vrijdag 28 oktober 2022

VS sturen nieuwe, grotere Atoombommen naar Nederland

Genoeg over Merel, Wouke en Claudia...

De Amerikanen helpen de Nederlanders doelwit te worden in de eventuele aankomende atoomoorlog. Wat zijn de kansen dat die er komt?

Nieuwe, grotere, krachtigere atoombommen komen onze kant op. BRON

In de jaren '80 was zulk nieuws reden voor 500.000 mensen om naar het Malieveld af te reizen. Anno 2022 niet. Mensen zijn te druk met Merel, Wouk en een tafelplakker.170 opmerkingen:

 1. Als we gaan, dan gaan we met z'n allen. Een paar atoomkopjes meer of iets groter, who gives a shit.
  Die 100 stuks van de US in Europa gaan echt het verschil niet maken.
  Rusland heeft er 6600 klaarstaan voor ons en de onzen.
  Das genoeg om een maand lang, er ruim 200 per dag te sturen of 6600 in een paar uur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is al weer een idioot die zich, dit keer aan de nachtwacht, heeft vastgelijmd! Enige suggesties voor een straf? Persoonlijk zou ik zeggen: voorzichtig losmaken, en vervolgens op een openbare plaats met veel superglue weer vastlijmen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch ben ik ook wel een beetje jaloers: ze hebben wel heel veel aandacht !
   Ik neem aan dat er geen echte schade wordt aangericht. ( Schilderijen allemaal goed beschermd)

   Vroeger plakten ze zich aamn een asfalt weg.
   Maar dit is veel effectiever.

   ben ter trouwens vrij zeker van dat de redactie van Beau tevoren overleg had met deze actievoorder.
   Het is voor hun rubriek ook een opsteker: spektakel.

   Brood en spelen, en dan allemaal samen het ravijn in. Dat is de mens.

   PS: als je echt goede lijm neemt, blijft het vel van jouw hand achter op de tafel of de glasplaat. Hier is wel research aan vooraf gegaan!

   Verwijderen
  2. Ik zag al een grapje op tik tok: de man op het tafelblad , in de efteling, als op een vliegend tapijt, van de ene toren naar de andere.

   Verwijderen
  3. Dit bleek fake news van joop.nl. Die site is inmiddels totaal woke-fascistisch geworden. Dat is geen overdrijving.

   Verwijderen
 3. Dat Volkel en dat Kleine Brogel, dat is toch niet zo ver van Melick vandaan ? ( Waar chauffeur E. woont)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. NRC:
  EMA: hevige menstruatiebloeding kan bijwerking zijn van coronavaccins Pfizer en Moderna
  Europese geneesmiddelenautoriteit Menstruatiebloedingen kunnen heftiger worden door bepaalde vaccins. Een commissie van de Europese geneesmiddelenautoriteit adviseert dit op te nemen in bijsluiters.
  Een hevige menstruatiebloeding kan een bijwerking zijn van het coronavaccin van Pfizer en Moderna. Dat schrijft de adviescommissie (PRAC) van de Europese geneesmiddelenautoriteit EMA in een vrijdag verschenen advies.

  Hoe vaak deze bijwerkingen voorkomen, is volgens de commissie onbekend. De meldingen die de commissie heeft onderzocht leken „niet ernstig en tijdelijk van aard”. Toch adviseert commissie om deze bijwerking op te nemen in de bijsluiter van de mRNA Covid-19 vaccins Comirnaty (BioNTech/Pfizer) en Spikevax (Moderna).

  Hevige menstruatiebloedingen kunnen volgens de commissie gedefinieerd worden als toename in volume en/of lengte van het maandelijkse bloedverlies. Dit kan volgens de commissie van invloed zijn op de „fysieke, sociale en emotionele kwaliteit van leven”. Meldingen van zware bloedingen zijn gedaan na de eerste, tweede en booster dosis van de Corminaty en Spikevax vaccins.

  De PRAC heeft alle beschikbare data bestudeerd, onder meer de data uit de klinische onderzoeken en de meldingen die zijn gedaan nadat het vaccin beschikbaar kwam. Ook is er gekeken naar de medische literatuur.

  Volgens de commissie bestaat er tenminste een „gerede mogelijkheid” dat zware menstruele bloedingen „causaal verband houden” met deze typen coronavaccins en dat daarom de productinformatie van deze vaccins moet worden aangepast.

  Vruchtbaarheid
  Er is volgens de commissie geen bewijs dat menstruatiestoornissen gevolgen hebben voor de vruchtbaarheid van vrouwen. Ook is er volgens de commissie geen reden tot zorg om de mRNA Covid-19 vaccins te gebruiken voor en tijdens de zwangerschap. Uit onderzoek blijkt dat deze vaccins niet voor complicaties zorgen tijdens de zwangerschap voor de moeder en het kind. De vaccins zijn volgens de commissie effectief in het verminderen van het risico op ziekenhuisopname en sterfte bij zwangeren als gevolg van corona. Daarmee wegen voordelen van de vaccins volgens de commissie zwaarder dan de risico’s.

  De commissie blijft de meldingen volgen en spoort patiënten en zorgmedewerkers aan om de bijwerkingen te blijven melden bij lokale toezichthouders. In Nederland is dat het bijwerkingencentrum Lareb.

  Directeur Agnes Kant van bijwerkingencentrum Lareb zegt dat ze zelf op basis van de vele meldingen vorig jaar al aangaven dat dit mogelijk een bijwerking was. Kant: „Het is goed dat het advies nu is dat het in de bijsluiter van het Moderna en Pfizer vaccin komt, van de vaccins die nu nog gegeven worden.” In totaal ontving Lareb tot nu toe ruim 27.000 meldingen van diverse menstruatieklachten. De meldingen werden ontvangen na alle verschillende corona vaccins. Naast hevige bloedingen betreft dit ook vaak het uitblijven van de menstruatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Men kon het blijkbaar niet langer meer verzwijgen.

   Benieuwd of het ook aan de talkshow tafels genoemd gaat worden.

   NB: Lareb: 27000 menstruatie-klachten !!

   Verwijderen
 5. Vragen voor Eddy:

  Zoals we weten is Anne Frank niet vergast. En haar zus en moeder ook niet. Dood door honger en typhus. Was te voorkomen geweest als wij die hongersnood niet opzettelijk hadden veroorzaakt.

  Vraag: Als je 16 jaar was in 1944, hoeveel vriendinnen uit die tijd zijn dan nu nog in leven, normaal gesproken?
  Ik weet het niet, maar tot vorige week waren er nog 2 vriendinnen van Anne Frank in leven:
  = Hannah Elisabeth Pick-Goslar ( 93 jaar geworden)
  = Ilse Wagner.

  Maar mogelijk zijn er nog 12 vriendinnen in leven:

  ... schrijfster Janny van der Molen. Zij schreef in 2013 een boek over Anne Frank, waarin Goslar een belangrijke rol speelt. Begin dit jaar bracht ze een boek uit over twaalf vriendinnen van Anne Frank (waaronder Goslar) en nu werkt ze aan een podcast over een andere vriendin van Anne, waarmee ook Goslar bevriend was: Ilse Wagner. Dit jaar bezocht ze haar in Jeruzalem.

  https://www.bndestem.nl/binnenland/beste-vriendin-van-anne-frank-op-93-jarige-leeftijd-overleden-mensen-mogen-de-holocaust-niet-vergeten-dat-was-haar-drijfveer~a94092a2/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Harry Vermeegen een van de leukste grappenmakers van dit moment.
  Hoe hij het doet weet ik niet, zijn het die vingers? Is het de namen die hij de mensen geeft ( De Jinek en De Glennis, en vandaag Dre, Ras , Rox) ?

  Duurt maar 3 minuten: https://www.youtube.com/watch?v=wdGq9MzByDE

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Duran zeer enthousiast over de Valdai speech van Putin !

  https://youtu.be/hhr7fZT3oBw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, zeer wel bestede 45 min. Mij bekruipt het gevoel: ik had het zelf niet beter kunnen zeggen! (grapje)

   Verwijderen
 8. Met de aanslag op NS 1 en 2 hebben de V.S. overduidelijk laten zien het beste met Europa voor te hebben. Voor zo'n bondgenoot doe je natuurlijk alles. Bijvoorbeeld vanaf jouw grondgebied de vliegtuigen laten opstijgen die B61 kernbommen op Rusland gaan gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de wekelijkse tafelgesprekjes van "Forum Inside" bijna allemaal bekeken gisteren: Prima tv. Informatief, leerzaam.

  Ze staan op youtube en zijn wellicht gemakkelij te vinden met het nummer er bij.
  De laatste is: Forum Inside #4.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reacties
  1. Leuk, Eddy, en veel plezier!

   Heb je mijn uiteenzettingen in de vorige draad gelezen? (plaatsen van de 1870-1970 theosofie in een bredere historische context). Ik heb er zelfs de bijbel in aangehaald!

   Verwijderen
  2. Ik ga niet met jou in discussie Rootman,want ik verwerp de valse leer van Blavatsky

   Verwijderen
  3. Ik ben ook geen aanhanger, maar ze was wel belangrijk van 1870 -2020.

   Verwijderen
 11. MOSKOU, 27 oktober. /TASS/. Er is altijd een risico dat kernwapens worden gebruikt, zolang ze bestaan, zei de Russische president Vladimir Poetin donderdag.

  "Zolang kernwapens bestaan, is er altijd een risico dat ze worden gebruikt", zei de president tijdens een plenaire sessie van de valdai internationale discussieclub.

  Hij zei dat "het doel van de huidige ruckus rond nucleaire bedreigingen en het potentieel voor het gebruik van kernwapens zeer primitief is" en gebeurt omdat de druk die het Westen uitoefent op de wereldgemeenschap, inclusief landen die vriendelijk of neutraal zijn voor Rusland, niet succesvol is. Als gevolg hiervan is het Westen op zoek naar meer redenen om hen ervan te overtuigen dat ze "samen tegen Rusland moeten opstaan", zei de president.

  "Provocaties met kernwapens, de escalatie van het idee dat Rusland kernwapens zou kunnen gebruiken, worden precies voor dat doel gebruikt: om onze vrienden, onze bondgenoten, te beïnvloeden om neutrale landen te beïnvloeden en hen te vertellen: 'Kijk wie je steunt. Rusland is een gevaarlijk land.

  https://tass.com/politics/1528855


  Alleen al uit dat laatste: "de escalatie van het idee dat Rusland kernwapens zou kunnen gebruiken"

  Maar Mr Putin, hoe komt het westen toch daarbij dat Rusland bij escalatie zelf overweegt kernwapens in te zetten?

  Was Mr Putin niet degene die een paar maanden geleden zei
  over inzet kernwapens: 'dit is geen bluf' ??????

  Pas na die Russische provocatie lekker anti-westers gericht kwam een reactie van het westen: Maak niet die fout Mr Putin want wij zullen krachtiger dan te voren reageren.
  De reactie laat zich nu nog wat verder zien en Europa gaat wat meer geüpdate kernwapens opstellen i.s.m bondgenoot Amerika.

  En nu roept Mr Putin op dat Europa deze kernwapens moet verwijderen?????????

  Ik zou zeggen Mr Putin, begin bij jezelf en jouw eigen kernwapens waar jij al eerder mee liep te dreigen omdat jouw grond oorlog in Ukraïne op weerstand stuit waardoor jij niet succesvol bent en bang bent voor gezichtsverlies bij jouw andere schurkvriendjes binnen het kremlin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het wel eens met wat Putin zei: dat het gebruik van kernwapens zeer primitief is.
   Hij geeft daarmee wel impliciet toe dat ook Rusland primitief is.
   Waarom zouden ze anders die nucleaire testen doen of gedaan hebben? Lekker primitief oefenen?
   Wat schiet je ermee op?

   Verwijderen
  2. Putin heeft nooit gedreigd met kernwapens. wel is er de staande doctrine sinds 2014 en lang daarvoor. Daar is sinds 2014 (een paar woordjes) en daarvoor niets aan veranderd.

   Verwijderen
  3. Beide partijen hebben (reeds lang geplande) nucleaire drills gedaan.

   Verwijderen
  4. Mooi, dan is dat tenminste in evenwicht.
   Al zie ik het nut niet ervan zo'n achterlijke wapen wedloop.

   Verwijderen
  5. Inderdaad, dat evenwicht moet er zijn. Helaas kunnen we de tech niet terugdraaien....

   Verwijderen
 12. Harry houdt het niet meer vol: https://www.youtube.com/watch?v=U7V4jv1SrpA

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vinden jullie die autosport ook zo verschrikkelijk saai?
  Telkens 6 jaar lang dezelfde winnaar.
  Nou hebben we die Hamliton gehad, en nou 6 jaar Max.

  Het ergste is dat ie Hollander is van origine, dus wij hebben er het meeste last van.
  "Max vanochtend nog niet naar de wc geweest"
  Dat soort nieuws.
  6 jaar lang.

  Ik vind het knap wat ie kan en wat ie doet. Daar niet van.
  Maar waarom word ik er elke week 10 keer mee lastig gevallen ?
  Het heeft voor mij of voor de Nederlanders of voor 'de mensheid' geen grammetje belang. Niks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van origine is hij Belg.
   Heeft nooit in Nederland gewoond of belasting betaalt.

   Verwijderen
  2. Heeft Nederlands paspoort.

   Verwijderen

  3. Max Verstappen kwam in 2015 zelf al met een verklaring voor zijn keuze om toch voor Nederland te rijden. “Ik woonde eigenlijk alleen maar in België om te slapen, maar overdag ging ik naar Nederland en had ik daar ook mijn vrienden. Ik ben als Nederlander opgevoed en zo voel ik me ook", zo zei hij destijds.

   Toch werd elke mogelijkheid om nog te twijfelen aan Verstappen’s nationaliteit pas later dat jaar helemaal weggenomen, toen Verstappen meerderjarig werd. Hij kon toen als 18-jarige namelijk zelf kiezen welke van de twee nationaliteiten hij aannam en koos daarbij voor de Nederlandse nationaliteit.
   Vader Jos is Nederlander en van jongs af aan heeft Max met z'n vader de race wereld leren kennen door hem te laten karten als klein jochie.

   Verwijderen
  4. Max Verstappen woont in Monaco en is als volwassen man niet verplicht om Nederlandse belasting te betalen.
   Sinds de negentiende eeuw wordt Monaco voornamelijk gefinancierd door monopolie-inkomsten, een belasting over de toegevoegde waarde op consumptie van 20%, een belasting op de winst van bepaalde ondernemingen, en successie- en schenkingsrechten. Er zijn geen vermogensbelasting, geen onroerendgoedbelasting of huisvestingsbelasting in het Prinsdom Monaco.
   Inkomen Max Verstappen bedraagt ongeveer €40 tot €50 miljoen euro per jaar.
   Het optrekje, gelegen in de luxueuze wijk Fontvieille, wordt door Verstappen naar schatting voor zo'n 18.000 euro per maand gehuurd, terwijl je voor een vergelijkbaar appartement rond de zestien miljoen euro kwijt bent als je het zou willen kopen.

   Verwijderen
 14. En nu weer duimen dat Max poule position pakt vanavond zodat hij morgen in de race van Mexico als eerste door de eerste bocht gaat en de race weer gaat winnen.Voor Max is dat een verbetering van een record dat staat op naam van F1 legende's Michael Schumacher en Sebastian Vettel. 13 zege's binnen 1 seizoen.
  Max heeft met z'n overwinning in Houston dit record geëvenaard en kan morgen dit record verbreken.
  De vechterslust van Max kennende zal hij dit doel nastreven ook al is hij world champion F1 2022.

  Voor wie dit allemaal saai vindt kan altijd nog naar de Rusland-Ukraïne soap kijken van Blik met prachtig commentaar van JV.


  Ik persoonlijk luister toch liever commentaar van Olaf Mol.

  Tegenwoordig niet meer bij ziggo maar wel via radio.
  https://grandprixradio.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Extinction rebellion (Greta sekte):

  https://www.ad.nl/binnenland/ing-kantoren-door-klimaatactivisten-afgezet-als-plaats-delict-meerdere-arrestaties~a27aa3ce/

  Nu ben ik geen fan van de banken, maar als dit soort woke idioten wordt gedoogd wordt er straks echt erfgoed vernield en zal er escalatie tot zwaar geweld plaatsvinden. Voor het eerst sinds vele jaren ben ik dit jaar 2x in een museum geweest (Brugge- bucket list materiaal!).

  Mocht ik een dergelijke actie toevallig hebben meegemaakt dan zat ik nu levenslang achter de tralies wegens brute moord en zware mishandeling.

  Alhoewel ik dan juist gehandeld zou hebben zit ik niet bepaald op pensioneren in de bajes te wachten. Daarom vind ik dat deze groepen als terroristen moeten worden aangemerkt en een minimum straf van 25 jaar wordt ingesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik denk dat Putin vandaag nog garanties moet geven aan Transdnistrië. Liefst deze week een referendum, en via diplomatieke kanalen laten weten dat vergelding buitenproportioneel zal worden.

  Er is nu de 101 airborne divisie in Roemenië, en de Britten zijn voortdurend bezig met terrorisme. Met name die laatsten moeten echt snel een zeer vernederend verlies gaan lijden om hun achterlijk gedrag af te leren.

  Gonzalo Lira:

  https://www.youtube.com/watch?v=aOhfEUhohkI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat ook om de reputatie: Transdnestria heeft zich al vanaf het uiteenvallen van de Sovjet unie tegen Moldavië/ Roemenië afgezet en zich toen al als onafhankelijk uitgeroepen. Ze zijn zgn. Rusyn, Russisch-talige en -cultureel religieuze enclaves, sinds vele honderden jaren. Rusland heeft hun veiligheid vanaf 1991 al gegarandeerd.

   Het gaat niet aan om beloftes te verbreken, dat doet slechts de VS. Ondanks de mogelijk hoge kosten dient Rusland de veiligheid van de bevolking te garanderen.

   Verwijderen
 17. Weer een Britse sabotage: met drone submarine en vliegtuigjes zijn 2 schepen beschadigd in Sebastopol. Waarschijnlijk valt het mee en bijna alles is onderschept. Het zal de vastbeslotenheid van de Russen slechts vergroten. Het is nog maar de vraag of het de strategie verandert. Ik neem aan dat ze de haven met sonarstations gaan uitrusten. Ook zou ik niet graag een matroos op een NATO of Ukrop militair schip in Odessa zijn nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het geeft Rusland een legale weg om het graanakkoord te verbreken, wat door de EU totaal werd geschonden ( inpikken van het graan met bestemming Afrika).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Rootman: [ Weer een Britse sabotage: met drone submarine en vliegtuigjes zijn 2 schepen beschadigd in Sebastopol. ]

  Escobar en anderen denken dat de Joden ( hij zegt Neocons, meen ik, of 'Het Westen" ) nog vele jaren door zullen gaan met dit soort acties: drones en gedoe. Om Rusland te destabiliseren en Europa te verzwakken.
  Zoals ze Syrie en Afghanistan hebben afgebroken met domme , fanatiek gemaakte jeugd (jihadi's in dat geval) zo zullen ze nu Rusland en ook Europa gaan verzwakken met domme jeugd (Azov fanaten, Olaf Koensen etc. )

  Opmerkelijk: Andrei Martyanov zei: Op heel hoge en cruciale plaatsen in de VS zitten knaapjes van 26 jaar oud ! ( Onder leiding van papa Robert Kagan, je weet wel, die jood die alleen nog een orgasme zal krijgen als de hele wereld stervende is) .

  Pol Pot en Mao deden het al zo: de jeugd wijsmaken dat de ouderen FOUT zijn, en dat zij jongeren als helden het land moeten redden.

  Je kan het kinderen makkelijk wijsmaken, want die hebben 'de menselijke natuur / hun eigen instinct" nog niet ervaren. Dus als het op papier mooi lijkt en 'te verkopen is' aan ze, dan gaan ze er mee aan de haal, want veel bonussen: dan hebben ze een identiteit, een doel en een perspectief op heldendom. Ze zijn dan heel fanatiek en gewelddadig.

  Iets anders is natuurlijk als een man van 71, zoals ik, tegen de jeugd zegt: Slaapkoppen, word wakker. Die Ouwe van jou leeft in een droomwereld. Denkt dat ie veel voorstelt: eigen huis dat 500K waard is, pensioen, geld op de dbank.
  Maar hij stelt NIKS voor: hij erfde een wereld van zijn ouders die bijna perfect was: opleiding gratis, betaalbaar huis, sustainable mensbeeld, orde en fatsoen. En wat deed jouw Ouwe er mee?
  - Hij liet zich wijs maken dat het land moest worden weggegeven aan immigranten, zodat jij in een vreemd land bent als je in de stad fietst.
  - Hij liet zich beetnemen door de bankiers, waardoor jij nu geen huis meer kan betalen.
  - Hij is te lui (en te dom?) om de waarheid te zoeken en laat zich wijs maken dat Putin een schurk is, zodat nu alle industrie uit Europa vertrekt en jij als jongere in een arm land komt te wonen.

  Dus als IK de jongeren aanmoedig tot actie, dan gebruik ik feiten, geen mooi klinkende mythe zoals Mao, Pol Pot en de Neocons doen. Ik moedig ze aan om de waarheid te zoeken. Begin daar. Bijvoorbeeld: WIE begon de Oekraiene oorlog?
  Als je dat hebt uitgevogeld, wordt al heel vele duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De Saker zegt niet voor niks ANGLO-zionisten....
  Maar je kent mijn visie : het zijn allemaal slechts operators. Ook het ''uitverkoren volk''.....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Max Verstappen flikt het voor de zoveelste keer weer. Poule position vandaag in Mexico.

  Wie begon de Ukraïne oorlog?
  De separatisten gesteund door Rusland.
  De rest is allemaal propaganda afkomstig uit Rusland en verspreid door mensen die de propaganda klakkeloos geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat moeten we met Eddy ?
   Hij denkt iets te weten van Oekraine, en geheel volgens het Dunning-Kruger Effect is hij héél zeker van zijn zaak.

   Hij denkt ook iets te weten van F1, maar schrijft wel elke keer dat Max op 'poule' position mag vertrekken.

   Dat zal dan wel met een enorme kippendrift gepaard gaan,. denk ik.

   Hup Max, go fuck the rooster !

   Verwijderen
  2. hahahahahaha, JV is weer aan het stuiteren als een kip zonder kop.

   Verwijderen
 22. Ukraïne heeft niks te winnen om een drone aanval te doen in de haven van Sebastopo.
  Rusland heeft er wel wat bij te winnen.
  Hun zelf een reden geven om internationale vrachtschepen te blokkeren met bestemming of vertrek haven in Tsjornomorsk, haven in Odessa of haven in Pivdennyi.
  Rusland probeert stukje voor stukje de hele zwarte zee aan de kant van Ukraïne in te pikken.
  Het inpikken van Cherson wat ook een haven heeft is Putin niet gelukt.
  Putin is weer wat nieuws aan het bedenken op het strategische schaakbord.
  Ukraïne is daar al lang op bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahahahaha, Eddy is weer aan het stuiteren als een kip zonder kop.

   ( hé, da's gauw gebeurd. En je hoeft er niets voor te weten !)

   Verwijderen
  2. Nou nee, niet echt.
   Ik zie toch voornamelijk JV weer stuiteren als een kip zonder kop.

   Verwijderen
  3. "Wat je zegt dat ben je zelf". Alle kinderen gaan door zo'n fase heen, gewoonlijk russen het 5e en 10e levensjaar.

   Verwijderen
  4. Eigenlijk hoef ik jou nog niet eens te betichten van wat dan ook.
   Ieder nuchter mens wat hier passeerd, meeleest en denkt wat is dit voor een achterlijk debiel blog komt tot de conclusie dat JV niet spoort , de boel verziekt en de boel verdraait.

   Verwijderen
 23. By using Ukraine to fight Russia, the US provoked Putin's war / Aaron Mate 5 maart 2022

  After backing a far-right coup in 2014, the US has fueled a proxy war in eastern Ukraine that has left 14,000 dead. Russia's invasion is an illegal and catastrophic response.

  https://mate.substack.com/p/by-using-ukraine-to-fight-russia

  Goed overzichtsartikel van Mate over de reeks van gebeurtenissen die geleid hebben tot de situatie in Ukraine zoals die nu is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Feit is en blijft...........illegale actie van Rusland

   Verwijderen
  2. Na de ineenstorting van de Sovjets in 1991 overtuigden de VS en het VK Ukraïne om zijn kernwapens op te geven in ruil voor de toezegging van Rusland "om de onafhankelijkheid en soevereiniteit en de bestaande grenzen van Oekraïne te respecteren" onder het Memorandum van Boedapest van 1994.

   Volgens de deal beloofde Moskou ook "af te zien van de dreiging of het gebruik van geweld" tegen Ukraïne. Met de huidige invasie van Ukraïne schendt Rusland echter duidelijk de nucleaire deal van 1994.
   Tijdens de onderhandelingen in Boedapest in 1994, "bij het onderhandelen over de veiligheidsgaranties, vertelden Amerikaanse functionarissen hun Oekraïense tegenhangers dat, als Rusland ze zou schenden, de Verenigde Staten een sterk belang zouden hebben en zouden reageren.

   Voor mij is duidelijk genoeg dat na 1994 de separatisten continue hebben liggen te provoceren en Rusland(kremlin) zijn blijven ophitsen om militaire steun te verlenen aan die separatisten.
   De separitsten hebben zich niet aan het Memorandum van Boedapest gehouden.

   https://hmn.wiki/nl/Budapest_Memorandum_on_Security_Assurances

   Verwijderen
  3. Je mag weer verder reageren als een kip zonder kop JV

   Verwijderen
  4. Dawg,

   dank voor de link naar Aaron Maté. Ik ga het een keer lezen en vertalen en mogelijk op mijn blog zetten.
   Zelf heb ik al twee maal een flinke lijst met argumenten gemaakt voor de gerechtvaardigde inval in Oekraine:
   Onderaan blog 1276 (onder het kranten interview ).
   https://xevolutie.blogspot.com/2022/04/1276-bioboer-over-poetin-in-bn-de-stem.html

   En elders op mijn blog nog eenlijst met ook ca 42 punten, maar steeds anders dan bovenstaande. Ik kan het nu niet vinden.

   Verwijderen
  5. Biden quietly moves world closer towards armageddon. Finland ready to host nukes / The Duran 29 okt. 2022 (video +/-25 min.)

   https://www.youtube.com/watch?v=-Zte1diO98M

   Nukes op een paar honderd kilometer van St.Petersburg.

   Verwijderen
  6. Feit is en blijft...........illegale actie van Rusland. Valt te bezien... Maar het is niet relevant. Wat ga je doen: een advokaat inhuren?

   Verwijderen
  7. Illegaal?
   Een daad van agressie is illegaal.
   Maar defensief optreden is legaal.

   Putin vind 'de wet' belangrijk en wil alles volgens de wet doen. Dus moesten Donbass mensen eerst stemmen en aansluiten bij Rusland. Toen was de aanval van Kiev op Donbass een aanval op hemzelf, en kon hij legaal een strafexpeditie op touw zetten.

   Maar eigenlijk had hij altijd al het recht ( R2P) en zelfs de morele plicht, om de bevolking van Donbass te bewschermen tegen hun regering.

   Een pre-emptive aanval vinden ze in de VS ook niet verkeerd, want ze doen dat zelf ook ( Irak) .

   En dit was in de grond van de zaak een pre-emptive aanval: de VS is namelijk al 30 jaar bezig om Rusland aan te vallen, sluipenderwijs - tot ze zo dicht bij geslopen zijn dat je schaakmat staat: ze hebben hun mes op jouw keel.
   Zelf ingrijpen was dus onvermijdelijk.

   Scott Ritter heeft het een keer helemaal geanalyseerd en zei: de SMO is niet illegaal.

   Verwijderen
  8. JV schreef:
   Een daad van agressie is illegaal.
   Maar defensief optreden is legaal.

   Beter kun je het niet verwoorden JV.
   Ik leg het je even uit.
   Rusland deed een illegale daad van agressie.
   Agressief binnenvallen van een ander land.

   Ukraïne deed een legale daad. Defensief optreden.
   Legaal verdedigen met welliswaar hulpmiddelen van een ander land.

   Maar allee, de separatisten........noem ze gewoon Ukraïnse landverraders werden ook gesteund met hulpmiddelen van de Ukraïnse vijand genaamd Rusland.

   Verwijderen
  9. [ Ik leg het je even uit.]

   Dat hoeft niet. Je weet van niks, en je wil ook graag van niks blijven weten.

   Voor jou is een oude man die overvallen werd door een dief en de dief dood sloeg, de schuldige.
   Voor mij is de dief de schuldige.

   Maar dan moet je de toedracht wilen weten.
   Dat wil jij niet.
   OK. Uitgepraat.

   Verwijderen
  10. Bewijs van verdraaing en manipulatie van JV zelf levert hij zonder dat hij het zelf in de gaten heeft.

   Het feit is dat ik al vanaf het begin van de Russische invasie , Rusland ervan beschuldig dat Rusland de inbreker is............de dief.
   Dat is ook zo, want kijk maar..........Rusland steelt Ukraïns grondgebied. Op een zeer agressieve manier. En zowiezo illegaal.

   JV schrijft dus:
   De oude man die overvallen werd door een dief en de dief dood sloeg, zou volgens mij de schuldige zijn
   Dat is een dus een 100% leugen van JV, want ik beschuldig niet de overvallen oude man. De oude man beschouw ik als Ukraïne en Rusland beschouw ik als de dief.

   JV schrijft: Voor mij is de dief de schuldige.

   Nou, dan ben ik ook weer uitgepraat met jouw JV en hieruit blijkt maar weer met domme sukkels van jouw kaliber valt op voorhand al helemaal niet meer mee te praten.

   Verwijderen
  11. Ik laat jou weer verder kukelen als een verdwaalde kip zonder kop JV.
   Ik heb wel wat veel beters te doen met mensen die niet tot de categorie sukkels behoren.

   Verwijderen
 24. Max Verstappen heeft besloten om gedurende de Grand Prix van Mexico geen interview aan Sky Sports te geven.
  De pitreporter van het Engelse medium sprak volgens Verstappen denigrerend over zijn overwinning in Amerika. Kravitz liet na afloop weten dat het een prachtig gevecht beloofde te worden tussen Verstappen en Hamilton, maar dat de Nederlander door zijn snellere auto logisch won.
  De gast die hem in Abu Dhabi 2021 versloeg, nadat de zevenvoudig kampioen werd beroofd, wist hem namelijk in te halen omdat hij een snellere auto had", zo stelde hij. Kravitz wees daarbij ook nog eens naar Adrian Newey die volgens hem het grootste gedeelte van het werk had gedaan.
  Sindsdien heeft Verstappen besloten om het medium in ieder geval dit weekend niet meer te woord te staan en daarmee een statement af te geven. Het lijkt hem voorlopig niet af te leiden van zijn prestaties, want Verstappen begint zondag in Mexico vanaf pole position aan de race.

  Hier zie je dus ook jankende mensen stuiteren als een kip zonder kop omdat ze hun verlies niet kunnen nemen.

  https://www.gpblog.com/nl/nieuws/152420/verstappen-houdt-voet-bij-stuk-geen-interview-met-sky-sports-in-mexico.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach gut, is het gasje beledigd?

   Verwijderen
  2. "Max is vanochtend niet naar de wc geweest". Dat nieuws dus. Ik wil er niet mee worden lastig gevallen.

   Verwijderen
  3. Ik speur enig jalouzie hier van JV

   Verwijderen
  4. Je moest eens weten hoe vaak ik een journalist geweigerd heb.
   Publiciteit is voor mensen in mijn categorie gevaarlijk en leidt tot problemen in het privé leven.
   Voor ànderen is het het hoogst haalbare. Ze liegen wat ze kunnen om in de krant te komen.

   Verwijderen
  5. Daar geloof ik geen zak van.
   Het is eerder dat juist veel journalisten jou vermijden omdat jij toch alleen maar wartaal uitkraamt.

   Verwijderen
 25. Dawg 30 oktober 2022 om 12:34
  By using Ukraine to fight Russia, the US provoked Putin's war / Aaron Mate 5 maart 2022
  ===

  Eigenlijk is dit alles nog niet relevant.

  Relevant is dat de joodse Neocons absoluut de wereld willen controleren.

  En door Rusland en Europa kreupel te slaan met hun aloude methode ( > zorg dat beide vijanden tegen alkaar gaan vechten ) denken ze dat ze hun Amerikaanse thuisbasis ( die echt zinkende is) langer drijvend te houden.

  Maar het wordt spannend.
  De discussie wordt steweds openlijker...

  Kanye West ( Ye, zwarte miljardair met 20 miljoen volgers op instagram) heeft openlijk kritiek op 'De Joden ' gegeven.

  Ye werd overal af gegooid: facebook, twitter, Instagram.
  Alle bedrijven met wie hij werkt
  e zagen zich gedwongen hun contract in te trekken ( Adidas etc etc etc)

  Elon Musk zei: Op Twitter ben je welkom,Ye

  ( Maar Ye kocht Parler intussen)

  Steeds meer mensen begrijpen dat ze in een joodse Gulag zitten, bewaakt door journalisten en politici die 'in een donkere grot aan het plafond hangen" (*) en dat die gevangenis hun dood zal worden als ze zich niet gaan verzetten.

  Hier een goed artikel over de kwestie : https://www.unz.com/aanglin/jews-have-an-absolute-power-to-prevent-anyone-from-doing-business/

  (*) https://youtu.be/1RWOpQXTltA?t=115

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaron Mate, een kei van een journalist, is ook een joodse jongen. Wat bewijst dat? Niks. Onderstreept wel wat ik al zo vaak tegen je hebt gezegd: het helpt ons geen steek vooruit om het web van leugens waarin we leven te typeren als een 'Joodse Gulag' o.i.d. Het werkt alleen maar tegen je.

   Verwijderen
  2. Hier drie joodse mensen, die ik alle drie respecteer:

   = Aaron Maté. Zijn vader Gabor vind ik wat slachtoffer-achtig.

   = Max Blumenthal. Prima. Zijn vader Sidney is de man achter of voor Hillary- Libië. Een gruwelijk slecht mens.

   = Jeffrey Sachs. na Ron Unz de moedigste man die ik ken, en zeker de slimste en verstandigste.

   Op de Grey Zone hebben ze twee items gezamenlijk gedaan: over Covid en over Rusland, enkele weken geleden.
   ===

   Dawg schreef:

   Finland ready to host nukes / The Duran 29 okt. 2022 (video +/-25 min.)

   Ja, prima. Maar een boer uit Ossendrecht wees op 16 april al op dit gevaar, in 5 regio-edities van het AD. ( mijn blog 1276)
   Je kan dus ook mijn blog lezen, wellicht zinvoller dan de Duran.

   Ook de Duran komt niet verder dan te spreken over ' De Neocons".
   Ze weten dat ze totaal ausradiert worden als ze over 'de joden' gaan praten.
   En 'de joden ' is ook niet de juiste term, daar heb je gelijk in, want het is slechts een heel klein deel van de joden ....... alleen WAAR zijn de joden om dat kleine deel dat Armageddon gaat brengen, te exposeren en te schande te maken? Waarom moet Ye dat doen? En misschien Elon ?
   En gaan ze protesteren nu Ye geruineerd wordt ? En Elon straks misschien ook als hij op deze weg verder gaat?

   WAAR zijn de andere dapperen zoals Ron Unz, Jeffrey Sachs, Maté , Blumenthal, Israel Shamir, Israel Shahak, Norman Finkelstein, Gilad Atzmon, Jeffrey Blankfort, Ilan Pappe, Gideon Levi, Yossi Gurvitz, Stephen Lendman, Amira Hass, Tali Fahima, Nurit Peled , Rami Elhanan Guy Elhanan, Jonathan Shapira, Yeshayahu Leibowitz, Mordechai Vanunu, Uri Avneri, Livia Rokach, Richard Forer, Yaov Shamir, Jeff Cohen, Stephen Cohen, Gerard Menuhin, Hannah Ahrendt, Lenni Brenner, Jack Bernstein, Benjamin Freedman.

   Ze zijn druk om onze helden zwart te maken.   Verwijderen
 26. Van al mijn favoriete mensen is 90 % joods.
  Maar wij allen worden door een joods 'gen' bedreigd.
  Uw kinderen hebben geen toekomst, en dat komt door dat idiote gen.
  Omstandigheid + gelegenheid > epigenese van het armageddon-gen.

  Lees Freda Utley over de Russische Revolutie, waar zij en haar joodse man zo idealistisch aan mee gingen doen. Het joodse gen bracht haar man naar de Gulag.

  Maar dat ga jij nooit weten, dawg, want ze hebben jou met succes heel bang gemaakt voor al dat soort informatie. Daar blijf jij verre van, want ze hebben je wijs gemaakt dat je anders een slechte nazi bent.
  "500.000 children: it was worth it." Ooit zitten daar jouw kinderen bij, dawg. Want dat is wat ze moeten doen om de wereld beter achter te laten: ons allen doden.

  Ook jij blijft dus een man die in de grot aan het plafond hangt.

  BeantwoordenVerwijderen

 27. Bloomberg

  Pentagon’s Strategy Won’t Rule Out Nuclear Use Against Non-Nuclear Threats / Anthony Capaccio 27 oktober 2022

  The Pentagon’s new National Defense Strategy rejected limits on using nuclear weapons long championed by arms control advocates and in the past by President Joe Biden.

  "Citing burgeoning threats from China and Russia, the Defense Department said in the document released Thursday that “by the 2030s the United States will, for the first time in its history face two major nuclear powers as strategic competitors and potential adversaries.” In response, the US will “maintain a very high bar for nuclear employment” without ruling out using the weapons in retaliation to a non-nuclear strategic threat to the homeland, US forces abroad or allies.

  Biden pledged in his 2020 presidential campaign to declare that the US nuclear arsenal should be used only to deter or retaliate against a nuclear attack, a position blessed by progressive Democrats and reviled by defense hawks. The threat environment has changed dramatically since then, and the Pentagon strategy was forged in cooperation with the White House.

  The nuclear report that’s part of the broader strategy said the Biden administration reviewed its nuclear policy and concluded that “No First Use” and “Sole Purpose” policies “would result in an unacceptable level of risk in light of the range of non-nuclear capabilities being developed and fielded by competitors that could inflict strategic-level damage” to the US and allies."

  verder lezen:
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-10-27/us-still-may-use-nuclear-weapons-against-non-nuclear-threats-pentagon-says

  Je leest het goed. De VS hebben recentelijk hun drempel voor de inzet van kernwapens verlaagd. Niet langer kan de inzet van kernwapens door de VS worden uitgesloten voor andere doeleinden dan afschrikking en retaliatie. ("without ruling out using the weapons in retaliation to a non-nuclear strategic threat to the homeland, US forces abroad or allies.")

  Veel gebrabbel in de Nederlandse MSM over Poetin en kernwapens, maar geen woord over deze aggressieve escalatie door de VS.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,
   in 2013 verscheen een tabel ( die te verifieren is) waaruit blijkt dat 95% van de media-inhoud door joden wordt bepaald. (*)

   Hoe kun je hen dan vrij pleiten van dat kolossale bedrog dat we nu mee maken?

   Meer dan 50 % van de Amerikaanse campagne-gelden zijn van joodse gevers.
   De voorbeelden van hoe ze een anti-Israel politicus verdreven door een opponent onder miljoenen campagnegeld te bedelven zijn talloos.

   Hoe kun je dit alles niet weten , en tòch denken dat je een zinvolle mening hebt over 'de politiek' ?

   En mocht je het wèl weten: Hoe kun je dan beweren dat het joods-zijn niet van invloed is, en niet besproken hoeft te worden? Het is cruciaal, maar er over beginnen is dodelijk: zie Ye.
   Leg uit.

   (*) Mijn blog, 20 cm naar beneden scrollen. https://xevolutie.blogspot.com/2022/10/1341-rusland-is-woedend-op-het-westen.html

   Verwijderen
 28. Nucleaire balans zoeken alle wereldleiders.
  Wedstrijdje wie heeft de grootste ballen maar als het er op aan komt is er niet 1 wereldleider die een ander land durft te bombarderen met een kernraket.
  Gewoon om het feit dat ieder zulke actie beantwoord wordt met een alles vernietigende tegenaanval. Egaal wie er als eerst een nucleaire aanval heeft ingezet. Geen een land zit daar op te wachten.

  Alle oorlogen worden uiteindelijk conventioneel uitgevochten.
  Dat kan gebeuren via land, via lucht of via zee.

  Al die nucleaire dreigingen zijn dus alleen voor de bühne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We weten het niet.

   We weten met zekerheid dat de VS streeft naar 'First Strike capability", oftwel: zelf de bom gooien en niet meer door een bom getroffen worden.
   (Dat kan ook als je jouw lanceerplaats heel dicht bij jouw vijand hebt, maar zelf heel ver weg woont.)

   Als ze die capaciteit hebben, dan zullen de Necons ( met het 'kill all goyim = tikkun olam' - instinct ) niet aarzelen om Rusland en mogelijk Europa met een kernoorlog weg te vagen.

   Waar ze nu mee bezig zijn is een 'mise en scene' waarmee ze de rest van de wereld kunnen doen geloven dat Putin begon. Dat het zijn schuld is.
   Vergeet niet:
   "500.000 children killed by us, but we think it was worth it."
   Dàt soort volk.
   (En jullie durven er niet eens naar te kijken, je poept in je broek ,want je wil echt geen antisemiet worden.... Nou ja, dan maar genocide op 500 miljoen mensen faciliteren, als je je daar beter bij voelt. Doe dat dan maar.)

   Verwijderen
 29. Het verhaal over de 6 miljoen vergaste joden is een beetje wankel, denk ik.
  Het is in elk geval niet bestand tegen wetenschaappelijk onderzoek en debat.
  Daarom moeten de twijfelaars tot extremisten worden gemaakt: ontkenners. ( Noem me één ontkenner. Er is niemand die moord op de joden ontkent. Ontkenners bestaan niet. )

  In een aantal landen is het dus bij wet verboden om aan het Officiele Verhaal ( dat dus niet wetenschappelijk mag worden geverifieerd of onderzocht , omn de juiste toedracht vast te stellen) te tornen.

  Binnenkort ook in Nederland:

  "Yeşilgöz werkt onder meer aan een wet die het ‘ontkennen of verregaand bagatelliseren’ van de Holocaust strafbaar maakt. ,,Maar met wetten en regels alleen zijn we er niet. We moeten ook een streep trekken door antisemitisch gedrag niet meer te tolereren.”

  Volgens de minister is de strijd tegen antisemitisme “van ons allemaal”. “Vanuit medemenselijkheid, vanuit verantwoordelijkheid en vanuit een diep geworteld besef dat als de laatste Jood vertrokken is uit dit land, Nederland Nederland niet meer is.”

  De mensen die 60 miljoen Russen hebben geliquideerd, moeten beschermd worden tegen kwaadsprekerij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tegenwoordig schijven ook de kranten joden met een hoofdletter (fout volgens de NL spelling). Een steeds groter scala aan woorden en uitdrukkingen wordt als antisemitisch ''hondenfluitje'' aangemerkt en logical fallacies zoals ''guilty by association'' worden niet meer onderkend. Kritische joodse anti zionisten zijn nu ook antisemieten. We gaan naar de situatie: ''geen filosemiet= antisemiet''.

   Zo wordt ik zelf, ondanks behoorlijk constante opvattingen over dit onderwerp sinds tientallen jaren (wel kritisch, maar verder zal het me worst wezen en ik kan joden niet van blanken onderscheiden) geheel passief volgens geldend oordeel meer meer en in het kamp van de antisemieten getrokken.

   Verwijderen
  2. Het maakt me eigenlijk niks uit in welk hokje ik wordt geplaatst.

   Maar het wordt wel een groot probleem wanneer onderkennen en bekritiseren van zeer kwalijke operators die joodse komaf zijn, vanwege hun abjecte daden en posities niet meer toegestaan is en dat als antisemitisme wordt gelabeld en daardoor onder de censuur gaat vallen.

   Verwijderen
  3. [ Maar het wordt wel een groot probleem wanneer ]

   Bloed is dikker dan water. In Afrika is het heel vreemd als je jouw familie niet een mooi baantje bezorgt, als je die kans hebt.

   Dat is dus ook een systeem.
   Maar een meriticratie is veel productiever natuurlijk.

   Maar joodse mensen geven solliciterende joden al bij voorbaat 20 bonuspunten. Dus de niet joodse sollicitant moet een stuk beter zijn, wil hij de job krijgen.

   Het is een kolossale samenzwering, hoewel de meesten dat niet beseffen en zeker zullen ontkennen. Het gaat automatisch en op basis van 'gedeeld slachofferschap' en solidariteit.

   En als er een beroep op je wordt gedaan ( dus dat je in de rol van Sayanim wordt gezet) wordt je dat ook duidelijk gemaakt: weigeren is vooral on-ethisch. Weiger je toch, dan zijn er wellicht nare consequenties.

   Verwijderen
 30. Lula heeft gewonnen.

  Had Karel van Wolferen dat verwacht? ( en gehoopt?)
  Rootman wel, neem ik aan.

  Wie was het meest pro-Amerika ? Volgens mij Bolsonaro ( ook pro Israel).
  Lula is een socialist die dus de US bedrijven zo min mogelijk invloed geeft.
  Maar hij moet water bij de wijn doen.

  Karel had voorspeld dat de verkiezingern zouden worden gemanipuleerd. Toch won Lula.
  Maar volgens de peilingen stond Lula 7 % voor, en nu bij de uitslag slecht 1 %.

  Deze man had wel een interessant verhaal gisteren:
  prof Danny Shaw op de Grayzone: https://youtu.be/1eEFJi2b2rk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bolsanaro was een Trump gelovige, terwijl Lula vage banden met het WEF, Soros en Obama had. Ze hebben beide ook veel onafhankerlijke trekken: Bolsanaro zionist/fascist/ evangelical en Lula met de pink tide golf, maar ook woke. Ze beseffen beiden dat Brasil macht heeft wanneer ze het voorzichtig spelen.

   Bijn visie is dat ze met mediators moeten proberen om een koers in het nationaal belang uit te zetten, maar dat zal wel teveel gevraagd zijn.

   Verwijderen
  2. Danny Shaw zegt dat 100 miljoen van de 200 miljoen in dat land etnisch afrikanen zijn.
   Kijk eens naar de beelden van het Lula feest: alleen blanken, en vrij veel een lgbt sfeertje.

   Verwijderen
 31. Er was een soort inbreker die de man van Pelosi met een hamer bewerkte.
  Maar er is iets raars aan de hand.
  Pelosi had politie gebeld om te zeggen: er zit een man op mijn toilet, en hij laadt zijn telefoon op... Dat was om 2 uur 's nachts.

  De aanvaller is een wankel, asociaal figuur.
  Zou hij zijn ingehuurd? Je krijgt 100.000 $ als we een klap met een hamer mogen toedienen en jij hooguit 3 maanden de bak in gaat?

  De Pelosi's kunnen wel wat sympathie gebruiken zo vlak voor de verkiezingen.

  Kijk maar wat je er van denkt: https://www.youtube.com/watch?v=u9prLIjcm24

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Joe Blogs is een MI6 gesteunde influencer vermomd als 'blogger -activist'.
  Vandaag beweert hij dat Rusland met kleine rijdende voertuigjes dor de North Stream pijpen de explosieven zelf heeft aangebracht.

  Vraag: weet iemand of dat technisch mogelijk is? ( Ik denk het wel )

  Op zijn beredenering is volgens mij veel tegenwerping mogelijk, maar je weet het nooit.

  https://www.youtube.com/watch?v=O9obFnIzGEs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een heel andere invalshoek: het waren wel degelijk de Britten. Lizz Truss' telefoontje naar Anthony Blinken werd afgeluisterd.

   https://www.youtube.com/hashtag/anthonyblinken

   Verwijderen
  2. @ dawg
   Ja Truss haar telefoon is lange tijd door de Russen afgeluisterd, zo las ik eerder in de krant.
   Maar was dat nog tot na de NS explosie? Dat lijkt me niet.
   Waren het de plannen voor het opblazen dan, die besproken werden?

   Dat zou interessant zijn. Maar de link die je geeft is alleen naar de video's van Blinken.

   Verwijderen
  3. @Jan

   Heb een verkeerde link doorgegeven. Dit is de goede (naar de talkshow van George Galloway). Het onderschepte bericht aan Blinken is heel kort: "It's done". Verzonden 1 minuut na de explosies bij de pijpleidingen.

   https://www.youtube.com/watch?v=RUKwVu1oIOw

   Hoe Galloway aan de info kwam vertelt hij niet. Nieuws is ook elders op internet te vinden.

   Verwijderen
  4. Galloway heeft het van KimDotcom.

   En nu hoor je dat dit de reden is dat Rusland denkt dat Engeland er achter zit. Dat lijkt me niet. Rusland gaat niet af op KimDotcom.

   Maar Dotcom is natuurlijk wel een heel capabel mannetje die zoiets zou kunnen vinden.

   Mocht het echt war zijn, dan is die mevrouw Truss wel extrem dom en onvoorzichtig. Ik kan het me nauwelijks voorstellen.

   https://www.asiamarkets.com/did-liz-truss-text-antony-blinken-after-nord-stream/

   Verwijderen
 33. Weet je nog dat Scholz zei dat hij wel wist wie de NS had opgeblazen, maar dat hij het beter vond het niet te zeggen? ( Het zou gedoe geven) .

  Nu reist Scholz naar China, met BMW en andere grote bedrijven. Die gaan verder hun productie naar in China verplaatsen !
  Niet naar de VS !!

  Dus tòch een breuk tussen Duitsland en de VS ?

  After Nordstream explosion, Scholz defies EU & US in dramatic UTurn on China policy despite warnings

  https://www.youtube.com/watch?v=QPzVO_90gJE

  BeantwoordenVerwijderen
 34. MoA ligt er uit. Ik hoop dat ''B'' hulp krijgt om een ander platform te vinden; het is een heel belangrijke site geworden, ondanks de vele trollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan er nog op komen.
   Het laatste blog is 2 dagen oud,
   Maar een reactie, de laatste , is slechts 1 dag oud:
   @Grieved | Oct 30 2022 1:31 utc

   Thank you for the video links!

   Here's the original 57-minute video: 7/7 Ripple Effect

   And here's the follow-up, at 2.5 hours: 7/7 Ripple Effect 3

   Posted by: Keith | Oct 30 2022 2:04 utc | 140

   ====
   Ik geef toe dat het niet normaal is wat we zien, maar misschien is hij ziek enkan niet modereren en is de 'doorvoer' gestopt. ?

   Verwijderen
  2. Het ging om ''groot onderhoud'' bij zijn host Typepad. Maar wel raar: het was zowat de enige site die aangedaan was.
   Maar sinds vanochtend lijkt voorlopig alles opgelost.

   Verwijderen
 35. NRC:

  Dit weekend stapte Rusland, dat net als Oekraïne een van ‘s werelds grootste graanexporteur is, voor „onbepaalde tijd” uit de in de zomer gesloten graandeal met Oekraïne. Een droneaanval op Russische schepen in de haven van Sebastopol op de Krim ging vooraf aan het besluit. Het Russische besluit om de deal op te schorten, resulteerde in grote zorgen vanuit de Verenigde Naties. De graandeal is volgens de VN van groot belang voor de wereldvoedselzekerheid.
  ......
  ( Nu is het transport weer aan de gang)
  .....
  NRC:
  In juli sloten de twee landen een afzonderlijke overeenkomst over de scheepvaartroutes, om te voorkomen dat de graanexport naar overwegend arme landen zou stokken. Tot dan toe blokkeerde Rusland Oekraïense havens. Afgevaardigden van de VN, Oekraïne, Rusland en Turkije zouden daarop gezamenlijk toezicht houden vanuit Istanbul.

  >>> Uit een analyse van NRC bleek dat deze graandeal weinig beloftes is nagekomen. Slechts 6 van de 373 scheepsladingen kwamen, via het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties, in Ethiopië, Jemen, Somalië en Afghanistan terecht. Van „directe verlichting” van de hongersnood, waar de secretaris-generaal António Guterres van de VN op hoopte, is geen sprake. ( !!! )

  JV:
  Dat is toch precies waar Putin steeds zo woedend over was, de laatste maanden !

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik word positiever over mw Meloni. Goed nieuws uit Italië:

  https://report24.news/italien-meloni-regierung-schafft-impfzwang-ab-und-will-u-ausschuss-zur-covid-politik-einrichten/

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Europese aanklager onderzoekt aankoop coronavaccins door EU

  Het Europese Openbaar Ministerie (EPPO) heeft een onderzoek ingesteld naar de aankoop van coronavaccins door de Europese Unie. Waar het EPPO precies op is aangeslagen wil het niet kwijt.

  Er is al langer kritiek op de geheimzinnigheid die de Europese Commissie laat bestaan over bijvoorbeeld de miljardencontracten met farmaceut Pfizer, de belangrijkste leverancier van de vaccins. De Europese Ombudsman en de Europese Rekenkamer hekelen dat de commissie geen opheldering verschaft over de rol van voorzitter Ursula von der Leyen, die hoogstpersoonlijk zou hebben onderhandeld met Pfizer-baas Albert Bourla. De commissie vocht verder tot in de rechtbank een ruzie uit met vaccinfabrikant AstraZeneca, die beloofde leveringen niet waarmaakte.

  Het EPPO, dat jaagt op fraude met EU-geld, bevestigt het onderzoek bij hoge uitzondering, laat het weten. Daar gaat het toe over wegens de "extreem grote belangstelling".

  https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20221014_67683337?utm_source=google&utm_medium=organic

  Nieuws is alweer een week of twee oud. MSM negeren het tot nu toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De officiele bekendmaking:

   https://www.eppo.europa.eu/en/news/ongoing-eppo-investigation-acquisition-covid-19-vaccines-eu

   Verwijderen
  2. Ook heel interessant, en van belang. Ik had het al ergens gehoord: die Van der Leyen heeft veel zelf geregeld, hoorde ik.

   NB: In de Volkskrant: Keulemans die nu net doet alsof het virus toch niet uit het lab komt.
   Volgens mij bedriegt hij de zaak, maar ik kan het artikel niet helemaal lezen , want geen abonnee meer.

   Verwijderen
 38. Het lijkt er op dat generaal Surovikin bezig is met een zeer grote ''shaping operation'': Het voorbereiden van het slagveld. Zeer belangrijk is het uitschakelen van het energienet, opdat troepen en materieel vrijwel niet verplaatst kunnen worden. Een reeks aanvallen met drones of kruisraketten, een weekje wachten zodat half getroffen doelen gerepareerd worden, en na evaluatie van de nieuwe situatie een nieuwe reeks aanvallen.

  Slim om dat te timen met de half terroristische special ops van de totaal doorgeslagen Britten.

  De bevolking lijdt zwaar onder deze, noodzakelijke fase. Maar zo krijgt de shaping operatie ook het karakter van vergelding, heel demoraliserend. Er is uiteindelijk een grote minderheid die op Zelenski gestemd had vanwege zijn vredesagenda destijds, en die zijn woedend.

  Het is ook een beetje payback naar het westen, die koukleumend met miljoenen Ukraiense vluchtelingen wordt opgescheept komende winter: een last die dan absoluut niet te dragen is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, lijkt me een goede analyse.
   Alleen: ik weet dat Zelensky werd gekozen op "Vrede met Rusland", maar vrees dat de mensen die op hem hebben gestemd zo veel propaganda over zich heen kregen, dat ze er nu anders over denken.
   Àls ze vrede willen is het uit wanhoop en vermoeidheid, niet omdat ze boos zijn op kiezersbedrog van Zelensky. ( denk ik)

   Verwijderen
  2. Vermoedelijk wel. Maar zoals Matthias Desmet beschrijft is er in een mass formation psychosis (Ukraine is een perfect laboratorium), slechts ca 30 % zwaar gehersenspoeld, de overige 60 % zijn meelopers of drukken zich. Het is daar al zo erg dat de 10 % die het echt door hebben hun leven niet zeker zijn. De situatie is echter zo onstabiel dat het tij ineens zou kunnen keren.

   Verwijderen
 39. Zoals ik onlangs opmerkte blijkt dat de site Joop.nl, waar ik ooit veel reageerde en veel debatervaring opdeed door te leren van mijn vele fouten, op een gevaarlijke manier te radicalisereren. Het gaat me niet zo zeer om hun woke standpunten en hun bleekgroene agenda (ze steunen de cultuurterroristen); uiteindelijk hebben ze ook het recht om hun meningen te verkondigen... Maart het feit dat ze tegengeluid bannen en censureren is wel bedenkelijk.

  Het volgende artikeltje duidt een veel engere richting:

  https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/oud-aivd-directeur-wantrouwt-fvd-baudet-is-buitengewoon-enthousiast-over-poetin

  OK, een ouwe lul uit de BvD, voorspelbaar... Er is, zeker in de reakties, de tendens om Putinverstehers (nog steeds ca 10 % van de bevolking) daadwerkelijk te criminaliseren als landverraders. Dit is een zeer hellend vlak.

  Helemaal los van onze eigen individuele meningen dient er een discussie gevoerd te worden over dit feit: zo is mijn eigen mening sinds voor 2013 niet erg veranderd, en kon ik toen bijna overal vrolijk meepraten. Wat met name de reageerders zeggen, als ik dit even doortrek, zou me deze onveranderde bundel meningen over enkele jaren detentie in een interneringskamp kunnen opleveren.

  Ik heb van nature heel weinig affiniteit met legal shit, maar in dit geval zouden juristen eens goed in de wetboeken moeten kijken om deze potentiële misstanden te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Deze vind ik heel erg leuk: https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/12939

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Mijn huidige favoriet ( op ziin 29 ste proffesor in Harvard) Jeffrey Sachs wordt geinterviewd door Steven Hsu ( op zijn 30ste assist prof in Yale):
  De slimste mensen ter wereld zien nu ook wat de Blikkers al jaren geleden zagen...
  Hier de laatste 4 minuten: https://youtu.be/vtfIIG8iYIk?t=3138  Greyzone: interview met prof. Sakwa: altijd goed:
  https://www.youtube.com/watch?v=ACk2HuBposs

  Redacted legt uit dat de voorraad diesel zeer laag is. Het lijkt of men naar een volksopstand toe werkt:
  https://www.youtube.com/watch?v=gqVMaD7pX9Y&t=861s

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Het schijnt dat Putin op Valdai in zo'n goede stemming was omdat hij deze video had gezien:

  Who Blew Up Nord Stream Pipelines? | A Mystery!

  https://youtu.be/NSZyKYitC3M

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De dagelijkse stroom van leugens die over ons uitgestort wordt is zo indringend en alomvattend maar tegelijkertijd zo doorzichtig en ongeloofwaardig dat het het niet te bevatten is. Jeffrey sachs vat het goed samen:

   "We are told stories. We are told stories, wether the make any sense or not".

   Nog zo eentje:

   “Inflation came from nowhere”

   https://twitter.com/wallstreetsilv/status/1586742825693192192

   Verwijderen
 43. 'Desinformatiebestrijding' klinkt onschuldig, maar blijkt agressieve staatspropaganda en direkte sturing van volksopinie en gedrag. Dit heeft niets van doen met wetenschap, eerlijke berichtgeving en kennisuitwisseling. Dit is censuur, die niet thuishoort in een vrije democratie.

  https://twitter.com/MittemeijerOote/status/1587750478598885381

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Even terug in de tijd: maart 2020. Nederland wordt getroffen door een onbekend virus. In de tijdlijn is de onmacht van de overheid terug te lezen. Op 3 maart 2020 zijn er 6 nieuwe meldingen bekend. Op 13 maart 2020 geldt een vliegverbod. Op 15 maart gaat Nederland in gedeeltelijke ‘intelligente’ lockdown en sluiten horeca, scholen en kinderopvang. Op 18 maart sluit Nederland de grenzen.

   Wat u in deze tijdlijn van de overheid niet terugleest, en dat is nu door Wob-onderzoek naar boven gekomen, is dat in exact dezelfde periode een zogenaamde ‘newsroom’ is ingericht om ‘nepnieuws’ te bestrijden. Dus terwijl artsen bezig waren met het bestrijden van een volslagen onbekend virus en geen idee hadden hoe ze het virus moesten aanpakken, waren ambtenaren in Den Haag in staat te bepalen wat wél en vooral wat niét waar was over het virus. En alles wat niét waar was volgens de ambtenaren in Den Haag, werd op alle mogelijke manieren bestreden. De grote vraag is dan hoe men in Den Haag dit onderscheid kon maken, en welke middelen daarbij werden ingezet."

   verder lezen:

   https://indepen.nl/wob-ministerie-bzk-had-directe-invloed-op-social-media/

   Verwijderen
 44. Ik ontdek een goed item op EenVandaag, 19 oktober uitgezonden:

  Waarom experts kritisch zijn over veel nieuwe kankermedicijnen
  https://youtu.be/UXWKndve-qM

  Nog slechts1300 keer bekeken en 14 reacties.

  Hier de 15e reactie: ( van mij)

  Dick Bijl heeft er al vaak over verteld op youtube De Nieuw Wereld.
  Respect voor deze artsen , voor het NTG Tijdschrift en voor EenVandaag !

  Doodsoorzaken in volgorde van aantal:
  1. Kanker
  2 Hart en vaat
  3. Mislukkingen in de medische sfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoe gaat het met China?

  Ik stel deze vraag omdat ik op Youtube maar ook via andere diverse bronnen zeer tegenstrijdige berichten verneem.

  We weten de waarde van veel bronnen: Ruslands materieel en ammo was al op in maart, zodat sindsdien de Oekraieners zichzelf beschieten en aanvallen.

  Er zijn nogal wat sancties, en meer zijn in voorbereiding. Xi gelooft nog steeds in lockdowns, en de huizenmarkt kwam in crisis. De VS provoceert meer en meer de status quo met Taiwan, en stookt alle buurlanden op.
  Maar ondertussen wordt de infastructuur enorm uitgebreid, is er meer dan voldoende energie, met veel meer over een paar jaar, en worden tekortkomingen, zoals in de chipindustrie en sommige militaire aspecten in fors tempo ingevuld. En elk jaar studeert een legioen STEM studenten af. Studeren in het buitenland wordt snel overbodig.

  Waar ik de houding van de FvD tov Rusland volkomen ondersteun heb ik mijn bedenkingen tegen die van hen tov China.

  Waar neplinks woke Soros menigte blijft zeuren over de Oeieoeioeioeigoeren komt er van rechts mi. een diepere haat. Steve Bannon lijkt de aanvoerder, en de invloed van deze verlopen uitziende jezuiet op populistisch rechts is enorm. Commie hater Jordan Peterson doet er nog een schepje bovenop. Sektes zoals Falun Gong met hun Epoch Times en gepolitiseerde balletvoorstellingen verspreiden dit tegengeluid in de informatie en culturele sfeer.

  OK ik zou doodongelukkig worden in het land, met zijn strakke controlemaatschappij. Maar ook in Rusland, vanwerge het klimaat, of het midden oosten vanwege de preutsheid. Maar ik woon er niet en word zelf een klimaatvluchteling (al ga ik precies tegen de stroom in, want ik ben dol op lekker warm!).

  Zelf ben ik een fan op afstand. Zeker sinds de aankoop van wat goedkope kwaliteitsobjectieven van 7artisans etc. , wat mijn fotografiehobby nieuw leven heeft ingeblazen. Ik ben een trouwe klant van de Action. Maar los van persoonlijke voorkeuren zou onze economie nog veel verder ineenstorten dan nu al gaat gebeuren wanneer ''die goedkope Chinese rommel'' geboycot zou worden.
  Hier maken zou een factor 10 prijsverhoging geven ALS we het al kunnen maken. Nog maar te zwijgen over halfprodukten en grondstoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Over 7artisans: Het is een geweldig concept: ze gaan uit van klassieke, meest off patent populaire ontwerpen. Maar inmiddels bestaan er meer glassoorten, en ipv handmatig/ machinaal zijn de slijpmachines CNC gestuurd. Vaak zijn enkele lensjes in een objectief aspherisch, alles met optische software verbeterd en getweaked. Zo kunnen ook moeilijke ontwerpen lichtsterker en beter gemaakt worden.Tegenwoordig zijn ingewikkelde coatings mogelijk, ook met de software per element te berekenen. Terwijl de Japanse fabrikanten optisch prima lenzen produceren, alles automatisch met sensors, beeldstabilisatie en motortjes is alles van plastic, om het niet NOG duurder te maken. Deze lenzen zijn van metaal, niks rammelt en het is prachtig afgewerkt. Alles is handmatig, maar met de huidige mirrorless camera's is dat nauwelijks nog een probleem.

  Het probleem dat de Japanners nu hebben is dat eenmaal gewerkt te hebben met dit prachtige optische gereedschap, dat hun lenzen heel goedkoop aanvoelen. Prima voor vakanties, en de foto's zijn prachtig.

  Maar voor de prijs van een extra merk- zoomlens kun je een hele fototas vol van dit prachtige spul kopen! Canon heeft aangekondigd de Chinese lensmakers juridisch te gaan vervolgen. Ze zijn keurig opgehouden. Resultaat: niemand koopt meer Canon!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoiets is niet makkelijk op te zetten. Het vraagt dure machines en toegewijde, capabele ingenieurs en kundige medewerkers (maar als het eenmaal loopt veroveren ze de wereld!). Maar voornamelijk een team wat de problemen en verwachtingen van de westerse markt kan beantwoorden en anticiperen. Veel visie is nodig en onafhankelijk denken; niet bepaald eigenschappen die gewoonlijk aan de Chinezen worden toegeschreven.

   Verwijderen
 47. Sinds de lockdowns gaan de katholieken niet meer naar de kerk.... De gang is er uit, en vermoedelijk komt het niet meer terug.

  Voorheen zou ik dit niet betreuren... Als pre-puber had al ik er al mee gebroken, sinds Vaticaan-2.

  De huidige paus, sympathiek als hij is, lijkt helaas een beetje teveel fan van Soros. Men mag ook zijn loyaliteit bevragen, gezien zijn achtergrond als jezuiet. Bevragen is prima, maar veroordelen aub niet te snel en gretig!

  Maar nu lijken bijna alle kerken bestemd te worden als appartementen voor yuppen.

  En dat terwijl ik net de waarde ging ontdekken van ook resterende neo-gothische kerken.

  Het zijn mooie, en indrukwekkende plaatsen, met ook veel handwerk en kunst die men nu, 100 jaar later, absoluut niet meer kan reproduceren!

  Enkele minuutjes in zo'n kerk, en men kan zich op eigen manier opladen en verbinden. Ook als men, net als ik, geen gelovige of lid is.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Nieuws over China:

  - The Duran in een lang gesprek met Danny Haiphong (een chinees)
  https://www.youtube.com/watch?v=96IdUNSigic

  - Brian Berletic: The New Atlas : Hij toont aan dat het chinese surveillance systeem en het Social Credit System in China niet wordt gebruikt om politieke tegenstanders te straffen, maar vooral om verkeers-overtredingen, diefstallen en andere vergrijpen te verminderen. https://www.youtube.com/watch?v=gAYnZREu-Mk

  Berletic heeft veel meer video's gemaakt waar hij telkens een "Beschuldiging ban China" onderuit haalt. ( zoals de misdaad tegen de Oeigoeren: https://www.youtube.com/watch?v=qMV77NV2JNc
  en https://www.youtube.com/watch?v=BUkWqlfvhHU en https://www.youtube.com/watch?v=eS8EceIa1MQ .)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haiphong is een stad in Vietnam. Dus vermoedelijk is hij Vietnamees. Geweldige mensen overigens.

   Verwijderen
  2. Hij zal etnisch chinees zijn en uit Haiphong komen, denk ik dan.

   Verwijderen
 49. David Icke mag het land niet in! Nu ben ik geen fan, maar ik was van plan te gaan kijken, zaterdag. Misschien ga ik toch. Tenzij er te veel risico lijkt te ontstaan vanwege gewelddadige antifa typen. Op politiebescherming hoeven we dan niet te rekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schandelijk en zielig zwaktebod van de staat der nederlanden. Heb niks met David Icke, maar dat hij onze regenten zo bang maakt dat ze dit soort repressieve maatregelen denken te moeten nemen pleit heftig voor de man. Hij mag ook twee jaar de Schengen-zone niet betreden.

   Verwijderen
 50. LOL aan al die gasten dat Musk Twitter censuur vrij zou maken.

  Na verkrachtingsgolf door migranten in Oostenrijk schorst Twitter conservatieve politicus die kritiek heeft op politie en massamigratie
  https://dissident.one/2022/11/03/na-verkrachtingsgolf-door-migranten-in-oostenrijk-schorst-twitter-conservatieve-politicus-die-kritiek-heeft-op-politie-en-massamigratie/

  Je moet eerder hier aan denken waarom globalist en young global leader Musk Twitter heeft gekocht.
  Twitteraankoop Musk dubbele agenda
  https://videowaarheid.nl/video/twitteraankoop-musk-dubbele-agenda/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom doe je altijd zo triomfantelijk,. Oligarch, terwijl je toch nooit op mijn vragen in gaat?

   Waarom roep je altijd zo ver voor je beurt: Georigia Meloni bad. ... o nee, misschien niet zo slecht.

   Waarom wil je maar niet begrijpen dat politici die àl hun echte overtuigingen op tafel leggen, niet aan de macht kunnen komen.

   Verwijderen
  2. Daarom moeten we zo op onze hoede zijn. Ook veranderen veel mensen opeens heel snel als ze macht krijgen. Het kan dan net zijn alsof er een nieuwe floppy gaat draaien. Ik vraag me af of ze dat zelf beseffen.

   Verwijderen
  3. In MoA vabdaag een artikel over Twitter:

   https://www.moonofalabama.org/2022/11/the-twitter-massacre.html#more

   De helft van de staf is ontslagen! Het blijkt de censuurstaf te zijn, maar ook allerlei denktank achtige afdelingen die woke agendapunten in de bedrijfsvoering inbracht. Het leek meer op een NGO dan een bedrijf. 4 miljoen verlies per dag. Dit onslag dekt ruim 1/3 van de kosten, maar Musk denkt dat vele ex gebruikers zullen terugkeren waardoor het bedrijf weer winstgevend wordt. Het zal zeker een verbetering worden, alhoewel de contacten met het Pentagon en Israel zijn blijven bestaan. Het wordt tijd dat Youtube hetzelfde gaat doen, tenzij het een hobbykanaal wil worden: voor instructie en review videos is het nog uitstekend. Rumble neemt dan de rest wel over. Ik ben minder blij met Rokfin etc., want je blijft je abonneren op van alles, en het wordt gewoon teveel, zeker in deze dure tijden.

   Verwijderen
 51. Ik kwam dit betoog van zeer pro-Ukiue historicus Timothy Schneider op het YT kanaal European Pravda tegen. Het zit goed in elkaar, en kan best wel invloed hebben:

  https://www.youtube.com/watch?v=5wUWN2am8QI

  Vandaar dit lange stuk.

  Hij geeft 6 punten (indicatoren) waarop we genocide kunnen onderkennen, en zegt dat ''intent'' niet kan gelden, omdat we niet in Putins hoofd kunnen kijken. rond 4:20

  -Hier geef ik een dubbele +, want het rangeert alle psychopropaganda van Masha Gessen en collegas meteen uit.

  De holocaust wordt vaak aangehaald, maar bv ook Stalin. Zijn visie is uiteindelijk: Putin = Hitler, dus dat is ook wel te verwachten.

  De punten zijn:

  1) Koloniaal argument, waarin een land niet als geldig wordt gezien (7:10).
  2) Dit volk is geen volk (echte gemeenschap) (7:30)
  3) Deze lui zijn niet (echt) menselijk (7:50)
  4) Ontkenning van eerdere genocides (8:05)
  5) Replacement theory (8:40)
  6) Postmodern argument (genocide is overal, iedereen doet het)(9:00)

  Aleereerst gelden al deze argumenten in veel sterkere mate voor Oekraine, en zijn zij er al vaak veel eerder mee begonnen.

  Daarnaast gelden deze indicatoren altijd in burgeroorlogen: waar men een zeker respect voor ''de vijand'' in oorlogen kan hebben is de opponent in een burgeroorlog altijd een verachtelijke verrader. Oekraiene is een proxy burgeroorlog.

  Maar nu inhoudelijk:
  1 en 2) Teruggaan naar (veel) oudere grenzen is altijd dubieus: uiteindelijk was dan alles van de Neanderthalers, of was nu de hele wereld van een stamgebied in z Ethiopië. Maar wanneer een burgeroorlog ontketend wordt kan het beter zijn dit toch mede in overweging te nemen; het alternatief is totale verovering door een van de partijen (die de tegenpartij als orcs ziet). Oekraine bestond uit 2 delen, met eigen taal en religie. Ondanks de vermenging onder de tsaren en de sovjets is het gezien de oorlog waarschijnlijk beter een ''echtscheiding'' te verkiezen.

  3) Het zijn geen echte mensen: men noemt elkaar orcs, wil de ''Moskals'' verdrijven naar de Oeral. Een burgeroorlog ontmenselijkt, misstanden komen voor, maar generaliseren blijft onjuist. mr Schnyder denkt dat het karaktiseren van nazis hetzelfde is (er zijn geen nazi's daar), maar die kiezen daar zelf voor, en het ook niet erfelijk. Ongeldig argument dus. (Terroristen en nazis mogen uiteraard wel streng vervolgd worden, maar bewijs is nodig!)

  4) Ontkenning van eerdere genocides: Tegen bewijzen in ontkennen is inderdaad zeer bedenkelijk, maar bevragen mag. In het geval van 40-45 dient men sceptisch te blijven tov de zioinistische ''holocaustindustrie'' met zijn in steen gebeitelde cijfers . De holodomor heeft meerdere oorzaken, grootste slachtoffer was Kazachstan, maar de dustbowl was ook geen pretje. Heel droog weer en slechte landbouwpraktijken. Stalin moest ook veel geld vrijmaken voor wapens, want de hele wereld was tegen hem. Met zeer botte bijl heeft Staling de priveboeren onteigend, of het nu Russen, Oekrainers of centraal Aziaten waren. Uiteraard heeft Bandera nooit iets kwalijks gedaan!

  5) Replacement theory: Opnieuw kwam dit uit Lviv. Angst voor NATO uitbreiding is niet op ras gebaseerd, en dus niet geldig. In elk leger vechten meer plattelands- dan stadsmensen. Veel Russische centraal Aziaten willen graag carriere maken en hebben vaak een martiale cultuur.
  De Oekraieners hebben tov NATO overigens WEL die rol: dit slavische volk kan tot op de laatste man opgeofferd worden.

  6) Postmodern: volgens mij heeft mr Snyder dit nog niet goed uitgewerkt, en blijft het momenteel nog teveel op het niveau van PR hangen: er zijn beschuldigingen over en weer (bv Bucha) en het militair doel wordt verdraaid (huidige drone offensief is in eerste plaats om infrastructuur ten bate van militair transport te vernietigen. OK het nevendoel is om de EU met 10+ miljoen vluchtelingen te overladen, weliswaar geen genocide, maar het lijkt wel op etnic cleansing. Al die weduwen en nu vele mantelzorgsters hebben echter toch geen toekomst in dit land meer.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens prof Snyder is het postmoderne argument met name het in steeds wisselende theorieeen verpakken van incidenten (Snyder gaat er dus eigenlijk van uit dat dit altijd, impliciet om genocide gaat). Het zou er om gaan om het begrip losser te maken, zodat tegelijkertijd alles en niets meer genocide meer is.

   Het cidi mag wel oppassen dat ze niet in die kuil vallen betreffende antisemitisme. Dat is echter nog steeds makkelijker verdedigen dan zijn genocide indicatoren vanwege de vloed aan valse propaganda en leugens.

   Een beginnende student zou bv uit de Syrië oorlog zo kunnen leren dat de beste strategie is om alle ziekenhuizen te bombarderen.

   Ikzelf zou als 7e argument dat van projectie willen aanvoeren. Zo beweert the Guardian nu dat de Russen Azov/ Kraken tactieken toepassen tegen hun soldaten die niet willen vechten.

   Verwijderen
  2. Snyder is net als Applebaum erg joods en maakt een carriere van het Rusland bashen.
   Ook Kotkin doet dat ( weet niet of hij joods is).
   En Bill Browder.
   En Masha Gessen.
   En die schaker: Kasparov
   Allemaal joods.

   En zo zijn er nog honderden minder belangrijke joden die er een volledige carriere van maken om Rusland overral ter wereld en met vele vernuftige argumenten ,
   waarbij ze dit altijd weg laten:

   Het communisme was gruwelijk, maar ze zeggen nooit dat hun eigen grootouders het communisme daar brachten en het gruwelijke aspect er aan gaven. Zodra de joden macht verloren , na 1950, waren de gulags minder erg.

   Verwijderen
  3. Hun afkomst laat me koud. Het wordt ook nogal voorspelbaar, die zionistische, so called IQ 107 invalshoek.

   Als ik in een uurtje gehakt van een artikel van deze history professor kan maken zeg ik: kom maar op, ik vreet ze rauw.

   Verwijderen
  4. Weet zeker dat Kasparov de opschepper Rootman binnen 10 minuten schaakmat zet.
   Zou ik wel eens live willen zien....Kasparov maakt gehakt van Rootman. Krijg je smurfengehakt. :-)

   Verwijderen
  5. Ook jij kan mij verslaan met schaken. Ik heb daar geen knobbel voor. Overigens worden opvallend veel schaakmeesters later gek. Kasparov, verstikt in haat als hij is, is hard op weg.

   Hij pleit voor sancties tegen zijn eigen volk... Oh wacht dat is zijn volk niet!

   Verwijderen
 52. Follow up, the Guardian, het kwam van het Britse ministerie :

  ''Russia probably threatening to shoot retreating soldiers, says UK MoD
  Due to low morale and reluctance to fight, Russian forces have probably started deploying units threatening to shoot their own retreating soldiers, according to the UK Ministry of Defence.

  An intelligence report released early this morning described these Russian units as “barrier troops” or “blocking units” used to compel offensives. The report reads:

  Recently, Russian generals likely wanted their commanders to use weapons against deserters, including possibly authorising shooting to kill such defaulters after a warning had been given. Generals also likely wanted to maintain defensive positions to the death.

  The tactic of shooting deserters likely attests to the low quality, low morale and indiscipline of Russian forces.”
  -------

  Het VK ministerie zegt ''probably''. Deze officiele!!! bron is uit de categorie dat het leugens zijn totdat het tegendeel bewezen is, maar ja het kan heel misschien een beetje waar zijn (?)

  Maar dit is dus het voorbeeld van (mijn) indicator 7 van genocide. We weten immers dat sinds 2014 al, de nazi- en neo-SS batallions Azov, Kraken en de pravy sector achter het front deze rol vervullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Altijd goed: Ab Flipse. Omroep Flevoland.

  1) Ons land wacht een pensioenramp.

  2) De CBDC. Over 7 jaar bestaan er gen Rabo en ABN meer en geen cash geld. Ab noemt het ' Big Brudder'`.

  https://youtu.be/z517MaVeE9A

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op Geen Stijl staat een toespraak in de kamer van Pieter Omtzigt, 1,5 uur, over het nieuwe pensioenstelsel.

   Verwijderen
 54. Ik zat te overdenken: zal ik wel of niet naar die Icke demonstratie gaan?

  Welnu, de overheid heeft het voor mij beslist, want Icke is verboden en alles is afgelast. Precies NIET de manier waarop ik beslissingen wil maken!

  Een meer optimistisch puntje: Het is volop modderseizoen in Ukraine, en niemand lijkt klaar voor een offensief. En er zijn nog maar 3 dagen tot de tussentijdse verkiezingen in de VS, eigenlijk te kort tijd voor een zware false flag. Zeker als de democraten verslagen worden gaat daarna de NATO agressie langzaam afnemen. Na verkiezingen komen er daar meestal echter wel zware economische verrassingen boven tafel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [ Zeker als de democraten verslagen worden gaat daarna de NATO agressie langzaam afnemen. ]

   Het waren de republikeinen die zeer agressief aan drongen op stoppen van de bouw van Nord Stream (*). ( met speciale wetgeving. Bouw is in 2019 dan ook gestopt)
   Het was Biden die toe liet dat de bouw hervat werd.

   Dus ik weet niet of de push voor oorlog in Oekraine minder word als de Republikeinen veel meer macht krijgen.

   (*) https://youtu.be/ZOLJQzf1qmc

   Verwijderen
  2. Er is dan nog steeds een grote pro war meerderheid, nog afgezien van de deep state, die gewoon doorgaat.De republicans zijn nl. verdeeld: de aanhangers van mcCain en de corrupte aandeelhouders in het MIC. Maar met het oog op de 2024 verkiezingen moeten ze hun oorlogszucht matigen, aangezien het electoraat schoon genoeg krijgt van de oorlog en zijn ontberingen. En de strategie van Biden om de bevolking achter zich als war president te scharen lijkt mislukt. De economie krijgt daarna alle aandacht en wie weet proberen ze Biden af te zetten door impeachment of artikel 25. Het wordt electoraal zeer impopulair om maar geld te blijven pompen naar Ukraine. Zeker als Rusland het landje landlocked maakt (persoonlijk denk ik dat ze daarmee niet te lang moeten wachten, anders moeten ze oorlog gaan voeren met een NATO of ''coalition of the willing'' ---WTF!!!----invasiemacht die Transdnistrië en Odessa gaat innemen in de stijl van NO Syrië). Beter voorkomen dan genezen! Als Novorossia meer compleet is zijn de kansen op een succesvol NATO offensief voorgoed verkeken, zelfs vele ''experts'' moeten dan dat toegeven.

   Verwijderen
 55. Brian Berletic spreekt met Angelo Giuliani.
  https://youtu.be/hz99n4oUpbs

  Ik kende Angelo niet. Hij woont al heel lang in China en heeft en heel heldere kijk op de grote lijnen. Helaas is hij moeilijk verstaanbaar: ondertiteling aan zetten.

  16:00 Angelo over de militaire situatie.

  22:00 Op de Greyzone website lezen we dat de VS soldaten naar Oekraiene stuurt die moeten toezien dat er geen wapens in de zwarte handel verdwijnen. Angelo: Dat is de manier waarop de VS altijd aan een interventie begint: met heel lage aantallen adviseurs of technici. Dat worden er honderden en dan duizenden, en dan is er een fait accompli: de VS vecht mee.

  36:00 Angelo legt uit hoe de Globalisten de wereld regeren, en in het Westen al grotendeels controleren. Een goede uitleg ! Als Amerika een land niet 100% kan controleren, dan laat het voor blijvend , voor zolang het kan, CHAOS na.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. De oversterfte ( meer doden dan het laatste vijfjarig gemiddelde) was in de Corona-tijd in Engeland:

  ca 1300 mensen per week.

  Nu : 1800 mensen per week !

  Dr John Campbell begrijpt niet dat er met geen woord over gerept wordt in de media.

  https://www.youtube.com/watch?v=bGZJfVR9-wo

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Zorgen over macht Elon Musk | NPO Radio 1
  https://youtu.be/K7qXOceJnro

  Deze is ook gewaagd :

  Die Marc Josten! Of is het Joop van Tijn? Een Amalek-hater in elk geval. Onder mooie humane vlag: Human. Ja, de wereld beter achter laten dan je hem aantrof betekent waarschijnlijk: met 500.000 mensen ipv met 8 miljard. We weten wat er komen gaat, Marc. We weten wie middel en motief heeft. A propos: zou je als journalist niet gewoon alle geruchten moeten nalopen die over Paul Peolsie en mr Pape bekend geworden zijn, en dan het meest waarschijnlijke scenario als 'meest waarschijnlijk' in de krant zetten. ( Als je er al over wil schrijven) Is dat niet de manier? Want hoe weten Mark c.s. nou dat de Pelosi's de waarheid spreken? Wanneer deden ze dat al eerder dan ?

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Guru Icke heeft weer eens wat van zich laten horen.
  Complottheorieën zijn een feit volgens die guru.
  De reden dat deze guru toestemming tot o.a. Nederland is geweigerd zou volgens hem zijn dat men bang is dat wij in Nederland anders wel eens achter de "echte" waarheid kunnen komen.

  Stel je voor zeg dat Nederland erachter komt dat we bestuurd worden door reptielen.
  Magic Bullet: David Icke and the Lizard Apocalypse
  https://video.vice.com/nl/video/magic-bullet-david-icke-and-the-lizard-apocalypse-vice-specials/57640f3191a3e54d645b90b1


  Weet je Icke, ik vind het vrij logisch dat een mafkees van jouw kaliber geen voeten op Nederlandse bodem mag zetten om Nederlanders met jouw theorieën te hersenspoelen.
  Welke idioot gelooft nou dat Icke's complottheorie op waarheid berust?

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Icke is mij te commercieel. Deze typen zijn een heel klein beetje helderziend, zeker als ze af en toe wat paddo's etc. gebruiken. Ze krijgen dan beeldassociaties, geen echte visioenen, die ze niet altijd even correct interpreteren. Bekend is dat veel politici en CEOs narcissisten of psychopaten zijn, volgens mij meestal onbewust geassocieerd met niet menselijke, onzichtbare ''kwajongens''. Ze leveren daarvoor een stuk mens zijn in, vroeger ziel genoemd.
  Dit geeft beeldassociaties die reptiel-, robot- of insectachtig zijn. Thierry voelt dit ook haarfijn aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus Thierry voelt reptiel beeldassociaties haarfijn aan volgens jou?
   Maar bij Icke is commercieel en zou die beeldassociaties misschien te danken hebben aan gebruik van paddo's schrijf jij Rootman.

   Ik had al vaker een vermoeden, zou die Thierry soms nu en dan verdovende middelen gebruiken en dat hij de media bewust opzoekt om zijn waanbeelden te verspreiden?

   Verwijderen
  2. Je snapt het niet. Tijden veranderen snel, en deze manier van denken is veel gebruikelijker dan men vaak denkt.
   De verwarring komt wel meestal van drugs of trance. Men ''ziet'' dan dingen en verbanden waar men nog niet klaar voor is en interpreteert dat dan vaak nogal materialistisch. Of in het kader van al bestaande mode theorieëen, die populair zijn bij mensen die aan wanen lijden. Zo komen bv de UFO verhalen in de wereld, of meent men beestjes te zien. Alles is dan vergif, en overal is straling, chemtrails etc.

   Verwijderen
  3. Oh jawel, ik snap het wel degelijk. Het is heel helder voor mij.
   Thierry Baudet is net zo gek als Icke.

   Verwijderen
  4. Je snapt me wel, maar je wil het niet horen...

   Verwijderen
  5. Ik denk nou eenmaal anders dan jou, schuilnaam Rootman.
   Daarom zal ik zowiezo ook nooit echt luisteren naar mensen met een schuilnaam.
   Vertel eens, wat is jouw echte voornaam smurf ?
   Wat is het makkelijk om jouw eigen falen in jouw internet verstoppertje leven af te schuiven op mensen die wel bekend zijn hè?
   Het feit dat jij niet begrijpt waarom zo'n opruier als Icke niet vrij mag spreken op straat in Nederland verteld mij nog meer hoe wankel jij staat.

   Verwijderen
  6. Humberto, roepnaam Bob. Achternaam Schmitz, ik heb niets te verbergen. Het is prima dat we niet hetzelfde denken. Maar een beetje debat is goed, ook tussen ons. Alhoewel ik Icke toch een beetje glad vind, en zoals uitgelegd, dat hij veel observaties te materialistisch interpreteert, is het een interessante figuur die het zeker waard is in een paneldiscussie op te nemen. Cancelen is altijd een teken van zwakte en een capitulatie, tenzij er daadwerkelijk oproep tot geweld wordt gedaan (zgn hondenfluitjes tellen niet, want dat begrip wordt elke dag verder opgerekt).

   Verwijderen
  7. Succes dan met je debat over gladjanus Icke.
   Ik heb al eerder aangegeven waarom ik niks van die guru aanneem. New age.....weet je nog?
   Ik ken die misleiding al meer dan 10 jaar toen ik daar onderzoek naar deed. Ben daar dus al lange tijd klaar mee.
   Heb geen zin in een eindeloze discussie met jou over de new age deception Schmitz. ( leuk uit jouw smurfenhoedje getoverd btw)
   Ga je kat maar wat wijs maken.

   Verwijderen
  8. Ik heb niks met new age. In de hippietijd wel, maar dat is al lang geleden.

   Verwijderen
 60. Kanye Weste ( Ye. 31 miljoen volgers op Twitter) bespreekt het ‘Joodse Vraagstuk’ voor het eerst sinds 100 jaar weer openlijk in de media:

  https://youtube.com/shorts/TL4lYupEUFg?feature=share

  Lex: Heb je iemand in jouw leven die je genoeg vertrouwt zodat die je er op kan wijzen als je een keer onzin ( bullshit) verkoopt ? We verkopen allemaal soms onzin.
  Ye: Welke onzin verkoop ik ?
  Lex: Sommige onzin heb ik vandaag aangewezen. Maar ik ken je niet goed genoeg.
  Ye: Welke onzin verkoop ik?
  Lex: Joodse media , joodse …
  Ye: dat is geen onzin ( bullshit). De bullshit is dat de joodse media niet willen toegeven ….
  Lex: Nee, nee, nee,,,, jouw vader had gelijk.. het woord dat je gebruikte … je was niet …
  Ye: Mijn vader is … Ik moet het toch niet nog 800 keer zeggen ?
  Lex: Ik weet niet of het wel is doorgedrongen. Want je blijft de woorden gebruiken …
  Ye: Is het bij jou doorgedrongen dat je er helemaal niet op in gaat, er niks aan doet.
  En dat je alleen maar wil dat iemand zijn excuses aanbiedt en
  dat jullie dan Jullie Bullshit Die Jullie De Hele Tijd Uithalen … weer onder het tapijt vegen.
  Lex ( lacht) : is wat ? Ye: is..
  Lex: “Ik probeer je op jouw onzin te wijzen ! “ Ik hoop dat je mij vertrouwt..
  Ye: Ik vertrouw jou niet !
  Lex ( gelaten): Wel, je moet iemand zoeken die je kan vertrouwen.
  Ye ( boos) : Zeg me niet wat ik moet gaan doen ! Ik ben niet een van jouw BLM pionnen die je alle kanten op kan sturen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ye heeft zich al zover laten hersenspoelen door het inmiddels leugen internet waar joden bashen als "normaal" wordt gezien, zover dat hij niet meer ver verwijderd is dat hij ook de reptielen onzin van Icke gaat geloven. Joodse reptielen wel te verstaan.

   Verwijderen
  2. Het Westen kan je verdelen in drie groepen:

   1) De groep die alle media, alle politici en alle corporatioons en alle investment banking controleert.

   2) De 99 % die niks weet over de macht van groep 1 maar wel gelooft dat de mensen in groep 1 àltijd worden gediscrimineerd en slachtoffer zijn. Ze kennen hooguit 3 leden van groep 1, maar zouden niet één van deze groep herkennen in hun dagelijkse leven.

   3) De kleine groep die groep 1 kennen en herkennen en zien hoe ze altijd weer, in alle eeuwen, groep 2 naar de afgrond drijven. Ze kunnen groep 1 alleen vaag omschrijven. Op expliciete benoeming staan zware straffen.

   Verwijderen
  3. Als je JV zou moeten geloven denkt hij heel veel mensen te kennen en onderverdeeld hij ze in 3 hokjes.
   In welk hokje zou je Icke plaatsen JV?
   Ik zou wel eens willen weten in welk hokje JV zichzelf plaatst.

   Kan nooit veel soeps zijn.

   Verwijderen
 61. Imran Khan (held in Pakistan die tegen de VS in gaat) is neergeschoten.

  Hij zal het overleven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Khans beweging is niet voor een sterke door burgers geleide, parlementaire democratie in Pakistan. Vertrouwend op de steun van enkele machtige delen van het bredere establishment, waaronder de rechterlijke macht, is zijn beweging voor een systeem waarin hij almachtig is en onbetwistbaar gezag heeft. Zijn politieke ideaal is Riyasat-e-Medina, een systeem van politiek en macht gecreëerd door de profeet Mohammed van de islam in de 6e eeuw en geconsolideerd door de eerste vier kaliefen van de islam in de volgende decennia.
   Veel van zijn tegenstanders zien Khans politiek dan ook als een versie van het fascisme die, voor volksconsumptie, wordt geprojecteerd in een religieus verhaal. Dit is een belangrijke reden waarom Khan geen machtige politieke bondgenoten aan zijn kant heeft, omdat hij andere politieke elites blijft projecteren als 'corrupt' en 'dieven'. Zijn tegenstanders zien zijn voortdurende bashing van zijn tegenstanders als bewijs van zijn gebrek aan interesse in het opbouwen van een sterke burgerdemocratie, een systeem dat onvermijdelijk een grotere politieke consensus vereist waarbij alle grote partijen betrokken zijn.

   Wil je weten hoe Pakistaners ook denken over Imran Khan en zijn systeem Riyasat-e-Medina?

   https://dailytimes.com.pk/870266/hiding-behind-riyasat-e-madina/

   Verwijderen
  2. Imran Khan zou 4 x in zijn been zijn geraakt.
   Bekentenis van de dader.
   "I tried my best to kill him": Suspect in custody after ex-Pakistan PM Imran Khan shot during rally
   https://www.youtube.com/watch?v=0SVKhycWrGY

   Verwijderen
  3. He Toktok, het alternatief is het leger, die de moslimfundamentalisten steunt.

   Verwijderen
  4. He smurf, ik zou zeggen pak je spullen en vertrek naar Pakistan.
   Kun je als "deskundige" daar jouw alternatieve gedachten aan de zittende regering voorleggen.
   Succes ermee.

   Verwijderen
  5. [ .. waarom Khan geen machtige politieke bondgenoten aan zijn kant heeft, omdat hij andere politieke elites blijft projecteren als 'corrupt' en 'dieven'. ]

   Uit de tekst van Eddy blijkt: Het volk, de 99%, staat achter Khan.
   Maar de kleine elite ( meestal een comprador -elite die het land 'deelt' met Wall Street ) is tègen Khan.

   Dank Eddy, dat je dat bevestigt.

   Verwijderen
  6. Die 99% heb jijzelf mooi verzonnen en getypt JV.
   Bedankt dat jij hiermee alweer hebt bevestigd dat jij manipuleerd,verzint en liegt.
   Ik heb het volste begrip dat maar weinig mensen jou te woord willen staan.
   Hoe eenzaam en arm staat die boer uit Ossendrecht zich in te spannen om via manipulatie zijn gelijk proberen te halen.

   Verwijderen
  7. Anderen projecteren als corrupt en dieven terwijl Khan zichzelf aan corruptie schuldig maakte en er een grondig onderzoek naar hem liep .
   Daar is ook een beslissing uit voort gekomen.
   https://www.thenews.com.pk/latest/1002069-imran-khan-toshakhana-decision

   Verder is Khan een held voor JV.
   JV ziet altijd graag mensen die de boel opfokken en revoluties uitlokken. Dat zijn meestal JV's "helden"
   Het is Khan wat een revolutie probeert uit te lokken.

   Verwijderen
  8. De Neocons hebben in 2000 in hun toen nog geheime Rapport geschreven dat ze de wereld nog 100 jaar met list en bedrog en geweld onder de knoet willen houden.

   Wie tegen die Amerikaanse of liever: joodse Dictators is, wordt door hun knechtjes ( joden en shabbes goyim en een enkele chauffeur) zwart gemaakt, of gedood. Hun land wordt met de grond gelijk gemaakt.
   Kijk zelf maar: Afghanistan, Irak, Libie, Syrië, Oekraïne, Haiti, Yemen, Venezuela, etc etc.
   Nog op de lijst: Rusland, China, Noord Korea.

   Gelukkig wordt de VS met de dag onstabieler. Een eventuele burgeroorlog zal echter worden gebruikt om een dictatuur ter plekke in te stellen, dus ik weet niet of we daar blij mee moeten zijn, met de ineenstorting van de VS.

   Ook in Europa zullen flinke opstanden ontstaan, misschien zelfs burgeroorlogen.

   Dat is allemaal nog te behappen: over 20 jaar is er wer normaal leven mogelijk.
   Erger is dat die Neocons een genetische afwijkling hebben die op bepaalde condities ( als ze almachtig zijn of zich almachtig wanen) wordt geactieveerd: epigenetisch. Het gen voor 'dood en verderf' wordt dan aangezet. Zoals onder de Arendar periode in het Pools-Litouwse Rijk ( 1500-1800) en tijdens het Communisme in Rusland ( 1917-1948)

   Verwijderen
  9. JV schrijft: gelukkig wordt de VS met de dag onstabieler.
   Dat is typisch de alom bekende anti-westerse propaganda wat er alleen maar op uit is om poten onder een tafel weg te zagen.
   Sla die zaag uit z'n handen en de tafel blijft mooi staan.
   En zo is de werkelijkheid.
   Amerika en bondgenoten zijn nog altijd stabiel.
   Net zoals de NATO vastberaden en stabiel is.

   Ga maar deukjes in een pakje boter slaan JV.
   Al betwijfel ik dat je zelfs daar toe in staat bent.

   Verwijderen
 62. In de Wall Street Journal zelf:
  een hoge Amerikaanse militair die beseft dat ze een conventionele oorlog gaan verliezen. Dus wordt het een kernoorlog , of het wordt : einde Imperium USA.

  https://www.wsj.com/articles/the-big-one-is-coming-china-russia-charles-richard-u-s-military-11667597291


  'De grote komt eraan' en het Amerikaanse leger is er niet klaar voor

  Een Amerikaanse vlagofficier praat openhartig over de afnemende Amerikaanse afschrikking.

  Bijgewerkt 4 nov. 2022 6:50 pm ET

  De inval van Rusland in Oekraïne heeft de tanende kracht van Amerika's militaire afschrikmiddel aangetoond, een feit dat te weinig van onze leiders in het openbaar lijken te willen toegeven. Het is dus bemoedigend om een hoge vlagofficier het gevaar te horen erkennen op een manier die hopelijk het begin is van een campagne om het Amerikaanse publiek voor te lichten.
  "Deze Oekraïne-crisis waar we ons nu in bevinden, is slechts een opwarmertje", zei marine-admiraal Charles Richard, commandant van het Amerikaanse strategische commando, deze week op een conferentie. "De grote komt eraan. En het zal niet lang meer duren voordat we op de proef worden gesteld op een manier die we lange tijd niet hebben meegemaakt.
  Hoe erg is het? Nou, de admiraal zei: "Als ik onze mate van afschrikking tegen China beoordeel, zinkt het schip langzaam. Het zinkt langzaam, maar het zinkt, omdat zij in principe sneller capaciteit in het veld brengen dan wij." Langzaam zinken is nauwelijks een troost. Als "die curves blijven doorgaan," maakt het niet uit "hoe goed onze commandanten zijn, of hoe goed onze paarden zijn - we zullen er niet genoeg hebben. En dat is een probleem op zeer korte termijn."
  Let op de toevoeging "op korte termijn." Dit is een meer dringende kwetsbaarheid dan de meeste politici willen erkennen.

  Adm. Richard merkte op dat Amerika een voordeel behoudt in onderzeeërs - "misschien wel het enige echte asymmetrische voordeel dat we nog hebben" - maar zelfs dat kan afbrokkelen tenzij Amerika het tempo opvoert "om onze onderhoudsproblemen te verhelpen, om nieuwbouw op gang te brengen." De bouw van drie Virginia-klasse snelle aanvalsonderzeeërs per jaar zou een goed begin zijn.
  Het nieuws dat China vorig jaar een hypersonische raket testte die rond de wereld vloog en thuis landde, had meer alarm moeten slaan dan het deed. Het betekent dat China elke stad of faciliteit in de VS in gevaar kan brengen en misschien zonder ontdekt te worden. Het feit dat de test de VS verraste en de Amerikaanse hypersonische capaciteiten overtrof, maakt het nog erger. Hoe we de hypersonische race verloren aan China en Rusland verdient een hoorzitting in het Congres.
  "Vroeger wisten we hoe we ons snel moesten verplaatsen, en we hebben de kunst daarvan verloren," voegde de admiraal eraan toe.
  Het leger praat "over hoe we ons veronderstelde uiteindelijke falen" om nieuwe ballistische onderzeeërs, bommenwerpers of lange-afstandswapens te ontwikkelen gaan verzachten, in plaats van de vraag om te draaien: "Wat is er voor nodig? Is het geld? Zijn het mensen? Heb je autoriteiten nodig?" Dat is "hoe we in 1969 op de maan kwamen."
  Het publiek voorlichten over de zwakke punten van het Amerikaanse leger brengt het risico met zich mee dat tegenstanders ze gaan uitbuiten. Maar het grotere risico vandaag is dat we in blinde zelfgenoegzaamheid doorgaan totdat China Taiwan binnenvalt of een andere actie onderneemt die de Amerikaanse belangen of bondgenoten schaadt omdat Bejiing denkt dat de VS er niets aan kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enne JV?
   Heeft communistisch China al Taiwan aangevallen?
   Of lopen die kut schijnheilige chinezen alleen maar wat te bluffen?
   Denk maar niet dat die kut spleetogen risico's nemen om Amerika of bondgenoten zoals Taiwan nucleair aan te vallen.
   Zoiets ontsnapt niet aan de adelaarsogen.
   Amerika zal de stad Peking daarna compleet in as leggen met alle spleetogen eronder.

   Verwijderen
  2. Nog meer Russische staats propaganda.
   https://www.hln.be/buitenland/beruchte-russische-tv-presentator-pocht-over-raketten-die-in-9-minuten-op-verenigd-koninkrijk-kunnen-vallen-hallo-en-tot-ziens-londen~a950f9fb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.msn.com%2F

   En maar ontkennen dat Rusland nooit nucleair dreigt.
   Maar goed, die Vladimir Solovyov roept toeterd maar wat erop los en dat mag allemaal van Putin.
   Putin hoopt hiermee angst in te boezemen bij het westen.
   Jammer Putin, jouw missie heeft gefaalt.
   Als je echt ballen hebt leg je London ook echt in puin ipv zo'n propaganda charlatan op jouw staats tv te laten preken.

   Houd er wel rekening mee dat het westen niet van te voren gaat preken.
   Amerika, Canada,Australië, Europa hebben niet veel tijd nodig om het massale tegen offensief in te zetten en verschillende Russische steden in as te leggen.
   Hoe zal Moskou er eigenlijk uitzien als daar een zwerm van atoomraketten op vallen?

   Verwijderen
  3. Toktok, in Rusland is persvrijheid! Ok, dat kennen we hier niet meer, maar de mening van een reporter zoals Solovyev is niet ''Rusland''. Verder svp niet zo racistisch naar je Aziatische medemens! De Chinese racisten vinden ons moeilijk, dom en lui.
   Beter normaal doen en wederzijds respect aanhouden! Dat zou tenminste het voorbeeld van Jezus zijn, nietwaar?

   Verwijderen
  4. In Rusland is persvrijheid.
   De grootste grap en leugen van puntmuts Rootman.
   Kut spleetogen in China zijn het en blijven het.

   Verwijderen
 63. David Icke toespraak voor Amsterdamse vredesbijeenkomst – Nederlands ondertiteld

  https://hetanderenieuws.nl/david-icke-toespraak-voor-amsterdamse-vredesbijeenkomst-nederlands-ondertiteld/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb vrijwel nooit langer dan 5 minuten naar Icke gekeken.
   Maar nu wel. Toch benieuwd.
   Hij is woedend.
   Dat bevalt me wel. Dat ben ik de laatste tijd ook.
   Vb: Heb connectie met een oude vriendengroep eenzijdig opgezegd: geen tijd voor die nutteloze discussies meer.
   Vb: Tijdens een controle van een organisatie ben ik heel boos en emotioneel geworden. Kreeg later een brief dat hun controleur van slag was. En dat ikzelf die controle niet meer mag begeleiden. OK. Snap ik.
   Maar het is heel irritant als je op een Titanic zit en wil bedenken hoe je het er levend af gaat brengen en zo'n 'controleur' denkt dat het op dat moment heel belangrijk is dat ik de tafel niet goed heb afgeveegd.
   ====
   Icke roept over "Rome".
   En hij beweert dat de vorstenhuizen macht hebben in onze tijd.

   Deze man is niet serieus te nemen.
   Maar ik moet nog 18 minuten beluisteren.
   Voorlopig oordeel: red herring. Groot afleidings-project van onze joodse vrienden.

   Verwijderen
  2. Is JV zichzelf nu aan het wijsmaken op de titanic te zitten?
   Het wordt steeds gekker met die brabantse boer.
   Zou die JV nog wel gezonde nachtrust hebben of zijn het de demonen die hem s-nachts wakker houden?
   Geestesziek gevalletje, die JV.

   Verwijderen
  3. David Icke. Minuut 10 tot 20.
   Hij noemt de Young Global Leaders die hem goed uitkomen: Trudeau, Macron, Ardern en in gouverneur in Californie: Newsome.
   Maar hij noemt niet de YGL die niet inzijn straatje passen, zoals Putin en Orban.
   Natuurlijk is het WEF een poging om de Elite tot een samenzwering /samenwerking/collusie te vormen. Maar dat is nog geen misdaad. Dat zou ook vrerde kunnen veroorzaken.

   Hij zegt dat Corona en energie-schaarste en voedsel schaarste instrumenten zijn om de 99 zwak te maken en zo hun opstandigheid te verzwakken. Klopt.

   Hij zegt dat er drie groepen zijn in de samenleving: de goedgelovigen die alles van de overheid aan nemen. De mensen die wel aanvoelen dat het niet klopt, maar niet kunnen of durven protesteren. En de groep die het snapt en in verzet komt.
   Ook dat kan ik wel eens zijn met Icke. Maar dat bevat nauwelijks informatie.

   Verwijderen
  4. David Icke. min 20 tot 28.
   Wat nu? Stop met het steunen van Rutte. Kom in opstand op een of andere manier. Anders komen jij en je kinderen in een fascime-regiem terecht.
   Het isa slechts een kleine kliek, je kan ze in één kamer verzamelen.
   Als je niks doet, dan heb je geen zelfrespect.
   Gedraag je als een leeuw, niet als een schaap.
   ==
   Nogmaals: in mijn analyse draaien de joodse lieden aan alle knoppen die er toe doen: media, academia, geld, politiek.

   Dus als zij zo vrijheids -lievend zouden zijn als ze altijd roepen, zo begaan met de gewone man en vrijheid (communisme, socialisme, liberalisme: allemaal joodse bedenksels )
   dan kwamen ze wel in opstand.

   Maar ze zwijgen.
   Ze ( Icke ook) gebruiken het woord Fascisme als iets zeer boosaardigs.
   Maar wat als het fascisme nu eens in feite een machts-greep van het gewone volk tegenover de Banken en de Financials zou zijn? Volk + fabriek + eigen volk als leider, op basis van eigen cultureel erfgoed en mythes : dat kenmerkt het fascisme.
   Streng maar rechtvaardig.
   Geen frivoliteit, geen humor. dat is niet zo leuk. OK.
   Maar ook geen decadente kunst, geen sex met kinderen, geen opheffing van het gezin. Dat is ook wat waard.

   Verwijderen
 64. Arme Icke toch ook.
  Volgens mij is hij niet meer dan een werkeloze oetlul en paraciteerd hij maar wat.
  Loopt die daar wat doelloos op een strand en probeert hij de Nederlander nog wat te misleiden.
  Morgen is het maandag en gaan we over tot de orde van de dag.
  Aan het werk dus stelletje luie blik lapzjwanzen.

  BeantwoordenVerwijderen