zondag 29 maart 2020

Veijheidsbeperkingen zonder discussie

Sinds de jaren '40 hebben we nooit zoveel vrijheden opgegeven in zo weinig tijd. Dat is al apart. Maar wat misschien nog veel aparter is, is dat daar geen enkele discussie over plaatsvindt.

We slaapwandelen als ware lammeren, met zijn allen, zonder enig weerwoord in de gecontroleerde media, een Martial Law situatie binnen met een aanleiding die verre van éénduidig is. Karel van Wolferen legt het uit.Nederland spendeert miljarden aan aanvalswapens en trekt met zijn leger, als een reizend circus over de planeet om bommen te gooien, Toyota's uit de delen, of vage White Helmets te steunen. Maar meer dan 1.000 IC bedden, en deze capaciteit snel verveelvoudigen, daar zijn geen middelen voor.

Tot zover de prioriteiten van ons.

Ziekenhuizen uitgestorven
Volgens sommigen zou er op dit moment in ons deel van de wereld (West Europa), nu een catastrofe moeten plaatsvinden. Kijk naar dit ziekenhuis in Berlijn. Ziet het eruit als een ziekenhuis in catastrofe-gebied? Duitse en Nederlandse medici roepen dat er iets heel vreemds gaande is. Een onzichtbare catastrofe. Eéntje die zij niet waarnemen. Maar deze beelden van uitgestorven ziekenhuizen, heeft u bij de allarmisten van WNL, NOS of NPO niet gezien. Is het ook niet apart, dat je de IC capaciteit in zo'n uitgestorven ziekenhuis niet kunt verdubbelen?Waar is de discussie?
Op onze vraag, per twitter gesteld aan Ab Osterhaus en aan iedereen, hebben we nog steeds geen antwoord:

Wat zijn de overeenkomsten en/of verschillen van de profielen van overleden Corona-, en overleden aan gewone griep mensen?


52 opmerkingen:

 1. IK heb deze reactie onder de Van Wolferen video gegeven:

  Als ik dhr. Van Wolferen goed begrijp dan zegt hij niets over het virus zelf. Niet of het een groot gevaar is of een klein gevaar.
  Hij zegt niet of de maatregelen van de regering te ingrijpend zijn of juist te laat en te slap.
  Wel laat hij merken dat de inperking van onze vrijheden hem zorgen baart.
  Het enige dat hij duidelijk zegt is dit: Nu er zoveel tegelijk gebeurt, en er zoveel is om over te te discussieren, vullen de Grote Media hun kolommen nog steeds met het aanvallen van alternatieve meningen in alternatieve media. En ze doen dat op een unfaire manier, door er de meest idiote alternatieve verhalen uit te halen.

  Ik ben het met Van Wolferen eens.

  ---------------------------------

  Waar hij voor pleit is dat er in de MSM een openen harde discussie plaats vindt, met argumenten - zoals die hier op Blik plaats vind, tussen enkele mensen: Sofia en mijzelf vooral. Dawg uit zijn twijfels. En de anderen doen er half aan mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. https://www.bndestem.nl/brabant/zielsalleen-en-doodziek-in-de-garage-huisarts-uit-geffen-waarschuwt-met-aangrijpend-coronaverhaal~a45a60b1/

  De patiënt, die met zijn verhaal wil waarschuwen, kan nergens heen. Zijn vader wordt ondertussen opgenomen in het ziekenhuis. ,,Ons mam mocht er niet bij want ze was zelf nog aan het hoesten. En ik lag doodziek en zielsalleen in de garage. Niemand die me kon troosten, vast kon pakken of kon zeggen dat ‘t goed zou komen. Wat voelde ik me eenzaam en bang.”

  Het gaat steeds slechter, stelt de schrijver. ,,Het hing erom of ik thuis mocht blijven of niet. Wakker worden en het gevoel hebben dat je stikt, zie dan maar eens rustig te blijven. Op de elfde dag kon ik mezelf niet eens meer douchen. Naar het toilet gaan was al te zwaar. Zo zwak, zo ziek, zo benauwd.”

  Na dertien dagen voelt de schrijver zich wat beter. De volgende klap volgt echter snel. ,,Een broer van ons pap werd opgenomen. Helaas te laat, de hulp mocht niet meer baten. En weer zat ik daar alleen in de garage, mijn moeder zo goed als het gaat via de telefoon troostend en zelf op zoek naar troost.”

  Sluipmoordenaar
  De schrijver, zelf nog niet helemaal hersteld, noemt corona een sluipmoordenaar. ,,Het is bloedserieus, laat mensen sterven. Dus blijf thuis. Blijf uit de buurt van anderen, was je handen, ontsmet je huis, let op elkaar en bel een ander wat vaker. Want ziek zijn is niet fijn, maar doodziek zijn alleen met je angsten en gedachten is slopend.”

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In Berlijn en omstreken zijn niet veel Corona patienten.

  https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Germany#/media/File:COVID-19_outbreak_Germany_per_capita_cases_map.svg

  Ik vind het perfect dat Billy Six zelf gaat kijken of alles wel waar is.
  Maar met de beelden die we daar zien is natuurlijk iets niet in orde.
  Je ziet een groot gebouw. Ook buiten Corona tijden staat dat gebouw niet zo leeg als we dat hier zien, want dat is totaal niet rendabel.

  Wat er aan de hand is weet ik niet.
  Is hij wel in het juiste gebouw ?

  https://www.google.com/search?q=virchow+berlin&oq=virchow+berlin&aqs=chrome..69i57j0l7.7494j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Virchow zijn drie klinieken.

   De Campus kliniek is dicht in het weekend.

   Die wordt in de week gebruikt door studenten en professoren, en dan draait alles gewoon. Maar in het weekend worden er geen patienten ontvangen en is dat dicht.
   Op de link die ik gaf zie je ook dat ze maandag 10 uur weer open gaan.
   Billy six heeft dit zaterdag ochtend gefilmd, en imn de namiddag op internet gezet.

   De andere twee Virchov klinieken zijn gewoon open.


   In de tweet van Six wordt gelinkt naar een 'korte docu ' op bitchute . Maar die werkt niet.
   Klopt er iets niet? Is Billy achter zijn vergissing gekomen?

   Verwijderen
  2. Jan, je kunt wel blijven spijkers zoeken op laag water, de ziekenhuizen zijn uitgestorven. In de weekends, en doordeweeks. Artsen, doktoren, zitten allemaal werkeloos thuis. Ziekenhuizen staan leeg. Hier iemand die er deze week, doordeweeks was, en zo heb ik meerdere mensen:

   "Ik was heel snel klaar in het ziekenhuis, het was uitgestorven. Alleen afspraken die niet uitgesteld kunnen worden krijgen doorgang."

   Het was UITGESTORVEN!!!

   Verwijderen
  3. Blik,
   je zegt niet wie de getuige is die je citeert.

   Ik heb enkele neefs in Belgie (net over de grens), een van hen schrijft mij: ( Hij is wel in NL geboren en schrijft dus nederlands.)

   ================================================
   De broer van Katherine krijgt zuurstof en ligt in't ziekenhuis, zijn vrouw poetste op de intensieve afdeling, en heeft het nu ook, hun zoontje heeft het hoogstwaarschijnlijk ook.

   De zus van Katherine is beter, hun zoontje heeft het ook gehad, maar haar man nog niet.

   Balderik heeft ook koorts gehad, 38 graden , maar hij lacht en eet de hele dag door, hij is nog geen jaar.

   Alle patiënten "niet corona gerelateerd" werden getest, en daar is ongeveer 10% drager zonder symptomen.

   Gewoon goed proberen te ademen, met volledige longen.
   Goed rusten.
   zo min mogelijk in vervuiling komen, zodat het lichaam en de cellen goed zuiver blijven.

   Volgend jaar doen we dit nog eens opnieuw. Tenminste, als we in juli uit de lamlegging komen.

   Over de piek : ze bekijken het week per week, hoe minder nieuwe gevallen hoe beter. Dat wil zeggen dat de mensen zichzelf aan de quarantaine-maatregelen houden, en dat bij geluk niet teveel mensen ernstige symptomen krijgen.
   Met andere woorden : ze weten niet wanneer de piek zal komen.
   =================================

   Tot zover mijn neef.
   Hij is geen schrijf-wonder, en zijn mails zijn voor mij niet altijd even helder. Maar je ziet hoeveel mensen in zijn omgeving ziek zijn. Gelukkig wel allemaal jonge mensen. Ik ben wel bezorgd voor de vrouw van die neef, Katherine, want die is echt veel te dik. En ik hoorde ergens dat er vooral heel dikke mensen inde IC's liggen.

   Verwijderen
  4. Dat de ziekenhuizen leeg staan is een goed teken - so far so good- want dan is er nog ruimte.

   Ik herinner me de brief van de Italiaanse arts die schreef: "Vorige week werden alle bedden leeg gemaakt. Het werd stil . Ook ik dacht dat het onzin was. Maar nu , een kleine week later, stroomt het over."

   In New York bouwt men aan 4 nieuwe zieken huizen.

   InChina,India en Rusland gebruikt men HCQ.
   FRankrijk heeft onder druk van de publieke opinie ( dank aan Didier Raoult !) nu óók het HCQ als geneesmiddel toegestaan !

   Ik las dat het RIVM in Nederland àlle HCQ in beslag heeft laten nemen... (Het zou voor de gewone mensen gevaarlijk zijn,maar men zou het wel aan health medewerkers geven/.... Waar is die logica uitgevonden? )

   Het enige verstandige dat het RIVM nu kan doen is het volgende:
   Alle positief geteste mensen opdelen in twee groepen: jong en sterk: thuis uitzieken.
   Oud en zwak: Onmidddellijk met een HCQ kuur behandelen. Dan zijn ze ook na 6 dagen gezond, meestal.

   Het zou me niet verbazen als ze dat nu zouden toepassen.

   Ik weet dat Blik alleen maar het internet af stroopt naar berichten die hem in zijn dwaalleer steunen, dus al mijn blogs over HCQ zalhiuj wel gemist hebben.

   Maar ook Blik komt er wel, al is het maanden later: dit is de eerste keer dat hij niet 'een Hoax' boven zijn artikel zet.

   Verwijderen
  5. Hier nog een bericht over HCQ: https://www.washingtontimes.com/news/2020/mar/29/gretchen-whitmer-michigan-governor-hydroxychloroqu/
   Alles voor wat het waard is hé?

   Verwijderen
 4. Weltschmerz en McKinsey.

  Ik was bij de opening van de nieuwe Weltschmerz studio in Den Haag. Max heeft daar uitgelegd hoe dat zat. Mickey Huijbregtsen was er ook en legde het ook uit.

  Ze maken beiden gebruik van dezelfde ruimte.

  Persoonlijk vind ik het ook helemaal niks.
  Maar het is moeilijk om te bepalen waar iets niet gezond meer is, waar de intenties onoprecht zijn. Waar je bedonderd wordt.

  Ik vind dat Max veel te weinig kritiek op joden heeft.

  Maar Max wordt ook vreselijk onder druk gezet.

  Stan van Houcke wilde bij Weltschmerz Kees vd Pijl interviewen over 911 en Israel.

  Dat kon Max niet 'rond krijgen' te veel druk vanuit de joodse lobby.
  Voorlopig probeer ik in de oprechtheid van Max te geloven.

  We hebben niks anders.

  Ook DBT , Tom Zwitser , is pro joods, ook al ontkent hij dat.

  Rypke Zeilmaker is wèl kritisch op de joden, en daarom horen we misschien nu even niet zo veel meer van Rypke.

  Het artikel waar E naar linkt is al weken oud, als ik me niet vergis. ( Ik heb het toen al gelezen in elk geval. )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las enige tijd geleden, dat café Weltschmerz was overgenomen (of werd gesubsidieerd) door een bepaalde organisatie.
   Ik trok voor mezelf toen de conclusie, dat dit café niet meer onafhankelijk is.
   Kan het alleen niet meer zo gauw terugvinden.

   Verwijderen
  2. Ik zie, dat ik het goed heb gelezen, hieronder op 14:05 staat het antwoord.

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Deze Peter Lullemans doet zijn uiterste best om als clown over te komen, maar dat terzijde.
   Als er 800.000 Amsterdammers zijn en als er 18,7 Corona zieken in de stad zijn per 100.000,dan kom ik uit op 149 patienten.
   De mensen blijven thuis zolang ze niet flink ziek zijn. I de regel is 80% tot 85% niet ziek genoeg voor een ziekenhuisopname.
   Dus 119 patienten zijn zeker thuis.
   15 tot 20% moet worden opgenomen. Er zijn dus zeker 22 patienten, in de zieken huizen in Amsterdam.
   Hiervan zullen misschien 7 mensen in de intensive care liggen.

   We weten dat er in de ziekenhuizen in Brabant veelte veel mensen zijn, en enkelen zijn ook naar Amsterdam overgebracht.

   Als Peter Lullemans zijn huiswerk had gedaan, wist hij dat er niks bijzonders aan de hand is.

   Verwijderen
  2. Mijnheer Verheul neemt zichzelf nog wel serieus?
   Dit is voor het personeel van het OLVG te Amsterdam.

   Verwijderen
  3. Zolang ik gen andere mensen moet uitschelden engewoon argumenten kan gebruiken,neem ik mezelf serieus.

   Zal je wel voorzichtig doen, knip: zomaar 2 regels als comment posten. Raak je niet overwerkt?

   En wat heb ik meet een liedje te maken dat jij voor ànderen wil draaien? Waarom moet ik dat weten?

   Verwijderen
 6. 'Bill Gates makes a prediction about when coronavirus cases will peak' op YouTube
  https://youtu.be/A71lfXrQlxU

  Gates vertelt hier wel de waarheid.

  Maar waar was Gates in januari en februari en begin maart?

  En waarom zit Gatse regelmatig vrolijk te lachen? Anderson Cooper kijkt de volle 10 minuten angstig en zeer serieus in de lens.

  Niemand weet hoe je dit moet interpreteren. \
  Zou het kunnen zijn dat Gates 'de woede voorbij'is na al die stront en verdachtmakingen die al jaren over hem worden uitgestrooid?

  De wereld zit vol met miljardairs die hun geld nooit zullen opkrijgen.
  Beatles, Stones, etc. Niemand van hen geeft een substantieel deel weg. Gates wel. Maakter zijn beroep van. Deelt ook geld van Wartren Buffet uit.

  Maar hij wordt steeds er van beschuldigd dat hij de wereldbevolking wil decimeren.
  Neemt hij dan niet een geweldige omweg?

  William Engdahl bestudeerde Gates' rol on de Corona kwestie, en hij zegt: Gates zit overal in en overal tussen . Maar het is niet duidelijk welke rol hij speelt: een goede of een slechte.

  Daar sluit ik me dan maar bij aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In Duitsland hebben ze blijkbaar nog steeds genoeg capaciteit:

  "Twee Nederlandse coronapatiënten zijn gisteren overgeplaatst van het Isala Ziekenhuis in Zwolle naar een ziekenhuis in Münster, heeft het Zwolse ziekenhuis bevestigd. De patiënten zijn niet verplaatst omdat Isala geen bedden meer beschikbaar had, maar omdat het ziekenhuis voor de komende dagen een piek verwacht en alvast ruimte op de IC wilde vrijmaken.

  De twee patiënten zijn in onderling overleg tussen het Isala en het Duitse ziekenhuis overgenomen. Eerder liet Isala weten dat het wachtte op toestemming van de Nederlandse overheid voor de overplaatsing. Volgens het ministerie van Volksgezondheid was er sprake van een misverstand, omdat toestemming niet nodig is. Wel benadrukt het ministerie dat het belangrijk is dat er contact is tussen de Duitse deelstaten en de Nederlandse overheid over dit soort verplaatsingen om het goede overleg geen schade toe te brengen.

  Ook moeten verplaatsingen naar het buitenland gemeld worden bij het Landelijk Coördinatiepunt Patiëntenspreiding, zodat er een goed overzicht is van de beschikbare IC-capaciteit."

  Bron: NOS

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze nemen ook nog eens 6 patienten van Bergamo over:

   "Duitsland neemt 6 patiënten uit Bergamo over
   Judith vd Hulsbeek
   @juhuls
   Zes patiënten uit Bergamo met toestel van Luftwaffe -speciaal bestemd voor medische evacuaties-naar Keulen gebracht. Worden daar over verschillende ziekenhuizen verdeeld. #corona https://t.co/FuxLy4sutk
   4 uur geleden"

   Bron: NOS

   Verwijderen
 8. Positief bericht (valt mij trouwens toch op dat al die bekende mensen een lichte vorm lijken door te maken):

  "Vrouw van Canadese premier Trudeau is hersteld

  De vrouw van de Canadese premier Justin Trudeau heeft het coronavirus goed doorstaan. Artsen hebben Sophie Grégoire Trudeau gezond verklaard. "Ik voel me zoveel beter", schrijft ze op Facebook.

  Op 12 maart werd bekend dat ze positief testte op covid-19 nadat ze ziek was teruggekeerd van een reis naar Londen. De premier en zijn familie zijn sindsdien in thuisisolatie. Justin Trudeau en zijn drie kinderen hebben geen symptomen gehad. Hij geeft sindsdien dagelijks persconferenties vanuit zijn huis. Gisteren zei Trudeau dat hij de komende tijd vanuit zijn huis wil blijven werken als voorbeeld voor de Canadese bevolking. "We blijven het advies van gezondheidsdeskundigen opvolgen. We moeten zoveel mogelijk thuis blijven, net zoals iedereen dat zou moeten doen", aldus Trudeau.

  Canada heeft zaterdag extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het longvirus tegen te gaan. Inwoners die symptomen van de ziekte vertonen mogen niet aan boord van binnenlandse vluchten of intercitytreinen. De reisbeperkingen gaan maandag in.

  In het Noord-Amerikaanse land zijn 5153 mensen besmet, 55 Canadezen zijn gestorven aan de gevolgen van het virus."

  Zelfs man en kinderen zijn niet besmet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Defensie levert extra beademingsapparatuur aan ziekenhuizen

  Het ministerie van Defensie stelt nog eens 25 beademingsapparaten beschikbaar voor ziekenhuizen. Die komen boven op de veertig apparaten die al aan zeven ziekenhuizen waren geleverd. De apparatuur wordt gebruikt op IC-afdelingen. Defensie stelt ook medische planners en verpleegkundigen beschikbaar.

  Bron: NOS

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 132 doden en 1104 nieuwe besmettingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is niet echt in 24 uur tijd, er zit vaak vertraging in de melding van overlijden en ziekenhuisopnames.


   Van de site van het RIVM:

   "De basis voor het aantal bevestigde patiënten opgenomen in het ziekenhuis en de overlijdensgevallen door COVID-19 zijn de meldingen van de GGD’en. Er is een vertraging tussen de dag van overlijden en de dag dat overlijden gerapporteerd wordt. Het aantal sterfgevallen dat gemeld wordt betreft daarom overlijdensgevallen die zich over meerdere dagen hebben voorgedaan."

   Verwijderen
  2. Dat is mooi. Dus de overlijdens en besmetting cijfers van vrijdag zijn hierin opgenomen? De cijfers van vrijdag bestonden namelijk uit de cijfers van donderdagavond.

   Verwijderen
  3. Voor de goede orde:

   Donderdag werden er 78 sterfgevallen gemeld, die 's-avonds is bijgesteld tot 117.

   Verwijderen
  4. @Joop, geen idee :-)))))))) er kunnen wel dagen tussen zitten blijkbaar. Ze doen steeds net of er de afgelopen 24 uur zoveel doden en zoveel zieken bij zijn gekomen maar dat klopt dus niet. Gezegd zou moeten worden zoveel MELDINGEN van overlijden en zoveel MELDINGEN van opgenomen zieken in de ziekenhuizen. Dat is iets heel anders. Het RIVM begint nu wel te communiceren dat men zich niet blind moet staren op de cijfertjes maar meer op de trend.

   Verwijderen
  5. @Sofia,

   Wij hebben het er donderdagavond nog over gehad. Ik meldde het van het Radio 1 journaal en jij van NOS.nl.

   Verwijderen
  6. @Joop,

   Klopt, daarom schreef ik het ook onder jouw bericht. Gister of eergisteren heb ik ook even een 'rondje' regionale omroepen gedaan. De NOS meldde op dat moment dat er 863 mensen op de IC lagen, een van de omroepen (ben even kwijt welke) meldde op dat moment (na navraag via hun eigen kanalen) dat er 767 mensen op de IC lagen (een verschil van bijna 100 personen!). Ik wilde het nog gaan uitzoeken maar heb daar geen gelegenheid meer voor gehad en nu heeft het geen zin meer. Gister meldde de NOS dat er 905 mensen op de IC lagen (na gemeld te hebben dat er 925 IC bedden voor corona patienten beschikbaar waren), je zou op dat moment dus paniek verwachten (nog 20 resterende bedden) bij de coordinator, nee dus want diezelfde NOS meldde dat de landelijke coordinator zei dat er geen probleem was! Snap jij het nog?

   Verwijderen
  7. @Sofia,

   "Snap jij het nog?"

   Ja, dat overheid en media prima met elkaar door een deur kunnen. De afstemming met Wikipedia gaat ook prima.

   Verwijderen
  8. @Joop, het was een retorische vraag :-))

   Overheid en media zijn op een ongezonde manier met elkaar verweven, Joris Luyendijk heeft jaren geleden een aardig boekje geschreven over de verwevenheid tussen politiek en media maar het is inmiddels nog erger geworden. Er is een oorlog aan de gang tussen de 1% en de rest. Velen zien het niet maar de groep die het wel ziet, wordt gelukkig steeds groter.

   Verwijderen
  9. @Sofia,

   13 november 2013

   Wikipedia haalt een gigantische lijst aan bodemschatten in Mali van haar pagina vlak na de politieke goedkeuring voor de trainingsmissie in Mali.

   21/22 juli 2014

   Wikipedia verwijdert alle technische specificaties van de SU-25 van haar pagina.

   Verwijderen
  10. @Joop, wikipedia is echt niet serieus te nemen. Er heeft jaren een nep-oorlog op gestaan! Ik gebruik het alleen als ik snel even iets wil nakijken (bijvoorbeeld wie ook weer president van een land is of hoe oud een of ander staatshoofd is, dat soort onbenullige zaken) maar voor onderzoek echt nooit.

   Verwijderen
 11. Maar op een meer optimistische noot:

  https://earthsky.org/space/how-to-see-bright-comet-c-2019-y4-atlas

  Mogelijk wordt deze komeet behoorlijk helder! Een mooie gelegenheid om hem te bekijken of zelfs te fotograferen! We moeten toch iets te doen hebben gedurende deze lock-down?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kon wel eens gevaarlijk worden, de komeet komt wel erg dichtbij.
   https://youtu.be/g6bWCwh7dao?t=32

   Verwijderen
 12. Update van de site SWPRS:

  Dr Sucharit Bhakdi, Professor Emeritus of Medical Microbiology in Mainz, Germany, wrote an Open Letter to German Chancellor Dr Angela Merkel, calling for an urgent reassessment of the response to Covid19 and asking the Chancellor five crucial questions. (https://swprs.org/open-letter-from-professor-sucharit-bhakdi-to-german-chancellor-dr-angela-merkel/)

  The latest data from the German Robert Koch Institute show that the increase in test-positive persons is proportional to the increase in the number of tests, i.e. in percentage terms it remains roughly the same. This may indicate that the increase in the number of cases is mainly due to an increase in the number of tests, and not due to an ongoing epidemic. (https://multipolar-magazin.de/artikel/coronavirus-irrefuhrung-fallzahlen)

  The Milan microbiologist Maria Rita Gismondo calls on the Italian government to stop communicating the daily number of „corona positives“ as these figures are „fake“ and put the population in unnecessary panic. The number of test-positives depends very much on the type and number of tests and says nothing about the state of health. (https://www.secoloditalia.it/2020/03/coronavirus-la-gismondo-ammonisce-duramente-basta-snocciolare-numeri-sui-positivi-sono-dati-falsati/)

  Dr. John Ioannidis, Stanford Professor of Medicine and Epidemiology, gave an in-depth one-hour interview on the lack of data for Covid19 measures. (https://www.youtube.com/watch?v=d6MZy-2fcBw)

  The Argentinean virologist Pablo Goldschmidt, who lives in France, considers the political reaction to Covid19 as „completely exaggerated“ and warns against „totalitarian measures“. In parts of France, the movement of people is already monitored by drones. (https://www.infobae.com/coronavirus/2020/03/28/para-un-prestigioso-cientifico-argentino-el-coronavirus-no-merece-que-el-planeta-este-en-un-estado-de-parate-total/)

  Italian author Fulvio Grimaldi, born in 1934, explains that the state measures currently implemented in Italy are „worse than under fascism“. Parliament and society have been completely disempowered. (https://www.youtube.com/watch?v=O3BuNp01vpc)

  Bron: https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De open brief van Dr Sucharit Bhakdi aan Merkel is echt de moeite van het lezen waar.

   Verwijderen
  2. @SDR

   Vraag (1) tm (4) gaan over precies dezelfde vragen als waar veel van jou comments van de afgelopen weken over gingen. Gaat er bij mij maar moeilijk in dat de autoriteiten geen benul zouden hebben van het antwoord op die vragen, maar tegelijkertijd geen systematische steekproeven uitvoeren waarmee ze heel snel een antwoord op die vragen zouden vinden, maar wel zeer vergaande maatregelen nemen waarmee ze een economisch rampenscenario over de maatschappij afroepen.

   Verwijderen
  3. @Dawg, ook het interview met Ioannidis is de moeite waard.

   Verwijderen
 13. RUSSIA’S MEDICAL AID OPERATION TO ITALY AVOIDED, NOT JUST POLISH AIRSPACE, BUT US ATTEMPTS TO STOP IT

  http://johnhelmer.net/russias-medical-aid-operation-to-italy-avoided-not-just-polish-airspace-but-us-attempts-to-stop-it/#more-22406

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Effe lekker naar het strand geweest. Met z'n allen natuurlijk....

  https://twitter.com/JoostNiemoller/status/1244198771862515712

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh yeah, I touched that someting...

  https://www.youtube.com/watch?v=OxOJ7hh3H-I

  BeantwoordenVerwijderen
 16. In Duitsland gaat het best goed: 52000 zieken, waarvan 2300 in Berlijn.
  Berlijn gaat dus extreem goed.

  Duitsland heeft 389 doden, waarvan slechts 9 in Berlijn.
  Berlijn gaat dus extreem goed.

  Zou Billy Six dat geweten hebben?
  Dat kan toch niet anders. Hij gaat de deur uit omzijn gelijk te zoeken.

  Slim ook om op zaterdag naar een soort lege collegezaal te gaan en daar te filmen.
  Dit doet de MH17 zaak geen goed.

  https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Germany#Robert_Koch_Institute

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het CFR in DL is nu 389/525,74 = 0,74 % Dat is heel gunstig,. Zelfde als in Korea meen ik, en als in China buiten Hubei.

   Dat bereik je als je op tijd begint ener bovenop zit.

   En als je niet al te veel pech hebt.

   De landen waar het erg is, hadden pech:
   Italië. Een super spreader , oude bevolking, late reactie.

   Spanje: Liet alle grote toeristische festivals lang doorgaan.

   Nederland: Carnaval. En een paar zieken. NB In West Brabant ( Beren op Zoom en Roosendaal is ook veel Carnaval gevierd, maar was met zekerheid geen enkele zieke onder de vierders.

   In Duitsland: vooral in de Carnaval gebieden is het raak.

   Verwijderen
 17. DAVID ICKE - THE TRUTH BEHIND THE CORONAVIRUS PANDEMIC: COVID-19 LOCKDOWN & THE ECONOMIC CRASH
  https://www.youtube.com/watch?v=gMTZu6_TjU8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even een blik op de Rockefeller foundation website. Waar ze natuurlijk weer goed en humanitair werk doen.

   Disease SURVEILLANCE neworks.
   https://www.rockefellerfoundation.org/our-work/initiatives/disease-surveillance-network/

   Het gaat die gasten alleen maar CONTROLE. Van de mensheid wel te verstaan, want wij zijn hun slaafjes.

   Verwijderen
 18. NOS van vandaag:

  'Alle rampscenario's zijn tot nu toe niet uitgekomen', bron: https://nos.nl/artikel/2328724-alle-rampscenario-s-zijn-tot-nu-toe-niet-uitgekomen.html (interview met een SEH arts van het Tilburgse Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis), geplaatst om 14.44 uur

  --------

  "RIVM somberder dan vorige week: zorgen om IC-capaciteit, positief over Brabant", bron: https://nos.nl/artikel/2328747-rivm-somberder-dan-vorige-week-zorgen-om-ic-capaciteit-positief-over-brabant.html (geplaatst 18.03 uur)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zweden komt ook terug op een eerder genomen besluit:
   https://www.express.co.uk/news/world/1261168/coronavirus-news-Sweden-latest-Stockholm-Public-Health-Agency-covid-19

   Verwijderen
 19. @JV
  Ik zal je uit je twijfel verlossen over Bill Gates. Hij is BEZETEN van depopulatie. Dat was zijn vader al trouwens. Vijand van de mensheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Trump announces:

  We're gonna bring back the economy on Easter Sunday:

  https://twitter.com/HoarseWisperer/status/1242879985024741382

  Hehe...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. 2 uur geleden

  Bijna 4000 nieuwe besmettingen in Duitsland

  Het aantal besmettingen met het coronavirus is in Duitsland in een dag tijd met 3965 gestegen naar 52.547. Dat meldde het Robert Koch Instituut, de Duitse tegenhanger van het RIVM. De meeste nieuwe gevallen werden vastgesteld in de deelstaten Beieren (12.881) en Noordrijn-Westfalen (11.400).

  Het dodental door het coronavirus is volgens de officiële cijfers van het instituut opgelopen van 325 naar 389.

  Bron: NOS

  BeantwoordenVerwijderen
 22. En als je het hebt gehad, wil nog niet zeggen, dat je immuun bent.
  https://www.express.co.uk/news/world/1261697/coronavirus-reinfection-rate-recovered-patients-covid19

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De feiten op een rijtje hoe de EU de gezondheidszorg kapot bezuingd heeft ten voordele van het kapitaal:
  https://www.andereuropa.org/europese-gezondheidszorg-kapotbespaard-door-neoliberaal-beleid/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Stronthoer en clown Huib Bruynzeels.
  Vanavond staat het weer terug en sla ik je weer om je pipo oren.

  BeantwoordenVerwijderen