donderdag 4 juni 2015

Gratis advies aan Jeroen Overbeek: Verlaat NPO

Oekraieners beschieten Sokol markt Donetsk met zwaar kaliber

Onderstaand ziet u beelden van de Sokol markt in een buitenwijk van Donetsk.

De eerste geïnterviewde meldt dat er met zwaar kaliber is geschoten. De tweede geïnterviewde meldt dat het uit de richting van de Oekraïners kwam. De Oekraïners vuren dag in dag uit op burgerdoelen in Novorossiya. Met name Gorlovka is vaak (dagelijks) doelwit, en nu dus ook weer Donetsk.


JEROEN OVERBEEK brengt in het 22:00 uur journaal van vandaag in een zeer tendentieus stuk wederom zeer vele halve waarheden. Het item begint dat Separatisten schieten op Oekraïense soldaten. Daarna wordt de beschieting van de markt in Donetsk gemeld, met de toevoeging "dader onbekend". Zo werkt dat bij het NPO staats-journaal. Als de waarheid niet in het plaatje past, dan zoekt men het gewoon niet uit, dan laat men het een beetje in het midden liggen, met de schijn van schuld richting die vermaledijde "pro-Russische" "separatisten" en klaar. Zo gaat dat bij de Odessa slachting, de Luhansk-Aanval en de talloze andere terreurdaden van het Oekraïense leger. Nooit worden man en paard genoemd, terwijl het bewijs overdonderend is, en de Nederlandse regering dit ondersteunt en de NPO voorziet van publicitaire dekking, waar Jeroen Overbeek voor geld aan meewerkt. Meneer OVERBEEK, u weet ook dat dergelijke halve waarheden, moreel nog verwerpelijker zijn dan hele leugens. Daarom eenmalig ons gratis advies: verlaat de organisatie waarmee u momenteel collaboreert, en doe als Sacha de Boer. Uw geweten is, samen met uw gezondheid, uw grootste goed. Verlaat die doodlopende weg van de NPO.Graham Philips toont bank-gegevens van Anna, die man en dochter verloren heeft alsook haar linker arm en waarvan 2 andere kinderen verwondingen hebben opgelopen, als gevolg van een Oekraïense terreuraanval.

17 opmerkingen:

 1. Het zijn zware tijden voor Putin haters en andere racisten:

  http://7mei.nl/2015/06/03/mh17-bad-day-for-the-putin-did-it-crowd/

  So let’s wrap up the situation change in 24 hours:
  – If not countered with strong arguments, John Kerry is paraded as a liar
  – NATO’s poster boy Bellingcat is discredited as incompetent
  – the Snizhne launch location promoted by RTL Nieuws, Bellingcat and others is off the map. (Same for Spiegel/Correctiv site)
  – the 3×2 (?) Buk and the route it followed while fleeing to Russia has been changed into a irrelevant phantom (60 minutes Australia)

  Very bad day for the Putin-did-it-crowd. Some straws to hang on to for counter attacks:
  1) Russia has 9m38M1 missiles too narrative
  2) “Zaroshens’kye was in rebel hands July 17″
  3) some new spin or distraction

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer een hoop onzin

   https://www.metabunk.org/claim-robert-parry-australian-60-minutes-fudged-evidence-to-pin-blame-on-russia.t6266/

   Verwijderen
 2. Voor wie nog steeds niet de bedoelingen van het wilde westen begrijpt:

  NATO has repeatedly blamed Russia for its agressive behavior, but it looks like the alliance forgot about its own military moves near Russian border.

  Read more: http://sputniknews.com/infographics/20150603/1022907016.html#ixzz3c50NbV29

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De npo is totaal corrupt en jeroen vanzelf ook.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil geloven in de naiviteit/onschuld van Jeroen; ik zie hem dit advies nog wel opvolgen. Het zou voor hem pleiten.

   Verwijderen
  2. Laatste kans voor Jeroen!

   Verwijderen
 4. The following analysis was provided to us by an individual with intimate understanding of the conflict, whose insight is derived from detailed data of troop movements collected in May 2015. In view of the sharp escalation of the conflict in the Donbass on June 2-4, 2015, we are now publishing this information, unabridged. Our hope is that the Ukrainian assault projected in the analysis below can be averted, or, at the very least, repulsed and mitigated. Please note that the images below can be clicked to zoom for easier reading:
  http://slavyangrad.org/2015/06/04/military-analysis-ukraine-poised-to-attack-the-donbass/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn ernstige tijden, maar humor helpt een beetje:
  http://russia-insider.com/en/fbi-boss-fifa-corruption-not-tolerated-us-financial-system-world-falls-down-laughing/ri7723

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rudy Bouma is weer in de Donbass, dus we kunnen materiaal van hem verwachten op radio 1 en bij Nieuwsuur. Ik heb hem gewezen op het dramatische verhaal van Anna, die man, dochter en linker arm kwijtraakte. We gaan kijken of Rudy dit verhaal oppikt of met welke items hij gaat komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijkt dat de aanval op Horlivka door de sepa's zelf is uitgevoerd

   http://en.interfax.com.ua/news/general/268188.html

   Verwijderen
  2. Kortom, zou prima zijn als Rudy dit zou uitzoeken, en de plaatselijke bevolking vraagt wie ze verantwoordelijk houden.

   Verwijderen
 7. Ah....De PR afdeling van Bilderberg zit in zak en as, net als de rest van de gecontroleerde `nieuws` voorziening van de MSM.

  Dan zeggen ze dat de journalistiek onafhankelijkheid in geding is. Hahahaha.
  De bevolking is de leugens van de zgn onafhankelijke pers zat en de sponsors (reclame cq advertentie inkomsten) eisen hun journalistieke aandeel in de pers.
  Zowel de lezers als de sponsors gaan het nieuws bepalen...Niet meer de zgn onafhankelijke hoofdredacteuren. Die weten wat voor "nieuws" ze de bevolking moeten voorschotelen. Ach ja, je krijgt de futiliteiten die de bevolking wil hebben of je krijgt de propaganda van de sponsor. Alles is nog beter dan de propaganda van de PR afdeling van Bilderberg. De zogenaamde onafhankelijke hoofdredacteur.....LOL MSM. Wordt steeds moeilijker voor jullie om jullie agenda aan de man te brengen. LOL
  http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2015/juni/03/hoe-onafhankelijk-is-de-journalist-1500656

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maryinka word/werd aangevallen door 1000 militairen waarvan 200 Spetsnaz

  Russen gaan weer in de aanval

  De getroffen markt....
  Rusland heeft al vaker op 'eigen volk' geschoten om de oorlog te rechtvaardigen en om lokale bevolking achter hen te krijgen.
  Niet vreemd dat Jeroen dat in midden laat
  Bewezen is ook niet dat het UA was

  BeantwoordenVerwijderen
 10. GRATIS ADVIES AAN SLIMME MENSEN DIE HIER BEGINNEN TE LEZEN: VERLAAT DIT BLOG!

  BeantwoordenVerwijderen