vrijdag 23 oktober 2020

Als het masker gedwongen wordt...

 

Niets is wat het lijkt demonstreert hier het innovatieve gezichtsmasker. Je krijgt dit masker gratis bij de betere supermarkten bij aankoop van een kilo mandarijnen. Sterker, het doet dienst als verpakkingsmateriaal en als mondkap in één. Hiermee hoeven geen extra produktiemiddelen ingezet te worden en is dit het enige kapje dat CO2 neutraal is, en daarmee ook klimaatneutraal! :-)

Hier zit "Niets is wat het lijkt" in de wachtkamer van de tandarts waar maskerdwang heerst. Toen de receptioniste Niets is wat het lijkt hierop wees, was dat voor hem geen probleem. Hij pakte zijn innovatieve masker uit zijn zak en zette het op. De receptioniste was ook tevreden gesteld. Bijkomend voordeel is dat er leuke gesprekken ontstaan. Zo begon een vrouw in de wachtruimte over het netje en was eigenlijk wel jaloers. Want wat wil je: Het is een legaal kapje, want "niet-medisch", zoals het regime het wil. Hij ventileert zeer goed. Is ook geschikt voor mensen met astma en COPD. En is hiermee ideaal voor die omstandigheden dat je echt gedwongen wordt en je behoudt je ademruimte.


Waar Niets is wat het lijkt koos voor het hippe zwarte mandarijnen net, daar kun je natuurlijk ook kiezen voor het iets klassiekere uiennetje. Voldoet ook aan alle voorwaarden zoals door het regime gesteld aan de maskers. Niet medisch. Modieus. Goed ventilerend. en, het belangrijkste, draagt goed bij aan de continue bewustwording dat er een Virus-Hoax rondwaart. En Co2-neutraal.

47 opmerkingen:

 1. Waar hebben we het werkelijk over?:
  https://www.youtube.com/watch?v=841w-vLIeaU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR33dN-8FkZKQfpH-VaIvPLza2bnzdJ0J171m8eORYvIXn8Of-RA9v6o_S0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

   Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

   Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

   Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
   * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
   * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
   * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
   * Flexibel rentepercentage van 3%.
   * Hoge goedkeuringspercentages
   * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
   * Eenvoudige online applicatie.
   * Persoonlijke begeleiding en expertise.
   * Geen verborgen kosten

   Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

   Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
   E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
   WhatsApp: +447903159998

   Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

   Verwijderen
  2. ik wil de heer leroy van diamondloans company bedanken voor het geven van een lening als u vandaag een echte lening nodig heeft, neem dan contact op met het bedrijf via e-mail: diamondloaans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

   Verwijderen
 2. De mensen worden slimmer.

  Eindelijk!

  Wordt tijd dat ze inzien hoe belachelijk ze er bij lopen met hun muilkorven.

  Mijn 'masker' voldoet nog steeds, en het mag niet eens in de wasmachine.
  Vandaag gaan tanken en bij de kassa dat ding op, anders kom je er niet in. Verbaasde blikken maar geen reacties.
  Nu de rest van Nederland en België nog, dan hebben we weer een slag gewonnen.
  Mijn nieuw cartoon staat onderaan bij het vorig topic dus plaats ik het hier nog een keer, in de hoop dat er ook jeugdigen kijken en gaan beseffen hoe ze er bij lopen:

  nieuwe 'smiley'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed gezien Matt, in het nieuwe normaal is geen plaats meer voor plezier. Het nieuwe normaal is een zombi met een luier op.

   p.s. Als zombi met een luier op behoor je ook tot de groep. De commune.

   Verwijderen
  2. Dit is nu het fijne, dat er ook een creatief figuur op het blog huist. Zojuist een netje mandarijnen gescoord. Hartelijk dank, Matt.
   Ik ben wel benieuwd, naar de reactie van de eerste de beste eencellige, pardon, boa.

   Verwijderen
 3. Net terug van AH. Het hele angstritueel van een half jaar geleden is weer helemaal opgetuigd; wachtrijen voor een gedesinfecteerd wingelwagentje/mandje. Muilkorfplicht voor het personeel, kogelvrije schermen voor de kassa's, overal pijlen & bordjes & briefjes met cojona richtlijnen, rood-witte linten. En groot aantal klanten, jong tot hoog bejaard, met gezichtsluiertjes. Het ziet er uit alsof we psychisch helemaal rijp zijn voor de totale overgave.

  Mijn favoriete mondkapje is van kippengaas. Maar zo'n mandarijnennetje is voor de afwisseling natuurlijk ook niet verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. IK heb er nog geen 1 opgehad. Maar zo'n mandarijnen netje is top!

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Belangrijke link in de commentaren: de Eerste Kamer is nog lang niet klaar met de spoedwet. We moeten de leden van de Eerste Kamer begraven onder de e-mails, alleen maar de partijen, die vóór de wet hebben gestemd.
   In de link staat ook een rechtstreekse link met alle vragen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @SDR: Gaaf! Dankjewel. Ik ga gelijk die mails verzenden.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Mails verzonden. Ik heb maar even de standaardbrief gebruikt.

   Verwijderen
 5. Hahahaha

  Dat er nog 1 Amerikaan op Biden Harris stemt is mij een raadsel.
  Na Biden zegt nu ook Harris dit. Welke Methhead zegt dat in het oortje van de democraten. Hunter waarschijnlijk Hahahaha

  220 miljoen amerikanen stierven aan covid 19 de laatste paar maanden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://sputniknews.com/us/202010231080855489-as-confused-as-joe-biden-kamala-harris-claims-220-million-americans-have-died-from-covid-19/

   Verwijderen
  2. Wat voor een situatie zou er in Amerika ontstaan als Biden wint?

   Ieder weldenkend mens weet dan dat dit door verkiezingsfraude komt

   Je begint bijna te denken dat de democraten niet willen winnen. 2 van zulke zwakke kandidaten.

   Verwijderen
  3. Na de verkiezingen een debat met de meanstream media uitschrijven met als onderwerp:

   'Waarom dachten jullie dat Joe Biden zou winnen?'

   Hierin kan je alle shit van de afgelopen 4 jaar de meanstream media voor de voeten gooien en waarom zij daar nooit over hebben bericht.

   Verwijderen
  4. Joop,
   Jij zegt dit nu wel, maar heb je enig idee hoe er gefraudeerd kan worden waardoor Biden zou kunnen winnen?

   "It's not the people who vote that count, it's the people who count the votes."

   Verwijderen
  5. In Bizarre Freudian Slip, Biden Brags About Assembling "Most Extensive Voter Fraud Organization In History"
   https://www.zerohedge.com/political/joe-biden-brags-about-assembling-most-extensive-inclusive-voter-fraud-organization

   Dit bedoel ik. Hoeveel swingstates kunnen ze naar zich toe trekken door fraude? Bij sommige staten was het verschil tussen de dems en reps niet zo groot.
   Zonder fraude is Trump herkozen. Geen probleem.

   Verwijderen
 6. Komisch woordkunstduo Rypke en Tom over SDG 10: "Verdeel en heers"
  https://www.youtube.com/watch?v=QrVWQ-9zyPw&t=491s

  Wederom weer een top uitzending.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel goed initiatief. Mooi hart, vol met licht. Goed gedaan!
  En volgende week eens zien of ze allemaal ziek zijn, want niks 1,5m. of muilkorf.'Normaal' gezien zouden ze straks allemaal doodziek moeten zijn door corona.
  Een beter bewijs kun je niet krijgen van de hoax.
  Nu hoop ik echt dat jullie 1e kamer die spoedwet afkeurt want dan is er nog hoop boor België, want zoals het er nu steeds naar uitziet kijken beide landen steeds naar mekaar als het om strengere maatregelingen gaat: In België zeggen ze: kijk, Nederland voert ook een strenger beleid en in Nederland zeggen ze precies hetzelfde over België. Niemand heeft het echter over echte cijfers, enkel het hoge aantal "besmettingen".
  Als de spoedwet er niet doorkomt zullen ze zich in België afvragen waar ze dan mee bezig zijn en hebben wij, als strijders tegen de waanzin, weer een extra wapen in handen.
  Als de spoedwet wordt goedgekeurd is het einde verhaal en leven we echt in een dictatuur, met een "koning" als puppet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt SUPER , die mandarijnen netjes.......Laten we de LOL weer terug laten komen in dit monsterlijke gedoe.......Ik geef hier in Portugal een officiele brief van internationale artsen over de gevaren van die muilkorven aan de schijthuis die me aanspreekt op het NIET dragen van zo'n ding....JOEPIEEEEEE. Kom op: MET Z'N ALLEN. Ik ben 71 jaar en absoluut niet bang.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het word nog steeds erger voordat het beter gaat.

  Nu loopt 95% van de mensen bij onze Jumbo met mondluiers voor. Vorige week was het 80%

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Degene die nu met mondkapjes lopen zijn wat mij betreft bereid om het vaccin te nemen als een stelletje leugenaars (ons parlement) dit dringend adviseert.

   Verwijderen
  2. Oli, Wat wil je als zelfs een zogenaamde alternatieve site als 'iets voor nieuws' reclame maakt voor die muilkorven, ook voor kinderen?
   Mensen denken dan; als zelfs dat soort sites het goed vind moeten de verhalen wel kloppen (de ze werken).

   Verwijderen
 10. behoort deze kinder-indoctrinatie ook tot het "nieuwe nederlandse normaal" van minister president Mark Rutte ?

  Kamervragen a.u.b. want wij vrij denkende volwassen Nederlanders verafschuwen zulk idiote socialistische en communistische denkwijze's wat leiden tot indoctrinaties.
  Zeker als dit wordt toegepast bij kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "ik ben zeker geen complotdenker."

   Ook deze huisarts is geen complotdenker. Zouden de feiten in zijn verhaal anders zijn geweest als hij wel een complotdenker was geweest?

   Ik lees steeds meer van deze excuses van mensen die er een andere mening op nahouden. Waarom is dat? Zijn deze mensen bang om voor een complotgekkie te worden weggezet of is hun/haar cognitieve dissonantie ineens verdwenen?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. NOS Teletekst 104
   RIVM meldt 10.211 besmettingen

   Tot 10.00 uur vanochtend zijn bij het
   RIVM 10.211 nieuwe coronabesmettingen
   gemeld, 1547 meer dan gisteren. De
   cijfers van gisteren waren incompleet.
   Een deel van de stijging van vandaag
   betreft nagekomen gevallen. Er zijn 27
   nieuwe doden, 28 minder dan gisteren.

   Er zijn 191 nieuwe coronapatiënten op
   de verpleegafdelingen van ziekenhuizen
   opgenomen, 94 minder dan gisteren, meldt
   het Landelijk Coördinatiecentrum
   Patiënten Spreiding. Op de IC's liggen
   nu 490 covidpatiënten, elf minder dan
   gisteren.

   In totaal liggen nu 2147 covidpatiënten
   in het ziekenhuis, van wie 490 op de IC.

   Zomaar wat vraagjes aan het rivm: [Een deel van de stijging van vandaag betreft nagekomen gevallen.]
   Is het teveel moeite om die nagekomen gevallen nader te duiden? Waarom alleen maar hoge getallen scoren en geen duiding aan die getallen?

   [Er zijn 191 nieuwe coronapatiënten op de verpleegafdelingen van ziekenhuizen opgenomen]
   Rare vraag misschien: hoeveel zijn er tegelijkertijd ontslagen?

   [490 op de IC]
   Volgens info zijn er totaal 1.100 bedden. Dus 44% van de bedden bezet. En gisteren al angstberichten, dat er patiënten in de BRD worden geplaatst? Waarom? Goedkoper? Of omdat ze in de BRD de zaken niet kapot hebben bezuinigd?

   Alle leden van het omt en de regering gaan straks een hele zware prijs betalen, voor deze leugens. Misschien wel de ultieme...

   Verwijderen
  4. -ik ben geen complot denker-

   Waarom niet?
   Mensen smeden continue complotten. Nu, in het verleden en in de toekomst.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Op Boublog:

  betrouwbaarheid pcr testen

  Bij de comments staat ook nog een interessante link.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt: [Bij de comments staat ook nog een interessante link.]
   Klopt, ik kwam mijn neefje tegen, de Groene Wolf.

   Verwijderen
 13. Lijkt wel een aivd stemmetje.
  &blik, kun je mijn reactie in jouw vorig artikel nog herhinneren?
  Goede morgen,blijf alert.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Masks have been shown consistently over time and throughout the world to have no significant preventative impact against any known pathogenic microbes. Specifically, regarding COVID-19, we have shown in this paper that mask use is not correlated with lower death rates nor with lower positive PCR tests.
  Masks have also been demonstrated historically to contribute to increased infections within the respiratory tract. We have examined the common occurrence of oral and nasal pathogens accessing deeper tissues and blood, and potential consequences of such events. We have
  demonstrated from the clinical and historical data cited herein, we conclude the use of face masks will contribute to far more morbidity and mortality than has occurred due to COVID-19.

  Het hele artikel: https://pdmj.org/Mask_Risks_Part2.pdf

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat moet ik hier mee op straat,bij blik of in het gewone dagelijkse leven,Ben?
  Of sta je soms aan een operatietafel waar iemand is opengesneden met een scalpmes?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zou zonder voorbehoud aanraden om met Frank Loan Services samen te werken, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven. Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen en ze bieden leningen aan tegen een zeer betaalbare rente van 2% geïnteresseerden dienen vriendelijk contact met hem op te nemen via E-mail: k.frankloans@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heeft u een spoedlening nodig? wij bieden een wereldwijde lening aan aan wie een lening nodig heeft, de zakelijke mogelijkheid waarnaar u op zoek bent, is er weer. e-mail ons nu op: kelvinsmithfunds@yahoo.com of bel en whatsapp +2347055392475 AANVRAAGFORMULIER VOOR LENING 1) Volledige naam: 2) Geslacht: 3) Benodigd leenbedrag :. 4) Duur van de lening: 5) Land: 6) Thuisadres: 7) Mobiel nummer: 8) Maandelijks inkomen: 9) Beroep:) Waar vond je het over ons? Kelvin Smith

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goede dag, ik ben nu super blij omdat ik zojuist mijn lening van € 69.000 heb ontvangen van dit goede bedrijf - LAPO. Doe er goed aan om contact met hen op te nemen als u een snelle lening nodig heeft. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: (lapofunding960@gmail.com) of WhatsApp: +447883183014

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik wil graag Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 8.000. als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan oplichting door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

  BeantwoordenVerwijderen