maandag 18 september 2023

Forum Inside S2 A3: End Game Ukraine

Mooi gesprek.

Rusland werd in de jaren '90 vorige eeuw leeg geroofd. Daar maakte Putin een einde aan. Hij heeft de toorn van de Banksters over zich heen afgeroepen, omdat hij niet mee gaat met het de uitverkoop van zijn grondstoffen, niet mee gaat met Woke, niet meegaat met ongebreidelde immigratie, en traditionele waarden bewaart.

De grootste roofmacht zijn de VS.

1 opmerking:

 1. In ons land gaat de meeste aandacht naar prinsjesdag. Maar:

  Zelenski komt aan in de VS. Vandaag spreekt hij voor de VN en ook de security council. De drama queen zal vermoedelijk weglopen wanneer Lavrov daar ook spreekt. Ook wil hij niet westerse leiders zoals Lula overtuigen dat deze oorlog ook HUN zaak is.

  Maar waarschijnlijk is er wel een ontmoeting. Het schijnt dat Rusland met een ultimatum komt: In elk geval de voorstellen van Lavrov zeer serieues nemen en onderhandelen. Als hij bij zijn ''Zelenski plan'' blijft ( Grenzen van 1991, NATO lidmaatschap, herstelbetalingen en Putin berechten) dan wordt het na 4 oktober echt oorlog.
  Op Donderdag bezoekt hij Biden en spreekt voor het congress, en wil de invloedrijke politici beĆÆnvloeden meer geld en wapens te sturen.

  Dima spreekt circulerende geruchten uit dat Zelenski Biden wil chanteren tot veel meer escalatie met nieuw compromat over zijn zoon en hem.

  BeantwoordenVerwijderen