zaterdag 12 december 2020

Time Persoon van het Jaar

 


36 opmerkingen:

 1. Om terug te komen op AstraZeneca in de periode dat Els-Anouk Kuipers daar ook werkzaam was( Els-Anouk Kuipers is sinds deze maand oud eigenaar van restaurant "de wandelaar" in de knusse wijk de Vijfhoek)Zie vorig artikel van Blik.
  Veel leeswerk.
  http://www.openaccessadvocate.nl/tijdschrift/tijdschrifteuropeesrecht/2013/1_2/NtER_1382-4120_2013_019_001_003

  BeantwoordenVerwijderen
 2. European States, US Accuse North Korea of Using COVID-19 Pandemic ‘to Crack Down on Human Rights’
  https://sputniknews.com/world/202012121081440478-european-states-us-accuse-north-korea-of-using-covid-19-pandemic-to-crack-down-on-human-rights/

  Wat doen ze zelf. Jij bak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Is dat waar , wat Grandalf daar zegt?
   We gaan luisteren naar die speech van Biden wat hij werkelijk zei en wat hij in feite eigenlijk ermee bedoelde.
   Biden waarschuwt dat de Republikeinen de Democraten de schuld geven dat er fors bezuinigd zal worden bij justitie en politie.
   Met die beschuldiging proberen ze stemmers weg te halen bij de democraten.
   Maar die beschuldiging van de Republikeinen is vals.
   Wat Biden belooft is dat hij het Amerikaanse rechtssysteem wat geld voor iedere Amerikaan van zwart tot wit zal hanteren en wellicht de justitiele puinhoop van Trump zal herstellen. Biden belooft dat hij zodra hij gekozen wordt en hij in the oval zal komen te zitten, het eerste wat hij zal doen is meer financiën beschikbaar stellen voor de law enforcement.
   Nog maar effekes wachten tot januarie dus. Biden mag nu nog geen beslissingen nemen.
   Beslissingen neemt Trump nu nog.
   Trump heeft blijkbaar haast want hij heeft nog snel goedkeuring gegeven om gevangenen onmiddellijk te executeren. Uitstel doodstraf was niet meer aan te vechten.
   Zoiets is normaal?

   Verwijderen
 4. The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”
  Global Research E-Book, Centre for Research on Globalization (CRG)

  Preface

  The fear campaign has served as an instrument of disinformation.

  In the course of the last eleven months starting in early January, I have analyzed almost on a daily basis the timeline and evolution of the Covid crisis. From the very outset in January 2020, people were led to accept the existence of a rapidly progressing and dangerous epidemic.

  Media lies sustained the image of a Killer Virus which initially contributed to destabilizing US-China trade and disrupting air travel. And then in February “V- the Virus” (which is similar to seasonal influenza) was held responsible for triggering the most serious financial crisis in World history.

  And then on March 11, a lockdown was imposed on 193 member states on the United Nations, leading to the “closure” of national economies Worldwide.

  Starting in October, a “second wave” was announced. “The pandemic is not over”.

  The fear campaign prevails. And people are now led to believe that the corona vaccine sponsored by their governments is the “solution”. And that “normality” will be restored once the entire population of the planet has been vaccinated.

  ....

  This E-Book is preliminary. There is a sense of urgency. People Worldwide are being lied to be their governments.

  A word on the methodology:

  A historical overview of the crisis, scientific analysis and detailed review of “official” data, estimates and definitions. Our objective is to reveal the lies, inform people Worldwide and refute the official narrative which is used as a pretext to destabilize entire countries.

  This crisis affects humanity in its entirety: 7.8 billion people. We stand in solidarity with our fellow human beings Worldwide. Truth is a powerful instrument.

  I remain indebted to our readers and to the Global Research team.

  Michel Chossudovsky, Global Research, December 11, 2020

  Link naar het E-Book: The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat vaccinatiepasje gaat er komen, en snel ook. Het is ook voor geen meter tegen te houden, want de law-suit-cultuur heeft zich vanuit de VS ook hier gevestigd: we worden geregeerd door lobbyisten en advocaten/juristen. Een bus of vliegmaatschappij wil het risico op rechtszaken en dwangsommen niet lopen, dus zonder pasje geen vakantie aan de costa. Dit zal ook voor hotels, en in een later stadium ook voor de horeca gelden: wie een vol restaurant wil zal verplicht naar pasjes vragen. Het is duidelijk dat de losprijs van een vrijgegeven economie vaccinatie zal worden.

  Inmiddels is er een medische doorbraak gaande vanuit het FLCCC
  https://covid19criticalcare.com/

  Vooraanstaande artsen eisen vrijgeven van ivermectine en noemen het weghouden daarvan moord. De repressie is enorm, maar het zijn bekende namen. In elk geval denk ik dat bestellen van ivermectine binnenkort niet meer mogelijk zal zijn (zoals alle HCQ nu al door de douane wordt gestolen ter vernietiging).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HCQ en Ivermectine kun je gewoon verkrijgen bij de apotheek en de arts heeft de vrijheid om het te mogen voorschrijven. Dat heeft de NHG vermeld. Rob Elens heeft die brief laten zien.

   Een vergissing is het om te denken dat de maatschappij vrij wordt als je je vaccine neemt. Tedros heeft het ons al laten weten. Niks is genoeg tegen het virus.
   https://www.cnbc.com/2020/08/21/who-warns-a-coronavirus-vaccine-alone-will-not-end-pandemic.html#close
   Je weet toch dat dit een agenda is van de oligarchen! Je weet toch dat we naar een nieuwe omgeving gaan waarin fysiek, digitaal en biologisch met elkaar verbonden zijn. 100% van ons gaat gevaccineerd worden. 100% van ons gaat in verbinding met AI. Als we het al überhaupt mogen meemaken!

   Verwijderen
  2. Mijn vermoeden: als je natuurlijk immuniteit verkregen hebt voor de eind 2020 variant van Sars-Cov-19, dan kan het vaccin niet schaden.

   Dr Elens is een held. Maar om nu nog aan ivermectine te komen: zoek maar een dokter die het wil voorschrijven....

   Ik heb gelukkig maar weinig met die oligarchen te maken.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @SDR,
   De Smurf is niet in staat om verbanden te leggen en in die zin bijna net zo onnozel als onze bioboer.

   Verwijderen
  5. In Duitsland (wat in Nederland ook gaat gebeuren) is dat de winkels die zogenaamde niet essentiële spullen verkopen dicht moeten.

   Wat heb ik gezegd. Over 10 jaar zullen we niet meer shoppen............tenzij we hun maatregelen niet langer meer pikken.

   Verwijderen
  6. Als het niet aan President Trump lag, zou het 5 jaar hebben geduurd, voordat er een fèksien zou zijn geweest.

   @Rootman: [Mijn vermoeden: dan kan het vaccin niet schaden.]
   Droom maar rustig verder. Het RNA-composiet over het hoofd gezien?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. "Het verbaast mij tot de dag van vandaag dat de bioboer in de corona situatie zo onnozel is gebleken. Het is niet zo dat hij de achterliggende structuur niet ziet of niet wil zien"

   Mij verbaast dat niet. Het is zijn koppigheid die een andere visie in de weg staat. Het is dezelfde koppigheid waarmee de schapen de huidige machthebbers en het systeem verdedigen.

   In zijn filosofie zijn "de Joden" met de neocons het centrum van de macht en het kwaad.

   Bill Gates en de oligarchen van het WEF en Bilderberg passen niet in dat plaatje.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. "Je kunt niet ontkennen dat leden van de stam oververtegenwoordigd zijn binnen de deepstate. Ze maken bijvoorbeeld 2% van de Amerikaanse bevolking uit maar zijn 60% van de grote politieke geldschieters"

   In mijn visie zijn de neocons ook lakeien van de oligarchen van het World Economic Forum en Bilderberg. Net als dat de wallstreet democraten lakeien zijn.
   De cult beheerst de machthebbers en de oppositie.

   Trump is een Maverick die nooit aan de macht had mogen komen. De Dominion machines waren afgesteld dat 3% van de stemmen worden geflipped van Trump naar de democraten. Naast de geschatte 3 miljoen illegale stemmen. Dat was niet genoeg voor Hillary. Daar hebben ze van geleerd en daarom hebben ze nu in 5 swingstaten de tellingen op bepaalde plekken stopgezet om te kijken hoeveel stemmen Biden nodig had om te winnen. De post zakken met Biden stemmen stroomden de dagen daarna naar die bepaalde plekken om Biden de winst te geven.

   Ik voorspel dat als Biden president wordt dat er daarna een behoorlijk oorlogsconflict in de wereld komt. Trump heeft een paar keer van die Neoconnetjes aangesteld, maar moest ze snel daarna weer ontslaan om een oorlog te voorkomen. Biden zal naar hen luisteren.

   Verwijderen
  12. [Wat is er met die val gebeurd?]
   Die staat nu wijd open. Zodra er doden gaan vallen -door het fèksien-, klapt de zaak dicht. Let wel: het zijn vooral de kwetsbaren, die (overal) het eerst aan de beurt zijn. Die vallen ook het eerste om.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Welkom in onze toekomst. Dit gaat ook in Europa gebeuren als we niet snel onze maatschappij en waar we voor staan gaan redden. Onbetaald loon. Als het verfoeide MKB dood is en we werken direct of indirect voor de too big to fail. Als je in overheidsdienst werkt (niet via een contractor) zit je goed. Daar gaan ze niet mee dollen.
  https://www.zerohedge.com/markets/massive-riot-breaks-out-india-iphone-factory-over-unpaid-wages

  Maar het loopt TOT NU toe lekker voor de oligarchen van het WEF. De supreme court wil niet naar de Texas case kijken en Biden/demoncraten hebben voor zover bekend is de "verkiezingen" gewonnen.
  97% van de bevolking tast volkomen in het duister. Wil niet de realiteit onder ogen zien, zal het systeem tot op het laatst verdedigen en zal op de harde manier wakker worden. Namelijk door de laars van de militaire politie als het te laat is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1 voordeel hebben wij hier. We behoren niet bij de bruikbare idioten die meewerken aan vormen van een 1984 samenleving zoals de mensen op het OM, de corrupte rechters, de hoernalisten en de Ab Osterhausjes van deze wereld. Zij gaan als 1ste tegen de muur. Omdat deze groep de grootste tegenstanders van de oligarchen worden als ze merken dat er niks, maar dan ook niks voor hun in zit. (Waar ze nu wel vurig van dromen!)

   Verwijderen
 7. Gisteren een hele rij mensen die achter elkaar aan het wachten waren. (binnen in het winkelcentrum) om bij de action naar binnen te mogen. Ze mogen blijkbaar in het winkelcentrum wel achter elkaar wachten en niet op 1,5 meter, maar niet in de zaak zelf wat in principe dezelfde ruimte is. Maar ja.....Er zullen steeds minder mensen in de shopping mall mogen. Ik voorspel dat de regels voor het shoppen steeds moeilijker worden en op den duur onmogelijk. Waarom kan ik dit voorspellen? Het WEF heeft gezegd dat over 10 jaar we alles per drone krijgen thuisbezorgd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet niet alle PR geloven. 'de joden' het WEF, the deep state, de illuminati, the elders of zion en de Davos poppenspelers: het zijn allemaal nare verwaande narciscisten die hun eigen propaganda zijn gaan geloven. Ze hebben niet de competentie om hun wanen te realiseren!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Het lukt ze tot aan vandaag de dag inderdaad prima SDR.

   Maar toch denk ik niet dat het ze uiteindelijk lukt om agenda 2030 uit te rollen. Het vaccine blijkt veel te schadelijk/dodelijk.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. And now something completely different: perfecte geluidjes en onnavolgbare imitaties, als afwisseling op de hierboven gespuide fearporn, c.q. toekomstbeelden. Even uit de stress.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Dawg,

  Ik neem aan dat het moet zijn "van wie 269 op de IC'

  269 op de IC is toch een heel weinig of zie ik dat verkeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Korte berichten uit Australië, maar het gaat ook ons aan

  Het eerste bericht betreft het stopzetten van alle vaccinatieprogramma’s in Australië, vanwege het besmetten via de vaccinatie van testpersonen met HIV, de zogenaamde veroorzaker van AIDS.
  ....
  Lijst van alle leden van de Communistische Partij van China over de hele wereld uitgelekt.

  Zou het toeval zijn, dat nu er een lijst op straat ligt, dat de zaak in Australië op de rem gaat?

  Dan is er zeer recent een lijst met 2 miljoen namen uitgelekt van leden van de Chinese Communistische Partij. Deze zijn geïnfiltreerd in ALLE grote westerse concerns voor bedrijfsspionage. De taktiek is stelen, repliceren en uit de markt drukken. Het zijn dus niet alleen Chinezen, maar het kunnen bijvoorbeeld ook Nederlandse topmanagers zijn, die indirect op de payroll van de CCP staan. Een notoir voorbeeld uit de VS is de familie Biden, die miljarden aan allerlei transacties heeft verdiend.
  ...
  Lees beide berichten verder bij De Binnenlandsche Bataafsche Courant: Politiek en bedrijfsleven van top tot teen geïnfiltreerd door handlangers van de Chinese Communistische Partij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SDR: Helaas heb je gelijk:
   Morrison said Australians should not be concerned that there would not be enough vaccines as a result of the University of Queensland vaccine being dropped. Australia has entered into enough different vaccine agreements to cover the Australian population, even if one or two vaccine candidates proved unsuccessful.

   With the University of Queensland candidate being discontinued, Australia still has 140m units of vaccine available to Australia, which Hunt said is “one of the highest ratios of vaccine purchases and availability to population in the world”. All vaccine candidates require two doses.


   Lees het hele artkel bij de Guardian: Australia terminates University of Queensland vaccine deal with CSL after false positives for HIV

   Verwijderen