maandag 8 juni 2015

Oekrainers beschieten burgers Gorlovka, maar sancties zijn voor Rusland ENG/DE Subs

Oekrainers bombarderen maar door, en geen Rutte of Koenders die het een probleem vindt.

Dit is Gorlovka onder Oekraïens bombardement 3 juni. Van een staakt het vuren lijken de Oekraïners zich weinig aan te trekken. Dat hun bombardement burgers raakt en geen enkel militair doel, lijkt ze ook niet te deren. Met Duitse of Engelse ondertitels naar keuze, bij het commentaar van de amateurfilmer. Heel veel van de terreurdaden van de door MARK RUTTE gesteunde Oekraïense terreureenheden, worden haarfijn vastgelegd. Kan niemand later in de rechtszaal omheen. Kan niemand later zeggen, ook MARK RUTTE NIET, "Wir haben es nicht gewusst".
Dit is zijn de dorpen Komarov en Kurgank bij Gorlovka die door de Oekraïners "onder handen" worden genomen, 8 juni 2015:Dit is, onderstaand, dan weer Kurgank 8 juni na een Oekraïense, door MARK RUTTE gesteunde, beschieting. Maar de sancties zijn voor Rusland.

En dit, onderstaand, is het resultaat van een Oekraïens bombardement op 7 juni 2015 op Golmovski, ook bij Gorlovka.

Geen verzetslid in de buurt. Een woonhuis. Met kinderen in de buurt. Kapotgeschoten. Ondanks staakt het vuren. Gelukkig geen melding van doden of gewonden. Hetgeen, kijkend naar de beelden en verwoestingen, een klein wonder mag heten. Kritiek van de G7, van rutte of de NPO op deze terreur vanuit Kiev? Nee hoor, meer sancties voor Rusland. Dat is het thema. En niets anders.Footage, onderstaand, van Novorossiyazijde gefilmd betreffende "clashes bij Marinka"

261 opmerkingen:

 1. Ja Blik zoals hier al op jouw site voorspeld. In Juni wordt het hommeles. Sancties worden eerder steviger. Lijntjes tussen Europa en Rusland moeten steeds dunner worden. Maar terzijde, de elite strijd een reeds verloren strijd.

  Heeft iemand nog iets van Kerry vernomen ?
  Ik noem het volgende artikel hoog speculatief, ik neem het niet al te serieus. We zullen wel zien wanneer Kerry terug is op het toneel.

  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/06/russians-claim-kerrys-bike-accident-actually-assassination-attempt-picture-video-3164736.html

  Ik denk wel dat er een enorme ruzie is tussen de neocons (militair industrieel complex) en de bankiers hoe resultaat te halen tegen Iran en Rusland. Ik heb het idee dat de neocons zich liever eerst richten op Iran en dat de bankiers zich liever eerst richten op Rusland.
  Zo maar een idee. mijn gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Syria will never exist as joint state

   "This is a terrible thing to say that Syria will not be restored. US Secretary of State John Kerry admitted in a conversation with Russian counterpart Lavrov that Libya was NATO's mistake that they were doing again in Syria.
   - See more at: http://english.pravda.ru/world/asia/08-06-2015/130914-iran_isis_middle_east_iraq_syria-0/#sthash.kMdvLgAS.5WZdSnvD.dpuf

   Verwijderen
  2. Als Kerry bovenstaande meent over Libië en Syrië en als Kerry ook meent dat Poroshenko zich aan de minsk akkoorden moet houden. Dan is Kerry een behoorlijke vredesduif.
   Ben benieuwd hoe het met Kerry afloopt.

   Verwijderen
 2. Ik had de hommels eigenlijk al wat vroeger voorspeld. Punt is waarschijnlijk dat de Oekr-armee niet echt in de aanval durft te gaan, bang als zij (en hun transatlantische heer) zijn dat ze voor de derde keer het deksel op de neus krijgen.

  Gewoon een beetje burgers beschieten lukt hen natuurlijk nog wel... Het lijkt een beetje op een kat en muis spel; moeilijk te zeggen welke kant het opgaat. Maar klaar is het nog verre van..., helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had nog tegen LPG gezegd dat het conflict in Mei/Juni zou oplaaien. Hij whaaaaaaa wie denk je nou dat je bent, heb jij een glazen bol ofzo. Nee zeg ik dat is een abc'tje. In Juli wordt er over de sancties gesproken en die zijn afhankelijk van de naleving van minsk 2. Die sancties moeten blijven omdat europa van rusland gescheiden moet worden, dus zal het conflict rond die tijd weer oplaaien. Hoef je geen Einstein voor te zijn.
   Ik heb het al zo vaak meegemaakt in het verleden met bv de patriot act Iedere keer als de patriot act verlengd moest worden, werd er ergens een terroristische aanslag gepleegd. Hup en dan werd er weer voor de patriot act gestemd. Congresleden kunnen dan aan hun achterban uitleggen waarom ze weer voor de patriot act hebben gestemd.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. MH 17 Case and testimony of the main witness | Eng Subs:
  https://www.youtube.com/watch?v=2hnYeD77MZo&ab_channel=VoxPopuliEvo

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ben,

   Hele belangrijke video! Het bevestigt het verhaal van Lev Alexandrovitch Bulatov, waarvan Max van der Werff een transcriptie op z'n site heeft staan.

   http://7mei.nl/2015/05/30/lev/

   Verwijderen
 5. De mooie en dappere vrouwen van Novorossiya:
  https://www.facebook.com/Ronald.v.2.0/videos/vb.100001167709729/828293543886228/?type=3

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bellingcat deels ontmaskerd, Der Spiegel schrijft mea culpa
  Nu alleen de Nederlandse media nog
  http://nieuws.tpo.nl/2015/06/08/bellingcat-deels-ontmaskerd-der-spiegel-schrijft-mea-culpa/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De fascistische staten worden met de dag gekker. Een mooi voorbeeld:
  http://www.hangthebankers.com/americans-sign-petition-nuke-russia/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Putin: “Publish A World Map And Mark All The U.S. Military Bases On It. You Will See The Difference Between Russia And The US”
  http://www.mintpressnews.com/putin-publish-a-world-map-and-mark-al-the-u-s-military-bases-on-it-you-will-see-the-difference-between-russia-and-the-us/206343/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog een bericht uit de fascistische staten:
  http://www.ora.tv/offthegrid/article/grid-american-held-captive-years-trial-convictions

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. The sad – and scary – reality is that Russia has nobody to speak to any more. Literally. Not a single western leader is worth even speaking to. They are either deluded, or clueless, or spineless. Usually all of the above. Think about it yourself: if you were Lavrov or Putin – whom would you chose to talk to in the West?

  Exactly. There is *nobody* left at all worth talking to. Nobody.

  http://thesaker.is/if-you-were-lavrov-or-putin-whom-would-you-chose-to-talk-to-in-the-west/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien nog met een Italiaan? Putin is er morgen in ieder geval, gaat ook langs het Vaticaan.

   Verwijderen
  2. Als je Imran Hosein volgt dan weet je ook precies wat Putin van de paus vindt:
   http://www.imranhosein.org/

   Verwijderen
  3. Putin langs het Vaticaan?? Schijnheilige!!! Hoe komt het dat een leger dat zich zegt te verdedigen tegen het zogenaamde fascistische regime uit Kiev alleen maar land verovert sinds Minsk 2, terwijl het ultramoderne wapens heeft en constante troepenaanwas terwijl het een "burgerleger" is?? Vertel mij dat eens?? Wie kan mij dat uitleggen??? Zal wel weer weggehaald worden want het is de waarheid die jullie niet uitkomt!!

   Verwijderen
  4. Hongarije en tsjechië zijn volgens mij nog vrienden hoor. Wat denk je van griekenland en cyprus. Verder gaan de diplomatieke betrekkingen en de handel gewoon door rusland en het westen.
   Gezeur van dat gefrustreerde totaal overbodige G7 clubje.

   Verwijderen
 11. Canada ondersteunt de nazi's in Kiev:
  http://www.globalresearch.ca/canadas-harper-government-provides-military-training-to-neo-nazi-ukraine-national-guard/5453938

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een totale debiel is die obomba toch:
  http://www.hln.be/hln/nl/2002/Dossier-Obama/article/detail/2352772/2015/06/09/Obama-Poetin-richt-Rusland-ten-gronde-in-een-poging-om-een-nieuw-Sovjetrijk-te-creeren.dhtml

  Weer van de bank gerold van het lachen.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Ben

   Obama is niet debiel. Hij zet de Amerikaanse policy om een wig te drijven tussen Europa en Rusland onverminderd door. Vandaar ook die haast met het er doorjagen van TTIP en TISA. We kunnen ons beter druk maken over de geestelijke vermogens van onze eigen EU bazen die het allemaal maar laten gebeuren.

   Verwijderen
  2. @Dawg, klopt. Maar al die snuiters zijn wel totaal corrupt. En van een aantal mag je inderdaad ernstig twijfelen aan hun geestelijke vermogens. Ik ben iedere weer verbaasd dat wij als NL het toestaan dat malloten als Rutte en Koenders ons mogen vertegenwoordigen. Dat gaat vroeger of later ernstige gevolgen hebben.

   Verwijderen
  3. Hier gaat TTIP over:

   https://www.youtube.com/watch?v=6fDCbf4O-0s

   En als er iets stinkt dan is Frans Timmermans nooit ver weg:

   http://925.nl/archief/2015/06/01/ttip-terwijl-u-sliep-rommelden-de-sociaaldemocraten-omstreden-isds-er-doorheen/

   Verwijderen
  4. @ Ben

   "Dat gaat vroeger of later ernstige gevolgen hebben."

   Ja. daar gaat het allemaal om: de toekomst van Nederland en Europa. Al die transatlantische slaafjes in de politiek staan daar met hun rug naar toe.

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Van welk perspectief je momenteel naar de huidige politiek, economie en filosofie je momenteel ook kijkt dan kun je alleen maar concluderen dat binnenkort de wal het schip zal keren.
   Een confrontatie politiek met momenteel de belangrijkste landen Rusland (grondstoffen) en China (geschoolde arbeid) kan alleen maar tot ongelukken leiden. Gelukkig zie ik om me heen dat veel NL bedrijven dit in de gaten hebben en een andere koers proberen te varen. Vooral veel jongeren ruiken onraad en proberen een nieuwe richting in te slaan.
   Het neoliberalisme met zijn nep-vooruitgangsdenken is inmiddels zo dood als een pier maar heeft nog wel de politieke en economische touwtjes in handen. Dat gaat onvermijdelijk tot veel geweld leiden.
   En de NL intellectuelen hebben ons land verraden door zich als lakeien van het kapitaal op te stellen. Met hun prijsjes, nep feestjes en hun geestelijke producten die al lang niet meer om aan te zien en te horen zijn. Het resultaat is verloedering, tokkies, wilders, trollen en zo nog het een en ander. Op den duur zullen deze niks beters weten dan elkaar de hersens in te slaan.

   Verwijderen
 13. Er gaat geen dag voorbij zonder nieuw gif.

  "US Nukes Could Be Deployed to UK to Target Russia
  British Foreign Secretary just went on BBC to say he thinks it may not be a bad idea"

  Strak plan van die Britse minster Philip Hammond; in één klap de hele Britse bevolking in het vizier bij een escalatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. linkje:

  http://russia-insider.com/en/us-nukes-could-be-stationed-uk-target-russia/ri7854

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Blik

  De video die je zelf post laat duidelijk horen dat de sepa's zelf op Gorlovka schieten.

  Je hoort duidelijk het afschieten en de inslag
  Hier zit zo'n 1,5 sec max 2 sec tussen

  Wat betekend dat de afstand 1 tot 1,5km is

  De frontlinie ligt verder weg dan 1,5 km dan de plek van inslag

  Wederom bewijs dat sepa's/ Russen zelf op steden schieten om de schuld daarna bij Kiev te leggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LPG, Doet er nog even een kaartje met pijltjes bij van Ukraine@war en de analyse van Bellingkat of het commentaar van Hans erbij.

   Verwijderen
  2. Hiermee laat je je failliet zien Blik, het is door meerderen erkent en gepubliceerd. Dat jij alleen je favo-vijanden opnoemt zegt meer over jou dan over die sites. De feiten worden ondersteund door vele andere sites en nieuwsbronnen, maar daar wordt niks door jou over vermeld, want tja, dan dondert een van je vele kaartenhuisjes heel hard in elkaar. Net als de feiten niet liegen in het geval van het vermeerderde grondgebied van terroristenstaat Novorussya sinds Minsk 2. Maar nu hoor ik slimme mensen denken, Blik en vriendjes zeggen toch dat ze zich alleen verdedigen?? FOUT!! Ze terroriseren Oost Oekraïne, krijgen ultramodern wapentuig van Moskou, troepen die onlogisch zijn qua bevolking in die terroristen sprookjesstaat enz...de feiten stapelen zich dus op dat het 1 grote farce van de zijde van de sepa's is en ze gewoon hun ziel aan de duivel (lees Poetin) hebben verkocht om zo een oorlog Rusland-westen te beginnen met als eerste en voornaamste slachtoffers zij zelf. Zij worden bestookt door hun eigen sepa-leger en gedood door hun eigen sepa-leger die daarna op strelkov moord en brand schreeuwen dat UA dit gedaan heeft. Dat terwijl die massaal daar weg aan het gaan zijn omdat ze niet opgewassen zijn tegen de vele troepen en ultra moderne wapens die dit "zogenaamd volksleger" ter beschikking heeft en de verschrikkingen die ze aanrichten!!

   Verwijderen
  3. Blik wilt maar niet inzien hoe vuil de oorlog is die Putin voert in UA

   Zie video, kijken vanaf 45 sec

   https://www.youtube.com/watch?v=ZxWH8blcsQM&feature=youtu.be

   Zie wat er gebeurd!!!!!

   En weer zegt Strelkov dat UA schiet op burgers in Donbas

   Terwijl het zijn landgenoten zijn die het doen

   Verwijderen
  4. Ja, maar daar hoor je Blik niet over. Dat is schieten op zijn eigen toko en dat doet meneer niet. Kritiek leveren en laten leveren op anderen doen ze hier graag maar krijg je terecht kritiek en zeer kritische vragen dan geven ze niet thuis. Zoals gewoonlijk. Of gaan ze schelden, zeuren over details, over een ander onderwerp beginnen kortom de gebruikelijke troltactieken. Wij gebruiken die nooit, maar dit blog wel, maar dichten die tactieken aan ons toe. Je ziet ze ons echter nooit gebruiken maar Blik en vaste reaguurders maken er te pas en te onpas gebruik van. Maar ze trollen noemen is dan heiligschennis. Het is goed met jullie!!

   Verwijderen
 16. De aankondiging van het eindrapport van de ovv levert vanzelfsprekend weer stof voor een nieuwe golf van anti-Russische vooringenomenheid en propaganda. De AD laat zien hoe je zoiets doet:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4061329/2015/06/08/Rusland-moet-aan-boord-blijven-in-MH17-onderzoek.dhtml

  Het lijkt er een beetje op alsof de Nederlandse regering al een beetje voorsorteert op een flutrapport en zich alvast aan het indekken is:

  "Met eigen onderzoeken probeert Rusland de 'vooringekomen westerse conclusies' bij voorbaat te weerleggen. Die opstelling baart Nederland grote zorgen. Want als de Russen straks de eindconclusie van het onderzoek verwerpen, zullen ze zich ook niet gebonden voelen de resolutie over opsporing en vervolging te steunen."

  Meer commentaar op Joost Niemoller:

  http://joostniemoller.nl/2015/06/weer-medialeugens-over-mh17-ontmaskerd/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. @LGK

   Die schijndiscussie over het fakespoor van Bellingcat heeft lang genoeg geduurd. Laat het ovv de geluidsopnamen van de cockpitvoicerecorder en de communicatie tussen de verkeersleiding en de bemanning van MH17 maar openbaar maken, de obductieresultaten van bemanning en passagiers, de waarneming van AWACS en spionagesatelieten. De Bellingcatklucht heeft al veel te lang geduurd.

   Verwijderen
  3. Die eigen onderzoeken van Rusland

   Net zoals Kremlin op 21 juli loog over de plaats van de video met buk op dieplader....
   Kremlin zei; Krasnoarmeysk

   Echter deze leugen was binnen 5 min debunkt
   Dieplader reed door Luhansk

   Waarom liegt het Kremlin hierover?????

   Verwijderen
  4. Transcriptie van cockpit en verkeersleiding kunt u vinden in voorlopig OVV rapport
   AWACS waarneming is bevestigd door Bundestag

   Verwijderen
  5. @LGK

   Ik had het over de geluidsopnamen, niet over de transcriptie ervan

   Verwijderen
  6. Jaha...en @LGK heeft het volste vertrouwen dat dit de volledige transcriptie is!

   Verwijderen
  7. Rusland heeft ook het voorlopig rapport ingezien voor publicatie

   Heb Kremlin niet gehoord dat het niet klopte

   Verwijderen
  8. "Heb Kremlin niet gehoord dat het niet klopte"

   Wat staat er in dat rapport voor nieuws wat wij nog niet wisten, buiten de transcriptie met de cockpit en het ATC, dus waar moet het Kremlin op reageren?

   Verwijderen
  9. "Heb Kremlin niet gehoord dat het niet klopte"

   O, en je hebt Lavrov ook niet gehoord dat hij een echt onafhankelijk onderzoek wilde?

   Verwijderen
  10. Onderzoek gebeurd volgens regels ICAO
   Waar ook Rusland voor getekend heeft

   Waar zijn die sat beelden die Kremlin claimt te hebben?
   2 maanden geleden is OVV zelf naar Moskou gereisd om te vragen waar de info van Rusland bleef

   Verwijderen
  11. @ LGK

   Lavrov zegt dat tegen de regels van de ICAO gezondigd wordt. Rusland (en Maleisie) zijn ook niet betrokken bij de doofpotovereenkomst die UA, Australie, Nederland en Belgie op 8 augustus sloten.

   Verwijderen
  12. Kremlin is vrij om informatie aan te leveren

   En zoals eerder gepost, OVV heeft niets van Kremlin ontvangen

   En waarom dient Lavrov dan geen klacht in bij ICAO???

   Verwijderen
  13. @ LGK

   Als of jij en ik weten welke informatie er wordt uitgewisseld tussen OVV en de bij het onderzoek betrokken landen. De Russen uiten al geruime tijd hun verontrusting over de geheimzinnigheid en trage voorgang van het onderzoek.

   Verwijderen
  14. Er is niks geheimzinnigs aan
   Voorlopig rapport is uitgebracht
   En nu is eindrapport gestuurd naar landen voor inzage en feedback
   Hier zit Rusland ook bij

   Kremlin heeft nu het eindrapport van OVV in bezit.

   En Kremlin zorgt zelf voor de vertraging, door al de leugens te verspreiden, die OVV wel moet onderzoeken.

   Snapt u de Kremlin propaganda nog niet?

   Verwijderen
  15. @ LGK

   "Kremlin propaganda".

   We zijn er weer.

   Verwijderen
  16. Ik begrijp dat het zeer lastig is voor u

   Kremlin heeft wel 6 verschillende theorieen de wereld in geslingerd omtrent het neerhalen van de MH17

   Dit om verwarring te zaaien en aandacht af te leiden van werkelijke daders.

   OVV moet wel al die theorien onderzoeken om ze te kunnen afdoen als een leugen.
   En dat kost tijd, precies wat Kremlin wilt

   En dan zeuren dat het zo lang duurt

   Begrijpt u nu de Kremlin propaganda?

   Verwijderen
  17. @LGK

   Alsof jij of ik weten welke sporen ovv natrekt. Getuigen die gevechtsvliegtuigen gezien zeggen te hebben zijn in ieder geval niet gehoord. Het enige dat we, gezien die getuigenoproep van maart dit jaar, kunnen vermoeden is dat ze in ieder geval nog steeds zitten te kakken op die fotoshopjes van Bellingcat en die homemade taps van de SBU.

   Verwijderen
  18. OVV trekt alle sporen na

   Ze hebben zelfs Graham gehoord

   U weet wel, de Kremlin journalist die door iedere andere journalist in de wereld niet meer erkent wordt als journalist.

   En wie zegt dat die getuigen niet zijn gehoord?
   Of waren ze er niet meer toen OVV ze opzocht?
   Weet u het?

   En als OVV die taps niet vertrouwd, gaan ze er zeker niet mee openbaar.

   En waar zijn die 3 BBC vrouwen nu
   1 keer gezien, verder niks meer over gehoord
   Had RT toch wel een item aan kunnen wijden
   Toch?

   Verwijderen
  19. @ LGK

   Weet u het?

   Nee, en dat is ook precies het enige dat ik beweer. Jij en ik weten totaal niet welke sporen ovv wel of niet onderzoekt. Je kunt dus ook helemaal niet beweren dat het ovv alle sporen natrekt.

   Verwijderen
  20. jawel
   Heeft OVV zelf op oa tv gezegd
   We onderzoeken alles, van buk tot jachtvliegtuigen

   Verwijderen
  21. @ LGK

   Ja. en Rutte heeft persoonlijk beloofd dat de onderste steen bovenkomt. Welterusten LGK.

   Verwijderen
 17. "Echter deze leugen was binnen 5 min debunkt
  Dieplader reed door Luhansk"

  Het bewijs daarvoor kwam van amateur prutser Eliot Higgins! Tja, en deze leugen was ook na 5 minuten debunked! De video blijkt van vóór 18 juli 2014 te zijn en zou het weleens om deze BUK-M1 kunnen gaan, waarvan Petro Poroshenko vorige week vrijdag nog zei dat Oekraïne daarover niet beschikte. Op 6 juni 2014 verklaarde het Oekraïense Ministerie van Defensie, triomfantelijk, dat zij hun eigen BUK-M1 hadden gerepareerd en overgeleverd hadden aan het Oekraïense leger.

  http://sputniknews.com/europe/20150607/1023057320.html

  "Waarom liegt het Kremlin hierover?????"

  Zulk soort schrijfsels zijn uit jouw hand niet serieus meer te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spotnik toont nergens dat Petro Poroshenko dat zei

   Weer een leugen van Kremlin

   Verwijderen
  2. "Spotnik toont nergens dat Petro Poroshenko dat zei"

   Nee, het was zijn adviseur en die zei het uit naam van Petro Poroshenko. Want zo werkt dat meestal of ga je hierover ook weer voor dommetje spelen?

   Verwijderen
  3. Maar u schreef dat het Poroshenko was, nu is het ineens adviseur
   Maar goed

   En dan graag een link dat dan die adviseur dat zei??

   Verwijderen
  4. "En dan graag een link dat dan die adviseur dat zei??"

   Aha, jij wilt een link terwijl er een link in het artikel van sputnik staat!

   Verwijderen
  5. Nee, er staat geen link

   Kopie uit spotnik
   "Ukrainian President Petro Poroshenko's advisor denied on Thursday that Ukraine possessed any Buk-M1 systems at the time of the July 17, 2014 Malaysia Airlines MH17 crash. "

   Er staat geen enkele bron bij
   Er staat niet eens bij welke adviseur

   Spotnik heeft dit uit zijn dikke duim gezogen
   Als niet, waar kan ik het vinden?

   Verwijderen
  6. joop

   Kunt u op zijn minst de naam van de adviseur geven?

   "Such outright lying by a high-ranking official is simply inappropriate."
   Ook deze quote is op www niet terug te vinden (behalve op spotnik)

   Verwijderen
 18. Nop

  Meerdere onafhankelijk van elkaar bevestigd

  http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/russian-transport-of-buk-that-shot-down.html

  Waarom liegt Kremlin over plaats waar de dieplader met buk reed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat "Nope"? Er staat nota bene een link naar de site van het ministerie waar het document te zien is!

   Verwijderen
  2. "Meerdere onafhankelijk van elkaar bevestigd"

   Ukraineatwar???, jij had het over "onafhankelijk"?

   Verwijderen
  3. Als u denkt dat de geo locatie niet klopt
   Dan zie ik graag wat niet klopt

   Ps, wel yandex gebruiken, niet Google earth

   Verwijderen
  4. Nee, ik heb het over dat de datum niet klopt!

   En er klopt nog veel meer niet! Op 17 juli 2014 zijn er ook 2 SU-25's door manpads neergeschoten, waarom is daar niets over terug te vinden op Google?

   Verwijderen
  5. Omdat het niet waar is misschien?? Waar heeft u het vandaan als ik vragen mag??

   Verwijderen
  6. Twee ooggetuigen, waarvan één onder polygraph is verhoord!

   Verwijderen
  7. Er was ook nog een ufo neergeschoten die dag

   Ook niets van terug te vinden op google

   Verwijderen
  8. En hoe weet u dat en waar is dat na te gaan??

   Verwijderen
  9. "waarvan één onder polygraph is verhoord!"

   Door Kremlin, heel geloofwaardig

   Bewezen is dat Kremlin meerdere leugens heeft verspreid mbt MH17
   En dan zou Kremlin nu wel waarheid zeggen?

   Verwijderen
  10. Heb ik hier al uitgebreid van linken voorzien, wat impliceert dat jij dus eigenlijk niets leest en alleen in je eigen natte dromen geloofd.

   Verwijderen
  11. "Er was ook nog een ufo neergeschoten die dag"

   Wil jij nog serieus genomen worden?

   Verwijderen
  12. "Door Kremlin, heel geloofwaardig"

   Tja, ik moet Ukraineatwar van jou ook geloofwaardig vinden.

   Verwijderen
  13. Wilt u dat????

   2 su25 neergeschoten....
   En niemand heeft hierover bericht
   Niet 1 twitter bericht

   Een neerstortend vliegtuig valt op

   Zie oa MH17

   Verwijderen
  14. Laat me raden...link van strelkov of iets met .ru erachter??

   Verwijderen
  15. "Tja, ik moet Ukraineatwar van jou ook geloofwaardig vinden."

   Kremlin heeft meerdere bewezen leugens verspreid
   Zie oa de pers conf van 21 juli, liegen over de plaats van de dieplader met buk

   Heb u nog niet zien bewijzen wat niet klopt aan info van ukraine@war

   Verwijderen
  16. "Laat me raden...link van strelkov of iets met .ru erachter??"

   Hoezo, vertrouw jij alles met .nl erachter?

   Verwijderen
  17. "Kremlin heeft meerdere bewezen leugens verspreid"

   Tja, jij ook.

   "Zie oa de pers conf van 21 juli, liegen over de plaats van de dieplader met buk"

   Tja, jij ook. Het transport vond namelijk vóór 18 juli 2014 plaats.


   Verwijderen
  18. Nee, daarom kijk ik verder als mijn neus lang is en kijk ik het WERELD wijde web rond. Dat jullie blijven hangen bij .ru of bij plottersites zegt ook genoeg....

   Verwijderen
  19. Waarom zei Kremlin dat dan niet op die pers con???

   Waarom zei Kremlin Krasnoarmeysk??
   Je ziet duidelijk lijnen voor trolley bus en die is er niet in Krasnoarmeysk

   Waarom loog Kremlin over de plaats waar de dieplader met buk reed?

   Verwijderen
  20. "En niemand heeft hierover bericht"

   Nee, niemand heeft hierover bericht! Buiten 5 ooggetuigen die waarschijnlijk niet over twitter beschikken en door onderzoekers als de pest worden gemeden en volgens de Oekraïense overheid waren er op 17 juli 2014 geen SU-25's in de lucht. Maar ja, het woord van de Oekraïense overheid is net zoveel waard als die van de Amerikaanse, Nederlandse, Bellingcat en die van jou.

   Verwijderen
  21. Wat jammer nou dat niemand een fototje heeft genomen van die 3 su25
   Waarvan er 2 zijn neergeschoten
   En 1 een 777 aanviel

   Geen enkel beeld........
   Slechts 5 'getuigen' die we op hun woord moeten geloven

   U bent wel zeer naief om dit te geloven

   Verwijderen
  22. Maar er zijn wel mensen die wel beelden/foto's maken van zaken die opvallen, oa
   - neerstorten delen 777
   - buk (en ook op dieplader) rijdend in de Donbas
   - een trail in de lucht


   Maar niemand vond het opvallend dat op 17 juli 2 su25 zijn neergeschoten
   Of dat een su25 een 777 aanviel
   Dat laatste is nogmeest opvallend, want deze aanval heeft enkele minuten geduurd, tijd genoeg om foto te maken

   Verwijderen
  23. "Of dat een su25 een 777 aanviel"

   Is een ooggetuige van, wat correspondeert met de getuige die de polygraph heeft ondergaan en 3 ooggetuigen die de BBC van haar website heeft gehaald!

   Heb je nog meer van die leuke grapjes?

   Verwijderen
  24. Wederom, ooggetuigen
   In elk onderzoek het meest onbetrouwbaar

   De 3 BBC vrouwen
   su25 vloog achter/naast de 777

   Knap om dat te zien bij 6/8 bewolking

   En in tegenspraak met uw anderegetuigen, die zei dat su25 op 1,5 km vloog

   Dus BBC vrouwen zien wel su25 op 10km,maar niet op 1,5 km hoogte???

   Verwijderen
  25. "U bent wel zeer naief om dit te geloven"

   Dat zegt iemand die achter Eliot Higgins aanloopt, die mede verantwoordelijk is voor de dood van meer dan 1300 Syrische burgers.

   Verwijderen
  26. Heb nog steeds niet gezien wat er niet klopt aan de conclusie van Bellingcat

   'Kremlin heeft geknoeit met sat beelden'

   Ook der Spiegel heeft niet gezegd dat dat niet waar is

   Verwijderen
  27. "Wederom, ooggetuigen
   In elk onderzoek het meest onbetrouwbaar"

   Tja, vandaar dat het OVV mensen oproept die "iets" gezien hebben, dat doen zij dan omdat het geen enkele waarde heeft, ja, alleen voor hun rapport, want dan heeft het ineens wél waarde en voor jou natuurlijk.

   "De 3 BBC vrouwen
   su25 vloog achter/naast de 777

   Knap om dat te zien bij 6/8 bewolking"

   Dat is mooi, dus zij konden voor 2/8 wel iets waarnemen!

   "En in tegenspraak met uw anderegetuigen, die zei dat su25 op 1,5 km vloog"

   Hoezo, weet jij nu ook al op welk moment en in welke situatie deze getuige de SU-25 heeft waargenomen?

   "Dus BBC vrouwen zien wel su25 op 10km,maar niet op 1,5 km hoogte???"

   Hoezo, weet jij nu ook al op welk moment en in welke situatie deze vrouwen de SU-25 hebben waargenomen?

   Jij bent echt het lichtje in de duisternis, het is alleen jammer dat jij niet zo helder schijnt.

   Verwijderen
  28. "Heb nog steeds niet gezien wat er niet klopt aan de conclusie van Bellingcat"

   Hoezo, voel jij jezelf een "expert"? Dan ben jij net zo dom als Bellingcat.

   "'Kremlin heeft geknoeit met sat beelden'"

   Nee, is niet aangetoond! Wat wel aangetoond is, is dat Bellingcat een amateuristische prutser is, door 3 experts aangetoond, zelfs die waarvan hij de software gebruikt.

   "Ook der Spiegel heeft niet gezegd dat dat niet waar is"

   Nee, die hebben daar een expert voor ingeschakeld om aan te tonen dat het wel waar is.

   Hoever wil jij nog gaan om aan te tonen hoe dom jij bent? Voor mij mag je nu wel stoppen, want veel dieper vallen als nu kan haast niet.

   Verwijderen
  29. "Tja, vandaar dat het OVV mensen oproept die "iets" gezien hebben, "

   Dat doet OVV als laatste
   Hiervoor zijn er de diverse waarnemingen, ooggetuigen komen als laatste
   Om te bevestigen wat men al weet

   U begrijpt 6/8 bewolking niet
   Verdiep u eerst in Meteorologie voordat u met 2/8 komt

   U heeft zelf eerder gepost dat getuige su25 op 1,5 km zag
   Of is dit nu achteraf ook niet waar?

   "Hoezo, weet jij nu ook al op welk moment en in welke situatie deze vrouwen de SU-25 hebben waargenomen?"

   Ohhh

   Dus in ochtend werden 2 su25 neergeschoten, waar geen beelden van zijn en geen enkel bericht op www
   En paar uur later, die overgebleven su25 kon nog rustig rondjes blijven vliegen, zag toen ineens een civiel vliegtuig (waarvan er dagelijks tientallen over Donbas vlogen, en dacht; die schiet ik neer?

   dat u zeer naief bent en dat men u alles kan laten geloven wisten we al.

   Maar nuin allerei bochten wringen om de verschillende getuigenverklaringen te laten aansluiten....

   u maakt uwzelf totaal ongeloofwaardig

   Maar dat had u al bewezen door de voice over van RT te geloven ipv goed te kijken op de hoogtemeter van de su25

   Verwijderen
  30. "Dat doet OVV als laatste"

   O, dus ooggetuigen doen er wel iets toe, waarom zeg je dan dat dat niet zo is?

   "U begrijpt 6/8 bewolking niet
   Verdiep u eerst in Meteorologie voordat u met 2/8 komt"

   Lijkt mij logisch hé, als het 6/8 bewolkt is, dan is het niet 8/8 bewolkt.

   "U heeft zelf eerder gepost dat getuige su25 op 1,5 km zag
   Of is dit nu achteraf ook niet waar?"

   Nee, dat heb ik nergens gezegd, dat komt weer uit dat denkbeeldige brein van jou.

   "Dus in ochtend werden 2 su25 neergeschoten, waar geen beelden van zijn en geen enkel bericht op www
   En paar uur later, die overgebleven su25 kon nog rustig rondjes blijven vliegen, zag toen ineens een civiel vliegtuig (waarvan er dagelijks tientallen over Donbas vlogen, en dacht; die schiet ik neer?"

   De rest van je gebrabbel laat ik maar voor wat het is en is de moeite niet om daar op in te gaan.

   Wie heeft het over de ochtend? Daar gaan wij weer, @LGK gaat weer met zijn denkbeeldige brein op de loop.

   Verwijderen
  31. joop

   Heeft u het artikel van der Spiegel wel gelezen?

   Of lukte dat niet omdat het in het Duits was?

   Der Spiegel heeft nergens gezegd of de conclusies van Bellingcat niet klopte
   Krant had alleen commentaar op de methodiek.
   Maar der Spiegel heeft niet geschreven dat de conlusie van Bellingcat fout was

   Verwijderen
  32. U heeft net uw eigen falliet aangetoond

   "O, dus ooggetuigen doen er wel iets toe, waarom zeg je dan dat dat niet zo is?"

   U komt met alleen ooggetuigen aanzetten

   Voor OVV is ooggetuigen het laatste deel van onderzoek

   Ziet u het verschil???

   "Wie heeft het over de ochtend? "
   Ohh, dus die 2 su25 zijn wel vlak voor neerhalen van MH17 neergeschoten?
   Maar de 3 BBC vrouwen hebben dat niet gezien.
   Weer een discrepantie

   Verdiep u eerst in soorten bewolking voordat u nog meer domme uitspraken doet

   Verwijderen
  33. Nee, ik heb tegen jou gezegd dat Der Spiegel een expert had ingeschakeld, die de werkwijze van Bellingcat amateuristisch prutswerk vond.

   Net als deze reactie van jou eigenlijk, schrijven kan je niet en nu blijk je ook al niet meer te kunnen lezen of begin je een beetje zenuwachtig te worden dat jij je eigen domheid hier in geuren en kleuren ten toon spreid?

   Verwijderen
  34. Aha

   Nu erkent u zelf ook dat der Speigel het alleen heeft over de methodiek.

   Wederom niet aangetoond dat Bellingcat een onwaarheid publiceerde

   Hiermee bevestigd u dat wijze waarop Bellingcat tot de conclusie komt niet 100% wetenschappelijk is

   Maar de conclusie dat bellingcat aantoont dat Kremlin de sat beelden heeft gefaked ondersteund u nu dus.

   Anders zie ik graag uw onderbouwing wat er niet klopt aan de conclusie van Bellingcat?

   Verwijderen
  35. "Voor OVV is ooggetuigen het laatste deel van onderzoek

   Ziet u het verschil???"

   Ja, ik zie het verschil! Jij ook? Zo niet dan zal ik het je even uitleggen?

   De OVV zegt dus dat zij een policy hebben en daarvoor hebben zij ooggetuigen nodig om die policy te bevestigen. Héél in het kort gezegd; De OVV fixed the intelligence around the policy of m.a.w. de uitkomst van het onderzoek staat al vast!

   Verwijderen
  36. Ooggetuigen moeten het aangeleverde bewijs bekrachtigen middels hun waarnemingen en andersom. Waarnemingen moeten ondersteund worden met bewijs....kortom Joop, jij snapt het niet!!! Maar ja jij fixed alles en jouw antwoord staat al vast sinds je geboorte; iedereen is fout behalve jij!! Iedereen heeft ongelijk behalve jij!! Dan ben je gewoon een autistische narcist, maar das al iets wat jij hier al lang hebt bewezen door vragen niet te beantwoorden, harde bewijzen af te serveren als lariekoek en eigen broddelwerkjes als keihard bewijs te durven deponeren...je staat daarmee enorm voor lul maar zelfs dat vind je niet erg want in jouw wereldje heb jij gelijk en niemand anders!!

   Verwijderen
  37. "Nu erkent u zelf ook dat der Speigel het alleen heeft over de methodiek."

   Heb je nu alweer een natte droom gehad?

   "Wederom niet aangetoond dat Bellingcat een onwaarheid publiceerde

   Hiermee bevestigd u dat wijze waarop Bellingcat tot de conclusie komt niet 100% wetenschappelijk is"

   Wij laten dat even vergezeld gaan van een hypothetisch voorbeeldje:

   Bellingcat is petro-chemicus, door twee substanties bij elkaar te voegen ontploft het laboratorium waar hij werkt. Wonder boven wonder overleeft Bellingcat zijn amateuristische prutswerk maar 1300 van zijn collega's overleven het niet. Is, waar Bellingcat mee bezig is geweest, een onwaarheid, of was het de bedoeling om de boel in de lucht te laten vliegen?

   "Maar de conclusie dat bellingcat aantoont dat Kremlin de sat beelden heeft gefaked ondersteund u nu dus."

   Ik weet niet waar jij dat leest, maar jij hebt inmiddels al vele male aangetoond daar moeite mee te hebben.

   Verwijderen
  38. Joop stop nou maar, die vergelijking slaat als een tang op een varken en de rest van je post maakt je alleen maar met elke letter ongeloofwaardiger!! Je doet wat dat betreft toch je stinkende best voor 1 ding; hoe word ik zo ongeloofwaardig en helemaal niet meer serieus te nemen voor niemand?? Je slaagt er zeer goed in tot nu toe!!

   Verwijderen
  39. @ LGK

   "Wat jammer nou dat niemand een fototje heeft genomen van die 3 su25
   Waarvan er 2 zijn neergeschoten
   En 1 een 777 aanviel

   Geen enkel beeld........
   Slechts 5 'getuigen' die we op hun woord moeten geloven

   U bent wel zeer naief om dit te geloven"

   Van het neerstorten van MH17 zijn, voor zover ik weet, ook geen beelden.
   Naief om te geloven dat MH17 is neergestort?

   Verwijderen
  40. Genoeg beelden van neergestorte MH17 te vinden op www

   Geen beeld van su25
   Vreemd, waarom is er niemand die daar een beeld van heeft
   Al is het maar een stukje metaal op de grond

   Verwijderen
  41. @ LGK

   Doe eens linkje naar beelden van die neerstortende MH17. Mag zonder SU25's.

   Verwijderen
 19. Ook is de leugen door een Russische blogger ontmaskerd

  http://www.moe-online.ru/post/view/104466.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, en vooral geen rekening houden met mensen die de Russische taal niet machtig zijn!

   Verwijderen
 20. @ LGK

  Met foto's waarvan de authenticiteit niet kan worden vastgesteld kun je van alles en nog wat 'bewijzen' en 'debunken'.

  De dieplader. Liep er nu wel of niet een blauwe streep over de cabine? En reden er nu één of twee pantservoertuigen voor die dieplader. In de wereld van de social media is alles mogelijk. Zie blz. 23.

  https://start7mei.files.wordpress.com/2015/06/mh172.pdf

  Hebben we het alleen nog maar over wat de plaatjes zelf pretenderen te laten zien en nog niets eens over de mogelijkheden wat betreft manipulatie van metadata over bijvoorbeeld tijd en plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Uit de pdf, blz 27

  "they were presented four months after the MH17 incident"

  Niet waar, er zat 11min tussen bekent wordt MH17 en publicatie foto

  http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/exif-data-in-mh17-missile-launch-photo.html

  "clouds"
  Duidelijk te zien dat er verderop, bij inzoemen, geen wolken zijn

  De fotograaf had eerst via twitter gepubliceerd
  Echter toen was er nog weinig aandacht voor
  Later heeft hij hi res gepubliceerd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onafhankelijke media graag!

   Verwijderen
  2. Ohhhh

   Dus start7mei is wel onafhankelijk?

   Verwijderen
  3. "Dus start7mei is wel onafhankelijk?"

   Wat is jouw argument dat dat niet zo is?

   Verwijderen
  4. @ LGK

   Dit zegt de maker van het rapport:

   "This photo was uploaded to Twitter on July 17, 2014, with a caption “witness shared the photo of the moment the rocket was launched…” I

   Verderop in het rapport:

   "'The following two high-resolution photos became known about four months after MH17 was shot down:"

   En dan gaat het over de herhalingsoefening waar RTL mee kwam.

   Verwijderen
  5. U verwacht een high res foto op twitter?

   Niemand heeft aangetoond dat er verschillen zijn tussen de twitter foto en de high res

   Dus en????

   Verwijderen
  6. @ LGK

   Dit zegt de maker van het rapport:

   "This photo was uploaded to Twitter on July 17, 2014, with a caption “witness shared the photo of the moment the rocket was launched…” I

   Verderop in het rapport:

   "'The following two high-resolution photos became known about four months after MH17 was shot down:"

   En dan gaat het over de herhalingsoefening waar RTL mee kwam.

   Lijkt me verder duidelijk, tenzij je een beetje wil discuzeuren.

   Verwijderen
  7. En waar wordt gezegd dat de foto's van twitter anders zijn dan de high res?

   Verwijderen
  8. En wat is nu het punt dat later de high res foto's werden gepubliceerd?

   Verwijderen
  9. @ LGK

   Er is geen punt, maar omdat jij niet goed leest trek je de verkeerde conclusie uit de zin "'The following two high-resolution photos became known about four months after MH17 was shot down:"

   Verwijderen
  10. Er zijn 3 foto's (eigenlijk 3)
   Eerst op twitter
   Later gepubliceerd als hi res

   Verwijderen
 22. Ukraïne failliet. Yats in fascistische staten voor extra geld van IMF http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=248224131&timestamp=1433750191000

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beter lezen
   "Ukraïne failliet.", dat staat er niet

   Verwijderen
  2. Staat er misschien niet, maar 1+1=2

   Verwijderen
  3. Dat is uw mening
   Maakt nog geen feit

   Deze week heeft VS $1mld toegezegd

   Verwijderen
  4. "Deze week heeft VS $1mld toegezegd"

   En dat houdt volgens jou niet in dat Oekraïne failliet is? Volgens jou is het een "investering"!

   Heb je nog meer van die domme opmerkingen vannacht?

   Verwijderen
  5. Wat bedoeld u?

   UA was falliet maar nu niet meer omdat VS $1mld toezegde?

   Of UA is falliet nadat VS 1mld heeft toegezegd?

   Verwijderen
  6. "Wat bedoeld u?"

   Ach, dat weet je niet? Jij zei toch dat Oekraïne niet failliet is omdat de VS $1 miljard had toegezegd? Begin jij nu aan jezelf te twijfelen of begint het tot je door te dringen dat het niet helemaal jofel in dat koppie van jou zit?

   Verwijderen
  7. Snapt u het nu zelf niet meer???

   oli zegt dat UA falliet is, maar dat is niet zo, want deze week $1mld van VS

   Verwijderen
  8. "Snapt u het nu zelf niet meer???"

   Ik snap het wel, maar jij schijnt jezelf niet te begrijpen! Wil je echt nog verder met deze discussie en jezelf nog verder de drab in trappen?

   Verwijderen
  9. Jawel

   oli post een onwaarheid
   Hij verkondigd zijn mening als een waarheid

   Wat dus niet zo is

   Verwijderen
  10. Yats was in Amerika omdat Oekraïne geen geld meer heeft. Jij en ik mogen belastinggeld betalen aan fascist Yats.

   Ik heb nieuws. Dit is niet het laatste belastinggeld wat jij naar oekraïne en de bankiers gaat brengen. Het land zinkt als een baksteen.

   Verwijderen
  11. Om zeep geholpen door Putin ja, maar dat wil jij dan weer niet zien omdat jouw überfascist Putin jouw grote held is. Tja, als jij liever een dictator steunt....moet jij weten, zegt meer over jou dan over ons Nederlanders...

   Verwijderen
 23. Goede aflevering van Buitenhof van afgelopen zondag.
  1 Asscher (PVDA) wil helemaal geen integratie, dit blijkt dat lokaal en in de landelijke politiek turkse equivalenten van de SGP en PVV hoog op de lijst staan bij de PVDA.
  2. Schuldenlast Griekenland valt niet op te lossen zegt ex speciaal adviseur van Barosso. Grieken hebben niks gezien van ons belastinggeld. Dit geld is rechtsstreeks naar de banken gegaan. Politici willen realiteit niet onder ogen zien, omdat zij dan worden afgerekend door hun eigen bevolking omdat het geld dat ze aan de banken hebben gegeven kwijt zijn. Links om of rechts om het geld voor Griekenland zijn we kwijt. Ik heb wel het idee dat deze man pleit voor de banken/euro. Een schuld reductie is de enige oplossing voor de banken. Gaat griekenland er uit, dan zal de euro zijn langste tijd gehad hebben.
  3. guantanamo bay heb ik niet gezien

  http://www.npo.nl/buitenhof/07-06-2015/VPWON_1232771

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Als reactie op TS

  De video die je zelf post laat duidelijk horen dat de sepa's zelf op Gorlovka schieten.

  Je hoort duidelijk het afschieten en de inslag
  Hier zit zo'n 1,5 sec max 2 sec tussen

  Wat betekend dat de afstand 1 tot 1,5km is

  De frontlinie ligt verder weg dan 1,5 km dan de plek van inslag

  Wederom bewijs dat sepa's/ Russen zelf op steden schieten om de schuld daarna bij Kiev te leggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ LGK

   'k Zie niks. Twee legertrucks in een weiland die Grad's afvuren.

   Verwijderen
  2. En waarom doen ze dat in tegengestelde richting, op precies hetzelfde tijdstip?

   Verwijderen
  3. @ LGK

   Jij weet natuurlijk precies waarom.

   Verwijderen
  4. Putin moet een reden hebben om met grads te schieten
   Die creeert hij zelf

   Kiev schiet op 'mijn' bevolking, dus schiet ik terug

   Verwijderen
  5. @ LGK

   http://trutube.tv/video/12875/Faked-Kuwaiti-Girl-Testimony-Iraq-War-Propaganda

   Verwijderen
  6. Een linkje met meerdere leugens

   https://www.youtube.com/watch?v=4bNPInuSqfs

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 25. joop

  Staat nog open

  - de naam van die adviseur van Poroshenko
  - waarom er discrepansie is tussen de door u aangedragen getuigen verklaringen
  - hoe men iets kan zien bij bewolking van 6/8
  - waar de onderbouwing is van 2 neergeschoten su25 op 17 juli
  - wat er nu werkelijk op de hoogtemeter van de su25 in RT docu staat
  - waarom der Spiegel de conclusie van Bellingcat niet 'aanvecht'
  - er is ook nog dat de 3 BBC vrouwen maar 2 knallen hoorde en de later door u aangedragen getuigen 3 knallen hoorde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die foto van rtl met die wolkjes, die delen van de contrail van een BUK raket weergeven, geeft prachtig weer aan. RTL en die foto spreken de waarheid he LPG.

   Verwijderen
  2. Dat aangepaste SU25(s) de cockpit van mh17 hebben (heeft) doorzeefd kan makkelijk hoor. Ook dat oogetuigen de jachtvliegtuigen hebben gezien kan ook makkelijk. Als ze na hun missie op 10 km naar beneden zijn gekomen kunnen die oogetuigen ze makkelijk hebben gezien.
   LPG, jij moet niet zo schreeuwen hier op dit blog en met zekerheid stellen dat het een russische BUK was, want jij zat op 17 Juli gewoon achter je laptop, dus je hebt ter plekke niets gezien. Bovendien baseer je je op uiterst vage bronnen en foto's van westerse propaganda media. Ook de sociale media zijn niet allemaal objectief, de media zijn vervuild door propaganda van inlichtingendiensten.

   Verwijderen
  3. Nee oli, dat was een klein beeld van die foto. De originele laat een wolkendek zien boven een vertekenend blauwe horizon...al lang debunked dus. Maar ja, jullie hebben jullie waarheid en wij de onze...en de echte ligt in het midden maar wij liggen er dichterbij dan jullie waarheid..

   Verwijderen
  4. "Staat nog open"

   Deze staat nog voor jou open!

   Wat is jouw argument een persoon te aanbidden die mede verantwoordelijk is voor de dood van meer 1300 Syrische burgers?

   Verwijderen
  5. Wat is jouw argument om voor Putin te kiezen die verantwoordelijk is voor veel meer doden in Syrië en andere landen??? Nou??

   Verwijderen
  6. "De originele laat een wolkendek zien boven een vertekenend blauwe horizon...al lang debunked dus."

   Daar is natuurlijk een link van maar die geef je lekker niet.

   Verwijderen
  7. Ach, spuit elf heeft het DIA rapport nog niet gelezen.

   Verwijderen
  8. Al vaak genoeg gegeven, daarbij het heeft open en bloot in de msm gestaan, zelfs op alternatieve sites. Maar jij hebt die weer niet gezien, zoals je zo vaak dingen over het hoofd ziet. Zoals vragen waar ik maar geen antwoord op krijg...nu ook weer...maar ach, ik ben het van je gewend. Alleen trollen reageren zo dom....

   Verwijderen
  9. Eigenlijk ben jij als twee druppels water gelijk je broertje. Je leest niet omdat je niet begrijpend kan lezen en daarom verdraai je de feiten maar.

   Verwijderen
  10. "Al vaak genoeg gegeven"

   Wat heb jij al vaak genoeg gegeven? Vraag ik daarom dan of zit er weer een splinter in je oog?

   Verwijderen
  11. Enige die feiten verdraaid en niet kan lezen bewijs jijzelf steeds te zijn....anders hoefde je die domme vragen niet keer op keer te stellen. Dan had je die antwoorden al lang gelezen maar aangezien je dat niet kan, wil of mag laat je jezelf steeds dieper in je eigen gemaakte modderpoel zinken...

   Verwijderen
  12. Heb jij het DIA rapport gelezen ja of nee? De conclusie is nee, want anders kan jij nooit tot de conclusie komen dat Poetin verantwoordelijk is voor de situatie in Syrië. Die verantwoordelijkheid heeft de VS namelijk op zich genomen door te erkennen dat zij de oprichters en facilitators zijn van Islamitische Staat.

   Jij staat tot aan je nek in een gierput en je vindt het niet eens erg dat de stront die je hier loopt te spuien met iedere reactie die plaatst onderuit wordt gehaald.

   Verwijderen
  13. Whahaha, tuurlijk Joop. Tot nu toe word elk "feit" wat jij hier aanbrengt keihard onderuit gehaald!! Je verzinsels dat de VS zogenaamd IS hebben gemaakt stoelt nergens op. Je schermt graag met rapporten en afkortingen die niemand kent en soms ook niet bekend zijn bij "de gewone burger" maar jij denkt het wel te kennen. Ach je vind het dus heerlijk in die modderpoel full of shit te zitten en je verzint er nog meer shit bij om maar zeker te verdrinken. Tis jouw feestje, hou je niet tegen hoor!!

   Verwijderen
  14. "Je schermt graag met rapporten en afkortingen die niemand kent en soms ook niet bekend zijn bij "de gewone burger" maar jij denkt het wel te kennen."

   Ga jij nu erkennen dat jij eigenlijk helemaal niets weet? Jij hebt een grote bek dat ik zaken zit te verzinnen en jij weet niet eens waar ik het over heb? Jij, die niet eens weet wat het DIA is?

   "Whahaha"

   En dan start je je reactie ook nog door over je eigen domheid te lachen?

   Verwijderen
  15. "- de naam van die adviseur van Poroshenko"

   Mikhail Saakashvili! Samen met Poroshenko een aardig crimineel leugen duo.

   Verwijderen
  16. "- waarom er discrepansie is tussen de door u aangedragen getuigen verklaringen"

   Er zijn géén discrepanties tussen de aangedragen getuigen, dat maak jij ervan.

   "- hoe men iets kan zien bij bewolking van 6/8"

   Zoals ik dus zei;

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Bedekkingsgraad

   Wie liegt er nu? Niet ik!

   De rest is niet interessant.


   Verwijderen
  17. Ik zeg gewoon niks meer, laat je struikelen over je eigen fouten, onwetendheid en leugens....je doet het tot nu toe zeer goed dus commentaar overbodig!! En het allerleukste is nog, dat jij het zelf niet eens in de gaten hebt, maar iedereen die een beetje verstand heeft wel!!

   Verwijderen
  18. Nee, dat vind ik ook. Waarom zou je zelf zeggen dat je een domme eikel bent, hé? Nu, dat treft dan want dan zeg ik wel dat je een domme eikel bent, opgelost toch.

   Verwijderen
  19. Dus eigenlijk noem je jezelf nu een domme eikel, waarvan akte. En je leest niet goed, ook dat weer genoteerd. Hoe ver wil je in je eigen shit zakken??? Heel diep, zoveel is duidelijk!!

   Verwijderen
  20. Als dat is wat jij leest, dan is dat ook wat jou brein oppikt! Nou, nou, wat een IQ.

   Verwijderen
  21. Ach ja, zeiken over details en zo weer maar eens concreet op vragen in gaan doet meneer maar niet. Want dan moet hij toegeven dat hij openlijk fascisten steunt, en een onwettige oorlog steunt. En tja, dat doet Joop al door zijn mislukte leven die wending te geven dat hij achter Putin gaat staan maar hij graft zijn graf steeds dieper en laat steeds meer zien waarom deze oorlog nooit begonnen had mogen worden door domme mensen zoals hem. Die denken met propaganda en domme opmerkingen een heel end te komen en ja dat blijkt, je kan als Rus zomaar in Oekraïne een oorlog beginnen en mensen afslachten als beesten.

   Verwijderen
  22. Over IQ en slimme antwoorden gesproken....maar ja, je geeft weer geen inhoudelijk antwoord, zoals altijd. Ik heb hier en in het vorige item al tig keer dezelfde vraag gesteld en elke keer blijft het oorverdovend stil. Maar ja, de waarheid is hard en als jullie die vraag ook maar een beetje beantwoorden dan stort jullie kaartenhuis hier heel snel in. Dus blijven jullie liever stil dan ook maar iets te zeggen....of zoiets slims als blurp, wat dan weer genoeg zegt over de bedoelingen van die persoon. Geen antwoord geven in ieder geval.

   Verwijderen
  23. Origineel joh, zelf bedacht?

   Verwijderen
  24. oli
   Te zien is op lanceer locatie vrijwel onbewolkt
   Waar foto genomen is zie je al bewolking
   En op beelden van brand na neerstorten delen Mh17 is het bewolkt

   En zie hoe het niet mogelijk is om gericht te schieten en snel naar beneden te duiken met een su25

   http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=132795

   Verwijderen
  25. joop

   Nergens te vinden dat Mikhail Saakashvili de uitspraak over de buk deed

   Discrepatie is er nog steeds
   - de 3 BBC vrouwen hoorden 2 knallen
   - de latere getuige, man, spreekt van 3 knallen

   Verwijderen
  26. Jij vroeg om de naam van de adviseur van Poroshenko en die naam is Mikhail Saakashvili. Jij schijnt wel iets met criminelen te hebben, hé?

   Verwijderen
  27. "Discrepatie is er nog steeds
   - de 3 BBC vrouwen hoorden 2 knallen
   - de latere getuige, man, spreekt van 3 knallen"

   Nee, geen discrepantie! Het is het moment waarop deze vrouwen de knallen hebben waargenomen, dat hoeft niet op hetzelfde moment te zijn geweest als de latere getuige. Dat jij deze perceptie mogelijkheid ontbeert, hoef je niet op mij af te wimpelen. Het is een gebrek van jezelf.

   Verwijderen
  28. "En zie hoe het niet mogelijk is om gericht te schieten en snel naar beneden te duiken met een su25"

   Ik zie niets!

   Verwijderen
  29. U kwam met een link waain stond dat een adviseur van Poroshenko zei dat UA geen buk M1 heeft
   Toen kwam u met Mikhail, echter die heeft die uitspraak niet gedaan
   Graag link?

   Ohhh, zijn er nu 5 knallen geweest?

   Lezen, het het commentaar van een su25 piloot
   Dat het niet mogelijk is gericht te schieten bij turbulentie

   Verwijderen
 26. Kinderen uit Novorussia vertellen dat ze de oorlog totaal zat zijn. Een vertaling is niet nodig:
  https://www.youtube.com/watch?v=0doheCkMRtY&feature=youtu.be

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de Russen vertrekken uit de Donbas zal de oorlog pas over zijn

   Verwijderen
 27. Cohen explained that Ukraine’s economy had been in a “complete meltdown”—unable to balance its budget or to pay its bills or sovereign debt—long before the crisis started. At Riga, Ukraine was unable to obtain the money it needed and further, was told “‘No, you’re not going to be a member of the European Union,’” Cohen said. He believes that it appears the EU will not give Ukraine money because it’s giving this money to Greece.
  http://www.thenation.com/blog/208649/stephen-cohen-ukraines-full-fledged-economic-meltdown?utm_source=sailthru&utm_medium=onsite

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Obama Goes Full Stalin: Tells Secret Court To Ignore Law He Signed 4 Hours Earlier, Extend Illegal NSA Surveillance
  http://www.zerohedge.com/news/2015-06-09/obama-goes-full-stalin-tells-secret-court-ignore-law-he-signed-4-hours-earlier-exten

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wayne Madsen bespreekt een destijds geheim rapport «The Ukrainian Nationalist Movement: An Interim Study» geschreven door de US army Intelligence(G2) onderdeel van OSS (de voorloper van de CIA).
  In oktober 1946 zag de fascistische staten de oekraïnse nationalisten/fascisten al als een bondgenoot tegen Rusland. Niks is veranderd sinds 1946
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/06/10/america-longtime-support-for-ukrainian-fascists.html
  Opvallend in het rapport is dat toen al werd gesproken van een russisch nationalistisch oekraïne en een pools/habsburgs nationalistisch oekraïne. Integenstelling van wat de media ons wijs maakt wil het russische gedeelte van oekraïne niet bij rusland behoren. Er is alleen verwantschap qua kerk, cultuur en taal.

  In het rapport staan alle individuen en groepen die de VS zou kunnen gebruiken in de strijd tegen de soviet unie/rusland

  Saillant. Zo leren we dat de moordenaar van Bronislaw Pieracki (poolse minister van binnenlandse zaken) OUN lid Gregory Maciejko is geholpen om te vluchten naar Argentinië. Maciejko is later op een litouws paspoor naar de VS afgereisd in een poging om Franklin Roosevelt te vermoorden. Dit is blijkbaar mislukt. Christian Zinsser, de gestapo baas in Buenos Aires, heeft Maciejko een beloning van een miljoen reichsmarken beloofd indien de moordpoging succesvol zou zijn.
  De Gestapo baas Christian Zinsser werkte onder de dekmantel van persvoorlichter op de Duitse ambassade in Argentinië.

  In principe hebben de nationalistische groeperingen in oost europa de Gestapo ingeruild voor de CIA als baas.

  Webster Tarpley heeft een interessant artikel geschreven dat Roosevelt is vermoord/vergiftigd door de "Churchill gang" zoals Stalin die noemde

  Seventy Years After the Yalta Conference of Roosevelt, Stalin, and Churchill: FDR Intended to Mediate Between Moscow and London; The US Anti-Russian Position Emerged as Truman Was Manipulated by Harriman
  http://tarpley.net/seventy-years-after-the-yalta-fdr-intended-to-mediate-between-moscow-and-london/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Het wilde westen is helemaal de weg kwijt en machteloos:
  http://thesaker.is/crosstalk-maidan-3-0/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Right sector heeft de pro homo demonstratie aangevalen

   Teargas, arrests & injuries: Far right attacks 2nd Kiev gay rights march
   http://rt.com/news/265441-equality-march-gay-parade/

   Waar is Obama en het Bilderberg propaganda vodje om er schande van te spreken.?

   Iedere kleine demonstratie in Kiev wordt uit elkaar geslagen.
   Police beating people protesting currency collapse in Kiev
   http://thesaker.is/police-beating-people-protesting-currency-collapse-in-kiev/

   Waar is Obama en de wereld die mee kijkt zodat vrijheid en democratie in oekraïne kunnen worden doorgevoerd. ?

   Verwijderen
 31. http://www.sott.net/article/297586-SOTT-Exclusive-Anti-Russian-propaganda-appearing-in-Dutch-school-textbooks

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1. Verkeerde voorstelling van zaken maar daar heb jij meer last van.

   "- op corruptie lijst staat RU ergens onderin, beperkt vrijheden in ondernemen"

   Nederland staat op de vijfde plaats maar zou zich, gezien het aantal corruptiegevallen in Nederland (vooral onder politici) kunnen meten met Rusland.

   "- ook op persvrijheid staat RU ergens onderin"

   Ligt eraan wat je "vrije pers" noemt? Als jij als journalist door de CIA wordt opgedragen dit artikel in de krant te zetten, wat "houdt "vrije pers" dan in?

   "- verkeizingsfraude in 2012"

   -VS, verkiezingsfraude in 2004
   -GB, 2x verkiezingsfraude in 2015.

   "- een leider die uit alle macht aan de macht wilt blijven"

   Wederom schets jij bewust een verkeerde voorstelling van zaken. Poetin geniet 85% vertrouwen van de Russische bevolking, tegenover 12% vertrouwen in Rutte in Nederland. Wie wil er uit alle macht aan de macht blijven?

   "- oppositie wordt dwars gezeten"

   Hetzelfde als in Nederland dus!

   "- registratie plicht voor bloggers"

   Hoe ben jij zover gekomen om je niet onderbouwde dan wel je leugens hier te kunnen spuien?

   "- registratieplicht bij inloggen"

   Dat heb je in Nederland niet?

   "- vele NGOs die stempel krijgen 'buitenlandse agent'"

   Ja en? Niets aan gelogen!

   Wederom een lijst van ongefundeerde aantijgingen dan wel verdachtmakingen aan het adres van Poetin, terwijl de auteur zelf aan tunnelvisie lijdt waar het zijn eigen land aangaat.

   Verwijderen
  2. O, je bent al verwijdert, tja het kon ook nooit lang standhouden.

   Verwijderen
  3. Goed dat u mijn punten kopieerde

   "- op corruptie lijst staat RU ergens onderin, beperkt vrijheden in ondernemen"

   Nederland staat op de vijfde plaats maar zou zich, gezien het aantal corruptiegevallen in Nederland (vooral onder politici) kunnen meten met Rusland.

   Dit is natuurlijk een totaal ongefundeerde stelling die alleen uw meningverkondigd en geen onderbouwing heeft

   http://www.transparency.org/country#RUS

   "- ook op persvrijheid staat RU ergens onderin"

   Ligt eraan wat je "vrije pers" noemt? Als jij als journalist door de CIA wordt opgedragen dit artikel in de krant te zetten, wat "houdt "vrije pers" dan in?

   Wat heeft CIA hiermee te maken

   http://en.wikipedia.org/wiki/Press_Freedom_Index#/media/File:RWB-PressFreedomIndex-WorldMap.svg

   "- verkeizingsfraude in 2012"

   -VS, verkiezingsfraude in 2004
   -GB, 2x verkiezingsfraude in 2015.

   OVSE heeft de volgende beschuldiging niet gedaan over bv GB

   http://www.bbc.com/news/world-europe-17257644

   "- een leider die uit alle macht aan de macht wilt blijven"

   Wederom schets jij bewust een verkeerde voorstelling van zaken. Poetin geniet 85% vertrouwen van de Russische bevolking, tegenover 12% vertrouwen in Rutte in Nederland. Wie wil er uit alle macht aan de macht blijven?

   Dan kent u Rusland niet
   Niemand durft daar bij tel enquete te zeggen dat die niet blij is met Putin

   "- oppositie wordt dwars gezeten"

   Hetzelfde als in Nederland dus!

   Hoeveel oppositie partijen zijn er in NL?
   Hoeveel in RU?

   "- registratie plicht voor bloggers"

   Hoe ben jij zover gekomen om je niet onderbouwde dan wel je leugens hier te kunnen spuien?

   Geen leugen
   http://www.bbc.com/news/technology-28583669


   "- registratieplicht bij inloggen"

   Dat heb je in Nederland niet?

   Nee, niet in NL, wel in Rusland
   http://www.dailydot.com/politics/russia-anonymous-public-wifi-registration/

   "- vele NGOs die stempel krijgen 'buitenlandse agent'"

   Maar ook Russische organisaties die geen buitenlands geld krijgen maar wel tegen Putin zijn
   http://tass.ru/en/russia/748578

   Ja en? Niets aan gelogen!

   Wederom een lijst van ongefundeerde aantijgingen dan wel verdachtmakingen aan het adres van Poetin, terwijl de auteur zelf aan tunnelvisie lijdt waar het zijn eigen land aangaat.

   Alles onderbouwd
   Aan u om te ontkrachten

   Verwijderen
  4. Goed artikel van sot.net.
   HIj zou nog kunnen melden dat Nederland een pedofiel had op het hoogste ambt van Justitie.
   In Nederland wordt het homo zijn gestimuleerd omdat dat helpt voor het eugenics programma van de elite. Homo's produceren geen kinderen

   Verwijderen
  5. Correcte afbeeldingen die de huidige situatie juist verwoorden
   1 EU biedt UA een handelsakkoord, Putin vindt dit niet leuk en start een oorlog
   2 en vrijheid is beperkt
   - op corruptie lijst staat RU ergens onderin, beperkt vrijheden in ondernemen
   - ook op persvrijheid staat RU ergens onderin
   - verkeizingsfraude in 2012
   - een leider die uit alle macht aan de macht wilt blijven
   - oppositie wordt dwars gezeten
   - registratie plicht voor bloggers
   - registratieplicht bij inloggen
   - vele NGOs die stempel krijgen 'buitenlandse agent'

   Verwijderen
  6. Goed dat Poetin die NGO's controleert. Bepaalde NGO's en zeker die van Soros hebben tot doel om regime change door te voeren in Rusland.
   Goed werk Poetin.

   De grootste gevangenis bevolking leeft in de fascistische staten. 2 miljoen mensen zitten in de gevangenis. 7 miljoen mensen zijn op borgtocht, taakstraf of in de gevangenis. Zelfs China of de saoedi arabië kunnen hier niet aan tippen

   Verwijderen
  7. Tja, Putin wilt natuurlijk wel aan de macht blijven
   Dan proberen we maar alles te verbieden wat dit zou kunnen voorkomen

   Typisch gedrag van een dictator

   Verwijderen
 32. "Alles onderbouwd
  Aan u om te ontkrachten"

  Net als met jouw 6/8 bewolking zeker? Kan je niet ergens anders in een zandbak gaan spelen, misschien dat je daar wel overtuigend overkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bewolking op plek crash

   https://www.youtube.com/watch?v=RyxIiW9m2mM

   En dan gehele aanval kunnen zien??

   Tuuuurlijk

   Verwijderen
  2. nou op die foto die rtl liet zien, van waar de raket was afgeschoten die mh 17 klaarblijkelijk raakte, was het prachtig weer.

   Tuuuuuuuuuuuurlijk joh.

   Verwijderen
  3. Sorry joh, je kan nog zo ronddraaien als je wilt maar je hebt jezelf ongeloofwaardig gemaakt door te stellen dat je met 6/8 bewolking niets meer kan waarnemen en daarover heb jij dus welbewust ziet liegen om je argumentje erdoor te krijgen. Jij bent dus net zo'n amateuristische prutser als Eliot Higgins en over je humbug "Alles onderbouwd. Aan u om te ontkrachten " daar schijt ik dus op. Jij onderbouwd niets, buiten dat jij een mislukte amateuristische prutser na zit te kakelen, ben jezelf tot niets in staat.

   Verwijderen
  4. Heb u net 8 links gegeven die mijn punten alle onderbouwen

   De mooiste:
   "- registratie plicht voor bloggers"

   Hoe ben jij zover gekomen om je niet onderbouwde dan wel je leugens hier te kunnen spuien?

   Geen leugen
   http://www.bbc.com/news/technology-28583669

   Dus wel registratieplicht voor bloggers

   Verwijderen
  5. uitgebreide weer analyse

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/different-wheather-conditions-mh17.html

   Verwijderen
  6. Schitterende video @LGK, echt! Zelfs CNN zegt op 17 juli 2014 dat MH-17 door een "missile, or whatever" naar beneden is gehaald! Zij weten nog niets, maar voor de zekerheid maken zij er maar een "missile, or whatever" van.

   Echt waar, je weet nog niet half hoeveel waarde jij toevoegt aan dit blog! Dat jij jezelf daarbij totaal voor lul zet acht jij dan weer van ondergeschikt belang. Schitterend @LGK, je had geen betere video uit kunnen kiezen!

   Verwijderen
  7. "Heb u net 8 links gegeven die mijn punten alle onderbouwen"

   Jouw onderbouwingen stellen niets voor, die zijn alleen gebaseerd om jouw ongefundeerde onderbouwingen te onderbouwen. Het uiteindelijke resultaat is NUL Maar ja, als jij jezelf in laat met mislukte amateuristische prutsers als Eliot Higgins, dan valt er van jou kant niet veel te verwachten.

   Verwijderen
  8. Niet vreemd dat CNN dat zegt

   Strelkov had immers vlak na neerschieten gemeld op vk dat ze een vliegtuig hadden neergehaald

   Verwijderen
  9. Wij moeten ons ook registreren bij google om te kunnen bloggen. Ik heb me netjes geregistreerd bij de NSA

   Verwijderen
  10. Ach

   Nieuwssite als BBC of wiki links
   Alle volgens u door VS aangepast natuurlijk

   Ook de tass.ru link is volgens u natuurlijk door CIA aangepast

   Verwijderen
  11. En als u bij Mc Donalds in Moskou wilt inloggen op hun wifi heeft u uw paspoort nodig

   Heb ik in NL niet nodig bij Mc Donalds als de A4

   Verwijderen
  12. Russia's president was once a staunch defender of internet freedoms

   totdat Poetin in de gaten kreeg dat de bloggers agenten van de anglo amerikaanse elite zijn die hem wilde wippen en democratie van Rusland om zeep willen helpen.
   Goed werk Poetin

   Verwijderen
  13. "Niet vreemd dat CNN dat zegt"

   Nou, ik vind het wel vreemd dat CNN dat zegt, want bij CNN was er namelijk helemaal niets bekend dat Strelkov op VK had gemeld dat zij een vliegtuig hadden neergehaald!

   Jij blijft maar liegen en liegen om jouw zienswijze er hier door te drukken, gebruikmakend van verdraaide feiten die in jouw straatje te pas komen.

   Verwijderen
  14. En als u bij Mc Donalds in Moskou wilt inloggen op hun wifi heeft u uw paspoort nodig

   Heb ik in NL niet nodig bij Mc Donalds als de A4

   Krijg je bij mc donalds in rusland pas een inlogcode als je je paspoort laat zien aan een mc donalds medewerker ?
   Hoe werkt dat ?

   Verwijderen