zondag 6 september 2020

Fysiotherapeuten bewijzen de HOAX van Rutte, Jonge en Grapperhaus

Onze tweet van gisteren:

Blik op Nosjournaal
Hoeveel fysiotherapeuten en masseurs zijn er afgelopen 3 maanden aan Covid gestorven? Raken honderden mensen per week aan. Urenlang. Zou volgens Rutte/Grapperhaus/Jonge syndicaat levensgevaarlijk zijn.... :-) Misschien is het één grote HOAX?Anecdote:
Blik was na de lockdown ook voor twee sessies bij de Fysio, voor een lichte klacht, die samen met de fysio goed weer verholpen is.

Maar de grap zit 'em erin dat de jonge fysiotherapeut, geheel volgens RIVM richtlijnen, er de voorkeur aan gaf geen hand te schudden (dan niet, toch?). We sneden, uiteraard, ook kort het Corona-thema aan, en hij geloofde alles "wat de experts op tv" zeiden. "Dat waren tenslotte de experts". Een fysiotherapeut, die mij in "dverse standen" aanraakt, omarmt, kraakt, kneed en masseert, die werkelijk gelooft dat het niet schudden van handen een functie zou hebben..... Bij één sessie, vroeg hij trouwens kort de assistentie in van een oudere collega, die wel begon met het geven van een hand...

Maar goed, een gemiddelde fysio-sessie duurt pak 'em beet 3 kwartier; laten we zeggen dat hij 10 clienten per dag behandelt en dus 50 per week. 50 Maal fysiek contact in diverse intensiteiten en manieren, maar altijd aanraken, dicht bij elkaar.

Hoeveel fysiotherapeuten/masseurs werken er in Nederland? Tienduizend? Vijftigduizend? Kortom, 1,5 Meter, Gezichtsluiers, Dansverbod, Stadionverbod, Bejaardenbezoekverbod, Oudersverboden de school in te gaan, het slaat allemaal nergens op. Rutte en Gates bedonderen de kluit. Vraag maar aan de fysiotherapeuten!


Maar dansen mag niet, en je oma een knuffel geven is ook verboden...

7 opmerkingen:

 1. Er zijn inmiddels 1001 manieren om te veronderstellen dat de Covid19 pandemie om ons heen slaat, de ene manier nog schijnheiliger dan de andere manier.

  In the house of god heet dat: ‘there is a lot of money in urine’. En zo is dat ook met Covid19, onwijs veel manieren om uit dat menselijk afvalproduct, wat te verdienen. Geld, roem, eer, politiek aanzien, een carrière, een lintje of lekker thuis pot verteren want ‘Corona’.

  En ondertussen liggen operaties stil, wordt onderwijs gefrustreerd, en moeten winkels, restaurants, café’s achterlijke maatregelen uitvoeren, maar wat maakt dat uit voor hen die geen ‘skin in the game’ hebben?

  Pater Niemoller’s versje is nog nooit zo relevant geweest als nu..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet nadenken, meedoen. Je moet gewoon niet nadenken, meedoen. Niet nadenken, meedoen. Niet nadenken, meedoen. Je moet gewoon niet nadenken.

   Schreef Youp van te Hek in een tijd dat hij nog niet meedeed.

   Verwijderen
 2. Covid 19 en 'climate change' lijken vruchten van de zelfde boom. En die boom is niet geplant door links of rechts, niet door kapitalisten of communisten, niet door jezuiten of door vrijmetselaars, niet door christenen of door moslims en niet, zelfs niet, door de joden. Technocratie is een boom die in de tuin staat van ....de technocraten.
  En die tuin zal, als de technocraten hun zin krijgen, voor de overgrote meerderheid van de wereldbevolking bepaald geen Hof van Eden worden. Eerder een "Brave New World' waarin een maatschappelijke elite, met behulp van een alle facetten van het leven bestrijkende social engineering, voor ons gaat bepalen wat het zal betekenen om mens te zijn.

  Een uithangbord van de technocraten is de site van het World Economic Forum:

  https://www.weforum.org/

  Sinds de uitbraak van de covidheisa verdiep ik me wat meer in het doen en laten van het WEF. Op die manier liep ik tegen het werk van Patrick Wood aan.

  Onderstaande bio is afkomstig van Amazon:

  Patrick Wood is a leading and critical expert on Sustainable Development, Green Economy, Agenda 21, 2030 Agenda and historic Technocracy.

  He is the author of Technocracy: The Hard Road to World Order, Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015) and co-author of Trilaterals Over Washington, Volumes I and II (1978-1980) with the late Antony C. Sutton.

  Wood remains a leading expert on the elitist Trilateral Commission, their policies and achievements in creating their self-proclaimed "New International Economic Order" which is the essence of Sustainable Development on a global scale.

  An economist by education, a financial analyst and writer by profession and an American Constitutionalist by choice, Wood maintains a Biblical world view and has deep historical insights into the modern attacks on sovereignty, property rights and personal freedom. Such attacks are epitomized by the implementation of U.N. policies such as Agenda 21, Sustainable Development, Smart Growth and in education, the widespread adoption of Common Core State Standards.

  Wood is a frequent speaker and guest on radio shows around the nation. His current research builds on Trilateral Commission hegemony, focusing on Technocracy, Transhumanism and Scientism, and how these are transforming global economics, politics and religion.

  https://www.amazon.com/Patrick-Wood/e/B07LDTXXB6%3Fref=dbs_a_mng_rwt_scns_share

  Patrick Wood is bepaald niet van gisteren, hij schrijft al zo'n jaar of 50 over het globalisme. Je hoeft hem niet als verkondiger van de enige waarheid of als guru te zien om te begrijpen dat hij een lijn schets die de samenhang in verschijnselen als covid, global warming, technologie, maatschappelijke ordening, Agenda21 en geopolitiek op een consistente manier met elkaar verbindt. Op het internet is heel veel van en over hem te vinden. Dit is zijn site:

  https://www.technocracy.news/author/patrickwood/

  Gisteren bekeek ik deze speech uit december 2019 van hem (+/- 57 min.)

  Technocracy: the Road to a “Scientific” Dictatorship. Patrick Wood
  https://www.youtube.com/watch?v=B9LdAjWNOTc


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Destructie van de Nederlandse economie in beeld.

  REGISTER NOW.
  Met informatie over ontvanger van NOW 1.0

  "Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die in de eerste aanvraagperiode NOW een voorschot op de tegemoetkoming hebben ontvangen."

  De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) is een subsidie die uit publiek geld wordt betaald.
  De overheid wil zo transparant mogelijk zijn over de besteding van publiek geld. In de regeling NOW staat daarom dat werkgevers die NOW aanvragen, instemmen met publicatie van bepaalde gegevens.

  Een lijst van 2.045(!!!) bladzijde met op elke bladzijde de naam, vestigingsplaatsen het bedrag dat werd ontvangen van 70 bedrijven.
  Zo'n 143.000 bedrijven die door COVID aan het staatsinfuus liggen. Gesubsidieerd moeten worden in plaats van af dragen aan de staatsruif.
  Soms gaat het om een paar duizend euro per bedrijf, vaker enige tienduizenden, soms ook tonnen of miljoenen euro's.

  Na, de windmolens, 'Nederland van het gas', de biomassa scam, en de stikstofhoax gaat de vernietiging van de Nederlandse economie in een hogere versnelling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje naar het register

   https://www.uwv.nl/overuwv/Images/openbaar-register-now.pdf

   Verwijderen
 4. "Waarom heeft dit virus nog een A-status?" - Binnenhof Report met Thierry Baudet

  https://www.youtube.com/watch?v=k4koBVCQyOc

  Hoe ziet controlled opposition er uit. Hoogleraar Staatsrecht Wim Voermans laat het zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De quarantaine maatregelen rondom COVID-19 virusbestrijding heeft niets met de volksgezondheid te maken.
  Men stuurt doelbewust aan op de ondergang van mens en maatschappij.
  https://www.levensreis.nl/index.php/2020/08/25/het-echte-ontwaken/

  BeantwoordenVerwijderen