maandag 24 oktober 2022

Wat bezielt Merel Ek?

Merel Ek compleet ontmaskerd door Gideon.

Ze verzint zaken uit de Dikke van Dale.

Het liquideren van een persoon is slechts voor één uitleg vatbaar.

Wat zij gedaan heeft is een journalistieke doodszonde. Alles om de (media)macht te beschermen en de luizen in de pels (FvD) belachelijk te maken. Ze trapt uiteindelijk in haar eigen val en staat compleet voor schut. Daarna huilie huilie lopen doen omdat Gideon haar onheus bejegend zou hebben, maakt haar helemaal tot een hopeloos stukje journalist. En de sluwe Wilfred Genée is geen haar beter.

Wist u trouwens dat Johan Derksen één van de smerigste profvoetballers is geweest die de Eredivisie heeft gekend? Hij heeft één of meerdere van de meest smerige overtredingen op zijn kerfstok waar hij opponenten het ziekenhuis in geschopt heeft. Wij hebben nu even niet paraat of daar ook cariere-beëindigingen bij zitten. Wellicht kan iemand in de comments dit uitdiepen.

87 opmerkingen:

 1. Om ewen kort verhaal lang te maken:
  1. September: Johan Derksen zegt: "Ze moesten die Baudet liquideren."

  2. Baudet zegt: "We worden geregeerd door Reptielen."

  3. "Ha, ha, Baudet is gek geworden."

  4. Gideon van Meijeren: "Reptielen heeft een figuurlijke betekenis: boosaardige lieden." "Kijk maar in Van Dale".
  "Waarom waren jullie niet boos over het 'liquideren', maar nu wel over reptielen?"

  5. Merel Ek: " Liquideren heeft ook een figuurlijke betekenis. Hoeft niet te 'vermoorden'te betekenen. Ik heb dat op gezocht in de Van Dale.

  6 Meijeren: "O, dat wist ik niet. Nou ja. als dat zo is."
  --------------------
  Wat blijkt: Het staat niet in de van Dale. Als het over 'een mens liquideren' gaat, betekent het vermoorden. Niet 'wegsturen.'
  ---

  Dus. Tijd voor een nieuw woord uit VanDale: Rioolratten.
  Geinspireerd op : riool-journalistiek.

  Van Meijeren gaat een serie maken waarin hij de riool-ratten aan de kaak gaat stellen.

  De eerste was: Merel Ek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het meest ontstellend aan deze kleine affaire is dat de politici zo uitgesproken achter de leugenaar ( Merel Ek"Ik heb het opgezocht in Van Dale" ) blijven staan, en schande spreken van de beschadigde partij die verhaal gaat halen.


  --
  Mark Rutte
  FvD heeft vandaag een nieuw dieptepunt bereikt. In een democratie moeten journalisten hun werk kunnen doen zonder in diskrediet te worden gebracht. (*)
  --

  Sigrid Kaag
  Iedere keer als je denkt ‘de bodem is in zicht’, dan blijkt het erger en gevaarlijker te kunnen. Desinformatie en intimidatie ondermijnen de samenleving. Zo ook deze absurde provocatie. Dit ontstijgt partijpolitiek, het gaat om onze democratie. Spreek je uit. #wijzijnmetvelen
  ----------

  Hugo de Jonge
  Doelbewust intimiderend en ondermijnend. Puur vergif, dit.
  --
  Sophie Hermans
  @hermans_sophie
  Opnieuw heeft het FvD-repertoire een walgelijk dieptepunt bereikt.
  @Merelek
  , wij staan achter jou en voor de noodzakelijke persvrijheid.


  (*) Van Houwelingen over de Mark Rutte tweet:
  Pepijn van Houwelingen
  Inmiddels bijna 1000 reacties op deze tweet, allemaal (!) negatief voor zover ik kan beoordelen, er is werkelijk niemand hier op Twitter die deze gespeelde verontwaardiging over een journalist die ontmaskerd wordt zelfs maar serieus neemt: alleen journalisten en politici doen dat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Gideon van Meijeren heeft eerder een journalist-onderzoeker op de korrel genomen, die daarna ernstig bedreigd is. Nu blaast hij opnieuw op z’n hondenfluitje.

   Dit is bedreigend voor de veiligheid van journalisten, voor het vrije woord, voor onze democratie. Doodeng. Onacceptabel."

   Gert-Jan Seegers

   Verwijderen
  2. Jesse Klaver:

   "Het is een trieste week met dieptepunt na dieptepunt. Nu moet de journalistiek het ontgelden. De aanvallen op @Merelek en daarmee de journalistiek gaan alle perken te buiten. Stop. Het is genoeg geweest.

   https://twitter.com/jesseklaver/status/1584254681693716480?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584254681693716480%7Ctwgr%5Ea6b935c0ca1a08ea7da3ac0ae717d7433233f263%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2022%2F10%2F24%2Fhele-journalisten-en-partijkartel-over-de-rooie-nadat-gideon-van-meijeren-een-leugenjournaliste-ontmaskert%2F

   Verwijderen
  3. Sjoerd Sjoerdsma:

   “Tuig van de richel”
   “Rioolratten”

   Forum voor Democratie brengt willens en wetens journalisten in gevaar, zorgt ervoor dat onze vrije pers geïntimideerd en bedreigd wordt.

   Tijd dat pers en politiek een grens trekken. Voor
   @Merelek en alle andere journalisten."

   https://twitter.com/swsjoerdsma/status/1584271879530983424?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584271879530983424%7Ctwgr%5Ea6b935c0ca1a08ea7da3ac0ae717d7433233f263%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2022%2F10%2F24%2Fhele-journalisten-en-partijkartel-over-de-rooie-nadat-gideon-van-meijeren-een-leugenjournaliste-ontmaskert%2F

   Verwijderen
  4. Jan Paternotte:

   "Een Kamerlid dat aanzet tot haat tegen een journalist. Simpelweg omdat ie met z’n mond vol tanden kwam te staan.
   Net als zoveel acties van Forum is dat bedreigend en ondermijnend voor de vrije samenleving.
   En wat laat je je met deze reactie kennen als een ontzettende slappe zak."

   https://twitter.com/jpaternotte/status/1584271144907341824?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584271144907341824%7Ctwgr%5Ea6b935c0ca1a08ea7da3ac0ae717d7433233f263%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2022%2F10%2F24%2Fhele-journalisten-en-partijkartel-over-de-rooie-nadat-gideon-van-meijeren-een-leugenjournaliste-ontmaskert%2F

   Verwijderen
 3. Exact, Jan. Er is waarschijnlijk weer een algemene email uitgegaan: "allemaal even verontwaardigd doen over Gideon", en daar gaat het kartel weer. De "double-standards" kunnen niet mooier in beeld gebracht worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet dat we in twee werelden leven:

  Politici en journalisten vinden het heel normaal om op camera te liegen. Die leugen achterhaalt hen toch niet voor het miljoenen-publiek , alleen op enkele alternatieve sites.

  Maar in hun wereld moet je in de pas lopen: de ander opzoeken en op camera confronteren met zijn leugens: 'Dat doe je niet ! Dat is ongehoord!" (*)

  Dus: liegen mag wel. De leugen blootleggen op onorthodoxe manier, dat mag niet.

  De andere wereld is die van de alternatieven:
  = Je moet geen leugens vertellen, en als je dat toch deed moet je degelijk rectificeren.

  = Je mag best stevige taal gebruiken, of een beetje chargeren. Als je het maar onderbouwt. (rioolrat is een stevig woord.)

  (*) Als Gideon aanklopt bij Merel en ze open doet, zijn beiden heel vriendelijk en aardig tegen elkaar.
  Luister naar de toon van dat gesprek.

  Dat betekent dat een politicus in feite minder macht heeft dan een journalist. Een journalist kan een politicus een flinke klap uitdelen, maar omgekeerd kan niet.
  Dus zijn politici hoffelijk tegen journalisten.
  Journalisten kunnen je ook doodzwijgen.

  Alleen: Gideon gaat op dit moment breken met die traditie.


  BeantwoordenVerwijderen
 5. ( Sorry dat ik er niet over op kan houden)

  tweet: Mark Rutte
  FvD heeft vandaag een nieuw dieptepunt bereikt. In een democratie moeten journalisten hun werk kunnen doen zonder in diskrediet te worden gebracht.

  -------
  Dus als een journaliste liegt, en je hebt daar kritiek op, dan breng jij HAAR in discrediet !?!

  Zo ver is Mark Rutte al heen. 'Normvervaging' is een reeds gepasseerd station voor hem. Dit is veel erger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exact. De ivoren toren van systeem-politici en systeem-journalisten en hun innige verwevenheid, kan niet helderder in beeld worden gebracht.

   Als je op twitter gesteund wordt door Rutte en zijn handlangers, zegt dat alles over welk type "journalist" je bent.

   Verwijderen
 6. https://www.ratgevallen.nl/liegen-zonder-een-onwaarheid-te-vertellen/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De MSM is het teflonlaagje van het partijkartel. Vandaar dat het pannetje een beetje hysterisch en hypocriet reageert.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Off topic:
  https://www.bndestem.nl/auto/chauffeurs-rijden-bestelwagens-massaal-kapot-in-deze-tunnel-twee-keer-per-week-is-het-raak~a8f89844/

  Twee bestelwagens per week rijden zich plat tegen een 2.70 meter lage doorgang onder het spoor.

  Er zijn wel mensen die denken aan een 'waarschuwende ketting ' ( een hoogte-portaal), maar blijkbaar is de persoon die it zou moeten plaatsen, nooit aan zijn jas getrokken. Situatie bestaat al 6 jaar of langer.
  Kosten: 100 busjes van 15.000 euro per jaar ? 1,5 miljoen.

  Als je dit soort zaken ziet weet je: Dit land is niet meer te redden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Warnung vor ukrainischer "Schmutziger Bombe" – Schoigu telefoniert mit westlichen Amtskollegen 23 Okt. 2022 18:41 Uhr

  "Russland hat am Sonntag offiziell vor einer bevorstehenden nuklearen Provokation in der Ukraine gewarnt. Vorliegenden Informationen, die als zuverlässig eingestuft werden, zufolge plant Kiew einen nuklearen Sprengsatz geringer Kraft auf seinem Gebiet zu zünden, um Russland zu beschuldigen.

  Russland verfügt über Informationen über eine unmittelbar bevorstehende Zündung einer sogenannten "Schmutzigen Bombe" – eines nuklearen Sprengsatzes geringer Masse – durch die Ukraine, und schätzt diese Hinweise als zuverlässig ein. Darüber informierte Verteidigungsminister Sergei Schoigu seine Amtskollegen aus Frankreich, der Türkei und Großbritannien in mehreren am Sonntag geführten Telefonaten.

  Schon am Sonntagmorgen hatte die Nachrichtenagentur RIA Nowosti gemeldet, dass "glaubwürdigen Quellen in verschiedenen Ländern, darunter auch die Ukraine" zufolge die ukrainische Regierung eine Provokation auf ihrem Territorium vorbereitet, bei der eine sogenannte "Schmutzige Bombe", eine Atomwaffe mit geringer Sprengkraft, gezündet werden soll. Ziel der Provokation sei es, so die Meldung von RIA Nowosti weiter, Russland des Einsatzes von Massenvernichtungswaffen auf dem ukrainischen Kriegsschauplatz zu beschuldigen und damit eine starke antirussische Kampagne in der Welt in Gang zu setzen.

  verder lezen:

  https://meinungsfreiheit.rtde.life/international/152324-warnung-vor-ukrainischer-schmutziger-bombe/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertaald met DeepL:
   "Rusland heeft zondag officieel gewaarschuwd voor een op handen zijnde nucleaire provocatie in Oekraïne. Volgens de beschikbare informatie, die als betrouwbaar wordt beschouwd, is Kiev van plan een nucleair apparaat met een laag vermogen op zijn grondgebied tot ontploffing te brengen om Rusland de schuld te geven.

   Rusland beschikt over informatie over een op handen zijnde ontploffing van een zogenaamde "vuile bom" - een nucleair apparaat met een lage massa - door Oekraïne, en acht dit bewijs betrouwbaar. Minister van Defensie Sergei Shoigu heeft zijn ambtgenoten uit Frankrijk, Turkije en Groot-Brittannië hierover zondag in verschillende telefoongesprekken geïnformeerd.

   Al op zondagochtend had het persbureau RIA Novosti gemeld dat volgens "geloofwaardige bronnen in verschillende landen, waaronder Oekraïne", de Oekraïense regering een provocatie op haar grondgebied voorbereidt waarbij een zogenaamde "vuile bom", een kernwapen met geringe explosieve kracht, tot ontploffing zal worden gebracht. Het doel van de provocatie, zo vervolgt het rapport van RIA Novosti, is om Rusland te beschuldigen van het gebruik van massavernietigingswapens in het Oekraïense oorlogstoneel en zo een sterke anti-Russische campagne in de wereld op gang te brengen.


   Verwijderen
  2. Mooie Russische propaganda weer.
   Wie gelooft jullie onzin nog?

   IAEA komt onderzoek doen na aantijging vuile bom.
   Oekraïne heeft het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) gevraagd om te onderzoeken of het land werkt aan een zogenoemde vuile bom, zoals de Russische defensieminister Sergej Sjojgoe beweert. Het agentschap zal deskundigen sturen, schrijft de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmitro Koeleba op Twitter.
   "Ik heb de IAEA formeel uitgenodigd om deskundigen naar de vreedzame locaties in Oekraïne te sturen waarvan Rusland op misleidende wijze beweert dat er een vuile bom ontwikkeld word.

   Verwijderen
 10. Ik heb nog een reactie geplaatst op de inteelt-discussie op NPO radio 1:
  https://www.youtube.com/watch?v=sBKbZ1quN3U

  Journalisten hadden een beroepscode. de Code van Bordeaux.
  Hier de eerste 5 punten:
  1. Eerbied voor waarheid en voor het recht van het publiek op waarheid is de eerste plicht van de journalist.
  2 Bij het nakomen van deze plicht zal de journalist opkomen voor de volgende twee beginselen: vrijheid in verantwoord bijeenbrengen en publiceren van nieuws, en het recht van fair commentaar en kritiek.
  3 De journalist doet zijn berichtgeving alleen berusten op feiten waarvan hij de bron kent. Hij zal wezenlijke informatie niet achterwege laten en geen documenten vervalsen.
  4 Bij het verkrijgen van nieuws, foto's en documenten zal hij op faire wijze te werk gaan.
  5 Hij zal bereid zijn elke verstrekte informatie die schadelijk onnauwkeurig blijkt, op royale wijze recht te zetten.

  Mevrouw Ek gebruikte een leugen om haar argument te winnen, en 800.000 mensen geloofden haar.
  Punt 5: Hij zal bereid zijn elke verstrekte informatie die schadelijk onnauwkeurig blijkt, op royale wijze recht te zetten.
  Als mevrouw Ek het niet doet, dat moet Gideo het zelf doen. Dank Gideon. Jij geeft hoop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een reactie van mij op BNdeStem:

   Samenvatting: Johan Derksen roept op tot een politieke moord. Merel Ek wil die oproep tot moord goed praten (fout 1) maar moet daar wel een leugen voor gebruiken (fout 2). Ze wil niet rectificeren (fout 3: Code van Bordeaux) Ze wil niet praten met Gideon (fout 4), omdat die een camera mee had genomen. Wat moest ie dan doen? Hij moest een debat afdwingen. Merel Ek (4 fouten) wordt als Het Slachtoffer opgevoerd, en Gideon van Meijeren als de dader. De omgekeerde wereld.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Al die 5 regels gelden dus niet voor JV.
  JV is geen journalist.

  Al die 5 regels gelden ook niet voor Gideo.
  Gideo is geen journalist.

  Verder.........Mevrouw Ek heeft niet gelogen.
  In haar tweet staat:
  Ik had in een eerder interview met Gideon van Meijeren de Dikke van Dale niet moeten noemen, want ‘wegsturen’ stond daar inderdaad niet in. Mijn punt was duidelijk en blijft staan: woorden kunnen op meerdere manieren worden uitgelegd.
  FvD is dus weer aandacht aan het zoeken en kan het niet op een normale manier. Dan maar weer ongemanierd denken ze daar.

  Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66), die verantwoordelijk is voor de veiligheid in de Tweede Kamer, had zondag nog geprobeerd contact te zoeken met Van Meijeren. Die nam niet op toen ze belde. Ze heeft hem daarna een appbericht gestuurd. Maandag liet Bergkamp in een schriftelijke reactie weten te onderzoeken of regels aangescherpt moeten en kunnen worden.
  Op initiatief van Volt-fractievoorzitter Laurens Dassen komt een groep centrum-linkse fracties bij elkaar om te verkennen of het Reglement van Orde kan worden aangepast om ervoor te zorgen dat journalisten voortaan gevrijwaard blijven van dit soort intimiderende praktijken, zo laat Dassen weten. Op overtreding van deze regel zou een sanctie moeten volgen.

  oplossing

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal correct, Eddy.

   Maar nu nog proberen te begrijpen wat het allemaal betekent.
   Het betektent:
   Ik mag schrijven wat ik wil. Gideon mag doenwat hij wil en filmen wat hij wil. Maar Merel Ek mag NIET liegen, en ze moet rectificeren.

   Wat Bergkamp wil is: journalisten mogen voortaan liegen zoveel ze willen. Ze hoeven niet te rectificeren, en onze gekozen vertegenwoordigers moeten zich als wewerloze lammetjes af laten slachten.

   Verwijderen
  2. Gideon mag daar helemaal niet filmen zonder toestemming.
   Ook mag hij ook niet zomaar alles doen wat hij wil in het parlements gebouw.
   Dus daar ga je ernstig de fout in JV met jouw bewering.
   Jouw bewering valt onder de categorie desinformatie.
   Internet is een ander verhaal. Daar gelden al jaren niet meer de regels van normen en waarde.
   Ben je toch wel eens met me?
   Jij houd je er niet aan, maar verwacht ook niet van mij eraan te houden.
   Ik blijf jou gewoon voor de schenen schoppen en scheld jou uit hoe ik dat wil en wens.

   Verwijderen
  3. Als er nu al niet mag worden gefilmd, waarom wil Bergkamp dan de regel in voeren dat er niet mag worden gefilmd ?

   Verwijderen
  4. Lezen kun jij ook al niet JV.
   Zet je bril op en lees nog eens: niet filmen zonder toestemming.
   En wat Bergkamp betreft:
   Ze heeft in een schriftelijke reactie laten weten te onderzoeken of regels aangescherpt moeten en kunnen worden.
   Er is dus nog helemaal niet gesproken of gestemd hoe die regels er eventueel uit gaan zien.
   JV loopt weer als een paard met oogkleppen op vooruit op iets wat gezegd is geworden.

   Wat ik al uit een deskundige bron heb vernomen is dat Gideon wel degelijk aangeklaagd kan worden door Ek en SBS6 en dat zij heel sterk zullen staan.
   Of het tot een werkelijke strafzaak zal komen hangt ervan af of SBS6 en Ek ook daadwerkelijk aangifte zullen doen en een rechtzaak tegen Gedion zullen aanspannen.

   Verwijderen
 13. Dus FvD...ga gerust door met jullie eigen ruiten in te gooien en jullie eigen graf te graven.
  Jullie zijn zelfs zo dom dat jullie dit nog niet eens beseffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo, dan horen dr. Baudet en dr. Van Houwelingen het eens van een echte chauffeur, hoe dom ze zijn.

   Verwijderen
  2. Ik heb nog wel een aardig rap nummer voor je: https://youtu.be/Xij0RcW6FTA

   En anders wel vrolijke Surinaamse muziek: https://youtu.be/xmW92y9pb3c

   Verwijderen
  3. Baudet hoeft mij niet te horen domme boer.
   Net zo zeer dat ik Baudet niet hoeft te horen.
   Ik red mij prima zonder achterlijke boeren en zonder Baudet.

   Verwijderen
  4. Trouwens, ik vind dat jij achterlijke boer ook veel weg hebt van een vieze smerige stinkende rioolrat.
   Wellicht kan jij je ook laten interviewen door piepende Gideon op z'n hondenfluitje.
   Ik mag immers ook schrijven wat ik wil.
   Ik leef hier in een land waar ik mijn mening mag uiten.

   Verwijderen
  5. Heb je een mening dan?
   Ik dacht dat je lange regels met scheldwoorden van buiten had geleerd.

   Verwijderen
  6. Hoef ik niet te leren. Die woorden komen vanzelf omdat ik al genoeg heb ondervonden dat jij vast zit in een zieke psychose.
   Daar krijgt niemand jouw toch niet meer uit.
   Daarom kan ik maar beter jouw voor de schenen schoppen van tijd tot tijd , jou blijven uitschelden als ik zin erin heb en van tijd tot tijd jou negeren als een nobody die mijn nuttige tijd verspilt.

   Verwijderen
  7. [ Daarom kan ik maar beter jouw voor de schenen schoppen van tijd tot tijd , jou blijven uitschelden als ik zin erin heb en van tijd tot tijd jou negeren als een nobody die mijn nuttige tijd verspilt. ]

   Sraks sta je bij Petrus voor zijn neus, en dan houdt hij dit comment voor je neus en vraagt : Was jij dit? Heb jij met die instelling geleefd ?
   Zulke mensen willen wij hier niet, dat zul je begrijpen.
   Die hebben helemaal niks begrepen van de christelijke leer.

   Verwijderen
  8. Zojuist een e-mailtje gekregen van Petrus.
   Daarin stond geschreven dat als ik stop met uitschelden van JV de jodenhater en stop met jodenhaters voor de schenen te trappen, ik niet welkom bij Hem ben.

   Petrus schreef ook aan mij dat ik mij niet hoefde vrezen en dat jodenhaters zoals JV uiteindelijk met met alle andere jodenhaters in het vagevuur zullen verdwijnen en niet welkom bij Hem zijn.
   JV zal nu wel denken dat er met Hem...Petrus wordt bedoeld.
   Laat JV maar dwalen.
   Wij gelovigen staan voor joden en christenen en weten wie Hem is.   Verwijderen
 14. Het publiceren van stiekem opgenomen gesprekken met journalisten gaat de hoofdredacteur van Hart van Nederland, Marc Veeningen, te ver. Wij zijn aanspreekbaar op ons werk en gaan altijd in gesprek als iemand vindt dat we iets niet goed hebben gedaan. Maar wel graag op een normale manier.

  Kijk....en daar zit 'm het venijn.
  Bij FvD kennen ze de definitie "normaal" niet.
  Er moet dus duidelijk wat veranderen bij die partij willen ze hun voortbestaan veilig stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem opgenomen? Ze wilde niet in beeld. ( Heeft ze wel gelijk in, vermoedelijk, want ja: liegen ... En beelden blijven veel langer in omloop dqan geluid. Veel meer impact.)

   Denk je nou echt dat ze niet wist dat er getaped werd?

   Wat moest ie dan doen? Hij moest een debat afdwingen.

   Zoals ik al schreef:
   Samenvatting: Johan Derksen roept op tot een politieke moord. Merel Ek wil die oproep tot moord goed praten (fout 1) maar moet daar wel een leugen voor gebruiken (fout 2). Ze wil niet rectificeren (fout 3: Code van Bordeaux) Ze wil niet praten met Gideon (fout 4), omdat die een camera mee had genomen. Wat moest ie dan doen? Hij moest een debat afdwingen. Merel Ek (4 fouten) wordt als Het Slachtoffer opgevoerd, en Gideon van Meijeren als de dader. De omgekeerde wereld.

   Verwijderen
  2. Je kan spinnen hoe je wilt.
   Het was gewoon fout hoe Gideon handelde.

   Verwijderen
  3. JV vraagt: Wat moest ie dan doen?
   Marc Veeningen, Wij zijn aanspreekbaar op ons werk en gaan altijd in gesprek als iemand vindt dat we iets niet goed hebben gedaan. Maar wel graag op een normale manier.

   Verwijderen
  4. Marc Veeningen? Die tollereert medewerksters met zo weinig algemene ontwikkeling dat ze niet eens weten dat 'iemand liquideren' ALTIJD betekent: iemand vermoorden.

   Maar het kan nòg erger: hij heeft medewerksters die geïnterviewde politici 'terecht wijzen' op basis van een leugen.( "Ik heb er de Van Dale op nageslagen." )

   Marc Veeningen moet direct ontslag nemen: 'Ik ben ongeschikt voor deze baan. "

   "Nee hoor Marc. Dat denk jij maar. Het is nu juist NIET de bedoeling dat het volk de waarheid hoort.
   Het is de bedoeling dat ze ons Verhaal gaan geloven.
   Jij en Merel zijn precies wat we nodig hebben: Lichtgewichten met een reusachtig ego en een grote ambitie en een miniatuur geweten.

   Verwijderen
  5. Dikke van Dale:

   https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/reptiel#.Y1fQJbbP2Uk

   koudbloedig, kruipend dier: slangen, krokodillen en schildpadden zijn reptielen.

   Heeft Baudet een andere dikke van dale, want de figuurlijke betekenis van "reptiel" staat niet in de online dikke van dale.

   Baudet's woorden: de wereld wordt geregeerd door kwaadaardige reptielen.

   Are Lizard People Secretly Running the World?


   Hahahahahahaha, wat ene kwiebus die Baudet.

   Gaan we binnenkort weer lachen als die Britse kwiebus en guru Icke in Amsterdam komt prediken?

   Verwijderen
 15. Dit was Forum Inside ! Cheers.

  https://www.youtube.com/watch?v=LulA1JBAr-s

  BeantwoordenVerwijderen

 16. Nog zo'n reptielen believer.
  David Icke – Channelmedium und New Age Guru
  https://zombiewoodproductions.wordpress.com/2013/05/16/david-icke-channelmedium-und-new-age-guru/

  Ik zal het eens in de brievenbus van guru Baudet posten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar Derksen gekeken Eddy?

   Het enige wat van Meijeren deed was Merel fatsoenlijk om rectificatie vragen over de desinformatie die ze heeft verspreid omtrent het woord Liquideren.

   Genee verspreidde de desinformatie dat in de online versie van van Dale de betekenis van Liquideren weer anders was omschreven dan in de papieren versie. (dat had Merel vergeten te vertellen)
   Hier de betekenis van het woord liquideren in de online versie
   https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/liquideren
   Oordeel zelf.

   Ze zitten in de piepzak, het regime en de rioolmedia.

   First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win.

   Verwijderen
  2. Blaat toch niet zoveel onzin Oligarch.
   Gideon heeft helemaal niet op een fatsoenlijke manier aan Merel om rectificatie gevraagd.
   Om een journalist gelijk uit te maken voor rioolrat noem ik niet bepaald fatsoenlijk @oligarch.
   Misschien is dat wel bij jou, maar dan betekent dit tevens dat jouw hersenen ernstig zijn aangetast.

   Verwijderen
 17. Rutte; "Wij moeten journalisten hun werk laten doen."

  https://speld.nl/2021/01/12/rutte-dreigt-laptop-van-journalist-te-formatteren-na-kritische-vraag/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rutte; "Wij moeten journalisten hun werk laten doen."

   https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/hoe-mark-rutte-een-opiniestuk-op-joop-wilde-verwijderen

   Verwijderen
 18. De Theosophical Society deed veel om oosterse wijsheid in de westerse samenleving te introduceren, het populariseerde occulte ideeën zoals astrale reizen en de 'Akasha Kronieken', en inspireerde alles van de Wizard of Oz tot Twin Peaks. Negatiever is dat Blavatsky's occulte kijk op de geschiedenis ook werd gevoed door moderne complottheorieën, van David Icke tot Qanon.
  https://www.philosophyforlife.org/blog/madame-blavatsky-and-the-secret-of-the-masters

  Theosophy is of the devil
  https://www.reteccp.org/biblioteca/disponibili/guerraepace/potere/webster/teosofiaemale.pdf

  Het blijkt dat Blavatsky's meesters niet helemaal fictief waren. Verzonnen namen vermomden echte personen. Haar mede-oprichter, Charles Sotheran, was bijvoorbeeld een meester, net als haar overgrootvader. Een ander was de Italiaanse nationalist, revolutionair en vrijmetselaar Giuseppe Mazzini. Tot de meesters behoorden ook Indiase nationalisten en leden van het revolutionaire geheime genootschap, de Carbonari.

  De theosofie moest een opstap zijn naar een broederschap van de mensheid; een nieuwe wereldorde gebaseerd op verlichte spirituele principes. Maar er was niets democratisch aan. De meesters regeerden en alle anderen gehoorzaamden.
  https://www.wondriumdaily.com/the-link-of-theosophy-to-occultism-and-espionage/


  Baudet zie ik ook als een new age guru die juist niets met democratie heeft te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Braaf!!!!
  https://twitter.com/short_tymer/status/1583826427509870592

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een Iraniër die de ‘smerigste man ter wereld’ werd genoemd omdat hij tientallen jaren niet had gedoucht, is op 94-jarige leeftijd overleden. Amou Haji, die zich meer dan een halve eeuw niet waste, stierf in het dorp Dejgah, in de zuidelijke provincie Fars, meldde persbureau IRNA.

  En wat lezen we even verderop:
  Een paar maanden geleden namen dorpsbewoners hem voor het eerst mee voor een wasbeurt, aldus het persbureau.

  Conclusie?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Viruswaarheid mag niet meer bankieren bij ING: 'Dit komt neer op een verbod'
  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/viruswaarheid-mag-niet-meer-bankieren-bij-ing-dit-komt-neer-op-een-verbod

  Viruswaarheid wordt afgesneden van financiële middelen.
  (Net als de truckers in Canada en Alex Jones in Amerika)
  Dit doen ze alleen als je een gevaar bent voor het regime.

  Dan zijn er (hier) nog mensen die zeggen dat viruswaarheid gecontroleerde oppositie is. Die gasten zijn spot on.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Willem Engel met zijn stichting is dus geliquideerd.
  Zoiets bedoelde Johan Derksen min of meer ook.
  Derksen had dat woord liquideren alleen niet op de persoon Baudet moeten toepassen. Maar ja, wie Derksen een beetje kent weet dat hij dit niet letterlijk zo opgevat moet worden. Derksen zegt daarna ook direct......je moet Baudet gewoon het woord ontnemen en de kamer uitschoppen. Dat is te zien in het filmpje van Vandaag Inside.
  De reactie van Derksen was het gevolg van een domme, brutale en beschuldiging van Baudet naar minister Kaag en de discussies die daar het gevolg van waren bij Vandaag Inside.
  Derksen is gewoon snoeihard als het om geven van commentaar gaat.
  Baudet met zijn idiote aanhangers horen niet thuis in de politiek.
  En zo is het.
  Dat domme televisie kijkende Nederlanders dit niet begrijpen, bevestigd alleen maar dat ze dom zijn.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [ Nee, hoef je niet zo letterlijk te nemen. ]

   De kogels komen altijd van links. Er lopen zoveel Antifa gekken rond en als Johan op zijn hondenfluitje blaast dan gaan ze achter Baudet aan. Een signaal dat ze Baudet mogen koudstellen / opheffen.

   Verwijderen
  2. Alsof ze nog niet genoeg schade hebben aangericht wist die Eus ofzo nog te melden dat Baudet puur fascistisch is.
   Dat is HELEMAAL een signaal voor links om de liquidatie van Baudet te rechtvaardigen. Bah smerige riool TV dat veronica inside.

   Verwijderen
  3. De kogels komen altijd van links.
   Bewijs mij dat eens met keiharde bewijzen detective Oligarch.
   Ik leg de nadruk op "keiharde"

   Verwijderen
 23. Een hele waslijst.
  Er is duidelijk een vertrouwensbreuk ontstaan tussen de bank en zijn client.
  https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2022:5738&showbutton=true&keyword=viruswaarheid

  Niet zeiken Willem. Je hebt het op jezelf afgeroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was het meestal niet eens met Willem, maar hij werkte wel hard en had zeker een belangrijke rol in de Corona kwestie.

   Heeft Willem geld van donateurs achterover gedrukt? Nee.
   Krijd je die indruk uit de kranten? Ja.
   Heeft Willem de administratie slecht op orde? Ja.

   Zou Willem's ING rekening ook worden geliquideerd als hij mijnheer Van Dissel of Jan Kluytmans heette? Ik denk het niet. Van beide heren is de bankrekening tijdens Corona met enkele miljoenen gegroeid...

   Verwijderen
  2. Pisvlek JV is er weer.
   Die achterlijke idiote boer meent met vergelijkingen Willem recht te praten.
   JV is nog te achterlijk om de uitspraak van de rechtspraak te begrijpen.
   wat moet je met zo'n achterlijk persoon aanvangen?
   Niks, als je hem tegenkomt en hij je lastig valt kei hard tegen z'n schenen aantrappen.

   Verwijderen
  3. Nul argumenten, dus louter schelden. ARMOEDE.

   Verwijderen
  4. Tuurlijk scheld ik iemand uit die 0 verstand heeft van rechtspraak.
   Hoe kun je immers een domme boer overtuigen hoe de rechtspraak in elkaar steekt?
   Onmogelijk. Het is die boer wat een armoedig bestaan heeft en vast zit een door zichzelf geschapen zieke psychose.
   De joden psychose waarmee hij geen stap vooruit komt in zijn armoedig leventje.

   Verwijderen
 24. Rico Verhoeven springt bij Jinek in de bres voor Gideon van Meijeren, is helemaal klaar met vaccineren
  https://www.ninefornews.nl/rico-verhoeven-springt-bij-jinek-in-de-bres-voor-gideon-van-meijeren-is-helemaal-klaar-met-vaccineren/

  Goed zo Rico. Gezondheidsfreak is helemaal klaar met die spuiten.
  Rioolratten als Derksen en Eus blijven doorgaan met hun reptielenbrein.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaat niet goed met jouw hersenen Oligarch.
   Die kickbokser is gewoon een gespierde aandachts hoer met weinig hersencellen.
   De spuitendiscussie staat zowiezo los van hoe onbeschoft Gideon te werk is gegaan bij Merel Ek.
   Ik blijf erbij, schop die hele FvD fractie de kamer uit.
   Daar valt niet meer normaal mee te praten.
   Onkruid trek je ook uit.

   Verwijderen
  2. Wat heb jij plotseling tegen de FvD. Deze partij is de enige die zich keihard tegen de vaccinatie heeft uitgesproken.

   Verwijderen
  3. Dat is nietwaar.
   Wybren van Haga spreekt zich ook uit tegen de vaccinatie.
   Daarbij, je begint weer appels met peren te vergelijken.
   Dat FvD tegen vaccineren is steun ik.
   Maar dat FvD zich niet normaal kan opstellen in welke media dan ook en in de tweede kamer steun ik niet.
   En aangezien hun gedrag niet veranderd en het alleen maar erger dreigt te worden heb ik zowat van: uittrekken dat onkruid

   Verwijderen
 25. Kanye West ( ex van Kim Kardashian) is gisteren op youtube door Lex Frieman ( joods) geinterviewd.

  Er zijn al 2,3 miljoen kijkers en 41000 reacties.

  Ye is groot nieuws, ook omdat hij nu openlijk kritiek heeft op de joodse 'samenzwering' en en de Joodse macht ( in de media en muziek) .

  Àlle bedrijven breken nu met Ye. Hij is van Facebook gegooid. Maar Elon Musk was hem goed gezind vorige week.

  Ik bekeek de eerste reacties: Ze vinden het allemaal een heel bijzonder interview.

  Het heeft er wel 'gespeerd': hoge spanning.

  Maar het eindigde blijkbaar toch in een zekere vriendschap of respect.

  Maar als je niet de meest gewaardeerde reacties bekijkt, maar 'nieuwste eerst', dan zie je al gauw dat de Joodse Kwestie ( JQ) een stevige rol moet hebben gespeeld in de ruzie.

  Hier een zo'n reactie:


  C C
  3 minuten geleden
  Think of all of Lex’s past guests for a moment…

  He’s spoken with war fighters who’ve killed civilians. He’s chatted with CIA and FBI who’ve plotted and colluded to destroy peoples lives. He’s had on countless tech bros who’ve intentionally designed platforms to be addictive to children.

  And not once did he get mad about anything or even raise his voice.

  Yet here he is, fully enraged over one mega celebrity telling the truth about what has happened to him and what has been happening in the media since it’s creation.

  So many Hollywood movies/network sitcoms make the same statements that Kanye is making, and we are all just supposed to laugh and say, “hey the guy who made the movie/sitcom is J and he hired mostly J actors and made the J actors constantly reference how J they are and even added a few jokes about how powerful and smart the Js are, so it’s funny and we should all just laugh.”

  But then anytime someone who isn’t J says the same thing it’s offensive.

  I mean, have you ever looked at what life is like in Israel? It’s a totally fascist, racist society that literally bases itself in holy war. In Israel you’re either a J or you’re an enemy.

  Kinda like… America.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het jodenhaat blog van JV zou ook eens kei hard aangepakt moeten worden.
  Hij is een kankergezwel wat groeit als je het niet vakkundig verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Er zijn twee stukken van het interview die ik interessant vind.
  Op min 25.33 - 1.14 het item Holocaust.
  En van 1uur 37 - 1 uur 49 'Joodse Media"

  Ye ziet de enorm hoge graad van abortus als een holocaust op de zwarten, gepromoot door de joden.
  Fridman gebruikt de oude truc: Je mag elk individu bekritiseren, maar niet een hele groep.

  Ye legt wel uit hoe je als artiest of ondernemer volledig bent omringd en gestuurd door alleen maar joodse lieden, maar krijgt niet over het voetlicht dat deze joden een gemeenschappelijke geheime agenda hebben, en dus zelf er voor kiezen om als groep te worden bekritiseerd. Wie zich als groep gedraagt, moet ook zo worden afgerekend.

  Tweede deel;
  Fridman wil niet toegeven dat de media joods gedomineerd zijn !!
  Dat noemt hij : een bullshit idee.
  Maar dat maakt Ye boos. Dat pikt hij niet.

  Ye is kind van heel succesvolle ouders, en is zelf ook lang niet gek,( the richest black man that ever lived, beweert hij) maar hij heeft zo veel meegemaakt en niet de rust om alles in goede volgorde te vertellen.
  En ja: soms zal hij wel wat onzinnige ideeen hebben, zoals wij allemaal wel eens hebben.
  Maar het gaat om de ware ideeen die hij noemt, en die tot nu toe 'niet gezegd mogen worden': dat is belangrijk.

  Natuurlijk is hij lang niet de enige die het over de joodse macht had: ook Marlon Brando en Mel Gibson deden het, maar moesten op de knieën , anders waren ze totaal werkloos geworden. Beter bewijs voor de stelling van Ye is er niet natuurlijk.
  Luister Ye, het is erger dan je denkt: de joden controleren niet alleen de Media, Ye, maar ook de Banken, de aandelen van Wall Street, de Wapenindustrie, de voedselindustrie en Academia.

  Als ze ons tot een e-identiteit kunnen verplichten zullen ze daarna al het geld digitaal maken, en dan is het tijd voor ons om als lemmingen van de rotsen te springen.

  Of wil je eindigen in een gulag-kamp?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik zie het al voor me.
  JV wat als lemming van de rots afspringt of in een gulag0kamp terecht komt. hahahahahahaha

  Ooit wordt er van JV's nachtmerries misschien zijn verhaal uitgebracht in een stripboek.
  Alhoewel............niet goed voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen.

  JV,,jij bent rijp voor het gesticht.
  Laat je opnemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Knippen/plakken kan ik ook achterlijke boer.

   Tuurlijk scheld ik iemand uit die 0 verstand heeft van rechtspraak.
   Hoe kun je immers een domme boer overtuigen hoe de rechtspraak in elkaar steekt?
   Onmogelijk. Het is die boer wat een armoedig bestaan heeft en vast zit een door zichzelf geschapen zieke psychose.
   De joden psychose waarmee hij geen stap vooruit komt in zijn armoedig leventje.

   Verwijderen
 29. Gotspe is een joods woord.
  Betekenis:
  Een gotspe is een begrip dat moeilijk te omschrijven is. De betekenis ligt in tussen de begrippen onbeschaamdheid, brutaliteit in extreme vorm en iets onbehoorlijks.

  Logisch dat het een joods woord is, want het is ook een joodse eigenschap.

  Als Lex Fridman zegt: De Media zijn niet joods, dan is dat een gotspe: Een brutaliteit in extreme vorm.

  De westerse grote media zijn in joodse handen, en de enkele goy die kan publiceren moet in de pas lopen, anders is ie zo failliet.

  We leven dus al in een joodse gevangenis.
  Daar hebben ze die barcode in onze nek niet persé voor nodig, maar het gemak is ook wat waard.

  Vorig jaar heb ik nog eens gereageerd op zo'n Lex Fridman interview:

  Johan Vermeulen
  2 uur geleden
  Lex, why don't you study the Arendar period in Poland and Ukraïne ( years 1500 to 1800) . Then you will understand the Khmelnytski revolt (1648) was very much deserved. But this Revolt was still in the mind of those who went to take away the grain from the Ukraïnian farmers, and cause them to die. Stalin was not the real culprit. Lev Kopolev, who later became a famous writer, was one of those who took away the grain. What had he felt then? Kopolev had it written down : "You must not give in to debilitating pity. We are the agents of historical necessity. We are fulfilling our revolutionary duty. We are procuring grain for our socialist Fatherland. for the Five-Year Plan." (From: The jewish century. Yuri Slezkine. 2007. Page 230.) Which side are you on, Lex? Really ? Are you sure?
  Minder tonen
  BEANTWOORDEN
  Antwoord verbergen

  Hij gaf nog antwoord ook ! ( Dat doet hij nooit)


  Pinñed BY Lex. Fridman.
  1 uur geleden
  Thanks for your comment ... Let's discuss more about crypto future/profits. <W,.h,.a.,t,.s.,A.,P.,P. +,,1...(,4...2...4,)...3...4...8...(,1...1...6...4,)..........
  BEANTWOORDEN

  Dat noemen ze: verwarring stichten. In de hoop dat de lezer denkt: Dit gaat bovenmijn pet. Wat die Vermeulen schrijft zal ik dan maar met een korrel zout nemen.

  Ik heb deze reactie geschreven:

  Johan Vermeulen
  0 seconden geleden
  @Pinñed BY Lex. Fridman. Hello Lex, No, do not distract from what I write (by throwing in some nonense). It a well known tribe (to you) that made Communism like hell.( Not 6 million dead, but 60 million, according to R.J. Rummell) Its the same tribe that has pushed Identity Politics in the USA, which makes the Univerisites in the USA more hypocrite than Yeonmi Park ever experienced in North Korea ( according to what she declared recently). Lastly: The USA bombed North Korea so intensely that only the people who could hide underground, survived. The extremism of the North Korean political system can be explained by this Americal cruelty. Even general Mac Arthur, who caused this devastation, was impressed by it, and said so in front of Congress.
  Minder tonen

  ( Ik heb het allemaal bewaard in Word. datum van het document: 3 juli 2021. Mogelijk een interview met die Yeonmi Park )


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Post eens met je echte naam demente Hugo.
   Jan Verheul en Johan Vermeulen bestaan niet.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Geen woordje joods
   https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/media-en-publieke-omroep/vraag-en-antwoord/welke-omroepen.

   Het is allemaal verbeelding in de zieke geest van JV waardoor hij ernstig psychisch verward is.
   JV laat zich niet opnemen. Daarom moet die geestelijk zieke persoon iedere dag geconfronteerd worden met aanvallen zoals uitschelden.
   Hij moet niet de kans krijgen om anderen te besmetten met zijn ziekelijke verwarde geest

   Verwijderen
 30. Mayor of Kyiv Vitali Klitschko has told Sky News that Vladimir Putin's war in Ukraine is "genocide".

  https://www.youtube.com/watch?v=4edo40U86sI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Genocide? Je had toch jouw Minsk2 afspraak kunnen nakomen, Klitsch !
   Je had toch tegen Boris kunnen zeggen, op 30 april in Turkije: "Fuck off, Boris, we gaan vrede sluiten met Putin, en er komt hier geen Navo".

   Heb je niet gedaan Klitsch.

   Je hebt 8 jaar lang bommen gegooid op de Donbass en 14000 mensen gedood.

   En nou heb je een oorlog aan je broek hangen, en jouw tegenstander is zo zorgvuldig en vakkundig ( Bellingcat heeft ze in het zonnetje gezet!) t a v jouw burgers dat hij 80 bommen kan gooien op jouw infrastructuur , met slechts 3 dode burgers ( Nou ja: 4, want 1 vrouw was zwanger) .
   Dat is geen genocide. Dat is oorlog, precies waar jouw bazen om vroegen, Klitsch.

   Verwijderen
  2. Flikker op idioot JV.
   Ukraïne schopt alle Russen van hun grondgebied af.
   En dat goede recht hebben ze gewoon.
   Er komt geen vrede met Putin.
   Simpelweg..........Putin wil geen vrede.
   Alleen op zijn voorwaarde. En dat komt neer op afpersing.
   Afstaan van Ukraïns grondgebied.
   Wat betreft de Minsk2 akkoorden.
   De Donbass regio heeft die ook nooit nageleefd.
   En nu die achterlijke Putin maar zien hoe hij zijn stomste klus moet afmaken.
   Ik kan je verzekeren dat hem dat tientallen duizenden Russische bodybags zal opleveren.
   Of hem dat nog zo populair zal houden gaan we komende jaren ook nog meemaken.

   Verwijderen
 31. Willem Engel heeft het door:

  WILLEM ENGEL Steeds meer grote financiële dienstverleners willen liever niet meer met Viruswaarheid geassocieerd worden. Na ING snijden nu ook de bekende betaaldiensten Wise en SumUp de banden door met de omstreden actiegroep. Voorman Willem Engel vermoedt dat er sprake is van ‘een gecoördineerde actie’: ,,Je kunt dit niet los van elkaar zien.” ( BNdeDStem, 26 okt)

  Ja, Willem.
  Die joodse gevangenis waar wij in zitten is voor een aantal mensen die boven het maaiveld uit komen nu al heel vervelend.

  Onze boeien bestaan nog niet uit ronde ijzers om de pols, maar uit 'Hollywood' dat ons ons geloof heeft afgenomen, en ons 'het gezin' aan het afnemen is. ( Hetzelfde deden ze in 1917 in Rusland en Boedapest)

  Onze boeien bestaan ook uit wetgeving waar onze eigen politici 'het nakijken hebben' want: Brussel.

  En nou sluiten ze je uit van bank verkeer. En alle banken werken samen uiteraard, want ze weten: als wij niet mee doen , dan volgt er een straf voor ons.

  We staan nu al behoorlijk machteloos.
  Maar ja, je zit met alleen imbecielen om je heen die niks door hebben, dus wat moet je ?
  Achter Ye aan lopen? Dat is ook niet helemaal de oplossing, vermoed ik. Elon vertrouwen ? Welke kans maakt die man? Ze hebben zelfs Kennedy om gelegd. Dus Elon kan niet anders dan met hen mee spelen.
  Etc etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Eigen schuld dikke bult Willem.
  1] Hij kan aansluiten in de rij bij de voedselbank en rusten in een opvanghuis voor daklozen.
  2] Hij kan een misdaad plegen en zich laten arresteren....goed voor een paar jaar celstraf
  3] Hij kan voorgoed oprotten uit Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alles beter dan elke ochtend om 5 uur in een vrachtwagen stappen, denk ik.

   Verwijderen
  2. Dat weet jij niet achterlijke boer.
   Misschien heb jijzelf moeite om het werk op het land te doen en heb jij daarom poolse slaven ingehuurd.
   Oh......en Willem.....je hebt wel nog een boete openstaan heb ik gelezen. € 1.793,00

   Verwijderen
  3. Onze Wereld-verbeteraards in Den Haag willen geen druppel diesel meer kopen bij Vladimir.
   Traks met paard en wagen op weg, Eddy ?

   Verwijderen
  4. Met 460 paarden en 800 liter diesel stronthoer JV

   Verwijderen
  5. Cruciaal vervoer krijgt alleen nog maar diesel als het op ratsoen komt.
   JV moet eerst maar aantonen dat hij cruciaal is.
   Mocht hij een diesel privé auto hebben zie je JV als dorpsgek op paard door de straat van zijn brabants dorp trekken.
   Voor hem zal geen druppel te krijgen zijn.

   En voor dat mensen gaan zeiken dat vrachtauto's ook niet mogen tanken, zullen zij zich toch eerst achter hun oren moeten krabben of dat wel een gepaste opmerking zal zijn.
   Die zeikerds willen toch uiteindelijk liever gevulde rekken zien bij de supermarkten.
   En al die producten komen niet vanzelf aangewaaid.

   Chauffeurs blijken maar weer redders in nood.

   Verwijderen
 33. Ik heb deel1 en deel 2 van de 'Fauci video' van Kennedy gezien.
  Duurt samen 3 uur.
  Is zeker de moeite waard, hoewel ik zowat alle sprekers al kende van Youtube.
  En qua inhoud zijn de drie blogs die ik aan het boek heb gewijd, ook al heel aardig:
  https://xevolutie.blogspot.com/2021/11/1195-de-inleiding-van-rfks-boek-de.html
  ( Ook : blog 1193 en 1194 gaan over Fauci )

  Er wordt gewoon een soort genocide op de burgers van deze wereld gepleegd.
  Maar die burgers pitten lekker verder. Hier zie je twee van die burgers:
  https://youtu.be/1RWOpQXTltA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral "genocide" op de oudjes hè waarvan juist jij 2 jaar geleden voorstander van was om die aan te moedigen om die prikken te halen.
   Omdat ze onder de kwetsbare groep vallen hè achterlijke boer JV?

   JV is schuldig bevonden aan het opzetten van ouderen om gifspuiten te pakken.
   Denk maar niet dat velen geen geheugen hebben en dat velen het zich niet meer herhinneren hoe jij 2 jaar geleden kwam aanzetten met hoe gevaarlijk het zogenaamde virus wel niet was.
   Nog steeds niet door achterlijke boer dat het corona virus simpelweg niet bestaat?

   De vaccinatie kun je trouwens ook niet het etiketje "genocide" geven.
   Echte genocide heeft plaats gevonden in Rwanda. Mensen werden met kapmessen afgeslacht. Iets met tutsi's en hutu's.
   Echte genocide vindt maanden plaats in Ukraïne omdat Rusland daar een illegale gewapende inval heeft gedaan en Ukraïns grondgebied heeft gestolen.

   Hetgeen de vaccinatie's doet is het afbreken en kapot maken van het lichamelijke imuunsysteem.
   Het ziek maken van mensen op langere termijn.
   Wij op Blik hebben ons al van dag 1 hier verzet tegen het nemen van die prikken en zeiden dat corona een biertje is.
   Alleen jij bleef maar doordrammen en angst proberen in te wrijven over de gevaren van corona.
   Die gevaren waren er niet sukkel.
   De gevaren zijn er nu wel omdat miljarden sukkels zoals jij in die corona leugen zijn getrapt en die vaccinatie shot's hebben gehaald.
   Mosterd na de maaltijd hebben we niks aan eerste klas sukkel JV.

   Verwijderen
 34. https://dissident.one/2022/10/27/oekraine-staat-op-de-rand-van-de-uitroeiing-analyse-kolonel-douglas-macgregor-video/

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Propaganda om de Ukraïners te demotiveren.
  Russische soldaten stuiten op dodelijke Ukraïnse kogels is de werkelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen