeniërs van de enclave te beschermen. En dat deden ze niet, en daarom was het slecht.

Nu de andere kant van het verhaal die Iris voor het gemak even onbesproken liet. Het waren de Armeniërs zelf die met hun WEF leider uit het samenwerkingsverdrag stapten enige tijd terug. Het waren de Armeniërs zelf die de Amerikanen vorige week toelieten om samen mee te oefenen. En je weet, als je Amerikanen binnenlaat, dan kun je spoedig problemen krijgen.  En die kregen de Armeniërs. Zeker als dat andere NATO land, Turkije, Azerbeidjan volledig steunt. Bij Nieuwsuur waar Iris wat meer de tijd had, legde ze het in grote lijnen wel correct uit trouwens.

Oekraïne

Het borrelt een beetje rond Oekraïne. Eerst die vervelende New York Times die opschreef dat Zelenski zelf die markt in Konstantinovka van een raketaanval voorzien had, en niet the Russians. BAM! Toen Lula, die zei hoofdpijn te hebben en daarom Zelenski niet kon ontmoeten. En nu de Polen die helemaal klaar zijn met de Oekraïners en zeggen geen wapens meer te leveren. Ze hebben ze nodig voor hun eigen verdediging, nadat de twee landen mot kregen over graanleveringen.


2 opmerkingen:

 1. Ik heb deze reactie bij Geen Srijl geplaatst:

  Wilders is een pion van Israel, en Israel zit achter 911. Zijn eerste assistent was Elliot Wagschal, van de Israeli ambassade. ( Onderbouwing: Sabrosky, Unz, Guyenot. Dancing Israeli's etc) Dus moet Wilders een beetje op Thierry gaan leunen, zodat hij niet te vaak over 911 begint.
  De maanlanding is een van die dossiers die onbeslist zijn.
  Feit is dat het prestoge van de VS op het spel stond. Feit is dat het hele spektakel even goed door Hollywood kon worden geproduceerd, zonder dat de honderden NASA experts het zoudenmerken. Laat staat de TV kijker. Feit is dat men in de 55 jaar daarna nooit meer is gegaan, wat toch vreemd is.

  En zoals Thierry zegt: Een officiele versie waarom er nooit meer mensen op de maan kwamen is dat men de kennis uit 1969 heeft vergeten.
  Volledig ongeloofwaardig.

  Een van de tientallen indirecte bewijzen dat Israel 9-11 produceerde: zie youtube: >> The Five Dancing Israelis (Mossad) on 9/11 project venko <<
  Kijk op minuut 6 :34 : " Ons doel was om de aanslag van 911 vast te leggen." Maar hoe wisten ze dat het zou gaan gebeuren? Ik meen dat ze op 10 september ook al op die plaats waren gesignaleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is al lang 100% bewezen dat de WTC torens met explosieven naar beneden zijn gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen