zaterdag 23 april 2016

Oekraïne verbiedt Russische films

Engeland verbiedt Amerikaanse films, Spanje verbiedt Latijns Amerikaanse films, Oekraïne verbiedt Russische films. Bij de eerste twee varianten zouden #Pauw en de gehele media waarschijnlijk op tilt slaan. Maar omdat die niet met de werkelijkheid stroken, en enkel de derde echt is, "Oekraïne verbiedt Russische films", is het weer slechts een artikeltje in de Volkskrant en verder helemaal niets, nakkes, nada.



"Oekraïne heeft een verbod uitgevaardigd op alle Russische films, documentaires en televisieseries die na 1 januari 2014 zijn gemaakt". Dit lezen we in de Volkskrant van vandaag, vrijdag 22 April 2016.

"Het verbod werd donderdag van kracht nadat de Oekraïense president Petro Poroshenko zijn handtekening onder de wet had gezet. Volgens het document is de wet nodig om Oekraïne te beschermen tegen "alle vormen van propaganda die door de bezetter worden gebruikt.""

Regisseurs, artiesten en kunstenaars geweerd

"Eerder hadden de Oekraïense authoriteiten al een zwarte lijst opgesteld met de namen van Russische regisseurs, artiesten en andere kunstenaars die niet meer welkom zijn in Oekraïne." Aldus het vrij heldere artikel van Bert Lanting.

Commentaar Blik

Met deze nieuwe stap gaat toekomstig associatiepartner Oekraïne dezelfde kant op als Nederland dat ook zucht onder het juk van Amerikaanse druk, en dat ook al jaren geen enkele film of serie toont uit de rijke Russische film- en mediaindustrie.

Amerikaans juk

De Nederlandse staatsomroep laat zich altijd zo voorstaan op haar pluriformiteit en diversiteit, maar een blik op het programma van deze vrijdag, levert de volgende statistiek op:

Nationaliteit niet-Nederlandstalige produkties

We turfen de niet Nederlandstalige programma's tussen 18:00 uur en 24:00 uur op de volgende 10 meest courante zenders in Nederland: NPO1, NPO2, NPO3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6, Veronica.

Angelsaksisch: lllll lllll lllll lllll lllll l = 26

Duits = 0

Frans = 0

Spaans = 0

Russisch = 0

Minister President Rutte breed grijnsend met Petro Poroshenko, President van Oekraïne. De ervaren marionet houdt de hand stevig vast van de marionet in opleidng.

149 opmerkingen:

  1. "Angelsaksisch: lllll lllll lllll lllll lllll l = 26"

    Waaronder het Amerikaanse CSI die precies het tegenovergestelde doen dan wat de FBI op 9/11 heeft gedaan;

    Een Crime Scene veiligstellen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil maar zeggen, in TV series weten ze in de VS héél goed hoe het moet, maar in real life is het precies het tegenovergestelde!

      Verwijderen
  2. Yemen: Cluster Munition Rockets Kill, Injure Dozens
    Saudi-led Coalition Likely Launched 7 Attacks Harming Civilians
    https://www.hrw.org/news/2015/08/26/yemen-cluster-munition-rockets-kill-injure-dozens

    De nederlandse MSM heeft haar mond continu vol over de vatbommen van Assad. Wat een verschrikkelijk dictator die vatbommen tegen zijn eigen bevolking gebruikt.

    Waar heeft de nederlandse MSM het nooit over heeft zijn de door Amerika geleverde cluster munitie die KSA kwistig over Yemen uitstrooit. Dit in combinatie met de blokkade van de havens voor import goederen. Een ongelofelijk humanitair drama is een feit.

    Yemen: Cluster Munition Rockets Kill, Injure Dozens
    Saudi-led Coalition Likely Launched 7 Attacks Harming Civilians
    https://www.hrw.org/news/2015/08/26/yemen-cluster-munition-rockets-kill-injure-dozens

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet gelijk weer waarom ik bijna nooit meer tv kijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ominous Signals From The Red Ponzi—-Shanghai Market Down 4% This Week
    http://davidstockmanscontracorner.com/ominous-signals-from-the-red-ponzi-shanghai-market-down-4-this-week/

    Denk maar niet dat dit geen invloed heeft op de koersen van de westerse beurzen de komende maanden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. US Stocks Hold Doha-Dud Gains As US Macro Crashes Most In 14 Months
      http://www.zerohedge.com/news/2016-04-22/us-stocks-hold-doha-dud-gains-us-macro-crashes-most-14-months

      Uiterst slechte macro cijfers uit de VS. De speculatieve beleggers en hedgefondsen hadden dat verwacht. (De cijfers waren nog veel slechter dan verwacht). Die zitten short de dollar. Wat doen de commercials dan. Die laten de dollar pijlsnel stijgen en rammen daarmee de andere partijen uit hun posities. LOL.

      Verwijderen
  5. Russische datingshow; deze keer kwam er een Amerikaan op zoek naar een partner; alles leek prima te gaan, totdat de druk hem op het laatst te groot werd en hij de studio uitvluchtte, de meiden, de presentatoren en producers in verwarring achterlatend.

    http://www.1tv.ru/shows/davay-pozhenimsya/vypuski/lyubitel-zhivotnyh-davay-pozhenimsya-vypusk-ot-20042016

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Niet helemaal off topic:
    Ik zag het interview met Aaron Russo Jaren geleden op youtube, en keek het zojuist weer eens terug.
    Het is voor mij alleen maar geloofwaardiger geworden:
    https://www.youtube.com/watch?v=oygBg6ETYIM
    Onderwerp: Vriendvan Russo, nick Rockfeller, probeert Russo te werven. Rockefeller is openhartig over het striven van de bankiers om de wereld te controleren en de mensen tot slaaf te maken. Ook het idee dat de bankiers juist de Vrouwen Emancipatie bedachten en promootten (doel: meer belasting-geld, gezinnen die tot los zand worden etc.) is overtuigend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nog een hartverwarmende kijktip:
    De boekpresentatie van 'Weggejorist'.
    Een beschrijving van 30 jaar strijd tegen de pedo-lite.
    Met een fantastische Yvonne Keuls.
    https://www.youtube.com/watch?v=GpUrkCZS-Kk

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De valse smerige zionisten geven niet op.

    Rusland wint, maar de zaak-Yukos is nog lang niet voorbij
    http://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/20/rusland-wint-maar-zaak-rond-yukos-is-nog-lang-nie-1614029

    Een Zionistische roversbende onder leiding van de Rothschilds heeft in de jaren negentig voor symbolische bedragen de parels van de Russische economie in handen gekregen. Heel terecht dat Poetin zegt. Hé jullie hebben die bedrijven en deals veel te goedkoop in handen gekregen. Bovendien hebben jullie buiten proportioneel belasting voordeel genoten. Jullie krijgen een naheffing en we kopen jullie uit en als jullie niet akkoord gaan nationaliseren we de boel.

    Paardenlul en Rothschild agent Chodorkovsky ging natuurlijk niet akkoord. Hij wilde niks betalen en hij wilde het baasje spelen in Rusland. Nu heeft de rechtbank in Den Haag al verklaard dat de claim van 50 miljard ongegrond is. De zionistische bankiersclub probeert ook constant europese te goeden aan rusland te confisceren. Dat boeventuig. Ook die claims verliezen ze constant. Maar ophouden. Nee dat doen de zionistische bankiers nooit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Net als met de panama papers. Poetin dit poetin dat. Allemaal verdenkingen en smaad. Uiteindelijk blijkt Poetin helemaal geen offshore account te hebben daar. Cameron en Porky daarentegen wel.!. Kerry heeft wederom excuses gemaakt tegenover Poetin en of hij die leipe Soros aub wil vergeven.

      Verwijderen
    2. Als je de parels van de russische economie uitkoopt die door de zionistische maffia zijn geroofd. (voor een symbolische bedrag gekocht.lachwekkend) en terug geeft aan het kremlin, ja dan moet je het bezuren. De satanische zionist Soros heeft allemaal transparency clubjes zoals transparency international. Nou die weten Poetin wel te demoniseren. De offshore accounts van Soros zul je niet horen vanuit die clubjes. Iedereen moet transparant zijn, behalve de too big to fail wallstreet maffia.
      “Putin’s name doesn’t appear on any shareholders’ register, of course." Ach god Poetin ze naam staat natuurlijk niet in het register. Als je geen bewijzen heb moet je je mond houden "filantropische" idioot. Wat een zwakte bod. Net als panama papers, allemaal verdachtmakingen.
      Terwijl dezelfde satanische filantroop- zijn gelukkigste tijd uit zijn leven was dat hij als 14 jarig jochie samen met zijn vader de bezittingen van zijn mede joden ging confisceren voor de NAZI's.-
      George Soros: (Helping Nazis) "Was The Happiest Time of my Life"
      https://www.youtube.com/watch?v=c1Qr7TnWG74

      De man (soros) wordt geschat op een vermogen van 21 miljard us dollar en zijn Hedge fondsen zijn offshore, zoals in curacao
      The Secret Financial Network Behind "Wizard" George Soros
      http://balder.org/judea/George-Soros-The-Secret-Financial-Network-Behind-The-Wizard--By-William-Engdahl.php

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  9. Lezenswaardig artikel

    Fear and Loathing in the Arabian Nights
    http://sputniknews.com/columnists/20160420/1038343321/us-saudi-arabia-petrodollar.html

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De laatste seculiere dictator in een gematigd moslimland. Vorig jaar een couppoging, met de maand erna toen een enorme spike aan vluchtelingen. 2 grenzen verderop al qaida en IS geïnfesteerde landen, waar slavernij nog doodnormaal is...

    En dit artikel in FP maakt duidelijk dat dit landje nog steeds zeer veel te vrezen heeft:

    https://foreignpolicy.com/2016/04/21/the-worst-dictatorship-youve-never-heard-of-gambia/

    Voor de monding van de Gambiarivier is een olieveld ontdekt.

    Dit landje is zelfvoorzienend met de vruchtbare uiterwaarden, maar desondanks is het heel arm. Het toerisme brengt contanten en werk. Na een geslaagde coup verdwijnt dit toerisme uiteraard, en zullen de jihadisten dit sociaal vrije land tot een equivalent van noord Nigeria maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Tot nu toe ben ik vrij sceptisch over Trump. Maar het establishment pruimt hem niet, dat is zeker
    Trump Calls Out George Soros In New Ad
    https://www.youtube.com/watch?v=oQPI85SB8Mc

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Bill O'Reilly Exposes George Soros
    https://www.youtube.com/watch?v=KegE285GQuc

    Kwalijke praktijken van een satanische man. Dit soort verhalen hoor je niet op de NPO zenders.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Abby Martin toont overtuigend aan dat Hillary een veel lager persoon is dan Hitler. En wellicht nog gevaarlijker ook:
    YouTube: Empire Files: Abby Martin Exposes What Hillary Clinton Really Represents

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De foto naast dit verhaal is mooi geframed. Dus in de Oekraïne verbieden ze films die kritisch over Poetin zijn, begrijp ik uit het verhaal van Bert Lanting. En dat moet ik, als lezer, geloven?

    Roept bij mij de vraag op of Bert Lanting zelf verhaaltjes, als bovenstaand, die hij voor de Volkskrant moet schrijven, gelooft.

    Vier opties:
    A) Natuurlijk gelooft Bert Lanting deze verhaaltjes zelf niet. Een lezer zou dat ook niet moeten doen.

    B) Het doet er voor Bert Lanting niet toe of de verhaaltjes van Bert Lanting waar zijn of niet, zolang de woorden van Bert Lanting maar de lijn van het Poetin zwartmaken volgen. Maar als dat de achterliggende reden is, hoef je als lezer deze verhaaltjes van Bert Lanting niet te lezen. Dan voldoet: "Poetin zwartmaken" ook om je vervolgens af te vragen waarom Bert Lanting "Poetin zwartmaken" moet.

    C) Bert Lanting gelooft deze verhaaltjes wel. Maar dat is idioot, en voor een lezer is het af te raden om idiote verhaaltjes te lezen.

    D) Ik heb een argument van de stroman van Bert Lanting gemaakt. Dwz dat Bert Lanting itt wat in optie A-C staat een objectief stuk over het censureren van Russische films door de Oekraine heeft willen schrijven, wat een (journalistieke) doodzonde is: het beperken van de vrijheid van meningsuiting. Maar ook daarvoor heb je niet een volle pagina in de Volkskrant nodig om als lezer te beseffen dat dit de kwalijkheid is die in de Oekraine speelt.

    Conclusie: er is geen enkele reden om dit verhaal van Bert Lanting in de Volkskrant te willen lezen.

    Of heb ik nog iets gemist?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier een voorbeeldje hoe Putin om gaat met lieden als Bertje Lanting:
      https://www.youtube.com/watch?v=Zl90fme0XEc

      Verwijderen
  15. Stalker is trouwens mijn favoriete Russische film (ook nooit op TV gezien). Of eigenlijk alles van Tarkovski is de moeite van het zien waard

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hier een toespraak van Abby Martin die er niet om liegt: youtube: ABBY MARTIN - Jacque Fresco Centennial Event - March 12, 2016

    Rootman, we hadden ooit een fanclubje opgericht voor Maria Zakharove ( Rusland) en Tulsi Gabbard ( US).
    Jij voegde daar Ancila Tillia aan toe, zag ik op Joop.

    Mag ik daar Abby Martin nog aan toe voegen?
    Women for President!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dat is nou vervelend voor "Zbig"!

    Zbigniew Brzezinsky Forced to Downsize US Imperial Ambitions

    The arrogance in Brzezinski's famous 1998 book 'The Grand Chessboard' was breathtaking

    http://russia-insider.com/en/zbigniew-brzezinsky-downsizes-imperial-ambitions/ri14037

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Joop, we hebben hier al vaak gezegd dat Poetin zijn positie op het schaakbord steeds sterker wordt. The wallstreet oligarchie heeft zelfs al wat stukken verloren. De man had zulke mooie plannetjes met de wereld. De VS zou de laatste wereldmacht in de wereld zijn. Met andere woorden, daarna zou de wereld uiteen vallen in falende staten die ontvankelijk zijn voor de invloed van de transnationale wereldwijd opererende too big to fail corporaties en hun transnationale globalistische organistaties. Einde sterke natiestaat. Hallo corporatistische wereld dictatuur.

      Verwijderen
    2. Zbig is afkomstig uit een poolse adelijke familie. Die zijn per definitie russofoob, (net als de Britse elite die in de geschiedenis nooit Rusland heeft kunnen onderwerpen). Niks liever dan Rusland / sovjet unie kapot maken. Dat china rationeel veel gevaarlijker is, vindt hij minder belangrijk.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    5. Als Trump zijn woorden wat meer waard zijn dan die van Obama, zal de NATO ophouden te bestaan of Europa moet de hele mep voor haar deel in NATO zelf betalen. LOL

      Verwijderen
    6. NATO is de poedel van de VS. En wat de VS willen heeft iemand als generaal Wesley Clark je al een aantal malen eerder verteld: Irak, Syrië, Libië, Libanon, Somalië, Soedan, Iran.

      https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

      Joegoslavië hadden ze al eerder te grazen genomen, maar eigenlijk is het Amerikaanse emperium eigenlijk altijd wel ergens in staat van oorlog met één of meerdere landen:

      https://www.youtube.com/watch?v=y-a6jzU0YgQ

      En nu is dus Poetin. Als hij er al niet was hadden de Amerikanen hem wel uitgevonden. De Krim is niet geannexeerd; de bevolking heeft zich met overweldigende meerderheid uitgesproken voor aansluiting bij de Russische federatie. Met de staatsgreep in Ukraine en hun wapengekletter in de Baltische staten zorgen de Amerikanen en hun NAVO opzettelijk voor een oorlogstemming tussen Europa en de Rusland. De Amerikanen moeten opdonderen uit Europa en Europa moet uit de NAVO.

      Verwijderen
    7. " Poetin zijn positie op het schaakbord steeds sterker wordt."

      Dat doet hij oa door sensuur toe te passen in zijn eigen land

      Nee, dat doet hij door zijn vrienden trouw te blijven en door een betrouwbare gespreks/handelspartner te zijn.

      De corporatistische oligarchie is zo satanisch als Soros. Er wordt in 2011 een coup gepleegd tegen eigen vriend Mubarak. Na trouwe dienst was hij niet meer nodig. Zo ook met KSA. Amerika moet echt uitkijken dat ze die "vriend" ook niet kwijtraken. KSA is laaiend op de VS. Het vertrouwen is helemaal weg.

      Verwijderen
    8. Het rijtje van Wesley is gelukkig nog niet helemaal af. Maar ik heb hier al eerder een ander rijtje genoemd waar ze regime change hebben doorgevoerd van Oost europa (oekraïne 2004 en 2014) tot aan Kirgizië (2005) en alles wat daar tussen inzit van georgië (2004) tot aan de poging in Iran (2008). Maar toch zijn uiteindelijk niet veel opgeschoten met die coupes. Uiteindelijk werden ze weer omgedraaid ten nadele van de corporatistische oligarchie. Ik noem expres niet de VS, want de VS willen ze ook vernietigen. Volgens zbig de laatste wereldmacht die de wereld ooit gehad heeft.

      Verwijderen
    9. "hun wapengekletter in de Baltische staten Welke"

      Trollenvraagjes moet je zelf beantwoorden LGK.

      Verwijderen
  18. Op de correspondentie pagina van Paul Craig Roberts staan een aantal interessante brieven (geschreven tussen 20 en 23 april), oa over de vorige draad van Blik die ging over het drone programma van de VS en de Nederlandse luchtmacht die ook drones wil gaan besturen om uit moorden te gaan.

    Zie http://www.paulcraigroberts.org/2016/04/23/another-letter-from-the-netherlands/

    De andere brieven zijn ook de moeite van het lezen waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Erdogan wordt afgemaakt in de duitse pers. Ik denk dat de man geen goed meer kan doen in Duitsland en bij de europese bevolking. Ik sluit niet uit dat het niet meer gaat goedkomen met hem en dat zijn image en daden hem gaan verhinderen dat hij nog iets politiek kan bereiken. Het enige wat hem nog kan redden is een aanval op Turkije, zodat de bevolking achter hem gaat staan. De onrust met de koerden is het enige wat hem helpt om zijn positie/populariteit te behouden.
    http://sputniknews.com/world/20160423/1038507924/turkey-erdogan-freedom-press-speech.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In west Europa is zelfcensuur door de MSM. zie gekaufte journalisten van Ulfkotte.

      Maarten van Rossum zei dat hij een half jaar lang niet werd uitgenodigd om op TV te komen. Hij had nl direkt na 9/11 gezegd dat 9/11 niet tot een grootschalige wereldoorlog zou leiden. Het zou hooguit een beperkt conflict worden. Dat had hij na 9/11 niet mogen zeggen. De NPO wilde een dramatische toon aan de kijkbuisvrienden verkopen. Nederlanders moesten beseffen dat het toch echt nodig is dat we Irak gaan binnenvallen en dat we offers moesten brengen. Kan je nagaan dat je voor de niet juiste toon al niet meer op TV mag komen. Hoe moet het zijn als je niet de officiële leugen wil vertellen. Dan kom je er helemaal nooit meer binnen

      Verwijderen
  20. Massaal anti TTIP protest in Duitsland; Russische tv verslaat het; NOS druk bezig met Jesse Klaver...

    Odessa, 10 april, grote herrinneringsdemonstraties ter nagedachtenis aan de helden van Odessa van de 2e Wereld oorlog; toch weer Nazi's die het proberen te verstoren.
    Bijna 2 mei; dan is het 2 jaar na Odessa...

    https://ukraineantifascistsolidarity.wordpress.com/2016/04/11/odessa-neo-nazis-attack-commemoration-of-citys-liberation/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  21. Drie clips (waar van alles op aan te merken valt) en vier foto's (waar precies hetzelfde voor geldt) zouden het visuele bewijs moeten zijn dat aantoont dat de Russen verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van MH17. Naarmate duidelijker wordt dat het hier om gemanipuleerd bewijsmateriaal gaat keert deze beschuldiging zicht echter als een boomerang tegen de vervalsers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Drie uur na het neerschieten van MH17 had Rusland al het ultieme bewijs dat de VS er achter zat en waarom?.
      Hr Kerry belde met zijn secretaresse nou dat dacht hij in werkelijkheid belde hij met de secretaresse van Lavdrov.

      Verwijderen
  22. Moet je soms plotseling kotsen LGK?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Diana Johnstone, die al een prima boek over Yugoslavie schreef, heeft recent een boekje over Hillary, onze toekomstige leider, geschreven:
    Queen of Chaos: The Misadventures of Hillary Clinton

    Het is vernietigend. En beangstigend.

    Hier een korte recensie van Amazon.com:

    The author's research confirmed my worst fears about Hillary -- whose incompetence, dishonesty and proclivity for war disqualify her for higher office. Johnstone's clear-eyed analyses of Hillary's role in the war in Yugoslavia, the destruction of Libya, the continuing US attempts to bring about regime change in Syria, and efforts to destabilize Ukraine will shock and horrify you.

    It was Hillary who urged Bill to bomb Yugoslavia, Hillary who pressed for the overthrow of Gadaffi, Hillary who led the propaganda campaign of lies against Putin, and Hillary who proposes a no fly zone in Syria that could -- if she is elected -- trigger a nuclear war within months or weeks of taking office.

    This woman is more scary than all of the Republican candidates put together. Please tell others and be sure to pass your copy of Queen of Chaos on when you've finished reading it.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Vrijdag was ik bij een presentatie van Harry v Bommel in Alkmaar over het terrorisme. Interessant om ook eens direkt te horen hoe hij vragen beantwoordt. Hij had het even over een ongeschreven concensus in de politiek en media, waarbij veel onderwerpen niet ter sprake kunnen komen. Daarom matigt hij vaak zijn aanpak, om niet in een ´cordon sanitaire´ terecht te komen. Het was leuk om even met hem te praten nadien.

    Het debat werd wat gedomineerd door veel aanwezige Koerden die in uitstekend Nederlands, maar zeeer lang van stof hun vragen stelden.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. @Rootman

    Ik was er natuurlijk niet bij (Harry van Bommel in Alkmaar), maar doelde Van Bommel misschien op het verplicht kort van stof zijn, welke stof bovendien binnen de nauwe grenzen van de waan van de dag moet blijven, wil je niet gemarginaliseerd worden door de media en politiek?

    En dat de Koerden zeeer lang van stof waren, was dat misschien omdat ze zich niet aan de, door Chomsky uitgelegde, term 'concision' hielden? https://m.facebook.com/NoamChomskyQuotes/posts/707134182651939

    Wellicht dat we Van Bommel kunnen helpen in het brengen van zijn boodschap door de grenzen van de waan van de dag wat op te rekken. Discussies helpen daarmee bv op dit blog en nog meer bij bijeenkomsten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is gewoon een observatie. Ik vond hen gedreven maar extreem langdradig. Inhoudelijk was ik het voor 95% met hen eens. Waarschijnlijk PKKers, sta ik helemaal achter. Maar Jezus, ik ga niet voor hen op de barricaden!

      Wat betreft v Bommel, ikzelf of enig ander activist: Hoewel iedereen zijn eigen drijfveren heeft, heeft ook iedereen zijn eigen werkterrein. Ik kan alleen maar zeggen dat hij zich behoorlijk informeert, een uitstekende dossierkennis heeft, en weet hoe hij zich in Den Haag moet bewegen. (of dat overeenkomt met mijn eigen visie is een vraag)

      Om dat bewegen sterker te maken moet men inderdaad naar dit soort bijeenkomsten gaan en een goed voorbereid geluid laten horen...

      Verwijderen
  26. wellicht al eens een keer gepost. In ieder geval goed nieuws.

    Dramatic Turn in Brussels Glyphosate Battle
    http://journal-neo.org/2016/04/15/dramatic-turn-in-brussels-glyphosate-battle/

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Vreemd, comment verdwijnt na posten elke keer. Testbericht blijft wel staan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De AIVD in volle glorie?

      Verwijderen
    2. @ Joop

      't Is een (lange) comment over de uploadgeschiedenis en de betekenis van de anonomiteit van de uploaders van de BUK video's. N.av. het artikel van Sergey Mastepanov. 'k Heb inmiddels 10 keer geupload als het niet meer is en elke keer verdwijnt m'n comment.

      Verwijderen
    3. @Dawg,

      Ik ken de bombshell inhoud van het artikel!

      Verwijderen
    4. @ Joop

      Bizar, comment blijft na plaatsing circa 1 minuut zichtbaar voor mij en is daarna weg.

      Verwijderen
    5. Wij doen gewoon het hele rapport!

      https://7mei.nl/2015/06/08/mh17-examination-of-evidence-from-social-media/#_Toc421129287

      Verwijderen
    6. @ Joop

      Ik had bij de laatste uploads al de naam van de auteur vervangen door 'Naamloos' en de links verwijderd, maar resultaat blijft hetzelfde: weg.
      Kijken wat gebeurd als ik de namen Snizhne en Zuhres niet meer gebruik.

      Verwijderen
    7. @Dawg,

      Probeer het even.

      Verwijderen
    8. @Dawg,

      Weer weg!

      Verwijderen
    9. @ Joop

      Fuck, de link werkte wel even.

      Verwijderen
    10. @ Joop

      M'n comment blijft verdwijnen.

      Verwijderen
    11. https://7mei.nl/2015/06/08/mh17-examination-of-evidence-from-social-media/#_Toc421129287

      Verwijderen
    12. @Dawg,

      Dit is niet het werk van @Blik, zou Google er iets mee te maken kunnen hebben?

      Verwijderen
    13. @Dawg,

      Je laatste link blijft wel staan. Waarschijnlijk heb je een nogal gevoelig punt aangestipt!

      Verwijderen
    14. @ Joop

      Werkelijk geen idee. Zo te zien blijft de link die jij eerder al postte nu plakken. Die link verwijst overigens naar een ouder document dan ik bedoelde. Dat was deze (van feb jl):

      http://energia.su/mh17/buk_vids/fake_buk_vids.html

      Verwijderen
    15. Bellingcat is de cover up die bij geen enkele false flag mag ontbreken. We zouden dit dwaalspoor beter negeren want iedere vorm van aandacht voor deze werknemer van de Atlantic Counsel leidt alleen maar af in de zoektocht naar de waarheid achter de aanslag op MH17.

      Dit schrijft Sergey Mastepanov in de inleiding van het artikel waar ik al eerder naar linkte:

      "It is possible to not only fake certain photos, but to also fake certain videos with the help of software. Just because the source of the material is a social media site, it does not mean that the material is authentic by default nor that the uploader doesn’t serve someone’s interests. Social media can be used to anonymously spread disinformation, fake photos and videos. It also allows certain entities to upload their own fake material, to show it later at a press conference and claim that its source is social media.

      Verwijderen
    16. @Dawg,

      Wat heb je er nu uit weggelaten?

      Verwijderen
    17. @Dawg,

      Kun je dat laatste, wat net weggehaald is, nog eens plaatsen?

      Verwijderen
    18. @ Joop

      Probeer m'n comment in delen te uploaden. Wat je ziet is het eerste deel. Een tweede deel blift niet plakken.

      Verwijderen
    19. @ Joop

      "Kun je dat laatste, wat net weggehaald is, nog eens plaatsen?"

      Ga ik doen, maar dan zonder links of namen.

      Verwijderen
    20. @Dawg,

      Het gaat dus om de authenticiteit van de geuploade video, de activiteit van het account, de datum waarop het account gecreëerd is en wie de auteur is.

      Verwijderen
    21. @ Joop

      "Het gaat dus om de authenticiteit van de geuploade video, de activiteit van het account, de datum waarop het account gecreëerd is en wie de auteur is."

      Juist. De rest van mijn comment zal ik vertalen.

      Verwijderen
    22. @Dawg,

      En dit was de video waar Bellincat 'toevallig' tegenaan liep, neem ik aan?

      Verwijderen
    23. De Snizhe video werd door een anonieme account geupload binnen een paar uur nadat MH17 was neergeschoten. De account was gemaakt op dezelfde dag en vertoont geen andere activiteiten. De titel vermeld dat dit het wapen was waarmee MH17 was neergeschoten alsmede de datum en de locatie van de opname. De clip werd binnen een paar uur na uploaden weer verwijderd. Een dag later liet het hoofd van de veiligheidsdienst de video zien op een persco.

      Verwijderen
    24. De Zuhres video werd geupload op 17 juli met de titel 'IMG0647' zonder verder beschrijving. De uploader voegde een beschrijving toe tussen 23 en 27 juli 2014 waaronder de coordinaten van de locatie. Het account was anoniem en laat geen ander video's zien. Tussen 17 en 22 juli zond Twitteraar 3Andryu een bericht naar Ukraine@war met een link naar de Zuhres video en details over coordinaten alsmede de datum en tijd waarop de clipgeschoten was. Deze tweet werd geretweeted door een andere twitteraar naar Bellingcat op 22 juli.

      Verwijderen
    25. @ Joop

      Van die dingen.....

      Verwijderen
    26. @Dawg,

      "De Snizhe video werd door een anonieme account geupload binnen een paar uur nadat MH17 was neergeschoten."

      Dat was 'm dus! Kijk maar waar Bellingcat op 17 juli 2014 mee komt!

      https://www.bellingcat.com/resources/case-studies/2014/07/17/geolocating-the-missile-launcher-linked-to-the-downing-of-mh17/

      Verwijderen
    27. Eliot Higgins schrijft dit:

      "The original video was quickly deleted from YouTube for unknown reasons, but one lesson to learn earlier on with any video of interest is to immediately download it."

      Maar in een latere discussie op Twitter waarin hij aangevallen werd zei hij dat hij niet alles download. Hoe wist hij dan dat hij deze video wel moest downloaden, hij wist tenslotte niet dat die video ook weer verwijdert zou worden, of misschien toch wel?

      Verwijderen
    28. @ Joop

      Ja. die dekselse Bellingcat toch:

      "I shared the video with my Twitter followers, asking if anyone could find the area (crowd-sourcing these things can be useful), and quickly several people pointed to an area south of the center of Snizhne"

      'Several people'.......oh well.

      Verwijderen
    29. @ Joop

      We hebben het nu alleen nog maar over de omstandigheden waarop de clips in de publiciteit zijn gebracht, nog niets eens over de inhoud.

      Verwijderen
    30. @Dawg,

      Dat niet alleen, er is ook iets ernstigs mis met de Kiev tapes en de oorspronkelijke flight path van MH-17!

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=798311610281610&set=a.111771598935618.18830.100003083360733&type=1


      Verwijderen
    31. @ Joop

      Zo'n beetje alles rond het onderzoek naar MH17 is omstreden, dus aan issues geen gebrek. Ik reageerde alleen op LGK's dooddoener dat wat Bellingcat post 'gewoon op internet te vinden is.'

      Verwijderen
    32. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    33. BBC komt op 3 mei met een docu waarin;

      SHOCK CLAIM: Ukrainian fighter jet shot down Malaysia Airlines' MH17

      http://www.express.co.uk/news/world/663787/Ukrainian-fighter-jet-shot-Russian-crash-MH17-BBC-documentary

      Verwijderen
    34. Interessant Joop. Het BUK verhaal kan niet verklaren waarom er geen ooggetuigen zijn die de BUK de lucht in hebben zien gaan. Of op zijn minst hebben gehoord. Enorm kabaal maakt zo'n BUK. Het kan ook niet verklaren waarom er maar 2 vlindervormige deeltjes zijn gevonden, in het explosief zitten 2000 deeltjes.

      Van ooggetuigen weten we wel dat er straaljagers in de buurt van MH17 waren.

      Het hele voorval van MH17 is met net zoveel geheimzinnigheden omgeven als 9/11. Lijkt dus zeer veel op een valse vlag.

      Verwijderen
    35. @oligarch,

      "Lijkt dus zeer veel op een valse vlag."

      Op z'n minst hebben wij te maken met een valse vlag die de Europese sancties op Rusland en de demonisering van Poetin moesten versterken.



      Verwijderen
    36. Op z'n minst hebben wij te maken met een valse vlag die de Europese sancties op Rusland en de demonisering van Poetin moesten versterken.

      KLopt. Zielige aktie van de oligarchie. Ze bereiken hiermee shit.

      Verwijderen
    37. Nearly Two Years Into Sanctions: 'Yes, Russia Can Live Without Europe'
      http://sputniknews.com/russia/20160423/1038491045/russia-europe-sanctions.html

      Verwijderen
  28. Bij GeenStijl die al de hele dag terecht meldt over Ebru Umar krijg ik de volgende comment niet gepost. Hier wel?
    ------
    In plaats van altijd de schuld te leggen bij een ander (keurmerk van GeenStijl), zou het erg verfrissend zijn als GeenStijl eens bij zichzelf te rade ging in hoeverre zij, al dan niet onbewust, vrijheid van meningsuiting binnen bepaalde grenzen stellen.

    Ook voor de reaguurder gelden regels van censuur, zoals een ieder hier weet, of wellicht ooit zelf heeft mogen ondervinden.

    Wat niet zegt dat het schandalig is dat Ebru Umar vast zit in Turkije omdat zij een mening heeft...

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Het is de taak van elke moslim of moslima om aan de wereld te vertellen hoe de Usual Suspects moslim-jongeren gebruiken ( in samenwerking met de Wahabisten/Saudi's ) om alle moslims ter wereld zwart te maken. Om moslimlanden te vernietigen.

    Dat is ook de taak van Ebru Umar en van Hirshi Ali, om maar eens een paar verraadsters van hun eigen volk te noemen.

    Ik heb dus helemaal geen respect voor Umar.

    Zoals ik ook geen enkel respect heb voor dome lieden die beweren dat het 'Vrijheid van meningsuiting' is als je anderen nodeloos beledigt. Of ze nou staatshoofd zijn of niet . Dictator of niet. Val ze aan met argumenten, maar ga ze niet nodeloos beledigen. Dat is een laffe manier om een oorlog uit te lokken. verder niks.(In het belang van een lachende derde).
    En als je dat niet door hebt, dan snap je er helemaal niks van volgens mij.

    Dan ben je niet goed bij je hoofd, in mijn ogen. Ook niet als iedereen om je heen gek is geworden en ze allemaal denken dat het zo hoort: de ander nodeloos kwetsen.

    En dan nog klagen over jonge moslims die er genoeg van hebben en in de contramine gaan.
    Ik vind alle jonge moslims eerloze lulletjes.
    Ze laten zich al jarenlang door het slijk halen.
    Wat een slappe hap zeg !

    Stel je voor dat er over mijn voorouders gezegd werd dat ze barbaren waren en een achterlijke cultuur hadden.
    Ik zou het niet pikken, zelfs al weet ik dat de Christenen inderdaad de meest gruwelijke zaken hebben geflikt all over the world, vanuit de misplaatse idee dat ze superieur waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. 'Blijf met je islamofascistische poten van onze @umarebru af Erdogan', schrijft Geert Wilders op Twitter.

    Kijk, als de aanvoerder van de partij met de meeste aanhang in een land zulke tweets over een ander staatshoofd wereldkundig maakt, dan moet je niet raar opkijken als het een keer fout gaat lopen.

    Wij zijn complete vervreemd van wat andere mensen in de wereld 'normale omgangsvormen' noemen.

    Alles terug te voeren op de Frankfurter Schule en de Ususal Suspects, uiteraard.
    Er komt een dag dat U en uw kinderen er voor zullen boeten, en als je het mij vraagt: die tijd van boeten is al enige tijd bezig:
    De massa-immigratie was totaal onnodig. Hebben we te danken aan de Usual Suspects die met hun PC fascisme ons de mond snoerden. Nu is het te laat.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Het kan mij helemaal niks schelen wat er gebeurt als iemand in Turkije de waarheid over Erdogan spreekt.
    Dat is hun zaak. Moeten zij in hun land oplossen.

    Maar het kan mij wel wat schelen als iemand hier een ander nodeloos gaat uitschelden.
    Dat doe je niet, tenzij je oorlog wil, of ruzie.
    Als je dat perse wil doen, ga dan naar een Turks café en roep daar: Jullie zijn geiten neukers. Kom je hopenlijk met een blauw oog buiten. Dan kan ik er nog wel enig respect voor opbrengen. Maar niet zo laf in de Metro dat soort zaken schrijven, en dan diep verontwaardigd doen als de mensen die je keer op keer op hun ziel trapt, en in hun heiligste overtuiging krenkt, boos op je worden.

    Heel Nederland is helemaal crazy geworden. Ze hebben geen realitisch idee meer over de werkelijkheid. Hoe haal je het toch in je stomme harsens dat je zomaar het recht hebt om anderen voor geitenneuker uit te maken, in de openbare discussie? Sinds wanneer is die idioterie normal geworden ?

    Dit is ooit gestart met cabaret, in besloten clubjes. Dat was nog iets anders. (In Parijs, Le lapin agile etc.) En bij Wim Kan werd het al iets scherper, maar het was intelligent.

    Freek was bot, maar tegelijk heel clever gemaakt. Ik lachte als een boer met kiespijn: met tegenzin. Je voelt dat het de weg naar beneden is, maar het is wel grappig (net als de zuigende Rutger).

    Die Hans Teeuwen gaat mij veel te ver. Maar ja, wat moet hij zonder dit soort extremiteiten? De bron is opgedroogd. Sinatra imiteren, dat trekt ook geen mensen. En het domme volk vind het leuk, dus waarom niet?

    Nu is het zo ver afgezakt dat elke idioot die een staatshoofd voor rotte vis uit maakt denkt dat hij daartoe het volste recht heeft. Nee!
    Waarom niet? Omdat in die andere landen mensen wonen die NIET volledig gedegenereerd zijn.
    Dat is alleen in jouw Eigen dorp, maar omdat je daar nooit buiten komt weet je dat niet.

    Nederland is Neerkantje geworden. Zo is het.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Jan Verheul,

      Als jij nu zoveel van de geschiedenis weet hoe bevolkingsgroepen door de status quo tegen elkaar worden uitgespeeld, waarom trap jij er dan zelf in?

      Verwijderen
    2. @Jan
      Je hebt zelf aangegeven dat jouw islamitische werknemers absoluut niet willen integreren, in die zin dat ze in de privé sfeer met nederlanders trouwen of vriendschappen aangaan.
      Aan de ene kant heb je de Nederlandse politici en opiniemakers die ze in de slachtoffer rol drukken, Heb je ook weer opmerkelijk duidelijk gezien met de discussie omtrent de marokkanen bij voetbalclubs en Johan Derksen. Er is niemand die zegt. Hé Johan heeft toch wel een punt. Wanneer gaan die marrokaanse ouders eens rijden voor de club. Wanneer gaan ze eens de lijntjes krijten en de shirtjes wassen. Nee...Johan was een racist en demoniseert een hele bevolkingsgroep.
      Aan de andere kant heb je de moskee die hen verbied om intiem met Nederlanders cq niet moslims om te gaan. Nou dat gaan wij niet oplossen.
      Dan zeg ik laten aub niet meer moslims opnemen. Jan weet ook wel hoeveel problemen / spanningen we de komende jaren gaan krijgen. We hebben het trouwens nooit eerder gedaan. In Burundi zijn een miljoen mensen omgekomen in de jaren negentig. Ik kan me niet heugen dat we toen veel Burundi's asiel hebben gegeven. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

      Verwijderen
    3. We zitten in de endgame en de invasie van migranten dient de agenda van de oligarchie. Dat zouden we tegen moeten houden.

      Verwijderen
  33. Ik ben het met Jan eens dat een discussie netjes gevoerd moet worden. Maar soms is dat moeilijk omdat je je laat meesleuren in emotie (mea culpa). Of je komt in een Babylonische spraakverwarring terecht (idem). Of je wil, hoe kinderachtig, je vasthouden aan een standpunt dat niet houdbaar is (ook dat doe ik vaker dan ik zou willen). Dan kunnen discussies vastlopen. Ik vind dat niet erg, het is nou eenmaal niet makkelijk om je denken om te zetten in een voor iedereen toegankelijke mening. Ja, het is moeilijk om jezelf goed uit te drukken (quote Multatuli). Maar het is moedig als je het doet (idem). En daarin moet je oefenen (idem; idee 10-13).

    Maar het wordt anders als het je doel is om iemand in een discussie openlijk te beledigen, enkel en alleen om aandacht te krijgen of om een boodschap te verkopen, of om een discussie te verstoren, of om te verhinderen, kortweg: om te gaan rellen. Daar moet je dan paal en perk aan stellen. Wat kan, in een open, niet gecensureerde, samenleving waar alle meningen tot hun recht kunnen komen, maar ook kunnen worden bekritiseerd. Dit blog is een goed voorbeeld daarvan (ofschoon ik het niet als recht beschouw om hier mijn mening te mogen verkondigen, maar als privilege van Blik en zodanig ook probeer om netjes mijn mening te verkondigen op Blik's blog).

    Over Ebru Umar haar columns kan ik weinig zeggen. Ik probeer ze soms wel te lezen, maar krijg ze maar niet uitgelezen. In een interview met TPO (te googlen) legt Umar uit dat ze nooit iets zal opschrijven wat haar uitgever niet wil. En dat is dan denk ik de reden waarom ik die columns van haar niet uitgelezen krijg. Dat middelmatige spreken zoals de broodheer het wil, en vooral niet tegenspreken en de opinie volgen vind ik echt niet te harden. Bij GeenStijl mondt dat bv uit in het aanbidden van islamofoob en martelaarverheerlijker Sam Harris.

    (Google Sam Harrris Glenn Greenwald, of GeenStijl Sam Harris als je daar meer over wilt weten)

    Enfin, ik spui nu mijn gal (als voormalig gecensureerd GeenStijl reaguurder), en dat is niet goed, want leidt af van de boodschap

    De boodschap is dat het beter voor een samenleving is om vrij je mening te kunnen verkondigen (al is het gal) dan om het bij wet te verbieden. Want de afweging of je nou wel of niet voor vrijheid van meningsuiting bent is heel makkelijk:

    1) Je bent voor, wat betekent dat je ook het recht geeft aan mensen om meningen te laten verkondigen die je tegenstaan.

    2) Je bent tegen, en geeft daarmee facisme, nazisme, dictatuur een vrijbrief om de meningen die je wel aanstaan, inclusief je eigen mening, bij wet te verbieden.

    Liever chaos en rumoer dan absolute stilte.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wilders heeft niks gelogen met zijn mening over Erdogan. Als parlementslid mag hij dat zeggen. Als minister president natuurlijk niet. Turken uitmaken voor schapen neukers etc. is onnodig kwetsend en bovendien infantiel.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. White House threatens to veto 9/11 lawsuit bill
    http://edition.cnn.com/2016/04/18/politics/9-11-saudi-terror-lawsuit-bill-veto-threat/

    Dat dit allemaal maar kan begrijp je niet. Het is toch bizar dat nog niet alle info over 9/11 openbaar is. 9/11 heeft geleid tot een inval in Afghanistan en Irak. Het heeft geleid tot het oprichten van Homeland security (DHS). Het heeft geleid tot het invoeren van de patriot (ik noem het de anti 4th amendment) act. etc etc. Enorme shock. Het heeft de amerikaanse belastingbetaler meer dan 1,5 biljoen dollars gekost. (wat bv allemaal besteed had kunnen worden aan scholing, gezondheidszorg, infrastructuur en sociale programma's). Alhoewel de pagina's uit het 9/11 rapport volgens sommige van ons niet eens veel om het lijf zal hebben, doet men er alles aan om de info aan deze info het Amerikaanse volk te onthouden. Tssss...De Mossad wordt niet eens genoemd in het 9/11 rapport.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. @ Joop.
    Je opmerking is een raadsel voor me. Ik kan er dus niet op reageren.

    @ Willem Willem,
    Wij zijn het eens: onnodig kwetsen hoort er niet bij.
    En: De vrijheid van meningsuiting is belangrijk en goed.

    Verder: Laat je niet verleiden om te denken dat beledigen ook een vrijheid is die iets goeds brengt. Dat wil men ons wijsmaken, maar dat is niet zo.


    @ Oligarch. Niet mee eens.
    De man die in een land de meeste stemmen trekt bij de volgende verkiezingen behoort over de leider van een ander land niet de term 'poten' te gebruiken waar hij handen zou moeten schrijven.
    Ver beneden peil , en dient maar een doel: oorlog uitlokken.

    Diplomatie is ooit uitgevonden toen de mensen het schedels inslaan wat zinloos begonnen te vinden. Dat was vooruitgang volgens mij.
    Wij presteren het om die uitvinding weer te begraven. Wij zijn trots dat we terug naar de steentijd toe stappen! Lekker bezig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Jan Verheul,

      "Je opmerking is een raadsel voor me. Ik kan er dus niet op reageren."

      Houden zo!

      Verwijderen
    2. Kennelijk ziet Jan nog niet dat hij teruggeworpen is naar 1789 en zich geroepen voelt om tirannen met fluwelen handschoenen te benaderen!

      Verwijderen
    3. @Jan, ik ben het ook niet eens met hoe Wilders zich uitdrukt. Maar het wordt wel tijd dat we Erdogan eens gaan benoemen zoals hij is, want hij is een ramp voor de mensheid. Er zijn in Syrië geen 300.000 mensen gestorven door Assad, maar wel door medewerking van Erdogan.

      Verwijderen
    4. Ik heb liever wilders die Erdogan verafschuwt dan die Rutte die met zijn hele arm in de kont van Erdogan gaat. Ja en amen Recep

      Verwijderen
    5. Joop snapt er alweer helemaal niks van.
      Je moet tirannen met harde en scherpe kritiek aanvallen.
      Maar daar hoort niet bij dat je ze geiten neukers noemt. Dat is volledig a-productief, en is bedacht door de Grote Manipulators die dus niet alleen die stomme jihadi's voor hun karretje hebben gespannen maar ook wichten als Umar.

      Verder: over de Franse Revolutie: lees Archibald Ramsay Maule, of Nesta Webster. Dan weet je wie die revolutie op touw zettenm, en wat hun agenda was.
      Maule: The Nameless War.

      Verwijderen
    6. "Je moet tirannen met harde en scherpe kritiek aanvallen.
      Maar daar hoort niet bij dat je ze geiten neukers noemt."

      In 1789 werden zij aan hooivorken gespietst of jij moet nu nog het geloof hebben dat je wordt gehoord en dat dit via dialoog en vreedzaam protest opgelost kan worden natuurlijk?

      Verwijderen
    7. "Verder: over de Franse Revolutie: lees Archibald Ramsay Maule, of Nesta Webster. Dan weet je wie die revolutie op touw zettenm, en wat hun agenda was.
      Maule: The Nameless War."

      En wie zegt dat dit nu niet weer het geval is?

      Verwijderen
  37. Hillary maakt in haar speeches voor de bankiers wel duidelijk dat ze niet voor de mensen, maar voor de bankiers werkt. Man man man.

    Hillary Clinton's Full 'Speech' To Goldman Sachs
    http://www.zerohedge.com/news/2016-04-24/hillary-clintons-full-speech-goldman-sachs
    In feite zouden alleen de bankiers op haar moeten stemmen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat presidentschap van Hillary gaat één grote mislukking worden voor de oligarchie. Let maar op. Hahahahaha. Ze bereikt 0,0 voor de globalistische agenda. Op wat vrienden na (zoals Nederland, UK, Australië) wordt ze door andere staatshoofden niet gepruimd (dreigen is haar manier van overtuigen). En de Amerikaanse bevolking pruimt haar ook niet.

      Verwijderen
  38. Zit nog een beetje te peinzen over die tekst die ik vanmiddag maar niet kon plaatsen. Nog nooit eerder meegemaakt. Iemand die er ook ervaring(en) mee heeft

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dawg,
      je kan eens proberen of het op mijn blog wel geplaatst kan worden: www.xevolutie.blogspot.com
      Ik zal het over 1 dag weg halen.
      Als dat lukt, dan weet je dat het obstakel bij de site van Blik zit, en niet bij jou of bij blogspot.

      Verwijderen
    2. "Iemand die er ook ervaring(en) mee heeft"

      Yep! Ik kan regelmatig in een 12 urige periode niet meer reageren!

      Verwijderen
    3. @ Jan V

      Merci. Ik heb het bedoelde stuk in een tegeltje onder '527 Vluchtelingencrisis' gezet.

      Maar niet voor lang. Stuk verdwijnt ook bij jou Jan.

      Verwijderen
    4. https://www.washingtonpost.com/world/national-security/nsa-infiltrates-links-to-yahoo-google-data-centers-worldwide-snowden-documents-say/2013/10/30/e51d661e-4166-11e3-8b74-d89d714ca4dd_story.html

      Verwijderen
    5. Dawg, het zijn wel allebei google sites. Misschien kun je een niet google site proberen

      Verwijderen
    6. Blik's server staat toch in de VS?

      Verwijderen
    7. @ Oli

      Wat bedoel je met 'google site'? Dat 't allebei Blogspot sites zijn en dat Blogspot weer een Google dingetje is?

      Verwijderen
    8. @Dawg, ja deze sites zitten in de google cloud cq draaien op een google server.

      Verwijderen
    9. @Dawg,

      Kijk even wat die bij Joost Niemöller doet, dat is WordPress.

      Verwijderen
    10. @ Oli

      Bij Joost is tot nu toe alles blijven staan.

      Verwijderen
    11. http://www.whoishostingthis.com/?q=blikopnosjournaal.blogspot.nl

      Verwijderen
    12. http://www.whoishostingthis.com/?q=joostniemoller.nl

      Verwijderen
    13. @Dawg, lijkt er toch op dat de NSA jouw info tegenhoudt.

      Verwijderen
    14. @ Oli

      Kan me hier niks bij voorstellen. Waarom zouden ze als de site van Sergey Mastepanov gewoon bereikbaar is.

      Verwijderen
    15. @Dawg,

      Yep, @Blik is "under surveillence"! Wat zoveel inhoudt dat @Dawg informatie geplaatst heeft wat de NSA niet zo goed uitkomt!

      Verwijderen
    16. @Dawg,

      Het gaat om sleutelwoorden die door software (PROMIS) wordt herkend.

      Verwijderen
    17. @ Joop

      Dat zou betekenen dat veiligheidsdiensten niet alleen het internet bespioneren, maar ook als een soort Great Moderator comments verwijderen.

      Verwijderen
    18. @Dawg,

      Yep, dat krijg je als je te dicht bij de waarheid komt, dat hoeft niet iedereen te weten, toch?

      Verwijderen
  39. Zo zie je dat veel IS strijders vechten voor het geld. Nu ze niet meer zo goed betalen willen nog wat strijders niet meer vechten. Ha dan moet je bij IS zijn. 45 strijders hebben ze laten doodvriezen in een koelcel omdat ze niet wilde vechten.
    Islamic State Executes 45 Defectors By Freezing Them To Death
    http://www.zerohedge.com/news/2016-04-24/islamic-state-executes-45-defectors-freezing-them-death

    Als nutteloze gewonde strijder kan je nog altijd het kalifaat dienen doordat ze je organen kunnen verkopen en daarmee nog wat wapens kunnen kopen. Allah is je eeuwig dankbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. @ Joop.
    Je begint over hooivorken en de Franse Revolutie.
    Het is duidelijk dat je Archibald Maule niet wil lezen.

    Dan schrijf ik het maar hier:
    MP Maule schreef uitgebreid op hoe de Franse Revolutie was bedacht en uitgevoerd door de joden.
    Nesta Webster beswchreef het in een ander boek. Dat boek is later nog door Churchill met instemming geciteerd, toen Churchill schreef dat de Russische Revolutie een joodse onderneming was.
    De engelse schrijver Walter Scott beschreef dat de Glorious Revolution door joden was bedacht en op touw gezet.
    De prime minister en uit joodse ouders geboren Benjamin Disraeli beschreef in een boek dat alle revoluties van de Jaren 1840-1850 in Europa mede door joden waren georganiseerd.

    Dit lijkt me wel van belang als je ziet dat die Neocons ( hoe heetten ze ook al weer?) in enkele Jaren tijds alweer vijf landen hebben vernietigd.( Afghanistan, Irak, Libie, Syrie en Oekraine.)

    Ik bedoel: wat zit je dan te mierenneuken over al die kleine zaken, je tijd te verdoen aan idiopot LGK, als je weet dan de Grote Vernietigers aan de macht zijn, en straks met Hillary werkelijk ongecontroleerd hun gangetje zullen gaan.
    Probeer geen tijd te besteden aan zaken die in tijd van oorlog onbelangrijnk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Jan Verheul,

      Waarom maak jij je dan druk om iemand die Erdogan, die tenslotte deel uitmaakt van die Grote Vernietigers, een geitenneuker noemt?

      Verwijderen
    2. @Jan, waarom maak jij je zo druk om Wilders. Hij gaat echt geen oorlog krijgen met Erdogan.

      Verwijderen
    3. @Jan Verheul,

      "Dit lijkt me wel van belang als je ziet dat die Neocons ( hoe heetten ze ook al weer?) in enkele Jaren tijds alweer vijf landen hebben vernietigd.( Afghanistan, Irak, Libie, Syrie en Oekraine.)"

      Neo-cons zijn neo-fascisten, Jan, opgeleid door Leo Strauss, een jood, die weer contacten had met Carl Schmitt, een nazi! Neo-cons hebben ook grote invloed op de Europese politiek, ook al denkt men hier in Europa met een democraat te maken te hebben! Hillary Clinton zit bij de democraten maar is in wezen een neo-con!

      Verwijderen
    4. @Jan Verheul,

      Heb je ook weleens gekeken naar de tegenwoordige hippe jongenscoup of de militaire helmen, doen die je aan iets denken, Jan, of zie ik weer spoken?

      Verwijderen
    5. Nou, ga nu maar weer fijn met jezelf praten, daaaggg Laag Gekwalificeerd Karakter!

      Verwijderen
  41. As Donald Tusk, the President of the European Council, visited a refugee camp in Turkey with Chancellor Angela Merkel, he suggested the Turkish leader need to develop a thicker skin against criticism.
    http://sputniknews.com/news/20160425/1038539357/Donald-Tusk-Advises-Erdogan-Thicker-Skin.html
    onze europese leiders zijn fascisten geworden. Erdogan hoeft geen persvrijheid te respecteren, erdogan hoeft niet de vrijheid van meningsuiting te accepteren. Nee, Erdogan heeft een dikkere huid nodig. Merkel heeft waarschijnlijk ook een dikkere huid nodig. Niks aantrekken van kritiek. Gewoon de agenda van Bilderberg doorzetten. Hallo fascistisch Europa.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. "Erdogan is geen Europeese leider"

      Dan hoeft hij ook niet bij de EU!

      Dus, waar lul jij over?

      Verwijderen
    2. "Oli haalt weer wat door elkaar"

      O, jij begrijpt niet wat oli bedoelt, tja!

      Verwijderen
  42. @Dawg,
    De wallstreet bankiers hebben de open interest in het grijze metaal niet naar beneden gekregen met de aanval van afgelopen donderdag. De hoeveelheid futures is alleen maar toegenomen. Ongelofelijk, staat nu met dik 203 duizend contracten op een absoluut hoogte punt. En dat met deze lage prijzen. Als we omhoog gaan willen steeds meer mensen meedoen en gaat de hoeveelheid contracten alleen maar omhoog. Dit moet de bankiers toch wel zorgen gaan baren. Ik zie een grote stroom van geld richting de edelmetalen gaan. Ook het aantal contracten voor het gele metaal staat rond een hoogtepunt
    http://www.cmegroup.com/trading/metals/precious/silver_quotes_volume_voi.html?optid=458
    Kijk ook naar het volume, dik 650 miljoen ounces verhandeld. Rond de expiratie is het vanwege het doorrollen altijd wel hoog, maar goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. @ Oli

    Ik heb geen idee wanneer het elastiekje gaat breken. Er zit in ieder geval heel wat meer rek in dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In principe breekt het elastiekje als de schrijvers van de contracten niet meer kunnen leveren. Ik weet niet of ze het daarop laten aankomen. Maar er is de laatste weken een grote instroom van kapitaal.

      Trouwens youtube draait ook op google servers. Misschien kun je het daar eens proberen om te posten. Het is sowieso merkwaardig en kwalijk.

      Verwijderen
    2. De COMEX kan altijd cash settelen en, naar wat ik heb begrepen, zitten de meeste longs daar in de eerste plaats om van prijsbewegingen te profiteren en wachten ze niet op uitlevering. Ik til dus niet zo heel zwaar op die enorme OI, hoewel het bizar is en funest voor een transparante prijsvorming dat er zo'n papieren hefboom op de goudprijs gezet kan worden.

      Verwijderen

  44. Joop schrijft:
    @Jan Verheul,
    Waarom maak jij je dan druk om iemand die Erdogan, die tenslotte deel uitmaakt van die Grote Vernietigers, een geitenneuker noemt?

    Oligarch schrijft:
    @Jan, waarom maak jij je zo druk om Wilders. Hij gaat echt geen oorlog krijgen met Erdogan.

    Mijn antwoord:
    Hoe duidelijkjer men tegen Erdogan zegt dat zijn beleid als fascisme kan worden gezien, en als dictatuur, hoe liever het me is.

    Maar iemand uitschelden en vernederen heeft geen enkel nut.
    Erger nog: het werkt averechts.
    Sterker nog: Dat doe je gewoon niet. Zo laag en simpel moet je niet eens willen zijn.

    Oondiog kwetsen maakt alles erger, je riskeert wraak, en je verliest het respect van de rest van de wereld, waar men echt met de oren staat te klapperen, als ze dit soort zaken al te horen krijgen. Ik kan me niet voorstellen dat het wooord
    'geitenneuker' de Grote Media haalt in de meeste landen. En terecht.

    Een term die ooit door Theo van Gogh werd gebruikt om Hilversum schrik aan te jagen ( Kwajongens waren we! Echte durfals!) , hoort niet in een international discussie gebruikt te worden.

    Ook de hele trend om Mohammed of Allah door het pornografische slijk te halen is totaal idioot.

    ALS je dan echt wil tonen dat je lef hebt, begin dan dat soort taal te uiten over de G-d van de ware machthebbers in de wereld. Die van de Usual Suspects. En kijk hoe ver je komt.
    ( je weet wel , de G-d wiens naam zijn onderdanen niet eens durven uitspreken, zodat ze er allerlei synoniemen voor gebruiken. De God die zijn volk opdraagt : Sla hun kindertjes met de koppen tegen de rotsen. Die G-d.

    Neem die eerst eens onder handen. Op national TV.
    Dan ben een vent.
    Maar niet naar beneden trappen en papegaaien: " Ik heb toch vrijheid van Meningsuiting !? "

    Mijn reactie daarop: " Nee dwaas, je hebt je laten misleiden en steekt nu een lontje in het kruidvat. Je steekt als het ware je eigen bomgordel aan. Je bent een zielige zot."

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Erdogan heeft weer 80 terroristen getraind en naar Syrië gestuurd.

    80 AL-NUSRA TERRORISTS ENTERED INTO IDLIB FROM TURKEY
    https://southfront.org/80-al-nusra-terrorists-entered-into-idlib-from-turkey/

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nederlandse mainstream hult zich in stilzwijgen!

      Verwijderen
    2. Joost Niemoller heeft zo de nodige bedenkingen over de aangekondigde documentaire van de BBC. Hij voorspelt dat de docu een-tweetje met Bellingcat wordt. Niemoller werd vorig jaar benaderd door de
      Mike Rudin, de documentairemaker;

      "Ik googelde Mike Rudin, zag toen dat hij eerder een documentaire had gemaakt over 9/11 theorieën, wat leidde tot grote woede bij de mensen die met hem hadden meegewerkt, want ze werden afgebeeld als aluhoedjes en ze hadden hun argumenten niet kunnen weergeven. Toen ik dat zag, besloot ik niet mee te werken met deze Rudin, die het er in zijn mail ook helemaal niet over had gehad dat het ging om een documentaire in die serie Conspiracy Files. Met zo’n titel wist je natuurlijk al genoeg.

      We weten dus wat we kunnen verwachten. Helemaal nu we zien dat Eliot Higgins, oftewel Bellingcat, er nu al enthousiast over twittert dat hij direct na de BBC docu weer met een ‘rapport’ komt. BellingcatHet wordt dus een een-tweetje van Higgins met de BBC, waarin na veel gekkies Higgins met het wijze afsluitende woord mag komen. Met een beetje slim monteren kun je nu eenmaal ieder verhaal vertellen."

      http://joostniemoller.nl/2016/04/bbc-docu-mh17-wordt-tweetje-bellingcat/#comments

      We gaan 't zien.

      Verwijderen
    3. Ik moet het helaas met Joost Niemöller eens zijn. Mike Rudin is een etterbak die als laatste redmiddel wordt ingezet om een officieel verhaal te redden. Het is een soort van LGK maar dan in het groot. Goed dat Joost niet op zijn uitnodiging is ingegaan.

      Verwijderen
  48. Ernst & Young-Studie: USA und Russland auf gleichem Korruptionsniveau

    https://deutsch.rt.com/wirtschaft/37984-ernst--young-studie-usa/

    BeantwoordenVerwijderen