zaterdag 19 september 2020

Duits-Nederlandse Schijnheiligheid rond Nordstream 2 en Navalny

Wat zegt Sahra Wagenknecht het toch altijd glashelder.

Ik weet niet hoe het Duits is van onze volgers. Voor Blik is het glashelder, maar weet niet of jullie Duits ook met gemak verstaan, daarom een korte samenvatting:

De Duitsers overwegen een miljard (!) te steken om een Vloeibaargashaven te bouwen om daarmee de Amerikanen te plezieren.  Onze Amerikaanse "vrienden" willen ons "behoeden" voor het schone en goedkope Russische gas, om ons liefst te voorzien van hun smerige en dure Amerikaanse vracking gas.


De Amerikaanse "vrienden" hebben zelfs in een wet aangenomen dat bedrijven die meewerken aan Nordstream 2 gestraft dienen te worden. Ja, ja, van zulke "vrinden" kun je er nooit genoeg hebben...

Verder steekt Sahra Wagenknecht de draak met degenen die serieus denken dat Putin met Novitsjok een moordaanslag op Navalniy gepleegd zou hebben. Dan zou het wel een belabberde moordaanslag geweest zijn in alle opzichten, met name de timing rond Nordstream 2!

De schijnheiligheid waarover Wagenknecht praat, geldt natuurlijk niet alleen voor de Duitsers waar zij voornamelijk naar wijst, maar evenzo voor het Nederlandse politieke en medialandschap. Bij ons waren het de maffe Limburgse Mathieu Segers en Bernard Hammelburg die bij het ruggegraatloze BNR hun wildste NATO-fantasiën loslieten op het thema Navalny/Novitsjok.

Sahra Wagenknecht zegt, met gevoel voor Ironie dat gas/olie uit Saoedie Arabie met hun ophangingen en Amerika met hun eindeloze oorlogen, veeel moreler is dan vanuit het Rusland met de half-aanslag op Navalny. Heerlijke Germanismes:

Diese unsenklich verlogene Debatte. Diese Doppelmoraal! Diese ständige messen mit zweierlei Massen!

P.s.: Wat is het trouwens stil bij de slappe Hammelburg en maffe Mathieu Segers rond de opgesloten zittende Assange danzij wie wij de horrordaden van het Amerikaanse regime in notabene verweg irak weten...

2 opmerkingen:

 1. Vernon Coleman,

  https://brandnewtube.com/watch/everything-that-has-happened-was-meant-to-happen_YzirTosrfBeJD65

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waar blijft de hollandse humor bij blik?

  Blik komt anders nog eens in een negatieve spiraal terecht als hij dat al niet is.
  Kom op Blik, vrolijk jezelf eens met wat humor op man. LOL

  BeantwoordenVerwijderen