maandag 16 oktober 2023

Historische Demo Amsterdam: Steun voor Palestijnen en Tegen Israel

Historische Demo Amsterdam: Steun voor Palestijnen en Tegen Israel

De NOS spreekt van 15.000 mensen op de been maar het waren er mogelijk veel en veel meer.

Massale Nederlandse Volkssteun voor Palestina en de Palestijnen

Massale steun voor Palestina en de Palestijnen; tegen Israël. Wij zijn er 3-4 uur lang bij geweest en hebben geen onvertogen woord gehoord. Enkel hartverwarmende steun voor Palestina en de Palestijnen en snoeiharde kritiek op de terrorstate Israël. Zie de fotoreportage onderstaand. Het gaat om 10 foto's van de demonstratie voor het hart onder de riem voor de Palestijnen.

Nauwelijks animo bij tegendemonstratie van Israel aanhangers

Er was voor de Beurs van Berlage bij een tegendemonstratie ook een handjevol mensen met pro-Israël sympathie. Dat is de onderste foto (foto nummer 11). Het zionistische naratief wordt meer en meer doorgeprikt. 

Masker Geert Wilders valt af

Geert Wilders begint ook steeds vertwijfelender om zich heen te slaan. Lijkt hem niks meer te resten dan "From the river to the Sea, Palestine will be Free" aan te grijpen om daar "een oproep tot geweld" in te zien. Geert, nota bene met een Partij voor de Vrijheid (!) stelde dat de vreedzame betoging "meteen verboden moet worden". Blijkbaar wil Geert wel de vrijheid voor Israel door te gaan met Palestijnen dood maken en te verdrijven. Daar vreedzaam tegen demonstreren en vrijheid wensen voor Palestijnen, die vrijheid gunt meneer de 15.000+ mensen niet. Geert de fantast is in paniek, het naratief van hem en zijn vrinden stort in, steun voor Israel, wereldwijd, tot het nulpunt gedaald. 

Bewegende Beelden

Voor bewegende beelden en meer sfeerimpressies, bekijk ons ook op Twitter. Eigen beelden daar, zoals ook de onderstaande foto's allemaal eigen foto's zijn.


De één uit Nijmegen, de ander een thuiswedstrijd, uit Amsterdam. Kenden elkaar niet, maar nu wel, en verbonden in hun Hart onder de riem voor de Palestijnen. Wat een krachtige dag was het gisteren in Amsterdam, op en rond de Dam.2 opmerkingen:

  1. Polen: Ipv de reactionaire Russofobe Kazinski is nu de EUfiele Russofobe Tusk verkozen. Arme Polen! Dit gaat echt nergens heen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blik, ik heb deze link met jouw foto's doorgestuurd naar frontnieuws waar in een artikel stond dat overal de demo's tegen israhel verboden zijn.
    https://www.frontnieuws.com/gaza-slaat-terug/

    BeantwoordenVerwijderen