vrijdag 12 juni 2015

Het MH17 drama en verantwoordelijkheid

Ingezonden bijdrage van Ben:

Het MH17 drama en verantwoordelijkheid

In het MH17 drama lijkt het er vooral om te gaan: wie heeft het gedaan? Alle discussies, gesprekken, misleiding etc. staan vooral in die context. Echter in de werkelijke of grotere context is het helemaal niet zo belangrijk wie het gedaan heeft. Daar gaat het over: wie is verantwoordelijk? Is het dan niet belangrijk wie het gedaan heeft? Natuurlijk wel. Ons gevoel voor rechtvaardigheid, medeleven met de slachtoffers en zo nog het een en ander schreeuwen om een antwoord. Echter, de vraag ‘wie is verantwoordelijk?’ is van een andere en veel belangrijkere orde.

Verantwoordelijk zijn voor iets heeft alleen maar betekenis als je dat ook kunt zijn. Dat wil zeggen dat je bewustzijn adequaat genoeg is, oftewel je bent voldoende toegerust met kennis, intelligentie, ervaring, compassie en zo nog het een en ander. Bewustzijn is dat wat je voor jezelf opbouwt gedurende je leven en wat voortbouwt op je afkomst en verleden. Je komt tot waarlijk bewustzijn via je persoonlijke zoektocht naar de waarheid. Verantwoordelijkheid is ook iets wat je vooral neemt in plaats van dat je het krijgt. Iemand die niet voldoende is toegerust voor een bepaalde functie, kan deze ook nooit goed uitoefenen.Wat men in onze huidige maatschappij ziet in de afwikkeling van een dergelijk drama als met MH17 is dat men in de eerste plaats zo snel mogelijk wijst naar de vermeende schuldige en zijn medeplichtigen. Dit nu is precies het tegenovergestelde van verantwoordelijk handelen. Dit is de ‘blame-game’i en dat zelfs in optima forma omdat zelfs het voortbestaan van onze wereld ervan afhangt:

************************************************************************************

De definitie van ‘blame-game’: “There is a great fundamental issue that overrides many of the things we can do to heal ourselves and the world: the human tendency to step into feeling like a victim and blaming others, instead of taking personal responsibility.”

En alvast hoe het anders moet:

“Once a person shifts out of glee and experiences the real joy of claiming responsibility, everything is changed. They're launched into the process of learning. How do they remember that they're in that process and trigger that experience on a regular basis in everyday life? By discovering how great they feel when they do it, and how miserable they feel when they don't.”

************************************************************************************

De ‘blame-game’ is dus onverantwoordelijkheid en gaat bijna altijd samen met corruptie dat weer heel veel vormen kent en op zich ook een vorm van onverantwoordelijk gedrag is. Men kan bijvoorbeeld corrupt zijn door geld of baantjes aan te nemen maar ook door te handelen tegen beter weten.

Het mengsel van ‘blame-game’ en corruptie is een zeer venijnig vergif in de westerse samenleving dat aan de ene kant deze samenleving ondermijnt en aan de andere kant haar in stand houdt. Het ondermijnt de samenleving omdat deze wordt ondergedompeld in leugens en bedrog, waardoor deze afraakt van het pad van fatsoen, goede manieren, compassie en zo nog het een en ander. Het is de basis van racisme en gevoelens van superioriteit waarmee men bijna alles kan goed praten met betrekking tot andere landen en haar bevolking, zoals bijvoorbeeld onze koloniale avonturen uit het verleden en onze neo-koloniale avonturen uit het heden. Dezelfde onderdompeling in leugens en bedrog werkt ook in ieder geval tijdelijk de status quo in de hand. Iedereen, althans bijna, wordt hierin meegesleept en doet mee aan het spel. Mensen die het materieel goed hebben, ook al is het ten koste van anderen in bijvoorbeeld de derde wereld, zullen niet gauw in opstand komen en op zoek gaan naar rechtvaardigheid. Het gemak dient de mens. Zij doen gemakkelijk een oogje toe als israhel weer eens een bombardement heeft uitgevoerd op Gaza, als de burgerslachtoffers in Novorussia te dichtbij komen of als er weer een stel negers overhoop worden geschoten in de fascistische staten. Uiteindelijk werkt dit natuurlijk niet omdat de eigen maatschappij grondig wordt ondermijnd en uiteindelijk ten onder gaat in immoraliteit en geweld.Het fenomeen Wilders is in deze een mooi voorbeeld van corruptie in de politiek, omdat hij het niet heeft over waarom mensen hun land ontvluchten, maar inspeelt op de emoties bij de Nederlandse burger, die zich terecht bedreigt voelt, en daar zelf een mooi baantje aan overhoudt. De waarheid wordt de das om gedaan voor eigen gewin. We kunnen natuurlijk hartelijk lachen om Wilders, maar het is toch hoogst waarschijnlijk dat er in Den Haag alleen nog maar een plekje is als de corrupten onder ons. De ontmoeting tussen een lid van een zich nota bene socialistische partij noemende club (Tiny Cokx) en de nazi Poroshenko is veelzeggend in deze.

De hele politiek van het wilde westen is verworden tot een grote ‘blame-game’, waarin bijvoorbeeld het demoniseren van anderen en met name dwarsliggende buitenlandse staatshoofden het voornaamste element is geworden. Voorbeelden genoeg als men denkt aan Irak, Libië en nu Syrië, China en Rusland. Daarmee is het glashelder tot welk droevig niveau de politici in het wilde westen zijn afgedaald met voorop de fascistische staten en volgend de corrupte lakeien uit Europa.

Verantwoordelijkheid is al een heel oud thema en de werken van Confucius, Lao Tse en ook het Nieuwe Testament gaan juist daarover. Het optreden van Jezus is een les in verantwoordelijk handelen. Hij schopt de gelddieven te tempel uit. Dezelfde dieven die het in onze huidige maatschappij juist voor het zeggen hebben. Terwijl de huidige apostelen van de kerk niet van de kinderen van anderen kunnen afblijven. Het feit dat je verantwoordelijk handelt betekent niet dat alles altijd goed gaat. Blijkbaar kun je dan zelfs aan het kruis belanden. Zeker als het volk zich tegen je keert. En over dat laatste heeft men het dan weer eeuwenlang in plaats van over wat je echt te melden hebt.

De huidige grotere context is natuurlijk de oorlog met China en Rusland, die zich vooralsnog in rustig vaarwater bevindt maar zo maar zou kunnen escaleren tot een nucleaire confrontatie. De reden voor deze oorlog is dat China en Rusland veruit de grootste economieën zijn zeker als men begrijpt dat waarlijke economie is dat wat via arbeid en natuur tot stand komt in een sociaal menselijke context. Met een bankbiljet immers kun je nog geen schroef in de muur draaien. Het feit dat Rusland en China veel belangrijker zijn, is vanzelf een grote bedreiging voor de imperialistische staten en ‘blame-game’ opvattingen. Het is in deze ook amusant te constateren hoe bijvoorbeeld in China verantwoordelijkheid het huidige nationale hoofdthema is. Xi Jinping is tientallen jaren opgeleid waardoor hij steeds grotere verantwoordelijkheden aan kon om uiteindelijk zijn huidige functie te kunnen vervullen. En corruptiebestrijding staat nummer een op de agenda in de Chinese samenleving. Als je daaraan onze Rutte afweegt zou hij het denk ik nooit verder moeten kunnen brengen tot eigenaar van snackbar de Bruine Kroket in Nieuwegein en Obomba niet verder dan tot sheriff in een buitenwijk van Chicago. Voor wie nieuwsgierig naar hoe Rusland zijn huidige positie invult is met name de web-site van the Sakerii uitermate boeiend.

Na dit hele verhaal is een inschatting van het MH17 drama relatief simpel. In termen van verantwoordelijk met betrekking tot het MH17 drama zijn er wat betreft de Nederlandse regering maar twee mogelijkheden:

1. Niemand in Den Haag had enig idee van het op handen zijnde drama.

2. Men was wel op de hoogte.

Hoe onwaarschijnlijk ook, punt 1 kan niet worden uitgesloten. Bijvoorbeeld: men had geen idee dat er oorlog gaande is in de Oekraïne of het bestaan van vliegroutes over Novorussia. In dat geval verdient de Nederlandse regering ten volle een brevet van onvermogen ten aanzien van een van haar voornaamste verantwoordelijkheden, de veiligheid van de burgers. Onmiddellijk vertrekken dus en ook de bezem door de betrokken ministeries. Immers men kan zich nooit verschuilen achter een taakstelling als men werkelijk besef heeft van verantwoordelijkheid. Bij punt 2 is er sprake van misdadig handelen en ligt de verdere afhandeling bij justitie of de Nederlandse bevolking als die voldoende wakker is.

Het werkelijke gedrag van onze politici in deze Timmermans, Rutte en Koenders is meer dan beschamend en ontwikkelde zich al snel tot een dieptepunt in onze nationale geschiedenis. Maar goed demoniseren, ‘blame-game’, leugens en bedrog, het zijn de enige middelen die ze hebben om in het zadel te blijven. En daar zijn ze goed in want bijna iedereen pikt het.

Ook de westerse pers is totaal ondergedompeld in de ‘blame-game’ en liet zich in deze weer van haar beste kant zien: demoniseren, desinformatie, laster en nog veel meer van dat wat vooral laat zien dat ze zichzelf feitelijk tot een maatschappelijk irrelevante factor heeft gemaakt, ware het niet dat de meeste schaapjes gewoon geloven wat hun wordt voorgespiegeld en iedere keer de krant weer lezen voor hun dagelijkse hersenspoeling.

Tot slot. Intellectuelen hebben een heel belangrijke rol in een samenleving en zouden mede een hoofdrol moeten spelen in de beschreven problematiek van verantwoordelijkheid. Hoe deze collectief falen in onze huidige samenleving laat ik graag aan Stan van Houckeiii over. Onze intellectuelen zijn tevreden met hun dinertjes, feestjes en prijsjes. Veel zinnigs komt er niet meer uit.

i http://www.personalgrowthcourses.net/stories/hendricks.chemistryofblame1

ii http://thesaker.is/

iii http://stanvanhoucke.blogspot.nl/

529 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag weer uitstekkende analyse van Bellincat
  Met sat beeldenvan 17 juli 2014

  Wederom overduidelijk aangetoond dat Kremlin loog

  Waarom liegt Kremlin zoveel???

  https://www.bellingcat.com/wp-content/uploads/2015/06/17_july_satellite_imagery_comparison1.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bellingcat is een NATO propaganda tool

   German Image Forensics Expert Scoffs at Bellingcat's Allegations of Doctored MH17 Photos
   Even the creator of the forensics tools used by Bellingcat has distanced himself from their faulty analysis
   http://russia-insider.com/en/german-image-forensics-expert-scoffs-bellingcats-allegations-doctored-mh17-photos/ri7753

   The So-Called 'Bellingcat' Is a Western MSM Shill Posing as an Alternative Truth Crusader
   Financially-strapped independent crusader just happens to be recommended personally by the head of NATO. Uh-huh, yeah. Sure. Makes sense.
   http://russia-insider.com/en/whats-bellingcat-anyway/ri7522

   Verwijderen
  2. De VS bespioneren alles en iedereen, geven miljarden uit aan een wereldomspannend inlichtingenapparaat ter land, ter zee, in de lucht en in de ruimte, maar op het moment supreme moet huisvader Higgins het 'bewijsmateriaal' bij elkaar sprokkelen.

   Nee, dat is helemaal niet raar.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Je zou ook kunnen zeggen dat er volgens de kennis die @LGK in huis heeft er niets aan de analyse van Bellingcat mankeert? Echter, het Duitse dagblad Der Spiegel had een interview met een expert die de analyse van Bellingcat "amateuristisch prutswerk" noemde. Ook de ontwikkelaar van de software die Bellincat gebruikt voor zijn analyse wordt liever niet met Belingcat geassocieerd. Dus ik denk dat wij @LGK hier maar op zijn Bellingcat niveau in zijn waarde moet laten en niet te veel aandacht meer aan hem besteden.

   Verwijderen
  4. Ach ja Joop, je houd jezelf heel graag dom, dat weten we!! Maar je blijft maar je vastklampen aan in jouw ogen 1 succesje terwijl Graham Philips bijvoorbeeld, een van je helden, al keihard een paar keer is ontmaskerd als huursoldaat/schrijver van het Kremlin. Bellingcat zijn methodes worden kritisch bekeken, niet de conclusies. Die blijven keihard overeind staan, hoe hard jij ook dom brult. Eigenlijk is dat het verhaal van jou, we gooien je met keiharde feiten om de oren en jij schreeuwt met je oneliners en ogenschijnlijke succesjes (wat het dus totaal niet zijn) je de longen uit het lijf en conclusie is dat jij een domme fascist en racist blijft die oorlog toejuicht en het onschuldig vermoorden van burgers toejuicht!! Kortom je bent en blijft een eikel!

   Verwijderen
  5. "Waarom zou Kremlin leugens verspreiden?"

   Gisteren aangetoond dat @LGK het niet zo nauw neemt met de waarheid.

   Verwijderen
  6. 'Bellingcat Report Doesn't Prove Anything': Expert Criticizes Allegations of Russian MH17 Manipulation

   http://www.spiegel.de/international/world/expert-criticizes-allegations-of-russian-mh17-manipulation-a-1037125.html

   Verwijderen
  7. Artikel is week oud

   Vandaag kwam Bellingcat opnieuw met bewijzen dat Kremlin loog

   Incl beelden van 14 juli

   Op alle sat beelden is buk te zien, behalve die van MoD

   Waarom verspreid Kremlin leugens?

   Waarom blijft Kremlin liegen?

   Verwijderen
 3. Weer een bewijs dat dit blog censuur voorstaat en een voorstander van een nieuwe fascistische Sovjet Unie is en daar alles voor over heeft. Het laat broddelwerkjes toe die bol staan van de haat jegens gekleurden, moslims en andere bevolkingsgroepen. Onomwonden racisme dus. Maar Blik vind het fantastisch!!! Anders haalde hij het wel weg, maar nee, hij haalt de kritiek op die broddelwerkjes vol met fascisme en racisme weg. Het laat zien dat dit puur een haatblog is die liever een oorlog goedkeurt met vele doden en gewonden dan dat het voor vrede wil pleiten. Ook weer te zien op Bellingcat dat Moskou liegt en bedriegt, en op dit blog wordt dat liegen en bedriegen toegejuicht. Onderbouwing en antwoorden op vragen krijg je niet maar wel censuur, want dat is makkelijker en zo hoeven al die ego's niet af te gaan denken ze. Wat ze dus juist enorm doen door geen antwoord te geven en dit soort verhalen zoals die hierboven en van oorlogsmisdadiger Graham Philips te laten staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graham Philips, uitstekende journalist.

   Verwijderen
  2. Weer bewijs dat u een oorlog voorstander bent

   Zelfs journalisten bewonderen die gevechtshandelingen uitvoerd
   Net als al die vakantie vierende Russen in de Donbas

   Verwijderen
 4. Gabriele Gordon – June 12th, 2015

  In your report again you compared the MoD fotos with Google Earth fotos without reliable dates, the same mistake as performed in your first article about the Russian satellite fotos.
  Nobody knows when this Ukrainian Buk 132 from this military site was destroyed, and your argument about two captured Ukranian servicemen buying toilet paper in Adviika on July 16 doesn’t exactly prove that the base was surrounded by separatists.
  I’m looking forward to see the DG fotos from the yard with the unique trailer and from the BUK-transport in Donezk, Makiivka Highway (N 21) at 11:08. Do you know from what timezone the DG fotos were taken?

  Bellingcat weiß nämlich nicht, zu welcher Zeitzone die russische Datierung 11:32 gehört, hat dies aber auch für die Datierung der neuen Digital Globe Fotos vom 17.7.2014 (11:08) nicht mitgeteilt. Das ist ein Kuddelmuddel…

  Tot zover de uitstekende analyse van Gabriele Wolff!

  Maar Max van der Werff heeft er ook nog een.

  Zo hé, hadden de Oekraïeners op 17 juli 2014 de beschikking over 9 SU-25M1's i.p.v. 1, die tussen 2011 en 2013 werden gemoderniseerd in de <> vliegtuigfabriek in Zaporozhje. De 3 gemoderniseerde SU-25M1's zijn hier op foto te zien.

  https://start7mei.files.wordpress.com/2015/06/photo4.jpeg?w=525&h=360

  Deze 3 gemoderniseerde SU-25M1's behoren toe aan de 299e Brigade waarvan kapitein Vladislav Voloshin deel uit maakt.

  SU-25M1 nr. 06 gevlogen door Kapitein Vladislav Voloshin
  SU-25M1 nr. 07 gevlogen door Lt.Col. Vadim Dzyubenko
  SU-25M1 nr. 08 gevlogen door Col. Sergey Samoilov

  http://7mei.nl/2015/06/12/mh17-buk-air-to-air-missiles-r-60/

  Prima werk van Max van der Werff!  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee keiharde leugens, maar ja, ik kan het jou wel uitleggen en uittekenen maar dan nog snap je het niet of beter gezegd, wil je het niet snappen!!! Je staat liever achter fascisten en racisten en oorlogsfans dan dat je eens een kritische vraag durft te beantwoorden. Dat maakt je naast ultradom ook nog eens ultralaf!!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. "Waarom verspreid het Kremlin leugens?"

   Gisteren aangetoond dat @LGK het ook niet zo nauw neemt met de waarheid.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  5. Gisteren aangetoond dat @LGK het niet zo nauw neemt met de waarheid en vandaag weer niet.

   http://www.redstar.gr/Foto_red/Eng/Aircraft/Su_25M1.html

   Verwijderen
  6. Een su25M1 heeft niet de T195 met nabranders, die nodig is om 10 km te gebruiken.

   Deze wordtalleen in Rusland gemaakt en niet geëxporteerd

   http://www.hudi.republika.pl/Su-25-1.htm

   Verwijderen
  7. "Een su25M1 heeft niet de T195 met nabranders, die nodig is om 10 km te gebruiken."

   Kan met een R-195 ook!

   http://www.redstar.gr/Foto_red/Eng/Aircraft/Su_25M1.html

   Verwijderen
  8. Joop wij eisen excuses van je vanwege je zeer gebrekkige vliegtuigkennis. Met name die van de Russische en Oekraïense luchtmacht. Je haalt ze nogal eens door elkaar en je ziet ze overal vliegen waar ze niet gevlogen hebben!!

   Verwijderen
  9. Foute info op website redstar

   Zie mijn link
   Rusland heeft de T195 niet geëxporteerd

   Daarnaast heeft Rusland na 1991 niets meer op militair gebied geleverd aan UA

   Verwijderen
 5. Zij doen gemakkelijk een oogje toe als israhel weer eens een bombardement heeft uitgevoerd op Gaza, als de burgerslachtoffers in Novorussia te dichtbij komen of als er weer een stel negers overhoop worden geschoten in de fascistische staten. Uiteindelijk werkt dit natuurlijk niet omdat de eigen maatschappij grondig wordt ondermijnd en uiteindelijk ten onder gaat in immoraliteit en geweld.

  Racisme ten top en een verkeerde voorstelling van zaken. Als ik dat nog moet gaan uitleggen dan ligt het niveau nog bedroevend veel lager als het al ligt. Een schande dat Blik dit überhaupt toestaat. Dit wordt namelijk zo bestraft!!

  De huidige grotere context is natuurlijk de oorlog met China en Rusland, die zich vooralsnog in rustig vaarwater bevindt maar zo maar zou kunnen escaleren tot een nucleaire confrontatie. De reden voor deze oorlog is dat China en Rusland veruit de grootste economieën zijn zeker als men begrijpt dat waarlijke economie is dat wat via arbeid en natuur tot stand komt in een sociaal menselijke context. Met een bankbiljet immers kun je nog geen schroef in de muur draaien. Het feit dat Rusland en China veel belangrijker zijn, is vanzelf een grote bedreiging voor de imperialistische staten en ‘blame-game’ opvattingen. Het is in deze ook amusant te constateren hoe bijvoorbeeld in China verantwoordelijkheid het huidige nationale hoofdthema is. Xi Jinping is tientallen jaren opgeleid waardoor hij steeds grotere verantwoordelijkheden aan kon om uiteindelijk zijn huidige functie te kunnen vervullen. En corruptiebestrijding staat nummer een op de agenda in de Chinese samenleving. Als je daaraan onze Rutte afweegt zou hij het denk ik nooit verder moeten kunnen brengen tot eigenaar van snackbar de Bruine Kroket in Nieuwegein en Obomba niet verder dan tot sheriff in een buitenwijk van Chicago. Voor wie nieuwsgierig naar hoe Rusland zijn huidige positie invult is met name de web-site van the Sakerii uitermate boeiend.

  Hiermee geeft de schrijver zijn totale falen en onkennis van de machtsverhoudingen en economische verhoudingen in de wereld toe, en natuurlijk is het weer racistisch en dom omschreven. Als je echt heel lief voor de schrijver zou zijn zou je zeggen "onhandig omschreven" maar dit is gewoon keiharde haat, net zoals het vorige stukje.

  Hoe onwaarschijnlijk ook, punt 1 kan niet worden uitgesloten. Bijvoorbeeld: men had geen idee dat er oorlog gaande is in de Oekraïne of het bestaan van vliegroutes over Novorussia. In dat geval verdient de Nederlandse regering ten volle een brevet van onvermogen ten aanzien van een van haar voornaamste verantwoordelijkheden, de veiligheid van de burgers. Onmiddellijk vertrekken dus en ook de bezem door de betrokken ministeries. Immers men kan zich nooit verschuilen achter een taakstelling als men werkelijk besef heeft van verantwoordelijkheid. Bij punt 2 is er sprake van misdadig handelen en ligt de verdere afhandeling bij justitie of de Nederlandse bevolking als die voldoende wakker is.

  En hiermee is hij helemaal gezakt. Kent niet eens Nederlandse politiek, laat staan de internationale. Blik, als je dit laat staan allemaal kon je wel eens heel erg in de problemen komen. Vooral dat eerste stuk staat vol van het racisme en haat, de rest is gewoon keiharde onwetendheid en zeer domme uitspraken. Wees voor 1 keer verstandig en haal dit stuk weg! Als je dit niet doet laat je hier mee zien vol achter racisme te staan, het zelfs aan te moedigen en de haat boven verdraagzaamheid te verkiezen. Jouw keuze, maar het zal geen enkele nieuwe lezer overhalen zich hier achter je te scharen. Of het moeten neo nazi's en fascisten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Bellingcat rely on Google Earth dates when practical experience shows that many of the dates are aggregate and simply do not apply to parts of an image or image tile. This is a result of the Google imagery provider performing all sorts of manipulations to present an aesthetically complete set of images without tagging each part of the image precisely with different dates. Even Google doesn’t know the exact dates of many of its imagery picture elements.
  Bellingcat as per usual practice did not point this out in their report – though they surely must have known of this issue. The effect this date uncertainty has is that every conclusion they made as to when images were released is flawed. They simply have no idea of the precise date"

  "Bellingcat reports adversely on the EXIF tags in images showing the last editor was a variety of photoshop. This may be factually correct but is completely irrelevant. The images were prepared for publication including annotations, cropping, and rescaling. They will of course have the last editor listed in the EXIF data. There is nothing sinister about it at all."

  "The Bellingcat report uses the phrase “highly probable” when attributing malevolence to unnamed Russian authorities. It’s extremely clear that there is no high probability at all. There is simply wishful thinking by the anonymous Bellingcat author. There is no hard evidence of any sort to show deliberate tampering of images no matter how much Bellingcat wants there to be."

  http://7mei.nl/2015/06/01/about-bellingcats-claim-russian-sat-pics-fake/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet eens meer zelf kunnen denken?
   Dan maar stukken tekst kopiëren?

   Kijk zelf, buk staat op alle foto's, behalve op die door MoD verstrekt

   Waarom verspreid kremlin leugens?

   Verwijderen
  2. "Waarom verspreid kremlin leugens?"

   Gisteren aangetoond dat @LGK het niet zo nauw neemt met de waarheid.

   Verwijderen
  3. Moet je jezelf overtuigen Joop dat je 3 keer hetzelfde "antwoord" of iets wat er voor moet doorgaan neerzet of ben je zo vergeetachtig of niet zo slim dat je het steeds vergeet?? Zou ook je gebrek aan IQ meteen verklaren....

   Verwijderen
  4. De 2 mogelijkheden van regering

   Rutte heeft geen gehoor gegeven aan de briefing van Kiev van 14 juli.
   En dat is de juiste keuze van Rutte

   Waarom dat zo is:

   Op 14 juli zei Kiev dat een su25 en een an26 door Rusland waren neergeschoten.
   Ook zei Kiev dat Rusland militair actief was in UA.

   Ook zeihet kremlin die dag dat de beschuldigingen van Kiev onzin waren, want Rusland is niet militair actief.

   Wat als Rutte wel de briefing voor waar aannam?

   Dan hadden alle Putin lovers gelijk in de pen gekropen en Rutte beschuldigd van het volgen van de Kiev propaganda, want Rusland is niet militair actief in de Donbas.
   Nog niet te spreken van het Kremlin, die had westen ook gelijk beschuldigd van op handen zijn met Kiev en dat westen de 'leugens' van Kiev geloofde.

   Er was op dat moment geen onafhankelijk bewijs dat Rusland die vliegtuigen had neergeschoten en dan ook geen gevaar voor burgerluchtvaart.
   Men wist wel dat sepa's/Russen MANPADs hebben. Die reiken tot 5km hoogte. Voor zekerheid verhoogde Kiev no fly zone tot 10km.

   Nu weten we inmiddels dat Rusland wel militair actief is in de Donbas, ook met buks die zelfs 18km kunnen bereiken

   Samenvattend
   Rutte heeft toen de juiste beslissing genomen.

   Verder is het niet aan NL maar was het beslissing van Maleisian Airlines, om daar te blijven vliegen

   Verwijderen
  5. "Dan hadden alle Putin lovers gelijk in de pen gekropen en Rutte beschuldigd van het volgen van de Kiev propaganda, want Rusland is niet militair actief in de Donbas."

   Rare redenering! Dus volgens jou zouden "Poetin lovers" in de pen zijn geklommen als het luchtruim boven Oekraïne gevaar opleverde voor de burgerluchtvaart. Kan je ons niet gelijk ervan beschuldigen dat wij MH-17 hebben neergehaald?

   Nu weet ik helemaal dat je niet meer serieus te nemen bent.

   Verwijderen
  6. U mist de zin die ervoor staat

   Als Rutte zou zeggen dat men beter niet over de Donbas kan vliegen is de onderliggende reden omdat Rutte dan de briefing van Kiev geloofd

   Een briefing die volgens Kremlin UA propaganda is, want er was immers toen geen bewijs dat Rusland militiar actief is in de Donbas.

   Dus Rutte handelde juist, en ging niet in op de onbevestigde berichten van Kiev.

   Achteraf weten we nu dat Rusland natuurlijk wel militair actief is in de Donbas, incl buk

   Verwijderen
  7. @ Joop

   Wie tegen de door regering en MSM gepropageerde consensus in gaat wordt aangesproken als 'Putin lover'. Denk maar eens goed na wat dat zegt over de mindset van wat zich hier als 'kritisch' presenteert.

   Verwijderen
  8. Laat Rutte zich niet beïnvloeden, of kiezen voor Kiev
   Is het weer niet goed

   Verwijderen
 7. 'Bellingcat Report Doesn't Prove Anything': Expert Criticizes Allegations of Russian MH17 Manipulation

  http://www.spiegel.de/international/world/expert-criticizes-allegations-of-russian-mh17-manipulation-a-1037125.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Artikel is week oud

   Vandaag kwam Bellingcat opnieuw met bewijzen dat Kremlin loog

   Incl beelden van 14 juli

   Op alle sat beelden is buk te zien, behalve die van MoD

   Waarom verspreid Kremlin leugens?

   Waarom blijft Kremlin liegen?

   Verwijderen
 8. "Maar goed demoniseren, ‘blame-game’, leugens en bedrog, het zijn de enige middelen die ze hebben om in het zadel te blijven. En daar zijn ze goed in want bijna iedereen pikt het. "

  Demoniseren, ‘blame-game’, leugens en bedrog

  Graag onderbouwen, nu is het roeptoeteren

  Het is niet dat iedereen het pikt
  Het is omdat het de waarheid is, en overtuigen met de waarheid in de hand kost geen moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 9. Verzoek aan Lpg en Cruella: Corrigeer jullie dt fouten. Dit pormt echt niet en haalt niveau van dit blog te veel omlaag. Dan heb ik het nog niet eens over de inhoud van jullie bijdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als jij dat racistisch stuk weghaalt want dat is het, anders is hiermee bewezen dat jij niet eens kan lezen...en jij moet beginnen zeg met je pormt....Ik probeer je nog te helpen maar je waardeert het nog niet eens. Liever een racist ben je dus dan een fatsoenlijke blogbeheerder!!

   Verwijderen
 10. Der Spiegel Apologizes to Readers over Coverage of Bellingcat MH17 Report

  Read more: http://sputniknews.com/analysis/20150609/1023137858.html#ixzz3csTD5gnz

  Zouder er meer moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De nederlandse pers versloeg de Bellingcat bevindingen als zijnde de waarheid. Er waren maar enkele die zeiden ....althans dat beweerd Bellingcat.

   Is dit in Nederland niet iets voor de Raad van de Journalistiek. ?

   In principe zou Rusland, die valselijk beschuldigd is van het vervalsen van sateliet beelden, tegen alle kranten die de Bellingcat beweringen als waarheid hebben verkondigd, rectificatie van de kranten moeten eisen en de nieuwsdiensten zouden het boete kleed moeten aantrekken en beterschap beloven!

   Verwijderen
  2. Waarom zou dat moeten want Bellingcat heeft gewoon de waarheid geschreven?? Je kan als Rusland dan moeilijk rectificatie gaan eisen. Maar ach, ik ken blogs waar je meteen gecensureerd wordt als je 1 kritisch woordje zegt.....Daarbij heeft Rusland niks te eisen in deze als 1 van de strijdende partijen. En wie dat nog betwist moet eens goed aan zijn hoofd gaan voelen...ow wacht...dat zijn er hier een heleboel...die vinden het ook heel normaal dat hier een keihard racistisch bericht staat en komen daartegen niet in het verweer. Dus ze willen zelf dat neo nazi's en extreem rechts hier dit blog komen "versterken".

   Verwijderen
  3. @ oligarch

   'k Verwacht daar niet zo veel van. Gewoon niet meer lezen, laat staan kopen, die rommel. Hit them where it hurts.

   Verwijderen
  4. Nee Dawg, die MSM moeten door het slijk gehaald worden. Die moeten hier niet mee weg kunnen komen.

   Verwijderen
 11. Huh??

  Wat is dit?

  https://www.youtube.com/watch?v=L_RRjfR527s

  Pro Kremlin kanaal
  Maar beginnen nu fouten te maken

  Op de achtergrond zien we een AT-4 SPIGOT oftewel 9К111 Fagot
  Niet in bezit van oekraine

  Waar komt die nu weer vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Niet in bezit van oekraine"

   Klopt helemaal @LGK! Oekraïne bezit er maar 800!

   Gisteren al aangetoond dat @LGK het niet zo nauw neemt met de waarheid en vandaag weer niet.

   Verwijderen
  2. Weer een leugen van uw kant

   Sinds 1991 leverde Rusland geen wapens of vervangende onderdelen meer aan UA

   Hierbij een lijst aan wie de 9K111 geexporteerd is

   https://en.wikipedia.org/wiki/9K111_Fagot#Users

   Verwijderen
  3. Users
   Ukraine - 800

   Ik ontvang graag excuses van jou.

   Verwijderen
  4. U heeft gelijk
   Ik keek eroverheen

   Verwijderen
  5. Ik eis excuses van jou.

   Verwijderen
  6. Tegelijkertijd voetbal kijken is geen goede combinatie

   Verwijderen
  7. Ja en, wat heb ik daar voor boodschap aan? Je bent met het één of met het het ander bezig en als jij voetbal belangrijker vindt, dan kan jij je beter daar mee bezighouden..

   Verwijderen
  8. @LGK,

   Bij je toekomstige reacties ga ik er maar vanuit dat je gelijktijdig naar GTST zit te kijken.

   Verwijderen
  9. @LGK,

   Of een andere soap!

   Verwijderen
  10. Ach ja, joop hangt liever de racist en fascist uit en eist nog excuses terwijl hij de gehele mensheid excuses verschuldigd is vanwege zijn bestaan!!

   Verwijderen
  11. Ga jij je nu verlagen tot het niveau van @LGK?

   Verwijderen
  12. Nee ik spreek de waarheid waar jij niet tegen kan! Ik breng feiten, jij verzinsels en leugens!!

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. Jij spreekt de waarheid?

   Jij lult LGK na en jij spreekt de waarheid!

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. "Nee ik spreek de waarheid"

   Grappig, dus jij zegt eigenlijk dat LGK liegt terwijl je hem verdedigd. Hoe moet ik jou dan inschatten?

   Verwijderen
  18. En weer lees je niet goed, wat ik onderhand van je gewend ben. Maar goed, ik laat je lekker voor paal staan en antwoord hier niet eens op, zo kinderachtig van je!! Maar goed, je bent al racist en fascist, wat wil je nog meer??

   Verwijderen
  19. Leg even uit!

   Jij zegt;

   "Nee ik spreek de waarheid waar jij niet tegen kan!"

   Ik kan heel goed tegen jouw waarheid omdat die op hetzelfde niveau van LGK staat en daarmee ook met Bellingcat.

   Amateuristisch prutswerk!

   Ik accepteer het niveau waarop jij en LGK acteren, wat is daar nou mis mee?

   Verwijderen
  20. Enige prutswerk komt van jou en je maatjes want die gaan totaal niet tegen racistische stukjes in. Dus jullie verwelkomen de fascisten, racisten en neonazi's hier. DAT is pas prutswerk!! Daarnaast heb je Bellingcat en der Spiegel niet goed gelezen, maar ook dat was alweer niet aan je besteed. Je blijft jezelf keer op keer voor paal zetten en het leuke is, je weet het zelf niet eens. Alzheimer zeker???

   Verwijderen
  21. Daarbij Joop, ga jij nog de tientallen vragen die nog open staan van LGK en mij nog eens beantwoorden of houd je jezelf liefst zo dom mogelijk?? Of kan je gewoon niet beter als blurp???

   Verwijderen
  22. Tja, ik kan niet zoveel met dit autistische stukje van jou! Waar heb ik, volgens jou, Der Spiegel verkeerd geïnterpreteerd?

   Verwijderen
  23. "Daarbij Joop, ga jij nog de tientallen vragen die nog open staan van LGK en mij nog eens beantwoorden of houd je jezelf liefst zo dom mogelijk??"

   Nee, ben ik niet van plan. Je broer LGK heeft al aangegeven dat ik het al onderbouwd had maar dat het niet paste in zijn Bellincat standaard en daartoe wens ik mij niet te verlagen.

   Verwijderen
  24. Sorry, maar ik heb jou een vraag gesteld!

   "Waar heb ik, volgens jou, Der Spiegel verkeerd geïnterpreteerd?"

   Verwijderen
  25. Ik kan niet zoveel aan je antwoord, het geeft namelijk geen antwoord op mijn vraag;

   "Waar heb ik, volgens jou, Der Spiegel verkeerd geïnterpreteerd?"

   Voor jouw informatie, ik heb de openstaande vragen beantwoord maar die voldeden volgens LGK niet aan zijn Bellingcat standaard. Verwacht jij nu van mij dat ik mij verlaag tot Bellincat niveau?

   Verwijderen
  26. Allemaal beantwoord!

   En jij kan niet één vraagje van mij beantwoorden?

   Eigenlijk zeg jij; "Tja. ik weet eigenlijk niet waarvan ik jou beschuldig, maar ik beschuldig je er toch maar van."

   Verwijderen
  27. "totaal geen interesse in de hele materie"

   Dat heb ik gemerkt, @LGK zat naar het voetballen te kijken en tegelijkertijd zet hij zich voor lul.

   "En ik beschuldig je er van vragen te ontduiken."

   Ja, ik jou ook! Ééntje maar!

   Verwijderen
  28. Er staat één simpele vraag voor jou open.

   "Waar heb ik, volgens jou, Der Spiegel verkeerd geïnterpreteerd?"

   Wil je daar niet op antwoorden, mij prima, wil jij nogmaals antwoorden op jou vragen, prima, maak maar een lijst. Maar doe mij een LOL en beantwoord deze ene vraag die ik jou gesteld heb!

   Verwijderen
  29. Ik bied jou een optie, maak maar een lijst met vragen maar beantwoord eerst mijn ene vraag.

   "Waar heb ik, volgens jou, Der Spiegel verkeerd geïnterpreteerd?"

   Verwijderen
  30. Graag een verwijzing daarnaar dan, dan bepaal ik zelf wel of je mijn vraag beantwoord hebt.

   Verwijderen
  31. Ehhh...jij zegt dat je mijn vraag beantwoord hebt, ik ben het niet tegengekomen dus ik stel dat je liegt.

   Verwijderen
  32. Nou, ik durf met 100% zekerheid te stellen dat je wel liegt en ik heb niet zoveel met leugenaars op. Dus van mij mag jij je antwoord 'geheim' houden in de zekere wetenschap dat jij mijn vraag niet beantwoord hebt.

   Verwijderen
 12. Wat zeg Strelkov nou?????

  "We do not know what the president actually wants,” Mr Girkin told a panel discussion in Moscow. “We [Russia] are conducting special operations there [in Ukraine] but everything is a big secret.”"

  http://www.ft.com/intl/cms/s/0/7b31d8d8-0a06-11e5-a6a8-00144feabdc0.html#axzz3cscUJzqF

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah, de 9K111. Een Fagot nog wel. En dan maar zeuren dat Poetin iets tegen de homo community heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. House passes Obama's 'fast-track' authority to negotiate trade deal
  http://rt.com/usa/266863-tpp-pass-house-obama/

  Dit betekent volgens mij dat senatoren en congresleden de wetgeving moeten goedkeuren om te weten wat er in staat.
  Dit is amerikaanse TRANSPARANTIE EN DEMOCRATIE.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt gelukkig toch dat de wet is verworpen
   House Kills Fast-Track Of Obamatrade After Pelosi-Led Democrat Rebellion

   Verwijderen
 15. Resolutie: Herzien van de diplomatieke banden met Rusland.
  http://sputniknews.com/politics/20150612/1023289685.html#ixzz3csgZ6dTh

  Weer een stap in het proces om de banden met Rusland te verbreken. Loopt lekker voor de globalisten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan kroeliemans vergelijken met simplisme. dom geboren en denkt dat hij wat bijgeleerd heeft.

   Verwijderen
  2. Joop en Kroelie hou aub op met elkaar vliegen afvangen.

   Verwijderen
  3. @ oligarch

   Niet te filmen. Wat een stompzinnige weke meute in dat EP.

   Tragisch.

   Verwijderen
  4. "Trouwens ben blij dat dat handelsverdrag waarschijnlijk niet doorgaat."

   Leg even uit waarom, want ik ga je er nu van verdenken een Poetin aanhanger te zijn!

   Verwijderen
  5. Mooi dat we het een keer eens zijn Kroel

   Verwijderen
  6. "Ben jou geen verantwoording schuldig"

   Nou, dat denk ik eigenlijk wel! Want jij beschuldigt mij van zaken waar ik niet schuldig aan ben en daar wil ik van jou toch wel even openheid van zaken over hebben.

   Verwijderen
  7. Jij geeft dus je onmacht toe?

   Verwijderen
  8. Jij bent dus niet in staat één simpele vraag van mij te beantwoorden?

   Verwijderen
  9. "En dat al maanden geleden!!!"

   Toe maar, is dat jouw manier van liegen om van je vragenlijstje af te komen!

   Verwijderen
 16. Western Narrative of Crimea a Pack of Lies Born of Failed Policy and Historical Ignorance

  http://russia-insider.com/en/politics/crimea-work-progress/ri7794

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Land of the free home of the brave.

  Don’t Mess with Texas – Police Raid and Shutdown Lemonade Stand Run by 7 and 8-Year-Old Girls
  http://libertyblitzkrieg.com/2015/06/12/dont-mess-with-texas-police-raid-and-shutdown-lemonade-stand-run-by-7-and-8-year-old-girls/#more-24824

  Waar is de vrijheid gebleven in Amerika ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Waar is de vrijheid gebleven in Amerika ?"

   Vraag dat maar aan kroelie en LGK, die kunnen jou dat precies uitleggen.Waarschijnlijk ligt het aan Poetin.

   Verwijderen
 18. The Russian newspaper ‘Komsomolskaya Pravda’ decided to conduct an impromptu poll in response to a survey in which Americans signed a petition to nuke Russia.
  Russians residing in the city of Alushta in Crimea refused to sign a petition for a conditional pre-emptive nuclear strike on the United States.
  Read more: http://sputniknews.com/society/20150611/1023237168.html#ixzz3cvJrjwCc

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amerikanen lopen rond als Zombies. Ze vinden alles prima, zo dom zijn ze gemiddeld geworden.

   Verwijderen
 19. De geldpersen draaien op volle toeren in Oekraïne. Reken dit jaar maar op minimaal 46%
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/06/13/printing-press-kiev-last-hope.html

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jong geleerd is oud gedaan. Met demoniseren kun je niet vroeg genoeg beginnen:
  http://www.davidicke.com/headlines/anti-russian-propaganda-appearing-in-dutch-school-textbooks/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wij feliciteren de nazi's in Kiev met het volgende:
  The chairman of the faction of the "Opposition bloc" in the Verkhovna Rada, Yuriy Boyko, said that Ukraine's public debt amounted to 1 trillion UAH and, thus, became equal to the GDP of the country, reports TASS.
  "Last year, the national debt has tripled. This is really a big problem that the government does not want to see, " - said Boyko. — In fact, the government is surviving only on loans in the recent past the authorities have already taken a loan in the amount of $12 billion"
  http://fortruss.blogspot.nl/2015/06/ukraines-debt-has-reached-100-of-gdp.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 22. A secret document of former NSA-contractor Edward Snowden shows that the Dutch AIVD use a technology called Computer Network Exploitation – CNE – to hack the web forums and collect the data.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "In the beginning of April 1940, Germany and the Allies Great-Britain and France invaded Norway at the same time. Why was it that the outpost Norway became the first war theater between the Allies and Germany? The standard popular Hollywood explanation is that Hitler wanted to grab Norwegian territory as a first step of conquering Europe from the Atlantic to the Ural mountains. Lunde shows that this view is untenable. Hitler wanted Scandinavia to remain neutral in a war that was forced upon him by the British and the French. The Norwegian campaign was an escalation of the war initiated by Churchill."

  Begin van een boekbespreking van Hendrik O. Lunde's The Battle for Norway – Hitler’s Pre-emptive War op Deep Resource

  https://deepresource.wordpress.com/2015/06/12/the-battle-for-norway-hitlers-pre-emptive-war/#more-37381

  Op Deep Resource staat inmiddels een flink aantal artikelen over de ontstaansgeschiedenis van WO II die regelrecht ingaan tegen de algemeen aanvaarde dogma's. Overkoepelend thema van deze artikelen is de opvatting dat "WW2 was the premeditated destruction of Europe by the globalist powers USA and USSR in an alliance that originated from 1933." Krasse taal, maar wat weten we eigenlijk echt van onze geschiedenis? Overdenkingen tegen de achtergrond van de huidige geopolitieke ontwikkelingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. John McCain.
  Wie kent hem niet, deze Amerikaanse senator die liever vandaag dan morgen Rusland op z'n donder wil geven. Overigens is dat niet zo verwonderlijk van deze oorlogshitser die tijdens de Vietnamoorlog als piloot actief deelnam aan de Amerikaanse terreurbombardementen op dichtbevolkte woonwijken in Hanoi en andere grote steden in Noord-Vietnam, waarbij duizenden mannen, vrouwen en kinderen om het leven kwamen. Tijdens zijn 23ste misdadige vlucht werd McCain eind oktober 1967 door het Noord-Vietnamese leger met een SAM-raket neergeschoten, waarna hij als krijgsgevangene ruim vijf jaar mocht afkoelen. Helaas heeft dat op deze voormalige 'terrorbomber' totaal geen effect gehad, gezien zijn oorlogszuchtige taal richting Moskou.
  Saillant detail is dat na de val van de Libische leider Mohammar Khadaffi een jubelende McCain de volgende tweet naar Putin stuurde: "Dear Vlad, The Arab Spring is now coming to you." Putins reactie tegenover een journalist: "Mr McCain fought in Vietnam. I think that he has enough blood of peaceful citizens on his hands. It must be impossible for him to live without these disgusting scenes anymore".

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ Ben

  Wat is dat toch met die oorlogszuchtige oude knarren. Na een heel leven nog steeds druk in de weer met het maken van plannen om mensen aan het ander eind van de wereld koud te maken. Het zal je opa maar wezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was het mijn opa maar, dan was het gauw afgelopen.

   Verwijderen
 26. Zware gevechten Mariupol, gaspijplijn geëxplodeerd, Turchinov verwacht zoveelste Russische invasie!

  Je zou toch zeggen dat er is een dag moet komen waarin hij gelijk krijgt (kuch, proest, LOL).

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/06/12/pipeline-explodiert-schwere-gefechte-in-mariupol/

  BeantwoordenVerwijderen
 27. U.S. House Admits Nazi Role in Ukraine

  https://consortiumnews.com/2015/06/12/u-s-house-admits-nazi-role-in-ukraine/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bernhard von Lippe Biesterfeld's reisjes naar Bariloche, Argentinië?

   http://www.express.co.uk/news/weird/583845/Did-Hitler-ESCAPE-Germany-in-1945-Staggering-new-discovery-points-to-huge-Nazi-cover-up

   https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

   http://www.groene.nl/artikel/laatste-tango-in-bariloche

   Verwijderen
  2. "kijk gerust eens in de spiegel!!"

   Ik heb in Der Spiegel gekeken en las daar dat jij een aanhanger bent van een amateuristische prutser.

   Verwijderen
  3. "Liever aanhanger van een prutser"

   Oké, dan houd ik daar met je toekomstige reacties rekening mee!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Je weet toch wie het zegt? Hij staat stijf van de leugens waar hij niet meer onderuit kan komen en dan gaat hij rare dingen schrijven.

   Verwijderen
  6. Ja, jouw antwoorden op vragen zijn zo geheim dat alleen jij de antwoorden kent.

   Verwijderen
  7. Dan ligt er een schone taak voor jou om ons te onderwijzen hoe het wel zit!

   Verwijderen
  8. Dan volgt automatisch de vraag; "Wat doe je hier dan, als je ons niets wilt leren?"

   Verwijderen
  9. Oké, maar je ziet dat dat je niet gaat lukken, dus wat is jouw drive om hier maar rond te blijven hangen, terwijl jezelf zegt dat je wel iets beters te doen hebt?

   Verwijderen
  10. Ja Joop. Soort zoekt soort. SS'ers zoeken SS'ers. Huidige criminele familie heeft niets met Oranje te maken. Wel met SS, SS, Nazi en Junta.

   Verwijderen
 28. Aan de hand van mijn stukje is het eenvoudig een classificatie van mensen te maken in termen van wat je volwassenheid zou kunnen noemen. Ik begin met de brabbel:
  Verantwoordelijkheidsbesef: 0
  Waarheidsgetrouw: 0
  Intelligentie: 0
  Bewustzijn: afwezig
  Op de volgende punten scoort hij verrassend hoog:
  Demoniseren: 10
  Liegen: 10
  Racisme: 10

  Wie maakt er een voor lpg? En niet kopiëren, want dat is flauw. Daarna nemen we onze politici onder handen.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet flauw doen, gewoon een lijstje maken van je broertje.

   Verwijderen
  2. Wij doen niet kinderachtig, jij doet kinderachtig door weer zo'n lullig antwoord te geven dat het Ben z'n eigen lijstje is.

   Verwijderen
 29. Europese eenheid t.a.v. sancties tegen Ruland is 'a conspiracy of silence' die de verdeeldheid aan het oog moet onttrekken:

  https://www.youtube.com/watch?t=231&v=37QRq3qNi3s

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Waarom plaatst Oekraïne s300 raketten langs de grens met transnistrië ?.
  Willen ze russische jachtvliegtuigen naar beneden halen ?
  Waarom saakashvilli gouveneur in Odessa ?
  Gaat Oekraïne transnistrië binnen vallen ? onder het mom Saakas heeft dat ook gedaan in zuid ossetië.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Tekenend ook dat Groen Links voor meer macht naar Brussel onder meer als reden opgeeft dat er dan een eensgezinder buitenlands beleid richting Rusland mogelijk is. De EU is dan volgens Groen Links beter in staat om hard op te treden tegen Rusland. Groen Links vindt dat de lidstaten van de EU zonder een sterk centraal gezag zich te makkelijk door Rusland uit elkaar laten spelen. Tja, wie zich angstig een machtige vijand droomt zoekt graag medestanders. Daarom wil Groen Links de lidstaten die qua buitenlands beleid afwijken van de hoofdmoot in het gareel dwingen door ze te onderwerpen aan een nog machtiger centraal gezag. Blijkbaar denken ze bij Groen Links dat hun partijprogramma meer kans van slagen heeft integraal te worden uitgevoerd als de lidstaten van de EU nog meer van hun soevereiniteit opofferen aan de atlantici in Brussel maar tenslotte komen ze dan natuurlijk bedrogen uit want atlantici hebben nou eenmaal veel meer met corporate power dan met menselijkheid. Ze willen moderne, op zakelijk leest geschoeide, rechtvaardige en milieubewuste politiek voeren maar kunnen die, net als veel anderen in deze gecompliceerde wereld, niet concreet onder woorden brengen. En ze hebben, hongerend naar erkenning door de gevestigde orde, helemaal niet in de gaten hoezeer ze zich dromend overgeven aan illusies. Zonder het te beseffen en er de consequenties van te overzien, glijden ze af naar datgene waartegen ze ooit in opstand kwamen en hoe triest dat ook is, toch schiet ik er van in de lach: Politici, hun gestuntel, hun onbeholpenheid, de honger naar succes, het gebrek aan bevredigende overwinningen, of juist de kick van het scoren, het geploeter in de zelf geschapen oneindige tunnel, het calculeren, het leren debaten, rijzende en vallende sterren, het leren overtuigen, het aanvallen, het beducht zijn, een politiek dier zijn, het uitstippelen van strategieën, de conflicten, stemmen trekken, de banden met, het inspelen op, de dubbele agenda, het netwerken, het spel spelen, de arena, de achterkamertjes, deals sluiten, het beschadigen en beschadigd raken, de schandalen, het imago, de maskers, de spindoctors, het gevecht aangaan, het gehakketak op de vierkante millimeter, het geheven vingertje, het eeuwige moraliseren, het diep geschokt zijn, de waarden, de normen, de boodschap, het vaandel, de carrière, het vuile handen maken, het lef hebben, de uitstraling oppoetsen, het charismatisch zijn of juist een saaie vertrouwenwekkende bureaucraat, enzovoort... En tenslotte gaat het nergens meer over en heeft de politicus het contact met zichzelf en de realiteit geheel verloren.

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Cruelman197413 juni 2015 00:01
  " Wil je nou eens een vraag beantwoorden?? Je duikt nu weer weg!! Maar ja, laf wegduiken is het enige wat je kan, vragen beantwoorden durf je niet, maar je omringen met fascisten, racisten en neonazi's vind je wel stoer!! Nou nou!! Je bent echt het mannetje...vies lelijk fout mannetje maar goed. "

  Google maar ff op maidan massacre en zie daar wie de echte fascisten zijn . Foto's zat waarin Fascisten te zien zijn . Sluit je maar bij aan . Ook foto's te vinden van Mc Cain tussen Nazi's / Fascisten en terroristen . Je ben gewoon aan het trollen en probeert de discussie te torpoderen . Gaat je niet lukken !!! Feiten , Foto's , verklaringen van getuigen , de 10 vragen van Putin die nog steeds onbeantwoord zijn , satelietfoto's die de VS zeker over beschikken , tot op heden niet vertoond , de zg telefoon gesprek tussen separatisten die een dag tevoren zijn opgenomen , , man man man , heb je niets beters te doen vraag ik mij af dan hier te gaan trollen door het verspreiden van leugens.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Joshua, kroel doet geen leugens verspreiden, hij is de leugen zelf.
  Het enige wat hij tot nu toe gedaan heeft is alle post van anderen onderuit halen als zijnde leugens. Zelfs bellingcat is zijn grote voorbeeld, maar dat dit allemaal gelogen is gaat er bij hem niet in, voor hem zijn juist dit soort leugens de waarheid en wie daar aan twijfelt is voor hem een leugenaar, complotter of nog veel ergere scheldwoorden. Inhoudelijk moet je van kroel echt niets verwachten, of het moet napraten van anderen zijn wat hij dan weer kan verdraaien zodat het lijkt of het van hem komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "US Government Documents Prove It Conclusively - Putin Was NOT 'Chosen' by the Oligarchs
  Declassified US government documents finally bury myth of Berezovsky hand-picking Putin and show Putin was always his own man."

  "So far from Putin being a creature of Berezovsky and the oligarchs, it was almost certainly because he was known to be his own man and someone the oligarchs “had no instrument of influence over” that Putin was selected for the Presidency, almost certainly at the insistence of the more patriotically minded members of the political and security establishment, who were outraged at the oligarchs’ betrayal of Russia at a time when Yugoslavia was being bombed."

  http://russia-insider.com/en/politics/us-government-documents-prove-putin-was-not-hand-picked-presidency-berezovsky-and-oligarchs

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Merkwaardig. De (zoals iedere financiële markt gemanipuleerd) markt prijst de kans dat Griekenland failliet gaat lager in dan in begin 2012. Rente op 10 jarig geld is met 11,8% ook niet bijzonder hoog gezien de omstandigheden.

  Markets price in greater chance of Greek government default
  https://www.markit.com/Commentary/Get/15042015-Economics-Markets-price-in-greater-chance-of-Greek-government-default

  BeantwoordenVerwijderen
 37. "East Ukraine Rebels Made Autonomy Proposal Knowing Kiev Would Reject It
  Recent proposals of East Ukraine rebels for autonomy under Kiev show that Moscow is actually trying hard to make the rebels conform to Minsk agreement, while Kiev is failing to live up to its obligations."

  http://russia-insider.com/en/zakharchenko-i-do-not-envision-dpr-being-part-ukraine/ri7919

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Cruelman197413 juni 2015 14:36

  "Liever aanhanger van een prutser"

  Beste mensen,

  Ik zou u willen adviseren de heer Cruelman1974 te behandelen, overeenkomstig zijn uitdrukkelijke wil, bevestigd in bovenstaand schrijven van 13 juni 2015 14:36.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruelman197413 juni 2015 14:36

   "Liever aanhanger van een prutser"


   Cruelman197414 juni 2015 12:37

   "Ik ben het niet eens met de methodes maar de conclusies blijven fier overeind staan!!"

   Als de methodes al niet goed zijn, hoe kunnen de conclusies dan fier overeind blijven staan?

   Wederom ondersteund met een hypothetisch voorbeeld;

   "Wij hebben van verdachte Cruelman1974 DNA materiaal afgenomen maar hebben daarbij 'bewust' de verkeerde methodes gebruik. Uit deze 'bewust' verkeerde gebruikte methodes blijkt uit onze conclusies dat verdachte Cruelman1974 en niemand anders dán Cruelman1974 de dader moet zijn van deze gruwelijke misdaad."

   Verwijderen
  2. @Cruelman1974,

   En jij gaat akkoord met dit vonnis?

   Verwijderen
  3. Antwoord van Cruelman1974;

   "Ja, want ik ben een aanhanger van prutsers."

   Verwijderen
  4. Dus u ziet het, Cruelman1974 laat zich rustig veroordelen op basis van 'bewust' verkeerd gebruikte methodes. Geen hoger beroep, niets!

   Verwijderen
  5. Tja, en nu moeten wij natuurlijk medelijden met Cruelman1974 hebben omdat hij op 'bewust' verkeerde methodes is veroordeeld.

   Oordeelt u zelf even?

   Verwijderen
  6. @Cruelman1974,

   Er staan nog twee vragen voor je open!

   1. Als de methodes al niet goed zijn, hoe kunnen de conclusies dan fier overeind blijven staan?

   2. En jij gaat akkoord met dit vonnis?

   En kom niet met het "intelligente" antwoord dat er voor mij nog een hoop vragen openstaan, want ik heb jou daar de mogelijkheid voor geboden dit te doen via een vragenlijst die jij niet samengesteld hebt. Ik ga er dus vanuit dat er voor mij geen vragen meer openstaan om te beantwoorden.

   Jij hebt met je stelling;

   "Ik ben het niet eens met de methodes maar de conclusies blijven fier overeind staan!!"

   al bewezen niet te beschikken over een al te hoog IQ, maar als je wederom weigert bovenstaande vragen te beantwoorden zak je helemaal door de plee.

   Ik ga er daarom maar vanuit dat dit;

   "Er komt een hoop uit je vingers en mond maar het slaat totaal nergens op."

   jou beargumenteerde weerlegging is van het door mij in het hypothetische voorbeeld gestelde.

   Verwijderen
 39. http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/06/blik-op-nosjournaal_14.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel, Stan houdt ook een oogje in het zeil.

   Verwijderen
 40. Mooi inzicht in de politieke fratsen van het wilde westen:
  http://thesaker.is/nikolai-starikov-why-putin-doesnt-recognize-dlpr-as-sovereign-states-eng-subs-de-subs/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Een documentaire van voor het moment dat geweld losbarstte. Ze vormt een zeer interessante terugblik die nog steeds actueel is:
  https://www.youtube.com/watch?v=elkvz28S4-4

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Nog even de punten bijgewerkt van de brabbel. Iedere keer weer een verantwoordelijke en zware taak:
  Verantwoordelijkheidsbesef: 0
  Waarheidsgetrouw: 0
  Intelligentie: 0
  Bewustzijn: afwezig
  Op de volgende punten scoort hij nog steeds verrassend hoog:
  Demoniseren: 20
  Liegen: 20
  Racisme: 15

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. brabbel: ik zou dit rapport maar niet aan je moeder laten zien!

   Verwijderen
 43. Ook de bevolking in de Oekraïne heeft geen goed woord meer over voor de nazi's in Kiev:
  http://thesaker.is/very-interesting-public-survey-in-the-occupied-ukraine/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De uitkomsten zijn heel verfrisend Ben. Mooi.
   Ik denk dat er nog maar 10% van de Oekkies achter Porky en Yats staan. Ik ben bang dat die 2 er volgend jaar niet meer zitten en dat er dan andere mensen (meer gematigder en pragmatischer) op het pluch zitten in Kiev.

   Verwijderen
  2. Nee hoor, ze zijn enorm geliefd. De Russenhaat is enorm groot en de roep om de NAVO is enorm groot. Niet voor niets gaat de VS, na overleg met de NAVO, troepen en wapens leveren aan de voormalige Oostbloklanden die nu bij de NAVO zitten. Rusland zit met een groot probleem, namelijk Vladimir Putin, maar dat willen ze zelf niet erkennen.

   Verwijderen
  3. Was ik nog vergeten brabbel:
   web-site vervuiling: 53

   Verwijderen
  4. Cruelman197415 juni 2015 17:30
   " Nee hoor, ze zijn enorm geliefd. De Russenhaat is enorm groot en de roep om de NAVO is enorm groot. Niet voor niets gaat de VS, na overleg met de NAVO, troepen en wapens leveren aan de voormalige Oostbloklanden die nu bij de NAVO zitten. "

   Ga maar door met je leugens . Hoezo Russenhaat . Bron ??? En wie roept nou om de NAVO ? Tief toch lekker op man met je leugens . Het is niet het volk dat de NAVO binnen willen hebben , nee , het zijn de stromannen binnen de politiek die het volk angst in boezemen en de NAVO binnen halen . Het zijn dezelfde stromannen die schreeuwen om financ. steun vanuit het westen , waarna het geld natuurlijk grotendeels verdwijnt . En wat Putin betreft , die geniet nog veel steun binnen Rusland en zelfs binnen de VS en de rest van het wereld verdient hij meer en meer respect . http://time.com/3820069/time-100-readers-poll-results/ . http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2015/04/14/putin-bests-pop-stars-to-win-the-time-100-readers-poll/ . Mensen beginnen eindelijk door te krijgen hoe het smerige spel door het westen wordt gespeeld . Jij wordt hier uit gekots en dito LGK . Zelfs op Nujij wordt LGK uitgekots .

   Verwijderen
  5. En dan hier zitten zeiken dat het allemaal aan ons ligt en dat wij het helemaal verkeerd zien? Tjonge jonge, wat een stel kleuters.

   Verwijderen
  6. jos

   "stromannen binnen de politiek die het volk angst in boezemen en de NAVO binnen halen"

   Die angst hoefde niet ingeboezemd te worden
   Die volken hebben 40 jaar onder juk van Kremlin geleefd en weten precies waartoe Kremlin in staat is.

   Zo zijn volken van Baltische staten dolblij lid te zijn van NATO

   "Putin betreft , die geniet nog veel steun binnen Rusland"

   Tja, Kim heeft in N Korea zelfs steun van 99,99999999999999% steun van het volk

   Verwijderen
 44. When Graham Met Texas:
  https://www.youtube.com/watch?v=W7Wb_qWN9BM&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Die islamitische al qaeda chechen die ons haten vanwege onze democratie en vrijheid vechten niet alleen tegen Assad, maar ook tegen het verzet en de russen in oost Oekraïne.
  https://www.youtube.com/watch?v=8s-5JRa4xf8
  https://www.youtube.com/watch?v=JsTpl4bmHcU
  Voor mij zijn Assad en het verzet mijn vrienden, want ik haat deze mensen die mij haten vanwege mijn democratie en vrijheid. Ik verdedig de vrijheid en democratie.
  IK STA PAL ACHTER ASSAD EN HET VERZET/ RUSSEN.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. MOSKOU (AFN/BLOOMBERG) - De Russische centrale bank heeft de rente in het land verlaagd, van 12,5 procent naar 11,5 procent. Dat bleek maandag.
  http://www.beleggen.nl/financieel_nieuws/610500_Renteverlaging_in_Rusland

  Hoppa, financiële aanval van centrale bankiers oligarchy in Londen en New York lijkt volledig afgeslagen en dus voor hun mislukt.

  Alleen jammer dat hardwerkende middenstanders/bedrijven die keihard hebben gewerkt om marktaandeel te veroveren op de Russische markt voor groente en fruit de dupe zijn geworden van deze achterbakse russische sancties, genomen door volgevreten stukken degeneré die nog nooit gewerkt hebben in hun leven.

  De bevolking van de krim wilde bij Rusland horen (referendum). Nationalistische oost oekraïners willen hun eigen federatie. Kortom Rusland heeft niet fout gedaan en hoeft daarom ook helemaal niet gestraft worden.
  Hoor je de mensen op de krim of in oost oekraïne ooit zeggen. Wij willen bij Kiev ?. Nee hoor ze willen absoluut niet bij Kiev horen

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Who is Mr Putin?
  http://rt.com/shows/crosstalk/201083-russia-putin-popularity-west/

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Nu is Rusland en impliciet ook de Oekraïne het slachtoffer van de imperialistische strapatsen. Dat er niets nieuws onder de zon is blijkt maar eens weer uit de rede van Che uit 1965:
  https://www.youtube.com/watch?v=wdo6FwAPyng

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. ‘Smart Cities’ are the Next Phase in the 21st Century Surveillance Grid

  First appeared: http://journal-neo.org/2015/06/15/smart-cities-are-the-next-phase-in-the-21st-century-surveillance-grid/

  By the way alles zaken met het woord smart zijn een tool voor het bereiken van UN agenda 21. Totale toezicht en controle over de mensheid. Daar gaat het om toezicht en eugenics. Op naar de 1 miljard mensen op de aarde. Alles helpt: Oorlog tegen de familie via social engineering, promotie van homo, echte oorlogen, voorbehoedsmiddelen, big pharma, big agro, big food, geo engineering, fluoride in tandpasta en water, raarste stoffen in zeep, zonnebrand en shampoo etc etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Het hoge woord is eruit:
  ZAKHARCHENKO: IF WE CANNOT SOLVE THE QUESTION PEACEFULLY, WE SOLVE IT BY WAR
  http://southfront.org/zakharchenko-if-we-cannot-solve-the-question-peacefully-we-solve-it-by-war/

  Ben benieuwd, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ZAKHARCHENKO
   De grootste verspreider van propaganda en leugens
   Tevens wilt hij oorlog blijven voeren

   https://twitter.com/Ukroblogger/status/610531138830999552/photo/1

   Verwijderen
 52. Ukrainian diplomat and secret agent stationed in France decided to return to Lugansk:
  http://novorossia.today/ukrainian-diplomat-and-secret-agent-stationed-in-france-decided-to-return-to-lugansk/?_utl_t=fb
  According to Miroshichenko, deliberate extermination of the inhabitants of Donbass became the last straw for them. “Too many children died. No one expected that such things could be happening in our country. Although they call it an anti-terrorist operation, this is outright genocide. Those people, who live there, think it is inadmissible”,

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bewoners van Donetsk worden wakker, ze zien nu in dat de sepa's alleen maar elende bezorgen

   http://www.kyivpost.com/content/kyiv-post-plus/residents-in-russian-occupied-donetsk-demand-end-to-war-391179.html

   Verwijderen
 53. Nieuws uit Oekraïne:
  https://www.youtube.com/watch?t=815&v=rw8HPTUvxvY

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Zo gaat het er aan tegenwoordig aan toe in calais.

  https://www.youtube.com/watch?v=syyl0gfNDRE

  Haal maar binnen die migranten. Loopt lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom willen de globalisten zo graag migratie ? Om de natiestaat te vernietigen zodat een nieuwe wereld orde kan onstaan ?
   Peter Sutherland. Steering commitee Bilderberg, Honorary Chairman of the Trilateral Commission, Goldman Sachs international, world trade organisation en.....Special Representative of the Secretary-General of the United Nations on International Migration and Development

   Britain should take its fair share of migrants, UN representative says
   http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/11673960/Britain-should-take-its-fair-share-of-migrants-UN-representative-says.html

   Verwijderen
  2. @oligarch

   Peter Sutherland:

   "EU should 'undermine national homogeneity' says UN migration chief"

   http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

   Verwijderen
  3. Alles wat de Bilderbergers promoten is slecht voor de mensen en goed voor hun/elite.

   Verwijderen
  4. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anti-ISIS Coalition Forces are the Target: US Warplanes Strike Iraqi Army Position, US Delivers Weapons to Terrorists
   http://www.globalresearch.ca/us-warplanes-strike-iraqi-army-position-in-anbar-province/5455671
   Zoals ik al verwachtte toen iets minder dan 1 jaar geleden de amerikaanse luchtmacht aan het werk werd gezet om IS te bestrijden. UIteindelijk gaat de lucht macht werken om de amerikaanse plannen te realiseren voor het midden oosten. Irak verdelen in 3 stukken, Assad verdrijven en Syrië verdelen in 3 stukken.
   Maar......ik heb ook gelezen dat er op dit moment 100 duizenden Iraakse vrijwilligers zijn die tegen IS willen vechten.........
   De toekomst zal het uitwijzen.

   Verwijderen
  5. Kunnen we nu al als onzin afdoen

   Globalresearch: Global Research mostly consists of polemicists, many of whom accept (and use) conspiracy theories, pseudoscience and propaganda.

   http://rationalwiki.org/wiki/Globalresearch.ca

   Verwijderen
  6. nee kunnen we niet afdoen als onzin.
   Global research is wat mij betreft een 1e klas nieuws website.

   Verwijderen
  7. Nee, dan Kiev Post, die is véél onafhankelijker!

   Je bent een zielig hoopje mens die zoekende is naar erkenning. Je krijgt het niet op nujij. nl rn hier ook niet.

   Verwijderen
  8. Ohh, wat had Kiev post dan moeten schrijven

   Dat het klopt dat Kiev mensen uit Donetsk in concentratie kampen stopt?

   Kiev post is idd een onafhankelijke krant
   Dat die echter niet publiceert wat u graag leest, maakt het niet dat het niet waar is.

   Eerste protesten in Donetsk tegen sepa's

   Verwijderen
  9. Houd toch op joh met je lulverhalen. Lukt het op nujij.nl niet dan probeer je het hier maar.

   Verwijderen
  10. Sommige roeptoeteren maar, zoals u doet
   Sommige posten feiten, zoals ik doe

   Verwijderen
 55. Doordenker: bijna al die vluchtelingen zijn moslim. Ieder EU land word nu overspoeld. Straks willen die natuurlijk ook hun moskee, daarna wetgeving aangepast aan hun geloof. Wat blijft er straks nog over van b.v. de traditionele Nederlander? Wie heeft daar baat bij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De nieuwkomers zijn niet nationalistisch, hebben misschien minder moeite om nederlandse politieke macht af te staan aan intra nationale organisaties ?
   Spanningen tussen moslims en niet moslims. Geen onderlingen verbondeneid meer. Geen nationalistich WIJ gevoel meer ?

   Verwijderen
 56. Eerste openlijke protesten tegen de oorlog
  Betogers eisen terugtrekking van zware wapens van sepa's uit Donetsk

  http://www.kyivpost.com/content/kyiv-post-plus/residents-in-russian-occupied-donetsk-demand-end-to-war-391179.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. While some protesters like Yevgeny demanded swift Russian-separatist military action to silence Ukrainian artillery, other protesters said they wanted the Donetsk artillery be withdrawn. The two camps agreed that shooting close to residential areas must be stopped because it draws retaliatory fire from the Ukrainian government.

   De mensen in donbass zijn verdeeld over wat moet gebeuren.

   according to Novaya Gazeta, one of the few remaining Russian news outlets that provide independent journalism that is critical of the Kremlin.

   Ach ja, Novaya Gazeta is in handen van russische oligarchen in excile.

   Verwijderen
  2. Tja, wat wilt u?
   De rest is in handen van Kremlin

   En uw zin "russische oligarchen in excile"
   Een ander geluid en je bent niet veilig in Rusland

   Verwijderen
  3. nou prima dat de krant er is hoor.

   Verwijderen
 57. Niemand in UA zit op sepa's te wachten

  Russen schieten op bevolking van Avdivka

  https://www.youtube.com/watch?v=DHl3FuJQ6ig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee. Oekraïense fascist schiet op bevolking van advivka. Je ziet dat de munitie wordt afgeschoten in de buurt van de oekraïense cameraman. De camara schut er van. Later zie je de minutie in de woonwijk tot ontploffing komen.
   schandalig

   Verwijderen
  2. Beetje leugens verspreiden oli????

   Zie hier plaats waar gefilmd wordt
   Inslagen komen uit zuid, zuid/oost richting

   Dus uit sepa gebied

   https://www.google.nl/maps/place/Avdiivka,+Donetsk+Oblast,+Oekraïene/@48.1267776,37.7501482,310m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x40e083f72f973a67:0x6cb7aa5d8729b22d!6m1!1e1

   Verwijderen
 58. Hoe lang blijven bewoners van de Krim nog juichen over aansluiting bij Rusland

  Stranden op de Krim

  http://www.zeit.de/reisen/2015-06/krim-urlaub-ukraine-russland-fs

  Nabij Slovyansk gaat men naar het strand

  https://twitter.com/StrelokSig/status/610510652269010944

  Ps was eerst bezet door terroristen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/oekraine
   Krim heeft een negatief reis advies gekregen terwijl het veilig is. Puur rusland pesten van de nederlandse regering.

   tsj LPG. Oorlog heeft voor de gewone man geen winnaars, alleen maar verliezers. Oorlog is alleen goed voor de bankiers en de corporaties.

   Verwijderen
  2. LOL

   Toerisme de Krim (voor 2014)
   - 60% UA
   - 25% RU
   - 15% westen

   Volgens bijna gehele wereld is de Krim UA grondgebied
   Vreemd dat je nu een Russisch visum nodig heb om daar naar toe te gaan

   Verwijderen
  3. Tja, als goed bondgenoot en handelspartner heb je als Nederlander geen visum voor de VS nodig, hé slimpie.

   Verwijderen
  4. Waarom zou ik Russisch visum nodig hebben als ik naar UA grondgebied wil reizen?

   Verwijderen
 59. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Pisky

  Volledig kapot geschoten door de Russen

  Niemand zit meer op sepa's te wachten

  https://www.youtube.com/watch?v=ME56fsvZi-w

  BeantwoordenVerwijderen
 61. "Majority of Ukrainian ready to trade in rebel-held territories in Donbas for peace, survey shows

  The May survey done by the Kyiv-based Sofia Center for Social Research indicated that 61.8% of Ukrainians approve of giving up the rebel-held territories in Donbas in exchange for stopping the war.

  22.9% of Ukrainians believe the war should be continued to regain control over entire Donbas.

  15% of respondent were undecided."

  http://zik.ua/en/news/2015/06/14/majority_of_ukrainian_ready_to_trade_in_rebelheld_territories_in_donbas_for_peace_survey_shows_598628

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, niemand wilt oorlog
   Kan me voorstellen dat men het beu is

   Knap wat Putin bereikt heeft
   90% van bewoners van UA heeft nu een hekel aan Rusland
   En Putin heeft zo UA zelf in handen van westen gedreven

   Verwijderen
 62. Ga er maar vanuit dat het geweld in oost oekraïne alleen maar zal toenemen de komende tijd
  Ukraine: Accomplishing Mission to Drag Russia into War
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/06/16/ukraine-accomplishing-mission-drag-russia-into-war.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL

   En nog niet willen zien dat Putin die oorlog begonnen is

   Met een FSB/GRU operatie in de Donbas, geleidt door Borobai en Strelkov

   Strelkov heeft zelf toegegeven de oorlog gestart te zijn

   Verwijderen
  2. Vertel even waarom jij op nujij.nl wordt uitgekotst?

   Verwijderen
  3. Waar?
   Vele roemen mij om mijn kennis omtrent Rusland/UA en MH17

   Verwijderen
  4. Roemen jou om je kennis omtrent Rusland/UA en MH17? Hoe komt het dan dat je hier laat blijken er juist héél erg weinig kennis van blijkt te hebben?

   Verwijderen
  5. Zegt degene die RT voice over geloofd dat su25 in RT docu op 11880meter vloog, terwijl de hoogte meter 'voet' aangaf, wat dus 3621 meter is.

   Je ziet de piloot ook nog vrolijk met zijn hand in zijn ogen wrijven, wat hiet kan omdat piloot een masker draagt bij 11880 meter.

   U bent al heel lang alle geloofwaardigheid verloren door deze Kremlin propaganda te blijven steunen wat overduidelijk fake is in de docu.

   Verwijderen