dinsdag 13 oktober 2020

Zijn Russische Supporters sterker dan Eredivisie supporters?

Open vraag aan iedereen die hem in wil koppen. In het bijzonder nodigen we ook Aboetaleb en Rutte uit deel te nemen aan deze discussie: 😊

Zijn Russische Supporters sterker dan Eredivisie supporters?

Terwijl de luxe Eredivisie spelers direct stopten met ballen in april, speelden de Wit Russen vrolijk, en met publiek, door.

Nu heeft Rutte de supporters niet alleen verboden aan te moedigen maar hen allemaal een stadionverbod gegeven. Ze zouden te zwak zijn om het bezoek te overleven. Hij deed het natuurlijk enkel voor het bestwil van die ADO-, Ajax-, PSV-, en al die andere supporters.

Putin laat de supporters wel gewoon lekker supporteren, zoals hier onderstaand 3 Oktober jl. bij de klassieker Spartak Moskou (inmiddels zonder Guus Til) tegen Zenith StPetersburg. En vooralsnog hebben we geen lijken op de tribunes achter zien blijven liggen. Dus de vraag lijkt gerechtvaardigd:

Zijn Supporters uit het land van Putin sterker dan die uit het land van Mark Rutte?Ja, in Rusland kennen ze de begrippen "1,5 meter" en "maskers" ook. En op de bovenstaande foto van 3 Oktober ziet u hoe de Spartak supporters dat interpreteren! :-)

En nee, daar geen regime-leider die ze de volgende dag komt bedreigen of vertellen dat ze "hun bek moeten houden" of op andere wijze sadistisch loopt te treiteren. Er zijn geen berichten over doden of IC-opnames na de pot. Dus in Rusland kan het.

18 opmerkingen:

 1. Ja zzo kan het ook, ook Zweden normaal, maar wij volgen Spanje, Frankrijk en Engeland, doodsteek economie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie op de foto zelfs 2 mondkapjes, een rode en een witte, helemaal vooraan, waarvan akte. Een zwarte en 2 witte op de kin tel ik even niet mee.

   Verwijderen
 2. Als je ziet hoeveel demonstraties er al geweest zijn wereldwijd met duizenden tot zelfs het miljoen zoals in Duitsland zouden het aantal corona zieken echt de pan uitrijzen.
  Niets is hiervan te merken.
  De cijfers stijgen, maar dan hebben ze het over het aantal testen, en zowat iedere test is een besmetting (zeggen ze) maar hier zijn totaal geen bewijzen voor (zie de link van SDR vorige draad van het RIVM).
  Wanneer worden de nieuwsmedia eens aangepakt voor grootste verspreiders van fake-news?
  Nederland gaat weer strenger worden: alle horeca dicht.
  De laatste doodsteek en dan met droge ogen durven vermelden dat de horeca het zelf wil!(of ze draaien de cijfers om: 70% is tegen in plaats van voor) Wie controleert dat? NIET de media!
  En als ze (de kleine horeca) nu al geld krijgen mogen ze wachten tot volgend jaar bij de belastingaangifte: hun hypotheekrente aftrek zijn ze kwijt, dus krijgen ze een koekje van eigen deeg. Gratis geld bestaat niet voor het MKB, dat krijgen enkel de banken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ALARM!! RIVM houdt belangrijke wijzigingen in PCR test stil
  13 OKTOBER 2020

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/13/alarm-rivm-houdt-belangrijke-wijzigingen-in-pcr-test-stil/#more-12427

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Buiten mogen niet meer dan 4 mensen samen komen.
  Hiermee is het recht op demonstreren vakkundig de nek omgedraaid.
  De boetes bij overtreding worden strenger gehandhaafd, zoals het in een dictatuur past.

  Nederland politiestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjoep van evaluatie van 6 maanden 'maatregelen' van Dr. Prof Michaela Schippers.

  Horrorcommentaar van:

  Erik Laken
  Russische vaccin werkt niet en andere zullen ook niet werken omdat SARS-CoV-2 is gemuteerd en is antibody resistent geworden. SARS-CoV-2 gaat niet meer weg en heeft in China een nieuwe ziekte ontwikkeld heet YINZIBING, eigenschappen lijkt veel op CFS ook wel negative aids genaamd. CFS === chronic fatique syndrome. Verder is strain I472V ook resistent voor T cellen en is het snelst groeiende in Europa en de VS. D614G is ook nog eens resistent voor menselijke immune functies.

  Eerste slachtoffer?

  NOS Teletekst 122
  Kort nieuws binnenland
  Een Nederlandse vrouw is overleden,
  nadat ze voor de tweede keer besmet was
  geraakt met het coronavirus.De vrouw
  van 89 jaar is wereldwijd voor zover
  bekend de eerste dode na een zogenoemde
  herinfectie met covid-19.Ze leed aan
  een zeldzame vorm van beenmergkanker en
  had daardoor een zwak immuunsysteem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. [voor zover je dat nog niet gedaan hebt]
   Dat had ik gisteren al gedaan. Jij geeft altijd waardevolle bijdragen op het blog.😉

   [De tweets van Jan. B. Hommel] heb ik ook gelezen en trek de conclusie eruit, dat de (toch al rammelende) PCR-test volkomen verkeerd wordt behandeld en de uitslag verkeerd wordt geïnterpreteerd.
   In China heeft men dat met de laatste uitbraak (ik weet zo gauw niet meer waar) ondervangen, door de positief geteste mensen nog eens (soms 2 keer) te testen, waardoor de false-positives eruit worden gehaald. Hier (in NL) tellen ze die lekker mee, zodat het aantal 'besmettingen' lekker hoog is. Dat vinden Mark R & CO wel fijn.
   Het wordt tijd voor de nieuwe sneltesten, maar die zullen ze pas volgend jaar gaan gebruiken, want eerst moet de oude -waardeloze- voorraad op.

   De beste remedie hiertegen is, dat men zich domweg niet meer laat testen, behalve in super duidelijke gevallen.
   Ik heb verhalen gelezen, dat bepaalde figuren het leuk vonden zich te laten testen: die werden al bij de voornaam aangesproken in de GG & GD-teststraten! Die gasten moeten ze daar verwijderen.

   [Patrick Savalle] ken ik nog uit mijn Zaplog-tijd. Sinds jij zijn twitter-acc. hier plaatste, volg ik hem ook dagelijks. Verder kan je hem ook vinden onder: https://hersengarage.nl, waar hij regelmatig waardevolle artikelen plaatst, iets wat een zekere poster hier te lande niet zo erg schijnt te waarderen, maar dat terzijde.

   Verwijderen
  4. Nakomertje: [het virus helemaal niet geisoleerd is en daarmee niet bewezen is]

   Ze hebben er geen foto van, maar daarom kan het er nog wel degelijk zijn. Waar komen die zieken dan vandaan? Heeft iets met Kochs' Postulaten te maken.

   Verwijderen
  5. Waarschijnlijk heeft onze Erik Laken die wijsheid uit dit artikel.

   En ik herinnerde me ook nog dit artikel van een viroloog. Quel horreur.

   Vaccinaties gaan niet helpen. We zien nog steeds geen licht aan het eind van de tunnel. Dit muisje krijgt nog een heeele lange staart.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. [Het heeft iets te maken met het aantal cycli wat doorlopen wordt om een sample te testen op sporen van datgene wat aangenomen wordt van het virus te zijn (wat dat is, weet (nog) niemand) hoe meer cycli hoe onbetrouwbaarder de uitkomst]

   Inmiddels heeft Dawg met link naar de BBC hierboven de fout boven water gehaald. Daar wordt de fraude precies uitgelegd.

   [Ik ben erg voorzichtig met het overnemen van de waarschuwing van die Hong Kong virologe. Ik vind het hele verhaal nogal vreemd.]

   Ik refereerde aan een antwoord van: Dr. Jurgen Mayer, From Munich, Germany. Scientist of virology and biomolecular chemistry. Is een Duitser. Maar als die gelijk heeft, staat ons nog een hoop ellende te wachten.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen