maandag 18 april 2016

Fout Makkelie is Nieuws! Amerikaanse Drone-doden? Niet.

Hij zou de competitie met één zucht lucht door zijn fluit beslist hebben. Live op de staatsradio, op prime-time tv, in praatprograma's en herhalingen. Misschien zelfs nog Kamervragen. De fout van scheidsrechter Makkelie bij Ajax-Utrecht was op alle staatskanalen en in de concernmedia groot headline en breaking nieuws.

Stierevechten

Stierenvechten is barbaars. Wij Nederlanders richten er protestclubs voor op en spreken onze afschuw uit. Maar bijna 5 volle pagina's met alle details over de gruwelijke dronemoorden op onschuldige mensen? Zou het een rimpeling geven bij de staatsgecontroleerde media? We hebben het rondgetwitterd naar alle media die er toe zouden moeten doen. Prem heeft het vannacht in ieder geval alvast weggelachen. Heeft iemand vandaag op de staatsradio iets gehoord over het artikel van Huib Modderkolk dit weekend in de Volkskrant? Gaat Pauw er een avond aan wijden? Ten slotte -zo blijkt nu- staan wij Nederland op het punt om in te stappen in deze "business". Dit is toch wel een "dingetje".

High Five

Het is niet dat we echt verbaast zijn om te lezen dat de drone-moordenaars een high-five doen als ze weer iemand dood gemaakt hebben. Maar we hebben nu een document dat het ZWART op WIT beschrijft en documenteert. Daar kunnen we wat mee! Als je dan denkt dat het daar maandagochtend op de staatskanalen over gaat? Mispoes! Zoals gezegd, Makkelie, Makkelie, Makkelie!!! Dat is belangrijk. De vergissing van Makkelie! De ere-divisie. Ajax! Feyenoord! PSV! Makkelie, Makkelie, Makkelie!!!

Als het morele aspect, het doden van onschuldige mensen dan bij de staatsmedia niet tot fronsen leidt, dan is misschien het praktische bezwaar, dat de drone-killings het extremisme aanwakkeren, een argument om het aandacht te geven?"Profielverdachten"

98% van de gedode mensen zijn "Profiel-verdachten". Het artikel vermeldt niet wat de criteria zijn om het tot "Profielverdachte" te schoppen. Maar blijkbaar is het niet heel moeilijk om in die "league" terecht te komen, gezien het enorme aantal gedode mensen en kinderen en de dagelijkse tientallen "missies". Vertaald naar Nederlandse parameters, misschien is het lezen van de drone-kritische Volkskrant, in combinatie met een nee-stem bij het referendum en het dragen van een zonnebril, genoeg? Of is het lezen van de Volkskrant nog ok, maar een abonnement wel verdacht, in combinatie met een prikkelende tweet over Obama? Vragen, vragen, vragen. Voor alle duidelijkheid, we hebben het hier over de Amerikaanse drone-killings in niet-oorlogsgebied.Je zou maar het verkeerde profiel hebben...

142 opmerkingen:

 1. Als het met de club maar goed!.
  Veel belangrijker dan wat dan ook, zelfs belangrijker dan eten en drinken. Een voetbal coach in het betaalde voetbal verdient meer dan een minister president van een land.

  Zijn wij nog verbaast dat het slecht met het land gaat ??. Als een volk de prioriteit bij spel en vermaak legt en niet bij goed bestuur van het land, dan is het ook niet vreemd dat het land achteruit holt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het met de club maar goed gaat.!

   Verwijderen
  2. Kroel,
   Blik complimenteert de volkskrant. Felle kritiek op de staatsomroep omdat deze wederom weigert om het kabinetsbesluit te bekritiseren. Nederland sluit zich aan bij amerikaans drone gebruik. Praktijk is dat bij amerikaans drone gebruik 98% van de slachtoffers burgers zijn.
   GEEN GOED PLAN ALS NEDERLAND ZICH DAARBIJ AANSLUIT.

   Verwijderen
  3. Laten wij het even bij de Amerikaanse drone strikes houden en niet overschakelen naar Russische drone strikes, want daar zijn geen statistieken voor voorhanden!

   Foutje, bedankt!

   41 men targeted but 1,147 people killed: US drone strikes – the facts on the ground

   http://www.theguardian.com/us-news/2014/nov/24/-sp-us-drone-strikes-kill-1147

   Verwijderen
  4. Brood en Spelen daar draait het al eeuwenlang om, de elite verschaft het en de rest is voor hen

   Verwijderen
 2. Strange Bedfellows: Swedish Minister Dines With Turkish Neo-Nazis
  http://sputniknews.com/europe/20160418/1038188138/sweden-minister-turkey-nazi-grey-wolves.html#ixzz46An6Iee1

  Weer een turks europese politicus die banden heeft met de grijze wolven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LOL bei de Propagandaschau. Putin laat meer dan 2 miljoen vragen onbeantwoord! :-)

  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/04/17/ard-tagesschau-putins-propagandashow-in-moskau/

  Trouwens, zoals Matt hier en Alain via Facebook al opmerkten, zeer opmerkelijk de rectificatie van Pauw naar aanleiding van klachten van kijkers. Hij liet in volgende uitzending wel volledige item zien betreffende reddende hand voor Erdogan en Poroshenko. Top van Pauw!

  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/04/17/ard-tagesschau-putins-propagandashow-in-moskau/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarbij zie je wat een impact je hebt als je actief actie onderneemt. In dit geval Pauw erop aanspreekt.

   Verwijderen
 4. Dit nieuws (over de drone moorden) is al weer een aantal maanden oud. The intercept heeft er ongeveer een half jaar geleden middels gelekte officiële defensie documenten van de VS uitgebreid bij stil gestaan. Weet niet of dat hier al bekend was? Zie https://theintercept.com/drone-papers/

  Kleine anecdote: toen die drone papers verschenen bij the intercept heb ik een aantal pogingen gedaan via de redactie en brievenkatern van de Volkskrant om VK hier aandacht aan te laten besteden. Maar VK vond het niet interessant nieuws en antwoordde met de standaard afwijzingen/zwijgen.

  Een ander puntje: ik geloof niet dat de krantenlezer alleen maar geïnteresseerd is in ditjes en datjes (eerste opmerking van Oligarch), maar wel dat de krant (waaronder VK) onder curatele staat van mensen wiens ideeën over wat de lezer interessant vindt om te lezen een bepaalde agenda moet volgen en journalisten aan de leiband leggen. Wat de reden is dat lezers die kranten massaal links laten liggen en adverteerders weglopen. Want lezers zijn misschien wel goedgelovig, maar niet achterlijk.

  Staatssteun is nog het enige wat die kranten overeind houd. Om het niet al te veel op Pravda te laten lijken komt er eens in de zoveel tijd een vijgenblad artikel uit, zonder fanfare gebracht, en omringd met ditjes en datjes om zodoende 'de objectiviteit' van de krant te waarborgen. Ik zie daar geen "eer" in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Top dat je dit nieuws al eerder gezien had en onder de aandacht hebt getracht te brengen.

   Het valt mij op hoe geisoleerd dit nieuws beperkt blijft tot de VK. Als je cynisch wilt kijken, kun je zeggen dat dit een artikel is in de categorie: wen er maar aan.

   Verwijderen
  2. Klopt, de media maken voetbal cq vermaak cq celebrity belangrijk. Daardoor wordt het ook belangrijk voor mensen.
   Mensen weten veel van bv Kim Kardashian, Zlatan, maar weten bv niet wat de hoofdstad van Iran is. Hoeveel boeken zijn er niet van Gijp (of Lijp of wat zijn naam ook is) verkocht.

   Ik zag een youtube fimpje waarin in Amerika gevraagd werd aan mensen "Hoe heet de hoofdstad van Iran". Ze wisten het niet. Ik vond dat vrij dom, want destijds met de spanningen tussen "het westen" en Iran, kwam Iran en Teheran veel in het nieuws en ik was benieuwd of de Nederlanders bij mij in het winkelcentrum het wel wisten. Wat denk je. 5 mensen gevraagd en 5 wisten het niet.

   Hoeveel mensen kijken iedere week naar voetbal inside / studio voetbal eredivisie ? 1,5 miljoen ?. Nou die vinden de beslissing van Makkelie ERG belangrijk.

   Verwijderen
 5. @Dawg,

  Niet als ze in België ook de Amerikaanse standaard aanhouden, want het voorbeeld wat jij hier geeft is voor Amerikaanse maatstaven heel acceptabel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'You were'n't really trying, da?'

   https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2016/04/Untitled-20.jpg

   Verwijderen
  2. We zien de negatieve invloed van media ook in ons land, met het verdraaien van cijfers en feiten door de JA-campagne.

   Censuur op meningen vind ik altijd fout, maar de pers mag wel aan bepaalde standaards gehouden worden wat betreft feitelijke waarheid. Bij ons hebben we zo het verbod op holocaustontkenning.

   Zeker vanuit de Oekraine komt de tendens om de geschiedenis maar te herschrijven, en gezien de hybride oorlogsvoering is zo´n strengere bewaking van de pers best begrijpelijk. Het zou niet nodig moeten zijn...

   Verwijderen
  3. "Bij ons hebben we zo het verbod op holocaustontkenning."

   Het is toch hartstikke mooi als je MOET geloven?

   Verwijderen
  4. Joop, ik vind dat verbod veel te star. Vanuit historisch oogpunt moeten er altijd vragen gesteld kunnen worden. Het is uiteraard onzin dat er geen holocaust geweest is en Himmler dat niet bedacht heeft, maar over de schaal en historische details moet men van mening kunnen wisselen. Maar een type als David Duke van de KKK mag van mij wettellijk best een toontje lager zingen...

   Verwijderen
  5. @Rootman,

   Houdt er maar rekening mee dat er in de nabije toekomst nog meer verboden komen die overheden in gevaar kunnen brengen.

   - Global Warming;
   - Complottheorieën.

   Verwijderen
  6. Het is voor de regering zeer verontrustend dat met name jongeren, die met internet opgroeien, niet meer het officiële verhaal van de regering voor zoete koek slikken. Grappig. Dat ze dat proberen op te lossen door leraren cursussen te geven hoe ze de goed onderbouwde argumenten van de kinderen onderuit kunnen halen is even triest als grappig. Net of dat werkt. LOL.
   Het enige dat werkt is het internet verbieden of iig bepaalde sites verbieden. Maar beide handelingen kunnen ze niet doen ivm wetgeving. Daarom maar de leraren cursussen geven. Belastinggeld van de schaapjes wordt uitgegeven om de schaapjes de officiële leugen c.q de propaganda te doen laten geloven.

   Verwijderen
  7. Hoewel conclusies over anthropogene klimaatopwarming wel zeer voor de hand liggen zou het debat vrij moeten zijn.

   Zolang men de data ongemoeid laat.

   Aan gezien de mens, met ratten, kraaien, meeuwen en vliegen een opportunistische soort is zal de mens zelfs bij forse opwarming wel overleven als soort. De beschaving mogelijk niet, en ook niet qua aantallen.

   Verwijderen
  8. "Nee joh, ik ben slim"

   Ooo, Cruel is zo slim! Hij is zo slim dat hij niet eens weet dat er 31.000 natuurwetenschappers zijn die de catastrofale man-made global warming hypothese verwerpen!

   http://www.petitionproject.org/

   Verwijderen
  9. Ik zou iedereen willen uitnodigen onderstaande te lezen om zich ervan te vergewissen hoe slim Cruel wel niet is!

   http://climategate.nl/2016/03/09/hoe-het-ipcc-de-hele-wereld-voor-de-gek-houdt/

   Verwijderen
 7. Streamlined deception: Journalist exposes EVERYTHING you read in the mainstream media has been planted or approved by the government

  http://investmentwatchblog.com/streamlined-deception-journalist-exposes-everything-you-read-in-the-mainstream-media-has-been-planted-or-approved-by-the-government/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Houdt jij je nou maar waar je goed in bent, oké en dat is het brave burgertje spelen en je;

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/SMALL_panamapayyourtaxesunclesam.jpg

   Verwijderen
 8. INTERNATIONAL MILITARY REVIEW – SYRIA & IRAQ, APRIL 18, 2016
  https://southfront.org/international-military-review-syria-iraq-april-18-2016/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat publiceren over holocaustontkenning in Nederland strafbaar is (eerder draadje Joop/Rootman), is zorgelijk, want daardoor hebben hogere machten het recht verworven om te zeggen wat een ander moet denken. En dat is een doctrine die niets anders is dan de doctrine van degenen die de holocaust hebben doen laten ontstaan. Chomsky heeft hier interessante stukken over geschreven (Google: Faurisson affaire)

  Voor dit blog is de strafbaarheid van holocaustontkenning relevant om de vraag te beantwoorden wat je met de meningen van die 2 moet doen (die behoren tot de verzameling waar ook holocaustontkenning toe behoord). Ze het recht ontnemen om hun meningen te verkondigen lijkt mij onjuist. Maar dat het verstoorders in een discussie zijn die anderen hier proberen te voeren is overduidelijk.

  Discussies met die 2 aangaan verplicht je om je te verlagen tot hun niveau, en is daarom een afrader.

  Is het anders niet mogelijk om een apart blokje voor die 2 te ontwerpen, een kroelman's hoekje of LGK's plekje waar zij uitgebreid hun mening mogen verkondigen en waar een ieder mag deelnemen in hun discussie die wil?

  Mocht dat technisch niet mogelijk zijn, dan inderdaad er maar om de zoveel tijd de stofzuiger overheen halen om de boel op te schonen (zoals Blik nu om de zoveel tijd doet). Zie het als orde bewaken in een klas waar we iets van elkaar probeer te leren en de oproerkraaiers hun mening ook mogen verkondigen, maar via een ander podium. Ik kan het verkeerd hebben, maar er zit toch niemand hier te wachten op de mening van die 2?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Wat betreft aangiftes: Ik had een flinke tijd terug een oude benedenbuurvrouw die een overdreven scherp gehoor, +aanvullende fantasie had. Eens stond de politie op de stoep omdat ik een klein blokje hardhout met een sleutelvijltje om 22.05 aan het bewerken was. Een andere keer liep de WC na het doortrekken met een klein straaltje door en kreeg ik een heuse inval omdat ik het pand onder water gezet zou hebben. Ook had ze folders laten maken die ze in de buurt verspreidde dat ik een lawaaiterrorist zou zijn, en bij elke denkbare instantie was ze geweest. Nu een jaar of 10 dood zijn er toch nog mensen in de straat die denken ´dat er toch iets van waar moest zijn´... Waar rook is is vuur zullen we maar zeggen.

   Maar de politie: die is een 6 x langsgeweest. Daarna stond er soms s´nachts even een politiewagen in de straat te luisteren (ze moeten wel checken na een klacht), maar ze zijn niet meer langs geweest.

   Ik kan niet zeggen dat ik haar nog gemist heb!

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Geloof jij dat in neoliberalistische tijden Iwan Knelissen zich opwerpt voor non-profit te werken?

   https://nl.linkedin.com/in/iwan-knelissen-03425b62

   Verwijderen
  4. Hoe komt hij aan zijn pensioen dan?

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   Iwan Knelissen werkt voor de overheid onder het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid.

   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Humane Iwan Knelissen!

   https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=59&t=38488&start=80

   Verwijderen
 11. http://pauw.vara.nl/nieuws/rectificatie-beelden-poetin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bij de drone aanvallen is het juist de bedoeling om burgers te raken. Dit is juist de essentie. Je wil de natiestaat kapot maken. Je moet zorgen dat de burgers kwaad worden op hun regering. Dit doe je door onschuldige burgers te doden. Vooral trouwfeesten zijn daarvoor zeer geschikt. Worden de mensen heel erg kwaad door.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De zweedse minister Mehmet Kaplan moet aftreden vanwege banden met grijze wolven
  SWEDEN: GOV’T MINISTER WITH JIHADI TIES QUITS
  https://southfront.org/sweden-govt-minister-with-jihadi-ties-quits/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dutch parliament say "Yes" to EU-Ukraine association deal

   The Socialist Party deputy, Harry van Bommel, one of the main opponents of the EU-Ukraine association in its present form, said the vote was extremely disappointing

   More:
   http://tass.ru/en/world/871006

   More:
   http://tass.ru/en/world/871006

   http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2016/04/19/kiezer-is-de-verliezer/

   Verwijderen
  2. @Dawg,

   Inderdaad, maar het gaat erom wat jij eerder schreef over artikel 11 en in hoeverre heeft Tass dan ongelijk?

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   "De Tweede Kamer heeft Rutte vandaag de kans gegeven van NEE naar JA te glibberen, maar formeel is de goedkeuringswet nog niet aangenomen."

   Nee, coalitiepartij PvdA heeft Rutte de kans gegeven van NEE naar Ja te glibberen, terwijl zij eerder NEE is NEE zeiden. Was er na een NEE is NEE van de PvdA een kabinetscrisis ontstaan?

   Verwijderen
  4. Volgend jaar allemaal werkeloze PVDA'ers. Die parlementariërs komen toch niet meer aan het werk. Sukkels.
   En Samson een mooi baantje bij een internationale organisatie en een bedank mailtje van Wimlex.

   Verwijderen
  5. "Volgend jaar allemaal werkeloze PVDA'ers."

   Yep, in een lucratieve wachtgeldregeling!

   Verwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. lgk, jij hebt nog niks onderbouwd, maar Joop daarentegen wel. Jij baseert je alleen maar op dat valse bellingcat blog, dat patent heeft op Putin bashen. En aangezien jij hier een verklaarde Putin hater bent komt jou dat natuurlijk goed uit.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. 2 éénman klojoos Houwers en Van Vliet hebben blijkbaar de stemming negatief beïnvloed. Ik vermoed dat dit zal betekenen dat Rutte wel mag onderhandelen met Europa over Oekraïne. Krijgen we een associatie verdrag EU Oekraïne light verwacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Dawg, interessant de koersvorming van de edelmetalen vandaag nav de opening van de op de yuan gebaseerde shanghai goldfix. Dollar bungelt al een tijdje onder de steunniveau's van de us dollar index. Ik verwacht de dollar de komende weken flink te zien dalen. Ik verwacht ook een daling van de beurzen in Mei, Juni. De financiële opinie makertjes zijn weer zo positief. In tegenstelling tot januari toen ze negatief waren. De mensen die op hun aanraden speculeerden op een dalende beurs hebben hun posities er met verlies moeten uitdrukken. Datzelfde zullen ze moeten doen met hun longposities als we in Mei gaan dalen. Hehehehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. GVD GVD,

  UK Prisons 'Are Universities of Jihadism,' Terrorism Expert Tells Sputnik
  http://sputniknews.com/europe/20160419/1038274592/uk-prisons-radicalization-imams.html
  We hebben al bewijzen / klokkenluiders dat de amerikanen hoge gevangen genomen Baath militairen uit het Saddam leger in kamp Bucca selecteerde op de gevoeligheid om te kunnen worden geradicaliseerd. Degene die daar gevoelig voor waren werden er uitgepikt en werden verder geradicaliseerd. Zij werden later de leidinggevende voor IS.

  Nu blijkt dat Engeland moslim gevangenen aan het radicaliseren is!. Pamfletten en CD's met extremistische godsdienst gedachten goed zijn gevonden in 10 gevangenissen.
  Dus niet alleen in de Moskee, ook in de gevangenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zoveel geel ijzer zal er niet meer liggen in Londen en Amerika. Dus dat belang wordt minder belangrijk. Ik had het meer over het glanzende ijzer. Flink omhoog vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zou kunnen, dat grootbanken wat short posities sluiten. Het kan ook zijn dat er veel posities worden aangegaan tegen hogere koersen.
  Vorige week is de OI enorm toegenomen tot 194.000. Dat is geen all time high, maar historisch gezien bijna wel. (wat de all time high is weet ik niet, maar die zal ergens rond de 200.000 contracten liggen ergens Juni vorig jaar.)
  Heel normaal is het dat de commercials een week voor de expiratie week van een actieve leveringsmaand (en mei is zo'n maand) de koers van edelmetalen flink naar beneden werken. Dit doen ze om zoveel mogelijk opties posities waardeloos af te laten lopen, zodat die i.i.g geen levering vragen. We zien juist een stijging van de OI deze week!. Volgende week dinsdag is de laatste handelsdag in de mei opties en volgende week woensdag is de laatste handelsdag in april futures. Er staan nog heel veel contracten open. Maar dat zegt niet veel, die kunnen de komende dagen in rap tempo gesloten worden. Volgende week vrijdag weten hoeveel contracten levering willen. In de praktijk blijken dan toch de meeste contracten die voor levering staan toch in cash te worden afgerond, zodat er per saldo niet veel fysiek geleverd word.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is geen jood maar een zionist en een zionist is een collaborerende fascist!

   Verwijderen
  2. Nee, dat is algemeen bekend maar alles wat algemeen bekend is, is bij jou niet bekend!

   Verwijderen
  3. Hij is het joodse hulpje van Porky.

   Verwijderen
 22. For those about to Rock, I salute.

  Ik hoor net dat Emile Roemer een AC/DC fan is. Ik ga toch weer op hem stemmen. Hehehe. Nee hoor. Dit keer wordt het Marianne.

  AC/DC (Paris 1979) [16]. Whole Lotta Rosie
  https://www.youtube.com/watch?v=LIW19s_lGro

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Has The ECB's QE Been A Failure? This Is What Europe's Banks Think
  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-19/has-ecbs-qe-been-failure-what-europes-banks-think

  Vorige week heb ik gekeken wat de prijs is om geld te lenen bij een bank. Een persoonlijke lening kost al snel 7% rente. Rood staan bij de bank kost al snel 13,5% en doorlopend krediet kost al snel 10%.
  Meneer Rutte, als u de economie wil stimuleren, dan moet u er voorzorgen dat de mensen makkelijk goedkoop geld in handen krijgen!. Het geld kost de banken helemaal niks als ze het moeten lenen bij de ECB en als ze genoeg in kas hebben creëren ze het uit het niets. Waarom moet rood staan 10% kosten. Waarom moeten de mensen uitgewrongen worden, waarom moet alles naar de too big to fail. Ah u werkt voor hen en u werkt zelf tegen de bevolking die uw salaris betaald. Over een tijdje bail ins. Dan wordt de middenklasse het vermogen afgenomen.
  QE helpt de aandelenbeurzen. De wallstreet oligarchen die het geld gratis krijgen kunnen lekker speculeren. Het houdt de banken overeind. Maar de mensen helpt het niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Is The GOP Risking Suicide?
  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-19/gop-risking-suicide

  Dit is nu amerikaanse democratie. Cruz die bijna geen support heeft van het amerikaanse volk wint het wellicht omdat hij het establishment beter bespeeld. Wat het volk wil is van minder belang blijkbaar. Het land wat andere landen de les leest over democratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Turkey Refuses to Give Reason for Banning Sputnik Bureau Chief's Entry
  http://sputniknews.com/europe/20160420/1038306295/turkey-sputnik-head.html

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Alweer een rectificatie van de NPO. Pauw moest dat ook doen.

  Nobody Believes the Media Anymore: “Trust Has Eroded to Just 6 Percent” Of Americans
  http://www.shtfplan.com/headline-news/nobody-believes-the-media-anymore-trust-has-eroded-to-just-6-percent-of-americans_04192016
  In nederland probeert het ministerie van onderwijs te voorkomen dat leerlingen de officiële leugen niet gelooft. Leraren moeten cursussen krijgen om de goed onderbouwde argumenten van de leerlingen onderuit te halen. Wat een grap! (als het niet zo serieus was). In wat voor een land leven we ?. De sovjet unie ?. Communistisch China ?. Noord Korea ?.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Haagse rechter schrapt mega-claim Yukos in het voordeel van Rusland

  Rusland prijst het "verstandige oordeel" van de Haagse rechter. "Het recht heeft gezegevierd. De 'aandeelhouders' die de claim hebben ingediend zijn Russische individuen en oligarchen die hun aandelen in Yukos door fraude en oplichting hebben verkregen", staat in een verklaring.

  http://nos.nl/artikel/2100332-haagse-rechter-schrapt-mega-claim-yukos-in-het-voordeel-van-rusland.html

  Waarschijnlijk is het Nederlandse rechtssysteem ook geïnfiltreerd door Poetin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Qjy6Gg7TvgY

   Verwijderen
  4. Ghostbusters
   If there's something strange
   In you neighborhood
   Who you gonna call
   Ghostbusters
   If there's something weird
   And it don't look good
   Who you gonna call
   Ghostbusters

   I ain't afraid of no ghost
   I ain't afraid of no ghost

   If you're seeing things
   Running through your head
   Who can you call
   Ghostbusters
   An invisible man
   Sleeping in your bed
   Oh, who you gonna call
   Ghostbusters

   I ain't afraid of no ghost
   I ain't afraid of no ghost

   Who you gonna call
   Ghostbusters
   If you're all alone
   Pick up the phone
   And call
   Ghostbusters

   I ain't afraid of no ghost
   I hear it likes the girls
   I ain't afraid of no ghost
   Yeah yeah yeah yeah

   Who ya gonna call
   Ghostbusters

   If you've had a dose of a
   Freaky ghost baby
   You better call
   Ghostbusters, oh

   Lemme tell ya something
   Bustin' makes me feel good

   I ain't afraid of no ghost
   I ain't afraid of no ghost

   Don't get caught alone no no

   Ghostbusters

   When it comes through your door
   Unless you just want some more
   I think you better call
   Ghostbusters

   Oh, who ya gonna call
   Ghostbusters

   Who ya gonna call
   Ghostbusters

   I think you better call
   Ghostbusters

   Who ya gonna call
   Ghostbusters

   I can't hear you
   Who ya gonna call
   Ghostbusters

   Louder
   Ghostbusters

   Who ya gonna call
   Ghostbusters

   Who can ya call
   Ghostbusters

   Verwijderen
 28. Best wel Opmerkelijk: halve studio @nieuwsenco blijkt aan de anti-depressiva te zitten... nu op radio 1...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. 'maar 0,61% van de EU tegen het Assocociatieverdrag heeft gestemd'.

  "Dat er verder nergens in Europa burgers direct een oordeel over het verdrag konden geven, werd er dan alleen weer niet bijverteld."

  Misschien kan de Volkskrant dat rectificeren!.

  Die van dat "Poetin de journalist geen antwoord gaf" was een goed voorbeeld van propaganda.
  https://www.youtube.com/watch?v=y64i2bX-t-g

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Thierry Baudet heeft ook aangifte tegen Rutte gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Eens worden westerse leiders wijs!

  French Government Blames Kiev for Sabotaging Peace in Donbass

  The French are now laying the blame on Kiev for failure to implement the Minsk peace agreement

  "The government in Kiev must implement reforms and introduce particular amendments in its constitution on the special status of Donbass and the electoral process in the region. We hope that the results will be achieved by the end of this year,"

  This is the first time when the French government has taken the side of Moscow in the Ukrainian issue, Le Figaro said.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://russia-insider.com/en/french-fm-ayrault-blames-kiev-sabotaging-peace-donbass/ri14001

   Verwijderen
 32. RT America bags 2 prizes at New York Festivals International TV & Film Awards

  https://www.rt.com/usa/340409-rt-awards-tv-festivals/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Volgens Jens Stoltenberg moeten de Russen weer "voorspelbaar" worden, wat dat ook moge betekenen.

   De VS zijn al voorspelbaar met hun anti-raket schild die de raketten van Iran en Noord-Korea tegen moeten houden.

   Verwijderen
 34. @Dawg,

  Duidelijk! Toch maar een aangifte indienen?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Dawg,

  Tja, ik weet wat je bedoelt maar als wetten makers hun eigen wetten overtreden wat moet je dan, het erbij laten zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Pentagon’s New Rules Allow Them to Kill More Civilians in ISIS Strikes

  New 'Sliding Scale' of Number of Civilians to Be Killed Based on Location
  by Jason Ditz, April 19, 2016

  http://news.antiwar.com/2016/04/19/pentagons-new-rules-allow-them-to-kill-more-civilians-in-isis-strikes/

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Joop de Jong20 april 2016 20:21
  @Dawg,

  Tja, ik weet wat je bedoelt maar als wetten makers hun eigen wetten overtreden wat moet je dan, het erbij laten zitten?

  Tijd voor actie

  AWBZ-claim – Geen wonder dat de zorg in Nederland onbetaalbaar is geworden!

  Henk van Gerven (2e kamerlid van de SP en ex-huisarts) schreef in oktober 2015 een rapport,
  waaruit duidelijk werd, dat gedurende de periode 2001 tot en met 2013
  een bedrag van € 70 miljard aan ontvangen AWBZ-premie niet is besteed aan de zorg!!!
  Dat geld was daar wel voor bestemd…

  Elke belastingbetaler in Nederland kan daarom € 5.400 terugvorderen bij de belastingdienst!
  Hoe je dit kunt doen?

  Rob Otten van ‘De Omkering’ verteld het in de radio-uitzending die je hier kunt na-beluisteren:

  http://www.4shared.com/mp3/LO5lxfu5ba/From_the_Unseen_Worlds_met_Rob.html

  Is dit onderwerp daarom nieuw voor je, lees deze mail dan op verschenen datum van het artikel…

  De nieuwste berichtgeving omtrent dit onderwerp staat bovenaan in deze mail artikelen, daarna lees je – zeg maar – terug in de tijd.

  http://boinnk.nl/112709/massaal-awbz-terugvorderen-van-de-belastingdienst/

  http://www.de-omkering.org/25-werkgroep/42-vervolgbrief-awbz-claim

  http://boinnk.nl/112812/dwing-de-politiek-om-zich-aan-de-wet-te-houden/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En teken deze petitie even!

   https://petities.nl/petitions/terug-naar-oude-vorm-van-ziekenfonds?locale=nl

   Verwijderen
 38. "Zo vinden we ook dat de politieke keuze die Rutte gemaakt heeft, bij voorkeur politieke gevolgen moet hebben."

  GeenPeil wil dus dat Rutte zij ontslag indient, hoe groot is die kans?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. In het ergste geval worden de mensen cynisch en willen niet meer stemmen voor een referendum over bv. TTIP.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De een (zaak Wilders) heeft niks met het ander te maken (zaak Rutte). De zaak Wilders gaat over vrijheid van meningsuiting. Bizar om daar een rechtszaak van te maken (wat niet betekent dat je het hier met Wilders' standpunt eens bent, mocht je geen aangifte hebben gedaan).

  De zaak Rutte gaat over of hij zijn beroep wel naar behoren uitvoert en het lijkt er op van niet. Of dat strafbaar is, weet ik niet, maar anders is het wel ivm de zaak Wilders.

  Dat ze dat bij GS niet weten. Zou het te maken hebben kunnen hebben met propaganda? Min Defensie is een belangrijke sponsor van die site. En defensie is VVD. Enfin, onafhankelijk is het advies van GS om geen aangifte tegen Rutte te doen niet, dat is het enige wat zeker is.

  Wat niet betekent dat ik voorstander ben om van politiek rechtszaken te maken, al helemaal niet omdat je daarbij impliciet aanneemt dat er zoiets als een rechtssysteem voor een ieder in Nederland bestaat. En daar twijfel ik over, met Demmink en Teeven als de voormalige grote roergangers van onze rechtsstaat in mijn gedachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Iemand nog een nier nodig ?

  Cash-strapped ISIS kills its own wounded fighters to sell their ORGANS on the black market as they run out of money following significant loss of territory
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3548381/Cash-strapped-ISIS-kills-wounded-fighters-sell-ORGANS-black-market-run-money-following-significant-loss-territory.html

  Fijn clubje die IS

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat zij een prima dealtje kunnen sluiten met het zionistenregime!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 43. Het land dat de rest van de wereld op de vingers tikt mbt hun functioneren van hun democratie.
  Sanders condemns NY voter irregularities that leave 125,000 Democrats disenfranchised
  https://www.youtube.com/watch?v=34PeOdFFgYA

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @dawg
  Uit de NATO zou idd top prioriteit moeten zijn. Referendum hierover?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Het is nu de taak van het NEE!-kamp, zowel over links als over rechts, om met maximale energie dit onderwerp naar geestverwanten in andere EU lidstaten te brengen. Dat Nederland alleen niet klaar kan krijgen met zijn arrogante poedelregering was te voorzien. Maar het kan en moet soortgelijke initiatieven in andere landen veroorzaken. Zeker betreffende TTIP!

  Terugkoppelen aan de verdere desintegratie van de Oekraine naar het referendum blijft ook belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @Joop,
  Denk jij dat de 28 achtergehouden documenten uit het 9/11 rapport bedoelt zijn om KSA in het US dollar reserve systeem te houden. Chantage. Of zijn ze echt medeplichtig. De Bin laden familie heeft zo geprofiteerd en tijdens 9/11 hadden ze contact met Bush sr. Die familie wist ervan.
  Wel weer vreemd dat de zionistische connectie niet genoemd wordt in het 9/11 rapport. Terwijl daar ook zoveel aanwijzingen voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   Ik kan geen enkele reden bedenken waar de KSA voordeel uit zou kunnen halen bij een aanslag in de VS.

   Buiten het feit dat 9/11, in principe, in de zio/nazi neocon denktank PNAC is besproken, getuige de uitspraak;

   "this process of transformation is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event - like a new Pearl Harbor."

   dat 7 van de kapers nog in leven zijn, Mohammed Atta incluis

   http://www.theguardian.com/world/2002/sep/02/september11.usa

   http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/hijackers.html

   en het feit van de vijf gearresteerde Mossad agenten,

   http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html

   daarom sta ik volledig achter de inhoud van deze video.

   Debunking the 28 Pages

   https://www.youtube.com/watch?v=H9UE5KStL6o

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Het voordeel voor saoedi arabië is geweest dat de olie prijs enorm is gestegen. Saddam produceerde veel te veel. Dat veranderde toen Irak een falende staat werd.
   Het voordeel voor Bin Laden is geweest dat hij alle amerikaanse bases in het midden oosten mocht bouwen.
   Ben het met je eens dat KSA de zwarte piet (mag ik dat woord nog zeggen, ja dat mag ik nog zeggen :-)) krijgt toebedeelt, terwijl de daders het militair industriële complex en de wall street mega bankiers zijn geweest.

   Verwijderen
  4. "Saddam produceerde veel te veel."

   Saddam begon in 2000 zijn olie in €uro's te verkopen. Irak heeft hiermee €26 miljard verdiend.

   Verwijderen
 47. Letter from the Netherlands

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/04/paul-craig-roberts_21.html

  BeantwoordenVerwijderen
 48. De Ondergang van de Mainstream Media

  Dagbladen verliezen ruim 40% van printoplage sinds 2000

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/04/de-ondergang-van-de-mainstream-media.html

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @Dawg, over crimex gesproken. Ik had het er toch over dat ze voor een aktieve leverings maand de koersen naar beneden drukken om zoveel mogelijk posities uit de markt te drukken. Nou daar heb je ze hoor.

  Precious Metals Puke - 'Someone' Dumps $2 Billion Of Gold Into Futures Markets
  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-21/precious-metals-puke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bankiers, is dit alles wat jullie hebben ??. Valt me tegen. Morgen weer voor 2 miljard $ aan elektronische edelmetalen dumpen ?. Of houden jullie het voor gezien, jullie kunnen het op de lange termijn toch niet winnen van de markt.

   Verwijderen
  2. Klopt. In futures kan je bijna 24 per dag handelen, maar de amerikaanse markt komt om half 4 nederlandse tijd op gang. Inderdaad, ze willen long posities, die zij hebben geschreven waardeloos laten aflopen en ze willen het opwaartse momentum eruit halen. Sinds eind Januari behoor ik ook tot die uilskuikens. Ik heb call opties op de SI die eind Juni aflopen. Gisteren heb ik de helft van de posities eruit gedrukt, want ik dacht die gasten gaan zeker komen. Vanmorgen balen dat het metaal meer dan 2% hoger stond. Ze zijn toch weer gekomen. Voordeel is dat je weer lager kan instappen. Maar nu ben ik van dat geld short gegaan op de Dax naar Mei. Beetje tricky, want het is kort dag, maar we zien het wel.

   Verwijderen
 50. Prince-Purple Rain overleden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Vlak na Vanity.
   https://www.youtube.com/watch?v=H9UE5KStL6o

   Toeval ?

   Verwijderen
 51. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Lusten jullie geen lekker gezond Quaker oatmeal ontbijt?

   http://www.naturalnews.com/053721_glyphosate_Quaker_Instant_Oats_Silk_soymilk.html

   Verwijderen
  3. Heren, is het een idee om Marianne Thieme te benaderen cq te polsen over een referendum over TTIP. Nadeel is wel dat we weinig info hebben over het "handelsverdrag". Uiterst geniepig gaat dat akkoord er door gedrukt worden.

   Dat je niet weet wat er in staat is natuurlijk ook een uitstekend argument om NEE te zeggen tegen TTIP

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Wij weten wel dat alles wat slecht is er buiten wordt gelaten, dat is al genoeg reden om er tegen te zijn.

   Verwijderen
  7. Neue Studie: Immer mehr Deutsche lehnen TTIP ab, Niederländer planen Volksabstimmung

   https://deutsch.rt.com/wirtschaft/37936-deutschland-mehrheit-lehnt-freihandelsvertrag-ttip/

   Verwijderen
  8. Voor de transnationale too big to fail is het heel belangrijk dat naast TPP ook TTIP doorgaat. Dan hebben ze een blok dat denk ik ongeveer 60% van de wereldeconomie beslaat. Ze denken daarmee de Brics op de knieën krijgen. Althans zo interpreteerde ik Timmerfrans

   Frans Timmermans (PvdA) zei het vorig jaar in een speech op de Johns Hopkins Universiteit in Washington als volgt: ‘Het is heel simpel, zo lang we TTIP kunnen zien zoals het is: niet een vrijhandelsakkoord. TTIP is een geostrategische overeenkomst. Het is geen politieke overeenkomst. Het moet niet worden overgelaten aan mensen die alles weten over de manier waarop je kippen slacht. Het is iets dat politieke leiders moeten oppakken en waarover ze snel moeten beslissen. Als we TTIP hebben opgetuigd, zal het de spelregels wereldwijd veranderen. Want dan bepalen de VS en Europa de regels van het spel, en anderen zullen volgen, inclusief China, Japan en anderen.
   http://langleveeuropa.nl/2015/03/timmermans-ttip-is-een-geostrategische-overeenkomst-geen-politieke-overeenkomst/

   Japan zit bij geo strategische overeenkomst TPP, dus die zit volgens mij al in het kamp.

   "vrijhandels akkoord" is ook geo strategisch in die zin dat het soevereiniteit van nationale staat ondermijnd.

   Verwijderen
  9. Lusten jullie geen lekker gezond Quaker oatmeal ontbijt?

   http://www.naturalnews.com/053721_glyphosate_Quaker_Instant_Oats_Silk_soymilk.html

   Voor mij alleen biologisch.
   Schandalig als boeren glyfosaat gebruiken net voor de oogst. Glyfosaat verstikt geloof ik de opname mogelijkheden van een plant waardoor hij afsterft. Dit proces duurt een weekje ofzo. Als je toch moet oogsten, maakt het niet uit dat je plant over een week doodgaat.

   Verwijderen
 53. The Boston Bombing fotografisch uiteengezet.

  http://whatreallyhappened.com/IMAGES/tsarnaevreasonabledoubt.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Medewerkers van Craft hebben de (zogenaamde) bommen doen afgaan.

   Verwijderen
 54. Evaluating the Turkish initiatives and the background of the summit, it becomes clear that the Salafi regimes of Qatar and Saudi Arabia are making an attempt to use the Erdogan regime as the vanguard of their expansion in Eurasia. They likely believe that Turkey which controls the migration flow to the EU could help them to expand the influence through the European territories. According to this plan, the ongoing migration crisis should strategically change the religious, cultural and ethnic map of the Europe.

  Turkey has also accepted the strategy and is taking steps to destabilize the situation in the Russian Caucasus and Crimea. There is a significant chance that agreements on financial aid to Tatar extremists deployed on the border with Crimea in Ukraine’s Cherson region are set.

  Thus, the Turkish, Saudi and Qatari regimes activated their own foreign policies, at least partly, independent from the US strategy in the Greater Middle East and neighboring areas. Their main tool is the destabilization of opponents and allies using Islamic extremism and controlling the migration of refugees
  https://southfront.org/turkey-takes-steps-to-destabilize-caucasus-and-crimea/

  Interessante gedachte. 3 genoemde landen die geo politiek beleid uitstippelen zonder inmenging van Washington.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. NEW MUNITION OF THE US AIR FORCE REVEALED! (VIDEO)
  https://southfront.org/new-american-munition-video/

  De amerikanen kunnen niet eens meer goed droppingen doen. 3 humvees vallen zonder parachute naar beneden en een paar komen met 1 parachute naar beneden. Om te gillen.

  Man man man...Het is nog niet de sovjet unie, maar.....echt strak is het Amerikaanse leger niet. Het Russische leger is op dit moment stukken scherper.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahaha Fuck ya....Burn in baby hahahaha oh fuck hahahahaha holy shit. Hahahahaha. There is another one...Yes!! Hahahaha God damm. Hahahahaha.

   Gelukkig heb ik vandaag weer gelachen.

   Hoe zou de overste ermee omgaan dat die gasten stonden te lachen bij het zien van het uit de lucht vallen van de humvees.

   Verwijderen
  2. Ik heb hem vandaag weer gekeken, omdat ik hem zo leuk vind.

   Verwijderen
 56. OSCE Mission Exposed: Hiding the Truth From War in Donbass (Full documentary, DONi News 2016)
  https://southfront.org/donbass-news-agency-released-a-documentary/

  The war in Donbass continues, but the fact is, that the OSCE monitoring mission and the daily OSCE reports keeping silent about the events, especially in Zaitsevo, which the local defenders say, is attacked daily and heavily by the Ukrainian army, Right Sector troops, Tatars and even western backed mercenaries.

  Dacht dat de OSCE betrouwbaar, accuraat en objectief moet rapporteren. Waarom hebben we nooit van Oekraïense agressie op het dorpje Zaitsevo gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb me ook wel eens afgevraagd waarom Putin de OSCE (OSVE voor liefhebbers van afko- vertalingen) als partner accepteert, net als dat hij Poroshenko erkent als president. Het zal wel met gebrek aan beter te maken hebben, en met het feit dat een erkende onderhandelingspartner nodig is.

   Verwijderen
 57. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. ISIS slaughters 250 Iraqi women for refusing ‘sex slavery’

  https://www.almasdarnews.com/article/isis-slaughters-250-iraqi-women-refusing-sex-slavery/ | Al-Masdar News

  Dit zijn de vrienden van Erdogan en KSA.

  De organen van de vermoorde vrouwen leverden waarschijnlijk nog wat op.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Bron: De Standaard.be
  vandaag |Leave-kamp boos over inmenging in Brexit-campagne
  Obama steunt Cameron uit eigenbelang

  Een Brexit zou ingaan tegen de Amerikaanse belangen. Daarom komt president Barack Obama vandaag de Britse premier David Cameron steunen in zijn pleidooi tegen een Brexit. Tot woede van de aanhangers van het Leave-kamp.
  De rest van het artikel zit achter het betalende gedeelte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Britse eilanden, met hun ´special relation´ zijn het vliegdekschip van de VS in Europa. Uiteraard is de Brexit tegen de Amerikaanse belangen, Poedelstaatje Nederland is daarvoor te zwak en incompetent, maar soms, zoals bij het referendum, ook te lastig.

   Hopelijk zijn de inspanningen van Obama, even als het angstzaaien ad absurdum van de Britse media contraproduktief...

   Verwijderen
 60. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ja, een Brexit zou Poetin in de kaart spelen. Een Brexit mag niet, want dan wint Poetin. Poetin poetin poetin.....

   Laat Poetin aub winnen van de verkalkte globalistische anglo amerikaanse corporatistische centrale bankiers elite

   Verwijderen
  2. Poetin wint, ook zonder Brexit! Britse en Duitse Luftwaffe met hun Tornado's zijn vleugellam en de helft van de F18's van de US Navy staan aan de grond! Daarnaast kan fabrikant Sukhoi de vraag aan orders niet aan na hun grandioos optreden in Syrië! Waarschijnlijk gaan de VS niet alleen de "War on Terror" verliezen maar verliezen zij straks ook de oorlogsindustrie.

   Verwijderen
  3. Dat denk ik ook Joop. De empire is in verval. Gechargeerd gezegd. In amerika hebben de managers alleen verstand van macht. Niet verstand van kennis. Ze vinden althans dat ze dat niet hoeven te hebben. Ik heb voor Amerikaanse bedrijven gewerkt. Alles delegeren en de kunst om je kont te redden na een fout beheersen ze als de beste. Bovendien zijn ze als natie verleerd om iets goeds te fabriceren.

   Ze produceren dollars en kopen daar producten voor. Dat is het huidige systeem van de wereld economie. Amerika maakt het geld en Azië de producten. Je hoeft geen Einstein te zijn om te beseffen dat dat een keer ophoudt.

   Verwijderen
  4. "En weet u wel wat Rusland paraat heeft van het totaal ze hebben?"

   LOL

   Wacht 9 mei 2016 maar even af of je vraagt even aan iemand in het Pentagon waarom zij een oorlog met Rusland niet kunnen winnen?

   http://www.dewaarheid.nu/mei01/Rusland_herdenkt_historische_overwinning_op_nazi_Duitsland.htm

   Verwijderen
  5. Zoals ik dus al zei:

   "...of je vraagt even aan iemand in het Pentagon waarom zij een oorlog met Rusland niet kunnen winnen?"

   Verwijderen
  6. Als je daar toch bent kun je gelijk aan Obama vragen wie 9/11 nu eigenlijk uitgevoerd heeft?

   Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

   A] Osama Bin Laden
   B] Saddam Hoessein
   C] Iran
   D] Saudi-Arabië

   Tot zover de consistentie van de US of A!

   Verwijderen
 61. Zorgen bij CDA over komende EU-Oekraïne-top
  Documenten geheim - PvdA/VVD/D66/GroenLinks blokkeren debat

  Omtzigt tegen ThePostOnline:

  “We kennen dus de onderwerpen niet, maar het lijkt waarschijnlijk dat zaken als het EU-Oekraïne associatieverdrag op de agenda staan. Dit betekent dus dat Rutte een voorstel kan doen aan Oekraïne op de top, zonder dat de Tweede Kamer daarover kan praten en zonder dat de Nederlandse referendum-stemmer het mag zien. Het is niet onredelijk dat ik dan de Nederlandse positie wil weten, lijkt mij.”

  http://politiek.tpo.nl/2016/04/21/zorgen-cda-komende-eu-oekraine-top/?utm_campaign=traqli&utm_source=traqli&utm_medium=traqli&source=traqli

  BeantwoordenVerwijderen
 62. De Russen hebben de historische stad Palmyra ontdaan van mijnen. Deze mijnen zijn door de proxies van zionistische turks saoedische alliantie geplaatst. Ik salueer voor de russen in Syrië. Erfgoed is grotendeels bespaard gebleven.
  https://southfront.org/international-military-review-syria-april-22-2016/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. waarom bericht u niet over de zaken die Rusland goed doet ?

   Hou me tegoeden. Ik ben helemaal geen fan van Rusland. Op dezelfde youtube kanaal zie je hoe een russische dokter een patient doodslaat. Rusland is leuk als je van kou, wodka, emotie en drama houd.
   Poetin is het beste wat Rusland is overkomen in die zin dat er in de geschiedenis van Rusland niet zoveel welvaart en vrijheid is geschapen voor de gewone man en voor mij veel belangrijker hij stopt de corporatistische wereld dictatuur die de machtige centrale bankiers willen realiseren.

   Verwijderen
  2. U vergeet te melden als u ook van Putin houdt, want anders heeft u een probleem.

   Nou Poetin verlangt echt niet van de rus dat ze van hem houden. Je moet als stroman van de oligarchie niet aan zijn macht komen, dat ben ik met je eens.
   Misschien ook niet als je geen stroman voor de oligarchie bent. Dat kan ik niet helemaal overzien. Hij verdedigt de russische soevereiniteit iig goed.

   Verwijderen
 63. Erdogan is heeeeeeelemaal de weg kwijt. Hij denkt echt dat hij god is en de grote sultan waar iedereen voor moet buigen en gehoorzamen.

  Turkse consulaat: meldpunt Erdogan-beledigingen is misverstand
  http://nos.nl/artikel/2100702-turkse-consulaat-meldpunt-erdogan-beledigingen-is-misverstand.html

  BeantwoordenVerwijderen
 64. wow Luke confronteert mensen en laat ze met mond vol tanden achter. Goed gedaan Luke.

  Exclusive: Exposed Hillary Clinton Hates The LGBT Community
  LGBT = lesbian, gay, bisexual, and transgender
  https://www.youtube.com/watch?v=gz7Ul0t2f_A

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. poetin en iran gaan er niet prat op dat ze lgtb steunen. Dat doet Hillary wel. Schijnheilig mens.

   Verwijderen