zaterdag 19 maart 2016

D66'er Sjoerd Sjoerdsma gefileerd op Trouw-site

D66. Democraten 66. Waren ooit opgericht om meer directe democratie te bewerkstelligen. Maar toen Fortuyn opkwam, die juist dat in zijn agenda had, was het D66 die de laster-campagne tegen hem leidde.

Nu is het weer D66 die zich leent voor vuile klusjes. Zo pleit deze nep-oppositie partij voor meer sancties tegen Rusland. Hoewel dit de handel natuurlijk niet ten goede komt. Daarentegen voert de nep-partij wel actie voor associatie met Oekraine. Voor de handel! Daar zit hem dus de kronkel van dit soor lieden. Als het over sancties gaat tegen Rusland, hoor je ze niet over handels belangen. Dan gaat het over de zogenaamde westerse morele suprerioriteit die wel moet leiden tot sancties tegen Putin. Als het om Oekraine gaat, met een terreur-regime in Kiev, waar Nazi's veelal vrij spel hebbeb, hoor je niks van morele problemen met dat land. Odessa 48 mensen levend afgeslacht? Hoor je Sjoerdsma niet over. Bommen van Kiev op burgers in Donbass, elke dag, ook vandaag? Zwijgen de D66 moreel-verheven over. Politieke partijen verboden en journalisten gedood en verbannen? Liever niet over spreken in de opmaat naar het referendum!

Kijk naar de reacties op het artikel van Sjoerdsma op de site van Trouw. Er blijft geen spaan heel van het arme joch.D66, de partij van Democratie en debat? Als het ze uitkomt. Hilarisch filmpje waar de arme Pechthold zijn tongetje verloren lijkt te hebben. Met dank aan JDTV.

9 opmerkingen:

 1. nevyn
  Sjoerdsma heeft goed geluisterd op zijn tripje naar de oekraine en hij bauwt nu netjes na wat hem voorgezegd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ConnectTheDots
  Natuurlijk is Poetin blij met een nee-stem. So????? Maakt dat een Ja-stem beter? Hij heeft het referendum niet mogelijk gemaakt, hoor! Dat was D66, de grootste spijtoptant, nu. . Ik zou ook heel blij geweest zijn met miljoenen nee-stemmen tegen de westerse interventies, invasies, oorlogen die gedurende mijn leven al plaatsvonden. Daar heb ik Poetins bijval niet voor nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anne-Nederland
  Uit 'n referendum -maart 2014- bleek dat een overgrote meerderheid vd bevolking van de Krim bij Rusland wilde horen, het Krimse parlement heeft ingestemd met deel uitmaken van Rusland. Democratisch proces dus, iets waar de EU- en D66-elite steeds meer moeite mee heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kakeltje
  Oekraïne staat gelijk aan corruptie.Daar verandert de EU marionetten regering die er nu zit niets aan. Integendeel. Die pikken nu hun graantje of 2 mee. . Oekraïne is die nieuwe vriend ,.(met zulke vrienden heb je m.i.geen vijand nodig) en Rusland werd ineens de grote vijand ( behalve als het om gas gaat dan). Dat "handelsverdrag" heeft kleine lettertjes over militaire samenwerking en regelgeving aanpassen aan die van de EU,maar daar hoor je de voorstanders niet over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En zo gaat het nog een tijdje door met reacties op de Trouw site....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over de handel.

  Een JA brengt onze handel met Rusland, zo'n 6,5 miljard op jaarbasis -- het tienvoudige van de handel met Oekraïne -- in gevaar. Als je handel belangrijk vindt, moet je dus zeker geen JA stemmen. Want dan stoot je Putin voor het hoofd. Logisch

  Maar ja, onze politici denken helemaal niet om handel. Die denken alleen aan hun eigen belangen en om de belangen van hun vriendjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ze denken vooral aan de belangen van hun bazen, waaraan ze onderworpen zijn. Pechthold is daar een voorbeeld par-excellence van. Vervuld de rol van nep-oppositie met verve, en dat gedrag wordt voor steeds meer mensen helder zichtbaar. Het demasque en de afgang van de D66 lieden wordt steeds grotesker.

   Verwijderen
 7. Ach ze hebben zo weinig mogelijk stembureau's geopend om zodoende zo een zo laag mogelijke opkomst te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen