maandag 14 september 2020

EU/USA en Wit Rusland...

 


7 opmerkingen:

 1. En het gaat steeds verder bergafwaarts gezien die oproerkraaister de zaak nog verder opzweept, nu president Poetin een gesprek heeft gehad met president Lukashenko:

  Poetin ontmoet Lukashenko

  Bedankt voor het plaatsen, Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit gaat nergens heen! Het politieoptreden tegen de gele hesjes is vele malen wreder!

  In oktober wordt het koud. Het westen krijgt met lockdowns (en onlusten) te maken. Trump en Biden, en de rellen na die verkiezingen gaan alle aandacht opzuigen. Ondertussen kan Putin meewerken aan stabiliteit zodat een betere opvolger geregeld kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman, het is juist door al die rellen en alle ellende die ONS nog te wachten staat dat de coup in Wit Rusland wel eens kan slagen.
   Nu worden er enkel berichten in het westen vertoont die helemaal aan de kant van de zogenaamde oppositie staan, dus Lukashenko, als wrede dictator, moet weg.
   En de westerse neuzen wijzen al allemaal in die richting. Zelfde scenario als Oecraine, Syrië, Venezuela en noem maar op.
   Poetin is heel duidelijk: geen westerse invloed in Wit Rusland!
   Dit kan nu net die trigger (zogenaamd een bezet land 'bevrijden')zijn waar de NATO op zit te wachten, want die oorlog moet er komen, hoe dan ook.
   En in dat geval kan Trump de noodtoestand afroepen en is hij voorlopig van zijn plaats verzekerd.

   Verwijderen
 3. Nieuw op Cafe Weltschmerz video: 57 min.

  "Justitie faalt bij vervolging kindermisbruik. Rudie Kagie, Yvonne Keuls en Marlies van Muiswinkel

  In samenwerking met VPRO Argos en de jurist Paul Ruys heeft Café Weltschmerz deze aflevering tot stand gebracht.
  Als eerste van een serie over misbruik van kinderen in de breedste zin.

  ‘Wanneer het Openbaar Ministerie van Justine keer op keer, na aangifte geen aanstalten maakt om ritueel kindermisbruik te onderzoeken, faciliteert zij direct en indirect deze misdaden.’

  Meervoudige groepsverkrachting van minderjarigen door vertegenwoordigers van de Haagse elite, onder wie diverse artsen en een topambtenaar van het ministerie van Justitie.

  Volgens moeder Marlies werd In de Nieuwe Scheveningse Bosjes Lisa (15) bevallen van een baby, die voor haar ogen wordt vermoord. Justitie neemt vervolgens haar aangifte echter niet serieus. Moeder Marlies hecht wél geloof aan de bizarre verklaring van haar dochter. Ze sprokkelt feiten bij elkaar om het gelijk van Lisa te onderbouwen. Worden betrokkenen in deze zaak nu al zeven jaar van hogerhand beschermd?

  Schrijfster Yvonne Keuls publiceerde veelvuldig over seksueel misbruik, rechterlijke macht en minderjarigen. Ze noemt het relaas over Lisa’s hel volstrekt geloofwaardig. Onderzoek door het VPRO-radioprogramma Argos wees uit dat Justitie blunderde in deze zaak, alsof van hogerhand wordt verijdeld dat de onderste steen boven komt.

  https://www.youtube.com/watch?v=W4-_UDtcBls

  Misschien had als titel voor de uitzending beter "Justitie maakt deel uit van georganiseerd kindermisbruik" gekozen kunnen worden. Hoe dan ook, berichten over kindermisbruik in de hogere sferen van het openbaar bestuur komen steeds meer naar de oppervlakte. Zie we een systeem? Een kaste van chanteerbare kindermisbruikers die als marionetten bestuurd kunnen worden door poppenspelers achter de schermen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vvd zit niet voor niets al sinds einde WOII op de doofpot van Justitie. De club bestaat uit louter ehh... uitverkorenen en die hebben nogal afwijkende manieren om met kinderen om te gaan. Vandaar, dat die club als de dood is, als ze niet meer in de regering kunnen komen. De opvolgende partij zou wel eens het deksel eraf kunnen halen. Dan zijn de rapen gaar.

   Verwijderen
 4. "Wilt u geen vaccin? Geen probleem Bill & Melinda Gates sturen hun muggen de lucht in

  Klinkt dat weer als een complottheorie in uw oren? Kijkt u dan even naar de investeringen van Bill Gates in een biotech bedrijf uit Oxford dat muggen genetisch manipuleert. Het gaat om twee soorten. De ene soort zorgt voor degeneratie in de genen van de originele muggenpopulatie, zodat ze in aantallen kleiner worden, de andere soort is zo genetische gemanipuleerd dat het een ander soort gif, dan van nature, aanmaakt.

  Klinkt dat u als ongeloofwaardig of onmogelijk in de oren? Dat kan ik me voorstellen, dus lees nog even verder.

  Oxitec heeft al in meerdere landen tot soms honderden miljoenen genetische gemanipuleerde muggen uitgezet en door het coronavirus (de coronavirus PsyOp) zijn in de meeste landen de regels voor biotech- en vaccinatieonderzoek dusdanig versoepeld dat deze bedrijven feitelijk card blanche hebben gekregen. Of Oxitect ook experimenteert met muggen die aan ander soort gif (dan van nature) aanmaken, is niet op hun website te vinden. Wel is te vinden dat de Bill & Melinda Gates flink in ze geïnvesteerd hebben.

  Nu is het belangrijk om te begrijpen dat Bill Gates’ vermeende strijd tegen Malaria, een strijd is tegen een parasitaire ziekte. Een parasiet is een levend organisme (in tegenstelling tot een virus) en de muggen kunnen zo gemanipuleerd worden dat ze een stofje aanmaken, waar de parasiet niet zo goed tegen kan (zie hier). Dat is wat anders dan het afleveren van een vaccin tegen een vermeend coronavirus, want een virus-vaccin is niet te vergelijken met de strijd tegen een parasiet. Een virus is een niet-levend-ding, maar een parasiet leeft van zichzelf.

  Een virus-vaccin moet je in een laboratorium kweken op levende menselijke cellen. Het valt dus niet te verwachten dat muggen ooit instaat zullen zijn een vaccin af te leveren, maar het is belangrijk om daarin te begrijpen wat een virus nu eigenlijk is.

  Volgens de mainstream opvatting (die ook door de alternatieve media geadopteerd is), is een virus immers besmettelijk. Dat is gebaseerd op de onderzoekingen van Louis Pasteur. Daar is een hele industrie en wetenschap omheen gecreëerd die vasthoudt aan hypotheses die bewezen niet kloppen (bewezen door Pasteur’s eigen schaduwboekhouding, vrijgegeven door een erfgenaam).

  Pasteur gaf zelf vlak voor zijn dood toe (waarvan geen selfie-opname) dat zijn ‘germ theory’ niet correct was en dat de ‘terrain theory‘ de enige juiste was. Dat wil zeggen dat hij toegaf dat een virus niet besmettelijk is, maar dat de ziekteverschijnselen die we zien een gevolg zijn van een proces waarin het lichaam zelf een virus aanmaakt (ook wel exosoom genoemd) om omgevingsvervuiling op te ruimen. Dus als mensen collectief ziek worden en bijvoorbeeld de ziekte verschijnselen gedefinieerd als covid-19 ervaren, dan is dit een gevolg van collectieve vervuiling. Het lichaam maakt dan zelf een opruim-mechaniek aan, dat wij gedefinieerd hebben als een virus.

  Als je dat weet en kijkt naar de grafiek van het aantal polio gevallen gerelateerd aan DDT, de pesticide die decennia lang is ingezet voor de bestrijding van muggen, dan valt op dat daarin de ‘terrain theory’ duidelijk bevestigd wordt. Het aantal polio gevallen in de Verenigde Staten kan vrijwel naadloos gerelateerd worden aan de productie van DDT. Bekijkt u onderstaande grafiek maar eens en lees daaronder verder.

  (Zie de afbeelding in het artikel.)

  Hoewel dus overal beweerd wordt dat ook het polio virus besmettelijk is (overdraagbaar via ontlasting) toont de grafiek juist de correctheid van de terrein theorie aan en laat deze zien dat omgevingsvervuiling de oorzaak is en het virus het gevolg. Het virus is dus de reactie van het lichaam op vervuiling. Het lichaam maakt RNA aan om de vervuiling aan te pakken. Bij te veel vervuiling kan dit verschijnselen opleveren die we kennen als het ziektebeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al jaren wordt er gerommeld met de natuur via bedrijven als Monsanto en Bayer en Bill Gates draagt daar met zijn Oxitec investering nog eens extra aan bij. Het uitmoorden van muggenpopulaties om een parasitaire ziekte (niet te verwarren met een virus) te bestrijden, klinkt misschien nuttig, maar net als met de Monsanto gewassen zet je de gehele biologische keten op zijn kop. Muggen zijn voer voor allerlei andere diersoorten. Vissen, vogels, spinnen en vleermuizen eten muggen. In de periode dat de muggenlarf opgroeit, eet ze bacteriën uit het water.

   Je kunt niet ongestraft rommelen met de natuur; dat is wel gebleken. Toch denken de wereldleiders dat we massaal in laboratorium gebouwde virussen (vaccins) in mensen moeten spuiten, dat we kunnen sprayen met pesticiden, dat we gewassen genetisch kunnen manipuleren en dat we muggenpopulaties kunnen uitmoorden door aan de genen te sleutelen. De grote vraag die we ons moeten stellen is, is of de covid-19 verschijnselen een gevolg zijn van een virus of dat het gevolg is van geïnjecteerde vaccins en omgevingsvervuiling.

   Als u het mij vraagt worden we grootschalig bespeeld middels een Psychologische Operatie (PsyOp), waarbij de massa overtuigd wordt om een vaccin te accepteren. Wat met gewassen, dieren en muggen kan, kan ook met de mens. CRISPR-CAS12 maakt online modificatie van het menselijk lichaam mogelijk. Dat lichtte ik al in meerdere artikelen toe, waaronder in dit artikel.

   Ik voorspel daarom al jaren dat er nog een pandemie zou komen om die vaccinatieplicht er door te drukken en in mijn boek licht ik het gehele script inclusief het einddoel toe. Tevens vindt u daarin het antwoord op de vraag wat te doen. Lees daarom dat boek en steun daarmee meteen mijn werk."

   https://wakkeren.nl/wilt-u-geen-vaccin-geen-probleem-bill-melinda-gates-sturen-hun-muggen-de-lucht-in/


   Gates & Military Funded Mosquito Vaccine Delivery + Gates Backed Company To Release GM Mosquitoes
   https://video.wakkeren.nl/videos/watch/4e5742d6-1951-4180-901e-eb5cfd25cf82

   Verwijderen