dinsdag 8 september 2020

Met welk NPO-Schandaal komt Jensen vanavond?

De NPO, de Nederlandse Propaganda Omroepen, zijn verworden tot één grote schandaal-organisatie. Daar valt bijna niets meer aan toe te voegen. Toch belooft Jensen vanavond dinsdag 8 September, met een groot schandaal te komen bij de NPO. Wat kan dit zijn?Gaat Jensen de toch al zieltogende, op apegapen liggende NPO, vanavond het laatste zetje geven richting de definitieve val het ravijn in? Wij gunnen het Jensen. Wellicht mag Blik genoemd worden als degene die Knevel en van den Brink het laatste zetje gaf naar hun afgang als talk-show-hosts. Nadat Knevel Blik de ene week liet verwijderen uit het publiek, ruimden Knevel en Brink de volgende week samen het veld met hun dagelijkse talkshow. Nooit meer is Knevel daarna terug gekomen met een eigen actualiteiten-talkshow.33 opmerkingen:

 1. De Russen hebben Navalny met Novichoc vergiftigd zeggen toxicologen van de Bundeswehr, maar het bewijs daar van gaan ze niet overleggen want dat is een militair geheim.

  The Institute of Pharmacology and Toxicology of the Bundeswehr in Munich, which "found" "traces" of Foliant / "Novichok" in samples of bio materials Alexei Navalny, cannot give Russians the information about what they found because "it is classified!"

  https://twitter.com/elenaevdokimov7/status/1303156715534262275

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "The condition of Alexei #Navalny has improved. The patient has been removed from his medically induced coma and is being weaned off mechanical ventilation. He is responding to verbal stimuli."
   3:10 p.m. · 7 sep. 2020

   https://twitter.com/ChariteBerlin/status/1302957536082100224

   Kudtspul dat Novichock killergas. Maar misschien wordt Navalny er nu ook onzichtbaar van

   Verwijderen
  2. Iedereen kan zien wat het werkelijke doel is van de aanslag:

   Re: #Navalny until there is proof otherwise this so-called poisoning is a blatant attempt by the US. probably UK and Ukraine to scuttle #Nordstream2. If Merkel acts against #Nordstream2 completion she is an idiot. #Germany is under attack by the #US"

   https://twitter.com/Deus_Abscondis/status/1301360497644597250

   Verwijderen
 2. Today is the day when Australia secured 84.8 million COVID-19 vaccine doses.

  This will save lives and protect lives against the coronavirus.

  WATCH:

  https://twitter.com/GregHuntMP/status/1302912071022137344

  84,5 miljoen vaccins voor 25 miljoen Australiers. Eens kijken hoelang die vaccinatie vrijwillig blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zapruder Inc retweet:

  https://twitter.com/melbprisoner/status/1303225200725471233/photo/1

  https://twitter.com/melbprisoner/status/1303225200725471233/photo/2

  Ziet er uit als een normaal griepseizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jensen is ook media...

  Waarom een teaser nodig en niet gewoon direct zeggen wat er aan de hand is?

  En waarom is Jensen eigenlijk het anti-geluid? Hadden ze daar niet een wat sympathieker persoon voor kunnen nemen?

  Niets is toeval...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met name Jensen's blinde vlek voor zijn geliefde "Amerika", zijn gedweep met Trump elke uitzending (in hoeveel oorlogen zit hij nog? alsof Trump belangrijk is, alsof wie de President is, er veel toe doet? Het is het systeem en de macht erachter), zijn zwijgen over Libanon/Beiroet (best wel een dingetje), er valt idd wat aan te merken op Jensen.

   Trouwens, de vreemde Trump-adeptie en het negeren van Beiroet, zie je wel bij meer alternatieve media.

   Maar een teaser moet kunnen. En sympatthiek of niet is smaak-kwestie. Neemt niet weg dat hij goeie dingen doen, en we benieuwd zijn naar waar hij mee komt vanavond.

   Verwijderen
  2. Vorige week debatteerde de Tweede Kamer over een correctief referendum. Bij die gelegenheid hield Martin Mosma (PVV) een betoog over de karteldemcratie die Nederland is. Bosma's betoog fileert met een vlijmscherp mes de corruptie in de Nederlandse politiek, ambtenarij, rechtspraak en media. (Ook al deel ik niet Bosma's neiging het ontstaan van de Nederlandse karteldemocratie zo exclusief toe te schrijven aan de 'mei '68 generatie en het cultureel marxisme).

   Martin Bosma (PVV) houdt Troonrede
   1 sep. 2020 (video +/- 26 min.)

   https://www.youtube.com/watch?v=ikBJw5_CVHk

   En dat correctief referendum moet er echt zo snel mogelijk komen.

   Verwijderen
  3. (too big to fail) Corporatisme aan de top en communisme aan de bodem is wel het wereldbeeld dat de founding fathers van de united nations voor ogen hebben.

   Verwijderen
  4. @Willem,
   Denk je dat Jensen gecontroleerde oppositie is ?

   @Blik
   Jensen is iemand die in jip en janneke taal de fraude van de politiek en de media blootlegt. Prima dat je reclame maakt. Ook al vinden mensen hem onsympathiek. Het gaat om de boodschap. Niet om de vorm.

   Verwijderen
  5. [En dat correctief referendum moet er echt zo snel mogelijk komen.]
   Vergeet het maar. Het adviserend referendum -lager in de pikorde- is 2 jaar geleden afgeschaft. Dan gaan ze het volk nu toch niet meer inspraak geven?
   Het is een item bij de volgende verkiezingen en TB kan daarmee behoorlijk scoren. Daarna is het afwachten, of hij zich aan zijn belofte gaat houden...

   Verwijderen
 5. Nou, gaat ie dan:

  https://jensen.nl/

  Server staat wel een beetje te roken, lijkt het.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Viel een beetje tegen.
   Uiteraard is iedere euro aan de NPO teveel. Ze krijgen 800 miljoen

   en inderdaad, het is zoals Jensen zegt. Als de media (en de politiek) er niet was (waren) geweest hadden we niks van het virus gemerkt.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SDR: Dank je wel voor de update. Ik had de vorige ook al gezien en ben nog druk bezig met jouw gegeven links door te spitten. Uiteraard kom ik er nog op terug.

   Verwijderen
 7. Ook in de USA zijn de dodencijfers gecorrigeerd:
  https://townhall.com/tipsheet/bronsonstocking/2020/08/30/heres-the-shockingly-small-number-of-people-who-died-from-just-the-coronavirus-n2575306

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [En toch blijven hele volksstammen geloven in een 'killer' virus waar draconische maatregelen tegen genomen moeten worden.]

   Dat antwoord heeft Nietsiswathetlijkt hier beneden al gegeven om 22:25. Bewustwording is nu meer dan noodzakelijk.

   Jensen heeft al laten zien, dat precies 413 aan alleen covid zijn overleden. Cijfers van het rivm! De rest stond al met 1,5 been in het graf, daarvan gaf covid alleen het laatste zetje. Zelfs de zus van @JV heeft het overleefd, terwijl die ook al het nodige mankeerde.

   Wat ik heb begrepen van het sterftecijfer: griep: 0,1, Covid 0,2. Dus waar hébben we het over.

   Verwijderen
  3. @SDR: De Russen maakten ook een fout in jouw link:
   [Which means that the CFR will always be far higher than the IFR. With influenza, the CFR is around ten times as high as the IFR.]

   Het is precies andersom: De ifr is altijd hoger dan de cfr. Meer geïnfecteerden, maar minder dan er echt aan lijden. Man man man.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @SDR: [In de twee alineas voor jouw quote wordt het nota bene uitgelegd]
   Klopt, daar had ik het mee vergeleken. Hier had ik overheen gekeken: [and the number of them who die.] Ik las het dus, zoals ik het in mijn vorige post uitlegde.
   Zal wel een blinde vlek zijn geweest. Bedankt voor je heldere uitleg.

   Verwijderen
 8. Robert Jensen…….wat was die weer helemaal TOPPIE.
  Daar kan blik een puntje aan zuigen. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jensen voor of tegen is niet belangrijk, zijn betoog inhoudelijk is realiteit, verbind de stippellijnen en de conclusies zijn helder, MSM media indoctrineert, manipuleert, blijft leugens herhalen en dus moeten wij in NL de NPO inrichting op democratische wijze slopen. Trump heeft in VS een systeem waarin zijn macht beperkt is door Congres, dus niet de dictator oranje slechte man maar roeien tegen de stroom in.Als jullie docu gezien hebben betreffende JFK die door CIA/Maffia werd opgeruimd, dan verbaas ik mij dat ze Trump (nog) niet hebben vermoord.Democraten gaan voor stembus fraude om Biden te laten winnen en Trump moet daar een oplossing voor vinden. Als de fraude lukt , waarom niet zoals wij in NL ook hebben kunnen meemaken, dan zijn de rapen gaar. Interessane tijden voor oude krijgers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Als de fraude lukt , waarom niet zoals wij in NL ook hebben kunnen meemaken]
   Dat denk ik ook. Daarom zou je nú al groepen moeten vormen, om bij de telling aanwezig te zijn en toezicht moeten houden, iets wat is toegestaan. In mijn gemeente zitten 3 heren achter een tafel: 1 vvd-er, 1 pvda en 1 d66. Dus die kunnen makkelijk een dealtje sluiten, waar wij nooit achter komen.

   Verwijderen
 10. Zie Robert Jensen een beetje als de Nederlandse Alex Jones en dat is niet per se een compliment. Maar so what? Wat het doorprikken van de covidhype betreft is hij gewoon spot on. En dat is op dit moment gewoon het belangrijkste.

  We zien overal ter wereld landen afglijden naar dictatoriale /fascistische stelsels. In een tempo dat we een paar maanden geleden niet voor mogelijk hadden gehouden. De enige mogelijkheid om die trend te stoppen is eensgezind burgerlijk verzet van de massa's. Dat is het punt waarop we elkaar moeten vinden, wat ons voor de rest ook scheidt.
  Wat het zwaarst is moet het zwaarste wegen. Iedere mediapersoonlijkheid die het bereik en de impact heeft om bij te dragen aan de bewustwording van wat er gaande is en bij kan dragen aan de bundeling van verzet is belangrijk. Dus ja, laat die Jensen maar schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ‘ We zien overal ter wereld landen afglijden naar dictatoriale /fascistische stelsels.’

   Dat is wat Alex Jones/ Jensen propageert. Is het echt zo erg? - De angst voor de ‘iron heel’ houdt mensen in het gareel en daar werkt Jensen aan mee. Dus je pakt bv een persoon/ bedrijf uit de 17 miljoen NL die er zijn (‘Ook dat heb je kunnen zien bij Jensen in de vorm van die café-baas met €10.000 boete’, zie hieronder) en dat houdt de rest in het gareel, want die denken: ‘stel dat het mij zou overkomen?’ En dat is de bedoeling.

   Je kunt je ook afvragen: ‘wat heeft Jensen mij geleerd wat ik zelf niet wist of zelf niet had kunnen bedenken in geval van Covid19?’

   Mijn antwoord: niets.

   Waarom is hij dan zo nodig?
   Waarom krijgt hij überhaupt een podium?

   Verwijderen
  2. [‘ We zien overal ter wereld landen afglijden naar dictatoriale /fascistische stelsels.’

   Dat is wat Alex Jones/ Jensen propageert. Is het echt zo erg?]

   Vlieg maar eens over het nieuwe NAVO hoofdkwartier in Brussel, dan kan je met eigen ogen aanschouwen hoe erg het is.

   Verwijderen
  3. @ Willem

   [Is het echt zo erg?]

   Als een griepgolf waarvan de sterfte niet afwijkt van wat gebruikelijk is wereldwijd ingezet kan worden voor dwangmaatregelen die in geen enkele verhouding meer staan tot het probleem moet er toch wel een belletje bij je gaan rinkelen.
   Jensen of geen Jensen.

   Verwijderen
 11. [De enige mogelijkheid om die trend te stoppen is eensgezind burgerlijk verzet van de massa's.]

  Daar zeg je een waar woord. Probleem is alleen, dat mensen persoonlijk worden getroffen (boetes, strafblad) en geen medewerking krijgen van het bedrijfsleven. Ook dat heb je kunnen zien bij Jensen in de vorm van die café-baas met €10.000 boete. En reken maar, dat de Appie zich niet laat verleiden.

  Het enige wat je dan kan doen is de boete niet betalen en het erop aan laten komen. Of massaal de regels overtreden, zoals ik gisteren al constateerde op teletekst. (Daarom had ik dat daar ook gepost.) Ik kan makkelijk kletsen, want ik ben al 65+, geen werk, dus de hele covid-affaire raakt mij nauwelijks.
  Het enige wat dan rest, is de boa's de lust ontnemen om te bekeuren. Als je b.v. zegt, dat je weet waar die woont en vanavond even verhaal komt halen met het halve woonwagenkamp, dan zal die zich wel eens achter het oor kunnen krabben, om de bekeuring door te zetten.
  Of met een hele groep de regels overtreden, te vergelijken met de fietsers die door rood rijden of geen richting aangeven. Geen agent die daar nog iets van zegt.

  Er zijn nu zo'n 10 websites, waar onder Jensen, die tegen die hele situatie ageren, maar dat wordt niet opgepakt door de politiek. Die legt gewoon ieder redelijk argument naast zich neer en gaan gewoon hun eigen gang. Rechtszaken starten helpt ook niet, want de rechter luistert alleen maar naar de politiek en je speelt dan het spelletje volgens hun regels en dat moeten we dan nét niet doen.

  Rest ons alleen maar massaal te demonstreren/protesteren of gaan staken. Ook stemmen met de voeten is heel gevoelig, maar ook dat moet je dan massaal doen. Daar kan je op korte termijn het meeste mee bereiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen