dinsdag 13 oktober 2020

Zijn Russische Supporters sterker dan Eredivisie supporters?

Open vraag aan iedereen die hem in wil koppen. In het bijzonder nodigen we ook Aboetaleb en Rutte uit deel te nemen aan deze discussie: 😊

Zijn Russische Supporters sterker dan Eredivisie supporters?

Terwijl de luxe Eredivisie spelers direct stopten met ballen in april, speelden de Wit Russen vrolijk, en met publiek, door.

Nu heeft Rutte de supporters niet alleen verboden aan te moedigen maar hen allemaal een stadionverbod gegeven. Ze zouden te zwak zijn om het bezoek te overleven. Hij deed het natuurlijk enkel voor het bestwil van die ADO-, Ajax-, PSV-, en al die andere supporters.

Putin laat de supporters wel gewoon lekker supporteren, zoals hier onderstaand 3 Oktober jl. bij de klassieker Spartak Moskou (inmiddels zonder Guus Til) tegen Zenith StPetersburg. En vooralsnog hebben we geen lijken op de tribunes achter zien blijven liggen. Dus de vraag lijkt gerechtvaardigd:

Zijn Supporters uit het land van Putin sterker dan die uit het land van Mark Rutte?Ja, in Rusland kennen ze de begrippen "1,5 meter" en "maskers" ook. En op de bovenstaande foto van 3 Oktober ziet u hoe de Spartak supporters dat interpreteren! :-)

En nee, daar geen regime-leider die ze de volgende dag komt bedreigen of vertellen dat ze "hun bek moeten houden" of op andere wijze sadistisch loopt te treiteren. Er zijn geen berichten over doden of IC-opnames na de pot. Dus in Rusland kan het.

18 opmerkingen:

 1. Ja zzo kan het ook, ook Zweden normaal, maar wij volgen Spanje, Frankrijk en Engeland, doodsteek economie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie op de foto zelfs 2 mondkapjes, een rode en een witte, helemaal vooraan, waarvan akte. Een zwarte en 2 witte op de kin tel ik even niet mee.

   Verwijderen
 2. Als je ziet hoeveel demonstraties er al geweest zijn wereldwijd met duizenden tot zelfs het miljoen zoals in Duitsland zouden het aantal corona zieken echt de pan uitrijzen.
  Niets is hiervan te merken.
  De cijfers stijgen, maar dan hebben ze het over het aantal testen, en zowat iedere test is een besmetting (zeggen ze) maar hier zijn totaal geen bewijzen voor (zie de link van SDR vorige draad van het RIVM).
  Wanneer worden de nieuwsmedia eens aangepakt voor grootste verspreiders van fake-news?
  Nederland gaat weer strenger worden: alle horeca dicht.
  De laatste doodsteek en dan met droge ogen durven vermelden dat de horeca het zelf wil!(of ze draaien de cijfers om: 70% is tegen in plaats van voor) Wie controleert dat? NIET de media!
  En als ze (de kleine horeca) nu al geld krijgen mogen ze wachten tot volgend jaar bij de belastingaangifte: hun hypotheekrente aftrek zijn ze kwijt, dus krijgen ze een koekje van eigen deeg. Gratis geld bestaat niet voor het MKB, dat krijgen enkel de banken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ALARM!! RIVM houdt belangrijke wijzigingen in PCR test stil
  13 OKTOBER 2020

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/13/alarm-rivm-houdt-belangrijke-wijzigingen-in-pcr-test-stil/#more-12427

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Buiten mogen niet meer dan 4 mensen samen komen.
  Hiermee is het recht op demonstreren vakkundig de nek omgedraaid.
  De boetes bij overtreding worden strenger gehandhaafd, zoals het in een dictatuur past.

  Nederland politiestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjoep van evaluatie van 6 maanden 'maatregelen' van Dr. Prof Michaela Schippers.

  Horrorcommentaar van:

  Erik Laken
  Russische vaccin werkt niet en andere zullen ook niet werken omdat SARS-CoV-2 is gemuteerd en is antibody resistent geworden. SARS-CoV-2 gaat niet meer weg en heeft in China een nieuwe ziekte ontwikkeld heet YINZIBING, eigenschappen lijkt veel op CFS ook wel negative aids genaamd. CFS === chronic fatique syndrome. Verder is strain I472V ook resistent voor T cellen en is het snelst groeiende in Europa en de VS. D614G is ook nog eens resistent voor menselijke immune functies.

  Eerste slachtoffer?

  NOS Teletekst 122
  Kort nieuws binnenland
  Een Nederlandse vrouw is overleden,
  nadat ze voor de tweede keer besmet was
  geraakt met het coronavirus.De vrouw
  van 89 jaar is wereldwijd voor zover
  bekend de eerste dode na een zogenoemde
  herinfectie met covid-19.Ze leed aan
  een zeldzame vorm van beenmergkanker en
  had daardoor een zwak immuunsysteem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Eerste slachtoffer?]

   Of ze is overleden aan de beenmergkanker, gezien de manier van testen sinds september lijkt me dat vele malen waarschijnlijker. Lees voor duidelijke informatie de navolgende reeks tweets van Jan. B. Hommel: https://twitter.com/hommel_b/status/1316107995768655872

   Lees voor verdere info over het feit dat het erop lijkt dat het virus helemaal niet geisoleerd is en daarmee niet bewezen is, de twitteraccount van Patrick Savalle, die anders dan zijn naam kan doen vermoeden Nederlander is en voornamelijk in het Nederlands tweet: https://twitter.com/patricksavalle

   Als je dagelijks de moeite neemt deze accounts even te lezen, ben je aardig op de hoogte van wat er speelt.

   Verwijderen
  2. Lees, voor zover je dat nog niet gedaan hebt, ook even het artikel waar ik gister naar verwees, ik herplaats het voor het gemak even:

   ==

   Een werkelijk uitstekend artikel over corona, wederom plaats ik geen quotes omdat dit de boodschap geen recht doet (laat je overigens niet misleiden door de titel, de voordeur betekent in dit geval geen mondkapje):

   [‘Virussen zijn net inbrekers. Je moet ze staande houden bij de voordeur’], bron: https://oost-online.nl/virussen-zijn-net-inbrekers-je-moet-ze-staande-houden-bij-de-voordeur/

   Verwijderen
  3. [voor zover je dat nog niet gedaan hebt]
   Dat had ik gisteren al gedaan. Jij geeft altijd waardevolle bijdragen op het blog.😉

   [De tweets van Jan. B. Hommel] heb ik ook gelezen en trek de conclusie eruit, dat de (toch al rammelende) PCR-test volkomen verkeerd wordt behandeld en de uitslag verkeerd wordt geïnterpreteerd.
   In China heeft men dat met de laatste uitbraak (ik weet zo gauw niet meer waar) ondervangen, door de positief geteste mensen nog eens (soms 2 keer) te testen, waardoor de false-positives eruit worden gehaald. Hier (in NL) tellen ze die lekker mee, zodat het aantal 'besmettingen' lekker hoog is. Dat vinden Mark R & CO wel fijn.
   Het wordt tijd voor de nieuwe sneltesten, maar die zullen ze pas volgend jaar gaan gebruiken, want eerst moet de oude -waardeloze- voorraad op.

   De beste remedie hiertegen is, dat men zich domweg niet meer laat testen, behalve in super duidelijke gevallen.
   Ik heb verhalen gelezen, dat bepaalde figuren het leuk vonden zich te laten testen: die werden al bij de voornaam aangesproken in de GG & GD-teststraten! Die gasten moeten ze daar verwijderen.

   [Patrick Savalle] ken ik nog uit mijn Zaplog-tijd. Sinds jij zijn twitter-acc. hier plaatste, volg ik hem ook dagelijks. Verder kan je hem ook vinden onder: https://hersengarage.nl, waar hij regelmatig waardevolle artikelen plaatst, iets wat een zekere poster hier te lande niet zo erg schijnt te waarderen, maar dat terzijde.

   Verwijderen
  4. Nakomertje: [het virus helemaal niet geisoleerd is en daarmee niet bewezen is]

   Ze hebben er geen foto van, maar daarom kan het er nog wel degelijk zijn. Waar komen die zieken dan vandaan? Heeft iets met Kochs' Postulaten te maken.

   Verwijderen
  5. Waarschijnlijk heeft onze Erik Laken die wijsheid uit dit artikel.

   En ik herinnerde me ook nog dit artikel van een viroloog. Quel horreur.

   Vaccinaties gaan niet helpen. We zien nog steeds geen licht aan het eind van de tunnel. Dit muisje krijgt nog een heeele lange staart.

   Verwijderen
  6. [In China heeft men dat met de laatste uitbraak (ik weet zo gauw niet meer waar) ondervangen, door de positief geteste mensen nog eens (soms 2 keer) te testen, waardoor de false-positives eruit worden gehaald.]

   Als China dezelfde "truc" als Nederland heeft toegepast, maakt het niet uit hoe vaak ze opnieuw testen want die test blijft gewoon onbetrouwbaar. Het heeft iets te maken met het aantal cycli wat doorlopen wordt om een sample te testen op sporen van datgene wat aangenomen wordt van het virus te zijn (wat dat is, weet (nog) niemand) hoe meer cycli hoe onbetrouwbaarder de uitkomst, boven de 30 wordt het al penibel, boven de 40 is er ronduit niets meer over te zeggen en in Nederland wordt een cyclus van 45 gebruikt. Daarnaast heeft het ook iets te maken met hoeveel van datgene wat verondersteld wordt van het virus te zijn gevonden moet worden in een test, dat was 3 (bij 2 werd de test nog eens overgedaan) maar dat is blijkbaar teruggebracht naar 1. Kortom: als dat allemaal klopt, is de test totaal onbetrouwbaar.


   [Hier (in NL) tellen ze die lekker mee, zodat het aantal 'besmettingen' lekker hoog is.]

   Dat is ook een probleem, zeker ook om zicht te hebben op bijvoorbeeld de bezetting door corona patienten op de IC. Op dit moment worden de verdachte gevallen meegenomen in de cijfers, dat is geen probleem als die achteraf (1 of 2 dagen later) maar gecorrigeerd worden en dat dit gemeld wordt. Ik denk niet dat dat gebeurt. En als het wel gebeurt, wordt het in ieder geval niet duidelijk gecommuniceerd.


   [Het wordt tijd voor de nieuwe sneltesten, maar die zullen ze pas volgend jaar gaan gebruiken, want eerst moet de oude -waardeloze- voorraad op.]

   Hopelijk zijn die testen dan wel echt goed en gebruiken deze niet eenzelfde soort (onbetrouwbare) methode want dan hebben we er nog niets aan.


   [De beste remedie hiertegen is, dat men zich domweg niet meer laat testen, behalve in super duidelijke gevallen.]

   Werknemers die niet thuis kunnen werken, hebben geen keus, zodra zij een kuchje hebben (of een van hun huisgenoten is verkouden) dan moeten zij wel.


   [Verder kan je hem ook vinden onder: https://hersengarage.nl, waar hij regelmatig waardevolle artikelen plaatst, iets wat een zekere poster hier te lande niet zo erg schijnt te waarderen, maar dat terzijde.]

   Ja dat zag ik, iemand (jij?) plaatste daar een tijdje geleden een link naar, ik moet de site nog echt bekijken. Die zekere poster kan wel meer niet erg waarderen, niets nieuws dus.


   Verwijderen
  7. [Ze hebben er geen foto van, maar daarom kan het er nog wel degelijk zijn. Waar komen die zieken dan vandaan? Heeft iets met Kochs' Postulaten te maken.]

   Dat laatste is nu net het probleem, Koch's Postulaten zijn helemaal niet toegepast. Zie dit draadje (wel in het Engels) van Patrick: https://twitter.com/patricksavalle/status/1316339717986811905

   Volgens Patrick (Jon Rappoport is tot dezelfde conclusie gekomen) is sinds de jaren 80 (de "aids" epidemie) de klassieke virologie losgelaten en veranderd in wat hij noemt kermiswetenschap.

   Wat die zieken betreft, zijn dat allemaal mensen met luchtwegklachten? Of wordt iedereen die het ziekenhuis binnenkomt getest met die inmiddels zeer onbetrouwbare test. En hoe worden die mensen dan geadministreerd? Als bijvoorbeeld 'patient verdacht van hartinfarct met mogelijk een corona-besmetting'? Of als 'patient verdacht van corona met ook nog mogelijk een hartinfarct'. Dat lijkt hetzelfde maar is het echt niet. Hetzelfde bij overlijden, zie dat bericht van die oude mevrouw met beenmergkanker. Als die mevrouw was overleden aan influenza had niemand dat geweten want dat registreren ze gewoon niet zo omdat de hoofdoorzaak van overlijden de kanker is. Anders gezegd: had die mevrouw geen beenmergkanker gehad, was ze met grote mate van waarschijnlijkheid ook niet overleden aan de corona (er zijn mensen die 10 jaar ouder waren als zij die gewoon genezen zijn van corona, die nauwelijks ziek zijn geweest).

   Maar in het algemeen: vlak bij luchtwegklachten de invloed van de luchtverontreiniging door fijnstof niet uit. Die is echt enorm. Die verontreiniging neemt ook toe door de komst van die biomassa centrales.

   Verwijderen
  8. [Waarschijnlijk heeft onze Erik Laken die wijsheid uit dit artikel.]

   Een vreemde site. Voor een site die zich 'medical news' noemt, zijn ze wel erg politiek gekleurd. Ik ergerde me al aan het gestrooi met het woord 'stupid' maar ben gestopt met lezen toen de Trump supporters werden aangeduid als 'white supremacists'. Ik heb dus ook niet op de links geklikt naar de onderliggende artikelen waar zij hun "wijsheid" vandaan halen. Ik kan me dit soort horror artikelen ook nog herinneren van een half jaar geleden, horror artikelen waar uiteindelijk of niets van bleek te kloppen of waar men terug moest komen op de conclusies of waarvan bleek dat er 3 tot 10 patienten getest waren. Dat het artikel de (mogelijke) corruptie van Tedros en Fauci aan de kaak stelt, is prima maar dat zou een medische site waar artsen publiceren volgens mij echt anders doen.


   [En ik herinnerde me ook nog dit artikel van een viroloog. Quel horreur.]

   Ik ben erg voorzichtig met het overnemen van de waarschuwing van die Hong Kong virologe. Ik vind het hele verhaal nogal vreemd.


   [Vaccinaties gaan niet helpen. We zien nog steeds geen licht aan het eind van de tunnel. Dit muisje krijgt nog een heeele lange staart.]

   Vaccinaties hebben nog nooit geholpen tegen een virus. Het hele gedoe heeft ook echt niets te maken met het virus zelf maar alles met van alles anders.

   Verwijderen
  9. [Het heeft iets te maken met het aantal cycli wat doorlopen wordt om een sample te testen op sporen van datgene wat aangenomen wordt van het virus te zijn (wat dat is, weet (nog) niemand) hoe meer cycli hoe onbetrouwbaarder de uitkomst]

   Inmiddels heeft Dawg met link naar de BBC hierboven de fout boven water gehaald. Daar wordt de fraude precies uitgelegd.

   [Ik ben erg voorzichtig met het overnemen van de waarschuwing van die Hong Kong virologe. Ik vind het hele verhaal nogal vreemd.]

   Ik refereerde aan een antwoord van: Dr. Jurgen Mayer, From Munich, Germany. Scientist of virology and biomolecular chemistry. Is een Duitser. Maar als die gelijk heeft, staat ons nog een hoop ellende te wachten.

   Verwijderen
  10. [Ik refereerde aan een antwoord van: Dr. Jurgen Mayer,]

   Ja, dat weet ik (ik heb het gelezen) maar hij reageert op de waarschuwing van de Hong Kong virologe:

   zie laatste alinea van zijn bericht:

   [I have previously read some of the publications that she is part of. She is on the level and should be taken seriously. Her warnings about the CCP are well known but her information about the virus is not well known as we are only discussing this information in groups and in journals, although none of these are secrets.]

   Zoals ik zijn bijdrage lees, legt hij uit wat het virus volgens hem doet, wat me niet duidelijk is, is of hij deze kennis uit eigen onderzoek heeft of dat hij uitlegt wat de virologe uit Hong Kong aan onderzoek naar buiten heeft gebracht.

   Verwijderen
  11. Aanvulling: ik kan namelijk verder niets over hem vinden, alleen zijn bijdragen op peakprosperity.

   Verwijderen
 6. Is Gommers nog serieus te nemen? Zie onderstaande tweet met een televisiefragment en een krantenartikel, uitspraken gedaan met een week verschil. Tel daarbij zijn opmerking (met lach) op die Jensen (gister of eergister) in zijn uitzending liet horen. Op zijn zachtst gezegd vreemd allemaal.


  https://twitter.com/JornLuka/status/1315965287666249728

  Dit betekent dus dat Gommers zich 'niet vervelen' blijkbaar belangrijker vindt dan het kapot gaan van het levenswerk van anderen. Tja.

  BeantwoordenVerwijderen