donderdag 6 oktober 2022

"Debat" in 2e Slaapkamer over NordStream terreuraanslag

 Forum voor Democratie

De VS profiteert flink van de Nord Stream-sabotage. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken noemt de situatie een “tremendous opportunity”. De Europese energiemarkt komt in handen van de VS. Als mogelijke dader hoort het land geen lid te zijn van het onderzoeksteam. #FVD

Kijk naar dit 2 minuten "debat". Het gaat over een aanslag, op NordStream, mogelijk groter dan 9/11, en kijk hoe onze Minister President, dit afdoet met een paar holle woordjes. Het dedain kan bijna niet duidelijker zijn. HIER.

11 opmerkingen:

 1. Wat we nu in de Media zien is steeds weer het bewijs dat je 'de mensen' ALLES wijs kan maken. Er zijn geen grenzen. (de quote is van filosoof Bertrand Russell).

  Verder:
  E Michael Jones herinnert ons aan het Morgenthau Plan.
  https://www.unz.com/ejones/germania-delenda-est/

  De joodse minister van financien - Morgenthau-- in de VS plande in 1944 een hongersnood in Duitsland ( na de duitse nederlaag.)

  Churchill was er eerst tegen.
  Toch begon de uithongering en duurde tot medio 1947.
  Toen maakte president Hoover er een eind aan: de Fransen waren niet in staat om Europa te dragen, en men had dus de Duitsers nodig.

  Volgens Hoover ( en Morgenthau) zouden er 20 miljoen duitsers van honger gaan sterven.
  Volgens Freda Utley was die schatting te laag: ze dacht dat het 30 miljoen mensen het leven zou gaan kosten.

  Onze joodse vrienden nemen elk land over waar ze de kans krijgen, zuigen het leeg, worden er uit gegooid en zijn dan de eerste 2 milennia zeer haatdragend : willen kost wat kost dat land vernietigen.
  ( Dat is geen rationeel iets. De haat zit genetisch inge-kweekt, en zoekt een object. De joodse misantropie is legendarisch). Of, zoals Michel Ledeen al zei:

  ....the Ledeen Doctrine in more or less his own words: “Every ten years or so, the United States needs to pick up some small crappy little country and throw it against the wall, just to show the world we mean business.” – Michael Ledeen, former Defense Department consultant and holder of the Freedom Chair at the American Enterprise Institute. Uit: Jonah Goldberg, “Baghdad Delenda Est, Part Two”, National Review, April 23, 2002


  Het gebeurde Oekraiene ( nu nog gaande), Duitsland ( 1945-47, 2022- ...) Rusland ( 1990-2000, 2014 - .... ) Amerika ( gaat nog gebeuren, àls ze er uit gegooid worden, wat wellicht niet zal gebeuren ( want: surveillance, total mind control. Land is al wel kaal geplukt. )
  BeantwoordenVerwijderen
 2. Garland Nixon kan het heel smaakvol vertellen.
  Hij zegt: Die gevangenen-ruil ( Azov's) betrof ook moslims, die op verzoek van de Saudi's door Rusland zijn vrijgelaten.
  Nu zijn Rusland en de Saudi's het eens in een meesterzet: De olie-prijs wordt opgedreven, vlak voor de midterm elections !

  https://www.youtube.com/watch?v=PIYJaYoGahU&t=1529s

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag sinds lange tijd weer eens op de koffiepauze op de volkstuin geweest. Mijn mond viel open van verbazing van de conversaties, dat mensen om de dag (koud!) douchten, kleren dagen aanhielden en andere zelf opgelegde draconische sancties hadden ingevoerd. Echt niet vanwege financiele noodzaak, maar met dezelfde gretigheid waarmee ze mondkapjes opdeden, handen stukwasten en ongevaccineerden veroordeelden. Dit alles binnen zo'n 2 maanden.

  Toen ik zei dat ik juist vaker en meer warm douchte, mede omdat ik het niet eens ben met de sancties, niet eens een (felle) reactie. Stilte en negeren.

  De revolutie begint zeker niet in Nederland! maar dat wisten we al...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!!!

  Vladimir Vladmirovich is jarig! 70 jaar geworden!! Nog vele gezonde en gelukkige jaren gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wist niet dat hij een goede bekende van jou was.
   Feliciteerd hij jou ook ieder jaar?

   Verwijderen
  2. Nee, hij heeft wel belangrijker dingen te doen. Maar ik wens hem alle succes om de demonische WEF agenda te verslaan!
   In ons aller belang!

   Verwijderen
  3. Wat zit je nou weer onzin te verkondigen tuinkabouter?

   Verwijderen
 5. Hier nog zo'n onzin verteller.

  The head of the Russian Orthodox Church, Patriarch Kirill, said that Russian soldiers who die in the war against Ukraine will be cleansed of their sins

  https://www.youtube.com/watch?v=4jGsq8TXYj0

  Zouden Russen echt zo dom zijn om naar die geestelijk verdwaalde en als kerstboom verkleede figuur te luisteren en zijn 'raad' opvolgen??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Imans hebben ook wel eens van die vreemde tikken.
  Die clowns proberen mensen wijs te maken dat je met doden in het 'paradijs' komt. Waarschijnlijk ook met 70 maagden.
  Ja, zo kun je jong kanonnenvoer wel makkelijk indoctrineren.
  De waarheid over de islam
  https://islamwaarheid.com/jihad-en-geweld/

  Kijk ook effe naar Iran en hoe 'vrouwvriendelijk' die islam is.
  Jullie weten wel........Iran wat Rusland steunt, hezbollah/hamas terroristen steunt en alleen vol met jodenhaat zit.

  Ik begrijp gewoonweg niet al die blikposters wat al die groeperingen zo openlijk steunen en als hun 'vrienden' beschouwen.
  WAAROM liggen jullie Nederland en Europa elke dag zo af te zeiken?
  WAAROM gaan jullie niet daar in die landen wonen waar jullie zogenaamde 'vrienden' wonen?

  Is het dan toch dat hier in Nederland het toch allemaal beter is dan in de rest van de wereld ?
  Stop dan met zeiken en ga wat nuttigs doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als jij nou eens een enkeltje Tel Aviv neemt, kan jij bij joúw vriendjes gaan wonen en zijn wij allen beter af. Houdoe en bedankt.

   Verwijderen
  2. Nee loser, ik woon en verdien hier in eigen land voortreffelijk.
   Toedeledokie armoedzaaier

   Verwijderen