maandag 21 september 2020

Al 160.000 mensen zien Tisjeboy Jay RIVM slopen

En het zijn waarschijnlijk veel meer dan 160.000, want niet iedereen kijkt alleen! 163.000 views heeft Tisjeboy Jay. Als er gemiddeld 3 mensen tegelijk kijken, is het een half miljoen; Tisjeboy jay pakt in zijn ééntje, met gebrekkige audio en aan zijn eigen eettafel, meer kijkers dan het poepdure staatsbetaalde Op1 of de overbetaalde Jinek, met hun 20 cameramannen en 60 geluidstechnici!

Tisjeboy Jay! Had u van hem gehoord? Ik eerlijk gezegd niet. En dat is het leuke van deze tijd. Er ontstaan steeds meer dwarsverbanden van onafhankelijke denkers. Het officiële Corona verhaal wordt enkel nog in de lucht gehouden door mensen die er vet voor betaald worden (de gecontroleerde media, Ghislaine Plag, Joelli Borelli), omdat ze er een belang bij hebben (Coutinho, Osterhaus), of omdat ze het van hogerhand moeten (Rutte, De Jonge).

Tisjeboy met deze drie artsen zul je nooit op deze manier nog bij de gecontroleerde media zien; ondertussen krijgt hij 160.000 views. Wat een waanzinnig succes. Tel het op bij de honderdduizenden views van Jensen, Lange Frans, en alle andere alternatieve media, en dan bereiken die alternatieve media steeds vaker de kritische massa. 

En dan kort over de inhoud van dit bijna 1 uur durende gesprek: Knuffelen is net zo belangrijk als eten. (Dus de anderhalve meter-regel is onmenselijk, Blik), twee oesters per dag eten wordt aangeraden (door Elens), het aankomende Corona-vaccin kan niet trekenen op de aanbeveling van deze 3 medici. Vitamine C en D en Zink in je dieet opnemen. Hetzij uit een pilletje, hetzij (waarschijnlijk beter) op natuurlijke wijze: C - citrus, fruit, etc; D - zon op je bast; zink, de genoemde oesters, regelmatig 2 stuks.

Wie had ooit kunnen bedenken dat zo'n heerlijk plateau oesters met citroen, niet alleen een heerlijk lekkernij is, maar ook een medicinale boost?! Aanvalluhhh!

Trouwens, Rob Elens legde ook het verhaal van die "besmette" Papaya uit. Iemand had uit baldadigheid een wattenstaafje met wat papayasmeer opgestuurd naar het lab. Kwam als Corona-positief terug. Zo betrouwbaar is die test dus, en zo veelzeggend is Corona-positief dus! :-)

68 opmerkingen:

 1. Hè hè, eindelijk doet Tisjeboy Jay wat ik al eerder aan Weltschmerz had gevraagd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel leuk is, dat Elens het heeft over subliminale waarneming: onderbewuste waarneming. Bij reclames is dit verboden. Wat schertst mijn verbazing: een maand of wat geleden zag ik bij iedere Appie-reclame gedurende een fractie van een seconde dat een mars-reep werd geprojecteerd. Reclame opgenomen, langzaam afgespeeld en ik had het goed gezien. Klacht ingediend bij de Reclamecode Commissie en het plaatje is verdwenen. Verder geen enkele reactie gehad. Ze proberen het iedere keer weer.

   Overigens vond ik het geluid in de tjoep storend: 1 centrale microfoon op tafel en een hoop echo erbij. Iedere keer als Elens zijn beker neerzette, gaf dat een harde klap. Hij had ook een beetje last van stress, gezien zijn 'wiebelbenen' aan het begin van de tjoep.

   Ook deze film maar gedownload en veilig gesteld.

   Verwijderen
  2. Goed en scherp bezig, Wolfie. ja, geluid was matig; ik ken zijn budgetten ook niet, maar het maakt zijn giga aantal views richting 2 Ton, er enkel nog bewonderenswaardiger op. Wat zullen ze jaloers zijn!!! Ook Kim Feenstra gaat los nu op belachelijke dwangmaatregelen, en dick Advocaat toonde ook, vooralsnog bedekt, zijn ongenoegen met de dwangmaatregelen. Er is een krachtmeting gaande tussen de vrijen en de dwingelanders! Het kamp der vrijen wint aan momentum. Rutte en zijn staats-dwanggroep kunnen enkel rekenen op zwaar betaalden en omgekochten.

   Verwijderen
 2. Waar het allemaal om gaat.

  https://twitter.com/mvdz_/status/1307997082821816320

  https://twitter.com/Hannesz1956/status/1308045836627193857/photo/1

  Mark komt uit de kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet natuurlijk regelmatig het nep-nieuws checken en weer 1 gevonden: de Groene. Waarschuwing tijdens het lezen voor kromme tenen. Ikzelf constateer alleen: 2 wanhopige mensen, die niet begrijpen, waarom niet méér mensen zich aansluiten in hun bubbel.
  Citaat: [De gevallen televisiepresentator Robert Jensen, die op YouTube honderdduizenden mensen complotten voorschotelt, verkoopt in zijn webshop witte T-shirts (27,95) met daarop ‘media = virus’, die bij elke demonstratie te zien zijn.]
  Conclusie: ze zijn gewoon stikjaloers op RJ, omdat zíj alleen maar dalende oplages zien.
  Citaat: [Het publieke debat zou een vrije marktplaats moeten zijn waar ideeën met elkaar strijden, net zo lang tot het beste idee bovendrijft.]
  En dát, m'n beste Groene, ontbreekt TOTAAL bij jullie.

  Rob Elens is verstandig en heeft al zijn video's op Bitchute gezet. Dááág YT.

  En voor de zelfmedicatie een instructief filmpje over: Ivermectine werkt voor 98%, maar in de film wordt zelfs gesproken van 100%. Wat wil je nog meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very sad. A huge loss. America’s leading expert on Russia, Stephen Cohen, has died, aged 81. Stephen was subjected to a horrible smear campaign when he questioned US-policy towards Moscow after the 2014 estrangement. Condolences to @KatrinaNation

  https://twitter.com/27khv/status/1307228268265963521?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1307228268265963521%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2Fwidgets%2Fmedia.html%3Ftype%3Dtext2Fhtmlkey%3Da19fcc184b9711e1b4764040d3dc5c07schema%3Dtwitterurl%3Dhttps3A%2F%2Ftwitter.com%2F27khv%2Fstatus%2F1307228268265963521image%3D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lockdowns worden nu zoals we weten regionaal voor de afwisseling

  Spanje kondigt tweede lockdown af. Na Catalonië nu ook corona-slot in Gallicië
  https://www.dvhn.nl/extra/Spanje-kondigt-tweede-lockdown-af.-Na-Cataloni%C3%AB-nu-ook-corona-slot-in-Gallici%C3%AB-25822342.html

  Spanjaarden gaan weer in lockdown. OMG.

  Ze durven geen nieuwe lockdown aan? Denk nog een keer na aub. Het plan moet doorgaan. Er is geen weg terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Say NO to another lockdown.

  https://theduran.com/say-no-to-another-lockdown/

  UK, zit ook iets aan te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lubach legt het drama rond testen bloot.
  Schandalig !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk zelf al jaren niet meer naar de NPO maar dit is was Patrick Savalle er van zegt:

   https://twitter.com/patricksavalle/status/1308119365422899202

   Verwijderen
  2. Fi @Fionaek verwoordt mijn insteek: [Ik vind het wel een mooie diss naar het falende beleid.]
   Ik weet wel, dat de PCR-test waardeloos is, zoals PS het schrijft. Is alleen voor testdoeleinden, zoals de ontwikkelaar van de test heeft gezegd. Het wachten is op de nieuw ontwikkelde sneltest: na 1 uur uitslag.
   Lubach hoort bij de GO en is volkomen onbetrouwbaar v.w.b. informatie.

   Verwijderen
  3. [Het wachten is op de nieuw ontwikkelde sneltest: na 1 uur uitslag.]

   Waar test die dan op? Op aanwezigheid van levend virus?

   Verwijderen
  4. [Op aanwezigheid van levend virus]
   Ja. Is betrouwbaarder en toegespitst op Covid-19.

   Verwijderen
  5. [Ja. Is betrouwbaarder en toegespitst op Covid-19.]

   Ik vraag me af of dat betrouwbaarder zal zijn. Er loopt nl ook een hele discussie (na te lezen op de twitteraccount van Patrick Savalle) over de isolatie van het virus, of dat eigenlijk wel gebeurd is en zo ja, of dat op de juiste manier is gedaan. Denis Rancourt heeft daar ook over gesproken (en geschreven) o.a. in de video die @Dawg weken geleden geplaatst heeft.

   Verwijderen
  6. Ik heb aan Startpage.com gevraagd: "is covid-19 geisoleerd?" en krijg daar tegengestelde antwoorden op:
   https://www.eoswetenschap.eu/natuur-milieu/het-coronavirus-uitgelegd-vijf-krachtige-grafieken
   Citaat: (Drie weken na het eerste bekende geval van de ziekte meldde China bij de WHO een piek in gevallen van een longontstekingsachtige ziekte. Twee weken daarna was het coronavirus geïsoleerd, genetisch gesequencet en was er een diagnostische test ontwikkeld.) Datum van het artikel: 20 maart 2020.

   https://www.dlmplus.nl/2020/08/16/nederlandse-artsmag-er-niet-genezen-worden-van-covid-19/
   Citaat: (Covid-19 is vooralsnog niet geïsoleerd en niet zichtbaar te maken, zelfs niet in longweefsel van een zieke corona-patiënt.) Datum artikel: 16-08-2020.

   Beide artikelen compleet gelezen. Ik snap het niet meer. Jij wel? 😈 😎

   Verwijderen
  7. Ook het artikel gevonden van @JV, waar ik mijn 'wijsheid' vandaan haalde: https://xevolutie.blogspot.com/2020/07/1069-goed-nieuws-elke-dag-uzelf-testen.html

   Verwijderen
  8. Geen corona geisoleerd in longweefsel? Geen opmerkelijke constatering: de ernstige Covid symptomen worden niet door het virus, maar door de daardoor veroorzaakte celontregeling met losgeslagen cytokine- en bradikinestorm veroorzaakt. Tegen die tijd is er nog nauwelijks virus te isoleren.

   Ivermectine met vitamine D werkt tegen die celontregeling.

   Verwijderen
  9. [maar door de daardoor veroorzaakte celontregeling met losgeslagen cytokine- en bradikinestorm veroorzaakt.]

   Hetzelfde als wat H1N1 kan veroorzaken. Zie het artikel uit 2018 (waarin nota bene Gommers werd geinterviewd) wat ik hier een tijd geleden plaatste.

   In combinatie met de niet werkende PCR test zou zelfs de vraag gesteld kunnen worden of we niet te maken hebben met (een variant van) H1N1 in plaats van met corona. Zeker omdat we volgens het CBS dit jaar maar 400 (!) griepdoden zouden hebben gehad in plaats van de gebruikelijke (gemiddeld) 6.000.

   Verwijderen
 8. De msm gaat langzamerhand draaien. #ikdoenietmeermee. Dreigende taal voor Mark R.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vraag het me af (of ze draaien), Marianne Zwagerman (mede oprichter Powned en WNL) heeft vanaf het begin een andere visie op de corona crisis gehad (van haar kwam de term 'dor hout' waar veel kritiek op geweest is) dan de rest van de MSM. Aangezien ze nog steeds bij de NPO mag publiceren, valt ze wat mij betreft onder de categorie gecontroleerde oppositie.

   Verwijderen
  2. Eens met je opmerking over GO. Bij Hvana is de post ook verwijderd. Ik heb zomaar een link uit de vele resultaten gepakt, ik ga niet álles nalezen, want daar is domweg geen tijd voor. Eigenlijk loopt 'dor hout' parallel met de visie van @JV.

   Natuurlijk wordt op iedere slak tegenwoordig veel zout gelegd, de verdeeldheid is groot. Maar ieder lichtpuntje is er voor mij 1.

   Verwijderen
  3. [ik ga niet álles nalezen, want daar is domweg geen tijd voor.]

   Ik lees ook niet alles maar dan reageer ik er ook niet op noch plaats ik het. Wat ik plaats, heb ik altijd gelezen of ik meld erbij dat ik het nog moet lezen. Iets wat ik niet gelezen heb, plaats ik gewoon niet. Ik heb wel het voordeel dat ik snel lees en een uitstekend geheugen heb.


   [Eigenlijk loopt 'dor hout' parallel met de visie van @JV.]

   Hoe bedoel je? Volgens mij is @JV daar juist tegen.


   [Maar ieder lichtpuntje is er voor mij 1.]

   Dat zou ik met je eens geweest zijn als Zwagerman nu voor het eerst deze visie deelde en niet vanaf het begin. Bovendien vond ik het artikel verdacht veel weg hebben van satire waarbij dus het omgekeerde bereikt wordt van wat jij wil.

   Verwijderen
  4. [Hoe bedoel je? Volgens mij is @JV daar juist tegen.]
   Nee, in eerste aanleg zei hij, dat ouderen in quarantaine moesten en allen <50 jaar moest gewoon doorgaan met leven. Als je ouder was en 'onmisbaar' binnen het bedrijf, zou je je moeten laten keuren, of het niet te gevaarlijk was voor de persoon in kwestie.

   Ik neem je advies van lezen ter harte. Heel vaak heb ik de stukken die ik plaats wel gelezen, maar niet alle. De post van 12:30 heb ik wel gelezen.

   Verwijderen
  5. [Nee, in eerste aanleg zei hij, dat ouderen in quarantaine moesten en allen <50 jaar moest gewoon doorgaan met leven.]

   Dat is volgens mij niet wat Zwagerman bedoelde met haar opmerking over 'dor hout', zij was/is van mening dat de maatschappij moet accepteren dat mensen in risicogroepen eerder doodgaan, de corona maatregelen vond zij dus niet nodig, ook niet zoals @JV ze voorstelde. Het is dus, zoals ik het zie, een totaal andere visie dan die van @JV (die zelfs van mening was dat hij nog RECHT had op 20 jaar leven omdat 'zijn vader en grootvader met dezelfde onderliggende problemen die leeftijd ook bereikt hadden').

   Verwijderen
  6. [Door het coronavirus zouden volgens haar mensen die anders toch ook al dood zouden gaan, nu een paar maanden eerder overlijden.] uit: link.

   Ik heb daar niet uit begrepen, dat zij zegt, dat iedereen met een onderliggende ziekte maar 'geruimd' moest worden. Het leven van die mensen zou een paar maanden korter worden. Cijfers wijzen dat ook uit. Er waren inderdaad wel wat mensen, die een stuk jonger waren en die zouden zonder corona nog hebben geleefd. Maar dat vergelijk ik dan met verkeersslachtoffers: Die accepteren we als maatschappij toch ook? En een hele hoop 'bedreigde mensen' hebben die onderliggende kwalen aan hun eigen leefwijze te danken. (obesitas, suikerziekte, etc.)

   Ikzelf behoor(de) ook tot de risicogroep, maar ben sinds het uitbreken van het virus als een dolle aan het werk gegaan, om die onderliggende kwalen weg te werken. Vaker de hond uitlaten, meer fietsen dan autorijden, meer bewegen, minder snoepen, geen hamburgers meer, minder eten, afvallen etc. Daarnaast aanvullende vitamines eten, iets wat ik nu voor het eerst op de lichtkrant onder het beeld bij RTLZ zie staan: Helpt het slikken van vitamine D tegen het coronavirus? Goh, nu pas?

   Niemand kan eisen, dat hij nog recht heeft op een bepaalde leeftijd, dat heb je geheel zelf in de hand. Dan heb ik nog 25 jaar tegoed (moet er niet aan denken): opa van vader's kant werd 93 en oma van moeder's kant werd 95. Ouders leefden stukken korter, maar die hadden nogal wat kwalen. "Als het je tijd is, dan is het je tijd", zegt schoonmoeder (85) altijd. Door mijn leefstijl aan te passen, ben ik niet bang voor cojona.

   Verwijderen
  7. Ik zie nu ook bij RTLZ, dat Hugo de J. het onverantwoord vindt, #ikdoenietmeermee, "Dit kan niet". Ja Hugo, dat komt door je achterlijke maatregelen, die je hebt getroffen, dat lok je vanzelf uit. Temeer dat steeds duidelijker wordt, dat je een achterliggende agenda uitvoert. Zie Jensen 223.

   Verwijderen
  8. Ik doe niet meer mee is echt en de publieke opinie draait helemaal de goede kant op. De media verliest in hoog tempo haar betrouwbaarheid (zal een keertje tijd worden)

   Ik spreek tegenwoordig zoveel mensen die de agenda zien. Pff...

   Ze moeten met een andere externe schok komen want dit corona verhaal heeft zijn langste tijd gehad. Hiermee krijgen ze ons niet onderdanig.

   Verwijderen
  9. Dit vind ik zo'n mooie serie op Blue tiger studio. Hoe Rypke de RDG doelen van de UN doorneemt.
   https://www.youtube.com/watch?v=wSG01AP3p1Q

   Verwijderen
  10. Het instorten van de populariteit van BLM en Joe Biden.

   Het bek houden van Mark Rutte. Het kan niet anders of ze zijn in paniek.
   Ik kan niet wachten op de volgende wedstrijd van Feyenoord. Feyenoord moet 8x scoren en die supporters moeten helemaal los gaan.
   Er zijn heel veel voetbal supporters in Nederland en velen heeft Rutte tegen zich in het harnas gejaagd gelukkig genoeg.

   Verwijderen
  11. [Ik doe niet meer mee is echt en de publieke opinie draait helemaal de goede kant op.]

   Noch @Wolf noch ik meld dat 'ik doe niet meer mee' niet echt is noch dat de PUBLIEKE opinie niet draait. Ik bestrijd dat de MSM draait (zie eerste bericht van @Wolf waar ik op reageerde). Verder kun je het artikel van Zwagerman opvatten als de draak steken met (satire dus) 'ik doe niet meer mee' in plaats van dat ze er achter staat.

   Verwijderen
  12. @oligarch: [Ik doe niet meer mee is echt en de publieke opinie draait helemaal de goede kant op.]

   Dat ligr er maar net aan waar je kijkt. Famke Louise (woordvoerster van de beweging) wordt bij de mediacourant volkomen afgefikt door de voorstanders van de maatregelen.
   Het leuke is, dat zij een bedrag met 4 00-len heeft ontvangen van het rivm, (ons belastinggeld) om vóór de maatregelen te pleiten. Ze is dus 180° gedraaid.
   Op YT staat een tjoep van Lange Frans, die een gesprek heeft met een rapper, die een TON van het rivm mocht vangen, maar hij heeft gelukkig geweigerd. Nu begrijp ik 2 dingen: 1. waarom de overheid ineens grote tekorten heeft, 2. waar de 'voorstanders' vandaan komen. Die worden gewoon gekocht, een bekende truc van de uhh. uitverkorenen.

   Kijk maar even bij de commentaren. Onder andere items (rechts) staan meer onderwerpen.
   smeuïg

   Verwijderen
  13. [Ik heb daar niet uit begrepen, dat zij zegt, dat iedereen met een onderliggende ziekte maar 'geruimd' moest worden. Het leven van die mensen zou een paar maanden korter worden.]

   Dat bedoelt ze daar ook niet mee noch ik. Met 'dor hout' (een uitdrukking die ik overigens nooit zou gebruiken) wordt bedoeld dat, net als bij een natuurbrand, het dorre (al bijna dood dus) hout het eerst en het snelst opbrandt, daarna komt (al dan niet) de rest die of behoorlijk of weinig tot geen brandschade heeft. Alles wat nog overeind staat, is sterk genoeg gebleken om door te leven. Heeft niets met 'opruimen' in de zin die jij lijkt te bedoelen (als in die mensen moeten dood want ze zijn een last) te maken (tenminste als de brand door natuurlijke oorzaak is ontstaan (in het geval van de mensheid een virus wat natuurlijk is ontstaan) en niet is aangestoken (in het geval van een virus komend uit een lab en expres losgelaten), de laatste oorzaak is een misdaad, het loslaten van een virus is zelfs een oorlogsdaad, dan ligt de situatie compleet anders. Maar uitgaand van een natuurlijke oorzaak is dit een (weliswaar nogal crue) redelijke vergelijking. Tot dit jaar ging de mensheid op deze manier met nieuwe virussen om of kun jij je herinneren dat Obama de planeet op slot gooide toen onder zijn bewind de Mexicaanse griep (H1N1 influenza) vele (ook jonge kinderen) slachtoffers maakte? Obama heeft zeker 6 maanden zijn klep dicht gehouden over de situatie en werd daar nota bene om geprezen want er moest geen paniek gezaaid worden. Uiteindelijk is ook hier het predicaat 'pandemie' aan gegeven (ik weet niet meer of dat indertijd of pas achteraf gebeurd is) maar ik kan me niet herinneren dat we toen 1,5 meter afstand moesten houden noch dat we mondmaskers moesten dragen en dat terwijl die griep veel gevaarlijker is dan de huidige corona variant.

   Verwijderen
  14. [Daarnaast aanvullende vitamines eten, iets wat ik nu voor het eerst op de lichtkrant onder het beeld bij RTLZ zie staan: Helpt het slikken van vitamine D tegen het coronavirus? Goh, nu pas?]

   Goed dat je zelf aan de slag bent gegaan om minder tot geen risico te lopen. Wat die melding over vitamine D op RTLZ betreft, het zou me echt niets verbazen als daar later een update over komt waarin gemeld wordt dat het niet helpt :-(( dat is al vaker gebeurd. Dan lijkt het net of ze eindelijk draaien om daarna met een conclusie te komen die precies het omgekeerde laat zien.


   [Niemand kan eisen, dat hij nog recht heeft op een bepaalde leeftijd, dat heb je geheel zelf in de hand.]

   Dat ben ik helemaal met je eens (al heb je het uiteraard niet helemaal zelf in de hand, genen spelen ook een rol), het is een van de redenen dat ik ben afgehaakt bij @JV.


   ["Als het je tijd is, dan is het je tijd", zegt schoonmoeder (85) altijd.]

   Hahahaha dat zeiden mijn oma (88) en mijn oudtante (haar zus) (bijna 94) ook altijd.

   Verwijderen
  15. [Die worden gewoon gekocht, een bekende truc van de uhh. uitverkorenen.]

   En als je dan weet dat die uuhh uitverkorenen ook het tegengeluid financieren dan heeft de dame misschien helemaal geen geld gekregen om voor de maatregelen te pleiten maar om het tegengeluid belachelijk te maken en tevens een gezicht waardoor voorstanders nog harder om maatregelen gaan schreeuwen.

   Overigens eens met jouw opmerking over de publieke opinie (dat het er aan ligt waar je kijkt of deze draait of niet).

   Verwijderen
  16. Verschillende "bekende" Nederlanders (ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niemand (behalve Doutzen Kroes, die zich al eerder uitsprak tegen de maatregelen, maar die deed volgens mij niet mee met dit initiatief) ken) zijn inmiddels gestopt met hun tegenactie:

   Verschillende bekende Nederlanders
   hebben hun video's met kritiek op het
   coronabeleid van internet verwijderd.
   Volgens het hiphop-platform Puna hebben
   onder anderen Bizzey,Rugged,Trobi en
   Yes-R hun online filmpjes met de
   hashtag #ikdoenietmeermee weggehaald,
   zonder er uitleg bij te geven.

   Ze deden dat terwijl twee deelnemers
   aan #ikdoenietmeermee,Famke Louise en
   Tim Douwsma,gisteravond hun actie
   verdedigden in talkshows op tv.

   Minister De Jonge van Volksgezondheid
   noemde de actie waarbij invloedrijke
   Nederlanders kritiek op de maatregelen
   uitten,onverantwoord en gevaarlijk.

   https://nos.nl/teletekst#111

   Verwijderen
  17. “Wanneer je een grote leugen vertelt en deze vaak genoeg herhaalt, dan zullen de mensen hem uiteindelijk geloven. Je kunt de leugen net zolang in stand houden zolang de staat het lukt om de mensen van de politieke, economische en militaire consequenties af te schermen. Daarom is het van levensbelang voor de staat om al zijn macht in te zetten voor de onderdrukking van afwijkende meningen. De waarheid is de doodsvijand van de leugen, en daarom is de waarheid de grootste vijand van de staat.”
   https://ejbron.wordpress.com/2018/01/02/citaat-joseph-goebbels-deja-vu/

   Daarom moet de waarheid zo hard worden bestreden. Hij is de grootste vijand van de leugen.

   Verwijderen
  18. [Bizzey,Rugged,Trobi en Yes-R hun online filmpjes met de
   hashtag #ikdoenietmeermee weggehaald]

   Nou, wel 4 hele influencers hebben hun actie beëindigd. Wat veel. De anderen gaan dus gewoon door en dat zijn er veel meer.

   Maar ik sluit niet uit, dat er een vies spelletje wordt gespeeld.

   Verwijderen
  19. [Nou, wel 4 hele influencers hebben hun actie beëindigd.]

   Plus inmiddels de woordvoerster:

   [Famke Louise haalt video offline en biedt excuses aan], bron: https://nos.nl/artikel/2349584-famke-louise-haalt-video-offline-en-biedt-excuses-aan.html

   Verwijderen
  20. Overigens laat de woordvoerster in het midden of ze nog meedoet met de actie, het lijkt er meer om te gaan dat ze blijkbaar bij Jinek aan tafel heeft gezeten en daar meer kwaad dan goed heeft gedaan.

   Verwijderen
 9. The Netherlands is experiencing a PCR-epidemic.

  Check die grafiekjes

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1308315059643453441/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [The Netherlands is experiencing a PCR-epidemic.]

   Dat is, denk ik, de enige juiste conclusie. Overigens beginnen de ziekenhuizen nu al te melden dat ze onder druk komen te staan en dat terwijl de situatie op dit moment op geen enkele manier te vergelijken is met die in maart/april!

   Verwijderen
 10. Wij moesten in 2019 als De Verleiders op het matje komen bij minister Ollongren in DWDD omdat wij hiervoor waarschuwden in de voorstelling "Niks Te Verbergen". Het zou allemaal onzin zijn.

  https://twitter.com/georgevanhouts/status/1308401324384497664

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Privégegevens van miljoenen burgers bij geheime diensten – toezichthouder wil ‘sleepwet’ aanpassen
   Geheime diensten AIVD en MIVD blijken over steeds meer bulkdatasets te beschikken. Het gaat daarbij om databestanden waarin de privégegevens van miljoenen Nederlanders zijn opgeslagen – ook van personen die geen doelwit van de diensten zijn.

   Huib Modderkolk22 september 2020, 14:00

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/privegegevens-van-miljoenen-burgers-bij-geheime-diensten-toezichthouder-wil-sleepwet-aanpassen~b358356b/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F9vhCZcfOvi%3Famp%3D1&utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

   Verwijderen
  2. Daar was al jaren geleden, toen die sleepwet erdoor werd gejast, voor gewaarschuwd, o.a. bij security.nl.
   En toch blijft het volk rustig doorgaan met lekke computers, laptops, telefoons en verrotte besturings-systemen. Als je dan zegt ga over op Linux, dan hoor je: ja maar dat is zo moeilijk en dat snap ik niet en dan moet ik weer zoveel leren en meer van dat soort drogredenen. Je vraagt er zelf om ! Dan moet je niet achteraf gaan mekkeren.
   En die gegevens worden ook nog eens gedeeld met andere geheime diensten. Dus als je je hier op het forum (of ergens anders) negatief uitlaat over de US of Trump, dan moet je niet gek opkijken, als je dáár straks uit het vliegtuig stapt, dat je 'even apart wordt genomen'.
   Ik ben heel blij voor mezelf, dat ik 21 jaar geleden de moeite heb genomen om 'over te stappen'.

   Verwijderen
  3. Ook ik gebruik linux mint. (maar tegenwoordig zit ik toch weer vaker op Windows 10, omdat ik bv geen time-lapse opnamen kan doen op Linux, en veel beeldbewerkingsprogramma's niet op Linux draaien).

   Verwijderen
  4. Ehh, effe zoeken Rootman. "Linux time-lapse opname" in Startpage.com en dan de eerste hit.

   Die uitleg is weliswaar toegespitst op een Raspberry Pi, maar dat moet onder Mint toch ook mogelijk zijn.

   Ik weet zeker, dat Mint ook een filmbewerkingsprogramma aan boord heeft. Alleen moet je dan veel opties van tevoren instellen. (Kan er nu niet bij, zit nu op Manjaro.) Anders even kijken bij de helpdesk of op het forum.

   Verwijderen
 11. Spanje moet zo snel mogelijk uit de EU gegooid worden of beter wij moeten zo snel mogelijk uit de EU.

  Na 75 jaar zijn de checkpoints weer in Europa.
  Spain Deploying Army to Enforce New COVID Restrictions
  https://europe.infowars.com/spain-deploying-army-to-enforce-new-covid-restrictions-in-madrid/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het probleem is dat die Spanjaarden totaal mee gaan met de leugens van de overheid. En ja dan krijg je die tirannie.

   Verwijderen
  2. Ze gaan mee met de leugens van de overheid...

   Toch zit daar het probleem niet! De overheid is corrupt of gaat mee met de lobbyisten!

   Op lobbyisme zou de doodstraf moeten staan!

   Verwijderen
  3. De huidige Spaanse overheid is erg woke, maar met een autoritaire politie. En een politiek diverse, gepolariseerde bevolking. Dat verklaart veel van de problemen.

   Verwijderen
  4. [autoritaire politie]

   Ik heb rond 1980 een keer gehoord, dat als je beëdigd werd bij de Guardia Civil, dat je dan moest zweren, dat als je de opdracht kreeg je moeder dood te schieten, je dat dan ook zal doen !!! Ik heb het voor alle zekerheid maar nooit aan zo'n gast gevraagd of dat waar is.

   Moeders staan het hoogst in de rangorde van de familie in Spanje. Daar kom je NOOIT aan.

   We hebben de films gezien, hoe die gasten omgingen met de kiezers van Cataluña, een jaar of wat geleden.

   Verwijderen
 12. Ik doe ook niet zo erg meer mee! Er is inderdaad een probleem met de tests, en er lijkt inderdaad sprake van angstzaaien. In elk geval komt die lockdown, met bijbehorende zware economische schade er volgens mij toch, en zullen we pas rond maart er uit opkrabbelen, in een dan flink veranderde wereld. Er zal meer verzet ontstaan, maar ik zie nog niet waar dat toe zal leiden.

  In elk geval geeft Chris Martenson vandaag een duidelijke uitleg over het testen, met voor de UK gecorrigeerde cijfers:

  https://www.youtube.com/watch?v=HSsTCjbNPF0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Er is inderdaad een probleem met de tests, en er lijkt inderdaad sprake van angstzaaien.]

   LIJKT? Er IS sprake van angst zaaien. Maar goed dat ook Martenson eindelijk aandacht aan de gecorrigeerde cijfers geeft. Raken misschien meer mensen ervan overtuigd dat het virus echt is maar de maatregelen er omheen een heel ander doel dienen. Zie mijn bijdrage van 12.37 uur o.a. over de reactie van Obama op de uitbraak van H1N1.

   Verwijderen
  2. Er is een verschil: ipv met vermoedens te komen aan de hand van ziekenhuisopnames en sterfte (die tot nu toe voornamelijk verklaard konden worden door de jongere leeftijd van veel nieuwe positieven en de wat betere behandelingen); pas deze week is er een duidelijke trend die wijst op testproblemen...

   Wat Martensen presenteert is de gevallen, gecorrigeerd met het berekende aantal vals positieven.

   De curven lijken zeer op elkaar, maar Martenson komt met een numerieke verklaring. Iets anders mag op een trend duiden: het blijft toch speculatie.

   Verwijderen
  3. [pas deze week is er een duidelijke trend die wijst op testproblemen...]

   Welnee die testproblemen zijn al veel langer bekend. Die problemen zijn niet gevonden door naar een trend te kijken maar naar de test zelf. Rappoport berichtte daar al in maart over.

   Verwijderen
  4. [Rappoport berichtte daar al in maart over.]

   Hier een site, die al de rapporten van Jon Rappoport heeft opgeslagen.

   Verwijderen
  5. Of nog beter :-)), een link naar zijn eigen site: https://blog.nomorefakenews.com/

   Verwijderen
  6. [Of nog beter]
   Ik krijg dan een time-out. Maar na het uitschakelen van een ad-blocker, doet 'ie het wel. Soms is een dichtgetimmerd systeem wel eens lastig, zo blijkt. 😎

   Verwijderen
 13. Baudet vraagt Rutte: Hoe dodelijk is corona eigenlijk?

  Ongeveer 1 miljoen Nederlanders hebben volgens onderzoek van de bloedbank al corona gehad. Dat betekent dat het sterftecijfer laag ligt. Lager dan we eerst dachten. Precies dit sterftecijfer is de belangrijkste graadmeter om te weten of de huidige regels proportioneel zijn. Maar Mark Rutte kan de vraag van Thierry Baudet niet beantwoorden.

  https://www.youtube.com/watch?v=qu52_C2IVX4

  Uitwisseling tussen Rutte en Baudet in de Tweede Kamer (3.43 min.)

  Welke ontwrichting van de ziekenhuiszorg, Markie>

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1308315059643453441/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog meer Baudet in de TK (+/- 5 min.)

   Baudet in Coronadebat: Geef ons onze vrijheid terug!

   https://www.youtube.com/watch?v=Bb9mnzV4-D0

   Wat is er zo speciaal aan corona dat er zulke disproportionele maatregelen genomen worden? Een soortgelijke vraag stelde ik gisteren aan een collega. Hij gaat graag door voor een nuchtere afstandelijke denker, maar alleen al het stellen van deze vraag maakte 'm razend. Ongehoord dat ik dat in m'n hoofd haalde. Ook als, als de sterftekans aan corona in de zelfde orde van grootte ligt (misschien wel kleiner is) dan de sterftekans aan influenza.

   Verwijderen
  2. @Dawg, misschien kun je hem het volgende voorleggen (quote uit mijn bijdrage van 12.37 uur):

   [kun jij je herinneren dat Obama de planeet op slot gooide toen onder zijn bewind de Mexicaanse griep (H1N1 influenza) vele (ook jonge kinderen) slachtoffers maakte? Obama heeft zeker 6 maanden zijn klep dicht gehouden over de situatie en werd daar nota bene om geprezen want er moest geen paniek gezaaid worden. Uiteindelijk is ook hier het predicaat 'pandemie' aan gegeven (ik weet niet meer of dat indertijd of pas achteraf gebeurd is) maar ik kan me niet herinneren dat we toen 1,5 meter afstand moesten houden noch dat we mondmaskers moesten dragen en dat terwijl die griep veel gevaarlijker is dan de huidige corona variant.]

   en daarna hem het krantenartikel uit 2018 voorleggen waar mensen exact dezelfde symptomen hadden als nu bij corona.

   Verwijderen
  3. Overigens: de reden dat ik H1N1 met dezelfde symptomen als het huidige corona virus als veel gevaarlijker kwalificeer, heeft te maken met het feit dat aan H1N1 ook kinderen aan kunnen komen te overlijden en aan de hart-/longmachine terecht kunnen komen terwijl dit bij het huidige corona virus niet het geval is.

   Verwijderen
  4. De mortaliteit cijfers zijn erg laag 6.5K op 17 miljoen plus kom je uit op 0,0038% sterfte met/door Covid, is dat 100 miljard plus waard, failissementen en armoede #Bilderberg #NWO #WHO #VN #Media #Banken eindspel

   Verwijderen
 14. Is evidence masks don’t work being purged from the internet?

  "The dentistry journal Oral Health Group has removed a research paper from its website which found masks do not work to halt the spread of disease. They claim the paper is “no longer relevant in the current climate”.

  "Fortunately once something is on the internet it is there forever, and you can view an archived version of the article here.

  https://web.archive.org/web/20200605090916/https://www.oralhealthgroup.com/features/face-masks-dont-work-revealing-review/

  The statement itself is worth reading, not for what it says so much as what it doesn’t say:

  "If you are looking for “Why Face Masks Don’t Work: A Revealing Review” by John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC, it has been removed. The content was published in 2016 and is no longer relevant in our current climate."

  Note it doesn’t say the work was “inaccurate” or “factually incorrect”, only that it is “no longer relevant in our current climate”. It also doesn’t say if it was taken down at the author’s request, or that he has formally repudiated his work.

  This is not the first time evidence that masks don’t work has been removed from the internet.

  Dr Denis Rancourt put together an evidentiary review titled “Masks Don’t Work: A review of science relevant to COVID-19 social policy” back in April. It received over 400,000 views on ResearchGate before being removed.

  The justification for the removal was that it was “spreading information which may cause harm”.

  Juist ja. 'the current climate'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:

   https://off-guardian.org/2020/09/23/is-evidence-masks-dont-work-being-purged-from-the-internet/

   Verwijderen