vrijdag 22 september 2023

Waar zijn de Britten mee bezig?

Zoals Wilders met zijn ambassadevrindjes aan een verbeten Moslim-haat lijkt te lijden, daar lijken de Britten te lijden aan een verbeten Rusland-haat. Ze zijn inmiddels opgeschaald tot het met hun Stormshadows bestoken van historische grond en panden in het Russische Sevastopol waar de rookpluimen opstijgen vanuit een historisch marine gebouw. Een gebouw en een stad van waaruit de Russen en het Rode Leger onmenselijke slag hebben geleverd met de Nazi's, 80 jaar geleden. Die gebouwen nu proberen te vernietigen, dat is natuurlijk wel een dingetje. Natuurlijk zijn het wat de Britten betreft de Oekraïners die de dingen afschieten, maar de Britten maken de raketten, leveren de raketten, leiden de schieters op, geven de coordinaten, het tijdstip, het doel, de begeleiding, de aanmoedigingen, en dan mag een Oekraïner op de knop drukken.

Hoe lang blijven Putin en zijn vriend Shoigoi dit lijdzaam aankijken? De ene rode lijn na de andere rode lijn wordt overschreden. Een beetje als AZ gisteren in Bosnië. Niet enkele door de ondergrens, maar ook die grens die daarna weer komt.

Als we Shenin mogen geloven, en Shenin is een belangrijke talkshow presentator, een zogenaamd "anchor", op het Russische TV1.ru, is het een soort tactiek van Rusland; zoals de Britten en de Amerikanen langzaam telkens opschalen, rekt Rusland telkens de rode lijn op. Maar niet tot het oneindige!!! En inmiddels zijn er al zoveel rode lijnen overschreden (lees: heeft Rusland zoveel klappen gekregen), dat het voldoende is voor niet een klein klapje terug, maar voor iets meer...

Onderstaande de uitstekende bijdrage van Dawg onder een vorig artikel dat we hieronder nogmaals plaatsen.

Update: De Amerikanen doen natuurlijk niet onder voor hun Britse vrinden. ATACMS gaan geleverd worden. en ga er maar vanuit dat ze al in Polen klaarliggen.

***********************************************************************

"Ukraine’s ‘Biggest Ever’ Storm Shadow Attack Fails Miserably As Russia Learns From Sep 13 Missile Strikes

In an unprecedented daylight strike on September 20, Ukraine launched 8 Strom Shadows stealth cruise missiles from 11 Su-24M tactical bombers targeting Russia’s Black Sea Fleet (BSF) at Sevastopol.

Despite the use of sophisticated tactics such as flying low over the Black Sea to escape detection by Russian air defense (AD) systems and the use of 3 AGM-160 MALD decoy missiles, the attack failed completely. Not one Storm Shadow missile struck its target!"

verder lezen:

https://www.eurasiantimes.com/ukraines-biggest-ever-storm-shadow-attack-fails-miserably/

Gisteren weer een aanval op Sebastopol. Dit keer zonder Oekraiense treffers. De door de Oekraiense luchtmacht afgevuurde Storm Shadow kruisraketten werden geleverd. Ongetwijfeld zullen de Britse oorlogsstokers, of ander NAVO-landen de Oekrainers hebben bijgestaan met logistieke steun en bij de operationele planning.

En zo is de NAVO via de levering van helmen, patronen, houwitsers, ATGM's, en wondertanks opgeschoven naar de levering van de allermodernste kruisraketten die daadwerkelijk gebruikt worden om ver achter het front doelen in Rusland te raken. What could possibly go wrong?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten