maandag 22 juni 2015

Rol Westerse media donderdag a.s. besproken in de Balie, Amsterdam

Van Auke kregen we volgend bericht binnen. Enkele van de volgers en reageerders van dit blog zullen ook aanwezig zijn op deze avond.

*********************************************************************

Op Donderdag 25 juni presenteren wij u:

een debat in De Balie, Amsterdam

De rol van de westerse media en de geopolitieke belangen in het conflict in Oekraïne

Debat

Tijdens het debat zullen de sprekers ingaan op de vraag of de westerse media in staat zijn tot objectieve berichtgeving rond het conflict in Oekraïne. Zij belichten de geopolitieke en historische achtergronden van het conflict en plaatsen het geheel in zowel Europese als mondiale context. Er worden conflictscenario’s geschetst, en ook zal het onderzoek naar de crash van de MH17 de revue passeren.

Sprekers

Prof. Karel van Wolferen (1941), emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam; was lange tijd Oost-Azië-correspondent voor NRC Handelsblad; auteur van The Enigma of Japanese Power. Zijn website is: www.karelvanwolferen.com

Dr. Jan van der Putten (1941), gepromoveerd aan de Universiteit Leiden; was lange tijd correspondent voor o.a. NRC Handelsblad en de Volkskrant; China- en Midden-Oosten-expert. Auteur van o.a Verbijsterend China en China, wereldleider? Drie toekomstscenario's. Zijn website is: www.janvanderputten.com

Joost Niemöller (1957), onderzoeksjournalist, auteur en blogger; zijn laatste boek heet MH17 De Doofpotdeal. Andere boeken van zijn hand zijn o.a. Wraak! en De maand erna. Zijn website is: www.joostniemoller.nl

Plaats: De Salonzaal van Grand Café De Balie, Amsterdam.

Tijd: 25 juni 2015 19.30 - 21.30

Kosten: 7,50 euro 5 euro studenten/CJP/Stadspas

Programma: 19.15 - 19.30 Ontvangst in de Salonzaal van De Balie

19.30 - 20.45 Presentaties van de sprekers

20.45 - 21.30 Debat met het publiek

Kaarten bestelt u op www.debalie.nl/agenda.

Voor meer info kunt u mailen naar bakker.auke@gmail.com

95 opmerkingen:

  1. Puntje op de agenda:
    John McCain praises Ukrainian far right militia during his meeting with Poroshenko in Kiev, Ukraine
    https://www.youtube.com/watch?v=VGWPylbvPX8

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Putin praises Russian far right militia during his meeting with Zaldostanov in Moscow, Russia

      https://www.youtube.com/watch?v=Xm0f4iSnNtQ

      Verwijderen
  2. Tip voor deze bijeenkomst:
    https://www.youtube.com/watch?t=20&v=zao8fvyx34Q
    John Pilger on the Western Media's distortion of the Ukrainian Conflict
    John Pilger is en blijft een gigant.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar laatste jaren is hij de weg wel kwijt

      "It has also been reported that Pilger's column contained a bogus quote from a non-existent Jewish Doctor which misleadingly gave the impression that the demonstrators expressed pro Nazi and antisemitic views while preventing the victims of the Odessa tragedy of 2 May from being rescued."

      https://en.wikipedia.org/?title=John_Pilger

      Verwijderen
  3. Tja, dat krijg je ervan:
    BREAKING: Ukrainian Defense Ministry official joins DPR
    http://rusvesna.su/english/1434968237

    En gaan geruchten dat er een NL verslaggever op weg is.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach, het was een analist die werkte op departement

      WOW
      tevens werkte hij ook al 19 jaar in de Donbas

      Waarom maakte hij zo laat zijn switch en jointe niet eerder zijn broeders?

      Verwijderen
  4. "Tja, dat krijg je ervan:
    BREAKING: Ukrainian Defense Ministry official joins DPR
    http://rusvesna.su/english/1434968237

    En gaan geruchten dat er een NL verslaggever op weg is.

    Groeten, Ben"

    Heerlijk nieuws!. De generaal is overgelopen, weg van de fascisten naar het verzet. Moraal van de troepen is erg laag, willen niet op onschuldige burgers schieten.
    Alleen vrijwilligers willen dit. (sukkels die hun leven willen geven zodat Oligarch Soros- zijn fijnste tijd uit zijn leven was toen hij samen met zijn vader land van de Joden kon confisceren voor de NAZI's- het land kan leeg plunderen.

    Zijn voorspelling is dat in het najaar alles gaat veranderen.

    Porky weet dat hij de oorlog tegen donbass nooit kan winnen. Het enige wat hij wil is zoveel mogelijk Russen doden. Hij denkt dan dat de Russen Poetin dwingen om de Russen uit het gebied terug te trekken. Om die reden moeten de oekkies zich dood vechten. Kinderen moesten opgroeien in de kelders. Zo zou hij de oorlog winnen. PORKY = ENORME SUKKEL EN OORLOGS MISDADIGER. Moet veroordeeld worden wegens misdaden tegen de mensheid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En tegelijk zijn er nog een paar 100 overgelopen:
      http://de.sputniknews.com/politik/20150622/302884747.html#ixzz3dnaFjJre

      Groeten, Ben

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  5. @Oligarch, met dank aan Ben:
    Geen speld tussen te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen speld?? Man je kan er complete Antonovs tussen zetten, maar blijf vooral krampachtig vasthouden aan je pro-Russische propaganda!! Lachwekkend hoe zeer er vastgehouden wordt aan leugens en verzinsels, sterker nog, er steeds meer gelogen en verzonnen word door de Putin-fans en mensenhaters hier!!

      Verwijderen
    2. Wat een niveau hier

      En hoeveel in Rusland hebben hun 'dienstplicht' richting UA ontlopen?
      Daar zijn geen cijfers over bekend

      Net zoals alles wat als 'verlies' wordt beschoudt volgens Putin met speciale operaties onder vredestijd ook geheim zijn

      Wet van Putin dit jaar

      Maar als putin niet actief is in de Donbas, waarom dan die wet invoeren?

      Verwijderen
  6. EU ministers verlengen sancties tegen Rusland. Enige discussie hierover geweest....? Of dat dan sancties tegen Oekraine overwogen kunnen worden...?

    http://www.bbc.com/news/world-europe-33221888

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij let ook niet op he?? Dat er volop over Griekenland wordt gesproken de laatste dagen wil niet zeggen dat er niet over Rusland wordt gepraat. Maar ja, volgens jou moet alles om Oekraïne en Rusland draaien en anders "stinkt het". Typische complot-redeneringen. Is er geen complot maak je er zelf toch 1?? Man man, wat een trieste bedoeling hier!!!

      Verwijderen
  7. Over de rol van de media gesproken: twee weken geleden was er een documentaire over het in elkaar slaan van Russische homo’s en lesbo’s op de homozender Out-TV.

    Dit is bij mijn weten voor het eerst dat een dergelijke documentaire op Out-TV wordt uitgezonden. De uitzending was duidelijk bedoeld om afschuw te wekken over het lot van de homo’s en lesbo’s in Rusland. Laten we wel wezen: het blijft inderdaad vreselijk om aan te zien dat dit nog steeds in Rusland en Oost Europa gebeurt.

     Opvallend was echter dat de grootste klacht van de gewonden was, dat dit allemaal gebeurde terwijl de politie toekeek en niets deed.
    Zonder iets af te doen aan de ernst van dit geweld, is dit al een relatieve vooruitgang met de situatie zoals die was in New York, waar in het verleden het de politie zelf was die de homo’s en travo’s uit hun cafés en nachtclubs sloeg. Het moment dat de homo’s en travo’s voor het eerst terugsloegen en de politie aanvielen, staat bekend als de Stonewall riots, dat algemeen wordt gezien als het begin van de homo-emancipatie in de V.S.

    Het gaat dus relatief de goede kant op in Rusland en Oost Europa, al is er dus nog zeer veel te doen.

     De timing van de documentaire op Out-TV is natuurlijk bijzonder, omdat in deze weken de boten opgebouwd worden voor de Canal-Pride in Amsterdam. De botenbouwers zullen wel ruim geïnspireerd raken door deze documentaire. De barre situatie in Iran (waar je als homo wordt opgehangen) en in diverse Afrikaanse staten waar je wordt doodgeslagen of de gevangenis in gaat – wat meestal op hetzelfde neerkomt – “is voor een andere keer”.

    Straks veel airplay op de NL-tv van de Canal-Pride natuurlijk voor de boten met de meeste anti-Putin uitingen.
    Ben benieuwd hoe de verslaggeving hiermee om zal gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ja, lekker alles omdraaien. Zo kan ik het ook. Het blijft lachwekkend hoe ze zich hier in allerlei bochten wringen om maar het zo te draaien dat alles de schuld van het westen is, en Rusland een heilig land is. Iedereen hier op dit blog haat homo's, joden en eigenlijk gewoon iedereen die het niet met hun eens is. Nazi's ten top, maar ondertussen ga je vrij denkende mensen met een open mind zoals LGK, mennie en mij verdenken van nazi-praktijken. Kortom weer alles omdraaien. Tja, het toont aan hoe lachwekkend en wanhopig jullie zijn. Ik zie op heel veel andere sites, of ze nu pro of anti Rusland/westen zijn, veel meer en beter nieuws en goede beargumenteerde meningen en feiten dan hier ooit zullen verschijnen. Hier komt gewoon alleen propaganda te staan, niks discussie of een wat kritischer geluid....puur Russische propaganda met fanatieke homo- en andere mensenhaters die de nazi-praktijken van Putin en consorten met verve verdedigen. Totaal geen binding meer hebbend met de realiteit en de werkelijkheid. Maar goed, jullie gaan maar verder je gang. Weer 600 + berichtjes omdat jullie niet meer weten te liegen of zo??

      Verwijderen
    2. Aangezien het stil blijft heb ik gelijk, waarvoor dank. Valt vaak op dat bij goede opmerkingen door LGK en mij het zeer stil blijft omdat men geen antwoord heeft op de waarheid!!

      Verwijderen
  8. Het kind in Cruelman1974 (Peppi)

    "Ik zie op heel veel andere sites, of ze nu pro of anti Rusland/westen zijn, veel meer en beter nieuws en goede beargumenteerde meningen en feiten dan hier ooit zullen verschijnen."

    Joh, en toch blijf je hier terugkomen? Wat verschaft ons dit genoegen? Ja, want een genoegen is het om, buiten de serieuze zaken om, jouw komische werkloze reacties hier te mogen lezen. Waar volgens jou de nazi Poetin (hilarisch, hoe kom je er op) tegen de nazi horden van Poroshenko elkaar de tent uitvechten, sluiten neofascistische/neonazistische groeperingen in Europa aansluiting met elkaar om het tegen de nazi Poetin op te nemen. Oei, en jij wilde ons ook nog gaan onderwijzen? Nee, laat maar Cruel, houdt het maar bij je komische inbreng hier dat is al lachen genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind dat anonieme schelden anders maar niks. Bij dit soort laag bij de vloerse gescheld hoor gewoon een naam van de afzender: Iwan Knelissen.


      Verwijderen
    2. De waarheid verkondigen en de mensen rustig bij hun naam en rang en stand noemen is geen schelden. En je mag het hier anoniem, maar ja, jij durft mijn naam er wel op te zetten maar zelf blijf je uiteraard lekker laf en anoniem omdat je weet dat je gigantisch fout zit in dit geheel. Maar het levert wel een extra aantekening op in het dossier bij de politie. Toch handig als je zoveel politie kent en die dit ook zeker serieus nemen.

      Verwijderen
    3. Wederom een heerlijk bijdrage Cruel. Mag ik ook in het dossier bij de politie ?

      Verwijderen
    4. oli

      Daar komt het automatisch terecht
      Volgens sommige luistert en tapt NSA werkelijk alles af
      Dus ook dit blog wat op een google server staat in Californie
      En volgens sommige is NL het schoothondje van VS en moet NL die rare complooters en Putin lovers wel volgen in opdracht van VS

      Verwijderen
    5. LPG,
      Jouw tijd komt ook wel. Iets later dan die van Blik en ons. Maar let wel Oligarch is er dan niet meer om jou uit het dossier te halen.

      Verwijderen
  9. Former NATO general doubts the Russian invasion of Ukraine (video):
    http://fortruss.blogspot.nl/2015/06/former-nato-general-doubts-russian.html

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wellicht kan Joost dit toelichten in de Balie:

    Russische nazi's zijn de kern van Putins proxy leger

    http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/06/nazis-are-core-of-russias-hybrid-army.html

    En even de vk account van Dubovoy bekijken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @LGK,

      "Wellicht kan Joost dit toelichten in de Balie:"

      Wat moet Joost nader toelichten in de Balie?

      "Russische nazi's zijn de kern van Putins proxy leger"

      Dan zijn Oekraïense nazi's de kern van Poroshenko's proxy leger!

      Vertel eens @LGK, wie zit er achter het blog Ukraine@war? Bij Global Research weet ik tenminste wie ik tegenover mij heb, maar die linkjes waar jij naar verwijst zijn allemaal zo vaag.

      Verwijderen
    2. Nop

      Dubovoy is een Rus, zie zijn vk

      https://vk.com/id205292010

      Niks vaags aan

      Verwijderen
    3. @LGK,

      Wat "Nop", weet jij niet wie er achter Ukraine@war zit of wil je het niet zeggen?

      Verwijderen
    4. Blijkt zelfs dat Russische nazi spioneert bij OVSE
      En meevecht in Putins proxy leger

      http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/06/nazi-fighter-oksana-nikadimova-allowed.html

      Verwijderen
    5. @LGK,

      Ukraine@war is van een Nederlandse blogger Dajey Petros???, die al in een zeer vroeg stadium met Bellingcat ging samenwerken.

      Jij schrijft toevallig ook gebrekkig Nederlands!

      Verwijderen
    6. @LGK,

      "Blijkt zelfs dat Russische nazi spioneert bij OVSE
      En meevecht in Putins proxy leger"

      Oké, maar jij gelooft toch niet in complotheorieën?

      Verwijderen
    7. "maar jij gelooft toch niet in complotheorieën"

      Nee, daarom volg ik blogger die gedegen onderzoek doen die ook door u na te trekken is.

      Kort samengevat; Anna (van Anna news) is diverse malen op foto vastgelegd met Russische nazi's ( ook in de Donbas die daar Putins proxy oorlog uitvoeren) en in nazi houding.

      Daarnaast gebruikt zij haar perskaart voor toegang tot OVSE

      Ook vastgelegd.

      Wat doet een Russische nazi bij de OVSE die ook gezien is meevechtent met Russische nazi's in de Donbas?

      Verwijderen
    8. @LGK,

      Is jouw naam Peter Martin, @LGK?

      Verwijderen
    9. @LGK,

      "Nee"

      Zo, dus jij gelooft niet in complotheorieën. Hoe wil jij dan een objectief beeld weergeven als je gebruik maakt van anti-Russische bronnen?

      Verwijderen
    10. Ohhhh

      Komt het nu even niet uit nu blijkt dat de kern van Putins proxy leger bestaat uit nazi's?

      Verwijderen
    11. @LGK,

      Hoezo? De kern van Poroshenko's proxy leger bestaat toch ook uit nazi's, dus, hoe wil je het beter hebben, twee nazi groeperingen die elkaar de hersens inslaan?

      Verwijderen
    12. Heb wel gezien dat er rechtse groepen zijn zoals pravy sector bij UA
      Maar niet dat die nazi rituelen uitvoeren zoals de Russische nazi's

      Ook gezien dat Kiev de ATO leidt, niet een groep nazi's zoals het proxy leger van Putin

      Verwijderen
  11. The American Empire Is 100% Evil - Just Look At The Facts:
    https://www.youtube.com/watch?t=76&v=oq3ssqN1SK4

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Maar wat hebben we
    - een Japan kenner
    - een China kenner
    - en een politiek redateur die vind dat zwarten een lager IQ hebben en vaker verkrachten


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @LGK,

      Ben jij wel helemaal normaal?

      Verwijderen
    2. Joop ben jij wel normaal dan wou je zeggen als naziverdediger en het goedkeuren van het afslachten van de bevolking door je "verzet" wat totaal geen verzet is maar een stelletje barbaren dat alles en iedereen neermaait wat voor hun voeten loopt??

      Verwijderen
  13. Misschien kan Karel uitleggen waarom Putin wet invoert die 'verliezen' in vredestijd tijdens speciale operaties heeft ingevoerd dit jaar

    http://www.themoscowtimes.com/news/article/putin-classifying-troop-losses-proves-theyre-in-ukraine--analysts/522577.html

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wellicht dat de 3 voormalig journalisten hier wel een toelichting op kunnen geven??
    Is immers hun vakgebied

    'voormalig NTV journalist bied excuses aan voor zijn deel in verspreiden Russische propaganda'

    http://www.telekritika.ua/profesija/2015-06-10/108042

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @LGK,

      Nu nog Nederlandse journalisten die hun excuses aanbieden voor het verspreiden van anti Poetin propaganda of ook wel westerse propaganda genoemd.

      Verwijderen
    2. U heeft dan vast wel een linkje naar een Russische website waar al die westerse propaganda ontmaskert wordt?

      Verwijderen
    3. Whahahaha!! Journalisten die hun excuses moeten aanbieden voor het vertellen van de waarheid!! Voel jij je nog lekker Joopje??? Want jij hebt al die posts en vragen van ons niet kunnen beantwoorden of weerleggen....kortom je neemt niet eens de moeite om te liegen of de waarheid te verdraaien, je geeft je over in stilte....blijf dat vooral doen en hou je mond hier verder, elke keer als je hier wat neer zet ben je nog dommer bezig. En Dawg met bedreigingen is helemaal goed bezig....

      Verwijderen
    4. @Iwan

      Vast een heel slecht geweten dat je je eigen naam als een bedreiging opvat.

      Verwijderen
    5. @LGK,

      Hoezo een linkje naar een Russische website? Zou het niet mooi zijn als een Nederlands actualiteitenprogramma Karel van Wolferen en/of Joost Niemöller uitnodigen om een "Ander westers geluid" te laten horen en zo nee waarom niet?

      Verwijderen
    6. @Cruelman1974,

      "Whahahaha!!"

      Lach je nu om jezelf?

      Verwijderen
    7. @Cruelman1974,

      Ook toevallig!

      http://www.kpnvandaag.nl/#news/Binnenland/18zKuwez/Lange_wachtlijsten_voor_jongeren_in_ggz

      Verwijderen
    8. Geen linkje naar Russische website die westerse propaganda toont???

      Ik wist het antwoord al, die gaat u niet vinden omdat er geen westerse propaganda is.

      Verwijderen
    9. @Peter Martin,

      Ik stel je een simpele vraag.

      "Zou het niet mooi zijn als een Nederlands actualiteitenprogramma Karel van Wolferen en/of Joost Niemöller uitnodigen om een "Ander westers geluid" te laten horen en zo nee waarom niet?"

      Verwijderen
    10. @Peter Martin,

      "Geen linkje naar Russische website die westerse propaganda toont???"

      Nee, geen Russische maar wel een westerse website.

      Ukraine’s Pres. Poroshenko Says Overthrow of Yanukovych Was a Coup

      http://rinf.com/alt-news/editorials/ukraines-pres-poroshenko-says-overthrow-of-yanukovych-was-a-coup/

      Verwijderen
    11. Over Joost, hoe hij een complottertje blijkt zonder naar de waarheid te zoeken

      http://joostniemoller.nl/2014/11/daar-is-die-de-satellietfoto-met-straaljager-en-mh17-fake/

      De sat foto
      Joost stelt nog wel de vraag of het fake is (wat het idd is)
      Maar hierna komt hij met bericht dat de foto uit VS komt

      Waarmee hij insinueert dat het fake bewijs door VS werd aangeleverd en hoopte dat media in Rusland dit zouden oppikken.
      wat dus gebeurde, de vice directeur van de Russische ingenieurs zei zelfs geen fake te kunnen ontdekken.
      Echter dat was zeer duidelijk
      En hiermee kon het westen dus zeggen dat Rusland fake bewijs verspreide over su25, en hiermee Rusland in een kwaad daglicht kon stellen.

      Als joost even verder zocht kon hij weten dat het al in okt op een Russische website verscheen.

      Kern is dat Joost door zeer slechte journalistiek probeert het weer bij westen te leggen.....
      Echter de feiten kwamen Joost niet uit en zweeg hij hierover

      Verwijderen
    12. "Poroshenko Says Overthrow of Yanukovych Was a Coup"
      Lees het UA document

      Poroshenko verzoekt hierom omdat de stemming in rada toen idd niet aan wet voldeed
      Er was 75% nodig, stemming kwam op 73,6%.
      Dus onjuist volgens grondwet.

      Echter er speelde meer zaken.
      Op maidan plein schreeuwde men om verandering
      President was gevlucht

      Westen heeft het geaccepteerd en Rusland ook

      Maar volgens letter van de wet had de stemming onvoldoende stemmen

      Poroshenko heeft nergens gezegd dat het een coup was

      Verwijderen
    13. @Peter Martin,

      Waarom geef je de discussie nu ineens weer een andere wending?

      Verwijderen
    14. U post een link
      Ik ga in op de inhoud van die link, want titel "Poroshenko Says Overthrow of Yanukovych Was a Coup" is onjuist
      Zie inhoud van verzoek van Poroshenko

      Verwijderen
    15. @Peter Martin,

      Ik heb het over Joost Niemöller, slimpie.

      Verwijderen
    16. @Peter Martin,

      Even een vraag zo tussendoor, waarom reageer jij eigenlijk op de aanhef @Peter Martin?

      "Poroshenko verzoekt hierom omdat de stemming in rada toen idd niet aan wet voldeed
      Er was 75% nodig, stemming kwam op 73,6%.
      Dus onjuist volgens grondwet."

      https://gpforecasts.wordpress.com/2014/02/28/yanukovychs-removal-was-unconstitutional/

      "Echter er speelde meer zaken.
      Op maidan plein schreeuwde men om verandering
      President was gevlucht"

      Deze zaken doen er niet toe, er had eerst een impeachment procedure plaats moeten vinden en dan pas verkiezingen.

      Verwijderen
    17. Ik let niet eens meer op aanhef, ik reageer op inhoud.

      Westen vond 73,6% genoeg
      Putin reageerde nog wel even, maar omdat Victor in Rusland zat wist Putin ook dat hij weinig te zeggen had.

      Er kwam verkiezing voor nieuwe president en die heeft westen en Rusland erkent

      Verwijderen
  15. Oh
    dat doe ik ook
    "Joost Niemöller uitnodigen om een "Ander westers geluid" "
    Idd een ander westers geluid door slechte journalistiek
    Zie mijn eerdere post mbt sat foto

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Peter Martin,

      "Idd een ander westers geluid door slechte journalistiek
      Zie mijn eerdere post mbt sat foto"

      Daar kan ik 3 andere links tegenover zetten.

      http://joostniemoller.nl/2015/03/mh17-wrakstukken-waar-was-de-raket-1/

      http://joostniemoller.nl/2015/03/mh17-wrakstukken-waar-was-de-raket-2/

      http://joostniemoller.nl/2015/03/mh17-wrakstukken-waar-was-de-raket-3/





      Verwijderen
    2. Uit links

      "Maar bij een ground-to-air raket moet op enige afstand de kop ontploft zijn, waarna tienduizenden kleine deeltjes over een zo groot mogelijk oppervlak zijn ingeslagen"

      Joost heeft duidelijk geen verstand van SAM, zie rapport van fabrikant buk SAM

      Tweede link
      "moeten er inslagen op een groot deel van het toestel zichtbaar zijn. En dat is wat we hier juist niet zien."
      Nogmaals, Joost wist nog niks van buk SAM, wat in rapport van fabrikant stond, inslag is plaatselijk

      Derde
      "Wel kreukelsporen. Geen sporen van inslagen."
      Doel van OVV was niet om inslag te laten zien (wat journalisten wellicht graag gezien zouden willen hebben) maar de MH17

      Dus geen enkel journalistiek werk van Joost
      Alleen klagen dat hij de cockpit niet zag

      Verwijderen
    3. "Uit links

      Joost heeft duidelijk geen verstand van SAM, zie rapport van fabrikant buk SAM"

      O, heeft Joost er geen verstand van? Maar jij wel natuurlijk, daarom haal je het rapport van de SAM fabrikant er maar bij, maar wat jij dan weer wel vergeet erbij te zeggen is, is dat de BUK vanaf Oekraïens bezet gebied is afgeschoten, dat staat ook in het rapport van de SAM fabrikant, waarom ben jij zo selectief, @LGK? Ik doe dat niet, ik haal het voorlopige rapport van de OVV erbij, waarin staat dat MH-17 door een groot aantal projectielen is getroffen en nu citeer ik Joost even;

      "Dat roept een voor mij belangrijke vraag op: als het een raket was, afgeschoten vanaf een Buk installatie, het volgens het OM ‘meest aannemelijke scenario’, hoe kan het dan dat we hier niets van zien?"

      Ja, @LGK, waarom zien wij daar niets van, zou jij die vraag kunnen beantwoorden en tevens de vraag waarom jij bovenstaand citaat niet zelf aangehaald hebt? Vond jij niet zo belangrijk zeker en jij bent al helemaal niet selectief bezig!

      "Tweede link

      Nogmaals, Joost wist nog niks van buk SAM, wat in rapport van fabrikant stond, inslag is plaatselijk"

      Oei, nu ga jij als 'expert' wel helemaal over de schreef! Hoe zit het dan met de projectielen die in de lichamen van slachtoffers zijn gevonden en zogenaamd onderzocht? Hoe plaatselijk is bij jou plaatselijk, @LGK?

      "Derde

      Doel van OVV was niet om inslag te laten zien (wat journalisten wellicht graag gezien zouden willen hebben) maar de MH17"

      O, het was niet het doel van de OVV om de inslagen te laten zien, maar de MH-17. Wat is de MH-17 zonder cockpit dan, dat is niet de hele MH-17 toch of vergis ik mij nu? Het was volgens jou dus niet de bedoeling om het met door kogelgaten doorzeefde cockpitgedeelte aan nabestaanden en de pers te laten zien? Wat jammer nou dat er van de doorzeefde cockpit een foto is gemaakt, vind je ook niet?

      "Dus geen enkel journalistiek werk van Joost"

      Ik heb daar een andere mening over. Het is juist uitstekend werk wat Joost levert!

      "Alleen klagen dat hij de cockpit niet zag"

      Ach, dat noem jij klagen? Wat ben jij toch eigenlijk een arme doorzichtige zielenpoot, @LGK, het belangrijkste bewijsstuk achterhouden voor de nabestaande en de pers. Ik begrijp de beweegredenen wel waarom nabestaanden en de pers gelijktijdig zijn uitgenodigd hoor, @LGK, als het belangrijkste bewijsstuk tentoongesteld zou worden, dan zou dat te confronterend zijn geweest voor de nabestaanden.

      Kogelgaten @LGK! Hoe plaatselijk is bij jou plaatselijk, @LGK?

      http://joostniemoller.nl/wp-content/uploads/2015/03/P1460260.jpg

      Geen enkel bewijs van shrapnel schade te zien!

      http://joostniemoller.nl/wp-content/uploads/2015/03/P1460385.jpg

      In-en uitschot gaten! Hoe doet een BUK dat, @LGK, zoals de 'magic bullet' die JFK trof?

      http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf








      Verwijderen
    4. "BUK vanaf Oekraïens bezet gebied is afgeschoten, dat staat ook in het rapport van de SAM fabrikant,"

      Klopt, echter de inslaghoek verandere in 1 keer van 20 naar 80 graden.

      Kremlin kan er niet meer onderuit dat het een buk was, teveel aanwijzingen, echter volgens kremlin komt de buk dan wel uit UA.
      Kremlin blijft het proberen

      "hoe kan het dan dat we hier niets van zien?""
      Heeft uvoldoende kunnen zien op foto's en het rapport van buk fabrikant

      "Hoe zit het dan met de projectielen die in de lichamen van slachtoffers zijn gevonden"
      Waar kan ik dat vinden?
      Er is alleen wat voorbij gekomen over piloten
      Niet over slachtoffer in rij 180

      "Het was volgens jou dus niet de bedoeling om het met door kogelgaten doorzeefde cockpitgedeelte aan nabestaanden en de pers te laten zien?"

      Ja, was niet bedoeling van OVV om cockpitmet gaten te laten zien aan nabestaanden, wat is de toevoeging?

      Dat jost niet aan journalistiek doet heb ik al uitgelegd
      Sat foto was in Rusland al lang gepubliceerd
      Alleen Joost zegt dat die van MIT komt

      Welke kogelgaten?

      U had de RT docu ook gezien (die met de 11880 hoogte)
      Daarin is ook te zien dat een su25 op een vliegtuig schiet
      Inslag en uitslag
      Nergens zelfde patroon te zien op MH17

      Verwijderen
  16. Ik heb eergisteren gepost hoe beleggers door de "analisten" al dan niet expres worden belazerd. In het jaar 2000 moest je kopen. In maart 2003 moest je verkopen etc. Precies het omgekeerde van wat je moet doen.
    Nu zeggen de "analisten/professionals" dat de markt Griekenland al heeft ingeprijst. Nou er is helemaal NIETS INGEPRIJSD.
    http://www.globalresearch.ca/the-greek-default-its-already-in-the-market-what-will-the-world-look-like-the-day-markets-try-to-reopen/5457461

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Financiële Expert: Amerikaanse bedrijven te omzeilen Rusland sancties - Europeanen moeten bloeden

    Weiterlesen: http://de.sputniknews.com/wirtschaft/20150602/302596581.html#ixzz3dpUuhlnp

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL

      Weer een propaganda artikel van Kremlin
      Men gaat niet in op wat voor producten

      Ten eerste heeft het niets met sancties te maken
      Maar met de val van de ruble

      Rusland is door de prijsstijging gestopt met importeren van Duiitse en Engelse auto's, die werden in 1 keer 50% duurder

      En alsje dan naar totaal import kijkt, hakt de waarde van auto's er hard in.

      Weer een Kremlin propaganda artikel

      Verwijderen
  18. Belgium says “fuck NATO” and decides to unblock frozen Russian assets.

    Read more at http://investmentwatchblog.com/belgium-says-fuck-nato-and-decides-to-unblock-frozen-russian-assets/#dMDlZM4mebWEJU4X.99

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moscow had threatened Friday to retaliate against state-linked foreign firms operating in Russia after its official assets were frozen, with President Vladimir Putin saying “we will defend our interests”.
      Read more at http://investmentwatchblog.com/belgium-says-fuck-nato-and-decides-to-unblock-frozen-russian-assets/#PRpPmhBWffRqDHfV.99

      Ben nou zo benieuwd wat Poetin gezegd heeft tegen Charles Michel, waardoor de russische tegoeden nu niet meer bevroren zijn.

      Verwijderen
    2. @oligarch,

      "Ben nou zo benieuwd wat Poetin gezegd heeft tegen Charles Michel, waardoor de russische tegoeden nu niet meer bevroren zijn."

      I'll eat you like Beluga caviar, perhaps?

      Verwijderen
    3. LOL

      Dat heeft helemaal niets met NATO te maken maar met de claim van voormalig aandeelhouders Yukos.

      Tegoeden zijn niet meer bevroren omdat dat onder 'diplomatiek' valt

      Punt is dat arbitrage court heeft beslist dat Rusland $51mld moet terug betalen
      Als ze dat niet doen kunnen de voormalig aandeelhouders beslag leggen op Russisch staatsbezit in buitenland omdat de voormalig bezittingen van Yukos naar Russische staatsbedrijven zijn gevloeid.


      Ai voor Putin
      Als prive bedrijven nu Yukos hadden 'overgenomen' had Putin er geen last van.
      Maar Yukos is verdeeld onder staatsbedrijven.
      En zolang dan Kremlin niet overgaat tot betaling van die $51mld kan men dus in buitenland beslag leggen op bezittingen van Kremlin

      Verwijderen
    4. @LGK,

      "LOL

      Dat heeft helemaal niets met NATO te maken"

      Inderdaad LOL, daarom staat “fuck NATO” ook tussen aanhalingstekens, maar ik hoop dat je de context ervan wel begrijpt?



      Verwijderen
    5. Een dispute tussen aandeelhouders die op Cyprus gevestigd zijn en de Russische staat

      En dan gelijk er NATO bijhalen

      Dit laat wel zien hoe ver je van de pot gerukt bent
      (en dus hoezeer je het westen 'zwart' wilt maken)

      Verwijderen
    6. joop

      Ik weet dat het voor u niet mogelijk om staats propaganda van Kremlin te onderscheiden is van objectief nieuws.

      Maar, voor u, om nog iets van geloofwaardigheid te bewaren, lees aub nog eens iets ander dan globalresearch

      Verwijderen
    7. "Dit laat wel zien hoe ver je van de pot gerukt bent"

      LPG verliest zijn goede humeur. LOL. Kan je zien hoe wanhopig hij geworden is.

      Verwijderen
    8. @LGK,

      "En dan gelijk er NATO bijhalen

      Dit laat wel zien hoe ver je van de pot gerukt bent
      (en dus hoezeer je het westen 'zwart' wilt maken)"

      Je bent pas van de pot gerukt als je niet weet wat de NATO is. De NATO is het Militair Industrieel Complex, die na de val van de Sovjet-Unie haar verdedigende organisatie omzette in een aanvallende organisatie met pre-emptive strike optie. Misschien kan jij mij even uitleggen waarom de NATO een aanvallende organisatie moest worden als je grootste vijand niet meer bestaat? Als jij deze vraag beantwoord met; "De NATO is geen aanvallende organisatie", dan ben jij inderdaad van de pot gerukt.

      Verwijderen
    9. Nee het is een militaire verdragsorganisatie, dus jij lult een eind de ruimte in en dus ben jij, Joop, compleet van de pot gerukt!! Dat jij van NAVO iets heel anders maakt ligt aan je iets uit de hand gelopen, door drugs en/of alcohol gevoede, fantasie en daar heeft de NAVO op zich als organisatie niks mee te maken. Maar ja, je zegt wel vaker de raarste dingen dus we zullen het je niet al te kwalijk nemen.....

      Verwijderen
    10. @LGK,

      "Ik weet dat het voor u niet mogelijk om staats propaganda van Kremlin te onderscheiden is van objectief nieuws"

      Dus, ondanks het feit dat jij weet dat je in een informatieoorlog zit waar aan beide zijden propaganda wordt gevoerd, blijf jij volhouden dat jij objectief wordt geïnformeerd?

      "Maar, voor u, om nog iets van geloofwaardigheid te bewaren, lees aub nog eens iets ander dan globalresearch"

      Mijn geloofwaardigheid staat hier niet ter discussie. Jij bent degene die met Bellingcat, de amateuristische prutser en nono zweept, niet ik. Global Research heeft een veelvoud aan mensen bij naam, dus geen "Bellingcat, Dajey Petros of LGK".

      Verwijderen
    11. Mijn geloofwaardigheid staat hier niet ter discussie.

      Die staat allang ter discussie

      De voice over van RT geloven dat su25 op 11880 meter vloog
      En dat terwijlde hoogtemeter 'voet' laat zien, wat dus 3621 meter is

      Heeft u nooit erkent

      Dus dat maakt u volledig ongeloofwaardig

      Verwijderen
    12. @LGK,

      "Die staat allang ter discussie"

      Ja, door twee trollen die een amateuristische prutser als Bellingcat aanhangen, is niet echt serieus te nemen.

      "De voice over van RT geloven dat su25 op 11880 meter vloog
      En dat terwijlde hoogtemeter 'voet' laat zien, wat dus 3621 meter is

      Heeft u nooit erkent

      Dus dat maakt u volledig ongeloofwaardig"

      Nee hoor, het maakt jou juist ongeloofwaardig, omdat jij kennelijk geen andere bron dan RT op kan voeren om je punt proberen te maken. Dat is niet alleen zielig, het is óók nog eens een gebrek aan intelligentie, maar ja, die kan jij zelf sturen toch?

      Verwijderen
    13. @LGK,

      O, by the way, ik heb hier boven ook nog even jouw miserabele analyse van de 3 linken van Joost Niemöller debunked. Echt, je bent een top analist, alleen, je zal zelf een veer in je reet moeten steken, want ik doe het niet.

      Verwijderen
    14. RT heeft voldoende leugens verspreid
      Maar kost me paar a4tjes om er op in te gaan

      U heeft zelf de RT docu verdedigd in verleden
      En ik toonde de leugen van RT hierin aan

      Het niet erkennen dat RT overduidelijk een leugen in de docu verwerkte maakt u dus totaal ongeloofwaardig

      U loopt vast in de leugens van het Kremlin en komt er niet meer uit

      Verwijderen
  19. Ukraine’s Pres. Poroshenko Says Overthrow of Yanukovych Was a Coup:
    U
    kraine’s President Petro Poroshenko requests the supreme court of Ukraine to declare that his predecessor, Viktor Yanukovych, was overthrown by an illegal operation; in other words, that the post-Yanukovych government, including Poroshenko’s own Presidency, came into power from a coup, not from something democratic, not from any authentic constitutional process at all.
    http://www.greanvillepost.com/2015/06/22/%e2%80%a2-ukraines-pres-poroshenko-says-overthrow-of-yanukovych-was-a-coup/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TheGreanvillePost+%28The+Greanville+Post%29

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar goed, dat het een coup was, is al lang bekend:
      https://gpforecasts.wordpress.com/2014/02/28/yanukovychs-removal-was-unconstitutional/

      Verwijderen
    2. In an interview with Ukrainian radio “Ukrainian Radio. Channel One” President of Ukraine Petro Poroshenko, made a sensational statement: “The people of Russia and Ukraine is without doubt a single Slavic people who by no means should not fight against each other. Today, my goal and purpose is to eliminate all the differences between the brotherly nation and to fix everything”

      Verwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Container Shipping Rates from China to US, Europe Collapse
    http://wolfstreet.com/2015/06/22/container-shipping-rates-from-china-to-the-us-europe-totally-collapse-ccfi-scfi/

    Ongelofelijk hoe slecht het gaat met de economie en/of wat een overcapaciteit er is bij de scheepvaart rederijen.
    Een 20 voet container vervoeren van shanghai naar rotterdam kost nog maar $205. Alleen al aan brandstof kost het vervoeren van zo'n container $300,-

    “Sluggish westbound volumes have brought about the worst spot market rate collapse that this trade has experienced.” That’s how Drewry Maritime Research summarized it in a report a couple of weeks ago. Since then, the collapse of the rates for shipping containers from China to the West has gotten worse with clockwork relentlessnes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En de MSM blijft zeggen: Ja het herstel komt er aan hoor. LOL

      Verwijderen
  22. Ukrainian Defense Ministry Aid Joins DPR Militias:
    https://www.youtube.com/watch?v=gxWJSzRvXww

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wens jullie trouwens toch veel plezier op die avond. Hoop wel dat jullie NIET discussie voeren zoals hier, anders kan je die 7,50 euro net zo goed door de plee spoelen. Kan je eigenlijk net zo goed doen want veel wijzer worden jullie niet van die avond. Een paar mensen die eigenlijk een ander vakgebied hebben en totaal niks van Oekraïne weten die wel eens even gaan vertellen hoe het een en ander in elkaar zit...eigenlijk clown Bassie die ineens een lezing over rouwverwerking gaat hebben. Maar toch, veel plezier....

    BeantwoordenVerwijderen