donderdag 7 april 2016

Staatsmedia gaan in Overdrive

Thierry Baudet en Jan Roos hebben in samenwerking met miljoenen kiezers, de politiek en de staats- en concernmedia een enorme klap toegediend. Als je denkt dat de media nederig de hoek in duikt of het boetekleed aantrekt... Mispoes. Ze bedenken gewoon een nieuwe spin. In plaats van uitgebreid respect te betonen aan de initiatiefnemers van dit succesvolle referendum, is men op alle mogelijke wijze bezig deze mega-klap te marginaliseren.

"Bijna 70% heeft niet gestemd"

Als het om Tweede Kamer Verkiezingen gaat, hoor je altijd het agadium, "als je niet stemt, moet je 4 jaar je mond houden". Nu proberen de staats- en concernmedia het om te draaien: Ach, 70% is thuis gebleven en die wilden misschien wel "Ja" stemmen.

"Ja-stemers zijn om tactische redenen thuis gebleven"

Ja, hoe cynisch wil je het krijgen. Je wilt Ja stemmen, maar blijft thuis om zo je het referendum ongeldig te maken. Het klopt dat met name een gezags-getrouw medium als de Volkskrant artikelen afwisselde van voornamelijk Ja-gerelateerd met stukken die abject tactisch thuisblijven popageerden. Tja, foutje van de machts-media; hadden ze maar een duidelijkere koers moeten varen.

"Maar klein percentage heeft uiteindelijk "TEGEN" gestemd."

Ook dat is weer een verrukkelijk argument. Een argument dat je anders nooit hoort. Niet bij de Tweede Kamer, en Niet bij het EU-parlement. Hoewel de opkomst daar, met namen voor de EU, vergelijkbaar is met die van gisteren. Daarbij komt: als je dan vindt dat er zo weinig mensen Tegen hebben gestemd, dan mag het Ja-kamp zich helemaal diep schamen want die hebben van die weinige "Tegen" stemmen maar de helft. Alleen daar hoor je niemand over. Je hoort niemand dat het de macht met al haar steunzenders niet gelukt is om meer dan 15% van de stemgerechtigden te overtuigen "Ja" te stemmen. Een regelrechte blamage. Alles is uit de kast gehaald om de mensen tot Ja te bewegen: van de parmantige Poroshenko meisjes die door de treinen zwermden tot de kollosale Klitshko broers, van Malle Jelle met zijn leugen-bombardement, tot het voltallige kabinet in Nederland en deels uit Oekraine. Van de ultra-nationalist Koblenko, tot Klngendaal en Pechtholt. Maar niets hielp.

"Ik stem eens in de vier jaar en laat het over aan professionals"

Plots worden er mensen voor de microfoon gesleept die komen verkondigen het maar niks te vinden dat ze geraadpleegd worden. Die komen verkondigen dat ze hun stem aan een parlementariër geven en dan verder niet gestoord meer willen worden. Tjsa, dat kan wel wezen, maar er zijn blijkbaar miljoenen mensen die wel graag meepraten.

"Drempels referendum moeten omhoog"

Plots maken de staatsmedia daar een thema van: "Misschien moeten de barierres wel omhoog voor het organiseren en geldig maken van het referendum". Zelden zulke slechte verliezers gezien. Yoerie Albrecht, de staats-debatbaas van de Balie maakte een smakeloze woordspeling op twitter."De intenties van de initiatiefnemers deugden niet."

Plots werden de intenties van enkele van de initiatiefnemers (De EU opblazen) uitvergroot en als stok genomen om het referendum mee te slaan en in discrediet te brengen. Nooit maken de staatsmedia zich druk om verdere bijbedoelingen (sinds wanneer zijn die trouwens verboden, en wat maakt het uit dat sommige initiatiefnemers naast het asociatieverdrag met Oekraine ook de EU in zijn geheel willen opdoeken?), maar ook zojuist bij Pauw wordt Thierry Baudet weer daarop aangevallen. Onder andere door Spong. Hoe komt het trouwens dat die man telkens weer opduikt? Dat het juist het staatgesteunde Ja-kamp was dat de discussie bevuilde met hun trieste "U steunt Putin"-spotjes op de radio, werd voor het gemak maar even vergeten.Baudet verdedigt zich trouwens keurig, dus ook dit is weer kansloos en zielig werk van Pauw en zijn maatjes in dit geval, hetgeen de staatsomroepen weer een beetje verder uitholt. Net zo lang totdat het helemaal niks meer uitmaakt wat ze uitkramen omdat het publiek steeds beter gaat begrijpen dat de zaak waarschijnlijk omgekeerd in elkaar zit.

Staatsmedia en Bellingcat

Wij raden de staatsmedia aan om te stoppen met het dedain en gebruik te gaan maken van de alternatieve media. Dit referendum toont aan dat de staatsmedia veel te veel aan de leiband van de macht hebben gelopen. Niet dat dat ons verbaast heeft, maar het was weer schitterend mooi zichtbaar. Alleen dit is al een succes van Baudet en Roos geweest. Als de staatsmedia nou slim zijn gaan ze er nu echt werk van maken om samen te werken met Nederlandse alternatieve media: Kat voor de Panama papers en Justitie, Donk voor de Demmink zaak, Boublog voor TTIP en de Baybasin zaak. Ons mogen ze bellen voor Rusland en Oekraine zaken. Er zit een enorme kennis en bevlogenheid, die hen ook nog eens geen cent hoeft te kosten. Dat is beter dan Sjuul Paradijs, de gesjeesde ex Telegraaf-baas, inhuren die betaald komt klagen over de kosten van 40 miljoen voor her referendum. Maar nee hoor. De staats media aanbidden de alternatieve "journalist" Bellingcat en negeren de rest. Een grotere aanwijzing dat Bellingcat helemaal geen spontane burgerjournalist is die toevallig 2 dagen voor de MH17 ramp begon, is er niet. Dat snappen de staatsjournalisten zelf toch ook wel? Nou, vraag je eindredakteur dan eens waarom er geen andere, Nederlandse, burgerjournalisten aan bod komen. Probeer het eens bij je baas. En dan eens kijken hoe hij reageert. Succes!

Enorm knappe prestatie van Thierry Baudet en Jan Roos. Een felicitatie is op zijn plaats. Bij deze!

EU dendert door

Het werd heel kort gebracht: "EU gaat gewoon door met associatie met Oekraine". Er zouden wel meer verdragen in Brussel liggen die nog niet door iedereen geratificeerd zijn maar al volop in werking zijn getreden. Zo doen we dat dus blijkbaar in Brussel. Unanieme besluiten zijn dus niet meer nodig. Wie er beslist of iets in werking treedt of niet, interesseert niemand van de staatsmedia, laat staan dat het tot een kritische vraag leidt. De intenties van Baudet en de zijnen, die zijn belangrijk! Hem wordt bij Pauw het vuur na aan de schenen gelegd! Welkom in "democratisch" Nederland met de fantastisch onafhankelijke media...!

Ook VNO-NCW doet gebruikelijke duit in zakje

Als het niet zo triest was, zou het om je te bescheuren zijn: Ook de werkgevers-baas mag een duit in het zakje doen: "Nederland staat er slecht op in het buitenlnad door dit soort zaken. Vergeet niet dat onze export, blablablabla...". Echt, die mensen denken waarschijnlijk ook nog dat hun woorden nog iets uitmaken, maar het referendum heeft aangetoond dat de Nederlander niet meer alle verhaaltjes voor zoete koek neemt.

290 opmerkingen:

 1. Wederom een geweldig stuk Blik. Hun methoden om het referendum te bagatelliseren en door te gaan als BAU worden hier genadeloos blootgelegd. Helemaal in de roos. Net als het referendum van Thierry Baudet en Jan Roos.
  Nu nog een vervolg naar TTIP. Dan krijgen die gasten pas echt bij mij de handen op elkaar.

  Die Youri Albrecht is misselijkmakend met zijn "framen" van de SP en PVV. Hij is nog vergeten om Wilders te vergeleken met Hitler en Roemer met Göring.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exact Oli, het zijn dus de mensen waar we in Oekraine mee gaan asocieren die dekking geven aan echte nazi's; de staats-debatbaas zet de zaken op zijn kop.

   Verwijderen
 2. Een hele tafel financieel gevulde salonsocialisten die allen tegen Baudet tekeer gaan. #PAUW

  Hoe blatant wil je het hebben. Huilie huilie van de opiniemakers. Owee als je niet hetzelfde denkt als de opiniemakers....hoeee dan moet je bezuren.
  Met een zak vol duur verdient belastinggeld lopen de opiniemakers weer weg aan het einde van de uitzending van Pauw.
  Sjuul paradijs liep na de uitzending met een paar duizend euro van de totale 40 miljoen in zijn zak, nadat hij op de tv er schande van had gesproken dat die 40 miljoen aan een referendum was uitgegeven ipv gezondheidszorg of onderwijs.
  Het is geen schande dat die 40 miljoen is uitgegeven aan een referendum ipv aan een slecht functionerede JSF.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een schande dat die 40 miljoen naar het Referendum is gegaan en niet direct naar het Azov bataljon of de Prawi Sector, zodat die lieve knullen weer mortieraanvallen kunnen uitvoeren op de buitenwijken van Donetsk of Gorlovka...

   Verwijderen
  2. Dat kan ik beamemn.

   Petro Poroshenko.

   LOL

   Verwijderen
  3. [Spong geeft aan dat geenstijl een misdrijf heeft gepleegd
   Art 98 onder raadgevend referendum; valse voorwenselen]

   Het zal een hellend vlak blijken, omdat oppositie tegen het verdrag en weerzin tegen EU expansiedrift (associatie is expansie van invloedssfeer) glijdend in elkaar overlopen.

   Verwijderen
 3. VNO NCW zou zich een keertje zorgen moeten maken om de handel met Rusland. Dat is al een machtig land en dat wordt alleen nog maar machtiger. Naast de goede relaties die Rusland heeft in centraal azië, zuid oost azië en in de golf, breidt Rusland zijn relaties uit met Egypte en zelfs met KSA!. Tel daarbij op de goede relaties die Rusland heeft in midden amerika, zuid afrika en midden amerika. pfff, dan is een goede relatie met Rusland voor handel ECHT VEEL BELANGRIJKER dan een goede relatie met Oekraïne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uitstekend commentaar. Denk dat je je hiermee tot woordvoerder van heel veel TEGEN-stemmers maakt.

  Het referendum was een burgerinitiatief dat uit het niets voldoende aandacht en steun van de bevolking moest zien te veroveren. Heel anders dan het gebruikelijke verkiezingscircus. Ga er maar eens aanstaan om eerst 400.000 en daarna nog eens een paar miljoen burgers te mobiliseren tegen een verdrag dat de meerderheid in het politieke circuit ongetwijfeld het liefst zo geruisloos mogelijk hadden geratificeerd. Goed dat het gelukt is.  BeantwoordenVerwijderen
 5. UK Prime Minister Admits He Had A Stake In His Father's Offshore Trust
  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-07/uk-prime-minister-admits-he-had-stake-his-fathers-offshore-trust

  Wat een smeerlap die Cameron. Van iedere Brit verwachten dat die netjes belasting betaald en zelf sneaky het familie kapitaal via offshore maatschappijen wegsluisen voor de fiscus. Losen die vent. Hij moet toegeven dat hij zelf ook aandeel heeft in zijn vaders offshore kantoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Obama over de schande van het belasting ontduiken via buitenlandse trust kantoren. Hij kan beter eerst eens in Nevada kijken. De Rothschild familie weet precies hoe je buitenlands kapitaal belastingvrij kan beheren in Nevada.

   Here Is Rothschild's Primer How To Launder Money In U.S. Real Estate And Avoid "Blacklists"
   http://www.zerohedge.com/news/2016-04-07/exclusive-here-rothschilds-primer-how-launder-money-us-real-estate-and-avoid-blackli

   Verwijderen
 6. Dawg en Oli, dank voor complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het gevolg van deze uitslag en de komende referenda van Oostenrijk, Denemarken, Finland en England zal op korte termijn zijn dat de EU in zijn huidige vorm niet bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk toch eens hoe de Russen bij monde van hun Minister van Buitenlandse Zaken zich afwenden van Europa....:

  MFA Russia ‏@mfa_russia · 47 sec.48 seconden geleden
  Vertaling weergeven

  #Lavrov: Our ultimate goal is to promote the idea of ​​a pan-European economic, social and humanitarian space

  http://www.mid.ru/en/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/2213708#sel=21:1:VOW,26:113:2H3 …

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik,

   ik vind het een prima interview van Lavrov. Hij reageert o.a. op het NL referendum.
   Maar er blijkt niet uit dat Rusland zich van Europa afwendt, volgens mij. Integendeel.

   En passant benoemt hij nog maar eens de schandelijke manier waarop Het Westen Rusland behandelde toen men dat Associatie-verdrag aan de Oekraieners verkocht: oekraiene werd gedwongen om de afspraken met Rusland als onbestaande te beschouwen.


   Verwijderen
  2. Ik hoop dat je begrepen dat mijn toon ironisch was...

   Verwijderen
 9. Wat betreft die ´bekentenis´ van de initiatiefnemers dat het wat betreft hen niet om de Oekraine maar om de EU ging:

  Er zit een vies luchtje aan, zeker gezien de timing, aangezien het zeker meegeholpen heeft aan de mislukte sabotage.

  Ze hebben dit beweerd en zijn vervolgens buiten de publiciteit gebleven.

  En nu gaat clown Spong een rechtszaak beginnen (redelijk kansloos volgens mij).

  Iemand die beter ingevoerd is dan ik zou dit verhaal eens moeten uitzoeken, want ik acht het zeer wel mogelijk dat ze grof geld gekregen hebben om dit feit te ´onthullen´.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zelfs de koeien protesteren tegen Poroshenko, waar sommige Nederlanders zo graag mee wilden associeren...

  https://vk.com/strelkov_info?z=video-57424472_456239863%2Fea8b033344d7c9ef6b%2Fpl_wall_-57424472

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Rootman

  Aan die geveinsde verontwaardiging van Pechtold, Verhoeven en vele anderen zit zeker een vies luchtige, want ze wisten al heel wat langer dan sinds die 'bekentenis'van 31 maart in de NRC hoe de vork in de steel zit.

  "Eerst even over Kees Verhoeven en Alexander Pechtold. “Bizar en schokkend” noemen de twee D66’ers het interview met Arjan van Dixhoorn en Pepijn van Houwelingen van het Burgercomité EU donderdag in NRC Handelsblad waarin deze heren stellen vooral tegen de EU te zijn. “De ontmaskering is compleet”, reageerde Verhoeven. Een opmerkelijke uitspraak want Verhoeven weet namelijk allang wat voor vlees hij in de kuip heeft met Van Dixhoorn en Van Houwelingen. Hij heeft ze namelijk op donderdag 18 oktober vorig jaar ontmoet in een gesprek met leden van de Kamercommissies die zich bezighouden met Buitenlandse Zaken en Europa.
  Nadat Van Dixhoorn die middag in de Suze Groenewegzaal in de Tweede Kamer heeft uitgelegd waarom hij een referendum over het associatieverdrag wil, zegt hij gezeten tegenover Verhoeven:
  “En daarom willen we graag een referendum. Het liefst natuurlijk over alles. Over alles wat met de Europese Unie te maken heeft. En liefst morgen een referendum over de Europese Unie zelf omdat wij van mening zijn dat we er direct uit moeten. Het is een ongelooflijk gevaarlijk project.”

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/04/bassiehof_tegen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is overigens volkomen logisch dat de EU bij dit referendum betrokken is geraakt. De uitslag was nagenoeg gelijk aan die van 2005 alleen was de opkomst toen hoger en dat zegt natuurlijk wel wat, omdat dat inhoudt dat er in 2005 veel meer mensen tegengestemd hebben. Maar wat verwachten die politici nu eigenlijk, dat de tegenstemmers uit 2005 nu zouden zeggen van, de EU is nu toch een feit dus wij laten het er maar bij zitten? Zo werkt het niet mijne dames en heren, er heerst nog steeds onvrede over het feit dat er aan de Nederlander, via een referendum, niet gevraagd is of zij deel uit willen maken van één Europa. Kijk, dat had pas een héél belangrijk referendum kunnen zijn geweest, maar die labbekakken in Den Haag wisten natuurlijk allang dat dat een NEE zou opleveren. In plaats daarvan mochten zij op komen draven om voor een Europese Grondwet te stemmen, een doekje voor het bloeden, want aan de handtekening onder het verdrag voor de vorming van één grote Europese superstaat was niet meer te tornen. Er werd ons toen trouwens ook belooft dat er géén Verenigde Staten van Europa zou komen!

   Verwijderen
 12. Breaking:

  Turkish MP Accused of Terrorism for Revealing Daesh's Source of Sarin Gas
  http://sputniknews.com/middleeast/20160407/1037636280/turkish-mp-terrorism-charges.html

  Hup daar ga je als je in Turkije woont en je verteld over de resultaten van een onderzoek van het openbaar ministerie in 2013 naar het leveren van stoffen waar Sarin gas van gemaakt kan worden naar Al Nusra.
  DAN BEN JE EEN TERRORIST.

  "Despite the detailed evidence available, the 13 suspects arrested in raids in connection with the plot were released and the case was closed after just a week."
  13 terroristen van Nusra die verdacht waren voor het smokkelen van chemisch spul voor Sarin gas werden na een week vrijgelaten.

  The records of phone conversations by Al-Nusra members, which were included in the indictment, reveal that the delivery of chemical raw materials from Turkey to Syria was carried out within the knowledge of police and intelligence units and under the supervision of the Turkish state.

  One other point that grabs attention in the indictment is the release of Syrian citizen Hytham Qaasap, who was accused of procuring the raw materials used in the production of chemical weapons to Ahrar-ı Sham and Al-Nusra, and five Turkish citizens who helped him.

  Speaking at the press conference, CHP Istanbul deputy Ali Şeker told about the lawsuit brought by Adana Public Prosecutor’s Office about the production of chemical weapons in Turkey and their delivery into Syria. He said the technical assessments carried out in the scope of the lawsuit revealed that the chemical materials used in the production of sarin gas were delivered to Syria from Turkey.

  The indictment involved the records of phone conversations between Hytham Qassap, member of the Al-Nusra front affiliated to Al-Qaeda, which revealed how the chemical materials were procured and how the rockets to carry these materials were produced.
  https://anfenglish.com/features/sarin-gas-delivered-to-al-nusra-from-turkey

  Dat was dus de Sarin aanval in ghouta. De bewuste rode lijn die Assad had overschreden. De grondstoffen voor het Sarin gas komen uit Europa. De verdachten die het Sarin gas hebben geleverd en de bommen hebben gemaakt gaan vrijuit. En degene die de leugens van de alliantie tegen Assad openbaart wordt als TERRORIST aangeklaagd en kan mogelijk de rest van zijn leven de gevangenis in.
  Terwijl de NOS al Nusra als rebellen betiteld. Wordt Erdem als Terrorist betiteld.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En John Kerry was hiervan op de hoogte, want die kwam tijdens de persconferentie van 31 augustus 2013 met een Government Assessment i.p.v. een Intelligence Assessment. Ray McGovern en Robert Parry wisten toen al dat er onenigheid bestond tussen de Intelligence Community en Het Witte Huis over de bewijzen, zij noemde dat toen dat "the intelligence was fixed around the policy."

   Verwijderen
  2. Wat een held, die klokkenluider Eren Erdem.

   In 2013 hebben het russische en het amerikaanse leger Obama ervan weerhouden om met raketten een aanval op Damascus te beginnen. Dit incident had in principe een grootschalige oorlog tussen amerika en rusland kunnen worden. Pff. Gelukkig leven binnen de machtsstructuren van de grootmachten nog mensen die hun verstand gebruiken.

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Daar zeg je wat. Het was een dubbeltje op z'n kant en natuurlijk is er overleg geweest tussen Poetin en Obomba waarvan de inhoud voor ons geheim zal blijven. Reken maar dat Poetin Obomba op niet mis te verstane wijze heeft gewaarschuwd. Dat is de enige reden die ik kan bedenken waarom John Kerry in Londen zei dat een aanval alleen nog was te voorkomen als Assad zijn chemische wapens in zou leveren. Het was gewoon een lulverhaal om zoveel mogelijk gezichtsverlies te voorkomen.   Verwijderen
  4. Joop en Oligarch,

   dank voor de heldere informatie.
   U heeft alles perfect op een rijtje gezet.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. Prachtig verhaal van The Saker.

  http://thesaker.is/the-eus-suicide-by-reality-denial/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. VS maakte al vóór de Panama Papers excuses aan Poetin.

  http://tass.ru/en/politics/868283

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lex Hoogduin: “Beleid ECB volledig in strijd met filosofie”

  "Kees de Lange sprak voor Café Weltschmerz met hoogleraar monetaire economie Lex Hoogduin over de toekomst van ons pensioenstelsel en het monetaire beleid van de ECB. Een uitvoerig gesprek over de complexiteit van ons financiële systeem en de roekeloze koers die de ECB is gaan varen om de economie aan te jagen. De video duurt bijna een uur, een aanrader!"

  https://www.youtube.com/watch?v=I645U3xYEBE

  Het beleid van de ECB komt steeds meer onder vuur te liggen in met name de Noordelijke lidstaten van de EMU. Eerder al braken ervaren deskundigen als Van Duijn, Lakeman, en Wellink er de staf over. Dit keer is oud-DNB directeur Lex Hoogduin aan de beurt. Beide heren nemen er de tijd voor. Enerzijds het sterke punt van Cafe Weltschmerz, anderzijds kabbelen de gesprekken soms wel erg traagjes. Niettemin een aantal pittige uitspraken.

  Tsja, de euro. Ook zo'n beslissing die er zo nodig door heen geramd moest worden door de eurofielen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,
   Als ze echt de economie willen aanjagen, moeten ze ipv het uitvoeren van het opkoopprogramma bij ieder Europees gezin 10.000 euro op de rekening zetten. Deflatie spook is gelijk weg :-)

   Verwijderen
 16. President Vladimir Putin attends Russian Popular Front's media forum, Truth and JusticePutin Wows With German Skills at St. Petersburg Journalism Forum
  http://sputniknews.com/russia/20160408/1037726373/putin-german-translator.html
  Putin vertaald duits live. Hij spreekt bovendien vloeiend duits.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar maak je dat mee dat een president zelf gaat tolken

   Verwijderen
 17. Als voorbereiding op Nieuwsuur zodadelijk:

  https://www.rt.com/shows/crosstalk/syria-assad-intervention-death-594/

  Rafif Jouejati is een hard-core regime changer die tot op heden, met al het bloedvergieten in Irak en Libie, nog steeds Assad wil verdrijven, desnoods met VS-bombardmenten. Eens kijken hoe kritisch de presentator haar mag benaderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Wellicht moet in zo'n verklaring ook nog een paragraaf worden opgenomen over militaire samenwerking, al is dat volgens De Hoop Scheffer vooral symbolisch. "Wat daarover staat is redelijk onschuldig. Maar het gaf reuring, omdat ook dat werd voorgesteld alsof de EU samen met Oekraïne Rusland en Poetin zou gaan aanvallen."

   Dat is de man die tot op de dag van vandaag volhoudt dat Rusland in 2008 de oorlog met Georgië is begonnen!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 19. Rootman 1334, het idee dat mensen die spreken op nationale tv of in de krant schrijven hun financiële belangen moeten melden, lijkt me een hele goede. Dus bv "Jelle BC zat dinsdagavond bij DWDD en werd betaald door Soros die wilde dat er ja gestemd werd bij het referendum." Niet dat ik zeg dat Jelle door Soros betaald is, maar als het zo is en je zou het als kijker weten, begrijp je het verhaal van Jelle van afgelopen dinsdag bij DWDD beter toch? En als hij een ja stem propageerde bij DWDD uit pure ideologische overwegingen (wat kan) ook. Maar nu weten we niks van dit.

  Ze hebben toch niks te verbergen voor ons, onze heilbrengers, volksvertegenwoordigers en nieuwsduiders bij de MSM? Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. DAVID CAMERON ONTMASKERD.

  David Cameron says he has 'no shares' in offshore fund
  https://www.youtube.com/watch?v=inxxWUpAXqA

  AFTREDEN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. THEY WERE SEARCHING FOR PUTIN, THEY FOUND POROSHENKO, CAMERON…
   Donate
   https://southfront.org/they-were-searching-for-putin-they-found-poroshenko-cameron/
   @ Soros
   LOL LOL LOL LOL LOL LOL

   Verwijderen
 21. Deze blog is heel speciaal. Zelfs al weten figuren dat hun post wordt weggehaald. Toch blijven ze komen. Bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Luister-tip: Youtube: George Carlin Illuminati Speech Exposed
  ( 3 min.)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Trek maar in die Wet tot goedkeuring.....

  "Dit is 'm. Artikel 11 van de Wet raadgevend referendum. Die schrijft voor dat MinPres zo spoedig mogelijk na de uitslag van een referendum de wet waarover gestemd is moet intrekken. Dinsdag 12 april wordt de officiële uitslag van het referendum verwacht. Bij een rechtsgeldige 32.2% opkomst stemde 61.1% van de kiezers tegen de Wet tot goedkeuring van de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne.

  "Artikel 11 verplicht de regering tot indiening van een wetsvoorstel tot intrekking [...] van de wet waarover een referendum is gehouden maar sluit niet uit dat de Tweede Kamer een initiatiefvoorstel indient", zo staat te lezen in de Memorie van toelichting bij de Wet raadgevend referendum.

  Er is al sinds november een Kamermeerderheid (inclusief regeringspartij PvdA) vóór het accepteren van de uitslag van het referendum, waarmee de uitslag de facto bindend is geworden. Dus het doet er niet toe wie het voorstel indient. Als het maar gebeurt. Nederland kan het associatieverdrag met Oekraïne niet ratificeren. Want NEE = NEE."

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/04/deadline.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat niet voor niets 'artikel 11 van het RAADGEVEND referendum' Die wet:

   http://wetten.overheid.nl/BWBR0036443/2015-07-01#Hoofdstuk3_Paragraaf1_Artikel11

   en de genoemde uitspraak van de Kamer maken intrekking van de wet onvermijdelijk.

   Eerst lezen, dan nadenken en dan pas reageren Iwan. We moeten het je helaas blijven zeggen.

   Verwijderen
  2. Ook hier heeft ontkennen gewoon geen zin Iwan. Dit is de letterlijke wetstekst:

   "Indien onherroepelijk is vastgesteld dat een referendum heeft geleid tot een raadgevende uitspraak tot afwijzing, wordt zo spoedig mogelijk een voorstel van wet ingediend dat uitsluitend strekt tot intrekking van de wet of tot regeling van de inwerkingtreding van de wet."

   http://wetten.overheid.nl/BWBR0036443/2015-07-01#Hoofdstuk3_Paragraaf1_Artikel11

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 24. Anne Applebaum schrijft onder de kop ‘Extreemrechts Nederland vergiftigd door Poetin bij referendum’ een opinieartikel in de Washington Post, een krant die door moet gaan voor een kwalititeitsmedium.

  'Many of the “no” campaign’s themes, headlines and even photographs were lifted directly from Russia Today and Sputnik, Russia’s state propaganda website.'

  https://www.washingtonpost.com/opinions/russias-influence-in-western-elections/2016/04/08/b427602a-fcf1-11e5-886f-a037dba38301_story.html

  Joost Niemoller fileert de bagger van Appelbaum:

  http://joostniemoller.nl/2016/04/washington-post-extreemrechts-nederland-vergiftigd-poetin-referendum/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,
   dat verzin je niet. Suggestief gedoe. Zonder bewijzen suggereren dat Poetin achter Geen Steil zit. Een "populistische hoax site". Bovendien verkondigen dat het verdrag alleen een handelsverdrag is.
   Heel vals. De journalistieke kwaliteiten van geen peil zijn vele malen hoger dat de valse leugens van anne appelbaum in de washington post. Wat wil je.? De eigenaar van de Washington Post is corporatist too big to fail Jeff Bezos

   Applebaum was a George Herbert Walker Bush/Axel Springer Fellow at the American Academy in Berlin, Germany, in 2006.[14] Applebaum was also an adjunct fellow at the American Enterprise Institute, a think tank.[15]
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Applebaum
   De leugens van haar zijn geen wonder. Ze behoort tot die zionistische neocon denk tank "the American Enterprise Institute"

   Verwijderen
  2. Joost die veegt zijn reet niet eens meer af aan de washington post. Nou ik wel. Ik heb echt schijt aan die leugenachtige too big to fail, corporatistische wereld orde, iedereen arm behalve de elite, propaganda vodje.

   Verwijderen
  3. Ze willen niet alleen iedereen arm hebben. Het is erger. Ze hebben eugenics programma.

   Verwijderen
  4. # Oli

   Ja, die Applelbaum is een hele slechte.

   Verwijderen
 25. Applebaum kan nog ver gaan in het horror circuit. Deze vrouw is van het niveau van Vlad de Impaler, model voor Dracula.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @ Jan, bovenin

  Ik hoop dat je begrepen dat mijn toon ironisch was... (betreffende Rusland en afwenden van Europa)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Blik. Nee dathadik even niet door.
   Ik werd ook flink in verwarring gebracht door dit stukje tekst:

   MFA Russia ‏@mfa_russia · 47 sec.48 seconden geleden
   Vertaling weergeven

   Dat dient volgens mij nergens toe. Less is more, zeg ik altijd maar. ( Maar ik ben er zelf heel slecht in.)

   Groet, JV.

   PS: Je bent goed bezig, Blik. Dank daarvoor! Nu nog LGK bij het oud vuil zetten, mijn oude wens zoals je weet.

   Verwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De rest allemaal gecontroleerde oppositie. Blijkbaar moet de PVV de grootste worden de komende verkiezingen.
   Ik zou meer oppositie willen van Roemer, maar blijkbaar wil hij ook geen gezonde en transparante regering.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. "Nu controleert zeker de VS alle partijen in NL behalve PVV"

   Jij hebt zeker de Wikileaks papers uit 2006 niet gelezen hé, Laag Gekwalificeerd Karakter? Jij weet niet wat een VS ambassade in een land doet en wat voor figuren die functionarissen uit die ambassade zijn?

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 28. Dawg schrijft hierboven:
  "Soros geeft toe dat zijn NGO een belangrijke rol heeft gespeeld tijdens de "revolutie" / coup in Kiev."

  Ja, ik meen dat zijn organisatie al sinds 1990 inOekraïne actief is.
  Ze hoeven er ook niet geheimzinnig over te doen: Ze hangen de Humane Vlag in de mast van hun piratenschip ( Wij komen jullie helpen!) en de hele MSM trapt er in.
  Als je hetgoede doel dient hoef je niet geheimzinni9gte doen.
  Toen Soros de Emgelsen van een flink bedrag aan miljarden beroofde, werd zelfd datnog goedgepraat: zou geziond zijn voor de economie.

  Toevallig las ik bij Stan van Houcke dat er een paralel is met ruim 100 jaar geleden: toen veroverden de Amerikanen de Philippijnen en deden dat uit 'plichtsbesef': om die simpele primitieven te helpen. Het gedciht 'White man's burden' van Rudyard Kipling werd als onderbouwing gebruikt.
  Dus toen: De ongeciviliserde volkeren helpen, ook al verzetten ze zich.
  Nu: Humanitair ingrijpen, R2P.

  Allemaal mooie vlaggen voor wat in wezen zeeroverij is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan V

   Ik denk dat je Oli bedoelt, maar maakt niet uit. Soros is foute boel. 'Helpen' dat is in de volksmond een eufemisme voor castreren. Als de buurvrouw haar schurftige poedeltje heeft laten 'helpen'door de direnarts dan weet je wat het arme beestje is overkomen. Zo hebben we ook de Grieken 'geholpen' met honderden miljarden aan leningen van IMF, ECB en EFSF zodat Duitse en Franse banken hun roekeloos verstrekte krdieten terugzagen. Als er iets geweaponized wordt dan is het wel onze taal.

   Verwijderen
 29. Difference between Ukrainian and Russian girls
  https://www.youtube.com/watch?v=yaKVgsjfDi0

  Geen verschil tussen oekkies en russen. Allebei slavische mensen.

  P.s. Valt me iedere keer weer op hoe goed en gezond die oekkies eruit zien. Het valt mij iedere keer op hoeveel nederlanders er slecht en ongezond uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Niet dat ik weet of Trump slechter of beter is voor de Amerikaanse en wereldbevolking dan de andere kandidaten. Een feitje is het onderstaande en dat met de retoriek dat hij de spullen weer in Amerika gaat laten maken. Sceptisch als ik ben zal dat laatste ook wel tegen een slaven loontje moeten gebeuren, want als Trump aan de macht komt, dan is er geen minimum loon en ook geen sociale uitkeringen verwacht ik. Tsja...

  Ivanka Trump scarves recalled over 'burn risk'
  http://money.cnn.com/2016/04/07/news/ivanka-trump-scarves-china-recall/

  Made in China. Voor een slaven loontje gefabriceerde sjaaltjes natuurlijk veel te duur verkocht door Trump.

  Trump zelf maakt volop gebruik van globalisering. Aan de ene kant de werkers in china uitbuiten, aan de andere kant zo duur mogelijk verkopen aan de westerse consument (die daarvoor diep in de schulden gaat).

  Constant roepen dat hij een winnaar is. I am a winner.... I am a winner...De psychologie erachter is dat mensen denken dat ze ook een winnaar zijn als ze in zijn kamp zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heeft het referendum bijgedragen aan het ontslag van Arsenicum Jatsenjoek?

  http://nos.nl/artikel/2098305-oekraiense-premier-jatsenjoek-stapt-op.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop, wow wat een GLORIEUZE overwinning op de neocons (incl Obama en Hillary). Wat een GLORIEUZE overwinning van de onafhankelijke media en Russische propaganda. (Russische propaganda is in dit geval goed omdat het de onrechtmatige daden van de neocons en de vernietiging van natiestaten, omverwerpen van regimes ontmaskerd). Yes!
   Ik feliciteer hiermee ook BLik op NOSjournaal die zijn steentje meer dan bijdraagt bij het ontmaskeren van de westerse too big to fail corporatistische/staats propaganda. Yes!

   Ik ben trots dat ik vorig jaar rond de zomer al heb verkondigt dat de clown Yats dit voorjaar niet zal halen. Yes!

   Verwijderen
  2. Nu nog die andere clown Porky. Deze man moet samen met Yats en Kolomoisky terecht staan voor de Odessa slachting en voor de duizenden doden die in het oosten van Oekraïne zijn gevallen en dat de kinderen in de donbass in de kelders hebben moeten opgroeien. Ipv dat hij een politieke oplossing met de mensen zocht zoals Poetin wilde, stuurde hij tanks naar deze mensen.

   Verwijderen
  3. Tja, ik bedoel maar. Men kan wel zeggen dat ons "NEE" geen enkele kracht heeft in Europa en dat Arsenicum Jatsenjoek toch al van plan was om op te stappen, maar het valt wel op dat hij dat 4 dagen na het referendum doet en grote kans dat hij vanuit de EU onder druk gezet is om de pijp aan Maarten te geven. Ik ervaar het in ieder geval wél als een overwinning als gevolg van het referendum.

   Verwijderen
 32. JAZENJUK op de vlucht? vraagt men zich af op Remembers.tv

  http://remembers.tv/eilmeldung-ukraine-jazenjuk-auf-der-fluch/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Voor de “JA promoters” en hun volgelingen, voor hen die daar over zwijgen,voor hen die het alleen hebben over de Kiev doden, voor de 27 landen die het associatie verdrag geratificeerd hebben.

  Kijkt u even mee?

  GETALLEN, FEITEN en GENOCIDE: 2 jaar Donbass-oorlog en de gevolgen daarvan.

  Volgens de laatste cijfers van de VN (april 2016) zijn vanaf het begin van de zogenaamde “Anti Terror Operation” in het oosten van het voormalige Oekraïene(voorjaar 2014) in totaal 9187 mensen gedood en 21.085 Oekraïense burgers gewond.

  3.338 mensen werden gedood in de Donbass waaronder, 583 vrouwen en 84 kinderen.

  Volgens de officiële cijfers van de People,s Republic liepen 6000 Donbass bewoners verwondingen op van verschillende gradaties.

  Volgens informatie van de DVR zijn er in de periode februari 2015 tot juni 2015, als gevolg van voortdurende bombardementen door de Kiev troepen op woongebieden, ten minste 500 burgers in koelen bloede gedood, waaronder met name vrouwen, kinderen en gepensioneerden.

  De onofficiele cijfers spreken van veel wrede feiten: tot 100.000 mensen zijn vermoord aan beide zijden van het conflict.

  HET VERSCHRIKKELIJKE LIJDEN VAN DE KINDEREN IN DE DONBASS

  In de afgelopen 2 jaar als gevolg van de voortdurende bombardementen op woongebieden door het Oekraïense leger hebben meer dan 80 kinderen hun leven verloren. (Official VN en Donbass details)

  Tussen april 2014 en december 2015 zijn meer dan 300 gewonde kinderen in ziekenhuizen opgenomen, waarvan 35 ernstig. Tenminste 109 kinderen als gevolg van bombardementen en beschietingen. 40 kinderen zijn overleden door mijnexplosies. (april 2015)

  Sinds december 2014 zijn meer dan 5000 kinderen, alleen al in de Volksrepubliek Lugansk, ingeschreven als invalide als gevolg door de aanhoudende bombardementen en beschietingen door het Kiev regime. Deze kinderen zijn afhankelijk van levenslange verzorging. Alle humanitaire en medische hulp wordt onmogelijk gemaakt door de blokkade van het Kiev regime in het oorlogsgebied.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HET OEKRAIENSE LEGER EN HAAR VERLIEZEN

   Volgens sommige niet-officiële data, zijn de afgelopen 2 jaar ongeveer 87.300 soldaten van de Oekraïense krijgsmacht gesneuveld in Donbass.

   Van 3 april tot 27 november 2014, 20.914 Oekraïense militairen en 630 buitenlandse huurlingen zijn gesneuveld in Donbass. (Officiële informatie van de "International publieke middelen om de strategische veiligheid te bevorderen")

   3450 strijders van de rechtse sector
   30 huurlingen van speciale bataljons "Dnepr", "Azov" en "Aydar"
   11.715 soldaten, vooral van de militaire bondgenootschappen.
   "25 Airborne Brigade "van Dnepropetrovsk," 95 Airborne Brigade "van Zhitomir ,." 24 Gemotoriseerde Brigade 'van de regio Lviv, "79 Airborne Brigade "van Nikolaev," 51 Gemechaniseerde Brigade 'van Vladimir-Volyn (bestaat niet meer). "24 Gemechaniseerde Brigade 'van Yaworiw Regio Lviv, "72 Gemechaniseerde Brigade van de Witte Kerk, "General Intelligence Kremenchug Brigade” van het Oekraïense ministerie van Defensie, maar ook andere afdelingen van het Oekraïense leger

   meer dan 4.141 medewerkers van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne ( "National Guard")
   379 medewerkers van de Oekraïense veiligheidsdienst
   243 mensen uit de gelederen van de grenspolitie
   1781 mensen uit andere Oekraïense eenheden
   88 medewerkers van de CIA, FBI en de Special Forces Defense Intelligence Agency
   630 buitenlandse huurlingen uit Polen (private militaire bedrijven "ASBS Othago»), de VS ( "American Academici» en de dochter-onderneming "Greystone Limited"), Duitsland, Canada, Groot-Brittannië, Litouwen, Estland, Italië, Zweden, Turkije, Tsjechië , Finland, Afrika en uit Arabische en andere landen
   1.200 huurlingen tussen april 2014 en februari 2015 zijn dood gevonden in Donbass alsmede 55.000 gewonde Oekraïense militairen
   Rusland spreekt van minstens 25.700 soldaten van de Oekraïne, die in de periode stierven van april 2014 tot februari 2015
   In de periode van april 2014 tot juni 2015 hebben in Donbass
   40.000 Oekraïense militairen hebben hun leven verloren voor de "Heil van Oekraïne!"
   Debalzewo, in februari 2015 tot ongeveer juni 2015 werden 12.000 Oekraïense soldaten gedood en 19.000 werden ernstig gewond.
   Ongeveer 1.000 Oekraïense soldaten stierven officieel buiten de gevechten, als gevolg van zelfmoord onder invloed of beschietingen door hun eigen kameraden. (Bron: Anatoly matios, adjunct-procureur-generaal van Oekraïne en chief militaire aanklager)
   Ongeveer 16.000 Oekraïense militairen zijn gedeserteerd, een groot deel van hen met wapens (Bron: matios)
   Volgens de verslagen van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne zijn in de D.S. "Anti-Terror Zone" op 19 november 2015, 6200 “onbekende” Oekraïense soldaten dood gevonden. Ze liggen volgens de DVR en LVR in naamloze massagraven in Donbass , Debalzewo en in de Oekraïne.

   Verwijderen
  2. HUMANITAIRE EN ECONOMISCHE BLOKKADE VAN DE REGIO DONBASS
   Als gevolg van de economische en humanitaire blokkade van Donbass en door het blokkeren van alle uitkeringen en pensioenen door Kiev, leven ongeveer 1,5 miljoen mensen in Donbass in hongersnood 300.000 Donbass bewoners zijn in een zeer acute humanitaire situatie, die hen elke dag het leven kan kosten (de officiële VN-statistieken,april 2016)
   Alleen al vanwege hun Donbass afkomst leven in- en rondom Kiev 1 miljoen Donbass inwoners in een levensbedreigende situatie als gevolg van een humanitaire en sociale ramp.
   MASSALE VERNIETIGING VAN DE INFRASTRUCTUUR
   In totaal zijn alleen al in de Volksrepubliek Donetsk meer dan 10.200 gebouwen beschadigd of volledig verwoest in de afgelopen 2 jaar.
   403 scholen en kleuterscholen, 56 industriële objecten, 610 elektrische leidingen, 155 verwarmingssystemen en 34 watervoorziening apparatuur. 8500 huizen en 206 educatieve centra, 64 ziekenhuizen en 126 ketelhuizen .
   Sinds de wapenstilstand in 2015 van kracht werd, heeft het Kiev regime meer dan 9.500 keer de wapenstilstand geschonden .(Basurin, DVR, Stand: 1 januari 2016)
   MENSEN OP DE VLUCHT
   Volgens cijfers van de VN, van 17 augustus 2015 werden 2.300.000 Donbass bewoners gedwongen om hun huizen, dorpen en steden te verlaten.
   Ongeveer 1,8 miljoen Oekraïners hebben hun land als vluchteling verlaten (Bron: Ministerie van Sociale Zaken van Oekraïne, 23 maart 2015
   Meer dan 1.000.000 Oekraïners vluchtte naar Rusland (Bron:. Sergei Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken).
   In maart 2015 ontvingen in totaal 170.000 Oekraïners een tijdelijke verblijfsvergunning in Rusland
   1,5 miljoen (oud-) Oekraïense burgers veranderde hun woonplaats in het land (Donbass - Oekraïne)

   Verwijderen
  3. Cruelman197410 april 2016 17:49
   En wie begon de oorlog?? Precies, de pro-Russen.....maar dat verzwijg je uiteraard maar even...Porosjenko heeft meerdere malen autonomie aangeboden, allerlei oplossingen maar de Russen accepteren niks, alleen geweld. Dus vecht Oekraïne terecht tegen de bezetters!!

   Moment ik ben nog niet klaar kroel

   Verwijderen
  4. US FINANCIEELE INJECTIES VOOR DE GENOCIDES IN DONBASS

   5 Miljard US-dollar werden door US betaald om de staatsgreep in de Oekraïne te financieren 2013-2014 (officiële cijfers US)
   ("oranje revolutie" op de Maidan), het bloedbad in Odessa ( 2 mei 2014) en de oorlog in Donbass (voorjaar 2014)
   Sinds het begin van S. G. ATO-operatie in Donbass (april 2014), heeft Oekraïne uit de Verenigde Staten een totaal van 265 miljoen dollar ontvangen (Amerikaanse ministerie van Defensie, maart 2016)
   In 2016 zullen nog eens 335 miljoen US-dollars in de Oekraïense Genocide kas vloeien.

   OEKRAIENE OP DE RAND VAN LEVEN EN WAANZIN

   Op dit moment is de Oekraïne de nummer 2 in de wereld van 225 landen, (14:46 sterfgevallen / 1000 inwoners per jaar). Van State Lesotho (plaats 1) scheidt de Oekraïne, slechts een paar honderdste van een procent. (Bron: "The World Factbook 2015 door de CIA")
   Inflatie steeg in 2015 tot 49% (zie 2014: 12,1%.).
   Tussen 2013 (Maidan-Start) en 2015 kromp de bevolkingsdichtheid in de Oekraïne met bijna 2,7 miljoen mensen: van 45.553.000 naar 42.928.900. (Zie 1992. 52.056.600 inwoners)
   Meer dan 80% van de Oekraïeners leeft onder de armoedegrens
   5.000.000 Oekraïeners zijn sinds maart 2015 afhankelijk van humanitaire hulp. 3,2 miljoen daarvan in een acute situatie.
   Ongeveer 2.100 kleuterscholen en 1.700 scholen in Oekraïne zijn gesloten sinds juni 2015 met name Donbass (Bron: Axana Philipischina - vertegenwoordiger van de commissaris voor de bescherming van de rechten van kinderen, non-discriminatie en gelijke kansen). De Oekraïense samenleving is nu op de drempel van een riskante situatie voor de kinderen.
   Het vermogen van de president van Oekraïne, Petr Poroshenko, steeg in de afgelopen 2 jaar tot 100.000, Dollar waardoor hij op de Forbes-lijst staat als een van de "100 rijkste Oekraïners", is van de 8ste naar de 6de plaats geklommen. Sinds ... "Heil van Oekraïne!"?

   Verwijderen
  5. EN NU? HUIDIGE SITUATIE IN DONBASS

   Tot op heden vindt er in de Donbass niks anders dan volkerenmoord plaats, niet alleen op de onschuldige burgers in de Donbass, maar op alle Oekraïners. Alles wijst erop dat de strijdkrachten van Oekraïne zich actief en grondig voorbereiden op een grootschalig offensief tegen de Donbass. Sinds maanden zijn bijna alle bombardementen gericht op woongebieden, tegen onschuldige burgers.

   Onbegrijpelijk, waarom de wereld de genocide van miljoenen onschuldige mensen in het oosten van voormalig Oekraïne volledig verzwijgt, negeert en vergeet, “Minsker akkoord”.

   DIT IS GEEN VREDE!! DIT IS GENOCIDE!! Al het 3e opeenvolgende jaar.

   Bekijk foto,s en video,s op onderstaande links: (Duits)

   http://remembers.tv/2-jahre-donbass-krieg-in-zahlen/

   https://www.facebook.com/remembers.europeanfront/videos/863503330438387/

   Video van 9 april 2016:

   https://www.youtube.com/watch?v=M0ZbzGqcH08

   Verwijderen
 34. Cruelman197410 april 2016 17:58
  Mooi gelogen Huub, bravo!! Wie weet krijg je wel een onderscheiding van Putin voor je propaganda in Hollanda!!

  Blijven proberen kroel: Wie weet krijg je wel een onderscheiding voor het in stand houden van de gevestigde orde.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. De Britse pers staat vol over Cameron's Panama Papers, maar er is geen Laag Gekwalificeerd Karakter noch een Gedrocht uit Broekhuizervorst die daarover even een berichtje plaatst hier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dan plaats ik wel een videootje!

   http://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-8th-april-2016

   Verwijderen
  2. Goed zo Joop. Ontmasker die leugenaar Cameron

   Verwijderen
  3. Ik wil niet veel zeggen, maar als er iemand goed is geïnformeerd over de situatie in het Verenigd Koninkrijk dan zijn het Britten en vooral de mensen van UKColumn News!

   Verwijderen
  4. Hoe komt dit zo ineens? Nee, geen gewone hoorzitting maar een parlementaire hoorzitting! Gaan zij nu net doen of ze het nooit geweten hebben?

   PvdA, SP en GroenLinks willen hoorzitting over Panama Papers

   http://www.nu.nl/panama-papers/4244691/pvda-sp-en-groenlinks-willen-hoorzitting-panama-papers.html

   Verwijderen
 36. Nuland: [Breaks in] I think Yats is the guy who's got the economic experience, the governing experience. He's the... what he needs is Klitsch and Tyahnybok on the outside. He needs to be talking to them four times a week, you know. I just think Klitsch going in... he's going to be at that level working for Yatseniuk, it's just not going to work.
  http://www.bbc.com/news/world-europe-26079957

  Yats was de man met de economische en politieke ervaring. Nou Yats-hun man- heeft er niets van gebakken. De corruptie is alleen maar erger geworden.

  Klitsch was niet de man die ze nodig hadden. Hij mocht blijkbaar burgemeester van Kiev worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. German Foreign Minister: Russia should be returned to G8
  http://uatoday.tv/politics/german-foreign-minister-russia-should-be-returned-to-g8-627906.html

  Weet je nog dat Rusland uit de G8 gegooid werd vanwege de krim ofzo.
  Nou moet Rusland weer terug komen volgens deze man. Goh, wat is Rusland geïsoleerd. Sommige leden smeken of dat Rusland weer terugkomt in de club.

  Ik zei gelijk al tegen Merkel. Waar ben je in godsnaam mee bezig ?. Denk je nu echt dat Poetin de Krim terug geeft ?. Denk je nu echt dat je Rusland kan isoleren en dat Poetin de Krim weer teruggeeft en op zijn knietjes komt smeken om weer terug te komen bij de club ?. Ze hebben zelfs Iran niet kunnen isoleren, dus waarom dachten ze dan dat ze dat bij Rusland konden ?. De enige reden die ik kan verzinnen is: emoties waardoor je de verkeerde beslissingen neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Nog even een stukje duiding over de uitslag van het referendum.

  "Waarom is een advies pas geldig op het moment dat 30% komt opdagen? Het advies wordt toch niet meer of minder geldig naarmate er meer mensen komen opdagen? Nee, het idee is eigenlijk. Dat op het moment dat je onder die 30% zit, dat je een gemakkelijker argument hebt om het advies naast je neer te leggen. Maar dat argument werkt ook andersom! Op het moment dat je bóven die 30% zit, heb je eigenlijk geen titel meer om het advies naast je neer te leggen. En dan zit je dus in een soort de facto bindend referendum. [...] Je hebt dan een heel diffuus instrument. Een instrument dat tegen burgers zegt: 'Wij vragen uw advies, maar als u maar met genoeg mensen komt, dan kunnen we toch dat advies niet naast ons neerleggen."

  En zo is het maar net.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is allemaal een beetje vaag. kan ook niet anders, lijkt mij. Ik denk dat de officiele visie niet zoveel anders is dan wat je hierboven schetst, Dawg.
   Opm: Het is 'het volk' zelf dat gevraagd heeft om een advies te mogen geven. De regering heeft daar een hekel aan.

   Wat ik mis is een toesting achteraf over de vraag: in hoeverre heeft Rutte gedaan wat hij beloofde: in hoeverre heeft het referendum invloed gehad.
   Nou ja, dat ziet er slecht uit: Met alle geweld heeft ie de onderste MH17 steen onder weten te houden. Beloftes van de premier.... niks waard lijkt mij.

   Verwijderen
 39. NOS waar bent u ?. Cameron is in big shit.

  David Cameron protest: Recap after thousands call for PM's resignation over Panama Papers scandal
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/david-cameron-protest-recap-after-7720558

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Aleppo staat in brand. Bevrijding van de stad is in gang gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Sanders heeft de laatst 6 van de 7 staten gewonnen. Geinig. Hillary heeft duidelijk het momentum verloren. Probleem met Sanders is het zelfde als met Roemer als je het mij vraagt. Hij wil niet echt president worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerlijk gezegd heb ik er een andere theorie over.

   Roemer wordt nooit geen MP omdat de VS dat niet willen!

   http://content1a.omroep.nl/urishieldv2/l27m4c6ad8f7632e771d00570c2413000000.4712c4f574abd43ff0037b9e1658d60b/nos/docs/wikileaks/06THEHAGUE1184.pdf

   Verwijderen
 42. Grafiek: Negatieve rente is het nieuwe normaal

  "Iedereen die beweert dat de wereldeconomie aan de beterende hand is zou de volgende grafiek eens moeten bekijken. Als een negatieve rente de standaard wordt voor centrale banken, wat zegt dat dan over de waarde van ons geld? En over de verdiencapaciteit van de Westerse economieën om hun schulden te kunnen betalen?"

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/kredietcrisis/grafiek-negatieve-rente-is-het-nieuwe-normaal/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom denk je dat ik zo bullish ben op de roebel, edelmetalen en bitcoins. Daarom.
   De markt gaat er steeds meer rekening mee houden dat de FED niet (veel) verder gaat hiken. Je ziet de dollar dan ook dalen ondanks de zwakke euro en de yen. Afgelopen najaar en winter heb ik hier verteld dat de FED een orgaan is dat de beleggers doelbewust op het verkeerde been zet om voor de insiders zoveel mogelijk rendement te behalen.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   Ik denk dat centrale banken alleen al door die rentederivaten nog maar heel weinig manoeuvreerruimte hebben, wat voor de rest hun motieven ook mogen zijn.

   Verwijderen
  3. @Dawg,
   Geloofde jij het verhaal van de 4 rente verhogingen in 2016 dan ? Pure leugens.

   Verwijderen
  4. @ oli

   Nee natuurlijk niet. Sinds 2008 heeft de FED voortdurend renteverhogingen aangekondigd. 'Nee niet nu, maar over een half jaar', was steeds het verhaal. Verbaasde me er over dat die mededeling steeds weer serieus werden genomen. In 2008 was de totale schuldenlast alleen nog maar houdbaar met een zeer lage rente, dan zou met een schuldenlast die inmiddels 35% groter is nu opeens de rente wel omhoog kunnen?

   Verwijderen
  5. Ja, hele volksstammen worden daardoor op het verkeerde been gezet. Nog steeds. Deze mensen luisteren en kijken heel goed naar de bloomberg, NRC, telegraaf, CNBC etc etc en zien dat de journalisten de FED zeer serieus nemen en dat er op geen enkele manier getwijfeld kan worden aan de oprechtheid van de FED en andere centrale banken.
   Via de COT rapporten weet ik dat de commercials (de mega wallstreet banken) short op de dollar zitten en hup de dollar verzwakt. Zo las ik vorige week dat de commercials grote long posities op goud en zilver hebben genomen. Hup de goud / zilverprijs gaat hard omhoog. Eind januari hadden ze enorme partij extra short posities genomen en hup gaat de prijs omlaag. Die gasten zitten altijd goed.

   Verwijderen
  6. @ Oli

   't Is maar net wat je wereldbeeld is. Als je zit te wachten op het moment dat het weer 'business as usual' wordt dan baseer je je inzichten op het soort bronnen dat jij noemt. Als je vermoedt dat we aan het einde van een soort super credit cycle zijn gekomen dan zie je dat soort berichtgeving hoofdzakelijk als ruis en neem je andere maatregelen. Ik neig sterk naar dat laatste perspectief en heb daar bepaald geen goed gevoel bij. Dat de TBTF het systeem in de tussen tijd zo veel mogelijk gamen hoeft niet te verbazen.

   Verwijderen
 43. ABN/AMRO chef en voormalig minister van financiën, Gerrit Zalm zegt;

  "Wij doen zoiets niet!"

  Zij deden het dus wél!

  The Cameron family manipulated tax law to withhold a fortune. Why are we tolerating it?

  http://voxpoliticalonline.com/2016/04/10/the-cameron-family-manipulated-tax-law-to-withhold-a-fortune-why-are-we-tolerating-it/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De praktijken van Cameron zijn zeker de Europese normen en waarden waar onze politici zo hun mond zo van vol hebben.

   Verwijderen
 44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3533041/Warning-UK-Muslim-ghettoes-Nation-nation-developing-says-former-equalities-watchdog.html

  Dertig tot veertig jaar later dan Henk en Ingrid en na het zoveelste opinieonderzoek, maar nu gaat er zelfs bij Trevor Phillips ook een lichtje op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De oplossing is eenvoudig. Stop de immigratie voor onbepaalde tijd. Zet alle moskeeën onder toezicht waarbij er geen plaats is voor haat en wij en zij denken en zet programma's in werking die verbroedering bevorderen. Politici en hun corporatistische bazen (incl de politici uit de moslim landen en moskee besturen) willen juist het omgekeerde en streven naar segregatie alhoewel hun retoriek het tegenovergestelde doet vermoeden.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Als het echt niet anders kan, dan moet het maar:

   http://www.blankzwemmen.nl/index.html

   Verwijderen
  4. @ Matt

   Een herinterpretatie van de geloofsopvattingen zoals ook het christendom tijdens de Reformatie en later nog eens in jaren '60 doormaakte schijnt bij de islam veel moeilijker te liggen omdat er in de islam niet, zoals bij het christendom, een clerus is die een soort bemiddelende rol speelt tussen de goddelijke afzender van 'Het Boek' en de practische interpretatie ervan.

   Verwijderen
  5. @Dawg,
   Voor een ieder die deze oproep niet door heeft. Het is een spiegel voor wat de RASCITISCHE moslims doen. Onder aan de website zie je dat als je op de link klikt.
   http://www.blankzwemmen.nl/kaartenverkoop.html

   Verwijderen
  6. Net als bij IS gaat het voornamelijk om het blokkeren van de (golf- en broederschap- geldstromen, hoewel er langzamerhand levenskrachtige zaden van het Salafisme ontkiemd zijn.

   Dit zou nu bij uitstek een onderwerp zijn waar een nauwe en warme samenwerking met Rusland succes zou kunnen opleveren voor Europa.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 46. The Petro Poroshenko Bloc, has nominated speaker of the Ukrainian parliament Volodymyr Groysman for the post of Prime Minister.
  http://sputniknews.com/politics/20160411/1037842859/yatsenyuk-ukraine-government.html
  Waarschijnlijk volgt de ene zionist de ander op in Oekraïne.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   "In tegenstelling wat lgk altijd beweerde dat"

   Poetin miljarden uit Rusland sluist, paleizen bezit en/of laat bouwen en zijn Zwitserse horloges die hij soms als geschenk kreeg of zelf kocht.

   Pas wel op, het is een long read, waarin geen enkel spatje bewijs wordt gevonden als zou Poetin corrupt tot op het bot zijn! Het is de oude vertrouwde tactiek van het westen om, evenals met Gadaffi en Libië, Assad en Syrië etc., etc., etc., de persoon proberen zwart te maken!

   Uitstekend artikel van Alexander Mercouris.

   Putin's Billions: Mystery Solved - They Don't Exist

   With the Panama Papers being just the latest failed attempt to prove Putin is corrupt and a billionaire, the only sane conclusion is Putin's billions don't exist

   http://russia-insider.com/en/politics/putins-billions-mystery-solved-they-dont-exist/ri13839

   Conclusion - An End to the Affair?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 48. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. "As Ukraine Collapses, Europeans Tire of US Interventions
  The overwhelming rejection of the EU plan for Ukrainian membership demonstrates the deep level of frustration and anger in Europe over Washington’s interventionist foreign policy

  The anger is rising and there is no telling where it will end. In June, the United Kingdom will vote on whether to exit the European Union. The campaign for an exit is broad-based, bringing in conservatives, populists, and progressives. Regardless of the outcome, the vote should be considered very important. Europeans are tired of their unelected leaders in Brussels pushing them around and destroying their financial and personal security by following Washington’s foolish interventionism. No one can call any of these recent interventions a success and the Europeans know it.

  One way or the other, the US empire is coming to an end. Either the money will go or the allies will go, but it cannot be sustained. The sooner the American people demand an end to these foolish policies the better."

  De uitslag van het referendum tegen de achtergrond van een groeiende weerzin van de Europese burger tegen de geopolitieke opstelling van de EU. Eeen stukje duiding door Ron Paul:

  http://russia-insider.com/en/politics/ukraine-collapses-europeans-tire-us-interventions/ri13843

  audioclip van +/- 4 min.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Matt

   Hij heeft aangifte gedaan bij deze agent:

   http://pictures.wayn.com/photos/180c/008510115_320798561.jpg

   Want zie je, een schizofreen is nooit alleen.

   Verwijderen
  2. De aangifte is als volgt gegaan;

   Cruel; "Ik wil graag aangifte doen voor smaad en laster."

   Agent; "Dat kan, wat is uw naam?"

   Cruel; "Cruelman1974, uit Broekhuizenvorst."

   Agent; "Is dat uw echte naam?"

   Cruel; "Nee, mijn echte naam is Iwan Knelissen.

   Agent; "Maar die naam komt in dat hele zogenaamde smaad en lasterstuk helemaal niet voor en laten wij eerlijk zijn, met zo'n nickname vraagt u er gewoon om. Ik kan de aangifte helaas niet aannemen, mijnheer Cruelman1974, uit Broekhuizenvorst."

   Moet ik nog even doorgaan, Gedrocht uit Broekhuizenvorst?

   Verwijderen
  3. Ken jij het verhaal van "The boy who cries wolf."?

   Na te veel aangiftes komen ze niet meer!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 51. Zwart maken van tekst mag niet meer. Niet normaal dat dat ooit heeft gemogen blijkbaar. Transparantie is iets waar onze overheid niet van houdt. Blijkt dus maar weer dat vele ministers een stelletje schooiers zijn die de waarheid niet willen vertellen aan de belastingbetaler waar ze voor zouden moeten werken
  Overheid moet afscheid nemen van zwarte lak
  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/13/overheid-moet-afscheid-nemen-van-zwarte-lak-1611597

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Voor LPG
  Putin Laughs Off Hilary Clinton's Threat To Russia
  https://www.youtube.com/watch?v=3E1aZlADRQU&ebc=ANyPxKo1xhsRj3_kKMxdQL8CaZTJCW4v5VUpA7J8fSzwjuLetjzM3FYDMHvlIGCVro90nWy8EjxybxxoSW8aswOlqITQEoyewQ

  Waarom de macht van de chaos Assad en Rusland in Syrië niet heeft aangevallen omdat ze "vooruitgang" hebben tegengehouden. "Today it is a different game".

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ukraine Failed to Adequately Investigate Odessa Deaths, Prosecute Abuses
  http://sputniknews.com/world/20160413/1037961244/investigation-odessa-failure.html
  Dat Odessa niet wordt onderzocht is een reden om aan te nemen dat het huidige regime of aan het regime bevriende groeperingen de slachting hebben uitgevoerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom zou je iets onderzoeken als je weet dat je het zelf gedaan hebt, dan kan je het beter op de lange baan schuiven toch?

   Verwijderen
 54. Morgenochtend 10 uur NL tijd beantwoordt President Putin weer vragen van mensen in het land.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. In de TK wordt op dit moment vergaderd over de indiening van een intrekkingswet over het afgestemde associatieverdrag. Beelden uit Den Haag.

  https://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/livedebat/plenaire-zaal

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Uitslag van een onderzoek van ICM onder moslims in Engeland

  -23% van de moslims wil sharia wetgeving
  -16% van de moslims wil apart leven
  -1% heeft sympathie voor terroristische aanslagen, 4% kan er onder bepaalde omstandigheden sympathie voor opbrengen = 100.000 Brits moslims!
  -66% van de moslims gaat niet naar de politie als hij erachter komt dat iemand ondersteuning levert aan Syrië gangers.
  -50% van de moslims vinden dat Homosexualiteit verboden moet worden.

  Haal de moslims maar naar binnen!.

  De door Erdoagan/ Saud/ conservatieve biljonairs gefinancierde moskee radicaliseert hun (toch al vrij conservatieve geest) wel en/of brengt hen waarden en normen bij die wij hier niet willen hebben. En daarmee segregeert hen van de westerlingen. Politici vinden het prima.

  De vluchtelingen crisis is helemaal door de Bilderbergers gepland mensen. Weten jullie nog dat de bejaarden uit hun bejaardenflat moesten. Die moesten allemaal plaats maken voor de vluchtelingen. Onze ouderen werden uit hun vertrouwde omgeving gehaald en moesten veel geld neertellen voor een nieuwe woning of verhoogde huur. Veel stress natuurlijk bij de oudjes vanwege de verhuizing. Een schande.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.infowars.com/poll-two-thirds-of-british-muslims-wouldnt-tell-police-about-terror-plots/

   Verwijderen
  2. Ik heb al eens eerder gezegd dat ik hele radicaliserings proces in de moskee in 2011 heb zien aankomen. In de schilderswijk/transvaal buurt, waar ik destijds nogal eens door heen fietste, zag ik plotseling een toename van gasten op hun sandalen en witte jurken met een ongeschoren baard. Kwam "toevallig" op het moment van de arabaische "lente".

   Verwijderen
  3. "infowars= Alex Jones is uitgekotste man van de "alternatieve media" die door niemand meer gepruimd wordt, alleen zichzelf. Zeg maar de Amerikaanse Micha Kat, ook al uitgekotst en niemand die hem serieus meer neemt. Alleen justitie nog...."

   Het artikel van Steve Watson linkt in het artikel naar de verschillende media waar hij zijn verhaal op baseert.
   Hier heeft u de poll en oordeelt u zelf. Of denkt u dat ICM geen objectief onderzoek doet.?
   http://www.channel4.com/info/press/news/c4-survey-and-documentary-reveals-what-british-muslims-really-think

   Kunt in het vervolg op de inhoud van het artikel ingaan ipv roeptoeteren met dooddoeners.

   Verwijderen
  4. Oligarch gaat in mei een ruime week naar Ierland. Het nieuwe land van "hardhitter" en lefgozertje Micha Kat als ik het goed heb.

   Verwijderen
 57. @ oli

  Ga alleen om met moslim:

  https://www.youtube.com/watch?v=mEGP3XHVkRg&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @dawg
   Op het laatst suggereert hij ook nog eens dat als je geen moslim bent, dan ben je slecht. Bevestigt nog een keer het gevoel dat ik heb over de rol die vele moskeeën in Nederland spelen.
   Hoor je dat Kroel, jij bent ook slecht.

   Verwijderen
  2. Sorry hoor Dawg, Ik noem de man een super racist. Als een Nederlander dit zegt heeft hij gelijk een rechtzaak aan zijn broek, heel Hilversum valt over hem heen en krijgt nog eens 100 doodsbedreigingen van kwade moslims.

   Verwijderen
  3. @ oli

   Ik denk dat het woord racist niet op z'n plek is. Moslims vormen geen ras. Net zomin als socialisten, liberalen of anarchisten dat doen. De islam is een ideologie, een verzameling van opvattingen over hoe een samenleving er uit zou moeten zien. Die opvattingen mogen bekritiseerd worden, tenminste dat zou zo moeten zijn in een vrije samenleving. Het gebruik van een term als 'racist' is een poging die discussie in de taboesfeer te trekken en daardoor onmogelijk te maken.

   Verwijderen
  4. In ieder geval is deze geestelijke leider iemand die iedereen die geen moslim is als slecht bestempeld.

   Verwijderen
  5. Oh Nee, wij scheren zeker niet iedereen over 1 kam.
   Wij waarschuwen alleen over de gevaren waar onze natie/ onze cultuur aan bloot staat door massale immigratie van moslims. De veranderingen die zullen plaatsvinden door deze lieden vind ik onze maatschappij niet ten goede komen. Ik heb het met name over de kwalijke rol van de moskeeën en onze politici die de moslims als pionnen gebruiken en niet de belangen van de moslims in dit land dienen. Maar ja we hebben er mee te dealen en dan heb ik liever maar geen pionnen in dit land of onze politici moeten het land gaan dienen en alle lijntjes tussen extreme moslim cultuur en de moskeeën moeten worden door gesneden. Wat ik ook niet zie gebeuren.

   Verwijderen
  6. Nog een nachtmerrie voor de NWO centrale bankiers oligarchen met hun eugenics programma. (Als je de wereld wil domineren gaat dat nou eenmaal makkelijker met 500 miljoen mensen dan met 7 miljard mensen)

   For the Long Haul: Moscow-Beijing Ties Move to a 'Higher Level'
   http://sputniknews.com/world/20160414/1037981155/russia-china-cooperation.html#ixzz45njtusld

   Verwijderen
 58. Ron Paul's laatste zinnen in het RI artikel waar Dawg naar verwees:

  One way or the other, the US empire is coming to an end. Either the money will go or the allies will go, but it cannot be sustained. The sooner the American people demand an end to these foolish policies the better.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Het schijnt dat het associatieverdrag zowiezo niet door de 1e kamer kan komen. Daarnaast nemen de kansen voor een Brexit toe. Ik begrijp Corbyn wel dat hij daar tegen is, maar de Atlantische en neoliberale invloed blijft voor mij daar te groot.

  Verder zijn er veel meer aanwijzingen (overweldigend veel meer) dat het Zika virus bij ongeborenen inderdaad catastrofale schade aan het ontwikkelende zenuwstelsel toebrengt.

  De ergste gevallen, die zelfs lijken op babys met anencefalie zijn het dramatische topje van de ijsberg. Wat veel schadelijke voor die landen is zijn de subklinische gevallen, met een (bijna) normaal hoofdje met verminderde intelligentie en lichtere neurologische afwijkingen, Dat zou wel eens een heel groot segment van de bevolking kunnen worden. Waar ik nog geen antwoord heb is of men immuun wordt voor deze ziekte of dat het net als griep of dengue zal zijn, en of er een vaccin komt. Het zal nog vele jaren duren voordat er uitsluitsel komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Misschien hier al eerder gepost. Obama en Biden zijn bij Yellen geweest voor een spoed/nood vergadering op 11 april 2016.

  Waarom ?. Het ging toch allemaal uitstekend volgens de FED, de politici en de MSM. Dit jaar zou er 4x een rente verhoging komen.

  Er zijn problemen in het financiële stelsel. Ik verwacht een daling van de aandelenbeurzen beginnend in mei, gevolgd door een nieuw QE programma van de FED.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.zerohedge.com/news/2016-04-10/obama-announces-unexpected-meeting-yellen-following-tomorrows-expedited-procedures-f

   Verwijderen
 61. Link naar de jaarlijkse marathon Q&A van Poetin:

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/live-poetin-geeft-jaarlijkse-qa-sessie/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kroel, jullie nachtmerrie is waarheid gebleken en dat is dat het Russische volk massaal achter deze man staat.

   Na de Maidan coupe door NATO/CIA/Soros NGO/Neocons incl Obama, besloot Poetin om de mogelijkheden te creëren om op de Krim een referendum te houden of de bevolking bij Oekraïne wilde blijven of dat de bevolking onafhankelijk wilde zijn van Oekraïne. De bevolking besloot tot het laatste en besloot bovendien tot aansluiting bij Rusland. Dit maakte Poetin mateloos populair bij de Russische bevolking en bovendien door de agressie uit het westen kon hij de kaart spelen dat Rusland werd aangevallen. Dit samen maakte het voor de westerse oligarchen onmogelijk om een politieke coupe in Moskou uit te voeren. De erg vervelende bijkomstigheid van Maidan was dus dat Oekraïne de Krim verloor en dat de coupe in Moskou mislukte.

   Verwijderen
  2. "Oekraïne was geen coup..."

   Nee, zij hebben zichzelf naar de kloten geholpen en jij steunt hen ook nog. Kies jij altijd voor zelfdestructie?

   "...nergens uit gebleken."

   Behalve hieruit dan! 21 referenties en 343 linken die wederom het ongelijk van het Gedrocht uit Broekhuizenvorst bewijzen!

   http://www.voltairenet.org/IMG/pdf/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Uk-7.pdf

   Verwijderen
  3. Ik geef direct toe dat die Q&A zorgvuldig geregisseerd is, met als bedoeling dat hij hierdoor transparanter c.q populairder wordt. Een farce is het ook weer niet.

   Verwijderen
  4. Natuurlijk is het allemaal theater. Grappig is dat het theater aspect bij de Putinpresser door sommigen weer uitvergroot wordt. Dat zijn meestal dezelfden die het theater van o.a. het koningshuis of Rutte heel serieus nemen: "waardevolle toespraak, heel inspirerend, knap gedaan, etc. etc" :-)

   Verwijderen
  5. "...hoef ik niet hersenloos te volgen toch??"

   Nee, jij kan natuurlijk ook hersenloos dit blog vol blijven schrijven maar daar wordt jij natuurlijk niet wijzer van!

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Exact! Nee hoor, dat is allemaal heel spontaan... pfff... :-)

   Verwijderen
  8. @Matt, natuurlijk is bij ons het vragen uurtje en de rest van de MSM berichtgeving over de regering allemaal geregisseerd.

   Verwijderen
 62. Putin inmiddels 3 uur onderweg en het is nog steeds kijk- en luisterwaardig; zou Rutte of WimLex wel eens 3-4 uur willen zien met vragen uit het hele land.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk je dat een interview met Wimlex niet geregisseerd is. Man man wimlex is dagen van te voren met een heel team alles aan het doornemen wat en hoe met alle details.

   10x erger dan Poetin. Die heeft echt geen dagen de tijd om alles door te nemen.

   Verwijderen
 63. Poetin noemt Barack een fatsoenlijke kerel. Hij heeft respect dat Obama toegeeft dat hij in Libië fouten heeft gemaakt. Jammer genoeg gaan de fouten na Libië door.
  Economie is een grotere uitdaging voor Rusland dan Amerika. Poetin wil wegen aanleggen ipv oorlog voeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ik ben tegenwoordig net als Poetin ook aan de havermout pap als ontbijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hilarious Hillary. War is peace. Ignorance is strength en Iran heeft ISIS (notabene een Sunnische groepering) opgericht en ondersteund en bewapend

  Hillary Blames Russia, Iran For Creation Of ISIS!
  https://www.youtube.com/watch?v=fcPdH7QJeIs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn hele volksstammen amerikanen die op haar gaan stemmen.

   Blijkt maar weer eens dat de social engineers het voor elkaar hebben. Ignorance is strength. Mede daardoor komt ze hiermee weg.

   Verwijderen
  2. Hillary Clinton Mocks FBI Investigation - Me In Handcuffs Will Never Happen

   Judge Andrew Napolitano denkt er anders over!

   https://www.youtube.com/watch?v=V1IjiIzUEhE

   Verwijderen
  3. Er is in de hel een speciale plaats voor vrouwen die op Hillary stemmen. LOL.

   Zij is een too big to jail, dus ja om haar naar de gevangenis te sturen moet er een enorme ontzetting bij de bevolking zijn, anders lijkt het me niet gebeuren voor en tijdens haar presidentschap. Misschien daarna.
   Het mooie is dat ze bijna geen staten meer wint. Sanders wint tegenwoordig alles. Ze heeft natuurlijk wel de kiesmannen waar het om draait, dus ze zal wel afgevaardigd worden voor het presidentschap en niet Sanders.

   Verwijderen
  4. "Misschien daarna."

   Ook niet, dacht ik. Ik dacht dat George W. Bush vlak voor het einde van zijn presidentschap er een wet doorheen had gejast die (voormalige) presidenten immuun maakt voor vervolging.

   Verwijderen
  5. @Joop, zou me niks verbazen. De man zou eigenlijk ook veroordeeld worden voor oorlogsmisdaden. Hij is verantwoordelijk voor het Irak en Afghanistan drama. Er kwam geen één kaper van de vliegtuigen uit Irak of Afghanistan. Amerika / George W Bush regering is op valse voorwendselen Irak binnengevallen en heeft een gigantisch menselijk drama veroorzaakt.

   Verwijderen
  6. Geldt alleen voor de VS. Bush heeft al twee keer een reis naar Zwitserland moeten annuleren omdat er een arrestatiebevel tegen hem loopt.

   9/11 blijft een hot issue, de ware dader schijnt nog steeds niet gevonden te zijn. Nu zitten, volgens de VS, Iran en/of Saudi-Arabië er achter. Iran zal nu wel afvallen want die hebben net de eerste levering S-300's van Rusland ontvangen, blijft over Saudi-Arabië, die een gigantische berg aan Amerikaans schuldpapier hebben voor de levering van hun olie.

   Verwijderen
 66. 'Vondst roofkunst had Oekraïne-referendum kunnen beïnvloeden'
  http://nos.nl/artikel/2099212-vondst-roofkunst-had-oekraine-referendum-kunnen-beinvloeden.html

  LOL

  Net of dit invloed zou hebben op het NEE van Nederland. Nee beste NOS, 4 schilderijen terugvinden van boeventuig uit Oekraïne heeft zou GEEN invloed hebben gehad op het referendum.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Turkey Blocks Access to Sputnik Website, Citing 'Administrative Measures'
  http://sputniknews.com/middleeast/20160414/1038031852/turkey-blocks-sputnik.html
  Onze partner Turkije (NATO, vluchtelingen crisis en genomineerd om lid te worden van de EU) blokkeert weer eens een website en heeft totaal geen respect voor persvrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Dadelijk op Nieuwsuur aandacht voor de Putin pressen.

  Eens kijken wat ze er van maken...

  Ik heb em zelf gezien dus mij hoeven ze niks wijs te maken.

  DJ Godfroid op radio 1 tegen 6 uur prima verslag. Het was Lara Rense die met smalende tussen zinnetjes "de grote leider", "de Putin show" de bekende ironie erin bracht.

  Thijs v d Brink deed het na 6 uur nog vileiner. Die besprak de vraag van een kind "Als Erdogan en Porosjenko zouden verdrinken, wie zou u dan redden?"
  Putin antwoordde dat iemand die kiest zich te verdrinken valt niet te redden. Maar iemand in doodsnood moet je natuurlijk altijd Hulp bieden.

  Dat laatste vertelde Christelijke Thijs er (natuurlijk) niet bij.... Foei Thijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Prima verslag. Zelfs gezin kwam aan het woord die het op tv volgde. Godfroid gaf weer reëel commentaar.

  Alleen toen het over Oekraine ging jammer dat ze niet iets Door lieten lopen. Dat Putin zei dat de Oekraieners van de oligarchen af wilden maar dat ze nu met de nr 1 van de Panamapapers opgescheept zitten. De ontoligarchering lukt niet. Sterker, de oligarchering verergert juist.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. http://verenoflood.nu/t-zetbaasje/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kwam op de website dit artikel over global warming tegen

   Medeoprichter Greenpeace Dr. Patrick Moore: meer CO2 goed voor mens en natuur
   http://verenoflood.nu/medeoprichter-greenpeace-dr-patrick-moore-meer-co2-goed-voor-mens-en-natuur/

   Het huidige greenpeace kan nog wat van dr.Moore leren
   http://www.greenpeace.org/usa/global-warming/

   Verwijderen
  2. "meer CO2 goed voor mens en natuur"

   Dat moet wel anders was mens en natuur in de middeleeuwen al uitgestorven.

   Verwijderen
  3. Vrij absurd van Moore om een grafiek te presenteren die helemaal terugloopt tot het Cambrium, 500 miljoen jaar geleden. Toen waren bv de continenten nog volkomen levenloos.

   Allereerst zijn de CO2 gegevens van zo lange tijd terug zeer onbetrouwbaar. Daarnaast lagen de continenten volkomen anders.

   Over het algemeen wordt als vergelijkbaar beschouwd de periode van 30 miljoen- 5 miljoen jaar geleden.

   Pas toen zuid Amerika zich losmaakte van Antarctica onststond de Antarctische circulaire stroming, die het continent thermisch isoleerde, waarna de opbouw van de ijskap begon. Er was ook een tropische circulaire stroming via het open suez´kanaal´ en panama. Dat dwong warm water uit de Indische oceaan naar de Middellandse zee en maakte Europa subtropisch, met aapjes en zo. Siberië had nog geen landklimaat omdat er een ondiepe zee helemaal tot aan het Baikalmeer doorliep (inmiddels met Himalayasediment gedempt).

   Dat een ecoloog de ontwikkeling van het landschap zo negeert! De man is waarschijnlijk te lang bezig geweest met lobby-activiteiten..

   Overigens is ook niet alles wat hij beweert onzin.

   Verwijderen
  4. Vrij absurd van Moore om een grafiek te presenteren die helemaal terugloopt tot het Cambrium, 500 miljoen jaar geleden. Toen waren bv de continenten nog volkomen levenloos.

   Allereerst zijn de CO2 gegevens van zo lange tijd terug zeer onbetrouwbaar. Daarnaast lagen de continenten volkomen anders.

   Over het algemeen wordt als vergelijkbaar beschouwd de periode van 30 miljoen- 5 miljoen jaar geleden.

   Pas toen zuid Amerika zich losmaakte van Antarctica onststond de Antarctische circulaire stroming, die het continent thermisch isoleerde, waarna de opbouw van de ijskap begon. Er was ook een tropische circulaire stroming via het open suez´kanaal´ en panama. Dat dwong warm water uit de Indische oceaan naar de Middellandse zee en maakte Europa subtropisch, met aapjes en zo. Siberië had nog geen landklimaat omdat er een ondiepe zee helemaal tot aan het Baikalmeer doorliep (inmiddels met Himalayasediment gedempt).

   Dat een ecoloog de ontwikkeling van het landschap zo negeert! De man is waarschijnlijk te lang bezig geweest met lobby-activiteiten..

   Overigens is ook niet alles wat hij beweert onzin.

   Verwijderen
  5. Rootman:
   Hij heeft denk ik wel een punt dat als zowel de atmosfeer van venus als mars een stikstofconcentratie van 96% hebben, de aarde dat dan ook wel gehad zal hebben. Planten hebben die C02 vastgelegd.
   Venus is kokend heet op het door de zon beschenen gedeelte en mars is ijskoud. Beide hebben een C02 concentratie van ongeveer 95%. Blijkt maar weer dat C02 niet de oorzaak van het warmte verschil kan zijn, maar dat de druk van de atmosfeer een veel grotere invloed op de temperatuur van beide planeten zal hebben. Mars heeft een lage atmosferische druk. Venus een hoge. De afstand tot de zon zal ook een (grote) invloed hebben op het verschil denk ik.
   Ik denk dat co2 wellicht een klein beetje invloed heeft op de temperatuur, maar bij lange na niet die invloed die de aartsleugenaar Al Gore ons wil wijsmaken. En dat is een zeer ongemakkelijke waarheid waar we mee hebben te dealen. Meneer haalde het zelfs in zijn hoofd om te beweren dat het poolijs mogelijk verdwenen zou zijn in 2013.
   Arctic summers ice-free 'by 2013'
   http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7139797.stm

   Interessante info trouwens over de verandering van de aarde en daarmee verandering van het klimaat in de verschillende delen van de wereld.
   Heb je daarvan wat links of weet je iemand die daarin is gespecialiseerd ?
   Ik heb gehoord dat Australië vroeger aan Antarctica vastzat en dat het geheel bebost was. Dat Australië in behoorlijk tempo naar het noorden gaat en uiteindelijk tegen Japan of zo zal opbotsen.

   Verwijderen
  6. Gore is een politicus en lobbyist, geen wetenschapper. Het broeikaseffect wordt veroorzaakt door de hoeveelheid CO2 die boven je hoofd hangt, dus concentratie x druk.

   Het broeikaseffect is al in de 19e eeuw door Ängström in het lab vrij nauwkeurig gemeten, maar in de klimaatwetenschap wordt een versterkingsfactor door feedbacks aangenomen, zoals albedo. Die werken het sterkst in het arctisch gebied (smelten van ijs en sneeuw, begroeiing van lichtgekleurde tundra met donkere taiga), en is consistent met de waarnemingen van de afgelopen tientallen jaren.

   http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0031018294902518

   http://www.ucmp.berkeley.edu/tertiary/miocene.php

   https://www.mpimet.mpg.de/fileadmin/publikationen/Reports/WEB_BzE_111_neu.pdf

   Ik ben er zelf ook behoorlijk diep ingedoken tijdens mijn studie landschapsecologie.

   Over een 150 miljoen jaar zal de globe er nogal anders uitzien:

   http://www.scotese.com/

   Verwijderen
 71. Helder stuk Dawg.

  Trouwens die Mingele, was die gisteren weer ingevlogen bij Pauw vanuit een Pensionado Heim in Benidorm? Kwam ie niet een dag te vroeg? Het gaat vandaag bij Pauw over geriatrie...

  BeantwoordenVerwijderen
 72. "Ik wil een premier zijn voor alle Nederlanders."

  https://ejbron.files.wordpress.com/2016/04/screenshot_362.png

  "Ik ben godverdomme de premier van alle Nederlanders!"

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Genuanceerd verhaal #Putinpresser gisteren bij @DeOchtend door Marianne en Ton: "Als je Putin direct hoort, ander beeld dan mediaschets"

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Goed nieuws:
  Tom Feeley, de man die in zijn eentje www.InformationClearingHouse.info maakt heeft weer een teken van leven gegeven.
  Hopelijk zal hij over enige tijd weer zijn oude werk kunnen doen. Voor mij is het de beste site die ik ken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mag aannemen dat je bedoelt, na deze?! :-)
   Geintje!

   Verwijderen
 76. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. We hebben gezien dat Eren Erdem door Erdogan van terrorisme wordt beschuldigt. (Ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen). Omdat de man openbaarheid heeft gegeven van een onderzoek van het openbaar ministerie waarbij chemische produkten aan al nusra zijn geleverd om een sarin aanval in goutha mogelijk te maken. nl een interview met RT. De man is een klokkenluider. De man wil de waarheid verteld hebben. De man is in mijn ogen een held
  http://sputniknews.com/middleeast/20160407/1037636280/turkish-mp-terrorism-charges.html

  Aan de andere kant gaat Mw Merkel een onderzoek starten naar een komiek die grapjes over Erdogan heeft gemaakt. Kijken of hij berecht kan worden . GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
  Mw Merkel moet Oprotten. Net als Erdogan.
  http://sputniknews.com/europe/20160415/1038062719/merkel-erdogan-insulting-poem.html

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Om nog even op het Kamerdebat van afgelopen woensdag n.a.v. het referendum terug te komen.

  Artikel 11 van de referendumwet bepaalt dat de regering nadat de uitslag van het referendum is vastgesteld zo spoedig mogelijk moet komen tot een wetsontwerp dat of wel de intrekking van de Wet tot goedkeuring van het Associatieverdrag regelt of wel een wetsontwerp waarmee de uitvoering van de Wet tot etc. ter hand wordt genomen.

  Tijdens het debat van afgelopen woensdag trachtte Rutte onder de werking van artikel 11 uit te komen, door te stellen dat er eerst met de overige EU landen onderhandeld zou moeten worden en dat Nederland z'n eigen onderhandelingspositie zou ondergraven door nu al met de voor intrekking van de Wet tot goedkeuring van het Associatieverdrag benodigde wet te komen.

  In het debat maakt Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren haarfijn duidelijk wat een gladde oplichter onze premier is: (na 4.06 uur)

  http://debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/uitslag-raadgevend-referendum-associatieverdrag-met-oekra%C3%AFne

  En passant diende Thieme ook een motie die de regering opriep voor een referdum over TTIP.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg, ik ben altijd een fan van Thieme geweest. Ik heb zelfs een keer op haar gestemd.

   Verwijderen
  2. Ik zou tegen Thieme willen zeggen. Ga naar die jongens van Geen Peil. Die weten wel hoe je genoeg handtekeningen moet verzamelen. Van de regering uit hoef je niets te verwachten, die azen op de douceurtjes van de too big to fail. Je zal de regering moeten dwingen.

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Kan ik me voorstellen. Als ik naar hun stemgedrag kijk zit ik ook bijna altijd op één lijn met ze. Ik kan er alleen niks aan doen dat de naam van haar partij nog steeds een beetje míjn lachlust opwekt.

   Verwijderen
 80. Aan het begin van het debat diende Harry van Bommel de volgende motie in waarover dinsdag a.s. gestemd gaat worden:

  Voorgesteld 13 april 2016
  De Kamer,
  gehoord de beraadslaging,
  constaterende dat de Kiesraad heeft vastgesteld dat er sprake is van een geldig referendum;
  van mening dat gevolg moet worden gegeven aan het advies dat door een ruime meerderheid van de kiezers is uitgesproken om het associatieverdrag EU-Oekraïne af te wijzen;
  verzoekt de regering, uitvoering te geven aan artikel 11 van de Wet raadgevend referendum en zo spoedig mogelijk over te gaan tot het indienen van een intrekkingswet inzake de goedkeuring van het associatieverdrag EU-Oekraïne,
  en gaat over tot de orde van de dag.
  Van Bommel
  Van Haersma Buma
  Verhoeven
  Segers
  Van der Staaij
  Thieme
  Grashoff
  Krol
  Van Klaveren
  Wilders

  Te zien na +/- 2 min.

  http://debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/uitslag-raadgevend-referendum-associatieverdrag-met-oekra%C3%AFne

  In de lijst van medeondertekenaars schittert de PvdA door afwezigheid, hoewel de partij voorafgaand aan het referndum toch een aantal malen te kennen had gegeven de uitslag van het referendum te zullen respecteren. Hulde PvdA, nu past jullie gehele fractie al met een beetje persen in m'n wagen, na de volgend TK-verkiezing volstaat de plaats naast de bestuurder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sjonge jongen waar zijn de tweede Kamerleden wiens baan op de tocht staat. Moeten die Samson niet dwingen / overreden om toch maar te ondertekenen. Er blijft NIETS meer van die partij over. Hoe hebben ze in godsnaam de vorige keer nog zoveel zetels gekregen ?. Effe campagne voeren en dan stemmen ze weer voor ons ?. Dit keer gaat dat zeker niet meer op. Maar ja, al die asielzoekers gaan dadelijk op de PVDA stemmen. Samson heeft ze persoonlijk binnen gehaald zoals hij plechtig beloofd heeft tijdens de Bilderberg meeting in 2014 in Kopenhagen. Verachtelijke corporate too big to fail. Verrader van het volk.

   Verwijderen
  2. Pechtold, Rutte, Samson.
   Alle drie zijn ze met Bea naar de Bilderberg meeting geweest. Hebben ze trouw en toewijding beloofd aan de too big to fail. Alles wat ze in zich hebben om invloed uit te oefenen om de agenda van de transnationale too big to fail te doen slagen.

   Verwijderen
  3. Er staat een foutje in de motie
   "dat door een ruime meerderheid van de kiezers is uitgesproken"
   Dat moet zijn
   dat door een ruime meerderheid van de kiezers die is wezen stemmen is uitgesproken

   Degene die niet hebben gestemd hebben zich immers niet uitgesproken

   Verwijderen
  4. Een kiezer is per definitie gaan stemmen dombo. Als je niet ben gaan stemmen ben je geen kiezer. Duheh

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. O, vandaar deze motie van jou! Dus jij bent niet wezen stemmen, Laag Gekwalificeerd, in de hoop dat de opkomstdrempel niet werd gehaald! Tja, je bent een loser en je blijft een loser, niet bij voet maar bij meter!

   Verwijderen
  7. LPG is weer in de lorum. Dat is ie iedere vrijdag.

   Verwijderen
 81. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als er op het westelijke front een radiostilte heerst dan zijn de verkiezingen in het voordeel van Assad verlopen.

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Ik lees op SANA dat er in Aleppo problemen waren en het kiesproces een dag is uitgesteld.

   http://sana.sy/en/?p=74558

   Verwijderen