maandag 16 maart 2020

Gaan we Corona herinneren als lekker biertje en Hoax 2020?

Als de ouderen de kwetsbare groep zijn, zou het dan niet logisch zijn hen te isoleren in plaats van de hele economie voor onbepaalde tijd naar 0 (nul) terug te draaien?

En als het doel is de piek uit te smeren om de IC (intensive care) niet te laten overspoelen, waarom wordt de IC capaciteit dan niet, bijvoorbeeld, verdubbeld of verviervoudigd? is dat zo moeilijk? Moeilijker dan de economie uit te schakelen?

De MSM doen er nu alles aan om de maatregelen te verscherpen, van de NOS die druk uit oefent de scholen te sluiten, tot een New York Times editor die het heeft over zijn goede vriend van veertig uit Madrid die na een coma overleden is.

De economische schade en het menselijk leed als gevolg van die schade die dit meebrengt, is niet te overzien.

Nederland, bloemenland. Als de prijs van een tulp onder de 2 cent valt, wordt hij doorgedraaid; gaat hij naar de compost. Dat is wat er nu gebeurt met de meeste tulpen. Maar het zelfde geldt voor de farms in Zuid Amerika en Afrika die produceren voor de Chinese, Amerikaanse, en Europese markten. Deze, veelal kleinere ondernemingen, hoeven hun bloemen niet meer te versturen. Die gaan in de herkomstlanden direct naar de composthoop. De groothandelaren en bloemenwinkels in heel Europa zien het geld voor hun ogen verbranden. Kosten gaan door, omzet daalt naar nul.

Maar gelukkig gaan onze leiders het oplossen. Er komen regelingen. Je mag je belasting later betalen en je mag mooie kredieten aanvaarden. De regering gaat alle getroffen sectoren helpen; nou, daar gaan we:

Luchtvaartmaatschappijen
Reisbureaus
Uitzendbureaus
Hotels
Restaurants
Fietsenwinkels
Beautysalons
Massagesalons
Autsalons
Makelaars
Bloemenhandel
Plantenhandel
Winkeliers
Disco's
Cafe-bars
Fysio-therapeuten
Schoenenwinkels
Kledingwinkels
Voetbalclubs
Fitnessclubs
Bouwbedrijven
...
...
...

Vul zelf de lijst aan.

Als nagenoeg de hele economie getroffen, en derhalve geholpen moet worden, wie gaat dat dan doen? Er blijven weinig sectoren over waar je dat geld netto vandaan kan trekken. Of komt het geld uit een onzichtbare magische pot?

Dat 9/11 de False Flag van de eeuw was, wisten we ook pas enige tijd later. Gaan we Corona over enige tijd herinneren als lekker Mexicaans biertje en de geniale hoax van 2020?

Laat in de comments weten welk scenario jij verwacht. Wat er zou moeten gebeuren, en welke persoonlijke tips je hebt.

Blik op NOS-journaal

110 opmerkingen:

 1. www.herstelderepubliek.wordpress.com/2020/03/15/noodtoestand-in-denemarken-afgekondigd
  Niet voor de kostbare tijd van mijnheer Verheul maar voor de rest zou men is kunnen luisteren naar de podcast die Yvonne daar gelinkt heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb vandaag in het verpleeghuis van mijn moeder, 94 jaar, op haar dementie afdeling voorgesteld op elke etage een laptopje in te stellen met skype, en een schema voor contactmomenten. Dit kan zeer goed werken: zo heeft mijn moeder de relatie met haar gebrekkig NL sprekende kleindochters zeer goed kunnen onderhouden. Die oude mensen hebben zeer veel belang met een dergelijke verbinding!

   Verwijderen
  2. Met schema bedoel ik een rooster!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. "Vul zelf de lijst aan."

  Coffeeshops
  Marktkooplui

  Ik verwacht het scenario van Engeland, waarbij zij stellen, dat het voortduurt tot de lente 2012(!)

  https://www.theguardian.com/world/2020/mar/15/uk-coronavirus-crisis-to-last-until-spring-2021-and-could-see-79m-hospitalised

  Ik hoop alleen, dat het niet wordt verboden over straat te gaan, want dan heb ik wel een groot probleem. Wij fungeren als oppas-(groot)ouders en dat moet dan stoppen. Kleinkind hier in huis halen is geen optie, daar is het te klein voor. Heeft gelukkig geen leerplicht. Ouders van het kind werken allebei en crèches zijn gesloten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Het probleem van markten is de samenscholing van mensen, los van het aanraken van voedsel, wat valt te voorkomen met een simpel doorzichtig zeil. Ik hoorde 3 dagen geleden op de radio, dat de buitenmarkt van Utrecht was gesloten, terwijl een nabijgelegen overdekte markt wel open was.
   De gemeente bepaalt, of een markt open gaat of niet. Ik kan a.s. zaterdag pas controleren, hoe het in mijn woonplaats is gesteld.

   Verwijderen
 5. Naar mijn mening is dit virus kunstmatig ontstaan met hulp van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Wat moeten die met virussen, anders dan biologische oorlogsvoering? Dit doen ze trouwens al sinds de jaren 60.
  Maar volgens dit artikel is duidelijk wie er achter zit en gaat daar dieper op in.

  Dat de Amerikanen niet echt bewust, eerder uit laksheid of simpele domheid het virus verspreid hebben leid ik af uit volgend artikel:Ingreep centrale banken jaagt schrikgolf door beurzen
  Ze doen daar hun eigen economie ook enorme schade mee aan en de lage olieprijs, een gevolg van het virus, doet de Amerikaanse olie industrie absoluut geen goed, en zeker niet met de wetenschap dat Rusland er wel bij vaart. Je zou haast zeggen dat voor Rusland de wraak zoet is door het aangedane leed middels chantage van Amerika tegen de deelnemers aan North Stream 2 dat hierdoor maanden vertraging heeft opgelopen.
  Met deze lage olieprijzen verdienen de Amerikaanse schaliegas bedrijven niets meer en dreigen zelfs failliet te gaan.
  Nog een bedenking: Normaal gezien sterven er jaarlijks gemiddeld 5000 mensen, meestal ouderen aan de 'gewone' griep. Meestal zijn ze al verzwakt door andere omstandigheden, ouderen eigen. Nergens hoor je erbij vertellen of dat uitsluitend ouderen zijn die hun jaarlijks griepprik gehaald hebben of dat het juist die mensen zijn die deze spuit weigeren.
  Die spuit zal best wel een aantal mensen helpen, maar bewezen is ook dat het niet iedereen is die geholpen wordt gezien de soms vreemde bijwerkingen.
  Dus nu zijn al een redelijk aantal mensen genezen van corona en is het sterftecijfer op dit moment ca 10% van het aantal besmettingen. Als er straks een deugdelijk vaccin komt, zonder al te veel bijwerkingen, dan heeft corona virus volgend jaar net zoveel invloed als de 'normale' griep die we ieder jaar krijgen.
  En wie krijgen die griep? rokers, mensen die ongezond leven (veel junkfood eten e.d.), weinig bewegen en mensen die zichzelf het leven zuur maken door alles negatief te zien.
  Over de Engelse aanpak kun je discuteren: de kudde besmetting, met achterliggende gedachte ook de kudde antistoffen, dus ook genezing tegen het virus. Zijn dat de vermoedelijk 10% doden waard als je van 'het recht van de sterkst' uitgaat? Wat in leven blijft is gezonder en sterker en ook goedkoper ten nadele van big pharma.
  Dit is mijn menig en je hoeft het niet met mij eens te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar zoals Chris Martensen aangeeft: dit is een 'honingdas'; een lenig diertje, even groot als een bastaardhondje, wat wel een leeuw of cobra aandurft (en aankan), en tevens een geniale ontsnappingsartiest blijkt te zijn...)

   Verwijderen
  2. De globalisten hebben ons mooi te pakken met hun bio wapen.

   Verwijderen
  3. [De globalisten hebben ons mooi te pakken met hun bio wapen.]
   Ik denk dan aan de Deep State of de Cabal, gesteund door de Democraten, om Trump dwars te zitten.
   Ik zie nu al tientallen berichten, dat het van de US afkomstig is, althans de beschuldiging, tot aan een Hoge Piet van de Chinese regering toe. Ik denk, dat Trump iets moet gaan uitleggen, al ben ik er van overtuigd, dat het zeker niet uit zijn koker komt. Tenslotte slaat zoiets altijd op jezelf terug.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarschijnlijk goed nieuws over Covid 19

  Die teringleier lijkt alleen goed te kunnen gedijen tussen zeg de 4 graden en 11 graden celsius. Wordt het warmer of kouder dan kan hij zich niet meer zo goed verspreiden.
  Dat verklaart waarom sommige gebieden zoals Noord Italië, Noor Iran en Wuhan zwaar werden getroffen. Nederland zit deze week nog in het groen gele gedeelte. In april zal het waarschijnlijk te warm worden voor de kleine. Nederland heeft de komende 2 weken geen gunstige temperatuur.
  Trump RIGHT About COVID-19? Turkey Lying About Their Numbers?
  https://www.youtube.com/watch?v=9w58SYc7JYY


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik help het je hopen. Als ik op het wereldplaatje kijk, zijn er in Midden-Amerika, Brazilië, de N/o-hoek van Zuid-Amerika ook veel gevallen. Toch wel warm in de tropen. In Zuid-Afrika en Australië is het nu zomer. ZA heeft 62 gevallen en Austr. 377.

   Verwijderen
 8. Helaas, Bernie had het niet in zich om corporate Biden te verslaan:

  https://www.youtube.com/watch?v=1qKDsELsk8k

  Biden heeft geen enkele kans in een debat met Trump!

  Maar in dit gekke jaar is alles mogelijk! Inclusief doodgaan van kandidaten, annuleren van verkiezingen of zelfs totale omwenteling of revolutie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Inclusief doodgaan van kandidaten]

   Eén lichtpuntje in deze misère: Timmerfrans zit nu ook in quarantaine, door een contact met een Staatssecretaris in Frankrijk.

   http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=124

   Eurocommissaris Frans Timmermans zit
   tot vrijdag thuis in quarantaine.Hij
   had onlangs contact met een Franse
   staatssecretaris die positief testte.
   Timmermans heeft geen symptomen.

   (Nog niet. Gnap!)

   Verwijderen
 9. Kijk, Blik, nou heb ik al weer een beetje respect voor je!

  Gewoon een blog schrijven met je mening er in.
  Niet een 'ingezonden brief' van mafkees plaatsen zoals je op 27 januari deed.

  Ik constateer dat niemand nog beweert dat Corona een biertje is.
  Niemand die beweert dat er helemaal niks aan de hand is.
  OK.

  Dan komen we op het volgende discussiepunt.

  Wordt er over-gereageerd ( dat beweert Blik)
  of juist niet ? ( Dat beweer ik)

  Het is maar waar je staat.

  Als je straatarm bent en iedereen heeft honger, dan kan het kapotmaken van de economie leiden tot méér doden dan wat je het leven redt met de maatreglen.

  Maar als jouw enige probleem is dat mensen sterven door te veel eten en vereenzaming en druk druk druk om allemaal héél belangrijke zaken in de lucht te houden die 50 jaar geleden niet eens bestonden of helemaal niet van belang zijn voor ons leven (bullsthit products), zoals:

  Reisbureaus
  Uitzendbureaus
  Hotels
  Beautysalons
  Massagesalons
  Autosalons ( bestaan die nog?)
  Makelaars
  Bloemenhandel
  Plantenhandel
  Disco's
  Cafe-bars
  Fysio-therapeuten
  Voetbalclubs
  Fitnessclubs

  dan kan het geen kwaad als het bed even flink wordt opgeschud.

  ( Ja, Ja, 50 jaar geleden had je ook makelaars en bloemenhandels. Maar geen honderden.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Wordt er over-gereageerd ( dat beweert Blik)
   of juist niet ? ( Dat beweer ik) ]

   Zeker geen overreactie, maar gewoon 3 weken te laat. Als de maatregelen 3 weken geleden werden getroffen, dan had dat honderden doden en duizenden zieken gescheeld, dus ook de daaraan gekoppelde aanschaf van medisch personeel en IC's.

   Kostentechnisch zou dat ook nog eens voordeliger zijn geweest, los van het -onbetaalbare- leed en kosten voor de economie.

   Aan de andere kant worden de maatregelen nu goed opgevolgd, het volk is een beetje voorgebakken. Drie weken geleden had dit ongetwijfeld reuring gegeven, maar dan het die clown Rutte zich achter de cijfers van China kunnen verschuilen.
   Besluiteloos figuur.

   Verwijderen
 10. Ik herhaal eenpost van mij op de vorige draad:
  Dit zijn de cijfers die je krijgt als je het model gebruikt dat tot nu toe goed voorspellend was:

  Dit betekenen de getallen in de kolommen:

  ziek // echt ziek // aantal dat 1 maand later dood is.

  17-mrt 2000 12000 480

  20-mrt 4000 24000 960

  23-mrt 8000 48000 1920

  26-mrt 16000 96000 3840

  29-mrt 32000 192000 7680

  1-apr 64000 384000 15360


  Dus op 1 april hebben we officieel 64000 zieken, getests of erkend
  en in werkelijkheid zijn er dan 384000 ziek, waarvan er in de weken na 1 april 4 % zullen sterven: 15.360 doden.

  Dit gaat er van uit dat de maatregelen van isolatie en quarantaine niet genomen zouden zijn.
  Ze zijn wel genomen, maar of dat voldoende effect heeft betwijfel ik
  Zeker tot 23 maart zal het effect nog niet zo groot zijn.

  Om het virus radicaal te stoppen (dat is de goedkoopste manier en met de minste doden) moet je veel beter isoleren.
  Zoals in China. Daar is het leed nu grotendeels geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. RECHTS ZIT FOUT - DE JENSEN SHOW #125
  https://www.youtube.com/watch?v=UgObZ33XOa4

  Jensen waarschuwt ons terecht voor de gevaren van de lockdown dat we nu meemaken. Het is absoluut noodzakelijk om er achter te komen hoe dit virus in omloop is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is niet nodig, is al gebeurd.

   The Army tested 'germ warfare' on the NYC subway by smashing lightbulbs full of bacteria

   On June 6, 1966, a group of US Army scientists made their way into the Seventh and Eighth Avenue lines of the New York City subway. Some carried air sampling machines in boxes and on belts; others carried light bulbs.

   The light bulbs were packed with about 175 grams of Bacillus subtilis bacteria, then known as Bacillus globigii — approximately 87 trillion organisms in each. The plan was to shatter them and then use the sampling machines to see how they spread through the subway tunnels and trains.

   https://www.businessinsider.com/biological-agents-were-tested-on-the-new-york-city-subway-2015-11?international=true&r=US&IR=T

   Porton protester at Downing Street

   Ian Foulkes, 39, of Chippenham, says he was one of the 25,000 human "guinea pigs" used in experiments undertaken at the top secret government base from the 1950s to the 1980s.

   He claims he was never told about the death of another young serviceman at Porton Down, and that his health has suffered since he took part in the tests.

   http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3101526.stm

   Verwijderen
  2. Hoe een complot-theorie werkelijkheid werd.

   Beijing believes COVID-19 is a biological weapon

   In fact, what the mainstream Western media has called a “conspiracy” has been manifested in US defense programs for a long time. We must briefly recall the official document named “Rebuilding America’s Defenses”, published by the conservative think tank “Project for a new American Century”, where we can clearly read: “(…) advanced forms of biological warfare that can target specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool “.

   https://theduran.com/beijing-believes-covid-19-is-a-biological-weapon/

   Verwijderen
 12. In de post van 19.01 zien we dus dat bij besmetting van 384.000 mensen je al tegen een lelijke stapel lijken zit aan te kijken.

  Maar onze 'deskundigen' zeggen: We latende ziekte gewoon voort gaan ( dus niet net als China uitroeien) , maar langzaam voortgaan, zodat we niet 4 % doden hebben , maar de onvermijdelijke 1%.

  En meestal hoor je dan dat pakweg 57% van het volk de ziekte krijgt.
  Dat is precies 10.000.000 Nederlanders.

  Van deze 10 miljoen heeft 5% Intensive Carwe nodig om te overleven.
  Per persoon 3 weken in IC, voor je er uit kan.
  5% van10 miljoen = 500.000 maal 3 weken.
  Maar als je de ziekte kan uitspreiden over 30 weken dan kun je met 50.000 IC's toe. En vlieg je 50.000 IC verplegers in, en dan is alles opgelost.

  Die Chinese verpleegsters is nog niet zo moeilijk, maar die 50.000 IC units is niet zo eenvoudig,want elk land heeft dit probleem ( behalve de landen die mijn advies gevolgd hebben, uiteraard :-)

  En wat ons ook niet zal lukken is 'het ziek worden' uit te smeren over 30 weken: 7 maanden.
  Zijn Jaap van Dissel en Bruno zulke kunstenaars, denkt U.  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zoals ik op 19.01 liet zien zit er al een behoorlijke golf van zieken in de pijplijn.
  De huidige maatregelen helpen niet tegen de 96000 zieken die we op 26 maart hebben uitgerekend.
  Die gaan er komen, want het is nog koel en beetje vochtig en de mensen moeten nog heel veel oefenen met isoleren.

  Dus afgerond 100.000 zieken op 26 maart,over 10 dagen.
  Die mensen zullen hun IC nodig hebben ongeveer 15 dagen na 26 maart: op 10 april.
  Hoeveel IC hebben we dan nodig? Cijfers verschillen, maar hierboven schreef ik 6% . Dus 6000 IC's nodig. Plus verpleging.
  Hebben we die op 10 april?
  En stel dat de maatregelen die nu zijn genomen effect hebben,en dat de grafiek niet meer steil omhoog gaat,maar er elke 3 dagen een gelijk aantal bij komt ( dus op 29 maart geen 100.000 er bij, maar slechts 20.000 Daan heb je voor hen ook weer 1200 IC's nodig.
  Zo heb je elke 3 dagen 1200 nieuwe IC'snodig , plus 1200 verplegers.

  Tot drie weken later, de eerste mensen de IC hebben verlaten.
  Dan hoef je geen IC's meer bij te kopen.
  Maar 3 weken lang, 21 dagen lang, kocht je elke3 dagen 1200 IC's
  Je eindigt dan met : 6000 + ( 21:3=7) (7 x 1200=) 8400 = 14.400 IC's
  en ook 14.400 verplegenden .

  Dat is zo ongeveer het plan dat men heeft.

  Het wordt een heel moeilijke zaak lijkt mij.
  Het is tot nu toe geen enkel westers bedrijf gelukt om in 5 wekentijd een massa mondkapjes te maken. Een IC is van iets andere orde.
  Dat is absoluut high tech en bijzonder duur.

  Ook moet je beademingstoestellen hebben ,en daar is ook groot te kort aan.
  Ik hoor zelfs dat men vreest dat er te weinig zuurstof is, maar dat zal wel onzin zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hier een artikel over de huidige IC's in Nederland. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoeveel-coronapatienten-kan-nederland-aan~b04981a5/

  We hebben er 1150 endaarvanis 70 % eigenlijk bezet.
  We hebben er dus 345 over voor de Corona patienten.

  Geen enkel probleem: we maken er volgende week snel 5655 bij ! \Of we kopen ze in het buitenland. Italië of zo.

  Gaat niet lukken !
  Dus gaat niet langer 1 % van de zieken dood,maar 4 of 5 of 6 %.

  Dus van de 100.000 mensen die over 10 dagen al ziek blijken te zijn ( en dus nu , 16 maart besmet worden , zal 5% sterven: 5000 mensen.

  Veel meer dan in China.

  En we zijn echt nog niet begonnen: nog 9.900.000 mensen die ziek gaan worden hierna.
  Dat is de genocidale oplossing die ons land kiest.
  China koos de menselijke oplossing.
  In Nederland kan dat niet.
  "De Handel" denkt dat het land in stort als hun tulpen weg gegooid worden. Dus pleiten ze er voor om 400.000 oudjes weg te gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hier volgt een mededeling gericht aan alle "bliksupporters cq trollen" wat altijd tegen het been van de Nederlandse vrachtautochauffeur genaamd Eddy trachten te zeiken.
  U kunt op uw eigen wc zeiken.


  Inbreng TLN voor spoedberaad EU-transportministers
  De Europese transportministers komen op woensdag 18 maart in een spoedzitting bijeen in Brussel om zich te beraden over de situatie rond het coronavirus. TLN heeft onze minister Cora van Nieuwenhuizen deze punten meegegeven namens de sector transport en logistiek:

  1. Hef alle rijverboden voor vrachtwagens op in de EU tot ten minste 3 april 2020;

  2. Versoepel de rij- en rusttijden voor chauffeurs, terwijl de verkeersveiligheid wordt gewaarborgd, om een efficiënte logistiek van vitale goederen (voedsel en medische benodigdheden) te waarborgen en chauffeurs in staat te stellen vanuit de getroffen regio’s of quarantainegebieden zo snel mogelijk naar huis te laten terugkeren;
  3. Zorg ervoor dat truckstops langs de snelweg open blijven om te voorzien in de basisbehoeften van chauffeurs (sanitair, eten en drinken en een plek om te rusten);

  4. Hef parkeerverboden voor vrachtwagens tijdelijk op zodat chauffeurs hun rust (veilig) kunnen opnemen. Hierdoor wordt de concentratie van aantallen vrachtwagens verlaagd, wordt het risico op besmetting voor chauffeurs verminderd en kunnen zij beter hun verplichte rust nemen;
  5. Houdt rekening met de moeilijkheden die chauffeurs in de huidige situatie tegenkomen bij de handhaving van de regels voor het wegvervoer. Dit omvat rij- en rusttijden maar ook ADR-certificaten en de verplichte Code 95-training. Omdat alle verplichte trainingen zijn geannuleerd vanwege het coronavirus zullen vertragingen optreden bij het verlengen van vergunningen en licenties buiten de invloedssfeer van de bestuurder (overmacht). Dit is uiterst belangrijk zodat alle beschikbare chauffeurs kunnen deelnemen aan het transport van essentiële goederen;

  6. Sta bestuurders toe grenzen te overschrijden door het tonen van hun bestuurderskaart wanneer ze proberen hun werkplek te bereiken. Bestuurders zijn cruciaal bij het transporteren van voedsel en medische benodigdheden;

  7. Hef leveringsbeperkingen op om ervoor te zorgen dat transportbedrijven op veiliger tijden kunnen beleveren, bijvoorbeeld ’s nachts;

  8. Vermijd eenzijdige maatregelen van de bevoegde autoriteiten van de verschillende lidstaten, zodat het grensoverschrijdende vervoer van goederen wordt vergemakkelijkt. Vooral bij vitale goederen zoals voedsel en medische benodigdheden.  Internationaal transport is noodzakelijk
  Internationaal goederenvervoer is noodzakelijk en moet mogelijk blijven. Dat is de oproep van de Europese Commissie. Maatregelen om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan moeten het transport niet in de weg zitten. Ook roept de Commissie EU-landen op om vrachtverkeer prioriteit te geven bij grensovergangen.

  Dan nog een mededeling:

  Transport is door regering benoemd als cruciale beroepsgroep
  De regering heeft een lijst opgesteld van cruciale beroepsgroepen. Dit zijn beroepen die de samenleving draaiende houden tijdens het coronavirus. Vrachtwagenchauffeurs die olie, kolen, benzine, medicijnen, medische hulpmiddelen, afval en in de voedselketen* goederen vervoeren behoren tot deze groep.

  *Voedselketen zijn bijvoorbeeld: bevoorrading supermarkten, de verwerkende industrie en de transporten van deze industrie maar ook het ophalen van producten bij boeren, het aanleveren van bijvoorbeeld veevoer en andere producten bij boeren)


  Dus boer Hugo Jansen uit ossendrecht wat hier dokter Jan Verheul denkt te zijn, mag eens wat meer respect tonen voor Eddy wat hier niet door hem gewenst is.


  Einde bericht tot nader orde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy 15 maart 2020 om 17:32
   Heb geen tijd voor die corona flauwekul
   =====================

   En wat voor flauwekul heb je dan hierboven gepost beste E. ?

   Verwijderen
  2. Ik blijf bij mijn standpunt dat de viruspropaganda en dus massa hysterie overdreven flauwekul is.
   Voor de rest zie je nu al dat het hoofd koel erbij houden weer het juiste is.
   Dat is wat TLN ook doet.

   Verwijderen
 17. https://www.wodarg.com/?fbclid=IwAR1uPOsNzy540JZ5KSMpgJUcLRq6Efm5ucjMLzfVaHfrWkZiE-VxgMoh-mQ


  Wolfgang Wodarg says:
  The corona hype is not based on any extraordinary public health danger. However, it causes considerable damage to our freedom and personal rights through frivolous and unjustified quarantine measures and restrictions. The images in the media are frightening and the traffic in China's cities seems to be regulated by the clinical thermometer.
  Evidence-based epidemiological assessment is drowning in the mainstream of fear mongers in labs, media, and ministries.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Rutte blijft, met zijn "deskundigen", maar fout op fout stapelen:
  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=113

  Rutte:we doen het land niet op slot


  Het kabinet kiest er niet voor om het
  land op slot te doen om het coronavirus
  te bestrijden.Dat geeft geen zekerheid
  en zoiets zou een jaar of langer duren,
  zei premier Rutte in zijn toespraak.

  De regering kiest ervoor om het virus
  maximaal te controleren en de piek in
  de verspreiding af te vlakken.Daardoor
  ontstaat groepsimmuniteit.Als het virus
  onbeheerst zijn gang zou gaan,zou het
  zorgsysteem overvraagd worden.

  Hij gokt op de groepsimmuniteit, die er -gebleken- NIET is. Herstelde mensen zijn nadien opnieuw besmet, zo leert ons China. Dat wordt dus over 2 maanden een probleem, als dat blijkt. En dat een totale lockdown een jaar moet duren, overdrijft hij ook weer, zoals -wederom- China bewijst. Na 3 maanden komt het leven weer op gang, zo vermelden de berichten.

  Maar die clown is alleen maar bezig zijn heilige economie te redden. Ze zeggen altijd: Kijk niet naar wat iemand zegt, maar wat iemand doet. Een paar dagen geleden zei hij nog op tv: Nee, de volksgezondheid gaat voorop, daarna komt pas de economie. Hij doet dus precies het tegenovergestelde. Maar van een vvd-er kun je niets anders verwachten, €€-tjes gaan vóór.

  Ik zou het op prijs stellen, als JV dit communiceert naar de hem bekende contacten. Op moment van plaatsen van deze post, zijn pas 2 herstelde gevallen gemeld, bij een totaal van 1414 gevallen, waarbij 24 doden zijn gevallen.

  Dit virusje moet zeker een parlementair onderzoek veroorzaken, maar daar worden de overledenen niet veel wijzer van. De clown moet worden berecht als moordenaar, met zijn club erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn slechts een handvol re-infecties. Die kunnen ook op andere wijze verklaard worden:

   -De tests geven soms false negatives en false positives.

   Daardoor kan een enkele keer een eerdere griep als corona worden gezien.

   -Ook bij andere ziekten komt het soms voor dat de verwekker niet geheel wordt uitgeroeid en dan weer opnieuwoplaait. Dit komt bij malaria en tyfus voor, maar ook vaak bij bacteriele infecties wanneer de antibiotica te zwak zijn of de kuur niet lang genoeg is.

   Die herstelcijfers komen volledig overeen met het beeld in wuhan: daar duurde het ook zowat een maand voordat die cijfers op gingen lopen. Het heeft te maken met de duur van het ziekteproces, wat meestal ruim een maand duurt (iemand is pas na 2 negatieve test, na 2 weken symptoomvrij genezen verklaard).

   Verwijderen
  2. Best GB,
   ik ben een klein beetje aan het uitrusten.
   'Het is volbracht'is veel te veel gezegd,
   maar de nood tot alarm slaan is wel minder groot, nu er dan toch wat maatregelen zijn genomen en iedereen begrijpt dat het ernst is.

   Zoals Schopenhauer's fameuze spreuk:

   Alle waarheid doorloopt drie fasen.

   Eerst wordt het belachelijk gemaakt.
   Dan wordt hij heftig bestreden.
   In de derde stage wordt aangenomen dat het vanzelfsprekend is.

   We zijn nu gelukkig in de derde stage.
   Alleen onze chauffeur zit nog in stage 1.

   Mensen als Jensen bakken het wel heel bruin: weken lang elke dag roepen dat het virus niet gevaarlijk was.
   En nou steeds roepen dat we de oorsprong er van moeten zoeken.

   Terwijl het al die tijd maar om 1 ding mocht gaan: Mensen levens redden doorgoede maatregelen te nemen. En hoe eerder je begint, hoe goedkoper voor de economie.

   Tijdens het alarm slaan heb ik wel met een scheeef oog naar 'who did it? "gekeken, uit grote interesse.

   Ik schreef sinds 1 januari deze blogs over de mogelijke herkomst van het virus: 933, 941, 950, 950, 952, 956, 958, 960, 976, 986, 987.

   En ik zie met tevredenheid dat sommige commenters hier nu ook teksten ontdekken die op mijn blog al enkele weken geleden zijn geschreven.
   Ja. populair zal ik nooit worden, ook hier niet. Want dan moet ik gewoon nederig mijn mond houden als iemand weer met nieuws komt dat ik dagen eerder plaatste.

   Alleen domme mensen willen populair worden. Veel te beknellend.

   Neemt niet weg dat het wel goed doet als één van al die mensen die je gewaarschuwd hebt ( en van wie ik niet één reactie kreeg) nu schrijft:

   Dag Hugo,

   Een vooruitziende blik gehad.
   Dank nog daarvoor, heeft me er bewuster van gemaakt dat we voor zover we kunnen maatregelen moesten nemen.

   Hopelijk blijven jullie en wij op de been. Qua arbeidsinvulling: sinds jaren wil ik weer met scholieren gaan werken. Uitzendwerk wordt schaars en duur en misschien kunnen de mensen niet komen.

   Of misschien zijn er zzp-ers die lange tijd weinig werk hebben die in kunnen vallen. We zullen zien. Succes.
   --------

   Polen heeft een fantastische reactie: Alle grenzen dicht.
   Maar nu kunnen we geen personeel hier heen halen.

   Dat zijn zo de problemen die ik heb terwijl ik ook nog onze heren viriologen en epoidemiologen en hoofdredacteueren wakker moet schudden. Poor me :-)

   De bestellingen zijn enorm,omdat hamsteraars alles hebben gekocht.

   Dus moet je afnemersweer duidelijk maken: de mensen weten het nog niet , maar de winkels blijven open, en ze zullen altijd eten kunnen komen. Dus we gaan nu niet 24 uur per dag produceren. Komt allemaal goed.

   ( Ja, als alarmist moet je dan ineens weer in de tegenovergestelde rol stappen. )

   Verwijderen
 19. In de link staat precies beschreven, wat ik om 22:20 postte.
  Ik heb daarna die 1e Twitter-link gevolgd. (Heb zelf geen Twitter) Toen ik bij de post van Wierd Duk kwam, zag ik rechts ervan een link "Rutte". Meer dan 50% van de commentaren aldaar gingen over groepsimmuniteit, vooral het falen ervan. Terwijl dit al bekend hoort te zijn.
  https://www.businessinsider.fr/us/wuhan-coronavirus-risk-of-reinfection-2020-2

  Zoals JV eerder al heeft gesteld: er worden gewoon 400.000 bejaarden/zieken de afgrond in gekieperd. Mijn toch wel uitgebreide Nederlandse vocabulaire heeft hier nog geen antwoord op gevonden, hoe dit te benoemen. Holocaust benaderd dit nog het meest, al is dit een speldenprik, vergeleken met de dreun, die hij nu heeft uitgedeeld. Dit is geen onkunde, dit is opzet.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je overdrijft GB Wolf.
  Niemand wordt in Nederland de afgrond in geduwd.
  Maar zoals jij doet nu ben jij degene die zelf de afgrond dreigt in te lopen.
  Het lijkt wel of je zonder verstand door het leven loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Peter Sandman weet alles over crisis communicatie.

  Er zijn vier variabelen:
  hoog gevaar
  laag gevaar
  grote angst
  te weinig angst.

  De speech van Rutte ( die ik nog niet zag,maar wel comments over las) is de speech die past bij:
  hoog gevaar en hoge angst.

  Dan zeg je: "We gaan dit samen bestrijden. We gaan er tegen aan. Het moet."

  Dat toont dat ook in hetTorentje nu besef is dat het gevaarlijk is.

  Ee week geleden, de breed lachernde clowneske Rutte, was nog duidelijk:
  Laag gevaar en volk is angstig.

  Bijk Peter Sandman kun je dat mooit in de grafieek zien:

  https://www.psandman.com/index-intro.htm

  Linksboven: dat was Mark een week geleden.
  Nu zit hij rechts boven: in het blauwe bolletje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Based on this distinction, I categorize risk communication into four tasks:

   When hazard is high and outrage is low, the task is “precaution advocacy” – alerting insufficiently upset people to serious risks. “Watch out!”

   When hazard is low and outrage is high, the task is “outrage management” – reassuring excessively upset people about small risks. “Calm down.”

   When hazard is high and outrage is also high, the task is “crisis communication” – helping appropriately upset people cope with serious risks. “We’ll get through this together.”

   When hazard and outrage are both intermediate, you’re in the “sweet spot” (hence the happy face) – dialoguing with interested people about a significant but not urgent risk. “And what do you think?”

   Verwijderen
 22. Over Rutte's besluit.

  In elk geval zal het nu iets minder snel verbreiden, en kunnen we misschien iets meer mensen redden.

  Maar met zekerheid ga je de 1% van de 10 miljoen die ziek worden een eerdere dood bezorgen. Dus 100.000 mensen.

  Decennia gesteggel over euthanasie. Tot 5 cijfers achter de komma wordt er over gevochten. "Ja als iemand heeft verklaard dat hij bij ernstige ziekte dood wil, en nu dement is, mag hij dan dood ? Nee, want beschikking slechts 5 jaar geldig. Dus moet het opnieuw verklaren. Maar nu is hij dement en we kunnen niet meer aan nemen dat hij weet wat hij zegt. etc etc.


  Maar nu worden al die mensen ge-euthanaseerd. En de helft kan wel eens jong zijn, zoals we nu steeds vaker horen: 20 jarigen op de IC.

  ===
  Bovendien, zoals G B Wolf en anderen schrijven: die immuniteit is onzeker.

  Bovendien: Elk jaar zwakt zo'n virus af. Volgend jaar minder dodelijk.

  Bovendien: Over een jaar is er misschien wèl een vaccin.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ze denken het te kunnen afremmen zodat alleen de mensen sterven die je niet kan redden met IC. Dat is 1 % ofwel 100.000

  Maar zoals ik hierboven heb uitgerekend (for what its worth) heb je dan 14.400 IC kamers nodig. (We hebben er nu pakweg 500, ik heb het ergens uitgerekend)
  Dus moeten we er zelf 14000 bij maken , liefst in maart.

  Gaat niet lukken. En je hebt 14000 verplegers extra nodig.
  Gaat niet lukken.


  Maar onze journalisten zitten vol gegoten met 'GEEN Paniek ! "
  Dus niemand van hen stelt die vraag aan de Leiders. En als ze hem stellen laten ze zich met een kluit in het riet sturen. (We hebben het aantal verdubbld. OK: van 200 naar 400 !)

  Daarom heb ik de journalistiek ook
  "verantwoordelijk voor dood door schuld" gesteld.

  Ik heb beloofd een rechtszaak te beginnen , als het daar de tijd voor is, Nu niet.
  =====

  Mijn conclusie:

  1) De keuze voor de dood van 100.000 mensen is misdadig,want China bewijst dat het te vermijden doden zijn.

  2) Als je nu al weet dat je die IC's en Beademing niet zal hebben, dan weet je dat veel meer mensen gaan sterven: tot aan 5% van het volk toe. (dus 5% van de 10 miljoen, dat is een half miljoen.)

  Afhankelijk van hoe vertragend de huidige maatregelen uitpakken. zal het varieren van 1% tot 5 % doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooi stukje evolutie-leer.

  Soms selecteert de evolutie op 'slecht zijn'.
  In het bedrijf waar mijn zwager werkt zijn nu veel lege plekken: mensen die zeggen dat zede griep hebben.
  Mijn zwager, 62 en zwak van gezondheid, gaat wel werken,ondanks mijn pleidooien. Het wordt mogelijk zijn dood en de dood van mijn zus.

  "Ik moet gaan. Het is een puinhoop op het bedrijf. Ik ben onmisbaar."

  Fst Forward: de mensen die zeiden dat ze een griepje hadden, de egoisten, zijn er straks nog. \Mijn zwager niet meer.

  Daar is dus een selectie op 'a-sociaal zijn", niet altruistisch zijn."

  Rutger Bregman snapt er niks van.

  ( Ja ja. ik weet: deze mensen zijn de reproductive period allang voorbij. Maar levende opas en omas geven overleven van kleinkinderen meer kans. )  BeantwoordenVerwijderen
 25. De strategie die Rutte nu kiest zou je veel kansrijker kunnen maken als je doet wat ik dagen geleden, ergens , schreef:

  Verbied alle 50 plussers morgen om naar hun werk te komen.
  Zij moeten in serieuze sociale quarantaine: geen kinderen of kleinkinderen op bezoek etc.
  Ze mogen wel met de auto naar andere 50 plussers.

  Ze moeten op een bepaald tijdstuip naar de winkel.
  (Delhaize doet dit al: eerste uur in de opchtend is voor de oudern.)

  Als je daar morgen mee begint, moet je ook direct eenloket open stellen voor 'uitzondering-vergunningen'.
  Elke 50 plusser die hard nodig is en erg vitaal is ( Het criterium: zal hij IC nodig hebben als ie ziek wordt) mag een vergunning krijgen ( een QR code op zijn telefoon)

  Als de politie hem aan houdt scant die te telefoon. Geen papieren, geen contact: allemaal oude koek: in januari in China ontdekt.)

  En zo kun je die herd immunity krijgen, en je economie laten draaien en de ouderen laten overleven.

  Goed idee? Ik schreef het weken geleden. Niet één reactie.
  Maar we wachten wel tot 'de deskundigen' dit lumineuze idee ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Aan allen:

  Je kunt je abonneren op Peter Myers nieuwsletter.

  Ik zet die info altijd op het blog dat ik er over bij houd.
  (Nou ja, Esther doet dat voor mij) http://petermyersnewsletters.blogspot.com/2012/07/532.html

  Maar dat doen we niet meteen, en ik lees het niet zo vaak, Is naslagwerk.

  Maar als Blik-pundits zelf inschrijven , dan horen we op dit blog af en toe over interessante artikelen.

  Meld je aan bij: peter@mailstar.net

  Ik hoop dat dit niet zijn prevate mail adres is.

  Als je niks ontvangt laat het me weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie nu dat hij zelf al zijn Corona info heeft geupdated op deze site:
   http://mailstar.net/coronavirus.html

   Verwijderen
 27. Kan iemand deze info even door google translate gooien en dat wat verbeteren en dan hier publiceren ?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vermoed dat Van Westen tot dezelfde conclusie komt als ik, maar heb nu geen tijd het te bestuderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gewoon een praktische fout van Rutte:

  Ik word nu elk kwartier gebeld door inkopers die hoognodig mijn product nodig hebben.
  Als we 24 uur per dag zouden draaien was dat niet voldoende.

  En over een week of 2 koopt er niemand nog mijn product: klanten zijn ruim voorzien.

  Er is een Noodwet die hamsteren strafbaar maakt.

  OK misschien hoeft hij die Nooodwet niet in te voeren, maar goede voorlichting over het feit dat de winkels

  - àlle voedsel zullen blijven verkopen

  - iedereen met regelmaat naar de winkel mag, ook als straks quarantaine wordt ingevoerd.

  - EN: winkeliers verbieden op per klant meer te verkopen dan 130% van wat een gemiddelde aankoop is voor dat product.

  -EN toezicht in burger op naleving door de winkeliers van deze anti-hamster maatregel. ( Rechercheur in burger, hoge boetes)

  Alleen al dat je goed uit legt dat winkels altijd open blijven en altijd bevoorraad zullen worden: DAT IS PANIEK BESTRIJDEN

  (Hoeveel mensen zijn besmet op zaterdag in die overvolle winkels !?)

  Niet dat zinloze elkaar na-kakelen over: "We moeten niet in paniek raken hoor ! " terwijl je op het Corona spoor staat en in de verte de Corona trein met zijn stoompluim in aantocht is.

  Dit is zomaar een kleine persoonlijke hobbel waar ik zelf mee te maken heb.
  Veel andere fouten die Ruitte maakt veroorzaken veel groter ellende, overal, en voor lange tijd.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een soort van Hamster-politie bedoel je? Zowel ge-uniformeerde als stille? Met machinegeweren of enkel handboeien? Hoe zie je het voor je? Welk budget wil je er voor uittrekken?

   Verwijderen
  2. Niet muggeziften Blik.

   Je verraadt je rancune...

   Verwijderen
  3. Ha, hilarissch, Blik is op zijn eigen blog een tweederangs geworden en in een hoekje gezet door Jodenhater Verheul. Dat krijg je er van als je heult met anti Semieten.

   Verwijderen
  4. Maar mijnheer Blik heeft de geheime codes, dus hij kan mìj er altijd af gooien. Ik kan hèm er niet af gooien.
   En dat willen we ook geen van beiden.

   Ik begrijp ook wel dat als jouw eigen bedrijf enorm zwaar te lijden heeft onder Corona (zoals bij mijnheer Blik nu het geval is, vermoed ik) , dat je dan wel uit een ander vaatje tapt.

   Maar dat is nog steeds geen motief om 400.000 oude mensen om zeep te gaan helpen.

   En dat is de implicatie als je niet wil zien dat Corona echt is.


   Verwijderen
  5. Hamsterpolitie:

   Ik bedenk dat dit volledig kan worden geautomatiseerd.
   De computers van Albert Heijn lopen door een scanner die alle aankopen scant: als iemand 4 pakken toilet papier mee neemt: boet e voor Albert Heijn.

   Ook de kassa's kun je gemakkelijk hamster-proof maken: Kassa weigert meer dan 1 pak wc papier per klant. ( Als ze een AH kaart hebben dan kunnen ze zelfs niet meer hun boodschappen in drie keer doen in het zelfde uur)

   Ja , ik weet het: Big Brother wordt zo ook in huis gehaald.
   Oplossing: zoek uit wie Corona bedacht en verspreidde.
   Verbied Big Brother, maar niet op momenten waar je het hard nodig hebt ( zoals in China nu bij bestrijding van Corona: Als je een bus of metro in stapt moet je de QR scannen. Mocht later blijken dat in jouw coupé, tijdens jouw reis, een ziek persoon zat, dan krijg jij een oproep voor test en word je 14 dagen in quarantaine gezet.


   Wij zijn simpele zielen, maar wat wij zouden kunnen doen: elk persoon die we gesproken hebben of per ongeluk een hand gaven, in een boekje noteren.
   Als iedereen dat doet, kan men de tracing veel beter en sneller uitvoeren.
   ( Het mooiste zou zijn als iedereen een chip had....
   Nou maak ik werkelijk iederéén woedend ! Grapje..)

   Verwijderen
 30. JV heeft wel met meer persoonlijke hobbels te maken. De verklaring ligt in het feit dat hij zelf niet echt spoort en ze niet meer op een rijtje heeft daar in z’n hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Karel en Kees : MH 17.

  https://www.youtube.com/watch?v=_PLJ1Hr2FcI

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dawg,

  goed werk ! OOp van deze G J P van Westen heel goed werk.

  Ik begrijp het natuiurlijk nog niet, maar dat komt later wel.

  Mijn berekeningen zullen ook wel niet goed te volgen zijn.
  Bottomline:
  Plan Rutte wordt een catastrofe !
  Slecht rekenwerk.

  Heb ik dat goed?

  Hij heeft dus 170 weken nodig met 1100 UC's.
  Ofwel: 85 weken met 2200 UVI's

  Ofwel 42 weken met 4400 UCI's

  Ofwel 22 weken met 8.800 Uci's

  Heel misschien is dat laatste nog wel haalbaar.
  Dat we het in 22 weken uit kunnen spreiden, en dat we hier of daar 8800 UCI's bemachtigen.

  Ik heb geen idee.
  Maar dei 1% laat hij sowieso sterven.
  Dat is dus gewoon moord, want je hebt het Chinese model waar je voor kan kiezen, en dan sterft er vrijwel niemand.

  Ik vinddie herd-immunity eigenlijk nietiets waar je voort kan kiezen. Dat is iets dat op bepaald moment ontstaan is, en dan kanje er mee gaan rekenen, bijv. als ween deel va de mensen zijn mazelen prikjes niet wil nemen.

  Voor mij begint het toch allemaal erg naar Bill Gates te ruiken.

  Het zijn de braafste volgelingen van de VS ( UK en NL) die bereid zijn hun ouderen en deplorables het graf in te schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Je schrijft:

  "Rutte zet het leven van honderdduizend Nederlanders op het spel"

  Die formulering is fout.

  Ze hebben geen schijn van kans.
  ( We weten dat 1% van de mensen die het virus krijgen in NL zijn dat er 10 miljoen, zal sterven. )

  En dan zet je die 100.000 levens niet 'op het spel'.

  Dan besluit je tot moord.
  (Als je een alternatief hebt waarbij die levens gespaard blijven)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Italian Mayor: We Can’t Cremate Bodies Fast Enough to Keep Up with Coronavirus Deaths
  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/16/italian-mayor-we-cant-cremate-bodies-fast-enough-to-keep-up-with-coronavirus-deaths/

  Het crematorium van Bergamo heeft niet genoeg capaciteit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Wuhan werkten zich in Januari 3 slagen in de rondte om de doden te verbranden. Als je dit authentiek is.
   https://www.youtube.com/watch?v=iZ9FIpo2oNg&feature=emb_title

   Verwijderen
 35. Breakingviews - Wuhan virus will shape China’s smart city vision
  https://www.reuters.com/article/us-china-virus-breakingviews/breakingviews-wuhan-virus-will-shape-chinas-smart-city-vision-idUSKBN1ZN09O

  Problem reaction solution.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Deze 2 video's zeer zeker het bekijken waard geven een heel andere kijk op het virus, het ontstaan en het doel ervan.
  Ook wordt de link gelegd met 5G.
  Kijk ze eerst alle 2 uit en denk er dan eens over na.

  DEEL1

  DEEL2

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het verhaal over 5G als oorzaak van Corona stomnd al op 28 februari op mijn blog:

   Nòg een verifieerbaar en bijzonder verhaal:
   Volgens deze heel charmante en goed ingelichte dame werkt 5G op basis van 60 herz. En 60 Hz is de frequentie waarbij zuurstof atomen in een soort resonantie gaan, waardoor ze moeilijker opgenomen worden door onze rode bloedlichaampjes. Dàt verzwakt de weerstand van de mens. Àlle plaatsen waar het virus hard toe slaat --- Wuhan, het Princess schip, Lombardije -- lopen voorop met G5 installaties.

   http://xevolutie.blogspot.com/2020/02/968-het-coronavirus-geopolitieke.html

   Inmiddels wel erg onwaarschijnlijk, want Corona is nu is 120 landen meen ik, en dat 5G is nog maar op enkele plaatsen.

   Verwijderen
  2. Ik heb ze alle twee helemaal bekeken en ik ben het in grote lijnen wel mee eens. Maar hoe gaat het verder in Wuhan, nu blijkbaar de mensen weer aan het werk gaan en de verdere uitrol van 5G gewoon verder gaat. Zijn diegenen die daar gevoelig voor zijn nu uitgeschakeld en is 5 G dus een gigantisch succes of komen er straks weer nieuwe golven van ziektes los? Dat zou dan wel weer kunnen kloppen als straks iedereen ingespoten is met een vaccin tegen corona waarmee ze de volgende ziekte gemakkelijk kunnen introduceren, volgens de video en zo kunnen ze dus bezig blijven tot het doel van Gates bereikt is.
   Van 1 ding ben ik 100% zeker: het virus is kunstmatig.
   Waarom wordt in geen enkel journaal de vergelijking gemaakt met het 'normale' aantal (3a5000)griepdoden ieder jaar, met of zonder vaccin, en de zogenaamde corona doden, die nog steeds in de minderheid zijn.

   Verwijderen
  3. Knip, ben je het eens met de strekking in de video's?

   Verwijderen
  4. Jazeker @Matt, gisteren deel2 gezien op 153news.net, site die ik dagelijks volg.
   Volg sinds een week of zes ook Jensen op youtube.

   Groet, knip

   Verwijderen
 37. Wimlex is in zijn nopjes

  https://twitter.com/koninklijkhuis/status/1239994670886895616?s=12

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wimlex is zeker in zijn nopjes: De hele familie zit nu in quarantaine. Mogelijk opgelopen tijdens de laatste ski-vakantie.
   Soms, heel soms , straft God wel eens direct.

   Verwijderen
  2. Ik heb geen probleem met het kon Huis.

   Ik ben gewoon heel blij dat ik die job niet heb.
   ( Niet dat daar lkans op zou zijn, want ik ben totaalongeschikt voor zoiets. Enfin, dat hioef ik hgier niet uit te leggen,... :-)

   ( Een 0- op mijn rapport voor diplomatie.)

   Verwijderen
 38. Heeft iemand al een verhaal gehoord of gelezen van een persoon die erg ziek is geweest van Covid 19, maar die genezen is? Ik niet. Je zou toch wel filmpjes verwachten waarin mensen hun verhaal doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.bndestem.nl/binnenland/deze-ex-patienten-hebben-corona-al-gehad-de-een-ging-bijna-dood-de-ander-merkte-niks~a9b04e3d/

   Verwijderen
 39. China gaat weer aan het werk. De lage temperaturen zijn weg. In Wuhan is het nu dik boven de 20 graden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel zeker dat Corona goed gedijt tussen 5 en 11 graden en bij luchtvochtigheid tussen 47 en 79 als ik me goed herinner.

   Ik vermoed dat bij dit weer de airborne besmetting het best werkt.
   Buiten die Temp range en Hg kan het virus niet lang in tact blijven zwevend in de lucht.

   Maar de andere vormen van besmetting gaan wel door.

   NB: Het feit dat China weer aan de gang gaat heeft vele redenen ( economie, honger, opstand, geestelijk ) maar vooral: Het is gewoon zo goed als uitgeroeid.
   De quarantaine hoeft niet meer.

   Natuurlijk zaal men veelwwerk hebben om een nieuwe uitbraak te ontdekken, dan alle contacten te vinden, en die te isoleren. Naar dat is te doen als per dag zeg 1 op 1 miljoen mensen ziek worden.


   Verwijderen
 40. Coronavirus reveals American Decline; investors seek Chinese assets as
  'Safe Haven'

  (1) Coronavirus reveals Decline of US; Chinese assets perceived as Safe
  Haven
  (2) Coronavirus reveals American Decline
  (3) Money Managers flee Western chaos for Chinese stability; Chinese
  assets now seen as a Safe Haven
  (4) China's GDP shrank 9% in Q1 during Coronavirus peak
  (5) U.S. coronavirus testing failure: Flawed tests, Red Tape, resistance
  to WHO German test
  (6) Ambrose Evans-Pritchard: Deflationary Depression will break the
  capitalist system; Fed must be unshackled like BoJ
  (7) Get Ready, A Bigger Disruption Is Coming
  (8) Globalists May Soon Become an Extinct Species

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovenstaand: de inhoud van de laatste Newsletter van Peter Myers.

   Verwijderen
 41. Dagelijks nieuws van Chris Martensen:

  Het Wes=ten kiest voor 'herd-immunity' met bijbehorendslachtveld aan doden.

  Azie was in staat om het te stoppen. Maar loopt het risico dat ze dat in verschillende garden vanintensiteit, nog een aantal malenzal moeten doen.

  Verder: alarmerend nieuws uit België: in Aalst liggen jonge mensen met Corona. Longfoto's van deze jonge mensen zijn een puinhoop.

  Ik geef U de link naar Chris Marttenson niet meer. Als U hen nu allemaal pas door krijgt, succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Volkskrant:
  Maarten Keulemans:

  De coronakoorts covid-19 kan in Nederland duizenden, maar ook een half miljoen mensen het leven kosten, blijkt uit berekeningen op het spreekwoordelijke bierviltje. Wat zijn in het bizarre dobbelspel met Magere Hein precies de spelregels?

  Maarten Keulemans17 maart 2020, 19:04

  Ja, Maarten, dat bierviltje (een Excel file met berekeningen ) heb ik jou al tweemaal gemaild.

  De eerste keer op 12 maart : o antwoord. ( Je was nog volop in jouw Griepje' periode,du s dat begrijp ik.

  De tweede keer op 16 maart:
  Beste mensen,


  Door de grote drukte rondom de coronacrisis beantwoord ik mijn mail helaas minder trouw dan normaal.


  Voor heel dringende zaken kunt u het beste appen:xxxxxx212. Voor meer algemene redactiezaken kunt u zich wenden tot Tonie xxxxx, chef wetenschap, xxxx

  Excuses voor het ongemak.
  --  Maarten Keulemans

  Redactie wetenschap

  De Volkskrant

  We komen er wel. Als we maar geduld hebben.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verderop in zijn artikel schrijft Keulemans:

   Het kan ook tegenzitten. Het nachtmerriescenario is hier dat de intensive cares volraken en men maar een deel van de kritiek zieke patiënten kan helpen. Ook dat kunnen we grof schatten. De onderzoeken gaan ervan uit dat tot 6 procent van de patiënten beademing nodig heeft.

   Dat is waarschijnlijk wederom een overschatting omdat de milde gevallen er niet bij zitten, maar voor het beeld: laten we ervan uitgaan dat van hen tweederde overlijdt. De totale sterfte kan in dat zwartste scenario oplopen tot 0,04 x 0,80 x 17,18 miljoen inwoners = 550 duizend mensen, ofwel ruim een half miljoen Nederlanders.

   ====
   'Het kan nog tegenvallen"

   Nee, Keulemans, het kan niet anders dan tegenvallen.

   Leees mijn berekeningen ove rde benodigde IC's .

   Waar ga je nu 150000 IC's aanschaffen?

   Lees wat deskundige Wester heeft berekend: (dit zijn det weets die Daw g gistrenplaatste . Ik heb ze ontcijferd en in het Neederlands vertaaald.
   Heb ook de getallen wat rond gemaakt, zodat het beter te lezen is:

   http://xevolutie.blogspot.com/2020/03/992-gaat-dat-wel-lukken-met-die-herd.html#comment-form

   Verwijderen
 43. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dat de knopjes van de pinautomaat minstens even gevaarlijk zijn in het zogenaamd overdragen van het virus hoor je niemand over. Wie houd hier wie voor de gek?
   ik ben net gaan tanken, zeer goedkoop trouwens, dus dank je wel corona, maar heb betaald met cash. De pompbediende keek mij wat vreemd aan dus ik zei: "ik heb geen bankpas bij me" (heb ik nooit) en toen accepteerde hij mijn briefje van 50. Had hij dat niet gedaan had ik een gratis tankbeurt gehad want je kunt niet zomaar even mijn tank leeg maken.
   Mensen: laat je niet gek maken!!!!!.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Dank Sofia voor de link van de Zwitserse onderzoekers.

   Hij staat op mijn blog: https://xevolutie.blogspot.com/2020/03/993-slecht-nieuws-uit-aalst-goed-nieuws.html

   En Jensen vind ik ook steeds leuker worden.

   Eén vraagje heb ik wel voor hem: Wie betaalt al die media in 130 landen waar nu dat virus huishoudt. Een virusje van niks.

   En hoe moet het straks verder met onze Globalistische Elite?
   Als alles weer gewoon in eigen land wordt geproduceerd.

   Honderd conspiracy theorien citeren is gemakkelijk.
   Dat kanik ook. Ik heb ze allemaal genoemd op mijn blog.
   Laat hem zijn programma besteden om mensen te waarschuwen voor het gevaar, zodat ie misschien 50.000 mensenlevens redt. Nu veroorzaakt hij doden.

   Verwijderen
  5. Beter nog: stuur die Jensen naar Aalst. Ze zoeken nog mensen daar om taxi's te besturen die doodzieke mensen naar het ziekenhuis brengen. Schijnt moeilijk aan te komen te zijn.

   Iets voor al die dappere Blikkers misschien?
   Een opinie stelt niks voor. Die is gratis.
   Dòe wat je beweert: handel alsof dat virus niet bestaat. Wordt goed betaald hoor !

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Dus er zijn nu tienduizenden journalisyten die hele reportages maken over iets dat niet bestaat?

   Het is de Boston Marathon niet.

   Er zijn in Nederland 322 ziekenhuizen.
   Hoe ga je daar iedereen wijs maken dat er een dodelijk virus is, terwijl dat er NIET is?
   Spreek ik alleen over Nederland: een heel klein landje temidden van 130 landen.

   Verwijderen
  8. Niemand ontkent dat er een dodelijk virus is; dat was er vorig jaar, dit jaar en volgend jaar. 1% Van de bevolking zal jaarlijks sowieso sterven; die hebben ook allemaal bactierien in zich en hebben melk gedronken, 98%; Misschien wil Janneman ook bactierien en melk gaan verbieden?

   Verwijderen
  9. Janneman laat Blik met rust. (Let him cook in his own fat, zoals de fransen zeggen)

   Janneman heeft geen tijd voor de sofismen van Blikkeman.

   Verwijderen
  10. Correctie: "Let him cook in his own fat" is van Louis van Gaal.

   Verwijderen
 44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Waar kan ik lezen dat het virus niet echt is?

   Dat er dus niemand zal sterven?

   Zoals ik al vaak schreef: Natùùrlijk zal iedereen die kaner van profiteren. ( En de lieden die het verspreiden zullen dat ook als doel hebben gehad.)

   Maar dat is NU niet aan de orde.

   NU help je die boosaardigen alleen maar met dit soort berichten, want het verhindert adequaat ingrijpen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Sofia vraagt: Heb je werkelijk die link van de Zwitserse onderzoekers gelezen

   Antw: ik kan niet alles lezen natuurlijk, maar de boodschap is volgens mij: Het treft de ouderen.
   Of mis ik de pointe?
   Waarom zet je dat er niet gewoon bij?
   Waarom communiceer je niet effectief?

   Laat ons samen ontdekken wat de waarheid is.
   Word geen Black Knight: als ìk ongelijk heb, ben ik blij dat ik gecorrigeerd ben, en vanaf nu de waarheid in pacht heb.

   Veel mensen denken dat ze coute que coute hun huidige wereldbeeld overeind moeten houden.   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Sofia, dank voor de uitleg.

   Kort. Ja, de comorbiditeit speelt een rol. Maar feit is dat er nu zoveel mensen zijn gestorven dat de lijken in de kerken liggen.
   Dan kun je toch niet zeggen: corona no problem.

   En wat denk je van Aalst. Jonge mensen met geruineerde longen !

   Nogmaals ( de veertigste keer) : Ja, dit is man made. Ja m,ogelijk expres verspreid, of toch per ongeluk. Ja, iedereen die macht wil zal dit gaan gebruiken. Ja, Israel wil de wereld controleren en ze zijn wat mij betreft zeer verdacht.
   Want: Israel werkt heel nauw samen met China.
   Enbeiden willen surveillance: Israel over de hele wereld, chian over zijn burgers, Dus dit is een groot genoegen en een buitenkans voor Israel en voor China.

   Moeten we daar NU mee bezig zijn ? NEE natuurlijk.

   Mar ik twijfel er helemal niet aan: Al die lieden die NU bezig zijn met de dader te zoeken zullen 'geen tijd meer hebben ' als we klaar zijn met Corona.
   Hun gelul is voor 90% face-saving: ze zaten er 2 maanden lang grandioos naast, en blijven uitvluchten zoeken.
   ( Voorbeelden: Blik, Corbett, Chossudovsky, Lakeman en Wellens, Jensen etc etc. )

   Zwakheid is menselijk. (En in dit geval zelfs dodelijk.)

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 45. Jan Verheul gaat maar door met de hysterie aanwakkeren. Hij heeft nog steeds niet door dat het een complete Hoax is.

  Corona virusssen waren er vorig jaar, dit jaar, en zullen er volgend jaar zijn.

  Vraag is alleen, hoe lang het duurt voor de zeepbel door geprikt kan worden. Dagen, weken, maanden, jaren? Sommigen varen er super wel bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk waren er volop coronavirussen.

   Ik kan ze zelfs noemen: 229 E, HKU en NL63 en OC 43.

   Maar ja, daar kwam geen 500.000 nederlanders van op het kerkhof terecht.
   Van Sars-CoV-19 wèl, als we tenminste Blik ouden blijven geloven. Maar dank zijn Jan Verheul zullen er hopelijk veel minder mensen sterven.

   Verwijderen
 46. WNL vanochtend:

  We schakelen nu over naar Valkenburg; hier in Zuid Limburg naait Tante Tiny van haar trouwjurkstof (niemand trouwt nu) mondkapjes aan elkaar ....

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Interessant onderzoek van Neil Ferguson: over het balanceren tussen volledig bestrijden (contain) en langzaam door laten gaan van de epidemie. ( Dat tweede is het streven van Nederland, maar dat lukt hen nooit meer)

  Ook een interessante tabel: op dit moment in de video: https://youtu.be/tmhsNdW24BM?t=844

  Uiteindelijk valt het misschien nog wel mee , de kans dat je sterft als bijv. 65 jarige.
  Infection Fatality Ratio (volgens mij het zelfde als CRF) is 2,2 %.
  Maar de kans dat een 65 jarige het krijgt bepaalt hij grotendeels zelf.

  Dus als je zorgt dat je niet meer dan 20% kans hebt, dan heb je 0,2 X 2,2 % = 0,44 % kans om dit jaar aan de ziekte te sterven.


  Mensen daarentegen die niks geloven van de informatie die ik schrijf, hebben uiteraard 2,2 % kans om er aan te overlijden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of zou het zo zijn dat IFR gaat over de mensen die besmet zijn en er aan sterven.
   En dat CRF gaat over de mensen die ziek werden door de infectie.

   Errgens las ik dat 50% va de mensen die besmet zijn , zo licht ziek worden dat ze het niet merken. ( Maar wèl hun opa dodelijk kunnen besmetten)
   Zo iemand is dus wel in de IFR en niet in de CRF.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 48. Ik werd zojuist gebeld door iemand van Delhaize, een klant van ons.

  Delhaize gaat alleen verder met 'de hoofd producten.'

  Mijn product valt er buiten.

  Alle andere klanten hebben heel veel besteld sinds maandagochtend. Zo veel dat we slechts ongeveer 60 % kunnen leveren.

  Zo zie je dat ook bij winkels verschillen in opvatting en strategie zijn.

  Nu ga ik eenuurtje of 5 werken in de schuur.
  Gisteren deed ik dat ook, maar had ik alle deuren open gezet voor verse, corona-free lucht.
  Mensen boos op mij !

  Nou heb ik de night shift. I love it !
  Hoef ik niet meer door die verrekte natuur te wandelen om de conditie te verbeteren. ( Die is OK hoor,en heel mooi hier, maar als het verplicht is, terwijl er zoveel unieke zaken gebeuren in de wereld, dan is het toch minder leuk.)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de Goden houden u veilig en gezond. Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259. Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: (gethelp05@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen