woensdag 21 oktober 2020

Minister Spahn heeft Coyona: Verkoudheidssymptomen

Ohh mensen, de gezondheidsminister van Duitsland is verkouden heeft het levensgevaarlijke killervirus Coyona!

Wij hopen dat de man het overleeft en niemand verder "besmet". 

De symptomen waar de Minister aan lijdt, zijn verkoudheidsverschijnselen, waarschijnlijk een loopneus!

Waar heeft deze minister zich niet aan de richtlijnen gehouden?! Waar is hij vergeten zijn schaamlapje op te doen? Waar heeft hij de 1,5m regel geschonden?

Hij is met zijn loopneus in gehele isolatie gegaan. Wij hopen dat niemand in zijn omgeving "besmet" raakt, en ook een loopneus krijgt. Dat zou zo maar eens een pakje extra aan papieren zakdoekjes kunnen gaan kosten.

Kroegen en stadions dicht. Met zijn alle tegen Coyona! Met zijn alle tegen de loopneus!

Lees het artikel bij het schandaalblad, Bild, HIER.

Archieffoto van een patient met een loopneus.


5 opmerkingen:

 1. Je zal maar vrijwilliger zijn voor een Bill Gates vaccin

  Brazilian Volunteer in Clinical Trials of Oxford Anti-Covid Vaccine Dies, Health Authority Says
  https://sputniknews.com/world/202010211080840130-brazilian-volunteer-in-clinical-trials-of-oxford-anti-covid-vaccine-dies-health-authority-says/

  Als je dadelijk je huis nog uit wil of niet in een staats quarantaine wil moet je ook dit spul van deze fabrikant in je bloedbaan laten spuiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu wordt natuurlijk verteld dat deze persoon een placebo heeft gekregen en aan iets anders, misschien wel iets simpels is gestorven en dus gaat het testen gewoon door, natuurlijk na een gesprek met de fabrikant.

  Proefpersoon die deelnam aan testen van “ons” vaccin, is overleden

  Dus beste mensen, mijn schaapjes, niets aan de hand. Begin volgend jaar allemaal netjes in de rij om je leven te redden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lees in die krant ook het artikel van van Damme en dan zie je wat ons nog te wachten staat.
   Trouwens, die vent staat glashard te liegen, want in tegenstelling wat hij zegt zijn de maatregelingen in de zomer juist verstrengt, kwam die muilkorfplicht op alle openbare plaatsen en overal maximum aantallen personen. Alle grote evenementen zijn verboden, NA de totale lock-down, die dus niets heeft geholpen. Wat hij zegt over die versoepeling is dat ze dat aantal hebben aangepast van 10 naar 20, maar later naar 5, en zo veranderde dat iedere week. Ook de bubbel werd zowat iedere 2 weken 'aangepast'. Maar niet de 1,5m. en de muilkorf, "die essentiƫle bescherming" moet nog harder gehandhaafd worden.
   Ronduit misdadig bezig, dit heerschap.

   Verwijderen
 3. "Een coronapaspoort verplicht om te vliegen? Het wordt volop getest, maar de privacy is nog een dingetje

  21-10-2020 16:48 Buitenland, Zorg en leven Auteur: Fatma Yalgin

  Met het digitale gezondheidspaspoort 'de CommonPass' proberen de vliegtuigmaatschappijen de vliegtuigen weer de lucht in te krijgen. Als het een succes wordt, zouden landen de reisrestricties en quarantainemaatregelen kunnen versoepelen.

  Vandaag test luchtvaartmaatschappij United Airlines de CommonPass, een app waarin de testresultaten en gezondheidsgegevens wereldwijd gestandaardiseerd zijn. Eerder werd dit coronapaspoort van de World Economic Forum (WEF) getest bij een Aziatische luchtvaartmaatschappij. Deze testrondes tussen de vluchten Hong Kong en Singapore verliepen zo goed, dat het experiment wordt vervolgd."

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/een-coronapaspoort-verplicht-om-te-vliegen-het-wordt-volop-getest-maar-de-privacy-is-nog-een-dinge/

  conspiracydingetje............

  BeantwoordenVerwijderen
 4. https://www.youtube.com/watch?v=841w-vLIeaU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR33dN-8FkZKQfpH-VaIvPLza2bnzdJ0J171m8eORYvIXn8Of-RA9v6o_S0

  BeantwoordenVerwijderen