donderdag 31 maart 2016

Soros-Jugend zwermt uit over Nederland

Soros-Jugend zwermt uit over Nederland...

... en verkondigt de blijde boodschap van vrijheid

Niet iedereen in Oekraine heeft veel op met de "Ukraine = Freedom" rethoriek van het regime en haar appostelen. Zoals de inwoners hier van Zaitsevo, bij Gorlovka, die ook vandaag 31 maart 2016, weer geterroriseerd worden door mortieraanvallen van het Oekraiense leger.

Verslag theaterdebat Hoofddorp, woensdag 30 Maart, met o.a. Han ten Broeke en Jan Roos

Roos aan twijfelen gebracht!

Jan Roos opende de "titanenstrijd" met een gepassioneerd betoog, tegen het verdrag: Het gaat ons als EU 11 miljard Euro kosten, en ons ook militair verbinden aan het land in oorlog. Dit associatieverdag is niet te vergelijken met het accoord met Chili. Dat bevat 14 pagina's. Dat met Oekraine over de 300. Het Ja-kamp komt met niet één steekhoudend argument, behalve dat ene dan: De belofte dat er een golf van mooie Oekraïense vrouwen Nederland gaat overspoelen! Het is duidelijk dat Jan Roos nog erg twijfelt wat te gaan stemmen.

Dunne soep

Wie niet twijfelt is Han ten Broeke, de VVD corryfee was ook afgereisd naar de Haarlemmermeer. Hij ging aan het begin van de avond mee in de door Roos gezette humoristische toon en dat sierde de man. "Even voordat we beginnen, zullen we elkaar tutoyeren?" Hij deed dat goed en bracht luchtigheid in het debat. In de loop van het debat, waar het op de inhoud aankwam en de humor wegebte, zocht de VVD'er zijn heil in cijfers en statistieken. "72% van de Oekraïners wil het!". Tja... Waarschijnlijk wil 72% van de Syriers het ook. En dat is net als Oekraïne ook een land in burgeroorlog. Dus? Jan Roos diende zijn opponent echter op andere wijze van repliek: "Dat is een door Soros gefinancierd onderzoek onder 800 man, enkel uit het westen van het land". Daarop counterde Ten Broeke weer met andere cijfers, uit andere regio's. En met de verdere muzikale en andere -wel vermakelijke- intermezzo's waren we inmiddels wel anderhalf uur onderweg en voor Blik werd de spoep te dun en die besloot even op zoek te gaan naar een glas water.

Model jongeren. Om door een ringetje te halen!

Wat schetste zijn verbazing? Beneden in de foyer aangekomen trof hij een zwerm van twaalf in Smurfenblauw uitgedosde Oekraïense jongelui. Modeljongeren zou Blik haast willen zeggen. Het duurde niet lang of Blik raakte vereild in gesprek met deze vooruitgeschoven pionnen van Soros en Poroshenko. Doden onder de Burgerbevolking in Oost Oekraïne? "Allemaal Russische propaganda!". Maidan mogelijk een inside job? "You show no respect!". Ohh, sorry hoor. "One of my best friends lost her fiancee there". Ja, dat begrijp ik en dat is vreselijk, maar stond er een naamkaartje op de kogel? Daar verzandde de discussie. Dan proberen we nog een andere. Odessa, opperde ik? "Odessa, ja wat?".

Echalon hoger

Er werd een hogere in rang bij geroepen. "Weet je wel dat de hoogste baas van de politie in Odessa naar Rusland is gevlucht?" Nou, dat wist Blik niet: Kun je me de naam geven van die man? Er werd even gegoogled op de telefoon en ja hoor, daar was die: "Dmytro Fychedzhi, corrupted head of Odessa police". We gingen zitten aan een tafeltje en zette de "discussie" verder voort. Na een tijdje namen we afscheid van elkaar. Blik stuiterde bijna van zoveel eensgezindheid in het blok van de pro-Poroshenko jongeren. Er was werkelijk geen barstje in hun bastion te vinden. En dacht je er eindelijk toch één gevonden te hebben? Mispoes! Russische propaganda!

Russisch complot

Het was duidelijk tijd voor iets sterkers en daarna kwam Blik in gesprek met 2 andere mensen. Met Sergey Markhel. Uit Odessa. Van het internationale platform "Global Rights of Peaceful People". Wat blijkt? Sergey is vriend van Oleg Muzika, en die kent Blik nog wel! Sterker nog, Sergey stond die fatale middag 2 Mei 2014 voor het vakbondsgebouw bij een tent en is dus ooggetuige van de verschrikkingen die dag. Ik kon gelijk mijn net opgedane twijfels over "Odessa" bij hem kwijt. Was het misschien toch een Russisch complot onder leiding van de vermaledijde naar Rusland gevluchte Dmytro Fychedzhi??? "Hahaha, en als de man naar Turkije gevlucht zou zijn, dan zouden de Turken er achter gezeten hebben?". Nou, ik werd in ieder geval niet voor respectloos uitgemaakt in dit kamp. Gelukkig. Misschien is Fychedzhi wel gevlucht omdat hij juist de waarheid aan het licht probeerde te brengen.

De Soros-Jugend in actie op de Dam in Amsterdam; totaal 50 stuks zijn er vanuit Oekraïne afgevuurd op Nederland. Zo'n twintig waren er gisterenavond aanwezig in de foyer van Hoofddorp. Uitgedost in kekke smurfenblauwe sweaters en met polsbandjes met teksten als "Hup-Holland" hebben ze antwoord op elke vraag over het land dat volgens hun desperaat aansluiting bij de EU wenst. De termen aandoenlijk en pathetisch streden met elkaar om voorrang om het gedrag van de net komen kijkende jongeren te omschrijven.

Je zou toch bijna spontaan "Ja" gaan stemmen...

Luba, die haar moeder en been is kwijtgeraakt door de "vrijheidsdrang" van het andere deel van Oekraine is niet meegestuurd door Soros. Zij pastte waarschijnlijk niet in het plaatje. Net zoals de Britse journalist Graham Philips. Waarom is die Oekraïne uitgezet? Dat is toch geen persvrijheid? "Ja, die doet alleen aan Russische propaganda!", aldus de pionnen van Soros en Poroshenko.

Han ten Broeke, politicus, debatman, democraat, VVD'er, blokkeert op ons twitter na dit artikel.

176 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. aMat helemaaleens, leugens en feiten onthouden, propaganda, net bij Pauw Koenders die zat te liegen op diverse punten en het geld dat het kost wegmoffelde met " het zijn leningen"......we weten wat er gebeurt is Griekenland, dt gaat weer bakken kosten ten kosten van onze bevolking, stem daarom NEE

   Verwijderen
 2. Sterk artikel: Dit weekend gaan alle remmen los, en zal het best lastig worden om boven het lawaai uit te komen. De SP heeft verzaakt met beroemdheden te komen, en dat zal helaas ongunstig voor het resultaat blijken. In elk geval heb ik vandaag 3 volmachtstemmen gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop.nl heeft ook openlijk partij gekozen. Tegelijkertijd komen veel van mijn commentaren er vrijwel niet meer door.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Er is een tijd geweest dat ik veel reageerde bij de Volkskrant en de Guardian. Er zijn weinig podia over. Wie weet komt er een tijd dat ik helemaal nergens meer reageer en keuterboertje in een warm land ga worden. Maar ik voel het nu nog als een soort plicht, noem het de participatiemaatschappij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn altijd loopholes: voor mij betekent het mijn taak vervullen door mijn bek open te trekken! Voor de rest doe ik als werkloze 62 jarige ook ´regulier´ vrijwilligerswerk.

   Verwijderen
 4. "wat opvalt is dat tegenstemmers vooral angst kennen
  Voorstemmers willen de voorwaarden creeeren voor een beter UA"

  Ja, dat valt op en dat noemen we 'framing'. Even een beetje creatief schuiven met tekst en je kunt de stellingname van de voorstemmers op dezelfde manier framen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Via dit associatieverdrag verklaren we openlijk onze steun aan een van beide partijen. Denk bijvoorbeeld aan artikel 7, waarin territoriale integriteit van Oekraïne wordt gegarandeerd: hiermee bevestigen we het standpunt van de regering in Kiev, die de Krim en Donbass als delen van Oekraïne willen behouden, en gooien we de deur dicht voor de wensen van de separatisten in Donbass en de Krim, die zich af willen scheiden. Is het verstandig om op deze wijze partij te kiezen in dit conflict, of is vrede beter te bereiken door een meer neutrale positie in te nemen en open te blijven staan voor de wensen van beide partijen?"

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/alptekin_en_russell_nemen_het_woord.html#more

  Stem dus en stem NEE.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De komende dagen kunnen we het voltallig kabinet en lijsttrekkers van de oppositie op TV verwachten om campagne voor een JA te voeren: gisteren gaf Slijmer Koenders de aftrap, met wat beleefde mild kritische vragen als voorzet. Uiteraard ging het ook over de ´onthulling´ over de off topic motieven van de initiatiefnemer. Ik hoop dat Klijnsma en vd Steur ook meedoen, betere propaganda voor een NEE kun je niet wensen.

  Ik heb nog steeds geen NEE T-shirt gezien en ook geen toiletpapier. Dat laatste zou toch leuk zijn als herinnering.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vijf redenen om a.s. woensdag NEE te stemmen:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/04/radiocolumn_vijf_redenen_om_te.html#comments

  clipje van 5 min.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ARD-Chefredakteur Kai Gniffke kündigt vor laufender Kamera: “Ich kann diese Lügen nicht mehr ertragen.”

  “Ich kann diese Lügen und Manipulationen der deutschen Öffentlichkeit nicht länger ertragen und erkläre deshalb hiermit meine sofortige Kündigung.”

  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/04/01/ard-chefredakteur-kai-gniffke-kuendigt-vor-laufender-kamera-ich-kann-diese-luegen-nicht-mehr-ertragen/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vriend van Rutte, Jorg Kelder, adviseert tegen het associatieverdrag te stemmen! Het uiteindelijke doel is het lidmaatschap van Oekraïne!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Clingendael-expert Van Ham:
  ‘Oekraïneverdrag is heel gevaarlijk’

  Dr. Peter van Ham, senior research fellow aan het Instituut Clingendael en hoogleraar aan het Europacollege in Brugge is overduidelijk in zijn woorden: “Als we Poetin een geopolitieke bloedneus willen slaan, prima, maar is het dan verstandig om dat met de Europese Unie te doen? En is het dan verstandig nu, nu er zoveel andere onzekerheden bestaan? Dat is voor mij een grote vraag. Eigenlijk is het gewoon heel gevaarlijk”, zegt Van Ham in een interview, waarin hij uiterst geraffineerd de argumenten van de voorstanders van een verdrag met Oekraïne fileert..

  Het enige voordeeltje dat hij ziet, wanneer tóch het associatieverdrag zou bekrachtigd worden, is de grotere vrijheid voor de Oekraïners om naar de EU te reizen, met bijvoorbeeld het argument: ‘Ze zijn zeer goed opgeleid en zullen waarschijnlijk goed integreren’. Verder is een verdrag op dit moment erg onverstandig volgens Van Ham. De genoemde argumenten van de voorstanders zijn in elk geval ‘niet steekhoudend’.Van Ham begint het interview met een opsomming van dé drie argumenten die voorstanders altijd gebruiken.

  Ten eerste zou het verdrag goed zijn voor Oekraïne. Het land kan dan eindelijk eens de corruptie aanpakken, de democratie ‘laten verwortelen’ en zich economisch ontwikkelen richting Europa.
  Ten tweede slaan we Poetin ‘een bloedneus’. De Russische president aast immers op het Oost-Europese land en bedreigt de soevereiniteit.
  En ten derde zal het de handel bevorderen, voor de EU en voor Oekraïne. In theorie zijn het allemaal goede argumenten. In theorie.

  Dr Peter van Ham is Senior Research Fellow aan het Instituut
  Clingendael. Hij is tevens hoogleraar aan het Europacollege in Brugge (België). Zijn onderzoek richt zich op de Europese veiligheid en defensie, de trans-Atlantische betrekkingen, de proliferatie van
  massavernietigingswapens, en branding.

  Van 1996 tot 2001 was hij hoogleraar West-Europese politiek bij het
  George C. Marshall European Center for Security Studies
  (Garmisch-Partenkirchen). Hij was onderzoeker bij het voormalig
  WEU-Institute for Security Studies (Parijs – thans het European
  Union Institute for Security Studies / EUISS), the Royal Institute of
  International Affairs (Londen), Columbia University (New York) en the Copenhagen Peace Research Institute COPRI (Denemarken). Hij is lid van de redactieraad van Security Dialogue (PRIO/Oslo).

  Peter van Ham is mordicus tegen een verdrag met Oekraïne. Het waarom vertelt hij zonder omhaal aan Thierry Baudet.

  https://www.youtube.com/watch?v=iHXz1FTQpcs


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/NEE-stemmen-Oekraine.jpg

   Verwijderen
  2. Was het niet handig geweest als Mark Rutte, VOORDAT hij zo hard van de toren riep, dat we met z’n allen ‘JA’ moeten gaan stemmen, op 6 april, vóór het associatieverdrag met Oekraïne, om EERST de mening van de gewone burger af te wachten. Wat die mensen vinden over dat verdrag. In plaats wat grote multi-nationals zeggen, dat burgers zeggen…??

   http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/oekraine-teletekst-verdrag-ongunstig.jpg

   Want wat blijkt nu uit onderzoek in OEKRAÏNE..??
   Het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne is niet goed voor de Oekraïense economie. Slechts een handvol grote bedrijven zal ervan profiteren en dat gaat ten koste van de grote meerderheid, zeggen Oekraïense onderzoekers. De denktank ‘Transnational Institute’, liet een Oekraïens kenniscentrum in Kiev de mogelijke gevolgen van het akkoord voor de Oekraïense economie onderzoeken. De resultaten zijn vandaag gepubliceerd. In PDF

   http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/300316_TNI_Oekraine.pdf

   Wie hebben dit rapport samengesteld? Het zijn solide, wetenschappelijk geschoolde onderzoekers, die dit onderzoek deden.

   Dr. Alexander Kravchuk – Econoom en analist, met een focus op de Oekraiense economie. Werkzaam op het ‘Center of Social and Labor Research’.
   Dr. Zakhar Popovych – Adjunct directeur aan hetzelfde ‘Center of Social and Labor Research’
   En aan het onderzoek werkten 2 Nederlanders mee:
   Roeline Knottnerus – Onderzoekster op het gebied van economisch recht, handel en investeringen aan het ‘Transnational Institute’ en tot slot
   Daniel van Heijningen, MoA, Europese Studies, met een focus op de EU-uitbreiding in oostelijk Europa.

   Vanzelfsprekend komt in het onderzoek ook de rol aan de orde,
   die Nederland speelt als vluchthaven van belastingontduikende Oekraiense oligarchen,
   die hun miljarden via Nederland, nagenoeg belastingvrij, de wereld insluizen..!
   Kijk hieronder naar de passage uit het rapport..

   http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/NL-belastingontduiking-oligarchen-Oekraine.jpg

   Vier op de tien ondernemers die zaken doen in Oost-Europa stemmen volgende week tegen het Europese associatieverdrag met Oekraïne.

   http://www.telegraaf.nl/dft/ondernemen/25508679/___Oekraineverdrag_slecht_voor_relatie_met_Russen___.html

   Verwijderen
 11. De kogel is door de kerk!

  Het ultra gezonde carcinogene bestrijdingsmiddel "Round-Up" van Monsanto mag straks gewoon in de landbouw gebruikt gaan worden! In de tuin of op de stoep en verhardingen wordt het middel verboden!

  Dit is de omgekeerde wereld!

  Hiermee is bewezen dat de overheid van u een wandelende knipkaart maakt richting de oncologie in het ziekenhuis met als uiteindelijk gevolg, de dood!

  http://nos.nl/artikel/2096685-onkruidmiddel-mag-straks-wel-in-landbouw-niet-in-tuin.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De landbouwkwaliteit is 10x sterker. En voor de particulier is goedkope azijn tijdens droog weer zeker zo effectief. Helaas is Kaliumchloraat tegenwoordig verboden, want daar kon je vroeger leuke pyrotechnics mee doen naast onkruidbestrijding.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Iedere TEGEN!!! proponent zou in elk debat als eerste elke keer dat er een leugen of een verdraaid feit kort moeten interrumperen wanneer er een leugen wordt verteld:

  ´Ukraine´: Geen 45, maar 32 miljoen inwoners (DIE zijn 67% vóór). De echte verhoudingen van de door de EU erkende grenzen zijn ca. 50- 50.

  De maidan was slechts 2 weken het domein van anti- olicharchie en pro- EU studenten. Daarna hooligans en nazis.

  De ´heavenly hundred´, pravy sector huurlingen, etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Volmachtstemmen!!!! Ik heb er minimaal 3, maar waarschijnlijk 7.

  Dat is wel een plastic doos met chocoladeijs waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor de lezers die net binnenkomen maar door de Kremlin politie zijn verwijderd, hierbij

  Je kan drie dingen doen:

  Niet Stemmen, bijvoorbeeld omdat;
  - het interesseert me niet
  - het gaat Nederland niet aan
  - ik ben tegen dit referendum
  - ik wil referendum over EU en niet de Oekraine

  Tegenstemmers:
  - vinden relatie met Rusland belangrijker dan die met de Oekraine
  - verwachten niet dat de regering van de Oekraine haar afspraken nakomt
  - zijn bang dat de Oekraine lid op termijn lid wordt van EU en NATO wat tot een conflict met Rusland leidt
  - zijn bang dat bedrijven en werknemers uit de Oekraine naar het westen komen
  - zijn bang dat het conflict aan de zuidoost grens met Rusland escaleert
  - zijn boos op de gevestigde politieke orde, onder meer omdat ze vinden dat het referendum over de Europese grondwet niet eerlijk was
  - willen breken met politieke Europese unie
  - geloven dat afwijzen verdrag helpt om een betere relatie met Rusland te krijgen

  Voorstanders
  - vinden dat de relatie met Rusland niet moet bepalen of je voor of tegen het verdag bent
  - vinden het belangrijk dat de Oekraine economisch en politiek minder afhankelijk wordt van Rusland
  - geloven dat het verdrag de Oekraine een kans biedt een moderne rechtstaat op te bouwen en corruptie te bestrijden
  - zijn bang dat dat zonder verdrag de Oekraïne blijft hangen in een politieke en economische afhankelijkheid van Rusland
  - geloven dat het verdrag de Oekraine een betere kans biedt een moderne rechtstaat op te bouwen en corruptie te bestrijden
  - vinden het belangrijk dat de Oekraïne kan breken met het verleden en er een beter toekomstperspectief is voor de jongere generaties in eigen land
  - wijzen erop dat ook met andere landen vergelijkbare associatieverdragen zijn gesloten die nooit lid zullen worden van de Eu, zoals Chili

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Uitgebreide analyse door de Universiteiten van Gent en Kiev toont aan : Associatieverdrag met Oekraïne is geen normaal handelsverdrag maar een vergaand integratieverdrag (zeer uitzonderlijk).

  Degenen die – net als Mark Rutte – nog steeds van mening zijn dat het associatieverdrag een gewoon handelsverdrag is zoals de EU dat ook heeft met Chili, Jordanië, Marokko en Israël raden wij aan deze uitgebreide studie van het Ghent European Law Institute (GELI) en de National University of Kyiv-Mohyla-Academy te lezen.

  De conclusie van deze studie (op pagina 2) is bijzonder helder:

  Het Associatieverdrag behoort tot de selecte groep van “integratie-georienteerde verdragen” d.w.z. verdragen die principes, concepten en voorzieningen van EU-recht bevatten die geïnterpreteerd en toegepast dienen te worden als ware de derde Staat (=Oekraïne) reeds lid van de EU. Dergelijke verdragen zijn een uitzonderlijk fenomeen in de praktijk van de externe relaties van de EU. … Het EU-Oekraïne Associatieverdrag is in vele opzichten uniek en vormt een nieuw type van integratie zonder lidmaatschap.

  http://forumvoordemocratie.nl/geen-associatieverdrag-maar-integratieverdrag-zeer-uitzonderlijk/

  Stem 6 april dus NEE.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ LGk

   "U geeft aan dat uw Nee een nee tegen EU is"

   Ik geef helemaal nergens een mening, ik wijs alleen aan op een universitair onderzoek uitgebracht dat concludeert het associatieverdrag, anders dan bijv Rutte ons wil doen geloven, geen normaal handelsverdrag maar een vergaand integratieverdrag.

   In een parlementaire democratie beoordeelt de bevolking haar volksvertegenwoordiging en regering, niet omgekeerd. Zou mooi zijn als uitkomsten van verkiezingen verworpen of genegeerd zouden kunnen worden omdat omdat die bevolking 'uit verkeerde motieven een referendum zou hebben aangevraagd of hebben gestemd'. Voor de zittende politieke kaste althans. Met democratie heeft dat alleen niks meer te maken. In dat opzicht is het referendum van a.s. woensdag wel een lakmoesproef die de betekenis ervan uittilt boven die van de inhoudelijke kanten van het associatieverdrag.

   Ga daarom stemmen en stem NEE.

   Verwijderen
  2. Tja, en in politiek Den Haag denkt men dat de "NEE" stemmers uit 2005 (dat was 62%) ineens 180 graden zijn gedraaid. Natuurlijk spelen er anti-EU sentimenten mee met dit referendum, dat zijn de anti-EU sentimenten van 62% van Nederland die in 2005 niet gehoord zijn en wij weten allemaal hoe dat referendum afgelopen is! De vorming voor een Europese superstaat was toen ook al getekend, geen Europeaan die daar iets in te zeggen had, wij mochten wel op komen draven om VÓÓR of TEGEN de Europese Grondwet te stemmen. Nu staan wij er precies hetzelfde voor, want hoe kan het zijn dat op 1-1-2016 het aso-ciatieverdrag al deels in werking is getreden zonder de handtekening van Nederland? Die staat er al onder maar kan nog teruggedraaid worden, zei Rutte tijdens het wekelijkse praatje met de minister president een week of twee geleden.

   Volgens een peiling van Één Vandaag gisteren staat een "NEE" al 100% vast omdat er een gat van 18% zit tussen de "NEE" stemmers (59%) de "JA" stemmers (41%) en weet (nog) niet (13%).

   Verwijderen
  3. Vergeleken met een maand geleden is er weinig veranderd. Toen zei 58 procent tegen te stemmen, en 42 procent voor.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Rutte en consorten hebben dus tijd genoeg om een lul smoes te verzinnen waarom het "NEE" een "JA" is geworden.

   Na het referendum in 2005 werd als reden opgegeven dat er ook rekening moest worden gehouden met de minderheid, dat werkt zo in een democratie! Behalve als je een Alawiet bent, Assad heet en een goede vriend van Rusland bent, dan geldt die minderheid ineens niet meer en is de meerderheid toch echt de democratische 50+1!

   Verwijderen
 17. @ Joop, ( Duitse journalist stopt en bekent het bedriegen van de kijkers)

  ik heb de tekst van die ARD anchor man gelezen, en dat was spectaculair. Het verbaasde me dat er niet meer over werd gesproken.
  Op zijn twitter zegt hij er niks over( maar hij tweet heel weinig) . Wel was hij in oktober blij met nog eens een 5 jaar contracht voor de ARD.

  Op youtube is er nisk van te vinden.
  Het leek me onwaarschijnlijk dat hij deze tekst ( die ik heel goed vind) op de ARD zou mogen uitspreken.
  EN als klap op de vuurpijl: Het bericht verscheen op 1 april, bij een site die wel op Blik lijkt.

  Helaas, ik denk niet dat dit waar is. Jammer. Hetis wel de doorbraak die we zouden moeten hebben.
  Toch zijn er al enkele van deze momenten geweest. Zero hedge heeft ze onlangs beschreven:
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-28/top-german-journalist-admits-mainstream-media-completely-fake-we-all-lie-cia  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook wel logisch, je geeft je zekere inkomen op voor een onzekere donatieknop!

   Verwijderen
  2. Oeps, ik kan mijn hypotheek niet meer betalen en mijn leasecontract van mijn BMW moet ik overzetten naar een Fiatje 500!

   Hoe vertel ik dat mijn wederhelft zonder ook nog op te draaien voor de scheidingskosten?

   Verwijderen
 18. "Op 6 april is het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Met deze VerdragWijzer kunt u op basis van 15 stellingen testen of u voor of tegen dat verdrag bent. Als u niet duidelijk voor of tegen bent, kunt u ook blanco stemmen. Iedere stem telt mee met een referendum."

  http://www.verdragwijzer.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Pfff...gelukkig, Bellingcat heeft net op tijd de bron kunnen achterhalen van het dreigfilmpje van die stoute Azov mannen.

  Poetin!!!!!!!!!!!

  'Dreigfilmpje 'Nee tegen Oekraïne' komt uit Rusland'

  http://nos.nl/artikel/2096898-dreigfilmpje-nee-tegen-oekraine-komt-uit-rusland.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar zouden wij zijn zonder de Bellingcat trein?

   Maar toch een puntje van kritiek, o heilige der onderzoekers.

   Waarom heeft U de aanslagen van Parijs en Brussel niet weten te voorkomen, U wist tenslotte dat die zouden komen?

   Verwijderen
  2. http://russia-insider.com/sites/insider/files/styles/s400/public/12_0.jpeg?itok=5iwSCyJu

   Verwijderen
  3. http://russia-insider.com/en/mounting-evidence-putin-secretly-dating-every-woman-earth/ri13716

   Verwijderen
  4. http://russia-insider.com/en/politics/actual-foreign-policy-headline-pussy-putinand-now-wendi-deng/ri13708

   Verwijderen
  5. Eigenlijk is het een parodie op de westerse propaganda maar daar moet je de Russische humor voor kennen!

   Verwijderen
 20. Megaschandaal na onthullingen "Panama Papers"

  Wie worden er met name genoemd:

  - Poetin;
  - Assad;
  - Gadaffi;
  - Mubarak en o, dat valt dan wel weer mee;
  - Porosjenko.

  Waarschijnlijk was Poroshenko toch niet zo'n goede keus van de CIA en moet hij wijken voor een nieuwe president!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, ook de premier van IJsland, Sigmundur Gunnlaugsson, wordt genoemd, maar dat zal wel meer te maken hebben omdat hij een stel criminele bankiers achter de tralies heeft gezet!

   Verwijderen
  2. Er zijn ook nog een 60-tal andere "staatshoofden" bekend waarvan de identiteit vooralsnog geheim wordt gehouden.

   Was Beatrix ook geen "staatshoofd" die een innige relatie onderhield met een Kanaaleilandje?

   Verwijderen
  3. Dat doe ik ook. Alles wat jullie twee schrijven draai ik om en dan kom ik automatisch uit bij de waarheid!

   Zo lijkt het erop dat Petro Poroshenko er alleen voor zichzelf zit en niet voor het Oekraïense volk en dat is precies wat hier op dit blog altijd is beweerd.

   Volgens Ruslandcorrespondent David Jan Godfroid wordt Poetin niet met name genoemd, alleen de vertrouwelingen rondom hem en die berichten lees ik steeds meer!

   Verwijderen
 21. Wat een vreemde actie weer van Mark Rutte en Tjibbe Joustra!

  Gaan zij de Oekraïense ambassadeur uitnodigen voor een propagandapraatje om vóór het aso-ciatieverdrag te stemmen, laten zij hem vertellen dat Oekraïne geen wapens had om MH-17 neer te schieten!

  http://www.whathappenedtoflightmh17.com/ukraine-ambassador-ukraine-did-not-have-weapon-which-shot-down-mh17/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas deed Mr. Pieter van Vollenhoven een zeer ongelukkige uitspraak voordat hij werd vervangen als hoofd van het OvV.

   "Er bestaat niet zoiets als onafhankelijke onderzoeken!"

   Verwijderen
  2. Johan Cruijff groots herdacht gisteren, ik heb ook mijn best gedaan voor blikopnosjournaal!

   Verwijderen
 22. NOS-correspondent David Jan Godfroid:

  "Porosjenko was voor dat hij president werd eigenaar van een snoep- en chocoladebedrijf. Dat is hij eigenlijk nog steeds. De winsten zijn volgens de Panama Papers weggesluisd naar de Britse Maagden-eilanden. De president in verband brengen met belastingontduiking is geen goede zaak natuurlijk, en zeker niet op dit moment."

  http://nos.nl/artikel/2097038-ook-oekraiense-president-genoemd-in-panama-papers.html

  Had dit nieuws beter niet bekend kunnen worden "en zeker niet op dit moment" als het aan staatsvoorlichter Godfroid lag?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Poetin of Porosjenko

  Die framing is eerder uitgeprobeerd:

  https://socialhistory.org/sites/default/files/images/collections/a16-720.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. STEM NEE OP 6 APRIL !!! Lees voor u gaat stemmen het boek over: «Nazi-achtergronden van de EU»

  http://finding-voices.blogspot.nl/2016/04/lees-voor-u-gaat-stemmen-het-boek-over.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Wij kunnen de bezoekers van dit blog één raad meegeven als zij de posts van Cruelman1974 lezen.

   Alles wat deze verwarde man schrijft, en dan bedoel ik ook letterlijk alles, is 180 graden door hem omgedraaid.

   Verwijderen
  3. Voor de rest, beste bezoekers van dit blog, mag u zelf oordelen over de inhoud van de teksten die deze verwarde man schrijft. Mocht u besluiten hier een bericht achter te laten, weet dan dat u verzekerd bent van een eeuwige trouwe verwarde stalker. Cruelman1974 genaamd.

   Verwijderen
  4. Leest u het, beste bezoekers van dit blog? Dat is wat er uit de vingers komt van een verwarde man. Hij reageert op iedereen en iedereen is in zijn verwarde geest een complottheorist behalve hijzelf. In zijn verwarde geest denkt hij dat hij gebruik maakt van miljarden bronnen, waarvan wij er hier nog nooit ééntje gezien hebben. De inhoud van deze miljarden bronnen weet hij in een mum van tijd hier te plaatsen, natuurlijk zonder de bron te noemen, waardoor wij de indruk krijgen dat hij alles uit zijn verwarde duimpje zuigt.

   Zijn vocabulaire bestaat over het algemeen uit termen die hij uit de teksten van anderen haalt, waarmee hij dus aangeeft over onvoldoende woordenschat te beschikken om zelf een bericht te kunnen schrijven dan wel ermee aangeeft de argumenten 180 graden om te draaien.

   Verwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 28. De vluchtelingen crisis.

  Een beetje off topic op dit moment, maar ik vond dit wel een prima artikel van een Duitse schrijver.
  Als Nederlander denk ik er hetzelfde over:

  When I say that the German people have an obligation to help, I mean that the German people as a community of individuals have an obligation to help those in need, because all the individuals that constitute the German people have this obligation as a person. Just because they are a person, not because they are German.

  Our European neighbours all have exactly the same obligation, as has everybody else. That does not mean that we have to take in refugees from all over the world no matter how many might come. But it means that we need to help within our means. And just giving shelter is not enough.

  These people are not victims of natural disasters, but victims of political decisions. For over a decade now “the West” lead by the USA have unleashed a campaign of terror on the Middle Eastern world.

  Afghanistan, Iraq, Libya and Syria have been torn to pieces. People robbed of their security, livelihoods and futures flee and naturally wealthy EU nations are a magnet for them.

  I think that we should first and foremost help them win back their homes and stop further destruction. And while Germany has not played much of an active combat role in these wars, Germany has done very little to stop its allies. And actually done a lot to assist the war efforts.

  Rammstein is one of the most important US military installations outside the USA. On German soil.

  Article 26 GG:

  (1) Acts tending to and undertaken with intent to disturb the peaceful relations between nations, especially to prepare for a war of aggression, shall be unconstitutional. They shall be made a criminal offence.

  The military campaign in Iraq in 2003 without any doubt qualifies as a war of aggression and has deeply disturbed “the peaceful relations between nations”. So by the standards of German constitutional law even taking part in the preparations for such a campaign is a criminal offence.

  One might think that allowing and subsidizing a huge military base in Germany that is used for such a war of aggression could be a problem for those responsible. But apparently it is not.

  This is not even discussed.

  If the Germans took their laws more seriously and demanded respect for them, there might be less chaos and suffering in the Middle East and fewer refugees to deal with.

  My point is that the Germans have to work towards solving the problem at it’s root, in so far as that it concerns them, and in so far as they have influence. Most of the migrants are not on the move because they want to plunder EU social security systems and assault white women.They are running from the consequences of crimes our supposed “friends” committed. And we did not even try to stop them.

  We have, in a way, become the wiedergänger (opniew tot leven gekomen persoon) of the character that we have been conditioned to loathe. The spineless object that is too afraid to stand up to the intimidating Nazi bully, too afraid even to acknowledge the existence of the Nazi bully.

  Instead of just taking in the victims of the Empire we need to stand up to the Empire and stop being a part of it. The first step would be removing foreign military bases from our soil and leaving NATO. Followed by war crime tribunals. That would be my Alternative for Germany.

  Bron: http://thesaker.is/germany-sitrep-march-19th-2016/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. In het algemeen wordt aangenomen[1] dat Roosevelt een overeenkomst met Stalin heeft gesloten: in ruil voor Russische deelname aan de oorlog tegen Japan en de nog op te richten VN zou de Amerikaanse president Stalin de vrije hand in Oost-Europa gunnen.

   Bron: Wikipedia

   Gezien de geschiedenis zou bovenstaande heel goed kunnen kloppen.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Ja, dat laat je weer overduidelijk zien!

   Verwijderen
 29. Nog even over die Panama Papers:

  NIETS in de MSM is wat het lijkt. De Panama Papers zijn afkomstig van het ICIJ, het International Consortium of Investigative Journalists:

  "Founded in 1997 by the respected American journalist Chuck Lewis, ICIJ was launched as a project of the Center for Public Integrity to extend the Center’s style of watchdog journalism, focusing on issues that do not stop at national frontiers: cross-border crime, corruption, and the accountability of power. Backed by the Center and its computer-assisted reporting specialists, public records experts, fact-checkers and lawyers, ICIJ reporters and editors provide real-time resources and state-of-the-art tools and techniques to journalists around the world."

  https://www.icij.org/about

  Toen ik de afkorting ICIJ las en hun mission statement rinkelde er een belletje. 'k Had eerder van ze vernomen rond de tijd van het gedoe rond Blatter en de Russen.

  Onder aan de bladzijde waar ik eerder naar linkte lees ik:

  "The ICIJ is a non-profit organization. We give our work away for free. We rely heavily on charitable foundations and on financial support from the public. Without your help, we cannot exist.

  Cross-border investigative journalism is among the most expensive and riskiest in the world.

  Recent ICIJ funders include: Adessium Foundation, Open Society Foundations, The Sigrid Rausing Trust, the Fritt Ord Foundation, the Pulitzer Center on Crisis Reporting, The Ford Foundation, The David and Lucile Packard Foundation, Pew Charitable Trusts and Waterloo Foundation."

  DUS: de Open Society van Soros zit ook hier weer met z'n tentakels achter. Wat zou de bedoeling zijn? Who knows?
  Misschien dit.

  “How ironic—no, how perverse—that the USA, which has been so sanctimonious in its condemnation of Swiss banks, has become the banking secrecy jurisdiction du jour,” wrote Peter A. Cotorceanu, a lawyer at Anaford AG, a Zurich law firm, in a recent legal journal. “That ‘giant sucking sound’ you hear? It is the sound of money rushing to the USA.”

  http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-01-27/the-world-s-favorite-new-tax-haven-is-the-united-states

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ Matt

   Prima artikel Matt. Zal Niburu niet snel als bron noemen, want net als bij een site als Veteran's Today worden daar artikelen van zeer wisselende kwaliteit geplaatst. Hier zijn ze echter, nogal letterlijk ook, right on the money.

   Misschien hebben we hier uiteindelijk te maken met een regeringsinitiatief van de VS om internationale beleggers in de dollar te houden om zo het leven van deze munt als reservevaluta te rekken.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 30. Het nieuwe belastingparadijs: De Verenigde Staten

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/het-nieuwe-belastingparadijs-de-verenigde-staten/

  Dat was dus de bedoeling: jarenlange druk van de VS op belastingparadijzen om het uiteindelijk zelf te kunnen worden.

  Wat heeft dit nu allemaal met Poetin te maken? Waarschijnlijk helemaal niks, maar het is goed dat ie er is om met beschuldigingen aan zijn adres de aandacht af te leiden.

  Mossack Fonseca werkte samen met 14.000 tussenpersonenen in de top 10 van de landen waar die tussenpersonen gevestigd zijn komen we Rusland in ieder geval niet tegen:

  https://twitter.com/varyagi/status/716904089225920512/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de VS kunnen olicharchen zich tot ´Philantrope´ verklaren (Zuckerberg, Gates, Soros), hun kapitaal zwevend maken. Daarom zijn er weinig grote namen van hun deep state in de Panama lijst.

   Verwijderen
  2. Laten we het even hebben over de antillen route van george soros.

   Senate Reports NARCO Bank HSBC Helped Rothschild CIA Mossad Terrorists, Soros Mexican Drug Cartels Launder Money!
   http://politicalvelcraft.org/2014/06/06/senate-reports-narco-bank-hsbc-helped-rothschild-cia-mossad-terrorists-soros-mexican-drug-cartels-launder-money/

   Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid komen de door George Soros gefinancieerde onderzoeks journalisten hier niet achter.

   Verwijderen
 31. Waar het ICIJ, het International Consortium of Investigative Journalists, voor staat wordt al meteen duidelijk in de eerste 30 sec. van dit filmpje van ze:

  https://www.youtube.com/watch?v=F6XnH_OnpO0

  Mossack Fonseca is medeverantwoordelijk voor de barrelbombs (daar zijn ze weer) van Assad en het vermogensbeheer van pedofile Russische kinderverkrachters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het International Consortium of Investigative Journalists is net zo fout als Bellingcat en het Syrian Observatory of Human Rights.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Tja, maar wij weten inmiddels wel wat de 'waarheden' van LGK inhouden!

   Verwijderen
  4. O jee, en tussen die 11 miljoen documenten staat niet één Amerikaan in?

   LOL

   Verwijderen
  5. Waarom ga je niet op zoek naar Amerikanen, LGK? Waarom gedraag jij je als een dom flut journalistje, LGK?

   Omdat ik naïef ben of omdat jij dom bent?

   Verwijderen
  6. Mag ik dan aannemen dat jij met je Laag Gekwalificeerde Karakter woensdag gewoon "JA" gaat stemmen voor een corrupt regime? Want het betreft niet alleen Poroshenko, hé Laag Gekwalificeerde Karakter, ook Yulia Timoshenko wordt genoemd!

   Verwijderen
  7. "En de argumenten zijn op"

   Het argument is dat jij geen karakter bezit en daar heb jij geen afdoende antwoord op! Derhalve geef jij toe over geen karakter te beschikken!

   Verwijderen
 32. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nieuw economisch rapport: Oekraïense volk wordt beroofd door EU met associatieverdrag.

  Bespreking door Joost Niemoller van het eerder door mij genoemde rapport 'The expected impact ofthe EU-Ukraine Association Agreement'

  Als het verdrag wordt uitgevoerd zal de Oekraine berooid en uitgekleed achter blijven op een manier die doet denken aan de 'shock therapie' die de Russen ondergingen bij het uiteenvallen van de Soviet Unie.

  Daarmee dient het verdrag op het economische vlak noch het algemeen belang van de bevolking van Oekraine noch dat van die van de EU.

  http://joostniemoller.nl/2016/04/nieuw-economisch-rapport-oekraiense-volk-wordt-beroofd-eu-associatieverdrag/

  Stem en stem tegen a.s. woensdag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt wel een strafexpeditie tegen de voormalige Warschaupact landen!

   Verwijderen
  2. Kom jij eerst maar eens met de transcripties van de tapes van ATC Kiev met MH-17 en de primaire radarbeelden van Oekraïne. De Oekraïense ambassadeur in Nederland zegt dat die er zijn, terwijl Oekraïne zelf zegt dat:

   -de primaire radar uitstond;
   -de primaire radar in onderhoud was;
   -de primaire radar kapot was geschoten.

   Wat ben jij toch een Licht Gewicht Karakter!

   Verwijderen
  3. Dat is vreemd, eerst beweerde jij nog dat de bewijslast bij het JIT lag en niet bij het OvV!

   Verwijderen
  4. "Kremlin ondersteunt de conclusie"

   Ik vind het heerlijk als jij regelmatig je leugen herhaald, het ondersteund nogmaals mijn conclusie dat jij een persoon bent met een zeer Laag Gekwalificeerd Karakter!

   Verwijderen
  5. Je bent een lachertje, Laag Gekwalificeerd Karakter!
   Jij durft nu dus te beweren dat het Kremlin zichzelf beschuldigd MH-17 te hebben neergehaald!

   Tjonge, jonge, jonge, wat een oetlul ben je toch en dan vraagt dit Laag Gekwalificeerd Karakter zich nog af waarom ik hem de pokken scheldt!

   Verwijderen
  6. @ LGK

   Mr. T.H.J. Joustra
   Chairman, Dutch Safety Board
   PO Box 95404 25 09 CK The Hague
   Dear Mr. Joustra,

   In September 2015, the Federal Air Transport Agency sent you a letter pointing out a number of contradictions and discrepancies in the investigation into the crash of Boeing 777-200 9M-MRD (Flight МН17) near Hrabove, Ukraine, on July 17, 2014. We have not received any reply to the above letter. The final report released on October 13, 2015, did not reflect many of the important facts that the Russian side had repeatedly drawn your attention to.

   http://www.favt.ru/novosti-novosti/?id=2311

   Verwijderen
  7. "Joop is weer aan roeptoeteren!!!!!!!!!!!!!"

   Weer een bevestiging van het Laag Gekwalificeerd Karakter geen argumenten meer te hebben!

   Verwijderen
 34. Panama Papers: Smeercampagne van het ‘Westen’?

  "Het onderzoek naar de Panama Papers is volledig gefinancierd is door het ‘International Consortium of Investigative Journalists’. Anders dan de naam doet vermoeden is deze non-profit organisatie een volledig Amerikaans initiatief, dat gesponsord wordt door met name Amerikaanse organisaties. Op die lijst vinden we onder andere het Rockefeller Family Fund en de Open Society Foundation van George Soros.
  ......
  Als dit de organisaties zijn die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de Panama Papers, is het dan nog een verrassing dat de eerste publicatie uit de Panama Papers op zondagavond gaat over Poetin en zijn handlangers? En dat kort daarna meer verdachte praktijken onthuld worden in landen als Oekraïne, Syrië en Iran?"
  ......
  Er is een grote kans dat politici en oligarchen in deze landen inderdaad belastingparadijzen gebruiken om vermogen weg te sluizen en schimmige transacties te doen, maar geldt dat niet even goed voor Westerse landen? In een poging de schijn van partijdigheid weg te nemen publiceren de Panama Papers ook over de premier van IJsland, maar opvallend genoeg blijven de miljardairs en politici in de Verenigde Staten geheel buiten schot. Is daar niets over te vinden in de 11,5 miljoen documenten van Mossack Fonseca? Of zorgen de financiers van dit project er wel voor dat deze verhalen niet naar buiten worden gebracht?
  .....
  Anders dan de Wikileaks documenten zijn de Panama Papers niet openbaar gemaakt. Alles wat u leest is dus zorgvuldig voor u geselecteerd en gefilterd door de Westerse media. Zullen die schrijven over verdachte financiële transacties van Amerikaanse organisaties, als hun sponsors daarmee in diskrediet gebracht worden? Die kans is niet zo groot…

  Als de documenten van de Panama Papers openbaar gemaakt zouden worden, dan kan iedereen zien in hoeverre Westerse regeringsleiders en miljardairs exotische bestemmingen gebruiken om louche transacties uit te voeren en belastingen te ontduiken?
  ......
  De Panama Papers zetten tegenstanders van het Amerikaanse regime in een negatief daglicht, maar dat is niet de enige resultaat. De Panama Papers zullen ook bijdragen aan een vlucht van vermogen richting de Verenigde Staten, waar vandaag de dag ook een vriendelijk belastingklimaat heerst voor de allerrijksten op deze aarde. Daar schreven we eerder dit jaar al een artikel over.

  Tenslotte wordt door deze onthulling de roep om meer financiële repressie groter. De Panama Papers kunnen door overheden als argument gebruikt worden om nog meer gegevens van rekeninghouders op te vragen.

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/panama-papers-smeercampagne-van-het-westen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   En LGK is op dit forum om de discussie te versmallen en af te leiden met de vraag of en hoeveel Poetin en z'n vrienden..... Laat 'm lekker in z'n sop gaar koken.

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Van een Amerikaanse investeerder, Bill Browder, die door Poetin het land uit werd gewerkten dat getal ooit eens noemde bij een interview voor CNN:

   On Putin’s networth: “I believe that it's $200 billion. After 14 years in power of Russia, and the amount of money that the country has made, and the amount of money that hasn't been spent on schools and roads and hospitals and so on, all that money is in property, bank - Swiss bank accounts, shares, hedge funds, managed for Putin and his cronies.”

   http://cnnpressroom.blogs.cnn.com/2015/02/15/putins-net-worth-is-200-billion-says-russias-once-largest-foreigner-investor/

   En zoals dat dan gaat wordt zo'n uitspraak dan zovaak gereycled in onze 'vrije pers' dat het een eigen leven gaat leiden. Browder lijkt het getal echter ter plekke uit z'n duim te zuigen tijdens het interview. Enige onderbouwing wordt niet gegeven.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Ik hecht er sowieso geen geloof aan dat Poetin tussen de $70 en $200 miljard bezit. Het zit gewoon niet in het karakter van Poetin. Poetin is een persoon die alles doet om de soevereiniteit van Moedertje Rusland te behouden.

   Verwijderen
  4. Ik lees:

   The media reports, which often cite one another, ultimately tend to rely on one primary source: a November 2007 interviewgiven by a prominent member of Moscow's chattering classes, Stanislav Belkovsky, to the German daily Die Welt. In the interview, he claimed that Putin "controlled" 37 percent of the oil company Surgutneftegaz and 4.5 percent of natural gas monopoly Gazprom. The $40 billion estimate of Putin's fortune was simply the 2007 market price of these stakes.

   "And these numbers are substantiated?" Die Welt journalist Manfred Quiring asked. "These numbers are correct," Belkovsky replied, and that was that.

   Interviewers regularly ask Belkovsky about the $40 billion number. "That figure could now have changed, I believe at the level of $60-70 billion," Belkovsky toldMaeve McClenaghan of the Bureau of Investigative Journalism.

   There has never been the slightest bit of evidence that Putin actually owns stakes in Surgutneftegaz or Gazprom. The Western journalists using Belkovsky as a source either do not know who he is or print his allegations simply because they are colorful. "What game Mr. Belkovsky is playing -- and on whose behalf -- is unclear," the Telegraph of London warnedin a story copiously citing Belkovsky's allegations."

   Kortom: zelfde soort gebakken lucht.

   Verwijderen
  5. @ Joop

   "Ik hecht er sowieso geen geloof aan dat Poetin tussen de $70 en $200 miljard bezit. Het zit gewoon niet in het karakter van Poetin. Poetin is een persoon die alles doet om de soevereiniteit van Moedertje Rusland te behouden."

   'k Zou het niet weten Joop. Ten aanzien van Poetin en Rusland is de laatste jaren een ongekende smearcampagne gaande en afgaande op mijn uiterst subjectieve en faalbare mensenkennis komt hij op me over als iemand voor wie excessieve rijkdom niet de maatstaf is voor succes in het leven, maar ik kan me zomaar vergissen. Macht bederft mensen maar al te vaak. Al die getallen die je hoort lijken vooralsnog alleen uit de blauwe lucht gegrepen te zijn.

   Verwijderen
  6. "Putin's paleisje van $1 mld"

   Buitenverblijf van de Russische overheid in Sotsji, hetzelfde als het Amerikaanse buitenverblijf Camp David! Heb je nog meer van die lul verhalen die jouw, toch al, Laag Gekwalificeerd Karakter naar beneden halen?

   Van mij mag je, lager dan nu kan je voor mij toch al niet zinken!

   Verwijderen
  7. O, dus je zegt eigenlijk dat jij ons verkeerd beoordeelt hebt!

   Verwijderen
 35. http://beurs.com/2016/04/04/italie-legt-europese-sancties-rusland-naast-zich-neer-blamage-brussel/110412

  En overmorgen kan Nederland zich uitspreken tegen de geopolitieke ramkoers van VS en EU.

  Stem dus TEGEN.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Nu ook nog de Russische RD-180 raketmotoren, dan is de sanctie compleet!

   O nee, dan kunnen de Amerikanen niet meer bij het ISS komen!

   Verwijderen
  3. Precies, omdat dat de Amerikaanse belangen schaadt!

   LOL

   Jij geeft steeds meer toe een Licht Gewicht Karakter te zijn!

   Verwijderen
  4. Tuurlijk weet ik waarom die sancties er zijn!

   Niet om Amerikaanse belangen te schaden!

   Maar daar ben jij nog niet achter met je Licht Gewicht Karakter!

   Verwijderen
  5. "Welk belang, Rusland verdient hier toch geld aan?"

   Wederom een bevestiging van het Laag Gekwalificeerd Karakter dat hij er geen ene kloten van begrijpt!

   Verwijderen
  6. Het is algemeen bekend dat Laag Gekwalificeerde Karakters ook blind zijn en bovenal het nog toegeven ook!

   Verwijderen
  7. "Of gaan de Russen 50 jaar na VS een vlag planten op de maan?"

   Daar zeg je wat, als de Russen als eerste een mens in de ruimte hadden!

   Maar ik verwacht van een Laag Gekwalificeerd Karakter niet dat hij daar verder over nadenkt!

   Verwijderen
 36. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zielig van de bankiers elite. Er verandert nl shit voor hun. De krim blijft in russische handen. Ze kunnen hoog springen, ze kunnen laag springen. Er verandert niks. Net als met de sancties tegen Rusland. Hard werkend Nederland heeft tientallen miljoenen geïnvesteerd in Rusland om goede relaties op te bouwen. Volgevreten degeneré van Baalen (die nog nooit van zijn leven gewerkt heeft) zal het allemaal wel even kapot maken voor zijn vriendjes van Bilderberg.

   Verwijderen
  2. Italianen of geen italianen. De krim wordt ontwikkeld. Deze zomer zitten de hotels op de krim vol met Russen die anders naar Turkije zouden zijn gegaan. Landbouw wordt ook ontwikkeld. Dadelijk volop zoet water en stroom voor handen op de krim. Ik maak me geen enkele zorgen

   Verwijderen
  3. Nee, je bereikt niks met je impopulaire website.

   Electriciteits kabel naar de krim kwam pas laat omdat Rusland die zelf niet zo'n lange kabel kon produceren en het "westen" niet mocht leveren vanwege de sancties. Uiteindelijk heeft China geleverd. Resultaat, we/europa hebben handel/produktie gemist en niks bereikt want china heeft de kabel geleverd.

   Verwijderen
  4. "Ik dacht dat Rusland zelfvoorzienend wilde zijn?"

   Je moet niet denken, dat kan je niet.

   Verwijderen
 37. Die LPG weet shit. Keer op keer heeft foute visie. Soros is zwaar aan het verliezen en zo is LPG. Als een gas ontploffing verdwijnt hij in de anonimiteit als de stekker uit de propaganda wordt getrokken.

  Mooi artikel Blik.
  mbt mijn onderzoek naar het stem gedrag van de schapen ben ik somber gesteld. Veel mensen weten het nog niet. Wat is er aan de hand met Nederland. Zeer weinig mensen nemen de tijd om mijn simpele vraag of ze 6 april gaan stemmen te beantwoorden. Ze lopen door met het antwoord dat ze het nog niet weten of dat ze niet gaan stemmen. Het nee kamp lijkt iets in het voordeel. De propaganda lijkt te werken waardoor mensen niet gaan stemmen ipv nee stemmen. Laten we duimen voor morgen voor een massaal nee. Het zal waarschijnlijk geen invloed hebben, maar we moeten de politici ontmaskeren dat ze geen ruk om de mening van het Nederlandse volk geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eensch

   Ik begrijp die lethargische houding van de Nederlandse bevolking wel enigszins. De propaganda die dagelijks op ze wordt afgevuurd is zo alomtegenwoordig en alles doordringend doordringend. Maar dat 'ga je pas zien als je het doorhebt' om onze nationale huisfilosoof maar eens te citeren. Neem nu die Panama Papers. Zonder nadere achtergrondinformatie over het hoe en waarom is het nieuws van de MSM niet meer dan desinformatie.

   Ben niet zo'n groot fan van referenda, maar onder de huidige omstandigheden moeten we wel. Zonder het a.s. referendum was dat akkoord stilletjes in de Brusselse coulissen van de macht afgeregeld en door politiek en MSM verkocht als een handelsakkoord als alle andere. Nu
   weten we in ieder geval beter.

   Verwijderen
  2. memorandum van samenwerking zal worden getekend.

   Voorman van de globalisten degeneré Van Baalen zal zich er wel weer mee gaan bemoeien dat dit niet mag. Maakt niet uit. Andere landen springen in de markt als de europeanen het niet mogen doen.

   Verwijderen
 38. Male migrant in Germany arrested for sexually assaulting two 9yo girls at swimming pool
  https://www.rt.com/news/338411-germany-sex-assault-migrant/
  Dank u wel Mw Merkel dat mannen en vrouwen in de toekomst niet meer samen kunnen zwemmen in het zwembad Dank u wel mw Merkel voor het ruïneren van onze samenleving.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist niet dat de Russen ook in afghanistan bombardeerden.

   Volgens mij zijn daar de amerikanen aktief.
   De politie arresteerde de twee daders, twee vluchtelingen uit Afghanistan op de leeftijd van 14 en 34 jaar, dan bij aankomst op het park voorlopig en bracht hen in voorlopige hechtenis
   http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/19027/3264445

   Je weet niet waar je het over hebt zoals gebruikelijk

   Verwijderen
  2. @ oli

   "Je weet niet waar je het over hebt zoals gebruikelijk"

   Vind het eerder tekst van iemand voor wie woorden geen enkele andere betekenis hebben dan als instrument om te manipuleren. Volslagen eerloos gedrag.

   Verwijderen
 39. Dadelijk, 11-11.30 standpuntnl met Hennis over referendum. Wie gaat inbellen?
  http://www.stand.nl/stellingen/Buitenland/Een-Nederlands-%E2%80%98nee%E2%80%99-morgen-koren-op-de-molen-van-Poetin#comment-form

  BeantwoordenVerwijderen
 40. "Er zal braaf een debat over komen en dan word het verdrag gewoon geratificeerd..."

  En dat is precies een uitstekende, misschien wel de doorslaggevende, reden om het referendum te houden. En TEGEN te stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Volgens mij is het nog erger dan in 2005;

   66% tegen
   25% voor

   Verwijderen
  2. https://www.rt.com/news/338457-referendum-netherlands-ukraine-eu/

   Verwijderen
  3. @ Joop

   Laten we het hopen.

   Verwijderen
  4. @Dawg,

   Heb jij trouwens enig idee wat de "onderbuikgevoelens" van Cruel zijn?

   Verwijderen
  5. Bij hem knort de onderbuik als hij een Brand biertje ziet met appel-kruimelvlaai.

   Verwijderen
  6. @ Joop

   Geen idee. Meestal is het een woord dat gebruikt wordt om argumenten die die ander niet kan handelen af te serveren.

   Verwijderen
 41. Exact, hoe groter de NEE-uitslag, hoe meer ik het gezicht van Rutte + collaborateurs, wil zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. + de kronkels en de listige uitgangetjes die ze gaan vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 43. + dat het een enorme motie van wantrouwen is en elke verdere politieke en militaire toenadering zal er mee belast worden. En dat is belangrijk. Necderland gaat zeggen "tot hier en niet verder".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar wat gebeurt er nu als ze de uitslag naast zich neerleggen?

   Verwijderen
  2. Jij moet ophouden over bewijs want jij komt er ook niet mee.

   Punt!

   Verwijderen
  3. Ik kom er wel mee, maar is inmiddels alweer verwijderd door Blik, zoals gewoonlijk. Meneer houd niet van de waarheid dus verwijdert hij die snel. PUNT!! Maar ja, jij houd er ook niet van, jij liegt ook constant. Jij trekt dit blog in je eentje diep naar beneden...en ga vooral door, vind dat helemaal geen probleem!!

   Verwijderen
  4. Tjonge, jonge, wat ben jij kort van memorie!

   Verwijderen
  5. Ik hoop dat ik weer trots kan worden op mijn land/volk

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @Matt,

   Dat wordt...

   Hoogmoed komt voor den val

   genoemd.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @Matt

   Geloof het of niet, maar 1974 heeft gisteravond een aantal linkjes geplaatst. Een stuk of zes. Maar...ze gingen allemaal over ANDEREN die beweerden dat Poetin terug wilde naar het Soviet tijdperk. Nergens was een uitspraak van Poetin zelf in die richting te lezen. En om dat laatste ging het toch dacht ik.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. @Dawg,

   Yep, en de vraag of er bij de Jalta-conferentie, in februari 1945, met Stalin is afgesproken dat hij de vrije hand kreeg het Warschaupact (volgens mij was dat trouwens een (gedwongen) reactie door de oprichting van de NAVO) op te richten in ruil voor de Russische deelname voor de oorlog tegen Japan. Algemeen wordt aangenomen dat zo'n akkoord inderdaad bestond.

   Verwijderen
 44. Churches burnt, cemeteries desecrated: RT visits liberated town of Al-Qaryatayn, Syria
  https://www.rt.com/news/338453-syria-christian-al-qaryatain-retaken/

  Dank zij de propaganda van de council on foreign relations media zijn er in Nederland volop mensen die denken dat Assad net zo slecht is als IS. Assad heeft altijd respect gehad voor welke godsdienst dan ook. Dat tuig van IS heeft zelfs niet eens respect voor allah. (alhoewel ze dat zelf natuurlijk ontkennen)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. SALAFISTS ARE ‘’WINNING THE IDEOLOGICAL AND CULTURAL BATTLE” IN FRANCE- FRENCH PM
  https://southfront.org/salafists-are-winning-the-ideological-and-cultural-battle-in-france-french-pm/
  Denk maar niet dat dat in Nederland anders is.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. BLIK OP NPO 1 RADIO.

  Vandaag op het radio journaal dat "rebellen"een syrische su 22 hadden neergeschoten. De rebellen behoorden tot al nusra, de syrische tak van al qaeda. Huh ??. Dat zijn toch dezelfde gasten die volgens het officiële verhaal vier vliegtuigen hebben gekaapt en in 3 gebouwen zijn gevlogen op 11 september 2001 / 9/11 ?. Huh ?? Rebellen ??. Volgens mij is de officiële term voor lieden dit tot deze verboden organisatie behoren TERRORISTEN.

  Jabhat al-Nusra
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jabhat_al-Nusra

  "De organisatie wordt aangeduid als een terroristische organisatie door de VN, Syrië, de VAE, Australië, Turkije, Rusland, Canada, de VS en de EU."

  Trouwens, wie gaf die gasten een raket om een vliegtuig neer te halen.?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helder Oli. De propaganda van de Nederlanse staatsomroepen is soms even subtiel als flagrant.

   Verwijderen
 47. German Economic News Reports Obama Has Abandoned His ‘Neocons’
  http://www.strategic-culture.org/news/2016/04/03/german-economic-news-reports-obama-has-abandoned-his-neocons.html
  Obama is afgestapt van de neocon strategie van oorlog tegen Rusland.
  Trump en Sanders voelen er ook niks voor. Hitlery en Cruz voelen er nog steeds voor een oorlog tegen Rusland. (ach ja, zij kunnen ook geen glansrijke overwinning tegen Rusland boeken).

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Notorious heart-eating Syrian rebel killed in northern Latakia

  https://www.almasdarnews.com/article/famous-heart-eating-rebel-killed-syria/ | Al-Masdar News

  Dit is de man die samen met mccain op de foto staat.
  https://freehalab.wordpress.com/2014/09/01/the-mccain-isis-conspiracy/

  "Khalid al-Hamad “the cannibal Jihadist” [Abu Saqqar], famous for “eating a human heart of a Shi`i man he killed”, was in the pictures too. Why settle for the ignorance at hand when you can add more of it?"

  Outrage Over Qusayr: “Barbaric, Disgusting, Genocidal”
  https://freehalab.wordpress.com/2013/06/03/outrage-over-qusayr-barbaric-disgusting-genocidal/

  Dus als je in het kamp van de neocon zit, dan weet je welk kamp je support. Iedereen die op Hillary (een neocon binnen de democratische partij) stemt weet in welk kamp die zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gelukkig is rusland daar.

   Syria: Russian attack helicopters annihilate IS targets
   By Ian Greenhalgh on April 4, 2016
   Russian success makes clear the fraud of the US-led bombing campaign
   http://www.veteranstoday.com/2016/04/04/syria-russian-attack-helicopters-annihilate-is-targets/

   "Documentary evidence such as the footage released by the Russian Defence Ministry and reports from journalists on the ground who have witnessed the aftermath of the liberation of Palmyra make it clear – the Russians have been hammering IS hard from the air.

   The following footage is quite shocking to watch as it shows plainly the brutal effectiveness of modern airpower against men on the ground."

   Verwijderen
 49. Panama Papers

  Bernie Sanders 20 oktober 2011

  https://www.youtube.com/watch?v=u0mAwRAFC2U

  BeantwoordenVerwijderen
 50. De Europese-uitbreidings-TGV gaat maar door en door. Oekraïne ligt half in puin, geen mens weet hoe het land er over vijf jaar uitziet, maar een ding is zeker: het is dan zonder twijfel klaar voor toetreding tot de Europese Unie en de euro. Nu is corruptie in dat land nogal een probleem. De president, Petro Poroshenko, is bepaald niet onomstreden. Deze ondernemer heeft een meningsgeschil met de Russische fiscus, dat hij dreigt te verliezen. Zoals gebruikelijk in Oost-Europa betaalt deze miljardair geen belasting over inkomen en vermogen. Welk belastingparadijs hij gebruikt om dat voor elkaar te krijgen? Juist, Harare aan de Amstel.

  http://www.ktfu.925.nl/archief/2015/05/01/president-oekraine-wil-belastinggeld-van-nederland-en-ontduikt-zelf-belasting-via-nederland/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin en zijn vrienden doen hetzelfde....maar ja, die mogen dat volop van jou!!

   Verwijderen
  2. Of...omdat Poetin het doet, doet Poroshenko het ook!

   Waar blijft dan het verschil tussen Poetin en Poroshenko?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. "Putin doet het met geld van de staat"

   O, heb jij je favorieten roddelbladen weer gelezen?

   "Poroshenko doethet met geld wat hij zelf verdient heeft met zijn chocola"

   Maakt niet uit, hij onttrekt het uit de Oekraïense economie en daarmee het Oekraïense volk!

   "Lijkt me duidelijk verschil"

   Yep, Poroshenko wordt genoemd en er zijn geen bewijzen dat Poetin ergens geld heeft gestald!

   "Is ook duidelijk wie er fout zit;"

   Ook dat is duidelijk, Poroshenko!

   Je hoeft geen hogere wiskunde gestudeerd te hebben om te constateren dat er alweer iets mis is met jouw logica!

   Verwijderen
 51. Oekraïne gaat ons snel en onvermijdelijk tot € 31,5 miljard kosten en dat ligt NIET aan Putin

  Doe eens een inhoudelijk gesprek onder een goed glas wijn met een bankier en alle mythes worden doorgeprikt. Oekraïeners zijn zielig, handel is heilig (want verbindt mensen en maakt ze ook nog eens rijk) en Putin is een slecht mens dat elke ochtend met een tank een dissident platrijdt. Alle reden om voor het assocatieverdrag te stemmen: de Oekraïeners willen het en Nederland zou wel gek zijn om 'nee' te zeggen tegen handel met een land waar voor ons heel veel kansen liggen.

  http://www.ktfu.925.nl/archief/2016/03/31/oekraine-gaat-ons-snel-en-onvermijdelijk-tot-eur-315-miljard-kosten-en-dat-ligt-niet-aan-putin-1/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "We beginnen immers aan een vrijhandelszone en spreken af dat we een land financieel bij gaan staan: artikel 453 is daar heel duidelijk in. Of Oekraïne officieel wel of geen lid wordt van de EU is in deze irrelevant: storten zullen we."

   Is het niet om de Oekrainers bij te staan, dan wel om onze eigen financiele instellingen te redden als de Oekraiense debiteuren hun schulden niet kunnen betalen.
   Griekenland 2.0, alleen dan vermenigvuldigd met een factor drie of vier.

   Verwijderen
 52. Onlangs verhoogde de ECB het maandelijks op te kopen bedrag aan staatsobligaties van 60 naar 80 miljard euro, of wel bijna een biljoen euro per jaar. Goed voor 267 euro per inwoner per maand uitgaande van 330 miljoen inwoners in de eurozone. Ofwel per maand goed voor 1068 euro per gezinnetje van 4 personen en dat is ongeveer de helft van een netto modaal maandsalaris. Feitelijk is wat de ECB nu doe datgene waarvoor tegenstanders van de euro waarschuwden voor de invoering van de euro.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,
   Je maakt denk ik een rekenfoutje.
   1 bilj. / 330 mil. = 3030 euro per jaar per persoon. Dik 10.000 euro per gezin per jaar. Tsja...Ze gaan alles/veel oppakken wat naar beneden komt.

   Verwijderen
  2. @ oli

   Is 12 x € 267 dan niet € 3.204? Een bedrag dat alleen door anders afronden verschilt van jouw uitkomst. Hoe dan ook, stel je maar eens voor dat de ECB maand in maand uit € 1.000 zou overmaken naar naar ieder gezinnetje in de eurozone. Weet ook wel dat de macro-economische effecten daarvan niet te vergelijken zijn met QE, maar 't laat wel iets zien van de omvang van de programma's waar de centrale banken mee bezig zijn.

   De andere kant van dat opkopen door de ECB is de lage rente; ieder procent-punt dat die daalt kost de Nederlandse pensioenfondsen tussen de 10 en 15% dekkingsgraad. 't Gaat allemaal precies zoals voorzien bij de aankondiging van de euro: de pensioenfondsen (vermogen ongeveer 1.300 miljard)gaan het gelag betalen. Moest destijds ook vooral geen verkiezingsissue zijn.

   Verwijderen
  3. Sorry Dawg, Mijn fout.
   Bij het introduceren van de euro waren we inderdaad bang voor onze pensioenen. Volgens mij dachten we toen dat de pensioenen zouden worden "opgegeten" door inflatie.
   Door het opkopen van obligaties krijgen de pensioenfondsen geen rente. Het voordeel is wel dat de obligaties veel waard zijn.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   "Het voordeel is wel dat de obligaties veel waard zijn."

   Die hoge koersen zijn prettig voor degenen die nu willen cashen op schuldpapier wat ze lang geleden hebben aangeschaft, maar die pensioenfondsen moeten herbeleggen en als zodanig spelen ze wat mij betreft allen maar mee in de grootste tulpenbollenmanie ever. Daarom kan de rente m.i. ook nooit meer omhoog. Mocht 't toch toch gebeuren dan klappen al die mooie obligatiekoersen in elkaar en blijft er één rokende krater over van wat eerst de financiele sector was.

   Verwijderen
  5. @Dawg,
   we krijgen in progressief toenemende mate steeds meer helikopter geld van steeds meer centrale banken in de wereld. Langzaam en in progressief toenemende mate zal het vertrouwen in fiat verdwijnen. langzaam en in progressief toenemende mate zal de belegger vluchten in harde bezittingen.

   Terugkomend op de 80 miljard. per maand van Draghi. Dat viel de markten nog tegen. LOL.

   Verwijderen
 53. Vanavond, 20,25 op NPO2 het grote Oekraïne debat met voor en tegenstanders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de liefhebber!

   http://www.npo.nl/live/npo-2

   Verwijderen
  2. De beste spreker was Roemer, hij legde de vinger precies op de zere plek. Geen geld naar een bodemloze put. De voorstanders hadden het voornamelijk over de jongeren die een kans moeten krijgen. Daar valt naar mijn mening wel wat voor te zeggen maar dan zullen ze het toch zelf moeten doen, en zorgen dat ze eerst hun eigen huishouding op orde hebben voor dat ze kunnen gaan bedelen in Brussel. De VVD was zoals gewoonlijk weer op oorlogspad met Rusland. En Samson is blijkbaar ook bang voor Putin.
   Mijn persoonlijke mening na het zien van dit debat:
   mijn eerste neen is nu een grote NEEN.

   Verwijderen
 54. Off Topic: Ellen Brown ziet de reklame voor het weghaleen van cash geld (de 500 € biljetten, de 100 $ biljette) als een manier van de bankiers om de enorme bank-bailouts die er aan gaan komen ( dixit een BIS- Davos bobo) mogelijk te maken: je kan dan niet eens meer een bank-run doen.

  Het financiele is ook bij mij een beetje ondergesneeuwd, door al die Neocons initiated oorlogen, maarde ware macht en de ware inhumaniteit (genocide op grote schaal) van de Usuals Suspects ligt vooral in hun gebruik van het geld systeem.
  Hier een intervieew met Ellen Brown, voorafgeegaan door een briljant stukje van George Carlin : http://itsourmoney.podbean.com/e/it%E2%80%99s-our-money-with-ellen-brown-%E2%80%93-cash-scrapped-%E2%80%93-033016/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een cashloze maatschappij lijkt me een natte droom voor de bankiers. Geen bankrun. Ze kunnen enorme kosten bij de rekening houder in rekening brengen. Iedere betaling/koop valt te traceren, dus nog minder privacy. Alles bepalende macht ligt dan helemaal bij de bankiers.

   Verwijderen
 55. @Blik,

  Poroshenko op lijst van 22 personen die verdacht worden van de moord op de Oekraïensee advocaat Yuri Grabovsky!

  More:
  http://tass.ru/en/world/867491

  BeantwoordenVerwijderen
 56. George Soros’ Anti-Kremlin Info Laundering Backfires on Clinton, Cameron
  http://cdn2.img.sputniknews.com/images/103754/26/1037542678.jpg

  Hitlery Clinton kreeg bijna 5 ton $ (welke malloot stemt in godsnaam op deze sociopaat) voor haar spreekbeurten van Deutsche bank toen ze de Panama Free Trade Agreement had goedgekeurd.
  Cameron sluist lekker het familie kapitaal weg van de Britse fiscus.

  PUTIN WORDT NIET GENOEMD IN PANAMA PAPERS.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. No End to Turkish Insanity
  http://journal-neo.org/2016/04/05/no-end-to-turkish-insanity/

  In het artikel.
  "Then again, reports that an Israeli F 15 flying from Azerbaijan is credited with coordinating the Ukrainian Air Forces downing of MH17, the only provable cause of the air disaster, were similarly shelved"

  Israëlische f15 heeft geassisteerd bij het neerhalen van mh17. Pff

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Goedemorgen!

  Prachtig lenteweertje om NEE!!! te stemmen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie hier de kortzichtigheid van Blik en zijn vrienden; er mag alleen op hun mening gestemd worden, de rest zijn verraders!! Niemand anders mag een afwijkende of andere mening hebben, ze zijn trouwe hondjes van totalitaire regimes die nog erger zijn als dictaturen. Niet alleen de waardigheid afnemen maar ook de vrijheid waar jullie grootvaders of vaders nog voor gevochten hebben. Die leveren jullie zo in voor de eerste de beste dictator. Dan zeg ik, rot op naar Rusland of Wit-Rusland, wij hebben liever ECHTE vrijheid, niet wat jullie willen!! Punt!!

   Verwijderen
 59. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal releases van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het biedt leningen van € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2 % twijfel er niet aan dat bericht. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
  terugbetaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
  God zegene u.

  BeantwoordenVerwijderen