zaterdag 27 februari 2016

Livelong Prisonhood in Holland for : "To make him call"

A bigger scandal is hard to imagine. Even the most freaky filmmaker could not think of such a playwrite. But in the Royal Kingdom of the Netherlands it is happening at this very moment. While you read!Baybasin, picked up painting while already 20 years innocent in a Dutch jail in the Royal Kingdom of the Netherlands

Livelong Prisonhood: For Nonsense

The Kurd Baybasin disclosed information about the Turkish government being involved in heroin trade. He was arrested in Holland, alledgedly for ordering a murder in a tea-garden in Istanbul. However, the problem is, the so-called murderers have not even been convicted for this murder, but set free. More-over, as the heart of the "proof" against Baybasin is used a remark he made over the Phone: "Make him call". However, the Dutch managed to convert this in "To make him cold", which in Dutch is a way of saying, "to kill someone", however in English or in Kurdish this is not a common way of speaking. Moreover, in the process, clearly tampered and falsified telephone taps have been used. The lawyer of Baybasin, Adele van de Plas, states she does not need to watch the tv-series "Making a murderer", because she is living it in real, together with her client Baybasin, every day. In real.

More...

To make things even more dirty: alledgedly Joris Demmink, high former official at the Dutch Justice Ministery arranged this scam by orders from Turkey, alledgedly being blackmailed with illigimate contacts with minors. Possibly Prime Minister Marc Rutte is aware and collaborating, not to solve this case, but covering things up!

Footage, with thanks to Micha Kat, who made us aware of below video, and thanks to Jan Roos who did the interview.Further reading, also at well-informed Boublog and JDTV ("Every next day Baybassin stays in jail, is a disgrace for Holland").

378 opmerkingen:

 1. Het blijft schokkend nieuws , een departement Min van Justite & Veiligheid die liegt,bedriegt,manipuleert ,deals maken met Turkije om klokkenluider Baybassin hier levenslang te geven in ruil voor zwijgen pedo misbruik Demmink in 1997 in Turkije. Sayville BBC kinderpedo koning kwam wekelijks naar Nederland om hier te fessten met pedo vrinden (Rolodex onderzoek), over dit spoor ook media stilte......... Nederland is ziek, democratie is verkracht net als die arme kinderen door elitaire pedoclubs in Nederland, België en Engeland. Er zijn ook kinderen dood gegaan bij perverse spelletjes wat een enorme schandvlek op onze samenleving en dan durven wij andere landen de les te lezen o.a Rusland over homo rechten. Hier wordt kindermisbruik gedoogd !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Let's talk English for the big international crowd visiting this page.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Perhaps a sidebar with some interesting links, part of them to Google and Yandex translate?

   Het hele fenomeen pedofilie-macht blijf ik trouwens raadselachtig vinden, hoe kunnen beoefenaars zoiets nu ´leuk´ vinden? Of is het zoiets als homosexualiteit in gevangenissen, wat maar zeer deels om de sex schijnt te gaan, maar om wreedheid en vernedering?

   Wat een DSK deed mag dan wel op het randje zijn, het was in elk geval consensueel en dik betaald, met volwassen vrouwen...

   Verwijderen
 3. Ik heb het sterke vermoeden dat veel mensen van gewicht die echt een verschil konden maken in de zaak Demmink -evenals in deze zaak- kinderporno toegestuurd kregen, of zelf via via werden verleid iets met minderjarigen te doen, en daarmee achteraf gechanteerd werden. Het moet bijna wel... maar er moeten ook mensen onder zitten die zich niet hebben laten verleiden. En die zouden alsnog de zaak helemaal kunnen openbreken. Een boek is ook mogelijk voor nu. Of is dat al geschreven en uitgegeven? Ik weet weinig van deze zaak na z'n 30 jaar buiten ons land te hebben gewoond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Chantabiliteit schijnt inderdaad een onderdeel te zijn van initiatie in veel ´old boys clubs´. Maar laten ze het dan svp bij pijpen door een dood varken (Cameron), of wilde orgieën met professionelles (DSK) laten. Als er consent is kunnen voor mij (ook behoorlijk hedonistisch) hedonistische uitspattingen leuk, kekker en prima zijn, en creatief. Niets om voor te schamen (nee, inderdaad, ik ben geen standaard Kremlin bot...!).

   Maar tegenwoordig kunnen uw en mijn computers, wettelijk toegestaan, geïnfecteerd worden met de meest afschuwelijke kindermishandeling en ander werkelijk kwade zaken.

   Maar ook ik kan er niet echt over oordelen, gezien mijn tijd als expat.

   Verwijderen
 4. Op 14 september 1984 kwam tijdens een oefening mijnexpert Rob Ovaa om het leven bij een ongeluk met een mijn. Spijkers, net in functie, kreeg de opdracht de vrouw van Ovaa te vertellen dat haar man door eigen nalatigheid was omgekomen. Tijdens het gesprek met de weduwe op 14 september 1984 maakte Spijkers duidelijk dat hij was gestuurd maar niet achter zijn boodschap stond. Spijkers had het vermoeden dat mijnen van het betreffende type AP-23 van het voormalige Nederlandse staatsbedrijf Eurometaal ondeugdelijk waren; een jaar eerder had ook een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Hierbij waren zes dienstplichtigen omgekomen. Spijkers begon een onderzoek en ontdekte dat de ondeugdelijkheid van dit type mijnen al sinds 1970 intern bekend was.[2]

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Fred_Spijkers

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Fred_Spijkers

  Wie niet kan geloven dat het Nederlandse staatsapparaat niet in staat is tot de smerigheden waar ze nu in de affaire Demmink van wordt beschuldigd, moet zich maar eens verdiepen in het relaas van klokkenluider Fred Spijkers. Twintig jaar maakten door ministers, staatscretarissen uit achtereenvolgende kabinetten hem het leven onmogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van der Steur wil zedenwetgeving moderniseren

   Het chatten over seks met kinderen moet strafbaar worden.

   http://www.nu.nl/politiek/4222542/van-steur-wil-zedenwetgeving-moderniseren.html

   Mooi van Ard, als hij nu ook nog zijn partijvriend Demmink aanpakt?


   Verwijderen
  2. Cruelman: zoveel woorden (=tijd)!

   En alles persoonlijk.

   Persoonlijk : ik ken u niet. Daarom heb geen enkel positief of negatief gevoel over u, en zullen alle persoonlijke argumenten, met respect, mij totaal worst wezen.

   U zit nog steeds in de rechtszaal, terwijl deze site toch meer met analyse en informatiebronnen te doen heeft.

   [Objection your honor!] is dan minder relevant: daar zit de frictie!

   Verwijderen
 5. De connectie;

  Turkije--->NAVO--->drugtransporten--->Baybasin--->Demmink--->
  IRT--->Maarten van Traa.

  Bronnen:

  Prof. Peter Dale Scott (voormalig Canadees diplomaat);
  Sibel Edmonds (FBI klokkenluider);
  James Corbett (Canadese onderzoeksjournalist)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar goed, wie alle ins-en outs willen weten kan ik naar de de Bakker Schut stichting verwijzen. De Bakker Schut was de levenspartner van Adéle van der Plas.

   http://www.bs-foundation.nl/parlementaire-enquete-wordt-onontkoombaar/

   Verwijderen
 6. Voormalige ambassadeur oekraine en Atlantic council man, vindt de NATO-retoriek nog niet voldoende... wil meer tegengeluid tegen het Russische geluid...

  http://www.unian.info/politics/1277767-former-us-ambassador-calls-on-the-west-to-do-more-to-counter-russian-narrative.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Informatieve site!

  https://digitalehofstad.wordpress.com/category/mh17-tribunaal/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love it!

  http://russia-insider.com/en/politics/syrian-peace-plan-us-seethes-its-humiliation-russia/ri13097

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Jij zet dus de toon van de discussie en niet wij.]

   Juist! En WIJ laten dat wel of niet gebeuren: beter negeren en zelf onderling gedachten en info uitwisselen of debatteren.

   Verwijderen
  2. Na een studie door de Universiteit van Ottawa is gebleken dat de slachtpartij op het Maidanplein in Kiev is veroorzaakt door de coupplegers. Hiermee hebben @BLIK, Dawg, Matt, oligarch en mijn persoon er van begin af aan dus gelijk gehad!

   Functionarissen uit het Pentagon hebben toegegeven dat de Amerikaanse overheid Islamitische Staat niet alleen financieel maar ook materieel steunt. Ook hier zaten @BLIK, Dawg, Matt, oligarch en mijn persoon dus in de goede richting.

   Maar dat is volgens de flapdrol, Cruelman1974, niet waar en allemaal gebaseerd op complottheorieën.
   Wanneer deze flapdrol, Cruelman1974, er wel van overtuigd is dat hij constant uit zijn nek zit te lullen en wat voor bewijzen deze flapdrol, Cruelman1974, nog meer nodig heeft om zichzelf tot inkeer te laten komen, dat vertelt deze flapdrol, Cruelman1974, er niet bij.

   Maar wat doet hij, hij schrijft een lang epistel waarin hij zegt het absoluut bij het goede eind te hebben en wij zijn allemaal complottheoristen die gebruik maken van complotsites terwijl die complotsites stuk voor stuk laten zien het bij het recht eind te hebben gehad.

   Daarom Cruel, opzouten met je quasi oprechtheid, eerlijkheid en alles wat jij nog meer niet bent!

   Verwijderen
  3. En hoe zou dat nu komen dat de trouwe aanhang van @Blik het tot het rechte eind te hebben? Gewoon, omdat wij het allemaal al eens eerder gezien hebben, met steeds hetzelfde script en met steeds dezelfde acteurs!

   http://russia-insider.com/en/second-anniversary-maidan-truth-starts-come-out/ri13116

   Verwijderen
  4. http://www.voltairenet.org/article189953.html

   http://russia-insider.com/en/politics/cold-blood-maidan-sniper-confesses-i-shot-them-back-head/ri12988

   Verwijderen
  5. The Snipers’ Massacre in Kyiv: A Response to Critics
   My yet unpublished study, entitled “The “Snipers’ Massacre” on the Maidan in Ukraine,” already received a great deal of attention from hundreds of thousands readers in different countries, including in Ukraine and Poland. Many other responses to this paper were predictable, since they focused not on analysis and evidence presented but on ad hominem attacks. Such accusations included various charges of personal nature, which do not merit any reaction because of their slanderous and groundless nature. Constructive comments and suggestions came from many scholars, in particular, political scientists specializing in Ukraine. A blog post by David Marples, a noted historian specializing in Belarus and Ukraine, contains a number of similar points, in addition to various criticisms. Since it was reposted by various other sites, I’ll focus my response on this piece but would try to address other pertinent points.
   First, this paper is based on academic research, and it is not politically driven. This topic falls in the area of my long-term research interests in the politics, conflicts, and the far right in Ukraine. The Maidan massacre represents a crucial but puzzling event from a political science perspective and it called for an in-depth academic study. To the best of my knowledge, there are no other studies of the massacre presented at academic conferences or university seminars. There are also yet no peer-reviewed studies of this massacre. But the absolute majority of scholars specializing in the Ukrainian studies accepted from the outset a politically convenient version of the snipers massacre and similar interpretations of many other crucial developments that took place in Ukraine then, such as the role of the far right, regional divisions, and the conflict in Donbas. Like in the case of the “snipers’ massacre,” the developments during and after the Euromaidan show importance of politically unpopular research by a small minority of scholars of Ukraine concerning the rise of the far right in contemporary Ukraine, the involvement of their historical predecessors in mass killings of Jews, Poles, and Ukrainians, significant regional political divisions, a break-up, and a civil war in Ukraine.
   There is much more evidence corroborated from different independent sources pointing to the involvement of the far right and some other elements of the Maidan opposition in the “snipers massacre” than the publicly available evidence pointing to the involvement of separatists in the Malaysian Airlines plane shot down. Similar criteria and evidence need to be applied to analysis of these and other cases, and they suggest involvement of such different political actors. An evaluation of academic studies and determination of motivations and political preferences of researchers based on purported political implications of their studies is based not on scientific but on political criteria itself. Specifically, the analysis indicating the involvement of the far right and certain other elements of the Maidan does not mean support of the Yanukovych government, the Russian actions in Ukraine, and their views about the “fascist coup” in Ukraine.
   The Russian government officials publicly stated that the opposition, and specifically, the Right Sector, organized the massacre on February 20 as a key part of a violent overthrow of the pro-Russian government, although they did not present specific evidence. It is now appears that they had such evidence, likely from intelligence sources and from the top Yanukovych government officials who fled to Russia. An international investigation of the massacre could help to reduce a possibility of a full-scale war between Russia and Ukraine.
   The Maidan massacre was a crucial point of a rebellion which won as a result of an undemocratic violent overthrow of the government and a major human rights violation. The evidence presented in my study, but still rarely examined in its entirety, indicates likely

   Verwijderen
  6. involvement in the massacre of a small number of protesters and possibly hired killers, some
   Maidan organizations, such as the Right Sector, and certain Maidan leaders. This case serves as
   litmus test for the Maidan-led government to find and prosecute those responsible for the mass
   killing of both the Maidan protesters and the police. But there is a lack of such efforts, and the
   first academic study of the massacre has produced no changes in this regard. Moreover, the
   higher-ups authorities and their local cronies with connections to the Right Sector openly try to
   deprive me of my house, land, and personal items not only de facto but also de jure.
   My study presents a time-line and a detailed synchronization of evidence of different
   aspects of the massacre, because such fundamental information has not been made publicly
   available by the Ukrainian government and the media, and it also was misrepresented by them.
   “Blurry photographs” are actually snapshots from single publicly accessible recordings of live
   broadcasts showing suspected snipers at the specific times of the massacre and in specific
   locations, which were not previously acknowledged by the Ukrainian government and the media,
   but which are also supported by eyewitness testimonies and approximate ballistic trajectories.
   The paper mentions that there are other reported videos of the shooters in these and other
   locations, but these videos were either not made public or only their edited and very brief parts
   are available. Instead of making such recordings publicly available or addressing the issue of the
   lack of this important source of information, I received a request from one media organization to
   remove the relevant passage from my academic paper.
   The Maidan control of the buildings or territory used by shooters does not necessitates
   physical control over all parts of the Hotel Ukraina and other buildings where shooters were
   located.

   Verwijderen
  7. While these buildings were relatively large, the shooting positions were located in small
   areas of these buildings, and the Maidan side knew about specific locations of the shooters from
   the live broadcasts and videos, like in the case of Zhovtnevyi Palace and Muzeinyi Lane
   buildings, from reports by the Maidan eyewitnesses that were announced on the Maidan stage,
   and from radio intercepts. The live broadcasts, videos, and radio intercepts identified shooters in
   specific opened windows and on the specific upper-level floors on the one wing of the Hotel
   Ukraina, on the roof of Zhovtnevyi Palace and Muzeijnyi Lane buildings for a period of time that
   was far then sufficient for the Maidan Self-Defense to reach these specific areas. There are
   numerous videos showing that the main entrance to the Hotel Ukraina during the entire massacre
   was controlled by the Maidan, and the same concerns other entrances.
   But the evidence shows that such shooting continued from the same exact spots or closeby
   areas. For example, this includes both evidence presented in the study and other similar
   evidence not included there for space reasons, such as another video showing a shooter hiding
   behind the curtains and firing at the Maidan protesters from the same window of the pendulum
   floor of the Hotel Ukraina as the Maidan shooter in the BBC video. Several journalists, including
   from the Globe and Mail, Die Zeit, and RT, twitted firsthand information from their base in the
   Hotel Ukraina that the protesters were shooting from the hotel during the massacre. A video
   shows protesters with at least one gun and axe, apparently intended to break into the hotel rooms,
   immediately after a Ruptly reporter was shot at 10:12am in his bullet-proof vest on the 14th floor
   of this hotel. Both RT and Spilne TV correspondents reported that there were “snipers” on the
   same floor. A video shows Maidan protesters shooting from a hotel room on the same floor.
   There are similar videos, firsthand reports by Western journalists, and protesters about different
   groups the Maidan Self-Defense and the Right Sector, or armed Svoboda activists searching for
   “snipers” in the hotel during the massacre, in specific rooms or in the entire-hotel. For example,
   the Ukrainian media reported that “snipers” were found in the same general area of the hotel on
   the 10th floor by the Maidan Self-Defense around 10:00am, shortly before and after shooting from there was filmed or seen. A local leader of neo-Nazi organization, which was a part of the Right Sector, stated on the Facebook claiming firsthand knowledge that the Maidan Self-Defense members stormed a suspected “sniper’s” room, that this room was booked by a Svoboda deputy, and that a leader of the Maidan opposition and the current government helped to whisk away this suspected shooter. While such a testimony cannot by itself serve as a sufficient proof, such evidence was never reported and investigated by the government, which even does not acknowledge presence of shooters in the Hotel Ukraina.

   Verwijderen
  8. Similarly, another Maidan activist stated that his friend intercepted and recorded a radio-exchange of a group of snipers during the massacre on the Independence Square on February 20, that the Maidan Self-defense company commander was informed, but did not used this information to locate the shooters, and that this group of shooters was detected again until the next day. He also confirmed that a several groups of the armed protesters, including one from the Right Sector, shot dozens of members of the police focres in particular, from hunting rifles, from the Trade Union building and then from the Music Conservatory on February 18-20, 2014.
   Ballistic trajectories are based on directions of bullets impacts, reports by eyewitness, and directions of entry wounds. There is no need to be an expert in ballistics to determine if the bullet marks on trees, poles, and buildings came from the front, the back, or the left and right. I also used photos and videos of bullet trajectories, which were determined by lasers from entry and exit points, and reported by BBC or German Monitor program. Such analysis only indicates approximate locations of shooters or a general direction of ballistic trajectories. Ballistic experts can determine exact ballistic trajectories and exact locations of shooters. But the Ukrainian government has not provided such information. Moreover, the government and the media, with a few exceptions, only reported bullet trajectories emanating from Berkut and Omega. In contrast, they did not report such trajectories emanating from the Maidan-controlled buildings.
   The evidence indicates that the Right Sector was one organization involved in the massacre, while names and identities of other organizations and leaders remain not sufficiently unclear. As the research indicates, they might include Svoboda and the leadership of the Maidan Self-Defenses. Their leaders and many top activists were offered or occupied top positions in the newly-formed government after the massacre and threat of more violence that ousted Yanukovych. A research hypothesis examined in my study can account not only for the Yanukovych’s fleeing from Kyiv and then from Ukraine because of the use of live ammunition by groups of the protesters starting with February 18 and further threats of violence but also his preparation for evacuating his wealth from Mezhyhirria residence starting on February 19. The evidence concerning killings of protesters by Berkut is inconclusive, while there is no evidence about involvement of any “third force” or government agents.
   Finally, I presented at the CIUS conference a different paper, entitled “The Separatist Conflict in Donbas: A Violent Break-Up of Ukraine?,” and not the snipers' massacre paper. Taras Kuzio's ad hominem attack, which follows his similar attacks on several other Western scholars of the Ukrainian far right. But my academic study and my conference presentation concerning the Donbas conflict also included findings from the separate academic paper on the Maidan “snipers’ massacre.” This paper links the “snipers’ massacre” to the civil war and a Russian military intervention in Ukraine.

   Verwijderen
  9. En hieronder staat dus de paper die Katchanovski heeft gebruikt voor de lezing!

   https://www.academia.edu/9092818/The_Separatist_Conflict_in_Donbas_A_Violent_Break-Up_of_Ukraine

   Verwijderen
 9. Nederlandse cavalerie geïntegreerd in Duitse SS-panzerdivision.

  https://www.kpnvandaag.nl/w3/nieuws-tonenop/nederlandse-tanks-in-duitse-panzerdivision.htm#/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het wordt weer nachtwerk vanavond! Super tuesday. CNN op, en alle zinvolle en zinloze commentaren in een cyclus van waken tot halfslaap tot me nemen. Tenzij Sanders gaat verrassen denk ik dat het monster daar gaat winnen. Een sterke Sanders vote kan in elk geval misschien de weg vrijmaken voor de heroïsche engel Tulsi Gabbard over 4 jaar--als de aarde dan al geen radioactieve sintel is geworden.

  Hopelijk wint Trump in Texas: dan kan Cruz een kinky handgereedschap pakken en zichzelf tot onbeschrijpelijke (typo, maar ik laat hem staan..) religieuze vervoering opzwepen, doch niet meer in de politiek.

  De bakken zweet van Rubio gaan misschien een chemische verbinding aan met zijn pak, wat die toxische blubber die kandidaat vermoedelijk eveneens uitschakelt.

  Rootman, ondanks verworven reputatie als ´El Brujo´ en ´Sabiman´, is geen profeet.

  Vanaf morgen wordt het Clinton vs Trump.........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik zo mooi aan het blog van de Saker: Men dient zich te laten leiden door geïnformeerde en door educatie geleid inzicht. Maar inspiratie mag van culturele en zelfs religieuze bronnen komen. Mijn groot respect voor het orthodox geloof en hun zeer indrukwekkende uitingen (de leer, hun iconen en architectuur als voorbeeld).

   Als leidsnoer voor maatschappelijke problemen komt het serieus tekort: te conservatief---Junkies moet je schone naalden en methadon geven; TBC en HIV gevangenen hebben op zijn minst state of the art isolatie nodig. Abstinentie is nooit een oplossing!

   Hoewel zelf nog steeds agnost ben ikzelf een overtuigd beoefenaar van Vodou/ Palo/ Winti/ Santerismo.

   Die rituelen geven kracht, moed en inspiratie!

   Verwijderen
  2. Onverbloemde kinderporno, fascisme en racisme zijn de hobbies van Iwan Knelissen (uit Broekhuizenvorst). daarom begint ie er ook steeds weer over. Beetje ranzig tiepje.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 11. Up Boublog. Nu een hele rits video's die inhaken op het komende referendum over het associatieverdrag met UA.

  http://www.boublog.nl/2016/02/29/het-oekraine-associatieverdrag-ja-of-nee/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Joop, dit is dus wat ik bedoel, met stop nou met tot niets leidende "discussies", ik haal trollenwerk toch weg, en jouw reacties blijven in de leegte staan. Niet meer doen dus svp! Besteed liever dan tijd aan een goed bijdrage. Dank.

   Verwijderen
 12. Dank voor het opschonen, heer Blik !

  @ Rootman.

  Tulsi Gabbard heeft het helemaal, natuurlijk.
  Hoe zie jij haar toekomst?
  ( Denk even aan twee mogelijke wereldleiders, over een jaar of 5: Tulsi Gabbard en Maria Zakharova: komt het toch nog goed ! )

  Heeft Gabbard te weinig financiele steun om ooit hogerop te komen? Hoe gaan 'ze' haar uitschakelen?

  Verder: Ik was nog niet zo bang voor Trump, ook al omdat er verder geen Republikein is die enige veiligheid biedt. Maar die John Olivier noemt wel heel wat voorbeelden van leugenachtigheid van Trump. Dat maakt me toch wel een beetje bezorgd.
  http://www.joop.nl/kijk-nou/john-oliver-pakt-trump-zijn-grootste-troef-af

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je kunt natuurlijk nooit een billionaire vertrouwen! Of hij nu Trump of zelfs Putin heet! Maar Trump heeft zowel Jeltsin als Putin achtige trekjes. Ik zou het zelf in 1991 ook niet geweten hebben!

  Maria Z for president in 2022! Daar kan ik goed mee leven. Van Tulsi Gabbard weet ik helaas verder veel te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het goede dat we van Tulsi Gabbard weten is dat ze de waarheid ziet en durft te uit te spreken, ook op CNN.
   http://www.informationclearinghouse.info/article43506.htm

   Verder weten we dat ze jong is , er heel goed uit ziet en heel goed kan spreken.
   Dat lijkt me al heel wat, en in vergelijking met vele anderen
   (Ron Paul is te oud) het beste wat er nu te vinden is.

   Verwijderen
 14. Om te zien welke presidentskandidaat het minst gevaarlijk is moet je kijken naar de meest omineuze groep, de neocons. De neocons overwegen te switchen naar Hillary als hun favoriete kandidaat Rubo het niet haalt:

  http://katehon.com/article/why-trump-panicking-robert-kagan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ted Cruz is NOT ELIGIBLE to be POTUS, nor is Rubio: Confirmed

  https://www.intellihub.com/ted-cruz-not-eligible-to-be-potus-nor-is-rubio-confirmed/

  Maar de grondwet bestaat niet meer in de VS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. Met heel veel genoegen gelezen dat 8 (natuurlijk weer Marokkaanse) Nederlanders door IS zijn omgebracht. Nu nog die andere 200 naar de hel. Inclusief die 50 Nederlandse jihadistische hoeren / sletten.
  http://syrianperspective.com/2016/03/al-raqqa-isis-executes-8-dutch-weasels-and-arrests-66-for-attempted-defection-1400-former-terrorists-surrender-to-syrian-army-in-derah-homs-air-force-batters-saudi-arabian-wahhabist-monst.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 8 jihadisten? Opgeruimd staat netjes, liever meer dan minder.

   De jonge vrijwilligsters? Ik zou zeggen: meer onderzoek is nodig, want wat weten we van hun rol en drijfveer???

   Degelijk onderzoeken en steriliseren, maar als hun rol toxisch blijkt en we het begrijpen (wat is HUN rol in de salafistische hemel???) mogen ze van mij uit de circulatie...

   Vooralsnog uit de maatschappij halen, tot meer bekend is.


   Voor de rest is dit een leuk toetspunt voor de MSM bronnen: al hun, reeds lang ontmaskerde bronnen spreken elkaar tegen!!!

   Verwijderen
 17. Boudine goes Masha en de Beer!
  http://www.boublog.nl/2016/03/01/russische-animatie-masha-en-de-beer/

  En terecht, want is idd leuke en niet geweldadige cartoon. Russiche tv heeft veel leuke en goede programma's. Van een beroemde datingshow tot films als Herfstmarathon en de oud en nieuw klassieker tot leuke en aangrijpende series en andere films.

  Maar goed, pluriformaiteit op de Nederlandse tv, op dit vlak, staat nog in de kinderschoenen...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Sukhoi heeft de eerste ontwerpen voor de 6e generatie fighters klaar! Smullen!

  Russia's Sukhoi comes up with first designs of 6th-generation fighter — deputy PM

  More:
  http://tass.ru/en/defense/860142

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met een beetje geluk komt de JSF op hetzelfde moment op de markt. Zo rond 2025.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Die Russen gaan echt als een speer!

   http://sputniknews.com/military/20160302/1035650866/russia-seventh-generation-fighter.html

   Verwijderen
 19. Andriy Parubiy, "de slachter van Maidan", in Canada.

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/03/canada-welcomes-ukrainian-neo-nazi.html

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Poroshenko, Elites Getting Filthy Rich Off the Backs of Ukrainians

  Two years later, a destroyed economy, a ruined country, sovereignty sold to Brussels, thousands of innocent lives lost....all in order to live worse off than under Yanukovych

  “Has the population begun to live better? Maybe some people have but this absolute minority of the Ukrainian population are the ones who made a business out of the blood of their citizens. Most people are worse off, and most have fallen into poverty.”

  En de EU wil ze met ons geld nog Filthier rijker maken!

  http://russia-insider.com/en/politics/who-reaped-rewards-maidans-revolution-dignity/ri13112

  Mijn gemeente weigert borden "Stembureau" te plaatsen! Misschien gaan de stembureaus wel bewaakt worden door Pravy Sektor, die dienst gaan doen als "stemadviseur"?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De Volkskrant overtreft zichzelf weer eens in nazi verering!

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/russische-rechter-eist-23-jaar-tegen-oekraiense-oorlogsheldin~a4255475/

  Oorlogsheldin? De foto is in elk geval een fantastische weergave van de demonische persoonlijkheid van deze oorlogsmisdadigster. Na een half jaar hongerstaking kwam ze redelijk doorvoed bij de rechter.

  Zij is minstens zo erg als de gemiddelde IS jihadist: 25 jaar is veel te mild!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zal wel volksheld zijn bij een klein groepje nationalisten.
   Moet gewoon levenslang krijgen voor de moorden op de 2 journalisten.

   Verwijderen
  2. "Politiek proces waarin Rusland bewezen fake video's heeft gebruikt"

   Tja, of je gebruikt een ad hominem artikel als je je zin niet krijgt!

   Verwijderen
  3. @LGK,

   "Zo kennen we joop weer, weerwoord op inhoud heeft hij niet"

   21 referenties en 343 links ziet LGK maar liefst over het hoofd en maar ad hominem reacties en artikelen blijven plaatsen! Jij lijkt wel een klein kind, joh!

   Verwijderen
  4. "21 referenties en 343 links" maakt nog geen academisch paper"

   Nee, en een link waar de auteur maar 29 van de 79 pagina's bespreekt is een meesterwerk!

   Het geeft je niveau aan, LGK!

   Verwijderen
  5. Of je moet weer eens een keer met "ouwe meuk" op de proppen zijn gekomen en dat was het dus ook!

   Verwijderen
 22. Wat een dag! Mijn stiefdochters uit de VS na 15 jaar weer gezien. Leuke rondvaart in A´dam gedaan. Een zeer gelukkige dag dus voor mij...

  Hoe dan ook ik had gelijk gekregen---niet dat je daar nu zo´n genie voor hoefde te zijn----.

  Het is nu Trump vs Apocalypta Clinton. Trump zou nog best wel eens stemmen van de Sanders supporters kunnen krijgen.

  Als Sanders echt een man is roept hij op om in elk geval NIET op de dienares van het kwaad te stemmen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump maakt gehakt van Hitlery. Die vrouw is zo kwetsbaar met al haar schandalen. Bernie maakt er geen gebruik van. Schijt waarschijnlijk in zijn broek vanwege haar machtige relaties waar zij voor werkt.

   Of we blij met Trump moeten zijn is een tweede.
   Zijn Ideeën over martelen, het installeren van een veiligheidszone in Syrië, het tot de tanden bewapenen van Amerika en over het afstaan van de code van apple aan de FBI staan me niet aan.
   Zijn ideeën over een goede relatie met Poetin, het vernietigen van terrorisme, het beschermen van de eigen industrie en het investeren in eigen land staan me wel aan.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   "Zijn ideeën over een goede relatie met Poetin, het vernietigen van terrorisme, het beschermen van de eigen industrie en het investeren in eigen land staan me wel aan."

   Voor wat het waard is. Wij hebben ook een eerste gekleurde Amerikaanse president die een hoop zou veranderen en waar niets van terecht gekomen is. Tot een tweestrijd tussen Trump en Clinton komt het toch niet, Trump legt voor die tijd het loodje of er gaat weer gesjoemeld worden met de verkiezingsuitslagen, wat nu al gebeurd. Maar geen Europese waarnemer die naar de VS reist om daar te controleren of de verkiezingen wel op een eerlijk en democratische manier verlopen, nee, dat doen zij alleen in voormalige Oostbloklanden, die zijn nog steeds niet te vertrouwen maar wij willen ze o zo graag bij de EU.

   Verwijderen
  3. @Joop, inderdaad. Woorden zijn maar woorden.

   Ik verwacht wel dat Trump, net als Poetin een nationalist is. Dus doei globalistische agenda. Ze lijken misschien wel op elkaar. Trump een soort Berlusconi of een Poetin. Charismatische oligarchen.

   Verwijderen
  4. Ik vind het nog te vroeg om iets te zeggen wie het wordt. Ze zullen alles erbij halen om te voorkomen dat Trump president wordt. Als Trump toch door blijft gaan, geef ik hem toch meer kans dan Hillary. Hillary is gevaarlijk omdat ze koste wat kost de globalistische agenda wil blijven voortzetten. Niet willen inzien dat dat een onmogelijk opgave is. Wat ze in ieder geval probeert is om de amerikanen hun wapens afhandig te maken, zodat met een gerust hart de rechten van de mensen afgepakt kunnen worden.

   Verwijderen
  5. Trump die zijn eigen onderneming(en) ondermijnt met het verkopen van waardeloze opleidingen? Zoals ik het kan inschatten heeft hij daar alleen zichzelf, zijn onderneming(en), zijn academy en het opleidingsniveau van zijn personeel mee! Nee, niet erg slim van Trump, dus zal hij het ook wel niet gedaan hebben en het is verkiezingstijd in Amerika, het ideale moment voor moddergooien!

   Dat ligt bij de emails van Hillary wel even anders, want daar zou het weleens kunnen gaan om spionage! Het verkopen van staatsgeheimen aan derden, om je campagne te financieren!

   Verwijderen
  6. REPUBLICAN ESTABLISHMENT PLANS TO SUPPORT HILLARY
   Vote fraud may be the final solution
   http://www.infowars.com/republican-establishment-plans-to-support-hillary/
   LOL Het Republikeinse establishment gaat achter Hillary staan. Zoals Joop diverse malen terecht heeft opgemerkt is Hillary een neocon.

   Naast de email affaire (waar Hillary voor naar de gevangenis moet), heeft ze op 11 september 2012 ambassadeur Stevens in Bengazi tevergeefs uren lang om hulp laten roepen. Haar kan wat mij betreft de moord op de ambassadeur ten laste worden gelegd.
   Zij persoonlijk (samen met Susan Rice en Samantha Power)is verantwoordelijk voor het omvallen van de regering van Kadaffi en ze is verantwoordelijk (heel triompfantelijk vertelde ze: we kwamen, we zagen en is hij dood. Voelt ze zich de nieuwe JC ?) voor al de chaos en het menselijke leed wat daarna in Libië is ontstaan en nog steeds voortduurt.

   Verwijderen
  7. Hoor net van Michael Rivero dat de behandeling van de Clinton mails over de president verkiezingen worden getild!!!

   Verwijderen
  8. Oh ja. Dan zit ze helemaal in de pocket van de neocons!!!!. OMG!!. Die kunnen en zullen haar chanteren met de emails. Nu wordt het helemaal zaak dat Trump president wordt

   Verwijderen
  9. Is hiermee een aanstaande verkiezingsfraude bewezen? Nee! Maar dan moeten wij ons wel de vraag gaan stellen;

   "Waarom OVER de presidentsverkiezingen tillen?"

   Verwijderen
  10. "Waarom OVER de presidentsverkiezingen tillen?"

   IK weet niet wie besloten heeft om het gerechtelijk onderzoek naar de email affaire over de verkiezingen heen te tillen. Ongtwijfeld hebben de Clintons hun netwerk aangesproken om dat zo te regelen.

   Dit betekent dat Hillary tijdens haar regeerperiode (en waarschijnlijk daarna ook niet) niet zal worden berecht voor de email affaire. Dit betekent wel dat ze de republikeinse neocon agenda moet uitvoeren. Doet ze dat niet, dan zullen de republikeinen de email affaire weer op de agenda zetten.
   Een gewapend conflict tussen de VS, Rusland en China wordt dan waarschijnlijker.

   Verwijderen
 23. Poetin (en assad) is verantwoordelijk voor de vluchtelingen stroom kopt de NOS. LOL
  NAVO-bevelhebber uit zware beschuldiging aan Poetin
  http://nos.nl/artikel/2090221-navo-bevelhebber-uit-zware-beschuldiging-aan-poetin.html

  Volgens mij waren er nog geen vluchtelingen (niet in deze aantallen) voordat de NATO in Lybië ging bombarderen en de 'rebellen" in Syrië en Irak van wapens ging voorzien.

  NOS en NATO hebben hun legitimiteit verloren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vluchtelingenstroom kwam op gang toen NATO de libische economie aan puin bombardeerden en rebellen de opdracht kregen om op onschuldige burgers te schieten. Door burgers op de vlucht te schieten is het makkelijker om de gebieden voorgoed te confisceren. Burgers kwamen oa in Libanon en Turkije terecht. Later werd hen een oversteek naar Europa aangeboden. Globalistische "filantropische" NGO's betaalde de reis voor hen. Reden: In Europa natiestaat (met al zijn instituties en rechten) vernietigen en middenklasse vernietigen.

   Verwijderen
  2. "En maar complotjes opvoeren als de waarheid oli niet zint"

   Tja, en maar ad hominem artikelen blijven plaatsen als LGK zijn zin niet krijgt!

   Verwijderen
  3. Qatar runs covert desert training camp for Syrian rebels
   http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-qatar-syria-idUSKCN0JA1BX20141126

   Saudi Arabia and Qatar funding Syrian rebels
   http://www.reuters.com/article/us-syria-crisis-saudi-idUSBRE85M07820120623


   http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/exclusive-arab-states-arm-rebels-as-un-talks-of-syrian-civil-war-7845026.html

   http://dohanews.co/report-us-training-syrian-rebels-qatar/

   http://www.ft.com/cms/s/2/f2d9bbc8-bdbc-11e2-890a-00144feab7de.html

   http://www.washingtonsblog.com/2014/08/fellow-christian-brothers-sisters-know-government-supporting-islamic-terrorists.html


   http://www.moonofalabama.org/2015/03/rebranding-alqaeda-into-moderate-rebels.html


   Verwijderen
  4. Helaas maakt de corporatistische centrale bankiers elite veel complotten (uitgewerkt via hun denk tanks / ronde tafelgroepen). Doordat ik hun agenda weet en doordat ik een afweging maak van allerlei nieuwsbronnen kan ik aardig voorspellen wat er gaat gebeuren, ondanks mijn gemiddelde intelligentie. Enorme vluchtelingen stroom heb ik al voorspeld toen de eerste bootjes vorig jaar voorjaar aankwamen. De te verwachten spanningen tussen vluchtelingen en burgers heb ik ook onmiddellijk voorspeld.
   LPG, zoals ik je al eerder heb gezegd. Je behoort niet tot de club jongen. Je eet misschien tijdelijk uit hun ruif. Je bent een mislukte burger journalist en ik verwacht dat de geldstromen naar jou spoedig worden stopgezet. Of je krijgt een ander baantje van hen.

   Verwijderen
  5. @oligarch,

   "Helaas maakt de corporatistische centrale bankiers elite veel complotten (uitgewerkt via hun denk tanks / ronde tafelgroepen)."

   Waaronder het Pentagon, het M.I.C. dus. Zie jij enige dreiging uitgaan van Rusland en China? Ja, zij zijn hun defensie aan het versterken door de dreiging aan hun grenzen door de VS en de financiering van proxy groeperingen zoals Islamitische Staat, die straks in Rusland gebruikt gaan worden en Oeigoeren die heibel moeten gaan schoppen in Xinjiang om China te destabiliseren. De neo-fascistische groepering de "neo-cons", met hun denktank "Project of the New American Century", hadden hun rapport "Rebuilding America's Defenses" en hun wens voor een algehele wereldhegemonie beter stil kunnen houden. Nu hebben zij verraden wat hun werkelijke intenties zijn maar Rusland en China zijn niet zo van de makke schapen als wij hier in Europa.

   http://www.pravdareport.com/news/russia/politics/26-02-2016/133648-russia_threat_usa-0/

   "Doordat ik hun agenda weet en doordat ik een afweging maak van allerlei nieuwsbronnen kan ik aardig voorspellen wat er gaat gebeuren, ondanks mijn gemiddelde intelligentie."

   Ik denk dat je jezelf hier tekort doet! Juist omdat ook jij gebruik maakt van dezelfde informatie zoals Blik, Dawg, Matt, Jan Verheul, Rootman mag ik inmiddels ook wel noemen als een vaste waarde van dit blog en mijn persoontje, die niet te besodemieterd zijn om duimdikke rapporten door te worstelen, bezit jij een meer dan bovengemiddelde intelligentie!

   Verwijderen
  6. @Joop,
   Dank voor de mooie woorden.
   Ja, we hebben een leuk blogje zo met elkaar!.

   En Kroel is de hofnar van Blik op NOSjournaal

   Verwijderen
  7. @oligarch,

   "Dank voor de mooie woorden."

   Geen dank, oli, in mijn ogen verdien je het want ik lees je bijdragen altijd graag en het is ook een beetje eigenbelang. :-)
   Ja, we hebben een leuk blogje zo met elkaar!.

   Buiten die twee nitwits hebben wij goed voor elkaar.

   "En Kroel is de hofnar van Blik op NOSjournaal"

   Vergeet die andere ook niet, die doet ook een flinke duit in het zakje.

   Verwijderen
  8. "En jullie nemen het een op een over!!"

   Hahahaha, heb je het laatste nieuws al gehoord, Cruel? Trump blaast zijn hele hebben en houwen op met de verkoop van waardeloze opleidingen!

   Verwijderen
  9. "je leert het nog wel Joop!!"

   Hahahahaha, dat Trump zijn hele hebben en houwen opblaast? Hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  10. De ondergang van Cruel is door hemzelf ingezet, gefeliciteerd, Cruel!

   Verwijderen
  11. Antwoord van Cruel;

   "Nee hoor."

   Hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  12. Ach ja. Je wordt zowel door Trump als door Hillary belazerd. Welke is het minst erg. Kroel denkt dat Hillary het voor iedereen opneemt. Ik ben de mening toegedaan dat Hillary het alleen voor de 0,00001% opneemt. Iemand die nu uiterst chantabel is en die zichzelf een Julius Ceasar waant.
   Trump belazert je ook. Dat zal ik niet ontkennen.

   Verwijderen
 24. Ukraine bans its officials from criticizing authorities
  https://www.rt.com/news/334183-ukraine-ban-government-critics/

  Gidsland voor Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, worden in Oekraïne de toekomstige Europese wetten getest?

   Verwijderen
  2. Ja, in de toekomst wordt deze wetgeving ook bij ons ingevoerd.

   Verwijderen
  3. Althans, als we de technocraten van de Europese commissie hun gang laten gaan.

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   "Althans, als we de technocraten van de Europese commissie hun gang laten gaan."

   Ik zou niet weten wie ze moet stoppen of er komt een Europese lente?

   Verwijderen
  5. De anti Europa partijen gaan wel winnen Joop. Misschien dat dat een ommekeer teweeg brengt.

   Verwijderen
  6. @oligarch,

   En daarna een afscheiding van de VS, alsjeblieft?

   Verwijderen
  7. "En daarna een afscheiding van de VS, alsjeblieft?"

   Zeker, daar ben ik van overtuigt.

   Verwijderen
  8. Anti Europa sentiment is niet genoeg. De oppositie is autenthiek, maar zeer verdeeld qua visie. Bovendien zijn de VS en Israel de absolute meesters van het hacken van revoluties. Een voorbeeld is Syriza met de Soros mol Tsipras.

   In Latijns Amerika, wat ik graag het continent van de hoop noem (en bovendien val ik op Latinas)is de beweging naar souvereiniteit afgelopen jaar zwaar teruggezet: Argentina heeft een zeer autoritaire neoliberale president gekregen die afgelopen week zijn land, dat zich met de nodige obstakels aan zijn koloniale positie ontworstelde opnieuw in verpletterende IMF schuld heeft gestort. Maduro is nu in de minderheid, Roessef ligt zwaar onder vuur. Heeft uiteraard met grondstofprijzen en CIA ondermijning te maken.

   Rusland heeft helaas genoeg om handen aan zijn grens en in Syrië, maar helaas is de balans van dit jaar: succesvolle strijd voor de souvereiniteit van Syrië, diplomatiek succes en neutraliteit van de Oekraine, versus het dreigend verlies van een heel continent...

   Verwijderen
 25. Putin: Smart Technology Is A New World Order Plot To Control Our Lives
  http://investmentwatchblog.com/putin-smart-technology-is-a-new-world-order-plot-to-control-our-lives/

  Verkalkte globalistische corporatistische control freaks. Jullie plannetjes mislukken toch. Poetin is jullie ergste vijand.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lid van de Grijze Wolven gepakt die betrokken is bij de moord op Oleg Peshkov!

  Syrian Army Captures Terrorist Helping Murder of Downed Russian Bomber's Pilot

  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13941211000689

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik die Alparslan Celik was, zou ik me toch niet zo op mijn gemak voelen. :-)

   Verwijderen
  2. Reken maar dat de Russen daar jacht op maken, die durft Turkije niet meer uit, hoewel ik betwijfel of dat iets uitmaakt, er is altijd wel een Turk te vinden die een Russisch klusje op wil knappen.

   Verwijderen
  3. Er is altijd wel een Turk te vinden die een Russisch klusje op wil knappen.
   Hahahahaha zeker weten. Roebels stinken niet. Ik heb Poetin gezien. Die was pis en pis nijdig door de moord op luitenant kolonel Oleg Peshkov.

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   Die Russen gaan echt als een speer!

   http://sputniknews.com/military/20160302/1035650866/russia-seventh-generation-fighter.html

   Verwijderen
  5. Die nemen hun soevereiniteit echt serieus!

   Verwijderen
  6. Man, man, man, wat ben ik trots op die Russen en hoe zij met de bedreiging van hun grenzen omgaan, je ziet er nog echt de Stalingrad mentaliteit in! Formidabel!

   Verwijderen
  7. Het is inderdaad ongelofelijk hoe snel de russen de modernisering van hun wapens voor elkaar hebben gekregen. Ze zijn eigenlijk pas sinds 2008 echt gaan moderniseren. Georgië was een "wake up call"

   Verwijderen
  8. "Georgië was een "wake up call"

   You're damn right!

   Verwijderen
  9. Nee hoor. Volgens onderzoek van de Europese unie was Georgië de agressor van het conflict.

   Verwijderen
  10. De NAVO is niet opgewassen tegen het Rode Leger, toegegeven door de NAVO! Stoppen met spierballentaal als jouw eigen vriendjes het toegeven, Cruel!

   Verwijderen
 27. Dit is ook een leuke.
  De Cruz campagne heeft een video gemaakt met daarin een porno actrice Amy Lindsay. Cruz gaat er prat op dat hij conservatief is. Deze dame speelt volop in (lesbische) porno films. Hahahahahahaha. Mooi!. Uitgerekend in een campagne spotje voor de ultra conservatief voordoende Cruz.
  http://sputniknews.com/us/20160212/1034674498/ted-cruz-porn-star-ad.html

  http://www.nitrovideo.com/video/secrets-of-a-chambermaid-video-clip-08-58756.html
  Mooi lesbische triootje met Amy.
  http://www.xvideos.com/video913664/amy_lindsay_kimber_lynn_belinda_gavin-bikini_airways-02

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze ook wel!

   Breaking: Senator Marco Rubio DRUG SCANDAL Exposed! New Report

   Read more: http://www.thepoliticalinsider.com/breaking-senator-marco-rubio-drug-scandal-exposed-new-report/#ixzz41mrRg2e4

   Verwijderen
  2. Volgens Wayne Madsen was Rubio vroeger homoseksueel. (Niet dat daar iets mis mee is, maar ja toch niet bevorderlijk voor je campagne om de stem van de republikeinse kiezer).

   Columnist Claims This Might Be a Photo of Marco Rubio at a Gay Miami Foam Party in the ’90s
   http://www.towleroad.com/2016/02/marco-rubio-gay/

   Wat zeker is is dat Rubio is opgepakt- samen met angel barrios- in Alice Wainwright Park in south Miami. Wat bekend staat als een homo park.

   Ik denk dat Wayne gewoon weer gelijk heeft. Wat een onderzoeks journalist!.

   Verwijderen
  3. O, kan je van homoseksualiteit ook genezen?

   Naast zijn huwelijk zal Marco zich ook nog wel "te goed doen" aan de nodige "boys"

   Verwijderen


  4. @oligarch,

   "Naast zijn huwelijk zal Marco zich ook nog wel "te goed doen" aan de nodige "boys"

   Aha, for the conservative American voter he looks straight! Why do they call that "straight" anyway?

   Verwijderen
  5. Het is niet de homosexualiteit of jeugdzonden van druggebruik maar de smerige hypocisie. Daarom wint Trump, die zich niet schaamt voor zijn meer hedonistische leefstijl. Wat het schandaal van zijn ´school´ De deelnemers hebben ongetwijfeld het potentiële schikkingsbedrag vertienvoudigd, maar daarna loopt het met een sisser af. Trump is ook een wolf, maar dat is beter dan een hyena.

   Verwijderen
 28. "Vladimir Putin is purposefully creating a refugee crisis in order to “overwhelm” and “break” Europe, Nato’s military commander in Europe said today.
  Gen Philip Breedlove, the Supreme Allied Commander Europe and the head of the US European Command, said that President Putin and Syrian leader Bashar al-Assad had “weaponised” migration through a campaign of bombardment against civilian centres."

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/12180073/Nato-chief-Vladimir-Putin-weaponising-refugee-crisis-to-break-Europe.html?sf21808579=1

  Lelijke oorlogshitser, die Breedlove. De migrantencrisis in Europa is geheel en al van eigen fabrikaat, maar nu moeten we geloven dat Poetin did it. Nederland moet uit de NAVO. Europa moet uit de NAVO, voordat die organisatie haar ondergang wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Tja, Breedlove wordt niet voor niets "Strangelove" genoemd en waarom beveelt Soros Europa om 1 miljoen "vluchtelingen" per jaar op te nemen? Omdat Poetin dat zegt of zegt Soros dat?

   Verwijderen
  2. Klopt Dawg. Heb ik gisteren al gemeld om 17:56. Het is de reinste vorm van de zaken 100% anders voorstellen dan ze zijn. Eigenlijk zijn deze uitlatingen een vorm van een valse vlag. Iemand anders de schuld geven van wat jezelf hebt veroorzaakt. Schandalig.
   Iedere geïnformeerde burger weet dat de vluchtelingen stroom naar Europa al meer dan een half jaar eerder in gang gezet is voordat Poetin begon met bombarderen. Jammer dat zo weinig mensen notie nemen. Het idee om Rusland aan te pakken hebben ze nog steeds niet laten varen.

   Verwijderen
  3. Al heel lang voor de Russische luchtmacht in Syrie actief zou worden waren meer dan 7 miljoen burgers Syrie al ontvlucht. En opgevangen in kampen in met name Turkije en Jordanie. Pas na de lokroep van Merkel en begeleid door een onaflatende stroom emoporno in de MSM zette die horde zich in beweging. En nu zijn die vluchtelingen opeen de schuld van de Russen. Voorspelbaar zo langzamerhand, maar niet minder belachelijk.

   Verwijderen
  4. De oorzaak gaat altijd aan het gevolg vooraf. De vluchtelingen stroom kwam al in het voorjaar op gang, lang voordat voordat de Russische luchtmacht in Syrie kwam. En di vluchtelingen waren afkomstig uit kampen in Turkije en Jordanie. Je kletst uit je nek, kakelmans.

   Verwijderen
 29. Paul Joseph Watson slaat terug nav het constante schuld gevoel dat de blanke man wordt ingewreven door de social engineers. Terwijl hij in de tussentijd het slachtoffer is.

  I Love My White Male Privilege!
  https://www.youtube.com/watch?v=6TU50Bz3Ey0

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Bernie Sanders supporters zullen op Trump gaan stemmen. Ze (de jeugd die nu op Sanders stemt) gaan in ieder geval ANTI ESTABLISHMENT stemmen. Hillary kan het shaken. Trump maakt haar in.
  Will Bernie Sanders' Supporters Jump To Trump?
  https://www.youtube.com/watch?v=YhwBHm9dQqg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hillary krijgt stemmen van neo cons, van naïve baby boomers en wellicht van vrouwen die op een vrouw stemmen omdat ze vrouw is.

   Verwijderen
  2. Dat kan ik beamen! Na gisteren met mijn stiefdochters besef ik dat veel jonge, progressieve succesvolle vrouwen, die meer in hun gezin dan met politiek bezig zijn als vanzelfsprekend op Clinton gaan stemmen als Sanders uit de race is.

   Deze groep zal nooit op Trump stemmen vanwege zijn racistische opmerkingen. Deze groep heeft veel gemeen met NL, dat zich nagenoeg unaniem achter Apocalypta zal scharen.

   Verwijderen
 31. Volg ook:
  http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html

  NATO à la Turque

  woensdag 2 maart 2016
  Nog iets gehoord? Over die NATO-vloot die op Aegeïsche Zee zou gaan opereren om die verhuisbootjes tegen te houden. Tot nu toe niet. Nou was het niet zo, dat die NATO-bodems zelf de opvarenden van die bootjes naar boven zouden takelen. Hun taak was om de Griekse en/of Turkse kustwacht te waarschuwen dat ze zo'n rubber gevalletje in de kijker hadden. Die Ausputzers moesten dan toesnellen en die emigranten weer terugbrengen naar de plek waar ze vandaan kwamen. Kregen de Turken in eerste instantie 3 miljard euro voor. Tenminste, als ze meewerkten aan het dichtknijpen van de vluchtelingenstroom. Nu blijken er wat problemen te zijn. Griekse bootjes mogen niet binnen de Turkse wateren opereren en Turkse niet in Griekse. Verder zou volgens Duitse persberichten het NATO-flottielje ook niet welkom zijn binnen de grenzen van het het Turkse plat. Dus wat komt er van al die mooie Brusselse plannetjes terecht.
  Voorlopig niks. Wat nou 6 tot 8 weken? En die 1000 piek hebben we ook nog niet gehad. Ienemienemutte tien pond Rutte, tien pond kaas. Ienemienemutte is de baas. Slaat dat nergens op? Die uitspraken van Mark Damesfiets wel soms?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mooie uiteenzetting over Donald Trump en de amerikaanse verkiezingen van Luke Rudkowski

  Is Donald Trump For Real?
  https://www.youtube.com/watch?v=5sPgbu03e-k

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Southfront over het nederlandse referendum over het associatie verdrag van de EU met Oekraïne.
  Naast de leegstroom van mensen uit de Oekraïne naar de EU krijgt de EU ook te maken met:

  The situation becomes more complicated, because the Ukrainian regime has shown a complete failure over the past 2 years.

  .No signs of a crackdown on corruption. The state and law enforcement bodies are still unreformed.
  .Ukrainian authorities demonstrate total ineptitude in foreign policy.
  .The economic crisis has put the country on the brink of default, despite the multimillion-dollar infusions from numerous sources. The .EU money was simply stolen through various corruption schemes
  .A “worm’s-eye-view” in resolving issues of fuel and energy acquisition have endangered the security of the European energy supply.
  http://www.globalresearch.ca/the-european-crisis-the-dutch-eu-ukraine-association-agreement-referendum/5511617

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ukrainians Dying by the Thousands Due to Lack of Meds, Protesters Blame Yatsenyuk

  “I have cancer, I was written-off by the Cabinet”

  “I have AIDS, I was written-off by the Cabinet”

  http://russia-insider.com/en/politics/yatsenyuk-you-will-see-me-die-video/ri13160

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De oekkies kijken lelijk op hun neus door het beleid van de door mw Nuland gekozen leiders.

   Verwijderen
 35. Dutch MPs slam secrecy, question lack of evidence in MH17 investigation

  https://www.rt.com/news/334358-dutch-question-mh17-investigation/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De heer Omtzigt (CDA):

   "Het materiaal van de OVV en van de Universiteit Twente is geheim. Het is ook geheim welk bewijs er is, terwijl de informatie over de radar van Oekraïne deels incorrect is. Of de eerste uitleg van Oekraïne klopt, of de tweede. Toch kan niemand er de komende 100 jaar bij."

   Verwijderen
  2. Het bewijs staat hierboven, het bewijs is voor 100 jaar opgeborgen, geheim, secret, weet je wel, Cruel?

   Verwijderen
 36. "Präsident Putins Beliebtheit in Syrien unvergleichbar
  ...........
  Russlands Präsident Wladimir Putin ist in Syrien populär wie nie zuvor. Das könnte am Anti-Terror-Einsatz der russischen Streitkräfte liegen, die auf Bitten von Präsident Assad seit dem 30. September 2015 andauern. Daneben leistet Russland Syrien durch humanitäre Aktionen Hilfe zur Selbsthilfe.

  Das syrische Volk erweist sich dadurch dem unermüdlichen Einsatz der Streitkräfte dankbar, die auf Bitten von Assad seit dem 30. September 2015 Terroristen vor allem im Norden des Landes bekämpfen. Zudem erkennt das syrische Volk die „westliche Propaganda“ , deren Ziel es seit Jahren ist, das Volk zu spalten.

  https://www.contra-magazin.com/2016/02/praesident-putins-beliebtheit-in-syrien-unvergleichbar/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, deze info is waarschijnlijk alleen onbekend in de gebieden in de wereld die gedomineerd worden door de anglo amerikaanse pers. Hier willen "ze" ons wijs maken dat Poetin de vluchtelingen stroom naar europa opgang heeft geholpen. Totaal leipe nieuwsgaring hebben we hier in de door de anglo amerikaanse -council on foreign relation- gedomineerde wereld. Nederlanders leven in totale parallellen werkelijkheid. Ze weten niet meer wat voor of achter is door de propaganda.

   Verwijderen
  2. @ oli

   Onze politieke leiders zijn zo radeloos over die ongecontroleerde toeloop van migranten dat ze uit pure verstandsverbijstering ook nog maar even de visumplicht voor 40 miljoen Oekrainers en 80 miljoen Turken (zal wel de beloning voor goed gedrag zijn) afschaffen. Hoezo krokodillentranen?

   Verwijderen
  3. Inderdaad Dawg, de immigratie stroom gaat helemaal volgens agenda. Samson was in 2014 bij Bilderberg aanwezig. Je ziet nu welke taak ze hem hebben gegeven. Het binnen halen van de immigranten.

   Verwijderen
 37. Soros heeft vermoedelijk een nieuw kunstgebit met diamantcoating moeten aanschaffen om de schade van het tandenknarsen nog enigszins tegen te gaan. De broodheer wordt ongeduldig, dus schrijft Amnesty een nieuw rapport (maar zo gaat de reputatie van AI niet overeind blijven):

  https://www.amnesty.org.uk/press-releases/syrian-and-russian-forces-have-deliberately-targeted-hospitals-near-aleppo

  -Russian and Syrian government forces APPEAR to have deliberately and systematically targeted hospitals and....-

  -Amnesty has gathered compelling evidence----

  verklaringen zijn geen bewijs! (-All of the people interviewed by Amnesty said---)

  --Several medical workers from the city of Anadan and town of Hreitan, north-west of Aleppo, told Amnesty---

  Hallo! Een haatbaard in de ER is niet steriel!!!

  ---´The field hospital´---

  Een militaire kliniek om jihadisten op te lappen...

  ---According to the Syrian Network for Human Rights,--

  De leugenaar uit Londen, verbonden aan de broederschap...

  ---Doctor “Faraj” (his real name has been withheld for security reasons)---

  Next...

  ---A doctor from the Independent Doctors Association in Turkey told Amnesty that the field hospital they support...--

  De ´onafhankelijke´ medic van de grijze wolven...

  --claiming that the facility was used by terrorists to treat the war wounded. International humanitarian law protects hospitals and health facilities carrying out their humanitarian function, including providing medical treatment to wounded fighters.--

  Hier geven ze het zelfs toe dat al nusra terroristen weer worden opgelapt! Het precedent van Guantanamo ontheft deze terroristen echter van krijgsgevangenbescherming!

  ---Doctor “Abdullah” (real name withheld for security reasons) from Hreitan said:--

  Opnieuw: haatbaarden zijn niet steriel in de kliniek!

  Bovendien is gebleken dat de ziekenhuizen niet van MSF waren maar slechts ´geassiocieerd´ en geen markings (rood kruis/ halve maan op het dak) hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Amerikanen zijn het meest bang van een corrupte overheid
  http://truthstreammedia.com/2016/02/22/youll-never-guess-what-americans-are-most-afraid-of/

  En terecht. Ik wens de globalisten veel succes met het ontwapenen van de amerikaanse bevolking. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 40. https://ejbron.wordpress.com/2016/03/03/het-vierde-rijk-vladimir-vasyanovych-brengt-namens-oekraine-de-swastika-alvast-naar-het-europees-parlement/#more-111531

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Geopolitical Chess Games About MH17 Continue.

  The geopolitical chess games about Malaysia Airlines Flight MH17 continue, with both Russia and the USA claiming to possess “evidence” that allegedly proves that their respective perceived opponent was responsible for having shot down the Boeing 777-200 over Ukraine. nsnbc international contacted Malaysia Airlines, all of the governments involved in the investigation that was led by the Dutch Safety Board as well as the Dutch Safety Board. Non of the above mentioned governments and their respective ministries and authorities would provide any independently verifiable evidence to nsnbc international or other media. nsnbc international requested a certified copy of the Comma Separated Variable (CSV) file from MH17s flight data recorder, a copy of the recording on the cockpit voice recorder, certified copies of audio recording from the cockpit voice recorder and from communications between the flight crew and air traffic controller, as well as certified copies of the radar data.

  Ultimately, it was Sara Vernooij, Spokeswoman for the Dutch Safety Board who went as far as she could go after months of communication between her and nsnbc international. In early July 2015 Sara Vernooij implicitly provided the key to the puzzling question why non of the involved parties is forthcoming with regards to independently testable and verifiable data and evidence by stating to the author:

  “The Dutch Safety Board is financed from the national budget via the Department of Security and Justice, but national legislation guarantees the Dutch safety Boards independence. The department has no access to the investigations conducted by the Board and the department cannot influence the investigations….”

  “The investigation information is protected by Dutch law (Dutch Kingdom Act) . This act determines that only the information issued in the Final Reports is public, sources and files containing investigation information are not publicly accessible. In case of the investigation into the cause of the MH17 crash, the Dutch Safety Board works by the international ICAO agreement, annex 13”. (emphasis added)

  “In the Netherlands it is possible to register a WOB (Open Government Act) with the body involved. But I point out the fact that the Kingdom Act concerning the Dutch Safety Board excludes investigation information from the WOB. There is no possibility to get any access to investigation information by the Dutch Safety Board if you are not a member of the investigation team”. (emphasis added)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. By implication, and due to the fact that the governments of Australia, Ukraine, USA, the UK, Malaysia and Russia have delegated investigators and become party to the DSB-led investigation, they have thus agreed to work within the framework of the Kingdom Act. That is – no independently testable and verifiable information will be made available to the public. All that investigative journalists can do is to encourage whistle-blowers from within the relevant ministries and other authorities in Australia, Malaysia, Russia, Ukraine, UK, USA and The Netherlands to show the integrity that the worldwide flying public should be entitled to expect from all of the involved parties.

   Verwijderen
  2. En dan citeer ik Pieter Omtzigt nog maar eens een keer uit het debat van dinsdag 1 maart 2016;

   De heer Omtzigt (CDA):

   "Het materiaal van de OVV en van de Universiteit Twente is geheim. Het is ook geheim welk bewijs er is, terwijl de informatie over de radar van Oekraïne deels incorrect is. Of de eerste uitleg van Oekraïne klopt, of de tweede. Toch kan niemand er de komende 100 jaar bij."

   Beste nabestaanden,

   U kunt naar de waarheid fluiten!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Dan weet je precies welke kant het op gaat. Bert Koenders had het er al over dat het te laat was voor een tribunaal en als het bewijsmateriaal niet open is voor publiek, dan krijg je dus een gesloten proces met corrupte rechters die het niet zo nauw nemen met bewijsmateriaal of er komt helemaal geen proces.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. The cover-up goes global!

   http://www.veteranstoday.com/2016/03/03/dutch-mps-slam-secrecy-question-lack-of-evidence-in-mh17-investigation/

   Verwijderen
  7. @Matt,

   Zij hebben zich al verraden door het bewijsmateriaal voor 100 jaar achter slot en grendel te houden, er is geen normaal mens meer die gelooft dat daar een BUK raket op staat of het moet een Oekraïense BUK zijn maar dat geloof ik na het verhaal over de Oekraïense radarbeelden niet meer. Ik ben er nu 1000% van overtuigd dat er Oekraïense gevechtsvliegtuigen op staan.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @LGK,

   "Vreemd dan dat de gaten in de romp van de Mh17 gem 11mm waren"

   Het is nog vreemder dat Matt en ik kogelgaten zien en de OvV en jij niet.

   Hoe komt dat extra gat daar, waar het er eerst niet zat, @LGK?

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/wp-content/uploads/2015/11/extra-hole.jpg

   Verwijderen
  10. @LGK,

   Oké @LGK, hier heb jij je gaten van 11mm.

   http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   En het is bewezen.

   http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-abschuss-durch-ukrainische-su-25-ist-bewiesen/

   Dus, stop jij maar is een keer met het plaatsen van onzin!

   Verwijderen
  11. Sterker nog, zij hebben niet eens dit

   http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   cockpitgedeelte gebruikt voor de reconstructie, zoals blijkt uit onderstaande video!

   https://www.youtube.com/watch?v=2TdWUTHC49U

   Bah, misselijkmakende misleiding!

   Verwijderen
  12. @LGK,

   "U licht er iets uit wat in uw straatje past"

   O, en dat geeft de OvV het recht iets weg te laten wat niet in hun straatje past?

   "U gaat alleen af op Peter"

   Nee, of jij moet nu beweren dat het desbetreffende cockpitgedeelte niet bestaat? Dat kan je makkelijk, want dit cockpitgedeelte lag opgeslagen in een afgesloten hangar op Gilze-Rijen waar niemand bij mocht komen!

   "dat is pas LOL
   Maar u had al laten zien geen verstand van academisch bewijs te hebben"

   Het is pas LOL te constateren dat jij geen verstand van waarheid hebt!

   Verwijderen
  13. @LGK,

   "Wie is hier nu de oplichter?"

   Jij! Want een Canadese OVSE waarnemer was in 20 minuten op de crashsite om dit cockpitgedeelte

   http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   waar te nemen en waarover de westerse propagandamedia niets over wenste berichtten!

   Verwijderen
  14. @LGK

   Jij ben hier al meerdere malen tegen de lamp gelopen met je verhaaltjes dat het verzet het onderzoek tegengewerkt zou hebben. Je heb ook nog nooit een deugdelijke bron genoemd. Wel het een paar keer met dezelfde verwijzing naar een uitzending van Brandpunt geprobeerd, maar dat blijkt dan allemaal nergens op te slaan. De Australische politie was zeer te spreken over de samenwerking ter plekke. Je ben gewoon een glasharde oplichter LGK.

   Verwijderen
  15. @ LGK

   Kiev maakte van de crashzone een frontlijn. Niet zo gek dus dat het verzet ook nog andere belangen inj de gaten moest houden. Ondertussen deed de Nederlandse regering er van alles aan tot een gespannen verhouding met het verzet te komen. Terwijl de lokale brandweer deed wat de Nederlandse autoriteiten niet konden of wilden, het bergen van de slachtoffers, werden ze daarvoor als dank door Timmermans voor het oog van de wereld door het slijk gehaald.

   Verwijderen
  16. @LGK,

   "Wat is er weggelaten???"

   Het cockpitgedeelte met de kogelgaten! Dat jij dom heb je al bewezen, dat hoef je niet expliciet te bevestigen!

   "Dus waarom zou OVV een gat maken van 30mm groot?"

   Wie heeft gezegd dat dat extra gat 30mm groot is, @LGK? Dat zeg jij nu om je nog belachelijker te maken dan je al bent!

   "Uw stellingen/bewijzen zijn hier al meer dan 100x onderuit gehaald"

   Tja, dat is hetzelfde als dat de bewijzen voor 100 jaar achter slot en grendel worden opgeborgen! Maar ik heb medelijden met jouw zielig werkende hersentjes! Een Nederlandse overheid die de separatisten en Rusland beschermen over hun betrokkenheid bij het neerhalen van MH-17!

   "En nu is de waarheid een su25, een hypothese die zelfs het Kremlin al heeft laten vallen"

   Tja, zelfs de HEMA behoort volgens jou tot het Kremlin!

   Verwijderen
  17. @LGK,

   "Ohhhhhh
   Er is een ramp gebeurd en de sepa's gaan eisen stellen voor toegang???"

   De separatisten hebben helemaal geen eisen gesteld, Rutte heeft duidelijk gesteld geen onderhandelingen met de separatisten te starten omdat dat de suggestie zou kunnen wekken dat Nederland de Donetsk republiek zou erkennen.

   "Je zou verwachten dat ze NL onbeperkt toegang geven om zo snel mogelijk de lijken op te halen
   Maar dat deden de sepa's niet
   Ze hadden eisen"

   Ja, dat jij goed bent in het verdraaien van zaken was ons al bekend maar zo als jij het uitlegt is het dus niet gegaan!

   "HOE ZIEK KAN JE ZIJN OM BIJ EEN TRAGEDIE EISEN DURFT TE STELLEN!!!@"

   Tja, hoe ziek kan je als @LGK zijn om zaken te verdraaien?

   Verwijderen
  18. US refuses to reveal details of cooperation with Dutch investigators over MH17

   "We saw the trajectory"

   En toen was er ineens die WOLK, die van de 'waarheid' een sprookje maakte!

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/us-refuses-to-reveal-details-of-cooperation-with-dutch-investigators-over-mh17/

   Belangrijk lijkt het dat in dit stadium de 'waarheid' over het referendum getild moet worden!

   Time is on their side!

   Verwijderen
  19. Long list of indications showing the Dutch are not very keen in finding MH17 truth

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/long-list-of-indications-showing-the-dutch-are-not-very-keen-in-finding-mh17-truth/#prettyPhoto

   Verwijderen
  20. "Domme lijst"

   En een nog dommere reactie!

   "Was een geschil op juridisch gebied"

   Nee, het was een verschil op politiek gebied!

   Verwijderen
 42. Kat ziet het goed, inzake Trump:

  http://revolutionaironline.com/donald-trump-is-de-revolutie-elite-en-msm-in-totale-paniek/

  Mitt Romney en McCain openen de aanval op Trump; een betere aanbeveling voor Trump is er niet. Houd me hart voor de man vast. Een Pimmetje ligt op de loer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hillary heeft een probleem.

   “Bernie or Bust” – Over 50,000 Sanders Supporters Pledge to Never Vote for Hillary
   http://libertyblitzkrieg.com/2016/03/03/bernie-or-bust-over-50000-sanders-supporters-pledge-to-never-vote-for-hillary/

   Veel, heel veel Bernie stemmers gaan NIET op Hillary stemmen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @LPG,
   Ik heb gezegd dat Trump goede relaties met Rusland wil en hij denkt dat hij het goed kan vinden met Poetin.
   We weten allemaal dat het water en vuur is tussen Hillary en Poetin.
   Een normale relatie met Rusland is niet mogelijk op de korte termijn zolang Poetin daar zit. - Hillary Clinton
   https://www.youtube.com/watch?v=3rtCDnuDXk4
   Putin placed Hillary where she belongs (St Valentine's Day)
   https://www.youtube.com/watch?v=Q55SxoaiJjw
   Gaat niet werken tussen die twee.

   Als er niet teveel verkiezingsfraude is of als Trump niet uit de race gehaald wordt, dan wint Trump met gemak van Hillary.
   Bernie supporters zijn anti establishment stemmers en 90% van hen gaan niet Hillary stemmen. Groot probleem voor Hillary.

   Verwijderen
  4. RUBIO ADVISER SAYS HE’D RATHER VOTE FOR STALIN THAN TRUMP
   Foreign policy hawk says Stalin, Hillary and Bloomberg better than Trump
   http://www.infowars.com/rubio-adviser-says-hed-rather-vote-for-stalin-than-trump/
   Trump wordt continue gedemoniseerd.

   Verwijderen
  5. This Video Destroys Mitt Romney's Claims Against Trump
   https://www.youtube.com/watch?v=h-10_GwRwSg
   Flipflopper Romney. Zo kennen we hem.

   Verwijderen
  6. Diamond and Silk's Rebuttal to Mitt Romney's Dumb Ass Speech
   https://www.youtube.com/watch?v=8tMhE5ZnfxU

   De dames zullen wel beloond worden door Trump. Wel grappig die typische afro dames.

   Verwijderen
 43. Vannacht het republikeinse debat gezien: het is zeer vermakelijk!

  Ik denk dat het ´offensief´ van de stiff Romney en de andere zure, boze kandidaten juist steun voor Trump gaat opleveren.

  Ik hoop dat Sanders nog flink scoort, maar kan niet wachten op de presidentiële debatten!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @Blik,
  De roebel doet het goed de laatste tijd. Rusland is op dit moment de grootste goud importeur. Je krijgt een prachtige rente in Rusland. Het land is nu de grootste graan exporteur ter wereld. Ze pakken macht en goede relaties in het midden oosten. zie egypte, syrië, irak, iran. Ze moderniseren hun leger razendsnel en er zijn al aardig wat gebieden waarin ze voorop lopen. Ik zie het niet gebeuren dat de dollar elite Rusland nog kan destabiliseren en of kan isoleren. Natuurlijk kunnen er russische banken omvallen net zoals dat in het westen gaat gebeuren. Op de lange termijn is het een no brainer dat je beter af bent in roebels dan in dollars of in euro's.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Judge Andrew Napolitano - Hillary Should be Terrified!
  https://www.youtube.com/watch?v=Eryh1M3O82w

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Nu de vrede is getekend met de "gematigde" rebellen, wordt de oorlog tegen IS opgevoerd. IS wordt in de tang genomen door het syrische leger en de koerden. De SAA staat voor de poorten van Jisr, Palmyra en Raqqa.
  ISIS capital in danger as Syrian Army and Kurdish fighters approach – Map update

  https://www.almasdarnews.com/article/isis-capital-in-danger-as-syrian-army-and-kurdish-fighters-approach-map-update/ | Al-Masdar News

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Dat wordt lachen!

  Yanukovich Planning Return to Ukraine to Establish Constitutional Order

  The removal of President Yanukovich was illegal and unconstitutional, as has been every subsequent act by the rump Ukrainian parliament - including the election of Poroshenko

  “He is planning to return to the Ukraine and will take legal steps to make this happen. Yanukovich never resigned from the presidency. His removal is illegitimate. This procedure must be executed not by impeachment but on the order of the Verkhovna Rada of the Ukraine”, said the lawyer.

  http://russia-insider.com/en/politics/yanukovich-announces-return-ukraine-establish-constitutional-order/ri13178

  And he is right. According to the Constitution of the Ukraine, the laws executed after the Maidan coup, are illegal. The presidential election of Poroshenko is also illegal, since the electoral law and corresponding documents were never signed by Yanukovich. For the same reason, the Cabinet and the Verkhovna Rada (parliament) are also illegal. Yanukovich did not sign any appointments, such as leaders of regional and district administrations, ambassadors, etc. The whole power structure in the Ukraine is illegitimate. Yatsenyuk cannot legally make payments on credits he obtained because his signature on these documents is illegal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grap van de eeuw als hij weer president wordt. :-)

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   "Grap van de eeuw als hij weer president wordt. :-)"

   Ja, maar sommige bloggers zien er de "University Study Shows that the Maidan Massacre was Planned by the Putschists" LOL niet van in. :-)!

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Je hebt ook bloggers die er een "betreurenswaardig ongeluk" in zien! :-)

   Verwijderen
  4. "Nee want je weet dat ik de waarheid spreek"

   Ja, wij weten wel dat je de waarheid spreekt, net als deze imbeciel!

   http://russia-insider.com/en/politics/kiev-mayor-loss-when-confronted-about-ukrainian-human-rights-abuses-interview/ri13158

   Verwijderen
  5. "Russia-insider, dus dan weet je al dat het gelogen is. Hoe makkelijk wil je het me maken Joop??"

   Ik zal het je héél makkelijk maken! Kan jij je de opmerking van jezelf nog herinneren over de waardeloze opleidingen die Trump had verkocht aan zijn eigen academy?

   Waarom heb jij toen niet gecheked dat dat niet klopte en een vuile vieze gore leugen was en waarom JIJ die vuile vieze gore zonder fact checking overneemt?

   http://www.thepoliticalinsider.com/commercial-break-audience-noticed-trump-handing-debate-moderator/?utm_source=SailThru%26utm_newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=TPI%20Newsletter%2003-04-16%20Tier%201&utm_term=Tier%201

   Verwijderen
  6. "Vreemd dan dat Putin Poroshenko erkent als wettig president??"

   Heb jij daar ook een linkje van of zit je, zoals gewoonlijk, voor de zoveelste keer weer uit je nek te kletsen?

   Verwijderen

 48. Western MSM: Whatever You Can Think of, Russia Is 'Weaponizing' It

  Refugees, population, default, history, media, information, weather, culture, money, photoshop, jedi mind tricks, language, spaceships, robotic cockroaches, psychiatry, nationality, nailguns, the grid, word files – Russia is 'weaponizing' them all

  At least if you believe the regime media in the west

  http://russia-insider.com/en/media-criticism/russia-weaponizing-everything/ri13171

  Ook wat @Blik en zijn trouwe bloggers schrijven is de schuld van Poetin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   "De wisseling van de macht is niet illegaal, dat gaf hij zelf op door met de staart tussen de benen naar zijn broodheer Vlad Putin te vluchten en daarmee dus alle rechten die hij ook had."

   Zo praat een fascist een gewelddadige staatsgreep goed.

   Verwijderen
  2. "Vreemd dan dat Putin Poroshenko erkent als wettig president??"

   Heb jij daar ook een linkje van of zit je, zoals gewoonlijk, voor de zoveelste keer weer uit je nek te kletsen?

   Verwijderen
  3. "Rusland stuurde zijn ambasadeur naar de beëdiging van Poroshenko"

   Dat vraag ik niet, ik vraag of jij daar een link van hebt en dat heb je dus niet!

   Verwijderen
  4. Tja, dat dacht ik al! Maar ik had het al opgezocht hoor @LGK en je zit wederom uit je nek te kletsen!

   Verwijderen
  5. "3 key worden in Google"

   Putin regocnized Poroshenko

   Hits 0,000000!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
 49. Geduld van Poetin t.o.v. Erdogan is op.

  Russia and Turkey Move Closer to War with Assassination Ploy (updated)

  There are multiple confirmations today, from sources in Hezbollah intelligence in Lebanon, from Iraq and now directly from Russia. Sources also reveal that Russia has become increasingly frustrated and impatient with Turkey for that nations intransigence in the face of numerous communications from Moscow.
  Russia has made every effort to inform Turkey that their provocations in Syria will lead to war and the removal of the Erdogan government.

  Saudi/Turks moordcomplot onderschept!

  An assassination list has been intercepted, a broad plot by Saudi Arabia and Turkey, to kill regional leaders in Iraq and Lebanon. The purpose is to drive sectarian conflict and broaden those involved in a war they fear may actually end someday, something they see as a political disaster.

  The list:

  Druze leader Walid Jumblatt
  Hezbollah leader Hassan Nasarallah
  Iraqi Shiite cleric Muktada al Sadr
  Former Lebanese Prime Minister (General) Michael Auon, a Christian
  other names are being withheld…

  VT has strong confirmations that Russian Vladimir Putin now takes the actions of Turkey’s President, Recip Erdogan personally including Erdogan’s involvement backing extremist elements in Ukraine, his nuclear weapons program, Turkey’s partnership with Georgia in the development and use of biological and chemical weapons and Turkey’s direct support of terrorism inside Russia.

  Putin considers Erdogan a madman. More than one source has confirmed that within hours Turkey’s air forces and major armored units would be obliterated by tactical nuclear weapons within minutes of what Russia would term a “redline violation” by Turkey.

  Turkey is playing with that “redline” now.

  http://www.veteranstoday.com/2016/03/04/cease-fire-signals-mass-assassination-plot/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://investmentwatchblog.com/experts-eject-turkey-from-nato-now-as-ankara-provokes-war-with-russia/

   Verwijderen
  2. Veteranstoday is niet de meest betrouwbare bron. Zeer onwaarschijnlijk dat Rusland tactische nucleaire wapens zou gebruiken, en ook niet waarschijnlijk dat Erdogan op een kill list staat (een Russische). Sakashvilli leeft ook nog steeds.

   Ik denk dat Putin die job aan de VS over laat en later liever onderhandelt met Gülen. Erdogan is een liability ook voor de VS.

   Verwijderen
  3. Dank je wel @Rootman, dan zullen er ook wel geen Russische troepen in Armenië zijn!

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   Jij bent wel spraakzaam als er tegen je gepraat wordt, niet @Rootman?

   Verwijderen
  5. Ik zeg niet dat veteranstoday nooit gelijk heeft! Maar ik vind dat ze soms overdrijven en een propagandatoontje hebben. Ik weet niet of er Russische troepen in Armenië zijn, maar Rusland zorgt meestal goed voor zijn nabije bondgenoten!

   Verwijderen
  6. Ja die turken zijn gevaarlijk. Maar Kerry en Lavrov hebben de agenda al bepaald. Er komt autonomie voor de koerden of zelfs een Koerdische staat. Erdogan zuig het!.

   Verwijderen
  7. @Rootman,

   "Ik zeg niet dat veteranstoday nooit gelijk heeft!"

   Misschien moet je dan je belerende vingertje een beetje onder controle houden, je hebt het hier toevallig niet tegen een beginneling.

   "Ik weet niet of er Russische troepen in Armenië zijn, maar Rusland zorgt meestal goed voor zijn nabije bondgenoten!"

   Nee, de Russen staan aan de Turkse grens en dat komt niet van VT!

   Verwijderen
  8. Ja, belerende vingertje!

   Verwijderen
  9. "En als bewezen is dat het onzin is begint u te schelden"

   Er is niets bewezen, de bewijzen liggen voor 100 jaar achter slot en grendel!

   "Tja, echt het gedrag van een pro"

   Ik moet mij wel verlagen tot jouw niveau anders dringt het niet tot jou door.

   Verwijderen
  10. "En waar zijn uw bewijzen?"

   Die liggen voor 100 jaar opgeborgen evenals jouw bewijzen!

   "Wat is er niet waar?"

   Dat de inslaggaten voornamelijk 11mm waren, want deze link

   http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   bewijst het tegenovergestelde en dit cockpitgedeelte is niet gebruikt voor de reconstructie.

   Verwijderen
  11. "Ik zie hier geen 30mm ronde gaten die RT in docu liet zien"

   Nee, jij hebt al bewezen dat je blind bent voor zaken die je niet aanstaan!

   Zo jij 50 onbesproken pagina's, 21 referenties, 343 linken en 30mm kogelgaten over het hoofd, dus wat wil jij nu eigenlijk zeggen?

   Verwijderen
 50. 2 barbaren uit Afghanistan hebben ervoor gezorgd dat mannen en vrouwen niet meer op hetzelfde moment in het zwembad kunnen zijn.
  http://sputniknews.com/europe/20160304/1035793736/sex-attacks-pools.html

  Dank u wel voor de import van mensen uit een achtergebleven samenleving. Worden we vanzelf ook achtergebleven. (terwijl Rusland voorruit stoomt).
  Het leuke is dat de linkse idealistische mensen de immigranten met knuffels en bloemen binnen halen. Hehehehe. De mogelijkheid is zeker aanwezig dat hun (klein) dochters hoofddoekjes gaan dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Links zal het toxische cultureel marxisme moeten afschudden voordat het weer de broodnodige kracht van betekenis kan worden.

   Verwijderen
  2. Vrees dat dat neer zal komen op het pellen van ui.

   Verwijderen
  3. Linkse stromingen in latijns Amerika, hoewel in zwaar weer vanwege CIA en NGO disruptie, naast de prijs van grondstoffen, heeft helemaal geen last van cultureel marxisme. Het beperkt zich tot ´the international community´.

   Verwijderen
  4. Ha, een links dat niet in het taaltje van het culturele marxisme prevelt; moet bekennen dat ik me daar niks meer bij kan voorstellen.

   Verwijderen
  5. Bij ons is dat helaas een kleine minderheid. Als linkse realist reageer ik daarom op linkse sites, want eens moet dat bewustzijn toch doorbreken.. Maar Krapuul censureert bv mijn artikelen weg, die vinden de SOHR en bellingcat een betere bron...

   Verwijderen
 51. Even off-topic over het Zika virus: het virus blijkt neuroblasten aan te vallen:

  http://www.bbc.com/news/health-35725744

  Uiteraard voorlopige conclusies (ik heb al eerder beweerd dat keiharde conclusies pas over meer dan een jaar beschikbaar kunnen zijn).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De BBC is niet de meest betrouwbare bron.

   http://www.activistpost.com/2016/02/its-not-the-zika-virus-doctors-expose-monsanto-linked-pesticide-as-cause-of-birth-defects.html

   Verwijderen
  2. Nee, de BBG is zeker wat betreft de meeste onderwerpen die hier aan bod komen een zeer ONbetrouwbare bron.

   Maar de link die ze geven is wel reputabel:

   http://www.cell.com/cell-stem-cell/fulltext/S1934-5909(16)00106-5

   Ik blijf kritisch naar ALLE bronnen, maar zal helaas nooit meer de krant Zaman kunnen citeren, aangezien deze vandaag is overgenomen door Erdogan.

   Verwijderen
  3. "Regering laat OVV onderzoek doen"

   Hoofd van de OvV is politiek geëngageerd, is niet onafhankelijk en daarmee wordt het onderzoek een politiek onderzoek.

   Verwijderen
  4. "Dus conclusie van Joube is afhankelijk of hij VVD stemt of PvdA?"

   Nee, hij is VVD lid! Beter je huiswerk doen en een inburgeringscursus gaan volgen!

   Verwijderen
  5. "U bewijst hiermee uw eigen ongelijk"

   Dus, Tjibbe Joustra is volgens jou geen lid van de VVD?

   Verwijderen
 52. Overheden zijn expert in het begraven van de werkelijkheid onder dikke stapels rapporten opgesteld door, uiteraard. zeer onafhankelijke commissies.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "3 key worden in Google"

   Putin regocnized Poroshenko

   Hits 0,000000!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen