zondag 30 juli 2017

Internationale coalitie onderworpen aan VS bombardeert ziekenhuis Syrie

Ria Novosti bericht.

Gevechtsvliegtuigen van de internationale coalitie, aangevoerd door de Verenigde terroristische Staten en waar ook de strijders van Jeanine Hennis zich aan onderworpen hebben, hebben een luchtaanval uitgevoerd op het dorp Aboekemal in de provincie Deir-ez-Zor waarbij zes mensen het leven lieten en tien gewond zijn geraakt. In de afgelopen maand is dit al de vierde luchtaanval waarbij burgerdoden gevallen zijn. Dit bericht het Syrische bureau SANA. Volgens opgave van het bureau werd het ziekenhuis Aisha getroffen en de sportclub van Aboekemal.

Zaterdag kwam aan het licht dat bij luchtaanvallen op burgerhuizen in de stad Al Mayadin, in het noorden van Syrie, 10 mensen zijn dood gegaan, waaronder 5 kinderen. Eind juni voerden de vliegtuigen van de coalitie onder leiding van de VS drie luchtaanvallen uit op de stad Al Mayadin en het dorp At-Deblyan waarbij 90 burgers omkwamen, waaronder vrouwen en kinderen.

Het optreden van de internationale coalitie onder het mom van strijden tegen IS is illegaal en gebeurt zonder toestemming van en zonder coordinatie met de leiding van Syrie.Commentaar Blik op NOS-journaal:

Wat moet je hier nog aan toevoegen? Het land wordt inmiddels terecht alom aangeduid met de Verenigde terroristische Staten van Amerika. En Nederland met sujetten als Jeanine Hennis, Bert Koenders, Mark Rutte en Hans van Baalen collaboreren maar wat graag met deze Amerikaanse agressoren. En de NOS, de Volkskrant en vergelijkbare verloederende media? Te druk met gendervraagstukken en interviews met Ernst Hirsch Ballin (VK). Bij dit soort terreur, waar Nederland dus gehorig aan meedoet, kijken deze fake-nieuws en perceptie-management-media meestal gewoon even de andere kant op.

280 opmerkingen:

 1. En dan zijn het juist deze aanvallen die kroeltje denkt te moeten verdedigen, maar helaas voor hem kan hij de Russen hier niet de schuld van geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Verdedig jij maar een staat die vrij internet en vrijheid van meningsuiting onmogelijk maakt. Kortom je steunt de nieuwe nazi's en je bent er ook 1, maar dat wist je al. Daarom verdedig je hen ook met hand en tand. Een land dat VPN verbiedt, en kritische weblogs/websites verbiedt...ja hoor, heel democratisch en totaal niet dictatoriaal gedrag van de leider....nee joh....

   Verwijderen
  3. Durf je niet te antwoorden???Een dikkere bevestiging dat je een laffe neonazi bent kunnen we niet hebben Matt. Maar dankjewel dat je hem toch geeft. Net als Joopje die zijn swastika nog eens ombind en zijn nazischuhe aantrekt voor de mars voor het Vierde Rijk!!

   Verwijderen
 2. De betekenis van dit artikel is onmogelijk uit te leggen aan de meerderheid die aan het MSM infuus in coma gehouden worden:

  De betekenis van Deir- Ezzor, een enclave die jarenlang tegen alle verwachtingen stand heeft gehouden tegen IS en herhaalde verraderlijke backstabbing van de VS rogue fractions (A. Carter, maar nu dus ook neocons in het Trump regime) valt geheel buiten hun perceptie.

  Opnieuw een laffe , ondermijnende aanval dus, vrijwel niet te onderkennen door de klanten van de meubelboulevard van de afgelopen, en eerdere paasdagen.

  Heel kort dus maar:

  De VS en hun jihadisten gaan verliezen, en de rechtmatige Syrische regering wint alles terug! (met Russische steun!).

  En in Deir- ezzor komt een grandioos monument om de overwinning te vieren en de heldendaden van de Syriërs tegen de salafisten te eren! En met wat Schadenfreude, de nederlaag van de yinon neocons vrolijk te vieren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom de westerse bevolking nog toelaat dat uit onze naam onschuldige burgers worden vermoord.

   Is het laksheid (zo lang het met mij goed gaat, gaat het de wereld goed)
   Lafheid (met mij gaat het goed, het waarom interesseert me niet. Indoctrinatie (angst voor het onbekende, bv the terrorists are coming), afleiding (bv gender issues), postmodernisme (het leven is zinloos, dus koop je noten bij de SPAR), het idee dat alleen 'gestudeerden'/'professionals' iets over zaken mogen zeggen waar we niet direct betrokken bij zijn? Stupiditeit? Een combinatie van dit alles?

   De tweedeling VS=Goed vs Rusland=slecht of andersom VS=slecht versus Rusland=goed is wat mij betreft te simpel gesteld. Probeer eerder: het belang van de bedrijven in de VS versus het belang van de bedrijven in Rusland en de zaak waarom de oorlog in Syrie wordt gevoerd wordt mijns inziens een stuk duidelijker. Esso versus Gazprom, Shell versus Aramco. Geen democratie of oligarchie, maar plutocratie; niet de mensen of de rijken regeren, maar het kapitaal regeert.

   Wie de daders zijn voor alle huidige ellende in de wereld. Niet de verenigde terroristische staten, maar de bedrijven voor wie state officials (ambtenaren) werken, zoals in the confessions of an economic hitman van John Perkins wordt uitgelegd (inleidend 2 minuten filmpje hier te vinden: https://m.youtube.com/watch?v=dNXbzltfBjE)

   Zie anders hier, vandaag gepubliceerd bij the intercept: hoe de VS en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) zaken doen via een denktank om wapens te verkopen (bedrijf), en waarbij HRC's kandidaat voor minister voor defensie, Michele Fluornoy, hele nette briefjes blijkt te kunnen schrijven en onderzoeken kan verrichten (a 250 000 US dollar) voor Yousef Al Otaiba, ambassadeur van de VAE in de VS om daarmee mooie deals te garanderen in casu Amerikaanse wapenleveringen en afluistersystemen die in de VAE kunnen worden gebruikt in hun oorlogen tegen oa Jemen.

   https://theintercept.com/2017/07/30/uae-yousef-otaiba-cnas-american-progress-michele-flournoy-drone/

   Ik ben er wel zeker van dat dit alles niet heel anders verloopt voor bedrijven in Rusland die nauw gelieerd zijn met (hoge) Russische ambtenaren. En in Nederland hadden we ooit het schandaal van Delft Intruments, wat allemaal op hetzelfde neerkomt: het gaat alleen maar om het kapitaal

   https://www.volkskrant.nl/archief/delft-instruments-koopt-strafzaak-nachtkijkers-af~a379989/

   Misschien kunnen we daar eens wat meer op gaan inhakken (het belang van de bedrijven in de oorlog van Syrie) ipv er een ideologische tweestrijd van te willen maken waarbij land A goed is en land B slecht (en land C goede zaken doet tgv de strijd tussen land A en B)

   Of zoals Henry David Thoreau zei:

   There are a thousand hacking at the branches of evil to one who is striking at the root.

   Maar gezien dit alles speculatie van mij is (wie zegt dat ik 'strike at the root') kan het denk ik geen kwaad als er diversiteit van mening is waarom de westerse bevolking nog toelaat dat uit onze naam onschuldige burgers worden vermoord, en wat de oorzaak achter dat moorden is, of wat 'evil' is in de bewoording van Thoreau

   Verwijderen
  2. Keer op keer zie ik mensen hier naar de takken wijzen.
   Vaak zelfs expres naar de verkeerde takken.
   Hakken op die takken is soms het geval. Niet vaak. Sommigen komen zelfs niet verder dan wat 'matten' op de trollen.

   Vaak wijs ik naar de Wortel, maar omdat ze geleerd hebben dat je de Wortel NIET mag beschuldigen, willen ze het NIET zien.

   Verwijderen
  3. Alweer 3 jaar geleden werd duidelijk dat het kwaad in de VS en in Wall Street huist.
   Kijk naar Bill Moyers en Paul Krugman, over Piketty.
   Zij zijn het er over eens: De Feodale tijden komen terug: Kleine elites die enorm rijk zijn en een massa die straatarm is.
   Putin heeft het percentage 'onder de armoedegrens' van 45% naar 13 % gereduceerd, maar Propagandist Willem volhardt in zijn verhaal, en zit er dus weer helemaal naast.

   Het is trouwens een dom verhaal, want het is vrij logisch dat de Corporations ALTIJD de macht willen wegnemen bij de regeringen.
   We moeten dus die lieden aanklagen die dit mogelijk maken, Dat zijn de Media. ( En hun kleine helpers als Willem.)

   Tell the Truth, and Shame the Devil.

   Verwijderen
  4. Moyers, Krugnman en Piketty: 24 minuten: https://www.youtube.com/watch?v=QzQYA9Qjsi0

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet echt off topic.

  Precies 100 jaar geleden stond Duitsland in gewonnen positie in WO1. Ze boden vrede aan, en terugkeer naar de situatie van voor de oorlog: status quo ante.
  Maar de Usual Suspects hadden een ander plan: Ze vervingen premier Asquith door hun assets Lloyd George en BZ minister Balfour.
  In Amerika hadden ze Woodrow Wilson (gekozen vanwege zijn belofte 'Amerika blijft buiten de oorlog in Europa") al in hun chantage-tang: Wilson had liefdesbrieven aan zijn buurvrouw geschreven, en de joodse agent Untermayer kocht die brieven terug voor Wilson, op voorwaarde dat de joden meer macht kregen in zijn regering. (Brandeis werd opperrechter.)

  Toen gaf de Engelse regering de Balfour verklaring aan de Rothschilds: "Als de joodse bankiers en media bazen en politici er voor zorgen dat Amerika mee gaat vechten aan de kant van Engeland, dan zullen wij proberen om Palestina aan de joden te geven."

  Dat is ook in grove lijnen wat er daarna gebeurde.

  Heel herkenbaar - nu, 100 jaar later- zijn al die valse beloftes die Amerika deed, zoals: " Als er vrede komt willen we geen herstelbetalingen, en we willen geen gebieden afnemen, geen wraak."
  Dat zorgde er voor dat Duitsland een wapenstilstand tekende.

  Maanden later zei Amerika ( Wilson): "Het is toch beter als Duitsland zich gewonnen geeft, als ze hun verlies erkennen. Dat zal de onderhandelingen ten goede komen. (Zie 1)
  Om het volk te dienen zijn toen de Duitse keizers en de Oostenrijkse Keizer afgetreden.
  Tegen het volk werd gezegd: Ze zijn gevlucht en hebben U in de steek gelaten.
  Dit alles zorgde voor chaos en ellende. Communistische putsches ( Liebknecht, Rosa Luxermburg) .
  Duitsland werd niet alleen op Versailles volledig kapot gemaakt, maar ook letterlijk uitgehongerd: er stierven 750.000 Duitsers na 1918, doordat de geallieerden het voedsel tegen hielden.
  (Precies hetzelfde werd in 1945-1947 gedaan. Toen stierven 2 tot 3 miljoen Duitsers als gevolg van wraak van de geallieerden.)

  Hitler wist dondersgoed dat de joden hen hadden verraden. Hij nam het ze bijzonder kwalijk.
  Maar pas toen Amerika zich wéér met de oorlog in Europa begon te bemoeien, besloot hij om de joden zo hard te laten werken en hongeren dat ze er van zouden sterven. Dàt is wat er in de Wannsee documenten besloten is.

  Allerlei documenten over deze periode vindt U hier: http://xevolutie.blogspot.nl/2017/07/635-de-balfour-declaration-robert-john.html


  (1) http://truedemocracy.net/td-18/09.html
  We now know that on 23rd October Wilson, who had become the key player in bringing the Great War to an end, informed the German government "that if the United States had to negotiate with the military masters and monarchical autocrats of Germany now, or if it is likely to have to deal with them later in regard to the international obligations of the German Empire, it must demand not peace negotiations but surrender." (Quoted in Klaus Schwabe, Woodrow Wilson, Revolutionary Germany, and Peacemaking, 1918-1919, Chapel Hill. 1985, 59, translated from German, Diplomatic History, Spring 1992, 175-6. Records of the Department of State, Group 59, 123 M 23/171 ff., National Archives.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De quote van Wilson is niet zo gemakkelijke taal geschreven.
   Ik begrijp het als volgt:
   Wilson deed zich voor als vredestichter. Hij had beloofd dat er geen wraak zou worden genomen op Duitsland.
   Dat deed de Duitsers besluiten tot een staakt het vuren.

   Enkele maanden later zei Wilson: "Als jullie niet willen onderhandelen zonder ons ( de milde Amerikanen) , maar mèt ons aan de tafel, dan moet je niet langer middels 'Vredes-Onderhandelingen' de de vrede zien te bereiken, maar dan eisen we dat je jezelf als verliezer over geeft en dan is het gemakkelijker voor ons om een milde vrede te bewerkstellingen."
   De Duitsers trapten in de val, en werden door de altijd aartsgemene Amerikanen (lees: joden) door de mangel gehaald.

   Eregns las ik dat de lieden die in versailles namens Duitsland spraken ook deels joods waren...

   Verwijderen
 6. [Wilson had li3efdesbrievben aan zijn buurvrouw geschreven, en de joodse agent Untermayers kocht die brieven terug voor Wilson, op voorwaarde dat de joden meer macht kregen in zijn regering. (Brandeis werd opperrechter.) ]

  Het waren andere tijden, maar deze anecdote illustreert wel waarom we niet preuts- consevatief moeten doen!

  Iedere keer zijn het juist de meest energieke en intuitieve bijdragers van onze maatschappij die gechanteerd worden!

  Waarom? Omdat het voorgeschreven beeld een onhaalbare, en bovendien volkomen irrelevante farce is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,
   De Usual Suspects vinden Àltijd een manier om iemand kapot te maken.
   Kijk hoe men nu Putin kapot wil maken. Op basis van door henzelf bedachte verhalen.
   Idem wat betreft Trump. De man heeft een wat overmoedige en openhartige kijk op de omgang met vrouwen, maar zover ik weet heeft hij zioch nooit misdragen. Niks meer gehoord van de vrouwen die dit beweerden. En de vrouwen die mee deden aan miss-verkiezingen waren allemaal lovend over hem. ( Vergelijk dit even met de Gooise matras).

   Het feit dat 30% van onze jeugd uit een gebroken gezin komt is geen goede zaak. En dat hangt voor mij óók samen met de huidige permissviteit.
   En waar leg je de grens? Is pedofilie ook OK ? Zo niet, dan is daar ook weer chantage mogelijk.

   Verwijderen
  2. Waar leg je de grens?

   De vrijheid van het individu eindigt daar waar die van de ander ophoudt...

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Chantabel maken lijkt een tactiek te zijn van inner circles, denk aan het verhaal van cameron met zijn varkenskop. Misschien is zelfs de veel optredende pedofilie in die kringen een deel daarvan. Ik hen nl de indruk dat dit bij ´normale mensen´ zeer zelden voorkomt. Het kan ook dat pedofilie net als verkrachting slechts deels een sexuele afwijking is, maar voornamelijk een machtsmisdaad.

   In het westen kennen we momenteel eerder een seriële (deels) monogamie. Naast de veranderde religiositeit heeft volgens mij ook de sterk mobiele arbeidsmarkt een aandeel. Daarnaast het egocentrisme. Er verandert teveel te snel om veel relaties stabiel te houden, en bovendien zijn de rollen van man en vrouw vaak teveel vervaagd. Wat je huidige permissiviteit noemt is eerder een symptoom dan een oorzaak, afgezien van het propageren van de alfabetsoep-´pride´. Wat men in Rusland volgens mij totaal niet ziet is dat afgezien van die paar mascotte-onderwerpen zoals gender-neutrale WC´s en slaapverwekkende ´pride´-parades, er in het westen juist een tendens tot vertrutting en verpreutsing gaande is, uitgaande van moslims en feministen (jongens douchen in ondergoed, topless baden is een zeldzaamheid geworden, flirten op straat is bijna een taboe geworden).

   Verwijderen
 7. "The Zionist Terrorists who created Israel"

  http://www.veteranstoday.com/2017/07/30/the-zionist-terrorists-who-created-israel/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Paul Craig Roberts over de nieuwe anti-Russische sancties uit de VS

  The New Russian Sanctions Bill Is Washington’s Monument To Its Criminality

  The Congress of the United States by almost unanimous votes in both House and Senate has made it clear that Congress had rather destroy the President of the United States and to increase the risk of nuclear war than to avoid conflict with Russia by normalizing relations. The vote on the new sanctions makes it pointless for President Trump to veto the bill, because it passed both houses by far more than the two-thirds vote required to over-ride the president’s veto. The only thing Trump can achieve with a veto is to prove the false charge that he is in league with Vladimir Putin

  The new sanctions bill forecloses the possibility of reducing the rising tensions between the two major nuclear powers. It also shows that whatever interest Congress has, if any, in reducing the threat of war and in avoiding a break with Europe over the sanctions, Congress has a much greater interest in continuing to collect campaign contributions from the powerful and rich military/security complex and in playing to the growing hatred of Russia that is encouraged by the US media.

  This reckless and irresponsible action by the US Congress makes completely clear that Washington has intentionally chosen conflict with Russia as the main element of US foreign policy. Perhaps now the Russian government will abandon its cherished illusion that an accommodition with Washington can be reached. As I have written on many occasions, the only way Russia can achieve accommodation with Washington is to surrender and accept American hegemony. Any further resistance of the Russian government to this obvious fact would indicate dangerous delusion on the part of the Russian leadership.

  The fig leaf Congress chose for its violation of diplomatic protocols and international law is the disproven allegation of Russian interference in behalf of Trump in the US presidential election. An organization of former US intelligence officers recently announced that forensic investigation has been made of the alleged Russian computer hacking, and the conclusion is that there was no hack; there was an internal leak, and the leak was copied onto a device and Russian “fingerprints” were added. There is no forensic evidence whatsoever that shows any indication of Russian hacking. http://www.paulcraigroberts.org/2017/07/24/conspiracy-remove-trump-presidency-paul-craig-roberts/

  It is all made up, and everyone alleging Russian hacking knows it. There is no difference between the allegation of Russian hacking and Hitler’s allegation in 1939 that “last night Polish forces crossed our frontier,” Hitler’s fig leaf for his invasion of Poland.

  That Congress uses a blatantly transparent lie to justify its violation of international law and intentionally worsens US relations with both Russia and the EU proves how determined Washington is to intensify conflict with Russia. Expect more false allegations, more demonization, more threats.

  War is in the cards.

  http://www.paulcraigroberts.org/2017/07/28/new-russian-sanctions-bill-washingtons-monument-criminality/

  419 afgevaardigden in stemden voor, slechts 3 tegen de nieuwe sanctiemaatregelen. Inderdaad: "Expect more false allegations, more demonization, more threats."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PCR is altijd wel erg overtrokken aan het dwepen met het Russische equivalent van de neocons, inclusief de ´hurray-supporters´ waar de Saker het vaak over heeft.

   Het artikeltje van Helmer van vandaag herhaalt deze lijn, maar veel commentaren betwijfelen ook de juistheid van deze benadering:

   http://russia-insider.com/en/politics/washington-going-jugular-putin-cant-afford-be-patient-anymore/ri20522

   Verwijderen
 9. Krijgt Willem gelijk?

  Zoals je isschien weet ben ik een fan van Stan van Houcke.
  Hij schreef ook een boek over Israel en een over Amerika, dus hij weet wat er loos is.

  Tot mijn verbazing las ik gisterne in een bloig van hem dat hij vindt dat Israel wordt gebruikt door de Amerikanen.
  Hij zegt: Israel is nu in de rol waarin de ( rijke, Elite) joden vroeger4 ook waren: Ze dienen de Macht. Ze zijn een soort Hofjuden.

  Ik ben verbaasd.
  Kent hij 'The Israel Lobby niet?
  Weet hij niets over 911 ?
  Heeft hij 'A Clean Break' en hetr PNAC report nooit met elkaar vergeleken. Viel hem niks op toen hij de auteurs bekeek?
  Kent hij hetYinon Plan niet ?
  Hoe denkt hij over de coup van de Neocons? Zijn de Neocon-oorlogen een zegen voor de VS burgers of voor Likud-Israel ?

  Het faat over dit artikel: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/07/ian-buruma-en-het-betrekkelijk_30.html
  Enkele passages:
  Hannah Arendt heeft gelijk gekregen, opnieuw spelen de Joden in Israel de rol van 'shtadlonus' ( Hofjoden) voor de belangen van de westerse elites. Opnieuw worden Joden gebruikt en zijn ze daarvan zelf de dupe geworden.
  [...]
  Zolang ‘joden’ de elitebelangen dienen en functioneren als 'shtadlonus,' worden ze door de 'powers that be' getolereerd.

  Ik had dit graag aan Stan voorgelegd op zijn eigen blog, maar Stan reageert daar niet of nauwelijks., zo is mijn erbvaring. Ooit haalde hij simpelweg een reactie van mij weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik lees de goede artikelen van Blik.

  En elke dag open ik de laatste comments en altijd staat in de laatste 5 regels weer het woord joden ,het argument voor mij om nog steeds uit de comments hier weg te blijven.Blijkbaar hebben sommigen maar 1 aandachtspunt in hun leven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://thesaker.is/the-neoconservatives-and-the-coming-world-a-response-to-the-questions-of-a-virtual-friend/

   Doe er je voordeel mee, Paul.

   Verwijderen
  2. @ Paul, ik heb geprobeerd even via jouw ogen de comments door te lezen. Er staat veel materiaal in, en inderdaad komen de ´joden´ ook een paar keer langs, overigens in historische context.

   Ik kan echter zelden een focus ontdekken. Ik heb al veel vaker gezegd dat je zelf ook kunt bijdragen ipv elke keer hierover te klagen. Waat pleit je dan voor?

   Een totaal taboe op alle woorden die met joden, zionisten of neocons te maken hebben en het verbod op historische beschouwingen en kritiek?

   Dat zou je behoorlijk ter rechterzijde van likud neerzetten: je bent toch geen ´evangelical´?

   Verwijderen
  3. Een korte quote van het artikel waar ik naar linkte:

   Few weeks after the Amercian invasion of Iraq, Ari Shavit wrote a thought-provoking piece in the Israeli newspaper Haaretz under the significant title « White Man’s Burden » (16). He stated that the war against Iraq was based on an « ardent faith disseminated by a small group of 25 or 30 neo-conservatives, almost all of them Jewish, almost all of them intellectuals (a partial list: Richard Perle, Paul Wolfowitz, Douglas Feith, William Kristol, Elliot Abrams, Charles Krauthammer), people who are mutual friends and cultivate one another and are convinced that political ideas are a major driving force of history. They believe that the right political idea entails a fusion of morality and force, human rights and grit. The philosophical underpinnings of the Washington neo-conservatives are the writings of Machiavelli, Hobbes and Edmund Burke. They also admire Winston Churchill and the policy pursued by Ronald Reagan ».

   Onze joodse vrienden bepalen de dood van miljoenen mensen, alsof het niks is. Maar Paul laat zijn denken doro hen bepalen, en durft niet te zien wat heel duidelijk zichtbaar is.
   Arme Paul. Dodelijke Paul. Onmenselijke Paul.

   Verwijderen
  4. Soms denk ik dat je een soort trol bent omdat je op iedereen hatelijk reageert die het met je oneens is.

   ''Arme Paul. Dodelijke Paul. Onmenselijke Paul.'''

   En dat van die neocons dat is al zo oud als de weg naar Rome ,dat was me ook al lang bekend dat die lui hun agenda hadden .Maar dat is wat anders dan steeds een hele groep op het hakblok te leggen.

   Verwijderen
  5. Trouwens je bent Robert Kagan nog vergeten ,die lieve echtgenoot van Fuck the EU- Victoria Nuland.

   Soort trol bedoel ik niet mee dat je uitgebreide artikelen en links plaatst ,wat een echte trol niet doet ,maar je reageert je met hyperbolische kwaadaardige omschrijvingen van je geadresseerden(niet alleen van mij),waarbij blijkbaar het doel is felle tegenreactie te genereren.

   Verwijderen
  6. Paul,
   ik zie nu pas dat je gereageerd hebt. ( Ik heb zojuist nog twee citaten uit het artikel geplaatst.)

   Mijn reactie: Jij gebruikt nog steeds het scheldwoord "Antisemiet." ( Lees wast de Saker dar over zegt.)
   Je komt nooit met inhoudelijke weerlegging.

   In Israel zelf, in de joodse kranten, kun je lezen dat het joodse lieden zijn die besloten hebben om Irak aan te vallen. Amerikanen zouden dat nooit doen. Zelfs niet na al die oorlogspropaganda, waardoor toch menszen aan het twijfelen worden gebracht.
   ( Maar hun land is gekaapt. Amerikanen staan machteloos.
   Ze hebben Trump gekozen, maar die heeft niks te zeggen ! )

   De pure boosaardigheid komt dus werkelijk van deze Neocons. En wat hen bindt is hun joods zijn. Dat er wat stromannen met hen mee doen , doet daar niks aan af.

   Lees in de andere citaten (hieronder) hoe boosaardig die lieden zijn.

   Ook de Saker zelf heeft het in zijn laatste artikel heel duidelijk over de Neocons.
   Iedereen weet dat Neocons een ander woord is voor 'fanatici , gekken, die door een sterk joodse identificatie met elkaar zijn verbonden. Of ze nu pundit, journalist, politicus, diplomaat , acteur , bankier, speculant of rabbi zijn.

   Het blinde fanatisme en de dodelijkheid van deze lieden is wat je steeds herkent. Je zag hij in Arendar Polen-Litouwen ( gruwelijk) . Je zag het in Communistisch Rusland ( 60 miljoen doden). Je ziet het in Israel. En je ziet het nu in het hart van de Amerikaanse politiek.( En het resultaat: 5 vernietigde landen in no time ).
   Ergens las ik: Putin en Trump hebben dezelfde vijand: die idiote Neocons.
   Niet alleen Putin en Trump: de hele mensheid loopt extreem gevaar door deze gekken.

   En Paul bestrijdt mij omdat ik kritiek op joden heb. verder gaat hij nergens op in. Verder geen argumenten of discussie.
   Paul, jouw niets-doen is: onmenselijk, onvergeeflijk, en vooral dodelijk.
   ( Dat het ook jou een keer de kop zal kosten, daar lig ik dan niet zo wakker van. Dat is eigen schuld. Ik maak me druk om al die brave mensen die helemaal van niks weten en denken dat de wereld is zoals de media ons dat vertellen. )

   Verwijderen
  7. ''Paul, jouw niets-doen is: onmenselijk, onvergeeflijk, en vooral dodelijk.
   ( Dat het ook jou een keer de kop zal kosten, daar lig ik dan niet zo wakker van.''

   LOL

   Wat ik me afvraag ,geniet jij wel eens ergens van?
   Zit in mijn tuin te genieten van allerlei prachtige bloeiende zaken,er zijn nl ook nog mooie dingen in het leven.Soms zou je de knop eens moeten omzetten,Jan

   Verwijderen
  8. Paul,
   maak je geen zorgen om mij. Geef antwoord. probeer niet op wéér een ander manier een ad hominem argument te geven.

   Als ik een zxielig persoon was die geen lol in het leven had, dan zou ik het misschien wel prettig vinden om te zien dat anderen ook lijden.
   Maar ik geniet volop van alle zaken, en het doet mij pijn dat er in 15 jaar tijd -jaren waarin IK ook verantwoordelijk ben voor wat er gebeurt- het leven van 100 miljoen mensen tot een poel van ellende is geworden.
   Ik vind het mijn taak om daar tegen te srtrijden.
   Jij niet. Jij wil de moordenaars verdedigen. Daariom ben je een slecht mens.

   Verwijderen
  9. ''Jij niet. Jij wil de moordenaars verdedigen. Daariom ben je een slecht mens. ''

   Rest my case

   Verwijderen
  10. Paul,

   denk nu niet dat je een 'case' hebt. Je hebt helemaal niks. Je hebt tot nu toe niet meer gedaan dan 'antisemiet!' roepen.
   Alle bewijzen die ik aanvoer en waaruit blijkt dat er 'under our watch'(*) 100 miljoen mensenlevens zijn vernietigd, en dat dit door de neocons is gedaan, die bewijzen daar besteed je niet één woord aan.
   Nog geen halve zin heb je besteed aan het bestrijden van mijn verhaal.
   Nee, de Neocons mogen van jou 100 miljoen levens verpesten, maar Ìk mag dat niet benoemen ( of liever: ik citeer hen zelf, want ze maken er geen geheim van!) want dan ben ìk een 'antisemiet'.
   ( Iets dat voor jou blijkbaar een scheldwoord is. Voor mij al lang niet meer. Net als voor Gerard Menuhin en nog tientallen andere joodse geestverwanten van mij. Luister wat Shulamit Aloni er over zie.)

   Je hebt dus helemaal geen 'case'.
   Je bent een simpele ziel.
   Maar door jouw daden-loosheid zorg je dat Het Kwaad gewoon zijn gang kan gaan.
   Dat de moorden gepleegd worden.
   Jij bent op een passieve manier schuldig, zoals iemand die een ander ziet verdrinken en niet poogt om te helpen.
   Ik vind dat je dan een slecht mens bent.

   Verdedig je nu eens hier tegen, zonder wéér met een ad hominem te komen, beste Paul.

   Verwijderen
  11. Paul, je hebt mijn argument ondertussen genegeerd: Als je zoveel motivatie hebt om hier over kritische tendenzen tov ´de joden´ te klagen, dan moet je toch ook een eindeloze voorraad hebben aan inhoudelijke, interessante topics relevant voor deze inhoudelijk toch zeer ruime site?

   Maar nee, NIETS! alleen maar zeuren en klagen, zonder zelfs een tegenargument bij te dragen. Welnu, wat mij betreft kom je daar niet mee weg!

   Verwijderen
  12. Het blijkt dat @Jan Verheul, Johan Vermeulen, of wie hij dan ook is, het liefst het zwijgen er toe doet als hij goede argumenten tegen zijn stelling krijgt. Dan krijgen wij dezelfde reacties die een zekere trol hier bezigt.

   Verwijderen
  13. @Joop
   het zijn inderdaad de klassiek provocatietactieken die je bij een trol ziet.Alle andersdenkenden worden gedemoniseerd als het kwaad.

   ''Je hebt dus helemaal geen 'case'.
   Je bent een simpele ziel.
   Maar door jouw daden-loosheid zorg je dat Het Kwaad gewoon zijn gang kan gaan.
   Dat de moorden gepleegd worden.
   Jij bent op een passieve manier schuldig, zoals iemand die een ander ziet verdrinken en niet poogt om te helpen.
   Ik vind dat je dan een slecht mens bent. ''

   Verwijderen
 11. De dictatuur van het cultureel marxisme loopt via de taal.

  Gegijzeld door het deugen: liever een polderfascist dan een gendernazi

  'Het top-down implementeren van speech codes is Orwelliaans totalitair'

  http://cult.tpo.nl/2017/07/31/gegijzeld-deugen-liever-polderfascist-dan-gendernazi/

  In het verlengde daarvan vandaag toevallig dit slechte nieuws:

  Succesvol YouTube account Canadese professor Jordan Peterson uitgeschakeld
  'Schending algemene voorwaarden' - geen verdere uitleg

  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/01/extreem-succesvol-youtube-account-canadese-professor-jordan-peterson-uitgeschakeld/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,
   Ik heb nu een computer met 1 tB geheugen, maar binnenkort komt er 2 Tb bij. Ik ga alle video's die ik belangrijk vind bewaren.

   En Jordam Peterson vind ik belangrijk. Ik wil je nog bedanken voor die tip.
   Het goede nieuws is dat Peterson in een laatste tweet zegt dat hij weer toegang heeft tot de google media. ( Dat zie ik op een update op TPO. )

   Verwijderen
  2. Gelukkig is storage goedkoop. Wie weet komt het ooit nog eens tot een server die broodnodige, weggecensurerde informatie kan verstrekken. Jordan Peterson kan ik ook zeer waarderen, hoewel ik vragen stel over zijn anti Marxisme (maar mijn gedachten daarover zijn niet goed uitgewerkt; ik sta bv zeer aan de kant van Maduro.

   Volgens mij kan elke klacht tot een tijdelijke suspensie leiden. Maar het is ook als een dreiging op te vatten: het kenmerk van de SJW is juist dat ze vanuit hun minderheidspositie ongewenste geluiden de mond snoeren. Dat gaat nog veel erger worden, gezien de oproep tot censuur die overal klinkt.

   Het verbieden van VPN in Rusland kan ik evenmin goedkeuren, pedofilie kan men ook anders bestrijden, en het creëert een cult status voor dingen als porn, maar ook westerse propaganda.

   Verwijderen
 12. Afgelopen maandag werd Imran Awan, de IT jongen van Debbie Wasserman Schultz, gearresteerd op Dulles Airfield toen hij, hangende een gerechtelijk onderzoek tegen hem, het land uit trachtte te vluchten. Met uitzondering van Fox News proberen de MSM de zaak zo klein mogelijk te houden, maar in de de onafhankelijke media broeit de zaak als een vulkaan. Mogelijk is hier sprake van een schandaal van ongekende omvang binnen de Democratische partij. Niet met vertakkingen
  naar Rusland, maar Pakistan.

  http://video.foxnews.com/v/5522767616001/?#sp=show-clips

  https://www.youtube.com/watch?v=8SikafZXLho

  Ongelofelijk verhaal. VS beginnen steeds meer te lijken op het Romeinse rijk in haar nadagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die nadagen! Meestal wordt een beeld geschetst van een volkomen decadente en verworden maatschappij. Toch is er na keizer Constantijn een enorme culturele ommekeer geweest, na invoering van het christendom. Heel Byzantijns eigenlijk. Ook waren de ´barbaren´ Romeinse vazalvolken, die ook het christendom aanhingen en in elk geval behoorlijk gelatiniseerd waren.

   Dit doet niets af aan je punt, maar het is een voorbeeld dat geschiedvervalsing geen nieuw fenomeen is.

   Verwijderen
  2. Die zaak met die IT specialist gaat minstens zo diep als ´Russiagate´ (maar is wèl waar). De ergste verraders zitten echter in de CIA hoek, zoals duidelijk is tgeworden door het stopzetten van de steun voor terroristen. Een goede zet van Trump, maar de aanleiding is nogal zorgelijk: het besluit is genomen na het bekijken van een onthoofdingsfilmpje van al Zinki. Gelukking na een discussie, dat wel.

   Maar Trump laat zich dus leiden door sentiment. Dat maakt de gatekeepers (die min of meer bepalen wat Trump te zien krijgt) wel héél machtig.

   Verwijderen
  3. Wat hier van te maken?

   - Seymour Hersh die op tape zegt dat Seth Rich met wikileaks in contact stond, maar het vervolgens ontkend als er om gevraagd wordt.

   www.zerohedge.com/news/2017-08-02/seth-rich-investigator-accusations-debunked-own-interviews-seymour-hersh-leak-kills-

   Verwijderen
  4. Ik denk dat je het verkeerd begrepen hebt, Willem.

   Verwijderen
  5. Lekker ad hominem Jan. Leg uit.

   Verwijderen
 13. Nog een passage over hoe de Neocons tegen de wereld en de Irak oorlog aan kijken:

  ..... this Irak war was also based on « the new American understanding that if the United States does not shape the world in its image, the world will shape the United States in its own image ». At a deeper level, according to Kristol, it is « a greater war, for the shaping of a new Middle East. It is a war that is intended to change the political culture of the entire region. Because what happened on September 11, 2001, Kristol says, is that the Americans looked around and saw that the world is not what they thought it was. The world is a dangerous place. Therefore the Americans looked for a doctrine that would enable them to cope with this dangerous world. And the only doctrine they found was the neo-conservative one ».

  Als er geen Neocons waren, dan was die wereld helemaal niet zo gevaarlijk. Ze hebben ZELF 911 gepleegd, om het Midden Oosten te onderwerpen aan Israel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe er nòg en quote vvan een neocon bij. Dit keer Krauthammer:

  ....Charles Krauthammer for whom « the war in Iraq is being fought to replace the demonic deal America cut with the Arab world decades ago. That deal said: you will send us oil and we will not intervene in your internal affairs ». That deal effectively expired on September 11, 2001, Krauthammer says. Since that day, the Americans have understood that “if they allow the Arab world to proceed in its evil ways – suppression, economic ruin, sowing despair – it will continue to produce more and more bin Ladens”. America thus reached the conclusion that it has no choice: it has to take on itself the project of rebuilding the Arab world. Therefore, the Iraq war « is really the beginning of a gigantic historical experiment whose purpose is to do in the Arab world what was done in Germany and Japan after World War II ».

  Ik hoef niet te zeggen hoe cruciaal het is om te weten dat 911 een joods plan was, en grotendeels door joden uitgevoerd. Moge;lijk met wat unwitting muslim nuttihge idioten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de drie citaten uit het artikel (*) blijkt dat onze joodse vrienden zelf zeggen dat ze diverse landen kapot willen maken, omdat die landen niet OK zijn.
   Zouden de joden in Madagaskar hun land hebben gevestigd, dan zouden het allen Afrikaanse buurlande zijn dei ze nu kapot zouden maken. Niks moslims.
   En wat je nooit mag vergeten: Ze vinden dat het hun taak is om de wereld beter te maken ( Tikkun Olam), dus ze gaan zeker verder: àlle landen zullen kapot gemaakt worden, en alle volken. Als ze de kans krijgen.
   Het zit in de genen en in de joodse cultuur en religie. (Sommige genen zorgen voor een potentie, een predispositie, een neiging tot... De realisatie moet worden getriggerd door cultuur of religie.)
   Dat is mijn opinie, maar wie het beter weet: laat horen. Ik sta open voor juistere beschrijving van wat er in de wereld gebeurt.


   (*) http://thesaker.is/the-neoconservatives-and-the-coming-world-a-response-to-the-questions-of-a-virtual-friend/

   Verwijderen
 15. [Ik hoef niet te zeggen hoe cruciaal het is om te weten dat 911 een joods plan was,....]

  Op zich zeker mee eens, maar te weinig specifiek; ik kan me voorstellen dat willem en Paul hier een opening zien.

  Deze visie gaat volgens mij uit van de filosofie besloten in de talmud en de protocollen. Net als de thora en het nieuwe testament zijn dit ´vervalsingen´, alhoewel deze term nogal kinderachtig is voor alle non-fiction, maar laten we hier maar even met de hasbara zionisten meegaan. Bij non-fiction moet men niet naar het verleden kijken, doch naar het heden en de toekomst. Zo is het meeste in de bijbel een matig, slap aftreksel van de rijkdom aan mythen uit de oudheid, maar door de geschiedenis van de 3 ´abrahamic religions´ heeft het een groot gewicht gekregen.

  Zo ook met de protocollen. Was het een 19e eeuws slavisch propagandapamflet? Wie weet. Maar dat lijkt het nu niet meer te zijn, aangezien de meest foute neocons het blijkbaar van buiten kennen en een exemplaar onder hun kussen hebben liggen.

  Wat de zaak zeker zou nuanceren is aan te duiden wèlke fractie zich hier blijkbaar als ´de joden´ laat identificeren; als dit al bekend is.

  De verwerpelijke neocons hebben zeker de wat brallerige en generaliserende protocollen als lijfboek toegeeigend. Deze versie staat volgens mij tov. het seculiere en semi religieuze jodendom als een radicale pseudosekte, analoog het salafisme tov. het sunnisme, en het born-again christendom tov de traditionele christengeloven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Ik kan me voorstellen dat willem en Paul hier een opening zien.'

   Misschien wel, misschien ook niet. Om the narrative van Jan telkens te moeten lezen (hij die vindt dat anderen te lange comments schrijven, maar zelf oneindig lang schrijft), het er pertinent mee oneens te zijn, om vervolgens in welles nietes discussies te belanden (waar Jan zo'n hekel aan heeft en ik ook) en waarbij gelijk krijgen belangrijker is dan gelijk hebben en waarbij je je ongelijk niet mag toegeven, zonder gezichtsverlies te lijden (terwijl je ongelijk toegeven heel fijn is, want dan heb je weer wat geleerd, nietwaar?), vind ik zonde van mijn tijd.

   De commentaren onder dit blog zouden er van opfrissen als we feiten zouden kunnen brengen, zonder er het gevoel aan mee te geven dat wie het er niet mee eens een aanval op iemand's persoonlijke integriteit pleegt (wat beantwoord moet worden met karaktermoord). Dit is mogelijk wanneer je alleen ingaat op de beste argumenten in een comment en wederzijds respect. Op die manier probeer ik te reageren op commentaren van anderen. En als ik niet die fatsoensnormen gebruik in een commentaar dan mag ik daar op aangesproken worden.

   En op commentaroren hier die, bij herhaling, niet een wederzijds respect kunnen tonen reageer ik helemaal niet meer.

   Verwijderen
  2. Rootman,
   ik kon jouw bovenstaanmd artikel niet goed volgen.

   Ik zal de tweede en derde zin hier ontleden en van vragen voorzien.

   [Deze visie gaat volgens mij uit van de filosofie besloten in de talmud en de protocollen. Net als de thora en het nieuwe testament zijn dit ´vervalsingen´, alhoewel deze term nogal kinderachtig is voor alle non-fiction, maar laten we hier maar even met de hasbara zionisten meegaan. ]

   Waar slaat 'deze visie' op terug?
   Als talmud, Torah, Protocollen en Nieuwe Testament 'vervalsingen' , wat is dan het origineel waar ze een vervalsing van zijn?

   Het woord vervalsing is niet het juiste woord.
   Je bedoelt: Ze pretenderen een origineel werk te zijn, maar zijn overgeschreven van oudere werken. Ze zijn niet oorspronkelijk, wat ze uiteraard wel beweren te zijn.

   Je schrijft: ......zijn dit ´vervalsingen´, alhoewel deze term nogal kinderachtig is voor alle non-fiction, maar laten we hier maar even met de hasbara zionisten meegaan.

   Over welke 'non-fiction' heb je het hier?

   Van de hele zin kan ik heel weinig begrijpen.

   Verwijderen
 16. VIDEO – ‘Het is niet toevallig dat het postmodernisme deze aanvallen pleegt op het Westen’

  Filosoof Stephen Hicks in 10 minuten over postmodernisme - 'Zo gebruiken ze woorden om te vernietigen'

  http://politiek.tpo.nl/2017/08/02/video-is-toevallig-postmodernisme-aanvallen-pleegt-op-westen/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. BREAKING: CONGRESS DEMANDS THE ARREST OF HILLARY CLINTON

  https://www.youtube.com/watch?v=lAVaK5cdUxE&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop,
   Ik zie een video met een aanval op Obama en Hillary etc. Maar ik hoor nergens dat de spreker Mr King vraagt om arresatie van Hillary. Dt is een titel die deze Ron Johnson heeft bedacht om bezoekers te krijgen zodat hij lekker kan verdienen met zijn video's.
   Wil je ons voortaan niet dit soort misleidende info melden?

   Verwijderen
  2. @Jan Verheul, Johan Vermeulen, of wie je dan ook bent

   Laat het nu van een betrouwbare Amerikaanse bron komen. Probeer jij nu ook al te claimen het exceptionalisme te hebben op betrouwbare bronnen, @Jan Verheul, Johan Vermeulen, of wie je dan ook bent? Beetje dimmen, boy!

   Verwijderen
  3. Toevoeging;

   Anders kan je James Corbett ook wel van je lijst met betrouwbare bronnen verwijderen, omdat hij niet voldoet aan jouw narrative!

   Ik lig dubbel van het lachen om @Jan Verheul, Johan Vermeulen, of wie hij dan ook is, die eigenlijk toegeeft dat zijn blog een mislukking is, en @Bob Schulz of Schmidt of hoe hij dan ook heten mag.

   Orwell’s Nightmare: Temperature Adjustments and Climate Change

   https://www.corbettreport.com/big-brother-science-temperature-adjustments-and-climate-change/

   Verwijderen
  4. O, en boys, vergeet vooral niet alle links die James geplaatst heeft te lezen, hij heeft ze er niet voor niets bij gezet!

   Verwijderen
  5. Goed nieuws! Nav. het bericht van Joop kunnen we voorspellen dat er vanaf volgend jaar nooit meer chemtrails gezien worden, aangezien dat een geheim project zou zijn om de opwarming van de aarde te maskeren!

   Verwijderen
  6. Beetje kort door de bocht @Rootman, maar dat ben ik wel gewend van jou! James Corbett bevestigt eigenlijk wat jij ook doet.

   Verwijderen
  7. Watermeloenen in Siberië!

   https://sputniknews.com/environment/201708031056158476-siberian-climate-change/

   Verwijderen
  8. Yep, dan hebben wij het over klimaatverandering omdat het klimaat altijd verandert en niet over man made global warming.

   Overigens is Al Gore weer eens negatief in het nieuws voor het overmatige gebruik van energie. Ik weet dat jij niets hebt met Al Gore, maar hij is wel de drijvende kracht achter deze discussie, dus wegvlakken kan je hem niet.

   Verwijderen
  9. Gore is geen drijvende kracht, hij is, evenals die Indiase topman van het IPCC een voorbeeld van een parasiet die het onderwerp heeft gehacked voor neoliberale doeleinden. De aanvankelijke publiciteit die deze man heeft veroorzaakt is inmiddels al lang te niet gedaan door alle negatieve reacties op zijn hypocresie en overdrijving.

   Je hebt ook zeker gelijk als je in die hoek, en die van Soros/ de banken één grote misleiding ziet.

   Ik blijf er echter bij dat dit een groot rookgordijn is, wat los van de feiten dient te staan.

   Het is dus echt beter om afstand van die propagandisten en politici te nemen, of ze nu Gore of Imhofe heten.

   [dan hebben wij het over klimaatverandering omdat het klimaat altijd verandert ]

   Je beseft toch ook wel dat dit een dooddoener is?

   Als je het zinnig over dit soort dingen wilt hebben dien je causale relaties aan te tonen: als de huidige warming niet man-made is, welke oorzaak heeft het dan nu? De CO2 vermeerdering + feedbacks is nl behoorlijk plausibel, kun je een alternatief geven wat logischer en waarschijnlijker is?

   Verwijderen
  10. Hier een embedded video van Stan van Houcke over methaan in permafrost:

   https://climatecrocks.com/2017/07/29/the-weekend-wonk-vladimir-romanovsky-on-arctic-methane/

   Verwijderen
  11. Ja, ik had het Methaanartikel ook gezien, en dacht uiteraard aan wat jij Rootman daar over schreef.

   Ook in het nieuw: dat een aantal gebieden in Zuid Azie onbewoonbaar zal worden, over pakweg 60 jaar, omdat de 'natte bol temperatuur' te hoog zal worden: bij 35 graden en een heel hoge relatieve luchtvochtigheid kan een mens de warmte die hij produceert niet meer afstaan aan de omgeving, en gaat hij dood.

   Verwijderen
  12. "Gore is geen drijvende kracht, hij is, evenals die Indiase topman van het IPCC een voorbeeld van een parasiet die het onderwerp heeft gehacked voor neoliberale doeleinden."

   Als jij hier met droge ogen gaat zitten beweren dat Al Gore en zijn film niet de drijvende kracht zijn achter deze discussie dan stop ik er gelijk mee, want kennelijk heb ik dan met een persoon te maken waar iets aan z'n lange termijn geheugen mankeert. Daarnaast schrijf je, terecht, dat het onderwerp is gehacked voor neoliberale doeleinden maar daar heeft de politiek ook een hele grote vinger in de pap en daar heb ik jou al eerder op gewezen.

   "Ik blijf er echter bij dat dit een groot rookgordijn is, wat los van de feiten dient te staan."

   Over welke feiten heb je het dan? Bio brandstof, wat meer CO2 veroorzaakt dan fossiele brandstof? Zonnepanelen die meer milieubelastend zijn dan kernenergie? Manipuleren van klimaatcijfers? Dit zijn allemaal feiten waarover ik jou nooit zie schrijven, ik begrijp wel waarom, daarvoor draai ik al te lang mee in deze carrousel, maar dat kan ik jou op de een of andere manier niet aan je verstand brengen.

   "Als je het zinnig over dit soort dingen wilt hebben dien je causale relaties aan te tonen: als de huidige warming niet man-made is, welke oorzaak heeft het dan nu? De CO2 vermeerdering + feedbacks is nl behoorlijk plausibel, kun je een alternatief geven wat logischer en waarschijnlijker is?"

   En dit beschouw ik maar als een mislukt tegenoffensief, omdat daar nogal wat gemanipuleerde klimaatcijfers aan ontbreken. Zolang jij dit buiten de discussie houd, is een zinnige discussie inderdaad niet mogelijk.

   Verwijderen
  13. Gewoon kijken naar de verschuiving van zones van verspreiding van plant en dier, en het smelten van het ijs. Dat wijst ALLEMAAL op een langdurige en consistente trend van warming. Kibbelen over cijfers heeft geen zin, jij gelooft mijn bronnen niet en ik niet de jouwe.

   Verwijderen
  14. "jij gelooft mijn bronnen niet en ik niet de jouwe."

   Welke bronnen? Ik constateer alleen het afkraken van mijn bronnen en het stilzwijgen van jou over gemanipuleerde klimaatcijfers spreekt boekdelen!

   Verwijderen
  15. Het lijkt erop dat @Rootman is geïnfecteerd met het Aldershoff virus van joop.nl, ook al heb ik hem met sterke bewoordingen gewaarschuwd geen zaken meer te doen met die site.

   Verwijderen
  16. Het blijkt ook dat Al Gore schijt heeft aan de mening van @Rootman, maar gelukkig voor hem is er hoop.

   http://nos.nl/artikel/2186295-er-is-ook-hoop-zegt-al-gore-met-nieuwe-klimaatfilm.html

   Verwijderen
  17. Nee, ik geloof niet in dat verhaal van Gore: hij propageert allerlei maatregelen waarvan hij waarschijnlijk heel rijk zal worden.

   De CO2 uitstoot zal niet veel meer toenemen misschien, maar er zijn feedbacks op gang gebracht die nog honderden jaren gaan doorwerken. Dit wordt ook gezien door regeringsleiders, vandaar de ´pivot to the arctic´, die pas serieus wordt bij stijgende olieprijzen.

   Verder ben je weer aan het destabiliseren met zaken als ´het Aldershoff virus´, straks zit je weer op de kast of in de gordijnen. En ondertussen mijn reactie over Siberië of de verspreidingsgebieden niet inhoudelijk beantwoorden.

   Verwijderen
  18. Nee, jij gelooft niet in het verhaal van Al Gore maar jij bent ook niet de enige mens op de wereld. Er zullen er honderden miljoenen zijn die wel in het verhaal van Al Gore geloven en ik denk niet dat jij ook maar een sikkepit te maken hebt of enige invloed uit kan oefenen op de beleidsvorming over klimaatverandering. Maar kennelijk ben jij wel in de overtuiging dat er mensen zijn die een natuurlijk verschijnsel zoals klimaatverandering kunnen keren omdat klimaat in de loop van eeuwen aan verandering onderhevig is. Inderdaad @Rootman, er lopen gekken rond die denken dat je de klimaatverandering kan keren door chemtrails de atmosfeer in te sproeien zodat de zonnestralen de aarde niet meer kunnen bereiken. De geschiedenis van chemtrails voert terug tot vlak na WWII, waar chemtrails als een uitstekend oorlogsmiddel werden gezien voor weermodificatie en ik zal voor de zoveelste keer de tekst uit H.R. 2977 citeren waarin chemtrails worden gebruikt voor het beschadigen van:

   - de ruimte of natuurlijke ecosystemen;
   - KLIMAAT EN WEER.

   met als doel schade dan wel destructie toe te brengen aan populaties, regio's op aarde of in de ruimte.

   Het uitgangspunt waar wij hier vanuit moeten werken is, dat men jarenlang heeft ontkent dat chemtrails zouden bestaan. Het interesseert mij geen ene reet of jij er ja dan wel nee in geloofd, het feit blijft dat men gelogen heeft over het bestaan van chemtrails. Eerst bedoelt als militair wapen en later inzetbaar om klimaatverandering tegen te gaan. Wat mij bij jou opvalt is dat jij aan de ene kant misstanden van overheden en organisaties kan benoemen en onderkennen maar aan de andere kant een enorme naïviteit ten toon spreid en dat geldt niet alleen voor deze problematiek.

   (C) The term ``exotic weapons systems'' includes weapons designed to damage space or natural ecosystems (such as the ionosphere and upper atmosphere) or climate, weather, and
   tectonic systems with the purpose of inducing damage or destruction upon a target population or region on earth or in space.

   Verwijderen
  19. De mens heeft de afgelopen 10 000 jaar zowat alle ecosystemen in de wereld veranderd, in 3 industriële revoluties. En dat zou geen invloed hebben gehad op het klimaat?

   Dat is dus niet het standaard type ´natuurlijk verschijnsel zoals klimaatverandering´, het is dus duidelijk antropogeen, en prima als zodanig te verklaren. Daarom heeft Putin ook het ´Arctic command´ met die nieuwe basis in de kleuren van de Russische vlag opgericht.

   Verwijderen
 18. Ik weet nog steeds niet wat ik hier van moet maken. Is het roddel of waar?

  Seymour Hersh die op tape zegt (transcript in de link) dat Seth Rich de Podesta mails naar wikileaks gelekt heeft

  www.zerohedge.com/news/2017-08-02/seymour-hersh-‘russiagate’-cia-planted-lie-revenge-against-trump

  Maar waar Hersh ook zegt dat Rich naar zijn mening niet vermoord is vanwege het lekken of vermoord is door iemand geaffilieerd aan de DNC

  Dat bepaalde personen die hoog in de boom zitten van Amerikaanse .gov organisaties (Brennan en Clapper worden bij naam genoemd) niet blij waren met de leaks wordt ook gemeld, omdat dit de kansen dat HRC de presidentsverkiezingen zou winnen zou doen verkleinen.

  Verder wordt vermeld dat toen Trump president werd, Russiagate is opgezet vanuit de CIA om daarmee a) de president te ondermijnen om daarmee b) hun eigen baantjes te behouden (die op de tocht stonden toen HRC geen president werd)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Willem,
   Gisteren om 15.57 beweerde je dit:

   Seymour Hersh die op tape zegt dat Seth Rich met wikileaks in contact stond, maar het vervolgens ontkend als er om gevraagd wordt.

   Over die latere ontkenning door Hersh hoor ik je nu niet meer.
   Had je het dus toch verkeerd begrepen. Precies zoals ik al schreef.

   En nee: mijn opmerking was geen Ad Hominem.

   Je weet dus ook niet precies wat een 'Ad Hominem'argument is.

   Verwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Reactie op Rootman 2 aug 16.47.

  In Zomergasten haalde mevr. Hertsenberg een interessant punt van de joodse religie naar voren: Een jood hoeft niet in God te geloven. Hij mag 'god' onzin vinden. Zolang hij Zijn joodse ruituelen goed uitvoert en zich aan de groepsnormen houdt, is hij een goede jood. In de religieuze zin.
  Dat is natuurlijk extreem! Zo'n Godsdienst is dan niets meer of minder dan een geïnstitutionaliseerde samenzwering. ( Denk aan de joodse voorschriften over hoe om te gaan met niet-joden ( bedriegen en bestelen van de goyim mag. Ze redden van de verdrinkingsdood is niet nodig, tenzij het laten verdrinken van de goy wordt gezien en dus een wraak zou kunnen veroorzaken.)

  Het is ook bekend dat sommige rabbi's God er van beschuldigen dat hij het verkeerd heeft gezien. ( Je zal als bona-fide God maar zulke gelovigen hebben !)

  Weer iemand anders schreef ooit: de Talmoed is eigenlijk één lange poging om G-d te slim af te zijn.
  Vb: Moeten we op de Sabbath binnen blijven van God? Geen nood. We trekken een draad om het joodse ghetto en zeggen : 'dit is nu ons huis'.

  Rootman,
  ik denk dat je dus niet te erg op moet kijken van wat we nu beleven: de tot en met bedrieglijke omgang van de Neocons met het Amerikaanse volk.

  Nee, de Neocons zijn niet een extreme groep onder de joden, zoals de Salafisten dat onder de Sunni zijn, en de born-again mensen onder de Christenen.
  Ze zijn gewoon een elite van het joodse volk, op het kruispunt van politiek en media (het waren de journalisten Kristol en Podhoretz die de beweging vorm gaven) met meer macht dan de rest.
  Èlke jood zegt 's morgens tegen zijn God: "Danbk U God dat ik geen goy ben." Elke jood weet dat hij van zijn God de opdracht heeft om de wereld beter te maken ( Tikkun Olam), en we weten dat het vernietigen van de niet joden ( Amalek) wordt gezien als het verbeteren van de wereld.
  Als alles normaal verloopt dan zal ooit de laatste jood de een-ne-laatste om zeep helpen, want ja: Tikkun Olam.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De hofnar van joop.nl, Aldershoff heeft weer eens een stukje geplaatst. Deze man radicaliseert steeds verder. Ik mag er niet meer reageren (en heb daar inmiddels ook geen behoefte meer aan).

  Ter vermaak of ergernis:

  https://joop.vara.nl/opinies/hoop-donbas-conflict

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kurt Volker lijkt een soort mannelijke tegenhanger van Nikki haley... Hij wil volgens Aldershoff het Minsk-2 akkoord onderuithalen.

  Geen slimme zet volgens mij, want Minsk-2 was een eervolle mogelijkheid tot exit.

  Zoals de meeste Trump diplomatie tot nu toe gaat dit slechts tot blauwe ogen en bloedneuzen leiden. Ja, aan ´onze´ kant.

  Wat mij betreft mogen agitatoren zoals hij verantwoordelijk gehouden worden voor haatzaaien en oorlogshitsen, een oorlogsmisdaad..

  BeantwoordenVerwijderen
 23. 'The thing of politicians is that they look more like prostitutes, but only more expensive. Politicians are sales reps, my friend. [...] At the end of the day, they do what they're told'
  (Ricardo Privitera, arms dealer)

  Slechts een quote die ik uit de docu 'shadow world' heb gehaald.

  Hier de review van Johnatan Cook en de link naar de docu, die de moeite van het kijken waard is:

  --

  How War Became a Lucrative, Global Industry
  by Jonathan Cook / August 2nd, 2017

  I cannot recommend the new documentary Shadow World highly enough. It packs an enormous punch in 90 mins, providing a devastating account of the arms industry and its success in capturing the US and UK political systems.

  The military-industrial complex has created a global war machine that needs endless feeding. Wars are no longer there to be won, but to be drawn out indefinitely, enriching a tiny elite with gargantuan and ever-expanding profits.

  Shadow World starts by examining the rise half a century ago of a new-breed of free-market politician, of the likes of Margaret Thatcher and Ronald Reagan, who actively conspired with big business to privatise war – making it the world’s most lucrative market alongside hydro-carbons. In many places, like Iraq, the two business opportunities overlapped.

  This new politician-cum-war profiteer was personified in figures like Dick Cheney (Halliburton) and Tony Blair (BAe). War is now such lucrative business that politicians no longer care that their side wins. Endless, profitable death and destruction is the goal. Terrorists, militants, civilians – the war machine is indifferent to their fate.

  One arms dealer calmly points out, with terrifying logic, that weapons have sell-by dates just like supermarket food. They are either used or wasted. Most often they are used. Either way, the larder must be replenished with new weapons.

  The documentary explores the over-arching aims of the war industry, joining the dots between Iraq, Iran, Syria, Gaza and elsewhere.

  And in deeply poetic moments, the film challenges head-on the free-market evangelists’ claims that the arms industry is simply an expression of our conflictual natures as selfish, greedy, distrustful beings. Shadow World offers powerful reminders that ordinary people, including soldiers, prefer love over war.

  It is the Blairs and Cheneys, ciphers of the war machine, who are the perversions of humanity.

  http://dissidentvoice.org/2017/08/how-war-became-a-lucrative-global-industry/#more-70627

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Goed dat je Jonathan Cook aanprijst, Willem.
  Kijk maar eens hoe ver zijn visie op onze joodse vrienden afwijkt van de mijne. Niet zo heel ver wellicht.
  Alleen houdt hij het veilig: Het zijn natuurlijk slechts de boosaardige Israeli's die wat onmenselijke trekjes vertonen.

  Anyway.
  Jou kennende zoek je nog steeds naar een andere oorzaak voor destructie in het MO dan de joodse vernietigingsdrang. En nu heb je - na de olie- weer een andere gevonden: de wapenindustrie.

  Klopt. De wapenindustrie is mede een drijvende kracht achter oorlogen. Onder Eisenhouwer hebben de Amerikanen hun wapenindustrie flink uitgebreid. Toch was het Eisenhower die op het eind van zijn presidenschap waarschuwde voor diezelfde wapenindustrie. En terecht.
  Hun lobby is zeer machtig. Maar zonder de joodse media macht en de neocon leugens zou er geen enkele oorlog zijn begonnen in het Midden Oosten: niet Irak, niet Libië en niet in Syrië.

  Om een oorlog te kunnen beginnen heb je een 'New Pearl Harbor" nodig en een 'gevaarlijke vijand'.
  Daar zijn die wapenproducenten niet toe in staat: ze kunnen politici lobbyen, maar ze kunnen niet àlle Media één kant op laten lullen, en niet àlle Intelligence 'aanpassen aan hun politieke verlanglijstje ', zoals volgens het Chilcot proces wel is gedaan in de voorbereiding voor Irak.

  De Neocon samenzweerders zijn de bron van het kwaad, en de wapenindustrie is de helper die er baat bij heeft en dus mee betaalt om politici 'om' te krijgen.

  De Saker schrijft ook over dit onderwerp: http://thesaker.is/sanctions-smoke-and-mirrors-from-a-kindergarten-on-lsd/  BeantwoordenVerwijderen
 25. Opinie NRC 3 augustus 2017 om 14:54

  Zonder gezaghebbende media worden we onverstandiger en emotioneler bestuurd

  Nu journalisten nog meer gewantrouwd worden dan politici, komt volgens D66-Kamerlid Jan Paternotte de democratie in gevaar. Zeker als de macht elk schandaal af kan doen als fake news.

  "Natuurlijk, journalisten maken fouten. Maar als het wantrouwen in hun werk omslaat in achterdocht, dan is ook onze democratie de klos. Zonder vertrouwen kunnen journalisten niet functioneren als controleurs van de macht en hebben overheden vrij spel in het voorlichten van de bevolking. Media zijn misschien wel de wezenlijkste, informele dragers van de democratie. Zij voeden de debatten in Den Haag, maar ook de besluiten in de rest van de maatschappij worden genomen op basis van kritische berichtgeving, gestut door journalistiek onderzoek en gedegen analyses. Zonder een voortdurende stroom aan onafhankelijke informatie, sluiten mensen zich op in zuilen van het eigen gelijk en kan ieder feit weggewuifd worden als ook-maar-een-mening. Het land zal onverstandiger en emotioneler bestuurd worden.

  Niemand is gebaat bij een land waarin iedereen alleen nog zijn eigen bronnen vertrouwt. Media die investeren in professionele journalistiek zijn dé filters voor de zin en onzin van machthebbers en hun beïnvloeders."

  Waartoe die 'kritische berichtgeving, gestut door journalistiek onderzoek en gedegen analyses' die kamerlid Paternotte meent te ontwaren bij de MSM, maakt hij zelf meer dan duidelijk in de openingsalinea van zijn flutartikel in MRC:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. "Fake news! Dat is het stopwoord van president Trump zodra hij geconfronteerd wordt met weer een nieuw schandaal. En het werkt: zijn achterban blijft hem keer op keer trouw, ook nu er bewijs is dat zoon Donald Trump Jr. hapte op het aanbod van de Russen om Hillary Clinton te besmeuren.

   De reden is simpel: aanhangers van Trump vertrouwen gevestigde media niet meer. “Ze zien geen samenwerking tussen Rusland en Trump, ze zien vooral samenwerking tussen de Democraten en de media”.

   Toevallig las ik vandaag net een artikel waar Mike Whitney ingaat op het feit (FEIT) dat de DNC servers die zogenaamd gehackt zouden zijn door de Russen nooit door de FBI zijn onderzocht. Ik citeer:

   "But there was one glitch to the ‘Blame Russia’ scheme. There was no hard evidence of Russian involvement. And, now, 10 months into multiple investigations of Russian hacking, there’s still no evidence. How can that be?

   Well, for one thing, the FBI was never given access to the DNC computers

   Let me repeat that: In the biggest and most politically-explosive investigation in more than a decade, an investigation that has obvious national security implications– alleged cyber-espionage by a hostile foreign power, alleged collusion by high-ranking officials in the current administration, alleged treason or collusion on part of the Chief Executive, and the possible impeachment of a sitting president– the FBI has not yet secured or examined the servers that may or may not provide compelling forensic evidence of cyber-intrusion by Russia.

   Yer damn right it is. The reason the FBI never insisted on examining the DNC servers, is because they knew the story was baloney from the get go. Otherwise they would have kicked down the doors at the DNC, seized the computers through brute force, and arrested anyone who tried to stop them. Those computers are Exhibit A in the Trial of the Century. They should be under lock and key at FBI Headquarters not collecting cobwebs in the basement of the DNC-HQ. The fact that the servers have not been seized and examined just proves what a joke this whole Russia-deal really is.

   You see, when a law enforcement agency like the FBI fails so conspicuously in carrying out its duties, you have to assume that other factors are involved, mainly politics. It’s all politics, right? There is no rational explanation for the FBI’s behavior other than it is following a political script that coincides with the agenda and ambitions of the DNC and other power players behind the scenes."

   Onafhankelijke media hebben met een zekere regelmaat onder de aandacht gebracht dat de FBI de DNC servers nooit heeft onderzocht. Maar dit zijn feiten die de MSM megeren, laat staan dat ze de implicaties er van analyseren. En wwarom zouden ze ook? Morgen staat er weer een nieuwe roddel in de NYT of de WAPO en die typen het NRC, de Volkrant, Trouw of Parool dan weer keurig over. De feiten. Who cares?

   Please, kamerlid Paternotte, bespaar me je leesadviezen.

   Verwijderen
  3. linkjes:

   https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/03/zonder-gezaghebbende-media-worden-we-onverstandiger-en-emotioneler-bestuurd-12353866-a1568801

   http://www.informationclearinghouse.info/47556.htm

   Verwijderen
  4. Mika Brzezinski: “Our Job” to “Control Exactly What People Think”

   https://www.youtube.com/watch?v=OJ9ce-yMEfc

   En dat zal niets verschillen met hoe de Nederlandse MSM van ons eist hoe wij moeten denken.

   Verwijderen
  5. Paternotte heeft gelijk: Zonder een onafhankelijke en kritische pers is de democratie een farce.
   Vreemd genoeg schijnt Paternotte te denken dat de MSM onafhankelijk en kritisch zijn. Het artikel van Whitney bewijst dat de MSM ons belazeren.
   Onbegrijpelijk dat zo'n Paternotte blijkbaar in een cocon leeft en niet kan zien wat wij heel makkelijk kunnen zien.
   Ziet hij niet dat er een hetze tegen Putin en Trump gaande is? Dat elke bewering anti-Putin en anti-Trump gedaan kan worden zonder een wederhoor?
   Het is voor mij onbegrijpelijk hoe lieden als Paternotte in elkaar steken. Intelligent en toch stekeblind.

   Gerelateerd:
   Ik zag een filmpje van Jordan Peterson: volgens hem is er geen enkele correlatie tussen intelligentie en wijsheid.
   https://www.youtube.com/watch?v=6jN1ckK2YBA&t=533s

   Een variant: volgens mij is er geen enkele relatie tussen 'intellectueel zijn/ een hogere opleiding hebben' enerzijds, en 'snappen wat er in de wereld gebeurt'.

   Het zijn juist de hoger opgeleiden die 'De Narratave van die dag' het eerst geloven. Om er bij te horen, denk ik. Of omdat ze hun opinies heel sterk laten leiden door de MSM.
   De gewone man reageert vanuit zijn onderbuik, en die onderbuik bepaalt wat er sociaal mogelijk is in een samenleving. Massa-immigratie is niet goed mogelijk. Maar de intellectuelen geloofden de mythe dat 'wij nu het licht hadden gezien: alle mensen zijn gelijk! Auschwitz zou nooit gebeurd zijn als WIJ al hadden geleefd in die dagen.'

   Een Self-congratulating kijk op de zaak. Die gaat er in als koek. Bij de 'interlectuelen', zoals Adele Bloemendal ze noemde.

   Verwijderen
 26. Wat moet je hier van denken:
  In Amerika is een 23 jarige Britse hacker gearresteerd.
  Hij slaagde er in enkele maanden geleden om de wereldwijde aanval op ziekenhuis computers onschadelijk te maken.

  Wordt hij gearresteerd om hem in te lijven voor de CIA , als een soort nieuwe Werner von Braun?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.volkskrant.nl/media/23-jarige-ict-expert-gearresteerd-die-met-kill-switch-ransomware-wist-te-stoppen~a4509554/

   Verwijderen
 27. Arme Eliot Higgins is aan het vechten om Bellingcat in de lucht te houden. Wat zou er gebeurd zijn met de ondersteuning van de Atlantic Council en George Soros? Laat mij raden, Eliot Higgins is vriendelijk bedankt voor zijn BUK verhaaltje wat door miljoenen zo niet door miljarden mensen gevreten wordt en nu is hij niet meer nodig. Een site (Bellingcat) die twee dagen voor het neerhalen van MH-17 wordt gelanceerd, waar kort daarna wordt geconstateerd dat er connecties zijn met de Atlantic Council en George Soros, verkeert plotseling in zwaar weer!

  Eliot, bedankt voor de bewezen diensten hé!

  http://russia-insider.com/sites/insider/files/medialib/u16498/dgqgftquqae2jpj.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Berlin Opposes US Anti-Russian Sanctions But 'Won't Do Anything Against Them'

  https://sputniknews.com/politics/201708041056193097-berlin-opposes-sanctions/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merkel zou nu al kunnen beseffen waar dit heen gaat:

   Vanaf 2020 worden alle gastransporten via de Ukraine gestaakt: dan wordt northstream 1 een beetje nauw buisje, dus ontstaan er tekorten/ enorme prijsverhogingen. Zou er voldoende draagvlak zijn om tegen die tijd dure LNG infrastructuur klaar te hebben?

   Dat zal misschien de huizen warm kunnen houden, maar tegen welke prijs?

   Het blijft dan toch maar de vraag in hoeverre de geïndoctrineerde EU bevolkingen hun conclusies kunnen trekken; dissidente geluiden zijn tegen die tijd waarschijnlijk grotendeels gesmoord. Maar traditioneel zijn dit het soort situaties die omwentelingen veroorzaken. Hopelijk kunnen de flanken op links en op rechts tegen die tijd eens een keer samenwerken.

   Verwijderen
 29. Unaniem gezeur over Venezuela, het zou in een dictatuur veranderen.

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/erfgenamen-chavez-nemen-macht-over-in-venezuela-zo-ziet-debuut-van-dictatuur-eruit~a4509808/

  En dat terwijl de juntas van Videla, Pinochet, en nu de reactionaire, corrupte regimes van Temer en Marci volop steun kregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. De volkskrant is van een krant voor het volk en van het verzet, een krantje van de elite geworden en een propagandamiddel van fascistische regimes. De krantjes van de Persgroep zijn aan de laatse stuiptrekkingen bezig, niemand wil meer betalen voor een reclamefolder vol met onzin. Het geeft wel een goed beeld waar de volgende coup of burgeroorlog bedacht is.
  Ot, de nieuwe grondwet is de beste optie om niet te vervallen in een dictatuur. Neerslaan vd protesten leidt tot een burgeroorlog, oppositie hun zin geven leidt tot een burgeroorlog en in beide gevalken tot dictatuur. Deze brede volksraadpleging is democratisch en niet met geweld te bevechten, de boycot maakt het lastiger maar dit is het enige middel van maduro om een dictatuur te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De VS heeft net weer een budget van $ 20 M vrijgemaakt voor ´democratisering´ aldaar. Dit is het overte deel, NGO´s en special ops niet meegenomen.

   Verwijderen
 31. Met de arrestatie van IT specialist Imran Awan op 25 juli jl. lijkt een schandaal aan de oppervlakte te komen waarvan de reikwijdte nog maar nauwelijks te bevatten is. Zeer interessante uitzending van Crosstalk naar aanleiding van de aanhouding van de IT staffer van Debbie Wasserman Schulz en nog zo'n 30 andere democratische afgevaardigden.

  https://www.youtube.com/watch?v=5tqeuhKj0_c&feature=youtu.be&t=11m23s

  Beeld dat van de gearresteerde Awan oprijst is dat van een eersteklas geldwolf en oplichter. Hoe is het mogelijk dat zo'n onbetrouwbare figuur zonder ooit enige securitycheck te hebben ondergaan zich zo diep in kon graven in de informatie systemen van de DNC en de democratische afvaardiging in het Congress? Slechts een van de talloze vragen die de kwestie Awan oproept,

  Iets meer over de heer Awan in een artikel van de in de uitzendinng van Crosstalk aanwezige Phillip Giraldi

  http://www.theamericanconservative.com/articles/the-strange-case-of-imran-awan/  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ook nog even een transcriptie van het gelekte telefoongesprek van Seymour Hersch

  Seymour Hersh Cracks ‘RussiaGate’ as CIA-Planted Lie — Revenge Against Trump

  https://www.strategic-culture.org/news/2017/08/03/seymour-hersh-cracks-russiagate-as-cia-planted-lie-revenge-against-trump.html

  Russiagate als wraak op Trump of als schaamlap voor massale corruptie/chantage binnen de Democratische partij? Beide verklaringen liggen eerder in elkaars verlengde dan dat ze elkaar tegenspreken of zelfs uitsluiten. Het zwijgen van de MSM is in ieder geval heel veelzeggend.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. McMaster: U.S. Preparing For "Preventive War" With North Korea

  The United States is preparing for all options to counter the growing threat from North Korea, including launching a “preventive war,” national security adviser H.R. McMaster said in an interview that aired Saturday on MSNBC. The comments come after North Korea carried out two tests of intercontinental ballistic missiles in the past month and after the president said he has been clear he will not tolerate North Korea's threats to attack the U.S. with nuclear weapons.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-08-05/mcmaster-us-preparing-preventive-war-north-korea

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Zoals jullie mogelijk weten ben ik een fan van Jordan Petersen.

  Peterson heeft veel nagedacht over de mens, de relatie sussen man en vrouw, de functie van religie etc etc.

  Als hij niet kan slapen dan gaat hij naar beneden en maakt een youtube filmpje, waar hij zijn gedachten vastlegt.

  In Canada is hij wereldberoemd op dit moment.
  Hij had een lang interview met de joodse moslim-basher Sam Harris.
  ( Dat heb ik niet beluisterd.)
  Anderfilmpje: Een mevrouw verdedigt Peterson tegen aanvallen van een cartoonist.
  En waar ik nu op wil wijzen is dit: een vrouw die er uit ziet als een lesbische feministe ( kort haar, mouwloos hemd) is het niet eens met Peterson. Ik ben eens gaan luisteren, en langzaam maar zeker kreeg ik veel sympathie voor deze vrouw. En ze heeft nog gelijk ook. Kende U de term MGTOW?
  https://www.youtube.com/watch?v=faeT4fIFAcg


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   MGTOW? Jazeker. Man Going Their Own Way. Een nieuw hoofdstuk in de oudste oorlog ter wereld. Een reactie op het al dan niet terecht ervaren gynocentrisme in onze samenleving. Ik had al eens eerder kennis genomen van de opmerkingen van Peterson in de richting van de MGTOW beweging. Die opmerkingen heeft hij overigens later afgezwakt. Met name de neerbuigende toon van z'n kritiek.

   https://www.youtube.com/watch?v=GLbjmIajj9g

   Een belangrijke woordvoerder van MGTOW, of beter criticus van het Anglo Amerikaanse feminisme, is Paul Elam. Zijn stellingname is scherp en behoorlijk zwart-wit, niet zo verwonderlijk gegeven de radicalisering bij dat feminisme.

   Onder de naam 'Ear For Men' verzorgt Elam sinds 2015 een wekelijks videoclip van circa 15 min. Onder het motto "Why Romantic Love is a Farce" en begeleid met die typische bijtende Amerikaanse humor geeft hij zijn visie op het mijnenveld van de man-vrouw verhouding.

   Dit is de aftrap van de serie:

   https://www.youtube.com/watch?v=oK0EYOHhZPc

   Weet wel bijna zeker dat die Paul Elam je gaat aanspreken.

   Verwijderen
  2. Dawg,

   eigenlijk had ik nooit aandach tbesteed aan dit hele probleemgebied, hoewel ik er zelf wel ooit mee te maken had: ik moest flink wat alimentatie betalen. Vond dat helemaal niet fair. ( En dat was het ook niet).

   De hele beweging van migtow ( zo wordt het uitgesproken) vind ik goed, en deze Paul Elam heeft een prima yotube kanaal.

   Maar Karen Straughan maakte grotere indruk op mij.
   Zal wel allerleiu redenen hebben: Ik verwachtte een feministisch verhaal, emn het was het tegengestelde.
   Ik verwachtte eenbitch, maar als je naar haar luistert, dan doet ze dat voortreffelijk.
   Ergens op het eind gaat ze nog heel rustig een flinke sigaret aansteken en roken. Het lijkt wel een performance!
   Maar vooral inhoudelijk was haar verhaal ijzersterk.
   Je zag een keurig rijtjeshuis: "Hier woont de vrouwm, na haar scheiding."
   Dan zag je de ijzeren en koude binnenkant van een gevangenis: " Hier woont de man na de scheiding, als hij de alimentatie niet kan opbrengen."

   Prachtig!


   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. knip,
   jouw filmpjes zeggen me nog steeds niets,
   maar de analyse van wat we meemaken is 'spot on'.

   TPTB wil dat we straks smeken om een sterke hand.
   Om orde. Om leiding.

   Ze vroegen zich dus af:
   "Hoe kunnen we verdeeldheid zaaien in een samenleving"
   Hoe kunnen we de samenleving uiteen laten vallen.
   Hoe maken we van een samenleving een verzameling onderling vechtende individuen.

   Hun antwoord:
   Dat doe je door alle 'kern-overtuigingen' op losse schroeven te zetten.
   En door zoveel mogelijk groepen te creeren en die tegen elkaar op te zetten.

   Verwijderen
 35. Interessante link! Dit jaar ben ik 25 jaar gelukkig gescheiden! Dat is het zilveren jubileum, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik denk dat de tegensanctie van Rusland naar de VS (uitbannen van betaalmiddelen die gelieerd zijn aan de US Dollar) pijnlijker voor de VS is dan de pijn die Rusland ondervindt tgv de oliesancties die de VS Europa heeft opgelegd. Die betaalmiddelsanctie raakt de VS economie direct, die oliesancties kunnen niet werken

  Zie:
  http://www.zerohedge.com/news/2017-08-07/russia-cut-dependence-us-dollar-payment-systems

  En
  http://russia-insider.com/en/politics/us-sanctions-push-russia-closer-abandoning-dollar-deputy-fm-sergei-ryabkov/ri20519

  Het vreemdst van die payment sanctions vind ik dat de VS in 2014 is begonnen is met het opleggen van restricties van Russische handel in US dollars (staat in het eerste artikel). Is dat hoogmoed, of wil de VS graag de Petrodollar ondermijnen door de Russen te dwingen om hun fossiele brandstoffen te verkopen in andere valuta dan de US dollar?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Google ontslaat werknemer die omstreden gender-memo schreef.

  Wat heeft die man dan geschreven, waardoor hij moest worden ontslagen?

  Ik citeer de Volkskrant vertaling:
  'De verdeling van voorkeuren en vaardigheden van mannen en vrouwen zijn gedeeltelijk te wijten aan biologische oorzaken. Deze biologische verschillen kunnen verklaren waarom we geen gelijke vertegenwoordiging van mannen en vrouwen zien in technologie en in leidinggevende posities'

  https://www.volkskrant.nl/economie/google-ontslaat-werknemer-die-omstreden-gender-memo-schreef~a4510132/


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn opinie:
   Beide partijen hebben gelijk:
   In sommige bedrijven heerst een cultuur die vrouwen minder kansen geeft. En dat is niet goed.
   Maar dat kun je niet bestrijden door te gaan beweren dat er geen aangeboren verschillen zijn tussen man en vrouw, zowel fysiek als psychologisch als qua specifieke talenten en interesses.
   Het is waanzin om dat te willen ontkennen, en het is zeker waanzin om te verbieden dat dit wordt gezegd.

   Verwijderen
  2. Denk je dat ze het zelf geloven? Google, Apple, Microsoft en facebook zijn naast multinationals met de macht van middelgrote landen ook sociale laboratoria.

   Er is zelfs een kans dat we in 2020 raken opgescheept met een VS president Zuckerberg!

   Het zal ongetwijfeld tegen die tijd een verademing van gematigdheid en rationaliteit lijken, maar mijn botten beginnen al te ratelen bij de gedachte wat er dan op middellange termijn in de maatschappij kan veranderen: zoiets als Soros opgestaan uit de dood of führer Dracula.

   Verwijderen
 38. Syrië eist onmiddellijk vertrek internationale coalitie

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Syrië eist een onmiddellijk vertrek van de internationale coalitie, een groep landen die onder leiding van de Verenigde Staten bombardementen uitvoeren op Syrisch grondgebied. Dat meldt het Syrische persbureau SANA. Volgens de regering van Assad zijn deze interventies in strijd met het internationaal recht en vinden deze plaats zonder goedkeuring van de Syrische regering.

  “Syrië doet opnieuw een oproep voor de onmiddellijke ontbinding van de coalitie die buiten de opzet van de Verenigde Naties tot stand is gekomen en die zonder toestemming van de Syrische regering opereert”, zo schrijft het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken in een brief die afgelopen weekend naar de secretaris-generaal van de Verenigde Naties en naar de directeur van de VN Veiligheidsraad werd gestuurd.

  verder lezen op

  https://www.geotrendlines.nl/syrie-eist-onmiddellijk-vertrek-internationale-coalitie/

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Reacties
  1. Zundel's derde vrouw was Ingrid Rimland, iemand met een wel heel bijzondere levensloop:

   Born into a Russian-German Mennonite community in Ukraine[3] she grew up trilingual (German, Russian and Ukrainian) in the then-Soviet Union. Her family had been wealthy prior to the Russian revolution, but the community faced persecution under the communist regime due to their pacifist beliefs and heritage. In 1941, when she was five years old, her father was deported to Siberia. Fleeing the Red Army, she ended up in Germany with her mother in 1945. After several years as a refugee, they emigrated to an isolated Mennonite community of Volendam in the rainforests of Paraguay in 1948, with the help of Dutch and American Mennonites.[4]
   In Paraguay, she married and had one son. The family immigrated to Canada in 1960, settling in St. Catherines, Ontario, where their second son was born, and then to the United States in 1967, where she eventually became a US citizen. In 1971, she graduated from Wichita State University with a bachelor's degree. She earned a Master's and then, in 1979, a doctorate of education (Ed.D) from the University of the Pacific, California. [5]
   ---
   Zundel zat her en der in gevangenissen omdat die fameuze 'Vrijheid van meningsuiting' natuurlijk niet geldt als jer de bedenkers van dit 'wapen' zèlf er mee aanvalt.

   Wat dit voor zijn huwelijk betekende lees je hier: Following his deportation from the United States and imprisonment in Germany, she and Zündel would meet twice a year, usually in Central America or the Caribbean, as he was unable to enter the United States or Canada and she feared arrest if she travelled to Europe, until his death in August 2017.

   Verwijderen
 40. Jordan Petersen
  In this video, I talk to James Damore and another employee who wishes to remain anonymous about James' memo regarding Google's diversity programs and their overweening ideological basis. He was fired last night. That says everything that needs to be said.
  https://www.youtube.com/watch?v=agU-mHFcXdw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De brief van James Damore is op veel alternatieve sites uitdrukkelijk besproken.
   Maar in de MSM bleef het erg stil, vrees ik.

   Nu zijn er wel in Los Angeles een flink aantal mooie posters verschenen :
   http://theduran.com/anti-google-artwork-pops-up-all-over-los-angeles-video-photos/

   Verwijderen
 41. Het gaat goed met de beperking van vrije meningsuiting!

  http://russia-insider.com/en/politics/creepiest-eu-program-yet-registering-dissent-russian-propaganda-under-soros-direction

  Een voorbeeldje van wat deze EU gesponsorde NGO doet:

  http://www.europeanvalues.net/kremlin-watch-monitor-august-8-2017/

  Ongelofelijk hoe extreem direct het de VS instructies opvolgt, met Stratfor en de Atlantic counsel als belangrijke contributors.

  Ook opvallend is de focus op Duitsland en Brussel als doelwit voor wetgeving, het pleiten voor een leidersrol in de informatieoorlog voor de Balten en Oekraiense NGO´s zoals stopfake.

  Het komt mij over als het positief propageren van een ronduit vijandelijke sfeer, met het nieuwe frame ´filo-Russisch´ als helemaal fout en ´not cool´.

  De Soros en EU ´European Values´ denktank is gebaseerd in Praag, en is voor ca. de helft op Tjechische zaken gericht. De andere helft gaat om het propageren van Ukraine kaliber haat in Europa. Het volgende, wat te lange interview met hun hoofd illustreert aardig de Ruslandhaat-agenda van deze club:

  http://civil.ge/eng/article.php?id=30294

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een paar voorbeelden van nieuwe sites in de informatieoorlog:

   https://euvsdisinfo.eu/

   https://www.news-decoder.com/

   Verwijderen
  2. Nog meer voorbeelden van hoe de CENSUUR langzaam maar zeker wordt opgetuigd: Hoe de wetten worden gemaakt waar straks al die maatregelen in zullen passen.

   http://www.zerohedge.com/news/2017-08-03/russia-sanctions-and-coming-crackdown-americans

   Verwijderen
 42. Hoe gevaarlijk is de situatie N Korea -- Trump ?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. In dit geval denk ik: Trump, evenals bij Iran. Uiteraard wordt deze 71 jarige puber al zeer lang bespeeld door de neocons binnen en buiten zijn familie en besloten kring.

  Als Trump niet tijdig van zijn brutaal reageren terugkomt verwacht ik insubordinatie van vele generaals, maar niet alle.

  Het schijnt dat er ook in Japan zeer vijandige fracties zitten die niets liever hebben dat er een radioactieve wolk vanuit n Korea over hun land trekt.

  Ik verwacht geen 3e wereldoorlog, maar zie wel een kans, zeg 15% op een regionaal nucleair conflict, genoeg om de krachtenverhoudingen in de hele wereld te wijzigen, met name ook binnen de VS : 40 000+ gesneuvelde militairen en enkele miljoenen burgerdoden garandeert een burgeroorlog daar. In dat geval zou Europa misschien veel dichter bij Rusland komen te staan. Tja, speculeren is gemakkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit het clipje: ´The sun is covered by the obelisk in the vatican, giving off a enornous chemically induced halo´

   Aaah, dat is de kring om de zon van 22 graden, een breking van het zonlicht in de ijskristalletjes van cirrus/ cirrostratusbewolking; in Nederland geheel of gedeeltelijk zichtbaar op ca 200 dagen / jaar.

   Ik wens de Amerikanen veel esthetisch genoegen bij de zonsverduistering, hopelijk werkt het weer mee!

   Voor sommigen tijd om het aluhoedje op te zetten en in hun prep kelder te gaan zitten.

   Voorlopig is er heus nog wel internet, het is een soort wapenwedloop, alhoewel veel sites geen propaganda mogen maken voor het boycotten van illegale nederzettingen.

   Toch vraag ik me af of dat stand gaat houden in de supreme court. Rusland geeft helaas zeker niet het goede voorbeeld met hun boycot van VPN en TOR.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 45. Political IQ test: What does it mean when CNN, MSNBC, Fox News and the President’s Twitter account all agree that a foreign state poses a suddenly increased threat to America?

  A) If they all agree it must be true!
  B) Well I dislike some of those outlets, but I trust one of them.
  C) The US intelligence community would never lie to us.
  D) Hmm… this sounds an awful lot like the leadup to Iraq?

  Voor het antwoord, zie:

  https://medium.com/@caityjohnstone/only-morons-believe-what-the-us-government-says-about-north-korea-3d5a5157cea2

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een stukje uit Fred Reed's artikel, dat hier goed bij aan sluit:

   Note:

   The American Civil War was expected to be over in an afternoon at First Manassas. Wrong, by four years and some 650,000 dead.

   Germans thought that World War I would be be a quick war of movement, over in a few weeks. Wrong by four years and fantastic slaughter, and was an entirely unexpected trench war of attrition ending in unconditional surrender. Not in the Powerpoint presentation.

   When the Japanese Army urged attacking Pearl Harbor, their war aims did not include two cities in radioactive rubble and GIs in the bars of Tokyo. That is what they got.

   When the Wehrmacht invaded Poland, having GIs and the Red Army in Berlin must have been an undocumented feature. Very undocumented.

   When the French re-invaded Vietnam after WWII, they did not expect les jaunes to crush them at Dien Bien Phu, end of war. Les Jaunes did.

   When the Americans invaded Vietnam, having seen what had happened to the French, the thought did not occur that it might happen to them too. It did.

   When the Soviets invaded Afghanistan, having seen what happened to the US in a war against peasants, they did not expect to lose. They did.

   When the Americans attacked Afghanistan, having seen what happened to the Soviets there, they did not expect to be fought to a slowly losing draw. They were.

   When the Americans attacked Iraq, they did not expect to be bogged down in an interminable conflagration in the whole region. They are.

   Is there a pattern here?

   http://www.unz.com/freed/milk-bar-clausewitzes-bean-curd-napoleons/

   Verwijderen
 46. D! Daarvoor hoef ik niet eens naar de link voor het antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee grapjas!! Dat je dom bent wist ik al, maar zooooooo dom!!!Je laat je ringeloren door een gast op RIK. Wimpje heeft mij daar geblocked, omdat hij net als andere complotidioten niet tegen kritiek kan. Micha Kat is er ook zo een, en onze Joop net zo erg. Maar je denkt mij overal te zien....ben je zo met mij bezig Joop?? Kan je niet zonder me??? Nee, want jij bent de eeuwige ruziezoeker, jij zal en moet ruzie hebben met wie dan ook. Jij bent te fucking dom om normaal te discussiëren dus doe jij het via ruzie. Tja, daarom blijf ik hier weg en gaat dit blog ook ter ziele omdat jij met iedereen ruzie zoekt. Jij geeft altijd de anderen de schuld, te eigenwijs en te egocentrisch als je bent om toe te geven dat JIJ de schuldige bent. Ach zielig ventje....

   Verwijderen
  2. Tja, misschien schrijf jij je oneindige intelligente schrijfsels wel vanaf een andere locatie, ander IP-adres, andere inlognaam! En jou missen? Ja!, als een boer met kiespijn!

   Dit blog is trouwens overgenomen door Jan Verheul & Rootman, dus, niet zo interessant meer voor mij.

   Verwijderen
  3. O ja, het ruziemaken? Tja, dat was kennelijk de enige manier om jou hier weg te krijgen. Dan ben ik toch geslaagd in mijn opzet!

   Verwijderen
  4. Dit blog was toch al gedoemd om te mislukken sinds jij hier kwam, dus jouw opzet is idd geslaagd, een heel blog naar de klote helpen. Denk dat de rest je hier eeuwig dankbaar is voor je ware bedoelingen!!

   Verwijderen
  5. Tja, dat heb je met blogs die mij niet serieus nemen, die gaan allemaal naar de kloten.

   Verwijderen
  6. Barra heeft zijn blog tenslotte ook op de waakvlam en moderatie gezet. Ik schijn dus nogal wat invloed te hebben.

   Verwijderen
  7. Jij en invloed....whahahahaha!!! Ja misschien als nieuwe leider van alt right in NL waar je führer Trump kan verdedigen.....

   Verwijderen
  8. Tja, je kan zo dom lachen als je wilt maar wij zijn nu inmiddels zover dat de advocaat van Wolfgang Hebben Faek Mustafa van een getuigenverklaring probeert af te houden en dan is de uitspraak er nog niet eens. Paniek in OM en Wolfgang Hebben land!

   Verwijderen
  9. Nee hoor, enorme paniek bij Wim Dankbaar. Maar ach, jij als simpele ziel en complottrol snapt het toch niet. Blijf jij maar fijn dom achter lieden als Kat, Dankbaar, Mauritz en Trump hollen, lachen wij je vierkant uit!!!

   Verwijderen
  10. O, dus jij ontkent dat de advocaat van Wolfgang Hebben contact heeft gezocht met Faek Mustafa?

   Verwijderen
  11. Zucht...hoe fucking dom wil je nou eigenlijk overkomen Joop??? Laat maar...weet het antwoord al...

   Verwijderen
 47. E. Michael Jones is een erudiete christen ( katholiek, meen ik) en erg kritisch op de joodse invloed ( U bent gewaarschuwd).

  Het is altijd de moeite waard om zijn verhalen aan te horen.

  Hier beweert hij dat homosexualiteit en moderne kunst zijn gepromoot om de mensen onzeker te maken.
  You Tube:
  Israel: How Meyer Lansky Took Over the Cincinnati Ballet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Twee droge Brabantse jongemannen bekijken de moderne kunst met grote nuchterheid.
   Een derde persoon geeft daarover dan weer een commentaar.

   Dit alles tegen de achtergrond van E Michael Jones die zegt: Moderne kunst is een truc om de mensen onzeker te maken, zodat ze denken ; 'Ik ben te dom.'
   Youtube:
   De Cultuurwetenschappers afl. 1: Eindhoven
   Ofwel: https://www.youtube.com/watch?v=1h0VVqz3wRw

   Verwijderen
  2. In dit verband ook niet te missen:
   You tube: the great contemporary art bubble 2009
   ofwel: https://www.youtube.com/watch?v=36VrSN0iGZ0

   Verwijderen
  3. Het is altijd weer vermakelijk te lezen wanneer bij een verbouwing een ´kunstwerk´ per ongeluk bij het oud ijzer of het grof vuil is beland!

   Verwijderen
  4. Ik zal even de bovenstaande info toelichten.
   In 'The great contemporaqry art bubble' zien we Ben Lewis ( joods) in Londen en elders onderzoeken hoe de prijzen kunstmatig worden opgedreven van artiesten. Eerst koopt men grote aantallen van hun kunstwerken, en dan drijft men de prijs op. `
   Docu destijds door Vara of VPRO uitgezonden.
   ========
   In 'Cultuurwetenschappers zien we twee jongemannen door het land reizen en kunstwerken bekijken. Ze geven gewoon hun eerlijke ongeïnformeerde opinie. Alleen al daarmee zijn ze komisch, maar dat is niet waar ze op uit zijn, zo lijkt het toch.
   Later worden zij op hun beurt weer beoordeeld. Door iemand die er wèl veel vanaf lijkt te weten.
   Dat we hier met ironie en kritiek te maken hebben is wel heel waarschijnlijk, maar het wordt nooit uitgesproken.
   ====
   Dan Michael E Jones:
   Jones heeft vele video's op youtube staan, en ik ben er nog niet een tegen gekomen die niet het her-beluisteren waard was.
   Je weet waar hij staat: christen, tegen Darwin , kritisch op de joden en bankiers etc.
   Daar zal je niet veel nieuws horen.
   Maar de rest van zijn info is altijd heel waardevol.
   Een perspectief dat altijd weer nieuw is. Erudiet. Erg de moeite waard.
   Verwijderen
  5. Conservatieve Ierse of Poolse katholieken... Letterlijk roomser dan de paus! Altijd met achterdocht bekijken ivm jezuïeten of Opus Dei. Het is waar dat deze mensen nog vaak de kritische pré- Hitler kritische houding hebben naar de verschillende
   joods gedomineerde culturele en maatschappelijke bewegingen en belangengroepen. Ik wordt echter ook bepaald niet blij van hun vaak dorre aanbevelingen voor een juiste levenwijze. En met anti-science moet je bij mij al helemaal niet aankomen!

   Maar dat ´contemporary art´ een grote bubbel is, dat vind ik dan wel weer ook. Het ergst vind ik de ´moderne klassieke muziek´, maar wie weet is die bubbel inmiddels geknapt: het was immers voor niemand aan te horen.

   Wel zijn er functionele en effectieve voorbeelden van in oudere films. Ik ben altijd achterdochtig wanneer je eerst een opleiding nodig hebt om het te kunnen waarderen, maar dat geldt ook weer net zo goed voor natuurkundig onderzoek etc.

   Verwijderen
  6. EMJ schreef een boek over een balletgroep die hem na aanm het hart lag. Hij lijkt me dus geen 'dorre' man.

   Joseph Sobran wordt wel eens de beste columnist van de VS genoemd.
   Sobran op zijn beurt schreef ooit dat EMJ misschien wel de beste observaties had geschreven.

   Hier enkele quotes van Sobran zelf:
   “Need' now means wanting someone else's money. 'Greed' means wanting to keep your own. 'Compassion' is when a politician arranges the transfer.”
   ===

   “The purpose of a college education is to give you the correct view of minorities, and the means to live as far away from them as possible.”

   =====

   “When your child is a little older, you can teach him about our tax system in a way that is easy to grasp. Offer him, say, $10 to mow the lawn. When he has mowed it and asks to be paid, withhold $5 and explain that this is income tax. Give $1 to his younger brother, and tell him that this is "fair". Also, explain that you need the other $4 yourself to cover the administrative costs of dividing the money. When he cries, tell him he is being "selfish" and "greedy". Later in life he will thank you.”

   https://www.goodreads.com/author/quotes/241565.Joseph_Sobran

   Verwijderen
  7. Ik blijf veel moeite met youtube hebben! Het kost me teveel tijd om die eindeloze speeches te volgen, en meestal haak ik na 5-10 minuten af. Lezen gaat 7 x sneller. Maar dan mis ik mogelijk wel essentiële info.

   Daarnaast heb ik geen budget om al die boeken te kopen, en downloaden is lastig tegenwoordig.

   Het is niet anders, maar daarom zijn de meeste van deze auteurs bij mij aan het verkeerde adres: kunnen ze niet gewoon af en toe een artikeltje schrijven?

   Verwijderen
  8. E Michael Jones geeft nooit een speech. Vrijwel al zijn youtubes zijn interviews door meestal heel goed geinformeerde mensen.
   EMJ schreef vele boeken, en als je die interviews beluistert, hoor je de grote lijnen van de boeken die over dat onderwerp gaan.

   Ikzelf lees heel langzaam en verlies altijd de concentratie. Ook bij luisteren, maar die video gaat gewoon door, dus na een uurtje is het afgelopen. Wat ik niet gehoord heb: too bad.

   -===

   Je vraagt toch niet of Joe Sobran af en toe een artikeltje wil schrijven?
   Hij was columnist,. dus hij voldoet prima aan die vraag. Alleen is hij nu al 7 jaar dood, dus dat zal niet meer lukken.

   Ik vind zijn quotes nog steeds fantastisch.

   Verwijderen
  9. Nogmaals: Het gaat echt niet om het wereldbeeld van EMJ over te nemen. Het gaat er om dat je heel veel zaken hoort over hoe het destijds ging, en die je wellicht nooit vermoed had.
   Zo hoorde ik zijn interview over :
   The Black Jewish Alliance and Destabilization - Dr E Michael Jones
   Ik wist al dat de NAACP een joodse organisatie was, en volgens mij was dat om met behulp van de zwarten de WASP's te onttronen. ( De zwarten als joods proxy legertje)
   Maar er is meer: Toen er voldoende upheaval was en lieden als Malcolm X zich tegen de joden keerden, omdat ze door hadden dat ze werden gebruikt/misbruikt, toen hebben ze de zwarten het imago van sexbelust en pimps gegeven.
   ('Altijd aansluiten bij de realiteit' denk ik dan).
   Een zwarte fotograaf, Gordon Parks, was in feite een spion voor de CIA. ( In de NRC word de man nog bejubeld door mevrouw Roodnat)
   Via hem werden de Black Panters er in geluisd en kapot gemaakt.
   Meteen daarna kreeg deze fotograaf Gordon Parks een rol als pimp en big spender. Hij werd het nieuwe rolmodel voor de huidige zwarte man: a sociaal, crimineel en verwaand.
   Alles bedacht door de CIA of de joodse vrienden.

   De gevolgen zijn catastrofaal: waar 100 jaar geleden 12 % van de zwarte babies bij een alleenstaande moeder werden geboren, is dat nu 80%.

   In mijn wereldbeeld (evolutie-psychologie- Rushton r-K )
   is de aanleg voor het huwelijk onder zwarten toch al laag, maar als je daar nog eens extra stimulans aan gaat geven, dan zie je hoe dramatisch dat uitpakt: van 12 % naar 80%. Een aardverschuiving.

   EMJ noemt terloops tientalle namen waar ik nog nooit van gehoord had. Hij weet werkelijk alles.
   Natuurlijk past hij het in zijn wereldbeeld, maar daarin hoef ik hem niet te volgen. Ik ben dankbaar voor de feitelijke info die hij me geeft.

   Verwijderen
 48. [In mijn wereldbeeld (evolutie-psychologie- Rushton r-K )
  is de aanleg voor het huwelijk onder zwarten toch al laag, maar als je daar nog eens extra stimulans aan gaat geven, dan zie je hoe dramatisch dat uitpakt: van 12 % naar 80%. Een aardverschuiving. ]

  Mijn eigen kinderen zijn niet in een huwelijk geboren! Los van alle sociaal marxistische manipulatie worden ook in NL nu veel kinderen buiten het huwelijk geboren. Monogamie en monotheïsme zijn verweven met een landbouwmaatschappij, en krijgen minder betekenis in een urbane. Bij de mannelijke Afro- Americans en latino-Americans komt daar nog de enorme kans om lang in de bajes te verblijven bij (even kijken naar de strafmaat voor hetzelfde vergrijp bij verschillende bevolkingsgroepen). Er is simpel weinig speelruimte voor een zwarte of latino man als provider, en dat maakt het huwelijk slechts ceremonieel of zelfs een liability. Bij latinos speelt dit ongehuwde moeder verschijnsel minder omdat veel katholiek zijn en hun roots vaak in een landbouwmaatschappij zitten.

  Ik vind dat Rushton echt te slordig is met begrippen als confounding. Hij maakt er een zooitje van! Ik neem daar een beetje aanstoot aan gezien mijn warme contacten met de besproken groepen. Niet om voor censureren te pleiten, maar om zelf af te branden met feiten en argumenten.

  Dit alles doet weinig af aan de waarde van jouw informatie over The Black Jewish Alliance and Destabilization. Dat interview ga ik wel kijken, alhoewel het nieuwe Saker interview wel voorrang krijgt:

  http://thesaker.is/southfront-interview-with-the-saker/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,

   Ik beperk me even tot de r-K theorie van Rushton.
   Evolutie = maximaal aantal levende nakomelingen, voor jòu als individu.
   In een land zonder winter en met continu aanvoer van voedsel, is het zo dat de moeder in haar eentje ( met hulp van grootmoeder) de kinderen in leven kan houden.
   Op datmoment is dus de hulp van de man niet essentieel voor hem om zijn kinderen groot te krijgen.
   Dan wordt het voor de man strategisch voordeliger ( meer nakomelingen) als hij zich toelegt op het etaleren van zijn goede genen: de vrouwtjes zullen hem dan eerder kiezen om de vader van hun kinderen te worden.
   In het dierenrijk zie je precies hetzelfde: Vlak voor de paringstijd gaan de mannetjes hun best doen om zo voordelig mogelijk over te komen. Of ze vechten om te tonen dat ze het sterkste zijn.
   Bij dieren waar beide ouders nodig zijn voor het grootbrengen is dit gedrag minder duidelijk.

   In koudere streken is het onmogelijk om als moeder de kinderen het hele jaar te voeden, dus ga je als vrouw selecteren op mannen die trouw zijn en van wie je vermoed dat ze bij je blijven. Daarom is het huwelijk bij ons veel succesvoller (geweest) dan in Afrika.

   Onze joodse vrienden houden niet op met hun aanvallen op het huwelijk. Hollywood leeft er zowat van.
   Vraagje: Zou Bradley Manning ook zijn vrijgekomen als hij geen transgender was ? http://edition.cnn.com/videos/cnnmoney/2017/08/10/chelsea-manning-vogue-september-issue.cnnmoney

   Verwijderen
  2. Zoals gebruikelijk zijn we het grotendeels eens, met nogal verschillende benaderingen. Rushton heeft in zekere mate gelijk, maar doet geen enkele poging zijn beweringen te nuanceren. Zo loopt hij in de val van het nature/ nurture debat. Ook ik vind de tegenwoordige voorstanders van de ´only nurture´ kant uitermate onsympathiek, en ben daarom meer op de hand van Rushton. Maar door zijn bias doet hij het debat geen goed. Bovendien geeft hij de indruk naar een doel toe te werken en te redeneren; not very scientific...

   Verwijderen
  3. Rushton nam het op tegen Stephen Jay Gould (IQ bestaat niet) en Lewontyn ( rassen bestaan niet) ( NB: àls Lewontyn's moeder niet joods is màg hij niet eens met een joodse vrouw trouwen... maar toch beweren dat rassen niet bestaan... dat is het niveau van bedrog waar we over praten).
   Hij was dus bezig om te bewijzen dat IQ wel degelijk een zinvol begrip is, en wel degelijk voorspellende waarde heeft.
   Ik weet niet waar jij aan denkt als je schrijft: 'hij geeft de indruk naar een doel toe te werken' maar misschien is het door het bovenstaande duidelijker waarom hij deed wat hij deed.

   PS: zoals eerder aangegeven: om de massa-immigratie in Het Westen te kunnen realiseren moest 'De Wetenschap' 'bewijzen' dat we allemaal gelijk zijn, Dat het verschil niet meer is dan de kleur van de huid.
   En die 'Wetenschap' werd uitsluitend GEMAAKT door leden van de tribe. Let wel: een genetisch maximaal zuivere tribe. 'Is alleen je vader joods? Sorry, je mag geen lid van de tribe worden.'
   De goyim zijn zo onnoemelijk stom dat je ze àlles wijs kan maken. Dat blijkt maar weer eens.
   Over joden wordt vaak gezegd dat ze zo brutaal zijn. Nou, dat lijkt me logisch als je werkelijk OVERAL mee weg komt.

   Verwijderen
  4. [NB: àls Lewontyn's moeder niet joods is màg hij niet eens met een joodse vrouw trouwen...]

   Dan laten we hen weer de normen bepalen! Bovendien hoef je niet te trouwen, je kunt haar ook gewoon neuken! Fuck the tribe!

   Een van de beste handvaten om deze anomalie te corrigeren is om de jaloerse Kanaïtische oorlogsafgod Jaweh/ Jehovah te ontmaskeren als een bedriegelijke sekte. Maar dan valt wel ook het christendom en de islam, aangezien die voortgebouwd hebben op dit bedrog.

   Ik heb ook niets met de semitische vruchtbaarheidsgod Baäl, maar die komt met een paar kinderoffers zeer voordelig weg tov de bloeddorstige demon JHVH.

   Beter kunnen we de hele semitische wereld met respect in hun eigen sop laten smoren en hun dwaalleren verwerpen. Dat omvat ook grotendeels het atheïsme, aangezien die het ook altijd over ´God´ hebben.

   Verwijderen
  5. Iedereen in slaap gevallen?

   @ Rootman:
   Je citeerde mij: [NB: àls Lewontyn's moeder niet joods is màg hij niet eens met een joodse vrouw trouwen...]

   Jouw reactie is:
   " Dan laten we hen weer de normen bepalen!"

   De essentie van 'het jodendom' en 'de joodse samenzwering' is deze:
   Hun advies aan de wereld is altijd HEEEL anders dan de normen die ze zelf en voor zichzelf hanteren.

   Het is dus alles wel degelijk bewust bedrog.
   Als ze zeggen: 'rassen bestaan niet' dan menen ze daar niks van. Want voor zichzelf zijn ze bijzonder nauwgezet: alleen iemand met een joodse moeder is joods.

   Voor hun is ras ALLES.
   Davids Ben Gurion zei het letterlijk: 'Race is everything"

   Uit het feit dat juist deze groep van de wereld een hutsepot heeft gemaakt ( waar ze nu de vlam in proberen te steken) weten we zeker dat ze het zeer slecht met ons voo rhebben.

   NB: Kevin macDonald heeft een commentaar op Solzhenytzyn's vijfde hoofdstuk.
   Het is niet toevallig dat Solzehnytsyns boek niet is vertaald....
   http://www.theoccidentalobserver.net/articles/MacDonald-Solzhenitsyn-Chap5.html

   Verder: http://www.kevinmacdonald.net/Blog.htm


   Verwijderen
  6. "Iedereen in slaap gevallen?"

   Niet iedereen heeft de behoefte aan een tweede xevolutie!

   Verwijderen
  7. Begin dan zelf ergens anders over.

   Verwijderen
  8. Het iws waar dat hier sprake is van een dubbele moraal.

   Goed om bewust van te blijven, maar ik probeer zelf er van uit te gaan hoe dingen echt in elkaar zitten.

   Wat betreft de stilte op het blog: hetzelfde patroon zie ik ook in de media, zowel MSM als alt. Gebeurt vaker in augustus, de aandacht vervaagt gedurende deze maand. Vaak gebeurt er juist veel : de Gaza-aanval, Georgië ´08, of is er juist een stilte voor de storm (9/11). Ik probeer zelf een beetje terug te jouden als ik teveel reacties van mezelf zie. Joop heeft daar wel een punt.

   Verwijderen
  9. [hoe dingen echt in elkaar zitten.]

   Ik bedoel de biologische benadering.

   Verwijderen
  10. @Jan Verheul,

   "Begin dan zelf ergens anders over."

   Mijn interesse ligt momenteel bij de ontwikkelingen in de Vaatstra zaak en daar is hier denk ik geen interesse voor.

   Verwijderen
  11. Overigens, ik wil jullie deze tweet van onze supertrol niet onthouden!

   http://imgur.com/a/2uBx4

   Verwijderen
  12. @Rootman,

   "[hoe dingen echt in elkaar zitten.]

   Ik bedoel de biologische benadering."

   Jij hebt geen enkele interesse hoe dingen echt in elkaar zitten, anders had jij ons daar wel over geïnformeerd! Zo heb ik bijvoorbeeld niets van jou gelezen over de 91 vulkanen die onder antartica zijn ontdekt, waarvan enkele actief, alleen om jouw narrative in stand te houden.

   Verwijderen
  13. @ Joop

   Huh??? Wat is dit???

   Vond de originele comment terug in de reacties op een YT clip van Misha Kat (zo te zien een obsessie van Iwan):

   https://www.youtube.com/watch?v=qqULE879Z9o

   Vind een nogal een uitspraak die je aanhaalt. Kan iemand de nick van Iwan op YT hebben gekaapt?

   Verwijderen
  14. @Dawg,

   Sterker nog, Iwan schijnt tig accounts te bezitten!

   Verwijderen
  15. @Dawg,

   Overigens heeft hijzelf niet ontkent de uitspraak gedaan te hebben!

   Verwijderen
  16. Cruel Man1 dag geleden

   Och die quote gedaan en gemaakt uit de mond van Lord Stronthoop die tig accountjes "kopieerde" maar de verkeerde plaatjes gebruikte en veel meer fouten maakte. Tja, iedereen had het door , alleen dacht hij dat anders....maar ja, domme mensen snappen zichzelf niet eens. Geeft ook aan hoe dom jij bent Joop als je dat niet eens door hebt. Maar daarvoor heb ik al genoeg met je "geweldige hersencapaciteit" meegemaakt, beter gezegd het grote gebrek bij jou aan hersencapaciteit. Maar ik ga slapen dombo's, das altijd nog zinniger als met jullie liggen te bekvechten. Gaan jullie maar eens een zak bloed omgooien op kleigrond, laat het een aantal uur liggen en kijk wat je er nog van kan vinden....dan zie je dat Wim een gore leugenaar en stalker is. Maar daar zijn jullie te lui voor, jullie doen wel aan aannames maar feiten en onderzoek?? Ho maar!!

   Verwijderen
  17. @ Joop

   Waar staat die reactie dan die jij quote pom 0.40 u?

   Verwijderen
  18. @Dawg,

   Hier en het mag duidelijk zijn dat het het taalgebruik van Iwan is.

   https://www.youtube.com/watch?v=lgWUDMDxuE0

   Verwijderen
  19. @Dawg,

   Staat onder "alle 81 antwoorden bekijken".

   Verwijderen
  20. @ Joop

   Heel zwak verweer van Cruel Man over die comment over pedofilie onder zijn nick. Als de quote authentiek is
   wordt opeens veel duidelijk. Heel veel.

   Verwijderen
  21. @Dawg,

   Hier nog een uitspraak van Cruel Man.

   http://imgur.com/a/Im9Ez

   En dit is ook Cruel Man.

   http://imgur.com/a/ChucN

   Verwijderen
  22. @ Joop

   Overdaad schaadt. Niet meer geloofwaardig. 'Oom Joris'. Ja,ja, geloof je het zelf?

   Verwijderen
  23. @Dawg,

   Weet je wat het gevaar is met dit soort figuren, dat je op een gegeven moment niet meer weet wat je moet geloven. Ja, wij weten dat Iwan een gore leugenaar is maar wij weten niet hoever zijn arm reikt. Hoewel ik wel informatie van hem heb gezien dat hij connecties met de overheid heeft maar heeft verwijderd.

   Verwijderen
  24. Die uitspraken zijn niet authentiek, weet heel de wereld, behalve Joop de Jong. En Dawg zal ook niet slimmer zijn. Als je een beetje verder kijkt dan je neus lang is zie je al dat het van een ander ip adres komt, niet van mij dus want ik doe het met hetzelfde ip adres. Maar zo slim waren jullie niet. Net zo min als jullie kunnen aantonen waarom er bloed kan verdwijnen in klei....onderzoek doen jullie niet aan, puur aannames wel. En liegen en bedriegen.

   Verwijderen
  25. De enige gore leugenaar en enorme beschermer van pedofielen en misdadigers is Joop de Jong ,heeft hij zelf meerdere malen toegegeven. Maar dat schijnt iedereen hier te vergeten in angst voor pedofiel met lange armen Joop de Jong die steeds iedereen onbestraft mag bedreigen en bedriegen van Blik. Die inmiddels zijn blog maar aan de pieren heeft gegeven nadat Joop dit blog om zeep heeft geholpen....

   Verwijderen
  26. @Cruelman1974,

   Ik dacht dat ik jou al had uitgelegd hoe het werkt met verschillende IP-adressen. Dus, als jij zegt dat jij die persoon niet bent, zegt dat helemaal niets. Jij mag dan wel voor de overheid werken, maar er werken slimmere mensen buiten de overheid dan erbinnen.

   Verwijderen
  27. Ik werk niet voor de overheid, kan je niet eens bewijzen sukkel!! En ik ga niet meer in discussie met iemand die met zijn lijf en leden pedofielen, moordenaars en andere misdadigers beschermt!!!

   Verwijderen
  28. @Cruelman1974,

   "Ik werk niet voor de overheid, kan je niet eens bewijzen sukkel!!"

   Als jij dat schrijft weet ik al dat ik voor 99% gelijk heb.

   Verwijderen
  29. @Cruelman1974,

   Volgens mij begin je hartstikke gek te worden door elke keer te switchen tussen al die accounts!

   Verwijderen
 49. Perceptie van Noord Korea hoe de Westerse wereld er uit ziet.

  http://www.paulcraigroberts.org/2017/08/12/sometimes-learn-opponents/

  Ik voel me niet aangesproken als ik door de 1.5 uur durende film scroll. Toch zijn veel van de beelden die getoond worden ook bij mij min of meer bekend en moeten die beelden los van elkaar doorgaan als wij van het vrije westen met onze hoge waarden en bijzondere eigenschappen. Als je echter de beelden achter elkaar zet, zoals Noord Korea in die film doet, krijg je een heel ander beeld en heb je als Noord Koreaan wellicht niet de behoefte om in die vrije wereld van ons te willen leven.

  Niet dat ik daarmee zeg dat de wereld in Noord Korea te ambiëren is boven de onze. Maar af een toe een spiegel toegeworpen te krijgen door een opponent over hoe onze wereld eruitziet kan heel erg inzichtelijk zijn, zoals PCR betoogt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De film is gemaakt door een groepje mensen in Christchurch, Nieuw Zealand. Dat blijkt uit de comments, kijk naar de gemarkeerde reacties van 'sabineprogram'.
   Dit is al jaren bekend.
   Jammer dat PCR dit niet heeft gezien.

   Maar inhoudelijk maakt het niet veel uit: NK zou deze film kunnen maken, en ze zouden 100% correct zijn.

   Verwijderen
 50. Bestrijding nepnieuws wordt censuur?

  De dubieuze term ‘nepnieuws’ lijkt steeds meer een afleidingsmanoeuvre te zijn om de censuur op het internet wat verder op te schroeven. Daarbij gaat niet eens meer om waarheidsvinding, maar om kritische meningen op het internet weg te drukken. Het meest zorgwekkende is de snelheid waarmee dat gebeurt.

  Zo ontdekte Luke Rudkowski van de website WeAreChange.org deze week dat 660 video’s op zijn YouTube account niet meer in aanmerking kwamen voor advertenties van Google, omdat de inhoud van zijn video’s ongeschikt zou zijn. Vreemd, omdat sommige video’s al jaren online stonden en geen beelden bevatten die in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden van YouTube.

  verder lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/column-bestrijding-nepnieuws-wordt-censuur/

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ondertussen krijgt NEPNIEWS alle ruimte zolang het maar de zienswijze van TPTB weergeeft:

  Interview met journalist Wierd Duk over de verslaggeving van de Duitse MSM over de vluchtelingencrisis video (+/- 56 min).


  Opinie: NOS Journaal van 11 augustus 2017

  Opinieartikel van Olav ten Broeke

  "(Olav ten Broek kijkt met een kritische blik naar het NOS Journaal en publiceert zijn bevindingen op de website Soeverein Europa. Met zijn toestemming plaatsen we zijn commentaar ook op Geotrendlines. Laat ons weten wat jullie van deze bijdrage vinden. Reageren kan onder het artikel of per email via redactie@geotrendlines.nl. Wilt u meer van Olav lezen? Volg hem dan op Facebook.)"

  Verbijsterende propaganda zagen we gisteravond in het NOS-journaal. Premier Rutte bezocht de Nederlandse militaire missie in Litouwen, bestaande uit zo’n 250 man en onderdeel van de NAVO-aanwezigheid van zo’n 1.000 man onder Duitse leiding.

  Een verklaring voor die aanwezigheid wordt gegeven in de vorm van de “Russische dreiging”. Rutte zegt vanaf een kazerne drieduizend kilometer van Nederland aan de Russische grens: “het feit dat Rusland zich steeds militanter en agressiever opstelt tegenover het Westen is het van belang om te laten zien dat we hier als het Westen verenigd zijn en dat wij deze landen steunen”.

  verder lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/opinie-nos-journaal-11-augustus-2017/
  BeantwoordenVerwijderen
 52. linkje naar interview met Wierd Duk

  http://www.cafeweltschmerz.nl/de-duitse-media-hebben-totaal-verzaakt-birte-schohaus-en-wierd-duk/

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Afgelopen weekend kwam ik de term ´intersectionality´ tegen, volgens mij een nieuw modewoord wat groot gaat worden rond het cultureel marxisme.

  Het volgende artikeltje gaat er iets dieper op in:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-23/reasons-why-people-hate-cultural-marxists

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het artikel benoemt de Cloward-Piven Strategy, maar dat is mi. helemaal verkeerd gekarakteriseerd. Het was een voorgestelde tactiek in de ´60s om het VS welfare systeem te oververzadigen om zo tot een betere vervanging; een basisinkomen, te komen.

   In de zin van : door chaos tot een betere conditie te komen (het neocon begrip ´creative destruction´) is het juist geschetst, maar Clover- Piven is inhoudelijker en specifieker. De term ´Cloward-Piven Strategy´ is door tea party figuren als Glenn Beck uit zijn verband gebracht. De aartsneocon Michael Ledeen heeft de neoliberaal economische term ´creative destruction´ de neocon ideologie in gebracht. De strategie van oververzadiging met vluchtelingen, door Soros, dient om de maatschappij te splijten.

   Het artikel is vrij optimistisch over de afloop: de ´intersectionalisten´ (SJW´s) komen iedereen zodanig de neus uit dat een terugslag onvermijdelijk wordt.

   Op CNN gisteren een interview van Zakaria met Bill Maher. Deze ´guitige zionist´ maakte zich ook ernstig zorgen over het doorschieten van de war on free speech.

   Verwijderen
 54. United States Naval Construction Battalions, better known as the Seabees (C.B. – construction battalion), of the Naval Construction Force held a groundbreaking ceremony for a maritime operations center on Ochakov Naval Base, Ukraine, July 25. According to the Navy.mil, the official website of the US Navy, the maritime operations center is one of three projects that are currently planned to be executed by the Seabees in Ochakov and will serve as a major planning and operational hub during future military exercises hosted by Ukraine. The Seabees arrived in Ochakov in April to establish contracts, obtain construction permits and perform other logistical tasks for the maritime operations center project.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-08-14/ukraine-hosts-us-military-be-permanently-stationed-its-soil

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ze kunnen Rusland daar toch nooit aan. Maar wie weet is het een basis voor special forces, die moeten verhinderen dat het land uiteenvalt. Een kennis maakte vorige week een tussenstop in Kiev: hij had nog nooit zoveel criminelen bij elkaar gezien, en zoveel gewapende inwoners. Hij bestreed altijd mijn standpunten, maar moest nu toegeven dat het de gevaarlijkste plek was waar hij ooit geweest was, bevolkt met schurken en nazis.

  Overigens heeft Kiev illegaal zware raketmotoren aan N Korea geleverd, mede verantwoordelijk voor de gevaarlijke stand-off nu:

  https://mobile.nytimes.com/2017/08/14/world/asia/north-korea-missiles-ukraine-factory.html?referer=https://t.co/0XrAend3f6?amp=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja de logica is al langer zoek.

   The New York Times reports: “Russia’s military drills near NATO border raise fears of aggression”. It goes on to call the event “an exercise in intimidation” carried out by “an increasingly assertive Russia”.

   US Defense Secretary James Mattis has called the forthcoming Russian exercises “destabilizing”.

   So, let’s get this straight: countless NATO exercises and unprecedented force build-up around Russia’s borders are not destabilizing? Seems like Mattis is saying that to merely have an army in one’s own country is no longer acceptable. 'How dare you carry out provocative defensive measures,' seems to be his dubious logic.
   http://www.informationclearinghouse.info/47596.htm

   Verwijderen
  2. Het valt nog mee dat ze het woord: ´assertief´ gebruiken! Dit is een neutraal-positieve term die betekent dat je zonder jezelf er in te verliezen voor je zaakjes kunt opkomen. Maar ja, vanuit een imperiaal standpunt is dit uiteraard zeer kwalijk wanneer het niet hun eigen belangen betreft...

   Verwijderen
 56. "Volgens de mythe is Elvis de uitvinder van de rock ‘n’ roll. In werkelijkheid populariseerde Elvis bestaande genres, en gaf er een snellere, uitgeklede draai aan. Elvis is een mooi voorbeeld van culturele toe-eigening: het ‘stelen’ van zwart erfgoed door blanken. Hij zong voornamelijk zwarte covers, maar omdat hij de eerste blanke was die dat deed, werd hij gezien als de uitvinder van die muziek. En hij werd wereldberoemd, in plaats van zijn zwarte voorgangers.Dat is natuurlijk tekenend voor het westerse racisme, maar een levende cultuur bestaat nu eenmaal bij de gratie van kruisbestuiving. En je kunt het Elvis niet verwijten. Hij hield van die muziek, en toonde zich dapper door dat als blanke zuiderling uit te dragen. Hoewel de segregatiewetten het verboden, ging hij stiekem naar zwarte kerkdiensten en concerten om naar de muziek te luisteren. Zonder de popularisering door Elvis was de rhythm ‘n’ blues nooit zo groot en invloedrijk geworden."

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/17/een-koning-die-altijd-zijn-zin-kreeg-12562456-a1570217

  Westers racisme, want 'culturele toeeigening'. Als het aan de NRC ligt gaat Nederland zo snel mogelijk de identity poltics van de VS achterna. Eerst even vertrouwd raken met de cultureel marxistische lingo.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. John (Where Is The War) McCain heeft een mening over Charlottesville

  "There's no moral equivalency between racists & Americans standing up to defy hate& bigotry. The President of the United States should say so"

  https://twitter.com/SenJohnMcCain/status/897624579589451778

  John McCain is de schaamte al heel ver voorbij:

  McCain condemns far-right violence in Charlottesville while supporting Ukrainian nationalists

  https://www.youtube.com/watch?v=E5sfM4NII0s

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Voor mij komt de aanval in Barcelona erg dichtbij. Zelfs het tolerante Catalonië wordt niet gespaard.

  Het volgende artikel bevat op zich weinig nieuws, maar is belangwekkend gezien de bron. Er gaat een enorme terugslag tegen het postmodernisme komen. In Nederland zal dat nog wel enkele jaren duren: we geloven nog volop in als natie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.scientificamerican.com/article/the-unfortunate-fallout-of-campus-postmodernism/

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Het zal best dat er enkele fakes tussen de aanvallen van het laatste jaar zitten. Maar er zijn genoeg salafascisten om afschuwelijke ellende te veroorzaken.

   Jouw filmpje: kijk naar de draaiing van de enkel: met de voet naar voren lijkt het net recht.

   Verwijderen
  4. Bovendien zijn dit type false flags niet effectief in Spanje: net als in Rusland wordt moed daar nog steeds als een deugd gezien! de Spanjaarden zijn vandaag weer op straat, als was het maar vanwege minachting jegens de terroristen.

   Verwijderen
  5. Ik denk dat wij in dit geval toch verder moeten kijken. Het is Catalonië dat dit najaar een referendum gaat houden over afscheiding van Spanje, ook al probeert Madrid dit te blokkeren. Een ideale situatie voor een false flag.

   Verwijderen
  6. Catalonië is een sterk landje. Maar net als de Koerden vraag ik me af of ze gebaat zijn bij totale onafhankelijkheid. Dat heeft met name met hun taal te maken; net iets meer dan een dialect, maar best goed te begrijpen met kennis van Spaans en Frans. Spreken is echter iets heel anders: Wie gaat de moeite nemen wéér een taal te leren, gesproken door een paar miljoen mensen? Ik ben zelf al een flink aantal jaren bezig met Spaans. Verwante talen bijten elkaar, dus als ik goed Spaans spreek ga ik liever Russisch leren!

   Verwijderen
  7. Maar wat heeft het Catalaans van doen met het recht op zelfbeschikking?

   Verwijderen
 59. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ha, je kon er op wachten. Als het aan de Staatsomroep ligt gaan we elkaar in Nederland ook in elkaar slaan over historische standbeelden:

  https://nos.nl/op3/artikel/2188664-deze-nederlandse-standbeelden-zijn-ook-omstreden.html

  Uiteraard doet NSB Handelsblatt dan ook een duit in het zakje:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/18/verdient-zon-omstreden-zeeheld-wel-een-beeld-12568036-a1570301

  BeantwoordenVerwijderen

 62. "The imminent death of the Russia-gate «scandal» is giving way to the next orchestrated campaign to oust Trump in the form of allegations that the president is a «Neo-Nazi sympathizer». Trump’s nationalistic America First views may be suspect, even reprehensible in their wider association. That’s not the point. The point is the concerted, orchestrated way that the Deep State will rail-road the new campaign to oust Trump in place of the failing Russia-gate ploy. The contempt for democratic process raises the question of who the more dangerous American fascists are?"

  uit:

  As Russia-Gate Story Stalls, Cue Trump Neo-Nazi Scandal

  https://www.strategic-culture.org/news/2017/08/18/as-russia-gate-story-stalls-cue-trump-neo-nazi-scandal.html

  BeantwoordenVerwijderen