woensdag 3 februari 2016

Waterdinker gaat maar door

Terwijl diverse Rusland-journalisten een toch wat realistischer toon aanslaan, voegt Waterdrinker, telleurstellenderwijs, zich steeds meer in het kamp Helga Salemon. Oftewel, de laag allooi Rusland-journalistiek.

Ongevraagd Telegraaf op de mat

Wij krijgen sinds deze week voor de duur van twee weken de Telegraaf ONGEVRAAGD op de deurmat gesmeten. Het is ons gelijk weer duidelijk waarom we daar nooit een enkele cent voor zouden betalen. Pulp, afgewisseld met propaganda. En voor dat laatste tekent "intellectueel" Pieter Waterdrinker. We noteren uit zijn bericht:Fragmenten artikel Waterdrinker

"Volgend jaar is het een eeuw geleden dat het imperiale Rusland der Romanovs eindigde. Poetin staat voor een duivels dilemma: terwijl hij de grootsheid en het patriottisme van de USSR benadrukt, wil hij de bron ervan nu zoveel mogelijk verdoezelen. De parallellen tussen vroeger en nu (extreme verschillen tussen arm en rijk, een machtige elite, onrecht, onmin met de buitenwereld) zijn evident".

"Lenin vermoordde de tsaar, van wie Poetin zichzelf de verre erfgenaam ziet. Hij vreest volgens velen voor eenzelfde lot. Sommigen denken dat het revolutionaire vuur al dit najaar zal oplaaien, als er parlementsverkiezingen zijn. Vier jaar geleden betekende fraude bij deze stembusstrijd het begin van massale protesten in Moskou. De plek waar Lenin nog altijd ligt. Dood, maar sprinlevend."

Analyse artikel Waterdrinker

Gisteren kwam Waterdinker met een artikel over de crisis in Rusland, nu dan over de zogenaamde "duivelse dilemma's" van Poetin. Hij zou de grootsheid van de USSR benadrukken, maar de bron ervan (Lenin), willen verdoezelen. Kortom, de fantasie van de romanschrijver slaat weer op hol, en bedenkt weer zogenaamde dilemma's en in zijn glazen bol ziet Waterdrinker nog wat Poetin zou willen en niet willen. Daarna zet Pieter nog een tandje bij. Wij weten niet of het komt omdat zijn boekverkoop tegenvalt, maar hij is duidelijk weer heel hard bezig een wit voetje te halen bij de voormalige Nazi-krant: Poetin zou zichzelf, volgens Waterdrinker, als erfgenaam van de tsaar zien. Bronnen graag! Pieter is nog niet klaar: "Hij vreest volgens velen voor eenzelfde lot". Je weet dat als er dit soor bronnen komen, "volgens velen", dat je met een puur speculatief, propagandaartikel te maken hebt. Waterdrinker leent zich gewillig voor dit soort diensten. Maar Pieter fantaseert en speculeert verder: "Sommigen denken dat het revolutionaire vuur al dit najaar zal oplaaien". Het is speculatieve anticiperende "Schadefreude".Inbreng Blik bij Standpunt.nl

Gisteren waren we weer aan de buurt bij Standpunt.nl (vanaf ongeveer minuut 21), waar het ging over de associatie met Oekraïne. Ik merkte op dat de voorstanders die wijzen op de handelsvoordelen, je nooit hoort ageren tegen de sancties tegen Rusland. Sven Kokkelman wees erop dat die sancties tegen Rusland een reden hebben. Wat dan echter weer opvalt is dat men zich bij Rusland blijkbaar opwindt als er iets vermoed wordt betreffende homorechten, een referendum, of vermeende/geweld inmenging in de Donbass. Echter, als er bij Oekraine sprake is van vergelijkbare feiten, dan is dat geen reden voor sancties, maar juist voor associatie en hulp aan het land! Is het land corrupt? Associëeren! Odessa, 48 man als zeehondjes 1 voor 1 doogeschoten en doogeknuppeld? Kijken we even de andere kant op. Kiev die tanks en bommenwerpers op de Donbass afstuurt? Associëren!

Double-standards

De double-standards en de hypocrisie van het Westen ten opzichte van Rusland en Oekraïne komen prachtig aan de oppervlakte dankzij dit referendum. De voorstanders van de associatie zeggen Oekraine te willen stabiliseren. Maar dat zijn dezelfde mensen die hun best doen om Rusland met behulp van de sancties juist te destabiliseren. Wat is het belang van deze Nederlanders bij een instabiel Rusland? Hebben we nog niet genoeg chaos om Europa heen? En waarom naar het ene land, zeer geweldadig, miljarden sluizen, en het andere land juist sancties opleggen? Waar blijven trouwens de sancties tegen Saoedie Arabie en de VS? Ohh, met die laatste gaan we juist weer wel associeren in het TTIP-verdrag. Kortom, laat het Ja-kamp eerlijk zijn. Het gaat om Rusland in de greep houden en Oekraïne is daarvoor gewoon een pion.

63 opmerkingen:

 1. Gaat er heerlijk amateuristisch aan toe bij het stemmen en bij tellen van de stemmen in Iowa.
  Clinton voter fraud in Polk County, Iowa Caucus
  https://www.youtube.com/watch?v=CNz-dtnQ1Ys
  Pakt allemaal in het voordeel uit voor Hitlery. Maar Bernie gaat alleen nog maar groeien, terwijl Hitlery steeds meer tegenslag gaat krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Domme Amerikanen, wint Ted Cruz van Donald Trump terwijl hij niet eens president kan worden, hij is geen geboren Amerikaan maar Canadees.

   Verwijderen
  2. HILLARY CLINTON BEAT BERNIE SANDERS BECAUSE OF A COIN TOSS… SIX TIMES
   How likely is it to win a coin toss six times in a row?
   http://www.infowars.com/hillary-clinton-beat-bernie-sanders-because-of-a-coin-toss-six-times/
   Het resultaat van de stemming wordt dus letterlijk door geld bepaald. Hoe kunnen er nu nog mensen voor Hitlery gaan stemmen ?. De kans dat je muntgooien 6x wint is 1.6%

   Verwijderen
  3. Iowa: Sanders Calls For Raw Vote Count Amid Reports Of Voter Fraud And Missing Votes

   http://www.hngn.com/articles/175431/20160202/iowa-sanders-calls-for-raw-vote-count-amid-reports-of-voter-fraud-and-missing-votes.htm

   Verwijderen
  4. ALL SIX COIN TOSSES WENT TO HILLARY?!? Were they using two-headed coins?

   Verwijderen
  5. Dit gaat tegen Hitlery werken. Bernie ligt op stoom.

   Verwijderen
  6. En Nederland maar waarnemers naar voormalige Oostbloklanden sturen om te kijken of de verkiezingen daar eerlijk verlopen.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. "En Nederland maar waarnemers naar voormalige Oostbloklanden sturen om te kijken of de verkiezingen daar eerlijk verlopen."

   WHOOOAAAAAAA.

   Verwijderen
 2. Duitse video met Baker en Genscher gevonden waarin verklaart wordt dat er geen NAVO uitbreiding naar het oosten plaats zou gaan vinden.

  https://www.youtube.com/watch?v=JXcWVTpQF3k

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop, Matt, dat je vraag retorisch is.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. "Wat ikzelf belangrijk vond was dat, ook volgens de PVDA, er wel degelijk mee moet worden rekening gehouden door de regering en ze de keuze van de kiezer zullen respecteren, zeker als het een 'ja' is."

   Wat grappig dat de PvdA zegt "zeker als het een 'ja' is.", zij houden de peilingen zeker niet in de gaten en al helemaal niet hoe de PvdA zelf in de peilingen staat. 2/3 van Nederland is al tegen en dat is hetzelfde percentage als tijdens het referendum voor de Europese grondwet, die zij ook aan hun laars hebben gelapt.

   Verwijderen
  4. Nu was er in 2005 een politicus, ik weet niet meer wie het was, die zei dat het mooiste van democratie is, dat er ook rekening gehouden wordt met de minderheid.

   Ik waarschuw alleen maar voor te hoge verwachtingen.

   Verwijderen
  5. Ik was nogal teleurgesteld over Harry. Zo werd Soros voorgesteld als een ´investeerder´. Harry had dit meteen kunnen corrigeren als speculant.

   Verder bleef het debat teveel hangen in: hij zegt dit en hij zegt dat. Er waren meer feiten in te brengen om de balans door te doen slaan, want bij gelijk spel verliest de SP door haar imago bij veel mensen.

   Verder mag Harry wel wat meer biefstuk of paardenvlees eten, hij kwam wat timide en te parlementair over.

   Dit alles is uiteraard slechts mijn subjectieve indruk.

   Zou de oude Marijnissen zich niet beschikbaar willen stellen als leider van deze korte campagne?

   Verwijderen
  6. Inderdaad Rootman. Harry is een zwakke leider. Als hij wil kan hij zo zonder problemen van de SP de grootste partij van Nederland maken. Maar hij wil niet. Hij vindt het in de oppositie zitten wel best. Als er één achterban last zal hebben van de immigratie dan is het de achterban van de SP. Het werkvolk. Het uurloon voor deze categorie gaat omlaag door de immense toestroom van "vluchtelingen". Waar is Harry in het debat ?

   Verwijderen
 4. "Dit referendum gaat over voortbestaan Nederland

  Volgens mij gaat dit referendum uiteindelijk wel degelijk over een wereldbeeld en niet over een handelsakkoord. Daarom past dit referendum in een lange reeks Europese ontwikkelingen, waarbij grote internationale krachten druk uitoefenen.
  .....
  Waarom steunt miljardair George Soros financieel het ja-kamp? Omdat het ja-kamp staat voor een ander wereldbeeld dan het democratische. George Soros gelooft in een gevaarlijke utopie, de ‘open samenleving.’ Voor speculanten als hij is zo’n wereldbeeld een winstmodel, maar hij verkoopt het als een ideologische utopie.

  In de ‘open economie’ van Soros is er geen plaats meer voor democratie. Want democratie kan alleen gedijen in het kader van een natiestaat. Soros wil de natiestaat opheffen en Amerikaans grootkapitaal, aangejaagd door de bankensector, de macht laten overnemen. Zoveel staat er bij dit referendum op het spel. Dit referendum is een uiting van de wil van het volk. Misschien een van de laatste stuiptrekkingen. Vergeet dat niet.

  http://joostniemoller.nl/2016/02/dit-referendum-gaat-over-voortbestaan-nederland/#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Imperialism’s Migration Agenda: Who is Funding the Refugees Transport into Europe?
  http://www.globalresearch.ca/imperialisms-migration-agenda-who-is-funding-the-refugees-transport-into-europe/5504056

  Zeer lezenswaardig artikel.

  oa
  “It has come to our knowledge that US organisations are paying for the boats taking thousands of refugees to Europe. US organisations have created a co-financing scheme which provides for a considerable portion of the transportation costs. Not every refugee from North Africa has 11,000 Euro cash. Nobody is asking, where is the money coming from?”

  "French government officials have also been caught selling life boats to refugees in Turkey. France’s France 2 Television station filmed French honorary pro-consul Françoise Olcay in Turkey in flagrante delicto."

  "Many of the refugees/migrants arriving in Europe are being provided with false Syrian passports. Until the violence in Syria in 2011, Syrian passports were printed by French government printers. This fact strongly suggests French government involvement in the distribution of false Syrian passports."

  "After the January 7th, 2015 Charlie Hebdo terrorist attacks in Paris, Chancellor Angela Merkel appeared in Berlin at a vigil for the victims of the attack. At Merkel’s side were Turkish-German politicians who are members of the ruling party. They are also members of the Turkish islamo-fascist organisation ‘The Grey Wolves’. This organisation has now over 20,000 members in Germany and many of their members have joined the Islamic State in Syria, posting videos of their atrocities on line. That means that there are members of the German government with close links to the Islamic State."

  "A key ‘weapon’ used in 2011 by imperialism to destroy the institutions of the nation-state was the smartphone. Thousands of smartphones were provided to US-funded ‘activists’ during Zionism’s ‘Arab Spring’. It is unsurprising, therefore, to see that smartphones are being supplied to thousands of migrants by NGOs once they arrive in Europe. This could become a nightmare for any nation-state refusing to cooperate with imperialism’s migration agenda."

  Europa outsourced het binnen halen van de migratie stroom via organisaties als ORS Services. Een privat equity bedrijf dat hierdoor mega winsten maakt.

  NGO's delen smartphones uit zodat de immigratie naar Duitsland vlotjes verloopt.

  Ayn Rand Institute (libertarische organisatie) is erg aktief bij het binnen halen van immigranten
  Multi-faith alliance for Syrian Refugees and the Jewish Coalition for Syrian Refugees in Jordan en IsraAid die geen behoefte hebben aan immigranten in Israel zijn erg aktief om de immigranten te helpen in hun tocht naar Europa en Amerika.
  Een groep als anti-Fa is druk bezig als gedachten politie hoe de mensen moeten denken.

  De immigratie kost de Duitse belastingbetaler waarschijnlijk 46 miljard per jaar.

  Mijn Conclusie: Ultra rijke oligarchen in samenwerking met hun harlekijnen in Brussel en in nationale staten doen dit om een libertarisch Europa te creëren (bye bye verzorgingsstaat en zijn instituties) en dit voor elkaar krijgt cq geaccepteerd krijgt door gebruikt te maken van LINKS politiek correctheid van geen rascisme, geen islamofobie, geen anti semitisme, geen homofobie etc etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wederom schitterende social engineering van de globalisten.
   (Linkse) politiek correcte denkende mensen (zeer vatbaar voor de social engineering van de corporatistische centrale bankiers oligarchie) die een verzorgingsstaat op prijs stellen staan met de invasie van immigranten toe dat de verzorgingsstaat in snel tempo zal worden omgeturnd in een libertarische staat zonder verzorging van de overheid.

   Het is hetzelfde de schitterende social engingeering waarbij de jodenhatende moslim jihadist die in Syrië en Irak het vuile werk voor Israël en Amerika opknapt. De agenda van chaos en vernietiging van de natiestaat richting Moskou en Beijing voor de Zionistische corporatistisch centrale bankiers oligarchie.

   P.s Vroeger wilde de Centrale bankiers oligarchie natuurlijk wel een grote schulden makende overheid. Dit om zoveel mogelijk geld in omloop te lenen, zodat het fractional reserven bankiers systeem in leven kan blijven. Echter nu dit systeem ten einde loopt moet /mag de overheid met al zijn instuties weer vernietigd worden.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Tsja Matt. Een politiestaat zou ideaal voor hen zijn. En ja het huidige fiat geldsysteem loopt op zijn laatste pootjes als we niet meer in staat zijn om meer geld in omloop te lenen of het (internationale) vertrouwen verdwijnt.
   Misschien kunnen de asielzoekers wel in de schulden gestopt worden zodat we het huidige systeem nog wat kunnen rekken.

   Verwijderen
  4. Die zijn hun geld al kwijt aan de mensensmokkelaars, dus indirect aan Soros.

   Verwijderen
  5. Ze kunnen een min of meer renteloze lening van de overheid/banken krijgen hehehe.
   Net als onze studenten die bijna niet meer onder hun schulden vandaan zullen komen. En studieschuld DUO doet niet mee met de schuldsanering.

   Verwijderen
 6. NOS, RTL, NRC, Volkskrant waar was u om te rapporteren over de kindsoldaten die de FSA, Al Qaeda, Nusra en Ahrar ash-Sham gebruiken.?

  http://www.almasdarnews.com/article/no-media-reporting-on-child-soldiers-in-syria-why/ | Al-Masdar News

  Nou ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thailand Detected 1st Zika Case in 2012, No Outbreak Yet - Health Ministry
  http://sputniknews.com/asia/20160203/1034132295/thailand-zika-case-2012.html#ixzz3z5x2B6Yx
  In thailand geeft zika virus 5 gevallen per jaar sinds 2012

  In Zuid Amerika explodeert de ziekten.

  Merkwaardig! Genetische (gemanipuleerde) variant ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kwam ik dit artikel tegen.
   Zika Hoax: five things that will happen next
   https://jonrappoport.wordpress.com/2016/02/02/zika-hoax-five-things-that-will-happen-next/
   Zika virus has anything to do with microcephaly. Hehehe

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Medics probing head-shrinking birth defects in Brazil say just SIX cases from 700 babies examined tested positive for Zika virus
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3419738/Brazil-270-4-120-suspected-microcephaly-cases-confirmed.html#ixzz3z6JB3cIG
   Braziliaanse medici hebben een inventarisatie naar microcephaly en zika gedaan en er blijken 270 babies microcephaly te hebben en 6 van hen hebben het zika virus. 2 ongeborenen en 4 geborenen. Van de 4 die geboren zijn, zijn er al 3 dood.
   ER IS DUS HELEMAAL GEEN 1 OP 1 VERBAND TUSSEN ZIKA EN MICROCEPHALY. ALS ER UBERHAUPT AL EEN VERBAND IS.

   Verwijderen
  4. Voorlopig zou ik vrouwen toch maar aanraden niet zwanger te worden en een abortus te doen totdat er meer bekend is. Er bestaat nl wel zoiets als cross immuniteit, kan bv tot hartklepafwijkingen leiden na roodvonk. Het is nu inderdaad te vroeg om een causaal verband te leggen, daarom beter voorzichtig! Ik kan wel zeggen dat er een grote angst bij latijns Amerikaanse vrouwen is, want zeker als je arm bent is het krijgen van een ongelukkig kindje een tragedie.

   We hebben gezien wat de zoektocht naar Bin Laden teweegbracht: Polio is weer helemaal terug! Ook in Ukraine is het wegens wanbeleid wat betreft vaccinatie weer uitgebroken.

   Straks komt het ook weer terug bij ´alternatieve´ en gristelijke gezinnen. En je kan niet zeggen: ´eigen schuld dikke bult´, want de kinderen die het krijgen hebben niks fout gedaan.

   Verwijderen
  5. Zeker Rootman. Erg voorzichtig zijn en zeer goede monitoring in geval van twijfel en zeker in geval van besmetting.

   Verwijderen
 8. De politiek wil ons overtuigen dat het arme Oekraïne ons zoveel handel oplevert en het veel rijkere Rusland niet. Handel Handel Handel volgens clown Mark Rutte. LOL iedere geïnformeerde burger lacht zich rot om deze malloot.
  In Beieren maken ze zich terdege wel zorgen om hun verloren handel met Rusland. Vandaar dat Beieren wel naar Rusland gaat
  What's the Bavarian PM's Visit to Moscow All About?
  http://sputniknews.com/politics/20160203/1034144264/seehofer-visit-moscow.html#ixzz3z6X3ZwoI

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Telegraaf opende met het niet opvragen van de radarbeelden door het OVV, en een heldere collumn van Leon de Winter met een helder NEE stem advies, eveneens in de Telegraaf (verdrag staat vol met militaire samenwerking). Ja, af en toe zijn er lichtpuntjes. Nu Pieter Waterdinker nog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   Ja, vreemd hé, terwijl er in het voorlopige rapport op pagina 14 staat dat het OVV de primaire/secundaire radargegevens van zowel Rusland en Oekraïne heeft verkregen. Daarnaast is er in maart 2015 nog een speciale OVV gezant naar Kiev gereisd om die gegevens op te halen maar hij kreeg ze niet omdat zij er niets waren. De primaire radar stond op 17 juli uit en de civiele radar was in onderhoud. Rara hoe hoe komen die radargegevens in het voorlopige rapport terecht?

   Verwijderen
 10. Ukraine, masks of the revolution
  http://www.pltv.fr/en/ukraine-masks-of-the-revolution/

  Engels ondertiteld

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ 0li

  Imperialism’s Migration Agenda: Who is Funding the Refugees Transport into Europe?

  http://www.globalresearch.ca/imperialisms-migration-agenda-who-is-funding-the-refugees-transport-into-europe/5504056

  Deprimerend stuk. Krijg er een opwelling van om me voortaan maar af te sluiten van het nieuws.'k Had al eerder soortgelijke stukjes onder ogen gehad. Deze is van Gearóid Ó Colmáin. Niet de eerste de beste journalist.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oppositieleider Kasyaov betrapt in Straatsburg met NAVO bonzen voor geld om anti regering operaties uit te voeren!

  http://thesaker.is/anti-putin-opposition-leader-kasyanov-caught-in-strasbourg-with-his-pants-down-and-blames-kadyrov/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Degene die centraal azië controleert is zeer machtig. Voor grondstoffen en hoeveelheid mensen het centrum van het schaakbord.
  Nu wel, alle landen in en rondom het centrum hebben zich verenigd nu Iran heeft aangegeven graag mee te doen.
  SCO:China, Russia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan and most recently, India and Pakistan.
  First appeared: http://journal-neo.org/2016/02/03/iran-completes-eurasian-golden-triangle/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oli, diegene, wie bedoel je daar mee?
   Ik kan me levendig voorstellen dat ze er alles aan doen om de heerschappij van Amerika, met hun $ onderuit te halen. Maar wat komt er dan in de plaats?
   Daar bedoel ik mee, wat houd dat in voor ons?

   Verwijderen
  2. Matt, ik moest denken aan de grand chessboard van Brzeziński. Die had het over eurazia, maar binnen eurazie is centraal azië weer het belangrijkst vanwege de grondstoffen. Hoe de samenwerking zich gaat ontwikkelen kan ik natuurlijk niet weten, ik weet wel dat het de oligarchie niet gelukt is om de land rondom centraal azië uit elkaar te spelen. Het omgekeerde is op dit moment waar, ze vinden elkaar. Rusland en China zullen wel de meeste invloed hebben schat ik in. Of ze samen willen werken zal in de toekomst moeten blijken.

   Verwijderen
 14. Putin ontmoet Henry Kisinger, waarmee lange vriendschapsbanden bestaan.

  https://news.mail.ru/politics/24729401/?frommail=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin krijgt een plaatsje in de Oligarchie aangeboden nu ze zien dat ze verliezen of de oude vos probeert Poetin op het verkeerde been te zetten. (wat de demente gek toch niet lukt)
   En wie weet spelen ze onderling een bruut spelletje met de mensheid om elkaar te helpen hun zakken te vullen. Weten wij veel.

   Verwijderen
  2. Dat die ouwe malloot nog niet met zijn klein kinderen aan het spelen is. Geen wonder dat ze continu falen. Beleid wordt gemaakt door demente oude malloten.

   Verwijderen
  3. Zeer belangrijk dat Putin zijn hoogbejaarde opponent nog een keer spreekt. Oorlogsmisdadiger of niet, Kissinger was nog van de school der realisten. Die nog communiceerde met de oude houwdegens uit de koude oorlog, die nog wisten van Hiroshima.

   Met de nieuwe VS Verkiezingen wil Putin uiteraard weten wat voor vlees hij in de kuip gaat krijgen.

   Opdat het volgende scenario geen werkelijkheid wordt:

   http://thesaker.is/thinking-the-unthinkable-a-lamentation-for-the-state-of-israel-well-not-exactly/

   Verwijderen
  4. Sorry, verkeerde link. Dit moet hem zijn:

   http://thesaker.is/thinking-the-unthinkable/

   Verwijderen
 15. Boekpresentatie Ton Derksen "De Baybasin taps" Deel 1.

  https://www.youtube.com/watch?v=mY2IpkwQ82E

  Boekpresentatie Ton Derksen "De Baybasin taps" Deel 2 Q&A.

  https://www.youtube.com/watch?v=0Op45ZxN1vo

  Interview met Adéle van der Plas na boekpresentatie Ton Derksen. Dit is echt schokkend te noemen, maar wij weten dat het gebeurd!

  https://www.youtube.com/watch?v=WzGAYVzYLUE&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Reactie van Pieter Omtzigt ontvangen n.a.v. Russische en Oekraïense radargegevens.

  Hoi Joop,

  Hierbij stuur ik je de vragen die de Kamer gisteren aan de OVV gesteld heeft:

  http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail?id=2016D04657&did=2016D04657

  Er zitten niet toevallig veel radar vragen tussen

  Dank voor je input.

  Hartelijke groet,​

  Pieter​


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed werk Joop. Er zitten goede vragen bij!. Interessant wat de antwoorden zullen worden.

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Sodeju, dat zijn geen verkeerde vragen die daar gesteld worden.

   Merk ook uit de opmerkingen in reactiepanelen bij artikelen over MH17 dat steeds meer Nederlanders in de gaten krijgen dat onze regering ze voorliegt. Kan zo langzamerhand ook moeilijk anders.

   Verwijderen
  3. @oligarch & @Dawg,

   Oli, dank je wel en ik ben, samen met jou, zeer nieuwsgierig naar de antwoorden van deze 50 vragen.

   Dawg, dat zijn zeker geen verkeerd vragen en je ziet aan de vragen dat het SU-25 verhaal, waar het de kamer betreft, nog lang niet van tafel is. Één ding kunnen wij denk ik wel vaststellen, die satelliet en radargegevens worden niet voor niets weggemoffeld, daar zijn dingen op te zien die niet goed uitkomen en zeker niet voor het komende referendum.

   Pieter Omtzigt zei in Één Vandaag dat er een apart onderzoek komt naar de radarbeelden.

   Verwijderen
  4. Er blijkt geknoeit te zijn met bewijslast . Mag je ook naar Omtzigt doorsturen . Ben benieuwd wat hij van het artikel vindt .

   MH17: Australia Say Russia Not To Blame, Evidence Tampered With
   http://investmentwatchblog.com/mh17-australia-say-russia-not-to-blame-evidence-tampered-with/

   Verwijderen
 17. Goodbye Petrodollar: Russia Accepts Yuan, Is Now China's Biggest Oil Partner

  Russia reaps the rewards of dumping the dollar

  http://russia-insider.com/en/politics/saudi-arabia-has-lost-asia-russia-now-chinas-biggest-oil-partner/ri12611

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WOOOOOW Joop. Kan dit mogelijk de reden zijn dat dollar hard zakt (1,4% op moment van schrijven)? . Kan dit de reden zijn dat Kissinger (de peetvader van de petrodollar) Poetin morgen komt begroeten als goede vrind.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Ik denk het wel en om de Amerikaanse "panic mode" te camoufleren sturen zij Kissinger, die een wat gematigder kijk op Rusland en Poetin heeft, om grotere schade te voorkomen.

   Verwijderen
 18. [Ukraine: Masks of the Revolution]

  http://russia-insider.com/en/politics/watch-new-french-maidan-documentary-now-english-subs-video/ri12619

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ukraine's Econ Minister Denounces Corruption, Storms Out of Government

  In a further blow to Poroshenko foreign born Economics Minister Aivaras Abromavicius announces resignation at press conference where he accuses colleagues of blocking reforms and of pressuring him to appoint corrupt officials close to various oligarchs

  http://russia-insider.com/en/politics/after-denouncing-his-colleagues-corruption-ukraines-economics-minister-storms-out

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb altijd al gezegd. Wat wil je ?. Als ik Holleeder minister van Financiën maak en dan verwachten dat hij de centjes netjes aan de gemeenschap besteedt ?. Wat verwacht de zionistische centrale bankiers oligarchie nu eigenlijk ?. Mw Nuland, Joe Biden wat verwacht u nu als harlekijnen van het groot kapitaal ?

   Verwijderen


 20. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) heeft Oekraïne nooit om de ruwe civiele radarbeelden van vlucht MH17 gevraagd. Dat zegt Vladimir Shulmeister, die tijdens de ramp de Oekraïense staatssecretaris van Transport was, in een interview met het AD en De Telegraaf. De OVV ontkent dit in een reactie tegen de NOS ten stelligste en zegt dat Kiev "meerdere momenten" is gevraagd om de gegevens aan te leveren.
  ......
  Oud-staatssecretaris Shulmeister zegt dat hij stomverbaasd was toen hij het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid las. "Ik weet honderd procent zeker dat we nooit een verzoek hebben gehad. Ik zat in de commissie die alle zaken rond MH17 behandelde. Daarin zat verder de vice-premier, de luchtverkeersleiding UkSatse en de Oekraïense onderzoeksraad. Wij kregen alle informatieverzoeken op onze tafel. Een verzoek om ruwe radargegevens heeft daar nooit tussen gezeten", zegt Shulmeister in het AD.

  snipjes uit:

  http://nos.nl/artikel/2084581-oekraiense-ex-staatssecretaris-ovv-vroeg-niet-om-radarbeelden-mh17.html

  Iemand liegt hier. Maar wie?  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   "Iemand liegt hier. Maar wie?"

   Er liegen er twee!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 21. Inmiddels is de minister van Economische zaken van Oekraine het ook zat geworden van de corruptie om heen heen . Zou er dan toch vele EU ? IMF miljarden in eigen zakken zijn verdwenen ?

  Ukraine's economy minister decides to resign (updated)

  http://uatoday.tv/politics/ukraine-s-economy-minister-decides-to-resign-583723.html

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mr. Theo Hiddema leg het in duidelijke taal nog maar eens goed uit wat er zo al mis is in Den Haag . De bende van vijf .

  http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/mr_theo_hiddema/id/1603

  BeantwoordenVerwijderen