dinsdag 11 oktober 2022

"Westen overweegt mogelijkheid gebruik Atoomwapens tegen (Wit-)Rusland"

Dit is van Ivan Tertel. Ivan, wie??!

Ivan Tertel is het hoofd van de Wit-Russische KGB, veiligheidsdienst. En wat schrijft hij?

De KGB van Belorus weet dat in het Westen de mogelijkheid overwogen wordt tactische atoomwapens te gebruiken tegen de republiek (Belorus) en Rusland.  
55 opmerkingen:

 1. Kamer weigert debat over explosieve uitspraak Pfizer-directeur: ‘Wat ontzettend triest’
  https://twitter.com/ARnewsNL/status/1579849788077772800?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1579849788077772800%7Ctwgr%5Eb6fdcbe15675bc3acc92c542da012d6803216c05%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fkamer-weigert-debat-over-explosieve-uitspraak-pfizer-directeur-wat-ontzettend-triest%2F

  DENK en van der Plas geen steun!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Europarlementariër gaat los: ‘Dit is het grootste corruptieschandaal uit de wereldgeschiedenis!’

   https://www.ninefornews.nl/europarlementarier-gaat-los-dit-is-het-grootste-corruptieschandaal-uit-de-wereldgeschiedenis/

   Verwijderen
  2. Ah zou de uitkomst van zo'n onderzoek niet zo gunstig kunnen uitpakken ????

   Europarlementslid trekt aan de bel: de sterfte is het hoogst in landen met de hoogste vaccinatiegraad
   https://www.ninefornews.nl/europarlementslid-trekt-aan-de-bel-de-sterfte-is-het-hoogst-in-landen-met-de-hoogste-vaccinatiegraad/

   Verwijderen
 2. Zelenski heeft ook NATO landen verzocht een soort veiligheidsmacht naar heb grensgebied te sturen en heeft de bruggen naar Belarus opgeblazen. Zelf zie ik het als stereotyp dramaqueen gedrag om meer geld en wapens los te peuteren. Tactical nukes op deze plaats is 0.0001% waarschijnlijk.

  Militair zie ik het als een waarschuwing en fixing operation. Ukraine kan dit brede gebied, incl Kiev niet onverdedigd laten, ook niet wanneer het grote november offensief gaat beginnen. Snel troepentransport is nu ook verleden tijd daar.

  Overigens heeft de Grayzone intensieve betrokkenheid van MI6 bij de Krim aanslag aan het licht gebracht. Het oorspronkelijke plan was veel groter, en moest net als op de postzegel de boogbruggen vernietigen. Waarschijnlijk was dit qua ontdekking te gevaarlijk en moeilijk. aangezien duikers en saboteurs ladingen op en in de brug hadden moeten plaatsen. Er werden ook andere, niet met name genoemde terroristische aanslagen genoemd. Er is een cel van Mi6 met andere spy operators uit de NATO en Ukraine, waarschijnlijk met undercover agents in Rusland die dit soort aanslagen doet. Het enige doel lijkt een enorme escalatie uit te lokken. Ik vermoed een historie van Skripal, white helmets, Darya Dugina , de dodenlijst, NS 1+2.

  Militair gezien is het raar, het lijkt qua mentaliteit sterk op de leiding van AQ rond het jaar 2000.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het nu al duidelijk of het een aanslag met een vrachwagen was, of toch twee raketten? Daar zijn ook beelden van. Maar kan natuurlijk deepfake zijn. Iets bekend?

   Verwijderen
  2. Er lopen nog een aantal theorieeen. Voorlop[ig houd ik zelf me maar bij de vrachtwagen. Die nachtbeelden tonen wel grote supersonische raketten. Ik heb nog geen confirmatie gezien.

   Verwijderen
 3. Geheel geabsobeerd in de tactiek van een stoute kleine jongetjes droom, het lijkt een beetje hoe wij in die tijd de duistere kant, of vijanden van James Bond zagen toen we stiekum onder de 14 jarige leeftijdsgrens naar die films gingen. Maar ze krijgen wel het geld en de middelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De aandelen van Philips zijn 70% gezakt sinds begin 2021.
  Er zijn kleine schuim-stukjes die los laten bij apneu-apparaten.
  Kost al een paar miljaard nu...

  Als beroeps "conspiracy-hypothesen -bedenker" vraag ik me dan af:

  1) Kan Nederland ook een boete opleggen aan een Amerikaans bedrijf ( bijv. aan Pfizer als hun vaccins gebreken vertonen ? Ik denk aan minstens 20 miljard boete, in die orde).

  2) Waarop is het recht gebaseerd dat de Amerikanen dit kunnen doen?

  3) Is er vast te stellen hoeveel menselijk leed er in totaal is veroorzaakt? ( M a w: Is die 2 miljard proportioneel? Is er 1 dode gevallen? )

  4) Zou het kunnen dat er een Amerikaans bedrijf is dat de markt in apneu-apparaten nu met succes in handen heeft gekregen ?

  5) Zijn er meer Philips-produkten waar de Amerikanen met begerige ogen naar kijken? M a w: heeft Amerika belang bij de ondergang van Philips?

  ---
  NB: In dezelfde trand: Hoe blij zijn ze bij Albert Heijn dat de grote baas van Jumbo zich heeft ingelaten met een randfiguur?

  1) Hoeveel van die randfiguren zitten er elke zondag in de bussiness cabines bij het voetbal?
  M a w: hoe fout was het van Fritsie om met deze populaire sport-promotor samen te werken?
  (En van het een komt het ander... je raakt bevriend, je krijgt sympathie, je wil hem niet teleur stellen , dus je doet een shady deal met hem... om hem te pleasen. Niet omdat je er zelf jouw bezit met 0,00001 % mee wil verhogen, natuurlijk).

  Zou Albert Heijn mensen in dienst hebben die deze scenario's in elkaar draaien, en vervolgens uitvoeren?
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is ook waarom Europa deindustrialiseert. Een goed bedrijf zou onmiddellijk vervangende onderdelen produceren en meteen monteurs met een noodoplossing op pad sturen. Op dergelijke produkten zitten enorme winstmarges, dus al zouden ze het hele machientje moeten vervangen (het is een simpel luchtpompje met wat sensors en simpele electronica). Er zal ongetwijfeld een schermpje en internetaansluiting bij zitten, maar dat zijn slechts toeters en bellen om het ding duur te maken.

   Doel van het ding is om meestal heel dikke, maar soms long- patienten hun ademprikkel en zwakke inademing te registreren, en dit dan te assisteren met een beetje overdruk. Zonder dat gaan ze zwaar snurken en hebben veel adempauzes. Dit leidt tot zware vermoeidheid en uiteindelijk ook hartschade. De besturing is eigenlijk nauwelijks ingewikkelder dan die van een electrische fiets. Met een beetje uitzoekerij zou zelfs ik er eentje kunnen bouwen, al zou die uiteraard geen designer Philips plastic uiterlijk hebben.

   Verwijderen
  2. Ja, OK.
   Maar stel nou dat het gebrek aan die apparaten zo onbelangrijk was en de kans op ziek worden zo miniem, dat het nauwelijks nodig was om in te grijpen ?
   Dan word er dus niet ingegrepen. Een goed te verdedigen standpunt. ( Bij de vaccins wordt er ook helemaal niks gedaan.... en daar zou het zeker moeten. )

   En plots staat er een half vliegtuig met Amerikaanse advocaten bij je op de stoep met hele boekwerken die aantonen dat jij 1,2 miljard schade moet betalen....
   En twee uur daarvoor hebben ze de financiele media al ingelicht, en jouw aandelen zijn al gekelderd...
   Je weet dat je absoluut niet over de media-power beschikt om die media oorlog te winnen.
   Dus je plooit.

   Daarom wil ik graag de feiten weten: hoeveel doden zijn er gevallen? ( Oxycontin: 200.000 doden, meen ik )
   Of klaagden de mensen ( die het apneu apparaat gebruikten)
   alleen maar ?

   Verwijderen
  3. Je zet een heel strak gebonden ademmasker niet voor de lol op. Zonder de Bipap snachts kunnen die mensen nauwelijk functioneren, voelen zich vreselijk, hebben een constant slaaptekort en gaan geleidelijk achteruit.

   Verwijderen
 5. Tulsi Gabbard heeft de banden met de democratic party verbroken:

  “I can no longer remain in today’s Democratic party that is under the complete control of an elitist cabal of warmongers who are driven by cowardly wokeness, who divide us by racializing every issue and stoking anti-white racism.”

  https://www.youtube.com/watch?v=2UeyV6qGcK8

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze gaat een wekelijkse YT show doen! Deze geweldige vrouw gaat het hopelijk nog zeer ver schoppen! Dit is de eerste, ze legt haar beslissing uit.

  https://www.youtube.com/watch?v=S8fb8jA7OgE

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een X ray van de truck die in de aanslag gebruikt werd. Ik had het ook gemist!!! Ze moeten naast de high tech ook wat speurhondjes gebruiken. Die ruiken als er iets verdachts in de lading zit.

  https://i.guim.co.uk/img/media/f3ba841daed285c33c9c1d02d74a581493458461/0_0_1280_357/master/1280.jpg?width=700&quality=45&dpr=2&s=none

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Begint de opstand bij Tulsi ?

  Laat ons het hopen.

  Ze geeft een hele reeks van indrukwekkende voorbeelden en benoemt de hopenloze idiote houding van de Democraten op zeer goede manier.
  ( Links: zie boven bij Rootman)

  En Tucker gaf een mooi overzicht van Tulsi's loopbaan: https://youtu.be/qKgueSM1SdM

  NB: Iemand met minder inhoud, maar mogelijk meer invloed is Kanye West ( 'Ye' ) .
  Hij kreeg twee interviews met Tucker, waarin hij zei dat zijn hele omgeving hem als het ware verbood te zeggen dat hij pro Trump was.

  En recent zei hij op Facebook op indirecte wijze tegen Snoop Dogg ( herinner ik me dat goed?) dat ie door de joden was gestuurd om Ye in het gareel te krijgen... !!

  Waarna Zuckerberg Ye van Facebook bande.

  Waarna Elon schreef op Twitter: " Goed dat je nu hier bent, Ye ! "

  Waarna de eigenaren van Twitter ( Elon is nog niet de baas) 'Ye' er ook af gooiden.

  Ons zeggen deze 'sterren' zoals Kanye West weinig, maar als je door Tucker wordt geinterviewd ( 2 x) en door Elon wordt aangemoedigd, dan speel je wel een rol in dat land.

  Gaat de Neocon-Dijk doorbreken?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaat de Neocon-Dijk doorbreken?
  Nog niet. Maar Tulsi geeft tegengas. Wisten we nog niet hoe we ons moesten uitspeken volgens Matthias? Volg deze geweldige vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg haar al ca 10 jaar. Niet met alles eens, maar dat geldt ook voor Putin, Baudet, Wagenknecht en eigenlijk iedereen. Ze heeft minstens zoveel charisma als Obama had. Zou een stage bij Zakharova en Lavrov moeten doen.

   Verwijderen
 10. Reacties
  1. Tom illustreerd hoe de Russische propaganda werkt.
   Ook al ziet bijna iedereen in de ontwikkelde wereld wat de waarheid is, Rusland verteld toch een leugen verhaal gebaseerd op een door hun zelf gecreëerde situatie.
   Rusland steelt eerst land en beweerd daarna dat het dat gestolen land moet verdedigen.
   Dus iemand steelt jouw auto en die dief eigent zich daarna het recht toe om zich te verdedigen tegen de rechtmatige eigenaar die zijn eigen auto probeert terug te bemachtigen.
   De dief beroept zich op de uitslag van een enquête die in een chaotische tijd is gehouden in zijn wijk. De uitslag daarvan was dat de dief dat wel mocht doen, want de dief had belooft goed te zorgen voor zijn wijk.
   Dat goed zorgen moet hij wel achteraf nog maar bewijzen.

   Zo eenvoudig is die achterlijke actie van Rusland te vergelijken met een achterlijke crimineel wat overal ligt te stelen.

   Verwijderen
 11. Ik heb een reactie geschreven op een redactioneel commentaar op de NRC.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2022/10/11/buigen-voor-de-oorlogsmisdaden-van-poetin-is-geen-optie-a4144700

  Al sinds 1992 zijn de Amerikanen van plan om Rusland kapot te maken. Dick Cheney zei het (lees Robert Gates’ autobiografie). De Wolfowitz-doctrine bepleitte het. Brzezinsky schreef dat Oekraïne los gemaakt moest worden van de RF. De PNAC denktank die beschreef in haar rapport in 1999 op pagina 67/98 dat er een 911 moest komen om alle oorlogen te kunnen voeren die ze wilden voeren. En op pagina 78/98 lezen we dat ze gecharmeerd zijn van biologische oorlogsvoering, àls je er bepaalde rassen harder mee kan treffen.
  In 2004 was er de kleuren revolutie in Kiev en in 2013 werd alles in gereedheid gebracht om ‘De Maidan’ tot uitvoer te brengen: soldaten getraind, TV stations opgericht, Yanukovich werd naar de EU gelokt en kreeg toen (volgens plan) het deksel op de neus, zodat het volk woedend was. Het was allemaal goed voorbereid. Mevrouw Nuland wist in januari al wie er in februari, na de staatsgreep, president van Oekraine moest worden (“Yats”, niet ‘Klitsch” en niet Tyagnibok). Zelensky werd gekozen omdat hij vrede met de Donbass beloofde, maar uiteraard was het kiezersvolk in een val gelopen: de VS was al lang bezig om Azov op te tuigen. Dit zijn jonge ‘unwitting assets’: lui die niet weten voor welke agenda ze echt vechten.
  Volgens generaal Jacques Baud ( VN, Zwitserland, Oekraine) is de oorlog op 16 februari ‘22 door de Oekraine begonnen, omdat men toen het aantal aanslagen op de Donbass burgers enorm opschroefde: van 50 per dag naar 1400 per dag. (OVSE gegevens). Vele loopgraven en 70.000 soldaten lagen klaar. Er kon elk moment een aanval vanuit Oekraine beginnen. (O ja, Zelensky wilde een kernwapen gaan maken en het Aegis raket systeem zou hij graag ook bij hem installeren).
  Amerika wist zéker dat Putin als eerste zou aanvallen, want “als oorlog onvermijdelijk is, dan moet je als eerste toeslaan”, zo heeft Putin meermaals gezegd. En hij zegt altijd wat hij gaat doen. Een pre-emptive strike heeft militair voordeel, maar is publicitair voor de VS natuurlijk goud waard: nu kon men elke westerling wijs maken dat Putin de agressor was. De VS heeft trouwens Irak ook als eerste aangevallen, want dat mag bij een imminente dreiging. Alleen was de ‘imminente dreiging’ toen uit de duim van Colin Powell gezogen, waarin hij eerst was verstopt door de CIA.
  In de Donbass was die imminente dreiging wèl reëel: jarenlange verklaringen (zie boven), regime changes, bewapening, 14000 doden, raket-lanceer platformen, einde aan ABM verdrag en INF verdrag, etc etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervolg op mijn NRC-reactie:

   Even een stap terug om het geheel moreel te duiden:
   In Neurenberg-1945 werd bepaald dat het land dat met agressie begint of agressie uitlokt, de echte boosdoener is. De Bad Guy.
   Wie zich verdedigt of bij een ware imminente dreiging als eerste de wapens grijpt is niet boosaardig: elk volk heeft zich in het verleden moeten verdedigen tegen agressors. Zulk geweld is legitiem. Zonder zulk geweld kan een volk nooit overleven.
   Hoe zit het nu met de VS ?
   Historicus William Blum heeft een lange lijst gemaakt met “Agressie door de VS gepleegd”, na 1945. Ze hebben op 33 landen met bommen gegooid. Ze hebben in totaal 53 maal de wettige regering van een land verdreven. En 21 pogingen tot Regime Change mislukten. In geen van deze 107 gevallen was er gevaar voor de VS. Elke keer was de VS de Agressor.
   Maar voor onze media is Amerika àltijd de Good Guy. Al haar slachtoffers zijn de slechteriken. Welk land ze ook vernietigen: het is altijd in het algemeen belang.
   Onze media zijn als een rechter die een verdachte vrij spreekt die al 107 verkrachtingen heeft gepleegd…
   Putin heeft nooit een agressie gepleegd. De CIA agent Graham Fuller heeft de opstand in Chechenië op touw gezet, om de olie naar het Westen te kunnen leiden.
   Saakashvili heeft eerst 147 burgers gedood in Tschinvali alvorens Putin hem tot de orde riep. Een EU onderzoek heeft dat bevestigd.
   De oorlog in Oekraïne is door het Westen op touw gezet: men weigerde pertinent om Minsk2 uit te voeren, en men weigerde om ‘Not one inch to the east’ te respecteren. Beide beloftes nakomen had gezorgd dat er geen oorlog kwam. Maar de Amerikanen willen die oorlog. Ze kunnen hem niet missen. Dus dreven ze hem door. Om hem dan te gebruiken om Europa zonder energie te zetten.
   Nòg een bewijs dat deze oorlog door de VS is geforceerd: op 30 maart ging Zelensky vrede sluiten met Rusland in Turkije. Amerika stuurde Boris Johnson en die verbood Zelensky om vrede te sluiten!
   Oude theorieën van MacKinder (het Wereld-eiland) maken duidelijk waar het om gaat: Als het duitse vernuft zich koppelt aan de Russische grondstoffen, dan staat de VS buiten spel. Of, zoals Biden en Nuland al zeiden: Àls Putin de Oekraïne binnen valt zullen we Europa zonder energie zetten.
   En omdat onze politici en onze journalisten geen enkel menselijk gevoel hebben voor hun landgenoten en zelfs niet voor hun eigen kinderen (ik kan het niet anders zien) , wordt Europa in chaos gestort.
   Ik ben benieuwd hoe de Neurenberg-rechters over onze politici en onze journalisten zouden oordelen. Maar misschien komen die tribunalen toch nog een keer, wie weet.
   Tulsi Gabbard heeft me vandaag weer wat hoop gegeven. Jeffrey Sachs, Tulsi Gabbard en zelfs Kanye West ( ‘Ye”) : de weerstand groeit. God zij dank.
   Gaat de Neocon-aanval dan toch mislukken?
   In Rusland maakten ze 60 miljoen slachtoffers.
   Hun geloof zegt hen dat er geen plaats is op deze aarde voor de ongelovigen.
   Nu kunnen ze 500 miljoen Europeanen uit de weg ruimen en Putin de schuld geven.
   Gaat het ze lukken? Er staat veel op het spel.

   Verwijderen
  2. Tulsi Gabbard is niet jouw vriend.
   https://therealnews.com/tulsi-gabbard-is-not-your-friend

   Verwijderen
  3. The Real News Network is ouderwets Links. En erg joods ( Paul Jay).
   Precies zoals Democracy Now. ( Amy Goodman)

   Nu zijn ze woke en anti Rusland.
   Tulsi was al anti-woke toen woke nog niet bestond.

   Tulsi is my friend.
   Verwijderen
 12. Het was nooit hun land, toktok. Analoog met Israel die meerdere malen hebben geprobeerd te stelen: in de tijd van Mozes en Joshua van de onschuldige bewoners, in de tijd van David van de Filistijnen en hedendaags het land Gog van de Palestijnen. En nu willen de azke-nazis hun Israel 2.0, Magog, Khazaria weer innemen.
  De goden zijn niet met hen, dus nee, beter op een andere pony wedden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was altijd erg sceptisch over gogmagogmagogmagog. Een echte profeet moet ook de veranderingen in de linguistiek kunnen bijhouden!!! Geloven is niet meer van deze tijd, maar Sheik Imran Hussein kan het wel heel mooi uitleggen. Wat mij betreft gaan we het wel zien, want het is voor mij toch redelijk een ver van mijn bed show.

   Verwijderen
  2. Mijn inzicht is dat gogmagog voor Israel en Ukraine staat.

   Verwijderen
  3. Sheik Imran Hussein ( de enige korangeleerde die ook een niet- moslimpubliek heeft) over Gog/magog:

   https://www.youtube.com/watch?v=a3SKYKdgThI

   Verwijderen
 13. Een foto van Zelensky op een gay pride.

  Hij is zo extreem dat ik een beetje bang been dat hij fake is. Wie weet er meer van? Is ie echt?
  Zo ja: met drones verspreiden boven de Azov loopgraven.

  https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEghe3ka2S_plcc0GhCup1t5d8As8PPrjc00EJZyXZ40cj3Hdwehl9fXlWgekH2FYnh4UX2R56AWkP1WkoLpZf8fRJDhC1h0NeOEIZf3dGnOzx23mERUqqLKud-BnjbmtonKSap9clrlwrKItwW9g_zZJnHP6l4P1jKidvFRlIKAynOXVHJH9CjJQh6Mdg

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Is nep en nog slecht gedaan ook, een cursus Photoshop zou geen kwaad kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is maar een antwoord op: ga cursussen fotobewerking doen! Toegegeven: ik zie het ook niet, maar ik ben dan ook slechts een enthousiaste amateur met weinig tijd en middelen.

   Verwijderen
  2. c.a. 40 jaar werkzaam in de grafische industrie, dus een beetje ervaring.

   Verwijderen
 15. Het is ook niet heel belangrijk: Zelenski is een khazar social climber. Die steken hem in iedere opening als het hen uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit bovenstaande was een reactie op iets wat inmiddels verdwenen is. Maar de opmerking is ook duidelijk op zichzelf. In elk geval denk ik dat Zelenski's favoriete kleur bruin is! Onderstaande, 11:30, gaat over Tulsi Gabbard, die haar move duidelijk getimed en goed voorbereid heeft.

   Voordat men haar dood wil zwijgen geeft ze nu veel interviews. Ze moet zich nogal mainstream profileren, maar ze laat geen steek vallen!

   Verwijderen
 16. Ze doet the show al een tijdje, maar het was gecensureerd door YouTube.

  https://rumble.com/c/TulsiGabbard

  Het is uiteraard nogal VS gericht, en het constitutionele gedeelte klinkt mij te hoogdravend, beetje Obama achtig.

  Ze heeft een zeer interessant verleden:

  Opgegroeid in een Hare Krishna afsplitsing (vandaar helaas haar slechte huid, want van dat zoete zuivelrijke dieet krijgt iedereen pukkeltjes). Ze heeft overduidelijk binnen en buiten die club haar huiswerk qua de religieuze achtergronden binnen en buiten dat geloof gedaan en kan mi. nu als Hindu gezien worden, niet meer als sektelid. Ze is zeker seculier genoeg om haar religieuze bril af te zetten waar nodig. In het verleden heeft ze zich nogal fel anti Moslim uitgelaten, niet ongewoon voor veel hindus (denk aan Modi). Verder is ze sociaal conservatief, en geen fan van wokisme.

  Ze heeft een officiersopleiding gedaan en is getrained als medic, en is nog in 2020 op een geheime missie in N Afrika uitgezonden. Ze identificeert zich nog steeds sterk met haar 'brothers and sisters' in het leger (niet zozeer het Pentagon).

  Ze was een tijdje de darling van de Democatic National Convention, kreeg de WEF ''young global leader '' benoeming ( het is onduidelijk hoeveel training een YGL eigenlijk krijgt, het lijkt te variëren), was onderdeel van de armed services, homeland security, foreign affairs en financial committees, en was vice chair van de DNC.
  Die liefde bekoelde toen ze pro Clinton Debbie Wassermann Schultz bekritiseerde over de party coup tegen Bernie Sanders.
  Nog meer toen ze de kansen van Kamala Harris in een debat afbrandde, zich liet zien op de show van Tucker Carlson en zich tegen de oorlogen uitsprak.
  Ze trekt momenteel nogal naar sommige republikeinen alhoewel ze in die partij ook wel teleurgesteld zal worden. Hoewel: ze is super electable, en er gaan geruchten dat ze als vice presidentiële kandidaat met een maga kandidaat zou meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Twee uitzendigne van The Gray Zone die je absoluut niet mag missen:

  Jeffrey Sachs -- werd professor op Harvard ( hoger kan niet) toen hij 28 jaar was -- legt helder uit dat Covid man made is, en dat Fauci ( en Koopmans oa ) de zaak belazerd hebben:

  https://www.youtube.com/watch?v=morj-3rdWwM&t=315s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tweede video van Sachs: over de Oekraiene.

   Op minuut 20 tot 26 legt hij uit hoe het zit:
   https://www.youtube.com/watch?v=g57ViSqmRFM

   Verwijderen
  2. Sachs heeft nooit de verantwoording op zich genomen voor de vernietigende rol die hij in de tijd van Jeltsin heeft gespeeld. Maar wat hij nu zegt klinkt wel helder.

   Verwijderen
 18. Even een komische noot:

  Borell gaat het Russische leger vernietigen.....

  https://www.kyivpost.com/russias-war/russian-army-will-be-annihilated-if-putin-nukes-ukraine-borrell.html

  En er zijn nog mensen die deze ''high representative'' serieus nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Evacuatie orders voor Kherson... Net als de vijand, willen wij er ook (realistisch) moed in houden. Het schijnt dat er een enorme troepenmacht (40-60K) wordt opgebouwd om het Rusische stukje ten noorden van de Dnepr, inclusief Kherson in te nemen. Het is vertraagd vanwege de uitval van electra, maar een groot offensief is onvermijdelijk. Ik verwacht niet dat ze Kherson prijs willen geven, maar een grote artilleriebarrage, en dus burgerslachtoffers zijn niet te voorkomen. Eigenlijk verwacht ik voor de rest een pyrrusoverwinninkje, en daarna massief uitschakelen van de (best uitgeruste en getrainde) vijandelijke troepen. Dit alles waarschijnlijk in de komende 3 weken.

  Deze 3 weken zijn beslissend voor de midterm verkiezingen: Bij een grote escalatie, zelfs als het op verlies uitdraait, scharen veel Amerikanen zich achter de vlag en zullen democratisch stemmen.

  Niet dat dit alles uitmaakt, maar ik neem aan dat Rusland toch liever een lame duck Biden ziet. (de militaire budgets komen altijd bijna unaniem door congress).

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Droom maar verder kabouter spillebeen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Terwijl de kaboutertjes naar Kiev en moskou kijken nemen zij zich niet de moeite meer waar de echte eindtijd heen gaat.
  Israël.
  Iedereen wat tegen God van Israël is zal het onderspit delven.
  Ook Putin met zijn Rusland zal uiteindelijk neervallen.
  Het staat geschreven en zo zal geschieden.

  https://eindtijdbodebijbelstudies.wordpress.com/2022/02/24/de-russische-opmars-de-oorlog-van-gog-volgens-ezechiel-38-en-39/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook jij zal gelukkig een keer neervallen, jodenknecht.

   Verwijderen
  2. Kun je niet vergelijken met een beleid wat gevoerd wordt door een bende Russische geestelijke gestoorde in het kremlin.

   Verwijderen
 22. De geprofeteerde Vorst van Rusland

  https://www.detrompet.nl/articles/posts/de-geprofeteerde-vorst-van-rusland

  BeantwoordenVerwijderen
 23. gog is bezet Palestina, en magog is Ukraine

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Maar het kan aan ons voorbij gaan, tenzij we onze neus er in steken .Mij niet gezien (walg, braak!)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nou dacht ik toch heel even dat Eddy 'BNdeStem' gehaald had...

  Maar het ging over heel andere eikels. En er stond niet TokTok, maar Plok Plok.

  https://www.bndestem.nl/breda/stress-eikels-veroorzaken-meer-dakdeukjes-dan-in-andere-jaren~ae94ddb1/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://georgeknightlang.wordpress.com/2018/04/26/in-gesprek-met-jan-verheul-libertyflea-en-hugo-jansen-over-de-russische-federatie-en-het-voorbijgaan-van-oude-wereldbeelden/

   Verwijderen
  2. Ik herb nog wel 'gediscussieerd' met deze George Knight. Vaak op Youtube. Hij weet zelf niet welke kant hij op wil. En: Traag traag.

   Maar zijn website bevat heel goede muziek-video's !

   Ik wist niet dat de man nog bestond.

   Verwijderen
  3. Wellicht een van die 'joodse bengels' die niet weet wat te zeggen.
   Op de Wikipedia van karel van Wolferen zag ik dat er een soort rubriek was op een web-sitjes :

   Sinds 2020 staat Van Wolferen model voor de fictieve 'Professor Karel' , die in het tijdschrift De Republikein antwoord geeft op vragen van burgers over complotten, covid-19, spionage en buitenaardse wezens, in de satirische reeks 'Professor Karel Weet Raad'. [27]

   Kijk wat voor website: https://www.derepublikein.nl/

   Joodse jongens ( René Zwaab, Paul Damen ) die het in feite nooit gemaakt hebben. Allemaal braaf voor het NIW gewerkt.

   Cattegorie: geen kennis, geen inhoud, niks te melden.

   Verwijderen
 26. https://twitter.com/Julija9j/status/1579255219673669632/photo/1

  Erik Ollsen is dead.
  Who is Erik Ollsen?
  Tweet reads: Olsen, found at home. Bee sting cause of death, cremated within hours. In charge of investigating Nordstream sabotage.
  "Let me repeat that: The LEAD INVESTIGATOR of NS just died of a BEE STING and was CREMATED WITHIN HOURS."

  https://twitter.com/AZgeopolitics/status/1581661030912253952

  Ja, die beestjes kunnen gemeen steken.....

  BeantwoordenVerwijderen