zaterdag 27 februari 2016

Sahra Wagenknecht veegt vloer aan met Rutte en Merkel

BAM!

Dr. Sahra Wagenknecht blaast het hypocriete gedrag van het Westen t.a.v. Syrië en Turkije volledig omver!

Twee zaken uitgelicht:

1. Kijk naar het hoofd van Merkel op 2:00

2. Er is een verschil tussen "praten" en "hoffieren". Exact dat is een fantastische zinsnede. Rutte, in plaats van stevig praten met Poroshenko, "hoffiert" deze geweldadige man, met een brede grijns.Hebben we in Nederland iemand die in de buurt van Wagenknecht komt?

16 opmerkingen:

 1. Geweldig @Blik ,die vrouw met passie van Die Linke, sssmoel van Merkel en als klap op de vuurpijl deal co-leaders Rusland-VS voor Syrie, mooie speech Putin, schijnt toch een ander licht op de man die volgens het Westen waarschijnlijk MH17 heeft neergehaald. Wat een leider en strateeg, geniaal, ben benieuwd of de cruels het kunnen uitzien Top Blik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom moet MH17 in de doofpot? Omdat Rutte, VS, EU enz dondersgoed weten dat niet uit mag komen dat Oekraine de dader is met als doel dat Oekraine straks versneld bij de EU komt en de VS/NATO Oekraine militair overnemen en oorlog met Putin gaan uitlokken Ook heeft Shell, Exxon, Soros enz al voor de MH17 grote stukken land gekocht om schaliegas te winnen. Dit is een verrot smerig spel en wij stemmen op6 april NEE omdat we er niet bij betrokken willen zijn!

   Verwijderen
 2. Niks kwaads over Roemer en van Bommel, maar hadden wij maar zo´n bevlogen en goed geïnformeerd parlementslid... Dan zou de SP ook kunnen profiteren van de neergang van de PvdA. Groen links heeft zich ook weer mooi ontmaskerd als de pro NATO partij die het al heel lang is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, deze dame is verbaal zeer goed trouwens ook op economisch gebied.

   Zij heeft die vreselijke Merkel al vaker in de bundestag de oren gewassen dat Merkel en ook Schauble bijna onder haar stoel kroop van ellende.
   Jammer dat zij in de verkeerde partij zit

   Zo n geweldige goeie politicus hebben wij hier in ellebogen slijm landje niet een ! helaas

   Verwijderen
 3. Donderdag is er een telefonisch onderhoud geweest tussen Putin en Obama inzake Syrie.
  Daarin melde het Kremlin klip en klaar indien de door VS gewenste invasie Syrië door Saoedi Arabië en Turkije Rusland dat nucleair zal beantwoorden.
  Dus waar lullen wij heden nog over

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verandert het nou eigenlijk Die Linkspartij is een vraagteken wat willen die nou eigenlijk. Mooie woorden kan iedereen naar buiten brengen De Bondsdag is een fascistisch parlement net als de Bondsrepubliek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De parlementen hebben nog slechts weinig macht en zijn zwaar gecorrumpeerd in de overgang van democratie naar olicharchie en vazalstatus. Maar laten we de weinige helden waarderen: hun bijdragen kunnen later essentieel blijken tegen de tijd dat ons hele systeem kapot gaat.

   Verwijderen
 5. Het zou fijn zijn als onze " onafhankelijke media in Nederland dit ook eens uitzend en niet ons het idee geeft dat er in Duitsland ook nog mensen zijn die hun verstand gebruiken! loof voor deze vrouw onze politici zijn te laf en houden niet van democratie !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee zulke geweldige redenaars hebben we niet in Nederland. In Nederland denken ze. Ik lul lekker mee, krijg ik een mooi burgemeesterschapje in de schoot geworpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mensen, reageerders met een naam plus cijfer zijn mollen.
  Dus negeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, die vrouw heeft ballen en is bloed-eerlijk. Waren er maar meer van zulke mensen die meer om de waarheid geven dan om hun huidige en toekomstige positie en inkomen. En haar hart en intelligentie hebben, en kennis die ver buiten de gewoonlijke Westerse MSM propaganda gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik geef maar zelden links naar youtube (omdat lezen 6 x sneller gaat, en bij snellezen 20 x), maar deze over de twijfelachtige achtergrond van Sanders is toch wel zeer de moeite:

  https://www.youtube.com/watch?v=NdHtfKZ9iy8

  Maar mogelijk is het al voorbij voor Sanders, gezien de landslide victory van mrs Clinton in south Carolina vannacht...

  Moeilijk te begrijpen hoe intelligente zwarte vrouwen kunnen trappen in kiezen voor dat monster.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Trump is zeker een gevaarlijke olicharch, maar het is wel de enige die de VS deep state aankan. Het is inderdaad nogal absurd dat de dubieuze Trump als enig reeël alternatief lijkt over te blijven. Maar als mrs Clinton de nominatie wint gaat mijn vlaggetje toch uit voor Trump.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een heel verdrietig antwoord op zoeen hoopvolle speech op vrede

  BeantwoordenVerwijderen
 12. liever geen trump of clinton, dan komt er geen uitzicht op vrede in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen