maandag 5 oktober 2020

MARTIN MOURIK GEARRESTEERD VOOR SCHOOL - 05/10/20

Of je nou voor of tegen mondluiers op scholen bent, laten we dat er even buiten houden.

Maar het feit dat iemand daar iets over te zeggen heeft en dat in een (éénnmans-) demonstratie kenbaar wil maken, en dat dat door het regime onmogelijk wordt gemaakt en de betreffende man wordt afgevoerd. En dat de media aan de kant van het regime staan. Wat vind je daarvan?

Hoe staat het ervoor met Nederland anno 5-10-2020? Laat het weten in de comments.

35 opmerkingen:

 1. Hoewel ik sympathie heb voor de actie van de man, ligt ook hier (net als bij dat verhaal over dat "kinderfeestje" in Haarlem) blijkbaar het verhaal weer net even anders.


  Uit het artikel:

  [Mourik werd vrij snel van de straat geplukt door de politie. Hem was te kennen gegeven dat hij niet voor de school mocht protesteren, maar naar het Victoria Park Wolvega (drafbaan) moest gaan.]

  Hij mocht dus wel demonstreren maar niet op het terrein van de school. Eerder had hij volgens het artikel aangegeven dat hij de school van zijn zoon wilde gaan "bezetten".

  Onderstaand is blijkbaar de oorzaak van dat verbod:

  [Het was Mourik door het Linde College al verboden het schoolterrein te betreden door eerdere vormen van intimiderend gedrag tegenover het personeel van de school.]

  Dit gezegd hebbende, moet het niet veel verder gaan in Nederland want zo langzamerhand hebben wij (als het Westen dat al niet had) alle recht verloren ooit nog commentaar te hebben op situaties in landen buiten de EU want er wordt behoorlijk met twee maten gemeten. De stuitende oorverdovende stilte over de situatie in Frankrijk terwijl men moord en brand schreeuwt over mensenrechten in landen als Wit Rusland is hier een goed voorbeeld van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het meten met 2 maten is al heel lang bekend bij mij :-)

   Ik ben er zelf het slachtoffer van geworden half mei. Hahaha. Maar daarvoor wisten we het ook al.

   Verwijderen
 2. @SDR
  Jij schrijft: Hij mocht dus wel demonstreren maar niet op het terrein van de school
  Nee, hij mocht niet demonstreren VOOR de school.

  "intimiderend gedrag tegenover het personeel van de school"
  Perception is in the eye of the beeholder; oftewel, als hij een kritische vraag stelt, kan het door de ontvanger al als intimiderend beschouwd worden; ik zou me, zonder meer info, niet te veel voorstellen van dat "intimideren" van de vader. Degenen die geintimideerd worden zijn de leerlingen die geintimideerd worden die NWO-lap te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Viruswaarheid gaat di, wo, do vanaf 7:30 pm rondjes lopen rond het Binnenhof vanaf het plein. Ze zijn klaar met het vragen om toestemming. Dat doen ze niet meer.

   Iedereen die niet in de pas loopt moet bestraft worden. Ieder tegengeluid van een deskundige wordt gecensureerd als het in strijd is met de Rockefeller WHO richtlijnen. De richtlijnen die rechtstreeks komen vanuit de top van de piramide.

   Verwijderen
 3. Mondkapjesplicht: de talisman van het Nieuwe Normaal

  https://www.wyniasweek.nl/mondkapjesplicht-de-talisman-van-het-nieuwe-normaal/

  Stelletje idioten,( de niet kritische blikgluurders en overheidsknechten) haal die muilkorf van je mond want jullie laten zo zien heel gemakkelijk gehersenspoeld te zijn.

  Geef het maar gewoon toe.


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Las toevallig gisteren iets over die Martin Mourik in een twitterdraadje.

  https://twitter.com/hdevreij/status/1312373956926672902

  De hele twitter gemeenschap valt over Mourik heen. Enorme onverdraagzaamheid. Een andere dan de MS-kijk op de werkelijkheid wordt niet getolereerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klikkend op de link in de TS van Blik kwam ik het Ad en daar viel mijn oog op een ander topic onder de aanhef. "De populairste video's van vandaag" en met de titel  "Van kerngezond naar hartpatiënt door corona" (+/- 2.30 min)

  Vrouw van 39 vertelt hoe zij op 25 maart onwel werd tijdens het sporten en naar het ziekenhuis werd vervoerd. Titel van de video legt een verband tussen corona en hartproblemen en de vrouw spreekt vermoedt dit verband zelf ook (ze was erg verkouden twee weken voor het onwel worden) maar nergens in de clip wordt duidelijk gemaakt dat in het ziekenhuis ook daadwerkelijk is vastgesteld dat de betrokken vrouw besmet was met COVID-19 en dat de hartproblemen daar ook door veroorzaakt werden.

  Vind dit weer zo'n typisch fearpornbericht waarin de AD excelleert. Een vrouw, een sportieve nog wel, van nog geen geen 40 die ernstige hartproblemen en blijvende restschade door corona oploopt.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:
   https://www.ad.nl/video/van-kerngezond-naar-hartpatient-door-corona~p172028

   Verwijderen
 6. AH is weer helemaal terug in de april 2020-modus. Met bewakingspersoneel dat bij de ingang als verkeersregelaars optreden om te voorkomen dat klanten die het pand weer verlaten opbotsen tegen tegen aankomende klanten. HENK!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en zo'n 20 tot 30% van de klanten doet al een muilkorf voor.

   Sorry hoor, geen wonder dat de televisiemakers geen enkel respect hebben voor het "volk" zoals Jensen dat vandaag verteld.

   We krijgen de leiders die we verdienen...tsja....
   Het moet waarschijnlijk eerst nog veel slechter worden voordat het beter wordt.

   Willem Engel aangevallen na demoniseren in de Media
   https://www.stichting-jas.nl/2020/10/willem-engel-doelwit-geweldpleger.html

   Verwijderen
  2. [Het moet waarschijnlijk eerst nog veel slechter worden]

   De burgemeesters werken daar hard aan:

   [Burgemeesters willen liever plicht in plaats van 'dringend advies' mondkapjes

   Burgemeesters pleiten er vanavond in het Veiligheidsberaad voor om het 'dringende advies' om mondkapjes te dragen te schrappen. Ze vinden het onduidelijk. Ook zijn er geen mogelijkheden het te handhaven, zeiden meerdere burgemeesters bij aankomst in het provinciehuis van Utrecht, kort voor aanvang van het Veiligheidsberaad.

   "Een plicht is helderder", vindt burgemeester Verhulst van Ede. In het Veiligheidsberaad zitten de voorzitters van de 25 veiligheidsregio's.

   Verder overleggen de burgemeesters vanavond over zaken als het instellen van een avondklok, ontheffingen voor de cultuursector en of supermarkten in het hele land op uitgaansavonden om 22.00 uur moeten sluiten.], bron: https://nos.nl/liveblog/2351029-trump-ik-ga-vanavond-weer-naar-huis-burgemeesters-liever-plicht-dan-advies-mondkapjes.html

   Ondertussen heeft Trump onderstaande tweet de wereld in gestuurd:

   [Donald J. Trump
   @realDonaldTrump

   I will be leaving the great Walter Reed Medical Center today at 6:30 P.M. Feeling really good! Don’t be afraid of Covid. Don’t let it dominate your life. We have developed, under the Trump Administration, some really great drugs & knowledge. I feel better than I did 20 years ago!]

   Vooral het zinnetje 'don't let it dominate your life' zal wel verkeerd vallen bij de MSM en hun schapen.

   Verwijderen
  3. @SDR,
   Een Trump fan aan het worden?

   Hij is goed!

   Verwijderen
  4. Die burgemeesters zijn zulke machtswellustelingen. Verschrikkelijk! Hoop dat ze hun hand gaan overspelen.
   Ik weet wel dat er een heel groot gedeelte van de bevolking tegen het dragen van mondkapjes is.

   Verwijderen
  5. [Een Trump fan aan het worden?]

   Nee, ik ben inmiddels een neutrale toeschouwer geworden wat het gevecht binnen de deepstate V.S. betreft. Ik had in 2016 hoop dat Trump een buitenstaander was maar dat is niet zo gebleken, jammer genoeg. Wat niet wegneemt dat ik het leuk vind als hij dit soort zaken uithaalt :-))

   Verwijderen
  6. Inmiddels meldt de NOS het volgende over het burgemeesters overleg:

   [Veiligheidsberaad: strakke landelijke regie nodig bij nieuwe maatregelen

   Er moet een strakke, landelijke regie komen bij de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat is afgesproken in het Veiligheidsberaad, waarin de voorzitters van de 25 veiligheidsregio's zitten. De burgemeesters waren vanavond bijeen in Utrecht.

   De Leidse burgemeester Lenferink zei na afloop dat er geen concrete maatregelen zijn afgesproken. Een eventuele mondkapjesplicht, waar sommige burgemeesters voorafgaand aan het overleg op hadden aangedrongen, is niet aan de orde geweest. Ook over een avondklok is het niet gegaan.

   Er zijn alleen afspraken gemaakt over de manier waarop de volgende stappen worden gezet in de strijd tegen het virus. Lenferink benadrukte dat het altijd even duurt voordat de effecten van nieuwe maatregelen zichtbaar zijn. Op basis daarvan kijken we dan hoe het verder moet, zei hij.], bron:
   https://nos.nl/liveblog/2351029-veiligheidsberaad-vanaf-nu-strakke-landelijke-regie-trump-verlaat-straks-ziekenhuis.html

   Verwijderen
  7. @SDR,
   Hoe sterk moet Trump zijn dat hij na al die aanvallen nog in het witte huis zit?
   Of is dat ook onderdeel van het spel om de bevolking te laten denken dat Trump niet onderdeel is van de deepstate.

   O.A
   .Het uittreden uit het klimaat akkoord van Parijs
   .Min of meer vrede sluiten met noord korea
   .Geen enkele oorlog begonnen! Hoe bijzonder is dat.
   .Het bouwen van een muur om de invasie van mensen naar Amerika tegen te gaan
   .Het uittreden uit de WHO
   .Het ontbinden van de handelsverdragen van TTP en TTIP

   Jij denkt dat oligarchen die in Bilderberg en de WEF dit leuk vinden?
   Denk jij dat je Clinton en co veroordeeld kan krijgen met al die moerasdieren op belangrijke posten op het OM en bij Justitie?
   Deze oligarchen zijn al meer dan 100 jaar bezig om de poppetjes op de posities te krijgen.

   Degene die me tegenvalt is Poetin. Hij zit nog wel in al die akkoorden. Hij doet actief mee met de lockdowns. Hij heeft de russiche pers volledig in handen en die verspreiden angstporno!
   Ik begrijp ook wel dat Poetin geen paria wil zijn, maar meer moed had ik wel van hem verwacht.
   Ik verdenk Poetin ervan dat hij niks liever wil dan meedoen met de wereldregering, maar dat ze hem geen plaats willen geven en dat hij wil meedoen op zijn voorwaarden. Met een belangrijk deel voor hem in de wereldregering. Hij was zelfs zo eager dat hij heeft aangeboden dat Rusland onderdeel van de NATO werd.

   Verwijderen
  8. [Hoe sterk moet Trump zijn dat hij na al die aanvallen nog in het witte huis zit?]

   Niet zo heel sterk hoor als hij een factie van de deepstate achter zich heeft staan. Zie voor zijn banden met de deepstate de vierdelige serie van onderzoeksjournaliste (ja, ze bestaan nog echt) Whitney Webb.

   Zoals ik het zie, is er een ruzie gaande BINNEN de deepstate. De ene factie wil ECONOMISCHE oorlog (wat uiteindelijk ook kan uitmonden in een militair conflict) o.a. met China (zijn ze al direct in 2017 mee begonnen, zie nu de rethoriek van Trump over het China-virus, niet echt de woorden van een vredestichter), de andere factie (waar o.a. Biden/HRC toe behoort) wil direct een MILITAIR conflict o.a. met Rusland. Bibi heeft zijn eigen doelen (en een stevige ingang in het Witte Huis, zie de sleuteloverdracht van kort geleden, via de schoonzoon van Trump) die wil een militair conflict met Iran (of beter gezegd: die factie wil Iran van de kaart vegen) en Trump heeft daar al (onder invloed van Kushner/Bibi?) een stap in gezet met de moord op Soleimani, het is aan Iran te danken dat dit niet is uitgemond in een grote oorlog.


   [Het uittreden uit het klimaat akkoord van Parijs]

   Is een speeltje van de, ik zal het maar even zo blijven benoemen al lopen de lijnen van de diverse facties niet zo strak, Biden factie. Of denk jij werkelijk dat zij ene donder om het klimaat geven? Het gaat ze om het opzetten van een nieuwe economie omdat de huidige onhoudbaar is of dat nu gebeurt via klimaatfraude of via corona-fraude dat interesseert ze niet.


   [.Min of meer vrede sluiten met noord korea]

   Daar was Barry al mee begonnen maar echt moeilijk is dat niet. Zo stevig zit het huidige regime daar niet meer in het zadel.


   [.Geen enkele oorlog begonnen! Hoe bijzonder is dat.]

   Economische oorlog is ook oorlog.


   [.Het bouwen van een muur om de invasie van mensen naar Amerika tegen te gaan]

   Ik denk dat heel erg veel Amerikanen het niet met je eens zijn. Ik zie erg veel ontevreden berichten daarover voorbij komen op diverse twitter accounts.


   [.Het uittreden uit de WHO]

   Om het geld via een achterdeur (de Gates foundation) toch weer terug te geven. Maar al had hij het wel gedaan, het is niet zo spectaculair.


   [.Het ontbinden van de handelsverdragen van TTP en TTIP]

   Die tekent hij zo als er betere voorwaarden voor de V.S. in komen te staan.


   [Denk jij dat je Clinton en co veroordeeld kan krijgen met al die moerasdieren op belangrijke posten op het OM en bij Justitie?]

   Waarom heeft hij die niet vervangen dan? Hij heeft 4 jaar de tijd gehad. Waarom zit Clinton nog steeds niet vast? Waarom loopt Obama nog vrij rond? Hij riep in het debat ook weer dat hij bewijs tegen Obama heeft, waarom geeft hij dat nu niet vrij? Het is er NU de tijd voor.


   [Degene die me tegenvalt is Poetin.]

   De meeste mensen doorzien het totale spel niet. Ik heb met @Verheul dezelfde discussie gehad.

   Verwijderen
  9. Je antwoorden lijken verdomd veel als die Verheul had kunnen geven.
   Volgens mij heb je er niet veel kijk op wie nu echt de machthebbers in de wereld zijn en wat hun toekomst plannen zijn.

   Verwijderen
  10. @Oligarch, ja laten we het daar maar op houden. Ik heb er echt geen kijk op :-))

   Verwijderen
  11. Geef je trouwens nog even antwoord op de vragen? Jij hebt het spel blijkbaar wel helemaal door dus ik hoor graag van je.

   Verwijderen
 7. Boa's (bruinhemden) zullen we vaker gaan zien op straat.
  In tijden van (door den Haag gecreëerde) werkeloosheid laten velen zich makkelijk gebruiken als nuttige idioten( omdat ze een ander beroep niet beheersen) voor zo'n slordige bruto €3000,- per maand.
  Heb toevallig eens gekeken op vacatures en salaris index.
  Niet de AH zal deze inzetten. Het is de burgemeester van de gemeente die dat doet. Is er een JL,Lidl,Jumbo of Aldi in uw gemeente? Ook dat zaullen er bruinhemden met mondluier "trots" zijn om zich als nuttige idioot te laten(mis)gebruiken.
  Zo concludeer je uiteindelijk toch weer hoe dom sommige Nederlanders zijn en geen verband zien tussen de verleden nazi dictatuur en het huidige spoedwet regime van onze baphomet Mark en zijn coalitie lakeien en oppositie lakeien.

  Wij als souvereine mensen moeten ons zelf en onderling samen met verdraagzaamheid hier doorheen zien te slaan.

  Groet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. €3000,- per maand is het dubbele wat zo'n onbenul op de vrije markt kan verdienen.

   Verwijderen
  2. Hoe durf je zoiets verdienen te noemen?
   Verdien heet pas echt verdienen als ze met werken een nuttige bijdrage hebben geleverd. Ik zie niks nuttigs wat zo’n boa’s leveren. Sterker nog, zij leveren totaal niks. Het enige wat zij hebben is een bruine arm omdat zij die in de reet van politie en burgemeester hebben gestopt. Grote hielenlikkers zijn ze,meer niet. Nog geen cent waard.

   Verwijderen
  3. Ze verdienen inderdaad niks. Ze kosten alleen. Helemaal waar.

   Verwijderen
 8. Onderstaand blog is echt de moeite van het lezen waard. Ik ga er geen stukjes uit citeren want dat doet het artikel geen recht. Helemaal lezen is het devies:

  [#Mondkappennou], bron: http://www.janbhommel.com/post/mondkappennou

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mooi stuk. Kom wel even binnen.

   Verwijderen
  2. Zou ook door mondkappen-voorstanders + beleidsmakers gelezen moeten worden. Zien ze misschien wat dit in de praktijk aanricht.

   Verwijderen
  3. Inderdaad, mooi artikel. Ik ontwaarde er zelfs een pedante @Rootman in.

   Verwijderen
 9. Care home nurse Carley Stewart talks with David Icke about her experience of a fake 'pandemic' and the shocking consequences for the elderly and vulnerable of lockdown (PLEASE SHARE)
  https://banned.video/watch?id=5f7b6bc6204fed0eb4d746f4

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reacties
  1. Zoals in het eerste comment: [but being 183cm, 106kg and reasonably in shape it kind of puts a stop to it.] zou dit meisje nooit zijn geslagen, als bijvoorbeeld @Rootman daar zou hebben gezeten. Gewoon een racistische lafbek die dacht "haar wel te kunnen hebben" .

   Verwijderen
 11. Waarom denk je dat Matt?
  En waar zal zich zoiets gaan afspelen in Nederland verwacht je?
  Ook in het OV?
  Of in de supermarkt omdat toevallig JV of Rootman daar een kilo sperziebonen moeten kopen?
  Kun je de uitspraken nog herhinneren over hoe ze een kuchende mens zullen behandelen mocht die toevallig dichter dan 1,5m van hun afstaan ?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Iedereen die de komende dagen niet een avond vrij maakt om een rondje te gaan lopen rond het Binnenhof kan zich later kwalijk nemen dat de spoedwet is doorgevoerd

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Blik,

  De Duitse neurologe Margareta Griesz-Brisson staat now wel op Bitchute
  https://www.bitchute.com/video/NwN5dqrHtHii/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik zo om mij heen kijk, is die hersenbeschadiging al lang een feit bij de meesten. Met of zonder muilkorf.

   Verwijderen