maandag 7 december 2020

Krijgt iedereen hetzelfde vaccin? En meer....

Het was een vraag in de nacht van Vrijdag op zaterdag op NPO radio 1 bij het vraag- en antwoordprogramma van Astrid.

En het is wel een goede vraag.

Krijgt een persoon van 1.60m en 45 kilo dezelfde spuit als een stevige vent van 1.90m en 120 kilo?

Of krijgt iedereen dezelfde spuit of een gepersonaliseerde spuit? Iemand?

Goed Lezen. Laatste Alinea.


"Vaccins die ongeschikt zijn voor risicogroepen, kunnen gebruikt worden voor grote groepen (gezonden., red.)."

Maar "als blijkt dat de vaccins ongeschikt zijn voor risicogroepen"..... Hoe ga je dat de mensen vertellen van die risicogroepen die hem dan al "gekregen" hebben? "Foutje, bedankt"? 

En hoe ga je die gezonde mensen dan overhalen om die vaccins wel te nemen?

Vragen, vragen, vragen....

Maar even in Blik's eigen woorden, en als we het verkeerd geinterpreteerd hebben, corrigeer ons dan in de comments:

Als ouderen en zieken niet goed worden van de nieuwe vaccins, dan kunnen die vaccins gedumpt worden op gezonde mensen.... Wat zijn dit voor een praktijken?

45 opmerkingen:

 1. Hier eenzelfde discussie over fèksiens.

  Typische reactie van een dumbo: ""The 55% doesn't surprise me: They're called the bravest, not the smartest," a veteran FDNY member lamented to the Post." waarmee hij suggereert, dat het niet slim is het fèksien te weigeren.

  Staan ook goede, leerzame commentaren onder het artikel. Opvallend veel weigeraars. Overheden gaan het zwaar krijgen hun rotzooi te slijten. Dat wordt een 2e varkensgriepfèksien, dat wordt weggegooid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Dat wordt een 2e varkensgriepfèksien, dat wordt weggegooid.]

   Dat zou nog de beste uitkomst zijn, een andere is dat ze het domweg indirect gaan verplichten, op dezelfde manier als de mondkapplicht is afgedwongen: via het bedrijfsleven.

   Verwijderen
  2. Daar ben ik ook wel bang voor, maar daar valt met de nodige rechtszaken wat aan te doen. Nu maar hopen, dat er voldoende schapen het wel nemen, zodra dit boven 50% komt, zal -indirecte- dwang achterwege blijven, denk/hoop ik.

   Als eerste zal de 'hulpverlening' aan de beurt zijn, dus daaraan kan je afmeten, welk succes het gaat krijgen.

   Verwijderen
  3. [Daar ben ik ook wel bang voor, maar daar valt met de nodige rechtszaken wat aan te doen.]

   Hopelijk wel ja. Mogelijk ligt er tegen die tijd ook jurisprudentie over de mondkapplicht.


   [Nu maar hopen, dat er voldoende schapen het wel nemen,]

   Dat kon wel eens tegenvallen. Veel mensen vinden een mondkapje (wat ze vaak ook nog eens onder hun kin hangen en pas als er iets over gezegd wordt, trekken ze het over hun gezicht) lastig maar niet zo'n probleem maar die vaccinatie ligt heel anders.


   [Als eerste zal de 'hulpverlening' aan de beurt zijn, dus daaraan kan je afmeten, welk succes het gaat krijgen.]

   Op dit moment staat de stand daar op circa 30%

   Verwijderen
  4. Bij Beau aan tafel is bijna 100% negatief. Tjonge, er is iets misgegaan bij de 'voorbespreking' die altijd wordt gehouden.

   Verwijderen
  5. [Tjonge, er is iets misgegaan bij de 'voorbespreking' die altijd wordt gehouden.]

   Ja, inderdaad, hahahahaha.

   Verwijderen
 2. Uit de andere draad, @G.B. schreef daar:

  [Trump houdt opruiming: Madeleine Albright en Henry Kissinger naar huis gestuurd, met andere companen. O.a. zij hielden de terugtrekking van troepen tegen. Grote schoonmaak van het Pentagon.]

  Had hij al veel eerder moeten doen, het kan dus blijkbaar wel. Zowel '500.000 dode Irakese kinderen was het waard' Albright als de 97 (!) jarige Kissinger (ik wist niet eens dat hij nog leefde) horen daar niet thuis. Beide hebben oorlogsmisdaden op hun geweten.


  [De bazen van twitter, faceboek en google hebben een schot voor de boeg gekregen: stoppen met censuur of ik hef artikel 230 op.]

  Dat is de enige oplossing. Ze hebben er geen recht (meer) op.


  [De Bank of England is naarstig op zoek naar '50 billion pounds' aan cashgeld. Het is wel in omloop, maar we zien niets terug. De bank wordt verweten, niet nieuwsgierig te zijn waar het is. (Ik denk, dat een hoop Engelsen heerlijk en vooral 'zacht' slapen)...]

  Dat laatste lijkt mij ook ja :-)) Op die manier zal het nog lang duren voordat 'ze greet reset' effectief kan worden en dat is een goede zaak. Het gaat om 75% (!) van de in omloop zijn bankbiljetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel makkelijk: Als ik ooit moet vluchten, hoef ik alleen mijn matras mee te nemen. De rest koop ik wel op mijn nieuwe verblijfplaats. LOL

   Verwijderen
 3. Een uitstekende vraag, in dit artikel.

  Voor heel veel medicijnen geldt dat het niet heel veel uitmaakt of je er de helft of het dubbele van geeft. Dat heet therapeutische breedte, maar geldt zeker niet voor alles.

  Als een vaccin werkt zoals het beschreven wordt zal het niet veel uitmaken denk ik. Als er meerdere vaccinaties worden uitgevoerd worden wordt een mildere reactie verwacht, evenals bij diegenen die al besmet zijn geweest.

  Maar dat is de theorie, data ontbreken voorlopig nog.

  Voorheen was ik- als niet-antivaxxxxer- behoorlijk terughoudend. Nu ik het al gehad heb maakt het me vrijwel niks meer uit: voor een geldig pasje ga ik gewoon in de rij staan bij de dokter voor een gratis prik.

  Zodat ik bij geen enkele grens hoef te wachten op een test of in quarantaine hoef. Ik geloof voor mij nu na exposure in 0% belang of nadeel, maar gemak dient de mens, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Maar dat is de theorie, data ontbreken voorlopig nog.]

   Fijn dat jij uit gemakzucht als proefkonijn wilt dienen, die milde reactie bij degenen die al besmet geweest zijn, zou wel eens kunnen uitdraaien op een opname op de IC of ben je nu alweer vergeten wat de reden was dat die mensen daar terecht kwamen?

   Verwijderen
  2. [evenals bij diegenen die al besmet zijn geweest.]

   Daar zie ik eigenlijk niets over. Wat moet je, als je al het 4us hebt opgelopen? Dan heb je toch al anti-stoffen? Prikken is dan niet meer nodig.

   Vandaag of morgen bel ik mijn huisarts: Ik heb covid-19, maar milde klachten. Ik noem dan de klachten, zoals gepresenteerd bij Jensen. Dan staat in ieder geval genoteerd, dat ik het heb gehad, weliswaar niet gecontroleerd. Als ik bij een grens kom, zeg ik: Bel de huisarts maar.

   Verwijderen
  3. @Rootman [zal het niet veel uitmaken denk ik.]

   Dat denk je, maar je weet het niet zeker. Gezien de nodige 'bijeffecten', zou ik maar even wachten, tot de eerste doden zijn gevallen. Al 48 in Zuid Korea. Zeg later niet, dat je niet was gewaarschuwd.

   Verwijderen
  4. Zelfs onze nationale vaccinatie promotor ziet dit vaccin blijkbaar niet zitten:

   https://twitter.com/hommel_b/status/1335934293764419586

   Verwijderen
  5. Het zijn voorlopig conclusies gebaseerd op theorie. Maar je wil wel met je leven door. Dat betekent ook af en toe risico's nemen. Liefst een beetje geïnformeerd. Altijd nog veel beter dan gereformeerd--- toch?

   Verwijderen
  6. [Dat betekent ook af en toe risico's nemen. Liefst een beetje geïnformeerd.]

   We kunnen al lang met ons leven door. Dit virus is geen killer virus gebleken. Ik neem liever het "risico" met het virus zelf dan met het vaccin.

   Verwijderen
  7. @SDR: Lijkt me een belangrijk commentaar onder de Hommel-link. Covid-19 is minder ernstig dan de griep! Eerst even op "Bekijken" klikken. Gevoelige (kuch) content.

   Verwijderen
  8. [Covid-19 is minder ernstig dan de griep! ]

   Tot die conclusie (heb ik hier ook geschreven) ben ik al in april van dit jaar gekomen na het lezen van allerlei rapporten van artsen die geen stem in de MSM kregen en mensen als Jon Rappoport en Denis Rencourt (waar @Dawg mij op wees) bevestigden dit beeld.

   Zoals ik al vaker geschreven heb: mensen onderschatten influenza op een ongelooflijke manier, ALLES maar dan werkelijk ook ALLES wat je mogelijk van corona kunt krijgen of aan overhouden, geldt ook voor influenza. Wat in mijn ogen influenza erger maakt, is het feit dat er ook jonge tot zeer jonge kinderen doodziek van kunnen worden en aan kunnen overlijden.

   Ik erger me dan ook al maanden lang kapot aan pundits die menen dat er een 'killer' virus rondwaart, en dat het feit dat het niet zo erg geworden is, komt door onzinnige maatregelen als 1,5 meter afstand houden (alsof een airborne virus zich daar iets van aantrekt), een mondkap (alsof een airborne virus zich laat tegenhouden door een lapje stof waarvan het weefsel vele malen grover is dan de doorsnee van dat virus, zelfs een chirurgische masker helpt niet) en de hele economie op slot gooien. Mijn vraag is: WAAROM GEBEURDE DIT NIET IN 2017/2018 TOEN ER KINDEREN DOODZIEK OP DE IC TERECHT KWAMEN EN ER JONGEREN ZONDER CO-MORBIDITEITEN OVERLEDEN, TOEN ER BIJNA 10.000 MENSEN OVERLEDEN IN 18 WEKEN TIJD (niet zoals nu zo'n 7.000 in 45 weken tijd) EN ER OOK MENSEN CHRONISCHE SCHADE AAN HUN LONGEN OVERHIELDEN. Kunnen die pundits daar even antwoord op geven? Bij voorbaat dank.

   Verwijderen
  9. @Rootman: Eens kijken of je na het zien van deze tjoep nog zo geïnteresseerd bent.

   Verwijderen
  10. Ivermectine blokkeert de celkern tav evt ongewenste eiwitten die zouden binnensluipen. Het lijkt me dus slim om gedurende het immunisatieproces (zeg 3 maanden) na vaccinatie dat profylactisch te gebruiken (daarna heeft het lichaam antistoffen tegen die eiwitten aangemaakt, analoog aan de immunisatie tegen het virale spike eiwit).

   Een enzym als luciferase? Dat zou ik wel als bouwplan in mijn DNA willen! (evenals de genen van de mantis shrimp om superhuman vision te verwerven). Liefst gecontroleerd aan en uit te zetten: leuk in de disco!

   Lucifer betekent light ontsteker (lux/ luz is licht). Afgezien van de coole associatie (it is so bad that it is good!) lijkt me het beter om het domme evangelical gebabbel dat bij zo'n benaming loskomt met een minachtende glimlach te negeren.

   Daarnaast is zo'n 'merkteken' uiteraard zo te hacken. Luciferase en soortgelijke enzymen worden al bijna een halve eeuw in de microscopie gebruikt, zijn te bestellen of te maken door de benadigde, ietwat bemiddelde amateur.

   Laten we het overigens liever video of youtube clip noemen! Tjoep klinkt mij nogal infantiel in de oren; net zoals die 'arme' Oeioeioeioeioeigoeren-oeioeioei!!!! (ik vind de Chinese oplossing van heropvoedingskampen voor salafisten een briljant idee- maar dat terzijde).

   Verwijderen
  11. @ SDR: Zowel gemakzucht (ik beschrijf het liever als pragmatisme) als scherpe volgzaamheid aan principes kunnen zowel vaardigheden als beperkingen worden.

   Aanvaardbare risico's nemen kan worden uitgelegd als domheid of visie.

   Ik vertegenwoordig niemand, en geen enkele ideologie. Ik geloof nergens in, maar benut wel alle voordelen van de twijfel. Uiteraard zonder iemand of iets te schaden...

   Verwijderen
 4. Uit de publicatie WHO over mondmaskers, daterend 01-12-2020:

  [Evidence on the protective effect of mask use in community settings At present there is only limited and inconsistent scientific evidence to support the effectiveness of masking of healthy people in the community to prevent infection with respiratory viruses, ncluding SARS-CoV-2 (75). A large randomized community-based trial in which 4862 healthy participants were divided into a group wearing medical/surgical masks and a control group found no difference in infection with SARS-CoV-2 (76). A recent systematic review found nine trials (of which eight were cluster-randomized controlled trials in which lusters of people, versus individuals, were randomized) comparing medical/surgical masks versus no masks to prevent the spread of viral respiratory illness. Two trials were with healthcare workers and seven in the community. The review concluded that wearing a ask may make little or no difference to the prevention of influenza-like illness (ILI) (RR 0.99, 95%CI 0.82 to 1.18) or laboratory confirmed illness (LCI) (RR 0.91, 95%CI 0.66-1.26) (44); the certainty of the evidence was low for ILI, moderate for LCI.]

  En dat gaat dan ook nog eens over MEDISCHE maskers, maskers die het publiek van de dames en heren politici niet eens mogen dragen, die lapjes stof die wij nu verplicht voor ons gezicht moeten dragen doen dus echt HE LE MAAL NIETS. Het eerste deel van het document bevat instructies over het omgaan met de maskers, iedereen met meer dan 1 werkende hersencel kan zien dat dit in het dagelijks leven vrijwel onmogelijk is te doen. Gesteld mag dus worden dat dit middel echt erger is dan de kwaal.

  Bron document: https://www.who.int/publications/i/item/advice-on-the-use-of-masks-in-the-community-during-home-care-and-in-healthcare-settings-in-the-context-of-the-novel-coronavirus-(2019-ncov)-outbreak (klikken op de pdf)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk, kijk, wat er nu opeens gemeld wordt?

  [When shots begin to go into arms of residents, Moore said Americans need to understand that deaths may occur that won't necessarily have anything to do with the vaccine.

  "We would not at all be surprised to see, coincidentally, vaccination happening and then having someone pass away a short time after they receive a vaccine, not because it has anything to do with the vaccination but just BECAUSE THAT'S THE PLACE WHERE PEOPLE AT THE END OF THEIR LIVES RESIDE," Moore said.]

  en

  ["One of the things we want to make sure people understand is that they should not be unnecessarily alarmed if there are reports, once we start vaccinating, of someone or multiple people dying within a day or two of their vaccination who are residents of a long-term care facility. That would be something we would expect, as a normal occurrence, because people die frequently in nursing homes."]

  bron: https://edition.cnn.com/2020/12/04/health/coronavirus-vaccine-acip-nursing-homes-question/index.html

  Wat niet gold voor het virus zelf, geldt wel voor het vaccin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is simpel op te lossen: geef de helft een prik en de andere helft een placebo, random geselecteerd. Het 'meest dorre hout' is al 'geruimd' door de maatregelen (geen mondkapjes voor personeel, in New York werden covid-19 patiënten opgenomen in verpleegtehuizen). Wat er nu zit, is relatief sterk. Schandalig natuurlijk, dat je eigenlijk voor "dr. Mengele" speelt, maar soms kan het niet anders. We hebben het eigenlijk over "weerloze mensen". (Komt me bekend voor, iets met 6mm)

   Als de helft snel overlijdt en de andere helft niet, dan is het duidelijk en dan stoppen met die onzin.

   Verwijderen
  2. [Schandalig natuurlijk, dat je eigenlijk voor "dr. Mengele" speelt, maar soms kan het niet anders.]

   Natuurlijk kan het wel anders, eerst gewoon ALLE trials doorlopen zoals gebruikelijk is.

   Verwijderen
  3. @SDR: Maar dat gaat wel een hele tijd duren. En ZE willen zo graag naar het feest en voetbalstadion...

   Je hebt volkomen gelijk hoor.

   Verwijderen
  4. [En ZE willen zo graag naar het feest en voetbalstadion...]

   Gezien de opmerkingen van scholier Merlijn aan tafel bij Beau valt dat waarschijnlijk heel erg mee. Het ligt m.i. op hetzelfde vlak als de pers die meldde dat 'het volk' 'toch heel graag een mondkapjesplicht' wilde, gebaseerd op een gemanipuleerd enquete van rond de 1.500 man.

   De ZE die dit willen doordrukken, hebben haast, die ZE weten dat het nu of nooit is anders raken ZE alles kwijt.

   Verwijderen
 6. Blik vraagt:
  Wat zijn dit voor een praktijken?
  Dat weten ze zelf niet eens Blik.
  Ze doen maar wat om maar wat te doen.
  Op werkvloeren tref je ook wel eens van dat soort mensen aan.
  Soms kennen ze het verschil nog niet tussen links en rechts.
  Dan kloten ze maar wat aan zodat ze menen dat ze kunnen laten zien: kijk...……...ik doe ook iets.
  Geef je ze hamer,spijker en stuk hout...…..kunnen ze die spijker er nog niet in slaan. Ze slaan zich zelf op hun eigen vingers.
  Maar ik doe het hun niet meer voor.
  Ik schud mijn hoofd eens en als ik wegloop lach ik ze uit. :-)
  Net zoals ik verschillende posters hier op jouw blog ook uitlach als ik zie wat ze soms plaatsen hier bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1 vraagje voor jou Eddy: draag jij de muilkorf als je uit je truck stapt om je te melden?

   Verwijderen
  2. Dank, Matt voor je link. Er komt altijd iets moois uit.
   Bom onder mondkapjesplicht. Ik wist wel, dat die kale jood iets over het hoofd zag. Die grappenmaker.
   Bericht uitgeprint en op naar de pizzeria.

   Verwijderen
  3. [Ik wist wel, dat die kale jood iets over het hoofd zag. Die grappenmaker.]

   Helaas voor jou is daar al naar gekeken, men heeft dat ondervangen door winkels expliciet te noemen in de regelgeving.

   Verder vraag ik me af of de winkels zelf dat argument voor de klant niet hebben ondergraven door zo gretig mee te gaan in het 'dringende advies'.

   Verwijderen
  4. @G.B., is nog steeds geldig maar, zoals ik al schreef, om die reden heeft het kabinet winkels expliciet opgenomen in de regelgeving en aangezien de branches niet in beroep c.q. verzet zijn gegaan (hadden ze uiteraard op basis van die wetgeving wel kunnen doen), is het gewoon ingegaan.

   Maar zoals ik ook eerder al heb geschreven, het bedrijfsleven heeft het de overheid heel erg makkelijk gemaakt de mondkapplicht in te voeren door a. binnen de kortste keren hun personeel te verplichten zo'n ding te dragen toen er alleen nog een advies gold en b. door de handhaving van de overheid over te nemen. Ze treden nu dus - op een paar na -, net als de MSM, op als verlengstuk van de overheid in plaats van als belanghebbende burgers (wat ze natuurlijk ook zijn). Ze hadden dit heel makkelijk kunnen voorkomen door het dringende advies naast zich neer te leggen en te melden dat zij noch advies noch plicht zouden gaan handhaven.

   Verwijderen
  5. Of anders gezegd: door het advies van de overheid tot plicht over te nemen en dit te handhaven, is de plicht onderdeel van de huisregels geworden en vervalt het argument dat een winkel geen publieke ruimte is. De klant heeft in ieder geval niets aan die uitspraak, misschien winkeliers die in beroep willen gaan wel.

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. Knap van jou Eddy, en dat meen ik echt!
   Maar ben benieuwd hoelang je het volhoud. Hoop wel dat je eerlijk bent en ons bericht als je betrapt bent.

   Verwijderen
  2. @Matt, dat kan hij makkelijk zeggen want een mondmasker is niet verplicht in het deel van de winkels waar hij komt om uit te laden.

   Verwijderen
  3. Ben al betrapt.
   Ja en? Ik heb zo ding wel al eens uitgeprobeerd natuurlijk. Ik vond het maar goor en dat zeg ik dan ook gewoon tegen de persoon wat denkt mij te muilkorven als dat ding niet op heb.
   Tis winter, en ik heb zo'n katoenen colsjaal.
   Lekker warm om mijn nek,want ik ben vaak buiten aan het laden of lossen.
   Moet ik heel even 5 minuten op kantoor voor mijn CMR te tekenen en spreekt mij daar zo'n gehersenspoelde muilkorfdragende kantoor clerk mij aan dan trek ik even mijn colsjaal omhoog. Geen woord meer verder, alles goed.
   Terug naar mijn truck en trappen op die diesel pedaal.
   Paar honderd kilometers weer voor de boeg, Muziekje op en bakkie leut erbij. Mijn echte werk kan weer beginnen...………….rijden.
   man man man, schei toch allemaal uit met dat achterlijke debiel gedoe.
   Het CMT kan mij de kloten kussen hahahahahahahahaha

   Verwijderen
  4. @Tante Sofia SDR.
   Al was het verplicht, dan ook daar niet.
   Ik houd mijn rug al vanaf het begin recht daarin en blijf dat ook doen.
   Jammer voor degene die wel buigen. Simpel zat.
   Ik buig ook niet voor de Islam.Toen niet, nu niet, nooit niet.

   Verwijderen
  5. Gelijk heb je Eddy, als het echt niet anders kan zet ik mijn alumasker op. Niemand heeft me tot nu toe de deur gewezen EN ik adem vrij in en uit.
   Als de mensen dan toch bedrogen willen worden, mak ik dat ook en ze trappen erin.
   Ik wilde al een boerka bestellen via alibaba, maar de levertijd is 3 maanden.

   Verwijderen
 8. Op deze site
  staat een en ander over de agenda van HellGates te lezen.
  Diegene die na het lezen nog trek heeft in een vaccin is klaar om de NWO te dienen.
  Tja, slaven moeten er ook zijn: zonder slaven geen heersers.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The Needle and the Damage Done
  https://www.youtube.com/watch?v=49M10VIXPk4

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Danny Vera met rollercoaster dit jaar op nö 1 in de top 2000 allertijden.
  Nederland heeft gestemd...…...zal wel door de CMT gepushte 2020 cojona ellende komen denk ik.
  Geen verkeerd nummer van Danny,moet gezegd worden.
  Maar voor mij is toch echt het beste nummer allertijden
  deze

  In deze wereld van problemen (niet de mijne), muziek sleept mij er door heen als ik werk.

  BeantwoordenVerwijderen