donderdag 24 september 2020

Rectificatie betreffende aaantijgingen jegens Joël Borelli

Deze week heeft een ontmoeting en gesprek plaatsgevonden tussen Blik op NOS-journaal en Joël Borelli en op initiatief van laatstgenoemde, naar aanleiding van twee artikelen op deze site waarin de aantijging "crisis-acteur" geuit werd jegens Joël Borelli. Op basis van hetgeen gewisseld is, neemt Blik de betreffende aantijging voor 100% terug. Excuses zijn daarbij op zijn plaats, en die biedt Blik dan ook volmondig aan Joël Borelli aan. Het genoemde materiaal is verwijderd.
128 opmerkingen:

 1. [Op basis van hetgeen gewisseld is]

  En wat is er dan gewisseld? Of ligt daar een embargo op?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik dan ook wel benieuwd naar. Zeker omdat @Blik er niet bij vermeldt of hij naar aanleiding van het gesprek zijn mening over het virus (het is een biertje) heeft bijgesteld.

   Verwijderen
  2. Blik baseerde het op de foute uitspraak van de Annechien NOS in Journaal Borellie opgenomen in IC, blijkt ziekenhuis opname te zijn. Dan krijg je misverstanden..........

   Verwijderen
  3. Dat hij niet op de IC lag, was aan de foto die @Blik plaatste al te zien, daarop lag Borelli aan de zuurstof niet aan de beademing.

   Mijn opmerking c.q. vraag blijft overeind staan: heeft @Blik na zijn gesprek met Borelli zijn mening over het virus (het is een biertje) bijgesteld.

   Verwijderen
  4. Ook het artikel in bijvoorbeeld het AD meldt niets over de IC (https://www.ad.nl/binnenland/doodzieke-entertainer-39-aan-de-zuurstof-in-aangrijpende-video-zwaarste-gevecht-ooit~a4ed7121/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F) dit is de openingsalinea:

   "Een in Eindhoven bekende entertainer ligt in het Catharina Ziekenhuis aan de zuurstof, nadat hij op vakantie besmet is geraakt met het coronavirus. De voorheen kerngezonde Joël Borelli (39) kan helemaal niets meer en gaat naar eigen zeggen door een hel. Gisteravond maakte hij het slechte nieuws bekend in een inmiddels massaal bekeken video. ,,Dit virus is afschuwelijk. Ik meen het serieus mensen, blijf binnen.”"

   Ik weet uiteraard niet wat het NOS journaal er van maakte maar @Blik moet die foto (uit een artikel) ergens vandaan gehaald hebben en ook de site van de NOS maakte geen melding van de IC (zie https://nos.nl/collectie/13839/artikel/2328104-joel-39-ligt-in-het-ziekenhuis-met-corona-acht-dagen-geen-minuut-geslapen).

   Overigens werd toen blijkbaar al HCQ gegeven, gezien de navolgende alinea uit het NOS artikel:

   [In het ziekenhuis kreeg en krijgt hij medicijnen die normaal gebruikt worden tegen malaria.]

   Verwijderen
 2. Is @Blik nu ook controlled oposition, krijgt hij betaald om ons rijp te maken voor de komende vaccins :D

  Hoe je een vaccin succesvol maakt, zonder dat het werkt en zonder dat er een “virus” is ontdekt. Het vaccin is een RNA injectie om de mensheid immuun te maken, zodat we ons binnen enkele decennia hebben vermenigvuldigd tot 20 miljard aardbewoners? Denk even na. Heel even maar!
  Een mooie omschrijving van de methode is het woord “DEFINITIEKRIMP”. Gewoon de eisen aanscherpen dan wel versoepelen om het resultaat te manipuleren. Zo kun je iets wat er niet is er plotseling laten zijn en even gemakkelijk weer elimineren in de geesten van de door angst en stress verteerde mensheid.


  Lees het hele boeiende artikel verder bij de Bataafsche Courant: Het “coronavaccin” gaat werken! Lees hier hoe dat wordt georganiseerd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor dit artikel Grandalf, ik heb het doorgeplaatst bij viruswaanzin.be

   Daar beginnen de mensen ook wakker te worden.

   Verwijderen
  2. @Blik, sterk dat je op je mening terugkomt omdat je blijkbaar overtuigd bent dat Joël geen crisisacteur blijkt te zijn!
   Uit de foto blijkt ook dat er geen advocaat aan te pas is gekomen om de rectificatie af te dwingen.

   We zoeken hier naar de waarheid en we leggen hier de leugens van de MSM bloot. Fijn om te zien dat hier de waarheid het belangrijkst is.

   Net als de anderen hier hoop ik dat je ooit nog wat achtergrond informatie geeft hoe Joel je heeft weten te overtuigen dat hij geen crisis acteur is/was.
   Wat zijn verhaal is over de ziekte Covid 19. etc. Interessant om te weten wat hij heeft doorgemaakt. Over zijn toch wel snelle herstel. Hoe hij zich nu voelt

   Wil Joel geen boek uitgeven over zijn verhaal?

   Verwijderen
  3. Ik vraag me af wat zo'n jonge man aan zijn immuunsysteem heeft gehad dat hij zo lang op de IC heeft moeten liggen.

   Of hij had in werkelijkheid een longontsteking of zo.

   Verwijderen
  4. Geen IC zo blijkt, maar wel ziekenhuis opname geframed door NOS die IC vermelde. Zo werkt MSM, en Blik en Borelli de dupe.

   Verwijderen
  5. Misschien kunnen Blik en/of Borelli de NOS een rechtszaak aanspannen?
   Het moet een keer afgelopen zijn met dat geframe.

   Verwijderen
  6. Sorry maar de NOS (met uitzondering misschien van het NOS journaal die het woord IC gebruikt zou kunnen hebben in de uitzending) heeft in dit geval niet geframed, zie het artikel wat ik hierboven plaatste, het woord IC staat er NIET in. Er staat alleen dat hij aan de zuurstof lag + een foto.

   In het bericht van @Blik staat dat hij terugneemt dat Borelli een CRISIS ACTEUR zou zijn, wat naar mijn mening betekent dat Borelli wel ziek is geweest en in het ziekenhuis aan zuurstof heeft gelegen. Ik zie niet in wat de MSM (de rest van de artikelen die ik vond, maakten ook geen melding van een IC opname) IN DIT GEVAL geframed heeft.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ter overweging: de overwinnaar schrijft de geschiedenis, de overwinnaars uit WWII (die nu nog steeds aan de macht zijn) hebben daarna nog vele oorlogen gevoerd, ze hebben over al die oorlogen gelogen, zouden die lui wel de waarheid over WWI en WW2 schrijven?

   Verwijderen
  2. SDR, dat de aanstokers van die oorlog de geschiedenis hebben aangepast aan hun "feiten" staat als een paal boven water, want in Amerika wordt nu enkel onderwezen dat de Amerikanen Duitsland bevrijd hebben. Van de rol van Rusland wordt daar met geen woord over gerept.
   Maar feit blijft dat die oorlog gruwelijk was. In het dorp waar mijn vader woonde vielen de Duitsers binnen en om een voorbeeld te stellen werden alle jonge mannen op 1 rij gezet en om de andere werd doodgeschoten. Het is dus puur geluk dat ik er ben.

   Verwijderen
  3. [dat de aanstokers van die oorlog de geschiedenis hebben aangepast aan hun "feiten" staat als een paal boven water, want in Amerika wordt nu enkel onderwezen dat de Amerikanen Duitsland bevrijd hebben.]

   Het gaat veel en veel verder dan dat maar goed, ik heb het alleen ter overweging geplaatst, niet om er een discussie over op te starten.

   Verwijderen
  4. Yuri Bezmenov Explaining 4 Stages to Bring Down a Country:

   https://www.youtube.com/watch?v=d9CJmvBXNTc

   Verwijderen
  5. SDR, een discussie is niet nodig, we zijn het met mekaar eens.

   Verwijderen
 4. Blik, die Joel ziet er toch kerngezond uit. Covis was toch zo dodelijk?
  Zijn jullie daar een corona biertje aan het drinken?
  Mogen wij ook weten welke ziekte hij nu eigenlijk had?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Dit is wat Patrick Savalle er over meldt:

   [Ik sta achter #FamkeLouise. 100%. Maar nodig volgende keer gewoon mij uit. Lul ik zo'n staatsviroloog wel weer terug op zijn / haar plek. *kuch*], https://twitter.com/patricksavalle/status/1308783196855832579

   Verwijderen
  2. Wow, Famke heeft zelfs RT gehaald, dus wereldwijd bekendheid:
   https://www.rt.com/op-ed/501615-dutch-famke-louise-covid/

   Verwijderen
  3. [Patrick Savalle: Maar nodig volgende keer gewoon mij uit.]
   Als PS slim was geweest, had hij dat haar aangeboden. Dan was hij (voor eventjes) haar woordvoerder geworden. Dan had de actie veeeel meer zin gehad en waren de virologen in hun hemd gezet. Daar heeft hij voldoende kennis voor.

   Verwijderen
 6. Hier nog een 'leuke': op een ander blog had ik geschreven dat Grappenmaker als minister, en zeker niet als minister van justitie GEEN strafblad mag hebben en dus moet aftreden, en wat hoor ik vandaag? "De registratie uit het strafblad wordt afgeschaft, OOK voor de oude gevallen", waar die Grappenmaker dus ook tot behoort. Zo zie je maar weer hoe die elites wetten naar hun eigen goeddunken kunnen aanpassen zodat ze zelf altijd buiten schot blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alweer vergeten Blik?
  Coronapatiënt Joël Borelli smeekt mensen binnen te blijven: 'Dit virus is een sluipmoordenaar'
  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/oproep-coronapatient-joel-borelli/

  Als dit geen acteerwerk was van mister Boreel "chaos" dan is ook 1=1=3.
  Die pipo/acteur Borelli met zijn opgevoerde act en zogenaamde "goede"raad heb ik voor geen meter naar geluisterd/
  Ik volg nooit raad van acteurs op.
  Het tegendeel heb ik mijzelf bewezen dat coyona nog steeds een psy-op is.
  Van dag 1 met die gefabriceerde "slimme" lockdown en "nieuwe 1,5m normaal heb ik mij ook maar nergens aan alle stomme maatregelen gehouden. Ben gewoon door blijven leven zoals voorheen. Juist altijd buiten, altijd in beweging, iedere dag gezond blijven eten, gewoon blijven knuffelen met mijn dierbaren, geen muilkorf dragen,mensen handen blijven geven, nooit mijn handen stuk gewassen, goede nachtrust blijven nemen en zo kan ik nog meer voorbeelden aanhalen.

  Om het allemaal kort te houden.
  IK BEN NOG STEEDS KERNGEZOND EN TOPFIT.
  BEN COYONA NOG STEEDS NIET LEVENSECHT TEGEN GEKOMEN.
  Ik zie alleen maar coyona op TV.
  Maar TV is niet the REAL LIFE buiten.

  Wat is er gebeurd met Blik?
  Het is de hele dag al stil hierom. Is hij zijn verhaaltje aan het bedenken om zijn vaste reageerders op hun mouw te spelden?
  De tijd zal het ons leren.
  Groet en prettige voortzetting van deze avond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed zo Eddy, je niet laten kennen en niet in de vallen trappen.

   Verwijderen
  2. Lul niet zo stom Pipo. Ik heb nooit een politiek standpunt genomen. Nooit aan kant van welke media dan ook gestaan.

   Mijn mening is ook veranderd sinds begin maart. Voorlichting, uitleg en regels...het klopt niet. We leven met een monster van Lognes.

   Wel weet ik dat het virus niet aan je flikker moet krijgen. Ontzettend ziek geweest. Jouw zieke gedachte dat ik me zou lenen voor geld of in een studio heb gelegen met slangetjes voor een filmpje is misselijkmakend.

   Ik heb de meest verschrikkelijk dreigberichten gehad, min dochter van 9 ontvangt op tik tok account dat ze haar vader gaan knallen door de oordelen en enge gedachtes van gekken als jij.

   Verwijderen
  3. Ha, weer een nieuwe trol op blik, daar hebben we er nooit genoeg van. Vandaag weer 40 km gefietst?

   Verwijderen

 8. Gommers: 'Lockdown gaat komen'

  Diederik Gommers, voorzitter van de Vereniging voor Intensive Care, zegt het gevoel te hebben dat er een lockdown gaat komen. In het Radio 538-programma De Coen en Sander Show zegt Gommers dat hij merkt "dat je toch het gevoel hebt dat het scherper moet".

  "Die lockdown gaat er komen. Ik ben er niet bij betrokken, maar ik voel dat", zegt hij. "Het lukt ons niet om het aantal besmettingen omlaag te krijgen."

  https://nos.nl/liveblog/2349607-gommers-lockdown-gaat-komen-tweede-piek-desastreus-voor-economie.html

  'Tweede piek desastreus voor economie'

  De voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER), Mariëtte Hamer, noemt een tweede piek besmettingen "desastreus voor de economie". Hamer is voorzitter van de Denktank Coronacrisis van de SER, de belangrijkste adviseur van het kabinet op sociaal-economisch vlak.

  "Het kabinet doet er goed aan om elke dag duidelijk te maken dat het 5 voor 12 is en dat we alles moeten doen om een verdere uitbraak te voorkomen", zegt Hamer. "De GGD's moeten beter geholpen worden. En we moeten maatregelen nemen die zo min mogelijk verstorend zijn voor de economie."

  De Tweede Kamer praatte vandaag over het derde steunpakket voor bedrijven en ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis."

  https://nos.nl/liveblog/2349607-gommers-lockdown-gaat-komen-tweede-piek-desastreus-voor-economie.html

  Nog een paar maandjes en dan is iedereen zo murw dat men gewillig z'n mouw opstroopt voor een shot. De sociale druk op weigeraars zal groot zijn. Een vaccinatiepaspoort zal die druk nog verder opvoeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gommers zou toch beter moeten weten dan dit soort zaken te melden. Ook lijkt het me sterk dat de druk op de gezondheidszorg/ziekenhuizen nu al oploopt, gezien het simpele feite dat er tot eind augustus ruim 800.000 (!) mensen MINDER door de huisartsen zijn doorverwezen, ik kan me echt niet voorstellen dat die nu opeens (eind september) allemaal tegelijk komen. Voor een (behoorlijk) aantal van hen is het trouwens inmiddels te laat:

   [Stilleggen zorg werd patiënten fataal, baby Feetje en Wicher (63) te laat geholpen], bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5185858/corona-gezondheidsschade-overleden-lock-down

   Verwijderen
  2. @ SDR

   Inleidende beschietingen. Een tweede lockdown wordt alvast in de week gelegd.

   Verwijderen
  3. @Dawg, dat neem ik aan ja (inleidende beschietingen) maar ik vind het op zijn zachtst gezegd niet slim van Gommers om daar aan mee te doen. Steeds meer mensen zien dat er iets niet klopt, dat de reactie van de overheid (en nu dus ook Gommers) niet in verhouding staat tot de bedreiging van het virus (ik vertel ze ook altijd over Obama en H1N1 + over de situatie van 2 jaar geleden waar de meeste mensen vaak niet eens (meer) iets van weten) dus er komt een keer een kantelmoment en dat kon weleens dichter bij zijn dan de overheid nu denkt (hoopt).

   Verwijderen
  4. [Steeds meer mensen zien dat er iets niet klopt, dat de reactie van de overheid (en nu dus ook Gommers) niet in verhouding staat tot de bedreiging van het virus]

   Hoop het, maar als ik af moet gaan op wat ik in mijn directe omgeving waarneem ben niet al te optimistisch.

   Verwijderen
 9. Mij krijgen ze nooit murw.
  Zelfs niet met paspoorten.
  Wat de coyona pipo’s wel doen is zichzelf steeds meer murw maken omdat zij steeds meer hun eigen leugens gaan geloven.
  None off their horseshit is true.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En dan was die tweede lock down in begin mei al voorspeld toen ze in de gaten kregen dat de eerste lock down niet het gewenste effect vertoonde.
  En de druk op de spuitjes groot? Denk het niet, mensen die ik spreek zijn ALLEMAAL tegen, dus mogen ze, die handelaren in mishandeling blij zijn als ze 40% halen. Hoe meer druk, hoe minder 'kandidaten'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt

   Mensen zeggen van alles, maar de vraag is wat ze gaan doen als het er op aankomt. We zitten nu in een situatie die een half jaar geleden min of meer onvoorstelbaar was. Als we als collectief echt zo slim en doortastend waren geweest was dat niet gebeurd. Als ik zie hoe gemakkelijk de massa zich laat ringeloren dan is geen enkele reden voor zelfgenoegzaamheid.

   Verwijderen
  2. Het is simpel: tot nu toe zijn alleen maar doden (en niet zo'n beetje ook) gevallen aan de kant van de bevolking. Als er nu maar 1 dode aan de andere kant valt, is het direct afgelopen. Wie is de eerste?

   Verwijderen
  3. Dawg, hoe harder ze aandringen op die spuit hoe wantrouwiger er de mensen tegen worden, want het is ondertussen voor heel veel mensen duidelijk dat lancering op zo korte tijd niet mogelijk is en ook het feit dat men al begonnen is met ontwikkelen van vaccins toen de 'pandemie' nog maar net begonnen was, maar men blijkbaar al wist wat komen ging, al was het zogenaamd een 'nieuw virus'. Eerst was de oplossing: DE spuit, nu zijn het er al meerdere die je moet nemen om zeker te zijn van de werking, misschien wel 4 per jaar, enz. Wie gelooft dit nu nog?
   En dan zo een potentioneel gevaarlijk spuitje nemen? Over mijn lijk zeggen de meesten.

   Verwijderen
  4. @ Matt

   Sociale druk hoeft ogenschijnlijk niet met verplichtingen of dwang te gaan.

   twee berichtjes op de twitter van Willem Middelkoop:

   1)IATA - IATA Calls for Systematic COVID-19 Test

   ‘International travel is 92% down on 2019 levels. Over half a year has passed since global connectivity was destroyed as countries closed their borders to fight COVID-19’

   https://twitter.com/wmiddelkoop/status/1309401061032177666

   linkje naar artikel van IATA:
   https://www.iata.org/en/pressroom/pr/2020-09-22-01/

   2)
   testing billions of passengers a year?
   https://twitter.com/wmiddelkoop/status/1309400658299285505

   Op de luchthaven testen is ondoenlijk vanwege de vertragingen die zullen ontstaan, dus moet je die test al eerder laten afnemen. Hoeveel eerder en hoe lang blijft zo'n test dan geldig?
   Een maand, een week, drie dagen, 24 uur? Uiteindelijk zal de enige praktische 'oplossing' voor dit soort vragen het vaccinatiepaspoort blijken te zijn. Geen geldig vaccinatiepaspoort betekent dan 'niet vliegen'. Dan vlieg je maar niet? En wat betekent dat dan voor het zakelijke luchtverkeer?

   Eens een geldig vaccinatiepaspoort een voorwaarde is voor het internationale luchtverkeer volgen ander sectoren dezelfde dwingende logica. Te denken valt hierbij aan werknemers bij het openbaar vervoer, de gezondheidszorg, de politie, het onderwijs.
   Personeel en bezoekers van massa evenmenten, horeca en uiteindelijk iedereen die z'n neus laat zien in de publieke ruimte. En zo komen één voor één allemaal aan de beurt. Je kan natuurlijk weigeren, maar dan wordt je wel een sociale outcast.

   Verwijderen
  5. Dawg,
   Wat de luchtvaart betreft heb ik, op het slagveld wat personeel betreft na dan, geen medelijden. Sinds mijn jeugd niet meer zo mooie blauwe luchten gezien.
   Het zal een hele tijd vergen om iedereen aan die spuit met chip te krijgen, maar als ondertussen steeds meer mensen erachter komen dat ze ook flink ziek, (of erger) kunnen worden van die spuit gaat men afhaken en wordt de "anti groep" groter dan de pro groep en zullen bedrijven, de evenementen sector, horeca e.d. toch eieren voor hun geld kiezen en iedereen toelaten.
   De weerstand is nu al groot, en die wordt alleen maar groter.

   Verwijderen
  6. @ Matt
   Mooi dat de mondluiers per 01 oktober af mogen in België

   Verwijderen
  7. Oligarch,
   Enkel in de buitenlucht, want die onzin konden ze niet blijven verkopen. In de horeca en overal waar 1,5m. niet gewaarborgd kan blijven is de muilkorf nog stteeds verplicht. Die zogenaamde verspoeplingen stellen helemaal niets voor.
   Vandaar dat de weerstand groeit, want het lijkt er op dat "ze maar wat aanklooien".

   Verwijderen
 11. Onder Jensen 225 vraagt een familie zich iets af:
  [Familie Ruijmgaart-Tokkie
  Als de overheid meningen koopt van BN’ers, zouden ze dat dan ook bij artsen doen ?]
  Nee beste familie, dat zou te duur worden. Die artsen krijgen te horen, dat ze hun BIG-nummer kwijtraken, als ze niet gehoorzamen. Zeker nu ene Blik een bedrag met 6 nullen heeft bijgeschreven gekregen. Die had véééél meer invloed.
  (Ik maak er alvast een screenshot van.) Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jensen laat in 225 ook een stukje zien van Sigrid Kaag over Soros. Je mag werkelijk niks anders dan goed over die man spreken.
   Sigrid Kaag is lijsttrekker van D66 en een mega globalist. Oa is ze lid van:
   Sinds 2018 is Kaag lid van de World Bank/WHO Global Preparedness Monitoring Board (GPMB).[27] In 2019 trad ze toe tot de World Economic Forum High-Level Group on Humanitarian Investing, die wordt voorgezeten door Børge Brende, Kristalina Georgieva and Peter Maurer.[28]
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Sigrid_Kaag

   Zoals eerder laten zien. Dit fragment van Newt Gingrich over George Soros
   Fox News Shuts Down Newt Gingrich Over Soros Conspiracy Theory
   https://www.youtube.com/watch?v=xBP6461C0PA
   MSM Huff post in damage control :-)

   Soros zit ook achter Russia/Obama gate
   George Soros-backed group gave millions of dollars to firms tied to Fusion GPS, Christopher Steele
   https://www.washingtonexaminer.com/news/george-soros-backed-group-gave-millions-of-dollars-to-firms-tied-to-fusion-gps-christopher-steele

   De man schijt 7 kleuren in zijn broek dat mensen zijn satanische werk gaan doorzien.

   Verwijderen
  2. [Nee beste familie, dat zou te duur worden. Die artsen krijgen te horen, dat ze hun BIG-nummer kwijtraken, als ze niet gehoorzamen]

   Welnee, die artsen worden niet uit het BIG gezet, die artsen worden beinvloed (zo je wilt, gekocht) door BigPharma. Een aantal jaar geleden (blijkbaar mocht de MSM daar toen nog wel over berichten) is daar een behoorlijk schandaal over geweest. Ik ga er niet vanuit dat BigPharme met die praktijken gestopt is.

   Verwijderen
  3. Oli

   Kaag is een personificatie van het globalisme.

   Parool van 4 september jl.

   'Zoals verwacht is Sigrid Kaag met een overweldigende meerderheid gekozen tot de nieuwe politiek leider van D66. Ze kreeg 95,7 procent van de stemmen, tegenover 3,1 procent voor haar uitdager, de in China woonachtige Ton Visser. De overige 1,2 procent stemde blanco."
   ........
   Bij de digitale lijsttrekkersverkiezing brachten ruim 11.500 D66-leden hun stem uit. Dat is bijna de helft van alle stemgerechtigde leden. “Deze (sic, Dawg) opkomst geeft aan wat voor enthousiasme er in de partij is,” aldus voorzitter Anne-Marie Spierings. Zij zegt uit te kijken naar de samenwerking met Kaag ‘om D66 bij de komende verkiezingen de grootste partij te maken’.

   https://www.parool.nl/nederland/sigrid-kaag-met-ruim-95-procent-gekozen-tot-nieuwe-leider-d66~bfa9d76a/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

   Haha.........

   Verwijderen
  4. Hahahaha. Alleen als fraude mogelijk is, dan zal d66 de grootste partij worden

   Verwijderen
 12. And jjjshhs moet zijn jaarlijkse spuit nog krijgen. Het is al druk in zijn wachtrij.
  Na zijn shot komt het wel weer goed met trol Ajjj.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. JUIST JA.......

  #HydroxyChloroquine Rob Elens heeft gewonnen! Huisartsen mogen HCQ voorschrijven aan patiënten met #Corona En dit terwijl de NL msm, NRC voorop, 1/2 jaar lang niks anders hebben gedaan dan mensen angst aanjagen voor dit middel dat al 60 jaar wordt gebruikt tegen malaria en reuma.

  https://twitter.com/beek38/status/1309434784050032647

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SCHRIFTELIJKE BEVESTIGING NHG : HCQ IS HELEMAAL NIET VERBODEN ! nieuwe huisartsbrief vs5

   Goed nieuws van de nhg. Hcq mag gewoon worden voorgeschreven !!

   https://twitter.com/hapelensrob/status/1309416779387633665

   Verwijderen
  2. "Interview van Ab Gietelink met Rob Elens op @cafeweltschmerz
   over het gebruik van HCG werd door YouTube verwijderd. Toen Gietelink en Elens daar een rechtszaak over aanspanden koos NRC partij voor YouTube door valselijk te beweren dat HCQ gevaarlijk is."

   https://twitter.com/beek38/status/1309438803002691584

   link naar NRC artikel:

   https://www.nrc.nl/nieuws/2020/08/26/mag-youtube-videos-blokkeren-die-covid-19-middel-aanprijzen-a4009894

   Verwijderen
 14. Kees vd Pijl retweet:

  "World health organisation has taken a complete u turn and said that corona patients neither need isolate nor quarantine nor social distance and it can not even transmit from one patient to another."

  https://twitter.com/marfprepper7/status/1309134104122843139

  Zou vandaag misschien wel wereldwijd headlines nieuws moeten zijn.

  Waarschijnlijk komt de Staatsomroep vandaag met breaking news over 1 nieuwe besmetting in Heerjezusveen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook in de NRC van gisteren. Paul Scheffer. Hoogleraar en keurige weldenkende man die overal kan aanschuiven. Reageert op 'wij doen niet meer mee' met he artikel:

  "De dodelijke domheid van onze influencers"

  afsluitende alinea's:

  Nu iedereen zo over #ikdoenietmeermee is heen gevallen krijg je bijna de neiging om de initiatiefnemers in bescherming te nemen. Toch is de domheid van onze influencers niet zonder risico. Sterker nog: in coronatijd kan het een dodelijke domheid zijn. Als er niets aan de hand was zou je deze uitbraak van ijdele onzin negeren. Maar er is wel wat aan de hand: het virus grijpt door jongeren om zich heen.

  Na weer een wandeling in mijn buurt heb ik er ook geen zin meer in. Dat gedoe met corona is wel mooi geweest – #ookmijnoptredensgaannietdoor. Maar de realiteit duwt me terug. En juist dat realiteitsbesef neemt in een virtuele wereld snel af. Trouwens, nu we het erover hebben: dat hele virus kun je toch niet zien? Zeg eens eerlijk: wie profiteert ervan?"

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/09/24/de-dodelijke-domheid-van-onze-influencers-a4013428

  Voorspelbare afsluiting van een, na de titel te hebben gelezen, al even voorspelbaar artikel. Voorspelbaar en ook een beetje heel erg lafjes, want Paul Scheffers is de zoveelste broodschrijver die een niet bestaand frame probeert te installeren van een wereld waarin MSM bronnen als de NRC een poging doen de objectieve werkelijkheid te schetsen en alle infobagger op het internet te vinden is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. HCQ ook wel Plaquenil wordt gemaakt door bigfarma gigant Sanofi-Synthélabo.
  Als je het mij vraagt......één pot nat allemaal.
  Een klein onderzoekje...……….
  Sanofi – Making vaccines

  Wat mij betreft...…….stop die naald maar in jullie eigen lijf en stop alle bigfarma pillen maar in jullie eigen mond.

  Bij mij geen naalden en geen pillen. Allemaal troep.
  Ik eet wel een sinasappel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet 1 pot nat. Een kuurtje met hcq kost 15,- Een vaccin een paar honderd. Dat dure spul wat Trump opgekocht heeft meer dan 1000,-

   Verwijderen
  2. Goedkoop of duur. Chemische bigfarma is allemaal troep.
   1 pot nat.

   Verwijderen
 17. Hilarisch.

  Franse minister van Onderwijs (…) wordt publiekelijk verbeterd door een scholier; hij maakte tijdens zijn exercitie 2 vervoegingsfouten op het bord...

  Video werd meteen overal verwijderd…
  @autableauoff stelde hem veilig.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1309115002360659970

  Être et avoir. Disparu.

  (https://www.onderwijsfilosofie.nl/etre-et-avoir/)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt wel mee hoor, dat verwijderen. De film staat al sedert 21 nov. 2018 op joetjoep.

   Verwijderen
 18. Wat een laag niveau van Dawg.
  Dawg is zo dom dat hij niet ziet en niet begrijpt dat hij die fout met krijt op een schoolbord opzettelijk maakte en vervolgens het aan leerlingen overlaat om de fouten te ontdekken.
  Een taaltest en tevens IQ voor de leerling.
  De dommigheid heeft Dawg overgenomen van de dommigheid van niemandsknegt. En dat is nog dommer.

  Frans ken ik verder niet,maar Frans kent mij wel.(als ze nog humor kennen bij blik) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, leer Frans kennen:
   Frans vraagt aan Frans in het Frans: is Frans in het Frans wel Frans? Nee, zegt Frans in het Frans tegen Frans, Frans is in het Frans niet Frans, Frans is in het Frans François

   Verwijderen

  2. Toch heet die bekende wat mij kent Frans.
   Verder ken ik geen Frans but I do speak English.

   François komt helemaal niet ter sprake.
   Allee, zulle Mathieuke. Humor is ook niet bepaald weg gelegd aan uwer zijde. :-)

   Verwijderen
 19. Sweden : The Last Bastion Of Sanity
  https://www.youtube.com/watch?v=eI6M4ExbOgY

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Tijd om je netflix-abbo op te zeggen: Cuties | Official Trailer
  60.000 pedo's vinden dit mooi, 2.100.000 vinden dit walgelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Swine Flu 1976 & Propaganda - They dont want you to see this

  Eindhovense burgemeester John Jorritsma heeft de klap van een molenwiek gehad of iets dergelijk.
  Hij pleit voor muilkorf dwang in supermarkten en tuincentra's.
  Het OMT (staat ook wel voor overbodig management team)zal zich komende week daar ook over gaan buigen.
  Of dit zal uitlopen op muilkorf dragende gehersenspoelde winkelaars in de grote lichtstad komende maand october moeten we even afwachten.
  Het overbodig management team boven de moerdijk is namelijk de kluts kwijt en zijn in staat om nog meer draconische maatregelen te nemen om de Nederlandse bevolking nog meer de kast op te jagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/2138911/van-dissel-houdt-vol-mondkapjes-nutteloos.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik houd vol, pro vaccineren Jaap van Dissel is nutteloos.
   Hij is tevens voorzitter van het overbodig management team.

   Verwijderen
  2. Hans, HANSSSS!!! Nou zelfs een besmetting op Ameland (of all places). Hansss, AMELAND. Doet de gordijnen toe Hans! Houdt het dan nooit op? Hans ! Alleen op Schiermonnikoog zijn we nog veilig, Hans ! Maar daar wil je nog niet dood worden gevonden. Oh, Hans!

   Verwijderen
  3. Hahaha. Schiermonnikoog, het enige veilige plekje in Nederland.

   Verwijderen
  4. Ik houd vol, pro vaccineren Jaap van Dissel is nutteloos.
   Hij is tevens voorzitter van het overbodig management team.

   Weet je nou nog niet dat hele gebeuren bedoeld is om zoveel macht aan de 0.000000001% te geven, de bevolking te knechten en om de wereldbevolking te decimeren!

   Verwijderen
  5. [de bevolking te knechten en om de wereldbevolking te decimeren!]

   Zelfs een Amerikaanse priester heeft het door. Hij zegt dat aan het einde van de preek.

   Verwijderen
 23. Trump kiest (uiteraard) weer voor de verkeerde rechter. Hij kiest voor Amy Coney Barrett

  Expert Warns Amy Coney Barrett is a Deep State Trojan Horse Who Will Destroy Trump
  https://banned.video/watch?id=5f6d2de7ab9d44099a996102

  Pro vaccinatie, pro lockdown etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Als de Tweede Kamer haar werk niet doet, doet de bevolking het zelf:

  Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie 2020 (BPOC 2020),
  In oktober 2020 start de commissie BPOC 2020 met het horen van deskundigen over Covid 19 en de in dit kader door de Nederlandse regering getroffen maatregelen., bron: https://bpoc2020.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Troonrede: miljardenorgie, voor rekening van ‘volgende generaties’
  Syp Wynia 16 september 2020

  citaten:

  "Om een idee te geven: de Nederlandse overheidsuitgaven bedroegen in 2018 331,2 miljard euro. Volgend jaar zullen die volgens plan gestegen zijn tot 396,7 miljard euro. Dat is een stijging van 65,5 miljard – oftewel een vijfde – in slechts drie jaar! De helft van het Nederlandse bbp wordt uitgegeven door de overheid. Hoezo neoliberaal beleid? Onder de kabinetten-Rutte vlogen de jaarlijkse collectieve lasten met tientallen miljarden omhoog. De enige reden dat het in dit verkiezingsjaar nu even niet gebeurt, is omdat de gigantische uitgavenstijging niet wordt betaald uit hogere belastingen, maar met extra geleend geld.

  Waar gaan die 65,5 miljard euro aan uitgavenstijging tussen 2018 en 2021 dan wel heen? Naar de overheid zelf (15 miljard stijging in 3 jaar), naar de sociale zekerheid (13,7 miljard stijging in 3 jaar), naar de zorg (12,3 miljard stijging in 3 jaar) en naar steun voor bedrijven (vorig jaar was dat 11,6 miljard, dit jaar 40,3 miljard en volgend jaar 31,3 miljard). En ja, dan hoeft de staat maar weinig rente te betalen (3,7 miljard, de helft van drie jaar geleden), maar dat is toch maar een druppel op de gloeiende plaat."

  https://www.wyniasweek.nl/troonrede-miljardenorgie-voor-rekening-van-volgende-generaties/

  Op naar de tweede lockdown. De rekening volgt na de verkiezingen van volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Op naar de tweede lockdown.]

   Eerst naar een muilkorfplicht. Nieuwsuur doet al een voorzetje door Fauci te interviewen.


   [De rekening volgt na de verkiezingen van volgend jaar.]

   Dat hoop ik maar ik vrees het ergste, er zal wel weer een of ander konijn uit de hoge hoed getoverd worden.

   Verwijderen
  2. "Dat hoop ik maar ik vrees het ergste, er zal wel weer een of ander konijn uit de hoge hoed getoverd worden"

   Denk het ook. Een dodelijker variant. Zodat we smeken voor het vaccin (dat van ons een hybrid zal maken)

   Verwijderen
  3. Eens met SDR en oligarch: ik verwacht een nog dodelijker virus-uitbraak.

   Verwijderen
  4. Zoiets dus... https://nation.com.pk/29-Sep-2020/mutations-in-the-virus

   Verwijderen
 26. [Unicum in cao: thuiswerkvergoeding voor ambtenaren], bron: https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5186735/cao-rijksoverheid-thuiswerkvergoeding-extra-loon

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heel Nederland weer op de kast gejaagd door het overbodig crisismanagement.
  Peter Koelewijn zou nu gezongen hebben : kom van die kast af, waarschuw niet meer. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hart van Nederland heeft toch ook met die crisisacteur gesproken?
  En die foto dan met dat zuurstofmasker op zijn acteur toeterd?
  Van waaruit heeft hij dan zijn act uitgevoerd Blik?
  Wat heeft hij je nou weer op jouw mouw gespeld?
  Ben je er uiteindelijk toch ingetuind door maar iets te geloven van die clown?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @SDR
  https://www.npostart.nl/nos-journaal/23-03-2020/POW_04508289
  Op 12:30.
  NOS-journaal: "vrijdag op de IC"
  Borelli: "nooit op een IC gelegen".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik, dank (de video start bij mij niet op maar ik neem direct aan dat je gelijk hebt). Neemt niet weg dat er verder (voor zover ik nu kan nagaan) nergens over IC opname werd gerept (ik neem aan dat je de foto die je op het blog plaatste ergens vandaan hebt).

   Heb je na het gesprek ook je mening over het virus bijgesteld?

   Verwijderen
  2. @sdr
   "Heb je na het gesprek ook je mening over het virus bijgesteld?"

   Nee. Voor wat betreft hoe Borelli's mening geëvolueerd is, sinds de gewraakte NOS-journaal-uitzending 23-3-2020, verwijs ik graag naar dit artikel in BNdeStem:
   https://www.bndestem.nl/brabant/joel-borelli-uit-eindhoven-genas-van-corona-en-voelt-zich-beter-dan-ooit~a6a7a7a8/

   Verwijderen
  3. @Blik, dank voor de antwoorden. Na het lezen van dit artikel kan ik me dat geheel voorstellen.

   Verwijderen
  4. Uit het artikel van BNdestem: [Kort na zijn ontslag uit het ziekenhuis dacht Borelli eventjes voortaan immuun te zijn voor het virus. ,,Ik dacht: ik kan weer met een gerust hart iemand knuffelen. Maar dat kán dus niet. Ik ben niet onaantastbaar.]

   Opnieuw bewijs dat een vaccin echt niet gaat helpen. Misschien dat Borelli zijn bekendheid kan gaan gebruiken om behandelmethoden (die vele malen goedkoper en beter voor de lange termijn gezondheid zijn dan vaccins) + voorkoming van ziek worden door gezonder te gaan leven en het nemen van (indien nodig) voedingssupplementen onder de aandacht te brengen.

   Verwijderen
 30. Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Die test ziet er een stuk gezonder uit dan de "hersenweefsel biopt" die de huidige test vergt :-))))))))))

   Verwijderen
  3. rivm zegt ze ook wel te hebben, maar "is nog in onderzoek", een andere uitdrukking voor: wacht nog maar een jaartje of wat. Ook munt de link uit in onduidelijkheid en sommige alinea's spreken elkaar tegen.

   Verwijderen
  4. @G.B., ik ga er de komende dagen weer eens een stel telefoontjes aan wagen. Dit keer ook maar weer eens het RIVM benaderen.

   Verwijderen
  5. [Dit keer ook maar weer eens het RIVM benaderen.]

   Goede actie, veel succes.

   Verwijderen
  6. @G.B., als iedereen die dit leest, dat ook nu eens doet dan helpt het misschien :-)

   De NPO is nu bezig de mondkapjesplicht (wat hebben die lui met die mondkap? soms aandelen in een fabriek die ze maakt?) erdoor te drukken. Ik stel voor dat iedereen (voor en achter de camera) bij de NPO (en andere gremia die de plicht willen doordrukken) zelf het goede voorbeeld geeft door met mondkap hun werk te doen.

   Verwijderen
  7. @SDR: [als iedereen die dit leest, dat ook nu eens doet dan helpt het misschien]

   Hen jij wat voorbeelden van vragen?

   Verwijderen
  8. @G.B., nee, hangt af van degene die ik bel. Ik stel voor mezelf tevoren de grote lijnen vast van wat ik over wil brengen, zorg dat ik daarvoor de cijfers, onderzoeken, rapporten of wat dan ook bij de hand heb (zodat ik daaruit kan citeren), en vraag altijd om een mail-adres zodat ik de info kan toesturen. Uiteraard niet boos worden of de betweter uithangen maar gewoon beleefd, als een bezorgde burger, zoiets. Het is een tijd geleden dat ik een dergelijke actie heb gedaan, de situatie is nu natuurlijk anders. Ik moet er nu nog even over nadenken hoe ik het precies ga aanpakken.

   Verwijderen
  9. Hier een voorbeeldje van vragen? (even humor hè, moet ook kunnen.)😉

   Verwijderen
  10. @G.B., zo zou ik het zeker doen als ik jou was :-))))))))))) past wel bij je :-))))))))))))))))))))) maar mijn oma zei altijd "je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn" :-)))))))))))

   Verwijderen
 31. En ze blijven maar liegen op npo radio 1: https://www.nporadio1.nl/gemist (vandaag 29-09-2020) rond 15:46:20.
  Een mevrouw meldt enthousiast, dat zij haar 1e uitnodiging voor een griepprik heeft ontvangen."Absoluut halen, mevrouw." terwijl de geïnformeerden weten, dat je dan de grootste kans hebt om deaud te gaan. Daarna komt het: De behandeling met HCQ+zink+azithromycine is NIET goed. Daarna wordt omslachtig uitleg gegeven en met de laatste zin wordt nog even verteld, dat het Nederlandse Huisartsen Genootschap de behandeling AFRAADT. (Niet doen). Over nep-nieuws gesproken ...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. [Steeds meer stemmen in Tweede Kamer voor mondkapjesplicht], bron: https://nos.nl/artikel/2350321-steeds-meer-stemmen-in-tweede-kamer-voor-mondkapjesplicht.html

  Volgens het artikel zijn PvdA, D66 en GroenLinks voorstander, in ieder geval de PVV is tegenstander. Van de rest wordt het niet vermeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [in ieder geval de PVV is tegenstander]

   Onder Jensen 228 zegt iemand:
   ShipSpotting Nederland
   5 uur geleden
   Wilders is ook de weg kwijt met zijn mondkapjesplicht; nooit zal ik dat ding dragen!

   Klopt dat wel?

   Verwijderen
  2. @G.B., volgens het artikel van de NOS is de PVV-leider tegen of dat echt zo is, heb ik niet gecheckt.

   Verwijderen
  3. Het enige wat ik er over kan vinden, is de navolgende tweet van Wilders:

   [Nederland moet geen land worden waar de overheid een #avondklok instelt en bepaalt dat je een #mondkapje moet dragen terwijl je DNA naar een lab in Abu Dhabi wordt gestuurd omdat testen hier niet lukt.

   Ongelooflijk wat Rutte en De Jonge er een puinhoop van maken hier.]

   Vandaag geplaatst. Hij retweet ook Maurice de Hond die een plan heeft opgesteld misschien doelt de reaguurder bij Jensen daar op? Daar staat nl o.a. in dat in publieke gebouwen waar de ventilatie niet op orde is een mondkapje moet worden gedragen (ben even kwijt of dat alleen in geval van veel besmettingen is of ook bij nauwelijks tot geen besmettingen)/

   Verwijderen
 33. OT (maar daarom niet minder belangrijk:

  BOMBSHELL: Federale inlichtingenfunctionarissen hebben telefoons gekloond om de volledige structuur van Antifa / BLM-terroristische operaties in kaart te brengen en in kaart te brengen ter voorbereiding op massa-arrestaties.

  Zoals u zich wellicht herinnert, hebben we verslag uitgebracht over de plannen van Trump om na de verkiezingen een beroep te doen op de Insurrection Act, waarbij militaire troepen op straat worden ingezet om de extremistische linkse politieke couppoging te stoppen die naar verwachting kort na de verkiezingen zal worden geactiveerd. Nu is er fascinerend nieuws verschenen dat bevestigt dat Amerikaanse federale inlichtingenfunctionarissen al maanden stilletjes de deelnemers en leiders van zowel Antifa als BLM terroristische organisaties identificeren, inclusief rijke donoren die deze operaties financieren.

  Het blijkt dat het DHS van Trump geavanceerde telefoonkloneringhardware heeft gebruikt om de telefoons van Antifa- en BLM-extremisten na te bootsen om hun telefoontjes en sms'jes af te luisteren. Met deze technologie hebben ze een complete organisatiestructuur en hiërarchiekaart samengesteld van de leiders die betrokken zijn bij de hedendaagse linkse terroristische operaties. Wat nog belangrijker is, is dat deze informatie wordt voorbereid voor een landelijke verwijdering van illegale opstandelingen zodra de Insurrection Act is geactiveerd.

  Dit alles wordt bevestigd door tal van onderzoeksinspanningen in de media, waaronder die van de anti-Trump-uitgever The Nation, die meldde:

  In Portland gebruikte een interinstitutionele taskforce waarbij het DHS en het ministerie van Justitie betrokken waren, een geavanceerde aanval op het klonen van mobiele telefoons - waarvan de details geheim blijven - om de telefooncommunicatie van demonstranten te onderscheppen, volgens twee voormalige inlichtingenofficieren die bekend zijn met de zaak.

  Indy media outlet News Thud meldt verder dat het verzamelen van deze informatie wijst op een 'oktoberverrassing' waarin linkse terroristen mogelijk te maken krijgen met ingrijpende arrestaties:

  Dus het DHS en de FBI hebben naar Antifa geluisterd en ze weten met wie ze in de media en in de politiek hebben gesproken. Je kunt aan het rapport van The Nation
  zien dat links hier erg nerveus van wordt, omdat dit het nummer één rapport op hun website is vanaf het moment dat dit bericht wordt geschreven.

  Trump belooft zowel Antifa als de KKK aan te duiden als 'terroristische organisaties'
  Een verdere bevestiging van dit alles kwam voort uit Trumps eigen woorden, die slechts twee dagen geleden werden uitgesproken, toen hij beloofde zowel Antifa als de KKK aan te wijzen als 'terroristische organisaties'. Rapporteren via The
  Epoch Times:

  President Donald Trump is gepland om een ​​maatregel aan te kondigen die de extreem-linkse beweging Antifa en de Ku Klux Klan (KKK) aanwijst als terroristische organisaties, waarin wordt opgeroepen om lynchen tot een federale haatmisdaad te maken.

  Procureur-generaal William Barr zei in augustus dat Antifa een 'revolutionaire groep' is die erop uit is het communisme of socialisme in de Verenigde Staten te vestigen.

  “Ze zijn een revolutionaire groep die geïnteresseerd is in een of andere vorm van socialisme, communisme. Het zijn in wezen bolsjewieken. Hun tactiek is fascistisch, ”zei Barr in een interview met Fox News op 9 augustus.

  Kyle Shideler, directeur en senior analist voor Homeland Security and Counterterrorism bij het Center for Security Policy, vertelde The Epoch Times dat Barr en andere federale functionarissen 'de groep moeten behandelen als de subversieve en opstandige kracht die het is.'

  Deze ontwikkelingen zijn cruciaal om op te merken om verschillende belangrijke redenen:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervolg:
   # 1) Zowel Antifa als de KKK zijn creaties van democraten.

   Hoewel het lijkt alsof Trump terroristische benamingen lijkt te balanceren door Antifa te koppelen aan de KKK - waarvan veel Amerikanen ten onrechte denken dat het een evenwicht zou vinden tussen links en rechts - is de KKK in werkelijkheid een creatie van links. De KKK kan het beste worden omschreven als de Antifa van de jaren vijftig. Het was de militante vleugel van de democraten, net zoals Antifa dat nu is. In feite is deze aanwijzing door Trump een dubbele verklaring tegen het terrorisme van democraten.

   # 2) Zodra Antifa officieel als terroristische organisatie is aangewezen, kunnen de massa-arrestaties onmiddellijk beginnen

   De officiële aanwijzing van Antifa als een terroristische organisatie zal federale wetshandhavingsmiddelen vrijmaken om massa-arrestaties te plegen in onder meer Oregon, Washington, Californië en New York. Het hele Antifa-leiderschap zal zeer snel worden afgebroken, en uit de linkse coup worden de 'militante troepen' verwijderd waarvan ze hopen dat ze hun kleurenrevolutie tegen Amerika zullen uitvoeren.

   # 3) Alle bedrijven die Antifa hebben gefinancierd, zullen medeplichtig zijn aan het financieren van binnenlands terrorisme, wat een misdrijf is.

   De aanwijzing van Antifa als een terroristische organisatie zal ook al die Amerikaanse bedrijven in de val lokken die de afgelopen vier jaar geld hebben gedoneerd aan Antifa. Die bedrijven zullen zich plotseling schuldig maken aan het financieren van binnenlandse terroristische operaties, en ze zullen worden gearresteerd en beslag gelegd op activa. (Ik twijfel er niet aan dat een groot deel van de financiering terug te voeren is op Big Tech.) Dit is hoe Trump terugvecht tegen linkse bedrijfsreuzen die illegale opstandactiviteiten financieren om te proberen de Verenigde Staten omver te werpen.

   # 4) Arrestaties van Antifa-terroristen zullen de Amerikaanse autoriteiten rechtstreeks naar globalistische donoren zoals George Soros leiden.

   Ten slotte, zodra de arrestaties van Antifa beginnen, zullen onderzoeken de autoriteiten rechtstreeks naar de financieringsbronnen van deze couppoging leiden. Deze "geldmannen" omvatten George Soros en andere rijke globalistische personen en bedrijven - zelfs naties als China - die proberen de Verenigde Staten van Amerika te vernietigen.

   Trump heeft een plan om de linkse terroristen uit te schakelen en Amerika te redden.
   Het goede nieuws bij dit alles is dat Trump een plan heeft om de couppoging van radicaal links, die door de CIA tegen Amerika wordt geleid, te verstoren.

   Ditzelfde type revolutie is in veel andere landen over de hele wereld uitgezet en uitgevoerd, volgens hetzelfde speelboek. Zelfs Glenn Beck had het goed met zijn berichtgeving over dit onderwerp.

   Verwijderen
  2. Spreekt het bericht zichzelf niet een beetje tegen? Eerst wordt gemeld dat Trump NA de verkiezingen (november dus) de Insurrection Art in werking zal zetten (2e alinea 1e deel) vervolgens wordt in de 6e alinea (1e deel) gesproken over een OKTOBER surprise met massa-arrestaties.

   Sorry dat ik een beetje 'dwars' lijk maar ik heb Trump de afgelopen jaren zoveel horen zeggen (hij heeft al veel eerder aangegeven dat Antifa gekwalificeerd moet worden als een 'domestic terror organisation') maar hij doet er niets mee. Niet eens een poging. Inmiddels is het wat mij betreft: 'eerst zien dan geloven' wat dit soort berichten aangaat.

   Verder speculeert men bij TruNews ook al een tijdje over een mogelijke 'october surprise', er zijn nogal wat mogelijkheden voorbij gekomen. We zullen moeten afwachten of er iets gebeurt en zo ja wat. Overigens is hun uitzending van 24 september j.l. over Hunter Biden echt de moeite van het bekijken waard, https://www.trunews.com/stream/hunter-biden-riding-the-red-dragon-to-the-bank.

   Verwijderen
 34. Bron: Free Dominion. Sorry, ik moest wel eerst door een paar capcha's heen, 't is maar dat je het weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. In Madrid is het nu verboden om op straat te komen zonder papieren. Als dit geen bezetting is, weet ik het ook niet meer. Pfff mijn hoofd begint te draaien. Het gaat om meer dan een miljoen mensen.

  VIDEOS: MADRID EXPLODES AS POLICE VIOLENTLY CRACKDOWN ON ANTI-LOCKDOWN PROTESTERS
  https://www.infowars.com/videos-madrid-explodes-as-police-violently-crackdown-on-anti-lockdown-protesters/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [In Madrid is het nu verboden om op straat te komen zonder papieren.]

   Dat is hier toch precies hetzelfde? Hier geldt een toonplicht. Het ligt aan de goedertierenheid van de agent, als die accepteert, dat je je legitimatie diezelfde dag op het bureau kan laten zien, als je het niet bij je hebt. Meestal krijg je een boete van € 60,00, als zijn pet verkeerd staat die dag. Of wordt je meegenomen naar het bureau, waarna je alsnog een prent krijgt.

   Die toonplicht geldt in alle landen van Europa, als toerist in het buitenland geldt zelfs een draagplicht.

   Verwijderen
  2. @ GB

   In Nederland is het niet verboden om zonder papieren op straat te zijn. Maar er is wel de verplichting om een ausweiss te laten zien als de veldwachter daar om vraagt. Hier meer over het subtiele verschil tussen draag- en toonplicht:

   https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identiteitskaart/vraag-en-antwoord/wat-is-de-identificatieplicht#:~:text=De%20identificatieplicht%20houdt%20in%20dat,de%20politie%20daar%20om%20vraagt.&text=De%20identificatieplicht%20geeft%20de%20politie,reden%20uw%20identiteit%20te%20controleren.

   Verwijderen
  3. @ GB

   In Nederland is het niet verboden om zonder papieren op straat te zijn. Maar er is wel de verplichting om een ausweiss te laten zien als de veldwachter daar om vraagt. Hier meer over het subtiele verschil tussen draag- en toonplicht:

   https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identiteitskaart/vraag-en-antwoord/wat-is-de-identificatieplicht#:~:text=De%20identificatieplicht%20houdt%20in%20dat,de%20politie%20daar%20om%20vraagt.&text=De%20identificatieplicht%20geeft%20de%20politie,reden%20uw%20identiteit%20te%20controleren.

   Verwijderen
  4. @Dawg: Er staat: het is niet verboden, maar als je het niet bij je hebt krijg je wel een boete.
   Ik zie het verschil niet. Het woord identificatieplicht impliceert automatisch de plicht om het bij je te hebben. En het subtiele verschil waar jij op duidt, is alleen de reden die de controleur moet hebben om er naar te vragen. Die is natuurlijk nooit ver te zoeken.

   Verwijderen
  5. @GB

   Praktisch gesproken zal het verschil tussen draag- en toonplicht misschien niet altijd even scherp zijn, maar feit is dat een agent in Nederland niet zomaar om je papieren kan vragen. Daar moet een reden voor zijn.

   Verwijderen
 36. "Het kabinet sluit niet uit dat er een avond- en nachtklok wordt ingesteld, als het oplopende aantal coronabesmettingen met de nieuwe maatregelen niet genoeg wordt teruggedrongen. Dat schrijft minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) aan de Tweede Kamer."

  https://www.ad.nl/politiek/avond-en-nachtklok-op-tafel-als-volgende-stap-coronacrisis~a8d5214a/

  De meeste 'besmettingen' vinden binnenshuis plaats. Ik denk zo dat SchoenenHugo nog wel met een voorstel komt op een verbod naar huis gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Binnenkort ook in dit theater (serieus land kan ik Nederland inmiddels niet meer noemen), met dank aan de drammers/angstzaaiers van de "pers":

  [Ook kabinet: dringend advies om mondkapje te dragen in binnenruimtes], bron: https://nos.nl/artikel/2350449-ook-kabinet-dringend-advies-om-mondkapje-te-dragen-in-binnenruimtes.html

  Rutte is overstag al gelooft hij er zelf niet in. Uit het artikel: "Rutte zei dat op dit punt "een stap moet worden gezet", hoewel ook hij niet verwacht dat dit dé maatregel is om het aantal besmettingen weer omlaag te brengen. "Maar het kan bijdragen", zei hij verder. De premier voegde eraan toe dat de maatregel de komende dagen moet worden uitgewerkt, omdat er ook meteen weer nieuwe vragen door ontstaan."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees ook:

   "Hij riep nog eens iedereen op zich aan de regels te houden en benadrukte dat het niet zozeer om de maatregelen zelf als wel om het gedrag van mensen gaat."

   Wat staat hier nu eigenlijk? Zegt Rutte nu gewoon

   "Wij weten ook wel dat die 1,5 m en die mondkapjes niet werken, maar jullie moeten leren gehoorzamen/ banger zijn voor corona?"

   Verwijderen
  2. @Dawg, ja, feitelijk wel. Of het gaat er gewoon om dat wij naar hen moeten luisteren ongeacht het onderwerp.

   Verwijderen
  3. Ik schreef om 17.29 [met dank aan de drammers/angstzaaiers van de "pers"] die zin kan natuurlijk ook zo luiden: de pers heeft de afgelopen dagen de opdracht gekregen door te drammen over de mondkapjes zodat deze zonder gezichtsverlies voor de hotemetoten die er maanden tegen predikten ingevoerd kunnen worden waarmee wij in de pas lopen met de landen om ons heen.

   Verwijderen
  4. @SDR: Je ziet het volkomen juist. De pers geeft het voorzetje -op verzoek van Mark R- en de laatste kopt 'm erin. Kan hij altijd zeggen, dat het idee niet van hem kwam. Hij zorgt er altijd voor, dat iemand anders de 'zondebok' is. Eerst was het van Dissel, nu de pers.

   Verwijderen
  5. @G.B., de TK heeft ook een aardige duit in het zakje gedaan.

   Verwijderen

 38. Ze hebben haast.

  De angstpropaganda wordt opgevoerd en is voor de elite psychopaten de ideale grondslag om vaccineren proberen door te drukken.
  Benieuwd hoeveel lemmingen dan bereid zijn zich in de door psychopaten gecreëerde afgrond te storten.
  De lemmingen houd je dan niet meer tegen, dus laat ze maar gaan en vallen.
  2021 wordt het jaar van de lemmingen die nu als voorproefje al gewillig binnenkort landelijk overal gemuilkorfd zullen gaan lopen.
  @ Matt...…….een cartoon tekeningetje waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "Influencer" Famke Louise is blijkbaar compleet om (wie schreef ook alweer dat ze betaald werd om de maatregelen te promoten maar dat ze daar tegenin ging?), na een gesprek met Gommers gaat ze samen met hem jongeren aanspreken.

  [Gommers na bezoek Famke Louise: we gaan samen jongeren aanspreken

  Diederik Gommers is enthousiast over het bezoekje dat influencer Famke Louise vandaag bracht aan zijn kamer in het Erasmus Medisch Centrum. "Het was een leuk, opbouwend gesprek", zegt de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care tegen de NOS. "Eigenlijk zijn we het over een hoop dingen eens."

  Het bezoek vloeide voort uit een uitzending van Jinek, vorige week dinsdag. Daarin probeerde de arts Famke Louise te overtuigen van de noodzaak van de coronamaatregelen, maar dat lukte niet. Wel spraken ze af om het er nog eens over te hebben.

  Dat gebeurde vanmiddag in Rotterdam, in een gesprek van ongeveer een uur. Daaruit bleek volgens Gommers dat hun opvattingen eigenlijk niet zo ver uit elkaar liggen.

  "We maken ons allebei zorgen over corona, maar vooral ook over het draagvlak voor het beleid onder jongeren", zegt Gommers. "We hebben het gehad over hoe jongeren kunnen worden bereikt, en welke rol ik daarbij zou kunnen spelen. Het is nog even uitzoeken hoe we dat gaan doen, maar we hopen samen de gevoelige snaar te raken."], bron: https://nos.nl/liveblog/2350386-madrid-afgesloten-op-last-van-spaanse-regering-jaarbeurs-schrapt-tientallen-banen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk, dat FM wel degelijk is betaald en na haar tegenover gestelde actie even fijntjes op de kleine lettertjes onder haar contract is gewezen. Diederik G. mag nu met haar damage-control doen.

   Verwijderen
  2. @G.B., of het is een bewuste actie geweest, misschien niet van haarzelf maar wel van de mensen die haar adviseerden. Want wat is er nu sterker dan iemand die eerst tegen was maar nu haar "enorme fout" inziet en dan voorvechter wordt?

   Verwijderen
  3. [misschien niet van haarzelf maar wel van de mensen die haar adviseerden]

   Je bedoelt virus-waanzin/waarheid?
   Ze was eerst voor, betaald. Daarna #ikdoenietmeermee. Daarna (nu dus) wéér 180° gedraaid. We zullen het wel zien, hoe het uitpakt voor haar. 't Kind lijkt me flink gemanipuleerd en niet opgewassen tegen dit soort zaken.

   Wel is heel duidelijk geworden, dat er een heel vies spelletje wordt gespeeld op alle fronten.

   Verwijderen
 40. Horeca sceptisch over het muilkorfadvies (wat zeker over een paar weken tot een plicht zal leiden):

  [Horeca sceptisch over mondkapjesbesluit

  De brancheorganisatie voor de horeca, Koninklijke Horeca Nederland (KHN), laat het aan de leden wat het dringende advies van het kabinet voor hen betekent. KHN betwijfelt of de maatregel zin heeft, staat in een persbericht. "Dat er door het kabinet en RIVM nog steeds geen wetenschappelijke onderbouwing is over het bewezen nut van mondkapjes, helpt zeker niet voor creëren en behouden van draagvlak. Bovendien vormen mondkapjes toch een extra barrière voor een horecabezoek."

  Als er uiteindelijk toch een mondkapjesplicht komt, hoopt KHN dat er goed naar de maatregelen in België en Duitsland wordt gekeken, waar volgens de vereniging tien personen of meer aan tafel zijn toegestaan. "Dan staan we ervoor open." KHN wil in het geval van een mondkapjesplicht ook aanvullende financiële steun.], bron: https://nos.nl/liveblog/2350386-madrid-afgesloten-op-last-van-spaanse-regering-jaarbeurs-schrapt-tientallen-banen.html

  Dit is uiteraard compleet de waarheid maar die wetenschappelijk onderbouwing gaan ze niet geven want die IS er gewoon NIET, het is en blijft (zoals een paar hotemetoten in de VS in een onbewaakt ogenblik zeiden) 'politiek theater': [Dat er door het kabinet en RIVM nog steeds geen wetenschappelijke onderbouwing is over het bewezen nut van mondkapjes, helpt zeker niet voor creëren en behouden van draagvlak.]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook heel 'fijn' (bericht uit hetzelfde NOS blog):

   [Tientallen fouten ontdekt bij intern onderzoek coronatestlijn

   Het callcenterbedrijf achter de coronatestlijn heeft fouten gemaakt bij de komst of het vertrek van 38 werknemers. De medewerkers ontvingen geen geheimhoudingsverklaring als ze in dienst kwamen, of hun accounts werden niet verwijderd na hun vertrek, waardoor ze nog toegang hadden tot privacygevoelige gegevens.

   Eerder deze maand kwamen de problemen via Nieuwsuur aan het licht, waarna het betreffende bedrijf, Teleperformance, intern onderzoek deed. 1600 werknemersdossiers zijn de afgelopen weken doorgelicht, meldt RTV Oost.

   Naar aanleiding van de 38 ontdekte fouten heeft het bedrijf maatregelen genomen. Er wordt nu twee keer per week gekeken of er accounts van vertrokken werknemers verwijderd moeten worden. Dat gebeurde voorheen één keer per week. Ook heeft het bedrijf een geheimhoudingsverklaring gestuurd naar alle medewerkers die die nog niet hebben ondertekend.]

   Verwijderen
 41. Marianne Zwagerman is tegen de muilkorf en is daar nu heel duidelijk over:

  [Ik heb het nu 2 dagen geprobeerd. Maar knallende koppijn en sterke toename van m’n duizeligheidsklachten. Sorry mensen #ikdoenietmeermee] en [En het Heeft Gewoon Geen Zin. Kappen met die mondkap.], bron: https://twitter.com/mariannezw/status/1311401965293838336

  BeantwoordenVerwijderen