zondag 23 juli 2017

Amerikaanse belastingbetaler betaalt salaris "Rebellen" Syrie

Niet dat het geinformeerde mensen erg zal verbazen, maar het zwart op wit lezen is toch een verduidelijking: de VS bewapent niet alleen de zogenaamde "rebellen" in Syrie. Ze betalen ook gewoon de salarissen van de heren die de terreur tegen de Syrische bevolking uitvoeren. De Amerkaanse bevolking mag zich dus verheugen in de wetenschap dat hun centjes aangewend worden om Syrie kapot te maken en dood en verderf te zaaien onder de Syrische bevolking.

De Nederlandse verloederende staatszender NOS en hun aanverwante vriendjes zoals de zieltogende Volkskrant of de kreperende Telegraaf haken niet in op dit bericht. Past niet in hun geblurde plaatje. Onbewezen fake-nieuws over vermeende Russische invloed op verkiezingen in de VS is nieuws voor hen. Maar het bewezen organiseren en uitvoeren van terreur door de VS in Syrie? Komt er op de burelen van de genoemde fake nieuws specialisten niet doorheen!Anmerikaanse steun aan terreurgroepen Syrie mogelijk teruggeschroefd

Het goede nieuws is dat de VS mogelijk de steun aan terreurgroepen in Syrie gaat terugschroeven.

Met recht: de Verenigde terroristische Staten

8 opmerkingen:

 1. Dank voor de nieuwe blog, mijnheer Blik.
  Nu ga ik hem lezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'to bury the lede' heb ik opgezocht.
   Dat betekent het volgende.
   De essentie van het bericht behoort in de korte, vaak dik gedrukte inleiding te staan.

   Als je het daar niet vermeldt, maar wel verderop in het artikel, dan heb je het belangrijkste 'begraven'.

   Verwijderen
 2. Geen dank Jan.

  Wat zit Eddy in de vorige draad te zeuren dat ik posts weggehaald zou hebben. Iedereen kan zien dat ik afgelopen tijd helemaal niks gedaan heb, laat staan iets weggehaald, zelfs niet van Cruel. Fake van Eddy dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, we hadden wel in de gaten dat je ver weg was, Blik.

   Verwijderen
 3. https://www.vpro.nl/programmas/zomergasten/lees/gasten/2017/2017-overzicht.html

  Microbiologe Hertzberger zegt dat haar idool (een microbiologe die de evolutie-theorie een beetje heeft ondergraven) een beetje gek werd en dacht dat 911 een inzide job was. Verder alles Ok.

  Presentatrice is Janine Abbring, een dame die al heel lang bevriend is met Arjen Lubach en ook zijn ZML show maakt. Deze Abbring lijkt opvallend veel op Amy Goodman.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verveelde me bij de zomergasten met Rosanne Hertzberger. En dat was niet voor het eerst met zomergasten. Daarom een suggestie aan Blik: staat je blog er voor open dat we zelf een zomergasten maken, waarbij we een programma met filmpjes die wij interessant vinden en willen toelichten naar je toesturen om evt op zondagavond te plaatsen? Het zomergasten format is daar goed voor te lenen. Dus dat je als 'maker' een 10-tal filmpjes inleid en upload/naar verwijst, in de vorm van een vraaggesprek? - Lijkt me veel interessanter om naar te kijken dan te moeten luisteren naar het inhoudsloze semi-intellectuele zomergasten praat dat je bij de VPRO voorgeschoteld krijgt. En leerzaam ook omdat het je verplicht om zelf de stof te overzien alvorens je plaatst in plaats van dat je enkel en alleen kritiek mag leveren over armoedige standpunten als 'of GeenStijl al dan niet vrouwonvriendelijk is' (stokpaardje Hertzberger welke mij niet kan boeien).

   Ik heb een soort van 'pilot' gemaakt en zou dat evt hier kunnen plaatsen of naar je kunnen mailen (mij om het even) maar weet niet of je daar evt wat in ziet als vakantieformat?

   Verwijderen
 4. Trots meldt de Wash .Post:

  ''Niet dat de CIA inspanningen vruchteloos waren.Onze geïnformeerde official schat dat er 100000 Syriërs zijn gedood door de CIA gesteunde strijders''
  http://www.informationclearinghouse.info/47508.htm

  100000 ,echt een prestatie van formaat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stephen Cohen in het hol van de leeuw: op het American Jewish Congres
  forum, 4 juni dit jaar: https://www.youtube.com/watch?v=6T0PQCE66EU

  Cohen is altijd de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen