donderdag 19 oktober 2023

Likud-Partijlid bedreigt nu ook Rusland

Amir Weitmann bedreigt op RT Rusland, HIER. Hij zegt dat Rusland Hamas en andere vijanden van Israël steunt. Rusland gaat daar de consequenties van ondervinden. Als Israël klaar is met Gaza, gaan ze Oekraïne (verder?) helpen om Rusland een pak slaag te geven.

Commentaaar Blik op NOS-journaal

Best wel brutale vlucht naar voren van deze partijgenoot van Bibi Netanyahu. Hamas kon de best bewaakte grens van de wereld over steken omdat het Israëlische leger 6 uur zat te slapen, expres of niet. Daarbij, als Hamas net is als ISIS zoals Bibi zegt, dan is het waarschijnlijk ook een ISraël creatie, net als IS. Het feit dat Israël nu in Gaza genocide pleggt is al erg genoeg, maar daarnaast ook nog verderf willen zaaien in en tegen Rusland, via Oekraïne, maakt de brutaliteit nog opvallender. Het is wel goed voor Rusland om te weten wat de situatie is, en dat Israël open en blood aan de Oekraïense kant staat. Israël doet dus exact datgene waarvan het Rusland beschuldigt: de gewelddadige opponent (van Rusland in dit geval) steunen! Maar beschuldigt van dit gedrag Rusland! Zich de slachtofferrol aanmeten kan hij goed.

Nu we dit weten, is het ook interessant te weten dat bepaalde restricties voor het leveren van gevoelige zaken aan Iran pasgeleden verlopen zijn. Rusland kan nu ongegeneerd allerlei handige hebbedingetjes aan Iran leveren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten