donderdag 24 december 2020

Corona Lockdown Scam moet stoppen!

Het is van tweeën één:

Of

1. Corona is een killervirus en dan moeten alle leraren, supermarktmedewerkers en ziekenhuispersoneel gevarengeld krijgen. Dubbel salaris bijvoorbeeld. Dan willen we ook weten hoeveel schoenenverkopers, masseurs en leraren en scholieren de afgelopen maand gestorven zijn aan de gevolgen van het killervirus, of:

2. De aantallen aan Corona gestorven leraren, scholieren en winkelmedewerkers vallen mee, en zijn niet meer dan de aantallen van vergelijkbare beroepsgroepen in november-december 2019.

En wij weten voor 99% zeker dat situatie 2 de reële is, en derhalve dient de Domme LockDown per direct te stoppen.

Rutte heeft de scholen, de kledingwinkels, de horeca, het profvoetbal, de amateursport, en al dat andere gesloten, zonder dat er mensen gestorven zijn aan het killervirus. Althans, niet op significante wijze. Het is nog sterker: Wit Rusland, dat geen enkele lockdown of gezichtsluierdwang heeft ingevoerd, heeft lagere cijfers dan Nederland!

We leven in één grote Corona-leugen. Een hele dikke Corona-Scam. In de lucht gebracht door Rutte en De Jonge, en in de lucht gehouden door het media virus.

Nasale Penetratie

Ondertussen is even tussen neus en lippen besloten, dat je vanaf volgende week Nederland niet meer in komt zonder negatief Corona test-resultaat. Nasaal ongepenetreerd kom je Nederland dus niet meer in. HORROR HOLLAND!

En dan nog dit...

In de podcast van Gijrath en de Vlieger van vorige week gaat Yves Gijrath los op de eigenaren van Action, die na de domme lockdown van Rutte, (logisch!) een geitenpaadje zochten om hun tent, die ook veel essentials verkoopt, open te houden. Gijrath vindt dat verwerpelijk. En nomineert het bedrijf voor een verwerpelijkheidsprijs. Margriet van der Linden van het afzichtelijke dit is M, daarnetegen, geproduceerd door de echtgenoot van Ollongren, en één grote staatspropagandashow, vindt Gijrath heel sympathiek.21 opmerkingen:

 1. De lockdown is een vorm van social engineering waarmee de bevolking onder druk wordt gezet om mee te doen aan een spelletje Russisch roulette met de volksgezondheid als inzet: vaccinatie

  Nieuwe Corbett Report: The Future of Vaccines (video +/- 40 min.)
  https://www.corbettreport.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [als inzet: vaccinatie]

   Het hele gebeuren is inmiddels als misdadig te beschouwen. De benaming 'misdaden tegen de menselijkheid' is echt niet misplaatst.

   Verwijderen
  2. Ondertussen is een media-blackout opgetreden, want dit is niet te verklaren: 6 doden door vaccin en 7 in de testgroep???

   Verwijderen
  3. Inmiddels gaat de anti-vaccin strijd onverdroten door: Dr. Elke de Klerk spant een rechtszaak aan tegen de Nederlandse Staat -of wat daar nog van over is- namens 87.000 verzorgenden, die niet als proefkonijn willen dienen.

   Verwijderen
 2. De onderbroek van Navalny!!!

  https://twitter.com/Dpol_un/status/1341751362040832003

  Dus toch.....:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. [Corona is een killervirus en dan moeten alle leraren, supermarktmedewerkers en ziekenhuispersoneel gevarengeld krijgen. Dubbel salaris bijvoorbeeld. Dan willen we ook weten hoeveel schoenenverkopers, masseurs en leraren en scholieren de afgelopen maand gestorven zijn aan de gevolgen van het killervirus]

  Dit is wat ik ook steeds zeg tegen met name het supermarktpersoneel. Of jullie zijn de afgelopen 7 maanden aan onaanvaardbare risico's bloot gesteld (toen de muilkorf dringend werd afgeraden) en dan verdienen jullie een dubbel salaris of ze spelen nu een spelletje met jullie gezondheid. Het is 1 van 2. Verder vraag ik ze ook altijd hoe hoog hun ziekteverzuim is (geweest), zeker in het voorjaar en hoeveel uitbraken er aan hun winkel toe te schrijven zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alles wij alle vrachtautochauffeur stoppen met rijden,laden, lossen hebben we de echte lockdown.
   Heel Nederland uitgehongerd.
   Dus wie komt de bonus met recht toe dit jaar?
   Maar goed, wij chauffeurs laten niet toe dat jullie verhongeren. Wij bliven door het vuur gaan voor heel Nederland.

   Verwijderen
  2. Zonder transport staat werkelijk alles stil!

   Verwijderen
  3. Ja hoor, dat is ook echt hetzelfde: alleen of hooguit met 2 de hele dag in een aparte ruimte (vrachtwagen), een aantal keer (bij laden en lossen) een paar mensen ontmoeten (weinig besmettingsgevaar dus) of zoals het supermarktpersoneel de hele dag in 1 ruimte verblijven waar honderden mensen komen.

   Verwijderen
  4. Ja, je hebt eigenlijk wel gelijk.
   Geen bonus voor Eddy dan maar?

   Verwijderen
  5. Van jullie niet nee.
   maar wel liggen te graaien in de supermarkt naar eten,drinken en wc rollen.
   Nooit afgevraagd wie ze bij de fabriek gehaald heeft en vervoerd heeft tot aan die winkels waar jullie graaien.
   Maar geeft niks,mijn salaris hark ik toch zelf binnen.
   Mijn recht,mijn plicht en tot ziens!

   Verwijderen
  6. [Geen bonus voor Eddy dan maar?]

   Niet voor corona want dat was de oorspronkelijke discussie. Allerlei andere zaken erbij halen, doet daar niets aan af.

   Verwijderen
  7. Heb mijn 13e maand als kerstbonus binnen.
   Heb jij die ook binnen SDR?

   Verwijderen
  8. Doe er wat moois mee.
   Fijne kerstdagen...groet

   Verwijderen
  9. Maar je mist weer eens het punt van de opmerking waar het mee begon: blootstelling aan het corona virus (uitgaande van de situatie die de overheid schetst).

   Verwijderen
  10. corona bestaat niet,dus corona bonussen dienen niet uitbetaald te worden.
   Als ze dat wel doen,moeten alle chauffeurs ook een corona bonus krijgen.
   Wij hebben er maanden voor gezorgd dat ze in de ziekenhuizen te eten hadden zomaar als voorbeeld.
   Het heet toch: SAMEN tegen corona ?

   Nou,laat ze dat dan maar eens bewijzen.

   Verwijderen
 4. Een paar dagen geleden postte ik nog, dat er geen Nationale Noodtoestand was in de VS. Dat blijkt fout te zijn: "The 2020 election took place under a Trump-declared "National Emergency" that set an Election Day trap for the "unauthorized accessing of election and campaign infrastructure". Op 12 september 2018 had Trump een 'executive order' getekend, die nu nog steeds geldig is. Lees het artikel maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trump wil chaos creëren.
  Die puppet slaagt er maar niet.
  Ik moet wel lachen nu om die falende president.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De censuur neemt steeds krankzinniger vormen aan. Het profiel van
  @WybrenvanHaga is van @LinkedIn verwijderd. Een politicus, volksvertegenwoordiger, lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal.

  https://twitter.com/quovadisweblog/status/1341868715286155265

  BeantwoordenVerwijderen