maandag 3 juli 2017

Hoe lang moet Baybasin nog onschuldig brommen?

Meer dan 20 jaar onschuldig opgesloten, na een fake proces met gemanipuleerde valse telefoontaps. Gewoon. In Holland. Omdat het kan. Gewoon. Levenslang. Boublog en vele andere eerlijke media blijven de onverkwikkelijke zaak aan de kaak stellen.

Deze verklaring is op 28 juni j.l. in het Engels geplaatst op internet. Om deze verklaring breed te verspreiden is de Engelse taal handig, maar in Nederland verstaat niet iedereen die taal. Daarom heb ik deze verklaring in het Nederlands vertaald:Op 30 juni, na 20 jaar tirannie, zal het Hooggerechtshof van Den Bosch de beslissing over mijn zogenaamde financiële zaak bekend maken

28 juni 2017, PI De Schie Rotterdam om 2 uur ‘s middags

We weten allemaal heel goed dat alle beschuldigingen in de financiële zaak gebaseerd zijn op leugens en opzettelijk gemanipuleerde zogenaamde telefoontaps. Voor ze me arresteerden, werd de rijkdom van mij en mijn familie in beslag genomen. Hetzelfde Hooggerechtshof van Den Bosch heeft al in 1999 besloten dat de confiscatie in de Baybasin-zaak onwettig was. Desondanks zijn de Nederlandse officieren van justitie 20 jaar lang met deze zaak doorgegaan vanwege politieke bevelen en politieke druk. En dezelfde rechters lieten hen dat doen. Nu gaan ze een beslissing nemen. Dit is een grap, zoals het zelfs in Derde Wereld landen zou zijn. Dit heeft niets te maken met de bescherming van de rechtsstaat. Daarom ga ik er niet naartoe. Maar iedereen is welkom om getuige te zijn van deze tirannie.

Mijn advocaat, mevrouw Van der Plas, is door meerdere betrouwbare en vertrouwelijke bronnen geïnformeerd dat de heer Aben al een negatieve beslissing heeft genomen over mijn herzieningszaak, die hij heeft onderzocht. Dit doet hij door alle feiten te ontkennen en het Hooggerechtshof te vragen om de nepzaak die zij mij hebben opgelegd, niet te heropenen. Iedereen die bij mijn zaak betrokken is, op elk niveau van het ministerie van Justitie en het ministerie van Binnenlandse Zaken, is zich er ten zeerste van bewust dat er helemaal geen zaak is.

Dit zijn de feiten:

Ik werd ontvoerd en door het ministerie van Justitie gegijzeld door bevelen op grond van een illegale overeenkomst tussen Joris Demmink en Turkse ambtenaren. Ik ben ontvoerd op 24 december 1995. De overeenkomst was voordien gemaakt. Alle relevante officiële documenten werden aan de heer Aben zelf gegeven. Natuurlijk heeft ook het Hooggerechtshof al deze informatie, zoals elke andere afdeling van het ministerie van Justitie. Volgens informatie die vorige week aan mijn advocaat werd gegeven, heeft de heer Aben al een negatieve beslissing genomen. Hij gaat dit spoedig bekend maken en heeft het druk om samen met een groep mensen de bekendmaking van zijn negatieve beslissing te formuleren. De bron heeft mijn advocaat meegedeeld dat de informatie afkomstig is van de mensen die samen met de heer Aben aan mijn zaak werken. Dit vertelde mijn advocaat me vorige week. Is deze informatie waar of niet? Ik ga er geen commentaar op geven. Wat ik u wel kan vertellen, is dat de bron van de informatie inderdaad betrouwbaar is.

De beslissing van de heer Aben is niet de uitkomst van zijn professie en zal niet volgens de orde van de rechtsstaat in dit land zijn. Als dat het geval zou zijn, zou ik nu niet in de gevangenis zitten. Als de heer Aben zou handelen volgens de rechtsstaat en zijn professie, zou hij niet 7 jaar lang zijn doorgegaan, onder het mom van een zogenaamd onderzoek, maar zou hij zijn best hebben gedaan om de waarheid te ontdekken. Eigenlijk kunnen we zeggen dat hij 7 jaar nodig had om de waarheid te verhullen.

Vanaf het begin van dit zogenaamde onderzoek in mijn zaak was het mij duidelijk dat het de taak van de heer Aben was om de waarheid te verhullen. Ook was het mij heel duidelijk dat de heer Aben de hele waarheid vanaf het begin van mijn zaak kende, aangezien de heer Aben persoonlijk betrokken was bij mijn zaak toen hij in Amsterdam werkzaam was als openbare aanklager. En het verbaast me niets dat de heer Aben al het mogelijk heeft gedaan om de misdaden van zijn collega’s te dekken. Ik durf dit gerust te zeggen, want dit is de waarheid. De positie van de heer Aben in mijn zaak heeft niets te maken met zijn professie en het heeft niets te maken met de bescherming van de rechtsstaat in dit land. Dus mijn zaak is voor de heer Aben zeer persoonlijk.

De afgelopen 7 jaar heeft de heer Aben met zijn daden openlijk en op een zeer gemakkelijke manier getoond dat hij de wandaden van zijn collega’s verhult. Daarom laat hij door zijn werknemers voortdurend bepaalde informatie lekken naar het publiek, om zijn doelstelling te dienen.

Een van zijn medewerkers, het criminele element de heer Van de Heuvel, was een van zijn boodschappers om informatie naar het publiek te lekken. Hij deed dat meer dan eens. Elke keer dat we erover hoorden, hebben we de heer Aben geïnformeerd en was zijn reactie meestal zoiets als “Nou en?”. En ditzelfde criminele element, de heer Van den Heuvel, is het belangrijkste element in het proces van de cover-up van de heer Aben in het zogenaamde onderzoek naar mijn zaak. Mijn overtuiging omtrent de informatie die is gelekt, is dat de heer Aben daarvan weet heeft en dat het zijn doelstelling dient. De reden waarom ik dit geloof, is vanwege alles wat de heer Aben tot nog toe heeft gedaan.

Ik moet zeggen dat het gedrag van het ministerie van Justitie in mijn geval schandelijk en destructief is. Schandelijk voor de naam van Justitie, schandelijk ter wille van Justitie en vernietigend voor een beschaafde manier van leven.

Ik voelde me verplicht deze informatie te delen met het publiek, de echte eer van de Staat.

Met respect wens ik u het allerbeste,

Hüseyin Baybasin —————————————–

Tot zover de verklaring van dhr. Baybasin. Wat moeten we daar nu op zeggen? Zelfs in de zaak Dreyfuss werd niet zoveel vuil spel gespeeld. Deze beerput is het einde van onze rechtsstaat! Uit alles blijkt dat onze Justitie totaal gecorrumpeerd is en dat het hoogste orgaan, de Hoge Raad, bestaat uit omhoog gepromoveerde criminele juristen. Als een dikke spin in dit web van justitieel onrecht zit Joris Demmink, een man die al vele jaren in alle toonaarden wordt beschuldigd van pedo-criminaliteit, maar die desondanks werd gepromoveerd tot hoogste ambtenaar van Justitie.

Na al die jaren heeft de politiek niet ingegrepen. Ze weten er allemaal van, maar ze zijn te laf en te bang om hun pluchen baan te verliezen. Hier eindigt onze rechtsstaat en begint de dictatuur van het voortschrijdende onrecht. Misschien denkt u nu: Dit raakt me niet, dit gaat me niet aan. Bedenk dan dat we geen van allen in een rechtsstaat leven, zolang we niet allemaal in een rechtsstaat leven. Velen worden geraakt door de onrechtmatige rechtsspraak. Bedenk dat u en ik en iedereen het volgende slachtoffer kan zijn…

73 opmerkingen:

 1. Ach ja, openlijk maffiabazen verdedigen. Waarom verbaast me dat niet van dit openlijk criminele blog???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je probeert Baybasin nu een beetje te framen en dan zou hij geen recht meer hebben op een eerlijk proces. Dan is beetje manipuleren met telefoontaps geen probleem? Beetje levenslang voor een niet gepleegde moord is best ok, toch? In Nederland. Waarom ook eigenlijk niet.

   Verwijderen
  2. Iedereen verdient een zo eerlijk mogelijk proces. Volkert, Joris, Husein. Als laatstgenoemde dan als enige levenslang gaat met bewijs gebaseerd op drijfzand, is dat best... apart!

   Verwijderen
  3. Tja, rechter heeft anders herziening afgewezen omdat hij geen bewijs ziet dat enig bewijs vervalst zou zijn of wat dan ook. Daar sta je dan met lege handen. Bye bye Baybassin. En het zegt genoeg dat jullie mensen die kinderen vermoorden beschermen maar hypocriet zeggen tegen pedofielen te zijn. Echt schandalig en hypocriet tot en met. Maar je ziet het ook dat de ego's niet eens met elkaar gezamenlijk kunnen liegen en bedriegen. Want Joop verzint enorm veel erbij, wordt weer niet gepikt door Jan, en anderen willen weer wat anders verzinnen en liegen maar dat mag weer niet van anderen dus dondert dit leugenblog door eigen ego's in elkaar!! Ga zo door moordenaarbeschermers!!!

   Verwijderen
  4. Na een maand afwezig zijn, is Kroel weer terug. Wat er in de tussentijd met hem gebeurd is weet ik niet, en interesseert me ook niet. Maar een maand afwezigheid van Kroel hier beviel mij goed. Ik beloof bij deze dat ik vanaf nu nooit meer op een bericht van Kroel ga reageren. Mocht ik me niet aan die belofte houden, mag ik er op worden aangesproken!

   Verwijderen
  5. Willem, soms is het beter om het maar gewoon te doen, en het niet aan te kondigen. Een klein beetje aandacht heb je hem nu al gegeven. Laat ons hopen dat ie gauw weer verdwijnt. Ik heb nog nooit iets gelerd van die man.

   Verwijderen
  6. Nee dat is te merken Jan, jullie maken jezelf hier hartstikke af!! Wij trollen zorgden gek genoeg voor eenheid hier, wij zijn weg en jullie slachtten elkaar af. Dus ik ben weer weg...:-)

   Verwijderen
 2. Yep, Baybasin was een drugkoerier, maar dan wel een drugkoerier voor de NAVO en uiteraard de link met de IRT affaire!

  Ik citeer Sibel Edmonds even;

  5:58 And when I read the sections in the interviews that he provided to both reporters in Guardian, in his book, and also Drug Links, I saw all these references of how he was working for the state — and that is Turkey — and how this drug operation — multi-billions, dollars, drug operations — were under him. But he was under the Turkish state, Turkish military. And the distribution of, transportation of this multi-billion dollar heroin was conducted through the Turkish diplomatic communities and Turkish military communities overseas. And by Turkish military communities overseas, he meant the Turkish NATO; the Turkish arm of NATO.

  Gladio B: Running Drugs and Laundering Money

  https://www.corbettreport.com/gladio-b-running-drugs-and-laundering-money/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop,
   Ik heb een flink stuk op Corbett gelezen. Het is geen overbodige luxe dat hij het hele interview uitschrijft. Maar eigenlijk zou hij verder moeten gaan: hij zou het moeten herschrijven in goede zinnen. Elke lezer moet nu vrij veel tijd besteden om te achterhalen wat ze bedoelt.

   Verwijderen
  2. @Jan,

   Ik denk dat het er in dit kader niet toe doet omdat het over Gladio B in zijn algemeenheid gaat en waar de NAVO zo'n beetje mee bezig is. Ook jij hebt genoeg materiaal van Peter Dale Scott gelezen om te concluderen dat wat hierboven staat geen flauwekul is.

   Nadenkend hierover zijn er nog een aantal zaken die in het oog springen. Als Baybasin zo'n bekende internationale drughandelaar was, hoe kon hij dan ongehinderd zijn heil in Engeland zoeken? De huidige leider van Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, was betrokken bij de moord op Anwar Sadat en na zijn vrijlating vrolijk door het Verenigd Koninkrijk opgevangen (Nee, dat lees je niet in Wikipedia).

   Harry van Bommel heeft zich altijd ingezet voor de Koerdische kwestie, maar als je op zijn blog over Baybasin begon dan werd dat constant weggemodereerd. Dus, als de zaak Baybasin uitsluitend om de Koerdische kwestie zou gaan, dan zijn die acties van Harry van Bommel ook niet te verklaren.

   Nee, hier speelt veel meer mee dan alleen de Koerdische kwestie.

   Verwijderen
 3. Vreemd dat hij de nl staat 90 % van de waarde van de nog te bouwen appartementen ( na 20 jaar bouwen) moet betalen zonder garantie dat ze gebouwd worden en zonder de investering van 800000 dm + rente terug te krijgen. Waarom de nederlandse rechter mag ontnemen bij Turkse onroerendgoed handel is mij onduidelijk, het heeft niets met de criminele activiteiten in nl te maken, beetje gezocht en het stinkt behoorlijk naar machtsmisbruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Off topic:
  De nieuwste van The Saker:
  http://thesaker.is/i-sure-hope-that-i-am-wrong-but/

  Ook het artikel van Adam Garrie waar hij naar linkt ( op de Duran) vind ik heel verhelderend.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel, BLIK. Zie ook:
  http://www.boublog.nl/2017/07/04/baybasin-en-het-vermogensdelict-van-het-om/
  Het OM heeft de hele familie Baybasin beroofd van al hun kapitaal en goed lopende bedrijven. Na 20 jaar wanbeheer is er van dit vermogen niets meer over. Als het Hof zou beslissen dat dit beslag onrechtmatig was, dan zou de Staat een groot bedrag aan de familie Baybasin moeten terugbetalen en/of vergoeden. Daarom heeft het Hof den Bosch besloten dat Baybasin een man in Turkije heeft afgeperst.
  Vuiligheid en Onrecht!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je treft het wel met je knuffelcrimineel/moordenaar!!! Maar ach, valt op dat al die "alternatieve mediajournalisten" 1 ding gemeen hebben met hun helden; allebei een strafblad van hier tot Tokyo of een diepe haat voor de politie dan wel vaak aanvaringen met justitie/politie. Hoe zou dat toch komen??? Soort zoekt soort??

   Verwijderen
 6. Off topic maar relevant voor deze site:

  https://ronaldwederfoort.wordpress.com/2016/12/19/zionist-rothschilds-9-11-and-mh-17-do-facts-matter/

  Bewaar deze foto's want het gebeurt te vaak dat ze verdwijnen van het net.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alweer dat Oekraïense gevechtsvliegtuig!

   Verwijderen
  2. Naar mijn bescheiden mening kan dit niet genoeg herhaald worden tot het eindelijk tot het gros van de mensen doordringt dat ze door Rutte en consorten bedrogen en belogen worden
   en dat die ru(u=o)ttesteen eindelijk eens naar boven gehaald wordt.

   Verwijderen
  3. Ik ben wel benieuwd wat jullie van het interview op Novini vinden: http://www.novini.nl/rutte-weet-precies-er-is-gebeurd-mh17/

   Verwijderen
  4. Jan, het meest gebruikte woord in dit artikel is "als".
   Zo kan ik ook wel een artikel samenstellen.

   Verwijderen
  5. @ Jan

   Interviewer zich goed heeft ingelezen in de materie en en daardoor met relevante vragen komt. Interviewer stuurt zo weinig mogelijk,. geeft beide journalisten in gelijke mate de kans om hun kant van het verhaal te laten zien. Weergave van vragen en standpunten is helder gestructureerd en daardoor goed leesbaar. Goed interview dus.

   Inhoudelijk heb ik moeite met de opstelling van Marcel vd Broek. Hij is zonder meer goed geinformeerd, maar zijn aanvaarding van het Bellingcat scenario lijkt uiteindelijk toch eerder op een geloofsdaad dat een rationele afweging.

   In dit interview zie je dat bijvoorbeeld terug wanneer de fianciers van Bellingcat/Higgins ter sprake komen:


   "MARCEL: Higgins moet ergens zijn kantoor van betalen, en ook bij hem moet er brood op de plank komen.
   Hij laat zich dus sponsoren. Door een Google-fonds voor journalistiek. En hij heeft zich inderdaad aangesloten bij Atlantic Council. Ik begrijp ook niet waarom, ik vind dat dom, want hierdoor verliest hij zijn geloofwaardigheid bij een deel van het publiek.

   Bellingcat bestaat vooral uit vrijwilligers. Er worden twee man betaald: Elliot Higgins en Aric Toler. Die krijgen dus geld uit dat fonds van Google en van wat andere partijen, en ja, dat zijn wel partijen die Westerse of NAVO-standpunten verdedigen."

   Typerende reactie van MvdB.

   Verwijderen
 7. @ Jan verheul:

  Over evolutie van H sapiens: Sinds 10 000 jaar, en zeker de laatste eeuwen is er juist sprake van een sterke intensivering van evolutie!

  Evolutie kent 3 processen: het muteren, waarbij 90 % van de mutaties schadelijk of dodelijk zijn, 9 % neutraal en 1 % min of meer gunstig. De mate van mutaties is min of meer constant, mogelijk zeer licht verhoogd door schadelijke stoffen in het milieu.

  Het selectieproces wat uitgaat van de in een bepaalde omgeving gunstige of ongunstige eigenschappen

  het schudden van de kaarten door voortplanting.

  De laatste 2 componenten zijn sinds de laatste ijstijd steeds verder toegenomen, en de laatste honderd jaar geexplodeerd.

  dat in bepaalde omgevingen minder fitte mensen aanwezig zijn is normaal voor een periode met zwakke negatieve selectiedruk. Er komen vanzelf weer perioden met een sterke trend tot evolutionair snoeien, waarbij het verrassend zou kunnen zijn welke groep overleeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben niet tegen eugenetica, maar het is geen wondermiddel, omdat het de biodiversiteit kan beperken. Wat heeft men aan intelligentie en good looks als iedereen doodgaat aan een griepje, zoals gebeurt bij doorgeselecteerde plofkippen?

   Verwijderen
  2. Rootman,
   je noemt drie 'processen' van evolutionaire selectie.

   Ik vind dat ze drie fasen zijn in hetzelfde proces:

   eerst ontstaan er kinderen met nieuwe eigenschappen ( door mutaties).(1)

   De kinderen met de eigenschappen die beter bij de leefomgeving passen, overleven beter en krijgen meer levende nakomelingen. (2)

   En wat jij als derde noemt is volgens mij een stukje evolutie dat niet een gevolg is van de mutaties (1) , maar van huwen buiten de eigen etniciteit. Door met heel andere volken te huwen krijg je veel nieuwe genen in de populatie, waardoor een volk sneller kan evolueren dan door de mutaties alleen.
   Een voorbeel: als een donkere huid prettiger is een warm klimaat kun je die huid al aan je kinderen geven door met een zwarte vrouw te huwen. Daar heb je dan geen 300 generaties voor nodig om die huid donkerder te krijgen.

   Verwijderen
  3. Mutaties hebben een heel andere tijdsdimensie. normaliter accumuleert dit zich in een biodiverse populatie, meest als recessieve genen. Voor de rest heb je mi gelijk: dat is de zwerm theorie.

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   Ik houd je maar even op de hoogte over de ontwikkelingen in Man Made Global Warming land.

   Maar de 'hockeystick' staat nog steeds! Of...toch niet?

   Penn State University Professor Michael 'hockeystick' Mann exposed as a scientific fraud!

   Breaking: Fatal Courtroom Act Ruins Michael ‘hockey stick’ Mann

   http://principia-scientific.org/breaking-fatal-courtroom-act-ruins-michael-hockey-stick-mann/

   Dus, van mij kan je de pot op!

   Verwijderen
  5. "Dus, van mij kan je de pot op!"

   Dat zijn niet de goede manieren, Joop.

   Als ik het nieuws mag samenvatten: Mann heeft een klimaat-scepticus aangeklaagd.
   Toen heeft Mann om uitstel van de rechtszaak gevraagd.
   De aangeklaagde wuilde wel akkoord gaan, op voorwaarde datMann al zijn data publiek zou maken vòòr de dag waarop die eerste rechtszaak stond gepland.
   Dat heeft Mann niet gedaan of kunnen doen.

   Nu viert de scepticus de overwinning.
   Hij beweert dat de data van Mann vals zijn.

   Wat hier ontbreekt is: het weerwoord van Mann.
   We weten niet waarom hij zijn data niet heeft ingeleverd.

   Laat ons dus nog even afwachten.

   Ik moet wel zeggen dat de grafiek van Tim Ball er geloofwaardiger uit zioet dan die van Mann: de klein eijstijd zou het1 tot 2 graden kouder zijn dan nu. Bij Mann zie ik dat niet terug.
   Vraag: was het van 1100 tot 1350 echt zo warm ?


   Verwijderen
  6. "Dat zijn niet de goede manieren, Joop."

   Wat zijn dan wel de 'goede' manieren, Jan? Joop als een gekkie wegzetten, wat jij nu ook weer probeert te doen?

   "We weten niet waarom hij zijn data niet heeft ingeleverd."

   Ja, dat weten wij wel! Mann denkt dat hij de data, die hij heeft verkregen met onderzoek gesubsidieerd met publieke gelden, voor zichzelf mag houden en dat doet hij al jarenlang.

   "Laat ons dus nog even afwachten."

   Ja, laten wij dat doen! evenals met MH-17 en ons af gaan vragen waarom Oekraïne heeft gelogen over het feit dat zij wel gevechtsvliegtuigen in de lucht hadden!

   "Vraag: was het van 1100 tot 1350 echt zo warm ?"

   Helaas voor de alarmisten, ja! Waarom denk jij dat Mann deze periode uit zijn onderzoek heeft gehouden?

   Eigenlijk begrijp ik niet waarom alarmisten zichzelf niet opknopen, als zij zichzelf zo'n gevaar vinden?

   Verwijderen
  7. Joop, draai jij nog steeds Windows 98? Het werk van Mann is 20 jaar oud en is geconfirmeerd door heel veel klimatologische studies van de afgelopen 20 jaar. Maar ook is het beeld veel gedetailleerder en genuanceerder geworden.

   Er zijn ook heel veel proxy data bijgekomen, boringen op veel meer plaatsen, en dieper. Ook zijn de computers volgens de wet van Moore zo´n 5000 x sneller en krachtiger geworden. Wat Jan zegt over het weerwoord van Mann, daar sta ik achter. Maar voor het beeld maakt het dus weinig uit. Tim Ball wordt gesponsord door Exxon Mobil en the American Petroleum Institute.

   Bij Joops links over klimaat kom je altijd bij big oil en big coal terecht en worden iedere keer politici, lobbyisten, en nu juristen als autoriteit aangevoerd.

   Maar bovendien: waarom weer naar een jurist lopen ipv een degelijke studie aanvoeren?

   Principia is een ´charity´ die buiten academia staat en die naast flink wat oneervol ontslagen wetenschappers ook politici en lobbyisten in het team heeft. Er zijn ook nogal wat wetenschappers bij weggelopen. Naast fringe klimaatwetenschap doen ze ook aan antivax, maar dat zal voor Joop juist een pré zijn

   Verwijderen
  8. Het was inderdaad wat warmer in de middeleeuwse periode op het noordelijk halfrond, maar over duizenden jaren sinds het warme Atlanticum is een zeer flauwe neergaande lijn tot ca 1900, geheel in overeenstemming met de orbitale cycli. Normaliter zou die lijn zijn dieptepunt bereiken over 1500 jaar, en in de 1970s waren er wetenschappers die dachten dat dat een omkeerpunt zou kunnen zijn naar een ijstijd. Tegenwoordig denkt men dat dat dieptepunt net niet laag genoeg was, de orbitale situatie lijkt op het 50 000 lange interglaciaal MIS-11. Bovendien is door de hockeystick (in de metingen, niet in modellen) de situatie totaal anders geworden: de CO2 heeft ca 200 000 jaar nodig om weer op pre-industrieel niveau te komen: geen ijstijden tot dan. Als er meer CO2 en methaan bijkomt duurt het wat langer. Het tegen die tijd verdwenen landijs is ook een barriëre tegen nieuwe ijstijden. Praktisch maakt het minder uit, want over 300 000 jaar zal er geen sapiens, maar een nieuwe Homo soort zijn (mensensoorten gaan geen miljoen jaar mee, erectus is ook flink veranderd in zijn lange bestaan)

   Verwijderen
  9. @Rootman,

   Jij hebt afgedaan, niet geloofwaardig meer!

   Verwijderen
  10. "Bij Joops links over klimaat kom je altijd bij big oil en big coal terecht en worden iedere keer politici, lobbyisten, en nu juristen als autoriteit aangevoerd."

   Wil jij jezelf nog verder verlagen, @Rootman?

   Verwijderen
  11. [Jij hebt afgedaan, niet geloofwaardig meer!]
   [Wil jij jezelf nog verder verlagen, @Rootman?]

   Het is duidelijk: Joop heeft weer eens geen inhoudelijk antwoord!

   Verwijderen
  12. Het schijnt dat bij @Rootman het IPCC onder big coal, big oil, politici, lobbyisten en juristen vallen! En het IPCC is een VN organisatie die ons de Man Made Global Warming Hoax wil verkopen in ruil voor onze centjes.

   Volgens mij loop jij alleen achter je lul aan! Heb je SdR al in je bed gekregen of ging zij niet op je uitnodiging in?

   Nou, dan zijn we er toch, @Rootman? Dat heb ik je de vorige keer al duidelijk gemaakt met NASA en het gat in de ozonlaag!

   Verwijderen
  13. Wat of wie is SdR? Ga niet van het IPPC of de UN uit maar van de wetenschappelijke studies zelf. Gelukkig is de ozonlaag aan het herstellen door het verbieden van CFKs.

   Verwijderen
  14. Tja, dat vind ik wel lachen, @Rootman! Het geeft eigenlijk aan hoe dom je bent!

   Verwijderen
  15. Kinderachtig gescheld op elkaar maakt dat ik het eerlijk gezegd wel een beetje heb gehad hier .Kwam hier voor interessante focus op m.n. Rusland/Syrië berichtgeving ,nu alleen maar rants tegen elkaar.

   Verwijderen
  16. Afgezien van de trollen is het er maar een.

   Verwijderen
  17. @ Paul: Schijnbare komkommertijd! Maar niet heus. Juist deze week, met de G20, de Xi- Putin bespreking, Korea, de onverantwoordelijke oorlogsdreiging, Astana, Qatar- KSA etc.

   Maar ook internationaal komen de analyses slechts mondjesmaat, waarschijnlijk houdt iedereen zijn kruit droog, en zijn veel journalisten met vakantie. Het publiek zit aan het sportinfuus of de BBQ.

   Aandachtig volgen van de media: MSM en hier geciteerd, en wat achtergronden en geschiedenis lezen.

   Als we weer in een ´actieve fase´ komen kun je dan zelf messcherpe analyses geven, waar we ongetwijfeld genadeloze, doch respectvolle kritiek en antwoord op kunnen geven. Want met z´n allen kumbaya bij een vuurtje zingen, dat hoeft toch ook weer niet?

   Ikzelf denk dat de ontmoeting van Trump met Putin en de nasleep ervan de zaken aan het rollen gaan brengen: dan lees je hier niks meer over chemtrails, joden, klimatologie of complotten, en houden we weer even op met bekvechten. Zie het als een soort nerveuze pauze.

   Ik wil ook graag to the point blijven maar tot morgen blijft het speculeren:

   Het gaat er volgens mij om wat Putin aan Trump duidelijk kan maken (wat Trump wil zeggen is iedereen duidelijk, in zoverre dat er enige samenhang in is te ontdekken).

   In alle conflictgebieden is VS interventie een gegarandeerde nederlaag en het steunen van terroristen gaat keihard terugslaan. Toegeven aan de neocons gaat Trump de slechtste president ooit maken, terwijl hij, ook nu, nog heel goede kansen heeft.

   Na de G20 gaan er heel veel balletjes rollen op heel veel plaatsen. In augustus denk ik dat iedereen zijn positie heeft bepaald. Dan gaan we mogelijk vuurwerk zien in veel plaatsen.

   Verwijderen
 8. Rusland wil ‘terrorisme van Westerse media’ bestrijden

  Margarita Simonyan, eindredactrice van RT, kondigde vandaag met onder andere Chinese leider Xi Jinping en de Russische president Poetin als toehoorders de lancering van een een nieuw TV station in China aan.

  clip met speech van Margarita Simonyan, =/- 5min.

  pittig toespraakje

  https://www.geotrendlines.nl/rusland-wil-terrorisme-westerse-media-bestrijden/


  BeantwoordenVerwijderen
 9. In het Westen zien de mainstraem fabrikanten van fakenews zich steeds vaker genoodzaakt hun monopolie te verdedigen met censuur:

  Shadow banning: Censuur door weglating

  https://www.geotrendlines.nl/shadow-banning-censuur-weglating/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bedoelt zoals Blik constant doet....ow wacht......

   Verwijderen
  2. Ik las iets soortgelijks, Dawg. De censuur is opvallend...

   Verwijderen
  3. Mooi schoolvoorbeeld (behalve dan dat dit voorbeeld nooit op school zal worden geleerd) over hoe we in Nederland de vrijheid hebben om te zeggen en te denken waarvan wij geacht worden om het te zeggen en te denken: Het stelselmatig stilhouden van het laatste artikel van Hersh binnen de reguliere media. Want in dat artikel staat dat Trump een oorlogsmisdaad heeft begaan op het moment dat hij 54 tomahawks op dat Syrische vliegveld liet afschieten omwille van... populariteit te verdienen bij diezelfde reguliere media

   https://www.counterpunch.org/2017/07/05/the-useful-idiots-who-undermine-dissent-on-syria/

   Zouden die journalisten van ons wel eens last hebben van hun geweten? En zouden hun ouders trots op hen zijn? Hebben ze vrienden? Wat houdt hen op de been? - Vragen die een psychiater mag beantwoorden.

   Dat the manufacture of consent, bedacht door Walter Lippmann in de jaren 1920, niet meer werkt omdat itt tot de jaren 20 er nu een maatschappij is waarvan de overgrote meerderheid kan lezen, en er zoiets bestaat als nieuwsvergaring buiten de reguliere media om, is toch knap vervelend als je als spindokter 'het verhaal' moet blijven brengen alsof het catechismus is.

   Gelukkig dat er Tour de France is...

   Of voor wie echt 2.5 uur achter elkaar iets interessants wil zien, dit: https://m.youtube.com/watch?v=AnrBQEAM3rE

   Verwijderen
  4. Wat Blik doet is oerdom trollengeleuter opruimen. Niet meer of minder. Heeft helemaal niets met censuur te maken.

   Verwijderen
  5. Nee Matt...je bent gewoon een eikel. Het ene censuur noemen en het andere "opruimen" terwijl je verdomde goed weet dat het hetzelfde is. Maar ach, de nazi's hadden ook tig termen om hun misdaden te vergoeilijken dus jullie doen precies hetzelfde!!

   Verwijderen
  6. Kijk nu eens, ik heb helemaal geen naam genoemd, maar diegene die zichzelf trol noemt:

   "Cruelman19745 juli 2017 om 00:11

   Nee dat is te merken Jan, jullie maken jezelf hier hartstikke af!! Wij trollen zorgden gek genoeg voor eenheid hier, wij zijn weg en jullie slachtten elkaar af. Dus ik ben weer weg...:-) "

   voelt zich blijkbaar aangesproken en maakt vergelijkingen met zichzelf.

   Dag kroel, tot een volgende keer. Speeltijd is weer voorbij.

   Verwijderen
  7. @ Matt

   Je weet tog: Iwan Knelissen (uit Broekhuizenvorst) is een diehard supporter van kindervriend Demmink. (tsja...).

   Verwijderen
  8. Nee sukkel, ben een realist. Jullie zijn de ware pedofielenbeschermers, de misdaadbeschermers en maffiamaatjes. Maar ach, jullie willen, kunnen en mogen het niet snappen van jullie maffiabazen!!!

   Verwijderen
  9. Ontkennen heeft geen zin Iwan. Als het thema Baybasin/Demmink ter sprake komt dan kom jij hier steevast hysterisch doen. Je hebt er dit keer zelfs je afkicktrip voor afgebroken. Zo jammer.

   Verwijderen
  10. Ach tja, jij ligt de ware pedofielen te beschermen met je leven, want jij wil maar wat graag "stoer" gevonden worden. Dus ga je zelfs een stap verder en ga je een meedogenloze maffiabaas verdedigen. Alles voor wat "status" Dawg?? Ga je zometeen ook maar kinderen neuken of zo om er ECHT bij te horen?? Ziek asociaal figuur ben je ook!!!

   Verwijderen
  11. Zo ken ik je weer Iwan: ranzige taal en jij-bakken.

   Verwijderen
  12. Nee hoor, altijd de waarheid spreken en jullie aanspreken op wat jullie zijn; en het verschil is met jullie, ik kan het onderbouwen EN bewijzen. Iets wat jullie never nooit is gelukt. Maar ik ga weer , met jullie pedofielenbeschermers en maffiamaatjes is totaal niet te praten. Jullie ontkennen net als de ergste misdadigers alles terwijl jullie acties en posts hier het tegendeel bewijzen.

   Verwijderen
  13. Willem,

   het artikelin Counterpuch heb ik erg gewaardeerd. Dank daarvoor.
   Maar de video over Chomsky is wel erg lang, hoewel een mooit tijdsdocument voor de liefhebbers.

   Verwijderen
  14. Dank voor de reactie, en ja 2.5 uur is lang, maar de docu is de moeite waard om in zijn geheel te bekijken (voor wie tijd overheeft).

   Voor wie de docu niet kent, en alleen de briljantjes wilt zien; hier een clip uit een kerk in Groningen in 1988 (de kerk zit tjokvol met mensen) waarbij Chomsky in debat gaat met Bolkestein, over het al dan niet bestaan van de manufacture of consent en wat wel en wat niet conspiracy theory is. En dat alles in beeld gebracht door de makers van de docu als een stijlvol boks gevecht, zoals dat toen nog kon (hoe laag zijn we gezakt met Trump vs CNN), met daarbij een duidelijke winnaar en verliezer.

   Oordeel zelf

   https://m.youtube.com/watch?v=plq7hIDaBsc

   Verwijderen
 10. Op z'n site komt Stan van Houcke nog even terug op de recente bijeenkomst in de Balie.

  Dit is het niveau dat in Nederland volstaat om als Rusland-deskundige van NSB-Handelsblatt stukje te mogen typen, voor de Staatsomroep op te treden en 3 ton belastinggeld te krijgen het schrijven van Staatspropaganda:

  https://www.youtube.com/watch?v=yrFlCGEsFXI

  Hubert Smeets, de andere helft van het valse duo Helga & Huub, bij Nieuwsuur (2014).

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/07/hubert-smeets-anti-rusland-hetze.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag op de video dat Rusland een proef had gedaan met het beschieten van eenvliegtuig met dezelfde wapens als op die Oekraiense vliegtuigen zit.
   Het beeld is volgens mij verbluffend identiek als op de restanten van MH17 : https://youtu.be/aZ4s9_J2Uaw?t=114

   Verwijderen
  2. @ Jan

   't Zou kunneb, maar het blijft voer voor experts. De Russen hebben ook bij wijze van test een BUK projectiel vlak bij de cockpit van een IL 86 tot explosie gebracht. Die cockpit zag er na de test uit als een soort vergiet; overal kleine gaatjes in een tamelijk gelijkmatig gespreid patroon.

   https://www.youtube.com/watch?v=8DmraSOdTYk

   Heel anders dan het patroon van inslagen in de cockpit van de MH17.

   https://www.youtube.com/watch?v=8DmraSOdTYk

   Misschien dat experts het verschil tussen de waarneembare schade kunnen verklaren uit het feit dat MH17 getroffen werd door een BUK zich die met grote snelheid voortbewoog en dat MH17 zelf ook in bewweging was, terwijl de test van de Russen een statische testopstelling gebruikten. Hoe verklaard zou kunnen worden dat bij een deel van de gaten in de cockpit van MH7 de randen naar buiten toe zijn gebogen (als bij uitslaggaten) blijft voor mij een raadsel wanneer een BUK zou zijn gebruikt. Dat zou veel beter te begrijpen zijn wanneer met snelvuurkanonnen high exposive granaten op de cockpit zouden zijn afgeschoten zoal in het experiment waar jij naar verwijst.

   Verwijderen
  3. Er staat in het definitieve rapport dat de gaten niet groter zijn dan 11 millimeter! O ja, is dat zo?

   Verwijderen
  4. Oeps, heb twee keer dezelfde link geplaatst. Dit is een link naar een foto van een deel van de cockpit van MH17:

   http://www.waarheidmh17.nl/files/cockpitmh17.jpg

   Verwijderen
  5. Oké, zijn die gaten groter dan 11 millimeter?

   Verwijderen
  6. @ Joop

   Als je weet wat de diameter is van de schroefkoppen die zichtbaar zijn op de foto heb je een referentie om de omvang van de gaten te schatten. Een aantal lijkt me duidelijk groter dan 11 mm. Dat zou een gevolg kunnen zijn van meerdere BUKdeeltjes die vlak bij elkaar zijn ingeslagen, maar ik vind het patroon van de inslagen in de MH17 niet of nauwelijks vergelijkbaar met dat van de IL86.

   Sowieso suspect dat een aantal secties van de cockpitbeplating geen rol lijkt te spelen in de analyse van het de DSB. Veelzeggend dat bij de presentatie van het DSB rapport dat full scale stalen frame ostentatief in beeld stond, maar dat bij het feitelijk onderzoek met een veel kleiner houten frame werd volstaan.

   Verwijderen
 11. Ook via Stan:

  BAUDET: FORMATIE IS EEN POPPENKAST! (videoclip 6 min.)

  https://apokalypsnu.nl/2017/07/04/baudet-formatie-is-een-poppenkast/

  Wow, wow, wow. Daar zit geen woord latijn bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. NAVO ziet cyberaanval als aanval op de coalitie

  De NAVO waarschuwt dat ook een cyberaanval op één van de lidstaten gezien wordt als een aanval op de gehele alliantie, zoals vastgelegd in artikel 5 van de NAVO. Deze waarschuwing kwam na de cyberaanval van vorige week, waardoor de computersystemen van verschillende banken, bedrijven en ministeries in Oekraïne op hol sloegen. De aanval verspreidde zich daarna ook in andere landen.

  verder lezen op :

  https://www.geotrendlines.nl/navo-ziet-cyberaanval-als-aanval-op-coalitie/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. G20 in Hamburg: Ook ik ben geen fan van het grotendeels neoliberale discours van de machthebbers.

  Maar juist nu is het van het grootste belang dat er persoonlijk contact wordt uitgewisseld: welke dialoog dan ook is welkom.

  Maar de snowflakes en hun antifa milities willen, met hun Soros vuist spandoeken, elke dialoog de kop in drukken.

  Op zulke dagen schaam ik me om mezelf links te noemen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die vuist staat slechts voor burgeroorlog, vandalisme en destabilisatie ten bate van de 1 %.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Momentopname: 6 juli 2017, 20.45 uurt. NPO1 ,NPO2 en NPO3.

  NPO 1: Een lesbisch stelletje gaat vertrekken. "Ik vertrek"

  NPO 2: Mensen die willen weten of een geschilderd persoon dezelfde is als de man op een ander schuilderij. Ze vragen aan deskunidigen of dat kan, en die zeggen dat het niet mee zal vallen. ( Volgens mij is het zeer zeker onmogelijk: gezichtsherkenninhg hangt af van de exactie afstand tussen ogen etc. Een schilder is niet exact.

  NPO 3: Verfilming van Robert Vuysje's boek "Alleen maar nette mensen" , over een joodse jongen die alleen maar geilt op zwarte vrouwen.

  Frankfurter Schule: 'Het is de bedoeling dat de bestaande cultuur kapot wordt gemaakt. ( Die verdomde Christenen zullen we alle hoeken vanb de kamer laten zien) Alle waarden die de mens houvast geven en die het leven overzichtelijk houden en het hoofd op orde, moeten we laten verdwijnen. Het moet een samenleving van induviduen worden, zonder enige cohesie. Dan zijn ze compleet weerloos: geen kerk, geen eenduidige cultuur, geen betekenisvolle familieverbanden.'

  Het lukt ze heel aardig, moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman moet hier even niet op reageren. We kennen zijn voorkeuren. Hij is daar geheel vrij in, natuurlijk. Het gaat mij om de 'propaganda' op prime time, als alle kinderen van 8 jaar nog aan de buis gekluisterd zitten.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   "Nothing to live or die for. A brotherhood of man
   Imagine all the people living for today"

   Ga je toch opeens heel anders naar luisteren met die Frankfurter Schule in je achterhoofd.

   Verwijderen
  3. Sorry maar ik reageer toch kort; Het verschil is dat ik nooit naar dat soort programmas kijk, maar mijn eigen weg zoek en daarover wil blijven denken.

   Toevallig las ik deze week een aantal artikelen over sexrobots en de ´morele´ verontwaardiging van feministes daarover, inclusief veel reacties.

   Uiteraard ben ik het niet men hen eens, dat gaat vanzelf, instinctief; argumentatie verzin ik later wel.

   Wat mij echter schokte , met name bij de meer instemmende, doch ook bij de tegenreacties, was het totale onbesef (100.00 %!) van het spirituele aspect van sex. Uiteraard ligt een grapje over ´lekker nooit gezeur´ met zo´n robot voor de hand, maar schijnbaar had NIEMAND enig idee van kwalitatieve verschillen (feministische eigenwaarde is dat niet, dat is een idee, en ideëen kan je niet vreten) tussen robot en intermenselijke sex.

   De echt demoraliserende, onderliggende propaganda heeft DIT als doel, niet het verkopen van de sexuele rages en trends van de dag. Dit reduceert ons tot dingen.

   Verwijderen
  4. @ Rootman

   Als mensen buitengewone prestaties leveren, bijvoorbeeld op het sportieve vlak, wordt wel eens gesproken van een 'overwinning van de geest op de materie'. Zo'n sexrobot lijkt een beetje in de richting van het omgekeerde te gaan. wat zegt het over iemands sexbeleving wanneer die de komst van zo'n robot toejuicht of vreest. Daarnaast (practisch gesproken) vreten die dingen natuurlijk weer batterijen.

   Verwijderen
 16. Net even naar de beelden over de rellen in Berlijn gekeken. Er is mi terechte onvrede, maar mijn voornaamste indruk is dat het gekaapt en georkestreerd is door de bekende suspects: Soros en antifa. Is er ook maar een greintje debat of is het slechts protest en geweld?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. TREKT RACIALE FRICTIE DE NATIESTAAT UITEEN? LONGREAD.
  http://joostniemoller.nl/2017/07/trekt-raciale-frictie-natiestaat-uiteen-longread/#comments

  De heren Rootman en Verheul kunnen weer verder met deze onfatsoenlijke vraag.

  BeantwoordenVerwijderen