donderdag 24 maart 2016

Zoek de verschillen

Waarbij de één geforceerd probeert op plastic wijze te doen alsof hij grote vrienden is, hoeft de ander geen spel te spelen. Obama probeerde op Cuba Raul Castro te onhelzen. Iets waar Raul niet van gediend was, en de bungelende hand en arm ver van zich weg hield.

De woordvoerder van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken merkt ook op dat het prima is dat de VS en Cuba toenadering zoeken, maar dat de relatie er niet één is om elkaar op de schouders te slaan.Vandaag hebben Kerry en Lavrov elkaar ontmoet in Rusland. De twee lijken het goed (steeds beter?) met elkaar te kunnen vinden. In een ontspannen sfeer werden er ook grappen en grollen gemaakt.

129 opmerkingen:

 1. Lavrov is zo te zien niet zo heel graag in dezelfde ruimte als Victorie Numan:

  https://www.youtube.com/watch?v=_pP6LSEhqMI

  Laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die had ik al gezien. De reactie van Lavrov is meer dan terecht.
   Oekraïne was al arm, maar nu is het een drama dankzij mw Nuland. We hebben de koekjes geproefd en smaakten smerig. Opzouten!

   Verwijderen
 2. Hebben ze bij Schiphol ooit wel eens een terrorist tegen gehouden ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een van de daders van de massamoord op de luchthaven van Brussel is in de zomer van 2015 door Turkije naar Nederland uitgezet. Ibrahim El-Bakraoui, een van de twee broers, werd in Turkije opgepakt omdat hij naar Syrië wilde reizen. Turkije zette hem het land uit, op eigen verzoek naar Nederland. In België wachtte hem nog een gevangenisstraf. El-Bakraoui was in 2010 in België tot negen jaar cel veroordeeld na een mislukte overval waarbij hij op een agent heeft geschoten. Om onduidelijke redenen is hij voorwaardelijk vrijgekomen. Een voorwaarde was dat hij het land niet mocht verlaten, dat deed hij toch door naar Turkije te reizen.
  https://www.joop.nl/nieuws/onrust-over-dutch-connection

  Verdacht/merkwaardig dat deze man na 4 jaar vrijkwam na het vermoorden van een politieman. De eis voor 9 jaar vind ik laag voor het vermoorden van een politieman en dan na 4 jaar voorwaardelijk vrij. "Om onduidelijke redenen is hij voorwaardelijk vrijgekomen". Hoe kan dit nou ?. Je weet toch waarom iemand vrij komt, dat staat toch in het dossier. Wat is er onduidelijk ? Ook merkwaardig.
  Het artikel in Joop is niet consequent. In het begin schrijven ze dat Turkije hem terugstuurt op verzoek van Nederland. Later, op het eind, schrijven ze dat van der steur zegt:

  "Terrorist Ibrahim El Bakraoui is inderdaad vorig jaar op 14 juli in Nederland geweest. Nederland had echter geen reden om hem vast te zetten en er waren geen verdenkingen tegen hem, zo schrijft minister Van der Steur in een brief die zojuist aan de Tweede Kamer is verstuurd."

  Joop heeft geen mening over de discrepantie tussen de verklaring van van der Steur en hun eigen mening dat de man op verzoek van Nederland terug gestuurd werd. Ik ben bang dat die van der steur weer aan het liegen is.
  Die man moet heeeel snel zijn biezen pakken, want hij heeft al heel wat schandaaltjes, zeg maar gerust schandalen, achter zijn naam. Ik lees wel dat België te laat is ingelicht door de belgen, maar niet dat Nederland te laat is ingelicht.

  De korte celstraf, de vervroegde vrijlating, het missen van de Marokkaan op Schiphol, het niet opsporen van de Marokkaan in België.
  Op Schiphol wordt je paspoort gescand. Ik neem aan dat als Nederland een terugstuur opdracht aan Turkije geeft, dat je dan ook in het systeem komt dat afgaat als je paspoort wordt gescand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit moet je me toch eens uitleggen. Als Nederland een hier niet gewenste buitenlander wil uitzetten dan kan dat niet zonder de medewerkingvan het land waar de betrokkene vandaan komt. Maar Turkije kan een terroristische Belgische Marokkaan gewoon op diens verzoek op het vliegtuig zetten en dat dan een dag later aan Nederland melden.

   Verwijderen
  2. Zulke personen moeten onder begeleiding worden terug gehaald. Bekend met Kalashnikovs, wilde naar een terroristische organisatie.
   Waarom hebben ze hem eigenlijk niet lekker naar Syrië laten gaan. Had hij nu onder een Russische bom gelegen.

   Verwijderen
  3. @Dawg, ik snap er ook niks van. Ik neem aan dat als je een uitleveringsverzoek indient bij Turkije, dat je die persoon ook in je systeem hebt zitten en dat je hem eruit pikt als ie langs de douane komt.
   Ik kom niet eens langs de douane als ik mijn boetes niet op tijd betaald heb.

   Verwijderen
  4. "Waarom hebben ze hem eigenlijk niet lekker naar Syrië laten gaan. Had hij nu onder een Russische bom gelegen"

   Ik dacht niet dat er sprake was van uitlevering De Turken zouden 'm onderschept hebben op weg naar Syrie en en 'm vervolgens op verzoek van de plofterrorist zelf op het vliegtuig hebben gezet.

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/nederland_had_hem_en_liet_hem_gaan.html#comments

   Verwijderen
  5. Op het vliegtuig naar Nederland dus.

   Verwijderen
  6. Dus mijn vraag is of ieder land gewoon zomaar een niet- ingezene beroepscrimineel kan dumpen in Nederland met een begeleidend briefje van de afzender waarin niet meer dan voor- en achternaam van betrokkene.

   Iets meer licht op deze vraag werpt de beantwoording door Steur van een aantal kamervragen van Wilders naar aanleiding van de commotie:

   "De in deze specifieke casus gevolgde werkwijze wijkt af van de gebruikelijke werkwijze waarbij tussen politiediensten onderling rechtstreeks wordt gecommuniceerd. Volgens de gangbare werkwijze hebben de politiediensten van Turkije contact met de politieliaison als er een uitzetting aan de orde is. Slechts in een beperkt aantal gevallen is naast rechtstreeks contact via de politielijn ook gebruik gemaakt van het elektronisch portal. Zo zijn er vanaf medio 2013 zes meldingen over uitzetting in het portal geplaatst. Van die zes meldingen zijn er vijf ook via de politielijn rechtstreeks gemeld aan de liaison. De enige die niet rechtstreeks is gemeld, betreft onderhavige casus. Ter indicatie: in 2015 zijn aan de Nederlandse politieliaison ongeveer 40 meldingen over uitzetting en terugzending via de politielijn gemeld. Bij de rechtstreekse politiemeldingen wordt er door de Turkse instanties altijd een duiding meegegeven wanneer deze terrorisme of radicalisering gerelateerd zijn."

   https://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/commissievergaderingen/details?id=2016A01333

   In het geval Ibrahim El-Bakraoui is dus afgeweken van het gebruikelijke protocol. Misschien betekent dat niets, maar je kan je net zo goed afvragen "waarom"?

   Verwijderen
  7. Inderdaad waarom ?. Waarom is deze man na 4 jaar (voorwaardelijk) vrijgelaten ?. Hoe kan het zijn dat deze man in Turkije kon arriveren terwijl hij het land niet uit mocht. Ik bedoel Turkije is geen EU/schengen.

   Verwijderen
 4. De reactie van Raul is meer dan te begrijpen. De man (Obama) zegt A en doet B. De man (Obama) is vals en onbetrouwbaar. Je wilt niet dat hij een arm om je heen legt.
  Op de peperdure "affordable care act" (wetgeving geschreven door de grote verzekeraars) na heeft hij volgens mij geen enkele (verkiezings)belofte nagekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We gaan peperdure zorgverzekeringen in de markt zetten. Hoe gaan we dat verkopen ?. Nou, we noemen het gewoon de affordable care act. Obama verkoopt het wel vanachter zijn autocue.

   Verwijderen
  2. Een wijs man president Castro en zijn oudere broer. Hopelijk hebben ze hun opvolging goed geregeld!

   Verwijderen
 5. Kijk nog maar eens goed: https://www.rt.com/usa/336754-obama-castro-cuba-arm/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig hoe die leiders altijd bezig zijn met "hoe kom ik voor de camera over dat ik de belangrijkste persoon van de twee ben". Degene die de ander begeleid (dus de arm even bij de ander op de rug leggen en er vlak achter lopen, niet als eerste de deur door gaan) komt over als de belangrijkste. Bij het handen schudden moet je altijd rechts van de ander staan. Voor de camera links. Jouw hand moet boven liggen bij het handen schudden etc etc.

   Verwijderen
 6. The Ukrainian lawyer who was defending Russian servicemen being tried in Ukraine was found dead: https://t.co/pzYi6KPR4A

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klein berichtje, maar kan weer grote betekenis hebben; ik ken de ins en outs van het verhaal (nog) niet...

   Verwijderen
  2. @Blik,

   Dood Yuri Grabosky bevestigt door de Oekraïense militaire aanklager Anatoly Matios en de orde van Oekraïense advocaten.

   Body of Russian citizen’s lawyer found with gunshot wounds in central Ukraine

   More:
   http://tass.ru/en/world/865122

   Death of lawyer of Russian national on trial in Ukraine confirmed — military prosecutor

   More:
   http://tass.ru/en/world/865098

   Verwijderen
 7. Gaddafi, Assad Warned of Terror Epidemic in Europe, But No One Listened
  http://sputniknews.com/politics/20160325/1036952369/gaddafi-assad-terrorist-attacks.html
  De twee "dictators" hebben ons gewaarschuwd voor terrorisme. Maar ja, het terrorisme in Europa en de immigratie zijn bedoeld om ook onze natiestaat te vernietigen. Een NIEUWE WERELD ORDE.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. FALENDE STATEN. STERKE CORPORATIES. NIEUWE WERELD ORDE

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. "An RT Documentary crew filming in northern Syria has seen Islamic State (IS, ISIS/ISIL) documents abandoned by retreating terrorists and found by the Kurds that, along with captured IS recruits, provide a stunning insight into the alleged Turkey-IS oil trade links." (+/- 8 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=Tosgw2HZehQ

  Overigens komen in de reportage gevangen genomen jihadi's aan het woord die verklaren dat de Turken buitenlandse Jihadi's die de Turks-Syrische willen oversteken geen stroobreed in de weg liggen. Als dat waar zou zijn was de onderschepping van plofterrorist Ibrahim El Bakraoui dus een uitzondering. Zoals ook de heenzending zonder melding via de politielijn een uitzondering was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Moet je dit eens lezen. Ik heb er niet eens bij stil gestaan, maar de ene broer was betrokken bij de metroaanslag en de ander op Zaventem, wat doen zij dan beiden op Zaventem?

   http://www.globalresearch.ca/the-brussels-attacks-what-is-true-what-is-fake-three-daesh-suspects-at-brussels-airport/5516269

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Vreemd inderdaad. 'k Heb niet of nauwelijks naar nieuws de aanslag via de MSM gekeken.Van wat ik heb gezien viel me op dat er wel veel beelden over de veronderstelde daders werden vertoont, maat nauwelijks typische rampbeelden die ter plekke gemaakt waren; ambulances, slachtoffers, ziekenhuizen. Opvallend ook dat men zich bediende van beelden van aanslagen elders uit 2011. Klopt mijn observatie?

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   "Klopt mijn observatie?"

   Ja, die klopt helemaal. Er zijn zelfs beelden vertoont van een metroaanslag in Minsk.

   Verwijderen
  4. @ LGK

   "Bleek" en "LOL", dus dan weten we alweer hoe laat het is. Je liegt dat je barst, maar je kan dat natuurlijk altijd weerleggen door nu eindelijk eens aan te tonen dat een SU25 is uitgerust met een hoogtemeter die aangeeft in voeten. Tot die tijd houden we het er hier op dat je inmiddels een paar honderd keer willens en wetens dezelfe leugen heb verteld.

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Verbazingwekkend dat de man geen enkel gevoel van schaamte heeft!

   Verwijderen
  6. @ Joop

   Tsja, waarschijnlijk niet veel beters te doen, maar vooral gaat het natuurlijk om het vergiftigen van de bron, RT. 't Is uiteindelijk nl. een onbelangrijk detail. Een plafond van tegen de 15.000 meter is heel gebruikelijk voor een vliegtuig met de technische specificaties als die van de SU25. Ik bedoel, het gaat nog nergens over ook, want als de Russen op dit punt de publieke opinie om de tuin hadden willen leiden hadden ze beter een MIG29 of zo genoemd.

   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Ik moet zeggen;

   "Een zeer professionele uitleg!"

   Verwijderen
  8. Tja, jaloers op een vriend die zijn vriend verneukt!

   Verwijderen
  9. @ LGK

   "NOP
   Daarvoor is de vleugelstand niet juist
   Er zal bij een su25 veel turbulentie zijn"

   Ik ben gek op je technocrap maar elke keer datzelfde lijk van je opwarmen wordt een beetje onsmakelijk. In WOII vlogen Gloster Meteors met hun rechte vleugels en veel lagere power to weight dan de SU25 al op een service ceiling van 40-45.000 voet. Is je hier al meerde malen, en uitgebreider, verteld overigens.

   "En in de bekende RT docu hebben ze na een maand een andere cockpit in gemonteerd, je ziet duidelijk 2 verschillende cockpits."

   Nee, er is geen andere cockpit in gemonteerd. Kan iedereen met eigen ogen constateren tussen 16.00 en 16-15 min.

   https://www.youtube.com/watch?v=fwC9RJopkHU&feature=youtu.be\

   Je ben dus weer glashard aan het liegen, maar dat kan je natuurlijk proberen te weerleggen bijv. met plaatjes te komen van SU25's die aantoonbaar zijn uitgerust met een snelheidsmeter die in voeten aangeeft. Je moet je kuch.. deskundigheid tenslotte ergens hebben opgedaan.

   Verwijderen
  10. Je ben dus weer glashard aan het liegen, maar dat kan je natuurlijk proberen te weerleggen bijv. met plaatjes te komen van SU25's die aantoonbaar zijn uitgerust met een snelheidsmeter die in voeten aangeeft. Je moet je kuch.. deskundigheid tenslotte ergens hebben opgedaan.

   Verwijderen
  11. @ LGK

   Je plaatjes tonen helemaal niets aan.

   Het eerst plaatje laat volgens onderschrift de cockpit van een SU25 zien. Het tweede plaatje laat een cockpit zien waar in een kastje met gele knoppen zoals in de RT docu. Maar volgens onderschrift is dit ook een cockpit van een SU 25. Geen van beide plaatjes zoomt ver genoeg op de hoogemeters in om te kunnen bepalen of de meters in voeten of meters luiden.

   Wat heb je dus aangetoond? M.i. dus helemaal niks.

   Google ik op "Su39 cockpit'en klik op afbeeldingen, dan krijg ik deze links:

   https://www.google.nl/search?q=cockpit+SU39&rlz=1C1KMZB_enNL577NL577&espv=2&biw=991&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjT_Zvlmt3LAhUBcRQKHZbUBRUQ_AUIBigB

   En dan zie ik nergens kastjes met gele knoppen. Je toomt m.a.w. niets aan. Laat staan dat ik lieg, want daar doe ik dus niet aan.

   Je moet met plaatjes komen van hoogtemeters die in voeten luiden en aantoonbaar bij een SU25 horen. Dat moet voor jou geen probleem zijn als je er zo zeker van ben dat die dat de werkleijkheid is. Succes.

   Verwijderen
  12. @LGK

   "Ik heb al aangetoond dat in de RT doce een cockpit van een su39 te zien is"

   Nee, dat toon je niet aan. Je beweert het allen maar.

   "en uw link toont ook vele plaatjes van een su25"

   In ieder geval niet één plaatje met een kastje met gele knoppen. Dus weinig/geen kans dat dat een kenmerk is dat de SU25 van de SU39 onderscheid.

   Daarbij is je geloofwaardigheid nihil. Eerst beweerde je bij hoog en bij laag dat de hoogtemeter in de RT docu in voeten aangaf, toen ik liet zien dat de hoogtemeter in meters aangaf veranderde je story met te stellen dat RT beelden van een SU39 had ingelast.


   Verwijderen
  13. "Eens met u dat die hoogte best te halen is"

   Kortom, er is geen reden voor RT om te faken en al je gekakel, geglibber, gedraai en gelieg is volslagen overbodig

   Verwijderen
  14. "Eens met u dat die hoogte best te halen is"

   Kortom, er is geen reden voor RT om te faken en al je gekakel, geglibber, gedraai en gelieg is volslagen overbodig

   Verwijderen
  15. Eigenlijk vind ik al vrij lang alle discussies over MH17 BÕÕÕÕRING....

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Palmyra zo goed als bevrijd door de geallieerden die zich niet willen neer leggen bij het vernietigen van de natiestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Syria, Homs, Palmyra, Syrian Arab Army / Russian Air Force attacking ISIS/ISIL/Daesh
   Prima een zwerm van mi 24 en mi 35 verspreiden hel voor de terroristen
   Syria, Homs, Palmyra, Syrian Arab Army / Russian Air Force attacking ISIS/ISIL/Daesh

   Dat is heel wat anders dan de amerikaanse apache die een IS convoy escorteert.......geen wonder dat het IS gebied alleen maar groter werd na Juli 2014 tot aan september 2015
   https://www.youtube.com/watch?v=8jQRqU-KAcM

   Verwijderen
  2. https://www.youtube.com/watch?v=QS3M6EGSjZg&feature=youtu.be
   een zwerm van mi 24 en mi 35 verspreiden hel voor de terroristen

   Verwijderen
  3. Toch mooi dat op deze goede vrijdag de stad wordt herveroverd op het salafistische tuig.

   Verwijderen
  4. [Toch mooi dat op deze goede vrijdag de stad wordt herveroverd op het salafistische tuig.]

   Mooie, en treffende observatie! Vrolijk Pasen en geniet van de ZOMERTIJD iedereen!!!

   Verwijderen
 11. 'k Weet niet zo goed wat ik van Trump moet winden maar als George Soros' zich genoodzaakt voelt om betaalde demonstranten de verkiezingsbijeenkomsten van Trump telaten verstoren dan moet er toch iets zijn wat'the Donald' goed doet.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/03/anti-trump-protesters-admit-answering-craigslist-ad-and-getting-paid-to-protest-trump/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Ja, Donald wil een eind maken aan de NAVO en economisch samenwerken met Rusland. Misschien komt er ooit nog een vriendschap uit? Ik wil hem daarbij wel adviseren in een kogelvrije auto plaats te nemen want ik weet zeker dat er een aantal elementen in de VS daar niet blij mee is.

   Verwijderen
 12. https://www.youtube.com/watch?v=aHWHqj8g7Bk

  Omdat we onze banen zullen hebben-hun niet

  We zullen ons pensioen hebben-hun niet

  We zullen zorgen voor onze kinderen,voor mensen en gepensioneerden-hun niet

  Onze kinderen gaan naar scholen en kleuterscholen.....hun kinderen zullen schuilen in de kelders.....zodat ze niet in staat zijn een ding te doen

  Dit is precies hoe we deze oorlog zullen winnen

  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/8250_1028515433887013_8563029479458399064_n.jpg?oh=735c027f636f9bd844b59a40a9f378e4&oe=5791DB3F

  Stem 6 april "ja" als je dat ook vindt

  Cruelman197424 maart 2016 17:02
  De grootste barbaar die hier rondloopt is Joop, die nergens om huilt, alleen om J.C. nu, maar duizenden onschuldige burgers van terreur wereldwijd, inclusief Brussel, Parijs, Londen, Madrid, MH17 enz zijn geen tranen waard. Fijn dat te weten Joop en co. Weten we ook dat we geen medelijden met jullie hoeven te hebben als psychopaten!!

  Ga jij ook "ja" stemmen Kroel???

  Waar zijn jouw tranen voor de mensen in de Donbass???

  Een citaat uit onderstaande link:

  On November 14, Russian Channel One informed in its evening news broadcast that, while officially speaking about peaceful settlement of the Donbas problem, in fact the President of Ukraine Petro Poroshenko was going to strangle Donbas economically and to put Donbas children into cellars. This is not true, and proofs of it were obtained by the Channel One by means of taking Poroshenko’s words out of context and falsely interpreting them from Ukrainian.

  http://www.stopfake.org/en/lies-petro-poroshenko-promised-that-children-from-donbas-would-be-sitting-in-cellars/

  Maar kijk waar het domein vandaan komt:

  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/12000822_246366912371449_6091419529869401546_o.jpg  BeantwoordenVerwijderen
 13. BREAKING: Clinton, Google & Al Jazeera worked together to sway regime change in Syria
  https://www.youtube.com/watch?v=_ntSzLXRiW0

  Uit de emails blijkt ook dat Israël het niet erg vind als de fam Saud valt. Een sectarische oorlog tussen sunni en shia.


  Israël vind het ook niet erg als het Erdogan regime valt. Erdogan geïsoleerd. Vreemd genoeg is Iran nu een vriend van Turkije. Omdat deze de Koerdische staat tegenhoudt. Die wil Iran ook niet. Poetin ziet Erdogan graag gaan na de aanslag op de SU24 en het gekonkel met de tartaren op de Krim.
  En Rusland speelt het speelt het spel mee voor Israël om de relatie met de VS (nog enigszins) goed te houden. Wellicht later Oekraïne in ruil voor de Koerdische staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Unlikely partners? How Western media largely ignored State Dept-Google-Al Jazeera plot against Assad
   https://www.rt.com/op-edge/337269-clinton-google-aljazeera-assad-plot/

   Verwijderen
 14. LGK26 maart 2016 12:34
  Tja, en ondertussen rooft Rusland de Donbas leeg

  http://www.unian.info/society/1283437-russia-takes-equipment-from-major-industrial-giants-in-donbas-intelligence-data.html

  Dus wie richt de Donbas nu ten gronde?

  LGK26 maart 2016 12:36
  En huub vergeet ook maar even dat Putin de oorlog gestart heeft in de Donbas

  http://zavtra.ru/content/view/kto-tyi-strelok/

  Hoe geloofwaardig moet ik jou achten

  https://www.youtube.com/watch?v=aHWHqj8g7Bk

  Omdat we onze banen zullen hebben-hun niet

  We zullen ons pensioen hebben-hun niet

  We zullen zorgen voor onze kinderen,voor mensen en gepensioneerden-hun niet

  Onze kinderen gaan naar scholen en kleuterscholen.....hun kinderen zullen schuilen in de kelders.....zodat ze niet in staat zijn een ding te doen

  Dit is precies hoe we deze oorlog zullen winnen

  Stem 6 april "ja" als je dat ook vindt

  On November 14, Russian Channel One informed in its evening news broadcast that, while officially speaking about peaceful settlement of the Donbas problem, in fact the President of Ukraine Petro Poroshenko was going to strangle Donbas economically and to put Donbas children into cellars. This is not true, and proofs of it were obtained by the Channel One by means of taking Poroshenko’s words out of context and falsely interpreting them from Ukrainian.

  http://www.stopfake.org/en/lies-petro-poroshenko-promised-that-children-from-donbas-would-be-sitting-in-cellars/

  Maar kijk waar het domein vandaan komt:

  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/12000822_246366912371449_6091419529869401546_o.jpg

  Even vergeten LGK????


  BeantwoordenVerwijderen
 15. Cruelman197426 maart 2016 13:48
  Je vergeet 1 ding Huubje, wie heeft er constant vredesbesprekingen aangeboden, zelfs onafhankelijkheid voor die regio, om het bloedvergieten te stoppen?? Hij bood alles aan, maar mochten zij willen vechten tot de dood, DAN zouden wel eens de kinderen in de kelder moeten blijven....dat zei Porosjenko...maar ja, jij gelooft alleen het Kremlin. Jij bent nooit wakker geweest, ooit in slaap gewiegd door Putin en nooit meer wakker geworden!!

  Heet jij ook LGK, maar goed, ik begrijp dat jij even het woordje mag doen voor LGK, na zijn chronisch slaaptekort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruelman197426 maart 2016 14:21
   Tja, jij denkt het beter te weten maar doet dat dus niet!! Je weerlegt het niet, net als die andere malloten hier. Je gaat alleen weer dom antwoorden. Hoger hadden we jou ook al niet ingeschat qua intelligentie als jij je vriendjes hier verdedigt en de ware terroristen!!

   "Intelligente" reactie

   Verwijderen
 16. Cruelman197426 maart 2016 13:48
  Je vergeet 1 ding Huubje, wie heeft er constant vredesbesprekingen aangeboden, zelfs onafhankelijkheid voor die regio, om het bloedvergieten te stoppen?? Hij bood alles aan, maar mochten zij willen vechten tot de dood, DAN zouden wel eens de kinderen in de kelder moeten blijven....dat zei Porosjenko...maar ja, jij gelooft alleen het Kremlin. Jij bent nooit wakker geweest, ooit in slaap gewiegd door Putin en nooit meer wakker geworden!!

  Heet jij ook LGK, maar goed, ik begrijp dat jij even het woordje mag doen voor LGK, na zijn chronisch slaaptekort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. cruelmannetje & lgkaatje hebben hun keus gemaakt!

   https://ejbron.files.wordpress.com/2016/03/screenshot_387.png

   Verwijderen
  2. Nee, jij gaat samen met je vriend naar het abattoir! Daar is geen ontsnappen meer aan!

   Verwijderen
  3. "Wat moeten wij in een slachterij???"

   Ik zou het niet weten, maar ik ben benieuwd naar je uitleg waarom jij je opwerpt als een schaapje!

   Verwijderen
 17. Handboek voor politiek-correct handelen in het kader van de islamitische aanslagen van Brussel:


  1. Per se allereerst je angsten uiten dat deze aanslag door “rechtsen” gebruikt zou kunnen worden.

  2. Benadrukken dat het niets te maken heeft met de islam.

  3. Niet heel direct, maar subtiel communiceren dat “rechts-populisten” ook schuldig zijn en moslims provoceren.

  4. Nogmaals benadrukken dat het niets met de islam te maken heeft.

  5. Zeggen dat de samenleving schuldig is aan het geweld, die moslims buitensluit.

  6. Nogmaals benoemen dat het niets met de islam te maken heeft.

  7. Oproepen tot demonstraties en acties tegen “islamofobie”.

  8. Zeggen dat het net zo goed ook rechtsen geweest zouden kunnen zijn.

  9. Groenen en Ngo´s in talkshows uitnodigen, die dan zeggen dat het niets met de islam heeft te maken.

  10.Meer geld en inspanningen voor de strijd tegen rechts eisen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruelman197426 maart 2016 16:03
   Tja. Jij als neonazi bent gebaat bij zoveel mogelijk tweedracht en haat en wij/zij denken dus jij doet precies het tegenovergestelde. Alles wijten aan de islam en alle moslims op 1 hoop gooien en alles Europa uitwensen. Heel simpel denken omdat die ene hersencel niet meer kan hebben....zoals zovele neonazi's!! De ware islam is als volgt; als je 1 mens dood dan dood je de gehele mensheid en zal jij als moordenaar ook worden gedood. Daarom zijn dit lafbekken; ze willen niet vermoord worden door hun eigen volk dus blazen ze zichzelf op. Hoe laf kan je zijn?? Maar dat snap jij niet Joop, jij bent geen man van de wereld, jij bent alleen van Hitler en zo....die snap je wel. Gewoon een bevolkingsgroep de schuld geven van JOUW problemen, of het nou Joden, moslims, Limburgers, Friezen , je buren of wie dan ook zijn....zolang je maar iemand de schuld kan geven en niet zelf in de spiegel hoeft te kijken!!

   Aldus een "echte bijdrage" van Kroel
   Wat is het toch met jou, is het zo moeilijk om een echt weerwoord te geven.

   Verwijderen
  2. Zo gaat het Joop. Bijna geen anti IS demonstraties door de islamieten. Er was 1 vrouw in den haag die dat heeft georganiseerd. Ze heeft het moeten bekopen doordat de regering haar functie heeft afgenomen bij het ministerie van justitie en "veiligheid".

   Verwijderen
  3. "Zijn al genoeg anti-IS demonstraties door moslims geweest hoor...in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht.."

   En maar roeptoeteren en maar roeptoeteren maar bewijs leveren ho maar! cruwlmanneke heeft zich opgeworpen tot DÉ ultieme bron die u zonder onderbouwing kan geloven. Mocht hij vandaag sterven, dan staat hij morgen weer op!

   Halelujah voor cruwlmanneke, wij vieren vandaag je dood en morgen je wederopstanding!

   Verwijderen
  4. Ik heb bewondering voor de ontkenning van je sterven, cruwlmanneke, dat moet ik je nageven!

   Verwijderen
  5. De wederopstanding heeft meer met de domheid van cruwlmanneke te maken!

   Verwijderen
 18. In een vorige draad ging hetover Gladio B.
  De BBC maakte daarover in 1992 een heel openhartige documentaire. Het is duidelijk dat de BBC dit nunooit meer zou doen.
  Hier de ruim 2 uur durende film:
  https://www.youtube.com/watch?v=yXavNe81XdQ

  Bij een van de delen staat deze tekst: This series is about a far-right secret army, operated by the CIA and MI6 through NATO, which killed hundreds of innocent Europeans and attempted to blame the deaths on Baader Meinhof, Red Brigades and other left wing groups. Known as 'stay-behinds' these armies were given access to military equipment which was supposed to be used for sabotage after a Soviet invasion. Instead it was used in massacres across mainland Europe as part of a CIA Strategy of Tension. Gladio killing sprees in Belgium and Italy were carried out for the purpose of frightening the national political classes into adopting U.S. policies. This is essential to understanding the networks that carry out false flag terrorism and the roots behind 9/11.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hugo, ter aanvulling:

   http://worldunity.me/heeft-u-al-kennisgenomen-van-het-nederlandse-stay-behind-netwerk/

   Verwijderen
  2. "This series is about a far-right secret army, operated by the CIA and MI6 through NATO, which killed hundreds of innocent Europeans and attempted to blame the deaths on Baader Meinhof, Red Brigades and other left wing groups."

   Precies! En dat is dus wat LGK niet durfde te noemen, de hypocriete schijtlijster! Hij kan niet zeggen dat hij het niet wist want het is publiekelijk bekend.

   Verwijderen
  3. Het is ook bekend dat MI6 jihadisten ronselt vanuit Londense moskeeën voor inzet in het Midden-Oosten en wat gebeurd er met die lui als zij terugkomen? Dan worden zij ingezet in Europa om terreuraanslagen te plegen en dat heet weer "Gladio-B"!

   Verwijderen
  4. Precies, zo gaat dat nog steeds.

   Verwijderen
  5. Dat is interessant, Huub, over die NCRV voorzitter die deel uitmaakte van Gladio.

   Ik heb het even nagetrokken, en die oud voorzitter van de NCRV was dus in 2007 ook nog eens voorzitter van de Raad voor de Journalistiek !

   Hier hebben we dus iemand die deel uitmaakt van een terroristische-aanslagen-plegende-organisatie die ook nog eens een zeer invloedrijk media-man kon worden!

   Ik moet wel toegeven dat mijn bron niet al te sterk is: de Volkskrant schreef er over in 2007.

   Maar een zwakke bron die zichzelf beschuldigd die neem ik toch altijd wel weer serieus.

   In de laatste regel staat het (Thank God voor Google):
   Ook Ton Herstel, oud-voorzitter van de NCRV en huidig voorzitter van de Raad voor de Journalistiek, werkte voor Gladio. Hij was ‘instructeur psychologische oorlogsvoering’.

   http://www.volkskrant.nl/binnenland/wapens-gladio-in-bezit-topcriminelen~a841398/

   Verwijderen
  6. "Gladio B is alleen allang passe.."

   Hahahaha, cruwlmanneke kent het alfabet niet! Gladio is door premier Andreotti erkent en die achterlijke NAVO denkt, net als het achterlijke cruwlmanneke, dan beginnen wij gewoon met Gladio-B, want cruwlmanneke heeft dat toch niet door.

   Verwijderen
  7. Wie wist in het Nederlandse parlement over het bestaan van Gladio?

   Max van der Stoel!

   Verwijderen
 19. Zo zie je dat Rusland voor autonomie van Syrië is. Sputnik vind het geen slecht idee.

  Kurdish Federalization: Trojan Horse or Golden Opportunity for Syria?
  http://sputniknews.com/politics/20160326/1037022838/kurds-federalization-syria.html
  Daarom zijn Turkije en Iran nu vrienden. Zij willen geen Koerdische staat. Iran en Assad willen Syrië behouden.
  Iran wil macht van Iran tot aan Libanon en in Yemen en mogelijk in de shia gebieden van KSA, daar waar de olie ligt. Als Iran ook macht krijgt op het Saoedische schiereiland, dan wordt Iran echt een super macht. Dan bepaalt het wat er in de golf gebeurt. Dat laten de grootmachten niet gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo zie je dat Rusland voor autonomie van Syrië is = Zo zie je dat Rusland voor opsplitsing van Syrië is.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ Joop,

  Je kan veel van de politiek-correcte medemens zeggen, maar ik ben het wel met ze eens dat de moslims niet de schuld moeten krijgen van de aanslagen. Natuurlijk is de PC mens ook maar een onwetende die zijn lesje op zegt, maar dat wil niet zeggen dat hij niet bij toeval gelijk kan hebben.

  Ik heb er een blogje over geschreven. Komt hier op neer: het moslim-terrorisme is bedacht, gefinancierd , gestimuleerd en gebruikt door de Neocons. (Uit sympathie voor Israel, de sekte die de opdracht van hun God om de wereld te onderwerpen heel serieus neemt).

  Altijd proberen om de veroorzakers van de misdaad te beschuldigen, Joop, en niet de sukkels die de misdaad uitvoeren.
  http://xevolutie.blogspot.co.nz/2016/03/525-brussel-de-islam-krijgt-weer-de.html


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul,

   Wat ben je weer heerlijk selectief bezig, Jan, toppie!

   Verwijderen
  2. @Jan Verheul,

   Wat denk je, zullen wij maar gelijk een veer in je reet steken of je nomineren voor de Nobelprijs voor de Vrede?

   Verwijderen
  3. @Jan Verheul,

   Jij werpt je niet echt op als een kandidaat waarop ik zou stemmen na een "Nederlandse Lente of een Tulpen-Revolutie", jouw ego is naar mijn mening véél te groot en wij zouden in de kortste keren weer verzeild raken in dezelfde problemen!

   Verwijderen
  4. Tja, ergens tussen 1789 en nu is het misgegaan en het was niet Charles De Gaulle!

   Verwijderen
  5. Binnen 1 uur vier ad-hominem reacties, Joop.
   Je vat het altijd persoonlijk op, Joop. Waarom toch?

   Waarom reageer je niet op mijn argumenten ( die ik, dat moet ik toegeven, nauwelijks heb uitgewerkt. Maar je kent de onderbouwing misschien nog wel beter dan ik.)

   Ik ga er van uit dat je een bloedhekel hebt aan de PC mens, de Gutmensch, diegenen die je verantwoordelijk acht voor de massssa-immigratie en de positieve discriminatie van de moslims die ons land binnen kwamen.

   En ik ga er van uit dat je een bloedhekel hebt aan moslims, zeker als ze aanslagen plegen, maar die plegen ze inmiddels zo vaak dat je het ook al niet erg meer vind om aan àlle moslims een hekel te hebben.
   Heb ik dit goed geraden?
   ( Ik ken je een beetje, en ook al zòu ik het goed hebben geraden, dan nog zul je protesteren)

   Let nu goed op, Joop:
   - De Gutmensch, de politiek Correcte mens, is een product van de Frankfurter Schule en haar opvolgers als Leon de Winter en David Horowitz. Aan hen hebben we onze massa-immigratie te danken. mensen als Janmaat en Dé Stoop werden met de grond gelijk gemaakt, zodat iedereen wist: iets negatiefs over de immigratie zeggen betekent dat ik compleet wordt vernietigd.
   Een tegen-beweging was dus onmogelijk. Wie tegen was werd onmiddellijk als fascist en als Auschwitz-voorstander weggezet.

   -- De moslim-terreur zoals we die nu kennen is een gevolg van Neoconservatieve (en vast ook Mossad) plannen en initiatieven.
   Al vanaf 1985 zijn ze er aan aan het werk om de moslimsaanslagen te laten plegen, met twee doelen:
   - zodat deze moslims hun eigen landen kapot maken.
   - zodat ze het imago van de islam zwart maken, wat een voorwaarde is voor Israel om in de wereld-opinie niet te worden veoordeeld als ze weer eens Palestijnen en moslim-buren kapot maken.

   Let goed op Joop (2) :
   Dus als Joop een hekel heeft aan de moslims, dan blijkt daaruit -- dat hij de bovenstaande geschiedenis niet kent.
   -- dat hij onbewust de agenda uit voert van de Grote Vernietigers.

   Proficiat Joop !

   Verwijderen
  6. Jan, heb jij moslim vrienden ?

   Verwijderen
  7. "Je vat het altijd persoonlijk op, Joop. Waarom toch?"

   Let nu goed op, Jan!

   In tegenstelling tot Jan voelt Joop zich niet persoonlijk verantwoordelijk voor de agenda van de Grote Vernietigers.

   -Voel jij je verantwoordelijk voor de 298 doden van MH-17, Jan?

   -Voel jij je verantwoordelijk voor de 80+ doden die gevallen zijn bij de het station van Bologna, de moord op Aldo Moro, Jan?

   -Voel jij jezelf verantwoordelijk voor de 3000 doden die op 9/11 gevallen zijn, Jan?

   -Voel jij jezelf verantwoordelijk voor de doden die bij de aanslagen in Madrid en Londen zijn gevallen of de doden bij de aanslagen in Parijs en Brussel, Jan?

   En als jij weet dat dit al sinds 1985 door ettert, waarom heb je er dan niets aan gedaan, Jan? Of voel jij jezelf net zo onmachtig als ik, Jan?

   Waarom moet ik mij verantwoordelijk voelen voor de onwetendheid van een ander, Jan?

   Verwijderen
  8. Dag Oligarch.
   Nee, ik heb geen moslimvrienden.
   Had vanaf 1985 tot ca 1992 veel Turkse mensen in dienst. Werkte prima. Je kon toen al vrijwel geen Nederlanders meer krijgen in de tuinbouw. Maar de Turken werden al snel 'linker' : zoveel dagen werken en dan had je recht op zo lang ww. Daarna heb ik vrij veel met asielzoekers gewerkt: er was een AZC niet ver bij me vandaan. Ik had toevallig 10 Afghanen ( waaronder 2 vrouwen) in dienst toen de Yanks hun land binnen vielen. Keurige mensen. Emoties! Toen dat AZC verdween kregen net de Polen de kans om bij ons te komen werken. Die zijn er nog steeds, heel tevreden met ze.

   Uit eigen ervaring ken ik de Turken dus goed. Niks mis mee. Maar anders dan wij. Ze zien de staat niet als iets van ons allen, maar als een vijand die je moet proberen ter tillen. Lukt dat, dan ben je iemand.
   Dat beviel me natuurlijk niet, maar zo heel veel anders dan de belasting-moraal van de gewone Hollander of Belg is het nu ook weer niet. Hun solidariteit ligt niet bij de staat, maar bij de clan, en vooral bij de familie.
   Ik zag de ketting-migratie voor mijn ogen gebeuren Ik heb toen eens een lijstje gemaakt: van de 21 jongelui die ik kende waren er 19 geehuwd met iemand uit Turkije. Zo gaat die integratie natuurlijk nooit lukken. En zo neemt hun aantal natuurlijk enorm toe: 1e generatie 2 mensen. Tweede generatie: 4 kinderen = 4 gezinnen. Derde generatie 16 kleinkinderen = 16 gezinnen. Ik heb mijn best gedaan om daarover bewustwording te creeren: willen wij nederlanders ons land weggeven?
   Maar ik werd uitgekotst, zoals je begrijpt. Ik was een fascist.
   Nù weten we dat leon de winter zèlf de fascist is! Toen speelde hij de brave humanist.

   Jonge Marokkanen die vind ik wel erg lastig. Maar als je iets van evolutie af weet, dan begrijp je dat al die mensen die in onherbergzame, bergachtige gebieden zijn geevolueerd, lastige klanten zijn. De doetjes maken daar geen kans op voortplanting van hun genen.
   Dus op wie moet je boos zijn? Op die mensen, omdat ze zijn zoals ze zijn, en niet zoals wij? Omdat ze hier heen kwamen voor een beter leven? Iets wat wij allemaal prima vonden toen?
   Of op de lieden die precies wisten wat ze deden toen ze die lui hierheen haalden?
   Of op de lui als Leon de Winter die het stopzetten van de massa-immigratie met hand een tand hebben voorkomen?

   Ik denk dat de bedoeling van jouw vraag was om aan te tonen dat moslims toch anders zijn, en dat ik daarom geen vrienden onder hen heb. Maar daar vertel je me echt niks nieuws.

   De multi-etniciteit is een lastige en overbodige zaak. Maar ik ben boos op diegenen die dat bewust zo hebben veroorzaakt, en jullie zijn boos op de slachtoffers.
   Wellicht omdat je het spel toch niet doorziet. Nou, ik heb mijn best gedaan. Ik heb het her en der al vele malen voorgekouwd.

   Het toont aan dat onze joodse vrienden weten hoe ze de manipulatie moeten aanpakken. Het is heel eenvoudig: emoties opwekken. Dan is men helemaal niet meer geinteresseerd in wie de schuldige is. De ogenschijnlijke schuldige wordt aan het kruis genageld. Men wil bloed zien, en wel nù.
   Om die volksgerichten een halt toe te roepen heeft men de rechtspraak uitgevonden. Maar op macro-niveau werkt het nog steeds. Een Valse Vlag met veel bloed plegen, je opponent als schuldige aanwijzen, en klaar ben je.

   (Ik ben niet in de gelegenheid om met regelmaat te reageren op eventuele reacties)

   Verwijderen
  9. Jan,
   Ik kan helemaal meegaan met je analyse. Ik kan zelfs zeggen dat jonge Marokkanen ook goed werken, mits ze illegaal zijn. Uiteindelijk kom je qua werknemers toch terecht bij de noord Europese christelijke polen als het om aanpoten gaat. Neemt overigens niet weg dat polen betere mensen zijn dan moslims. Ik heb met polen gewerkt en die stalen alles wat los en vast zit, zelfs bij hun mede polen.dus......
   Het gaat hierom dat we de moslim immigranten al 50 jaar als slachtoffer zien. (Terzijde, hebben we de polen ooit als slachtoffer gezien ?). Ik heb schoon genoeg van dat gezeik. Zelfs als we ze pamperen, zijn ze slachtoffer van het pamperen. Als we ze aanpakken, dan worden ze gediscrimineerd of dan worden ze als 2e rangs burgers behandeld. Die mensen zijn simpelweg ALTIJD slachtoffer. En zoals je al schrijft ZIJ willen niet integreren. En ja, ook zij kunnen opstaan tegen hun eigen dwingende cultuur (mede via de moskee opgelegd) om vooral in de eigen moslim cultuur te leven.
   Yasmina Halfi was zo'n iemand die niet wilde meespelen in het heers en verdeel spelletje van de zionisten. En ja die wordt onmiddellijk keihard aangepakt.

   Maar goed, ik snap niet dat jij niet wil inzien dat de sociale conflicten alleen maar groter worden door de massale instroom van moslim migranten. Ik snap niet dat jij niet wil dat de moslims na 50 jaar moslim immigratie eindelijk eens uit hun slachtoffer rol moeten komen.

   Verwijderen
  10. Nu de moslims niet massaal opstaan tegen IS, worden ze door de autochtone bevolking geassocieerd met IS. Worden ze door de autochtone bevolking met scheve ogen bekeken. En misschien wel terecht, want we weten dat er (vooral bij de marokkaanse) sympathie bestaat voor IS. En zo blijven ze voor altijd in hun slachtoffer rol.

   Komt er nog zo'n Belgische dichter die komt vertellen dat moslims helemaal geen tijd hebben om met een anti IS demonstratie mee te lopen. Nou, we weten allemaal dat onder moslims grote werkeloosheid heerst en bovendien kunnen ze op een zondag allemaal meelopen en hun afschuw over IS kenbaar maken. Die dichter en Joop nemen een hele kwalijke rol op zich. Vooral die Joop is een hele kwalijke pro globalistische centrale bankiers website.

   Verwijderen
  11. Sorry, Oligarch, maar je begrijpt me nog steeds niet.

   Je schrijft: "Het gaat hierom dat we de moslim immigranten al 50 jaar als slachtoffer zien. "

   Precies.
   En wie verspreidt dat PC gedachtegoed? De volgelingen van de Frankfurter Schule.
   NIET de moslims. Hen overkomt alles alleen maar.
   Dus op wie moet je boos zijn? Niet op de moslims, en niet op de nitwits die met dat PC gedachtegoed zijn geindoctrineerd.
   Nee, je moet boos zijn op diegenen die dit alles bedacht hebben, die het plan helemaal doorzien.
   De lieden die eerst ons land bewust multi-etnisch maken, zoals Leon de Winter. ( Hij schreef in 1994 nog een boekje dat Janmaat cs aan viel)
   Die De Winter zorgde er voor dat de immigratie door ging., dat deed ie bewust.
   Denk je dat hij als jood uit nobele motieven al die moslims hierheen haalde? Ben je nou helemaal niet goed geworden!
   Natuurlijk niet. Hij was toen nog bezig met verdelen: multi- maken van de samenleving.
   En 911 was het startsein voor de volgende fase in de campagne: het benutten van de multi-samenlevingen in Europa om twweedracht te zaaien, om de moslims zwart te maken etc.

   Verwijderen
  12. Jan, dan moet je de blog maar goed lezen. Joop en ik vallen die corporatistische centrale bankiers maffia constant aan. Laat onverlet dat van de moslims ook verwacht mag worden dat ze zichzelf uit de slachtoffer rol werken. Na 50 jaar!

   En Jan jij bent degene die meewerkt met de agenda van de too big to fail door je niet te verzetten tegen de vluchtelingen stroom. En dat weiger ik. Ik weiger mee te werken met hun agenda. Daar wil ik nog bij opmerken dat als die mensen in levensgevaar zijn en als ze weer teruggaan als Assad de touwtjes weer in handen heeft, dan zeg ik WELKOM. Maar die mensen zijn niet in levensgevaar, ze zaten in vluchtelingen kampen in Turkije en Libanon en doordat mensen horen dat ze asiel krijgen komen ze zelfs vanuit Pakistan en overal vanuit Afrika. Jij moet begrijpen dat jij meewerkt met de agenda om de natiestaat te vernietigen.

   Verwijderen
 22. VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (1)
  http://925.nl/archief/2015/07/06/vvd-d66-en-guy-verhofstadt-werken-samen-met-moldavische-maffiabankier-om-grexit-te-stoppen-1/

  Fracking is toegestaan in Europa als TTIP doorgaat.

  Verhofstadt verdient 143.000 euro bij Sofina.
  www.tijd.be
  http://www.nujij.nl/algemeen/verhofstadt-verdient-143-000-euro-bij-sofina.35566944.lynkx
  Beloning voor bewezen diensten ?. Net als Hillary waanzinnige bedragen krijgt (oa van banken) voor haar speeches.

  33% gelooft Rutte niet als hij zegt dat Oekraïne nooit EU-lid zal worden
  http://www.nujij.nl/politiek/33-gelooft-rutte-niet-als-hij-zegt-dat-oekraine.35569011.lynkx
  Dat betekent dat 67% van de mensen Rutte nog steeds geloofd.

  Als je de bedragen ziet die politici verdienen na hun politieke loopbaan, waarom zijn er nog mensen die denken dat de politici voor hen werken ?.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dan zijn er nog mensen die zeggen dat de Russen / Assad samenwerken met IS (zoals LPG en kroel). WAT EEN LEUGENAARS!
  Triumph! Syrian Army Completely Liberates Palmyra From Daesh
  http://sputniknews.com/middleeast/20160327/1037032429/syrian-army-liberates-palmyra.html

  Op naar Deir ez zor

  BeantwoordenVerwijderen
 24. LOL hier heb op Joop waarom moslims niet de straat op gaan tegen terreur.

  Waarom wij moslims niet de straat op gaan tegen terreur
  https://www.joop.nl/nieuws/waarom-wij-moslims-niet-de-straat-op-gaan-tegen-terreur
  LOL wat een sukkel van een dichter. Net of je geen dagje kan vrijmaken. LOL.
  Vrijdag worden ze in een aantal moskeeën weer ingespoten dat het westen verderfelijk is, dat ze zich niet moeten laten inmengen met anders gelovigen etc. etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. This is Why Sending 100,000 NATO Troops to Syria Won't Help to Defeat Daesh
  http://sputniknews.com/politics/20160327/1037035931/lieberman-syria-iraq-nato.html
  Ik las eerst iets van een Zionist die vond dat Europa de aanslag in Brussel te danken had aan het labelen van producten die komen uit illegale gebieden van Israël.

  En nu zegt er een Zionist dat NATO tienduizenden troepen naar Syrië en Irak moet sturen om IS aan te pakken. LOL. Laat die kut Zionist zelf IS (zijn eigen creatie in samenwerking met de CIA, KSA en later kwam daarbij de steun bij van de golfstaten en Turkije) opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ‘Rosters are brutal’: Ex-Emirates pilot tells RT how airline forces employees to work extra hours
  https://www.rt.com/news/337270-emirates-pilot-brutal-roster/
  Die gasten stoppen miljarden in voetbal reclame. Die gasten maken 1.5 miljard winst per jaar, maar fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden voor de werknemers kunnen er niet vanaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Joop,
  het enige dat je doet is ruziezoeken.
  Vertel me eerst eens: Ben je nu wel of niet boos op de moslims?

  Zo ja: Waarom ben je boos op de pionnen,op de sukkels, op de slachtoffers. Vertel me dat eens. Jij begrijpt dat ze de patsy's zijn. Waarom ben je niet boos op de veroorzakers van de ellende?
  Begrijp je dan niet dat wij nu ook al slachtoffers zijn van diezelfde kliek?

  En als je NIET boos bent op de moslims, wat beweegt je er dan toe om boos te zijn op de PC lieden die ook niet boos willen zijn op de moslims? . ( Jouw post van 15.57 uur)

  De kletskoek die je hierboven ( 12.01 uur) op schrijft heeft geen enkele relevantie mbt mijn post. Daar hebben we het helemaal niet over.

  Ook je 4 ad hominem posts daarboven sloegen als een tang op een varken.
  Je mist geheel de discussie waar het over gaat. Je begint in jouw reactie heel ergens anders over.( Wellicht omdat je je heel snel persoonlijk voeelt aangevallen. Maar elke aanval van mij is strict zakelijk. (Zoals bij de Maffia "Scuze me,signor Altobello, I had to kill your son, but it was nothing personal. it was bùzziness." Een hele geruststelling voor Altobello, natuurlijk) Ik heb bewondering voor de vele kennis die je hebt, maar ik bestrijd het als je in mijn ogen verkeerde standpunten in neemt. Dat heet: discussie. Het nut daarvan is dat je elkaar verder helpt.

  Het onderwerp van discussie is heel simpel: Stop met het beschuldigen van de patsy's, en spreek over de puppeteers achter de schermen die alles op touw zetten, want eerst was het nog heibel in het Midden Oosten, maar nu al zijn wij aan de beurt.
  Mijn God, als ik het hier al niet duidelijk kan maken, hoe hopeloos zal het dan zijn om de gewone krantelezer dit ooit te laten snappen ?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan,
   Begrijp je dat laag opgeleide mensen, de immigranten als een enorme bedreiging zien. Ik ken een Marokkaanse vrouw die zich enorm kwaad maakt over de huidige immigratie. En zo zullen de meeste er over denken.
   Joop zegt toch zelf dat deze mensen pionnen zijn. Wij zijn ook pionnen. Maar we hebben met de realiteit te dealen.

   Verwijderen
  2. Oligarch schrijft : "Maar we hebben met de realiteit te dealen."
   Juist.
   En hoe deal je het best met de realiteit? Als je hem volledig begrijpt. Als je oorzaak en gevolg correct hebt geidentificeerd.
   Niet als je het gevolg aanziet voor een oorzaak.Niet als je de van de poppen verwacht dat ze zich anders gaan gedragen. Niet als je de poppen aanvalt en de puppeteers ongemoeid laat.
   Dan gaat dat dealen mislukken, dat kan ik je vertellen.

   Ik heb zojuist De Saker (de rant over Europa) gelezen, en ik lees in zijn artikel een bevestiging van wat ik hierboven ook schrijf: de joodse manipulatoren hebben Europa tweemaal 'genaaid' of gestolen:

   1. door de EU op te richten en er een eenheidsworst van trachten te maken. De essentie en kracht en schoonheid en karakter van Europa is nu juist zijn diversiteit.

   2. Door de massa-immigratie van moslims en Afrikanen te bewerkstelligen.

   Vorig jaarnog waarschuwde de Saker minstens een keer per kwartaal tegen 'antisemitisme'. Ik zie dat afnemen, en ik zie dat ook hij steeds openlijker de boosaardigheid van de Zionsten beschrijft.

   NB: de zoon van Yehudi Menuhin heeft een boek geschreven waarin hij zegt dat de holocaust bedrog was, en dat Hitler de laatste kans was voor de wereld om onder het joodse juk vandaan te blijven.
   Dat het een goed boek is blijkt wel uit het feit dat Amazon al vele weken lang beweert dat ze het niet meer kunnen leveren.

   Hier kun je het nog wel bestellen: www.shop.codoh.com

   Tell the truth and Shame the Devil. van Gerard Menuhin.

   Verwijderen
  3. De zionistische component van wat de Saker ´Anglozionists´ noemt heeft volgens mij Israel slechts van tijd tot tijd als vakantiebestemming. Steeds meer zie ik dat likud in Israel, net als de politici in de VS niet meer dan marionetten zijn.

   Dan is het prima historisch te verklaren dat de ´1 %´ van de joodse bankiers, neocons en mediamoguls aan de touwtjes trekt--- naast de niet joodse deep state insiders, zoals mrs Clinton en Murdoch, Erdogan of het huis Saoed, die voor welke volgeling van het kwaad dan ook een inspiratie kunnen zijn.

   Zionisme is uiteindelijk een sektarische, racistische stroming, die net zo onbelangrijk kan zijn als we willen.

   Verwijderen
  4. In het bijbelboek Esther zie je hoe de joden de macht in Perzië over nemem. Mordechai wordt uitermate gevreesd door de gewone Perzen.

   In Egypte is het al niet veel beter. Mocht de bijbel geheel aan de fantasie ontsproten zijn, dan weten we in elk geval wat die fantasie is.

   In het Pools-Litouwse Rijk ( 1500 tot 1800) waren de joden bijna heer en meester, en ze gedroegen zich uitermate gruwelijk. Erger dan nu tegen de Palestijnen.

   In Rusland waren ze de belangrijkste agenten in de Revolutie, en samen met Stalin controleerden ze dat land tot 1948. Er vielen in die periode ca 60 miljoen doden. ( Hoor je wel eens over die holocaust op 60 miljoen mensen? Nee. Terwijl je toch wel kan zeggen dat men niks na laat om de Russen zwart te maken. Rara wat zou daar nu de oorzaak van zijn? Simpel: die 60 miljoen Russen zouden gewoon van ouderdom zijn gestorven als daar niet die joodse fanaten waren in de bureaucratie. De banaliteit van het kwaad zei mevrouw Ahrendt.

   Wat er nu in Engeland/Amerika gebeurt heeft volgens mij meer met de joodse 'aangeboren eigenschappen' te maken dan met een heel duidelijk streven om Israel groot te maken.

   Het gaat hen om de wereld-heerschaappij. Maar Israel speelt een rol als focus punt: als bindmiddel voor de onderlinge samenwerking. En passant verkleinen ze volgens mij juist de overlevingskansen van Israel. Als de wereld er ooit achter komt wat daar gebeurt, dan wordt Israel ontmanteld en terug gegeven aan de Palestijnen. Dat lijkt me normaal.

   Een joodse Nederlander (Maarten Hijmans) houdt al jaren een soort logboek bij over de Palestijnen die vandaag weer werden vermoord. Het is een grove schande: http://abu-pessoptimist.blogspot.com
   Maar er wordt nooit over bericht, want de editor zegt dan: een dode Palestijn is geen nieuws.
   Ik meen dat ze de Brussel qouta (30 doden) elke maand halen. Jaar in jaar uit. Maar: geen nieuws.

   Rootman,
   ik begrijp jouw post niet helemaal zo goed, maar het bovenstaande is wat ik denk dat het geval is.
   Het is een aangeboren neiging tot de baas zijn, en daarvoor gruweldaden te plegen ( "We think the price is worth it") .
   En de rest omkopen voor dat doel ( Clinton, Murdoch, Erdogan etc.) Als je een talentvolle goyim krantenbaas hebt die vindt dat Israel steun nodig heeft, dan is het logisch dat zo iemand het ver schopt: hij wordt omringd met gratis geld en gratis goed advies. Dat is de Murdoch history.
   Dat is mogelijk ook hetgeheim achter de Van Thillo familie in Belgie.
   Doet me ook wel aan Wilders denken, met zijn adviseur Elliot Wagschal. En god mag weten welk team nu zijn geplande uitspraken door de computer haalt om het effect zorgvuldig af te wegen. Zou me niks verbazen als dat team in Tel Aviv zou zitten.

   Verwijderen
 28. Jan,

  Nee Jan, ik ben niet op zoek naar ruzie en ik ben ook niet boos op alle moslims. Wel op de pionnen, de sukkels en de puppeteers, want de pionnen en de patsy's weten waar zij mee bezig zijn, evenals de puppeteers. De sukkels (en daar bedoel ik niet de 2 van dit blog mee want dat zijn oer sukkels) is een ander verhaal, die noemen jou en mij "complottheoristen" terwijl zij zelf ten prooi vallen aan een complot. Je kan het ze uitleggen maar zij luisteren niet. Ben ik boos op de 298 slachtoffers van MH-17? Nee, maar misschien moet ik dat wel zijn, als je begrijpt wat ik hiermee wil zeggen. Jij en ik hebben ons toch ook geïnformeerd en zij kunnen zich er niet op beroepen dat er geen informatie voorhanden is? Een volgende vraag is dan, moet je je als mens de godganse dag af gaan vragen wat de consequenties zijn als je in een vliegtuig, in je auto stapt of boodschappen gaat doen? Nee, maar met de informatie die voorhanden is zou dat eigenlijk wél moeten!

  Waarom bestaan er verschillen van mening, opvattingen en interpretatie? Waarom ziet de één een rond kogelgat in de cockpit van MH-17 en de ander interpreteert dat als schade veroorzaakt door een BUK? Is dat om wát zij willen zien of om wat zij juist niet willen zien?

  "Stop met het beschuldigen van de patsy's, en spreek over de puppeteers achter de schermen die alles op touw zetten"

  Het één kan je niet los van het ander zien. Een patsy loopt niet voor niets met een tas vol explosieven op een vliegveld of metro, dat doe je niet onbewust.

  "Mijn God, als ik het hier al niet duidelijk kan maken, hoe hopeloos zal het dan zijn om de gewone krantelezer dit ooit te laten snappen ?!"

  Tja, je kan er een hogere macht bijhalen maar zelfs die heeft bewezen er niets aan te kunnen doen.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit schrijft John Kerry o.a. aan de vader van Quinn Schansman

   'We blijven samenwerken met het Joint Investigation Team om de oorzaak van de aanslag te bepalen'

   Minister van Buitenlandse Zaken John Kerry

   Mooi, als je de oorzaak van de aanslag kan bepalen!

   Verwijderen
  2. Joop, dit is de essentie vanons meningsverschil:

   Ik schreef:
   "Stop met het beschuldigen van de patsy's, en spreek over de puppeteers achter de schermen die alles op touw zetten"

   Jij vindt:
   Het één kan je niet los van het ander zien. Een patsy loopt niet voor niets met een tas vol explosieven op een vliegveld of metro, dat doe je niet onbewust.

   In de processen van Neurenberg is vast gesteld dat diegenen die een oorlog beramen en beginnen veel en veel schuldiger zijn dan diegenen die reageren op de aanval en terug vechten.

   Welnu, Wij, de NATO, De westerse landen, hebben al vele moslimlanden kapot gemaakt. Het leven van zeker 100 miljoen mensen tot een hel gemaakt. Onze Nobel Prijs president heeft al de moord op 950.000 moslims op zijn geweten ( de staff van Alex Jones heeft het uitgerekend.)
   En nou zijn er een paar van die heethoofden die zich daar boos over maken, en die doden dan 30 mensen in Brussel.

   En nou ben jij vol van die 'Boosaardige pionnen die toch ook weten wat ze doen ! " 30 doden !

   Dat mag.

   Ik ben vol van die westerlingen die de geweldsspiraal begonnen en al 2 of 3 miljoen doden op hun kerfstok hebben.
   De hoeveelheid hangt er vanaf wanneer je gaat tellen,maar het is altijd een duizenvoud van wat die 'pionnen' aanrichten.

   Verwijderen
  3. Jan, wat is er mis mee om te zeggen;

   Ho wacht even, hier werk ik niet aan mee?

   Verwijderen
  4. Goed idee Joop.
   Moslims worden door een moslim-bashing campagne die nu al 16 jaar duurt tot outcast gemaakt. Miljoenen slachtoffers.

   Ik vind het fideel van je dat je nu zegt:

   "Ho, wacht even, hier werk ik niet an mee! "

   Verwijderen
  5. Nou, dan vraag ik het toch aan jou, Jan!

   Wil jij deze bomgordel omdoen en jezelf opblazen, met daarbij de opdracht zoveel mogelijk slachtoffers te maken?

   En Jan knikt ja!

   Verwijderen
  6. Hier mijn antwoord, Joop:
   Als een groepje moslimlanden al sinds vierhonderd jaar de wereld zou leeg plunderen en de laatste jaren zelfs België, Nederland, Fankrijk en Spanje op listige wijze tot burgeroorlog hadden gebracht, dan lijkt me een bomgordel omdoen wel een heel ontoereikende vereffening.
   Geef mij dan maar de Torah: oog om oog , Tand om Tand.
   1 miljoen doden bij ons, dan ook 1 miljoen doden bij jullie.


   30 doden met een bomgordel, dat schiet niet op natuurlijk, Joop. Dat staat in geen verhouding tot wat die landen ons hebben aangedaan.(In ons gedachte experiment).

   Maar natuurlijk zullen - als je met een bomgordel naar die Arabische landen zou gaan om pakweg 30 mensen te doden --- er daar nog volop ongeïnformeerde en half blinde lieden rond lopen die boos op me zouden zijn. Die denken dat ìk de Duivel ben.
   Maar domme ongeïnformeerde lieden houd je altijd, Joop.
   Daar is weinig tegen te beginnen.
   Alleen dat het er zo veel zijn had ik nooit kunnen denken.
   Het zal nog slecht met ze aflopen, dat begrijp je.
   Want als je de werkelijkheid niet wil of kan zien, als je dader en slachtoffer door elkaar haalt, dan kan je nooit rechtvaardig zijn, en dan zal je altijd oorlog en geweld houden.
   Eigen schuld dikke bult.
   Jammer natuurlijk voor mensen als ik, die al 25 jaar geleden voorvoelden dat het mis zou lopen. Ook ik zal de straf ondergaan.

   Verwijderen
  7. Tja, jij bent een wereldvent, eentje die zichzelf héél hoog heeft zitten! Wat was je naam ook al weer, Peter Hurkos? Maar een simpel ja/nee kan er bij jou ook al niet af, wat dat betreft verschil jij niet zoveel met Cruelman en LGK.

   Wat jij 25 jaar geleden voorvoelde heb ik in amper 9 jaar voor elkaar gekregen en kennelijk ben ik nog een stukje verder dan jou, dus vanwaar die humbug van jou?

   Verwijderen
 29. UN Group Rejects US Sanctions Against Venezuela


  This content was originally published by teleSUR at the following address:
  "http://www.telesurtv.net/english/news/UN-Group-Rejects-US-Sanctions-Against-Venezuela-20160324-0058.html". If you intend to use it, please cite the source and provide a link to the original article. www.teleSURtv.net/english

  Wat een verachtelijk regime is er in de US aan de macht. Gelukkig hebben 77 andere landen en China nieuwe sancties tegen Venezuela kunnen voorkomen. Venezuela is een bedreiging. Ja, een bedreiging voor de corporatistische hegemonie van wallstreet too big to fail mega centrale bankiers maffia.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. In mijn ogen complete overwinning van Rusland tav de neocons. Amerika gaat meehelpen om Daesh uit de weg te ruimen. Het aftreden van Assad is geen issue meer voor de amerikanen. Hiya.!!

  Forget Assad! This is Washington's New Focus in the Middle East
  http://sputniknews.com/middleeast/20160326/1037019045/us-syria-iraq-daesh.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het State Department lijkt een beetje teleurgesteld over de herovering van Palmyra op ISIS.

   VIDEO: State Department Says Maybe Russia, Syrian Army Shouldn't Take Palmyra From ISIS

   https://www.youtube.com/watch?v=uxs7yog_CjM

   De woordvoerder van het State Department komt worden tekort om z'n teleurstelling te verbergen.

   Verwijderen
  2. Tja, de enige stronghold die I.S. nog lijkt te bezitten is het NAVO hoofdkwartier in Brussel, je weel wel @Jan Verheul, dat gebouw in de vorm van SS symbolen wat volgens jou ook niets voorstelt!

   Verwijderen
  3. Ah joh, Jan is een bruikbare idioot voor de zionisten. Hij is voor de vluchtelingen en daarmee voor hun agenda. De vluchtelingen gaan niet naar Israël hoor, die gaan wel als pionnen voor de zionisten meehelpen de natiestaten van Europa te vernietigen.

   Verwijderen
  4. @Dawg, inderdaad opvallend hoe moeilijk de keuze voor hem is. Toch zegt hij op het eind dat Daesh waarschijnlijk toch de slechtere is van de twee.

   Amerika en Rusland hebben mogelijk al nieuwe lijnen in het zand getrokken.
   Ik denk dat Assad, Rouhani, Abadi en Erdogan koerdische autonomie moeten accepteren.

   Verwijderen
 31. ´death rate´ in Oekraine is na Lesotho 2e op de wereldranglijst!

  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2066rank.html -

  En @ Cruelman, KGK, maar ook Joop: Kunnen jullie misschien emailadressen uiwisselen om met het gekibbel voort te gaan zetten in de privesfeer?

  Alles is volgens mij nu wel gezegd, en het wordt STRONTVERVELEND dagelijks door deze vervelende onzin heen te lezen!

  Dit blog is mooi om informatie te delen en agendas te vergelijken. Maar als het zo doorgaat komt er een punt dat ik het van mijn bookmarks schrap.

  Ik ben nl serieus in mijn meningen en het vergaren van informatie die daartoe leidt. Dat kost genoeg inspanning. Dom persoonlijk gekibbel helpt daar niet bij, en jaagt ook nieuwe bijdragen weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet zeker dat deze site tien maal zo interessant zou zijn geweest als mijnheer Blik in staat was om LGK en Cruelman ( en desnoods Joop, die ook verslaafd is aan discussies zonder eind of belang) uit te zeven. Maar als ik het goed begrijp weet hij niet hoe dat moet.
   Hij kan ze alleen achteraf verwijderen.

   En hij denkt dat die trollen een teken zijn dat zijn site er toe doet!
   Nee, Blik, de site van de Saker, waar de trollen worden uitgezeefd, die doet er toe. En deze site zou dat ook doen, als je de trollen er uit zou gooien.
   Maar goed. Blik zorgt wel voor een forum en als we het beter weten, moeten we het zelf doen. ( Op mijn blog komt geen hond kijken, dus ìk weet blijkbaar ook niet hoe het wel moet :-)

   Verwijderen
  2. #Rootman,

   Ik wil privé niets met Cruelman en LGK te maken hebben, vindt je het erg? Ik zit er ook niet op te wachten dat bepaalde personen van mij verwachten dat ik in een rond kogelgat een vlinderdasje van een BUK moet zien. Zo ja, dan zou je dus inderdaad deze site uit je bookmarks moeten schrappen.

   "Alles is volgens mij nu wel gezegd, en het wordt STRONTVERVELEND dagelijks door deze vervelende onzin heen te lezen!"

   Tja, daar zeg je wat, er wordt van mij verwacht dat ik over die onzin van Cruelman en LGK heen moet lezen, het moet negeren, maar jij hebt er kennelijk ook moeite mee om het te negeren.

   Verwijderen
  3. "maar jij hebt er kennelijk ook moeite mee om het te negeren."

   En Jan Verheul ook!

   Verwijderen
  4. Ik kan me niet meer herinneren dat ik jullie gekibbel gelezen heb, Joop.

   En gelukkig maar, want Cruelman dat kan ik nog wel hebben,want die heeft niks te melden.

   Maar als LGK wéér iets beweert dat ik 12 maanden geleden zorgvuldig heb weerlegd,en 10 maanden geleden, en 8 maanden geleden, dan word ik boos en ben geneigd om het nòg eens te weerleggen. Simpel omdat de argeloze lezer denkt dat de argumenten van LGK misschien hout snijden. Dat kan ik dan niet aanzien.
   Dus lees ik het nooit meer. Er is geen beginnenaan, aan die gek van een LGK. Hij hoort hier niet. Dat hij hier toch vaak staat degradeert de blog.

   Verwijderen
  5. Of het gekibbel is of niet daar gaat het niet over. Het gaat er over dat LGK mij een rond kogelgat voor een vlinderdasje voor wil laten doen, ja? Ik heb ogen in mijn hoofd, net als jij, die een rond kogelgat registreren en geen vlindervormig gat en als een achterlijke idioot als LGK mij wijs wil maken dat dat gat niet rond maar vierkant is, dan word ik niet boos, dan word ik hels. Zeker als ik met eenzelfde soort kaliber in het leger heb geschoten en wat de uitwerking van zulk soort munitie heeft. Dat houdt niet in dat ik dan gelijk een expert ben maar wel iemand met kennis van zaken. Borstklopperij en op de voorgrond treden past helemaal niet bij mij, zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar, maar als men aan mijn kennis gaat twijfelen dan is men nog niet met mij klaar.

   Verwijderen
  6. @ LGK

   "Zelfs Kremlin ondersteund de conclusie, zie onderzoek van Almaz"

   Absoluut niet waar. In een brief van 20 januari jl levert Oleg Storchevoy, waarnemend directeur van de Russische luchtvaartfederatie vernietigende kritiek op het onderzoek van de OVV:

   http://www.favt.ru/novosti-novosti/?id=2311

   Op het bestaan van deze in de Nederlandse pers goeddeels genegeerde brief, ben je hier al diverse malen gewezen. Je conclusie dat het Kremlin het OVV rapport ondersteunt moet daarom beschouwd worden als opzettelijke misleiding.

   Iedereen liegt. Behalve LGK...Kuch.

   Verwijderen
 32. Tja, het spijt mij zeer maar de MH-17 issue gaat mij na aan het hart, evenals die van de nabestaanden! Een rond kogelgat is nu eenmaal een rond kogelgat en geen vierkant of vlindervormig gat of een vlindervorm die een rond gat veroorzaakt! Zo zijn de feiten nu eenmaal en als je 3 verschillende versies waarom Oekraïne zijn primaire radarbeelden niet kan overleggen niet kan weerleggen en de schuld bij Rusland legt dat zij hun primaire radarbeelden maar hadden moeten bewaren, dan ben je voor mij helemaal verkeerd bezig! Sterker nog, dan ben je volgens mij krank jorem!

  https://consortiumnews.com/2016/03/25/kerry-balks-at-supplying-mh-17-data/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Syrische leger herovert wijken Palmyra met hulp van Russen
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2658852/2016/03/26/Syrische-leger-herovert-wijken-Palmyra-met-hulp-van-Russen.dhtml
  Lees je het Kroel ? Hulp van Russen.....Het laatste nieuws is geen russische propaganda.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Historisch Palmyra staat er na een jaar IS nog opmerkelijk goed bij.
  https://twitter.com/Maher_mon/status/714096136437497857

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Over 5 jaar zegt globalist voorvrouw Rice tegen Nederland. Wees blij dat je niet in Liberia woont.!
  Condaleeza Rice To Struggling Ukrainians: "Be Thankful You're Not In Liberia"
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-27/condaleeza-rice-struggling-ukrainians-be-thankful-youre-not-liberia

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Nogmaals verzoek aan Joop; graag niet meer reageren op uitgedaagd worden op deze site.

  Er komt een moment dat ik dan al je reacties ga verwijderen, gewoon omdat ik geen zin meer heb om te kijken welke een kibbel-reactie is en welke een inhoudelijke. En omdat ik ook vind dat we het de andere serieuze volgers niet moeten aandoen, die kibbel-reacties.

  Zou heel jammer zijn, want ik waardeer je inhoudelijke bijdragen zeer. Daarbij komt dat je zelf beloofd hebt te stoppen met reageren. En daar wil ik je vanaf nu aan houden. Dit blog maken we met zijn allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Fidel Castro geeft Obama een veeg uit de pan!

  Zo bekritiseerde hij de uitspraak van de "gelauwerde vredes keizer" het verleden achter zich te laten en te kijken naar de toekomst! Ja, die uitspraak kennen wij van de "gelauwerde vredes keizer", dat zei hij ook toen er verzocht werd om een nieuw onderzoek naar 9/11. Doen wij niet, laat het verleden nou maar rusten en laten wij alleen naar de toekomst kijken! Oké, maar wat doen wij met al die oorlogen die een relatie met dat verleden hebben, moeten wij die ook maar vergeten, "gelauwerde vredes keizer"? En, wel ja joh, laten wij die 60 jarige blokkade ook maar meteen vergeten alsof die nooit plaatsgevonden heeft of de Cubaanse doden die gevallen zijn door aanvallen en invasies van Amerikaanse huurlingen. O ja, ook wij hadden een vliegtuig die in midair uit elkaar spatte!

  Weet je wat, "gelauwerde vredes keizer", laten wij het onderzoek naar MH-17 ook maar vergeten, alsof die nooit plaatsgevonden heeft, kijken wij gewoon fijn naar de toekomst wanneer er weer een vliegtuig uit de lucht geschoten wordt, omdat het u zo goed uitkomt, "gelauwerde vredes keizer"! De satellieten van deze "gelauwerde vredes keizer" kunnen ook wel uit de ruimte worden geschoten, want wat er op staat komt toch niet overeen met de werkelijkheid, daarom staat er ook "top secret" op!

  Fidel Castro on Obama's Visit: Cuba Can Do Without US 'Gifts'

  Read more: http://sputniknews.com/politics/20160328/1037079432/president-meeting-cuba.html#ixzz44CSohoKs

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Lezers van 3 Britse dagbladen eren Russische officier die zichzelf opofferde tijdens de bevrijding van Palmyra!

  http://russia-insider.com/en/will-russias-syria-sacrifice-drive-neocons-mad/ri13593

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Madeleine Albright krijgt een "Speciaal plekje in de hel"!

  There's a 'Special Place in Hell' for Madeleine Albright

  Albright helped facilitate NATO's illegal bombing of Yugoslavia in 1999

  http://russia-insider.com/en/politics/there-special-place-hell-clinton-operative-albright/ri13613

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovenstaande is uitvoerig onderzocht door voormalig Canadees diplomaat Prof. Peter Dale Scott en er is geen woord van gelogen!

   http://apjjf.org/2011/9/31/Peter-Dale-Scott/3578/article.html

   Verwijderen
 40. Interessant artikel van Robert Parry waaruit wij kunnen concluderen dat Eliot Higgins/Bellingcat eigenlijk zegt tegen het Nederlandse intelligence rapport; "Jullie liegen, er waren op 17 juli 2014 helemaal geen Oekraïense BUK's in de buurt van MH-17"! En zo gaat Eliot Higgins/Bellingcat maar zelf aan de slag om te 'bewijzen' dat de Oekraïense BUK's 130 km. verder stonden, het Nederlandse intelligence rapport vertelt ons echter iets anders!

  https://consortiumnews.com/2016/03/25/kerry-balks-at-supplying-mh-17-data/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ LGK

   "Daarnaast vergeet Parry te vermelden dat binnen het gebied wat OVV heeft aangewezen er een klein gebied is wat Almaz heeft aangewezen als lanceer locatie"

   Alweer niet waar. Dit schrijft Parry in de laatste alinea's van z'n artikel:

   "Yet where the missile launch occurred has remained a point of mystery to the Dutch-led investigation. Last October, the Dutch Safety Board put the missile launch in a 320-square-kilometer area. Almaz-Antey, the Russian arms manufacturer of the Buk systems, conducted its own experiments to determine the likely firing location and placed it in a much smaller area near the village of Zaroshchenskoye, about 20 kilometers west of the DSB’s zone and in an area under Ukrainian government control."

   https://consortiumnews.com/2016/03/25/kerry-balks-at-supplying-mh-17-data/

   Misschien verdrongen uit je bewustzijn vanwege de woorden'in an area under Ukrainian government. control'

   Iedereen liegt. Behalve LGK.....

   Verwijderen
  2. "Ps, Kremlin heeft maand voor publicatie het rapport gelezen en hun comments terug gestuurd naar OVV

   Kremlin heeft nergens geschreven dat de informatie van Almaz onjuist is"

   Weer onjuist. Sterker, weer een glasharde leugen van je LGK. Een weer eentje waar je al eerder op gewezen ben.

   Begin van de eerder in deze draad genoemde brief van
   16 jan, jl. van Oleg Storchevoy, waarnemend directeur van de Russische luchtvaartfederatie:

   Dear Mr. Joustra,

   In September 2015, the Federal Air Transport Agency sent you a letter pointing out a number of contradictions and discrepancies in the investigation into the crash of Boeing 777-200 9M-MRD (Flight МН17) near Hrabove, Ukraine, on July 17, 2014. We have not received any reply to the above letter. The final report released on October 13, 2015, did not reflect many of the important facts that the Russian side had repeatedly drawn your attention to."

   Kritiek van de Russen wordt gewoon genegeerd.

   Verwijderen