woensdag 4 oktober 2023

Klimaat-commissaris Woehahaha Hoekstra

We kunnen ze enkel nog uitlachen, de kartel-politici en hun kartel-media.

Klimaat commissaris Hoekstra! Een klimaat-commissaris!

Is zijn doelstellling, een graadje erbij in de EU (gezien de populariteit van de warme Costa Blanca in September, plausibel)? Een graadje eraf in de EU (hebben Nederlanders echt liever meer kou?)? Of een graadje zijwaarts in de EU?

Orwell en Kafka samen hadden dit niet kunnen bedenken.

De klimaatmaatregelen doen mogelijk meer schade dan de conventionele ("fossiele" brandstof) manieren. Los van de miljarden en miljarden aan economische schade en verarming die het klimaatgeloof met zich meebrengt.

Het is van een surrealistisch absurdisme dat we ze enkel kunnen uitlachen. En Robert Jensen heeft gelijk, het zijn de RIP-media. Wij spraken eer meer van verloederende en zieltogende media; Robert is nu een stap verder. Wat helemaal beyond RIP-media is, is het zogenaamde inbelprogramma Stand.nl (niks spontaan inbellen meer, nu enkel nog vooraf gescreende personen... want stel je voor dat er een ongeleid projectiel een niet goedgekeurde mening verkondigt...!); kwam deze week een vrouw voorbij die een opmerking maakte over censuur in Nederland, dat we eerst naar ons eigen land moeten kijken voordat we Slowakije en de winnaar van de verkiezingen daar de maat nemen. Nou, hoe kwam ze daarbij?!

Nou wij helpen de steeds bekakter pratende Ghislaine Plag, praatpapegaai van het genoemde Stand.nl wel even:

1. Julian Assange, de beste journalist die we hebben, nog steeds in de bak

2. David Icke, inreisverbod

3. Omroep ON dreigt van de buis gehaald te worden.

4. Max van de Berg opgesloten geweest omdat hij met fakkel -VREEDZAAM- voor huis Kaag stond.

Tevens deden ze bij het zieltogende stand.nl heel lacherig over Meloni, de Premier van Italië; die werd gekozen, net als Zelenskiy op zijn anti-oorlogsstandpunten van voor de verkiezingen trouwens, zij beloofde ook van alles, zoals de immigratie een halt toe te roepen, maar net als Zelenskiy, de dag na de verkiezingen, bleken dat enkel praatjes voor de vaak! Hahahaha.Zo doe je dat gewoon; dat gepeupel moet je soms een beetje in de maling nemen voor een hoger doel, hahahaha (of woorden van gelijke strekking). En dan komt het alsnog goed; mogelijk dat die Fico in Slowakije dat ook van plan is, en dan komt, volgens de redenering van Plag en cs. toch alles nog goed...1 opmerking:

  1. https://www.wyniasweek.nl/wordt-met-robert-fico-alles-anders-in-slowakije-nee-het-is-vooral-een-herhaling-van-zetten/

    Ieder zijn eigen mening zeggen we altijd. We zijn het immers niet allemaal eens met Blik's standpunten en meningen.

    BeantwoordenVerwijderen