zaterdag 6 juni 2015

En de complotdenker van de week is... ROB DE WIJK!

We hoorden hem deze week verschillende malen langskomen. Op radio en tv. Eerst de radio. Dat mag als de pilot beschouwd worden. Dat deed hij waarschijnlijk tot tevredenheid. Daarna mocht hij ook op Hollandse staatstv. Daar mocht Rob de Wijk van Instituut Kletspraatj.. "The Hague Center for Strategic Studies" zijn fantasie de vrije loop laten gaan betreffende waarom de Grieken de Euro niet mogen verlaten. Dat zit volgens Rob namelijk zo: Als de Grieken de Euro verlaten, dan gaan ze weer meer vriendjes worden met Rusland, dan gaan ze nog meer vriendjes worden met Rusland, dan gaat Rusland veel geld sturen naar Athene, dan gaat Griekenland ook de NATO verlaten, dan mag Rusland de havens van Griekenland gebruiken, dan gaat Rusland veel schepen naar die havens sturen, en wat er dan nog gaat gebeuren... "Dat moet je allemaal niet willen", aldus Rob.

The Hague Center for strategic bullsh for strategic studies, heeft als (vaste) klanten vooral de Nederlandse overheid, de NATO en de EU. Het mag geen verbazing wekken, dat wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Verwacht van Rob dan ook geen "analyses" die haaks zouden staan op het beleid van deze organisaties. Moeten de zieltjes warm gemaakt worden voor een bepaalde oorlog, een interventie ver weg of ander bruut geweld? Bel gewoon met Rob, en voor geld vertelt hij er het gewenste verhaal bij. Inclusief zalvende D66 stem. En zo ook voor wat betreft het schetsen van doem- en angstscenario met betrekking tot Rusland of China, ook daarvoor kan men blokdenker de Wijk inhuren. Daarbij gaat de Wijk soepeltjes voorbij aan het feit dat Rusland en Griekenland eeuwenoude banden hebben. Het Cyrillisch schrift waarin de Russen schrijven is ontwikkeld in Griekenland/Macedonie door de broers Cyril en Methodie. Beide landen kunnen als orthodox Christelijk omschreven worden. In plaats van doemscenario's en complottheorien erop los te laten, ook aangaande Chinese investeringen in het land, en angstig Griekenland deze banden trachten te ontzeggen, zou juist een ruimdenkendere positie overwogen moeten worden.Waar de Wijk dus blijft vastzitten in blokdenken en complottheorien, daar deed Putin vandaag juist een oproep om de relaties met het Westen gebaseerd te laten zijn op samenwerking.

Bezoek Koninklijk paar VS

Het koninklijk paar heeft deze week de VS bezocht, en we hebben kunnen zien hoe ze daar de banden aan het aanhalen waren en zelfs een heupwiegde van Maxima op swingende discodreunen ontbrak niet. Er was geen wanklank en geen kritische noot te horen. Het machtige land bombardeert, plundert, executeert en martelt wereldwijd. Over dat laatste is zelfs niet lang geleden een boek van niet minder dan 6000 (!) pagina's verschenen over hun internationale wereldwijde martelpraktijken. Want de VS doen dat niet zozeer met hun eigen burgers, maar veelal met mensen buiten hun landsgrenzen. Honderden mensen worden zonder enige vorm van proces, vanuit een zolderkamer in de VS in landen aan de andere kant van de aardbol met een joy-stick doodgemaakt. Kinderen inclusief.

De kritiekloosheid van Nederland (media en politiek, hand in hand zoals gebruikelijk) ten opzichte van dit land staat in schril contrast met de ophef ten aanzien van Rusland. Bijvoorbeeld ten tijde van het vriendschapsjaar of Sotchi.

54 opmerkingen:

 1. Van Wijk......argh. De drs. Clavan van Clingendael, één van de propagandabolwerken van translatlantische onderdanigheid. Voorhoeve was er ooit een tijdje directeur. Voorhoeve?

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24095065/___Dutchbat_verraden___.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
   ******************************
   E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
   Contact: +447087648456
   Website: http://diegoloan.webs.com

   Verwijderen
 2. Financieel/technisch gezien heeft Griekenland geen keus en moeten ze de Eurozone verlaten. Maar verder is Griekenland militair/strategisch van groot belang en zou er bijv. zo maar weer een kolonelscoup kunnen plaats vinden. Er komen spannende tijden:
  https://www.facebook.com/events/104450386556589/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede analyse van Rob
  Hij schets een mogelijk scenario

  De vraag is echter of Rusland hier wel geld in kan steken
  Rusland geeft nu al net zoveel uit aan defensie als aan gezondheidszorg of onderwijs.

  Hoe lang pikt een volk het als hun geld naar een ander land gaat ipv gezondheidszorg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was Obama maar zo populair in Amerika als Poetin in Rusland.

   Die Maidan coup die anglo amerikaanse elite heeft uitgevoerd, heeft Poetin geen windeieren gelegd. Populairder dan ooit. Ga zo door fascistische staten.

   Verwijderen
  2. En die populariteit wordt met marktonderzoek gedaan dmv telefonische enquete.

   Niemand durft door de telefoon in Rusland te zeggen dat die tegen Putin is

   Verwijderen
  3. Overdrijven en leugens verkopen , je hebt er een vak van gemaakt . Chapeau!
   Niemand hier die je nog geloofd , snap dan niet dat je hier nog wat te zoeken heb .

   Verwijderen
  4. Hallo iedereen, ik ben Kathie Roper door naam, schrijf dit getuigenis omdat ben echt dankbaar voor wat Mason Diego deed voor mij en mijn familie, toen ik dacht er dat was geen hoop hij kwam en mijn familie weer levend voelen door ons leningen lening tegen een zeer lage rentevoet van 2%. En zijn mij geweest grondig voor een lening te regelen mijn schulden voor de afgelopen drie maanden alle ik ontmoette opgelicht en nam mijn geld totdat ik heb eindelijk een God ontmoet verzonden geldschieter. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds legitieme lening kredietverstrekkers op het internet maar tot mijn grootste verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen, dus als je er op zoek naar een lening van elk bedrag dat ik u om e-mail heer Diego via e-mail adviseren zou: {diegoloancompany@yahoo.com} en vrij zijn van internet oplichting. Bedankt... Kathie Roper uit Californië, USA.

   Verwijderen
 4. “Humanitarian Aid” to Haiti: How the Red Cross Raised Half a Billion Dollars ­and Built Six Homes
  http://www.globalresearch.ca/humanitarian-aid-to-haiti-how-the-red-cross-raised-half-a-billion-dollars-%C2%ADand-built-six-homes/5453768

  Ben bang dat van de miljoenen van giro 555 voor Nepal ook niet veel gedaan wordt in Nepal zelf.

  http://freebeacon.com/issues/clinton-foundation-hq-protested-for-missing-money-in-haiti-recovery/
  10 biljoen is opgehaald volgens dit artikel. Bill Clinton maar rond vliegen in zijn prive vliegtuig, met aan boord prostituees en cocaïne.

  Ik heb voor het laatst wat gedoneerd voor Bosnië tijdens het balkaniseren van de balkan in de jaren negentig. 100 gulden. Ik hoorde daarna dat er 1 miljard hulp geld voor Bosnië was zoek geraakt. Ik was daar zo pissed over dat ik sinds dien nooit meer iets geef aan giro 555 of aan die andere grote hulp organisaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De fascistische staten komen nog meer democratie brengen:
  https://www.facebook.com/martina.imhof.37/videos/479393262217133/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben,
   ik zie 20 of 30 tanks op een trein. Ergens in Duitsland. Ik neem aan dat het Amerikanen zijn.
   Maar wat is er verder over bekend? Zijn die per schip gearriveerd? Per vliegtuig? Waren ze al in DL? Gaan ze naar een Oostelijk gelegen basis?

   Verwijderen
  2. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
   ******************************
   E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
   Contact: +447087648456
   Website: http://diegoloan.webs.com

   Verwijderen
 6. Op een vorige draad reeds gemeld: ( herhaalde reklame-boodschap)

  Wat me leuk lijkt is dat de reageerders ( sommigen zeggen reaguurders) elkaar een keer ontmoeten, met hun 'nom de plume' op het naambordje op de revers.

  Op 25 juni in de Balie, om 1900 uur. Maar wie eerder komt heeft meer tijd voor kennismaking.
  http://www.debalie.nl/agenda/

  Sprekers: Karel van Wolferen, Joost Niemöller en Jan v d Putten.
  Kost wel 7,5 euro.
  Ik denk dat meneer Blik ook zal komen.
  En zelfs LGK is uitgenodigd. ( Er ligt een gracht vlak bij de Balie).

  De zaal is 90 zitplaatsen, groot genoeg voor alle nederlandse Putin-Versteher, of zoals de Italianen zeggen: 'Touti Putti'.

  Doen mensen! Echt leuk!
  En hoe vaak krijg je de kans om LGK te zien zwemmen in de gracht? Nou dan !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe kom je Jan aan de link LPG-Gracht? Heb ik ergens iets gemist? Is hij net als Hof, een ijszwemmer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een trol behoor je in de gracht te gooien. Wist je dat niet ?

   Verwijderen
  2. Mooi, je geeft dus aan dat we je in de gracht mogen gooien?? Waarvoor dank Jan!!

   Verwijderen
 8. Sportief van Rob dat hij gereageerd heeft op twitter:

  Mooi! Ik ben complotdenker van de week! Dat @BlikopNOS denkt dat ik van Clingendael ben toont hun onbenul aan. http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/06/en-de-complotdenker-van-de-week-is-rob.html …

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Blik

  "HCSS ontstond binnen TNO in 2003 als een onderdeel van de afdeling Strategie en Beleidsstudies van Business Unit 2 van TNO Defensie en Veiligheid. In 2003 sloot TNO met Clingendael een samenwerkingsverband, dat bekendstond onder de naam het Clingendael Centrum voor Strategische Studies. Sinds maart 2007 is HCSS een onafhankelijke strategische denktank, waarvan de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO) nog steeds de hoofdaandeelhouder is."

  http://nl.wikipedia.org/wiki/HCSS

  Ander naampje. zelfde inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Dawg
  Exact. Rob valt over een detail dat aan de kern van de zaak en het betoog helemaal niets afdoet. Clingendael (met C en ae!!!) of HCSS, alsof dat voor het betoog enig verschil maakt. Voor de goede orde is het wel in het artikel aangepast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rob corrigeert een feitelijke onjuistheid in uw berichtgeving.
   Maar waardering dat u het erkent en herstelt

   Daarnaast blijft het betoog van Rob staan
   Hij maakt een analyse
   En dat doet hij al dik 20 jaar, int betrekkingen analyseren

   En gelijk heeft hij wel aan zijn kant

   Anders zat u wel daar en niet Rob

   Verwijderen
  2. "Anders zat U wel daar, en niet Rob."

   Dat is de essentie van de zaak: Hoe kom je 'Daar' te zitten?
   Hoe word je een journalist met een baan?
   Hoe word je een analist met een respectabele baan ?

   Daar is één duidelijk antwoord op: door de agenda van de ware machthebbers te respecteren en uit te dragen als 'juist.'

   Phil Donahue en Peter Arnett waren de twee enige beroemde journalisten die de inval in Irak af keurden: beiden verloren hun job.

   Opper-leugenaar Olaf Koens heeft zijn kwaliteiten bewezen in de Ukraine: hij is nu gepromoveerd naar standplaats Israel. Daar kan men wel een doortrapte leugenaar gebruiken.

   Maar het kan natuurlijk ook dat Rob de Wijk meent wat hij zegt. Ik heb hem wel enkele malen betrapt op 'een moedige mening'. Een waar ik respect voor kon opbrengen.

   In een prachtig interview van Andrew Marr ( top BBC interviewer) met Noam Chomsky gaat het ook over deze zaken. Marr is een beetje verontwaardigd: " Dus U denkt dat ik aan zelf-censuur doe ? ! "
   "Nee", zegt Chomsky dan. "Ik beweer alleen dat àls U een andere kijk op de zaak zou hebben, dat U dan nooit top-interviewer bij de BBC zou kunnen worden. " http://freethoughtblogs.com/singham/2013/07/19/if-you-believed-something-different-you-wouldnt-be-sitting-where-youre-sitting/

   En zo is het.

   Dr. Mathieu Seghers ( hij is vast ergens professor) mag op 1Vandaag zeggen dat Putin plannen heeft om Rusland weer groter te maken.
   Waarop baseert deze dr. dat?
   Op een speech uit 2005, waarin Putin zegt dat de instorting van de Soviet Unie een grote ramp was.
   Seghers kakelt John Bolton ( aartsleugenaar) na, die in Putin's uitspraak een aanwijzing ziet dat Putin het Grote Sovietrijk dan wel zal willen herstellen.

   O ja? Blijkt dat uit de context ?
   Nee, in de context lees je duidelijk wat Putin onder de ramp verstaat: het land raakte in chaos en aan de bedelstaf. Etnische Russen wonen plots in landen waar ze gehaat worden. Dàt is de ramp waar Putin op doelt. http://archive.kremlin.ru/eng/speeches/2005/04/25/2031_type70029type82912_87086.shtml

   Heeft Seghers al ooit over de Wolfowitz doctrine gelezen, gehoord, of geschreven? Het lijkt me niet.
   Of over PNAC ? Of het RAD ( Rebuoilding America's defenses ) Of kent hij het uitgelekte Traininc Circular 18-01 ?
   Nee, professor Seghers kent zijn zaakjes niet. Hij kan alleen oorlogshitsers napraten. En daar komt hij mee op tv. Zo maakt hij carriere.
   Mensen die wèl hun zaakjes kennen en verstandige adfwegingen maken, die worden ontslagen.
   Zò zit de wereld in elkaar.

   Dat de Wijk toch onsportief is zie je aan het feit dat hij (inderdaad ) op een onbelangrijk detail de opponent de grond in wil boren. Maar een inhoudelijke weerlegging? Nee.

   Verwijderen
  3. @ Jan V

   "In een prachtig interview van Andrew Marr ( top BBC interviewer) met Noam Chomsky gaat het ook over deze zaken. Maar is een beetje verontwaardigd: " Dus U denkt dat ik aan zelf-censuur doe ? ! "
   "Nee", zegt Chomsky dan. "Ik beweer alleen dat àls U een andere kijk op de zaak zou hebben, dat U dan nooit top-interviewer bij de BBC zou kunnen worden. " http://freethoughtblogs.com/singham/2013/07/19/if-you-believed-something-different-you-wouldnt-be-sitting-where-youre-sitting/"


   Ha, spijker en kop!!! Dat was precies de uitspraak van Chomsky waar ik aan moest denken. Was er nog even naar op zoek, maar kon 'm zo gauw niet vinden.

   Verwijderen
 11. "All would prefer to have Russia around the table. But G7 is a comminity of values & that's why Russia is not her today."

  Tweet van Donald Tusk, voorzitter van de Europese Raad (en in die hoedanigheid de opvolger van Van Rompuy).

  Dit soort klootzakken kan je dus niet kiezen of wegstemmen, want zo werkt democratie EU-style, maar het kakelt wel namens ons.

  https://deepresource.files.wordpress.com/2015/06/tusk.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja

   Putin heeft al een dik jaar bewezen dat hij de normen en waarden van het westen maar niks vindt
   Daarom geen enkel nut om hem uit te nodigen voor G7

   Verwijderen
  2. @ LGK

   Donald Tusk is een kloothommel die zich laat gebruiken door het State Department. En dat is dan voorzitter van de voorzitter van de Europese Raad.

   'Normen en waarden van het Westen' zijn illusies voor sukkeltjes die denken veilig te kunnen schuilen achter de rug van hun AngloAmerikaanse poppenspelers. Recept voor nog een eeuw oorlog en oorlogsdreiging op het Europese continent. Mannen als Willy Brandt, Helmut Schmidt, Gerhard Schroeder, Charles De Gaulle en dat soort types snapten dat, Donald niet.

   Verwijderen
 12. Deze man is totaal niet serieus te nemen . Wat een paljas . Altijd haalt men dit soort fig naar voren om een one man show te geven zonder enige tegenspraak . Dat praat en verdient natuurlijk lekker makkelijk . Ziek wordt ik van de Ned TV . Het is allemaal zo platvloers en niets anders dan propaganda en de rest van de programma's is ook al niet om aan te zien . He ik het nog niet over de steeds maar weer langer durende reclame boodschappen . Daar betalen wij dan kijkgeld / abbonnement voor .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rob zit niet in de politiek
   Maar werkt voor een 'denktank'

   Hij geeft zijn visie op internationale ontwikkelingen

   En over die "langer durende reclame boodschappen", dat is wettelijk geregeld, de max per uur

   Verwijderen
  2. Jij bent ook niet serieus te nemen, daarvoor hoef je niet eens op TV. Niemand hier, op een paar personen na, is serieus te nemen. Ze ontkennen namelijk wie de oorlog werkelijk begonnen zijn; de Russen via Strelkov!! Maar ach, kleinigheidje....dus iedere dode die daar valt is een direct gevolg van de acties van de sepa-terroristen!! Weten ze ook maar ze beschermen liever de echte terroristen dan dat ze eens in de spiegel durven te kijken en een groot mea culpa uitspreken...

   Verwijderen
  3. LGK , hahaha ....denktank ? Rot toch op met je denktank . Er valt niets om over te denken . Ze krijgen een verhaallijn en dat moeten ze verkopen . Zich laten misbruiken door de politiek met het verkopen van leugens en angst . Ben niet in Nederland woonachtig en kijk dus ook geen Ned tv , tenzij ik hier in een Ned kroeg zit die tv aan hebben staan . Valt op dat reclame steeds langer duren en de programmas platvloers zijn .

   Verwijderen
  4. @ LGK

   Rob zit niet in de politiek, hij werkt er voor. Met zijn hoernalyses.

   Verwijderen
 13. Ach LGK, ze zijn hier al zo gebrainwashed als complotsheeple dat wat je ook zegt, het komt gewoon niet binnen bij hun. Al zeg je het netjes, of hard, of met vloeken erbij...het werkt niet en daalt niet in bij die mensen. Vergiftigd met Kremlin-propaganda....conclusie, niet meer te redden en laat ze hier maar doorreutelen met hun complotjes bespreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Reacties
  1. Tja, moeilijk voor u om hier iets tegen in te brengen

   Verwijderen
 15. Tja, tussen 23:00 uur en 01:00 zijn LGK en Cruel op de been.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is net andersom, jouw shift ging op 23:00 uur in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet niet hoe het met LGK zit maar ik doe dit ter ontspanning. Jullie daar in tegen moeten wel betaald worden om al die Kremlinsprookjes de wereld in te brengen want zoveel leugens VRIJWILLIG rondstrooien doet niemand....of je moet geen hart hebben en terroristen steunen, dan kan het....

   Verwijderen
 17. Heerlijk

  Na weken beseft joop dat het geen zin heeft om te reageren
  Al zijn post zijn binnen 5 min debunkt
  Kan je je maar beter stil houden

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jullie ontspannen jezelf maar een eind weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leugens en onwaarheden debunken werkt ontspannen

   Het instandt houden van bv dat een su25 op 11880 meter vloog omdat RT dat zegt, terwijl de hoogtemeter in voet is, dus 3621 meter aangeeft.
   Tja, dat kost veel energie om die leugen maar te blijven onderbouwen.

   Veel relaxer is om het te debunken, want mijn verhaal blijft consistent.
   Veel relaxer

   Verwijderen
 19. Je kan beter je tijd in het behoorlijk Nederlands leren schrijven steken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Steek liever mijn tijd in al die onzin hier te debunken

   Verwijderen
 20. Tuurlijk joh, ga jij maar lekker je gang. Ondertussen contact ik de msm wel hoe zij Bellingcat kunnen exposen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bellingcat is al zeer bekent
   Hoeft u geen moeite voor te doen

   Uitstekende analyses hoe men de buk getrackt heeft tot legerbasis in Rusland
   Ook de vele leugens van Kremlin zijn aangetoond door Bellingcat.

   Verwijderen
  2. Bellingcat zeer bekend ? Alleen bij Reuters CNN FOX NOS Telegraaf enz enz enz zeker . Zelfs Der Spiegel denkt daar anders over . En Bellingcat krijg ook op zijn eigen blog tegen commentaar . Ben je kritisch dan heb je snel een ban .
   Hoezo onafhankelijk . Ze zijn gezien hun omgeving zeker niet onafhankelijk . Goed googlen laat je een ander beeld zien .Huisvader , werkloos geworden en slim zijn ziel verkocht . Kennelijk werken jullie voor dezelfde geldschieter .

   Verwijderen
  3. Is bekenT met een "T", LPG toch...

   Verwijderen
 21. LGK en Kroelie laten zich niet zien op Joost Niemöller.nl . Als fervente verdedigers van het westerse politieke moraal verbaasd mij dit zeer .

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Had hier een keurig antwoord staan maar kritiek op de opperplotters mag schijnbaar niet. Regelrechte censuur en dictatuur hier op dit blog, en als je kritiek hebt op de leiders of idolen (Stalin, Putin, Niemoller, Kat, Vrijland,Hitler e.a.) dan volgt onmiddellijke censuur. Want je mag hun idolen niet bekritiseren, nee joh!! Maar zij mogen wel iedereen afzeiken en bekritiseren. Hoe dubbel....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als jij je geholpen voelt dat je pennevrucht blijft staan, laten we hem toch gewoon staan. Neem er een lekker Gulpenertje bij en een stukje Limburgse vlaai, en geniet van je eigen schrijfsel.

   Verwijderen
  2. Tja jullie leugens mogen blijven staan dus de waarheid mag ook wel eens blijven staan voor de verandering Blik. Maar jij haat die waarheid dus plaats je hem niet. Liever de leugens van Strelkov dan de waarheid via o.a. de msm!!

   Verwijderen
 23. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
  ******************************
  E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
  Contact: +447087648456
  Website: http://diegoloan.webs.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal releases van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het biedt leningen van € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2 % twijfel er niet aan dat bericht. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
  terugbetaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
  God zegene u.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo

  -U hebben geld nodig om te investeren in uw bedrijf,
  - Je nodig hebt om de financiering van uw project ( bericht aan de aannemers)
  - U hebt niet de gunst van uw banken,
  - Je hebt geld nodig om te stimuleren uw business
  - U heeft geld nodig om te betalen uit uw schuld
  U wilt afleggen van een rekening-courant of om uw rekeningen te betalen,
  - U heeft geld nodig om te voldoen aan uw dromen( reizen, huwelijk),
  Wordt u geconfronteerd met financiële moeilijkheden,


  aanbod geldig van 2000 tot 50000 euro , terugbetaalbaar over 2 tot 25 jaar
  serieuze mensen in staat terug te betalen.

  De officieren volg uw geval zeer nauw en zal contact met u opnemen voor de
  follow-up van uw bestand. Eindelijk een bedrijf credit tonen
  professionaliteit te kijken mens. Aanvraag is verwerkt heel snel,
  telefoon bellen om te controleren of de informatie en motivatie van de
  aanvrager

  NB: uw lening wordt gegarandeerd na aanvaarding van uw krediet-bestand.

  neem contact op met de mail:Laurepelouche@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo
  Alle mijn excuses voor de hulp van de verrassing is de beste manier van
  zijn eeuwige liefde te delen, c is wat m duwde om te zetten uw
  beschikbaar een klaar vanaf € 2000 € 80.000 aan voorwaarden zeer
  eenvoudig aan alle mensen die ongeacht ras kunnen terugbetalen. Ik
  ook het doen van investeringen en leningen tussen individu aller
  soorten. Ik bied korte, middellange en lange termijn kredieten in
  samenwerking met het ministerie van Financiën en de economie tot een
  betaalbare aflossingsperiode. We weten niet over uw gebruik en onze
  overdrachten worden geleverd door een Bank voor de veiligheid van de transactie.
  Voor al uw vragen
  vergeleken met de tarieven en de timing van voorstellen
  betalingen en ik zal uw hulp. Tot slot, voor meer begrip
  Neem contact met mij op via e-mail: mariana.65fernandez@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen