dinsdag 8 maart 2016

Gedrag NOS: "Schrijnend, ongehoord, duister"

Meltdown Hollandse staatsomroep NOS in volle gang. Puik ontmaskeringswerk van WeAreChange Rotterdam.

Hüseyin Baybaşin liet Robert Bas, NOS Justitieverslaggever, voor de rechter dagen. Advocaten Adele van der Plas en Matthijs Kaaks beschuldigen de NOS van onzorgvuldige en onjuiste verslaggeving. WeAreChange.nl sprak met Kaaks en Bas buiten de rechtszaal over deze kwestie rond de tot levenslang veroordeelde Baybaşin.

NOS Staatsjournalist: "Ik hoor het u zeggen"

236 opmerkingen:

 1. Je kan zolangzamerhand bijna elke dag een rechtszaak tegen onze eigen staatsomroep beginnen.......de bezem moet er door.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dit is heel goed werk: naar de rechter en aanklagen, keer op keer, dag in dag uit.
  Dat zouden we moeten doen.
  Kunnen we daar een fonds voor oprichten?
  Ik doe mee.

  De term 'Staatsomroep' had ik eerder over heen gelezen, maar is inderdaad prima gevonden: dat moet ze toch een beetje pijn doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker, dit is een hele goede manier om de staatsomroep te ontmaskeren als zijnde een PR bureau voor het regeringsbeleid.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Zojuist bevestigd

  Video - ukrainisches TV:
  +++ EIL +++ Video-2 +++ Schwere Gefechte +++ UKRA-FASCHISTISCHE TRUPPEN GREIFFEN DONBASS-WIDERSTAND AN !!! +++
  Wie soeben bestätigt wird - haben ukra-faschistische Truppen des Kiewer Regimes einen Angriff auf Stellungen der Donbass-Widerständler beim Donezker Vorort Jasinovatay begonnen.
  +++ Bei dem Angriff sind auch mehrere russische Journalisten von "Rossia-24" und "RT" blockiert worden - die dort gerade eine Reportage drehten. +++
  Die Truppen des Kiewer Regimes versuchen mit Blitzangriffen die strategische Verbindungsstraße von Donezk nach Gorlovka unter ihre Kontrolle zu bringen, um den Donbass-Widerstand abzuschneiden. Schwere Gefechte laufen gerade.
  Das Video zeigt Donbass-Widerständler an ihrem befestigten Check-Point - die von ukra-faschistischen Truppen beschossen werden.
  Video aus Jasinovataya: https://youtu.be/VsenAeFzl04
  Video-2:

  https://www.youtube.com/watch?v=dujmT0SVsXI&feature=youtu.be

  https://www.youtube.com/watch?v=VsenAeFzl04&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is Donald Trump A Part Of The New World Order
  https://www.youtube.com/watch?v=PY6zxGQ0epU

  Denk je dat Trump niet voor de club van westerse corporate (centrale bankiers) oligarchen werkt ?

  Vergeet het maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zullen zien wie de running mate / VP van Trump wordt.

   Verwijderen
  2. Oligarch,

   Neocons als Haass en Bolton zijn natuurlijk levensgevaarlijk. Gingrich ken ik niet zo goed.
   De Secret Societies dat zegt mij niet zo veel. Ondertussen zijn ze natuurlijk al vrij bekend. Ik weet dat 80% van de echte machthebbers lid waren van één van deze instanties: Skull en Bones, Bohemian Grove en de CFR.
   Er zal zeker een groeps-druk heersen, en een bepaalde Omerta.
   En gegarandeerd dat ze er op uit zijn om de hele wereld te controleren.
   Maar... het citaat van Haass is niet volledig. En wat er staat, daar zit wel een zekere logica in, iets waar ook mensen met goede bedoelingen niet aan kunnen ontkomen: 'Landen moeten deelnemen aan grotere verbanden (de VN, de EU) en verliezen dan automatisch een stukje soevereiniteit.' Op zich is dat niet slecht of gevaarlijk.

   Het wordt pas gevaarlijk als die grote entiteiten ( VN, EU) onder controle komen van de 1%. En als ze gebruikt worden tègen het volk.

   Met de VN lukt dat steeds moeilijker. Volgens mij zoekt Putin juist steun bij de VN, in zijn strijd tegen de Neocons.

   Wat dit allemaal voor Trump betekent?
   Ik weet het niet.
   Hij kan niet àlle establishment radicaal opzij schuiven.
   Hij kan zich niet compleet tot outsider maken.
   De belangrijke vraag is: In hoeverre zal hij straks naar Haass en Bolton's pijpen dansen.

   Het citaat van Haass is uit 2006. Maar in 2013 schreef Haass een boekje dat dicht bij Trump's huidige standpunt staat: "Eerst Amerika zelf op orde stellen, en minder bemoeienis in het buitenland."
   http://nationalinterest.org/commentary/the-realism-richard-haass-8534


   Verwijderen
  3. Die medewerkers van Trump baren mij ook zorgen, alhoewel Trump om zijn slogan´you´re fired!´ bekend staat.

   Trump is en blijft een wildcard, maar zo is Putin ook begonnen, en heeft, deels misschien uit naiviteit, maar deels om te overleven talloze pro westerse olicharchen in zijn team. De Saker schat dat ca de helft, ook nu nog uit gevaarlijke 6e colonne bestaat...

   Verwijderen
 5. En maar lachen Mark Rutte

  Turkey’s $6.6bn EU Bribe
  http://sputniknews.com/europe/20160308/1035967994/turkey-eu-bribe.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. citaat:

   Erdogan’s regime has not only played a prominent part in fomenting the displacement of nearly 12 million Syrians for the state-sponsored terror war on Syria, Ankara has also evidently orchestrated the refugee crisis for extortion of the EU.
   But the EU mis-leaders are so compromised in the whole sordid affair they cannot deal effectively with the problem. Because that would mean admitting that the war on Syria has been a criminal enterprise from the get-go, which they have willingly colluded in."

   Geen speld tussen te krijgen. Vanavond wordt het Staatsjournaal weer voor de helft gevuld met emoporno over de migrantencrisis die ons voorgespiegeld wordt als een natuurramp. Over de smerige achtergronden van ie crisis zal de kijker echter geen spat wijzer worden.


   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dawg,
   Daarom kijk ik niet meer naar het 8 uur journaal. Dag in dag uit wordt de vluchtelingen crisis uitgebreid in je gezicht geduwd, je zult het accepteren en je kan er niks aan doen domme belasting betaler Lalalalala..... en o wee als je je er tegen probeert te verzetten cq een beetje probeert tegen te sputteren. Dan krijg je politie bezoek en wordt je veroordeelt, dan wordt je gedemoniseerd en uitgescholden voor racist.

   Verwijderen
  4. @Jan,
   De toekomst zal het uitwijzen. Ik ben ook niet zo bang van Hillary. Ik betwijfel of ze de Amerikaanse bevolking en de Amerikaanse militairen zo makkelijk achter haar krijgt in een oorlog tegen Rusland/China/Iran.

   Verwijderen
  5. @ oli

   'k Probeer toch af en toe even te kijken, zodat ik op de hoogte blijf van wat de Staatsomroep vindt dat mijn opvattingen moeten zijn.

   Verwijderen
  6. Iwan Knelisen is al echt de bitch van LGK aan het worden. Begint zelfs dezelfde gekke spelfouten te maken; "Hillary wilt geen oorlog." Wilt.

   Verwijderen
  7. @ Oligarch,
   Toen de Arabische Lente begon speechte Hillary voor het NED ( Nat. endowm. for democr.) en zei dat op dat moment allerlei NGO's bezig waren om in allerlei landen 'democratie' te promoten. ( Je begrijpt: destabilisatie te veroorzaken). Hier de speech: http://tinyurl.com/cspstoe

   Ik spreek dus niet persé over all-out war, maar over het vernietigen van landen door destabilisatie, opstand veroorzaken, interne oorlog. Dus zoals ze recent het MO hebben verwoest.
   Ze proberen het al jaren in Iran en Rusland, en China krijgt er ook steeds meer mee te maken.

   Het kan zijn dat Trump de waanzin en het hopeloze hiervan in ziet, want ooit, als de BRICS zouden winnen, krijgen de Yanks het een keer op hun brood.
   Er is een kans op een betere wereld. Maar niet met Hillary, aka Apocaplyta.

   Verwijderen
  8. Ik ken een Turks meisje en die zei ook constant "Hij/die wilt"
   Meneer D. Petros komt ook niet uit Nederland.

   Verwijderen
  9. @oligarch,

   Was mij ook al opgevallen, zou hij een soort "Jekyll and Hyde" spelen?

   Verwijderen
  10. Apocalypta kan de Arabische lente toch ook niet meer verder uitrollen. Dat is over en uit en sluiten.

   Ze doen misschien nog een poging wanhopige poging in Libanon en in Oekraïne/de Krim. Ze rollen de islamitische terreur verder Afrika in. Maar naar het oosten toe (centraal Azië) wordt geen succes.
   Saoedi Arabië is nu in direct gesprek met de Jemenitische regering en de houthi's. De gesprekken gaan buiten Hadi om. Dit betekent dat KSA de hoop opgeeft dat hun stroman daar weer op het pluche komt. Dus ook in Jemen een mislukking van de Arabische lente.

   Verwijderen
  11. @oligarch,

   Was mij ook al opgevallen, zou hij een soort "Jekyll and Hyde" spelen?

   Bij deze twee zit niet een goede en een kwade. Ze zijn allebei een vijand van het volk. Ik verwacht niet dat het één en dezelfde persoon is. Maar ja wie weet. Het interesseert me allerminst.

   Verwijderen
  12. Ze doen misschien nog een poging wanhopige poging in Libanon en in Oekraïne/de Krim. Ze rollen de islamitische terreur verder Afrika in. Maar naar het oosten toe (centraal Azië) wordt geen succes.
   Saoedi Arabië is nu in direct gesprek met de Jemenitische regering en de houthi's. De gesprekken gaan buiten Hadi om. Dit betekent dat KSA de hoop opgeeft dat hun stroman daar weer op het pluche komt. Dus ook in Jemen een mislukking van de Arabische lente.

   Was @Jan.

   Verwijderen
 6. Om een 30 meter lange crosspost te vermijden wil ik graag linken aan een blogpost van v Bommel:

  http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2016/03/08/shocktherapie-voor-oekraine/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Levert meestal 't klimaat op waarin de maatschappelijke elite voor een appel en een ei in het bezit kan komen van gemeenschapsbezit. Belastingvrij uiteraard.

   http://www.cafeweltschmerz.nl/vlog-van-arno-wellens-associatieverdrag-met-de-oekraine/

   Verwijderen
  2. Poroshenko heeft zijn geld al belastingvrij gestort in cyprus via zijn amersterdamse brievenbus maatschappij. Moeten we dat land zo helpen ??
   Moeten de nederlandse boeren concurreren met Oekraïense boeren die met legbatterijen mogen werken ??
   Via het verdrag kunnen we mensen in oekraïne niet eens veroordelen op discriminatie, corruptie, criminele zaken etc.
   Europa heeft al 11 miljard in Oekraïne gepompt zonder daar enige condities voor Oekraïne aan te verbinden.

   Lijkt me een interessant clubje mensen van café Weltschmerz

   Trouwens, in Turkije (het andere gidsland voor de EU) pompen we ook miljarden in de bodemloze put.

   Verwijderen
 7. Sanctions Against Putin Would 'Block Peace Process in Syria, Ukraine'

  Read more: http://sputniknews.com/politics/20160309/1036023383/putin-european-parliament-sanctions.html#ixzz42QP304s6

  Gaat de relatie met Rusland er niet beter op maken. De wallstreet oligarchen zijn radeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. KOSTEN EIGEN BIJDRAGE VOOR NIET-MINIMA RIJZEN PAN UIT
  http://www.binnenlandsbestuur.nl/sociaal/nieuws/kosten-eigen-bijdrage-voor-niet-minima-rijzen-pan.9523532.lynkx

  Waarom zijn er nog mensen die denken dat de politici voor hen werken ?. Politici werken voor de too big to fail corporatisten en voor hun eigen belang.
  Middenklasse moet kapot en de grenzen moeten verdwijnen (natiestaat kapot). Waarbij je een hunger games achtige maatschappij krijgt waarbij er alleen een decadente elite is met alle high tech en een zeer povere bevolking die zwaar onderdrukt wordt en die op overlevingsniveau leeft. De veranderings/verslechterings processen nar deze maatschappij moeten langzaam verlopen, dan pikt het volk de veranderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Matt,
   Nederlandse verzekeraars verdienen miljarden aan de ziektekosten verzekeringen. De verzekeringsmaatschappijen knijpen aan de ene kant de ziekenhuizen en de doctoren uit en aan de andere kant knijpen ze de premie betalers uit. De eigen bijdragen worden steeds meer en het eigen risico wordt steeds hoger en de premie gaat omhoog. Marktvorm: Oligarchie.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 9. Bellingcat is NATO hangout. Info van Elliot kun je met grote korrel atlantisch zout nemen.
  http://www.wanttoknow.nl/overige/media/belingcat-kletskoek-met-een-grote-korrel-zout/

  Ik citeer van de atlantic council, hij staat gewoon op de loonlijst:
  Eliot Higgins is a Nonresident Senior Fellow for New Information Frontiers with the Atlantic Council’s Future Europe Program
  http://www.atlanticcouncil.org/about/experts/list/eliot-higgins

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat je met liegen al niet kan bereiken in de wereld.

   Ergens in mijn leven heb ik iets verkeerds gedaan en nu weet ik wát.

   Verwijderen
  2. Elliot gaat diep met zijn arm in de kont van Jens. Alles voor de centen.

   Verwijderen
  3. https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2016/03/Untitled-2-9.jpg

   Verwijderen
 10. Sky news zegt de namen van 22.000 IS strijders te hebben gehad van ene Abu Hamed.

  He claims the Islamic rules he believed have totally collapsed inside the organisation, prompting him to quit.

  I met him in a secret location in Turkey, and he said IS was giving up on its headquarters in Raqqa and moving into the central deserts of Syria and ultimately Iraq, the group's birthplace.

  He also claimed that in reality Islamic State, The Kurdish YPG and the Syrian government of Bashar al Assad, are working together against the moderate Syrian opposition.

  Asked if the IS files could bring the network down he nodded and said simply: "God willing".

  From the attacks in Tunisia and the Bataclan massacre in Paris it is clear that IS is refocusing its base of operations abroad and is intent on carrying out high profile attacks in Western countries, something that security chiefs across Europe are warning about right now.

  De nieuwe strategie wordt weer bomaanslagen plegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://news.sky.com/story/1656777/is-registration-forms-identify-22000-jihadis

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Assad vecht ook tegen IS. De belangrijkste dingen eerst. Al Raqqa, Jisr, Aleppo en Palmyra gaan binnenkort in de handen van de SAA vallen.

   Verwijderen
 11. Mijn onderkaak viel zowat op de grond toen ik dit objectieve artikel in the Guardian (!!!) zag:

  http://www.theguardian.com/world/2016/mar/09/ukraine-needs-russia-nicolai-petro

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En nog een meer gebruikelijk artikel, over Savchenko

  http://www.theguardian.com/world/2016/mar/09/ukrainian-pilot-hunger-strike-russian-trial-nadiya-savchenko

  WAARSCHUWING: open deze link niet als je aan het eten bent!!! (haal op zijn minst eerst een emmer!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Savchenko zaak krijgt slechts minimale publiciteit. Dat komt om. door het uiterlijk van deze vrouw (zie post hierboven) die zowat de belichaming van krankzinnige haat vertegenwoordigt.

   En het normaal redelijk argument dat men mensen niet op hun uiterlijk mag veroordelen wordt tegengesproken door fotos van slechts enkele jaren geleden, waar ze er best goed uitziet (alhoewel niet mijn type).

   En nee, een rechtszaak, hongerstaking of een half jaar azov doet dat niet met mensen, zelfs in extreme situaties als 10 jaar Guantanamo.

   Wat zichtbaar is is de transformatie van een mens tot een monster door een onmetelijke haat. Bij oudere mensen is zoiets niet heel ongewoon, maar bij haar is de korte tijdsduur exceptioneel.

   Verwijderen
 13. ‘EU: Illegale migratie houdt op,’ kopte NRC Handelsblad gistermiddag. Nu is dat, zacht gezegd, nogal voorbarig. Maar nog fascinerender was de foto die erbij stond. Trots lachende wereldleiders, premier Mark Rutte voorop, leken samen een feestje te vieren. Welk feestje eigenlijk? En voor wie?

  Het hele verhaal van de deal tussen de EU en Turkije in één verschrikkelijke foto

  https://decorrespondent.nl/4159/Het-hele-verhaal-van-de-deal-tussen-de-EU-en-Turkije-in-een-verschrikkelijke-foto/309125993-b43a776d?utm_content=buffer98eac&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Joop: volgens mij had je iets (plechtig?) beloofd....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, net als zijn "counterpart"....

   Verwijderen
  2. Deze reactie bewijst maar eens hoe verslaafd jij bent Kroel.

   Verwijderen
  3. Bang voor de waarheid ziet er zo uit:

   "Sputniksnews, oftewel een Russische aluhoedjessite!! Ja hoor, totaal niet intrappen dus!! Doen alleen aan Russische overheidspropaganda en liegen in opdracht van Putin. Leuk voor Putinfans maar totaal onbetrouwbaar!!"

   Verwijderen
  4. @Blik,

   "@Joop: volgens mij had je iets (plechtig?) beloofd...."

   Ja, maar jij geloof ik ook. Ik kan alleen maar zeggen dat je een uitstekende gastheer bent die zijn gasten 24/7 laat beledigen en dat al 2 jaar lang.

   Verwijderen
  5. @Blik,

   Ik wil dus maar zeggen, dat het jouw taak is je gasten tegen uitschot als Cruel en LGK te beschermen. Ik dacht dat ik jou daar de tool voor had aangereikt maar kennelijk vind je het allemaal prima zo en ik twijfel er eerlijk gezegd aan of het technisch onmogelijk is één of meerdere personen een ban te geven. De topics lopen wel lekker vol zo.

   Verwijderen
 15. Dit geloof je niet. Denk je dat je alles gehad hebt met de F35. Krijg je nu de radar!!.

  Is This Thing On? Pentagon’s Trillion Dollar Warplane’s Radar Doesn’t Work

  Read more: http://sputniknews.com/us/20160308/1035977156/fighter-jet-radar-problems.html#ixzz42Vqgczfq

  GEEF ONZE PILOTEN AUB EEN PAK FA / T50!! of iig een SU35S of een Eurofighter. Hier kun je toch geen oorlog mee winnen. Even handmatig de radar uit en aanzetten. Het moet niet gekker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en als de Guardian de info van het de wereld inslingerd geloof je het dan wel beste Kroel. Onnozele hals. Doe zelf eens je huiswerk!.
   Radar glitch requires F-35 fighter jet pilots to turn it off and on again
   http://www.theguardian.com/technology/2016/mar/08/radar-glitch-requires-f-35-fighter-jet-pilots-to-turn-it-off-and-on-again

   De software zit vol met bugs en IS NOG NIET EENS GETEST TEGEN HACKEN!. Daar moet je mee aankomen tegen de Russen.! De satellieten van de amerikanen zijn ook niet beveiligt tegen Russische elektronische wapens en tegen hacken.! Hoe gaan die gasten ooit een oorlog winnen van de Russen in de komende 5 jaar.? Hoe wil je dat doen als je je hardware niet hebt beveiligd tegen een cyber oorlog ?

   Verwijderen
  2. Ik gun onze jongens de beste vliegtuigen die er zijn. Ze moeten niet in een zeepkist gaan zitten die totaal niet geschikt is voor oorlogsvoering.

   Verwijderen
 16. Draghi Delivers The Bazooka: ECB Announces Surprise Refi, Marginal Rate Cuts; Boosts QE To €80BN, Adds IG Bonds
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-10/draghi-whips-out-bazooka-ecb-announces-surprise-refi-marginal-lending-rate-cuts-boos

  Draghi gaat nu, behalve staatsgerelateerd schuldpapier, corporaat schuldpapier opkopen. Man man man, waar is de vrije markt gebleven.

  Direkt na de bekendmaking van de cijfers werd euro enorm zwakker tov de dollar. Na de bekendmaking van de banencijfers werd de dollar enorm zwakker tov de euro. Wat een achtbaan.

  GEEF MIJ MAAR ROEBELS BOVEN EURO'S EN DOLLARS!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die stelling van mij baseer ik puur op economische redenen, niet omdat ik van Poetin of van Rusland hou. Hanteert de Russische centrale bank negatieve rentes ?. Moet de Russische centrale bank alles opkopen wat naar beneden komt ?. Nee, geen negatieve rente, geen opkoop programma's. Rusland heeft een lage schuld, enorme financiële reserves, een grote goudvoorraad, enorme hoeveelheid bodemschatten en een gezonde stabiele maatschappij.
   Ik hou juist van Nederland / Europa, daarom doet het desastreuze nederlandse/ europese beleid zo'n pijn.

   Verwijderen
  2. Door het slechte Europese beleid komt er een moment dat de Russen smalend over de Europese economie spreken. Ze lachen ons nu al uit dat wij een tot vrouw omgebouwde man MET EEN BAARD als winnaar van het Europese songfestival kiezen. Goh, wat schaamde me ik voor Europa! Stuk degeneré, MET EEN BAARD.

   Verwijderen
  3. Ik verwacht dat je volgend jaar minder dan 65 Roebels voor je euro krijgt.

   Verwijderen
  4. Oliegarch,
   ik bezocht een college van Rob de Wijk, en op een gegeven moment zei hij bloedserieus: "De Russen vinden ons ge-degenereerd." ( Op een toon van 'Die zijn niet goed wijs'.) Ik dacht aan onze iTV (idioot-TV) waar je niks anders kan zien dan mensen met een afwijking. DJ's roepen overspannen, draaien de hele dag 'Hé motha fucka ! ", Documentaires gaan steevast over extremen of idioten: hebben zich om laten bouwen, kunnen niet zingen maar doen het toch, mislukken als 'ondernemer in het buitenland, kunnen hun kinderen niet opvoeden ( de Nany), zijn hoarders (leven in puin), weten niet met geld om te gaan (dubbeltje op z'n kant), trouwen met iemand die ze nooit eerder zagen, staan over hun blote borsten te wrijven en zeggen "Bel me!", kopen een grotere penis of borsten, etc. etc.
   Enfin, ik was eigenlijk verbaasd dat de Wijk blijkbaar zelf geen nattigheid voelde. Maar dat is -als ik t goed heb- een kenmerk van een gedegenereerde samenleveng: dat zij als enigen het niet zo ervaren.
   En inderdaad: die vrouw met de baard was wel het toppunt. Nòg gekker kun je het niet bedenken.
   En al die idiote Europeanen maar denken: "Wat zijn we toch ruimdenkend hè."
   Zoals de bekende filosoof Bertrand Russell zei: 'Je kunt de mensen àlles wijs maken. Àlles.'

   Verwijderen
  5. @ Oli

   Heftig, begint er steeds duidelijker te worden dat QE een weg is waarvan geen terugkeer meer mogelijk is. Voor een landen met een positief nationaal spaarsaldo werkt het sowieso negatief. Pensioenuitkeringen worden verlaagd en/of pensioenpremies verhoogd, dus dan gaan de bestedingen nog meer downsouth.

   Verwijderen
  6. @ LGK

   "Hadden ze voor ze de oorlog startte tegen UA nog bijna $500 mld op de rekening
   Nu nog maar$379"

   Zegt op zichzelf helemaal niks. Is alsof een bedrijf haar financiele positie bepaalt door alleen te kijken wat er in kas zit zonder naar de veranderingen in andere bezittingen en schulden te kijken. Russen kunnen moeilijk buitenlands kapitaal aantrekken, maar moeten ondertussen wel op lopende buitenlandse schuld aflossen. Dat kan niet anders dan te koste gaan van de deviezenvoorraad. Staat wel tegenover dat hun schulden aan buitenland kleiner worden.

   Verwijderen
  7. Mooie opsomming van programma's Jan. Er zijn nog maar heel weinig TV programma's van niveau in Nederland. Bevolking wordt doelbewust dom gemaakt. In Amerika zijn ze daar al veel verder mee.

   @Dawg,
   Blijkbaar had de markt nog meer QE verwacht, want de euro stijgt sterk tov de dollar.

   Verwijderen
  8. Laten we wel wezen, desancties maar zeker de lage brandstofprijzen gaan ook Rusland niet in de koude kleren zitten. Ik maak me geen zorgen over Rusland, die doen waar Trump over praat. Wel over mijn geliefde latijns Amerika, waar de pro VS oppositie gisteren een maidan tegen Maduro uitvaardigde, en ex president Lula da Silva in staat van beschuldiging is gesteld.

   Verwijderen
  9. Het is wachten op het nieuwe QE programma van de FED. Dat is nodig, want de economie koelt behoorlijk af. zie banen rapport. Gaat de dollar nog verder dalen.

   Verwijderen
  10. @ Oli

   Of de dollar zakt nog meer t.o.v. de euro. Er is geen enkele referentiewaarde meer nu het bij fiatgeld op een survival of the weakest dreigt uit te lopen (survival for the time being dan althans)

   Verwijderen
 17. Heb ik al eerder gezegd. De democratische anti establishment stemmers gaan naar Trump. Groot probleem voor Hillary.

  MASS EXODUS: THOUSANDS OF LIFELONG DEMOCRATS JUMP TO TRUMP
  http://www.infowars.com/mass-exodus-thousands-of-lifelong-democrats-jump-to-trump/

  Trump kan het presidentschap zo inkoppen als hij stommiteiten uithaalt of niet om de één of andere reden uit de race gehaald wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hij stommiteiten uithaalt = geen stommiteiten uithaalt

   Verwijderen
 18. Ik ben eerlijk gezegd wel een beetje trots dat The Saker zo ongeveer hetzelfde denkt over Trump en Hillary als ik.

  Hier een deel van zijn column:

  Trump does, indeed, appear to be “rolling around randomly, not infrequently in the correct direction” and he sure does present himself as a “95% a clown but 5% a patriot, and therefore stood head-and-shoulders above his Republican rivals“. In fact, I am pretty sure that those who support Trump will gladly provide a long list of quotes which will make a good case that Trump is right much more than on 5% of cases. Most amazingly, Trump seems to suggest a radical change of US policies towards Russia and Israel: Trump wants peace with Russia and he wants to USA to be an “honest broker” in Israel. The latter is enough for (even the putatively Left-leaning Ha’aretz) to list not one, but “Six Reasons Trump Would Be Disaster for U.S. Jews, Israel and the Middle East“.

  Could it be that the “Trump project” is getting out of control and that a supposed “puppet” refuses to stick to its role?

  Maybe. I honestly don’t know.

  What I do know is that on the Demoblican (de Democraten lijken wel Republikeinen) side Hillary’s nomination appears to be a done deal. And, besides, it’s not like Sanders is a viable option. While the Occupy Wall Street supporters might like him (especially if he teams up with Tulsi Gabbard), the “Socialist” stigma makes the man unelectable in a viscerally anti-Socialist USA..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. The Mechanics of Currency Defence

  Here are some schematic balance sheets in order to illustrate how (not) to defend your currency. The following is (roughly) the current consolidated balance sheet of the Eurosystem:

  Assets
  €300bn gold (300 million ounces at €1000 per ounce)
  €200bn foreign exchange reserves
  €1500bn financial assets

  Liabilities/Capital
  €1200bn monetary base (cash and bank reserves)
  €400bn other liabilities
  €300bn capital reserve
  €100bn subscribed capital

  As a goldbug you might be interested in the quantity of gold held per monetary base outstanding. As you can see from the numbers, this is 300 million ounces/€1200bn = 0.25 ounces per €1000. Not bad, is it? I bet many of you thought the Euro was "softer".

  Scenario 1: Currency defence IMF/gold standard style
  ----------------------------------------------------------------------

  "If you currency is under pressure, you ought to sell reserves and buy back your own currency."

  Let's do it. We sell 100 million ounces of gold at €1000 per ounce and cancel the received euros, shrinking our balance sheet.

  Assets
  €200bn gold (200 million ounces at €1000/ounce)
  €200bn foreign exchange reserves
  €1500bn financial assets

  Liabilities/Capital
  €1100bn monetary base
  €400 other liabilities
  €300 capital reserve
  €100 subscribed capital

  So did this actually help? How much gold do we have per monetary base outstanding? We have 200 million ounces/€1100bn = 0.18 ounces per €1000. Ouch! We lost reserves, not only in absolute terms, but our currency is now backed by less (!) gold.

  If you replace € by £ and "gold" by $, this is how Britain tried to defend sterling in 1992. The result is what's now known as "Black Wednesday". Probably George Soros had done the same maths as we just did above.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Scenario 2: Currency defence ECB/BIS style
   ---------------------------------------------------------

   Here is how this is done properly: "Print your own currency and use it in order to purchase gold in the market"

   Let's try it. We start with the balance sheet at the very top, and we purchase another 100 million ounces at €1000/ounce. Here is what we arrive at.

   Assets
   €400bn gold (400 million ounces at €1000/ounce)
   €200bn foreign exchange reserves
   €1500bn financial assets

   Liabilities/Capital
   €1300bn monetary base
   €400bn other liabilities
   €300bn capital reserve
   €100bn subscribed capital

   Now we have 400 million ounces/€1300bn = 0.308 ounces per €1000 monetary base. Yeah! Each unit of our currency is now backed by more gold than before, and this although we seemed to have "diluted" out balance sheet. Very nice! An additional advantage is that our central bank can never run out of its own money. No free lunch for George Soros here.

   By the way, this is basically what Russia is doing these days, buying up part of the domestic gold production in rubles. Also, if there is a "yes" vote to the referendum in Switzerland tomorrow, and the Swiss National Bank wants to continue defending the €1.20 cap of the Swiss Franc, they would have to print Swiss Francs and purchase gold, at least for a part of the amount.

   A couple of things to note:
   1) If you think that in Scenario 2, the price of gold would remain constant, you'd be mistaken. Imagine the price increases to €1100/ounce. Then we would have

   Assets
   €440bn gold (400 million ounces at €1100/ounce)
   €200bn foreign exchange reserves
   €1500 financial assets

   Liabilities/Capital
   €1300 monetary base
   €400bn other liabilities
   €340bn capital reserve
   €100bn subscribed capital

   So there would be an additional €40bn of capital reserves. Nice to have in case some financial assets need to be written off.

   What do you think is the strength of a central bank? The ability to *sell* gold, or the ability to *buy* gold?

   It is very instructive to ask which central banks can use Scenario 2 and which cannot.

   The dollar and the IMF, just as the gold exchange standard, operate according to Scenario 1. We note that the Federal Reserve does not own any gold (the U.S. Treasury Department does), and that there is no gold at market price on the Fed's balance sheet. The dollar will not be defended with gold, simply because it cannot. In fact, just when it was clear that the Euro would be launched, the U.S. gold was declared to be in "deep storage" as in "not to be used while the dollar in its old form is around".

   The Euro, in contrast, is the first fiat currency engineered to be defended along the lines of Scenario 2. The ECB has sovereignty over exchange rate and reserve operations (in contrast to the Fed, the BoE and the BoJ). The gold reserves of their member central banks appear on the consolidated balance sheet of the Eurosystem at its market price. The institutional framework for Scenario 2 is in place.

   http://www.twitlonger.com/show/n_1siqnpf

   Lange post, maar één die als geen ander duidelijk maakt waarom de Russen, net als de ECB en de Chinezen, goud accumuleren. Het IMF-dollar systeem is bedoeld om de illusie in stand te houden van een goudstandaard waarbij de 'the dollar is as good as gold'. De monetaire architectuur van Europa, China en Rusland zit anders in elkaar en is niet belast met die pretenties. De euro vertegenwoordigt geen vaste hoeveelheid goud. De ECB kan en zal zoveel printen als de schuldencrisis nodig maakt zonder dat haar monetaire systeem aan geloofwaardigheid verliest. Tenminste zo was het stelsel ooit opgezet.

   Iets om in het achterhoofd te houden na de acties van vandaag

   Verwijderen
  2. "Iets om in het achterhoofd te houden na de acties van vandaag"

   Geld lenen kost geld, na vandaag kost geld sparen ook geld!

   Verwijderen
  3. De amerikanen kunnen altijd aan hun schuld voldoen, omdat al hun schuld in dollars genoteerd is. Als de schuldeisers geld willen, drukken ze gewoon wat bij. Hoeveel wil / krijg jij ? Alstublieft hier heeft u het. Het enige wat kan gebeuren is dat andere landen geen dollars meer willen hebben en dat daardoor de munt waardeloos wordt.
   Mocht niemand meer de dollar willen accepteren, dan pakt de Amerikaanse overheid haar goud en zet een nieuwe op goud gebaseerde munt in de markt.

   Wallstreet oligarchen willen na het failliet van het dollar reserve systeem waarschijnlijk een globale wereldmunt in de markt zetten. De munt moet ook door schuld in omloop komen en de rente op die schuld moet betaald worden uit de wereldwijde CO2 belasting. Tsja, of dat gaat lukken ?. Na de gekleurde revoluties is er geen vertrouwen meer tussen de wereldmachten.
   We leven in interessante tijden.

   p.s. De ECB moet voor (een paar) / tig miljard per maand goud kopen. Goed voor de balans. :)

   Verwijderen
  4. De overheid kan geld lenen en krijgt als toetje geld toe voor dat lenen. Heerlijk!
   Waarom leent de overheid niet voor iedere Nederlander 1000 euro per maand ofzo. Worden we rijk van de rente. De koper van de obligatie betaald wel.
   We leven in interessante tijden.

   Verwijderen
  5. @ Joop

   Ja, spaarders zijn onder de huidige omstandigheden de de klos en centrale banken hebben niet veel keuze. Of ze doen niets en dan klappen de schulden of ze printen en dan verliest de munteenheid waarin de schulden zijn uitgedrukt vroeger of later z'n waarde. In beide gevallen zijn de spaarders de Sjaak.

   Verwijderen
  6. Nu het geld steeds minder oplevert cq rendeert wordt het opkopen van verroest ijzer steeds interessanter. Wat wil je ?. Nou voor mij is het lood of oud ijzer.

   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Wij moeten nu geld betalen voor het geld dat wij bij de bank gestald hebben. Volgend jaar krijgen wij een brief van de bank in de bus die er als volgt uitziet;

   Geachte klant,

   Hartelijk dank voor het vertrouwen wat u in ons stelt. Als dank hiervoor hebben wij uw saldo verlaagd met 0,4% daar het vertrouwen in onze service ook geld kost. Als u niet akkoord gaat met deze service dan kunt u helaas niet meer kosteloos overstappen want ook onze geautomatiseerde systemen kosten geld en zal er 1% administratiekosten met uw saldo worden verrekend.

   Met vriendelijke groeten,

   Blablabla

   Verwijderen
  8. @ Joop

   Een Duitse bank gaat z'n overtollige tegoeden bij de ECB chartaal op vragen. Ze hebben berekend dat het goedkoper is om die tegoeden cash in de kluis aan tehouden dan de rente op die tegoeden bij de ECB te betalen.

   Verwijderen
  9. Op de plannen van draghi stegen de aandelen en de dollar sterk. Na commentaar van draghi dat de rente niet verder gaat verlagen daalden de aandelen en de dollar sterk. Maar, zegt draghi als de omstandigheden veranderen kan ik toch wel de rente verder verlagen.....
   Als je het mij vraagt hebben we vandaag een sterk staaltje van manipulatie door de mega wallstreet banken gezien. Alle beleggers op het verkeerde been. Drukken natuurlijk met verlies hun posities er weer uit. Het is allemaal zeer verwarrend.
   http://www.zerohedge.com/news/2016-03-10/todays-markets-explained-just-two-headlines

   Verwijderen
  10. @Dawg, die kooporder op 25 Januari heeft tot nu toe een rendement van ruim 15% ;-). Misschien nu wat overbought, maar het ziet er goed uit. Lijkt dat we de dalende trend verlaten hebben.

   Verwijderen
  11. Ruim 15%, maar wel gemeten met een maateenheid van elastiek. Hachelijk, maar 't voelt natuurlijk ondanks dat toch goed.

   Verwijderen
  12. ECB steunt beleid ECB niet. De man is erg bezorgd op een schaal van 1 tot 10 met een 9. ECB gaat veel te ver. Enorme neven effecten. Inflatie dadelijk niet meer onder controle. Kan best een paar jaar duren. Structurele aanpassingen blijven uit. Volatiliteit op de markten neemt toe.

   Verwijderen
  13. Wellink steunt Beleid ECB niet.
   http://www.npo.nl/nieuwsuur/10-03-2016/VPWON_1248403

   Verwijderen
 20. Gidsland voor de EU Turkije:
  WHOEEAAA
  "The wife of Turkey's president has described the harem of the Ottoman era as an "educational establishment that prepared women for life," reports say."

  De vrouw verheerlijkt de harem van de sultan. Ahum, je mocht de harem niet eens verlaten als je dat wilde. Je woonde in een gevangenis. Mannen waren allen eunuch.

  Een uitspraak van Erdogan is dat mannen en vrouwen niet gelijk zijn.

  WELKOM BIJ DE EU meneer Erdogan en uw vrouw Emine. U verrijkt onze cultuur met voortvarende ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Victoria Nuland;

  "Yatz is the guy"

  Former premier Mykola Azarov;

  "I suggest we make a bet. We switch places, you go wherever you will. I take your office to restore in two years all you have destroyed, raising salaries and pensions to the extent you lowered them, reducing tariffs to the same extent that you increased them, and restoring in the country stability you failed to ensure,"

  http://tass.ru/en/world/861449

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Antonov is failliet. Legendarisch bedrijf. Handel met Rusland is geblokkeerd. Handel met Europa is niks. Oekraïne is de helft minder rijk na 2 jaar Yats.

   Je ziet dat als mensen niet "gerallied" worden, dat ze niet in opstand komen. Alleen als ze echt honger hebben gaan ze de straat op om te protesteren en de regering af te zetten.

   Verwijderen
 22. Zondag zijn er deelstaatverkiezingen in Duitsland en plotseling keren er duizenden Irakezen terug naar hun 'heimat' omdat hun steden en dorpen bevrijdt zijn van I.S.!

  http://nos.nl/artikel/2091966-merkel-duizenden-irakezen-keren-weer-terug.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de tussentijd krijgt I.S. steeds meer voet aan de grond in Libië, zou er een "haat/liefde" relatie bestaan tussen I.S./Libië/Syrië?

   http://nos.nl/artikel/2091967-is-krijgt-steeds-meer-voet-aan-de-grond-in-libie.html

   Verwijderen
  2. @Joop, werkterrein wordt verlegd. In Syrië en Irak valt er voor IS niks meer te winnen.

   Verwijderen
  3. In Syrië en Irak zal heel wat werkgelegenheid zijn na de oorlog. Vooral in de bouw.

   Verwijderen
 23. Even het laatste nieuws uit het Russische nieuws van gisteren:

  1. "The Hunger games"
  Volgens experts is het onwaarschijnlijk dat Nadia de gevangen pilote 5 dagen zonder eten en drinken zat; je zou dan niet de kracht hebben zoals zij die in de rechtzaal ten toon spreidde. Ze is inmiddels gestopt met haar hongerstaking. Opvallend wie er in team Nadia zit: McCain, Kerry e.a. Maken zich erg veel zorgen om deze vrouw; over de gedode 2 Russische journalisten maken deze heren en westerse journalisten zich minder druk...

  2. Gisteren conferentie in Baltische staat (Litouwen als ik het goed heb) met o.a. oud-schaker Kasparov. Russisch tv team het land uitgezet, zogenaamd omdat ze staatsgevaarlijk zouden zijn. De EU maakt zich compleet belachelijk met dit soort uitzetacties en daarmee het op de schop gooien van de persvrijheid. Andere, niet-EU meningen, worden hier niet getolereerd. Blik weet hier natuurlijk ook zelf alles van gezien zijn verwijdering bij talkshows uit het publiek, ivm ..., ja, ivm wat eigenlijk??

  3. Barack Obama heeft verteld hoe hij over Putin denkt. Nou, dat viel best mee. Best vriendelijke woorden, "beleefd", "op samenwerken gericht", "vindt relatie met VS belangrijk", en ... "he is not -completely- stupid..."

  4. Laatste nieuws uit Syrie: het SAA leger is bezig een hoogte te veroveren die als springplank naar Palmyra zou kunnen fungeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. IS wordt in de tang genomen. Vanuit het zuiden / westen komt de SAA en vanuit het noorden komen de koerden.
   https://www.almasdarnews.com/article/kurdish-militias-close-in-on-two-major-isis-cities-in-syria-map-update/

   Verwijderen
 24. @Joop: Ik begrijp dat je gelofte/belofte, nu afhangt van het geblokt worden van bepaalde trollen. Ik herhaal wat ik al eerder gezegd heb, ik kan ze (technisch) niet blokken. Ik kan dus enkel bijdragen verwijderen, hetgeen ook dagelijks gebeurt zoals je weet.

  Als jij wel weet hoe je kunt blokken, je bent welkom om een keer langs te komen en het te installeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   "Ik begrijp dat je gelofte/belofte, nu afhangt van het geblokt worden van bepaalde trollen."

   Dan heb je mij verkeerd begrepen. Ik grijp niet naar chantagemiddelen om jou tot iets te dwingen anders had ik gisterenavond het hele blog wel vol kunnen schrijven, heb ik dus niet gedaan. Maar goed, als jij werkelijk niet in staat bent om die twee trollen te blokken dan moeten wij maar roeien met de riemen die wij wel hebben. Ik zal het jou daarbij verder niet moeilijker dan het al voor je is en zal mij van ieder commentaar onthouden wat die twee trollen betreft, hoewel ik mij ervan bewust bent dat ik mij te vaak laat meeslepen in de stupiditeit van die twee. Is er geen mogelijkheid om je blog om te zetten naar WordPress, dan heb je in ieder geval de mogelijkheid om reacties te modereren?

   Verwijderen
  2. De manier waarop ik het tegenwoordig oplos is slechts het onderwerp (wat in slechts ca. 1 op de 30 reakties aan de orde is) eruit te lichten, zeer kort samen te vatten, en dáár op te reageren. Dan wordt elke vorm van persoonlijke dialoog vermeden, en kan je reaktie een zelfstandig bestaan blijven voeren, ook na uitbaggeren door blik van troll posts. Reakties daarop worden anders vaak betekenisloos na verwijdering van die posts, en moeten dan dus mee met de bagger...

   Verwijderen
  3. @Joop Dank voor reactie en laten we het zo doen, en kan altijd nog de manier van Rootman. Laat het helder zijn dat je inhoudelijke bijdragen zeer gewaardeerd worden.

   Verwijderen
  4. @Blik,

   Jij ook bedankt voor de energie die je er in steekt en ons de mogelijkheid biedt hier stoom af te blazen.

   Ik zou je het interview met die voormalige CIA medewerker willen aanbevelen. Hij zegt precies wat jij hier al die tijd al schrijft.

   Verwijderen
 25. Olie weer boven de usd 40 per barrel; voor een euro krijg je nu nog maar 77 Roebel; de parameters verbeteren voor Rusland.
  De chauffeur (die we kennen van ons filmpje StP) had gelijk met zijn voorspelling dat de eerste twee maanden 2016 het moment waren om toe te slaan in Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Meldonium op de lijst van verboden middelen gezet nadat USADA via een "geheime bron" te weten was gekomen dat talrijke Oost-Europese sporters dit middel gebruikten.

  M.a.w. het is weer de zoveelste poging om Rusland, en alles wat Russisch is, te demoniseren!

  https://deutsch.rt.com/gesellschaft/37241-meldonium-wurde-auf-anregung-usa/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hier hoef je absoluut niet over te twijfelen.
   Maar ik begrijp niet dat die Russische sporters niet tijdig met dat spul zijn gestopt.
   Iemand die daar een verklaring voor heeft?

   Verwijderen
  2. @Jan Verheul,

   "Maar ik begrijp niet dat die Russische sporters niet tijdig met dat spul zijn gestopt.
   Iemand die daar een verklaring voor heeft?"

   En als je nu niet tijdig wordt geïnformeerd? Wat heeft het voor zin om met dat spul door te gaan, een schorsing en gezichtsverlies te riskeren, als je vijf keer gewaarschuwd zou zijn? Daarnaast, Maria Sharapova heeft in 2016 nog geen toernooi gespeeld, dus hoe kan je haar veroordelen op iets wat in 2015 nog niet op de lijst van verboden middelen stond? De waarschuwing stond in een mail waarin je het niet zou verwachten. Pure misleiding, dus!

   https://www.facebook.com/sharapova/posts/10153282306932680

   Verwijderen
 27. Leider van Eagles of Death Metal, Jesse Hughes, vermoedt dat de beveiliging van Bataclan betrokken is bij de aanslag van november 2015 in Parijs!

  https://www.rt.com/news/335250-bataclan-security-eagles-frontman/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eagles of Death Metal Frontman: Security Might Have Been in on Paris Attacks
   http://www.foxbusiness.com/features/2016/03/09/eagles-death-metal-frontman-security-might-have-been-in-on-paris-attacks.html

   Valse vlag!

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   "Valse vlag!"

   Correct! Ik vermoed dat Daniele Ganser, de auteur van „NATO Geheimarmeen in Europa“ er ook nog aandacht aan zal gaan besteden.

   Verwijderen
 28. Savchenko mag van mij 25 jaar of veel meer in de bajes blijven.

  Ze is een mooi onderzoeksobject; van een vrij knappe vrouw (minus kapsel) heeft ze zichzelf in enkele jaren getransformeerd tot een type waar kinderen doodsbang voor zijn.

  Hoe gaat het verder? More research is needed! Het kostte Gollum duizenden jaren volgens Tolkien om zijn vorm te bereiken.. TZT zal een autopsie, naast reguliere observaties, interessante inzichten opleveren...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dit geloof je niet!. Het moet niet gekker worden.

  A US JUDGE ORDERED IRAN TO PAY $10.5 BILLION FOR 9/11 ATTACKS
  https://southfront.org/usa-judge-ordered-iran-to-pay-10-5-billion-for-911-attacks/

  Ik moet denken denken aan de US supreme court die Argentinië veroordeelde tot het betalen van de gehele som aan obligaties die Elliott Management voor een schijntje had opgekocht. 40 miljoen argentijnen moesten lijden voor 1 wallstreet hyena. Vanwege een amerikaanse rechter.

  Nu dit weer. Oh Iran kan niet bewijzen dat ze niet schuldig zijn aan de aanslagen op 9/11. Alles wijst op KSA en de mossad, cia als schuldigen als je het mij vraagt. Maar nee hoor, die corrupte en vergane glorie rechters / politiek wil nu Iran laten betalen. Net als dat ze Irak binnen vielen omdat die zogenaamd WMD zou hebben. En maar liegen en vals zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. QE leidt tot ongelijkheid....Goh voor wie zou de centrale bank dan werken. Voor het volk of voor de oligarchie ?

  Draghi Warns About Rising Inequality Hours After Boosting QE, As BIS Warns QE Leads To Inequality
  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-11/draghi-warns-about-rising-inequality-hours-after-boosting-qe-bis-warns-qe-raises-ine

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Binnenkomende kogel van Syrische tank prachtig in beeld gebracht.
  Syria Army Tank Shoots at Cameraman, Incoming Visible Shell
  https://www.youtube.com/watch?v=mZICgz3olL8

  BeantwoordenVerwijderen
 32. BBC: US is not involved in Syria...

  https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2016/03/Untitled-1-11.jpg

  'Good evening...here's some bullshitt from Fiona and Jeremy Bowen...'

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Former CIA Official in Donetsk: U.S. taxpayer money is spent to kill civilians in Donbass

  Read more: WHAT REALLY HAPPENED | The History The US Government HOPES You Never Learn! http://whatreallyhappened.com/#ixzz42cv8VhX1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=og55EMVLZCk

   Verwijderen
  2. Prima vent, die nu naar Donetsk emigreert omdat hij in de VS vervolgd zou worden en hij bevestigd werkelijk alles wat er over de Krim en Donbas hier geschreven is.

   Verwijderen
  3. Hier zie je wat er gebeurt als je als voormalig CIA medewerker protesteert tegen Hillary Clinton.

   Saillant detail; Ray McGovern was op dat moment onder behandeling voor kanker.

   https://www.youtube.com/watch?v=uSiBpqk_93U

   Verwijderen
  4. Ray McGovern voer trouwens ook mee op de Marmara samen met Ken O'Keefe en Cynthia McKinney.

   Verwijderen
  5. Blik heeft iets meer dan een jaar geleden zijn bronnen gebeld in de donbass en die mensen zeiden dat Oekraïne domweg in woonwijken bombardeerden, zonder dat daar militairen waren of militaire doelen. De bombardementen hadden geen enkel militair doel. Puur terrorisme.

   Verwijderen
  6. Alle McDonalds zijn gesloten in de donbass.

   Het gaat slecht met McDonalds

   Verwijderen
  7. Niet alleen met McDonalds, in de VS staat Wallmarkt op instorten omdat de doorsnee Amerikaan geen geld meer heeft!

   Verwijderen
 34. Bombshell! A NEW Republican Candidate To Enter Presidential Race!?!

  Condoleezza Rice!!!

  Read more: http://www.thepoliticalinsider.com/bombshell-new-republican-candidate-enter-presidential-race/#ixzz42d55wfY5

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WHOEAAAA. Is Mitt al afgbrand LOL. De establishment is wanhopig.

   Verwijderen
  2. Condoleezza Rice is lid van de fascistische neo-con club die de waarheid over 9/11 moet tegenhouden als Donald Trump per ongeluk president zou worden, waaruit dan zal blijken dat de hele "War on Terror" een hoax blijkt te zijn voor American World Hegemony.

   Verwijderen
 35. Benghazi Victim’s Mother: ‘Special Place In Hell’ For People Like Hillary, “I Hope She Enjoys It There’

  http://www.breitbart.com/video/2016/03/10/benghazi-victims-mother-special-place-in-hell-for-people-like-hillary-i-hope-she-enjoys-it-there/

  En hieronder de cartoon van Michael Rivero;

  http://whatreallyhappened.com/IMAGES/satandoesntwanthillary.jpg  BeantwoordenVerwijderen
 36. 10 questions Russia wants Ukraine to answer

  https://www.rt.com/news/173976-mh17-crash-questions-ukraine/

  10 more questions Russian military pose to Ukraine, US over MH17 crash

  https://www.rt.com/news/174496-malaysia-crash-russia-questions/

  20 vragen waar nooit geen antwoord op is gekregen of het moet zo zijn dat Bellingcat de woordvoerder van de Oekraïense autoriteiten is geworden i.o.v. de Atlantic Council.

  Hoezo waren er geen Oekraïense BUK's in de regio waar MH-17 werd neergehaald? In Donetsk was nota bene het 156ste Lucht Verdedigings Regiment van het Oekraïense leger gestationeerd en waar separatisten een BUK hadden veroverd, zij het onklaar gemaakt volgens veiligheidsadviseur Andriy Lysenko en chef van de anti-spionage afdeling van de SBU, Vitaliy Naida! In juli 2014 was Bellingcat er nog heilig van overtuigd dat dit de BUK was die MH-17 had neergehaald. Ergo, in juli 2014 waren er volgens Bellingcat dus wél Oekraïense BUK's in de regio aanwezig, voordat hij in november 2014 overstapte naar het verhaal van de uit Rusland afkomstige BUK. Hij kwam er kennelijk pas na 4 maanden achter wat Andriy Lysenko en Vitaliy Naida hadden gezegd zodat hij opzoek moest naar een nieuw, nog spectaculairder scenario.

  En nu, ruim anderhalf jaar later, komt deze oplichter, charlatan, met de 'bewijzen' dat de Oekraïense BUK's 130 kilometer van de crashsite verwijderd waren!

  Daarnaast is Kiev betrapt op een duidelijke leugen door te stellen dat zij op 17 juli 2014 géén SU-25's in de lucht hadden!

  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/07/11/boven-oekraine-vond-tijdens-ramp-mh17-een-luchtoorlog-plaats

  Is het nu duidelijk waarom er geen Oekraïense primaire radarbeelden beschikbaar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mooi, een eigen gecreëerde waarheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oligarch, 11 maart, 00.33 uur:
  "Je ziet dat als mensen niet "gerallied" worden, dat ze niet in opstand komen. "
  Ja, dat moet je nooit vergeten: revoluties worden bedacht en op touw gezet door de oompjes van de Neocons. Alleen door hen.

  Glorious Revolution: georganiseerd door de usual suspects. Lees Archibald Maule Ramsay. Lees Sir Walter Scott.

  Franse Revolutie: georganiseerd door de Usual suspects. lees Archibald Maule, Nesta Webster etc.

  Russische revolutie: georganiseerd door de usual suspects. Lees diverse getuigen, o.a. Winston Churchill, Bertrand Russell, ambassadeur Oudendyke, dominee Simons, Dr Fahey etc.

  De NAACP ( zwarte burgerrechten beweging, jaren 60: georganiseerd door de usual Suspects. Vraag het Malcolm X etc.

  De opstand in Libië. Vraag het Bernard Henry Levy.
  De Maidan. Vraag het Nuland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hybride oorlogsvoering begint meestal met terechte grieven van de bevolking. Het kapen van de revolutie is dan al jaren voorbereid door het opkeiden van agent provocateurs via ambassades en vooral NGOs. Aleen de kern zit in het complot, de meeste actieleiders weten niets van hun uiteindelijke sponsors. Het vrij pittige boekje van Korybko behandelt het allemaal, tot de fase van burgeroorlog aan toe:

   http://orientalreview.org/wp-content/uploads/2015/08/AK-Hybrid-Wars-updated.pdf

   Of zijn 2 beknoptere artikelen:

   http://orientalreview.org/2016/03/04/hybrid-wars-1-the-law-of-hybrid-warfare/


   http://orientalreview.org/2016/03/11/hybrid-wars-2-testing-the-theory-syria-and-ukraine/

   Verwijderen
  2. Ik kan deze 2 artikelen, die ik zelf nog niet gelezen had, niet genoeg aanraden, ondanks het wat lastig academische taalgebruik (al is het kleutertaal vergeleken met het boek).

   Ik ken geen andere bronnen die zoveel inzicht verschaffen!!!

   Verwijderen
  3. De Rothschild geldwisselaars bestonden nog niet in 1564. Edellieden wilden niet de tiende pfenning betalen. Ik ga er vanuit dat deze mensen de mensen opzette tegen de spanjaarden. De haat tegen het katholicisme werd natuurlijk gebruikt tegen de spanjaarden. De staten generaal betaalde de soldaten. In 1588 lag het staatse leger op apegapen en was zo goed als verslagen. De kansen keerde echter toen de engelsen de spaanse armada versloegen. Onder Maurits en later Frederik Hendrik kreeg nederland een goed getraind en gediciplineerd leger

   Verwijderen
  4. Veel van de Europese oorlogen werden veroorzaakt doordat gebieden die zeker toen niets met elkaar te maken hadden door huwelijken tussen vorstenhuizen aan elkaar gebreid werden. Zo kwam Nederland via de groot-duitse Karel V bij Bougondië en later zo bij Spanje. Dit land was toen zo machtig vanwege plundering van het latijns-Amerikaanse goud. Religie was een andere factor: de 30 jarige oorlog tussen de katholieken en protestanten is een van de bloedigste uit de geschiedenis geweest.

   -----

   Vanavond horen we hoe de Duitse deelstaten gestemd hebben. Is de loopbaan van Merkel dan bezegeld?

   Verwijderen
 39. tsja.... volgens sommigen is hogere wiskunde, omdat ze het niet kunnen snappen, allemaal onzin....

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. geen jubelstemming, maar wel reden tot optimisme: we moeten proberen meer opkomst te stimuleren!!!

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/nee-kamp-referendum-oekraine-op-riante-voorsprong~a4261625/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 43% van de stemmers zijn nog steeds stekeblind en trappen nog steeds in de propaganda (via hun mannetjes op tv en via hun instituties) van het establishment too big to fail/jail. Ik geloof het trouwens niet dat 43% ja gaat stemmen. Ik ga de komende week bij ons in het winkelcentrum een steekproefje doen. Jong oud, gekleurd, blank, vermogend, arm, man, vrouw, hoogopgeleid, laagopgeleid Ik neem ze allemaal mee.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, en nog een hoger percentage denkt nog steeds dat het om een handelsverdrag gaat, terwijl dàt onderdeel niet door de kiezer, maar door de EC wordt beslist.

   Het referendum gaat over de ´Trojaanse´ onderwerpen: politieke en militaire samenwerking.

   Verwijderen
 42. Erdoğan Karakuş (oud generaal) biedt excuses aan voor het neerhalen van de SU24 door Turkije.
  http://sputniknews.com/europe/20160312/1036179905/turkey-russia-aircraft-downing.html
  Verderop in het interview lees je dat zijn zoon in Antalya woont. Ja, logisch dat hij de pee in heeft. De Russische toeristen komen niet meer of niet meer in die mate. Beetje krokodillen tranen dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. In Freiburg weten ze een dag vóór de verkiezingen de uitslag al!

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/03/13/freiburg-stellt-ergebnis-einen-tag-vor-der-wahl-ins-internet/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Media-experts hebben in opdracht van onze overheid een uitgebreide lijst gemaakt met zo ongeveer alle veelvoorkomende of lastige vragen die ze konden bedenken aangaande het associatieverdag. Twaalf bladzijden vol met voorgebakken antwoorden zijn er gelekt aan RTL.

   Als je deze graag wat beter wilt bestuderen, zodat je probleemloos kunt voorspellen wat onze ministers de komende 4 weken op tv zullen vertellen,

   http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/documents/2016/02/18/46_vragen_oekraine_referendum.pdf

   Daarnaast heeft economisch terrorist George Soros het "Ja"kamp € 200.000 beloofd, zegt Bert Koenders: "Alleen als er ja gestemd wordt, dan gaat de regering luisteren" en diplomaat Bernard Bot maakt het nog bonter door te stellen dat alleen een Ja stem ons zal redden van een nieuwe Hitler...

   Verwijderen
  2. http://nieuws-ontmaskerd.com/2016/02/28/het-eu-verdrag-met-oekraine-de-ware-aard-achter-dit-verdrag/

   http://oekrainee.eu/associatieverdrag-draait-wel-om-eu-lidmaatschap/

   Jort Kelder

   Ik ben erg voor handel met Oekraïne, maar als president Porosjenko 1,7 miljard uit zijn land wegsluist, omdat hij geen belasting wil betalen…. Als wij een VVD-politcus hebben die 119 euro voor een fles wijn half declareert, moet hij aftreden. En terecht. Maar Poroskenko rotzooit met 1,7 miljard en dan moeten wij onze handtekening zetten onder een verdrag met die vent? We worden verkocht waar we bijstaan’, aldus presentator, rechtsbuiten en vriendje van premier Rutte Jort Kelder in De Telegraaf. De vaste tafelgast in talkshows als Jinek, DWDD en Pauw heeft een nieuw doel: Nederland moet zich ‘bevrijden uit de klauwen van Europa’.

   http://www.politalk.nl/2016/02/22/jort-kelder-over-associatieverdrag-oekraine-we-worden-verkocht-waar-we-bij-staan/

   Verwijderen
  3. Bitte niederländisches Volk nutzt diese Chance. Ihr habt die Möglichkeit in einem Referendum die Ukraine in die Schranken zu weisen. Wir in Deutschland sind Geiseln einer Regierung, die mit Faschisten paktiert. Jazeniuk, Poroschenko, Timoschenko und wie sie alle heißen. Stoppt diese Fascho-Brut.
   Tut es im Namen aufgeklärter und friedensliebender Menschen in ganz Europa. Die Ukraine ist zersetzt von militanten Banden und sowas will nach Europa. Was soll aus uns allen werden, wenn diese Verbrecher hier ihre schmutzigen Geschäfte weiter unkontrolliert durchziehen dürfen.
   Allzu viele Möglichkeiten haben wir nicht, bitte nutzt sie für uns alle.

   https://deutsch.rt.com/europa/36913-leak-wie-niederlandische-regierung-und/

   Verwijderen
 44. Wederom aanslag in Ankara! En zij hadden na de vorige aanslag de veiligheidsmaatregelen nog wel verscherpt?

  http://www.nu.nl/buitenland/4229776/doden-bij-explosie-in-turkse-hoofdstad-ankara.html

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Gisteren opnieuw een stukje van een SP-dwaler op Joop.nl Ik krijg de indruk dat dit stuk zeker ook bij het geochestreerde JA-kamp hoort.

  http://www.joop.nl/opinies/oekraine-referendum-lastig-dilemma-links

  In elk geval: ik heb er ook 5 enorme lappen text bijgedragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Het associatieverdrag gaat er vermoedelijk wel komen, doch zal een kort leven zijn beschoren: Dit referendum, het vluchtelingenprobleem, de Brexit en de aanstaande nieuwe dip in de economie zullen allemaal de onontkoombare ontbinding van de EU versnellen: geen EU meer, geen verdrag meer!

  Als Trump of Sanders VS president worden gaat TTIP ook mooi niet door!

  Dus zelfs de ja-stemmers werken er aan mee: winnen doen ze toch niet, maar ze verhogen wel de opkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Tuurlijk Rootman, verder nog iets krankzinnigers verzonnen uit dat verwrongen brein van je??]

   Nee, helaas.: de smerige, gecontamineerde, kinky sex die de pravy sector geïnfecteerde hoeren binnenkort hier aanbieden is niet mijn smaak...

   Verwijderen
 47. Van Rompuy: 'Een nee bij referendum is blamage voor Nederland'

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4262526/2016/03/14/Van-Rompuy-Een-nee-bij-referendum-is-blamage-voor-Nederland.dhtml

  EU en democratie; altijd lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,
   'Nee-kamp referendum Oekraïne vergroot voorsprong'
   http://nos.nl/artikel/2092284-nee-kamp-referendum-oekraine-vergroot-voorsprong.html

   23% (NOS zegt weet het nog niet) stemt gewoon NEE. Het is 65% om 35%. Maar ja, die schotten zijn ook gewoon genaaid met het referendum. Je zag de ja stemmen op de nee stapeltjes liggen LOL.

   Verwijderen
  2. Dat percentage komt ongeveer overeen met het percentage tijdens het referendum over de Europese Grondwet. Dus er zijn nog evenveel Nederlanders die tegen de EU, de uitbreiding van die EU en de €uro zijn.

   Verwijderen
 48. Gelukkig kon de Amerikaanse ambassade in Ankara haar burgers op vrijdag 11 maart 2016 waarschuwen voor een mogelijke aanslag.

  http://turkey.usembassy.gov/sm-031116.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Cruel wordt / is een echte conspiracy theorist

   Verwijderen
  4. @ Matt

   Deze site was ook een complotblog:

   https://www.congress.gov/

   Nou ja, volgens Iqnullus 1974 dan.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Die 1974 staat er achter als compensatie!

   Verwijderen
  7. http://h1.ripway.com/internetbankierening/mijn%20ING.htm

   Dit was de valse ING site. nou nou nou. ze noemen hem zelfs ripway.com. Goh, wat is dat goed nagemaakt. LOL. Alleen onwetende naïeve mensen trappen daar in.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @Matt,

   Nee, je moet het uit het standpunt van Iwan bekijken, die weet van zichzelf dat hij een IQ Nullus heeft en dat vermenigvuldigd hij met zijn geboortejaar.

   Verwijderen
 49. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soros is zo ongeveer de uitvinder van Satan . Trump, met al zijn lompheid, wil een meer isolationistische koers gaan varen (zeg maar gedag tegen TTIP en kijk maar hoe het associatieverdrag en de junta als een lekke band gaat leeglopen).

   Volgens mij gaat Soros, supporter van mrs Clinton, falen tov Trump. Maar we kunnen nog heel wat vuile trucjes van hem verwachten tot november.

   Als Trump vannacht wint in Florida, en zeker indien ook in Ohio, is de strijd eigenlijk al gestreden. Ik ben benieuwd naar de overwinningsspeech, en hoop ook dat Sanders flinke winst boekt!

   Verwijderen
 50. Breaking: Rusland gaat zijn militaire inspanningen in Syrië beëindigen!

  Net als zijn tegenstanders, laat Putin ook zijn fans ook regelmatig met een vragende blik op hun hoofd krabbend achter....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Men moet altijd kritisch blijven, maar dit zijn de eerste reakties en analyses, hoewel men natuurliujk ook gewoon kan beweren dat de ziekenhuizen op waren:

   http://russia-insider.com/en/analysis-russian-military-pullout-syria/ri13357

   http://www.fort-russ.com/2016/03/what-success-looks-like-when-withdrawal_14.html

   Verwijderen
 51. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Russia withdraws ground troops; not Air Force

  https://www.almasdarnews.com/article/russia-withdraws-ground-troops-not-air-force/ | Al-Masdar News

  Volgens deze bron gaan alleen de Russische mariniers terug naar huis omdat Latakia nu gevrijwaard is van terroristen.
  @LPG, je hoeft je geen zorgen te maken. De Russische luchtmacht blijft IS doelen bestoken totdat ze verslagen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er gaan wat vliegtuigen terug naar Rusland. Denkt u dat alle gevechtsvliegtuigen terug gaan naar Rusland ?

   Verwijderen
  2. RUSSIA TO CONTINUE STRIKES IN SYRIA
   https://southfront.org/russia-to-continue-strikes-in-syria/

   “Russia’s aviation group has the task to continue delivering strikes on the facilities of terrorists,” Pankov said.

   Verwijderen
  3. Ach jee, het nachtelijk vampiergedrocht dat zichzelf LGK noemt heeft alle 6 SU-34's die in Syrië actief zijn geweest zien landen op Russisch grondgebied! Hetzelfde nachtelijk vampiergedrocht dat zichzelf LGK noemt heeft natuurlijk ook de overige gevechtsvliegtuigen; 12 SU-24's, 12 SU-25's en 4 SU-30's op de Russische media zien landen! Volgens hetzelfde nachtelijk vampiergedrocht dat zichzelf LGK noemt liegt de hele Russische media alles bij elkaar wat los en vast zit, behalve als het nachtelijk vampiergedrocht dat zichzelf LGK noemt wil dat hij gelijk moet krijgen, dan is de Russische media pico bello in orde, de beste van de wereld!

   Verwijderen
 53. gaat lekker zo...

  As a direct result of Europe's refugee crisis, new and very unpleasant social fractures have started to emerge.

  One particularly troubling issue is the extent to which officials have tended to “blame the victim" in the ever more frequent sex attacks resulting from Europe's refugee surge, something we first touched upon earlier this week. For instance, Cologne mayor Henriette Reker drew sharp criticism for suggesting that it was German womens' duty to prevent assaults by keeping would-be assailants “at arm’s length.”

  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-12/we-have-never-seen-anything-swedes-stunned-unreal-surge-refugee-sex-attacks

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://whatreallyhappened.com/IMAGES/herecomesdiversity.jpg

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Yeah, diversiteit. Maar het woord 'Pasen'is dan wel een verwijzing die door 'mensen als aanstootgevend wordt ervaren'.

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/echt_halal.html

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   De actie wordt over Pasen heen getild (Pinksteren), vandaar "Vrolijk Voorjaar". Dat de Kerstboom al uit de klas was verbannen was voor mij een nieuwe, die kon ik nog niet.

   Wanneer ga jij met Ramadan?

   Verwijderen
  4. Over 10 jaar heet het vrolijk money masters. Gaan we "money masters" vieren. Halle Hallelujah praise the money masters. Iedereen moet dan een triangel symbol maken met zijn handen en er met één oog doorheen kijken.

   Verwijderen
  5. Hoe durf je. Dit gaat er over of je als vrouw nog over straat kan zonder een niqaap of boerka aan te doen ja. Er zijn in Europa al plaatsen waar vrouwen en mannen niet meer gezamenlijk zwemmen omdat moslim mannen het nodig vonden om daar vrouwen aan te randen.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 54. De stempas om NEE te kunnen zeggen tegen het associatie verdrag EU Oekraïne is binnen. Fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als hij nu ook nog op het goede stapeltje komt hebben wij een goede kans de 65% NEE te behalen.

   Binnen deze 65% vallen natuurlijk ook dé stemmers die in 2005 NEE tegen de Europese Grondwet hebben gestemd.

   Verwijderen
  2. Nou, ik geloof dat het weer tijd is om mij door een verpleegster vast te laten binden, de levende dode is weer op het blog.

   Verwijderen
 55. Geleidelijkaan komt het punt er aan dat we ook de ´JA´ stemmen en de onthoudingen kunnen toejuichen:

  -NEE is zo goed als gegarandeerd van een meerderheid en de opkomst zal voldoende zijn:

  -een JA stem verhoogt dan het opkomstpercentage

  -een onthouding verhoogt de NEE meerderheid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn maar weinig vurige ´JA´ stemmers, dus zeker bij wat minder weer, blijven die thuis. Uiteindelijk is het belang voor de gemiddelde Nederlandse kiezer bij oppervlakkig informeren zeer gering (en bij beter informeren uiterst negatief). De propaganda tot nu toe van het JA-kamp om maar niet te stemmen zal maar ten dele gekeerd kunnen worden.

   Verwijderen
 56. VIDEO Interview׃ Turkish Muslims want to kill all non-believers
  https://www.youtube.com/watch?v=Gw5KtiqhK8w

  Nederlandse intellectuele peinzen zich suf waarom de integratie geen succes wordt. Oligarch niet. Iedere week worden ze met gif ingespoten in de moskee gefinancierd uit saoedi arabië en andere landen in het midden oosten / noord afrika.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, en zolang jij in de "Marketing" blijft blijven jouw leugens zich opstapelen.

   Verwijderen
 57. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Trump was declared the winner in Florida as soon as polls closed at 8 p.m. With more than 99% of the state’s precincts reporting, Trump had 46% of the vote, compared with 27% for Rubio and 17% for Texas Sen. Ted Cruz. He was also declared the winner in Illinois, where 69 were up for grabs, and in North Carolina, where 72 were at stake.
  http://www.nydailynews.com/news/politics/trump-builds-gop-delegate-lead-big-florida-win-article-1.2565714

  Marco Rubio. De favoriet (na Hillary) van de corporate centrale bankiers oligarchie houdt ermee op. In zijn eigen thuisstaat kreeg hij maar 17% van de stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rubio 27% van de stemmen ipv 17%

   Verwijderen
  2. Vandaag de hele dag in halve zombie status verkeerd omdat ik zo stom was de hele nacht CNN te volgen. Maar goed, er is niks kapot gegaan , heb best veel gedaan en afscheid voor een jaar(!) van mijn geliefde Domenicana (para siempre!) genomen.

   Cruz, als gristen fundamentalist, is kansloos buiten de fly-over States. Kasich komt over als een fatsoenlijke man, maar draagt geen werkbare oplossingen aan: zo wil hij Kiev ´lethal weapons´ toespelen, en is hij net als de andere Republicans 100 % neocon.

   Sanders heeft zijn taak verricht: ruimte creeëren voor een nieuwe kandidaat in 2020 of 2024, een beetje naar links trekken van Clinton en haar verzwakken. Power to him, maar president wordt hij niet...

   Zouden ze het durven om Trump buitenspel te zetten?

   Normaliter zou ik dit toejuichen, de totale desintegratie van de verachtelijke republikeinen.

   Hij gaat zowiezo verder, desnoods onafhankelijk. Dan zal hij misschien niet winnen, maar maakt wel die partij met de grond gelijk.

   Ik blijf hopen dat Trump Clinton kan verslaan.

   Maar eerst moeten we weten wie de adviseurs en de running mates gaan worden. mrs Clinton is zowiezo slechts een 1 term president gezien de zwakke staat van haar afstotelijke weefsels.

   Verwijderen
  3. [van haar afstotelijke weefsels] Professioneler: about her repulsive cellular and tissue progression in this degenerative and abberative environment......

   Verwijderen
  4. Pogression moet zijn: Degression...

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Hillary heeft enkele malen een zenuwinzinking gehad tijdens haar ministerschap.
   Trump wint het van Hillary als hij in de race blijft. Geen probleem.

   Verwijderen
 59. Vrienden in Nederland: verraad Oekraïne niet en stem tegen het associatieverdrag

  Vladimir Kornilov politiek analist en historicus.

  http://politiek.tpo.nl/2016/03/16/vrienden-nederland-verraad-oekraine/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het jullie opgevallen dat burger "journalist" LPG het altijd met de MSM / regeringsbeleid eens is.

   Verwijderen
  2. "Ohh, daar is geen antwoord op"

   Je bent de "corruptie" vergeten te lezen!

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Ja, en ook met een grotere corruptie dan die er was.

   Verwijderen
 60. FED besluit om de rente ongemoeid te laten. Heb ik het hier niet verteld dat we geen rente verhogingen meer krijgen!. In december een hele kleine rente verhoging voor de vorm en daarna niet veel meer. Wat heb ik hard gelachen om die leugen dat ze 4 rente verhogingen zouden uitvoeren in 2016.
  Dollarindex ging vandaag van +0.4 naar -0.9 nu. Weer zo'n grote beweging van behoorlijk in de plus naar behoorlijk in de min. Goldman Sachs mag zeggen dat ze bullish op de dollar zijn. Ik weet wel beter, ze zitten short op dollar. Altijd weer dat liegen om de mensen van hun centjes te beroven. (daar kwam ik in 2006 achter). Jij moet kopen wat zij willen verkopen. Gratis advies bestaat niet.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-16/data-dependent-fed-chickens-out-again-blames-global-uncertainty-us-rate-hold

  BeantwoordenVerwijderen
 61. BOMBSHELL! Larry Silverstein designed NEW WTC-7 in April of 2000

  http://www.veteranstoday.com/2016/03/15/bombshell-larry/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn god, wat zijn ze arrogant. Ze denken nog steeds dat ze god zijn. "lucky" Larry. "i was so lucky that day....blah blah".
   Trump doet er natuurlijk ook niks mee. Dat wordt zijn dood. Maar goed, we weten wel dat hij in het complot zat. En dat het echt een georchestreerd complot was. Je hoeft geen sherlock holmes te zijn om daar achter te komen.

   Verwijderen
  2. Jaha, het was ook het derde gebouw die dag wat door asymmetrische schade, symmetrisch instortte.

   Isaac Newton draait zich om on zijn graf.

   Verwijderen
  3. 9/11-WTC7 Larry Silverstein says 'PULL IT' (INSIDE JOB)
   https://www.youtube.com/watch?v=p34XrI2Fm6I

   Vreemd. Het officiële verhaal klopt niet met het verhaal van Silverstein. Ik zou die Silverstein en het hoofd van de brandweer wel onder ede verklaringen hieromtrent willen afnemen. Huh?? decided to pull it.? Zijn alle (flat)gebouwen van bommen voorzien zo dat je ze kan opblazen als je dat nodig acht ?. Bij het officiële verhaal draait Newton zich om in zijn graf. "Constructie verzwakt door brandjes LOL." Bij het verhaal van Silverstein zegt ie. KLOPT!. De funderingen onder het gebouw en de ophangpunten zijn weggeblazen zodat het gebouw in vrijeval snelheid naar beneden kon komen.

   Verwijderen
 62. Ik ben geen fan van Trump en zeker geen fan van Hillary. Het zou zelfs kunnen zijn / ik sluit niet uit dat Trump gevaarlijker is dan Hillary mbt wereld conflicten. Omdat hij charismatischer en overtuigender is dan Hillary en daardoor makkelijker het volk en het leger mee kan krijgen. De relatie met tussen China en Amerika zal ijzig worden. China zal moeten slikken om de Donald betere deals met China wil. De relatie met Rusland kan beter worden. De heren liggen elkaar en Amerika en Rusland hebben geen conflicterende handelsbelangen.
  Dit is Donald zijn eerste campangne flits om Hillary te kijk te zetten als een juffertje tegen de sterke tegenstanders in de wereld.
  https://www.youtube.com/watch?v=17EOM3RTD1Y
  Spreekt dit de amerikanen aan. Hoogst waarschijnlijk wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. De jihadis/terroristen in Syrie worden gesteund door USA, UK, SA en Quatar. Zie bijv.

  U.S. Sen. Richard Black: “If we stop training, arming jihadists, the war will end”
  https://www.youtube.com/watch?v=utjJRWfmcdM

  Alleen al om die reden een gotspe om hier nu nacht in nacht uit tegeltjes vol te schrijven over Poetin/de Russen die niet genoeg tegen ISIS zou doen.

  BeantwoordenVerwijderen