woensdag 10 juni 2015

Vergeefse druk VS op ontmoeting Paus en Putin

De ambassadeur van de VS heeft vergeefs getracht negatieve invloed uit te oefenen op de ontmoeting tussen de Paus en Putin.

Volgens de Hollandse staatsradio zou de Paus een beroep op Putin gedaan hebben iets te doen aan het geweld in Oost Oekraïne.

Volgens de Russische staats tv is de situatie in (Oost-)Oekraïne besproken door de twee leiders.

Volgens de Hollandse staatsradio kwam Putin (een uur) te laat bij de Paus.

Volgens de Russische tv duurde de ontmoeting tussen Putin en de Paus circa een uur. De Russische tv toonde een geanimeerde sfeer tussen de twee leiders. Er werden cadeau's uitgewisseld.De Paus en Putin ontmoeten elkaar. De VS probeerden tevergeefs de ontmoeting negatief te beïnvloeden. Eerder op de dag had Putin een hartelijke ontmoeting met de Italiaanse premier Renzi. Volgens de Nederlandse staatsradio prees Renzi Putin om zijn bijdrage in de strijd tegen terrorisme. (Ja, de Nederlandse staatsradio zei dit positieve berichtje echt!). Enthousiaste mensen stonden langs de kant en scandeerden "basta sancciones" ("weg met de sancties"). Verder opende Putin samen met Renzi de Rusland dag op de EXPO 2015 in Milaan.

Ondertussen gaan de Oekr terreuraanvallen op Gorlovka en Donetsk door

10-6-2015 Foto's van bewoners van de Provincie Donetsk

"Donetsk. Ze vallen zo, dat het in het centrum (van Donetsk) te horen is. Donetsk wordt weer gebombardeerd. Ze zijn ook gevallen op het kinderdagverblijf in de buitenwijk Oktoberski. Huizen staan in brand. In Gorlovka is het een hel. Bij ons is het oorlog. De overeenkomsten van Minsk mogen gerespecteerd worden, maar niet over de ruggen van de burgerbevolking. Ik begrijp steeds minder van dit beeld. Wat is dit voor een staakt het vuren? Het is gewoon ondragelijk. Zo'n 10 woningen zijn in as opgegaan. Enkele huizen zijn geheel vernietigd."

Bericht van Ivan Prigodko: "De beschieting van Oktoberski gaat maar door. Er is nu een bom gevallen op Peuterspeelzaal 189 op het adres Kremlevski 7" BRON


10-6-2015 Gorlovka (bovenstaand)Oktoberski wijk, Donetsk(Bovenstaand) Donetsk 10-6-2015 Afgelopen nacht, zo'n 10 woningen in de as gelegd tijdens nachtelijk bombardement van de door Rutte en Koenders van winterkleertjes voorziene Oekrarmee. Ook een peuterspeelzaal/kinderdagverblijf is geraakt door de door de kinderloze Rutte gesteunde Oekrarmee.10-60-2015 Donetsk na het nachtelijk bombardement door de Oekrarmee. Gesteund door Mark Rutte, die zich ernstig zorgen maken om de homo's in Rusland. die zitten helemaal niet op Rutte's zorgen te wachten. Over het lot van de kinderen in Novorossiya hebben we Rutte zich nog nooit zorgen horen maken.Donetsk 9-6-2015 na de zoveelste beschieting van de Oekrarmee. Dit is (bovenstaand) weer het Oktoberski rayon van Donetsk.9-6-2015 Gorlovka. Huizen van mensen zijn gedeeltelijk of geheel verwoest. De mensen zijn in shock als gevolg van de continue, dagelijks beschietingen.9-6-2015 Ernstige beschadigingen in Gorlovka

196 opmerkingen:

 1. Rop Zoutberg doet verslag vanuit Italie in het Oog op Morgen, maar geen woord over het bezoek van Putin...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo iedereen, ik ben Kathie Roper door naam, schrijf dit getuigenis omdat ben echt dankbaar voor wat Mason Diego deed voor mij en mijn familie, toen ik dacht er dat was geen hoop hij kwam en mijn familie weer levend voelen door ons leningen lening tegen een zeer lage rentevoet van 2%. En zijn mij geweest grondig voor een lening te regelen mijn schulden voor de afgelopen drie maanden alle ik ontmoette opgelicht en nam mijn geld totdat ik heb eindelijk een God ontmoet verzonden geldschieter. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds legitieme lening kredietverstrekkers op het internet maar tot mijn grootste verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen, dus als je er op zoek naar een lening van elk bedrag dat ik u om e-mail heer Diego via e-mail adviseren zou: {diegoloancompany@yahoo.com} en vrij zijn van internet oplichting. Bedankt... Kathie Roper uit Californië, USA.

   Verwijderen
  2. dat rop zoutberg geen verslag ervan geeft past geheel in de hedendaagse westerse propaganda-journalistiek. het is een voorbeeld van wat in de angelsaksische wereld de 'conspiracy of silence' wordt genoemd. de nazi minister van propaganda goebbels zei het als volgt:

   'Wij spreken niet om wat te zeggen, maar om een bepaald effect te bereiken.'

   en wanneer er geen effect is te bereiken, spreken de mainstream-journalisten niet.

   stan van houcke

   Verwijderen
  3. Als u in de redactie zit van NOS, dan mag u medebepalen wat de topics in journaal worden ipv hier lopen zeuren dat uw geliefde Putin het journaal niet haalde

   Verwijderen
  4. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
   ******************************************
   E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
   Website: http://diegoloan.webs.com

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry Cruel, niks persoonlijks, maar bespaar je de moeite en reageer elders, niet hier meer.

  Blijkt dat dit bezoek het eerste aan een EU land is sinds 12 maanden, van Putin. Het gaat dus wel ergens over!!! NOS journaal negeert het dus compleet. Enkel het radio nieuws komt er met een circa 20 seconden mee aan.

  Wat laat het NOSjournaal zich toch weer kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zag het gewoon op het NOSjournaal hoor, maar ja jij kijkt geen MSM meer, anders had je het gezien! Blijkt steeds meer dat jij graag ziet wat je wilt zien en wat je niet graag wilt zien, zoals ik net de waarheid schreef, je maar weghaalt. Zo ging dat vroeger in Oost Duitsland bij de Stasi en in de Sovjet Unie bij de KGB, maar die tijden zijn er niet meer. Hoe graag je ze ook terug wilt halen Blik, die tijden zijn verdwenen!! Hou nou eens op met leven in het verleden en kijk eens naar de toekomst. Zie dat de enige die oorlog wil voeren Putin is en de enige die vrede willen het westen. Anders was die oorlog er al lang geweest. Ow wacht, er is een oorlog gaande, Putin zijn proxywar. Hij stuurt zijn soldaten met "vakantie" compleet met BUK installaties, gloednieuwe tanks, mijnen, grads enz....en hij slacht zijn "broeders"af voor pure propaganda waar jij enorm in trapt. Dat mag je doen, we leven hier in een vrij land, maar ik weiger er in te trappen....ik haat geweld en het onnodig vermoorden van mensen, jij houdt er schijnbaar van of verdedigt het in ieder geval. Dat jij me de mond wil snoeren laat zien dat jij aan de duistere kant wil staan, en liever houd van dood en verderf en dus niet dingen wil zien die veel mooier en vreedzamer zijn. Doe maar wat je niet laten kunt, je kunt en wilt geen antwoord geven op de ECHTE goeie vragen!! Al meerdere malen gesteld, maar jij en je maatjes zijn dan oorverdovend stil, en bij andere vragen wordt er gescholden, gekleineerd of een poging tot afleiden gedaan. Puur trolgedrag dus, door jou zelf notabene beschreven. Maar dat laat je toe, juich je toe, maar een simpele vraag beantwoorden ho maar. Dus jouw blog heeft niks met nieuwsgaring of een andere blik naar het nieuws kijken te maken, het is pure propaganda, egotripperij en het verheerlijken van oorlogen en de bijbehorende oorlogsmisdadigers!! Ga je gang maar, verkracht nog maar eens de nagedachtenis aan 300 mensen die stierven in MH17, de duizenden doden die vallen voor Putin zijn propagandashow, enz...het laat zien dat jij aan de verkeerde kant staat...niet ik!! En door die bijdrages/vragen van mij en LGK weg te halen geef je ons nog groot gelijk ook...daarom komen hier ook geen nieuwe lezers meer....doel bereikt voor LGK en mij!!

   Verwijderen
  2. Toevoegend...
   Blik probeert het af en toe eens, een TS op nu.jij, maar als mensen dan hier komen zien ze alleen maar antisemitische, homohatende, putin lovers posts.

   Ook het vreemde verloop, reacties op posts die verdwenen zijn, dan weet iedereen ook hoe het zit; blik delete wat tegen Putin gaat, typisch Kremlin propaganda gedrag.

   Verwijderen
  3. ah jullie doel is dat Blik zijn aanhang niet meer toeneemt. Nu komt de aap uit de msm mouw

   Verwijderen
  4. Das toch logisch?? Alles wat jullie doen is haat verspreiden, richting homo's, joden enz....niemand is veilig voor jullie haat. En dan de ware oorlogsmisdadigers ook nog onderhand heilig verklaren?!?!? Wij willen dat zo min mogelijk mensen deze propaganda en haat lezen....waarom moeten we wel met zijn allen haat van imams stoppen maar deze haat maar laten staan?? Net zo erg of nog erger, maar jullie zijn zo verblind door jullie propaganda en jullie "leiders" dat jullie niet eens zien zelf dat jullie alleen maar negativiteit uitstorten en haat verspreiden. Zoals LGK al zei, wij zijn het af en toe ook nog met jullie eens...maar ja, zelfs daar wordt overheen gelezen en wordt weer haat en schelden enz gebruikt om jullie "boodschap" kracht bij te zetten....de boodschap van haat, pure boosheid, oorlogstoejuiching enz....en jullie zien het zelf niet, dat vind ik nog het ergste. Heb gewoon medelijden met jullie!!

   Verwijderen
 4. "De VS probeerden tevergeefs de ontmoeting negatief te beïnvloeden."

  En waaruit blijkt dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pope Francis Must Pressure Putin On Ukraine Crisis, Says US Official Urging Pontiff To Side With West Against Russia
   http://www.ibtimes.com/pope-francis-must-pressure-putin-ukraine-crisis-says-us-official-urging-pontiff-side-1960554

   De fascisten staten zijn verbolgen dat de paus poetin nog niet heeft veroordeeld in zake oekraïne.

   Verwijderen
  2. Ze zouden graag zien ja....maar geen echte druk....ze hopen dat hij het doet...maar ja, in jullie ogen is dat meteen zware druk op de Paus of een poging tot verijdelen van het bezoek. Echt waar, jullie kunnen beter bij de Prive of Weekend werken, jullie zijn echt goed in roddels aandikken. Kunnen ze "journalisten" als jullie goed bij gebruiken!!!

   Verwijderen
  3. Ohhhh, dit is er gezegd
   "“Maybe this is an opportunity for the Holy Father to privately raise those concerns,” Hackett said."

   Ja, dit is echt negatief beïnvloeden.

   Verwijderen
 5. "Obama Is Destroying Europe", "Dragging It Into A Crusade Against Russia" Says Former French PM
  http://www.zerohedge.com/news/2015-06-10/obama-destroying-europe-dragging-it-crusade-against-russia-former-french-pm-german-b

  In Frankrijk is men niet blij met de fascistische staten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blik
  U vergeet te melden waarom dat dit gebeurd
  Omdat sepa's/Russen in offensief zijn

  Aanvallen op:
  Dzerzhynsk
  https://twitter.com/blessmaster/status/608738479246331904

  Kurdyumivka
  https://twitter.com/Guderian_Xaba/status/608734538408292352

  Kostyantinovka
  https://twitter.com/nehavau1/status/608367875515117570

  Tanks in Horlivka die daar volgens Minsk2 niet mogen zijn
  https://twitter.com/NovaGorlivka/status/608344729282048000

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helpen de mijnenvelden nog iets om de sepa's te stoppen ? of liggen die daar totdat een boer er op trapt.

   Verwijderen
  2. Nee die grads die op hun "broeders" worden afgevuurd door de Russische troepen, die helpen wilt u zeggen?? Ze worden afgeslacht daar door hun "redders" voor pure propaganda....ach ze waren effe nodig als doden om zo bij eventuele nieuwe partners een wit voetje te halen....gatverdamme, weet niet wat u gezond vind maar als u dat toelaat is er echt iets mis. Dat is wat er nu gebeurt!!! Maar u kijkt liever de andere kant op en verklaart die "Novorussya-strijders" wat dus gewoon Russen zijn tot helden en vind het tof dat ze Oekraïense mensen, Russischtalig of niet, gewoon afslachten. Dat zijn de feiten oli, niet die bagger die u, Dawg, Ben of Joop hier over dit blog uitstorten met niet na te gaan verhaaltjes. Die kan u wel weg zetten als feiten, ze zijn het totaal niet. Die raketten die uit het OOSTEN komen wel...staat op film. Maar hard volhouden dat het Oekraïense troepen zijn....tuurlijk!!

   Verwijderen
  3. Kroelie,
   Ik heb de laatste ontwikkelingen niet zo gevolgd, maar ik zou niet verbaasd zijn als het verzet zich niet meer aan Minsk 2 houdt en extra gebied veroverd. Ja, ik heb ook Zachartsjenko gehoord en ik weet dat hij niets liever wil dat charkov en marioepol bij de donbass komen. Nogmaals ik heb de laatst ontwikkelingen niet gevolgd, dus ik weet niet hoe de strijd verloopt.

   Verwijderen
  4. Prima, dat kan. Je kan ook niet 24/7 met iets bezig zijn, dat lukt bijna niemand. Maar het komt dan enorm raar over als jullie zeggen de "verdediging" van Novorussya te helpen en te ondersteunen. Verdedigen doe je alleen maar als je land wilt behouden, niet uitbreiden. En Novorussya werd pas geboren NA dat Strelkov en kornuiten de strijd gingen overnemen van de lokale strijders. Daarbij, Oekraïne heeft ze meermalen verregaande onafhankelijkheid aangeboden onder Oekraiens gezag. Dat wordt hier nooit vermeld....als ze dat hadden geaccepteerd hadden ze nu ECHTE onafhankelijkheid gehad, en veel minder doden. Dus een politieke oplossing....de oorlog kwam pas nadat Strelkov en co er zich mee gingen bemoeien....wat moeten Russen in godsnaam daar??

   Verwijderen
  5. dat cruelman 1974 hier telkens weer zijn zegje mag doen illustreert nog eens hoe propagandistisch de nederlandse mainstream media functioneren. daar is geen enkele ruimte voor een ander geluid. hoor en wederhoor bestaat er niet. als in een totalitaire staat mag slechts één kant van het verhaal worden gehoord. in dat opzicht lijkt nederland lijkt op de sovjet unie van weleer.
   stan van houcke

   Verwijderen
  6. Ga eens discuseren op nu.jij zou ik zeggen.
   Alle ruimte voor een ander geluid
   Daar is wel discussie
   Hier kan je post zomaar verdwijnen zoalsin de traditie van het Kremlin

   Verwijderen
  7. Het feit dat jij Stan je propagandabagger hier mag deponeren wil dus zeggen dat we een zeer open internet hebben en het niet gecensureerd wordt. Iets wat in Rusland aan de lopende band gebeurt. Maar ja, daar sluit jij als Putin-fan bewust de ogen voor, wat je dus een luisteraar van 1 verhaal maakt en bewust de andere kant niet WIL horen. Prima, maar vertel dat dan ook eerlijk!

   Verwijderen
  8. @ IQ19:74

   Het gemakszuchtige 'Poetin-fan' onderstreept precies wat Stan m.i bedoelt.

   Dat je open internet ziet als een gunst aan anderen met opvattingen die jij niet deelt laat alleen maar zien wat een bekrompen totalitaire dwerg je bent.

   Verwijderen
  9. Dit antwoord van jou zegt wat voor een domme bekrompen geest jij hebt. Maar ja, je bewijst het al steeds met je antwoorden...ehhh correctie, je gebrek aan antwoorden!! Hier mogen en kunnen we alles zeggen zonder vervolgd te worden, hoef je in Rusland niet te verwachten. Probeer daar eens Putin onvriendelijke websites op te richten en je wordt meteen van je bed gelicht en ziet lang de gevangenismuren van dichtbij.

   Verwijderen
  10. "Dat je open internet ziet als een gunst aan anderen met opvattingen die jij niet deelt laat alleen maar zien wat een bekrompen totalitaire dwerg je bent."

   En open internet is juist de basis

   Maar sommige zien niet dat dat in Rusland niet vanzelfsprekend is.

   Verwijderen
  11. Ze zien het als het beloofde land maar gaan of durven er niet heen....wat voor signaal geeft dat af?? Alleen Blik is er kort op vakantie geweest...Nederland is toch een stukkie beter he met vrijheid op alle fronten?? Krijg je niet in Rusland, daar probeert Putin teveel voor je te denken, regelen en te beslissen. En o wee als je tegenspreekt!

   Verwijderen
 7. Alleen een volslagen onbenul vraagt zich af wat de Russen in de Donbas te zoeken hebben.

  Sergei Glazyev nog maar eens :

  https://www.youtube.com/watch?v=nWT5HM_NMlI
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sergei Glazyev is helder. De donbass mag nooit veroverd worden door de fascisten staten. Krim, Rusland en China zijn het volgende slachoffer. Er zal eerste klas militair matriaal en mensen naar Donbass komen om het snel aanwassende oekraïnse leger te verslaan.

   Verwijderen
  2. Je geeft toe dat er dus Russen zitten die materiaal, troepen en heel wat meer sturen naar de Donbass om zogenaamd tegen het "westen" te vechten. Worden alleen maar Oekraïense mensen afgeslacht maar goed....dus de werkelijke oorlogsfans zijn Russen en jullie hier. Fijn dat je het even toegeeft en verduidelijkt oligarch!!

   Verwijderen
 8. Of het wat uithaalt? Goed dat mensen zich door die vraag niet laten weerhouden:

  "Formele klacht tegen ARD over leugenachtige berichtgeving #MH17"

  http://joostniemoller.nl/2015/06/formele-klacht-tegen-ard-over-leugenachtige-berichtgeving-mh17/

  http://www.rtdeutsch.com/22195/inland/programmbeschwerde-gegen-ard-wegen-berichterstattung-zu-bellingcat-und-mh17/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL

   Morgen/zatkomt Bellingcat met deel 2
   Met sat images van 17juli

   Wordt nu al gesproken over nog betere beelden die de leugens van Putin aantonen

   Verwijderen
  2. @ LGK

   Zal best, aan het debunken van die rommel van Bellingcat heb je een dagtaak. Journalisten van de MSM beginnen daar niet aan. Die prevelen liever de persberichten na.

   Verwijderen
  3. Dit hier is ook allemaal te debunken, maar te onzinnig voor welke journalistiek dan ook om dat te gaan doen. Blik is geen wereldspeler, Bellingcat wel. En hij heeft vaak nog gelijk ook. Nu wordt er getwijfeld aan zijn methodes, maar de conclusies worden niet bestreden. Nu jij weer....

   Verwijderen
  4. @ IQ 00:74

   Als de methodes van Bellingcat niet deugen, zijn ze conclusies vanzelf waardeloos.

   Verwijderen
  5. Nee hoor, methodes kunnen afwijken van de normale methodes, maar de conclusies kunnen evengoed kloppen. Hoe dacht je anders dat Einstein zo beroemd is geworden?? Ging het eens anders doen en zijn conclusies klopten, ondanks dat hij het heel anders deed als wetenschappers tot dan toe. De methodes daarintegen van jullie zijn totaal niet goed, en de conclusies ach....terug te brengen naar kant en klare leugens!! Jullie geven het zelfs toe, maar snappen niet dat jullie het toe hebben gegeven...dus die methode is ook al ehhh...niet erg goed zeg maar!

   Verwijderen
  6. Discussie ging oa of je zeker kan zijn over datum van imagesop google earth

   Bellingcat keek naar hoevegetatie groeide en waar plaatje van Kremlin in most passen.
   Dat was dus juni

   Zoals gezegd, niemand die de conclusies van Bellingcat aanvecht

   Binnen 2 dagen deel 2 met nog meer bewijzen van de leugens van Kremlin

   Verwijderen
  7. @ 00:74

   De methodes van Bellingcat zijn niet anders, ze zijn fout in de zin dat ze de conclusies die huisvader Higgins trekt niet toelaten.

   Verwijderen
  8. En maar niet willen zien wat Bellingcat toont

   Waarheid doet pijn voor u dat het bewezen is dat Putin loog

   Verwijderen
  9. @ LGK

   Als feiten een kwestie van 'willen zien' worden, slaat mijn Universele Bullshit Translator altijd meteen aan.

   Verwijderen
 9. Nearly a year and a half after the Euromaidan protests ushered a new government into power in Kiev, Ukraine is still in trouble. Some 6,200 people have been killed, more than 15,000 wounded, and 1.2 million internally displaced in a civil war that had by mid-March, according to the new president, Petro Poroshenko, destroyed “around 25 percent of the country’s industrial potential.”

  http://www.thenation.com/article/209329/ukraine-crisis-heres-why-west-cant-save-it?utm_source=facebook&utm_medium=socialflow#

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Griekenland mag niet failiet gaan van de bankiers. Je ziet dat ze water bij de wijn gaan doen. De belasting betaler zal wel opdraaien voor het verlies. NIet de bankiers. Het hele gehedgde financiële stelsel zal wel in elkaar zakken als Griekenland zichzelf failliet verklaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. While the Western mainstream media and even independent gatekeepers like Noam Chomsky for years spread the lie that any suggestion that the United States and NATO were supporting ISIS was a “conspiracy theory,”recently uncovered and declassified documents from the Defense Intelligence Agency have proven the Western press and the likes of Chomsky wrong and, yet again, the so-called “conspiracy theorists” right.
  http://www.globalresearch.ca/us-department-of-defense-admits-supporting-isis-buffer-zones-in-syria/5451809

  BeantwoordenVerwijderen
 12. China's Global Ambitions Take Shape As AIIB Structure Revealed, Germany Pledges Full Support
  http://www.zerohedge.com/news/2015-06-10/chinas-global-ambitions-take-shape-aiib-structure-revealed-germany-pledges-full-supp

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Slowaakse en Tsjechische soldaten vechten in Donbas tegen de NAVO!.

  „Die EU wird von uns als Diktatur und die Nato als aggressiver Pakt wahrgenommen. Das hier ist unsere Art, die EU und die Nato zu bekämpfen.“

  Realistische uitspraak van deze man.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/06/11/ost-ukraine-soeldner-aus-eu-staaten-kaempfen-gegen-nato/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahahaha!! Lulkoek van de bovenste plank...hoe wil je een onzichtbaar leger bevechten?? Zowel de EU als de NAVO zijn verdragsorganisaties waarbij er tussen de lidstaten gezamenlijk dingen worden ondernomen. Zoals een gezamenlijke politieke koers, of een gezamenlijke oefening. Maar geen gezamenlijk leger of knokploeg of zoiets. Daarbij is het raar dat zowel Slowakije als Tsjechië als leden van beide organisaties daartegen vechten. Denk eerder de uitspraak van een doorgedraaide Don Qouijotte-figuur die tegen denkbeeldige windmolens wil vechten....en daarbij deutsche-wirtschafts-nachrichten.de, das de Duitse variant van sites zoals niburu en voormalig klokkenluideronline, oftewel een site voor complotgelovers.

   Verwijderen
  2. "..hoe wil je een onzichtbaar leger bevechten??"

   Ach, begrijp je het weer niet wat er mee bedoeld wordt en weer dat domme lachje aan de start van je reactie.

   Verwijderen
  3. tja je kan ook niet anders met iemand die totaal nooit op de inhoud reageert laat staan inhoudelijk en die meteen elke zweefkezensite gelooft als ze iets plaatsen. En verlicht me, hoe wordt het dan bedoelt?? Ben ik dan wel benieuwd naar....

   Verwijderen
  4. @ IQ19:74

   Zolang de NAVO bestaat zullen we in Europa een vijand in het Oosten nodig hebben waar tegen we beschermd moeten worden door de Amerikaanse atoomparaplu. Generaal Stranglove mag naar huis naar z'n vrouw en kinderen. Yankee go home. War is over.

   Verwijderen
  5. Ach ja Dawg, daarom hielden we ook gezamenlijke oefeningen met Rusland en China, omdat ze vijanden waren en wij dat nodig hadden om oorlog te voeren met hun. Echt waar, hoe dom willen jullie nou nog overkomen. Het is Putin die agressiever wordt, niet Europa of de VS! De Navo had er baat en Rusland had er baat bij om samen te oefenen. Minder kosten, meer weet over elkaar enz....Putin helpt het zelf om zeep door een eiland van een ander land te bezetten en een gedeelte van dat land. Navo heeft het veel te druk met IS, kon dit gedoe met Rusland missen als kiespijn! Maar ja, als Rusland toch begint en vervolgens ondanks verschillende oproepen niet ophoudt maar eerder juist uitbreid dan zal de NAVO toch een keer moeten antwoorden...maar dat snappen jullie niet, is al ruimschoots gebleken in de antwoorden die jullie tot nu toe gefabriceerd hebben!!

   Verwijderen
  6. @ IQ19:74

   De NAVO is er om Europa en Rusland in geschieden kampen te houden. Dat ze samen geoefend hebben zegt helemaal niets. de NAVO wil de Russen er niet bij hebben en de EU ook niet.

   Ukraine is door de VS/NAVO bedacht als een loose-loose scenario voor de Russen. Niks doen en de NAVO op de stoep krijgen via een land met een russofobe regering is voor de Russen geen optie. Met tanks naar Kiev rijden kan evenmin want dan spelen de Russen precies de rol die de oorlogspartij hen wil laten spelen: die van agressor. Poetin kent de geschiedenis en trapt niet in die val. Dat opgefokte en hysterische gejammer over de democratisch en geweldloos verlopen aansluiting van de Krim bij de RF laat zien wat men zoal in gedachten had voor de Russen.


   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Weet jij trouwens hoe het met de Sovjet inval in Afghanistan (1979) is gegaan?

   Moet je onderstaande even lezen, dan weet je ook waarom Poetin niet in Oekraïne trapt.

   http://www.globalresearch.ca/articles/BRZ110A.html


   Verwijderen
  8. @ Joop

   Ja, fijne jongen die Brzezinski.

   Verwijderen
  9. @Dawg,

   En zo is de helft of misschien wel driekwart van de geschiedenis geschreven.

   Verwijderen
  10. dawg

   "De NAVO is er om Europa en Rusland in geschieden kampen te houden. "

   Wat een onzin
   NATO is opgericht om kleine landen te beschermen tegen grote landen.
   Het is een verdragsorganisatie, zie oa artikel 4&5.

   NATO zag Rusland al lang niet meer als bedreigend, totdat Putin begon te rotzooien in UA.
   "de democratisch en geweldloos verlopen aansluiting van de Krim"
   Hiermee maakt u zich echt lachwekkend.
   Was door Venice commission al illegaal verklaard en hier heeft Rusland ook zitting in.
   De volgorde was trouwens eerst bezetten en daarna een zogenaamd referendum, daar is niks democratisch aan.
   Daarnaast is gebleken dat maar 15%-30% voor Rusland koos

   Maar wat u niet weet is dat Putin al in 2004 begonnen is met het Russische volk klaar te stomen voor de Russische vijand; de NATO
   Toen was Rusland idd nog vrolijk samen met NATO aan het oefenen.

   U begrijpt maar weinig van het nationalisme van Rusland

   Verwijderen
  11. "U begrijpt maar weinig van het nationalisme van Rusland"

   En jij maar héél erg weinig van de Nederlandse taal!

   Jouw reactie heeft in ieder geval niets te maken met wat @Dawg bedoelt te zeggen.

   Verwijderen
  12. joop

   "Global Research mostly consists of polemicists, many of whom accept (and use) conspiracy theories, pseudoscience and propaganda."

   http://rationalwiki.org/wiki/Globalresearch.ca

   Verwijderen
  13. "De volgorde was trouwens eerst bezetten en daarna een zogenaamd referendum, daar is niks democratisch aan.
   Daarnaast is gebleken dat maar 15%-30% voor Rusland koos"

   Hoppa, de volgende leugen van LGK.

   Verwijderen
  14. dawg legt het geheel bij NATO als grote boosdoener, zonder dat hij weet waarmee Putin als sinds 2004 meebezig is.

   Wat dawg doet is Kremlin propaganda napraten.
   Het is Rusland die een vijand nodig heeft

   Hiermee kan Putin zich als sterke leider blijven gedragen en defensie uitgaven verhogen. Tevens kan hij hiermeevolk afleiden van werkelijke problemen

   Verwijderen
  15. @LGK,

   Het is dan maar goed dat Global Research verwijst naar Le Nouvelle Observateur, een gerenommeerd Frans weekblad, nietwaar LGK? Maar ja, het zou zomaar kunnen dat je dat gemist hebt.

   Verwijderen
  16. Nop

   Referendum was illegaal

   http://www.venice.coe.int/webforms/documents/default.aspx?pdffile=CDL-AD%282014%29002-e

   Tussen 15-30 stemde maar voor
   http://www.forbes.com/sites/paulroderickgregory/2014/05/05/putins-human-rights-council-accidentally-posts-real-crimean-election-results-only-15-voted-for-annexation/

   Verwijderen
  17. @LGK,

   "dawg legt het geheel bij NATO als grote boosdoener, zonder dat hij weet waarmee Putin als sinds 2004 meebezig is."

   Ik heb jou gisteren al gezegd dat de VS 20 jaar geleden al begonnen is met geld in Oekraïne te pompen. Hoe komt het dat jij zo kort van memorie bent en alleen maar je eigen lulverhalen geloofd?

   Verwijderen
  18. past dus precies in wat rationalwiki schreef; propaganda
   global gebruikt alleen wat in hun straatje past

   Hiermee ondeerschrijft u dus de definitie die wiki geeft aan global...

   Verwijderen
  19. @ LGK

   "NATO zag Rusland al lang niet meer als bedreigend, totdat Putin begon te rotzooien in UA."

   Bij dit soort zinnetjes stop ik meteen met nadenken en lezen.


   Verwijderen
  20. @LGK,

   "Tussen 15-30 stemde maar voor"

   Debunked!

   "The idea that only 15% of Crimeans voted to join Russia is speeding around the internet after an article was published in Forbes magazine written by Professor Paul Roderick Gregory."

   http://humanrightsinvestigations.org/2014/05/06/the-crimea-referendum-15-percent-for-myth/

   "Professor Gregory has, dishonestly,"

   Zie je wat daar staat @LGK?

   "D I S H O N E S T L Y" ! ! !

   En zo moeten wij jou dus ook gaan benaderen. Fijn, zo'n amateuristische prutser op je blog.

   Verwijderen
  21. @LGK,

   "Hiermee ondeerschrijft u dus de definitie die wiki geeft aan global..."

   Nee hoor, hiermee onderschrijf ik dat het interview NIET van Global Research afkomstig is maar van het Franse weekblad Le Nouvelle Observateur.

   Het is jammer dat je zo geestelijk in de war bent.

   Verwijderen
  22. Juist, u onderschrijft het nogmaals

   Maar schijnbaar moet ik het met meer woorden uitleggen voor u

   Global plaatst het op hun website omdat het in hun straatje past
   Het eenzijdig berichten is onderdeelvan propaganda

   Verwijderen
  23. Het artikel maakt zelf een assumption, dat schiet op

   Tevens heelt het pew research aan
   Een telefonische enquete in Rusland
   Die zijn onbetrouwbaar omdat niemand de waarheid door de telefoon durft te zeggen

   Jammer, niet echt een onderbouwing

   Verwijderen
  24. @LGK,

   "Het eenzijdig berichten is onderdeelvan propaganda"

   LOL, zijn 4.650.000 hits genoeg voor jouw "eenzijdig berichten"?

   http://www.kpnvandaag.nl/#googleSearch%3Fq=le%20nouvelle%20observateur%2C%20brzezinski

   Verwijderen
  25. @LGK,

   "Jammer, niet echt een onderbouwing"

   Jammer voor jou, je zal het er toch mee moeten doen. Svetlana Gannushkina geeft met haar quote ook aan wat voor een amateuristische prutser jij bent.

   "Svetlana Gannushkina is fiercely against the annexation of Crimea, chiefly on legal grounds, but the main point is that Professor Gregory, in his Forbes article, has completely misconstrued the nature of the blog post and falsely extrapolated from the (unscientific and imprecise) figures given within it."

   Verwijderen
  26. Uw google search...
   Eerste 10 zijn pro Kremlin website

   Tja, dat vonden ze natuurlijk allemaal een heerlijk interview van gerenomeerd blad dat zo goed in hun straatje paste

   Ziet u nu de propaganda?

   Verwijderen
  27. @LGK,

   "Eerste 10 zijn pro Kremlin website"

   Hartstikke mooi joh, blijven er nog 4.649.990 over!

   Verwijderen
  28. En snapt u al wat propaganda inhoudt?

   En wat wilt u bewijzen met aantal hits?

   Verwijderen
 14. Die Oekraïense burgers zijn hartstikke blij met hun regering! LOL

  "Immer mehr ukrainische Männer fliehen nach Deutschland, sobald sie ihren Einberufungsbefehl bekommen. Sie wollen nicht in den Krieg ziehen für eine Regierung, der sie nicht glauben."

  http://www.fr-online.de/ukraine/ukraine--ich-verstehe-nicht--wofuer-ich-kaempfen-soll-,26429068,30908808.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ze zijn bang voor de Russische slachtmachine, dat is het verhaal. Dit maken de zweefkezensites er maar wat te graag van dat ze zogenaamd bang zijn van hun eigen regering, maar de werkelijkheid is anders. Hoe kan je anders verklaren dat de verliezen zowel qua land en troepen zo groot zijn bij de Oekraïense en er onverklaarbare groei aan wapens en troepen is aan de sepa-kant?? Nou ja onverklaarbaar, het zijn gewoon Russen. Weet iedereen alleen Rusland zelf ontkent nog in alle toonaarden.

   Verwijderen
  2. Ja, je hebt volkomen gelijk??? zo wordt het ook in het artikel beschreven;

   "Sie wollen nicht in den Krieg ziehen für eine Regierung, der sie nicht glauben."

   Ik heb geleerd om dwazen maar gelijk te geven!

   Verwijderen
  3. Enige dwaas die hier rondloopt ben jij hoor...en jezelf gelijk geven is ook nog narcistisch, maar dat is ook al van je bekend. Zoals ik al zei, geloof dat hele artikel niet, ook niet dat dat gezegd is. Dus tja, jij leest weer eens niet goed, zoals gewoonlijk.

   Verwijderen
  4. Weer zo'n origineel antwoord.

   Verwijderen
  5. Zegt iemand die niet eens weet dat Okinawa al lang weer van Japan is en er alleen nog 2 bases zijn die van de VS zijn waar in overeenstemming met de Japanners gewerkt wordt. God echt, wat een "slimme" mensen reageren hier zeg...Dus totaal niet zoals de Krim, maar ja, jij verdraait maar wat graag dingen om zo je gelijk te halen. Er is zoiets als je gelijk halen en je gelijk krijgen. Maar dat verschil zal je ook wel niet kennen....

   Verwijderen
  6. Heb je de DIA al gevonden en hebt jij in je oneindige wijsheid al uitgevonden wat de bewoners van Okinawa van de bezetting van hun eiland vinden? Nee, dat heb je natuurlijk weer niet! Je zit hier alleen weer met je grote bek te verkondigen dat jij het weer beter weet. Nou ja, je weet wat ik met dwazen doe, die moet je nooit tegenspreken.

   Verwijderen
  7. ER IS GEEN BEZETTING!!!! HET VALT ONDER DE JAPANSE REGERING!! Zo duidelijk??? Man man, wat een dombo ben je die ook nog zelfgekozen dombo wenst te zijn. Effe Wikipedia en je ziet dat het gewoon een Japans prefecteraat is waar nog enkele Amerikaanse bases actief zijn die sinds 2008 een voor een afgedragen worden aan Japan. Wie is hier nou dom?? Joop of Joop?? Maar ja, die antwoorden van je zijn net zo nietszeggend als je identiteit. Kom nou eens met onderbouwing en een inhoudelijk antwoord op de vragen van mij en LGK, is je nog niet 1 keer gelukt!!!

   Verwijderen
  8. De aap komt uit de mouw!

   Erkenning!

   Japan is dus van de Japanse overheid, niet van het Japanse volk!
   VS maken de dienst uit in Okinawa ondanks dat deze eilandbewoners de Amerikaanse bases daar weg willen hebben, hebben zij niets te zeggen over hun eigen grondgebied! Dat heet BEZETTING!

   "Effe Wikipedia..."

   Effe naar Okinawa en je ziet wat anders dan op Wikipedia.

   http://www.pref.okinawa.jp/site/chijiko/kichitai/25185.html

   "waar nog enkele Amerikaanse bases actief zijn"

   32 militaire bases.

   Okinawans Want Their Land Back. Is That So Hard to Understand?

   http://www.truth-out.org/opinion/item/31052-okinawans-want-their-land-back-is-that-so-hard-to-understand

   Voor de zoveelste keer aangetoond wie er hier dom is!

   Verwijderen
  9. Jij dus!! En Japanse overheid wil dus zeggen van de Japanse burgers, maar jij leest maar wat graag wat je wil lezen. En jij past het altijd zo aan dat het in jouw zieke straatje past!! Daarnaast haal je weer bronnen aan die zo idioot slecht staan aangeschreven dat ik niet eens een recept van een milkshake op die sites zou vertrouwen. Maar dat jij het doet zegt genoeg over jou...enorm goedgelovig en makkelijk te manipuleren! En ben jij nog in Okinawa geweest?? Nee!! En qua bases, ik was iets te enthousiast met roepen dat er nog maar 2 Amerikaanse waren, het zijn er nog 12....de rest is al overgedragen aan Japan. De VS heeft er niets maar dan ook niets te zeggen, alleen op zijn eigen bases. Maar dat wil er bij jouw grijze massa ook maar niet, die ziet liever overal een complot of sprookje in!!

   Verwijderen
  10. En erkenning?? Iedere dag aan jou als idioot van de dag!!

   Verwijderen
  11. Blik, kan jij Kroelie een beetje in de hand houden. Hij gaat weer tekeer als een hol vat.

   Verwijderen
  12. Ach ja, jij kan nooit een inhoudelijk antwoord geven en je bent bang voor de waarheid dus maar gauw de blogbeheerder erbij roepen. Enorm laf en het laat zien dat je jezelf en je medebroeders hier totaal niet vertrouwt dat ze een gesprek aan kunnen gaan.

   Verwijderen
 15. Hallo iedereen, ik ben Kathie Roper door naam, schrijf dit getuigenis omdat ben echt dankbaar voor wat Mason Diego deed voor mij en mijn familie, toen ik dacht er dat was geen hoop hij kwam en mijn familie weer levend voelen door ons leningen lening tegen een zeer lage rentevoet van 2%. En zijn mij geweest grondig voor een lening te regelen mijn schulden voor de afgelopen drie maanden alle ik ontmoette opgelicht en nam mijn geld totdat ik heb eindelijk een God ontmoet verzonden geldschieter. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds legitieme lening kredietverstrekkers op het internet maar tot mijn grootste verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen, dus als je er op zoek naar een lening van elk bedrag dat ik u om e-mail heer Diego via e-mail adviseren zou: {diegoloancompany@yahoo.com} en vrij zijn van internet oplichting. Bedankt... Kathie Roper uit Californië, USA.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. The Richard G. Lugar Center for Public and Animal Health Research near Tbilisi is an undercover American bioweapons lab, a branch of the Walter Reed Army Institute of Research, Russia believes.
  http://rt.com/news/266554-us-bioweapons-encircle-russia/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En weer een zwaargewicht die zich Europa oproept haar onafhankelijkheid te claimen.

  Former French PM: US is Setting Europe Up Against Russia

  The US is drawing European states into a “crusade” against Russia, which goes against Europe’s interests, former French Prime Minister Francois Fillon has said. Speaking to French media, he stressed that Europe now is dependent on Washington… Washington, Fillon said, pursues “extremely dangerous” policies in the Middle East that the EU and European states have to agree with… “Europe is not independent,” the ex-PM said, calling for “a broad debate on how Europe can regain its independence.” This, however, would not be possible if Europe goes ahead and signs the Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), a proposed EU-US treaty, which has drawn much criticism for its secretiveness and lack of accountability. “I am definitely against signing this agreement [TTIP] in the form in which it is now,” he added.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja. Er zijn altijd Franse leiders die laten zien dat ze niet bang zijn voor de anglo amerikaanse elite. De Gaulle is hiervan het beste voorbeeld. Heerlijk.

   Verwijderen
  2. Oligarch

   Ik zag pas later dat je al via de link naar ZeroHedge naar de uitspraken van Fillon had verwezen. 'k Kwam dit citaat tegen op Deep Resource met daar onder een plaatje van Marine le Pen waar meneer Deep Resource een grote waardering voor heeft. Merkwaardig, als ik een Duitser was zou ik als kiezer waarschijnlijk op een kandidaat van Linke stemmen of een verstandige kandidaat van de sociaal democraten. Al Franse kiezer zou ik echter waarschijnlijk bij Marine le Pen uitkomen. Laat wel zien dat aanduidingen als 'links' en 'rechts' zo'n beetje betekenisloos zijn geworden in de politiek.

   Verwijderen
  3. Dawg

   Ik zie Marine le Penn als een nationalist die van de natie staat frankrijk houdt en van de franse waarden en normen. Net als Poetin dat is voor Rusland. Daarom begrijpen die twee elkaar zo goed. Of Marine een goed economisch en sociaal beleid zal voeren weet ik niet. Een oorlog tegen Rusland zal ze niet gaan voeren en de macht van Brussel zal ze verkleinen en dat vind ik het belangrijkste.

   Verwijderen
  4. Een oorlog voeren tegen je geldschieter
   Nee, dat zal wel niet

   Verwijderen
  5. @ oligarch

   Hoe meer de politieke macht verschuift naar supranationale gezelschappen des te meer de democratie wordt uitgehold. TTIP is daar een goed voorbeeld van. Macht moet terug naar nationale parlementen; naar politici die we kunnen verstaan en die we weg kunnen sturen als ze het niet goed doen. Probleem is natuurlijk wel dat in die parlementen nou net dat hele circuit zit wat uitverkoop heeft gehouden.

   Verwijderen
  6. Quizvraag

   Wie kent deze uitspraak van Willy Claes en welke conferentie bedoelt hij?

   “Tijdens de conferentie krijgen alle genodigden 10 minuten spreektijd – en daar wordt zeer streng aan vastgehouden, jahaha – en na afloop stelt de ‘rapporteur’ een rapport op van wat er besproken is. De aanwezigen worden dan natuurlijk wel geacht gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze invloed hebben.”

   Verwijderen
  7. Ach ja hoor, Bilderberg. Net of we nog niet genoeg gewauwel hier gelezen hadden begint dombo Joopie ook nog even over Bilderberg waar de idiootste verhalen over worden verzonnen!! Ja het is geheim, geef die leiders ook eens effe een eigen clubje. Ze moeten al alles openbaar maken. Daarbij stelt heel Bilderberg niks voor, het is een soort theeclubje waar de actualiteit qua politiek en economie wordt besproken, weinig geheims aan. Alleen wordt alles binnen 4 muren gehouden, maar de complotters, zoals Joop, verzinnen er de wildste verhalen omheen!!

   Verwijderen
  8. Inderdaad Dawg. De nationale politici maken zichzelf misschien niet overbodig, maar wel stukken minder belangrijk met de Brusselse "vrijhandels" wetgeving. Laten we hopen dat ze zo slim zijn en dat ze de wetgeving niet goedkeuren.

   Verwijderen
  9. Er is er in ieder geval één die het er mee eens is dat hij van de aardbol moet verdwijnen via het eugenics Agenda 21 programma.

   Verwijderen
  10. joop
   Nog nooit een vergadering bijgewoond?

   Sinds wanneer kan 10 min spreektijd van personen met verschillende achtergrond en verschillende onderwerpen samengevat worden in een rapport wat beleid zou moeten zijn
   Beleid gaat uit van doelen die samenhang hebben.

   Nogal een contradictie

   Verwijderen
  11. @ Joop

   'k Weer het, maar het vals gespeeld door het op te zoeken.

   Daarom voor jou de vraag van wie deze uitspraak is:

   “We decide on something, leave it lying around and wait and see what happens,” he explained. “If no one kicks up a fuss, because most people don't understand what has been decided, we continue step by step until there is no turning back.”

   Verwijderen
  12. En wie deed deze uitspraken over het Verdrag van Lissabon dat in de plaats kwam van het bij referenda weggestemde grondwettelijke verdrag.

   "Public opinion will be led to adopt, without knowing it, the proposals we dare not present to them directly. (...) This approach of 'divide and ratify' is clearly unacceptable. Perhaps it is a good exercise in presentation. But it would confirm to European citizens the notion that European construction is a procedure organised behind their backs by lawyers and diplomats."

   He describes the treaty as "a catalogue of amendments" that is impenetrable for the public.

   Verwijderen
  13. Ach ja agenda 21, het grote uitmoordingsprogramma. Werkt alleen verdomde slecht, komen alleen maar meer mensen bij dan dat er sterven. Maar agenda 21 bestaat echt hoor!! We gaan er allemaal aan!!! Pffff...en ook altijd die spannende verhaaltjes. Het is allemaal geheim, maar Joop weet het toevallig....je weet ook alles over Roswell en Demmink zeker??? Om maar eens een paar lekkere verhaaltjes op te noemen??

   Verwijderen
  14. @Dawg,

   Gokje, Juncker?

   Verwijderen
  15. Bilderberg meest invloedrijkste bijeenkomst op aarde
   Bilderberg: What will Masters of the Universe discuss?
   http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/austria/11666876/Bilderberg-What-will-Masters-of-the-Universe-discuss.html

   Verwijderen
  16. @ Joop,

   Bingo, hik..... En die andere twee?

   Verwijderen
  17. @Dawg,

   Valéry Giscard d'Estaing

   Verwijderen
  18. Bilderberg is gewoon grote kroeg voor wereldleiders en er word slap geouwehoerd. Maar ach, jullie maken er weer iets spannends van zie ik...Masters of the Universe....was toch ooit een tekenfilm?? Ach het geeft aan in welke kringen jullie zitten....de simpele zielen die stripboeken als werkelijkheid zien en de echte werkelijkheid is te hard voor hen, dus liever verzinnen dan zelf na moeten denken....

   Verwijderen
  19. @ Joop

   Oui. Nog eentje (uit 2001 alweer):

   “I am sure the euro will oblige us to introduce a new set of economic policy instruments. It is politically impossible to propose that now. But some day there will be a crisis and new instruments will be created.”

   Verwijderen
  20. Henry Kissinger, Bilderberglid.

   http://investmentwatchblog.com/henry-kissinger-admits-isis-gets-its-weapons-from-u-s-government/

   Verwijderen
  21. Bij gebrek aan inhoudelijke discussie en argumenten gaan ze maar bingo spelen met wie welke tekst zei...tja, je moet maar ergens je prioriteiten leggen. In elk geval ligt die niet bij waarheidsvinding en/of nieuwsgaring.

   Verwijderen
  22. @ Joop,

   Yes, en hij had het goed gezien. Never waste a good (euro)crisis.

   Verwijderen
  23. Er is net een nieuw blog in een blog opgericht, het "cruellgkblog".

   Verwijderen
  24. Dat is niet zo, en mocht het zo zijn is dat veel interessanter om te lezen dan de leugens en bedrog van de rest. Daarnaast wordt er bij dat ander blog nog volop haat gepromoot, tegen Joden, homo's, andersdenkenden enz....en bij LGK en Cruel vind je tenminste vredelievende antwoorden en goeie kritische vragen die dan weer niet beantwoord worden door de oorlogsfans...

   Verwijderen
  25. Op leugens dient men niet op te reageren . Ik zie hier dat er al teveel energie in is gestoken om jullie leugens te pareren . Zonde van hun tijd . LGK wordt op nujij ook al ontmaskert als een staatstrol gezien de vele minnetjes .

   Verwijderen
  26. Heej Joshua, nog zo'n leugenaar eersteklas. Want antwoord geven lukt maar niet, en energie?? Laat me niet lachen, jullie kunnen niet voor jullie zelf denken. Moet steeds met linkjes naar zweefkezensites die al lang debunked zijn!! Maar als we echt serieus antwoord vragen blijft het stil.....conclusie, zelf denken lukt niet, of jullie zitten fout en durven dat niet toe te geven. Maar het zal wel allebei zijn!

   Verwijderen
 18. The bottom line is that these three mega-deals – TTP, TTIP and TiSA – are the ultimate template of what could be politely described as global corporate governance, a Bilderberg wet dream. The losers: nation-states, and the very concept of Western democracy. The winners: mega-corporations.

  Julian Assange, in a statement, succinctly nailed it “It is a mistake to think of the TPP as a single treaty. In reality there are three conjoined mega-agreements, the TiSA, the TPP and the TTIP, all of which strategically assemble into a grand unified treaty, partitioning the world into the West versus the rest. This 'Great Treaty' is described by the Pentagon as the economic core to the US military's 'Asia Pivot.' The architects are aiming no lower than the arc of history. The Great Treaty is taking shape in complete secrecy, because along with its undebated geostrategic ambitions it locks into place an aggressive new form of transnational corporatism for which there is little public support."
  http://rt.com/op-edge/266542-bilderberg-obama-g7-germany-ttip/

  The fascistische staten (anglo amerikaanse to big too fail/jail bankiers oligarchy) die zich zo inzetten en hardmaken voor transparantie zoals bij de FIFA, zijn volstrekt NIET transparant als het gaat om de handels deals TTP, TTIP and TiSA. Nee op dat vlak kan de bevolking alleen wat informatie krijgen als het beschikbaar komt via wikileaks.

  FUCK THE ANGLO AMERIKAANSE CENTRALE BANKIERS OLIGARCHY MET HUN ONE WORLD CORPORATE DICTATORSCHAP EN HUN EUGENICS PROGRAMMA.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ oligarch

  "The Great Treaty is taking shape in complete secrecy, because along with its undebated geostrategic ambitions it locks into place an aggressive new form of transnational corporatism for which there is little public support."

  We kunnen de Europese Commissie misschien maar beter de Trilateral Commission noemen. Maar wie of wat gaat deze stoomwals nog tegenhouden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja...Ze willen het er door hebben voordat Obama afzwaait in Januari 2017.

   Het enige wat we dan kunnen doen is uit de EU stappen denk ik.

   Ik ben benieuwd of Griekenland in Juli beluit uit de EU te gaan. Ik ben ook benieuwd wat spanje, portugal en ierland gaan doen in de nabije toekomst. LOL. Dadelijk is de EU al gedesintegreerd voordat de TTIP is getekend.

   Verwijderen
  2. Weet u wel wat er in Europa gebeurd?
   Of is het herhaling van uw wens gedachtes?

   Wat denkt u wat er zou gebeuren als er een republikein aan de macht komt?
   Zelfde geldt voor als Hilery het wordt, VS zal rechtser worden.
   Wereld is beter af met Obama

   Gevolgd hoe het nu gaat met bv Ierland? Schijnbaar niet
   Economisch gaat het weer goed daar

   Verwijderen
  3. Ze volgen hier nooit niks LGK, ze roepen alleen wat in hun straatje past of wat zou kunnen passen. Kritiek kunnen ze niet mee omgaan, bij goeie vragen van ons is het ineens oorverdovend stil of ze proberen af te leiden met totaal andere vragen en/of onderwerpen of anders een goeie scheldpartij. Heel doorzichtige trollentactieken. Maar wij zijn de trollen...tuurlijk!!

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   http://rinf.com/alt-news/multimedia/video-keiser-report-grexit-already-happened-e768/

   Verwijderen
  5. @ LGK

   "Wat denkt u wat er zou gebeuren als er een republikein aan de macht komt?
   Zelfde geldt voor als Hilery het wordt, VS zal rechtser worden.
   Wereld is beter af met Obama"

   Lood om oud ijzer. Al zal de NOS ons tegen die tijd wel weer gaan vervelen met verkiezingsreportages over de VS die ook nergens over gaan.

   Verwijderen
  6. Joop,
   Het uittreden van Griekenland heeft tot gevolg dat het financiële systeem weer gaat wankelen vanwege de derivaten.
   Daarom verwacht ik toch dat ze water bij de wijn gaan doen en dat ze een compris vinden met Syriza.

   Verwijderen
  7. Barry voert nu een neo con agenda. Kerry zei nog tegen peppie en kokkie cool down jullie, maar de 2 wijsneuzen luisteren meer naar Nuland dan naar Kerry. Barry doet niks.

   Verwijderen
  8. dawg

   gelukkig zijn er straks in 2018 volop verkiezngs campagnes tussen al die partijen en personen in Rusland waar u van kunt genieten

   Verwijderen
  9. Je bedoelt Putin en wat oppositie die vlak voor de verkiezingen de gevangenis in wordt gegooid?? Die verkiezingen?? Zijn net de FIFA verkiezingen, er zijn meerdere keuzes maar o wee als je een andere keuze als Blatter maakte....gelukkig is het daar afgelopen, nu Rusland nog!!

   Verwijderen
  10. @oligarch,

   Ik denk ook niet dat het gaat gebeuren. Bij de G7 zal Obama er heus wel op gehamerd hebben om Griekenland bij de EU te houden. Hij is als de dood dat de zuidelijke NAVO grens een prooi voor Rusland wordt. Gaat ons, de belastingbetaler, wel geld kosten dat begrijp je natuurlijk wel.

   Verwijderen
  11. @LGK,

   Tja, in de VS heb je ook genoeg keus, Democraat versus Republikein en zij voeren beide hetzelfde beleid.

   Verwijderen
  12. Goh
   En daarom krijgt Obama zoveel gedaan omdat democraten en republikeinen zelfde beleid voeren

   En er zijn meerdere partijen, tea party 1 van bekendere

   VS politiek heeft u ook al geen kennis van

   Verwijderen
  13. @LGK,

   "En er zijn meerdere partijen, tea party 1 van bekendere"

   Quizvraag;

   Noem 1 Tea Party president?

   Verwijderen
  14. @ Joop

   Vlak die derivatenberg niet uit. Het overgrote deel daarvan staat uit bij de vijf grootste Amerikaanse banken. Die derivaten zetten zulke grote hefbomen in het financiele systeem dat bij een relatief klein faillisement meteen de pleuris uit kan breken.

   Verwijderen
  15. joop

   Zie UK jaren geleden, toen had je alleen labour en conservative
   Moet je nu eens kijken

   Maar dat u al jaren vastgeroest zit heeft u al lang laten zien

   Verwijderen
  16. @Dawg,

   $1,2 Quadrillion of zo?

   Verwijderen
  17. Welke derivatenberg??

   Meeste geld is van IMF en EU landen
   Die dekken dat niet af met derivaten

   Verwijderen
  18. LPG ben jij nou echt zo slecht geïnformeerd ?

   Tea party is onderdeel van de republikeinse partij. Ze kunnen zich gaan afscheiden in de toekomst. Een derde partij komt nauwelijks voor in Amerika. Ross Perot heb je 2x keer gehad in de jaren negentig

   Verwijderen
  19. @LGK,

   Quizvraag;

   Noem 1 Prime Minister die niet behoorde tot de Conservatieven of Labour?

   Verwijderen
  20. LPG ben jij nou echt zo slecht geïnformeerd ?

   Welke derivatenberg??

   Derivatives Market Grows 20% to $170 Tln, BIS Says (Update1)
   http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aR4pMAz.ogAA
   Dit is een schatting aan de lage kant. Vele spreken van 1200 biljoen of hoger

   Verwijderen
  21. @ LGK

   Fijn, maar dat verhindert niets of niemand met credit default swaps een gokje te wagen op de staatsschuld van Griekenland.

   Verwijderen
  22. @oligarch,

   Wil je weten wat er met Ross Perot is gebeurd?

   https://www.youtube.com/watch?v=ailSUXGRwTo

   Verwijderen
  23. @oligarch,

   By the way, Gene "Chip" Tatum, codename "Pegasus"! Google it!

   Verwijderen
  24. oli
   Wat heeft uw link met Griekenland te maken?
   Het woord Greece komt niet eens voor in uw link

   Verwijderen
  25. @LGK,

   "Wat heeft uw link met Griekenland te maken?"

   Niets, het had met de derivatenberg te maken, maar wij kennen zo langzamerhand jou manier van lezen en schrijven.

   Verwijderen
  26. Waarom gaat u off topic

   U zegt nuzelf dat de derivatenberg niets met Griekenland te maken heeft
   Dus waarom aanhalen?

   Verwijderen
  27. Bekende tactiek; weten ze niet meer hoe te reageren of weten ze enorm goed dat ze fout zitten gaan ze maar ver off topic om toch nog slim te lijken. Probleem is dat wij dat allang doorhebben, weer vragen om antwoord te geven op de originele vragen maar daar vervolgens nooit antwoord op krijgen en het daarna oorverdovend stil is....

   Verwijderen
 20. Ukraine for dummies!

  https://www.youtube.com/watch?v=85atPgAJmtM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al weer ingehaald door werkelijkheid

   IMF confirmed that they will provide Ukraine second tranche,

   http://economics.unian.ua/stockmarket/1088321-u-mvf-pidtverdili-scho-vidilyat-ukrajini-drugiy-transh-navit-za-provalu-peregovoriv-iz-kreditorami.html

   Verwijderen
  2. Hebben ze natuurlijk wel hun kroon juwelen voor moeten verkopen.
   Geen subsidies meer voor de allerarmsten
   Pensioenen inleveren

   Wees maar blij met je tranche!.

   Hervormen = alle staatsbezittingen verkopen en bevolking uitknijpen.

   Verwijderen
  3. Staatsbezittingen verkopen is goede zaak
   1 daar heeft UA er nog veel van
   2 staatseigendom werkt corruptie en hoge prijs in de hand

   Dus bevolking wordt hier beter van

   We hebben in communistisch systeem gezien wat staatsbezit bedrijven heeft opgeleverd

   Verwijderen
  4. Dit is wat @LGK bedoeld.

   http://www.vrede.be/nieuws/per-thema/globalisering/1031-de-stormloop-op-olie-en-gas-in-de-middellandse-zee

   Verwijderen
  5. Ik weet trouwens niet of wij deze jongen nog serieus moeten nemen?

   Verwijderen
  6. @LGK,

   Het wordt straks 30 graden, ik stel voor dtat je met je emmertje en schepje de kust op gaat zoeken.

   Verwijderen
  7. @ LGK

   Staatsbezit bij een executieverkoop is niet in het belang van de bevolking.

   https://www.youtube.com/watch?v=Cora2zzVl3o

   En in een corrupte samenleving werkt geen enkel systeem zoals in het 4 HAVO lesboek 'Economie' staat.

   Verwijderen
  8. Er daar is UA mee bezig om afscheid van te nemen

   Dit tegen de zin van Putin
   Scheelt Putin inkomsten
   De $200mld die hij nu heeft is nog niet genoeg

   Verwijderen
  9. @LGK,

   "Er daar is UA mee bezig om afscheid van te nemen"

   LOL! @LGK heeft de video Ukraine for Dummies gemist! Waarom verwondert mij dat niet?

   Verwijderen
  10. @ LGK

   UA is de klos. Lees en leer, want zonder je platte anti-Poetin rants in zo'n beetje elk stukje tekst heb je eigenlijk verdomd weinig te melden:

   http://www.corriere.it/english/15_giugno_07/vladimir-putin-interview-to-the-italian-newspaper-corriere-sera-44c5a66c-0d12-11e5-8612-1eda5b996824.shtml?refresh_ce-cp

   snipje:

   "The European Union unilaterally removed its customs duties for Ukraine. However, the volume of Ukraine’s sales to the European market did not grow. Why not? Because there is nothing to sell. There is no demand in the European market for Ukrainian products, either in terms of quality or price, in addition to the products that were already sold before.
   We have a market for Ukraine, but many ties have been severed unilaterally by the Ukrainian side. For example, all engines for our combat helicopters came from Ukraine. Now deliveries have stopped. We have already built one plant in St Petersburg and another plant will be completed this year, but the production of these engines in Ukraine will be shut down because Italy, France or Germany don’t need and will never need such engines. It is impossible for Ukraine to divert its production in any way; it will need billions in investment to do this."

   Verwijderen
  11. U heeft nieuws gemist
   Video maakt melding dat IMF geen geld zou geven
   Vandaag bevestigd dat IMF tweede trance geeft

   Checkte nog even de atum van video, 3 dagen oud en nu al achterhaald

   Verwijderen
  12. @LGK,

   Tja, vandaar die link van jou natuurlijk.

   Verwijderen
  13. Tja, die bewijst dat wat in uw link wordt gezegd dus niet klopt

   IMF bevestigd tweede trance

   Verwijderen
  14. @LGK,

   Desperate!

   Verwijderen
  15. dawg

   Wat Putin zegt is lachwekkend, laat het me u duidelijk maken

   "There is no demand in the European market for Ukrainian products, either in terms of quality or price"

   en even later

   "We have a market for Ukraine"

   Eerst even aanname, anders snapt u het niet
   'quality'; die eisen zijn in EU hoog
   'price' ; die is in UA laag

   Dus Rusland accepteert een lage kwaliteit?
   UA kan niet concurreren op prijs met EU, juist wel

   Dan komt Putin met motoren voor helicopters
   Klopt dat UA die motoren maakt

   En?
   Valt hiermee nu de gehele UA economie in elkaar?
   Wie zegt dat die fabriek in UA niet kan overschakelen op motoren voor EU?
   De kennis voor motoren is daar

   Ander probleem wat Putin heeft, wat hij niet zegt, is dat onderhoud voor S18 ook door UA bedrijf wordt gedaan
   Eeerder heeft Putin al oproep gedaan voor UA raket ingenieurs om te verhuizen naar Rusland, met goed loon

   Als je dat al doet blijkt al hoe nijpend de RU kennis is op rakket technologie

   Ps UA exporteert wel al naar EU
   Sinds kort ei producten

   Verwijderen
  16. @LGK

   Conversie van de Oostduitse economie na de val van de Muur kostte meer dan tien jaar en vele honderden miljarden. Dat scenario staat de UA ook te wachten. Alleen hebben ze geen 10 jaar en honderden miljarden.

   Verwijderen
  17. Ach, volgens jouw logica had de Muur en het IJzeren Gordijn dus nooit mogen vallen want het kostte ons te veel geld, en je hebt schijt aan de vrijheid die die mensen nu hebben nu ze onder het juk van Rusland (Sovjet Unie) vandaan zijn. Oplossing volgens jouw logica; laat Rusland maar weer alles zichzelf toe-eigenen, of het nou duizenden doden kost of niet. Te beginnen met Oekraïne....staat genoteerd. Hopelijk halen ze jou ook weg, jij kost ons ook teveel....tja, je eigen logica....

   Verwijderen
  18. @ IQ0074

   Eerst lezen, dan nadenken en dan pas reageren.

   Conversie van de Oostduitse economie na de val van de Muur kostte meer dan tien jaar en vele honderden miljarden. Dat scenario staat de UA ook te wachten. Alleen hebben ze geen 10 jaar en honderden miljarden.

   Verwijderen
  19. Lees en denk jij maar eens voordat je dingen gaat opschrijven. Gaat je zeer moeilijk af.....

   Verwijderen
  20. @ IQ0074

   Je twee na slechtste jij-bak schat ik.

   Verwijderen
  21. Dat is geen jij-bak, gewoon een nuchtere conclusie en gratis advies aan jou. Het is aan jou er wat mee te doen, maar dat zal je vast weer niet doen. Liever de fascist uithangen en racist dan eens iets met die kritiek doen. Of eens gewoon een vraag serieus beantwoorden, wil, kun of mag je niet. In alle gevallen laf.

   Verwijderen
 21. De vragen die vandaag openstaan voor joop zijn:

  - begrijpt u wat propaganda is?
  - waarom zouden 4,6mln hits uw gelijk bewijzen?
  - dat Japanse overheid van Japanse bevolking is?
  - het verschil tussen spreektijd en beleid?
  - ooit een vergandering bijgewoond?
  - de link tussen die derivatenberg en Griekenland?
  - dat IMF 2de trance geeft?

  Graag uw feedback?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   Leuk lijstje! Maar ik ga ze toch maar niet beantwoorden aan amateuristische prutser. Neem je emmertje en je schepje en vergeet vooral je korte broekje niet!

   Verwijderen
  2. Net zoals gisteren

   Veel roeptoeteren met onderbouwing propaganda links zoals globalresearch

   Maar zelf denken lukt u niet om een antwoordt te geven op paar simpele vragen

   Verwijderen
  3. @LGK,

   O, dus je geeft wel toe dat ik het onderbouw, het voldoet alleen niet aan jouw amateuristische prutser hersentjes. Tja, dat is niet mijn probleem, toch?

   Verwijderen
  4. Global research is zeer snel te debunken

   Nog geen antwoordt op open vragen
   Heeft u die?

   Verwijderen
  5. "@LGK,

   Desperate!"

   Dat is uw enige antwoordt?

   En nu inhoudelijk graag?

   Verwijderen
 22. OVSE heeft grootste concentratie militaire voertuigen van sepa's / Russen ooit gespot met drone in de buurt van vliegveld Donetsk

  https://twitter.com/osce_ru/status/609114718637309952

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Rarely does the world get a true look inside the corrupt world of Western oligarchs and the brazen manipulations they use to enhance their fortunes at the expense of the public good. The following comes from correspondence of the Hungarian-born billionaire, now naturalized American speculator, George Soros. The hacker group CyberBerkut has published online letters allegedly written by Soros that reveal him not only as puppet master of the US-backed Ukraine regime. They also reveal his machinations with the US Government and the officials of the European Union in a scheme where, if he succeeds, he could win billions in the plunder of Ukraine assets. All, of course, would be at the expense of Ukrainian citizens and of EU taxpayers.

  http://nsnbc.me/2015/06/12/ukraine-an-american-oligarchs-tale-of-corruption/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ach, hadden wij maar een zo'n parlementslid:
  In this video, Irish lawmaker Richard Boyd Barrett reads out some of the more shocking, violent and racist statements recently made by Israeli ministers and military officials.
  http://www.informationclearinghouse.info/article42108.htm

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 25. This is direct proof of GÉNOCIDE BEING COMMITTED right here and now in EUROPE being carried out by the regime in KIEV which is supported by the US and by the EU GOVERNMENTS - ACCORDING TO OR CONTRARY TO ORDERS ?
  https://www.youtube.com/watch?t=41&v=AGQPpLJZiO4

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 26. – At least five eyewitnesess near the crash site saw at least one fighter jet near the Boeing-777
  – Holes in the debris of the MH17 cockpit coincide with damages caused by R-60 missile that hit Korean Boeing in 1978 and fit the description of the use of R-60M missiles: huge diamond holes in central parts of the Boeing.
  – Evgeny Agapov, mechanic at air base 299 brigade of the Ukrainian Air Force testified that the pilot who shot down MH17 with two missiles R-60 was pilot Vladislav Voloshin flying Su-25M1 (number 06), a modernized Sukhoi 25.
  – Two days after MH17 crashed, July 19, captain Voloshin was awarded for courage and heroism although he claims that he was involved in a fight on July 23.

  http://7mei.nl/2015/06/12/mh17-buk-air-to-air-missiles-r-60/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 27. U.S. House Passes 3 Amendments By Rep. Conyers To Defense Spending Bill To Protect Civilians From Dangers Of Arming and Training Foreign Forces
  http://conyers.house.gov/index.cfm/press-releases?ID=0DC46F90-801E-433D-B565-5E8A67C81A83

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ben is weer heel goed in het leugens verspreiden en al debunkte ouwe meuk opnieuw op te warmen. Beetje de spirit kwijt Ben?? Je hebt zelfs totaal off topic leugens nodig om nog ergens een soort van geloofwaardig te lijken. Je maatjes hier reageren hier ook al niet meer op je, omdat je te veel onwaarheden verkondigt. Kortom, je bent hartstikke door de mand gevallen en vriend en vijand moeten je allebei al niet meer. De groeten Ben en kom pas terug als je ECHT nieuws hebt, niet ouwe al lang debunkte koeien uit de sloot halen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Op bovendien;

  http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine/prof-karl-albrecht-schachtschneider-hereniging-krim-met-rusland-rechtmatig

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Time is running out for both parties to reach an agreement as a June 15 – the International Monetary Fund (IMF) deadline for the restructuring approaches. Ukraine is to restructure the $ 40 billion bailout. It must meet the mid-June deadline by which it must find a way to save $15 billion (13.7 billion euros) over four years.
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/06/12/kiev-holds-talks-with-international-money-lenders-this-month-decisive.html

  4 miljard bezuinigen per jaar en dan moeten ze ook nog een oorlog voeren in het oosten van het land.
  20 miljard van de schuld valt onder private leners. 7 miljard valt onder een fonds van Frank Templeton. Die vulture fonds aasgieren gaan meestal niet akkoord met een financiële herstructurering.
  Kritieke maand voor Griekenland en Oekraïne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin kan helpen met bezuinigen; als hij Strelkov terugfluit stopt de door hem begonnen oorlog en leven Rusland en Oekraïne in vrede naast elkaar. En uiteraard de Krim terug. Maar ja, Putin wil liever oorlog dan vrede, anders had hij de Krim allang teruggegeven!!

   Verwijderen
 31. http://www.z24.nl/economie/shell-stapt-uit-oekraiens-schaliegasproject-567362

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Maar zij hebben géén belangstelling voor Sebastopol!

  https://rickrozoff.wordpress.com/2015/06/11/european-parliament-nato-pentagon-must-militarily-dominate-black-sea/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Tada!!! Oekraïne beschikte op 17 juli 2014 over 9 SU-25M1's waarvan 3 er behoorde tot de 299e Brigade van kapitein Voloshin. Alle 3 piloten vlogen de gemoderniseerde versie SU-25M1, Voloshin 06, Dzubenko 07 en Samoilov 08. Handig dat de website van Petro Poroshenko op zwart is gezet.

  http://7mei.nl/2015/06/12/mh17-buk-air-to-air-missiles-r-60/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet alleen geen 'Tada' zeggen, maar 'er zijn steeds meer bewijzen dat.....' of 'het net begint zich steeds meer te sluiten om......'

   Verwijderen
 34. Ach ja, van dezelfde site met de fake foto's....totaal onbetrouwbaar dus. Max van der Werff plaatst doelbewust leugens en bedrog om "steun voor Rusland" te krijgen. Hij is al enkele keren debunked met andere zaken, dus ook dit is weer een leugen van hem. Laat maar Joop, je blijft komen met charlatans en leugenaars...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Breaking, Breaking, Breaking!!! Rusland valt nu ook Letland binnen:
  http://www.lsm.lv/en/article/societ/society/russian-citizens-wander-into-massive-nato-exercise.a133335/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 36. One of the conditions of Minsk II, signed 11 February this year, has now officially been broken.
  "Pullout of all foreign armed formations, military equipment, and also mercenaries from the territory of Ukraine under OSCE supervision."

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ja, Rusland heeft zich er geen seconde aan gehouden....ze zeiden ja maar dachten nee en beschieten burgers die zo graag bij hun willen horen. Ze worden politiek geslachtofferd en Putin en jullie vinden het geweldig!! Dit zijn echt mensenlevens die verloren gaan, puur om het Russische nationalisme te verdedigen en uit te breiden!!

   Verwijderen
 37. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
  ******************************************
  E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
  Website: http://diegoloan.webs.com

  BeantwoordenVerwijderen