maandag 23 maart 2020

Corona Maatregelen 100% Contra-Productief

Professor Dokter Sucharit Bahkdi, is medicus, infectie-specialist en micro-bioloog en behoort tot de meest geciteerde medisch onderzoekers van Duitsland.

Niet één van de eerste de beste dus. Nu hoef je niet persé alle deskundigen met mooie titels te geloven, maar het is de moeite eens 9 minuten naar dit filmpje te kijken als tegenwicht tegen de eenzijdige en hersendodende bijdragen van Rick "Rubbere Ruggegraat" Nieman en Pieter Jan Hagens met Coutinho en Ab Osterhaus.

Bahkdi stelt dat de maatregelen niet alleen desastreuze gevolgen hebben voor de economie. Weinigen zullen dat willen bestrijden. Maar hij stelt ook, door het afnemen van de afleidingen van de oudjes, dat hun levensverwachting daarmee juist afneemt. Hij werpt ook een ander licht op de cijfers. Kortom, hij pleit voor normaal doen. De maatregelen levensbedreigend voor zowel economie als ouderen!!!


Niet alleen eenzaamheidsvirus, maar vooral Faillisementsvirus

Hoofdboodschap van Willem Alexander von Amsberg in zijn speech was dat het volk vooral naar de autoriteiten moeten luisteren en hun bevelen opvolgen. Terloops sprak hij van het eenzaamheidsvirus. Waar hij niet van sprak, en wat ook aandacht verdient is het desastreuze failisementsvirus wat rondwaart. Bedrijven gaan of direct op de fles, of komen aan de beademing via bankkrediet- en belastingbetalingsuitstel. Als de crisis over een tijdje afgeblazen wordt, mogen deze ondernemers en privé-personen allemaal nog in lengte van jaren al die schulden af betalen.

Laten we stoppen met de Corona gekte en per 6 April over gaan op normaal doen. #DoeFFnormaal. #StopCoronaHysterie.

Moskou doet enige logische oproep: ouderen en risico-groepen, blijf thuis
Waar in de EU de hele economie wordt stilgelegd, draait die in Rusland door. Waar in de EU burgers door de politie geslagen worden die op straat lopen, in Rusland niets van dat alles; daar worden enkel ouderen en zwakkeren aangeraden thuis te blijven. Daar geen heksenjacht op gezonde mensen die doorgaan hun leven te leiden en de economie draaiende te houden. Waar de EU-economie met tientallen procenten gedecapiteerd kan gaan worden en wegzakken in een moeras, daar gaat de Russische economie geen centje pijn lijden. En ook nog minder doden als gevolg van Corona.

146 opmerkingen:

 1. [Moskou doet enige logische oproep: ouderen en risico-groepen, blijf thuis]
  Heel verstandig. Een van de beste adviezen van de laatste tijd. Ik blijf ook thuis, net als JV en Rootman en trek mijn eigen plan. Wel bekenden blijven bezoeken (met de auto), boodschappen in je eentje doen op rustige tijden en druk bezochte plaatsen mijden.
  De rest moet zijn gewone werk weer gaan doen en zorgen, dat de economie (weer) gaat draaien.
  Mijn indruk was, dat de enigen die in paniek waren, dat dat de overheidsdienaren waren.
  Je kunt bij de meeste ouderen best een beroep doen op de eigen verantwoordelijkheid. Die dat niet doen, worden vanzelf gestraft.
  En... zorgen dat je weerstand wordt opgebouwd: vit. C en D, zink en tonic. De laatste 2 met dank aan Rootman.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En voor mezelf: Ik heb mij voorgenomen mij hoe dan ook niet te laten testen en zeker geen vaccinatie te gaan halen. Bij de test pikken ze gelijk je DNA in en bij vaccineren dien je als proefkonijn en krijg je (mogelijk) een verassing mee in de vorm van een nanochip.
   Nee, ik ben niet paranoïde, maar hanteer in dat soort zaken het voorzorgsprincipe.

   Verwijderen
 2. Eens, stevige griep met achterliggende problemen dan ga je deaud, let it be 2000 tot 4000 griep doden per jaar is normaal. Angstzaaiers die de economie kapot maken #Bewussie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. [Moskou doet enige logische oproep: ouderen en risico-groepen, blijf thuis]
  Mooi van jou, Blik.

  Maar toen ik die oproep op 8 maart deed , was jij nog aan het roepen dat er helemaal geen Corona virus bestond.

  Ik schreef: - Stuur alle oudere medewerkers naar huis.( *)
  Het doel is tweeledig: Deze mensen zullen het meest ziek worden en dus het meest beroep gaan doen op medische hulp. Dat moet je uitsmeren overlange tijd.
  Jongeren ( < 50) worden ook ziek, maar kunnen redelijk snel weer aan de slag. Mogelijk dat jongeren ook minder besmettelijk zijn.
  Zonde de 50 + ers moet elk bedrijf draaiende te houden zijn.
  Dat is heel belangrijk voor alles: we willen geen complete instorting van de infrastructuur. ( Voedsel , medicijnen, bussen en treinen, huisartsen , winkels : we moeten er zo veel mogelijk open houden en zo lang mogelijk.)

  Het eenvoudigste is: iedereen boven de 50 jaar. Of 55 jaar. Maar het kan ook in overleg.. Misschien een fitheids test afnemen. De medische situatie bekijken.
  Bijv.: Een onmisbare directeur van 60 jaar die heel fit is, die mag blijven werken, maar laat hem bellen naar collega's, en niemand in zijn kantoor ontvangen

  Op 8 maart schreef ik ook dat je de hotels moest gebruiken om hulp behoevende alleen wonende zieken op te vangen. Ik lees nu 23 maart dat men dit gaat doen.
  Ik schreef:
  Geef alle hotel-personeel les in het verzorgen van zieken. Laat ze voedsel brengen naar mensen die zelf niet buiten kunnen.
  Gebruik hotel kamers voor zieken die alleenwonend zijn, en;laat die verzorgen door hotelpersoneel. De staat moet alles financieel regelen.


  Maar toen was Blik nog aan het roepen dat er helemaal geen Corona bestond . ( Ik herhaal het bewust.)

  Blik roemt Rusland.
  Maar Blik vergeet dat Rusland zijn grenzen op 20 januari sloot.
  OP 25 januari schreeef ik hier een Corona verhaal.

  Op 27 januari verklaarde Blik mij voor gek.

  Hou op met je gezeik. Blik.

  Jouw standpunten waren altijd fout. Ook NU.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Er ist wieder da. en hij deelt uit.

   Verwijderen
  2. Vorig jaar en alle jaren ervoor stierven er gemiddeld zo een 5000 mensen aan de griep, meestal al verzwakt door andere aandoeningen en in de leeftijd tussen 60 en 80. Suiker was en is al een hoofddader, net als hart en longaandoeningen door b.v. roken enz.
   Ieder jaar werden ze dan ook opgeroepen om braaf hun 'griepspuitje' te komen halen. Meer was niet nodig, ook al stierven er mensen aan de griep.
   Nooit zijn er in die afgelopen jaren oproepen gedaan om deze oudjes te beschermen, ook tegen zichzelf. Groepsuitjes werden zelfs gepromoot. Bingo avonden enz. niks verboden.
   Kijk zelf eens in de archieven van je gemeente bij de overlijdens per jaar en leeftijd. Oorzaken zul je daar echter niet vinden
   In Italië sterven nu mensen door zowat de grootste vervuiling in de EU aan longaandoeningen en je hoeft dan echt niet ver te zoeken waar dat vandaan komt en het is niet dat bolletje dat eruit ziet als een 2e WW oorlog zeemijn.
   Er begint er 1 met paniek zaaien en om niet achter te blijven en verwijten te krijgen als zogenaamd niet of te laat reageren doet iedereen (staat en MSM) volle bak mee aan het paniek zaaien wat uiteindelijk veel meer gevolgen gaat hebben voor ons ALLEMAAL, ook de niet zieken. Veel van de zaken die je vroeger kon doen kan straks niet meer. Jouw favoriete café is overkop gegaan, net zoals je kapper en het kleine buurtwinkeltje.
   En dan doet de staat zich verstoppen achter de 'wetenschap' maar zien niet dat deze wetenschap, mede door de bezuinigingen, zich volledig heeft laten financieren door de industrie zoals Big Pharma, dus van onafhankelijk onderzoek kan geen sprake zijn. Kijk maar als simpel voorbeeld hoe Monsanto zijn vergif kan blijven verkopen ondanks bewijzen dat het kanker veroorzaakt. Dag voorzorgsprincipe. Kijk hoe GMO, wat absoluut niet voor gezond eten zorgt gewoon in de schappen ligt . Dag voorzorgsprincipe en zo is er nog veel meer, maar nu, met een tot gigantische proporties opgeblazen griep, die op zich niet eens dodelijk is worden alle principes met harde hand toegepast, tenminste voor het gewone volk, en die trappen erin omdat, tja, het is de staat en we moeten luisteren, zo niet, flinke boete of bak.
   Straks gaan er kleine bedrijfsbaasjes failliet en gaan misschien zelfmoord plegen omdat het water aan hun lippen staat. Wie is daar dan de schuldige van? (In India pleegden 100 mensen PER DAG zelfmoord door de opgedrongen schulden van Monsanto).
   Op dit moment zowat 24u/24u corona op TV,allemaal over bestrijden, niks over oorzaak, oorsprong, of het nu wel of niet een biologisch wapen is en of dit generale repetitie is in geval er een ECHT biologisch wapen wordt losgelaten, een dat echt dodelijk is, en die zijn er.(Agent Orange in Vietnam als voorbeeld)
   Dit soort discussie vind je niet bij de MSM.

   Verwijderen
  3. Matt,
   jouw analyse heeft één probleem: Al 20 jaar is de situatie volledig gelijk aan dit jaar: griep, oude mensen, vervuiling, sterfte.

   Maar nooit eerder was er een zeer besmettelijk virus in omloop dat eigenlijk maar 3 maanden nodig heeft om 7 miljard mensen te besmetten, als je niks zou doen.
   Nooit eerder gooide China 60 miljoen mensen achter hun huisdeur.
   Nooit eerder gooide Rusland zijn hele grens metChina diocht 9 op 20 jaanuari)
   Nooit eerder moesten de doden met vrachtwagens worden afgevoerd.
   Nooit eerder werd in Spanje tegen 65 jarigen gezegd: hier is een pijnstiller, we kunnen niks voor u doen.Te weinig beademingsapparaten.

   Verwijderen
  4. Boer Hugo is helemaal mee met de MSM propaganda.
   Lezen wat ik schrijf of anders niet reageren.
   De artsen en verpleegsters staan klaar om jouw enorme aantallen dodelijke zieken op te vangen in de snel geopende, maar nu nog lege ziekenhuis zalen.

   Verwijderen
 4. 13 IL-76 naar Italië! Waar is de NAVO?

  Thirteenth Aircraft Heads From Russia to Italy to Help Fight Coronavirus Outbreak

  https://sputniknews.com/world/202003231078683611-thirteenth-aircraft-heads-from-russia-to-italy-to-help-fight-coronavirus-outbreak/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cuba, Rusland en China moeten ons helpen. Zelf lukt het miet als Europeanen onder elkaar.

   Kees van der Pijl is een oude communist. Moet toch wel zijn finest hour hebben nu ( als ie geen Corona opgelopen heeft op 8 maart..)

   Verwijderen
  2. Joop, die NAVO is bezig met strategische oorlogsspelletjes tegen datzelfde Rusland dat een NAVO land nu uit de brand helpt.
   Zo zie je maar hoe vergiftigd die moordenlaarskliek is in Brussel

   Verwijderen
  3. @Jan,

   Duitsland heeft Chinese hulp al afgewezen, iets met: "Wir schaffen das."

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Zover ik weet is Defender 2020 uitgesteld. Was dus een uitgelezen kans voor de NAVO om haar 'humanitaire' gezicht te laten zien.

   Maar het volgende epos zegt denk ik genoeg hoe Nederland in de wereld staat.

   https://stanvanhoucke.blogspot.com/2020/03/veteraan-er-was-helemaal-geen-taliban.html

   Verwijderen
  5. Aha, dus, als je de NAVO mag geloven dat Rusland de ultieme bedreiging is voor ons dan is dit voor Rusdland de uitgelezen kans om heel Europa te overvallen en te anexeren. (humor mode on)
   Het tegenovergestelde is dus eerder waar.

   Verwijderen
  6. @Matt,

   De NAVO kan altijd nog GLADIO achtige aanslagen in Europa plegen en deze in de schoenen van Poetin te schuiven.

   Verwijderen
  7. Ook Alexander Mercouris merkt op wat Matt hierboven schrijft: wegens die oefening heeft Rusland veel materieel langs haar westelijke grens.
   De Amerikanen komen niet. de oefening gaat niet door. Europa ligt in het ziekenhuis: De Russen kunnen gerust met hun tanks naar de Noordzee rijden.

   ===
   Ook vinden ze ( The Duran) het een teken dat Trump gezegd heeft dat die troepen terug naar de VS moeten komen. Verwachten ze Corona onrust ?
   Het feit dat ze het niet zullen doen zou voor elke Rusland-hater en fear monger een bewijs moeten zijn dat zijn Rusland -angst nergens op slaat !

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sofia,
   je vecht tegen iets dat al lang bekend is.
   Elke Corona dode heeft nog wat ziektes onder de leden.
   Dat is àltijd zo bij dit soort infectieziekten.
   Kanker, bloedvergiftiging, trombose, hartstilstand: zat zijn meestal enkelvoudige ziekten: aan die ene ziekte kan je sterven.
   Maar infecties worden door een gezond mens bijna altijd overwonnen.
   Maar heel zwakke mensen sterven elk jaar aan de griep.

   En nu is er een heel besmettelijke ziekte bij gekomen,waar we geen enkele afweer tegen hebben, en die ook heel veelzijdig is ( de meeste mensen sterven door schimmels die onder in de longen groeien.Maar er zijn ook andere vormen. In Aalst worden de longenvan jionge mensen geruineerd)
   Het levert gigantische aantallen doden op in landen als Iran.
   Het levert nauwelijks doden op in landen met sterk centraal gezag dat bovendien snel ingriojpt ( China, Rusland, Korea, Taiwan. Singapore etc)

   In Nederland zullen veel te veel doden komen, omdat we veel te laat ferm ingrijpen.
   Zoals Chris Martensen al 60 dagen lang zijn video afsluit: "Het was niet nodig geweest."

   Verwijderen
  2. Ik las weleens dat er iemand was overleden, en deden een autopsie en die man had zeven dodelijke ziekten onder de leden !
   Ik bedoel maar: noem mij één 70 plusser die helemaal niks mankeert. Maar gemiddeld worden we 80. behalve als er veel Corona is: dan sterven we veel eerder.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, eens hadden wij daar een kleine discussie over wat airborne nu eigenlijk betekende.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @Sofia,

   Geloof me, het heeft mij jaren gekost om in: "The most evil way possible" te denken wat mensen elkaar aan kunnen doen en er lijken geen grenzen aan te zitten. Maar als wij eerlijk met elkaar willen zijn moeten wij toegeven dat wij wisten dat dit eraan zat te komen.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @Sofia,

   "Of het is een kettingreactie die in gang is gezet toen China reageerde zoals ze reageerde. Om heel veel andere redenen dan alleen een gemuteerd virus. Een soort wanhoopspoging van het systeem om te macht te behouden."

   Met deze uitleg kan ik ook leven, als er maar niemand zegt dat dit virus een natuurlijke mutatie heeft ondergaan.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @Sofia,

   In het kader van BRICS moet ik deze optie verwerpen.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @Sofia,

   "Ik kan me een artikel op RT herinneren waar Russische onderzoekers meldden dat ze geen levend virus uit China kregen (terwijl ze daar blijkbaar wel om gevraagd hadden), om die reden konden ze niet verder met hun onderzoek naar een vaccin. Inmiddels hebben ze het genoom van het virus helemaal in kaart gebracht maar dan met materiaal van een zieke uit hun eigen bevolking."

   Ik heb gelezen dat, om over deze nieuwe corona variant te beschikken, je ook over de voorgaande corona varianten moet beschikken. De enige die dat heeft is de VS. Dit kwam van een Vietnamese wetenschapper.

   Het geeft aan dat het virus niet uit het Wuhan Lab afkomstig is of de Chinezen moeten verstoppertje spelen.

   Het geeft ook aan dat het Erasmus Medisch Centrum, patenthouder op het MERS virus, meer moet weten over deze corona variant omdat zij deze naar Canada hebben gezonden voor verder research en hetzelfde Erasmus Medisch Centum is door de Amerikaanse overheid (Pentagon?) met $400 miljoen gesteund.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 7. Geert Mak in een Belgische krant, vandaag:

  Het coronavirus herschrijft nu al de geschiedenis van onze jonge 21ste eeuw. ‘In Europa is het gebrek aan solidariteit tussen de lidstaten soms nog schokkend’, zegt schrijver Geert Mak. ‘En China is nu plots genereuzer dan de VS, die het grote rampgebied dreigen te worden.’

  Opeens zie je dat de VS wegzakken in de machtsverhoudingen op wereldniveau. De Amerikanen zijn enkel met zichzelf bezig terwijl China grote sier maakt. Je ziet een heel duidelijke kanteling plaatsvinden op dat vlak. China doet nu dingen die de VS tot voor kort deden. De VS bleven in de wereld veel gezag en vertrouwen behouden, ondanks de rare strapatsen die ze soms uithaalden, omdat ze heel snel en slim genereus konden zijn. Dat doen de Chinezen nu! Plots zijn zij internationaal heel genereus terwijl de VS in chaos dreigen weg te zakken.”

  Welke wonden zijn er in deze crisis geslagen tussen de EU en de VS?

  “De wonden waren al heel diep. Dit bevestigt alleen maar dat Europa op zichzelf is aangewezen. Eigenlijk is Europa nog heel vriendelijk. Als je kijkt naar de reële bedreigingen zou het veel realistischer zijn geweest dat de EU de grens had gesloten voor de VS. Met pijn in het hart zie ik hoe daar door de chaotische aanpak, de volstrekt incompetente federale leiding, en het feit dat veel Amerikanen geen medische dekking hebben, veel mensen gedwongen worden om rond te lopen met de coronasymptomen. De VS worden het grote rampgebied, ben ik bang. Het aantal doden daar zal heel snel gaan stijgen. De armste mensen zullen het zwaarst getroffen worden. Het zal hartbrekend worden.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een analist zegt dat dit weleens het einde van de EU kan betekenen.

   Verwijderen
 8. NIEUWS SURVEILLANCE IN ISRAËL
  In Israël volgt de geheime dienst burgers om ze in quarantaine te kunnen plaatsen
  Israël gaat de gangen van besmette burgers minutieus na door hun mobiele telefoons uit te lezen. Mensen waarmee zij in contact zijn geweest, krijgen per sms te horen dat ze in quarantaine moeten.

  Sacha Kester 23 maart 2020, 12:40
  =============================
  Surveillance kun je dus ook goed gebruiken.

  We weten nu zeker dat de overheid precies kwan weten metwie ik contact heb gehad. Er is geen enkele manier meer om een private daad te stellen.Misschien dat ik een brief kan posten. Daar denk ik wel eens aan. Oude KPN envelop,en daar dan mijn brief in doen aande persoon dei ik wil benaderen.
  Internet : kan niet ( Prism)
  Mogelijk wel met Tor, maar daar ben ik niet slim genoeg voor. Gedoe.
  Zelf met de auto: overal camera's. Idem trein.

  Alle informatie wordt bewaard, en als iemand 'in the picture' komt, gaan ze kijken met wie hij contact had.
  Via Project Veritas weten we ook al hoe ze werken.

  Maar Israel doet dit al decennia. Er was een firma ( Amcord?) die àlle telefoon rekeningen schreef. Zo wisten ze van elke Amerikaan met wie hij belde. Soms vele jaren terug. Ze wisten dus met Wie Obama had gebeld in 1990. en met wie niet. Dan weet je wel welk vlees je in de kuip hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jan schreef in vorige draad

  Val me aan op zaken die ik zei. Dat doe ik bij jou ook.
  Ikneemje kwalijk datje mee helpt om oude mensen te late sterven.
  Lijkt mee een heel serieus verwijt waar je even van zou moeten schrikken. Merk ik niks van. Je ego is beschadigd. Dààr ligt jouw zorg.
  Maar je kan je alleen verdedigen door mij uitspraken in de schoenen ....etc.

  Slappe hap, Blikkie. No good.
  *****************************************

  Je uitspraken zijn dermate abject dat ik voor jouw bestwil er niet op wilde reageren; nu je zo snakt naar een reactie: luister naar Professor Dokter Sucharit Bahkdi en je begrijpt dat ik me totaal niet aangesproken voel door jouw agressieve en ongepaste verwijten; maar als je toch een virtueel, maar niet minder macaber, wedstrijdje "doden op het geweten" wil doen, dan ben jij degene die niet alleen doden op je conto zou hebben maar ook onnoemlijk veel ellende en schade met je hysterisch pleidooien. Maar wees gerust, zowel jij als ik, wat jij en ik zeggen, heeft verwaarloosbare impact. Je overschat en je hysterische bevestigt dat.
  **************************************
  Jan schreef hierboven 20:28
  [Moskou doet enige logische oproep: ouderen en risico-groepen, blijf thuis]
  Mooi van jou, Blik.

  Maar toen ik die oproep op 8 maart deed , was jij nog aan het roepen dat er helemaal geen Corona virus bestond.
  ************************************************
  Er was een Corona virus, er is een Corona virus, en het Corna virus zal er altijd zijn. Net zoals er influenza was, is en blijft. Met doden, zieken en besmettingen.

  Moskou gaat door met leven met enkel het genoemde advies aan de oudere bevolking.

  De ironie is dat 30 jaar na de val van de muur de twee meest vrije landen in Europa Wit Rusland en Rusland zijn.

  Die half miljoen doden in Nederland waar je het met het schuim op de bek over had, die gaan zelfs niet in Europa vallen, en zelfs niet in de wereld, zelfs als je China en India, twee plekken waar buiten Wuhan het leven gewoon doorgaat, en zelfs Iran meetelt waar nu ook meer vrijheid is dan hier. Zelfs de 100.000 gaan we niet bereiken in de wereld. Maar de EU economie zal in de herfst op apegapen liggen en het leven van velen evenzo. De droom van enigen wordt waarheid. Waar het Stikstof zwam-verhaal, en van het gas af, veel te langzaam ging, daar is met deze geniale hoax hetzelfde bereikt in slechts enkele maanden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Blik,

   ook al ga je alles tien keer herhalen daarmee wordt het nog niet waar.
   1) Toen jij voloop roiep dat er helemaal geen Corona bestond, dat het een hoax was, opf eenbiertje, maar géén virus, toen had Putin de grens met China al dicht. Hij wuist dat het een virus was.
   Ga dus nu niet roepen dat er niks aan de hand is endat Rusland het bewijs vormt.
   ====
   Als je de gewone berekening doet met de Ro en CRF dan zie je dat er in Nederland mogelijk 500.000 doden komen, àls je de adviezen van Blik op volgt. ( Dat is dus niet mijn schuimbekkende verhaal,dat zijn de rekenmethoden die er voor staan. Op die manier kun je ook duidelijk maken dat je aan een gewoon griepje helemaal niks hoef te doen, geen NPI's in voeren dus.

   Niemand was zo idioot om de adviezen van Blik op te volgen, dus we hebben minder doden. ( In de hele wereld is niet één land dat de adviezen van Blik volgt. Nergens niet. Of misschien toch: de Centraal Afrikanen misschien? Het land van Bokassa)

   Helaas hebben ze niet de adviezen van boer Jansen opgevolgd, want dan hadden we èn nog een economie over, èn vrijwel geen doden. De Chinezen doen het wèl. Putin deed het ook. Alles OK daar.
   Mijn adviezen: Blog 953 (18 febr) , blog 966 (287 febr) en blog 979 (8 maart)

   Verwijderen
 10. Wat een GEWELDIGE uitzending heeft Jensen weer. Man wat kan die redeneren. Wat een respect voor deze man!

  https://jensen.nl/
  nr 130

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jensen staat nog niet op youtube... Je hebt zeker een abonnement?

   Verwijderen
  2. Inmiddels wel: https://www.youtube.com/watch?v=yoGMrSTb-tI
   Lees ook gelijk even het commentaar van minoverta. Die heeft het door.

   Verwijderen
  3. Ja, ik zag dat ie begonnen was, en ik heb 4 minuten gekeken. Ik wist alweer genoeg.
   Jensen zegt: Denk je nu eens in : een landje ver weg met 17 miljoen inwoners heeft te lijden van een zware griep en er zijn 200 doden en ze gooien hetland in Lockdown. Wat zou je denken?

   "Blij dat ik daar niet woon ! "

   Maar Jensen lult maar wat. Hij weet helemaal niks.

   Precies 2 maanden geleden , op 23 januari, gooide china Wuhan in lockdown. En een dag later : 4 grote provindies.

   Niet omdat er 200 doden waren, maar omdat er 26 doden waren . En 800 zieken.
   http://xevolutie.blogspot.com/2020/03/973-corona-tijdslijn.html

   Verwijderen
  4. Wat een GEWELDIGE uitzending heeft George Carlin weer. Man wat kan die redeneren. Wat een respect voor deze man!

   https://www.youtube.com/watch?v=KLODGhEyLvk

   Verwijderen

  5. minoverta m
   53 minuten geleden (bewerkt)
   Goedenavond! Belangrijke info voor de slapende:

   Deze P(L)ANDEMIE komt vele partijen uitstekend uit.
   WAKE UP!!!!!!!!!!!!!!!!

   Frankrijk had elk weekend te maken met een steeds groter wordende groep gele hesjes...
   ALS HET VOLK TE MACHTIG WORDT...

   Hongkong had reeds maanden betogingen die men met harde hand wou verdrijven, het volk gaf niet op en vocht terug...
   Maar AlS HET VOLK TE MACHTIG WORDT

   Griekenland vocht tegen de toestemming van de vele (vluchtelingen) die door Turkije gestuurd en gebriefd werden hoe Europa te veroveren. De burgers in Griekenland kwamen de militaire en grenswachters te hulp...
   Maar AlS HET VOLK TE MACHTIG WORDT

   Italië was failliet en de burgers staakten al maanden (tegen het verplicht vaccineren én tegen de armoede) # komt hier niet op t.v. anders breng je je volk op meer ideeën.
   Want ALS HET VOLK TE MACHTIG WORDT.

   De Duitse bank is net als in heel de wereld haast failliet, Merkel kan das nicht shaffen (ook veel protesten over verplicht vaccineren en in deze maand zou er een internationale demo zijn in Munchen) Ook hier van niks in de media hier.
   Want ALS HET VOLK TE MACHTIG WORDT...

   België word gereageerd door verliezers in de verkiezingen en de winnaars worden genegeerd. Verzet was een kwestie van tijd.
   Maar AlS HET VOLK TE MACHTIG WORDT

   De EU kan de vluchtelingencrisis niet aan, Engeland koos voor Brexit, andere landen willen ook (bevolking) toch. Maar de Eu wil zelf groeien met Albanie bv. Het volk steunt de EU niet.
   Maar AlS HET VOLK TE MACHTIG WORDT.

   Nederland. Rutte...VVD de ene na de andere VVDer moet weg vanwege integriteitsproblemen, fraude of "onjuist informatie" doorgeven aan de kamer/blamage. Rutte wordt steeds ongeloofwaardiger. Het MH17dosier rammelt aan alle kanten, de groningers worden niet geholpen, puinhoop bij de belasting, steeds meer voedselbanken, werkende armen, daklozen, bezuinigingen in de sociale sector, stikstofsmoesjes, boerenprotesten, vissers hun baan afpakken en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Het enigste wat Rutte goed doet is zelf verrijken en multinationals matsen. Overigens kunnen kleine ondernemertjes de das om worden gedaan zodat de multinationals de gaten weer op kunnen vullen.
   Maar AlS HET VOLK TE MACHTIG WORDT

   Met dit virus wordt de handelsoorlog tussen de VS en China beslecht. In Amerika wordt dit "virus" door de demoncraten gebruikt in de strijd om Trump bij de aankomende verkiezingen te laten falen. Men keek altijd jaloersmakend naar hoe China het voor elkaar kreeg om zo'n enorme grote bevolking onder de duim te houden. Dat voorbeeld doet volgen.
   Het volk sputtert tegen maar via 5G, overal camera's en van het contant geld af verkrijgen ze stap voor stap totale controle voor de nieuwe NWO. (nieuwe wereld orde). Verplichte vaccinaties voor iedereen, alle leeftijden met een bijbehorend vaccinatiepaspoort is in de maak.
   Zodat je niet meer kunt reizen, werken etc....... Tevens is het plan om de bevolking te decimeren. het volk is namelijk niks waard voor de elite..wij zijn slechts bruikbaar in de leeftijd dat we kunnen werken. Door vaccins en andere chemische rotzooi kunnen ze de vruchtbaarheid terugdringen en vele chronische ziektes langzaam binnen brengen waar de farmaceutische industrie dan nogmaals grof aan verdient. WIJ, ONS LIJF WORDT VAN DE STAAT!...

   Maar de meeste mensen worden met spelletjes op tv en internet in slaap gesust, dom gehouden en gebrainwashed dat hun overheid het allemaal goed met hen voor heeft. TIME TO WAKE UP!

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Het zal niemand verbazen dat ik zeker weet dat Minoverta ons NIKS kan leren.
   Er staat niks in dat hele verhaal dat ik niet weet.
   Ja, natuurlijk wilde Elite minder mensen. en meer slaven, en volledige controle etc etc.
   Maar ga niet vertellen dat die elites samen hebben afgesproken om dit virus op de mensheid los te laten.

   Eén partij heeft dat gedaan. Niet beide partijen.

   Het is ondenkbaar dat China hier ooit aan zou meewerken. trouwens: Hong Kong heeft helemaal niet zo veel geleden van dit virus. ( wel van die revoltes)

   Op Unz schreef iemand dat de VS dat virus ook nooit zou loslaten in China, want je weegt dat het ook in jouw eigen land zal huishouden.
   Ron Unz zelf reageerde: Ze kunnen het best wel gedaan hebben, want dat Sars virus deed erg veel schade in Azie. maar kwam vrijwel niet in Amerika.

   Ik denk dat UNz gelijk heeft.
   Amerika wordt geleid door gekken die denken dat ze almachtig zijn. De realiteit is dat ze niet weten dat ze verregaand decadent zijn ( Luister naar James Carlin), dus denken ze dat ze China kunnen verslaan met een gemeen virus. No way man.

   minoverta m gooit wat eenvoudige zaken op een hoopje,maar dat is geen analyse. Non informed gelul.
   Hij signaleert de problemen van elk land.
   Tja. Heb je ooit een tijd meegemaakt dat een land geen grote problemen had ?

   Ja, nu misschien. Nou moeten we plantjes in natuurgebieden die extreem weinig N verkiezen te hulp halen om nog ergens een 'Groot Probleem' te kunnen vinden. ( In dezen vind ik de analyse van Tom Zwiter op De Blauwe Tijger wel goed.)

   Verwijderen
  9. Sofia schrijft: "@Jan, als je nog een greintje geloofwaardigheid op dit blog wil overhouden,"

   Geloofwaardigheid?
   Ik geloof altijd mensen die eerder dan anderen vertelden wat er zou gaan gebeuren.

   En ik geloof nooit mensen die zelfs niet kunnen voorspellen wat er vorige week is gebeurd. Terwijl ze dat toch van alle kanten kunnen bekijken en analyseren on onderzoeken.

   Toekomst voorspellen is nog altijd lastiger dan het verleden kunnen zien.

   Met mìjn geloofwaardigheid zit het wel goed.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou Jensen, ik zit volop te luisteren, maar het gaat wel langzaam hoor.
  9 minuten, en nog niks te melden gehad.
  Drama queen. 24 , volop succes,zijn droom waar gemaakt en tòch een onvoorstelbare depressie. Zucht...
  Godver. schiet op joh ! ( 11 minuten: niks ! )
  Ach, hij ontdekt dat ie zich te veel heeft aangepast aan de omgeving.
  Is helemaal normaal hoor,voor jongelui tot 22 jaar. .
  ( Is Jensen homo eigenlijk? Is dat het waar hij het ove rheeft?)
  Wat is dict een vreselijke drama queen zonde rinhoud zeg ! Wat alkt die mantegen !
  Bang voor de dood ? Nee toch zeker? Kenje nog meer cliché Jensen?
  Wie er de meeste kan roepen binnen 60 seconden ! Ik kom tot 30.

  Ik krijg helemaalde kriebels va deze lul. Geeef mij maar de verhalen van Mona. Datwaas ngte verteren,

  Elke jjong volwassene kandit verhaal vertellen. Maar daarga je in een videoblog toch niet over zeiken? !

  Min 19. Er gaat wat komen.
  De angst voor de dood.
  ( Geen foute houding als er een virus rond gaat dat binnen 2 maanden in 150 lanmden is doorgedrongen)
  De hele dag latenze dodenzien !!
  ( Drie dagen geleden was Blik nog hel boos: waar zijn de lijken>)

  Nou gaat ie ons weer uitleggen dat we allemaal zullen steven, en dat we niet bang moeten zijn voor de dood.
  O nee, nou heeft Tedros het weer gedaan
  O, Jensen draait zijn vorige video nog een leer af. Tedros die zegt dat de ziekte dodelijk zal zijn.. Maar niet de meeste mensen.

  Jongens, ik heb hier geen geduld voor .
  Te ver beneden mijn niveau.
  Wat een oelewapper. Wat een kletsmajoor.
  Goeinacht. ( Ik heb precies de helft gezien.)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. IK heb het ook even in de video gemeld ( nu al 1000 reacties, allemaal vol lof over deze idioot !)

  Wat een lul die Jensen. Twee maanden geleden waren in China 26 doden, en toen al heeft men Wuhan in quarantaine gedaan en op 24 januari waren 13 steden in quarantaine. Toen waren er 26 doden in China en 800 zieken. Bij een Ro= 2,2 (volgens WHO) en case rate fatality van 2% heb je in no time miljoenen doden. In Nederland krijg je minstens 200.000 doden als we naar Jensen zouden luisteren. En daarom nemen ze in de hele wereld grote maatregelen.
  Je moet wel heel erg dom zijn als je deze Jensen gelooft. Als we vreselijk ons best doen kan het nog een heel klein beetje minder =catastrofaal worden, En mensen als Jensen zullen dan kraaien: zie je wel! Helemaal geen 200.000 doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Was Jensen niet de man die beweerde dat dat virus niet eens bestond? Dat het helemaal een hoax was? Toen had ie dus ongelijk, want nu zegt ie dat het wèl bestaat: hij noemt de doden en de aantallen. Natuurlijk beduvelt hij de zaak, want door de lockdown is slechts een heel klein deel van de bevolking besmet geraakt. Geen lockdown: dan wordt zeker 50% besmet, en heeft 18% ziekenhuis opname nodig ( in Nederland: 2,5 miljoen bedden nodig. We hebben een fractie daarvan) En kwart van die 18% heeft IC nodig. Daar hebben we te verwaarlozen aantallen van. Hadden we wel voldoende , dan zou 1% van de zieken sterven. Maar geen IC's : dan sterft mogelijk 5%. In Nederland ongeveer 500.000 mensen. ( Dat is": als we doen wat Jensen wil.) Ik ben er niet voor. Waarom moeten wij 100 keer meer doden hebben dan China, een land dat 100 keer groter is dan wij, beste Jensen. Kun je dat verdedigen? want daar pleit jij voor.
  In de gevangenis met Jensen: dood door schuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. https://www.ninefornews.nl/china-maakt-balans-op-meeste-mensen-met-corona-zijn-al-hersteld/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hier zegt Trump wat ik ook in mijn bovenstaande stuk schreef over de nabije toekomst
  https://www.rt.com/usa/483899-trump-asian-americans-virus/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Artikel en comments zijn de moeite waard. En de video van Nathan Rich.

  https://www.unz.com/article/last-man-standing/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ruim 3000 reacties bij Jensen.

  Allemaal links boven in de Dunning-Kruger grafiek, uiteraard.

  Ik heb ook maar een duit in het zakje gedaan.

  Jensen gebruikt een 'diepe depressie' op zijn 24ste om zijn face-saving leugens te verkopen. Depressies op die leeftijd zijn alijd sexueel gerelateerd. Dan is de hypothese niet moeilijk meer:

  Kan ook zijn dat ie gewoon a-sexueel is, net als Mark vermoedelijk is. A-moreel zijn ze in elk geval.

  46 jaar en nog durft ie niet te zeggen dat ie homo is. Zal ook wel niet echt spetteren als je er pas ip je 24 ste achter komt. ( Niks tegen homo's,. tenzij ze mensen de dood in jagen voor clickbaits )

  “Natuurlijk gaan er verhalen dat je homo bent wanneer je ervoor kiest om vrijgezel te blijven. Dan zit je ‘dus’ met jezelf in de knoop. Maar ik vind relaties iets onnatuurlijks, vreemd,” zei hij vier jaar geleden in De Telegraaf.

  Jensen, jij verdient geld en wij sterven door jou. Zo zit het toch? Je voorziet in een behoefte, en offert andere op.

  Jensen, dus het virus bestaat wèl ? Dan had je een maand gelden ongelijk ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @Sofia,

   "Hoe laag kan iemand zinken."

   Kijk maar wat hij over Corbett schrijft.

   Maar laten wij @Jan, met z'n angsthazerij, eens beschuldigen voor het mogelijk maken van een wereldwijd vaccinatieprogramma. Uit zijn geschriften blijkt namelijk dat hij zit te draaikonten over vaccinaties. Dan zijn ze goed, dan weet hij het niet zeker. Mocht deze pandemie op een wereldwijd vaccinatieprogramma uitdraaien, waar ongetwijfeld doden bij gaan vallen, dan kunnen zij @Jan toch ook gewoon een moordenaar noemen.

   After the Lockdown: A Global Coronavirus Vaccination Program…

   https://www.globalresearch.ca/after-the-lockdown-a-global-coronavirus-vaccination-program/5706547

   Verwijderen
  4. Aan @Jan kan ik overigens het volgende schrijven.

   Jouw proza over Robert Jensen klopt van geen kant. Robert Jensen heeft het bestaan van het virus nooit ontkent, dat komt slechts uit jouw fantasie en hoe jij zaken verkeerd (bewuat dan wel onbewust) interpreteert.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/virussen-bestaan-niet-1/

  Kom, laat ik Jan Verheul nog eens flink steigeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooiste ontdekking ooit:
  ‘virus’ is in feite niets meer is dan een gifstof en dat we dus onterecht kinderen op zeer jonge leeftijd vergiftigen door ze in te laten enten tegen een virus dat niet bestaat! Hoe kan je iemand d.m.v. een vaccin immuun maken voor een gifstof? Dit maakt vaccins tot niets meer dan een instrument voor genocide (volkerenmoord).

  Hoeveel ouderen hebben zich afgelopen jaren al laten vaccineren met de griepprik?
  Oh lieve Jan, vertel ons eens wat er allemaal aan GIF in dat spuitje zat.
  Wil je?
  En Jan denkt dat wij geschiedenis vergeten zijn en niet lezen kunnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. 3 maart: Corbett stelt alleen de totaal oninteressante vragen: "kloppen de cijfertjes wel precies ?
  Zouden ze niet te hoog zijn? Of te laag ?

  Totaal niet van belang natuurlijk.
  De Ro is van belang en de CRF.
  HIj zwamt 23 minuten door.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. 24 maart: Corbett stelt alleen totaal niet belangrijke zaak aan de orde:
  Dat we nu ineens iets belangrijk vinden dat we vroeger niet belangrijk vonden. En dat dit via de MSM in de hoofden van de mensen wordt gebracht.

  Ik zou zeggen: God zij dank, James.
  Als het aan jou lag, kregen we 400.000 doden.

  De man heeft niks te melden. Hij zat wer naast en durft het niet toe te geven. Dus gaat ie zwabberen over onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Waar blijven die 200.000 doden volgens jou boer Hugo?
  Jouw duim moet ondertussen toch wel gigantische proporties hebben aangenomen door al dat gezuig erop.
  België iets meer dan 200 doden tot nu toe, en zelfs dat cijfer is niet helemaal betrouwbaar want iedere longziekte wordt er in meegerekend.
  Je kunt beter met de koeien in de wei gaan praten, boertje, die raken misschien wat sneller in paniek als ze jou zien.
  Trouwens, het was Grandalf die het over dat biertje had, niet Blik. Zo gemakkelijk ga jij om met je medemens, puur in jouw straatje kijken en niet verder.
  Wat ga jij doen met die mensen die door jouw paniek zaaien economisch eronderdoor gaan en juist daardoor ziek worden, of erger, er uit het leven stappen, moeten op die manier jouw cijfers kloppend gemaakt worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. 50:40 Jensen begrijpt er niks van en bewijst het zelf: hij weet niet wat logaritmische toename is. Hij zegt steeds 'algoritme'. Dat is hoe Artificial Intelligence werkt. Virussen groeien logaritmisch: Je begint met 1 druppel water. En dan 2. En dan 4 . En dan 8. Elke minuut verdubbel je. Na hoeveel uur heb je de Rotterdamse Kuip gevuld? https://www.youtube.com/watch?v=ijf7UxI7EFE&t=46s
  Oplossing: Na 45 minuten staat er 1 meter water op het gras. En 5 minuten later stroomt hij over: 16 meter water in de Kuip. We zijn nu 5 minuten ver en Jensen roept: 63 druppels ! Ze zijn gek om de kuip te evacueren. Maar je moet vlug zijn , want na 45 minuten verdrinkt iedereen die er nog zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Flatten the curve...go home, @Jan.

   Verwijderen
  2. Wat bedoelt Joop ?: Flatten the curve...go home, @Jan.

   Joop heeft geen antwoord op mijn ontmaskering van nitwit Jensen.
   En dan gaat ie ijlzwammen.

   Verwijderen
  3. "Wat bedoelt Joop ?: Flatten the curve...go home, @Jan."

   Dat @Sofia gelijk heeft, anders had je wel geweten wat ik bedoelde.

   "Joop heeft geen antwoord op mijn ontmaskering van nitwit Jensen. En dan gaat ie ijlzwammen."

   Net zoiets als: "Joop is een complotdenker" wat dan weer betekent dat jij geen antwoord heb.

   Flatten the curve...go home, @Jan. Jij hebt geen kaas gegeten van perceptiemanagement dan wel propaganda.

   Verwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel bijzonder !
   Dus Covid-19 is afgevoerd van de HCID lijst, terwijl MERS en SARS er nog op staan.
   Boris zei eenweek geleden nog: We take it on the chin!
   Stoere taal voor : "We laten gewoon flink wat arme oudjes sterven,hoeven we lekker niks te doen"
   Daar zijn alle leiders snel van terug gekomen. Toch beetje bezorgd voor lynchpartijen, denk ik.

   En wie in dat gremium zit dat de lijst van HCID ziekten bepaalt weet ik niet, maar ik vermoed een gemiddelde leeftijd van 91 jaar en allemaal Sirs en Lady's.
   Anders kan ik het ook niet verklaren.


   Verwijderen
  2. Duitsland:
   https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Germany

   Zwitserland: Heeft het heel erg goed aangepakt.

   Op 28 februari hadden ze in het hele land 11 zieken, en ze namen meteen heel goede maatregelen:

   On 28 February, the Federal Council banned events involving more than 1000 people in an effort to curb the spread of the infection.[26][27] Multiple events such as carnivals and fairs were either postponed or cancelled. Geneva Motor Show,[28] Baselworld,[29] Bern Carnival and the Carnival of Basel were cancelled.[30] University of Bern replaced all face-to-face lectures with more than 250 attendees with online lectures.[31]

   In Zwitserland nog geen doden zelfs !

   Toch wel 8000 zieken.
   De reden dat de ""Beds in Swiss intensive care units reserved for Covid19 patients are still „mostly empty“.""

   komt niet omdat dat Corona onschuldig is, maar omdat ze het blog van Jan Verheul ter harte hebben genomen !

   Zoals Chris Martenson elke video af sluit : "It did not have to be that way."

   En Zwitersland bewijst het (voorlopig). (Ik ben toch bang dat het niet helemaal goed gaat. Ze ware er wel vroeg bij met de eerste maatregelen, maar pakten niet echt door.
   Het kan dus dat ze wat later komen met hun ellende.

   Verwijderen
 27. Op dit blog deed ik een voorspelling, op 19 maart.
  ( http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/03/hoe-lang-blijft-de-corona-hoax-nog-in.html )

  Het aantal dagen voor verdubbeling was toen 2,2 dagen

  Dat is nu gelukkig flink minder. Ik hoorde een deskundige zeggen : elke 3 tot 5 dagen.
  Iemand zei ook: "Soms wordt een overlijden pas 2 dagen later door gegeven. Men geeft voorrang aan de zorg ipv aan de statistieken."

  Laat ons eens kijken hoe snel nu de verdubbeling is:

  13 maart 10 doden.
  15 maart 20 doden.(verdubbeling)
  17 maart 43 doden. (2,15 maal)
  19 maart 76 doden. ( 1,76 maal)
  20 maart:76+ 30= 106
  21 maart Voorspeld:160 doden Werkelijk:106+ 30=136.( 1,78 )
  22 maart: 106+43= 149
  23 maart voorspeld: 320 doden- Werkelijk:149+34= 183 ( 1,34)
  24 maart: 183 + 63= 246

  Nu alleen de oneven dagen, en alleen de totaal aantal doden:

  13 maart 10 doden.
  15 maart 20 doden.(2 maal)
  17 maart 43 doden. (2,15 maal)
  19 maart 76 doden. ( 1,76 maal)
  21 maart 136 doden ( 1,78 )
  23 maart 183 doden (1,34)

  We zien dat het van 13 tot 21 maart elke 2,2 dagen verdubbelde.
  Dat is bijzonder hoog.

  Pas na 21 maart is de verdubbeling in circa 3 dagen.

  Wathelet waarschuwde voor verdubbeling in 3,3 dagen.
  Het is nu nog steeds hoger dan 3,3.

  Als ik verdubbeling per 3 dagen neem is de huidige voorspelling:
  26 maart 2 x 183 = 366
  29 maart : 732
  1 april: 1464.

  Gelukkig niet de 10.000 waar je op uit kwam toen de verdubbeling nog per 2,2 dagen was, maar ook erg hoog.
  Dat is al over 8 dagen: 1464 doden.

  NB: voor iedereen gaat schreeuwen : "Ha zie je wel! Paniek, helemaal geen 10.000 doden zoals voorspeld ! "
  Heb ik als antwoord: Ik heb niks voorspeld. Ik heb de normale rekenformule toegepast op de gegevens die ik had tot en met 19 maart. Die verdubbeling was toen heel erg snel, maar hij waas wel een feit. En daar heb ik mee gerekend. Dat is het enige verantwoorde dat je kan doen.

  Nu mogen we voorspellen op basis van verdubbeling in 3,2 dagen, maar dat rekent lastig, dus neem ik 3 dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ben Swann zit er op vele manieren helemaal naast.
  Ik neem alleen het laaghangend fruit:

  Ro=1,28 voor griep. Dus na 3 maanden =en 20 keer doorgegeven griep heb je 178 mensen met de griep.
  CRF 0,1 ofwel 0,178 persoon dood. Niemand.

  Stel nu dat je alleen van de çonfirmed griep ziekenuit gaat en zegt: 10% gaat dood aan de griep, dan heb je dus 17,8 doden.

  Nu het Corona virus.
  R0=2,2 (WHO)
  Na 3 maanden en 20 keer doorgeven heb je 15 miljoen zieken. Niet 178.
  CRF= 1% ( Alswe in Nederland 14.400 ICU's zouden hebben) (WHO zegt 3,4%) Dus van15 miljoen zieken heb je dan 150.000 doden.

  het verschil: 17 doden of 150.000 doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Sofia,
  probeer jij nu eerst maar eens uit te leggen aan Jensen wat een logaritmisch verlopende infectie is.
  En vertel hem en passant wat een algoritme is.

  Jensen denkt dat het dodental bij het prille begin van een infectieziekte ( als er 63 druppels in De Kuip liggen te vergelijken zijn met een tijdje later, als de Kuip over stroomt...) gelijk is aan àlle zieken die we zullen krijgen.

  Met Ro zou ik nog even wachten, want volgens mij heb je zelf nog niet door wat dat precies is.

  Het feit dat 'confirmed griep cases' en 'estimated griep cases' 90% uit elkaar liggen is opmerkelijk veel.

  Ik ben benieuwd of iemand een verklaring heeft.

  Mijn verklaring zou zijn: griep is onbelangrijk. Je kan er weinig tegen doen ( ja, inenten, maar vaak heb je dan toch net niet tegen de griepvariant ingeënt die dat jaar het populairste wordt) ( Ik heb nog nooit zo'n ding gehaald. Ben er totaal niet in geinteresseerd.)
  Als je al bijna dood bent heeft het wel nut om die griep even te ontlopen. Kan je zomaar een jaartje langer leven ( ijs en weder dienende.)
  Dus: Waarom zou je met zekerheid gaan bepalen of iemand de griep heeft. Moet je gaan testen, en er zijn veel varianten etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Als wetenschappers zeggen dat zij met een vaccin bezig zijn die elk griepvirus kunnen ondervangen, dan moet daarmee je vraag beantwoord zijn. Wetenschappers hebben kennelijk een toekomstvisie over welke virussen zich in de toekomst gaan ontwikkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. IK ben het met Dawg eens: Sofia haalt zaken en bronnen boven water die mij aan het denken zetten.
  Dank daarvoor.

  En die Zwiters zijn lui waar ikin het verleden goede dingen van las,dus die vertrouw ik wel.

  Ik had de cijfers van Zwitserland niet bij de hand,en keek dus op Wikipedia, hoe het in Zwitserland ging.
  https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Switzerland

  Ik zag in de grafiek geen doden aangegeven, en dacht dat ze geen doden hadden

  Maar nu bij Martenson zie ik: 122 doden in Zwitserland.

  En : de beste maat voor hoe eenland het doet is : aanytalzieken per 1 miljoen mensen.
  Daar staat Zwitserland wereldwijd op plaats 2: 1063 zieken per 1 miljoen. ( Italië eerst: 1144) (Nederland: 324 )

  En als je er langer over na denkt: als je in een land heel veel rijken hebt en vooral oudere miljoenairs, en kuuroorden en fameuze ziekenhuizen, dan heb je veel ICs. '
  Je kunt dat een indruk wekken dat alles goed gaat door te beweren:
  Beds in Swiss intensive care units reserved for Covid19 patients are still „mostly empty“.

  Dat begint al op Jensen te lijken die in een video vaneen uur 8 maal Tedros af draait diee dan zegt: "Most people will not doie of it"

  Tedros heeft gelijk, zelfs als 3,5 miljard menen aan de Covid-19 sterven.
  Zo kun je mensen helemaal gerust stellen , zelfs als ze 49% kans hebben dat ze over een maand dood zijn. Mensenhoren wat \ze willen horen.

  Martensen heeft nu 61 video's gemaakt,en ik sla er geen een over. Schaao 35 uur video.
  Elke keer denk ik: ik moet hem morgen nog eens beluisteren.

  Hier op Blik zit niemand die Marttensen ooit heeft beluisterd. Maar meerderen luisteren naar Jensen.
  ( U weet wel: logaritme = alogoritme. Een scholier van14 jaar kan U het verschil uitleggen, maar Ù gelooft een man die het verschil NIET weet over een onderwerp waar Ù ook zo goed als niks van weet. )

  Altijd op zoek gaan naar bronnen die bevestigen wat je ooit als eerste had gehoord, en jou destijds overtuigde: dom. Niet doen. Je gaat niks bereiken. Je bent middeleeuws. Probeer een snuifje 'Verlichting' in je leven te brengen.


  BeantwoordenVerwijderen
 38. Als je Martenson elke dag bekijkt zal je zien dat je geinformeerd wordt.

  Vandaag toont hij een Oxforn professor ( Gupta) die heer en meester is in de Theoretische Virologie.
  Gupta zegt in de Financial Times:
  "Volgens onze modellen is de helft van het Engelse volk al door het virus besmet, maar was nauwelijks ziek."
  Als dateens waar was ! Dat zou geweldig nieus zijn.

  En kijk: veel hoger dan prof. opp Oxford kunje nietkomen. En publicatie in Fijnancial Times dat klinkt allemaal als 'peer reviewed.' 1 stapje onder de 'absolute waarheid.'

  Martenson heeft er geen minuut voor nodig. HIjzegt: Kij, ionEngeland zijn 90.000 mensen getest. Niet random in het hele volk, maar verdachte mensen: hoesten,. koorts, vermoedelijk corona,. En wat blijkt: slechts 5000 van hen hebben Corona.

  Dus: prof. Gupta lult uit zijn nek.

  Wat leren we hier van?
  Dat het volledig nutteloos is om één bron te zoeken ( Dr Bakhdi die in dit blog door Blik wordt opgevoerd , of Dr Wolfgang Wodarg van een paar dagen geleden ) en dan te denken dat die de waarheid zegt.

  Je moet allerlei bronnen lezen,en serieus nemen. Maar niet langer dan mogelijk: Gupta valt af. Martenson heeft hem afgeserveerd.

  -- Tot zover --

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Je moet allerlei bronnen lezen,en serieus nemen.]

   Klopt. En daar een gemiddelde uit destilleren. Daarom is het belangrijk, dat we dit met z'n allen doen en de meningen naast elkaar leggen, waarbij tevens respect wordt betoond.

   Verwijderen
 39. Iedereen, professor, wetenschapper of gewone onderzoeker die het niet met boer Hugo eens is lult uit zijn nek. Nee, want redder der mensheid Hugo heeft gelijk!
  Nou boertje, ik ben geen wetenschapper maar ik ben ook niet achterlijk, zoals jij me graag ziet. Als ik jou moet geloven zat ik nu vol angst voor jouw vriendenclubje in mijn huisje te bibberen van de kou. Daar was je mij 6 jaar geleden al voor aan het waarschuwen: hel en verdoemenis komt over de mensheid als ze Hugo niet geloven. Geen rustig leven zou ik hebben enz.
  Ik zit nog steeds in mijn huisje en ik heb nog steeds nergens een of andere mossad killer geziem die mij het zwijgen moet opleggen. Het is verwonderlijk dat een schreeuwlelijk zoals jij met een zo fantastich, op pure waarheid gericht, blog, dat die PTB ronduit aan de schandpaal nagelt, jou nog steeds met rust laten. Jij zou voor hun veel banger moeten zijn dan een nieuw griepje, waar voorlopig nog geen weerstand is tegen opgebouwd (wat niet kan door de isolatie).
  Ben jij zo machtig of speel je met jouw vriendjes onder een hoedje (keppeltje)? Want dat lijkt erop: Eerst iedereen die het toen niet met jou eens is de grond in boren en nu doe je hetzelfde, maar is het ineens in het voordeel van jouw vriendjes en bescherm je die door voledig in nun verhaal met paniek zaaien mee te gaan.
  Jij denkt echt dat het maar 1 clubje is dat daarboven de scepter zwaait. Knap hoor als je weet dat op 1 land (Noord Korea) na, er geen enkel ander land bestaat dat uit een 1 partij bestaat en dus allesoverheersend is en dat land zit dan ook voor de rest van de wereld geisoleerd. (China heeft jaren geleden de grenzen open gezet, en een aantal landen zijn door Amerika bezet, maar dat doet niets af aan de strekking van wat ik wil zeggen, het bevestigd de verdeeldheid). En zo gaat het ook met die elites. Denk jij echt dat het allemaal vriendjes onder mekaar zijn? Als dat het geval was dan waren we al lang overheerst, meteen na de 2e w.o. al. Zelf een groot projekt van hun, de EU lukt niet eens echt.
  Als het al zo moelijk in om een regering te vormen, en dan hoef ik echt niet naar Belgie alleen te kijken maar ook bijvoorbeeld het thuisland van jouw clubje dan zegt mij dat genoeg hoe verdeeld ze zijn. Of ze moeten natuurlijk naar god Hugo gaan luisteren, dan komt alles goed.
  We zitten nu even in ons gouden kooitje gevangen, maar dat gaat niet eeuwig duren en als de mensen straks massaal uitbreken is zelfs het leger daar niet tegen bestand en dan natuurlijk de vraag of die echt gaan schieten op eigen volk of ook door hebben dat ze bedonderd zijn..
  En dan dit: het internet is het grootste gevaar voor die elites en wat is nu het gevolg? iedereen wordt nu juist aangeraden om te converseren via het net, dus het bereik is ineens stukken groter, want thuis slaat de verveling toe en worden er veel meer sites bekeken, ook de alternatieve, dus als straks uitkomt dat we voor de gek zijn gehouden: het virus is lang niet zo dodelijk als waar ze ons zo bang voor gemaakt hebben, dat er dan inderdaad pek en veren naar boven gehaald kunnen worden. Ja maar de top blijft buiten schot zal je dan zeggen, maar zonder hun puppets kunnen die ook niets.
  En dan nog iets over jouw cijfers: een logaritme kan enkel werken als ALLE factoren zijn ingevoerd en niet enkel die waarvan je weet dat ze de uitkomst kunnen beinvloeden naar jouw te wensen resultaat.
  Niets is zo veranderlijk als de mens en niets is zo moeilijk om 'de mens' in 1 hokje te plaatsen. Daarom hebben we onderden hokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [We zitten nu even in ons gouden kooitje gevangen, maar dat gaat niet eeuwig duren en als de mensen straks massaal uitbreken is zelfs het leger daar niet tegen bestand en dan natuurlijk de vraag of die echt gaan schieten op eigen volk of ook door hebben dat ze bedonderd zijn.]

   Nee hoor, het volk heeft al maatregelen genomen en is bereid de wapens op te pakken.
   https://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14774:kwart-nederlanders-bereid-tot-geweld-tegen-overheid&catid=9:binnenland&Itemid=22

   https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20191227/criminele-telegramgroepen-jagen-op-namen-adressen-agenten/
   Die laatste kan je uitbreiden met militairen, belastingambtenaren en wat je maar wilt.
   Je moet niet wachten tot die gasten in rotten van 10 tegenover je staan, maar thuis opwachten, voor als ze "aan het werk" gaan. Dan piepen ze wel anders.

   Verwijderen
 40. Joël (39) ligt in het ziekenhuis met corona: ‘Acht dagen geen minuut geslapen'
  https://nos.nl/artikel/2328104-joel-39-ligt-in-het-ziekenhuis-met-corona-acht-dagen-geen-minuut-geslapen.html

  LOL. Als je aan de beademing leggen dan brengen ze je in slaap. Angst porno door de NOS

  Bovendien moet je op je buik liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Hier kun je zien hoe het virus Acute Respatory Dystress Syndrome veroorzaakt en 3 manieren waarop je de overlevingskansen van de patiënt enorm verhoogd.(vanaf minuut 7)

   1. Low tidal volume ventilation
   2. de patient verlammen
   3. de patient op zijn buik leggen

   Dat je de patient moet verlammen is al sinds 2010 bekend.

   Verwijderen
  3. https://www.youtube.com/watch?v=okg7uq_HrhQ

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. "Informatief filmpje, duidelijke uitleg. Heb ik het goed begrepen dat ook Influenza kan leiden tot ARDS?"

   Yep. Het is de ontsteking bij je longblaasjes, waardoor het membraan van de cellen te dik wordt en waardoor je geen zuurstof meer in je bloed krijgt en CO2 uit je bloed krijgt. Dit kan ook door influenza veroorzaakt worden.

   Verwijderen
 41. President Brazilië: terug naar normale leven, media zaaien angst
  https://nos.nl/artikel/2328256-president-brazilie-terug-naar-normale-leven-media-zaaien-angst.html

  Natuurlijk moet de NOS melden dat deze man "uiterst rechts" is en dat de bevolking boos is op de manier waarop Bolsonaro deze crisis aanpakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Het gaat er om dat we door dit virus allemaal een ID krijgen. Het project ID 2020

  https://id2020.org/alliance

  https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

  We weten allemaal dat ze ons willen chippen. De mensheid zou dit nooit accepteren. Ze weten dat we het wel accepteren als we in doodsangst leven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezegde: Men lijdt het meest, door het lijden wat men vreest.
   Niet doen, stress verlaagt je weerstand en speel je die gasten in de kaart.
   Zodra het moet, duik ik een half jaartje onder in Spanje.
   Ook nog eens in prijs verlaagd: https://www.lliriainvest.com/ficha/chalet/villar-del-arzobispo/tarragon/1950/4476800/nl/
   Wel eenzaam, maar met voldoende grond en 1 buurman, die er nooit is. Binnen een straal van 6 km helemaal niets.

   Verwijderen
 43. Bolsonaro slaat de spijker op zijn kop.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @ Bolsonaro.

  Zoals ik zelf op 8 maart (blog 979) schreef: Isoleer onmiddellijk alle mensen ouder dan 50, en laat de economie verder draaien op jonger dan 50 jarigen. Vanaf NU.
  Morgen ga je de zwakke jongwenren opsporen en isoleren. En je gaat de vitale 50 plussers opsporenen laat ze met vergunning aan het werk.

  Zo houd je de economie draaiend, en het beroep op de IC en de verpleging en artsen zo laag mogelijk.

  Intussen zorg je voor manieren om de mensen die in isolatie zitten zo goed mogelijk te helpen.
  Cursussen, wandeltochten (mondkapje, afstand), bingo etc.
  Als je voldoende testen hebt kan je hen zelfs in verpleeghuizenweer gewoon samen laten zitten: zolang je maar weet dat er absoluut geen virus in huis is.

  ---
  Idioten denken stilletjes: mooi alswwe van die oude knakkers af zullen zijn.

  Let op: Antony Fauci was eerst opzij geschoven, maar ze hebben hem nodig. De man is 79 ! Alle presidentskandidten zijn 70 plus inde VS.

  Kijk ik naar mezelf: zonder mij redden ze het echt niet hier op dit bedrijfje.
  Het zou dus erg onverstandig zijn om die oude generatie bewust de dood in te sturen. Maar het zou de misdaden van Hilter wel in het niet doen verdwijnen. Dat dan weer wel.

  En als U denkt dat het onmenselijk is om 2 welken binnen te zitten: Lees Anne Frank's 'Het Achterhuis' tot troost.
  Twee weken ! Laat Anne niet lachen ! Doetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [En als U denkt dat het onmenselijk is om 2 welken binnen te zitten: Lees Anne Frank's 'Het Achterhuis' tot troost.]

   Aha, je bedoelt dat (dag)boekje, wat met ballpoint is geschreven, terwijl ballpoints in 1944 nog niet bestonden?

   Verwijderen
  2. Ja, het is heel waarschijnlijk na de oorlog geschreven, maar daar wilde ik het nu niet over hebben.

   Ik schreef het meer om alles een beetje te relativeren.

   mensen moeten geheel voor hun eigen bestwil even in hun 'goudenKooi' blijven,en weten meteen met 100% zekerheid dat ze vanaf nu slaaf zijn.
   Het zou allemaal onmenselijk zijn.
   Het dagboek is dan wel fraude, maar er zaten toen wel heel erg veel mensen in een klein kamertje met meerdere mensen, zonder te weten hoe en wanneer het af zou lopen. Dat is toch wel andere koek.

   Verwijderen
 45. Goed gesprek op Blue Tiger.

  Beetje moeilijk.
  Jensen speelt ook een rol (en wordt niet echt bekritiseerd ! )

  Ik sta op standpunt van Tom:
  - Virus is gevaarlijk.
  - Staats misbruik dreigt.

  Interessant: In sommige landen gaan al geruchten dat men de Ministers wil aanklagen. ( Ik heb de Media al 3 weken geleden beloofd dat ik ze voor de rechter zal dagen)

  https://www.youtube.com/watch?v=IMGQiPddXGo&t=2428s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij het commentaar Bravo232 van de link is het al raak. De gebruikte methode is afkomstig uit China en is een zegen gebleken. Je kunt iedere maatregel natuurlijk negatief uitleggen, maar je kunt dingen ook in perspectief proberen te zien.

   Ik voorzie hier ook wel een bijltjesdag. Maar dan zonder moeilijke juridische toestanden. Dan zullen de opvolgers zich nog eens achter de oren krabben, voordat ze zulke stunts gaan uithalen.

   (Bericht aangepast, omdat Bravo232 inmiddels is gezakt.)

   Verwijderen
  2. Beste GB,

   Ik neem aan dat het een reactie op De Blauwe Tijger is.

   Als je die goed vind, mag je hem hier ook op dit blog plakken. Hoeven wij niet te gaan scrollen...

   Verwijderen
  3. Ok. Bij deze:
   "dit virus word gebruikt om een politiestaat door de EU in Europa te creeeren, gisteren nog een artikel gelezen hoe een eurocommissaris heeft gevraagt aan telecom bedrijven om gegeven van mensen die corona hebben op te vragen zodat ze kunnen tracken met wie diegene contact heeft gehad, ook bij mij in de AH hangen nu op het plafond 20 cameras. orwell had zich ongedraaid in zijn graf."

   Verwijderen
  4. @ GB,

   dat is dus de tekst van Bravo 232.

   Ik vind 911 een heel duidelijke aanslag gepleegd met dat doel:
   Een war on terror beginnen: moslims zwart maken, buurlanden Israel kapot slaan, burgers machteloos maken in de VS: Patriot Act., enorme Geheime Diensten op poten zetten, enorme surveillance mogelijk maken etc etc.
   Ik denk dat Orwell jaren geleden al zelfmoord pleegde.
   De surveillance is al bijna af.

   Nu nog het motief om hem openlijk te kunnen gebruiken.
   Daar zou dit virus voor gebruikt kunnen worden.

   Maar ik vind het fantastisch als men mij het leven kan redden met behulp van smartphone en GPS.

   En dan zien we NA dat we het allemaal overleefd hebben wel hoe we de Elite de baas kunnen met zijn allen.

   Maar zeg maar tegen Bravo 232 dat hij nu al helemaal verkeerd bezig is.
   Hij moet zijn energie gebruiken tegen de MSM, en niet tegen de alternatieven als DBT
   Schrijf naar Mark van Assen dat hij een gek is: https://www.ad.nl/buitenland/russisch-nepnieuws-corona-is-een-grap-of-een-biologisch-wapen~ab07fd1e/

   Verwijderen
  5. [Maar ik vind het fantastisch als men mij het leven kan redden met behulp van smartphone en GPS.]
   Dát bedoelde Bravo232 dus ook, alleen hij/zij legt het negatief uit en slaat dan door naar de camera's in de Appie.
   Iets wat steeds negatief is uitgelegd wordt nu ten gunste van het volk gebruikt en is het weer niet goed.
   En Bravo232 heeft al antwoord gehad van Shimon Eliezer, dus hoef ik dat niet over te doen.

   En energie gebruiken tegen de MSM is zinloos. De MSM is een gevolg van: partijpolitiek en daaraan gekoppelde regeringen. Verander die 2 en dan gaan de MSM ook om.

   Om die reden acht ik het ook zinloos om MvA te zeggen, dat hij een gek is. Hij krijgt daar alleen maar een harde plasser van: "Weer een idioot die mijn stukje heeft gelezen en dan ook nog eens reageert", waarbij ik direct opmerk, dat jij niet die idioot bent.
   Ik klik nooit een link aan van de MSM, dan weet iedereen hier dat ook gelijk.

   Dat soort lui zijn trollen en je weet wat ermee te doen. DFTT.

   Verwijderen
 46. [Bij deze een pleidooi om op Blik met een open mind met elkaar te blijven discuzeuren.]
  Akkoord. Als de toon dan ook nog een beetje beschaafd blijft, ben ik helemaal gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik zag Trump gisteren: Boeing had wat tegenslag gehad, eerder al, en nou weer met dat Corona, dus hij vond dat ze Boeing maar moesten gaan helpen...

  ===

  Putin hield zojuist eentoespraak tot het Russische Volk.

  Ik begrijp dat er NPI's tegen Corona komen.
  Een week, zei hij. Maar tot 5 april,zei hij ook. Dus 1,5 week.

  Ik begrijp dat alle niet cruciale bedrijven sluiten.

  Meteen: Groot programma waarbij de uitkeringen en de lonenworden gegarandeerd voor de burgers.

  En: de rijke 1 % moet 13% belasting gaan betalen over dividend en andere winsten die ze maken zonder te hoeven werken.

  Een soort stemming/referendum? van 22 april wordt uitgesteld .

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. NPI= Non Pharmaceutical Interventions.

  Alle maatregelen tegen het virus, behalve pillen en vaccins.

  Dus: 2 meter afstand, mondkapjes, scholen dicht, Toerisme stoppen, bedrijven dicht, mensen met koorts in afzondering en testen,familie in quarantaine, reizigers uit probleemlanden weigeren, of in quarantaine zetten, winkels op afspraak, geen massa-bijeenkomsten, geen > 100, geen >2 , en uiteindelijk: iedereen thuis in quarantaine, en zware boetes bij overtredingen.

  Hoe strenge, hoe minder ontsnappend virus,en des te korter duurt alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Tip van een vriend in Amerika: Boeing aandelen kopen want Trump gaat bijspringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Vanmiddag flinke Corona mars gelopen en genoten van deze Russische Ambassadeur: https://www.youtube.com/watch?v=SUI9F6dlcDk

  BeantwoordenVerwijderen
 55. [Hoe strenge, hoe minder ontsnappend virus,en des te korter duurt alles.]
  Kan wel zijn, maar hoe moet je dan straks worden besmet, als de ziekenhuizen weer voldoende capaciteit hebben? Eigenlijk moeten ze constant een club besmette mensen in voorraad houden en die gecontroleerd laten circuleren, totdat iedereen is besmet geweest. En dan maar hopen, dat die groepsimmuniteit z'n werk doet.

  Een uitgedoofd virus doet niks meer. En er voor zorgen dat je totaal niet wordt besmet, lijkt me ook niet vol te houden. Dan leef je de rest van je leven in angst.
  En zoals ik eerder heb gezegd: ik ga geen prik halen. Jijzelf zegt ook geen griepprik te halen. Risico voor proefkonijn te spelen is mij te groot.

  Ik ben van plan, zodra de capaciteit in de ziekenhuizen in orde is, me te laten besmetten, door me door deze of gene in m'n gezicht te laten blaffen. In de tussentijd ben ik wel bezig mijn weerstand te verhogen, zodat ik de ziekte op eigen kracht te boven kom.
  Als ik moet worden beademd, -sowieso al geen pretje- loop ik het risico blijvend copd-patiënt te worden. Daar zit ik helemáál niet op te wachten.

  Hoe zie je dat dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Het grote sterven gaat er aan komen. Dat is iets dat echt niemand wil. Zelfs Bill Gates niet: dat leidt tot volksopstand en lynching.

  Je kan mensen alleen tot slaaf maken door ze volledig wijs te maken dat ze helemaal vrij zen en eigen baas. En veranderingen moeten altijd langzaam gaan: de boiling frog.

  Er is eigenlijk al een middel: Chloroquine en Remdesivior of Azitromycine.
  He RIVM heeft al beslag gelegd op dat spul. Vandaag kreeg ik het al niet meer bij mijn apotheek (de HCQ)
  In India krijgen alle Health workers het.

  Het betekent dat Big Pharma hier voorlopig niet wint.

  Maar straks is er mogelijk een vaccin.
  In elk geval elk jaar wordt een virus minder dodelijk.

  Als het dit jaar 1% van de zwaksten doodt, dan volgend jaar misschien 0,6 % .
  Jonge mensen zullen het wel krijgen,want ze moeten toch een keer aan de slag.

  De lockdown is 'to flatten the curve'.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @Sofia,

  Heb nog een berichtje aan je geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. GOVT. IS FUNDING BIRD FLU RESEARCH THAT COULD KILL US ALL

  NOT ONLY DID THE GOVERNMENT APPROVE THE EXPERIMENTS, BUT THEY ARE ALSO PAYING FOR THEM.

  Two research teams, in Wisconsin and the Netherlands, have been told by the Department of Health and Human Services that their work is eligible for research funding from the United States government. The Wisconsin group was notified in October, and the Dutch group in January, a spokeswoman for H.H.S. said in an email.

  In 2011, Fouchier and Kawaoka alarmed the world by revealing they had separately modified the deadly avian H5N1 influenza virus so that it spread between ferrets.

  In October 2014, U.S. officials announced an unprecedented “pause” on funding for 18 GOF studies involving influenza or the Middle East respiratory syndrome or severe acute respiratory syndrome viruses.

  https://republicbroadcasting.org/news/govt-is-funding-bird-flu-research-that-could-kill-us-all/

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Als je een goudstandaard hebt wel.

  Nu kunnen we geld uit een helikopter gooien. Dit keer gaan sowieso aandelen, edelmetalen en grondstoffen omhoog.

  Het omhoog gaan van onroerend goed en obligaties wordt wat moeilijker als de rente niet lager kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik vergat te zeggen dat de koopkracht van het geld uiteraard naar beneden gaat. Dat dan weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. De celebrities en de sporters worden ingezet om de schaapjes te vertellen wat ze moeten doen. "stay home"

  https://www.instagram.com/tv/B-KmLjaBEUq/?utm_source=ig_embed

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @JV

  Antivirale stoffen die je lichaam helpen te beschermen tegen oa covid 19

  https://puurenkracht.nl/kinabast-250-500-1000-g-jacob-hooy

  Jarenlang het enige middel tegen malaria
  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/59050-kinaboom-het-malariamiddel.html

  Samen innemen met zink.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof ook in cannabinoïden. Nog meer in THC dan in CBD.

   Verwijderen
  2. @oligarch [De celebrities en de sporters worden ingezet om de schaapjes te vertellen wat ze moeten doen. "stay home"]

   Het is nog erger: kijk ik vanavond naar Poirot, zie ik rechtsboven #BlijfThuis staan gedurende het programma.
   Ze durven wel erg ver te gaan met de propaganda.

   [Ik geloof ook in cannabinoïden. Nog meer in THC]

   Me2.

   Verwijderen
 64. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. 99% of Those Who Died From Virus Had Other Illness, Italy Says

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says

  1% van de corona sterfgevallen had geen andere ziekte. Officieel Italiaans rapport!

  HEEL EUROPA IN LOCKDOWN. GENIAAL.

  Je weet dat het een false flag is omdat het zo gehyped wordt.

  Weet iedereen hier nog hoe de pers bij onze politici zat te stoken om troepen naar het oorlogsgebied in de donbass te sturen nadat MH17 was neergeschoten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Oligarch, die Italianen zijn aanstellers.
   Echte Drama-queens.

   Er is daar helemaal niks aan de hand, en ze doen maar net alsof er een of andere besmettelijke ziekte heerst of zo !

   Verwijderen
  2. Ja JV. Ik weet dat je zelf vindt dat je tot een risico groep behoort en dat je bang bent om te sterven. Je kan ook aan het algemeen belang denken.

   1% van de mensen die sterft aan Corona is gezond.

   Verwijderen
 66. Na de gezondheidscrisis krijgen we de financiele crisis.
  DE ECHTE!!
  Overheden gaan alle schades bij de bevolking vergoeden. Klinkt mooi maar waar komt dat geld vandaan en wie gaat straks de rekening betalen?
  Interessante artikelen hierover op deze site:
  https://biflatie.nl/crisis-2-0-in-2020-ondergang-van-de-titanic-deel-2/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nog veel meer informatie via;

   http://alternatiefnieuws.eu/

   Verwijderen
  2. En dit zijn precies de nep-nieuws sites, boordevol fearporn, clickbyte en andere onzin.
   En biflatie is ook nog eens het verkoopkanaaltje van WM, met z'n goudhandeltje en boek: Als de dollar valt. 3/4 jaar geleden en de dollar staat nog steeds overeind.

   We zijn in oorlog en je weet: het 1e slachtoffer van oorlog is de waarheid.

   Verwijderen
 67. Belegger miljardair Bill Ackmann (joods) is bang dat de hele wereld gaat instorten als Trump de VS niet direct een maand in lockdown doet.

  https://russia-insider.com/en/top-jewish-billionaire-speculator-begs-trump-lock-everyone-down-hell-coming-bill-ackman-audio

  ===
  Nu , een week later, nu hij de beurs 'naar beneden heeft gepraat', speculeert Ackman op stijgende prijzen:

  https://russia-insider.com/en/jewish-billionaire-speculator-who-drove-markets-down-last-week-hell-coming-viral-video-bets-25

  BeantwoordenVerwijderen
 68. John P Ioannidis , professor op Stanford, (de guru van o a Sofia)

  word door Chris Martensen besproken:

  https://youtu.be/8XPiHx8RgBM?t=1139

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wat heb je nu zoal in je portefeuille, Matt ?

  OK, ik mag niet pesten. Zal het nooit meer doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Vanochtend las ik nog dat Rusland toch wel ferme maaatregelen neemt, maar het artikel is niet terug te vinden.

  ====

  Mejuffrouw Corona laat macho Trump alle hoeken van zijn land zien: New York, Florida, California en Washington State zijn heel erg besmet.

  Trump hàd nog wat kunnen redden van zijn land,maar koest nu helemaal verkeerd:
  https://www.unz.com/akarlin/dulce-et-decorum-est-pro-gdp-mori/

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik heb nu bij twee huisartsen om een recept Hydrochloroquine verzocht.
  Beiden weigeren, want 'niet officieel toegelaten."

  Uit naam van 'mij te beschermen', jagen ze me de dood in.
  Zo zie ik het.

  ( Ik vroeg de HCQ en beloofde pas met de kuur te beginnen als ik echt tekenen van covid-19 krijg.)

  Ik zal op advies van Oligarch naar de kruidenboer moeten om wat kinine te kopen. Ik zie er nu al tegen op. Toch bedankt voor de tip, Oligarch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan Jan. Alles om jouw gemoedstoestand te verbeteren. Je kunt het ook online bestellen. Dan komen ze bezorgen.

   Verwijderen
 72. Prachtige korte blog van Anmatoly Karlin:

  In 2019 waren USA, UK en Nederland het allerbest e voorbereid voor een eventuele virus epidemie.

  En kijk nu eens: Juist deze drie zullen met gemak rampgebied Italië voorbij gaan steken.

  Absolute worst in the world, als je het mij vraagt.

  Karlin: Dan weet je ook weer hoe je al die ander onderzoekjes over 'Mensenrechten ' en 'Democratie' etc moet interpreteren !

  Volgens Karlin volgt Kim Jong-Un het met veel plezier, maar daar denk ik anders over dan Karlin.

  https://www.unz.com/akarlin/america-first-in-epidemic-preparedness/

  BeantwoordenVerwijderen
 73. BNdeStem.

  09:16
  De Belgische viroloog Marc Van Ranst ziet dat in zijn land nu jongeren op de ic-afdelingen liggen die deelnamen aan de zogenaamd 'lockdownparty's' van vrijdag 13 maart. De feestgangers namen het er de avond voor België in lockdown ging nog een keer goed van. Nu liggen meerdere van hen aan de beademing.

  ,,Dit is geen computerspel. Hier gaan mensen echt dood'', zegt de expert van koninklijke universiteit Leuven. Volgens hem is de noodzaak van de maatregelen bij sommige groepen nog niet doorgedrongen. ,,We bereiken sommige groepen nog onvoldoende met onze communicatie'', aldus Van Ranst. ,,Jongeren zijn zo'n groep''.

  ,,We moeten hen nog veel uitleggen''. De communicatie richting jongeren mag volgens de viroloog een stuk 'afschrikwekkender'. ,,Bij de jongeren die nu in de ic-bedden liggen en kunstmatig worden beademd zijn er een aantal bij die nauw betrokken waren bij de lockdownparty’s. Dat moet gezegd worden.''


  ( Dit artikel leest U in de krant (BNdeStem) die ik op 9 maart een eerste waarschuwende brief schreef, na dagenlang pogen om telefonisch in contact te komen. Ze zijn ZELF schuldig aan het feit dat die jongelui de lockdown parties hielden !
  Die jongelui gaan af op wat er in de media staat.)

  ( Over de die-hard Blikkers zullen we het maar niet hebben. Die voeren hier hun eenzame achterhoede gevecht waar de wereld gelukkig geen belangstelling meer voor heeft.)

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, iedereen die op zoek is naar een lening, naar Hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Faye u naar hen heeft verwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen