dinsdag 15 december 2020

Staats TV krijgt geen genoeg van de Man van 6 Miljoen.

En ja hooorrrrr, daaaarrrrr isss die weeeerrrrrrrrr!!!!

De 6 Millon Dollar Man maakte vandaag dan weer zijn opwachting in de staats studio's van 1 Vandaag.

26 Optredens inmiddels bij Op 1, en het gaat maar doorrrrrr. Pap lijkt de staats TV wel te lusten van deze man. De man die de Whiskeyfles opentrekt bij een eerste besmetting in Nederland. En de vuist balt, wanneer de staat miljoenen waardeloze en schadelijke Mexicaanse virus vaccins aanschaft. Die alter ergens gedumpt moesten worden.


40 opmerkingen:

 1. He, is dat niet oom Ab daar op dat podium.

  https://twitter.com/BorisLange/status/1338408080497893378

  Yes, indeed.

  https://twitter.com/Tim99855643/status/1338420208906752000

  Tijdens een lezing van van Marc Van Ranst, Belgian Flu Commissioner, bij de ESWI/Chatham House Influenza Pandemic Preparedness Stakeholders Conference on 22 January 2019

  Over perceptiebuilding tijdens de Mexicaanse griep.

  https://www.youtube.com/watch?v=UZMr7AEL0jQ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @SDR: ik vind ze wel grappig, doet me aan juffrouw mier van Fabeltjeskrant herinneren :)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @SDR: je hebt gelijk, sorry juffrouw Mier, beter is Ab Aasgier

   Verwijderen
  4. Duidelijk een wolf in schaapskleren.

   Verwijderen
 3. Brekend:
  Wikileaks heeft vandaag een colossale dump gedaan op hun server, files van Afghanistan tot aan Zimbabwe met vele tussenstations, zoals Blackwater, WHO, Scientology, maar ook Zandvoort wordt genoemd. Grappig dat alles op 01-Jan-1984 gedateerd is: Wikileaks files

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dezelfde massieve cijfer-fraude, die Jensen.nl in Nederland opmerkt, begint nu ook in de USA te dagen: 300.000 Covid-19 doden?. Not even close, is de conclusie. Op dit moment staat de teller bij het leugenachtige CNN op 302.689. In werkelijkheid is dit 177.000 betreurde doden minder, want dat is het griep cijfer in het seizoen 2017-2018. De griep is in de USA ook ineens helemaal uitgestorven, net zoals hier!

  "In the spring, he analyzed comprehensive April 6 disease data and noted that while COVID deaths were rising, flu-related deaths had supposedly dropped almost to zero. For all intents and purposes, this is a statistical impossibility."

  In het gegeven artikel wordt ook nog even de dodelijkheid(kuch) van het levensgevaarlijke virus aangestipt: "The vast majority of the population, however, has a SARS-CoV-2 survival rate in excess of 99.5 percent."

  Kortom: als je joden een frauduleuze PCR-test in elkaar laat flansen, de cijfers laat berekenen door een joodse directeur van het RIVM en een joodse minister van "volksgezondheid" maatregelen laat nemen, verkocht door een joodse minister president, dan krijg je de situatie, waar we nu in zitten.

  DUIDELIJK?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. rutte, de jonge en van dissel hebben allemaal het favoriete boek van Bill G. onder hun kussen liggen: "How to lie with statistics"

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. Het gaat beginnen in Australië: No jab, no job. Let je op, eddie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dit krijg je ook mee ingespoten met het fijne fèksien. Let even op de datum: 2006. Ze zijn nu nog kleiner, onzichtbaar in de vloeistof.

   "By taking advantage of the merits of compactness, high authenticity and contactless communication, and combining it with Internet technology

   Verwijderen
  2. Toch stel ik me een paar vragen bij die chip.
   Zijn die persoonlijk? Bedoel ik mee dat iedere chip een eigen i.d. code heeft, persoonsgebonden want hoe weten ze anders wie je bent, maar hoe gaan ze dat in een vaccin onder brengen? Zit er dan per dosis 1 chip in en zijn die dosissen dan specifiek genummerd? Hoe moeten ze zoiets logistiek klaarkrijgen? Nu zie je de beelden van het massaproductie proces van de vaccins en hoeveel chips zitten daar dan in?
   Ik denk dat ze veel willen, maar om 7 miljard mensen in te spuiten met, per persoon, een unieke code zie ik nog niet gebeuren.

   Verwijderen
  3. Als je het artikel hebt gelezen, moet je dit zijn opgevallen: "The µ-Chip is one of the world's smallest contactless IC chips which uses an external antenna to receive radio waves (2.45 GHz microwaves), and transforms it to energy to wirelessly transmit a 128 bit (1038) unique ID number. As the data is written during the fabrication process using ROM (Read-Only-Memory), it is impossible to rewrite the data and thus provides a high level of authenticity."
   Dus een uniek nummer (1038 tekens) wat niet valt te veranderen. De computer, waarmee je wordt gelinkt, weet wie achter dat nummer schuilgaat.

   Verder willen ze graag je DNA, zodat de vloeistof daarop kan worden aangepast. Per volk krijgt iedereen hetzelfde, mannen en vrouwen gescheiden. De chips worden van tevoren in de spuit gestopt, de spuit is dus persoonlijk. Na een injectie, zal even een lezer in de buurt worden gehouden, om te kijken, op de chip ook goed werkt. Zo is het ook bij mijn hond gegaan. (zodra het dier is overleden, haal ik zelf die chip eruit en kan daar dan leuke dingen mee doen.) De chip van mijn hond is groter, die kan je zelfs voelen.

   Er lopen nu al mensen met een chip in hun hand rond. Een discotheek in Rotterdam is ermee begonnen, als je een pilsje bestelde, hoefde je alleen je hand bij de lezer te houden en had je hem direct betaald. (Handig)

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. [Er zal dus hoe dan ook een soort administratie moeten worden opgezet.]
   Correct. Of het nummer wordt van tevoren gekoppeld, of na de prik. Dus je naam, of BSN-nummer, staan op de spuit of je krijgt een willekeurig nummer en daarna wordt de lezer bij je arm gehouden om het nummer aan je naam/BSN te koppelen. Ook bij de prik moet je je legitimeren.

   [Wat hetzelfde]
   Sorry voor de onduidelijkheid. Ieder krijgt dezelfde vloeistof ingespoten met mannelijk/vrouwelijk RNA. Mannen krijgen RNA van een vrouwelijke foetus en andersom.

   [je hond is opgenomen in een fysieke administratie om het specifieke nummer aan het unieke dier te koppelen.]
   Klopt. Het werd verkocht als makkelijk bij opsporing van de eigenaar, als het dier was weggelopen. Andersom als het dier schade heeft veroorzaakt, dan is dat net zo makkelijk. Dus als mijn hond in Maastricht zoek raakt en hij wordt gevonden in Groningen weten ze in no-time de eigenaar te achterhalen.

   [heeft nog steeds dichtbij een lezer nodig om te functioneren.]
   Correct en daar komt 5G en de anderhalve meter om de hoek kijken, is mijn vermoeden. Maar dan nog moet je dichtbij zo'n mast komen, maar dat zit straks ingebouwd in iedere lantaarnpaal, dus ontwijken is bijna onmogelijk.

   [Verder is het absoluut niet nodig om dit soort fratsen uit te halen]
   Klopt alweer, maar -bijna- iedereen is verslaafd aan zijn/haar mobieltje, dus die slepen zelf hun enkelband vrijwillig mee.

   Bij deze een link, hoe het RNA je DNA kan wijzigen. (vet is van mij.)

   Belangrijke stelling in het artikel:
   "let’s go one level deeper into molecular biology to answer the question of whether or not this extraneous RNA could potentially alter our DNA permanently. I believe the answer to this question is yes." (vet is van mij.)


   (onder voorbehoud: 1. Ik heb het hele artikel nog niet uit; 2. heb de site nog niet onderzocht; 3. evenals de schrijver van het stuk.)
   Maar ik wilde dit @Matt en @SDR niet onthouden.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Alle cijfers van de Staatsomroep kan je linea recta in de prullenbak mieteren. Volkomen verzonnen cijfers, die alleen gebruikt worden om acceptatie van wat dan ook te beïnvloeden. Alles wordt gestuurd van bovenaf.

   Kijk hoe vanaf het begin van de covid-19 periode alles wordt aangestuurd naar fèksiens. Goede medicijnen werden ontkend of zwart gemaakt, goede artsen werden doodgezwegen en domweg bedreigd en de laatste tijd wordt alles, wat tegen het narratief ingaat, weg gecensureerd.

   [met de huidige technologie moet je nog steeds exact lezer en chip bij elkaar brengen en de lezer de tijd geven om de chip uit te lezen.]
   Die contact periode hebben ze expres heel kort gehouden, om afluisteren van uitwisseling van gegevens moeilijk te maken. Al eens gedacht aan de tol-kastjes in Duitsland? Exact hetzelfde systeem. Kast hangt 8 meter boven de weg en de chip in de vrachtwagen 4 meter eronder en de vrachtwagen rijdt +/- 85 km p/u. In die fractie van een seconde van het passeren vindt de transactie plaats.

   Mobieltje - enkelband opmerking: mobieltjes kan je verwisselen, zelfs uitzetten. Een chip niet.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. [Je zou toch eens de moeite moeten nemen om een paar afleveringen van TruNews te bekijken.]

   In welk verband? De gegeven link hier pal boven is van newsweek en beschrijft een cyberaanval op een server. Ik zie geen verband met onze discussie?

   Verwijderen
 6. Ga je spuit maar bij Putin halen Wolf.
  Je krijgt er ook wat grond bij.
  Of ik oplet.
  Je moest een weten dom figuur dat je bent Wolf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In Rusland liegen ze niet over cijfers Eddy.
  En de spuit is volkomen veilig daar.
  Geloof Wolf nou allemaal maar.
  Heerlijk, al die spuit believers allemaal recht in hun gezicht uitlachen.
  Uitlachen vanwege hun stommiteit.
  Mijn dag begint voortreffelijk.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Heerlijk, al die spuit believers allemaal recht in hun gezicht uitlachen"

   Huh? Geen spuit voor mij gekke Eddy

   Verwijderen
  2. Eddy denkt dat het niet uitmaakt wie aan de macht is, niet waar Eddy?
   En waarom doet de cult zo haar best om Trump, Poetin en Baudet van het plush te duwen?
   De cult heeft dmv hun puppets in de politiek, inlichtingen diensten en media valselijk (zie de gedeclassificeerde documenten van de FBI) 3,5 jaar lang Trump gedemoniseerd en politiek tegen de muur gezet. Waarom zouden ze dat doen als Trump ook hun schoothondje was?

   Waarom demoniseren ze Baudet dag in dag uit? Proberen de puppets van de cult het FVD te demoniseren en kapot te maken?

   Verwijderen
  3. https://thenationalpulse.com/breaking/stirring-up-a-russia-scandal-to-vilify-trump-declassified-brennan-cia-notes-prove-claims-were-political-hoax/

   Verwijderen
 8. Trump is pro vaccineren sul.
  Je bent nog dommer als de rest oligarch hahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vaccin gaat nergens naar toe. Geen draagkracht voor het in de medische sector.

   Verwijderen
  2. Ook die beademingsapparatuur waar Trump helemaal in mee is gegaan zijn ware moord machines. Bijna iedereen sterft eraan of komt er zwaar beschadigd onder vandaan.
   Het is helemaal niet nodig. Wellicht een beetje extra lucht tijdens je behandeling met middelen zoals Ivermectine of HCQ met zink

   Verwijderen
 9. Zit hij ook niet in de raad van de EMA? Die een goedkeuring moet geven voor het coronavaccin?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als President Trump in die raad zit, maakt dat niet uit. Hij is in ieder geval NIET deskundig, zal later nooit ter verantwoording kunnen worden geroepen, als blijkt, dat er doden vallen door het fèksien. Maar hij zal in dat geval wel de fabrikant ter verantwoording roepen en die kan zich niet op ondeskundigheid beroepen. Doel is: nationalisering van die industrie, na gebleken fouten. Tot nu toe zijn er 6 doden gevallen bij de trials.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. [Heeft Pfizer in de V.S. niet net als in Nederland immuniteit voor de gevolgen afgedwongen?]
   Ja, immuniteit voor de schade naar de persoon toe, die wordt door de Staat overgenomen.
   Als duizenden mensen komen te overlijden, kan de Staat natuurlijk wel optreden, het individu niet. Dat zal waarschijnlijk in de kleine lettertjes staan, die in ieder contract voorkomen, al heb ik die niet gezien.

   [Feitelijk had het vaccin niet goedgekeurd mogen worden]
   Volkomen eens met jou.

   [hij de zwarte piet toegespeeld zal krijgen.]
   Nogmaals: hij kan zich beroepen op ondeskundigheid. Hetzelfde was het geval met die doden, die een vijverschoonmaakmiddel hadden gedronken, omdat er HCQ in zat. En hij oefende druk uit, om er politiek mee te 'scoren'. Hij heeft vaak genoeg aangegeven, om welk fèksien dan ook goed te onderzoeken m.b.t. veiligheid. Daar heeft hij nu de hand mee gelicht, maar dat heeft dat andere doel, zoals ik eerder aangaf.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Helemaal mee eens SDR. Het is om te janken dat de FBI of het openbaar ministerie helemaal geen onderzoeken naar verkiezingsfraude zijn begonnen. Hoop dat het ontslaan van Barr niet te laat is.

   Verwijderen
  7. [En jij ziet daar geen probleem in?]

   Tuurlijk wel, maar wat moet je dan? Of 1.000 mensen dood/zwaar beschadigd en om die reden BF aanpakken, of exact volgens de regeltjes werken en dan over 3 jaar met een -iets beter gecontroleerd- fèksien komen aanzetten, wat nog steeds gevaarlijk is. Het gevaar van de lange termijn schade is dan nog steeds aanwezig, maar ondertussen zijn wel miljoenen mensen méér gevaccineerd gedurende die tijd. Duivels dilemma, dat wel.

   Alleen de lijst met bijwerkingen op Twitter gooien:
   Wat denk je dat er gebeurd? Tw gooit het er direct vanaf! Niet handig. Laat Gods water maar over Gods akker stromen. Hij moet met bewijzen komen, dat het fèksien slecht is en daar moeten mensen voor geofferd worden. Maar beter een paar duizend dan een paar miljoen is dan de afweging. Ik zou het in zijn plaats hetzelfde doen.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen